Referat Side: 1 Styrelsesmøde nr. 4 Dato: 14. marts 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Side: 1 Styrelsesmøde nr. 4 Dato: 14. marts 2016"

Transkript

1 Referat Side: 1 Tidspunkt: Mandag den 14. marts 2016 kl Mødested: Medlemmer: Kultorvet 7, mødelokalet 4. sal. Steen Kobberø-Hansen (), Christian Lauritzen (CL), Alice Mortensen (AM) og Erik Olsen (EO), Eva Anita Munck (EM), Ole Schelde (OS), Liva Clausen (LC), Jan-Ewald Hovmand (JEH) og Marianne Caspersen (MC). Afbud til møde: Kommende møder: STYR 5, mandag den 9. maj 2016, kl : Til behandling: Opfølgning på formandsmødet. Styr 6, mandag den 20. juni 2016, kl Til behandling: Økonomi, årsregnskab 2015 og budget Styr 7, mandag den 15. august 2016, kl Til behandling: Planlægning af landsmødet Styr 8, mandag den 3. oktober 2016, kl Til behandling: Færdiggørelse af landsmødemateriale. Styr 9, fredag den 11. november 2016, forberedende møde til landsmøde. Lørdag den 12. nov. 2016: landsmøde, Mødecenter Odense. Andre møder og arrangementer 2016: Eurorando 2016 Lørdag den 30. april: formandsmøde, Odin Havnepark, Lumbyvej 11, Odense. Vandretræf den maj: arrangør Vestsjælland afdeling. Onsdag den 18. maj: Dansk Vandrelaugs fødselsdag. ERA s generalforsamling den sept Vandrernes Dag den 18. sept Weekendmøde den for DVLs aktive repræsentanter i Friluftsrådets kredse, Vestjylland. Dagsordenspunkter: 0. Valg af ordstyrer 1. Godkendelse af endelig dagsorden 2. Siden sidst 3. Opfølgning Styr 3, del 1 4. Sager til og fra Dansk Vandrelaugs afdelinger 5. Drøftelse af emner og program for formandsmøde Orientering/beslutninger fra udvalg og arbejdsgrupper 7. Gennemgang af Styr 3 den 7. feb Nyt fra samarbejdspartnere 9. Styrelsens kalender for marts, april og maj Eventuelt 11. Styrelsens time

2 Referat Side: 2 0. Valg af ordstyrer Jf. beslutningen på Styr 1 var ordstyrer på dette møde. 1. Godkendelse af endelig dagsorden ønskede, at kommende emner til styrelsesmøderne jf. styr 3 skulle fremgå af side 1 i dagsordenen. Det blev besluttet, at punkt 0 i dagsordenen vedr. valg af ordstyrer frem over skal slettes. Derudover blev det besluttet, at punktet Briefing fra landsformanden i dagsordenens punkt 2 frem over ændrer overskrift til Briefing fra landsformanden og medlemmer af Styrelsen. oplyste, at bilagene fra Styr 4 og fremadrettet vil blive uploadet til information.dvl.dk. oplyste, at bilag nr ville blive behandlet under dagsordenspunkt 6 vedr. økonomiudvalget. Herefter blev dagsordenen for Styr 4 godkendt. 2. Siden sidst Forespørgsel fra Roskilde afdeling vedr. udbetaling af godtgørelse til Ole Bertelsen jf. beslutningen på Styr 2 v/os Foranlediget af ovenstående forespørgsel fra Roskilde afdeling blev det besluttet, at medlemmerne af Styrelsen ved udsendelse af mails til afdelingsformændene altid medtages som modtager, så de er orienteret. Briefing fra landsformanden og medlemmer af Styrelsen indledte med at oplyse, at han havde afholdt et møde i stiudvalget den 12. februar Fra sine besøg i de lokale afdelinger kunne berette om generel god stemning i afdelingerne. På nuværende tidspunkt havde deltaget i generalforsamlingerne i Gentofte, Esbjerg, Holstebro, hvor Anna Kirstine Lauridsen blev valgt som ny formand for Holstebro afdeling, Aalborg, Kolding, Sønderjylland, Roskilde samt København. Som optakt til generalforsamlingen i Københavns afdeling var der arrangeret fire vandreture, der alle endte i Vanløse Kulturhus. Her var der arrangeret underholdning ved kredsene i Københavns afdeling samt forplejning før afholdelsen af selve generalforsamlingen. Sundheds- og ældre borgmesteren fra Københavns Kommune kiggede også forbi. Det var en meget flot event, fortalte. I forbindelse med sine besøg i de jyske afdelinger var også at finde på Dansk Vandrelaugs stand på feriemessen i Herning den 27. februar 2016.

3 Referat Side: 3 Af øvrige møder havde den 23. feb. deltaget i et kursus vedr. medlemskommunikation. På dagens møde opfordrede medlemmerne af Styrelsen til at deltage i disse gratis kurser, idet de var meget inspirerende. Fra mødet i udviklingsarbejdsgruppen den 3. marts oplyste, at en strukturering af de forskellige emner var påbegyndt, og at næste møde ville finde sted i starten af april. Den 4. marts deltog i et møde med koordinationsgruppen bag dette års Eurorando. I relation til dette deltog i et møde med de svenske arrangører den 8. marts. Fra dette møde kunne oplyse, at de svenske arrangører har nedjusteret forventningen med hensyn til deltagerantallet, idet det nu er forventningen, at ca personer vil deltage. Ca. 27 turledere i Dansk Vandrelaug er noteret som vandreværter i forbindelse med Eurorando i Sverige. Men på nuværende tidspunkt er det vurderingen, at disse turledere alene vil blive brugt som reserve. har informeret de berørte turledere om dette. Den 7. marts havde en lønsamtale med de ansatte i sekretariatet. Konklusionen efter lønsamtalerne var, at de ansatte har et lønefterslæb. oplyste, at en justering af lønningerne skulle drøftes under økonomiudvalget på dagens møde i Styrelsen. Den 9. marts havde m.fl. møde med Capto/Synergi, som bl.a. skal udarbejde et oplæg vedr. tilmelding og betaling af kurser og ture. oplyste, at der vil blive udsendt information til medlemmerne af Styrelsen senere vedr. dette. havde den 10. marts afholdt et møde med den eksterne revisor, hvor bl.a. s oplæg til formue- og driftsstyring over år blev drøftet. Dagen før styrelsesmødet havde deltaget i en dejlig tur med masser af formidling arrangeret af Niels Asmussen, Sønderjyllands afdeling. JEH oplyste, at han havde deltaget i generalforsamlingen i Storstrøm afdeling, hvor tre nye personer blev valgt ind i bestyrelsen. EM oplyste, at hun havde deltaget i generalforsamlingen i Nordsjælland afdeling, hvor de vil arrangere vandreture for flygtninge som et nyt tiltag. Derudover skal den nye teleguide snart afprøves. LC oplyste, at hun havde deltaget i generalforsamlingen i afdeling Fyn. Trufne beslutninger på mail siden sidste styrelsesmøde Der har ikke været truffet nogen beslutninger på mail siden sidste møde i Styrelsen. 3. Opfølgning Styr 3, del 1 Opfølgning på drøftelserne vedr. Dansk Vandrelaugs mission/vision/strategi Bilag nr : Oplæg til Styr 3, del 1 Med reference til ovenstående bilag blev det besluttet, at Power Point slides nr. 6 (mission), nr. 7 (vision) og nr. 9 (strategi) vil blive præsenteret på det kommende formandsmøde. Sidstnævnte slide skal navngives Strategi for at vise, at det er gældende fra 2017 og fremadrettet.

4 Referat Side: 4 Opfølgning på de 7 stillede spørgsmål jf. Styr 3 Bilag nr : Resultat af drøftelser vedr. de 7 spørgsmål fra Styr 3, del 1 Det blev besluttet, at overskrifterne og konklusionerne jf. bilag nr skal præsenteres som oplæg på det kommende formandsmøde. På baggrund af en brainstorming fra processen på Styr 3 vil denne del af bilag nr ikke blive offentliggjort på information.dvl.dk. MC oplyste, at hun havde kigget nærmere på bl.a. udvalgenes formål og mål. I den forbindelse havde hun konstateret, at der ikke var overensstemmelse mellem de udtryk, vi anvender i Dansk Vandrelaug. Det blev besluttet, at MC s gennemgang af udvalgene skal drøftes på Styr 5. MC fremsender derfor bilaget til. MC & Præsentation af tilbud ang. afklaringsproces for Dansk Vandrelaug v/bo Mikael og Søren Queitsch, Peytz & Co, kl Bilag nr : Tilbud fra Peytz & Co ang. afklaringsproces for Dansk Vandrelaug. Bo Mikael og Søren Queitsch fra Peytz & Co præsenterede deres oplæg til afklaringsproces for Dansk Vandrelaug. Styrelsen besluttede at gå videre med oplægget fra Peytz & Co. meddeler dem denne beslutning. Det blev endvidere besluttet, at, OS og AM skal arbejde videre med koordinationen af oplægget. Efter påske skal gruppen komme med kommentarer til oplægget., OS & AM 4. Sager til og fra Dansk Vandrelaugs afdelinger Bilag nr : Referat af generalforsamlingen den i Frederikssund afd. Der var ingen bemærkninger til dette bilag. Bilag nr : Formandens beretning på generalforsamlingen den i Frederikssund afd. Der var ingen bemærkninger til dette bilag. Bilag nr : Referat og formandens beretning fra generalforsamlingen den i Herning afd. Der var ingen bemærkninger til dette bilag. Bilag nr : Referat af generalforsamlingen den i Afdeling Fyn. Bilag nr : Formandens beretning på generalforsamlingen den i Afdeling Fyn. Foranlediget af ovenstående bilag spurgte AM ind til, om der i foreningen burde være ensartede regler for samkørsel. Det var Styrelsens holdning, at det var op til lokalafdelingen at definere reglerne for samkørsel. Bilag nr : Ansøgning om tilskud til Dramatens 75 års jubilæums forestilling i april 2016 indsendt af Københavns afdeling v/klaus Falsing Bilag nr : Budget for Dramatens jubilæumsforestilling forår Med fire stemmer for og fem stemmer imod kunne Styrelsen ikke imødekomme ansøgningen om tilskud til Dramatens 75 års jubilæums forestilling. meddeler Klaus Falsing denne beslutning.

5 Referat Side: 5 De kommende generalforsamlinger deltager i flg. generalforsamlinger i 2016 jf. mail af : Afdeling Generalforsamling Bornholm Lyngby Ringkøbing-Skjern Vestsjælland Øvrige medlemmer af Styrelsen deltager i flg. generalforsamlinger: Afdeling Generalforsamling Person Viborg OS Aarhus AM 5. Drøftelse af emner og program for formandsmøde 2016 På Styr 3 blev følgende forslag til emner for formandsmødet 2016 listet op: 1. Fremlæggelse og drøftelse af udviklingsgruppens anbefalinger 2. Fremlæggelse og drøftelse af Styrelsens forslag til strategi/mål for Fremlæggelse af ideer til udvikling af medier samt nye IT-løsninger/systemer i Dansk Vandrelaug 4. Fremlæggelse af oplæg til revision af Dansk Vandrelaugs love og vedtægter 5. Fremlæggelse og drøftelse af Vandreprojektet Drøftelse af Eurorando 2016 (workshops/plenum) 7. Præsentation af og drøftelse af oplæg til pilotprojekt i samarbejde med organisationen Hold Danmark Rent 8. Forslag fra CL vedr. en drøftelse af sværhedsgraderne på vandreturene 9. Nyt punkt v/: Bilag nr : Formue- og driftsstyring over år. 10. Punkt fra kursusudvalget: ideer ang. førstehjælpspakker 11. Input fra afdelingerne Drøftelse af evt. gentagelse af Kløversti vandredagen v/cl Dette dagsordenspunkt blev ikke behandlet på Styr 4 men blev i stedet drøftet på mail efterfølgende. Udarbejdelse af program for formandsmødet På dagens møde blev der udarbejdet flg. program for formandsmødet: Kl : kaffe, morgenbrød Kl : velkomst, fællessang, pkt. 1-3 og pkt. 9 jf. ovenstående Kl : frokost og gåtur Kl : pkt. 7 Kl : pkt. 6 og pkt. 5

6 Referat Side: 6 Kl : kaffepause Kl : pkt. 4, pkt. 10, pkt 8 og pkt. 11 Kl : afslutning, næste møde sender programmet ud til Styrelsen til endelig godkendelse. Det endelige program forsøges udsendt en måned før afholdelse af formandsmødet. Valg af landsmødedeltagere Under dette dagsordenspunkt fremhævede MC, at valget af landsmødedeltagere kunne være svært, idet emnerne for landsmødet ikke er kendte på det tidspunkt, som generalforsamlingerne i afdelingerne finder sted. Det skal der kigges nærmere på. 6. Orientering/beslutninger fra udvalg og arbejdsgrupper Medieudvalg Bilag nr : Referat fra mødet den Der var ingen bemærkninger til bilaget. CL oplyste, at de nye beach-flags var udsendt til alle afdelinger på nær Horsens afdeling, som ikke ønskede at modtage et. Vedtægtsudvalg Revision af Dansk Vandrelaugs love og vedtægter v/konsulent Hans Stavnsager, Center for Frivilligt Socialt Arbejde kl Konsulent Hans Stavnsager fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde præsenterede oplæg til en revision af Dansk Vandrelaugs love og vedtægter. Revisionen skal bl.a. ses i relation til kravene i folkeoplysningsloven således, at afdelingerne lettere kan ansøge om kommunale tilskud samt forslag til øvrige tekniske rettelser til love og standardvedtægter for Dansk Vandrelaug. Oplægget skal fremlægges som orientering på det kommende formandsmøde. Rettelser til revisionen af Dansk Vandrelaugs love og vedtægter skal behandles i vedtægtsudvalget med henblik på fremlæggelse af forslag til vedtægtsændringer på landsmødet CL oplyste, at han havde modtaget reviderede vedtægter fra Esbjerg afdeling til behandling i vedtægtsudvalget. CL Økonomiudvalg oplyste, at det første møde i økonomiudvalget ville finde sted i løbet af april måned. orienterede dernæst om, at han havde bedt Erik Krogh, bogholder i Dansk Vandrelaug, om at udarbejde en oversigt pr. kvartal med henblik på styring af forbruget. Bilag nr : Formue- og driftsstyring over år. gennemgik oplægget til formue- og driftsstyring i Dansk Vandrelaug over de næste år. Under gennemgangen nævnte, at det var tanken at præsentere oplægget til formue og driftsstyring til afdelingsformændene på det kommende formandsmøde som et princip. Derudover skal medlemmerne af økonomiudvalget se konkret på tallene i bilaget.

7 Referat Side: 7 Under drøftelsen af dette dagsordenspunkt kom der flg. forslag frem: Indregning af udgifter til Dansk Vandrelaugs 100 års jubilæum i 2030 (OS) Afholdelse af 2 årlige formandsmøder samt afholdelse af landsmøde over to dage (CL) Gratis vandreture for alle medlemmer () Hæve gæsteprisen på turene, hvilket kan være et incitament til indmeldelse (CL) Kigge på grundlaget for beregning af afdelingstilskuddet (EO) Give alle medlemmer adgang til at drøfte foreningens økonomi via information.dvl.dk (OS) Styrelsen var enige i oplægget til formue og driftsstyring over de næste 15 år. Justering af løn på sekretariatet v/ I forbindelse med gennemgangen af bilag nr oplyste, at der ville ske en regulering af sekretariatets lønninger på 2,4% pr. den 1. april Styrelsen vil arbejde hen imod en justering af lønnen for sekretariatets ansatte med henblik på at indhente et lønefterslæb. Kursusudvalg Bilag nr : Referat fra møde den I relation til dette bilag fremhævede EM, at kursusudvalget havde iværksat et nyt koncept, hvor de qua henvendelsen fra Martin Gylling ville kombinere vandrekurser med yoga. Godkendelse af oplægget til Dansk Vandrelaugs kursusstrategi Bilag nr : Dansk Vandrelaugs kursusstrategi Styrelsen godkendte oplægget til kursusstrategi. EM orienterer OB om denne beslutning. EM Stiudvalg oplyste, at referatet fra mødet i stiudvalget den 12. feb. ville blive udsendt senere. Rejsegruppen EO oplyste, at rejsegruppen havde afholdt et godt kursus om vandreferier den 5. marts Ud af 14 tilmeldte havde 11 deltagere ikke tidligere arrangeret en vandreferie. EO oplyste endvidere, at alle bilag i medarbejderhåndbogen vedr. vandreferier nu var opdateret. Adgangsgruppen Der var intet at bemærke til dette dagsordenspunkt. Netværksmøde for DVLs repr. i Friluftsrådet oplyste, at der p.t. afholdes kredsrepræsentantskabsmøder i de forskellige kredse under Friluftsrådet. Eksterne repræsentationer: ERA Eurorando 2016 oplyste, at der havde været afholdt møde den 4. marts i koordinationsarbejdsgruppen bag Eurorando.

8 Referat Side: 8 Vandrefestival Sjælland Der var intet at bemærke til dette dagsordenspunkt. Foreningen Herberger langs Hærvejen OS oplyste, at generalforsamlingen i foreningen Herberger langs Hærvejen fandt sted den 4. februar Foreningen har i den forgange sæson oplevet en stigning på 20% i forhold til antallet af overnatninger, heraf tegnede strækningen Viborg-Jelling sig for de fleste overnatninger. Derudover oplyste OS, at folderen for sæsonen 2016 nu var trykt, og at enkelte herberger nu tilbyder betaling med mobile pay. 7. Gennemgang af Styr 3 d. 7. feb Dette dagsordenspunkt blev udsat til næste møde. 8. Nyt fra samarbejdspartnere Friluftsrådet oplyste, at han, CL og Ole Bertelsen deltager i generalforsamlingen i Friluftsrådet den 28. april Vandreturisme Der var intet at bemærke til dette dagsordenspunkt. 9. Styrelsens kalender for februar, marts og april 2016 Styrelsens kalender indeholder kun møder i Styrelsen samt eksterne møder. Husk, det er aftalen, at der udarbejdes et kort notat, hvis man som styrelsesmedlem deltager i konferencer eller tilsvarende. 10. Eventuelt MC og EM meldte afbud til formandsmødet. På spørgsmålet fra AM vedr. vandretræffet i år, som er arrangeret af Vestsjælland afdeling, oplyste, at antal minimum deltagere var nået, og at vandretræffet derfor løb rundt økonomisk. Sønderjylland afdeling har givet tilsagn til afholdelse af vandretræffet næste år. På det kommende formandsmøde skal der efterlyses en afdeling, som vil forestå vandretræffet i 2018 samt evt Derudover skal det bekræftes af Christine Riis, at Sønderjyllands afdeling afholder vandretræffet i 2017.

9 Referat Side: Styrelsens time Dette dagsordenspunkt blev ikke behandlet på dagens møde. Dagsordenspunktet er derfor udsat til næste møde i Styrelsen medlemmer pr. den medlemmer pr. den Kultorvet, den 13. april 2016, Anna-Kathrine Hauborg.

Dansk Vandrelaug Dagsorden Side: 1 Styrelsesmøde nr. 4 Dato: 14. marts 2016

Dansk Vandrelaug Dagsorden Side: 1 Styrelsesmøde nr. 4 Dato: 14. marts 2016 Dagsorden Side: 1 Tidspunkt: Mandag den 14. marts 2016 kl. 10.30-17.00. Mødested: Medlemmer: Kultorvet 7, mødelokalet 4. sal. Steen Kobberø-Hansen (SKH), Christian Lauritzen (CL), Alice Mortensen (AM)

Læs mere

Dansk Vandrelaug Dagsorden Side: 1 Styrelsesmøde nr. 5 Dato: 9. maj 2016

Dansk Vandrelaug Dagsorden Side: 1 Styrelsesmøde nr. 5 Dato: 9. maj 2016 Dagsorden Side: 1 Tidspunkt: Mandag den 9. maj 2016 kl. 11.00-17.00. Mødested: Medlemmer: Kultorvet 7, mødelokalet 4. sal. Steen Kobberø-Hansen (SKH), Christian Lauritzen (CL), Alice Mortensen (AM) og

Læs mere

GODKENDT Dansk Vandrelaug Nr. 1 Referat Dato Økonomiudvalg Side 1.

GODKENDT Dansk Vandrelaug Nr. 1 Referat Dato Økonomiudvalg Side 1. Økonomiudvalg Side 1. Bilag nr. 06-2016-003 Mødested: Kultorvet 7, mødelokalet 1. sal. Tidspunkt: Torsdag den 28. april 2016 kl. 9.00-12.00. Medlemmer: Formand for udvalget Steen Kobberø-Hansen (SKH),

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere

Dagsorden i henhold til Dansk Vandrelaugs love

Dagsorden i henhold til Dansk Vandrelaugs love Dagsorden i henhold til Dansk Vandrelaugs love DVLs Landsmøde, Mødecenter Odense Lørdag den 14. november 2015 0. Velkomst v/landsformand Ole Bertelsen Landsmødet indledes med en sang. 1. Valg af dirigent/dirigenter

Læs mere

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling

3. Forventningsafstemning, rolle- og ansvarsfordeling Referat Til stede: Rune esbjerg repræsentant, Cecilie næstformand, jeanett odense repræsentant, Sandra næstformand, Martin København repræsentant, Goar Aarhus repræsentant, Edwin formand, Christa dimittend

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden:

Referat. Dansk Retriever Klub Region Midtjylland Regionsledelsen. 1. Valg af mødeleder: 2. Godkendelse af dagsorden: Referat Dato: 07.11.13. kl 18.00 Sted: Mette Stubkjær Nybovej 12 7400 Herning Tilstede: Mette Stubkjær, Jørgen Jørgensen, Claus Christensen, Helle Engelsen, Jens Andersen Afbud: Ane Gleerup 1. Valg af

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre

Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Referat fra møde 01-12 i Schweissudvalget Tid: Fredag den 3. februar 2012 kl. 13.00 17.00 Sted: Danmarks Jægerforbund, Højnæsvej 56, 2610 Rødovre Deltagere: Kirsten Skovsby Danmarks Jægerforbund (formand)

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

STYR 3, Del 1. 6. Februar 2016

STYR 3, Del 1. 6. Februar 2016 STYR 3, Del 1 6. Februar 2016 Strategiske emner Hvad gør vi for at: Udvikle og anvende mission, vision og strategier og kommunikere disse til DVL og omverden. Indsamle og bruge information om medlemmernes

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne.

Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. REGION HOVEDSTADEN Referat af regionsledelsesmøde afholdt den 22. marts 2009 kl. 10.00 på Rønne Brandstation, Dampmøllegade 9, Rønne. Tilstede: Carsten Lind Olsen, Kirsten Nielsen, Hanne Buchholdt, Niels

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen

Jane Gejl Christensen, Vivi Lauritsen, Lis Nielsen, Anna-Birthe Lang Andersen, Klaus Birk Jensen, Marie Sonne, Mette Grostøl og Line Hansen Ref. LH Dok.nr. 2445458 Sag.nr. 2015-SLCSFA-01944 Den 8. april 2015 Fag & socialpolitik Referat af møde i Etisk Udvalg Dato: Mandag den 9. marts 2015 Tid: Kl. 10.00 16.00 Sted: Til stede: SL, Brolæggerstræde

Læs mere

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol

Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Beslutningsprotokol Danmarks Kordegneforening Initialer: Side 1915 Referat for bestyrelsesmøde den 16. og 17. november 2015 på Hotel Kirstine, Købmagergade 20, 4700 Næstved. Mødet begyndte med frokost kl. 12.00. Mandag aften

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde mandag den 24. februar 2014 kl. 18.00 i fælleslokalet i Figenparken, 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015

Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Referat til hovedbestyrelsesmøde 4/2015 Mødested FROS klubhus, Hannerup Engvej 1C, Fredericia Mødedato Tirsdag 12. maj 2015 kl. 17.00-21.50 Mødedeltagere Referat Gæster Afbud: Walther Rahbek, formand (WRM)

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Referat - godkendt RB-møde 141209 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 9. december 2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30

Læs mere

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat

Egebjerg Kommune. Børne- og kulturudvalget 2004. Referat Egebjerg Kommune Børne- og kulturudvalget 2004 Referat Dato: Den 27-april-2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Sluttidspunkt for møde: Kl. 19.00 Mødested: Mødelokale 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT

Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund. Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00. Fredericia Idrætscenter REFERAT Repræsentantskabsmøde 2013 Dansk Volleyball Forbund Søndag den 2. juni 2013 kl. 10.00 Fredericia Idrætscenter REFERAT Valg af dirigent Formanden Erik Jacobsen bød velkommen. Flemming Barfred blev foreslået

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 3. december 2015 Kl 10:00 16:00 Vartov, Farvergade 27, 1463 København K

Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 3. december 2015 Kl 10:00 16:00 Vartov, Farvergade 27, 1463 København K Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 3. december 2015 Kl 10:00 16:00 Vartov, Farvergade 27, 1463 København K Til stede: Lena Schnack Mertz, Morten Lønborg Friis, Jan Jacobsen, Jens Bloch, Jørgen Graven Nielsen,

Læs mere

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013

MOLLERUP GOLF CLUB. Bestyrelsesmøde. 25. februar 2013 MOLLERUP GOLF CLUB Bestyrelsesmøde 25. februar 2013 Der var indkaldt til bestyrelsesmøde for MOLLERUP GOLF CLUB kl. 16.30 den 25. februar 2013 i klubbens lokaler Mollerupvej 7 Risskov. Til stede: Fraværende:

Læs mere

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011

Referat. Referat. Etisk udvalg 18. februar 2011. Karen Langvad 25. februar 2011 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 18. februar 2011 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 25. februar 2011 Deltagere: Brian Errebo-Jensen Jeanette Præstegaard Hanne Munch

Læs mere

Trivselsambassadører der deltog i mødet: Marianne T., Jeannette, Marianne P, Annette.

Trivselsambassadører der deltog i mødet: Marianne T., Jeannette, Marianne P, Annette. Dato: 2013-04-16 Ordstyrer: Til stede: Claus, Tanja, Bo, Lars, Pernille (dog først fra ca. 20:50) Afbud: Kasper og Rikke fraværende grundet lockout, Jytte, Helene, Fraværende: Aina, Birgitte, Mahmoud(9.c),

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010

Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Referat af ordinær generalforsamling d. 14/9 2010 Dato og Tid: Tirsdag den 14. september 2010, kl. 19:30 Sted: Forsamlingshuset, Koldingvej 31, 6040 Egtved Agenda: Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Lokalrådets

Læs mere

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser.

2. AaJa Årets Nuser m.m. Efter en forholdsvis kort snak enedes man om Årets Nuser. Referat fra Bestyrelsesmøde 6/2012 Herlev 26.11.2012 Dato: 18. november 2012 kl. 09:00 Sted: Gislavænget 2, st., 5210 Odense NV Fremmødt var: Aage Jakobsen (AaJa) Connie Stisen (Cost) Hanne Grøn Veggerby

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014

Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 1 Emne: Referat bestyrelsesmøde i Søllerød Golfklub (SG) Dato: 21-05-2014 Deltagere: Jesper Andersen (JA), Anders Bjerno (AB), Peter Sparre Andersen (PSA), Stephen Horner (SH), Christian Korsø Jensen (CKJ),

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn

RAR Fyn Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn. REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn REFERAT af møde i Det Regionale Arbejdsmarkedsråd Fyn Mandag den 23. november 2015 kl. 9.00-10.00 på Hotel Gl. Avernæs, Helnæsvej 9, 5631 Ebberup (i forbindelse med rådets strategiseminar) Deltagere: Jan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 2. april 2013 5. april 2013 cava Mødested: Mødelokalet Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Rektor Erik Knudsen,

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00 Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00 Hvor: Bramming Rådhus, mødelokale 1, 1. sal, Sct. Knuds 7 Deltagere: Edvard Braae, Kurt Steen Nielsen, Gertrud

Læs mere

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007

Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Referat fra møde i Fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse tirsdag den 12. juni 2007 Næste møde i fagligt udvalg er den 18. september. Bemærk temamøde fra kl. 10-14. Deltagere: Peder Ring,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke

1. Bemærkninger til referat den 12. marts 2014? Intet at bemærke Referat af Bestyrelsesmøde Guldborgsund Frivilligcenter Onsdag d. 8. april kl. 16.00 18.00, Banegårdspladsen 1A. Uden afbud Bo Abildgaard. Udtrådt Noel Perning 1. Bemærkninger til referat den 12. marts

Læs mere

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE

NYHEDSBREV HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 PÅ TUR RUNDT I DANMARK VELKOMMEN TIL 12 NYE BYDELSMØDRE I SLAGELSE KOMMUNE HVILKET FANTASTISK ÅR 2011 Vi begyndte 2011 med at 20 Bydelsmødre-grupper fra hele landet stiftede Bydelsmødrenes Landsorganisation. Siden da er mange nye Bydelsmødre blevet uddannet, mange nye Bydelsmødre-grupper

Læs mere

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 27.11.2013 KL. 10.00 15.00

DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 27.11.2013 KL. 10.00 15.00 Landsforeningen SIND - 1 - DAGSORDEN OG VEDTAGELSER FOR DAGLIG LEDELSES MØDE ONSDAG 27.11.2013 KL. 10.00 15.00 STED: SEKRETARIATET JERNBANE ALLE 45, 3. 2720 VANLØSE TLF. 3524 0750 FAX 3536 1136 158 GODKENDELSE

Læs mere

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00

Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus, Vikærsvej 36, 8240 Risskov Onsdag den 23.9.2015 kl. 16.30 19.00 Tilstede: Lone, Kim F., Sanne, Heino, Jørgen, Lasse, Kim A.,, Mads Afbud: Thomas, Kristian, Mette, Jens, Sus, Silke, Henrik Referent: Mads Dagsorden: Referat: Bestyrelsesmøde i UNGiAarhus SYD UNGiAarhus,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen 26. septembert 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 7 Mødedato: 25. september 2014 Tidspunkt: Kl. 11.30 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen Kl. 10.00 møde med kulturminister Marianne

Læs mere

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt

Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014. Deltagere: Gert William Knudsen (GWK) Afbud: 1 Valg af ordstyrer CC blev valgt Mødereferat: RKUmøde Emne: Møde nr. 1-2014 Dato: 05-02-2014 Sted: Fraugdegaard Deltagere: Christian Christensen (CC) Annika Christiansen (AC) Frank Graversen (FG) Keld Kongsted Jensen (KKJ) Mette Urup

Læs mere

Organisationsudvikling

Organisationsudvikling Referat af bestyrelsesmøde i DMKL 14. august 2018 kl. 10:00-16:00 Sted: Kolding Musikskole, Riis Toft 12A, 6000 Kolding Punkt Indhold Bilag 1. 10.00-10.05 Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt med

Læs mere

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00

Dagsorden. Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt. 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Møde Nr. 26 Mødetype Ordinært møde Dato Tidspunkt 12. februar 2016 kl. 09.00-13.00 Sted Grønnegadecentret, 1. sal lokale Nellike Deltagere Alle med undtagelse af Regnar Berdiin Referent Birgit Vejby Afbud

Læs mere

Torsdag 1. februar 2012 kl. 17.00-19.00 - i Sekretariatets mødelokale, Skovengen 52b (1. sal).

Torsdag 1. februar 2012 kl. 17.00-19.00 - i Sekretariatets mødelokale, Skovengen 52b (1. sal). Styregruppemøde Referat Torsdag 1. februar 2012 kl. 17.00-19.00 - i s mødelokale, Skovengen 52b (1. sal). Styregruppen er: Susanne Hjælm Nørregaard Formand i afd. 7 Skovengen Anders Brøgger Formand i Egedalsvænge

Læs mere

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen

Afbud fra: Ole Månsson Souschef i Center for Familie, Unge og Integration i Fredensborg Kommune Susanne Hjælm Nørregaard Afd. formand i Skovengen Styregruppemøde Referat Onsdag 18. feb. 2015 kl. 17.30 19.30 i Skovengens selskabslokale, Skovengen 40 kld. Tilstede: Marianne Lundberg Andersen, formand for styregruppen Formand for organisationsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug

Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Stiftende generalforsamling for Dansk Tækkemandslaug Tid: Lørdag den 10. marts 2001, kl. 13.00 Sted: Blommenslyst Kro, Odense Dagsorden: Velkomst v. formanden Ove Glerup 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Notat. CH ESDH-sag: [sagsnummer] Arbejdsplan for Ledersektionens bestyrelse 2012-2014

Notat. CH ESDH-sag: [sagsnummer] Arbejdsplan for Ledersektionens bestyrelse 2012-2014 Notat Dato Side 1. 1 november af 9 2012 CH ESDH-sag: [sagsnummer] Arbejdsplan for Ledersektionens bestyrelse 2012-2014 Tidspunkt 16. november 2012 kl. 10.00 Julefrokost kl 12.30 Reception kl. ca 14.30

Læs mere

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1

Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Den 11. januar. 2011 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde tirsdag den 11. januar 2011 kl.18.00. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Dagsorden: Fraværende med

Læs mere

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat:

Øhavets Lærerkreds. Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015. Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: Referat fra styrelsesmødet mandag d. 07.09.2015 og mandag d. 14/9 2015 Fraværende d. 7/9: Ingen. 14/9: Thomas Referat: 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra 24. Godkendt.

Læs mere

Referat af Stiftende generalforsamling

Referat af Stiftende generalforsamling Referat af Stiftende generalforsamling Mandag den 18. maj 2015 kl. 18.30 19.30 Center for Kræft og Sundhed, Nørre Allé 45, 2200 København Mødezone Tilstede: 11 medlemmer. 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Organisatorisk fortsatte de 5 kredse som selvstændige afdelinger, ligesom sommerhusene også har egen økonomi og bestyrelse.

Organisatorisk fortsatte de 5 kredse som selvstændige afdelinger, ligesom sommerhusene også har egen økonomi og bestyrelse. Generalforsamling i Københavns Afdeling, 25. marts 2017. Indledning. I 2014 blev det besluttet på generalforsamlingen at sammenlægge bestyrelsen for Københavns afdelingen med bestyrelsen for turlederne,

Læs mere

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden.

Ordinært møde i Tapdrup menighedsråd. 2012. Blad nr. AaL. 1. Velkomst. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset. Godkendelse af dagsorden. Side 1 af 5 1. Velkomst. Godkendelse af dagsorden. 2. Regnskab og budget. a.1. Gennemgang af månedsstatus v. LMO a.2. Budget. Ekstra pkt. udlejning Sognehuset Mie Jensen gennemgik det fremsendte regn-

Læs mere

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7. august 2011 kl.12.15 16.00

MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7. august 2011 kl.12.15 16.00 MØDEREFERAT Region: Mødested: Mødetidspunkt: OSK NA Syddanmark Vind Møllen, Fredericia 7. august 2011 kl.12.15 16.00 OSK bestyrelsen: Komiteen mødes og forbereder sig til OSK mødet. Kl.12.00 D.07/08 2011.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde mandag d. 23. november 2015 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje Marianne Ringgren (referent) Lars Rahbæk Erik Fæster Ingelise Hatting Pierre Ørndorf

Læs mere

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag)

2. Efterretninger/siden sidst: a) Medlemstal, aktuelt: MK:64, JK:181, UK:240 b)økonomi i 2015. Hvad er udsigterne? (se bilag) Referat fra mødet i GJUK s bestyrelse mandag den 23. marts 2015 Afbud: Irvin Beckovic 1. Referat fra: a) Bestyrelsesmødet den 26. januar 2015 Referatet blev godkendt uden bemærkninger 2. Efterretninger/siden

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 29.10.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Anna og Simone Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Tilstede: Mathias Pape, Maja K. Henriksen, Anna Plum, Marie Sax, Liv Frandsen, Birla Klixbüll,

Læs mere

Referat Riffel-Sektions Møde

Referat Riffel-Sektions Møde Referat Riffel-Sektions Møde TID: Torsdag 25. feb. 2016-17.30 22.00 STED: Idrættens Hus - Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby DELTAGERE: (HA) Peter Hansen (PH) Ib Hansen (IH) Flemming Brandenborg (FB) Mikael

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmødet onsdag d. 25. marts 2015

Referat fra Repræsentantskabsmødet onsdag d. 25. marts 2015 Referat fra Repræsentantskabsmødet onsdag d. 25. marts 2015 Hadsten Sognegård Dagsorden og referat: 1. Velkomst og præsentation Formanden for Folkekirkens Undervisning og Skoletjeneste i Randers & Favrskov

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 10. APRIL 2012 Til stede: Afbud: Referent: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg, Michael Stenholm Nielsen, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen,

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012

REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 REFERAT - KREDSUDVALGSMØDE - 23. OKTOBER 2012 Referent: Pernille Dohlmann Deltagere: Marianne Christensen, Pernille Dohlmann, Susanne Forsberg Fagerberg,, Lisbeth Pedersen, Ole Brydegaard Pedersen, Herdis

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012

Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Referat af hovedbestyrelsesmøde den 5. september 2012 Afbud fra René Gordon Larsen, Mette Groes deltager Mødeleder Charlotte Graungaard Ordstyrer Christian Gøttsch Hansen Referent Michael Dreyer Referat

Læs mere

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00

DAGPLEJEN. Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Dagsorden til MED-møde i Dagplejen 29-02-2016 kl. 8.30 13.00 Mødested: Mødelokalet ved døren, Grubbemøllevej 20-22 Mødeleder: Referent: Deltagere: Gitte W, Eva, og Käthe Afbud: Käthe Punkt 1 punktet Dagsorden

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense

REFERAT HB 04. Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense REFERAT HB 04 Lørdag 21. marts 2015 Scandic Odense Deltagere René Toft, formand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Badminton Sjælland (Vikarierende Økonomiansvarlig), forlod mødet

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1

Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN. Januar 2014. side 1 Ordblinde/Dysleksiforeningen i Nordjylland ORDSTIKKEN Januar 2014 side 1 Amtsforeningens bestyrelse: Formand Flemming Gaaei Hans Dyres vej 51 9300 Sæby Telefon: 60 64 90 95 flemming@supersej.dk Næstformand

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR

Dato: Sagsnr.: Dok. nr.: Direkte telefon: Initialer: SIKR Orienteringsreferat Dato: 25.04.2019 Sagsnr.: 2018-005133 Dok. nr.: 2018-005133-27 Direkte telefon: 2519 9369 Initialer: SIKR Sekretariat v/ Aalborg Vand A/S Stigsborg Brygge 5 9400 Nørresundby Referat

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Formand Jørgen Østergaard bød velkommen til mødet. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, onsdag den 18. september 2013 kl. 15.00 i bestyrelseslokalet, St. Kirkestræde 17 B, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne:

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskaberne: Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskaberne: Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg Affald A/S Nordborg Kraftvarme

Læs mere

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012

Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Kommunernes fælles projekt vedr. senhjerneskade Styregruppemøde den 11. maj 2012 Prinsens Allé 5 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Job-velfaerd@viborg.dk www.viborg.dk Sted: Horsens Rådhus, kl. 11-13.30,

Læs mere

Fællesbestyrelsesmøde Mols

Fællesbestyrelsesmøde Mols Fællesbestyrelsesmøde Mols Molsskolen den 15. januar 2015 Forældrerep. Molsskolen: Medarbejderrep. skolen Forældrerep. Bhv. Mols Susanne, Eva, Thomas, Mette, Trine, Louise, Mai-Brit Carl Oskar, Frants,

Læs mere

Referat af Generalforsamling 2013

Referat af Generalforsamling 2013 Referat af Generalforsamling 2013 Tid: Tirsdag den 16. april 2013, kl. 19:00 Sted Måløv Sognegård, Liljevangsvej 38A Dagsorden: 1. Valg af dirigent Da ingen andre meldte sig til at være dirigent, så blev

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 21. maj 2008 J.nr. 7-205-01-1/1/HBI REFERAT

Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 21. maj 2008 J.nr. 7-205-01-1/1/HBI REFERAT Sundhedsstyrelsen Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende alternativ behandling Den 21. maj 2008 J.nr. 7-205-01-1/1/HBI Til Rådets medlemmer REFERAT af møde i Sundhedsstyrelsens Råd vedr. alternativ behandling

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød

Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød ABF s kreds Nordsjælland, den 9. september 2014 Referat fra kredsgeneralforsamlingen tirsdag den 9. september 2014 kl. 19.00, Danhostel Lejrskolevej 4, 3400 Hillerød Antal fremmødte foreninger: 11, som

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. november 2012, kl. 16,30. Side 58/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Eva Carlsen, Henny Rasmussen, Aase Andersen,

Læs mere

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten.

Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret, Bredsten. Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat Asminderød, 23. juli 2010 HB-møde den 13. juli 2010 kl. 19:00-23:00 i Vingstedcentret,

Læs mere

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle

Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012 Torvehallerne, Vejle Temagruppen Sundhed på arbejdspladsen Gitte Petersen - cn19175@rk.dk - 3637 7656 Kurt Æbelø - kurt.abelo@fredericia.dk - 7210 7236 18. februar 2013 Referat for temagruppemøde den 24. og 25. april 2012

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere