Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2016"

Transkript

1 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2016 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Du kan også selv komme med ideer til hvad vi skal lave i din klub. Mange er tilmeldt vores kolonier til sommer, og det er jeg rigtig glad for. Husk at overholde betalingsfrister. Det gælder også de øvrige aktiviteter og ture. Den 2. maj begynder 53 nye medlemmer i vores klub og det ser vi alle rigtig meget frem til. Vær med til at tage godt imod. Helle og Alexander stopper her i april. Helle har fået job i et byggefirma og Alexander skal i praktik i en børnehave. Jeg vil sige tak for den tid I har været i klubben og god vind til jer begge. Heldigvis begynder Anne med dans igen den 7. april og det glæder vi os til. Lasse Not er også begyndt, først som vikar for Rune i musikken og frem til sommerferien også tirsdag aften. Velkommen til jer begge. Vores blomstersalg begynder den 3. maj, så skriv det bag øret allrede nu. Vi har sommer fest den 17. juni og du kan tilmelde dig i næste nyhedsbrev. Glem heller ikke frugtindbetaling den 1. maj. Husk det er din klub, uden dig ingen klub... Søren Ro På på Krea I en længere periode, har vi givet den gas med grafitti og høj musik på Krea. I den næste periode vil mandage og tirsdage være Ro På dage. Her skal der laves projekter til Miljøprojektet, hygges, snakkes, hænges ud, grines, laves gaver og meget, meget mere. Disse dage er der ro til fordybelse, stille samtaler og mulighed for at hvile ørerne lidt efter skoledagen. Vi håber på at se nogle af jer medlemmer, der godt kan lide, når der er Ro På. Onsdage, torsdage og fredage skruer vi op for musikken igen, laver graffiti og giver den gas :-) Mandage og tirsdage er Marie på Krea, onsdage, torsdage og fredage er Søs på Krea. Mange hilsner Søs og Marie

2 Børn og unge er skrup sultne Vi ved, at børn og unge er skrupsultne, når de efter en travl dag i skolen, kommer i klub. Disse initiativer koster penge og for at få det hele til at løbe rundt, får vi støtte fra Forældre-foreningen af 5. maj (BFCs støtteforening) Pris: Økonomien i Forældreforeningen af 5. maj, er baseret på donationer fra jer forældre. I bedes derfor donerer 250,- kr. pr. halve år på følgende indbetalingsdatoer: 1. maj & 1. november. (det er 1,37 kr. pr. dag) I bedes indbetale på følgende kontonummer: Bank: Nordea Reg. Nr: 0169 Kontonummer: Støt projektet! Pengene går til jeres børns og unges sundhed.

3 Tøsehyggeovernatning for 4. og 5. klasser -en overnatning der også henvender sig til de medlemmer, der gerne vil prøve, om de kan sove ude. Torsdag 21. april kl 18 til fredag 22. april kl 11 (Bededag) Vi starter med at spise sammen, herefter går der tøsehygge i den, vi bager en kage og ser en hyggelig film. Aftenen foregår stille og roligt. Vi siger godnat ved 23-tiden og her kan du ligge og småsludre lidt, men der skal være ro så dem, der vil sove, kan sove. Hvis du gerne vil være med om aftenen uden at sove er det selvfølgeligt muligt. Hvis du i løbet af aftenen fortryder og gerne vil ringes hjem, er det også helt ok. Fredag spiser vi morgenmad og pakker sammen. Du skal hentes af en forældre kl. 11. Pris: 50 kr,-, der dækker mad, lidt snolde-hygge og morgenmad. Du skal medbringe: Underlag/madras, sovepose/dyne, nattøj, sovedyr, tandbørste og godt humør. Sidste tilmelding er tirsdag den 19. april og der er max 15 pladser. Tøsehyggeovernatning april Navn: Mange hilsner Marie og Jasmia Forældreunderskrift: Tøsehyggeaftener for 4. & 5. klasser Da vi gerne vil hygge lidt ekstra om jer piger, har vi i løbet af foråret aftalt nogle aftener, hvor vi håber at se Jer som vi ser, men også nogle af Jer som vi har savnet på det sidste. Vi har bestemt indholdet de første to gange, I må meget gerne komme med forslag til de kommende gange: Fredag 15/4 kl torsdag 28/4 kl torsdag 12/5 kl mandag 30/5 kl Hilsen Marie og Jasmia Tøsehyggeaften fredag den 15. april Vi spiser sammen og ser en tøsefilm Tilmelding senest 12/4. Pris 30,- kr. Navn: Tøsehyggeaften torsdag den 28. april Vi spiser sammen og lægger ansigtsmasker. Pris 30,- kr. Tilmelding senest 26/4 Navn: Forældreunderskrift: Forældreunderskrift:

4 BORNHOLM UGE 31 For nuværende 4., 5., 6. & 7. klasser. Vi skal bo på Svaneke Vandrehjem. Prisen vil være 975,- kr. Depositum på 300,- kr. skal betales ved tilmelding (refunderes ikke) Dato for afgang er mandag den 1. august Hjemkomst er fredag den 5. august Ud over at hygge os, vil der være mulighed for badning, besøge glaspusteriet, besøg på røgeriet eller hvad vi nu finder på. Hvis der er interesse for det, kan vi arrangere forskellige ture, f.eks. til svævebanen ved Opalsøen, pris ca. 125,- kr. og cykeltur ud i landskabet, pris ca. 75,- kr. som skal betales ekstra. Da vi ikke har klubbussen med er vi afhængig af den offentlige transport, Prisen på de 975,- kr. dækker transport, ophold med morgen- og aftensmad, samt mulighed for at smøre en madpakke i forbindelse med morgenmaden. HVIS du ikke ønsker at gøre brug af dette skal du huske ekstra penge til at købe frokost. Tilmelding senest den 1. maj 2016 OBS. Der er max 30 pladser, så det er om at være hurtig. Mange Bornholmer hilsner Jesper, Søs, Jasmia & John Jeg vil gerne med til Bornholm i uge 31 og betaler 300,- i depositum (pris i alt 975,- kr.) Navn: Forædreunderskrift:

5 Dans Kære alle. Den 7. april er jeg tilbage i Danmark efter et par måneder i USA. Jeg glæder mig vildt meget til at se jer igen og ikke mindst lærer jer de nyeste og fedeste dansetrin. Vi danser hver torsdag fra kl Vi ses torsdag den 7. april. Anne :-) Kære klubmedlemmer og forældre. Bestyrelsen Bredalsparkens Fritidscenter har en bestyrelse, der er valgt blandt medlemmernes forældre. Bestyrelsen mødes et par timer, 4-5 gange om året. På møderne drøftes alt fra klubbens daglige drift, medlemmernes trivsel til nye tiltag for at gøre klubben mere attraktiv, så vi kan hverve endnu flere medlemmer eller hvis der er aktuelle emner som rygning, energi-drikke o.lign. Møderne afholdes normalt fra og klubben er vært ved en sandwich og en sodavand. Hvert år er der valg til forældrebestyrelsen og der er altid brug for flere forældre der ønsker at deltage i bestyrelsens arbejde. Målet er at bestyrelsen er så rigt repræsenteret i forhold til medlemmernes anciennitet og skoletilhørsforhold som muligt. Til dig som er forældre i klubben og som gerne vil se hvad bestyrelsesarbejdet indebærer tilbydes hermed muligheden for at komme til næste møde og se hvad det indebærer i praksis. Næste møde er den 31. maj kl På gensyn. Bestyrelsens forældrerepræsentanter: Birthe Rauff, Michael Jensen, Mikkel Mortensen og Erik Becker (fmd)

6 Tur til Net-cafe for 4. & 5. klasser Sted: Net-café Vallensbæk Dag: torsdag den 21. april Tid: kl til kl. ca Pris: Kr. 50,00 (dækker spiltid) Max 7 børn (først til mølle) Vi kører i klub bussen Sidste tilmelding mandag den 18. april Mange hilsner Christian Net cafe torsdag den 21. april. Pris kr. 50,- Navn: Forældreunderskrift: 5. klasse aftenklub kl For at blive tryg i aftenklubben åbnede vi allerede sidste år op for, at kommende JKér, altså 5. klasserne kunne benytte aftenklubben på udvalgte dage. Vi fortsætter succesen og inviterer derfor til aftenklub & spisning den: Torsdag den 14. april kl Spisning kst. kr 30,- og det kræver tilmelding senest onsdag kl 18 (dagen før) af hensyn til indkøb. Vi glæder os til at se jer. John & Jesper Ridning Vi ridder hver onsdag fra kl Vi tager fra klubben kl 17 og er hjemme ca kl Pris kr. 300,- pr mdr. Husk at få betalt og at du skal betale forud. Det kræver rideskolen. Vil du med på holdet, så tal med Jimmy. Jimmy & Emil

7 Risbjerggård fest for & 6. klasser fredag den 8. april kl. 19 til 22 Praktisk info: Risbjerggårdfest er en diskoteksfest som klubberne i Hvidovre afholder fælles for og 6. klasser. Der bliver solgt sodavand, slik og toast til rimelige priser. Døren er åben fra kl til kl Herefter er døren lukket, forstået på den måde, at hvis du går, kan du ikke komme ind igen. Når du går hjem, skal du hentes af en voksen. Du kan evt. aftale med en vens forældre, at I bliver hentet sammen. Når du køber en billet, skal du oplyse et telefonnummer, hvor vi kan få fat på dine forældre i løbet af aftenen. Husk at tage din billet med til festen :-) Pris: 5,- kr. som betales kontant i klubben (ikke konto) og kun salg til medlemmer. Sælges i klubben fra mandag den 29. marts. Husk slippen med forældreunderskrift medbringes, når du køber billet Marie & Søs Risbjergårdfest den 8. april 2016 Navn: Forældreunderskrift: Medie & Film i klubben Vi er i gang med at undersøge om der er interesse for at lave små film i klubben, som kan lægges på nettet. Ideen er at lave kvalitets film, med et gennemtænkt manuskript og hvor vi også taler om det at gebærde sig på nettet. Hvad gør man og hvad gør man ikke! Vi laver derfor film og medie hver onsdag kl Vil du være med, så kontakt mig. Desværre har der ikke været den stor tilslutning, så vi drosler medie og film i klubben ned. Alexander

8 Det store kagebord Bliver gennemført fredag den 6. maj. Vi mødes kl og bager. Kagebordet for familier er kl (af hensyn til de, der skal på arbejde den dag) Vi tager ind og smager på kager fredag den 29. april og vi finder opskrifter og handler tirsdag den 3. maj. Der er pt. 3 pladser tilbage, så skynd dig... Vi glæder os! Marie & Co. Det store kagebord. 6. maj. Pris kr. 100,- Navn: Forældreunderskrift: En tur i skoven Torsdag den 29. april kører vi en tur i skoven. Afgang kl & vi er hjemme kl Vi skal lege og bage snobrød. Turen er gratis. Vi kører i klubbussen, så der er plads til 7. (først til mølle) Christian En tur i skoven. Torsdag den 31. marts Navn: Forældreunderskrift:

9 Kommende datoer: Risbjerggård fest klasse: 8. april Computerovernatning klasse: 8. april Betaling til frugtordning: 1. maj Nye medlemmer begynder: 2. maj Tøsehygge 4. & 5. kl.: 12. & 30. maj kl Blomstersalg: maj (mors dag) Diskofest 3. & 4. klasser: xx maj Bestyrelsesmøde: 31. maj Sommerfest: 17. juni Kolonier: Tyrkiet for 7. & 8. klasser & UK: uge 26 Bornholm for kl.: uge 31 SOMMERBLOMSTER SÆLGES fra 3/ kl / kl / kl / kl / kl / kl (mors dag) Fantastisk kvalitet, til særdeles fornuftige priser. Blomsterne findes i mange farver og står i små og store ampler, samt potter. Også opstammede og ampler. Pelargonium ( Zonale, Tyroler, og Engelske), cannaer, margurit, fuchsia og mange andre sorter. Kom og se på varerne det koster intet. Bredalsparkens Fritidscenter Sognegårds Alle 70 A. Vi har nu solgt fra samme sted i 19 år.

10 Klubliv i marts Tak for denne gang! Kære medlemmer. Så vil vi sige tak for denne gang. Det har været rigtig sjovt at møde jer og lærer jer at kende. Jeg (Helle) skel begynde i et byggefirma, men hvem ved? Måske jeg kommer forbi en gang imellem. Jeg (Alexander) skal i praktik i en børnehave. Det ser jeg frem til, men jeg vil komme til at savne jer. Pas godt på klubben og på hinanden. Mange hilsner Helle & Alexander

11 Udeliv og dyregården! Ude omkring Dyregården kan man lave mange forskellige ting hos dyrene, ved bålet eller på Værkstedet. Man kan altid komme og nusse om dyrene, træne kanin-hop, gå ture og hygge med en kop the. Men man kan også lave sjove kreative ting i værkstedet. Her arbejder vi løbende på forskellige projekter. Lige for tiden er her lidt stille, men kom ud hvis du har en ide til noget vi kan lave. Ellers finder jeg (Mai) på noget. Kom og hør mere, eller kom og fortæl om dine egne ideer. Ofte hygger vi ved bålet med snobrød, og fremover vil jeg hver onsdag tænde op i vaskemaskinen så vi kan lave popcorn over ilden. Mai, Christian og John.

12 Krea! Miljø projekt Fra februar starter vi et projekt op, hvor vi pædagoger i samarbejde med børn og unge i klubben vil arbejde/udforske området miljø. Når vi i klubben snakker miljø kan det forstås på mange måder. Vi vil sammen med medlemmer sætte fokus på eksempelvis: genbrug, forskellige kulturer, forurening levemåder/-steder mm. Under denne proces vil vi tage de forskellige underemner op, og debattere dem så der vil opstå læring og refleksioner i forhold til hvad det foregår i Danmark, og ens eget ansvar for at passe på miljøet. Dette projekt vil foregå på forskellige dage/tidspunkter, i en periode på ca.3 måneder og ende ud i en kreativ udstilling bestående af fotos, udklip, malerier og skulpturer på biblioteket. Desværre må vi udskyde vores projekt til efter sommerferien pga. tidsnød. De voksne

13 Sporten! Vi spiller fodbold, bordtennis, basket, FiFa eller anden boldspil næsten hver dag. Vi går i Gungehal mandag eftermiddag og i Frydenhøjhal mandag aften. Vi ridder om onsdagen og vi kører BMX og til Parkour fredag. Bordtennis Vi spiller bordtennis den 7. & 26. april. Alexander & Christian Parkour Torsdag den 7. & 14. april kl til Gratis Først til mølle (7 pladser) Jan C Svømmetur til DGI-byen torsdag den 14. april kl til ca. kl Pris kr. 25,- Ubegrænset antal pladser. (husk mad & drikke) Søren & Alexander Tilmelding DGI-byen torsdag den 14. april. Pris kr. 25,- Navn: Underskrift:

14 Musikken! Hej venner :-) Det er lang tid siden jeg har set dig i musik, så kom ned hvis du vil spille eller synge. Vi skal i gang med at øve til sommerfesten og hvis du vil spille eller synge til festen, må du sige til. Lasse Not er vikar fra den 29. marts til den 7. april, da jeg er ude at rejse. Vi ses / Rune & Lasse Not

15 Aftenklub Sommertur Tyrkiet: Uge For nuværende 7. og 8. klasser samt UK ere Sted: Alanya, Tyrkiet Efter nu to års store succeser med vores rejse til Alanya, gentager vi derfor en tilsvarende tur i sommeren PRIS: 3850,- kr. Der inkluderer rejse, ophold samt morgenmad og ophold i 2 værelses lejligheder med aircondition og god plads til 4 personer. Der vil være et tilskud til aftensmaden på 75,- Dkr. Forsikring: afbud kr. 210,- Forsikring rejse: kr. 285,- Restbeløb skal betales senest den 20. april. Depositum er 500,- kr. (kan ikke tilbagebetales) Du kan til vælge følgende ture (skal gøres hjemmefra og sammen med restbeløbet): Bådtur: kr. 120,- Jeep Safari: kr. 260,- ATV: kr. 200,- Jan C, Jasmia & Jesper

16 Aftenklub Gamer-overnatning i JK & UK Fredag den 8. april kl til lørdag den 9. april kl Pris 60,- kr., sidste tilmelding onsdag den 6. april. Da det er en gamerovernatning, er det begrænset hvad vi får sovet. Computer mv. medbringes på eget ansvar. Jesper & Jakob + Søs efter Risbjerggårdfest Tilmelding Gamer-overnatning den april. Pris 60,- Navn: Underskrift: Madklub i JK & UK Som noget nyt vil vi lave madklub i stedet for aftenspisning. Madklub kommer til at koste kr. 150,- pr. mrd. og vil dække 2 spisninger om ugen, mandag & torsdag. Husk at melde dig til i Madklubben, ellers er prisen kr. 30,- pr gang. Jan & Jesper

17 Aftenklub Pigeklub m. Jasmia & Søs tirsdag aften. Kom og få en snak, et godt råd eller et kram Styrketræning tirsdage og torsdage. Tal med Jan C hvis du vil med. Pris kr. 400,- for 3 mdr. Madklub for JK & UK. Mandag & torsdag. Pris 150,- kr. pr. mrd. Jan & Jesper Frydenhøjhal hver mandag kl Jimmy & Christian

18 Aftenklub Tema aften for 7. & 8. klasses forældre Ung & alkohol Torsdag den 7. april kl Kære forældre i juniorklub! Jeres børn/unge er efterhånden blevet så store, at et af deres store fokus områder er fest & alkohol. I klubben ligger vi ofte ører til historier omkring de unges weekender og under hvilke forhold det foregår. Unges venskaber dannes på kryds og tværs, så derfor vil vi giver jer forældre mulighed for at mødes og hilse på hinanden. Vi har inviteret Morten fra SSP og han vil fortælle hvordan det står til med de unge i Hvidovre. Vi har en bekymring og den vil vi gerne dele med jer forældre. Drikker jeres unge og hvor meget? Hvilke aftaler har I med jeres børn/unge? Er der aftaler hvor de må drikke? Er det ok at tage til fest i indre København eller langt ude på landet? Vi håber at så mange møder op. Jan og Morten Tilmelding bedes afleveret senest den 5/4. Ung & alkohol torsdag den 7. april kl Navn medlem: Ja, jeg kommer:

19 1 April Musik JK & UK madklub Frydenhøjhal 5 Musik Træning JK/UK 6 Musik Ridning bål & popcorn 7 Musik Dans Bordtennis-turnering madklub Parkour Temaaften 7. & 8. kl. 8 Helles sidste dag Risbjerggårdfest Gamerovernatning Træning JK/UK 9 Gamerovernatning Musik JK & UK madklub Frydenhøjhal 12 Musik Træning JK/UK 13 Musik Ridning bål & popcorn 14 Musik Dans JK & UK madklub DGI-byen Parkour 5. klasse aftenklub 15 Alexanders sidste dag Træning JK/UK Tøsefilmaften 4. & 5. klasser Musik JK & UK madklub Frydenhøjhal 19 Musik Træning JK/UK 20 Musik Ridning bål & popcorn 21 Musik Net-café JK & UK madklub 4. klasse pigeovernatning klasse pigeovernatning Musik JK & UK madklub Frydenhøjhal 26 Musik Bordtennisturnering Træning JK/UK 27 Musik Ridning bål & popcorn 28 Musik JK & UK madklub Tøsehygge 4. & 5. klasser 29 Træning JK/UK Tur i skoven 30 Blomstersalg maj Betaling til klubbens frugtordning den 1. maj

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2014 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Fredag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer har

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2015 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Mandag den 4. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkomne. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2016 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2016 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2015 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og når solen skinner kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2014 Nu er det sommer Og hvor det herligt. Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever at I faldet godt til. Har du spørgsmål

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september 2015. Klubbernes dag. Arrangementet er åben kl 14.00 til 17.00 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2015 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid der, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2015 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er så småt på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2015 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2017 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2017 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie. Høpsi Vøpsi dag lørdag den 20. august. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2016 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2015 Kom i klub der er nok at tage sig til! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2017 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og til tider med frost om natten, så

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2014 Kom i klub der er nok at tage sig til. Før jul var der rigtig mange medlemmer i klubben, så der er ikke noget at sige til hvis du tager dig en slapper.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2014 Lang skoledag, men stadig gang i din klub Nu har den ny skoledag været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger længere tid i skolen (og nogle gange

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter (August og) September 2013 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter April 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter April 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2017 Bøgen er sprunget ud Den 1. april sprang Bøgen ud et sted på Fyn og det betyder at foråret er kommet. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub

Læs mere

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej

Nyhedsbrev. Så er der forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2012 Så er der forår på vej Man skulle ikke tro det, men foråret er på vej. Efter en lang vinter skulle du komme i din klub og se hvad vi har fundet på. Som

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub

Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2016 Skole, lektier, sport eller spejder og stadig gang i din klub Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og

Læs mere

Vil du være Kreas Nissemor?

Vil du være Kreas Nissemor? Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2014 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter januar Godt nytår! Godt nytår! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter januar 2018 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og jeg ønsker, at 2018 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2017 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Tirsdag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Alle medlemmer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter December 2014. Vil du være Kreas Nissemor? Glædelig jul & godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2014 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013. Nu er det sommer... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2013 Nu er det sommer... Så er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben, og som jeg oplever det er I faldet godt til. Har du spørgsmål eller andet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2018 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og med sne og frost, så kan vi alle mærke

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2016 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt og til tider med frost om natten, så

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2018 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2015 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2014 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2017 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

5. klasse aftenklub kl.18-20

5. klasse aftenklub kl.18-20 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter oktober 2015 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledage til kl 14 og 15, laver vi stadig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2016 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Flere af jer har været til intro

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2018 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter februar Bolche værksted. Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter februar 2018 Kom og brug din klub de voksne har tid til dig! Som de fleste af jer ved har vi en rigtig god klub, med personaler, der vil jer medlemmer, børn som

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2018 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Onsdag den 2. maj begyndte et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Vi har nu lært

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april Bøgen er ikke sprunget ud, endnu. Bolche værksted

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter april Bøgen er ikke sprunget ud, endnu. Bolche værksted Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter april 2018 Bøgen er ikke sprunget ud, endnu Efter en lang og mørk vinter, venter vi på sol og varme. Du skulle også komme i din klub og se hvad vi finder på. Du

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2012 Efterår og klubliv! Nu trænger efteråret sig på rigtig på og det betyder flere inde aktiviteter, som fx leg og boldspil i Gungeog Frydenhøj hal, projekter

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2015 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre.

Nyhedsbrev FK. Maj Velkommen til nye medlemmer og forældre. Nyhedsbrev FK Maj 2010 Velkommen til nye medlemmer og forældre. Mandag den 3. maj begynder 74 nye medlemmer i fritidsklubben, og vi vil alle byde jer velkommen. Vi vil gøre alt for, at I bliver taget godt

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012. Godt nytår Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2012 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2012 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter juni 2017 Det er sommer Nu er der gået en lille måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. I bruger værkstederne og jeg ser

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00

Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde i Kaninhulen kl.15.00 Månedsplan Oktober Uge 40 Michael Madbar Tirsdag 1-10 Musicon SkaterPark Tur m/michael Onsdag 2-10 Spring-træning kl.14.00 - Dyrehandel-tur Impulsen Torsdag 3-10 Fredag 4-10 Airbrush m. Tom - Kanin-møde

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015. Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Juni 2015 Det er sommer selvom det er en smule køligt! Nu er der gået en måned siden alle I nye begyndte i klubben og jeg oplever, at I er faldet godt til. Har du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Oktober 2014 Efterår og klubliv! Nu er det ved at blive efterår og det betyder flere inde aktiviteter. Selvom de fleste har skoledag til kl 14 og 15 laver vi stadig

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Maj Velkommen til nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Maj 2013 Velkommen til nye medlemmer & forældre! Torsdag den 2. maj begynder 45 nye medlemmer i klub og det glæder vi os rigtig meget til. Velkommen til vores klub.

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2014 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år og så håber jeg, at 2014 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2016 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Der er forår på vej

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter marts Der er forår på vej Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter marts 2019 Der er forår på vej Når du læser dette nyhedsbrev er vi gået ind i den første forårsmåned og selvom det er koldt, så kan vi alle mærke de der forårsfornemmelser

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter december 2016 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig has gt. Når jeg ser lbage på året, så har vi lavet rig g mange ng i klubben. Du

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter august Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter august 2017 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Mange deltog i klubbens

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Fernisering Skrot er godt. Efterår & klubliv. Fredag den 15. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2017 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt

Hold Øje uge 25. Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Hold Øje uge 25 Sidste uge i dette skoleår nærmer sig med hastige skridt. Pedellerne arbejder med legepladsen uha det bliver godt Tigerne er ved at være færdige med deres afgangsprøver. I starten af denne

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter December 2012 Glædelig jul & godt nytår Så blev det december og julen nærmer sig hastigt. Når jeg ser tilbage på året, så har vi lavet rigtig mange ting i klubben.

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2012 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Nyhedsbrev Oktober 2010

Nyhedsbrev Oktober 2010 Nyhedsbrev Oktober 2010 Hvordan finder du som forældre ud af hvad der sker i klubben? Forleden havde vi forældremøde i klubben og noget af debatten omhandlede hvordan vi som klub formidler hvad der sker

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter September 2011 Gang i klubben igen... Efter en lang og temmelig våd sommer er der nu gang i klubben igen. Og har du ikke været en tur i klubben efter ferien endnu,

Læs mere

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58

Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009. Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Til dig der har barn der skal starte i klub sommeren 2009 Velkomst_folder.indd 1 09-01-2009 15:18:58 Mosede Klub Lilleholm 58 2670 Greve Tlf: 4360 0450 Hvis du vil have fat i dit barn, ring: 4360 0477

Læs mere

Nyt fra Storagergård.

Nyt fra Storagergård. Nyt fra Storagergård. I samråd med forældrebestyrelsen på Storagergård, har vi besluttet at ændre prisen på mad fra 8 kr. til 10 kr. fra starten af marts måned. Der bliver en lille stigning på materialer,

Læs mere

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532

SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 BYBJERGETS FRITIDSCENTER SFO 2 Brandholms Alle` 8-10 2610 Rødovre Tlf. 36707532 Kære forældre. Velkommen til mangfoldighedens hus. Mangfoldigt både fordi Bybjerget er en SFO II, med mange muligheder og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj 2016. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre!

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter maj 2016. Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter maj 2016 Velkommen til alle nye medlemmer & forældre! Mandag den 2. maj begynder et hold nye medlemmer i klubben og vi vil byde jer alle velkommen. Alle medlemmer

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune

Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Temadagen den 6. oktober 2012 For bofællesskaberne i Rødovre - og Hvidovre Kommune Indhold: Spørgsmål og svar fra dagen Side 3 10. Alle spørgsmål i samlet rækkefølge Side 11 Hjælpe spørgsmål til uddybning

Læs mere

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben?

Nyhedsavisen. Juniorklubben i Hvalsø. Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Juniorklubbens Nyhedsavis: - Udgave 2: Maj Sommerferien 2016 Hvad er Juniorklubben? Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2012. Mai. Hej alle børn og forældre! Er der mon vinter på vej?

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2012. Mai. Hej alle børn og forældre! Er der mon vinter på vej? Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Februar 2012 Er der mon vinter på vej? Den sidste tid har været rigtig kold, så mon der er vinter på vej? Så er det godt at du har din klub, at varme dig i. Du og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Efterår & klubliv

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter september Efterår & klubliv Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter september 2018 Efterår & klubliv Skolen har nu været i gang i 3 uger og selvom du nu bruger tid på lektier, sport og måske spejder, så er der stadig masser af aktivitet

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat...

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter November 2012. Det var en kold og mørk november nat... Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter November 2012 Det var en kold og mørk november nat... Sådan kunne indledningen på den kommende måned godt lyde, får vi går mod mørke tider. Du skal derfor huske

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Februar 2011 Kom i klub det er snart vinterferie! Før jul var der rigtige mange medlemmer i klub, så der er måske ikke noget at sige til, at du tager en slapper. Men, men,

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2018 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Følg med i Tabulex, på Face

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter April 2013 Hvor bliver foråret af På denne tid for et år siden havde vi 19 graders varme. Tankevækkende, når temperaturen de sidste mange dage har været på omkring

Læs mere

Impulsen. Maj-Juni-Juli. Månedsplan Juni. Uge 22. Uge 23. Uge 24. Uge 25. Uge 26. Onsdag 1-6 Morfar tur med Tom Torsdag 2-6 Klubben er lukket

Impulsen. Maj-Juni-Juli. Månedsplan Juni. Uge 22. Uge 23. Uge 24. Uge 25. Uge 26. Onsdag 1-6 Morfar tur med Tom Torsdag 2-6 Klubben er lukket Uge 22 Onsdag 1-6 Morfar tur med Tom Torsdag 2-6 Klubben er lukket Månedsplan Juni Impulsen Fredag 3-6 Klubben er lukket Uge 23 Mandag 6-6 Mandags-cafe 14.30 Tirsdag 7-6 Fodbold -voksne vs. Børn kl. 15.00

Læs mere

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle

Nyhedsbrev FK og JK. Sommerferien 2011. Sol, sommer og ferietid for alle Nyhedsbrev FK og JK Sommerferien 2011 Sol, sommer og ferietid for alle Endelig ferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben til Vilde Vulkaner og med på

Læs mere

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153

Aug Sep. Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Aug Sep 2013 Okt Sandbechs Allé 1A, 4330 Hvalsø, Tlf: 29200153 Nye børn og forældre ( 6 klasserne ) Rigtig hjertelig velkommen til alle jer nye, såvel børn som voksne. Vi glæder os rigtig meget til at

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter.

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter november Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter november 2016 Det er blevet koldt og mørkt Så husk dine cykellygter. Det er vigtigt at have lys på cyklen og refleks på jakken når du bevæger dig ud i mørket. Så

Læs mere

Bar(e)nyt. Fra Susan,

Bar(e)nyt. Fra Susan, Bar(e)nyt. Fra Susan, Niels Jakob & Pia. februar 2016 Søndagsåben i Klubben Søndag 6.marts fra kl. 11- til kl.17 Nu med musik cafe & lidt frokost. Du har mulighed for at inviterer din familie med herned.

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning

Impulsen. Januar Februar. Månedsplan Februar. Uge 5. Onsdag 1-2 Ski-træning Uge 5 Onsdag 1-2 Ski-træning Månedsplan Februar Impulsen Torsdag 2-2 Tur til Morfars m/tom Fredag 3-2 Kaninmøde med Maiken 14.30 Uge 6 Mandag 6-2 Skøjtetur m/michael. Cafe 67 Tirsdag 7-2 Kaninhop på gadegården

Læs mere