Lejrskole med højt til loftet

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lejrskole med højt til loftet"

Transkript

1 2011 Lejrskole med højt til loftet Rå natur... Strand, skov, klithede, søer og masser af historie. Her er masser af oplevelser og plads til både samvær, afslapning og fagligt indhold. På Vigsø Feriecenter får du udsigt så langt øjet rækker, og kan høre naturen kalde. Udover den pragtfulde natur er også Hanstholm Havn og fiskeindustrien eller Museumscenter Hanstholm med udstillinger fra 2. verdenskrig en udflugt værd. Skal vandhundene luftes kan det ske på betrykkende måde i vores badeland, her er spa, sauna og ikke mindst stor vandrutsjebane.

2 Kære klasse Som gæst på Vigsø Feriecenter er det gratis at benytte boldbaner, forhindringsbane, mange af de indendørs aktiviteter herunder badelandet som i samlet flok frit kan benyttes efter kl Denne folder hjælper jer med at få overblik og finde inspiration til planlægningen af jeres ophold i Thy. Vi har gode erfaringer og mange ideer, som vi med stor glæde stiller til rådighed for Jer. Ønsker I et uforpligtende tilbud, ideer eller hjælp med planlægningen, er I ligeledes velkomne til at kontakte naturevents.dk eller grejbanken direkte Med venlig hilsen Vigsø Feriecenter Aktivitetstaske Under jeres ophold her på centeret er det muligt at låne en aktivitetstaske indeholdende følgende: Fodbold Volleyball Basketball Sæt spillekort Aktivitetstasken skal bestilles i forvejen, udleveres fra receptionen og er gratis.

3 INFO OM CENTRET: Centret blev opført i perioden på skrænten mod havet, det der i dag er kendt som A-byen. I blev der bygget yderligere 25 huse, det vi i dag kalder B-byen. Senest i 1988 blev der bygget 62 huse og centerbygning med, hvad der dengang var Nordeuropas største badeland. Således fremstår feriecentret i dag med i alt 174 huse samt et feriehotel beliggende midt i Vigsø By. Hotellet var indtil 1991 et privatdrevet pensionat. Fra starten blev centrets restaurant forpagtet væk, men vi valgte at trække den ind i eget regi i januar 2002 for at skabe en større samhørighed med den øvrige center-drift. Restauranten er igen fra 1. april 2011 forpagtet ud. I alt dækker Vigsø Feriecenter 146 tdr. land og kan rumme mere end gæster. Det store bassin i badelandet rummer ikke mindre end l. vand og center-bygningen er på m2. Store dele af den natur, der omkranser centret er såkaldte 3 områder hvs. at de er delvist fredede og netop naturen har gennem årene spillet en stor rolle. Adskillige film er indspillet i Vigsø mest kendt er nok Olsen Banden i Jylland samt Babettes Gæstebud. På Krægpøtvej kan I se en stråtækt gård denne var rammen om Babettes barndomshjem i filmen. Oprindeligt var Vigsø en livlig handelsby med skudehandel mellem Norge og Danmark. Historierne fortæller at man brugte Vigsø for at undgå tolderne i Thisted og smuglergodset blev så opmagasineret i Dige s Pakhus det vi i dag kender som Laden ved Feriehotellet. En anden historie fortæller at i helt gamle dage gik havet helt ind til midten af Vigsø ved hotellet. Stranden i Vigsø er dækket af mange sten, disse skylles ind med tidevandet og stammer hovedsageligt fra Norge og Island. I det hele taget er Vigsø, i høj grad, et resultat af havets og vindens arbejde. I 1974 fandt man to bronze skulpturer (akvamaniller), der var resterne af et år gammelt skib, der forliste. Disse står i dag på Nationalmuseet. Vigsø Kirke, i Romansk stil, er opført af lokale byggematerialer, fundet på stranden, omkring år 1200.

4 Regler for lejrskoler i badelandet 2011 På alle hverdage kan lejerskoler benytte badelandet fra kl Der skal være en lærer tilstede når eleverne bader. Meld i receptionen når I skal bade, og bademesteren vil lukke Jer ind samlet. Sikkerhed: Benyt de aflåselige skabe til tøj/sko samt andre værdigenstande. Skabene låses med 5 krone indkast som fås retur, når skabene låses op. Lad være med at løbe i badelandet, da fliserne kan være glatte. Rutschebanens lysregulering skal overholdes. Der må kun køre 1 person ad gangen i rutsjebanen. Udspring fra bassinkanten er kun tilladt ved det dybe bassin. Hygiejne: Ingen brug af fodtøj i omklædningsrum og badeland. Adgang til badeland, først efter grundig afvaskning og omklædning til badetøj. Lærer der ikke skal bade, men kun er med for opsyn, skal benytte de blå overtræks sko til deres fodtøj, for at komme ind i badelandet. Mad og drikkevarer må ikke medbringes i badelandet, men gerne i Grottens område. Skulle der være spørgsmål er I altid velkomne til at rette henvendelse til bademesteren. Bademesterens vagt tlf. Lokal nr. 630.

5 Arbejdende værksteder Bolsjekogning: Vi koger bolsjemassen. (163 grader) I tilsætter selv smags og farvestoffer efter opskriften, og til slut klippes bolsjerne i facon. Pris pr. portion kr (150gr.) Min. deltagelse 15 pers. Ravslibning: Efter et kursus kan I selv slibe og designe de flotteste ravsmykker. Hvis I ikke selv har funder rav på stranden, kan det købes i Værkstedet. Pris for kursus pr. person kr. 30,- Pris pr. gram rav kr. 8.Montering til smykke fra kr. 15.Stenslibning: Medbring egne sten fra stranden. (str. Ca. 2-3 cm i diameter). Der gives instruktion i brug af maskinerne samt hvilke sten, der er egnede til slibning. Pris for kursus pr. person kr Montering til smykke fra kr. 15.T-shirt maling. Er du kreativ, tegner du selv dit motiv, ellers kan du bruge et af vores mange sjove motiver. Motiverne stryges over på T-shirten og farvelægges med stoffarve. Når farven er tør, fikseres denne med en gang strygning. Pris pr. T-shirt inkl. farve kr. 45.-/ 55.Keramik maling: På de flotte keramik krukker - krus sparegrise træ æsker eller sværd m.m. dekoreres efter egen fantasi og farvevalg. Pris fra kr til 85.Dragebygning: Dragerne bygges i kraftigt plastik i skrappe farver. Vi afprøver selvfølgelig dragerne - der gives flyvegaranti på vores dragemodeller. Pris pr. drage kr. 60.Der skal aftales tid hvis de arbejdende værksteder skal benyttes.

6 Team Aktiviteter for lejrskoler Skal eleverne udfordres på sammenhold, samarbejde og kommunikation eller bare have det sjovt sammen har vi følgende specialtilbud. Udendørs arrangement.. for lejrskoler med 1 instruktør, varighed 2-2½ time. Her kan I sammensætte det arrangement der passer til jeres klasse. Der opdeles i hold, alt efter antal, der kæmper mod hinanden på posterne. Der kan vælges 4 af nedenstående aktiviteter: Bueskydning (Er der en Robin Hood eller Legolas gemt i dig?) Forhindringsbane (Kan holdet have en krukke vand med rundt?) Den blinde 4 kant (kan holdet løse opgaven med bind for øjnene?) Broen over floden (byg en bro over vand og kravl over) Luftgevær skydning (her skydes på skiver eller dåser) Pælekast (hvor mange meter kan du kaste pælen) Klatretårnet (Der klatres på tid, og point for hver gennemført deltager) Pris for arrangement inkl. 1 instruktør Max 30 personer. kr Morgenarrangement i Badeland.. for lejrskoler med 1 instruktør, varighed ca. 1½ time. Der opdeles på 2 hold, som herpå kæmper mod hinanden i følgende discipliner: 1. Rutsjebaneræs 2. undervandsslalom (husk dykkerbriller) 3. Padle Surf 5. Vandbasket Pris for arrangement inkl. 1 instruktør Max 30 personer. kr Motocross Her kan vi få adrenalinen til at pumpe hos alle fra år. Her køres på 4 hjulede ATV er på ccm Arrangementerne skal forudbestilles på centret min. 14 dage før ankomst

7 Bunker museum Tag ind og se Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. Verdenskrig. Det var en del af Hitlers "Atlantvold" som dækkede et areal på 9 kvadrat kilometer og var bemandet af over 3000 soldater Her gives et indblik i hvordan hverdagen var for soldaterne under krigen og det gamle ammunitions tog tager passagerer med rundt i en stor del af batteriområdet. Priser: Folkeskoleklasse pr. elev kr. Togkørsel voksne kr. Togkørsel børn u 14 år kr. Rundvisning pr. guide pr. time kr. Særåbning pr. time Åbningstider 2011: Hver dag: 1. februar - maj kl Juni - august kl September - 4. november kl december kl ,20,10,450,300,-

8 Naturreservatet Vejlerne: Vejlerne er Nordeuropas største fuglereservat. Reservatet Vejlerne omfatter det inddæmmede område, som oprindelig lå under havets overflade. Reservatet er ca. 60 km2 stort og er Naturreservat, EU-fuglebeskyttelsesområde og Ramsar-område. Der er adgang forbudt hele året, men der er rig mulighed for at opleve de sjældne fuglearter fra de offentlige veje og udsigtspunkterne. Vejlerne er et af de vigtigste fugleområder i Nordeuropa, med et fugleliv der ikke overgås i Danmark. Strandengene, rørsumpene og lavvandede søer rummer nogle af de mest markante fugle og dyr i Danmark, Grågås, Trane, Rørdrum og Odder. Alene Grågåsen skønnes at yngle med over 1400 par. Udover ynglefuglene, er området en magnet for trækfugle, med mange sjældne gæster. Hele området kan dårligt dækkes på én dag og flere dage er at foretrække. En forårsmorgen genlyder Bygholm Engen af et vidi-u, vidi-u, vidi-u: Store kobbersnepper udfører luftakrobatik under deres sangflugt, brushaner spiller på dansepladserne på Bygholm Engen, viben boltrer sig i luften, mens gåsefamilierne fordeler sig over hele engen. Det er forår når det er bedst, fyldt med liv og travlhed. For ynglefuglene handler det for om at sikre næste generation, mens trækgæsterne fylder depoterne op inden de trækker til yngleområderne nordpå. Eksempelvis raster Kortnæbbet gås i Vejlerne frem til slutningen af maj, inden de trækker nordpå til ynglepladserne på Svalbard. Overalt i Vejlerne er det muligt at nyde fuglene fra fugleskjul og veje. Fugle er sjældent bange for biler, de fungerer faktisk som mobile fugleskjul. Enkelte af skjulene er dog ikke handicapegnede. Samtidigt har Åge V. Jensens fonde opsat pt. 9 fugleskjul i området, smukt beskrevet i to foldere. De kan frit afhentes i fugleskjulene. Områdets historie: Et fejlslagent forsøg på at inddæmme to lavvandede arme af Limfjorden sidst i 1800tallet, for at skaffe nyt landbrugsland, har resulterede i en mosaik af forskellige biotoper. Afvandingen blev endeligt opgivet af ejerne af Vejlerne i I 1934 beskrev den danske ornitolog og naturfotograf, Arthur Christiansen, et fantastisk fugleliv i Vejlerne. Faktisk var larmen i sommermånederne så øredøvende, at han ikke kunne finde nattero hele foråret. Åge V. Jensens fonde har siden 1993 drevet reservatet.

9 Danmarks første Nationalpark: Syd for Hanstholm ligger Danmarks første Nationalpark. Et vidtstrakt Klithedelandskab med søer, hedemoser og kær dækker i alt et område på hektar. Her findes fugle, som ikke yngler andre steder i Danmark. Reservatet er i 2008 blevet indviet som Danmarks første Nationalpark Bulbjerg: Bulbjerg er en 47 meter høj limstensklint og Danmarks eneste fuglefjeld. Her yngler Riden, en oceanfugl fra Nordatlanten og Mallemukker. Fra toppen er der en fantastisk udsigt. En besøgende i området bør også unde baglandet opmærksomhed: Den store Vester-Thorup klitplantage med bl.a. Natravne og Lille Korsnæb. Natravnen

10 Rebslagervej 8 * 7730 Hanstholm Tlf/phone Fax Denmark Forslag til udflugter fra Forslag til udflugter fra Vigsø Vigsø Bugt Feriecenter Feriecenter Priser pr Tur 1 Vildtreservatet Vorupør Klitmøller TurUdflugter 2 Hjardemål Bulbjerg VejlerneVarighed Varighed 0-19 per s pers Ca. 3,5 t 1.800,- 2000,- 3,5 t 1800,- 2000,- 6t 2750,- 3000,- Ca. 6 t 2750,- 3000,- 7,5 t 3500,- 3800,- 6t 2750,- 3000,- 400,- 400, pers Ca. pers Ca. 3,5 t 1.800,- 2000,- Ca. 3,5 t 1800,- Ca. 2000,- Ca. 6 t 2650,- 2900,- TurTur44 Bulbjerg Bulbjerg Slettestrand Fosdalen Slettestrand Fosdalen Ca. 6 t 2650,- 2900,- 3300,- 3600,Ca. 2650,- 2900,- 400,- Ca. 400,- Tur 1 Vildtreservatet Vorupør Klitmøller TurTur32 Hjardemål Bulbjerg Mors Vorupør Bulbjerg Vejlerne + færgebilletter Tur 3 Bulbjerg Mors Vorupør ca. 300,+ færgebilletter ca. 300,- Mors Mors Vestervig Vorupør Ca. 7,5 t TurTur55 Bulbjerg Bulbjerg Vestervig Vorupør + færgebilletter ca. 300,+ færgebilletter ca. 300,Tur 6 Vorupør Vestervig Thisted Ca. 6 t TurTur67 Auktionstur Vorupørtil Vestervig Thisted Hanstholm afgang kl. Vigsø Hanstholm TurTur78 Auktionstur til Hanstholm afgangca.kl Skagen 9,5 t 4250,Vigsø Hanstholm Tur 9 Fårup Sommerland (kørsel tur / retur) 3.800,Tur 10 Jesperhus Blomsterpark (kørsel tur / retur) 4750,4.000, , ,- 4500,- 5000, , ,- 4000,- 4400,- 2650,- 2900,- 2800,- 3000,- 3900,- 4200,- 2800,- 3100,- Ca. 0,5 t 700,- 700,- Transport Thisted Klitmøller Ca. 0,5 t 600,- 600,- Transport Klitmøller Hanstholm/Vigsø Ca. 0,5 t 600,- 600,- Transport Struer Vigsø Ca. 1 t 1800,- 2000,- Tur 8 Skagen Vi har også billetterne. (kørsel tur / retur) TurTur911 Ålborg Fårup Sommerland (kørsel tur / retur) Tur 12 Røges Jagtfarm. Oplev kronvildt, dåvildt, sikavildt Ca. 6 t Tur 10 mv. Jesperhus Blomsterpark tur / retur) i indhegnede naturområder. For mere (kørsel info se Vi har også billetterne. Ca. 9,5 t Transport Thisted Vigsø Ca. 0,5 t 600,- 600,- Transport Thisted Klitmøller Ca. 0,5 t 500,- 500,- Tur 11 Ålborg (kørsel tur / retur) Tur 12 Røges Jagtfarm. Oplev kronvildt, dåvildt, sikavildt mv. i indhegnede naturområder. For mere info se Transport Thisted Vigsø Ca. 6 t Alle priser er incl. moms. Priser pr Vi giver gerne en uddybning af udflugterne. Endvidere giver vi gerne tilbud på andre udflugter ligesom vi gerne kommer med alternative forslag.

11 Nedenstående er vejledende kørselsrute for udflugterne. Tur 1 Vildtreservatet Vorupør Klitmøller Nors Sø Sjørring Volde Hundborg, dele af midtthy med søer og Klitplantager Vorupør, hvor der stadig fiske fra stranden tilbage ad kystvejen gennem den vestlige del af Hanstholm Vildtreservat. Tur 2 Hjardemål Bulbjerg Vejlerne Hjardemål med Klitvejen til Bulbjerg Frøstrup, vikingegravpladsen Øsløs, gravhøjene, Johan Skjoldborgs barndomshjem, - Vejlerne, fuglereservatet Østerild. Tur 3 Hjardemål Mors Vorupør Turen er en forlængelse af tur 2. Fra Vejlerne Feggesund, færge til Mors Hanklit Vildsund Vorupør, hvor der stadig fiske fra stranden tilbage ad kystvejen til Vigsø. Turen giver et godt indtryk af den forskellig artede nordvestjyske natur. Tur 4 Bulbjerg Slettestrand Fosdalen En tur nord på i et storslået natur område, hvor man får indblik i den vilde natur ved Vesterhavet, men også oplever hvor smuk og blid naturen kan være blot få meter fra Havet. Tur 5 Bulbjerg Mors Vestervig Vorupør Turen er en forlængelse af tur 3. Fra Vildsund Lundehøj, Jettestuen Vestervig, landets største landsby kirke Agger, kystsikring, Lodbjerg, landets mindste landsby kirke Svankjær Vorupør kystenvejen til Vigsø. En tur hvor man får det hele med. Tur 6 Vorupør Vestervig Thisted Klitmøller Vorupør Lodbjerg Agger Vestervig Thisted. En tur langs Vesterhavet. Vi gør stop undervejs til at se nærmere på mange at de ting vi passere. Turen kan evt afsluttes med et ophold i Thisted. Tur 7 Fiskeauktion. Afgang fra Vigsø kl Kørsel til Hanstholm Havn. Tur 8 Skagenstur Til Fjerritslev ad den gamle landevej Slettestrand Åbybro Skagen Grenen Råbjerg Mile Vildmosen Vejlerne tilbage til Vigsø. I Skagen vil der være mulighed for at se de ting som netop I ønsker. Tur 9 Fårup Sommerland Direkte kørsel til Fårup Sommerland. Afhentning efter aftale. Tur 10 Jesperhus Blomsterpark Direkte kørsel til Jesperhus. Afhentning efter aftale. Tur 11 Ålborg Direkte kørsel til Ålborg. Afhentning efter aftale. Der kan naturligvis laves aftale om at bussen kan benyttes i Ålborg, så man har mulighed for at bevæge sit rundt i byen til de forskellige attraktioner.

12 Links Turist info Kommunen Turistbureauet Vejlerne Thy statsskov distrikt Info om Thy Vorupør Museumscentret Havnen Auktionen Thy Lokalegnens Faglitteratur Den gamle herregaard, en bog om 1700-tals matadorer i Thy (Hanne Mathiesen) Hanstholm Fæstningen, Nordeuropas største fæstningsanlæg fra 2 verdenskrig (Bendt Bågøe Anthoniesen) Vandringer i Thy, traveture med kulturhistoriske perspektiver (Richard Andersen) Viljen til Hanstholm, en beretning om en egns historie, en havnebys skabelse og om vilkårene for menneskelig planlægning Hanstholm Havn, en skildring af havnens historie igennem 1000 år (Florian Martensen Larsen) Bulbjergbogen, oplysninger til dem der besøger det naturskønne Han Herred (Jens Rolighed) Jyllands vestkyst (Ib Paulsen/Wermundt Bendtsen)

Senest, i 1988, blev der bygget 62 huse og centerbygning med, hvad der dengang var Nordeuropas største badeland.

Senest, i 1988, blev der bygget 62 huse og centerbygning med, hvad der dengang var Nordeuropas største badeland. Vigsø Feriecenter Centret blev opført i perioden 1967-1970 på skrænten mod havet, det der i dag er kendt som A - byen. I 1972-1973 blev der bygget yderligere 25 huse, det vi i dag kalder B - byen. Senest,

Læs mere

www.hanstholm-camping.dk

www.hanstholm-camping.dk Familieweekend - Seniortra ef - Faetter-kusinefest Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98 www.hanstholm-camping.dk Senior-træf 1 på Hanstholm Camping Torsdag d. 26. søndag d. 29. april

Læs mere

Stephan Kappel... 21 Hus model C... 27

Stephan Kappel... 21 Hus model C... 27 Indledning........................... 5 Vigsø Feriecenter...................... 7 Aktiviteter........................... 9 Badeland........................... 11 Golf............................... 13

Læs mere

Stald Vinur. islandske heste veninder klitter strand vand mor-datter oplevelser

Stald Vinur. islandske heste veninder klitter strand vand mor-datter oplevelser - i Da n ma rks sidste vildmark Rideferie langs Vesterhavet islandske heste veninder klitter strand vand mor-datter oplevelser Stald Vinur Hamborgvej 95. DK-7730 Hanstholm. Tel. +45 97 96 51 98. www.hanstholm-camping.dk

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK VOKSEN TRÆF

HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK VOKSEN TRÆF HANSTHOLM CAMPING 2018 THY FERIEPARK Nationalpark Thy Friluftsliv Badeland - Rideferie - Hytter - Vesterhav VOKSEN TRÆF Selvforkælelse i egen vogn PÅSKEFERIE Fredag 23. marts mandag 2. april Hele familien

Læs mere

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser

Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Familieferie med hygge, aktiviteter og oplevelser Velkommen til en verden af oplevelser Feriehus inkl. fri entré til tropisk badeland, gratis børneunderholdning og slutrengøring Garanti for hyggelige feriedage

Læs mere

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning

Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Familieferie fuld af aktiviteter, hygge og afslapning Kom når det passer jer! Vi har valgfri ankomstdag En verden af oplevelser Ønsker I en ferie med masser af aktiviteter, spændende oplevelser og skønne

Læs mere

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder

Vänersborg og omegn har oplevelser for hele familien og for enhver smag. Hotel Hehrne Kök & Konferens. Hotellet tilbyder Hotel Hehrne Kök & Konferens Dette hyggelige hotel ligger i fantastiske naturomgivelser, bare 5 minutter fra Vänersborgs centrum. Vänersborg og omegn har masser at byde på for enhver smag og alle aldre.

Læs mere

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne. Denne folder indeholder fem forslag til vandreture på Venø, hvoraf den ene også kan gennemføres

Læs mere

Ankomst og indkvartering.

Ankomst og indkvartering. Kære Vigsø elev Så er vi klar til at tage til Vigsø. Vi bliver over 1000 unge fra 4 Ungdomsskoler. Det kan kun blive en spændende weekend d. 19. 21. sept. Vi glæder os til at møde dig. Praktiske oplysninger

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program

Testcenter Østerild. Landboforeningen Odder Skanderborg. Program Testcenter Østerild Landboforeningen Odder Skanderborg Program 2015 2016 Biograftur i Odder + efterfølgende middag på Italia. Mandag d.16. februar 2015 kl. 16.00. Odder biograf har været så venlige at

Læs mere

Det sker i ugerne 26 31

Det sker i ugerne 26 31 Det sker i ugerne 26 31 Oplevelser og aktiviteter 2016 Mandag: Hanstholm Fiskeauktion 06.25 07.30... 7 Træklatring 17.00 18.30... 7 Ponytrækning 19.00 20.00... 8 Tirsdag: Tipi-træf 10.00-11.30... 8 Ponytrækning

Læs mere

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister.

Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Hotel Rügen Park Hotel Rügen Park ligger på den rolige vestside af Rügen, hvor der er færrest turister. Introduktion Besøg Tysklands største og nok smukkeste ø, Rügen. Øen er et sandt naturparadis, hvor

Læs mere

Hotel Bursztynowy Palac

Hotel Bursztynowy Palac Hotel Bursztynowy Palac Dette elegante og luksuriøse hotel er perfekt til en romantisk miniferie og I vil blive imponerede over hotellets mange smukke detaljer. Her er alt hvad I har brug for på et hyggeligt

Læs mere

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe.

Herunder På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg, hvor vi nyder vores the og kaffe. Herunder 2016 Sir / Lyngbjerg Søndag d. 17.4 2016 kl. 13 Ca. 20 km Start kl. 13 fra Holstebro Aktivitetscenter. Turleder : Inger Andersen På denne første forårstur cykler vi til udsigtstårnet ved Sir/Lyngbjerg,

Læs mere

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af.

Jeg HAR sendt den samme skrivelse til Struer Kommune pr. post og vedlagt diverse fotos fra området her, som vi holder meget af. Fra Vibeke Nielsen [vibeke@bikat.dk] Til!De tekniske områder [teknisk@struer.dk] CC BCC Emne Vindmølleplan. "Hindsels" på Thyholm Afsendt 07-02-2015 20:05:24 Modtaget 07-02-2015 20:05:24 indmøllesagen.odt

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august.

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Navn: Tilmelding til Aktiv sommeruge 2013 torsdag d. 1. august - onsdag d. 7. august. Aktivitetsnr. 11 Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012

Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Aktiv Familie Ferie - Uge 31, 2012 Tlf.: 7649 6000 Tlf.: 7586 5533 Aktiv Familie Ferie... med sjove udfordringer & skønne natur- og friluftsoplevelser Drømmer I om at slippe hverdagens daglige gøremål,

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde. Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde. Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse KOM UD OG LÆR! - om sjov motion og hårdt arbejde Forløb 29 IDRÆT 2-6 klasse Engang var børn ikke inde. Kun hvis de skulle i skole eller spise eller sove. Det gælder så ikke længere - for PC, ipad og mobil

Læs mere

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater.

Ungdomsskolen har en udendørs parkour-, skate- og trial bane, hvor du kan komme og hygge dig med dine kammerater. Sommer med Ungdomsskolen Til 10 18 årige i Thisted Kommune og deres forældre. Thisted Kommune Ungdomsskolen ønsker børn, unge og deres forældre en god sommer. Vi glæder os til møde kendte og ukendte ansigter,

Læs mere

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Sand Hotel Spis en god middag i hotellets smukke restaurant. Der serveres både lokale og internationale retter. Det moderne Sand Hotel ligger tæt på stranden i Kolobrzeg og ikke langt fra byens centrum.

Læs mere

Velkommen til Feriecenter Samsø!

Velkommen til Feriecenter Samsø! Feriecenter Samsø Velkommen til Feriecenter Samsø! Introduktion Det skønne Feriecenter Samsø byder på noget for enhver smag. Der tilbydes et hav af aktiviteter som f.eks. bowling, bueskydning, fodboldgolf,

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

$%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#' !" #

$%&'$(#)%'*%+,%!+$,# -./)01#' ! # $%&'$"(#)%'*%+,%!"+"$,# -./)01#'!" # 2,'3.4$%+'/#'&,.'"&'#%'5%+',' *."3%+61#%(7'!8'#&+"($%(7,'-1&,))%+(%'%..%+999!"#$%&$'()*$*+'$,-$#+.*+.$%,/'+.$0,#+,$1$"'%#+.$.',22,#3$45$672$*+'$8'769&)$7.$-(%$,-$"0$

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger Kære Vigsø deltager Så er vi klar til at tage til Vigsø. Vi bliver over 1000 unge fra 4 Ungdomsskoler. Det kan kun blive en spændende weekend d. 11. 13. sept. Vi glæder os til at møde dig. Praktiske oplysninger

Læs mere

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. -

Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Fra 7. kl. - Tilmelding til Aktiv sommeruge 2011 torsdag d. 4. august - onsdag d. 10. august. Til godkendelse af ungdomsskolen(godkendelse markeres med x ) Aktivitetsnr. 12 Aktivitetsnr. 13 Aktivitetsnr. 14 Aktivitetsnr.

Læs mere

Skinnarbu Nasjonalparkhotell

Skinnarbu Nasjonalparkhotell Skinnarbu Nasjonalparkhotell Tilbring en aktiv ferie i de norske fjelde. Den imponerende natur indbyder til mange aktiviteter i det fri og området omkring hotellet er specielt egnet til jagt og fiskeri.

Læs mere

Som en del af driftsplanprocessen er den eksisterende jagtudlejning blevet gennemgået.

Som en del af driftsplanprocessen er den eksisterende jagtudlejning blevet gennemgået. Jagtbilag Som en del af driftsplanprocessen er den eksisterende jagtudlejning blevet gennemgået. Hvor der er foretaget en ændring i jagtpraksis, er dette kort refereret under de pågældende skove. Overvejelserne

Læs mere

Velkommen til Ballumhus!

Velkommen til Ballumhus! Hotel Ballumhus Velkommen til Ballumhus! Introduktion Hotel Ballumhus ligger klods op ad Nationalpark Vadehavet, og I bor således lige i nærjeden af fantastiske naturoplevelser - det er bare med at udforske

Læs mere

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud

Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Til grupper der vil besøge Vendsyssel Historiske Museum, har vi nogle helt specielle tilbud Vendsyssel Historiske Museum har fem afdelinger, og alle steder er der mulighed for, at grupper kan bestille

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN

OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN OPLEVELSER I UNIKKE OMGIVELSER FIRMAEVENTS EGESKOV DET LEVENDE SLOT PÅ FYN DET PERFEKTE STED AT MØDES Unikke omgivelser til dit arrangement Egeskov er den perfekte ramme om Jeres næste arrangement. Med

Læs mere

Retreat for kvinder på Bjørnø

Retreat for kvinder på Bjørnø Retreat for kvinder på Bjørnø Drømmer du om: o at gøre noget godt for dig selv i en weekend o at se på dit liv med nye øjne o at komme lidt hjemmefra for at komme friskere hjem o at være på en bilfri,

Læs mere

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien

Terme Catez - Hotel Catez Ferieparadis for hele familien Terme Catez - Hotel Catez Tilbring en uforglemmelig og begivenhedsrig ferie i Terme Catez. Det rolige Hotel Catez er en del af det store Hotel Therme-kompleks. På et areal på over 10000 kvm, opdelt i indendørs

Læs mere

Oplev Skagen sammen med

Oplev Skagen sammen med Oplev Skagen sammen med Rejseforeningen Senior Tours og Sørens Rejser 13. og 14. maj 2014. Grenen Den Tilsandede Kirke Skagen Odde Naturcenter Skagen er en 600 år gammel købstad og fik det privilegium

Læs mere

Kulturkonference 2013

Kulturkonference 2013 Til kulturelle samråd, kulturudvalg, kulturforvaltninger samt andre interesserede Kulturelle Samråd i Danmark og Kulturelt Samråd Thisted inviterer til Kulturkonference 2013 Fredag den 20. søndag den 22.

Læs mere

LAUGESENS HAVE. Transport. Velkommen til. Få folderen læst højt på www.3f.dk/kursusinfo

LAUGESENS HAVE. Transport. Velkommen til. Få folderen læst højt på www.3f.dk/kursusinfo Transport Få folderen læst højt på www.3f.dk/kursusinfo Laugesens Have ligger ved Videbæk mellem Herning og Ringkøbing. I bil Der er en halv times kørsel fra Herning, Holstebro, Ringkøbing og Skjern. Se

Læs mere

Nordjylland - Skagen - Læsø

Nordjylland - Skagen - Læsø Nordjylland - Skagen - Læsø Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.595,- Højdepunkter Toppen af Danmark Hotel i Skagens centrum Tanghusene og saltsyderne på Læsø Vildmosens natur

Læs mere

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol.

På øens østlige side er der bygget en fiskebro, som bl.a. kan benyttes af handicappede i kørestol. Landskabet naturen planter og dyr Genner Bugt og dens forlængelse ind i landet, er en gammel tunneldal, skabt under isen i sidste istid. Selve Kalvø er egentlig blot en bakke i landskabet, der stiger op

Læs mere

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli.

SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. SOMMERPROGRAM 2019 FOR DAGENE 15.juli til 26.juli. DU 1 mandage, tirsdage & onsdage DU 2 onsdage, torsdage & fredage Program for Sommerugerne 29 & 30 2019. Kolding Kommune har igen i år besluttet at der

Læs mere

SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014

SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014 KreativSkolen SOL & SOMMER SOMMERFERIE 2014 KOM OG VÆR MED! UGE 24-25: SOMMERSLANK UGE 26: BROBY-PROJEKTET UGE 27: AKTIVITETS - OG KULTUR -TUR UGE 28: NATUR- & KREATUR TIL Lejre UGE 29: NATUR, MALE - &

Læs mere

DELTAGERPRIS: Kr. 4195,-

DELTAGERPRIS: Kr. 4195,- - 6 dejlige dage med tradition, fornyelse og ½-pension plus 2 frokoster. På mange opfordringer arrangerer jeg nu denne sensommertur til dejlige Thy i det nordvestlige hjørne af Danmark. Jeg har valgt at

Læs mere

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse

SOMMERSKOLEN UGERNE 27 OG 28. Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse SOMMERSKOLEN 2008 UGERNE 27 OG 28 Et tilbud til børn fra børnehaveklasse til og med 6. klasse Information PERIODE Sommerskolen er i ugerne 27 og 28 HVEM KAN DELTAGE Børn i 0. - 6. klasse bosiddende i Middelfart

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser

Ophold. på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Ophold på hotel koldingfjord i afslappende omgivelser Smuk beliggenhed Imponerende arkitektur Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredskov og direkte ned til Kolding

Læs mere

De Bonte Wever Assen.

De Bonte Wever Assen. De Bonte Wever Assen De Bonte Wever Assen. Introduktion På De Bonte Wever Assen kan I nyde godt af hotellets indendørs- og udendørs pool, spa, bowlingbane og legerum. I kan også bestille tid til en afslappende

Læs mere

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter.

Spis en god middag i hotellets restaurant hvor I kan vælge mellem regionale og internationale retter. Hotel Delfin Tag på ferie til den smukke Østersøkyst og tilbring dage fyldt med sportsaktiviteter, lange vandreture og cykelture langs stranden og i skoven eller tag en tur ud og se seværdighederne i området.

Læs mere

Vintertiden er altid en lidt stille tid i vores forening, vi bliver mest inden døre og hygger os med kunstquiz, Badehotellet og en god bog

Vintertiden er altid en lidt stille tid i vores forening, vi bliver mest inden døre og hygger os med kunstquiz, Badehotellet og en god bog BESTYRELSENS BERETNING FOR 2015 v/ FORMANDEN Vintertiden er altid en lidt stille tid i vores forening, vi bliver mest inden døre og hygger os med kunstquiz, Badehotellet og en god bog I april kom vi frem

Læs mere

Buksør Odde (Areal nr. 28)

Buksør Odde (Areal nr. 28) Buksør Odde (Areal nr. 28) 1 Beskrivelse 1.1 Generelt På den nordøstlige side af Mors finder man Buksør Odde. En godt to kilometer lange odde, hvor staten ejer den sydlige del på knapt 40 ha. Staten erhvervede

Læs mere

FerienResidenz MüritzPark

FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark FerienResidenz MüritzPark ligger i et naturskønt område Hotellet tilbyder FerienResidenz MüritzPark ligger midt i Mecklenburgs fantastiske søland, Mecklenburgischen Seenplatte,

Læs mere

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper

Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Råbjerg Mile: Handicapdag og rullende trapper Af naturvejleder Villy K. Hansen, Naturstyrelsen Vendsyssel Da det kan være alt for sjældent at handicappede kommer ud i naturen, har Naturstyrelsen Vendsyssel

Læs mere

HK Senior Djursland Program 2018

HK Senior Djursland Program 2018 HK Senior Djursland Program 2018 Praktiske oplysninger Seniorklubben bestyrelse 2017 Formand: Ruth Nyhus, tlf. 86325881 mail: jephus@stofanet.dk Næstformand: Inge Ejsing Rasmussen, tlf. 30225530 mail:

Læs mere

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer

www.outdoorsports.dk Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder 15 sjove og inspirerende aktiviteter skræddersyet til jer Grønne møder med røde kinder Grønne møder med røde kinder er 15 sjove og inspirerende aktiviteter, der er skræddersyet

Læs mere

Tømmerby og Lild sogne mangler en præst.

Tømmerby og Lild sogne mangler en præst. Tømmerby og Lild sogne mangler en præst. Måske er det dig 3 kirker og 2 sogne søger 1 præst - der har lyst til at flytte til vores dejlige egn, midt mellem hav og fjord, hvor der er højt til himlen, og

Læs mere

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter

For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter RadiseNyt September - Oktober 2015 For alle pensionister efterlønnere - nationaliteter Jesperhus Blomsterpark Radisevej 2, st. th, 2300 København S tlf. 32 58 90 14 www.amagerseniorklub.dk amagerseniorklub@hotmail.com

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 18. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 14. til 21. oktober 2017 Lørdag d. 14. oktober Kl. 21.00: Koncert med Thorlund, Barslund og Kristensen. Der er lagt

Læs mere

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern.

Hotel Restaurant Schützenhof auf Fehmarn Sol, strand, golf og natur på Tysklands vidunderlige solskinsø, Femern. Hotel Restaurant Schützenhof auf Hotel Restaurant Schützenhof tilbyder familiære omgivelser i kort afstand til havnen. Introduktion Med et ophold på Hotel Restaurant Schützenhof, vil I befinde Jer lige

Læs mere

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN

HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN HANSTHOLM CAMPING 2019 THY FERIEPARK Friluftsliv Badeland - Thy Rideferie Nationalpark - Hytter - Vesterhav VESTERHAVS WELLNESS FERIE MED INDHOLD AKTIVITETER FOR BØRN BADELAND MED SURFINGHILL ÅBNINGSTID

Læs mere

Postillion Hotel Haren-Groningen

Postillion Hotel Haren-Groningen Postillion Hotel Haren-Groningen Tæt på universitetsbyen Groningen, ligger Postillion Hotel Haren-Groningen. I groningen kan I besøge Martinikirkens grå tårn fra 1400-tallet, spise frokost i guldkontoret

Læs mere

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling

Grønne spirers konkurrence. Dagplejen Beder/Malling Grønne spirers konkurrence Dagplejen Beder/Malling Kære Grønne spirer I dagplejen Beder/Malling kan vi i sandhed sige, at vi er vildt begejstrede for udelivet. Vi voksnes glæde ved naturen smitter automatisk

Læs mere

Uganda Fly-In Gorilla Trekking

Uganda Fly-In Gorilla Trekking Uganda Fly-In Gorilla Trekking 4 dage fra kr. 13.500 REJSERUTE: ENTEBBE - BWINDI - ENTEBBE Fly-in fra safari i f.eks Kenya og Tanzania og oplev de store bjerggorillaer Tlf.: 8873 4000 africatours.dk info@africatours.dk

Læs mere

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren

Nyhedsbrev august 2014 Nyt nyt nyt 3D-billeder Ansigtsmaling Ny legeplads på sporteren Nyhedsbrev august 2014 Kære forældre Velkommen til et nyt skoleår, og særlig velkommen til den nye 0. årgang. Der er sket lidt ændringer i SFO. Alle dage undtagen torsdag har pædagoger og pædagogmedhjælpere

Læs mere

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder

Perfekt beliggenhed i Jylland tæt ved mange spændende seværdigheder. Zleep Hotel Kolding. Introduktion. Hotellet tilbyder Zleep Hotel Kolding Introduktion Tag på ferie på Zleep Hotel Kolding og bo centralt i Danmark. Hotellet er lyst og hyggeligt indrettet, og ligger centralt i Kolding. Oplev designbyen Kolding eller tag

Læs mere

Bolmen rundt med gratis færgetur

Bolmen rundt med gratis færgetur Bolmen rundt med gratis færgetur Alebo info@alebo.se http://www.alebo.se/fritid-sig... 129 km 3h 14 min Starts: Södra vägen 66, 310 83 Unnaryd, Sverige Ends: Södra vägen 53, 310 83 Unnaryd, Sverige Start

Læs mere

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2.

Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping. Sværhedsgrad: EPP 2. Samsø rundt i kajak. Distance: 70 km. Tre etaper med overnatning i Klitgaard camping og Sælvig bugtens camping Sværhedsgrad: EPP 2. http://www.klitgaardcamping.dk/ http://www.saelvigbugtenscamping.dk/

Læs mere

Refborg Hotel Billund

Refborg Hotel Billund Refborg Hotel Billund Refborg hotel, spiseri og butik åbnede i 2015 med 26 nyrenoverede værelser. Hotellet ligger rigtig centralt placeret i Billund og der er derfor ikke langt til de mange attraktioner

Læs mere

VisitJammerbugten FERIE I JAMMERBUGTEN CYKEL VANDRE KORT VI SÆTTER PRIS PÅ DIN FERIE

VisitJammerbugten FERIE I JAMMERBUGTEN CYKEL VANDRE KORT VI SÆTTER PRIS PÅ DIN FERIE FERIE I JAMMERBUGTEN Inspiration til gode oplevelser i Jammerbugten danskernes foretrukne destination tion! VisitJammerbugten.dk -fyldt med ferie... Gratis VI SÆTTER PRIS PÅ DIN FERIE Tjek aktuelle ferietilbud

Læs mere

SNE FOR ALVOR. Kun 3 timer fra færge til piste. Nu 26 alpine piste. Priser fra 3.080,- Se side 2-3. Se bagsiden. Se side 4-5

SNE FOR ALVOR. Kun 3 timer fra færge til piste. Nu 26 alpine piste. Priser fra 3.080,- Se side 2-3. Se bagsiden. Se side 4-5 SKI FOR SJOV Foto: Göran Assner Kun 3 timer fra færge til piste Se side 2-3 Nu 26 alpine piste Se bagsiden Priser fra 3.080,- Se side 4-5 Book ferien på www.colorline.dk SNE FOR ALVOR HOVDEN HAR DET 3

Læs mere

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag

PROGRAM. Om huset, vi skal bo i. Impressionismen. Forplejning. Vandring. 1. dag PROGRAM Om huset, vi skal bo i Under hele vandreferien bor vi i et stort, smukt hus fra det 17. og 18. århundrede. Huset ligger i Roquevaire, en gammel landsby, som ligger halvvejs mellem Aix en Provence

Læs mere

Sort Sol og Sydvestjylland

Sort Sol og Sydvestjylland Sort Sol og Sydvestjylland Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Oplev Danmarks ældste by Ribe Vi bor på hyggelige hotel Ballumhus Rundtur på Rømø Sort Safari

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019

Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Naturskoles og Blå-Flag Centers Naturture og aktiviteter: Maj - september, 2019 Samsø Kommune, Naturafdelingen Langørevej 12, 8305 Samsø, Tlf. 86 59 64 54 Samsø Kommunes Naturafdeling byder velkommen

Læs mere

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe

Ungdomsskolen UNGTHISTED.DK SOMMERFERIE KATALOG. Thisted Kommune. Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Ungdomsskolen SOMMERFERIE KATALOG Ungdomsskolen - Oplevelser på stribe Thisted Kommune 6. KLAS BUSTUR TIL DJURS SOMMERLAND 6. KLASSE TIL 18 ÅR Sted: Bustur - plan bliver annonceret på hjemmesiden Tidspunkt:

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck

Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof Nyd 4-stjernede omgivelser ved den populære hansestad Lübeck Best Western Nordic Hotel Lübecker Hof BW Nordic Hotel Lübecker Hof er perfekt i forhold til at opleve Lübeck Introduktion Det 4-stjernede Nordic Hotel Lübecker Hof ligger lige udenfor den charmerende

Læs mere

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab.

Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. MOTIONSCYKELFERIE PÅ KORSIKA KORSIKA NORDØEN RUNDT Tag på en storslået cykeloplevelse rundt om Korsikas nordø med cykelguide og oplev det utroligt smukke og bjergrige landskab. Det kan du glæde dig til

Læs mere

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560

Wayfarersejlads fra Doverodde. En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Wayfarersejlads fra Doverodde En lille ferieberetning af Jesper Nothlev, W10560 Vores første ferieuge gik med et af årets Wayfarerhøjdepunkter, Rantzausmindetræffet i det Sydfynske Øhav. Kan man tænke

Læs mere

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE

VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE VADEHAVSCENTRET ERHVERVSTURE Vi tilbyder store naturoplevelser. Besøg Nationalpark Vadehavet og kom hjem med oplevelser i verdensklasse. Det lyder utroligt, men Vadehavet rummer en grad af liv, der ikke

Læs mere

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn

Paris 2013. 10. klassecenter Frederikshavn Paris 2013 10. klassecenter Frederikshavn Program for dagen Temadag torsdag 7. marts VI ARBEJDER I 3 FORSKELLIGE WORKSHOPS. HVER WORKSHOP ER AF 45 MINUTTERS VARIGHED Workshoppen 1. PARIS I DAG OG MONUMENTER

Læs mere

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013

STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 17-6-2013 STABY EFTERSKOLE 8. KL. TUR TIL SVERIGE 2013 Infohæfte Leif Laugesen og Kaja Toft Kære elever og forældre i 8A Dette hæfte indeholder oplysninger om turen i uge 25 for 8. klasse. Turen starter

Læs mere

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2

Turplan. Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat. Dag 1. Dag 2 Turplan Aclass - Heritage Discovery 2 dage 1 nat Dag 1 Kl. 08-8.30 Kl. 14.30 Kl. 16.00 Opsamling på dit hotel eller private adresse med minibus. Bussen holder et kort hvil halvvejs, hvor man kan strække

Læs mere

Nationalpark Thy - Betydning og perspektiver

Nationalpark Thy - Betydning og perspektiver Nødebo den 8. maj 2018 Nationalpark Thy - Betydning og perspektiver Nationalpark Thy hvor og hvorfor. Nationalparkens betydning for Thyboerne, gæsterne og for investeringslysten. Hvad vi satser på fremadrettet

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

MØDER & ARRANGEMENTER 2018

MØDER & ARRANGEMENTER 2018 PENSIONISTER OG SENIORER BUPL ÅRHUS OG ØSTJYLLAND MØDER & ARRANGEMENTER 2018 I forbindelse med det enkelte arrangement er der angivet, hvem der står for planlægningen. Kontakt vedkommende, hvis du har

Læs mere

Aftalen med Kolding Kommune

Aftalen med Kolding Kommune Aftalen med Kolding Kommune Kolding Kommunes strategi for sjov motion: Som en del af Kolding Kommunes strategi for sjov motion, har udvalgte klasser mulighed for at besøge Funky Monkey Park. Hvem: Gælder

Læs mere

Netværkstur til Petersen Tegl. 15. maj 2013 Tekst: Mathilde V. Schjerning Foto: Teddy Olsen

Netværkstur til Petersen Tegl. 15. maj 2013 Tekst: Mathilde V. Schjerning Foto: Teddy Olsen Netværkstur til Petersen Tegl 15. maj 2013 Tekst: Mathilde V. Schjerning Foto: Teddy Olsen Byens Netværk drog den 15. maj 2013 på netværkstur og virksomhedsbesøg hos Petersen Tegl i Sønderjylland. Teglværket

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE. Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse

KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE. Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse KOM UD OG LÆR! - og bliv uddannet LANDSBYGUIDE Forløb 30 HISTORIE 4-6 klasse Få et forløb til jeres by Forløbet er lavet i Juelsminde, men kan let tilpasses jeres by - kontakt Jens Kjær, Glud Museum, E-mail:

Læs mere

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE

PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE PINSETRÆF PÅ HULLEHAVN CAMPING (5806), SVANEKE Fra 2. 5. juni 2017 afholdes der Autocamper træf på Bornholm Så grib chancen for at tilbringe en pinse i dejligt selskab og skøn natur med udsigt til vandet.

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts

Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Arrangementer og åbningstider i perioden 19. februar 1. marts Alle dage til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu

MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu MEDLEMSTILSKUD 2018 Tilskud/medl. efter regulering Tilskud efter Tilskud Medl. nu reguleret sats i alt i alt Forening: (tillagt 16%) nu nu Aktivitetsgruppen Rolighed #DIV/0! 0 0 0 Badt 72 Sjørring #DIV/0!

Læs mere

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst

Marine Hotel Besøg den største kurby ved den polske kyst Marine Hotel Bo helt ned til stranden i Kolobrzeg på det fem stjernede luksuriøse Marine Hotel. Her får I en helt fantastisk havudsigt, et bredt og varieret wellness program og masser af frisk havluft

Læs mere

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen

Thisted- og Morsø Kommune inviterer til. Kommunal Idrætsdag. Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen Thisted- og Morsø Kommune inviterer til Kommunal Idrætsdag Lørdag den 26. oktober 2019 i Snedsted Hallen 1 Invitation til Kommunal Idrætsdag 2019 Thisted- og Morsø Kommune har hermed fornøjelsen af at

Læs mere

Familielandbrugets Seniorklub. Program 2019/20. Velkommen til Familielandbrugets Seniorklubs program for året 2019/2020.

Familielandbrugets Seniorklub. Program 2019/20. Velkommen til Familielandbrugets Seniorklubs program for året 2019/2020. Familielandbrugets Seniorklub Program 2019/20 Velkommen til Familielandbrugets Seniorklubs program for året 2019/2020. Vi har sammensat et varieret program med forskelligartede events, som vi håber, vil

Læs mere

Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014

Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014 Roskilde Østsjællands smukkeste Jule by 2014 Baggrund for idéoplæg. Vi har, i vores forslag, arbejdet ud fra at, holde fast i den historiske tråd om den smukke gamle by med Danernes kongesæde og Vikingernes

Læs mere

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin)

Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 0. til 2. klasse (Nuværende klassetrin) Et tilbud til børn i 3. til 6. klasse (Nuværende klassetrin) INFORMATION SOMMERSKOLEN uge 26 26.juni - 30. juni 2017 PERIODE Sommerskolen er

Læs mere

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår.

Nyhedsbrev. Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Nyhedsbrev Allerførst vil jeg på bestyrelsens vegne ønske alle et Godt Nytår. Vi havde, i den travle december måned, bestyrelsesmøde hvor vi mødtes, og fik ordnet et par ting. Vi er ved at undersøge hvordan

Læs mere

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand

Hotel Juelsminde Strand Tilbring nogle dejlige dage ved populære Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand Hotel Juelsminde Strand ligger dejligt i naturskønne omgivelser Introduktion Det 3-stjernede Hotel Juelsminde Strand har en skøn beliggenhed ved den hyggelige havneby Juelsminde,

Læs mere

Finlands vildmark 5 dage 2016

Finlands vildmark 5 dage 2016 Scanbird 2016 Side 1 Finlands vildmark 5 dage 2016 Det er med stor fornøjelse, at Scanbird kan tilbyde denne spændende tur til de nordiske rovdyr. Turen går dybt ind i de finske skove tæt ved den russiske

Læs mere