Væggene (forskalling) skal genbruges i det nye byggeri, ligeledes yderdøren som her er afmonteret.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Væggene (forskalling) skal genbruges i det nye byggeri, ligeledes yderdøren som her er afmonteret."

Transkript

1 Det gamle skur i enden af carporten pilles ned. Væggene (forskalling) skal genbruges i det nye byggeri, ligeledes yderdøren som her er afmonteret. Her er væggen afmonteret, så den kan genanvendes som sidebeklædning mod øst.

2 Der graves ud til randfundament med en spade, ( + 90 cm. dybde) Carportens udhæng er understøttet af søjler på punktfundamenter. Disse bevares og der støbes randfundamenter i mellem disse.

3 Der støbes fundament (blander det hele i en trillebør) og genbruger stabilgrus og granitskærver som graves ud fra carporten. Øverst sættes to skifter 190x190 Lecablokke. (her mangler stadig en række) Jeg graver 40 cm. stabilgrus og sand af inde i carporten, med skovl, hakke, spade og en trillebør. Mareridt, med stædig er jeg.

4 Der placeres asfaltpap mellem fundablokkene og de regler som udgør bundrammen i vægkonstruktionen. Asfaltpappen er ligeledes en del af radonspæret. (mere herom senere) Når der graves, er det godt at have tegninger over stikledninger mv. Alternativt skal man bruge noget tid på at regne ud hvor/om der skal tages hensyn hertil. Inden tingene igen dækkes med sand og beton, er det smart at notere/fotografere alt med mål.

5 Gangbro, så vi kan komme ud og ind af huset. Det nederste lag Sundolitt (220mm.), ligges på afrettet sand. Asfaltpappet som støder op mod husets ydervæg er limet til husets sokkel med en folieklæber fra DAFA.

6 Der udlægges dampspærrer / radonspærrer på det nederste lag Sundolitt, folien limes til fundamentet under asfaltpappet hele vejen rundt langs kanten. Det er en svær opgave og kræver man er omhyggelig og generøs med folieklæberen. Jeg brugte en flydende folieklæber fra DAFA, som hæfter på alt og flyder godt ud på porøse materieler som mine lecablokke. (den hærder ikke, men forbliver elastisk)

7 Efter folien er lagt ud, tapes asfaltpappet sammen i hjørnerne med DAFA tape, som jeg undervejs i byggeriet blev vildt glad for. Det er stærkt og superklæbende på alt! Jeg vil gerne have gulvvarme i garagen, så jeg borer huller gennem husets sokkel (lecablokke). På den anden side af muren er husets varmeforsyning, så der er ret heldigt jeg kan lave så simpel en løsning. De øvrige to huller er til yderligere en frem/retur slange til evt. alternativ forsyning.

8 Så kommer andet lag Sundolitt på. Denne gang 100mm. S80 (ligger i forbandt) I alt er der 320mm. Jeg limer kantisolering på, hele vejen rundt langs soklen. 10mm. mod husets ydervæg og 30mm. mod ydervæggene. De 4 sorte slanger er pex, til at føre gulvvarme og ekstra forsyning fra huset.

9 Jeg har købt nogle mahognivinduer som matcher resten af husets vinduer, så kan komme lys ind i garagen. Ved overkørslen til garagen har jeg sat et skifte fundablokke. Lecablokke ikke stærke nok. Det koster på isoleringen og skaber en lille kuldebro, men jeg kunne ikke udtænke en bedre løsning. Endvidere har jeg sat et Aco-dræn til smeltevand fra bilen om vinteren.

10 Så er der lagt Rio-net ud på nogle 30mm. afstandsskinner, så gulvvarmen løftes op i betonen, hvilket giver bedre varmeafgivelse. De to slager er isolerede forsyningsslager, som jeg har ført ned i enden af garagen. F.eks. hvis jeg en dag ønsker at montere en luft/vand varmepumpe eller et pillefyr. Der stripses Roth gulvvarme slange fast på Rio-nettet. Jeg vælger at holde en afstand på 1 meter fra overkørslen med fundablokke til gulvarmekredsen, så kuldebroen ikke trækker for meget varme.

11 Slut på gør-det-selv for en stund. Jeg betaler mig fra professionel hjælp til at støbe gulvet. Murerne ligger gulvet i jordfugtig beton, så de kan styre fald og glitte det pænt. Ca mm. beton.

12 Der vandes hver dag og en folie beskytter mod udtørring. Efter 10 dage er det hærdet nok til at jeg igen kan arbejde. Trængte også til en pause Jeg monterer yderdøren, som genbruges fra skuret. Døren skal have en 20mm. fuge mod huset.

13 Der saves ud til vinduer i træbeklædningen og bygges et træskellet til de manglende mure.

14 Der monteres vindpap på den sidste ydervæg inden der monteres træbeklædning.

15 Så påbegyndes isolering med ISOVER. I alt ca. 250mm., i tre lag. Efter 200mm. placeres en kraftig dampspærrer folie, som tapes med DAFA folietape.

16 Gulvet påføres grå epoxy af to omgange. Det er super stærkt og velegnet til et garagegulv. Der påsættes langsgående 45x50mm. regler. Isoleres med yderligere 50mm. og monteres 12,5mm. fibergipsplader fra Fermacell. Fibergips er meget taknemmeligt at arbejde med. Stærkt og alligevel let at tilpasse. Lysningerne ved vinduerne saves også ud i fibergips. Det var meget lettere end jeg havde turdet håbe på. Det sværeste var at lave tætte dampspærrer ved vinduerne, brugte meget folietape hertil.

17 Fermacell pladerne spartles og der ligges papirstrimler mellem samlingerne, så de bliver helt plane. Herefter tapetserede vi med glasvæv, som i resten af huset. Her er der tapetseret og monteret skabe i den ene ende. Godt med skabsplads til værktøj mv.

18 Så skulle der monteres en elektrisk garageport. Jeg valgte en fra Alutech, da den var velisoleret, fair prissat og fordi de havde en dygtig sælger som forstod hvad jeg søgte efter Så er jeg næsten færdig. Til sidst var der malearbejde, fejelister, skyggelister, sokkel pudsning og en masse oprydning. Det var et større projekt end jeg helt havde forestillet mig, men det blev super godt og jeg er meget tilfreds med projektet. Rummet fungerer godt og passer til huset. Om vinteren kan der åbnes for gulvvarmen, så kan der holdes en julefrokost eller skrues i bilen uden at fryse fingrene

Byggeadresse: Østvangen 45 7660 Bækmarksbro

Byggeadresse: Østvangen 45 7660 Bækmarksbro Byggeadresse: Østvangen 45 7660 Bækmarksbro 1: Materialebeskrivelse. Sokkel: Der støbes 90 cm under terræn. Der er medregnet sand under bygningen. Sokkel udføres i beton 20 MPa, armeret i top og bund.

Læs mere

Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61

Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61 Montagevejledning til Carport 352 x 605 cm, 15x95 mm Vare nr. 52 12 61 5800 3528 1860 3093 6052 Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre

Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Generel montagevejledning for opsætning af balkon med balustre Tillykke med dit køb af en balkon fra MinAltan.dk. Det er vigtigt, at du læser hele montagevejledningen og alle samlingsprincipperne grundigt

Læs mere

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste.

Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. Installationsvejledning I denne vejledning er der angivet varenumre i parentes efter omtalte monteringsdele, så du kan finde dem i vores prisliste. 1 Indhold 1 Sikkerhedsregler ved brug af centralstøvsugeren...............

Læs mere

Hvis du leder efter et billigt haveskur,

Hvis du leder efter et billigt haveskur, Den overdækkede hyggekrog giver skuret en ekstra dimension. Med plads til alle havens redskaber og en hyggekrog oven i købet overgår dette solide haveskur langt de skure, du kan købe dig til. Den solide

Læs mere

FRITHIOF Installationsvejledning

FRITHIOF Installationsvejledning 1 1 1 1 1 1 FRITHIOF Installationsvejledning 2 PRISLISTE FEBRUAR 2007 Placering af rør i hjørne med hjørneafdækning Placering af rør i skab. Det er nemt at installere en Frithiof - også i eksisterende

Læs mere

Undgå vand i. Omfangsdræn er ikke noget, man. Omfangsdræn sådan:

Undgå vand i. Omfangsdræn er ikke noget, man. Omfangsdræn sådan: Omfangsdræn sådan: Undgå vand i Da den nyrenoverede kælder blev oversvømmet for anden gang, var der kun én løsning: omfangsdræn. For nu skal det være slut: Kælderen skal sikres mod fremtidige oversvømmelser

Læs mere

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER

MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER MONTERING AF DINE QUICKSTEP-FLISER 1) GENERELT QUICKSTEP UNICLIC er et revolutionerende system til lægning af laminatgulve uden brug af lim. Det praktiske not-/ferdesign betyder, at fliserne klikkes sammen.

Læs mere

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet

Energibesparende Reducer varmeregningen på mindst mulig plads Reducerer CO 2 udslippet fermacell Varmvæg 2 Fermacell Varmvæg Pladsbesparende indvendig efterisolering Maksimal isoleringsevne på mindst mulig plads Effektiv efterisolering af kolde ydervægge Man sparer op til 50 mm plads i forhold

Læs mere

Komfort Husene i Skibet

Komfort Husene i Skibet Komfort Husene i Skibet 27. oktober 2008 Susanne Højholt Saint-Gobain Isover a/s Indhold Projektet Byggeriet Passivhus-konceptet Komfort Udfordringer Tre eksempler Renovering Domea Komfort Husene er ét

Læs mere

NEM reol. af køkkenskabe

NEM reol. af køkkenskabe NEM reol af køkkenskabe Reolen her er en praktisk kombination af skabe og åbne hylder. en er nem at bygge det eneste, du behøver at lave, er en ramme med fem ben under. Resten består af færdige køkkenskabe,

Læs mere

Montageguide. FERMACELL fibergips

Montageguide. FERMACELL fibergips Montageguide FERMACELL fibergips Hvorfor vælge FERMACELL fibergips Stil krav til din gipsvæg! Et enkelt lag er nok til at gøre op med gamle vaner FERMACELL fibergips kan spare dig for meget. Et enkelt

Læs mere

Læggevejledning FEB. 2004

Læggevejledning FEB. 2004 Læggevejledning P L A N K E R For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O

Læs mere

GULVVARMERØR. Rør pr. m²

GULVVARMERØR. Rør pr. m² Monteringsanvisning Indholdsfortegnelse Monteringsanvisning... 1 Gulvvarmerør... 2 Opbygningsprincipper... 3 Rørskinner... 3 Rørclips... 3 Celleplastplader... 4 Termoplader... 4 Eksempel... 5 Anvendelsesområde:

Læs mere

RC Mammutblok. rc-beton.dk

RC Mammutblok. rc-beton.dk RC Mammutblok rc-beton.dk RC MAMMUTBLOK RC Mammutblok er næste generations præisolerede fundamentsblok, hvor der er tænkt på arbejdsmiljø, energi optimering og arbejdstid. Blokkene kan anvendes til stort

Læs mere

Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312

Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312 Montagevejledning til Carport 660 x 650 /330 cm. Vare nr. model 9633312 660 cm 650 cm 336 cm Læs denne vejledning grundigt igennem. Undersøg om materialelisten stemmer overens med det leverede. Mangler

Læs mere

Energimærke. Adresse: Knasten 84 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Knasten 84 Postnr./by: SIDE 1 AF 51 Adresse: Knasten 84 Postnr./by: 9260 Gistrup BBR-nr.: 851-551581-001 Energikonsulent: Jørgen Stengaard-Pedersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

MATERIALE BESKRIVELSE

MATERIALE BESKRIVELSE MATERIALE BESKRIVELSE STED: KÆRGAARD - BALLEBYGADE 38 DATO: 25-05-2016 FACADER OG UDVENDIGE VÆGGE 108 mm Mursten - Wienerberger Teglsten - WT 108 Reduceret Bark samt sten som PT458, standard mørtelfuge.

Læs mere

27.01 2012 23.10 2013

27.01 2012 23.10 2013 Tegningsnr. Emne Dato: (99)01 Tegningsliste 27.01-2012 Dato rev: (99)12.100 Niveaufri adgang (99)12.110 Facademur ved fundament 27.01-2012 27.01-2012 (99)21.100 Indvendig hjørnesamling - Lejlighedsskel,

Læs mere

Projekt: Kogeø, en guide til at bygge en fed bålplads ver. 1.1 af Høng Crewet

Projekt: Kogeø, en guide til at bygge en fed bålplads ver. 1.1 af Høng Crewet Projekt: Kogeø, en guide til at bygge en fed bålplads ver. 1.1 af Høng Crewet 1. Indledning og krav Efter tur til Middelaldermarkedet i København d. 12/6 2011 blev det i bestyrelsen vedtaget at kigge på

Læs mere

workflow af Katrine Hast

workflow af Katrine Hast af Katrine Hast Opgavebeskrivelse Min kunde Rene Karlson, har et firma, hvor han lejer forskellige transportmidler ud, samt selv kører rundt. Han havde købt sig en køletrailer, som han gerne ville have

Læs mere

Læggevejledning PLANKER

Læggevejledning PLANKER Læggevejledning PLANKER For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser og billeder er vejledende. P A R K E T - O G P L

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI. Sag: 5190 UDBUDSBREV Dato: 15.12.10 Ref.: SN/BKR Side: 1 af 5

RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI. Sag: 5190 UDBUDSBREV Dato: 15.12.10 Ref.: SN/BKR Side: 1 af 5 BRIX & KAMP A/S RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED FRI BADEHUSVEJ 18, 9000 AALBORG Tlf.: 98 12 78 66 Fax: 98 12 74 15 E-mail: aalb@brixkamp.dk NØRREGADE 27, 9800 HJØRRING Tlf.: 98 92 28 88 Fax: 98 92 40 47

Læs mere

Alle tiders tumleplads

Alle tiders tumleplads lle tiders tumleplads 10 Gør Det Selv 10/2001 Det -formede legehus har alt, hvad der skal til, når børnene leger. Det er spændende og en lille smule farligt alligevel er det en solid og billig konstruktion.

Læs mere

Montering. Kvik køkken

Montering. Kvik køkken Montering. Kvik køkken Tillykke med dit nye Kvik køkken! Inden du kan tilberede første måltid står du nu overfor monteringen. Med denne guide vil vi forberede dig på monteringen, sikre dig en god proces

Læs mere

Eurofloor - gulvisolering

Eurofloor - gulvisolering 1. Generelt 2. Savning og skæring af Eurofloor plader 3. Montering af Eurofloor plader 3,1 Generelt 3,2 Montering over bærende gulvkonstruktion 3,3 Gulvkonstruktion med gulvvarme 3,4 Montering ovenpå terræn

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport AFD 9 BOGÅVEJ Bogøvej 1 6430 Nordborg Bygningens energimærke: Gyldig fra 13. juli 2012 Til den 13. juli 2022. Energimærkningsnummer

Læs mere

Menighedssal/garderobe/børnerum-beskrivelse v. 3.2, 2011-11-13 MAB

Menighedssal/garderobe/børnerum-beskrivelse v. 3.2, 2011-11-13 MAB Menighedssal/garderobe/børnerum-beskrivelse v. 3.2, 2011-11-13 MAB Nr. Delopgave Besluttet specifikation fra byggegruppen Kommentar Bemærkninger/argumenter/noter BR01 Skillevæg til lille depot BR02 Vindue

Læs mere

MATERIALE BESKRIVELSE

MATERIALE BESKRIVELSE MATERIALE BESKRIVELSE STED: BRUNBAKKEVEJ DATO: 12-11-2015 FACADER OG UDVENDIGE VÆGGE 108 mm Mursten - Wienerberger Teglsten - WT 108 Reduceret Bark samt sten som PT458, standard mørtelfuge. Rustfri murbindere

Læs mere

Redskabsskur Model Classic

Redskabsskur Model Classic Redskabsskur Model Classic Behold Monteringsvejledninger, hvis du skulle få brug for den fremover Contents 1 2 22 3 MADE IN GREATBRITAIN Advarsel Der er gjort et stort arbejde for At undgå splinter i træet,

Læs mere

4. Bygningsdelsbeskrivelser

4. Bygningsdelsbeskrivelser Til - og ombygning Idrætscenter Vest Arbejdsbeskrivelse 1.4 arbejdet Rev.dato : 4. Bygningsdelsbeskrivelser Side : 1.4-1 4A Understøbning af eksisterende fundamenter 4. Bygningsdelsbeskrivelser 4.A Understøbning

Læs mere

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk

Jackon vådrum. Monteringsanvisning. Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering V Å D R U M. www.jackon.dk Monteringsanvisning Jackon vådrum V Å D R U M Fugtsikring Vægge og gulv Indretninger og renoveringer Isolering 10-2013 erstatter 02-2012 Jackon vådrum Produktbeskrivelse Væg Gulv Godkendelse MK 7.32/1651

Læs mere

PECAFIL FORSKALLING PECAFIL DET UNIVERSELLE FORSKALLINGS MATERIALE

PECAFIL FORSKALLING PECAFIL DET UNIVERSELLE FORSKALLINGS MATERIALE PECAFIL FORSKALLING PECAFIL DET UNIVERSELLE FORSKALLINGS MATERIALE BYGGERIETS OG INDUSTRIENS FORETRUKNE 1 SAMARBEJDSPARTNER... PECAFIL DET UNIVERSELLE FORSKALLINGS MATERIALE INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Pecafil

Læs mere

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1

Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Bygning af hul pagaj i fyrretræ. (vægt 850 til 950g). Pagajbyg - 1 Grøndlandspagajer laves normalt i cedertræ fordi det er en let træsort. En pagaj lavet i cedertræ kan normalt laves i en færdig vægt lidt

Læs mere

helt frit Læg terrassen

helt frit Læg terrassen Terrasser af træ og sten æg terrassen helt frit Somme tider er havens bedste plads et lunt hjørne, andre steder ved en storslået udsigt. Her bygger vi en flot træterrasse, der kan ligge helt fri af huset.

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 11 Montering af 20 m² solceller på tag 1.625 kwh el 3.300 kr. 60.000 kr.

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 11 Montering af 20 m² solceller på tag 1.625 kwh el 3.300 kr. 60.000 kr. SIDE 1 AF 61 Adresse: Bjæverskovhusene 2 Postnr./by: 4632 Bjæverskov BBR-nr.: 259-158061-001 Energikonsulent: Kim Andersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B

Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B Installationsvejledning New Image 160B-170B-180B 1 Indeks: Venligst læs denne vejledning omhyggeligt, før samling af produktet påbegyndes. Beskrivelse af medfølgende dele og nødvendigt værktøj 3 Montering

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport Energimærkning Eskemosevej 20 4892 Kettinge Bygningens energimærke: Gyldig fra 4. juli 2012 Til den 4. juli 2019. Energimærkningsnummer

Læs mere

Montagevejledning for. Alulet Carport

Montagevejledning for. Alulet Carport Montagevejledning for Alulet Carport Oversigt over dele til Alulet Carporten Ax2stk. endespær CP_00560 E x 6 stk. stolpefod CP_00160 B x 9 stk. standardspær CP_00550 Cx11stk. topliste CP_00012 Hx10stk.

Læs mere

Koter i DVR90 Matr. nr.:7d, Egens By, Egens. Stabilgrus. Nord

Koter i DVR90 Matr. nr.:7d, Egens By, Egens. Stabilgrus. Nord Koter i DVR90 Matr. nr.:7d, Egens By, Egens Grundareal 2137.0 m² Beboelse Carport BBR_ Redskabsrum BBR Overdækket terrasse BBR 182.0 m² 38.0 m² 15.0 m² 16.6 m² Fælles ledning kloak Bebygget areal 251.6

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Niels Bjerres Vænge 33 Postnr./by: 5220 Odense SØ BBR-nr.: 461-606873-001 Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget. Mærkningen

Læs mere

Vejledning til nedgravning af. jordslanger. - den naturlige varme fra jorden

Vejledning til nedgravning af. jordslanger. - den naturlige varme fra jorden Vejledning til nedgravning af jordslanger - den naturlige varme fra jorden Indhold Beskrivelse af anlægget 3 Udrulning af slanger 4 Planlagt placering af brønd til evt. fordelerrør 4 Gravning og dækning

Læs mere

DSB Kolonnehus Svenstrup J.

DSB Kolonnehus Svenstrup J. DSB Kolonnehus Svenstrup J. Byggevejledning Læs venligst hele byggevejledningen inden du starter med at samle huset. Inden malerarbejdet startes er der lige noget der skal limes, lim de fire stykker med

Læs mere

Isætning af belysning i Heljans BN-vogn. Jeg har lavet en guide til hvordan du nemt kan sætte lys i din(e) vogn(e) fra Heljan.

Isætning af belysning i Heljans BN-vogn. Jeg har lavet en guide til hvordan du nemt kan sætte lys i din(e) vogn(e) fra Heljan. Isætning af belysning i Heljans BN-vogn Hej Jeg har lavet en guide til hvordan du nemt kan sætte lys i din(e) vogn(e) fra Heljan. Før du går i gang med installationen af belysningen skal du være opmærksom

Læs mere

Ramper. (Indholdsfortegnelse fortsætter på næste side) Dørtrinsrampe af gummi 4 x 40 x 900 mm (Salg)... 3

Ramper. (Indholdsfortegnelse fortsætter på næste side) Dørtrinsrampe af gummi 4 x 40 x 900 mm (Salg)... 3 Ramper (Indholdsfortegnelse fortsætter på næste side) Dørtrinsrampe af gummi 4 x 40 x 900 mm (Salg)... 3 Dørtrinsrampe af gummi 10 x 100 x 900 mm (Salg)... 3 Dørtrinsrampe af gummi 48 x 250 x 900 mm (Salg)...

Læs mere

Byg sådan 4. Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt

Byg sådan 4. Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Byg sådan 4 Merisolering indvendigt af ydervæg traditionel løsning paroc.dk PAROC PROTECTION Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Januar 2013 INVENDIG ISOLERING HVIS FACADEN SKAL BIBEHOLDES, SOM

Læs mere

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN

En n klassiker. i topkvalitet. Her er den så. Den magelige, TRÆ I HAVEN TRÆ I HAVEN E En n klassiker i topkvalitet En let duven i en traditionel hængesofa af jern burde give ro i sjælen, men den forstyrres ofte af»slinger i valsen«og metalliske mislyde. Her får du imidlertid anvisningerne

Læs mere

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning.

EG Slotsplanke. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. Planker til fastmontering på strøer, svømmende samt fuldklæbning. 1 Dimensioner Tykkelse: Bredde: Længde: 21 mm 260 mm 1200 + 2400 mm Opbygning Hørning Slotsplanke leveres lamineret af 6 mm europæisk eg,

Læs mere

Af Erik Busch, Dansk Beton - Blokgruppen

Af Erik Busch, Dansk Beton - Blokgruppen 12.4.2 Udstøbningsblokke Af Erik Busch, Dansk Beton - Blokgruppen Udstøbningsblokke kaldes også ofte fundablokke. Blokkene er betonblokke, som er hule med en forvange og en bagvange holdt sammen af tværvanger.

Læs mere

JORDSLANGER. Vejledning til nedgravning af. - den naturlige varme fra jorden

JORDSLANGER. Vejledning til nedgravning af. - den naturlige varme fra jorden Vejledning til nedgravning af JORDSLANGER - den naturlige varme fra jorden Juelstrupparken 16 l DK-9530 Støvring l Tlf. +45 98 35 52 44 l info@dvienergi.com l www.dvienergi.com August 2013 Indhold Beskrivelse

Læs mere

Borgparken, 8600 Silkeborg

Borgparken, 8600 Silkeborg Borgparken, 8600 Silkeborg Materialebeskrivelse for projekt Borgparken Generelt: Murværk Tegl som B430 blødstrøgne facadesten "Bison" fra Strøjer tegl iht. producenten, udføres som "petringer" 4 sidet.

Læs mere

FREMSTILLING AF HUNDESLÆDE VED SLÆDEPATRULJEN SIRIUS

FREMSTILLING AF HUNDESLÆDE VED SLÆDEPATRULJEN SIRIUS FREMSTILLING AF HUNDESLÆDE VED SLÆDEPATRULJEN SIRIUS Ca. 63 cm Skitse for fremstilling af hundeslæde ved Slædepatruljen SIRIUS Max. 32 cm Min. 275 cm Max. 430 cm 2 Ca. 75 cm 28 mm Min. 17 mm Min. 4 cm

Læs mere

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende.

For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Læggevejledning HØRNING Origin massive plankegulve For at opnå et godt resultat er det vigtigt at følge denne vejledning. De mest anvendte konstruktioner er omfattet. Beskrivelser er vejledende. Hørning

Læs mere

Lægningsinstruktion for jordslanger

Lægningsinstruktion for jordslanger V ø l u n d v a r m e p u m p e r Lægningsinstruktion for jordslanger til Vølund anlæg Optimal udnyttelse af jordens egne ressourcer Member of the NIBE Group Indholdsoversigt Afsnit 1 : Indledning... 2

Læs mere

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3

Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011. Generelt Side 2. Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Plus-Mad Læggevejledning Plus-Mad Douglas gulv planker hele og faldende længder. Januar 2011 Indhold Generelt Side 2 Lægning på strøer og bjælkelag Side 3 Lægning på Beton Side 4 Fuldlimning Side 5 Gulvvarme

Læs mere

Energimærkning. Adresse: Planetvej 41 Postnr./by:

Energimærkning. Adresse: Planetvej 41 Postnr./by: SIDE 1 AF 5 Adresse: Planetvej 41 Postnr./by: Resultat 8600 Silkeborg BBR-nr.: 740-000000-001 Energikonsulent: Peter Houmøller Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

0.11.1 Ved fremspring udføres væggen som 108 mm tegl, ca. 20 mm beton, 140 mm Kingspan isolering, 48 mm tegl 352 SF sten Snit B 9262 2280 3294 0.21.1 6182 2158 290 5046 E 0.71.1 Dør flyttes 16 mm!????

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: SIDE 1 AF 56 Adresse: Vanløse byvej 9 Postnr./by: 2720 Vanløse BBR-nr.: 101-361047-001 Energikonsulent: Jacob Wibroe Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

MONTERINGSANVISNING Gulvafløb og render med ristoverdel

MONTERINGSANVISNING Gulvafløb og render med ristoverdel Ar t nr MONT G-ÖVERDEL DK 005-09-0 MONTERINGSANVISNING Gulvafløb og render med ristoverdel Klinkegulv K...side Klinkegulv K...side Klinkegulv K...side 4 alt. Stålslebne betongulve Klinkegulv K4...side

Læs mere

Passivhus - et eksempel fra Frederikssund. til KOMFORT HUS standard. Renovering af etageejendomme

Passivhus - et eksempel fra Frederikssund. til KOMFORT HUS standard. Renovering af etageejendomme Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del Bilag 185 Offentligt Renovering af etageejendomme til KOMFORT HUS standard Passivhus et eksempel fra Frederikssund Domea Boligforeningen Rosenvænget

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Overgade 52 Postnr./by: 5000 Odense C BBR-nr.: 461-296173-002 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Monteringsvejledning. Lægning af fliser og natursten i svømmende. Indbygningshøjde kun 21 mm inkl. fliser. www.ardex.dk

Monteringsvejledning. Lægning af fliser og natursten i svømmende. Indbygningshøjde kun 21 mm inkl. fliser. www.ardex.dk Monteringsvejledning Lægning af fliser og natursten i svømmende konstruktion Indbygningshøjde kun 2 mm inkl. fliser www.ardex.dk : ET EFFEKTIVT DRÆNLAG I KUN 0 MM TYKKELSE MONTERINGSVEJLEDNING WatecDrain

Læs mere

BYGGESJUSK I BYGGERIET

BYGGESJUSK I BYGGERIET BYGGESJUSK I BYGGERIET Michael Simonsen Byggeteknisk Rådgiver Mobil: 40 15 51 40 E-mail: ms@dhv.dk Dansk Håndværk Islands Brygge 26 Tlf.: 32 630 470 Fax 32 600 472 VINDUERS ENERGIMÆSSIGE PERFORMANCE Bygningsdel

Læs mere

Gør både dig og dit hus glad

Gør både dig og dit hus glad Vejledning i placering og montage af SolarMagic Juni 2011 www.solarmagic.dk Denne vejledning viser, hvordan SolarMagic kan placeres og monteres på huset, så der opnås størst mulig effekt af anlægget. Det

Læs mere

Energimærke. Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by: SIDE 1 AF 9 Adresse: Vidtfeltsvej 18 Postnr./by: 8990 Fårup BBR-nr.: 846-017938-002 Energikonsulent: Leif Hedensted Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere

Læs mere

Vandtætning. Monteringsinfo MONTERING. Flydende 1- eller 2- komponent tætningsmasse. Produkt. Generelt. BR-95 og BR-S 98

Vandtætning. Monteringsinfo MONTERING. Flydende 1- eller 2- komponent tætningsmasse. Produkt. Generelt. BR-95 og BR-S 98 Side 1 Vandtætning Flydende 1- eller 2- komponent tætningsmasse Anvisningen gennemgår de vigtigste principper for vandtætning i vådrum MONTERING Produkt Generelt BR-95 og BR-S 98 Valg af produkter foretages

Læs mere

Vandbåret gulvvarme på let konstruktion med fliser i tørre rum

Vandbåret gulvvarme på let konstruktion med fliser i tørre rum DK Temainfo 09-2014 Vandbåret gulvvarme på let konstruktion med fliser i tørre rum Generelt Gulvopbygning på træbjælkelag med spånplade og gulvgips. Systemet er velegnet til boliger, hvor der ønskes et

Læs mere

DNU, Det Nye Universitetshospital i Aarhus

DNU, Det Nye Universitetshospital i Aarhus 5.0-A- XX-5-39-50 3 3 03--9 PKJ MBN Rettelser pr. 03--9 - til entreprenør/underleverandør 03-06-04 PKJ MBN Iht. rettelsesblad 0. 03-05-07 AG MBN HD Hovedprojekt Dato: Udarb.: Godk.: Kontrol: Ændringer:

Læs mere

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord

Bukkemaskine. Fremstilling af en bukkemaskine. Forord Forord Fremstilling af en bukkemaskine Den foreliggende bukkemaskine kan fremstilles af en dygtig smed hvor som helst i verden. Udgangspunktet for konstruktionen af bukkemaskinen er, at der bliver anvendt

Læs mere

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning

Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning Terrasseoverdækning/ Carport Monteringsvejledning NØDVENDIGT VÆRKTØJ BESTANDDELE Tegningen viser en 3,0 meter bred udførelse. Antallet af bestanddele varierer efter størrelsen (se listen på næste side)

Læs mere

Montagevejledning for Nilan Energislange

Montagevejledning for Nilan Energislange Montagevejledning for Nilan Energislange 25/09-2009 version 1.6 Indholdsfortegnelse: Figuroversigt... 2 enerelle oplysninger før montage... 3 Energislangens funktion... 3 rundvand... 4 Montage energislange:...

Læs mere

RC Mammutblok. rc-beton.dk

RC Mammutblok. rc-beton.dk RC Mammutblok rc-beton.dk RC MAMMUTBLOK RC Mammutblok er næste generations præisolerede fundamentsblok, hvor der er tænkt på arbejdsmiljø, energioptimering og arbejdstid. Blokkene kan anvendes til stort

Læs mere

MK-GOdkendt MK 5.33/1804. Pindstrup 8550 Ryomgård Danmark T. 8974 7400 F. 8974 7497 www.novopan.dk salg@novopan.dk

MK-GOdkendt MK 5.33/1804. Pindstrup 8550 Ryomgård Danmark T. 8974 7400 F. 8974 7497 www.novopan.dk salg@novopan.dk MK-GOdkendt MK 5.33/1804 Pindstrup 8550 Ryomgård Danmark T. 8974 7400 F. 8974 7497 salg@novopan.dk Novopan Klimagulv - ligger lunt under gulvet i alle rum Nem gulvvarmeløsning med novopan klimagulv NOVOPAN

Læs mere

80.5 79.22 79.5 78.97. Højdegrænse på byggefelter 78.49 78.34 78.5 77.85. Tag over del af 77.49 76.96 77.41. Fortov. Byggelinie 5 m. 76.61 76.

80.5 79.22 79.5 78.97. Højdegrænse på byggefelter 78.49 78.34 78.5 77.85. Tag over del af 77.49 76.96 77.41. Fortov. Byggelinie 5 m. 76.61 76. 81 N 80.5 Gåsebakken 44, Ugelbølle, 8 Rønde 80 Matrikel: 10cr Grund 773 m² Kælder (ekskl. trapperum 5m²) 84 m² Heraf garage 43 m² 78.94 79.13 79.22 79.5 Stueetage 103 m² 1. sal 90 m² 77.68 Adgang til entré

Læs mere

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe

HURLUMHEJHUS. med masser af muligheder LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE. Klatreribbe LEGEHUS I LUKSUSUDGAVE Klatreribbe HURLUMHEJHUS med masser af muligheder 10 Af Søren Stensgård. Idé: Birgitte Matthiesen. Foto: Lasse Hansen. Tegninger: Christian Raun Gør Det Selv 10/2004 Det flotte legehus

Læs mere

stålankerplade væg 20 mm Teqplan

stålankerplade væg 20 mm Teqplan isolering - trykstyrke som min. S250 300x300 mm støbeskel ingen fundament i portåbning Detaljeløsning indvendige porte. Anvendes i opvarmede haller m/ isolering. ej fast 01 A vinkeljern indstøbt i fundament

Læs mere

Fremtidige bygning. Tilbygning. Baunebakken9, Fårevejle Matrikel nr :4rr Eksisterende bebbyget sommerhus areal = 54 m2. Eksisterende sommerhus

Fremtidige bygning. Tilbygning. Baunebakken9, Fårevejle Matrikel nr :4rr Eksisterende bebbyget sommerhus areal = 54 m2. Eksisterende sommerhus 8m 3 5025 3085 100 Fremtidige bygning 5290 5580 3 5025 Tilbygning 6,5m 3m 5290 5580 2,5m Eksisterende sommerhus Baunebakken9, Fårevejle Matrikel nr :rr Eksisterende bebbyget sommerhus areal = 5 m2 Tilbygnings

Læs mere

www.vindebakke.dk TLF: 97 52 29 00 TLF: 97 52 52 44

www.vindebakke.dk TLF: 97 52 29 00 TLF: 97 52 52 44 www.vindebakke.dk TLF: 97 52 29 00 TLF: 97 52 52 44 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 Beskrivelse af område 3 Brochure med lavenergiboliger 4 Beskrivelse af boliger 5 Boligtyper 6 Facader 8 Visualisering

Læs mere

Installations manual. Image Toscana svømmebassin.

Installations manual. Image Toscana svømmebassin. Installations manual. Image Toscana svømmebassin. Der tages forbehold for evt. produktændringer. Copyright: Welldana A/S. Udgave: 1.1 10 2003. Sprog: Dansk. Tillykke med Deres nye Image Toscana svømmebassin.

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 0,42 MWh fjernvarme

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 0,42 MWh fjernvarme SIDE 1 AF 9 Adresse: Solvænget 6 Postnr./by: 6580 Vamdrup BBR-nr.: 621-254750-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder for at reducere forbruget.

Læs mere

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk

Gør-Det-Selv. Vinduer og Døre. www.bedst-billigst.dk Gør-Det-Selv MONTERINGSVEJLEDNING Vinduer og Døre Inden du starter: 1. Hvad skal man bruge af værktøj og redskaber: Herunder er afbilledet de redskaber vi anbefaler, at man som forbruger benytter til selve

Læs mere

H318-34-RX-701. Boligkontoret Fredericia - Afdeling 318 - Ryes Plads og Hans De Hofman Gården

H318-34-RX-701. Boligkontoret Fredericia - Afdeling 318 - Ryes Plads og Hans De Hofman Gården H318-34-RX-701 Indholdsfortegnelse Side Tekst Revision Note: lle ubenævnte mål er i mm. 00 Forside og indholdsfortegnelse 2014-02-20 01 Bygningsdelsbeskrivelse 2014-02-20 02 Stueplan - Fremtidige forhold

Læs mere

Bangsbo 101 m 2. Materiale- og udførelsesbeskrivelse Tegninger Tilvalg

Bangsbo 101 m 2. Materiale- og udførelsesbeskrivelse Tegninger Tilvalg Bangsbo 101 m 2 Materiale- og udførelsesbeskrivelse Tegninger Tilvalg Byggeareal Der afrømmes ca. 30 cm. muld på byggearealet til ca. 2 meter omkring hus. Det afrømmede muld samt jord fra udgravning af

Læs mere

Projektudvikler: Projektselskabet ApS

Projektudvikler: Projektselskabet ApS Dato: 25.05.15 Lundeparken, Malling 17 boliger á type 108 med 21 m 2 redskabsskur/carport Projektselskabet ApS Projektudvikler: Projektselskabet ApS Holmsøvej 34 9690 Fjerritslev Tlf.: 88 70 57 60 Mail:

Læs mere

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve.

Gulvmaling. Gulvmaling. Få de flotteste og mest holdbare gulve. Gulvmaling Gulvmaling Få de flotteste og mest holdbare gulve. Vespox vandig epoxy -Professionel epoxy til private. Mal dig til et slidstærkt, diffusionsåbent og blankt gulv! Lakryl PU Gulvlak - et stærkt

Læs mere

Optimerede konstruktioner til nye isoleringskrav

Optimerede konstruktioner til nye isoleringskrav Optimerede konstruktioner til nye isoleringskrav Skræddersyede konstruktioner og produkter fra A/S til - samlinger ved vinduer - fundamenter - terrændæk Værktøj til de nye varmetabskrav A/S har gjort det

Læs mere

Energibesparelse Prioriteringsfaktor Begrænsning i anvendelse 24 kwh/m fundament 1,0 for Fjernvarme, el og individuel biomasse

Energibesparelse Prioriteringsfaktor Begrænsning i anvendelse 24 kwh/m fundament 1,0 for Fjernvarme, el og individuel biomasse Læs let til Dæk 14 19 (2015 årsrevision) Ref.: Dæk 14 Beskrivelse Før/efter Terrændæk uden isolering - Isolering af beton fundament Terrændækket (belægning eller trægulv på strøer på beton med drænlæg

Læs mere

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON

Herlev Kommune. Tilbudsliste FAGENTREPRISE MURERARBEJDE - KONSTRUKTIONER HERUNDER JORD, AFLØB I JORD OG BETON Tilbudsliste Herlev Kommune Telefon 44 52 70 00 Telefax 44 91 38 39 Direkte telefon 44 52 6411 Dato 17.10.2014 Til Murerentreprenøren Journal nr. Fra Center for Ejendomme KILDEGÅRDSKOLEN ØST - NY INDSKOLING,

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 10 Adresse: Vandværksvej 14 Postnr./by: 5000 Odense C BBR-nr.: 461-652492-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

LUKSUSBOLIGER VED ØRESUND

LUKSUSBOLIGER VED ØRESUND LUKSUSBOLIGER VED ØRESUND GENERELT Husene er på hver 163 m2 over to plan placeret på 702 m2 grund med tagterrasser på mellem 56 m2 og 60 m2 og terrasseareal mod Øresund på mellem 45 m2 og 57 m2. SOKKEL

Læs mere

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S

DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Vejledning til nedgravning af JORDSLANGER - den naturlige varme fra jorden DANSK VARMEPUMPE INDUSTRI A/S Oktober 2013 Indhold Beskrivelse af anlægget... 3 Udrulning af slanger... 4 Planlagt placering af

Læs mere

Bygningen lever op til Bygningsreglementets krav til opførelse af nye sommerhuse.

Bygningen lever op til Bygningsreglementets krav til opførelse af nye sommerhuse. SIDE 1 AF 6 Adresse: Strandlyst 27 Postnr./by: Resultat 7830 Vinderup BBR-nr.: 661-187714-001 Energikonsulent: Lars Højris Nielsen Energimærkning oplyser om bygningens energiforbrug. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

BBR-nr.: 326-000000 Energimærkning nr.: 100104102 Gyldigt 5 år fra: 13-11-2008 Energikonsulent: Leif Larsen Firma: Arkitekt & ByggeService

BBR-nr.: 326-000000 Energimærkning nr.: 100104102 Gyldigt 5 år fra: 13-11-2008 Energikonsulent: Leif Larsen Firma: Arkitekt & ByggeService SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Azaleavej 38 Postnr./by: 4470 Svebølle BBR-nr.: 326-000000 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920. 31. oktober 2014. Projektbeskrivelse

Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920. 31. oktober 2014. Projektbeskrivelse Bilag 2, Solsiden 5 2013-026920 31. oktober 2014 Projektbeskrivelse Vindue ud mod lyskasse Vindue ud mod lyskasse FREMTIDIG PLAN Teknikskab Skab Skab Skab Skab Fyr & teknikrum #3 Kontor #4 Vindue ud mod

Læs mere

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1

Monteringsanvisning for Snorudløb type 1 1.1 Montering af betjeningssnor på hjul Figur 1 Hvis betjeningssnor med hjul ikke er monteret på glasset gøres dette med en unbrako nøgle. Se efter at snorens længde er den rigtige til glassets højde.

Læs mere

Indhold: Detaljemappe_forside Nydamsparken, Aarhus. forside/indholdsfortegnelse

Indhold: Detaljemappe_forside Nydamsparken, Aarhus. forside/indholdsfortegnelse Detaljemappe_forside forside/indholdsfortegnelse Indhold: D1: bund altan (snit) D2: side altan (snit) D3: bund altan (plan) D4: side altan (plan) D5: sokkelpåforing (snit) D6: kældervindue_side (plan)

Læs mere

Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. Flisegang med lys

Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. Flisegang med lys Arbejdet er i fuld gang. Kantsten støbes fast i beton, før der lægges belægningssten. LeT svært Sværhedsgrad: Det er kun middelsvært at lægge en ordentlig flisegang. Men det er til gengæld hårdt arbejde,

Læs mere

Simplehouse 57 i Fjellerup Strand arkitekttegnet nøglefærdigt hus incl. grund og byggemodningsomkostninger på stjernevej. Priser fra: 1.195.000 kr.

Simplehouse 57 i Fjellerup Strand arkitekttegnet nøglefærdigt hus incl. grund og byggemodningsomkostninger på stjernevej. Priser fra: 1.195.000 kr. Tilbydes som færdighus eller medbyg type a 57m 2 +7m 2 hems pris: 699.000 kr incl. moms type b 77m 2 +7m 2 hems pris: 819.000 kr incl. moms type b 1 1/2 plans 96 m 2 forskellige indretningsforslag Besparelser

Læs mere

Byg sådan 3. Merisolering af ydervægge. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt

Byg sådan 3. Merisolering af ydervægge. paroc.dk PAROC PROTECTION. Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Byg sådan 3 Merisolering af ydervægge paroc.dk PAROC PROTECTION Isoleringen der beskytter mod brand og fugt Januar 2013 UDVENDIG ISOLERING GIVER HUSET VARMT TØJ PÅ At merisolere huset er en god investering.

Læs mere