SALGSBETINGELSER OG FORBRUGEROPLYSNINGER. Kun i Europa, Mellemøsten og Afrika ("EMEA")

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SALGSBETINGELSER OG FORBRUGEROPLYSNINGER. Kun i Europa, Mellemøsten og Afrika ("EMEA")"

Transkript

1 SALGSBETINGELSER OG FORBRUGEROPLYSNINGER Kun i Europa, Mellemøsten og Afrika ("EMEA") Læs følgende Salgsbetingelser ("Betingelser") grundigt. De indeholder meget vigtige oplysninger om dine rettigheder og forpligtelser. Når du bestiller et produkt og/eller en tjenesteydelse (samlet kaldet "vare(r)") på websitet, tilkendegiver du automatisk, at du har læst, forstået og accepteret nærværende betingelser. De nærværende salgsbetingelser påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder som forbruger i henhold til den gældende lokale lovgivning eller den gældende EU-lovgivning. Nærværende betingelser gælder ved alle onlinekøb af varer hos Symantec ("køb") på Symantecs websites (herunder onlinebutikken Norton Store, Norton-konto og alle øvrige websites, der drives af eller på vegne af Symantec, samlet kaldet "websitet"). "Symantec" henviser til Symantec Limited, som har hovedsæde på Ballycoolin Business Park, Blanchardstown, Dublin 15, i Irland, med erhvervsregistreringsnummer og momsregistreringsnummer IE A (alle henvisninger til "os", "vi" eller "vores" skal fortolkes i overensstemmelse hermed). "Du" eller "dig/din/dit" refererer til den person, som har afgivet en bestilling via websitet. Enhver politik og ethvert materiale, der henvises til i betingelserne, indgår ved reference som en del af disse. 1. Ordre og godkendelse. 1.1 Købsordre og aktiveringsproces på Norton Store Sådan afgives en bestilling på varer i Norton Store: - Start med at gå ind på Norton Store på: dk.norton.com; - Vælg de varer, du ønsker at bestille; - Gå videre til kassen, enten i) med din Norton-konto eller ii) som ny kunde ved at oprette en konto; - Angiv alle nødvendige oplysninger; under betalingsmetoder skal du vælge den, du foretrækker, og dernæst angive dine betalingsoplysninger; - Kontrollér ordreoplysningerne, inden du afgiver den endelige ordre, og bekræft, at du accepterer salgsbetingelserne, slutbrugerlicensaftalen og fortrolighedspolitikken; - Når du afgiver bestilling ved at trykke på knappen "Betal nu" eller en hvilken som helst tilsvarende knap, vil du straks modtage en automatisk genereret elektronisk bekræftelse på modtagelsen med ordrenummer og oplysninger om ordren.

2 - Kort tid efter vil vi sende dig en ordrebekræftelse pr. mail med ordrenummer og oplysninger om ordren. - Afhængigt af ordren får du muligvis også et link til download af den valgte vare. - Gennemse tjenestens løbetid for din vare. For nogle varer begynder tjenestens løbetid på købstidspunktet, og for andre begynder den ved download eller installation af varen på din(e) enhed(er). I alle tilfælde bør du installere og aktivere varen lige efter købet ved at følge de anvisninger, du har modtaget pr. mail, og læse den dokumentation og slutbrugerlicensaftale, der gælder for brugen af varen (se afsnit 5 herunder) Du kan også ringe til Norton Support, hvor en Symantec-medarbejder vil hjælpe dig igennem hele bestillingsprocessen fra valg af varer til betaling ved kassen. Med hensyn til onlineordren vil du få mulighed for at gennemgå ordren, inden du sender den ind til os, og du modtager en mail med bekræftelse på ordren. 1.2 Godkendelse af ordre Når du afgiver en ordre på en vare (ved at klikke på knappen "Betal nu" eller en tilsvarende knap), tilkendegiver du over for Symantec, at du vil købe, abonnere på og/eller tilmelde dig den valgte vare i henhold til nærværende betingelser ("ordre"), og ordren skal behandles og godkendes af Symantec. Du tilkendegiver hermed, at du forstår og indvilger i, at en hvilken som helst automatisk genereret bekræftelse på modtagelse af en ordre ikke indebærer Symantecs godkendelse af din ordre. Ordren kan betragtes som realiseret og gældende, købet som værende afsluttet, og varen leveres, når Symantec sender dig en mail med en bekræftelse på ordren og godkendelse af din betaling ("godkendelse") Alle de varer og oplysninger, f.eks. priser, der vises eller henvises til på websitet, kan ændres, der garanteres ikke for tilgængeligheden, og de viste varer og oplysninger udgør ikke tilbud fra Symantec Symantec forbeholder sig udtrykkeligt ret til at afvise din ordre eller dit køb. I sådanne tilfælde refunderer vi enhver forudbetaling, du har foretaget for den pågældende vare, og vi annullerer eller begrænser muligvis også adgangen til den pågældende vare Skønt Symantec bevarer optegnelser om ordrer og opbevarer dem i et rimeligt stykke tid, anbefales det, at du også selv opbevarer en udskrevet kopi eller en elektronisk lagret kopi af nærværende betingelser samt af din ordre til eget brug. 2. Dine erklæringer 2.1 Du skal være fyldt atten (18) år, være i stand til at indgå en lovligt bindende kontrakt med Symantec og benytte websitet i overensstemmelse med betingelserne. 2.2 Du skal sørge for, at alle de oplysninger, du angiver ved afgivelse af ordren, er aktuelle, sandfærdige og tilstrækkelige til at kunne efterkomme ordren.

3 2.3 Hvis du er ny kunde, skal du muligvis før du kan afgive en ordre oprette en konto hos Symantec og angive præcise oplysninger, herunder mailadresse og telefonnummer, så vi kan komme i kontakt med dig. Bemærk, at vi foretrækker at kontakte dig pr. mail i forbindelse med oplysninger om din ordre, såsom modtagelsen af din bekræftelsesmail, beskeder om fakturering og fremtidige oplysninger om din konto og/eller din(e) ordre(r). 2.4 Din konto er personlig, og du kan finde specifikke oplysninger om dit køb og/eller dine varer ved at logge på din konto på Norton.com/account. 2.5 Du skal sørge for, at de personlige oplysninger, der er på din konto, er nøjagtige og bliver opdateret, når der er behov for det. Hvis du ikke opdaterer dine kontaktoplysninger, kan det betyde, at vi ikke kan komme i kontakt med dig og give dig vigtige meddelelser om dit køb, varen og/eller betalingsoplysningerne. Sådanne oplysninger (samt alle adgangskoder, der bruges til at få adgang til websitet og/eller købet) bør opbevares et sikkert sted, hvor de er beskyttet imod uautoriserede personers adgang. 2.6 Du skal overholde vilkårene og betingelserne for varen og de gældende brugsrettigheder, som er angivet i den gældende slutbrugerlicensaftale og specificeret i afsnit 5. Du skal overholde eventuelle begrænsninger for enheder som angivet i ordren på den bestilte vare. 3. Pris, betalingsbetingelser og betalingsmetoder. 3.1 Priserne på varer vises på websitet. Den endelige pris, der skal betales for varer, er de salgspriser, som er gældende på tidspunktet for godkendelse af ordren, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. 3.2 På trods af vores bestræbelser for at undgå det kan der af og til opstå fejl eller unøjagtigheder i varepriserne og -beskrivelserne på websitet. I så fald vil Symantec kontakte dig inden levering for at give dig passende vejledning, og du vil få mulighed for enten at (i) annullere ordren uden ekstra omkostninger og få tilbagebetalt ethvert beløb, du måtte have betalt for varen, eller (ii) gennemføre ordren baseret på den korrekte pris for og beskrivelse af en vare. 3.3 Symantec forbeholder sig ret til når som helst at tilbagetrække enhver rabat og/eller ændre enhver pris på websitet for vores varer, inden din ordre godkendes. Ingen prisændringer kan påvirke en ordre, som allerede er blevet godkendt af Symantec, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt. Varens endelige pris vil blive vist forud for din bekræftelse af ordren. 3.4 Du kan finde en liste over de områder og lande, Symantec leverer varer til, på websitet ("leveringsområde"). Medmindre andet er angivet,* er priserne, der er angivet på websitet: (i) (ii) Eksklusive forsendelses- og håndteringsomkostninger ved levering inden for leveringsområdet (der henvises på websitet til disse omkostninger), hvis det er relevant. Eksklusive moms eller andre gældende afgifter, som (hvis det er relevant) skal føjes til prisen (disse omkostninger oplyses på websitet).

4 *Priser, der er angivet på websites i EU-lande, er inklusive moms. Den endelige pris for en vare, som vises, inden du bekræfter ordren, er inklusive ovennævnte omkostninger, moms og andre gældende afgifter. 3.5 Ved afgivelse af din ordre indvilger du i at betale alle de gældende satser for moms og andre afgifter samt forsendelse og håndtering for varerne som angivet på websitet. Omkostninger for forsendelse og håndtering gælder ikke for ordrer, der leveres elektronisk. Omkostninger for adgang til websitet er dit eget ansvar og kan variere, alt efter hvilken internetudbyder du bruger. 3.6 Betaling kan kun ske ved hjælp af en af betalingsmetoderne, der er angivet på websitet. Alt efter hvor du befinder dig, kan du betale med American Express, Mastercard, Visa (kredit- og debetkort) samt PayPal. Vi kan også tilbyde kunderne at betale via bankoverførsel. 3.7 Symantec forbeholder sig ret til at anvende autoriserede tredjeparter til at foretage behandling af betalinger og transaktioner, hvilket kan omfatte brug og sikker overførsel af dine personlige oplysninger og/eller betalingsoplysninger. Dine oplysninger vil aldrig blive delt af nogen anden årsag uden dit samtykke. Symantec forbeholder sig også ret til at foretage udskiftninger blandt eller inddrage flere autoriserede tredjeparter. Vores brug af tredjeparter gavner dig ved, at det gør det muligt for os at tilbyde en række forskellige betalingsmetoder og mindske antallet af mislykkede transaktioner. 3.7 I forbindelse med onlinebetalinger gemmer vi de betalingsoplysninger, du angiver, på din Norton-konto med dit samtykke og i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik. Symantec bruger dine betalingsoplysninger til at fakturere og forny dit køb og evt. til at foreslå andre køb senere. Det sker for at lette gennemførelsen af ordrer og transaktioner, så du ikke skal angive dine betalingsoplysninger igen. Du kan gennemse, redigere eller slette dine personlige oplysninger og betalingsoplysningerne, der er gemt på sikker vis på din konto på Norton.com/account, og ændre faktureringsprofilen. 3.8 Betalingen vil blive opkrævet ved levering af varen eller i tilfælde af automatisk fornyelse af en vare cirka femten (15) dage inden fornyelsesdatoen. Vi giver dig besked via mail med oplysninger om f.eks. prisen på fornyelsen, påmindelse om betalingsmetoden og datoen for opkrævningen, inden opkrævningen for den automatiske fornyelse finder sted. Du kan framelde dig den automatiske fornyelse af abonnementet når som helst ved at logge på din konto på Norton.com/account eller kontakte Norton Support. 3.9 Symantec forbeholder sig ret til at kontrollere det kredit- eller debetkort, der betales med, inden godkendelse af din ordre. Du indvilger i, at Symantec må indhente og fortsat bruge opdaterede kreditkontooplysninger elektronisk (hvis det er relevant) fra kortfirmaet og gentage betalingsforsøg med kort, hvis der opstod fejl første gang, for at gennemføre købet. Det gælder også, men er ikke begrænset til, betalingsforsøg med kort med forlængede udløbsdatoer, der ikke blev godkendt første gang Ved offlinebetalinger skal du fremvise den automatisk oprettede elektroniske bekræftelse af modtagelse eller bekræftelsesmailen med oplysninger om din ordre til betalingsinstituttet for at

5 gennemføre ordren. Din ordre kan blive tilbagekaldt inden for et bestemt antal dage, hvis du ikke gennemfører betalingen eller overførslen Der kan ikke fratrækkes nogen modregning eller noget modkrav fra et beløb, du skal betale til Symantec uden skriftligt samtykke fra Symantec. 4. Levering og risiko for tab og skader. 4.1 De leveringstider og -datoer, der henvises til på websitet eller i anden kommunikation fra Symantec, er kun skønsmæssige. Samtlige varer leveres til dig ad elektronisk vej eller pr. telefon der er ingen emballage. Leveringen sker umiddelbart efter Symantecs godkendelse af din ordre og ikke senere end tredive (30) dage fra den dag, du afgav ordren hos Symantec via websitet. Hvis vi mod forventning ikke er i stand til at levere inden for denne tidsramme, vil du få mulighed for enten at (i) give os mere tid til at gennemføre leveringen eller (ii) annullere ordren og få tilbagebetalt ethvert beløb, du har betalt for ordren Der kan kun leveres til gyldige elektroniske adresser (mailadresser), som er inden for det leveringsområde, du har angivet, og som forudsætter godkendelse ("leveringsadresse"). Du bør kontrollere leveringsadressen på hver melding om bekræftet modtagelse eller godkendelse, som vi sender til dig, og straks informere os, hvis du finder fejl eller mangler heri. Symantec kan kræve betaling for enhver ekstra omkostning, der opstår på grund af ændringer, du foretager i din leveringsadresse, efter du har afgivet ordren. Hvis leveringsadressen ændres, efter en ordre er blevet afgivet, kan det medføre forsinket levering af ordren. 4.3 Alle risici i forbindelse med varer, herunder risiko for tab eller skader, overgår til dig efter levering, eller når varerne er i din besiddelse. 4.4 Efter levering bør du kontrollere, om varerne er i tilfredsstillende stand i overensstemmelse med beskrivelsen af dem, og at de ikke har mangler. Du kan returnere bestilte varer i henhold til betingelserne og enhver anden gældende politik for returnering, som der henvises til på websitet, i tilfælde af at: (i) varerne eller dele deraf er blevet beskadiget eller gået tabt under transporten; (ii) der er defekter på varerne (som du ikke selv har forårsaget ved brug af varerne ud over deres tiltænkte eller anbefalede anvendelse eller i modstrid med vores vejledning); (iii) varerne ikke stemmer overens med beskrivelsen af dem. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle skader eller tab, der er opstået: (i) fordi du har installeret varerne forkert; (ii) ved brug af varerne sammen med andet defekt, inkompatibelt eller forkert installeret udstyr, som vi ikke har leveret; (iii) fordi du har været uagtsom, brugt varerne på upassende vis eller på en måde, som ikke er i overensstemmelse med vejledningen. 4.5 Hvis du nægter eller ikke er i stand til at modtage leveringen af varerne, som leveres i overensstemmelse med nærværende betingelser, vil enhver risiko for tab eller skader alligevel overgå til dig, og Symantec berettiges til øjeblikkelig og fuld betaling for de leverede varer uden skadevirkning i forhold til nogen andre rettigheder eller beføjelser, som Symantec måtte have. 5. Licens for softwarevarer Hver softwarevare, der henvises til på websitet, gives du licens til af os i henhold til den relevante slutbrugerlicensaftale samt andre licensvilkår fra tredjepart vedrørende software, der

6 indgår i vores softwarevarer ("slutbrugerlicensaftale"). Din anvendelse af softwarevarer forklares i og er underlagt den pågældende slutbrugerlicensaftale. Du skal læse, forstå og indvilge i at følge betingelserne i slutbrugerlicensaftalen, før du afgiver en ordre og bruger softwarevaren. På vil du finde en fuldstændig liste. 6. Opsigelsesrettigheder, returneringer og tilbagebetalinger 6. 1 Lovmæssige opsigelsesrettigheder, returneringer og tilbagebetalinger gælder kun i lande inden for det europæiske økonomiske samarbejdsområde ("EØS") og i Schweiz Inden for EØS og i Schweiz har du lovmæssigt ret til at opsige kontrakten (helt eller delvist) uden at skulle angive en grund til enhver tid inden for fjorten (14) kalenderdøgn fra den dag, du modtager ordrebekræftelsen pr. mail ("Opsigelsesperiode") For at gøre brug af denne opsigelsesret skal du informere os, inden opsigelsesperioden udløber, om din beslutning om at opsige kontrakten med en utvetydig erklæring herom (eller ved at udfylde opsigelsesformularen, som du finder her) ved hjælp af vores kontaktoplysninger, som er angivet i afsnit Hvis du opsiger kontrakten i henhold til oplysningerne i dette afsnit, tilbagebetaler Symantec alle de betalinger, du har foretaget som del af din ordre, inden for fjorten (14) kalenderdøgn fra den dag, du har informeret Symantec om din beslutning om at annullere kontrakten. Tilbagebetalingen sker ved hjælp af den samme betalingsmetode, som du har brugt til at afgive ordren, medmindre begge parter udtrykkeligt har indgået aftale om andet VIGTIG MEDDELELSE: Du kan ikke gøre brug af retten til at opsige i tilfælde af følgende: (i) hvis du i forbindelse med elektroniske downloads af softwareprodukter har downloadet produktet, efter du udtrykkeligt har indvilget i øjeblikkelig indgåelse af kontrakten og accepteret, at du mister retten til at opsige kontrakten, så snart download af produktet er gået i gang. (ii) i forbindelse med tjenesteydelser, hvor tjenesteydelserne er blevet leveret, og leveringen af disse er gået i gang med din udtrykkelige anmodning om øjeblikkelig levering af tjenesteydelserne og din accept af, at du mister retten til at opsige kontrakten, så snart tjenesteydelserne er blevet leveret. Hvis tjenesteydelserne ikke er blevet leveret, og du har anmodet om leveringen inden for fjorten (14) dage fra datoen på ordrebekræftelsesmailen, bliver du faktureret et beløb, der er proportionelt overensstemmende med de tjenesteydelser, der er leveret, indtil det tidspunkt, hvor du har informeret os om din beslutning om at opsige kontrakten. Kontakt os med samme procedure som angivet i afsnit nedenfor, hvis der er noget, du ikke forstår. 6.2 Symantecs politik om opsigelse, returnering og tilbagebetalinger

7 Uafhængigt af alle lovmæssige rettigheder giver Symantec fuld returret på de fleste Norton-varer på websitet til privatkunder, hvis du af en eller anden grund er utilfreds med varen. Den fulde returret afhænger dog muligvis af varetypen, abonnementsperioden, hvor lang tid der er gået siden købet, hvor varen blev købt, osv. Disse tilfælde af fuld returret beskrives yderligere i vores returneringspolitik, som du kan læse her. Kontakt os med samme procedure som angivet i afsnit nedenfor, hvis der er noget, du ikke forstår. 6.3 For at undgå enhver tvivl vil dit krav, i tilfælde af at du beslutter at opsige kontrakten eller anmode om en tilbagebetaling, som standard blive behandlet som brug af din lovmæssige opsigelsesret i forbindelse med nærværende betingelser, hvis du er berettiget hertil. I så fald vil din tilbagebetaling ske i overensstemmelse med afsnit 6.1. Bemærk, at du ikke er berettiget til samtidigt at gøre et krav gældende iht. Symantecs returneringspolitik. 6.4 Hvis du ikke er berettiget til at modtage en tilbagebetaling i henhold til dine lovmæssige opsigelsesrettigheder, kan du stadig være berettiget til at gøre et krav gældende iht. Symantecs returneringspolitik. I dette tilfælde vil tilbagebetalingen ske i henhold til afsnit Du skal være opmærksom på, at du hvis du beslutter at ophæve kontrakten skal afinstallere og slette softwaren og alle kopier af den fra din(e) enhed(er), og at Symantec har ret til at deaktivere softwaren og alle kopier af den for at forhindre yderligere brug af den. I din meddelelse om ophævelsen skal du bekræfte dette. Vi kan også bede dig underskrive en elektronisk destruktionserklæring, hvormed du bekræfter, at du har afinstalleret og slettet softwaren og ikke lavet nogen kopier af den slettede software. 7. Varighed 7.1 Du kan benytte varen i hele den periode, du har tegnet kontrakt for. 7.2 Gennemse tjenestens løbetid for din vare. For nogle varer begynder tjenestens løbetid på købstidspunktet, og for andre begynder den ved download eller installation af varen på din(e) enhed(er). I alle tilfælde bør du installere og aktivere varen lige efter købet ved at følge de anvisninger, du har modtaget pr. mail, og læse den dokumentation og slutbrugerlicensaftale, der gælder for brugen af varen (se afsnit 5 herover). 7.3 Din kontrakt fornys automatisk på fornyelsesdatoerne, hvis du i) abonnerer på et løbende abonnement, eller ii) har tilmeldt dig den automatiske fornyelsestjeneste for at gøre et abonnement, som oprindeligt var for en begrænset periode, til et løbende abonnement. Du kan til enhver tid opsige eller annullere den automatiske fornyelse via din Norton-konto eller ved at kontakte Norton Support. Hvis du afmelder dig den automatiske fornyelses- og faktureringsfunktion, bliver du ikke opkrævet betaling for den næste fornyelsesperiode, men dit abonnement er stadig aktivt i den resterende periode, du allerede har betalt for. I nogle lande vil afmeldingen dog træde i kraft øjeblikkeligt, og du vil have ret til en refundering af prisen for den resterende del af perioden, forudsat at du har meddelt det med en (1) måneds varsel. Denne undtagelse gælder dog ikke for ophævelse af den første abonnementsperiode. Kontakt Norton Support for at få flere oplysninger.

8 7.4 Ved alle andre typer køb vil kontrakten medmindre du har fået meddelelse om andet gælde i hele den kontraktperiode, du har bundet dig til, som angivet i afsnit 7.1, medmindre du beslutter dig for at holde op med at anvende varen ved at afinstallere varen fra enheden. 7.5 Afsnittene 7.1, 7.3 og 7.4 påvirker på ingen måde den opsigelses- og tilbagebetalingsret, der er beskrevet i afsnit 6 i nærværende betingelser. 7.5 Der opkræves ingen betaling ved abonnementsopsigelse, -annullering eller -ophør. Der ydes ingen tilbagebetalinger med undtagelse af tilfælde, der er beskrevet i afsnit 6, afsnit 10 og for nogle lande afsnit Hvis du ikke har betalt et beløb inden forfaldsdatoen, vil vi muligvis: (i) indstille eller afbryde leveringen af varer, som vi endnu ikke har modtaget betaling for, og/eller (ii) pr. skriftlig meddelelse standse ordren og alle andre kontrakter mellem os og dig. 8. Fortrolighed. Læs Symantecs fortrolighedspolitik, som angiver reglerne for dine besøg på websitet, for alle transaktioner og/eller for relaterede oplysninger. Når du afgiver en ordre via websitet, accepterer du at være bundet af denne fortrolighedspolitik. 9. Uautoriserede varer og beskyttelse af varemærke. 9.1 Du må ikke ændre eller opdele varerne i komponenter eller skille dem ad med henblik på distribution, overdragelse, videresalg eller noget andet formål. Det er strengt forbudt at adskille en licensnøgle fra den tilknyttede softwarevare og videregive licensnøglen til en tredjepart uanset formål. 9.2 Der kan være tekniske beskyttelsesforanstaltninger til stede i vores varer. Disse foranstaltninger er beregnet til at forhindre uberettiget eller ulovlig brug af vores varer. Når du bruger vores varer, anses du for at have accepteret, at Symantec kan benytte disse foranstaltninger til at beskytte Symantec imod piratkopiering af software. 9.3 Alle varer skal i første instans erhverves fra Symantec (eller via Symantecs godkendte partnere, hvis det er relevant). Hvis den oprindelige anskaffelse af varer fra Symantec (eller via Symantecs godkendte partnere, hvis det er relevant) efter Symantecs rimelige skøn skete ved hjælp af et ulovligt erhvervet betalingsmiddel eller andre uautoriserede midler, er Symantec på ingen måde forpligtet til at yde supporttjenester og/eller tillade fortsat brug af de pågældende varer. 9.4 Symantec forbeholder sig ret til efter eget skøn at afvise ordrer og køb og/eller deaktivere de varer, der er blevet anskaffet på uautoriseret vis eller med uautoriserede formål eller på anden vis i modstrid med den gældende slutbrugerlicensaftale. 9.5 Varer er gyldige til brug i det område, hvor du udførte købet, tegnede abonnementet og/eller tilmeldte dig. De er ikke beregnet til anvendelse i andre områder. Anvendelse, installation

9 og/eller aktivering af Symantec-varer er begrænset til det sted, hvor du købte, tegnede abonnement på og/eller tilmeldte dig varen og er underlagt gældende lovgivning. 10. Garanti Som forbruger sikrer lovgivningen i dit eget land dig muligvis visse lovmæssige rettigheder, herunder lovmæssige garantier i forbindelse med produkter og/eller tjenesteydelser, som er defekte eller mangelfulde, og hvor manglerne er påviselige inden for de første to (2) år, eller som fastlagt i den nationale lovgivning, fra levering af produkterne og/eller tjenesteydelserne. Intet i nærværende betingelser kan påvirke disse lovmæssige rettigheder Symantec giver ingen andre tilsagn eller garantier vedrørende varer end dem, der er beskrevet i afsnit 10.1 eller afsnit 6, eller som på anden vis er angivet i den gældende slutbrugerlicensaftale eller servicevilkårene For at undgå enhver tvivl vil din fordring, i tilfælde af at du afgiver en reklamation under enhver garanti eller lovgivning over for Symantec, som standard blive behandlet som brug af din lovmæssige opsigelsesret i henhold til afsnit i forbindelse med nærværende betingelser, hvis du er berettiget hertil. Bemærk, at du ikke er berettiget til samtidigt at gøre et krav gældende iht. Symantecs returneringspolitik eller under nogen gældende slutbrugerlicensaftale eller servicevilkår. 11. Ansvarsbegrænsning Intet i nærværende betingelser skal gælde, således at Symantec undtages for erstatningsansvar for dødsfald eller personskader, som opstår på grund af misligholdelse, eller for noget andet erstatningsansvar, som ikke kan undtages i henhold til loven. I alle andre tilfælde er Symantecs erstatningsansvar over for dig eller en hvilken som helst anden tredjepart begrænset til omfanget af den pris, du betalte for varerne Symantec er ikke ansvarsbærende for hverken indirekte tab eller driftstab. Symantec kan i intet tilfælde stilles til ansvar for tab af data, tab af eller skade på ejendom eller tab forbundet med kundens virksomhed, herunder, men ikke begrænset til, tabt indtægt, tabt omsætning eller afbrydelser i driften Ikke alle lande tillader en begrænsning eller udelukkelse af ansvar ved indirekte skader eller følgeskader, og derfor er det ikke sikkert, at begrænsningerne eller udelukkelserne i ovenstående afsnit 11.2 gælder for dig. 12. Ejendomsret. Symantec fastholder enhver ophavsret til varerne og websitet samt alle navne, varemærker, tjenestemærker og alle immaterielle rettigheder i forbindelse med eller vist i forbindelse med varerne. Du må på ingen måde fjerne, ødelægge eller tilsløre Symantecs ophavsrets- eller varemærkeangivelser og/eller signaturforklaringer eller andre ejerskabsangivelser på, i eller knyttet til varerne.

10 13. Force Majeure. Symantec er ikke ansvarlig for manglende funktion eller service på grund af uforudsete omstændigheder eller forhold, som med rimelighed kan betragtes som uden for Symantecs kontrol, herunder, men ikke begrænset til, force majeure, krig (uanset om den er erklæret eller ej), oprør, handelsblokader, lovgivning fra civile eller militære myndigheder, terroristangreb eller trusler om terroristangreb, brand, oversvømmelse, ulykker, strejker, lockouts, fejl på offentlige eller private telekommunikationsnetværk og -infrastrukturer eller mangler i forbindelse med transport, hjælpemidler, brændstoffer, strøm, medarbejdere eller materialer. I tilfælde af forsinkelse eller forhindring af enhver af ovenstående grunde er Symantec undskyldt, hvis virksomheden ikke lever op til sine forpligtelser. 14. Eksportregulering. Du anerkender, at varerne og de tilhørende tekniske data og tjenester (samlet omtalt som "kontrolleret teknologi") kan være underlagt USA's import- og eksportlove, specielt U.S. Export Administration Regulations (EAR), og lovgivningen i ethvert land, som den kontrollerede teknologi importeres eller reeksporteres til. Du accepterer at overholde alle relevante love og ikke eksportere kontrolleret teknologi i strid med USA's love, heller ikke til et forbudt land, en juridisk enhed eller person, hvor der kræves en eksportlicens eller anden officiel godkendelse. Det er ikke tilladt at eksportere eller videreeksportere nogen form for kontrolleret teknologi til Cuba, Nordkorea, Iran, Syrien og Sudan eller til andre lande, der er omfattet af handelssanktioner, deriblandt Afghanistan og Irak. Anvendelse af Symantecs varer i forbindelse med aktiviteter, der omfatter men ikke er begrænset til design, udvikling og fabrikation af, uddannelse i eller afprøvning af kemiske, biologiske eller nukleare materialer eller missiler samt droner eller rumfartøjer, der kan fremføre masseødelæggelsesvåben, er forbudt ifølge amerikansk lov. 15. Generelt Gældende lovgivning, kompetent retsområde og konflikter Nærværende betingelser reguleres af den gældende lovgivning i England og Wales, o g vi indvilger begge i, at den engelske domstols ikke-eksklusive jurisdiktion overgår nærværende betingelser og ethvert forhold relateret dertil. Uanset førnævnte er der intet i disse vilkår, der vil reducere de rettigheder, du måtte have i henhold til eksisterende lovgivning om forbrugerbeskyttelse eller andre gældende love i din jurisdiktion. Hvis der opstår en konflikt mellem dig og Symantec, opfordrer vi dig på det kraftigste til først at kontakte os, så vi kan finde en løsning i direkte kontakt med Norton Support Ændring af betingelser Symantec kan til enhver tid ændre nærværende betingelser uden varsel og med virkning fra tidspunktet for offentliggørelse på websitet. Ingen ændringer kan påvirke en ordre, som allerede er blevet godkendt af Symantec, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Hver gang du

11 afgiver bestilling hos os, vil den nyeste version af salgsbetingelserne, som gælder på det pågældende tidspunkt, være gældende for kontrakten mellem os og dig Kontaktoplysninger Hvis du har spørgsmål vedrørende nærværende betingelser, hvis du har problemer med ordren, eller hvis du har brug for hjælp eller ønsker at kontakte Symantec af den ene eller anden grund, skal du rette henvendelse til: Norton Support Services, PO Box 5689, Dublin 15, Irland eller gå ind på siden med kontaktoplysninger på Norton Support i dit land eller område på Symantec vil ikke opkræve betaling for et opkald til/fra Norton Support, dog er alle omkostninger tilknyttet opkaldet til Norton Support dit eget ansvar og kan variere, alt efter hvilken telekommunikationsudbyder du bruger På websitet kan du finde vigtig information, som kan gøre det nemmere for dig at bruge vores varer. Besøg supportsiden på: F i n d o p l y s n i n g e r o m v i r k s o m h e d e n p å : Sidst ændret: 30 / 03 / 2016

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser! Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 3 Oprettelse af konto... 3 Køb af ydelser... 3 Priser og betaling... 4 Abonnements betingelser... 4 Webshipr s ydelser... 4 Kriterier...

Læs mere

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken.

Det er ikke tilladt at bruge automatiske systemer eller programmer til at vælge eller hente musikken. Telia Music Player Vilkår for anvendelse af musik på mobilenhed Din brug af sangene er underlagt reglerne for tjenesten nedenfor. 1. Ophavsret Du opnår ingen rettigheder til softwareproduktet eller materiale

Læs mere

GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER

GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER GENERELLE SALGSVILKÅR OG -BETINGELSER 1. Med mindre andet er aftalt skriftligt, er ethvert tilbud og enhver (også fremtidig) aftale underlagt nærværende vilkår og betingelser, der udgør en integreret del

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

Vilkår & Betingelser

Vilkår & Betingelser Webshipr.com - Vilkår og betingelser Vilkår & Betingelser Om Webshipr... 2 Oprettelse af konto... 2 Køb af ydelser... 2 Priser og betaling... 3 Abonnements betingelser... 3 Webshipr s ydelser... 3 Kriterier...

Læs mere

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens)

SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SEAGATE SOFTWARE (enkeltbrugerlicens) LÆS DENNE SLUTBRUGERLICENSAFTALE ( EULA ) OMHYGGELIGT. VED AT KLIKKE PÅ JEG ACCEPTERER ELLER VED AT TAGE SKRIDT TIL AT DOWNLOADE, OPSÆTTE,

Læs mere

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN

HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO HANDELSBETINGELSER VED KØB AF DESIGN OG KUNST HOS TINGA TANGO Når du ønsker at handle hos Tinga Tango, foregår det således: 1. Find den ønskede

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger:

Oxygen yder, efter Kundens godkendelse af produktets levering, én måneds vederlagsfrit service på løsningen, dog med de følgende begrænsninger: Nærværende forretningsbetingelser er gældende for alle produkter og ydelser leveret af Oxygen A/S (herefter kaldet "Oxygen") til Kunden, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem parterne. Det accepterede

Læs mere

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR ("Vilkår")

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR (Vilkår) DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR ("Vilkår") VERSIONSDATO: 22. august 2007 1. OMFANG OG ANVENDELSE 1.1 Disse vilkår gælder for alle køb af produkter (inklusive, uden begrænsning, hardware og/eller software)

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

MobileStatus Software licens aftale

MobileStatus Software licens aftale MobileStatus Software licens aftale Version 2.2 www.blueposition.com Alle firma og produkt navne omtalt i dokumentet er varemærker eller registrerede varemærker af deres respektive ejere. MobileCTI, MobilePBX,

Læs mere

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning

Generelle vilkår og forretningsbetingelser. Indholdsfortegnelse. 1. Anvendelsesområde. 2. Bestillingsforløb, indgåelse af kontrakt, mængdebegrænsning Generelle vilkår og forretningsbetingelser Indholdsfortegnelse Anvendelsesområde Bestillingsforløb, købsaftale, mængdebegrænsning Priser og leveringsgebyrer Levering Ejendomsforbehold Fortrydelsesret Reklamation

Læs mere

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser

Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser Kindle til PC Licensaftale og brugsbetingelser DETTE ER EN AFTALE MELLEM DIG OG AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (SAMT DATTERSELSKABER, "AMAZON" ELLER "VI"). DU BEDES LÆSE LICENSAFTALEN OG BRUGSBETINGELSERNE,

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse

Side 1 af 6 1. Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse Handelsbetingelser gældende pr. 22. Oktober 2015 for MediaHouse Danmark, herefter kaldet MHD. 1. Anvendelse 1.1 Betingelserne gælder for alle aftaler om MHD s salg og levering af produkter/ydelser til

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling

Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Aftale om Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling Kontohaver(e): CPR.nr.: Reg. nr. Kontonr. Reg. type indgår aftale med Nykredit Bank om tilmelding

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem Vestergaards Bogtrykkeri A/S og kunden i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S Handelsvilkår Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers

Læs mere

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N.

Vilkår. Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private. 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår Generelle vilkår for anvendelse af Groupcare Community Private 1 Groupcare A/S, Schillerhuset, Nannasgade 28, 2200 København N. Vilkår 1. Generelt Disse vilkår gælder for den Community service som

Læs mere

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt.

Priserne på JH s hjemmeside er dagspriser og kan opdateres løbende, dvs. flere gange dagligt. 1. ANVENDELSE Nærværende salgs- og forretningsbetingelser ("Forretningsbetingelser") finder anvendelse på alle aftaler, kontrakter og serviceaftaler (Aftalen) mellem Jar House ApS ("JH") og kunder. Ved

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

Rammeaftale. Mellem. Følgende regioner: Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Syddanmark. Region Nordjylland. Region Midtjylland

Rammeaftale. Mellem. Følgende regioner: Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Syddanmark. Region Nordjylland. Region Midtjylland Rammeaftale Mellem Følgende regioner: Region Hovedstaden Region Sjælland Region Syddanmark.. Region Nordjylland. Region Midtjylland (herefter samlet "Regionerne" og hver for sig "den enkelte region") og

Læs mere

1. DEFINITIONER: Dokumentation SMART-produkt Software Bruge" 2. LICENSTILDELING: 2.1 Generelt. 2.2 Tildeling af licens. Licensbegrænsninger.

1. DEFINITIONER: Dokumentation SMART-produkt Software Bruge 2. LICENSTILDELING: 2.1 Generelt. 2.2 Tildeling af licens. Licensbegrænsninger. SMART Technologies Inc. Slutbrugerlicensaftale om software LÆS DENNE SLUTBRUGERLICENSAFTALE OM SOFTWARE ("LICENS") OMHYGGELIGT, FØR DU BRUGER SOFTWAREN. VED AT BRUGE SOFTWAREN ACCEPTERER DU VILKÅRENE OG

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016)

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR MIJAMA A/S WEBSHOP Forbrugerkøb (Gældende fra 23. marts 2016) Mijamas Webshop (MIJAMA.dk) tilbyder salg til såvel private som erhvervsdrivende. Handler du som erhvervsdrivende

Læs mere

Forretningsbetingelser. Indhold

Forretningsbetingelser. Indhold Forretningsbetingelser Indhold Defination... 1 Produktinformation... 2 Priser... 2 Fragt & Levringstider... 2 Betaling... 3 Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:... 3 Reklamation... 3 Ansvarsfraskrivelse

Læs mere

Forretningsbetingelser & Vilkår

Forretningsbetingelser & Vilkår Forretningsbetingelser & Vilkår Nu kan du helt enkelt finde dine nye solbriller fra Prego. På www.pregoeyewear.dk kan du bestille aktuelle varer fra Prego Eyewear og afhente dem hos en af vores mange forhandlere

Læs mere

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste

Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste - Abonnementsvilkår for Uni-tel s IP-telefonitjeneste Marts 2008 1. Generelt Disse abonnementsvilkår er gældende for aftaler om abonnement på Uni-tel A/S s IP-telefonitjeneste, indgået mellem kunden og

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp.

Nedenfor finder du de regler, der gælder for privatpersoners brug af Swipp. Reglerne gælder fra din accept af aftalen om Swipp. Brugerregler for Swipp - Privat Salling Bank A/S Frederiksgade 6 7800 Skive Bestemmelserne om afsendelse af Swipp-overførsler/-betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swipp-overførsler/-betalinger

Læs mere

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR

DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR DANMARK: BETINGELSER OG VILKÅR VERSIONSDATO: 20. april, 2011 1. OMFANG OG ANVENDELSE 1.1 Disse vilkår ("Vilkår") gælder for alle køb af produkter (herunder, men ikke begrænset til hardware og/eller software)

Læs mere

Salg- og lejebetingelser

Salg- og lejebetingelser Salg- og lejebetingelser Dynateam 2014 Salgs- og lejebetingelser Gældende pr. 1. januar 2014 Fakturering Første gang vil du blive faktureret for løbende måned + 3 måneder. Herefter altid 3 måneder forud.

Læs mere

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg

Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Aquatic Marine Salgs- og leveringsbetingelser Engros- og Erhvervssalg Salgs- og leveringsbetingelser Disse salgs- og leveringsbetingelser, inklusiv ordrebekræftelsen og andre eventuelle aftaledokumenter

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Telefon: Almindelig post: Vester Søgade 10, 1601 København V

Telefon: Almindelig post: Vester Søgade 10, 1601 København V HANDELSBETINGELSER GENEREL INFORMATION Denne hjemmeside ("Hjemmesiden") udbydes af BroBizz A/S, CVR-nr. 31854822, Vester Søgade 10, 1601 København V, e-mail: info@brobizz.dk, telefon +45 33 44 34 00. Hvis

Læs mere

ELECTRONIC ARTS SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWARE BF2

ELECTRONIC ARTS SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWARE BF2 ELECTRONIC ARTS SLUTBRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWARE BF2 Denne slutbrugerlicensaftale ( Licens ) er en aftale mellem dig og Electronic Arts Inc. ( EA ). Denne licens dækker din brug af denne software samt

Læs mere

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser

THE ARMY-PAINTER ApS. Generelle salgs- og leveringsbetingelser THE ARMY-PAINTER ApS Generelle salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1. Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for enhver leverance fra The Army-Painter ApS, CVR-nr. 30 72 01 21 ( Selskabet

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017.

HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. HANDELSBETINGELSER ( BETINGELSER ) Sidst opdateret: 8. november 2017. Introduktion Læs venligst disse Betingelser grundigt igennem, før du bruger Pleo.io hjemmesiden eller Pleo mobile app en ("Tjenesten"),

Læs mere

1. Om medlemskab af duka serviceordning

1. Om medlemskab af duka serviceordning Abonnementsbetingelser 1. Om medlemskab af duka serviceordning 1.1. Generelle vilkår og forudsætninger Disse vilkår er gældende for aftalen mellem dig som kunde på den ene side og på den anden side dukapc

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

H A N D E L S B E T I N G E L S E R H A N D E L S B E T I N G E L S E R Forsendelse: Mini & Mokka ApS afsender varen 1-2 hverdage efter bestilling. I travle perioder kan leveringstiden være op til en uge. Bestil børnetøjet hos Mini&Mokka

Læs mere

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra 1. AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af strøm, produkter og services er indgået og træder i kraft den: mellem CPR-nr.: og CVR nr. 33

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

Forretningsbetingelser. for brugen af

Forretningsbetingelser. for brugen af Forretningsbetingelser for brugen af Forretningsbetingelser De nedenstående forretningsbetingelser er til enhver tid gældende for kundens brug af IT-systemer leveret af Siteloom Contracts ApS (fremover

Læs mere

Falck Køreklar Privat

Falck Køreklar Privat Abonnementsbetingelser Falck Køreklar Privat Nedenstående abonnementsbetingelser gælder i tillæg til de generelle abonnementsbetingelser, hvorfor der også henvises til disse. Dækningskode: 1261 Falck Køreklar

Læs mere

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet.

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser pr. 1/9-03 finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem parterne. Betingelserne er

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER.

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. 1. GENERELT 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre

Læs mere

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren Gasleverandøraftale mellem Distributionsselskabet og Gasleverandøren (Version 3.0) Gældende fra 1. september 2014 Indholdsfortegnelse 1. AFTALEPARTER... 3 2. FORMÅL... 3 3. DEFINITIONER... 4 4. AFTALEPERIODE...

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB 1. Anvendelse til at foretage modregning i nogen del af det fakturerede tid, eller må det anses for sandsynligt, at forsinkelse vil 1.1 Nedenstående

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

Vilkår & Betingelser. Priser. Bestilling. Betaling. Konkurrencer

Vilkår & Betingelser. Priser. Bestilling. Betaling. Konkurrencer Der tages ikke gebyr ved betaling på Sarenza.dk. Vilkår & Betingelser Nedenstående dokument (Vilkår og Betingelser) omhandler vilkår og betingelser for salg foretaget mellem folk, der ønsker at handle

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Side 1 af 7 (Gældende fra 14. august 2015) Generelle oplysninger Juridisk navn: Abby`s Fashion Organisationsform: Enkeltmandsfirma CVR. nr.: 36351470 Etableringsår: 2015 Adresser: Abby`s Fashion V. Mogens

Læs mere

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere?

Vi kan lide at tro at vort koncept er skræddersyet til at dække Deres behov - skal vi gå efter mere? Screwpull proptrækkeren er udviklet af oliemanden Herbert Allen i 1979. I dag er varemærket Screwpull globalt anerkendt, og produkterne sælges i næsten ethvert industrialiseret land. Mange nye produkter

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GRATIS KUNDESUPPORTORDNING FOR PORSCHE DESIGN SMARTPHONE FROM BLACKBERRY

VILKÅR OG BETINGELSER FOR GRATIS KUNDESUPPORTORDNING FOR PORSCHE DESIGN SMARTPHONE FROM BLACKBERRY LÆS VENLIGST DETTE DOKUMENT GRUNDIGT, INDEN DU ACCEPTERER. BLACKBERRY (som defineret herunder) er glad for at kunne tilbyde DIG (som defineret herunder) BLACKBERRYS GRATIS KUNDESUPPORTORDNING, der starter

Læs mere

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og

36083611, ( Virksomhedens ) salg og 4. Pris og Salgs og leveringsbetingelser 1. Anvendelse uden for Danmark og Færøerne. Kunden skal skadesløsholde Virksomheden, i det omfang 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug

Brugervilkår. Generelle vilkår for brug Brugervilkår Generelle vilkår for brug 1. Accept af brugervilkår 1.1 Kun En 10er udbyder tjenester, med hvilke brugeren ("medlem") af websitet www.kunen10er.com ("websitet") kan benytte sig af tilbud og

Læs mere

Alle priser anføres i danske kroner inklusive til enhver tid gældende moms. Alle priser er dagspriser og kan ændres uden varsel.

Alle priser anføres i danske kroner inklusive til enhver tid gældende moms. Alle priser er dagspriser og kan ændres uden varsel. Handelsbetingelser December 2015 Virksomhedens juridiske navn (herefter Florama ) E-mail Telefon Florama er et registreret varemærke. Kundeservice Du kan lettest kontakte Florama via e-mail på. Vi tilstræber

Læs mere

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G

B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G B E T I N G E L S E R F O R M O D T A G E L S E A F K U N D E R S B E T A L I N- G E R V I A D A N S K E N E T B E T A L I N G Her kan du læse om de forretningsbetingelser, der gælder, når din virksomhed

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder

Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder Salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om ROOM67s, CVR-nummer

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014

ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER. Udgave af 4. december - 2014 Bilag 1 ALMINDELIGE BETINGELSER FOR ARBEJDER OG LEVERANCER Udgave af 4. december - 2014 1. OPTIMON`s hemmeligholdelsespligt OPTIMON træffer alle rimelige og nødvendige foranstaltninger til hemmeligholdelse

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger.

1.2 Kun personer på mindst 18 år kan bestille varer hos Nettalk. For at kunne bestille varer, skal du indtaste de af Nettalk angivne oplysninger. BETI NGELSER FORMOBI LSHOP HOSNETTALK VERSI ON 1. 0,NOVEMBER 2012 Betingelser for mobilshop hos Nettalk A/S (Herefter Nettalk) November 2012 Herunder fastsættes betingelserne for køb foretaget i Nettalks

Læs mere

Vilkår og betingelser for Norton Virus Protection Promise

Vilkår og betingelser for Norton Virus Protection Promise Vilkår og betingelser for Norton Virus Protection Promise FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER ("VILKÅRENE") UDGØR DEN JURIDISKE GÆLDENDE KONTRAKT MELLEM SYMANTEC CORPORATION OG/ELLER DETS DATTERSELSKABER ("SYMANTEC")

Læs mere

Handelsbetingelser (v. 130722)

Handelsbetingelser (v. 130722) Handelsbetingelser (v. 130722) Anvendelighed Nærværende handelsbetingelser finder anvendelse på alle salg af værdibeviser fra Pro-Deals Danmark ApS. Handelsbetingelserne gælder således for alle aftaler

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle aftaler indgået med Cascoo Scandinavia, CVR-nummer: 35210660, (herefter Virksomheden

Læs mere

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR (Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) Til: Pakkehotel Att.: Flipsu.dk hej@flipsu.dk Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre

Læs mere

Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA

Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA Vilkår for PSAM integratorer og LA/KA Vilkår for PSAM er, marts 2017 S. 1-8 Indholdsfortegnelse 1 Formål med vilkår for PSAM... 3 2 Accept af vilkår... 3 3 Nets' forpligtelser... 3 4 PSAM-køberens forpligtelser...

Læs mere

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING

GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING GENERELLE VILKÅR COOKIEINFORMATIONSLØSNING Cookieinformationsløsningen opsættes af Sitemorse Danmark til kunden. Service og sikkerhed Oppetid Sitemorse hoster løsningen samt relaterede komponenter og indhold

Læs mere

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S

JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S JOKA PLASTIC-EMBALLAGE A/S Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leverings-betingelser, herefter betingelserne,

Læs mere

I. Informationer om fjernsalg og indgåelse af aftaler inden for elektronisk handel

I. Informationer om fjernsalg og indgåelse af aftaler inden for elektronisk handel Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle bestillinger via websiden www.dækekspert.dk. For enhver aftale er de på bestillingstidspunktet gyldige salgs- og leveringsbetingelser gældende.

Læs mere

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD

BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD BRUGERLICENSAFTALE FOR SOFTWAREPRODUKTER FRA STONERIDGE ELECTRONICS LTD VED AT FÅ EN AKTIVERINGSKODE OG INDTASTE DEN, SÅLEDES AT SOFTWAREPROGRAMLICENSEN AKTIVERES, OG TILKNYTTE EN HARDWARENØGLE ("DONGLE"),

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014

Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1. Generelt Handelsbetingelser Gældende per 01/07-2014 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Handelsbetingelser. Fortrydelsesret Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Handelsbetingelser Generelle oplysninger JURIDISK NAVN: MASKINHANDLER SØREN KNUDSEN CVR: 95689655 ADRESSE: Langegade 119 DK-5300 KERTEMINDE MAIL: sk@skshoppen.dk TLF: +45-40341973 Forsikring og erstatning

Læs mere

Resume af vigtigste punkter:

Resume af vigtigste punkter: Pizzeria betingelser - s. 1 Resume af vigtigste punkter: Her forklares det i korte træk de vigtigste ting du siger ja til ved at acceptere kontrakten. Gratis pizzabakker Prisen for pizzabakkerne med reklamer

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Hvem kan handle hos Trendypet For at foretag køb hos Trendypet skal du være fyldt 18 år, aftaler med børn og unge under 18, kan alene indgås af forældre eller andre der er lovligt

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER FOR NORTON VIRUS PROTECTION PROMISE

VILKÅR OG BETINGELSER FOR NORTON VIRUS PROTECTION PROMISE VILKÅR OG BETINGELSER FOR NORTON VIRUS PROTECTION PROMISE FØLGENDE VILKÅR OG BETINGELSER ("VILKÅRENE") UDGØR EN JURIDISK OG RETSGYLDIG KONTRAKT MELLEM SYMANTEC CORPORATION OG/ELLER DETS DATTERSELSKABER

Læs mere

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Anvendelse... 3 2. Indgåelse... 3 3. Fuldmagt... 3 4. Priser... 3 5. Betalingsbetingelser... 4 6. Force majeure... 4 7. Reklamations- og undersøgelsespligt...

Læs mere

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank)

Brugerregler for Swipp Privat (Mobilbank) Bestemmelserne om afsendelse af Swippoverførsler/betalinger ophører den 15. december 2015.. For Swippoverførsler/betalinger afsendt inden den 15. december 2015 finder brugerreglerne fortsat anvendelse

Læs mere

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder

DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder DANSK INDUSTRI KOMPENSERING ApS Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser (

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1. Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Anntex s (herefter kaldet

Læs mere

SAMHANDELSBETINGELSER

SAMHANDELSBETINGELSER SAMHANDELSBETINGELSER 1. Anvendelse Disse generelle salgs- og leveringsbetingelser er gældende for samhandel med AYTM, hvis ikke andet er aftalt mellem parterne. 2. Aftaler En aftale er først bindende,

Læs mere

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under.

1.1. Kaldenavn I forbindelse med oprettelse af en Swipp-aftale, skal du angive et Kaldenavn, som du vil optræde under. Regler for Swipp - erhverv Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg af varer og tjenesteydelser.

Læs mere

Software udvikling & Web udvikling

Software udvikling & Web udvikling Software udvikling & Web udvikling Udarbejdet af: MS Elektronik & Data Rev. 1.1 2002 1. Systemets omfang 1.1 (i det efterfølgende "MSE") giver hermed brugeren en ikkeoverdragelig og ikke-eksklusiv brugsret

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser. Gældende pr. 4. maj 2016

Salgs- og leveringsbetingelser. Gældende pr. 4. maj 2016 Salgs- og leveringsbetingelser Gældende pr. 4. maj 2016 Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

Standardbetingelser for indkøb af varer og tjenesteydelser

Standardbetingelser for indkøb af varer og tjenesteydelser for indkøb af varer og tjenesteydelser 1 Generelt 1.1 Herlev Kommunes standardbetingelser gælder i forholdet mellem leverandører og Herlev Kommune, i det følgende kaldet henholdsvis leverandør og kommunen.

Læs mere

dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser

dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nærværende salgs- og leveringsbetingelser, dateret 31. januar 2013, finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, leverancer og aftaler i øvrigt mellem

Læs mere

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006

Mail: Telefon eller CVR Etableret 2006 HANDELSBETINGELSER GENERELLE OPLYSNINGER 8881 Thorsø. Mail: Charlotte@ Telefon 8696 2826 eller 2534 7058 CVR 29 23 05 44 Etableret 2006 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Bestilling Vores handelsvilkår følger

Læs mere