AVISEN DER SKABER RESULTATER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "20 1 5 AVISEN DER SKABER RESULTATER"

Transkript

1 MEDIE INFO Birk Centerpark DK-7400 Herning Tel: fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

2 En moderne medievirksomhed med flere end 40 engagerede medarbejdere i Danmark. Vi udgiver en række af førende aviser og magasiner til udvalgte målgrupper og brancher inden for business to business og business to consumer. Vores net- og webrelaterede medier spænder lige fra store nationale og internationale portalløsninger til eget webbureau. Velkommen til en flermedial verden med alt fra print, tablet, mobil og net til web TV. fbg.dk

3

4 FAKTA 4 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat udenfor de større byer. Med indhold, design og format skabes en synlig distance til konkurrenterne. Det redaktionelle indhold er hovedsageligt korte og informative artikler, som giver målgrupperne nyttig og brugbar viden. Annoncerne giver læserne et bredt beslutningsgrundlag indenfor områderne: HUS, HAVE, DYR OG MASKINER. Kort sagt: Fritidsmarkedet er avisen, der inspirerer mennesker på landet. HVEM ER LÆSEREN? Familier med arbejde i byen og bopæl på landet og til familier med landbrug som hoved- eller bierhverv. Unikke målgrupper: Eneste medie i Danmark med denne sammensætning Høj kendskabsgrad: 71% kender Fritidsmarkedet Høj gemmeværdi: 9 gemmer Fritidsmarkedet Høj dokumenteret annonceeffekt: 18% tager kontakt til en annoncør Dækker husstande uden for byerne (jordbrugere) Købestærke læsere med brede interesseområder GENERELT FOR JORDBRUGERE Højere indkomst og formue Større bolig 96,53 bor i ejerbolig Væsentlig højere andel af gør det selv folk Meget modtagelig for direkte markedsføring Kilde: Geomatic Danmarks Statistik Gallup Jordbrugere / gennemsnitsdanskeren FRITIDSMARKEDET Er avisen der inspirerer mennesker på landet. KONTAKTINFO Åbningstider: Mandag - torsdag kl til Fredag kl til ANNONCER Tlf REDAKTION Tlf WEB Tlf ADRESSE Mediehuset FagBladsGruppen A/S Birk Centerpark Herning fritidsmarkedet.dk

5 INDHOLD MÅLGRUPPER 6 UDGIVELSESKALENDER 8 TEMAPLAN 9 DET SIGER KUNDERNE 10 LÆSERANALYSE 11 PRODUKT- OG LEVERANDØRREGISTER 12 BANNER 13 PRISER OG FORMATER 14 INDSTIK 15 MEDIEOPLYSNINGER 16

6 MÅLGRUPPER PLATFORME 6 NYTTIG OG BRUGBAR VIDEN... med avisen Dybdegåendede artikler Produktnyheder Specielle temaer Stort udvalg af produkter Stort udvalg af leverandører SÅDAN LÆSER KUNDERNE ADRESSELØSE FORSENDELSER: 35% af læserne besøger efterfølgende en af butikkerne. 72% læser den samme dag som den udkommer Danskerne bruger 3 gange så meget tid på trykte end elektroniske tilbudsaviser 52% af danskerne bruger tilbudsaviser, når de skal bestemme sig for et køb Kilde IUM analysen adresseløse i et modtagerperspektiv fra 2013 PRIMÆRE MÅLGRUPPER ALLE LANDBRUG OG GARTNERIER KVÆGBRUG SVINEPRODUCENTER FÅREFARME HJORTEFARME PELSDYRAVLERE HØNSERIER ÆGPRODUCENTER FRUGTPLANTAGER PLANTESKOLER ANLÆGSGARTNERIER VIDSTE DU: I dag findes der en tablet hos hver anden familie i Danmark I dag findes der en smartphone i tre ud af fire hjem i Danmark 84% af danskerne er på nettet dagligt 85% af danskerne søger efter varer eller tjenester på nettet 73% af danskerne læser eller downloader nyheder På 3 år er salget af smartphones steget med ca. 1 million På 3 år er salget af tablets steget med ca ud af 4 mobilbrugere går på nettet via deres smartphone 66% af mobilbrugere læser dagligt nyheder på deres smartphone

7 7 EKSTRA MÅLGRUPPER SKOVBRUG STUTTERIER HESTEAVLERE RIDESKOLER CAMPINGPLADSER SLOTTE OG PARKER BOLIGSELSKABER ANLÆGSGARTNERE DET SKER... på hjemmesiden Ugentlige aktuelle artikler Landbrugsejendomme Artikelarkiv Galleri Elektronisk udgave af den trykte avis Konkurrencer Læsernes egne billeder Rejser Arrangementer Produktsøgning Leverandørsøgning Branchejob NÅ ENDNU BEDRE UD... med ipad Elektronisk udgave af den trykte avis Interaktive annoncer Tid til fordybelse Avis arkiv

8 UDGIVELSES KALENDER JANUAR FEBRUAR MARTS APRIL MAJ JUNI T 1 Nytårsdag S 1 S 1 O 1 Fritidsmarkedet 4 F 1 St. Bededag M 1 23 F 2 M 2 M 2 T 2 Skærtorsdag L 2 T L 3 T 3 T 3 F 3 Langfredag S 3 O 3 S 4 O 4 Deadline udg. 2 O 4 L 4 M 4 Deadline udg. 6 T 4 19 M 5 T 5 T 5 S 5 Påskedag T 5 F 5 Grundlovsdag 02 T 6 F 6 F 6 M 6 2. Påskedag O 6 L 6 O 7 Deadline udg. 1 L 7 L 7 Hest & Rytter T 7 T 7 S 7 15 T 8 S 8 S 8 O 8 F 8 M 8 24 F 9 M 9 M 9 T 9 L 9 T L 10 T 10 T 10 F 10 S 10 O 10 Fritidsmarkedet 3 S 11 O 11 O 11 Fritidsmarkedet L 11 M 11 T M 12 T 12 T 12 S 12 T 12 F Det Østjyske Dyrskue T 13 F 13 F 13 M 13 O 13 L Det Fynske Dyrskue O 14 L 14 L 14 T 14 T 14 Kr. himmelfartsdag S 14 T 15 S 15 S 15 O 15 Deadline udg. 5 F 15 M F 16 M 16 M 16 T 16 L 16 T L 17 T 17 T 17 F 17 S 17 O 17 Deadline udg. 8 2 S 18 O 18 Fritidsmarkedet O 18 Deadline udg. 4 L 18 M 18 T M 19 T 19 Fritidsmarkedet T 19 S 19 T 19 F Hjørring Dyrskue T 20 F 20 F 20 M 20 O 20 Fritidsmarkedet L O 21 Fritidsmarkedet L 21 L 21 T 21 T 21 S 21 T 22 Nutrifair S 22 S 22 O 22 F 22 M 22 F 23 M 23 M 23 T 23 L 23 T L 24 T 24 T 24 F 24 S 24 Pinsedag O 24 S 25 O 25 Deadline udg. 3 O 25 L 25 M Pinsedag T 25 M 26 T 26 T 26 S 26 T 26 F T 27 F 27 F 27 M 27 O 27 Deadline udg. 7 L O 28 L 28 L 28 T 28 T 28 S 28 5 T 29 S 29 Palmesøndag O 29 Fritidsmarkedet F 29 Det Sdr. Jyske Dyreskue M 29 F 30 M 30 T 30 L 30 Gl. Estrup Messe (30&31) T L 31 T 31 S 31 JULI AUGUST SEPTEMBER OKTOBER NOVEMBER DECEMBER O 1 Fritidsmarkedet L 1 T 1 T 1 S 1 T T 2 S 2 O 2 Deadline udg. 11 F 2 M 2 O 2 45 F 3 Landsskuet M 3 T 3 L 3 T 3 T 3 32 L 4 T 4 F 4 S 4 O 4 F 4 S 5 O 5 Deadline udg. 10 L 5 M 5 41 T 5 L 5 M 6 T 6 S 6 T 6 F 6 S 6 28 T 7 F 7 M 7 O 7 L 7 M 7 50 O 8 L 8 T 8 T 8 S 8 T T 9 S 9 O 9 F 9 M 9 O 9 Fritidsmarkedet F 10 M 10 T 10 L 10 T T L 11 T 11 F 11 S 11 O 11 Fritidsmarkedet F 11 S 12 O 12 L 12 M 12 T 12 L 12 M 13 T 13 S 13 T 13 F 13 S T 14 F 14 M 14 O 14 Fritidsmarkedet L 14 M 14 O 15 Deadline udg. 9 L 15 T T 15 S 15 T T 16 S 16 O 16 Fritidsmarkedet F 16 M 16 O F 17 M 17 T 17 L 17 T 17 T L 18 T 18 F 18 S 18 O 18 F S 19 O 19 Fritidsmarkedet L 19 M 19 T 19 L M 20 T 20 S 20 T 20 F 20 S 20 T F 21 M 21 O 21 L 21 M O 22 L 22 T 22 T 22 S 22 T 22 T 23 S 23 O 23 F 23 M O 23 F 24 M 24 Kirkegårdsmessen T 24 L 24 T 24 T 24 L 25 T 25 F 25 S 25 O 25 Deadline udg. 14 F 25 Juledag 35 S 26 O 26 L 26 M 26 T 26 L Juledag 44 M 27 T 27 Have og Landskab S 27 T 27 F 27 S T 28 F 28 M 28 O 28 Deadline udg. 13 L 28 M O 29 Fritidsmarkedet L 29 T 29 T 29 S 29 T 29 T 30 S 30 O 30 Deadline udg. 12 F 30 M 30 O 30 F 31 M 31 L 31 T

9 TEMAPLAN Udgivelse Dato Deadline TEMA januar 7. januar Energi og miljø februar 4. februar Hest & Rytter marts 25. februar Skoven, planter og maskiner 4 1. april 18. marts Nyt til haven april 15. april Dyrskuer maj 4. maj Fornyelse og renovering HEST OG RYTTER Fritidsmarkedet står atter i år for Hest og Rytter s officiele messeavis juni 27. maj ATV & småmaskiner 8 1. juli 17. juni Landsskuet juli 15. juli Udeliv august 5. august Varme og energi Ekstra tema: Have & Landskab september 2. september Dyr oktober 30. september Alternativ energi november 28. oktober Vintermaskiner december 25. november ATV

10 DET SIGER KUNDERNE 10 Kellfri virksomhed og forretningside går ud på at konstruere og levere effektive og prisvenlige maskiner og komponenter til primært skov-, landbrugs-, entreprenør- og haveområdet. Fritidsmarkedets målgruppe; jordbrugere, der rammer både den professionelle som hobby- og fritidslandmanden, samt alle skovbrug, gør at avisen er oplagt for os at markedsføre sig i. Mange af vores kunder ser os i Fritidsmarkedet, og vi kan mærke hver gang den udkommer, at vi får øget trafik på hjemmesiden, og henvendelser på telefonen. Carsten Vesthammer KELLFRI KT Maskiner er leverandør til en lang række af landets maskinhandlere med maskiner, der henvender sig bredt til både professionelle, hobby- og fritidslandmanden, samt entreprenører. Vi er importør af bl.a. Tuchel fejemaskiner og sneblade, samt Uniloader læssemaskiner og Marchner tvangsblandere. KT Maskiner har været med i Fritidsmarkedet siden avisen startede, det er den avis vi får allermest respons fra. Vi kan mærke, når avisen udkommer, så ringer telefonerne altid. Det er vigtigt for os, at Fritidsmarkedet kommer ud til den brede målgruppe, som den gør. Fritidsmarkedet læses bredt, både af vores forhandlere og af slutbrugeren, ligesom vi altid selv læser den. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet. Poul Andreasen, indehaver KT Maskiner MEJLBY & VILSGAARD er en af danmarks største maskinforretninger, med et stort sortiment af både nye og brugte Have, Park & Vej maskiner. Vi markedsfører os igennem Fritidsmarkedet, da vi så er helt sikre på at ramme det ønskede segment inden for Have & Park området. Vores forretninger er fordelt i Nord-, Syd og Sønderjylland og vi annoncerer derfor gennem Fritidsmarkedet, som dækker hele vores område for salg af nye maskiner. Samtidig får vi mulighed for at annoncere vores brugte maskiner landsdækkende. Vi får mange henvendelser hver gang Fritidsmarkedet udkommer, derfor ser vi frem til det fremtidige samarbejde med Fritidsmarkedet. Michael Nielsen, salgschef -Have og Park Maskiner Mejlby & Vilsgaard Have & Park Normalpris: ,- K ampagnepris Kun: KUN 3 stk. tilbage Klar til levering John Deere Z225 John Deere X125 Anbefalet klippeareal, m²: op til 8000m 2 Anbefalet klippeareal, m²: op til 5000m 2 Klippebredde: 107cm Klippebredde: 107cm Motor: 14,9kW Motor: 14,9kW Hk: 23 Hk. Hk: 18,5 Hk Brugte Have & Park Maskiner Massey Ferguson 20 GATOR DIESELMASKINE Står som ny, Årg: 2012 Kr John Deere 455 DIESELMASKINE med C519 opsamler, 24 Hk, 727 timer Kr John Deere F525 Frontmonter klippebord, Årg: 2000 Kr Jonsered LT2218CMA Med opsamler, 18 Hk, Årg 2009 Kr SITREX KLIPPEBORD 1,8 meter Nyt klippebord, med A-ramme Nypris 17500,- Kr Husqvarna LTH 152 Med opsamler til at sætte på, 42 klippebord, 15 HK Kohler motor Kr MTD SN 150A Meget velholdt maskine, 102 cm klippebord og opsamler, 16 HkKr Stiga GARDEN 600E Kr Alle priser er excl. moms - Der tages forbehold for trykfejl Normalpris ,- K ampagnepris Kun: Have & Park Erhvervsparken Brønderslev Mejlby Bizonvej Nørager Redsted Gl. Møllevej Redsted Brønderslev Erhvervsparken Brønderslev Jonsered LT 221 Effektiv havetrak sion giver trinløs hastighed. let til håndtag. Motor: Transmis Klippebre Klippeme Jonsered LT 221 Kompakt havetra selv på trange om betjening. Motor: Transmiss Klippebre Klippeme Se mere på mejlbyv Vi annoncerer i Fritidsmarkedet, fordi det kommer ud til alle de små landbrug, som også køber mange af vores små maskiner. Vi kan mærke at telefonen ringer, når bladet er udkommet. Så Fritidsmarkedet er et godt sted at annoncere med maskiner til fritids- og hobbylandbrug. Poul Mikkelsen, indehaver Pomi

11 LÆSERANALYSE 11 METODE Undersøgelsen er gennemført i overenstemmelse med Dansk Fagpresses kodeks for fagbladsanalyser. 3 25% HVILKEN ALDERSGRUPPE TILHØRER DU? STIKPRØVE Stikprøven er taget med udtræk fra Post Danmarks modtagergruppe: Jordbrugere. LÆSERTAL Hos 48% af modtagerne læses Fritidsmarkedet af mere end én person i husstanden. GEMMEVÆRDI Ni ud af ti gemmer Fritidsmarkedet. Ca. halvdelen af Fritidsmarkedets læsere gemmer avisen i én uge. Fire ud af ti læsere gemmer bladet mellem 2-4 uger % 15% % år 5% år 7 35% år år år ER DU? år år år +61 år +61 år 3 25% 2 15% 1 5% ANNONCEEFFEKT 18% af Fritidsmarkedets læsere har taget kontakt til annoncørerne i Fritidsmarkedet. Kilde: Synovate Vilstrup 35% 35% 3 25% 5 2 Mand Mand Kvinde Kvinde 7 35% 28% 35% 21% 15% ER DU/DRIVER DU? 28% 14% 21% 35% % år år år år +61 år 5 4 7% 1 14% 7% Hobbylandbrug Fritidslandbrug Prof. landbrug Elastra målgr. 7 21% 2 14% 1 Brugte maskiner Maskiner Hus Have Husdyr 3 2 Hobbylandbrug Fritidslandbrug Prof. landbrug Elastra målgr. 7% 35% Brugte maskiner Maskiner Hus Have Husdyr 1 Hobbylandbrug Fritidslandbrug Prof. landbrug Ekstra målgr. Brug mask 35% 5 Mand Kvinde DE OMRÅDER I FRITIDSMARKEDET, SOM RESPONDENTERNE VÆGTER HØJEST, ER FØLGENDE: 28% 4 21% 3 14% 2 7% 1 Hobbylandbrug Fritidslandbrug Prof. landbrug Elastra målgr. Brugte maskiner Maskiner Hus Have Husdyr

12 PRODUKT- OG LEVERANDØRREGISTER 12 Som annoncør på fritidsmarkedet.dk har du mulighed for at blive søgt på dit firmanavn og det antal søgeord, der er mest relevant for dit firma. I STANDARDPAKKEN INDGÅR FØLGENDE: Firmanavn Adresse Telefonnummer Faxnummer (aktivt link) www (aktivt link) 10 søgeord Pris pr. år kr Tilkøb af ekstra søgeord pr. 10 stk. Pris pr. år kr. 995

13 BANNER 13 MEGABOARD BANNER Format/filtype:... Gif, flash (swf) Bredde: pixels Højde: pixels Placering:... I top af alle sider Størrelse:... max 80 kb Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere Pris pr. md: ,- kr MEDIUM REKTANGEL Format/filtype:... Gif, flash (swf) Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...Øverste højre hjørne på forsiden og undersider Størrelse:... max 80 kb Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere Pris pr. md: ,- kr SKYSKRABER BANNER Format/filtype:... Gif, flash (swf) Bredde: pixels Højde: pixels Placering:... Venstre side Størrelse:... max 80 kb Visninger:... 1 måned på skift med andre bannere Pris pr. md: ,- kr MEGABOARD BANNER EXPANDABLE Format/filtype:... Gif, flash (swf) Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...I top af alle sider (vises som megaboard) men fylder hele skærmen ved klik Størrelse:... max 160 kb Pris pr. md: ,- kr NYHEDSBREV BANNER Format/filtype:...Gif (ingen skift) Bredde: pixels Højde: pixels Placering:...Midt på siden Størrelse:...max 80 kb Pris pr. md:...495,- kr Alle priser er excl. moms. Bannerproduktion 899,- kr. pr. time

14 PRISER & FORMATER TIL PRINTUDGAVE 14 Byg dit eget shelter på en dag Sådan får du mere vildt i terrænet En traktor til den lille bedrift SIDE 6 SIDE 18 SIDE 34 NR ÅRGANG UGE fritidsmarkedet.dk FOKUS Udeliv SPAR incl. moms INCL. MOMS VANVITTIGE INTRODUKTIONSPRISER med dobbelt Nu fra SUVerÆN PÅ BaNeN! skæreudstyr og bæresele 00,kr ekskl. moms kratrydde r excl. moms 1026LX: ,- PRIS 1033LXC: , ,- 1036LX: ,1036LXC: ,- Ring og gør en god handel stihl.dk /4 SIDE BxH: 125 x 142 mm Kr /1 SIDE BxH: 264 x 309 mm Kr kan fås Maskinen cm i ned til 95 dde totalbre Farvel til muldvarpe Bedste venner i verden Stor vogn til persontransport SIDE 33 SIDE 24 SIDE 36 NR /2 SIDE BxH: 125 x 288 mm Kr Kubota motor, 3 cyl. m/vandkøling og turbo, Hurtigskift, Redskabshydraulik i joystick og komplet lyspakke FS130 Hos din MI forretning og på shop.mi.dk 1/2 SIDE BxH: 254 x 142 mm Kr VM LOADER 1033LX Se mere på side 12 FUCHS 853H før kr ,- GALLERIANNONCE BxH: 60 x 48 mm Kr. 495 Priserne er excl. moms Boremaskine 18V FORSIDEMODUL BxH: 60 x 48 mm Kr ÅRGANG UGE fritidsmarkedet.dk FOKUS Landsskuet 2014 Til samtlige n er på gaden nu! jordbrugere Foragere Sliddele til sæson Se den på: 2014 plov- og harvedele, af kvalitets et stort udvalg de førende mærker. MI lagerfører mange af passende til på Gode priser fugtighedsmålere Se side 6 Se mere på side 33 før kr ,- Nu fra 00,kr ekskl. moms med dobbelt skæreudstyr og bæresele NYHED Digitalt vandur Se side 13 kratrydde r Hitachi - MI specialsæt Se side 14 NYHED + til spænden sommer høst og de 20 sider varer med og Gratis vinkelsliber medfølger. skæreskiver 2.995,- Ring og gør en god handel SUVerÆN PÅ BaNeN! VM LOADER 1033LX 1026LX: ,- PRIS 1033LXC: , ,- 1036LX: ,1036LXC: ,- Kubota motor, 3 cyl. m/vandkøling og turbo, Hurtigskift, Redskabshydraulik i joystick og komplet lyspakke FS130 stihl.dk Priserne er excl. moms Forageren 2014 FUCHS 853H kan fås Maskinen cm i ned til 95 dde totalbre GENTAGELSESRABAT 7 indrykninger indenfor 12 måneder: 1 14 indrykninger indenfor 12 måneder: 15% Tryk her ipad LINK Link direkte fra din annonce til din hjemmeside Pris pr. annonce Kr. 695

15 INDSTIK 15 KOM UD TIL DANMARKS JORDBRUGERE EKSEMPLER PÅ INDSTIK Priseksempel for indstik op til max. 60 gram - Kun kr. 0,60 pr. stk. Formater: Max. 250 x 297 mm Kontakt allerede i dag for en pris på netop dit indstik. FORUDBETALING Bemærk venligst at indstik faktureres 3 uger forud for udgivelse. Betalingsbetingelser: Netto 8 dage. Flytning og/eller afbestilling af indstikket senere end 8 uger før udgivelse, udløser faktura på 50 % af den ordrebekræftede sum. KOM UD TIL ALLE FRITIDSMARKEDETS MODTAGERE Billigere end hvis du selv udsender Ingen udgifter til kuvertering Reduceret udgift til håndtering Stor besparelse på forsendelsesudgiften Din forsendelse forsvinder ikke i posten Kært barn har mange navne Flyvende økser i skoven Det hele begyndte med våben SIDE 18 SIDE 24 SIDE 46 NR ÅRGANG UGE fritidsmarkedet.dk FOKUS Fornyelse og renovering Insektdræber VANVITTIGE INTRODUKTIONSPRISER Se mere på side 19 16W 100 m2 Til indendørs brug. eræn anen! 00 SPAR incl. moms 00 INCL. MOMS 396 excl. moms 80 Hos din MI forretning og på shop.mi.dk VM LOADER 1033LX 1026LX: ,- PRIS 1033LXC: , ,- 1036LX: ,- Priserne er excl. moms FRITIDSMARKEDET TILBYDER DIG INDSTIK 1036LXC: ,- Kubota motor, 3 cyl. m/vandkøling og turbo, Hurtigskift, Redskabshydraulik i joystick og komplet lyspakke FS130 stihl.dk kan fås Maskinen cm i ned til 95 dde totalbre

16 MEDIEOPLYSNINGER 16 UDGIVER Mediehuset FagBladsGruppen A/S Birk Centerpark Herning Ansvarshavende: Adm. direktør Jørgen Lindhard Tlf fritidsmarkedet.dk KONTORTID Mandag - torsdag kl Fredag kl TEKNISKE SPECIFIKATIONER Print Fritidsmarkedet trykkes på 52 gram avispapir, beskåret format 264 x 309 mm. Trykklar annonce leveres som CMYK-separeret pdf-fil efter dansk avisbranche standard. Dette er beskrevet på www. kankanikke.dk. Her kan også frit hentes den anbefalede settingsfil NewspaperAds 1v4. Annoncen skal leveres på det bestilte mål og uden bleed, dog skal helside annoncen leveres med 5 mm bleed + cropmarks, da denne annonce trykkes helt til kant. Tekster til opsætning af annonce skal leveres i Word, billeder skal være minimum 180 dpi i formaterne jpg, tiff eller eps. Logo og grafik leveres som vektorgrafik. Online Færdigt banner til website skal leveres som jpg, gif eller swf fil. Banneret må maks. fylde 80 kb. Gigabanner må maks. fylde 160 kb. Ved levering af flash filer, anbefaler vi, at der også leveres en backupfil, som gif eller jpg, så banneret også kan vises på en ipad. Banneret skal indeholde clicktag. Tekster til opsætning af banner skal leveres i Word, billeder skal være minimum 80 dpi i formaterne jpg, tiff eller eps. Logo og grafik leveres som vektorgrafik. LEVERING Annonce- og bannermateriale uploades via fremsendte link eller sendes på senest den angivne deadline. Ved fremsendelse på mail, skal det tydeligt fremgå, hvilket medie materialet er til samt dato for indrykning/kampagnestart og evt. landingpage (hvor annonce eller banner skal linke til). Materiale til produktion af banner skal være os i hænde senest 5 dage før kampagnestart. BETALINGSBETINGELSER Netto 20 dage. Herefter beregnes 1,5% rente pr. påbegyndt måned. Indstik/memostick faktureres 3 uger forud for udgivelse. Betalingsbetingelse: netto 8 dage. ANNULLERING AF ORDRE Annulleres ordren efter annonce deadline, faktureres der 5 af annoncens pris. DEKORT - INDSTIK Eventuelle dekorter kan maksimalt udgøre prisen på indstikket eksklusiv porto og eventuelle eksterne produktionsomkostninger eksempelvis tryk. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for fejl i annoncer, som er indrykket i overensstemmelse med kundens angivelser eller ønsker. Fritidsmarkedet er ikke ansvarlig for materiale modtaget fra andre medier, og annoncer der har været i korrektur hos kunden. Fritidsmarkedet forbeholder sig ret til på et hvilket som helst tidspunkt at afvise annoncer, der strider mod bladets interesser eller mod lov og ærbarhed. Eventuelle reklamationer over annoncer skal ske omgående efter annoncens indrykning. Fritidsmarkedets ansvar for kundens tab som følge af fejl i annoncer, der kan tilregnes Fritidsmarkedet, er maksimeret til pågældende annonces pris og er uden ansvar for et evt. yderligere tab, som kunden måtte lide, herunder indirekte tab. Aftalte annoncepriser kan forhøjes med stigningen i portotakster, der træder i kraft efter aftale om indrykning af annonce, og som fra Post Danmark eller anden distributør er meddelt Fritidsmarkedet med mindre end 2 måneders varsel. Konstateres udefra kommende prisstigninger på over 1, er Fritidsmarkedet berettiget til at forhøje annonceprisen, såfremt dette varsles med 1 måneds varsel. Ved varslede prisforhøjelser på baggrund af denne bestemmelse er kunden dog berettiget til med et varsel på 1 uge at meddele, at annonceaftalen fremadrettet bringes til ophør. Der tages forbehold for trykfejl samt prisstigninger.

17 NOTER 17

18 Danmarks nye jobportal -Find din nye medarbejder her! Den korteste vej mellem virksomhed og jobsøgende Få yderligere oplysninger, kontakt Branchejob på telefon: Eller på

19 innovation gennem relationer Vi hjælper dig på alle platforme! Se vores referencer på: webmakers.dk Få et nutidigt design og en fremtidssikret platform, der tilpasser sig alle web-devices. Dit digitale ansigt udadtil får en gennemgribende opgradering, så den favner hele din forretning og alle dine relationer. Website C S M C S M C S M C Webshop S M C S M Apps Digital client publishing Mobilsites Hosting kers - Innovation gennem relationer Birk Centerpark DK-7400 Herning Tel:

20 Unikke målgrupper: Eneste medie i Danmark med denne sammensætning Høj kendskabsgrad: 71% kender Fritidsmarkedet Høj gennemværdi: 9 gemmer Fritidsmarkedet Høj dokumenteret annonceeffekt: 18% tager kontakt til en annoncør Dækker husstande uden for byerne (jordbrugere) Købestærke læsere med brede interesseområder Dækker bredt inden for hus, have, dyr og maskiner

Medie info 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

Medie info 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER

MEDIE INFO 2014. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER MEDIE INFO 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5277. mail@fritidsmarkedet.dk fritidsmarkedet.dk AVISEN DER SKABER RESULTATER FAKTA 2 REDAKTIONEL MÅLSÆTNING Fritidsmarkedet er en avis

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F AGB LADS G RUPPEN A/S M e d i e i n f o 2 0 1 3 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større byer.

Læs mere

avisen der skaber resultater

avisen der skaber resultater avisen der skaber resultater - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Den redaktionelle målsætning Fritidsmarkedet er en avis for alle, der er bosat uden for de større

Læs mere

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.

Medie info 2014 TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg. Medie info 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND FAKTA 2 fagmagasiner til eliten af de

Læs mere

MEDIE INFO TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk.

MEDIE INFO TIL FREMTIDENS LANDMÆND. Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk. MEDIE INFO 20 1 5 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning. Tel: +45 7620 7970 agro@fbg.dk. bovi@fbg.dk. hyo@fbg.dk. agrologisk.dk bovi.dk hyo.dk TIL FREMTIDENS LANDMÆND En moderne medievirksomhed med flere

Læs mere

Medie- information 2016

Medie- information 2016 Medieinformation 2016 HVOR OG HVORNÅR LÆSES NYHEDERNE? VALG AF MEDIEPLATFORM ER IKKE ET ENTEN ELLER Som mediepartner kender og forstår vi udviklingen på de moderne medieplatforme og inddrager hele tiden

Læs mere

MEDIE INFO NYHED. bliver til... Er lagt sammen i én sektion, og fortsætter som selvstændige medier.

MEDIE INFO NYHED. bliver til... Er lagt sammen i én sektion, og fortsætter som selvstændige medier. MEDIE INFO 20 1 5 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5240. mail@dagensbyggeri.dk dagensbyggeri.dk. maskinteknik.dk. grønteknik.dk NYHED bliver til... Er lagt sammen i én sektion, og fortsætter

Læs mere

NYHED. bliver til... NR. 1 1. ÅRGANG 1. AUGUST 2014 WWW.DAGENSBYGGERI.DK. Dansk tegnestue slår igennem i Indien 4. 5 8 33 Rolls-Royce til udlejere

NYHED. bliver til... NR. 1 1. ÅRGANG 1. AUGUST 2014 WWW.DAGENSBYGGERI.DK. Dansk tegnestue slår igennem i Indien 4. 5 8 33 Rolls-Royce til udlejere MEDIE INFO 20 1 5 dagensbyggeri.dk NYHED bliver til... NR. 1 1. ÅRGANG 1. AUGUST 2014 WWW.DAGENSBYGGERI.DK Dansk tegnestue slår igennem i Indien 4 5 8 33 Rolls-Royce til udlejere Komfort og sikkerhed Ny

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet

Fakta om læserne. af Tandlægebladet. Redaktion. Annoncesalg. Hvor er du ansat? Læsernes bedømmelse af troværdigheden generelt i Tandlægebladet Tandlægebladet Medieinfo 2016 NR. 9 // SEPTEMBER 2015 ÅRGANG 119 NR. 9 TANDLÆGEBLADET SEPTEMBER 2015. 119. 653-772 TEMA: SAMFUNDSODONTOLOGI 2105, DEL 1 TANDLÆGEFORENINGENS DANISH DENTAL MEDLEMSBLAD JOURNAL

Læs mere

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen.

I T E T TEMA. uddannelseskvalitet. Read independent news in English on UniversityPost.dk Læs de seneste danske nyheder på Uniavisen. Uniavisen Medieinfo 2015 UAFHÆNGIG AF LEDELSEN PÅ KØBENHAVNS UNIVERSITET NR. 1 FEBRUAR 2014 UNIVERSITETSAVISEN.DK Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk københavns universitet K V A L I T E

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER

ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 ANNONCEFORMATER OG SPECIFIKATIONER MEDIEINFORMATION 2015 H-D Journalen er medlemsmagasin for medlemmerne af Harley- Davidson Club of Denmark. Klubben består af ca. 6.400 medlemmer

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne. Mediaplan. Nyhedsbrev. Hjemmeside Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Avis Magasin Mediaplan Nyhedsbrev 2015 Hjemmeside Mediaplan 2015 1 7 14/1 21/1 GIFA/METEC/NEWCAST 2015 (16/6-20/6) 15/5 26/5 2 8 Måleteknik 5/2

Læs mere

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne

Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Business-to-Business i metal-, plast- og maskinindustrierne Mediaplan 2016 Mediaplan 2016 1 2 /1 18/1 Elmia Verktygsmaskiner 2016 (10/5-13/5) 21/4 Elmia Svets/Elmia Plåt 2016 (10/5-13/5) 2/5 Elmia Automation

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med omkring 40.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT SØNDERBORGS ANDET STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 47.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE

MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE MEDIEINFORMATION 2014 GRATIS MAGASIN INTERVIEW REPORTAGE SUNDHED AKTUELT KULTUR NYHED: MESSER TRENDS MODE MAD REJSER SKØNHED & VELVÆRE OM MOMENTO Momento er gratismagasinet, som er landsdækkende og sprængfyldt

Læs mere

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014

PERSONLIGE UDVIKLING. MEDiEkiT 2014 PERSONLIGE UDVIKLING MEDiEkiT 2014 MEDIEKIT 2014 / psykologi PERSONLIGE UDVIKLING Dit ansigt sladrer Det afslører Dine træk ny forskning DerFor bliver Du som Din Mor Giv efter For Din hævntørst NR. 7,

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9

m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 U d g i v e l s e r 2 0 0 9 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 14. januar 8. december 2008 Logistik, sporing og transport: Udvikling og tendenser Messe: ISM,

Læs mere

M e d i e i n f o 2 0 1 0. Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider

M e d i e i n f o 2 0 1 0. Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider M e d i e i n f o 2 0 1 0 Banner WebTV Abonnementspakker Klip Hjemmesider Fakta 396 sekunder pr. besøg Med flere end 300.000 besøgende på hver måned er der tryk på serverne og rigtig mange data flyder

Læs mere

Bliv rapportør om Sveriges natur

Bliv rapportør om Sveriges natur Medieinfo 2015 DANSKE TORPARE BLAD NR. 154 JUNI 2014 33. ÅRGANG Klik her og se de seneste magasiner Bliv rapportør om Sveriges natur Side 10 PÅ TOPPEN ATLETIK DEN KÆRE BRØND Side 6 Side 18 Side 21 Opdagede

Læs mere

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82

Annoncesalg Danske Torpare Rosenkæret 13 A DK-2860 Søborg Tel.: +45 39 29 52 82 Medieinfo 2016 magasinet for danskere med fritidshus i Sverige Foreningen Danske Torpare har omkring 10.000 familier, hvoraf størstedelen har hus i Sverige og nogle leder efter hus. Som del af medlemskabet

Læs mere

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk

Medieinformation KONTAKT. Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk Medieinformation 2016 KONTAKT Peder van der Schaft Tlf. 30 22 33 44 ps@aarhuspanorama.dk aarhuspanorama.dk OM AARHUS PANORAMA Aarhus Panorama er et lokalt gratismagasin, der med nysgerrighedens lygte søger

Læs mere

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk

ANNONCERING 2015. fashionforum.dk ANNONCERING 2015 fashionforum.dk VELKOMMEN TIL MODEBRANCHENS FORETRUKNE NYHEDSMEDIE! Fashion Forum er mediet for dig, der ønsker at kommunikere direkte til modebranchen. Fashion Forum blev etableret i

Læs mere

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691

Print Læsertal: 103.000 Oplagstal: 9.778. online Brugere: 9.691 Mediekit 2014 MEDIEKIT 2014 / tidens kvinder TIDEns KvInDEr tidens kvinder er skandinaviens eneste erotiske magasin for kvinder. tidens kvinder skriver om kærlighed, krop, erotik, sex og parforhold. Magasinet

Læs mere

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3 format til mere - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S Medieinfo 2013 2 PRINT OG ONLINE REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: BYGGE teknik vil være Danmarks førende fagblad til byggebranchen. Vi henvender os til alle fra

Læs mere

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen

Profil. Chefredaktør Jens Matthiesen Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Illustreret Videnskab tager læseren på en opdagelsesrejse i videnskabens verden. De gennemarbejdede artikler giver læseren et overblik og en indsigt, som er svær

Læs mere

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog.

TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat. Medieinformation danskvand Arrangementskatalog. TILBUD: Køb 6 annoncer inden 11. januar 2016 og få 20% i rabat Medieinformation 2016 danskvand Arrangementskatalog danskvand - dit og DANVAs magasin danskvand sætter dagsordenen med nyheder, debat, viden

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo

Medieinfo. Perspektiv. Hvor langt vil du gå for et job? tema E-BOGSLÆSERE LÆSER MERE FORANDRINGER STRESSER. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo Perspektiv Medieinfo 2015 BIBLIOTEKAR FORBUNDETS FAGMAGASIN JUNI 2013 BIBLIOTEKARFORBUNDETS FAGMAGASIN PERSPEKTIV NR. 06 2013 TEMA: MOBILITET tema Hvor langt vil du gå for et job? Læs mere om vores mange

Læs mere

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion

Borsen.dk. Danmarks største online erhvervsredaktion Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder, virksomheder og erhvervslivets

Læs mere

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt.

Midsommer og majstænger. Medieinfo traditionen fortsætter Side 30. Side 12. BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Medieinfo 2017 DANSKE TORPARE BLAD NR. 166 JUNI 2016 35. ÅRGANG Midsommer og majstænger traditionen fortsætter Side 30 Side 12 BOREDE BRØNDE Problemer med jernsmag, okker og dårlig lugt. Side 10 GØR MAN

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere:

Se flere formater på side 2. Formater 2012. eksponering. Priser og formater 2011. Omslag på avisen. Ring og hør nærmere på. Ring og hør nærmere: Priser og formater 2011 Formater 2012 Midteropslag 530 x 365 mm Maksimum eksponering Omslag på avisen Ring og hør nærmere: 86 15 80 11 Bagside top 254 x 82 mm Helside* 254 x 365 mm Bagside halvside 254

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2

format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2 - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S format til mere M e d i e i n f o 2 0 1 2 Fakta Nu 32.316 eksemplarer 15 gange årligt Det eneste fagblad i Danmark, der dækker hele den samlede bygge- og

Læs mere

1. sektion PRISLISTE 2015

1. sektion PRISLISTE 2015 1. sektion Priser og formater Annonceformat bxh Farve Pris 1/1-side 266x365 mm. Inkl. 4 farver 43.650,- 1/2-side (Tværformat) 266x180 mm. Inkl. 4 farver 26.625,- 1/2-side (Højformat) 131x365 mm. Inkl.

Læs mere

SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE

SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE SØNDERBORGNYT NOK SØNDERBORGS STØRSTE NYHEDS NET MEDIE Kom i nærkontakt med dine lokale kunder i Sønderborg via web, mobil og Facebook. Med flere end 42.000 unikke læsere pr. måned har SønderborgNYT etableret

Læs mere

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på.

Forsker i skizofreni. Medieinfo. Psykolog Nyt. dgmedia.dk. København Stockholm Oslo. Læs mere om vores mange andre medier på. Psykolog Nyt Medieinfo 2015 19. september 2014 68. gang Dansk Psykolog Forening 15 Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Forsker i skizofreni Skizofrene personer har svært ved social kommunikation.

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 pejgruppen.com Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson

Profil. Chefredaktør Leif Jonasson Annoncepriser Profil REDAKTIONEL PROFIL: Komputer for alle er Danmarks suverænt største pc-magasin. Magasinet hjælper via letforståelige trin for trin-vejledninger læserne med ubesværet at bruge deres

Læs mere

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin

ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk Danmarks bedste online livsstilsmagasin ZoomMagazine.dk indeholder læsestof om alt hvad der vedrører den enkelte i hverdagen. Mode, personlig pleje, karriere, underholdning, elektronik,

Læs mere

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter.

TV2.DK. TV 2 NET vil i 2010 tilbyde sine annoncører et endnu større udbud af attraktive produkter. TV2.DK PRODUKTER 70 SPONSORAT 71 PRISER 72 EJERSKABER 73 RABAT 74 SPECIFIKATIONER 76 BETALINGSBETINGELSER 77 GODTGØRELSE 77 JURIDISK RÅDGIVNING 83 GENERELLE BETINGELSER 84 68 TV 2 NET vil i 2010 tilbyde

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT!

Mere end en AVIS. Prisliste. Priseksempel. tre stærke platforme NY PRIS I 2015. Metroxpress universet NYT! Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange - hvor anderledes

Læs mere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere

Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Den direkte vej til offentlige beslutningstagere Tre medier 150.000 læsere dk-medier er en fællesbetegnelse for en gruppe af medier og fagportaler, som alle stiller skarpt på politik og offentlig forvaltning

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. PROCES nr. 1 / 17. januar 2014 / 44. årgang. Kolbøtter og solidt håndværk 2015 PRISLISTE 2 Oplag 2015 Redaktionel målsætning Hver uge bringer vi nyheder, interviews og aktuelt baggrundsstof til bladets 30.000 læsere, beslutningstagerne og lederne i jern-, metal-, plast- og maskinindustrien.

Læs mere

Prisliste og mediedata 2008

Prisliste og mediedata 2008 Prisliste og mediedata 2008 København Vejle fax 70 27 11 57 Malrettet kontakt Markedsføring Der findes kun ét medie i Danmark, hvis du vil i kontakt med professionelle inden for marketing, reklame, kommunikation

Læs mere

Jagt- og naturrelateret markedsføring

Jagt- og naturrelateret markedsføring MEDIEINFORMATION Jagt- og naturrelateret markedsføring Danmarks Jægerforbund tilbyder annoncører landsdækkende kontakt med flere end 90.000 danske jægere og endnu flere læsere og brugere i hele Danmark.

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 28. januar 6. januar Teknisk EDB, CAD og CAE, kabler og konnektorer 2 23. februar 30. januar Indikatorer

Læs mere

BOrsen.dk. Megaboard 930x180. Artikelbanner 300x250. Sidebanner. 160x600. Artikelbanner 300x250

BOrsen.dk. Megaboard 930x180. Artikelbanner 300x250. Sidebanner. 160x600. Artikelbanner 300x250 20 MEDIEINFORMATION2010 Borsen.dk På borsen.dk får beslutningstagerne den vigtigste viden om udviklingen i erhvervslivet og på de finansielle markeder. Dagen igennem bringes de seneste nyheder om markeder,

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2013/2014 Side 3: Annoncering på print Side 4: Annoncer i nyhedsbreve Side 5 og 6: Annoncer på hjemmeside Side 7: Massiv eksponering i kortere perioder

Læs mere

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia.

Playfamily. mediekit 2011. livsstilsmagasin for østjyske børnefamilier. Århusmedia Værkmestergade 7 DK 8000 Aarhus C Tlf. 87 69 69 69 aarhusmedia. PLAY FAMILY er et nyt postomdelt langs E45 fra Randers til Vejle. Børnefamilier er storforbrugere. Storforbrugere af digitale bekvemmeligheder, af aktiviteter, af mad, af forbrugsvarer, af beklædning,

Læs mere

Jagt- og naturrelateret annoncering!

Jagt- og naturrelateret annoncering! MEDIEINFORMATION Jagt- og naturrelateret annoncering! Danmarks Jægerforbund tilbyder annoncører landsdækkende kontakt med mere end 90.000 danske jægere og endnu flere læsere og brugere i hele Danmark.

Læs mere

Læseranalyse af Byggeteknik

Læseranalyse af Byggeteknik Læseranalyse af Byggeteknik - 2007 Udarbejdet for Udarbejdet af Jobnummer Dato Fagbladsgruppen Christian Martorell & Martin Troelsgaard 13808 Maj/juni 2007 Baggrund og metode Formål: Fagbladsgruppen A/S

Læs mere

Håndværkerfradrag på torpet Side 8

Håndværkerfradrag på torpet Side 8 . Forening af danske med hus eller grund i Sverige. Medieinfo 2014 DANSKE-TORPARE DANSKE TORPARE BLAD NR. 149 AUGUST 2013 32. ÅRGANG Håndværkerfradrag på torpet Side 8 HÅLL TILL HÖGER! I 1967 gik Sverige

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland

Det nye VisitVesthimmerland. Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Det nye VisitVesthimmerland Vi arbejder med at udvikle turismen i Vesthimmerland Vi markedsfører Vesthimmerland, rådgiver og servicerer både gæster og turisterhverv Fordi turismen er af stor betydning

Læs mere

BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015

BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015 BYGGEPLADS.DK / ONLINEMEDIER 2015 / 1 BYGGEPLADS.DK MEDIAINFORMATION 2015 ONLINE MEDIER / 02 Online annoncering / 03 Bannerformater og teknik / 04 BYGGEPLADS.DK / ONLINEMEDIER 2015 / 2 Online medier www.byggeplads.dk,

Læs mere

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende.

Udgivelser 2009. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 0 9 Udgivelser 2009 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 1 30. januar 8. januar Miljø og fødevareproduktion Arbejdsmiljø og eksternt miljø (spildevand, CO 2 udslip

Læs mere

It for professionelle

It for professionelle It for professionelle Version2 Version2.dk er et seriøst nyhedssite for it-professionelle. Sitet henvender sig til it-chefer softwareudviklere, itkonsulenter og projektledere. Sitet kan læses på både pc,

Læs mere

2016 MEDIEINFORMATION

2016 MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION Oplag 2016 Om er Det Blå Danmarks fagblad, og annoncering i rammer helt præcist. Alle årets dage leverer vi interviews, cases og branchespecifikke nyheder målrettet den maritime branches

Læs mere

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen.

Oplag 2015. Redaktionel målsætning. Læsertal: Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. 2015 PRISLISTE Oplag 2015 Redaktionel målsætning Transportmagasinet er fagbladet med flest dokumenterede læsere i transportbranchen. Det redaktionelle fokus er på godstransport - uanset om det sker med

Læs mere

Golfspillernes førstevalg

Golfspillernes førstevalg Medieinformation 2011 Golfspillernes førstevalg 80.000 unikke brugere og over 5 mio. sidevisninger pr. måned i sæsonen gør Golf.dk til Danmarks suverænt største golfportal. Golf.dk er først med nyheder

Læs mere

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk.

Udgivelser 2012. Med forbehold for ændringer. Listen opdateres løbende. Nyeste version findes på www.techmedia.dk. m e d i a i n f o r m a t i o n 2 0 1 2 Udgivelser 2012 Nr. Udgivelsesdato Annoncedeadline Tema 6. januar Leverandørregister til nr. 1+2+3 1 26. januar 6. januar Konstruktion/CAD samt design 2 16. februar

Læs mere

MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016

MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016 MAGASINET GULV / MEDIAINFORMATION 2016 / 1 MAGASINET GULV MEDIAINFORMATION 2016 MAGASINET GULV / 02 Bannerformater og teknik / 03 Annoncepriser og -formater / 05 MAGASINET GULV / MEDIAINFORMATION 2016

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 PEJGRUPPEN.COM Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på

DTLmagasinet LASTBILEN. Medieinfo. DTL Magasinet VERDEN KALDER. SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på DTL Magasinet Medieinfo 2015 DTLmagasinet TÆT PÅ VOGNMANDENS HVERDAG 08 AUGUST 2014 16. ÅRGANG SÅDAN ER MULIGHEDERNE MED DE NYE TOTALVÆGTE Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk DTL INVITERER

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

MEDIE INFO 2014 100% DÆKNING AF PROFESSIONELLE LANDMÆND

MEDIE INFO 2014 100% DÆKNING AF PROFESSIONELLE LANDMÆND MEDIE INFO 2014 Birk Centerpark 34-36. DK-7400 Herning Tel: +45 9626 5266. mail@maskinbladet.dk maskinbladet.dk 100% DÆKNING AF PROFESSIONELLE LANDMÆND FAKTA 2 PROFESSIONELLE LANDMÆND Maskinbladet udsendes

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014

MEDIEINFORMATION 2014 MEDIEINFORMATION 2014 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 FASHION & BUSINESS TRENDS pejgruppen.com TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde

Læs mere

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE

AL DIGIT 015 SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2015 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3

format til Mere - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S M e d i e i n f o 2 0 1 3 format til mere - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S Medieinfo 2013 2 PRINT OG ONLINE REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: MASKIN teknik vil være Danmarks førende fagblad til anlægsbranchen. Vores fagområder er nedbrydning,

Læs mere

SKE BERLING PRISLISTE

SKE BERLING PRISLISTE BERLINGSKE DIGITAL PRISLISTE 2014 VELKOMMEN Velkommen til Berlingske Medias onlinepriser for landsdækkende medier. De følgende priser og placeringer er kun et udsnit af alle de mange kreative muligheder

Læs mere

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE

September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P. Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH GODSEJERNE Mediekit 2014 GRATIS MAGASIN September 2013 Gratis magasin #Aarhuspanorama Januar/Februar 2014 P NYT G R AT I S M AG A S I N TIL DIG Kend dit værtshus 50 NUANCER AF BRUN CARPARK NORTH + I HÆLENE PÅ EN

Læs mere

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet

Mere end en AVIS. Prisliste. tre stærke platforme. Mød læserne på alle platforme hos metroxpress. Metroxpress universet Mere end en AVIS tre stærke platforme Metroxpress universet Det startede i 2001, hvor en rebelsk metro-avis tillod sig at være gratis hvor flabet sagde nogen, hvor dejligt sagde mange hvor anderledes mente

Læs mere

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S

UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S GRAPHIC DESIGN BY WWW.ANETMAI.COM UNIVERSAL NETWORK MEDIA A/S INDHOLD >> Universal Network Media A/S kontakt > Livsstilsbasen.dk / priser > MOEBELbasen.dk / priser > KOEKKENbasen.dk

Læs mere

Bliv annoncør i Plastindustriens medier

Bliv annoncør i Plastindustriens medier Bliv annoncør i Plastindustriens medier Priser for 2015 Side 3: nnoncering på print Side 4 og 6: nnoncer i nyhedsbreve Side 5 og 7: nnoncer på hjemmeside Side 8: Massiv eksponering i kortere perioder Høj

Læs mere

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014

32.000. media partners. Udvikling. Faglighed Inspiration. Dækker mere end 1/2 million boliger! Medieinfo 2014 media partners Medieinfo 2014 Dækker mere end 1/2 million boliger! 32.000 ansatte og beslutningstagere - både ejendomsadministration og bygherrer Boligudvikling byggeri - energi renovering - politik Faglighed

Læs mere

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3

100% dækning Af AKTiVe LAndMÆnd - en del af F A G B L A D S G R U P P E N A / S dagens landbrug M e d i e i n f o 2 0 1 3 100% DÆKNING AF AKTIVE LANDMÆND - en del af F AGB LADSG RUPPEN A/S dagens landbrug Medieinfo 2013 2 Velkommen til Maskinbladet Velkommen til Maskinbladet REDAKTIONEL MÅLSÆTNING: Maskinbladet skal være

Læs mere

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

Officielt organ for DMU R 2010 MOTOR. bladet

Officielt organ for DMU R 2010 MOTOR. bladet MTR fficielt organ for DMU bladet R T M bladet R 2010 S I R P C ANNN PRISR C N NN + WB-A 1 annoncepriser i 2010 Annoncestørrelser Pris i kr. excl. moms Modul størrelse i mm Pris bredde x højde 1/1 side

Læs mere

Medieinformation 2010 GO-CARD

Medieinformation 2010 GO-CARD Medieinformation 2010 GO-CARD KONCEPT GO-CARD er reklame på gratis postkort, som er målrettet unge trendsættere. GO-CARD postkort er et velegnet medie til kulturelle og humanitære budskaber samt virksomheder

Læs mere

// Mediekit 2013 Bolig magasinet

// Mediekit 2013 Bolig magasinet // Mediekit 2013 Bolig magasinet Faste elementer Trends Nyhedssektion Boligreportager Indretningsguide Shopping Før/efterforvandlinger Madsider Profiler af virksomheder og designere Læserprofil Kvinder

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

JOIN BADMINTON DANMARK

JOIN BADMINTON DANMARK JOIN BADMINTON DANMARK MEDIEINFORMATION ANNONCERING ONLINE På badminton.dk og på den engelske side badmintondenmark.com bestræber vi os på at holde læseren opdateret med de seneste nyheder fra badmintonverdenen.

Læs mere

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget

Arena Annoncer. medieinfo 2015 Introduktion. Om Altinget ª medieinfo 2015 medieinfo 2015 Introduktion ª Arena Annoncer Jeg forventer, at 2015 er et nyt år med kraftig vækst i vores annoncer. ª kalder vi gerne arenaen for den professionelt politisk interesserede.

Læs mere

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014

Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Medieplan 2014 Velkommen til MUSIKERENS mediaplan for 2014 Her finder du S. 2 Medieoversigt S. 3 Annoncepriser fagbladet S. 4 Rubrikannoncepriser, fagbladet S. 4: Stillingsannoncer S. 6: Gratis QR-koder

Læs mere

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde

Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder. Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S. ynlighed & amarbejde Tilbud til Skiveegnens turismevirksomheder Ydelseskatalog 2016 for Skiveegnens turismevirksomheder S ynlighed & amarbejde Turismepartnerskab markedsføringsfordele i et partnerskab Præsentation af din virksomhed

Læs mere

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE

STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STTUDIEKALENDER 2015-2016 FOR ALLE STUDERENDE STUDIEKALENDER PROMOVER DINE YDELSER OG PRODUKTER Over for alle de studerende ved de videregående uddannelser i Danmark Studenterrådet udgiver hvert år ved

Læs mere

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS MediA kit & Priser 2012 Vi med Hund livsstilsmagasinet til os, der elsker hunde Vi med Hund er Danmarks største kommercielle magasin, der henvender sig direkte til alle danske hundeejere. Om man har en

Læs mere

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin

Diagnose: Sorg. Medieinfo. P Psykologernes fagmagasin. Psykologernes fagmagasin P Psykologernes fagmagasin Medieinfo 2015 Nr. 01 2015 1. gang m sensitivill ave Psykologernes fagmagasin Nr. 01 2015 1. gang Læs mere om vores mange andre medier på dgmedia.dk Psykologernes fagmagasin

Læs mere

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE

KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE MEDIEPROFIL- OG INFORMATION 2015 PR. 1. JANUAR 2015 KOM IND AF BREVSPRÆKKEN TIL MERE END 1,6 MILLIONER DANSKE JA TAK HUSSTANDE FAMILIEN DANMARK * + MERE END 2.000 GRATIS UNIKKE VISNINGER PÅ ** * Ifølge

Læs mere

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER

PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER PROFESSIONEL IT-LØSNING TIL GOLFKLUBBER MEDIEINFORMATION 2009 Intro Høj indkomst Stor rejseaktivitet Interesse for investeringer Beskriver ovenstående DIN målgruppe?...så spiller DIN målgruppe sikkert

Læs mere