socialdemokraterne Lystrup - Trige og Omegn Nr. 7 maj 2014 Elsted-Lystrup-Elev-Todbjerg-Hårup-Mejlby-Trige-Ølsted-Spørring-Lisbjerg-Terp.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "socialdemokraterne Lystrup - Trige og Omegn Nr. 7 maj 2014 Elsted-Lystrup-Elev-Todbjerg-Hårup-Mejlby-Trige-Ølsted-Spørring-Lisbjerg-Terp."

Transkript

1 socialdemokraterne Lystrup - Trige og Omegn Nr. 7 maj 2014 A NYT Elsted-Lystrup-Elev-Todbjerg-Hårup-Mejlby-Trige-Ølsted-Spørring-Lisbjerg-Terp. Formandens ord. ved Brugsen. Her var han med til at de le foldere ud, og folk fik en snak med Lasse. I folderen står der, hvad Lasse vil arbejde for i Europarlamentet. Anja Christensen Hej gode partifæller. Jeg vil give en kort beskrivelse af, hvad der sker i vores partiforening for tiden. Kræfterne bliver for øjeblikket brugt på at føre valgkampagne for Regionens kandidat til Europarlamentet, Lasse Quvang Rasmussen. Der er blevet klistret plakater, og de vil snart blive sat op. Der skal også uddeles foldere. Tirsdag den 6. maj var Lasse i Lystrup Der har været repræsentantskabsmøde i nordkredsen, som vi hører under. Her blev det blandt andet valgt 2 såkaldte tovholdere. Den ene er Søren Sørensen, vores kandidat til byrådet. Deres opgave er at få og holde kontakt med fagbevægelsen. Der blev også sagt farvel til Otto Ohrt, da han desværre har valgt at trække sig som vores folketingskandidat. Jeg vil gerne her ønske Otto al mulig held og lykke fremover, og håber at se ham tilbage igen om nogle år. Det vil så sige, at vi skal have fundet en ny kandidat. Det kom mange gode og forskellige forslag til en ny kandidat. Så det bliver spændende frem til næste folketingsvalg.

2 Der har også været afholdt repræsentantskabsmøde i Regionen. Der var oplæg fra vores statsminister Helle Thorning-Schmidt, formand for Regionen, Bent Hansen og gruppeformand Anders Kühnau. 3 virkelige gode oplæg og meget inspirerende. Vi er virkelig godt og stærkt repræsenteret i Regionen. Det viser bare, at selv om vi på landsbasis ikke står så godt, så ved folk godt, hvad de skal stemme, når det gælder vores sundhed og sygehuse. Der var også valg til Hovedbestyrelsen. Her var der med stort flertal genvalg til vores repræsentant, Jette Buus Gravesen. Et stort tillykke til Jette. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at opfordre jer til melde jer og deltage i vores aktiviteter. Vi har stor brug for jeres hjælp og støtte. Det er meget vigtigt for en forening som vores at vores medlemmer deltager og bakker op omkring bestyrelsen. Og I er altid velkommen til komme med forslag til arrangementer/emner, I kunne finde interessante, at vi tog op. Og I er altid velkommen til at kontakte os, vi hører gerne fra jer. Mange hilsner Anja. DSU-formand i Aarhus Line Mastrups 1. majtale til morgenmødet i Aarhussalen. Tak for ordet! Det er ikke mere end par dage siden jeg var på Internationalt seminar med franske, georgiske og hviderussiske kammerater. Seminaret blev afholdt 1000 km. væk fra Danmark i Paris, den samme afstand til Europas sidste diktatur, Hviderusland. Som socialdemokrat, som danskere og som EU-borgere må vi aldrig være os selv nok. For mig som socialdemokrat betyder mine internationale kammeraters muligheder og fremtid, lige så meget som jeres. Det danske velfærdssamfund er en af Socialdemokratiets største sejre, men samtidig også den udråbte grund til i- dentitetskrisen Socialdemokratiet befinder sig i. Jeg har svært ved at forstå at kampen ikke står lysende klart, og identiteten ikke står selvskrevet i historien. Vi havde på seminaret besøg af hovedforhandleren for den franske lærer fagforening, som var meget stolt over den overenskomst de fornyligt havde indgået. Jeg spurgte, hvad han så som fordelen ved at overenskomsten blev formuleret

3 som lov. Hvorfor man ikke blot kunne stole på parternes gensidige respekt for aftalen og tillid til hinanden. Jeg var nødt til at stille spørgsmålet tre gange, fordi han ikke forstod hvad jeg mente med tillid i den kontekst. Kort efter pointerede Wondra fra Hviderusland, prøv at tænk at have et demokratisk samfund bygget op omkring tillid mellem mennesker, det ser jeg som den socialdemokratiets fremtid og vores fælles projekt Det placere for mig et kæmpe ansvar på vores skuldre, om at kunne se ud o- ver os selv og den vi sidder vedsiden af. Det kan ikke passe, at vi i Danmark bruger så meget tid på ligegyldige diskussioner som for eksempel svinekød i daginstitutioner, hallah eller ej og meget mere, og at vi som socialdemokrater hopper i med begge ben, hver gang. Når vi har kammerater lige rundt omkring hjørnet i Hviderusland og andre steder i verden, som risikerer at blive smidt i fængsel, blive smidt ud af deres uddannelse, afskediget fra deres job, eller bare forsvinder, fordi de ønsker det vi har opnået. Vi har, gennem mange års hårdt arbejde, opnået et velfærdssamfund resten af verden stadig kun kan drømme om. Men det gør kun vores ansvar større. Har vi ikke et ansvar over for vores kammerater i og uden for EU? Så langt må den internationale solidaritet række! Vi spørger igen Wondra, der foruden at være hviderussisk statsborger er opvokset i Ukraine, og derfor har været med under Maidan, fra start til slut, Hvordan tror du det ender i Ukraine og på Krim?, Han svarer Det skal I ikke spørge mig om, men jer selv, for har EU tænkt sig at gøre noget når Rusland invaderer?, Nej. Har jeres amerikanske venner? nej. Den passivitet giver carte blanche til Putin og ophæver langsomt respekten for territorielle områder, det understreger at det sidste ord bestemt ikke er sagt i konflikten omkring Ukraine. Samtidig nikkede vores Georgiske kammerater, da de stadig har territorielle russiske besættelser. De georgiske kammerater sagde det meget godt: Vi står over for et valg, det lette valg er at vælge Rusland men vi vælger der hvor fremtiden er, EU Og netop det valg vores kammerater står overfor, betyder at når vi går på gaden og kæmper for et stærkt socialdemokratisk flertal i EU, må argumenterne ikke kun være på navnet på Feta, eller undskyld salatost, kanelsnegle og lakridspiber. Derimod skal vi styrke argumentet om en handlekraftig europæisk udenrigspolitik. Her til sidst vil jeg gerne sende en tanke til Margo fra Hviderusland, som på grund af deltagelsen på seminaret er blevet smidt ud af universitetet. Glædelig 1. maj.

4 Lasse Quvang Rasmussen Nummer 4 på liste A Kandidat til Europa-Parlamentet Mit navn er Lasse Quvang Rasmussen og jeg er glødende socialdemokrat! Derudover er jeg 24 år og læser Statskundskab ved Aarhus Universitet, og så arbejder jeg som studentermedhjælper hos Socialdemokraterne i Aarhus byråd. Jeg er vokset op i Lund ved Horsens, hvor jeg har gået i folkeskole og gymnasiet, men jeg har boet i Aarhus de sidste 4 år. Motivation for at stille op Jeg brænder for den socialdemokratiske sag, hvad enten det drejer sig om det kommunale, nationale eller det internationale niveau. Jeg tror på, at der skal være lige muligheder for alle, og det vil jeg arbejde for på alle politiske fronter. Den europæiske front er helt essentiel for det socialdemokratiske projekt, fordi EU langt hen af vejen har udviklet sig i en borgerlig retning. Men EU, og i særdeleshed Europaparlamentet, er en politisk platform, hvor et rødt flertal rent faktisk kan trække Europa i en rødere retning. Derfor vil jeg gerne være en del af det socialdemokratiske hold i Europaparlamentet. Følg min valgkamp Valgkampen er i fuld gang. Som kandidat for alle 22 kredse i hele Midtjylland har jeg en travl kalender, og har svært ved at være personligt til stede til alle valgkampsaktiviteter. Jeg prioriterer dog at komme ud til alle kredse mindst et par gange i løbet af valgkampen. Tirsdag den 6.maj besøgte jeg Lystrup, hvor jeg havde set meget frem til at gå på kampagne med jer alle sammen. Der er nu under en måned til valget, og det er nu vi skal ud og overbevise vælgerne om, hvorfor man skal stemme på socialdemokraterne, og gerne den lokale spidskandidat til Europa-Parlamentsvalget den 25.maj. Jeres støtte og engagement er altafgørende ved dette Europa-Parlamentsvalg, og jeg ser frem til at kæmpe den socialdemokratiske kamp sammen med jer. I mellem tiden kan i følge min valgkamp på Facebook og Twitter. Facebook: Twitter:

5 INVITATION til politiske værksteder ALLE SKAL MED Kære medlem af Socialdemokratiet Aarhus Nordre Kreds: Partiforeningerne Lystrup-Trige, Hasle-Møllevangen, Christiansbjerg og Trøjborg-Risvangen Socialdemokraterne inviterer til en ny runde af politiske værksteder i disse uger. Vil du være med? Vi vil rejse en række vigtige spørgsmål og bede dig være med til at finde svarene. Vi har foreløbig afsat to aftener i maj til debatter, der tager afsæt i debatoplægget og de korte temaark, som er baseret på debatoplægget Alle skal med - Ny indsats mod negativ social arv, som en kommission nedsat af Hovedbestyrelsen har udarbejdet. Der er sat fokus på fire indsatsområder. Frem til 12. juni kan alle socialdemokrater deltage i debatten og komme med konkrete forslag relateret til de fire indsatsområder. De indsendte forslag danner basis for udarbejdelse af det arbejdsprogram, der skal vedtages på kongressen i september Debatoplæg og de fire temaark med spørgsmål er vedhæftet ( , ikke medlemsbladet), så du har mulighed for at orientere dig og evt. forberede svar på spørgsmålene forud for debatterne. Onsdag den 14. maj kl. 19:00 ca. 21: Alle skal med - før de starter i skole (1) Torsdag den 22. maj kl. 19:00 ca. 21: Alle skal med - også de ufaglærte (2) Sted: 3F, Rymarken 4, 8210 Århus V (kælderen, indgang for enden af bygningen)

6 Vi tager på sidste møde stilling til, om vi har mod på endnu en aften til de sidste to indsatsområder: Alle skal med - uanset hvor man bor (3) og Alle skal med - også i foreningslivet og demokratiet (4) Vi håber at se dig til en spændende debat! Vi vil gerne have din tilmelding til hvert møde, du gerne vil deltage i, så vi ved, hvor mange der kommer. Vi byder på kaffe/the og kage undervejs. Tilmelding til Jette Buus Gravesen (gerne senest dagen før): Mail: jg@soh.dk, mobil: (send evt. en SMS) Program for politikværksted nr. 1 Alle skal med - før de starter i skole Onsdag den 14. maj kl. 19:00 ca. 21: 1. Indledning ved kredsformand Jette Gravesen om værkstedets formål og forløb 2. Oplæg ved Verne Pedersen, formand for Socialpædagogerne 3. Debat ved bordene 4. Fælles afrunding og opsamling Program for politikværksted nr. 2 Alle skal med - også de ufaglærte Torsdag den 22. maj kl. 19:00 ca. 21: 1. Indledning ved kredsformand Jette Gravesen om værkstedets formål og forløb 2. Oplæg ved Søren Larsen, arbejdsmarkedspolitisk konsulent for regionen, LO Aarhus 3. Debat ved bordene 4. Fælles afrunding og opsamling Herunder evt. beslutning om politikværksted nr. 3

7 Alle skal med før de starter i skole Temaark baseret på afsnit 3 i debatoplægget Alle skal med ny indsats mod negativ social arv. Debatoplægget er udarbejdet af Alle skal med - kommissionen, der er nedsat af Socialdemokratiets Hovedbestyrelse. Hvorfor er det vigtigt? I debatten om negativ social arv er der ofte fokus på uddannelsessystemet. Men forskellene i børns muligheder i uddannelsessystemet grundlægges dog, før børnene overhovedet starter i skole. Børn fra socialt udsatte hjem er ofte ikke blevet stimuleret i deres tidlige barndom, hvilket sætter dem bagud i forhold til børn fra ressourcestærke hjem. Vi bør derfor sikre, at forældrene formår at løfte opgaven med at understøtte deres børns personligeudvikling. Det er vigtigt, at der er kvalitetstilbud til børn, før de starter i skole især til børn fra udsatte hjem. Det arbejde, som pædagoger og dagplejere hver dag udfører, er derfor et ekstremt vigtigt element i kampen mod negativ social arv. Debatspørgsmål Når vi ved, at indsatsen i førskolealderen er så vigtig, giver det mening at o- verveje, om vi i endnu højere grad kan gøre en indsats for at bekæmpe negativ social arv allerede før, børn starter i skolen. Følgende spørgsmål er især interessante, hvis vi skal nå videre i kampen mod negativ social arv i førskolealderen: Hvordan bliver forældre til de bedste forældre, de kan være for deres børn? Hvad kan vi gøre før fødslen og i barnets første leveår? Hvordan får vi flere udsatte børn i dagtilbud? Hvordan løftes kvaliteten i alle dagtilbud? Hvordan sikres børn fra de mindst ressourcestærke hjem adgang til gode dagtilbud? Alle skal med også de ufaglærte Temaark baseret på afsnit 4 i debatoplægget. Debatspørgsmål Ufaglærtes muligheder på fremtidens arbejdsmarked er begrænsede, og de har større risiko for at blive arbejdsløse end faglærte og andre uddannede. Derfor skal flere ufaglærte tage en uddannelse. Følgende spørgsmål rejser sig, hvis vi skal fjerne de barrierer, der forhindrer mange ufaglærte i at søge uddannelse; som manglende læse- og regnefærdigheder, manglende motivation og privatøkonomiske hensyn:

8 Hvordan fjerner vi de praktiske hindringer for uddannelse for ufaglærte? Hvordan motiverer vi ufaglærte til at tage en uddannelse? Hvad kan vi gøre for at løfte basale kompetencer? Hvordan sørger vi for, at ufaglærte får kredit for deres kompetencer? 25. august 2014 er sidste frist for stof til blad nr. 7 Aktiviteter: Medlemsmøder i kredsen: Politisk værksted 14. maj Politisk værksted 22. maj Repræsentantskabsmøde: Århus 19. maj EP-valg/afstemning 25. maj Hyggemøder med politik: Grillaften 20. Juni 2014 Nytårsmøde 23. januar 2015 Kommende bestyrelsesmøder: 3. juni 2. september 2. oktober 6. november 4. december 15. januar februar 2015 Generalforsamling: 23. februar 2015 Hjemmeside og adresser: Søren: semsdk@mail.dk Birgitte: gsve@hotmail.com Anja: anjac@sport.dk Knud: knudk42@gmail.com Vinnie: vmn@post.tele.dk Bodil: bodilsandberg1944@gmail.com Kaja: pebp@pedersen.mail.dk Sune: sunesindberg@gmail.com Formand: Anja Christensen, Solbærhaven 149, 8520 Lystrup, Kasserer: Knud Kristiansen, Elleparken 48, 8520 Lystrup, Næstformand: Vinnie Nielsen, Trige Møllevej 58, 8380 Trige, Bestyrelsesmedlemmer: Sune Sindberg, Christian X's Vej 8, 2 th, 8260 Viby J, Birgitte Svenningsen, Fuglesangs Alle 111, 8210 Århus V, Torben Nielsen, Kristiansundsvej 17, 8200 Aahus N, Kaja Pedersen, Stokbrovej 72, Elev, 8520 Lystrup, Marianne Høgh Petersen, Engvangen 51, 8520 Lystrup, Flemming Hansen, Trige Møllevej 64, 8380 Trige, Suppleanter: Bodil Sandberg, Hæstvej 20, 8380 Trige,

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016

Hasle Møllevangen Nyhedsbrev april 2016 Kære medlem Dette er tredje gang, vi udsender partiforeningens nyhedsbrev. Vi håber, at brevet kan være med til at styrke kontakten mellem medlemmerne og foreningen. På de næste sider kan du læse om, hvad

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

socialdemokraterne Lystrup - Trige og Omegn Nr. 2 September 2012 Elsted-Lystrup-Elev-Todbjerg-Hårup-Mejlby-Trige-Ølsted-Spørring-Lisbjerg-Terp.

socialdemokraterne Lystrup - Trige og Omegn Nr. 2 September 2012 Elsted-Lystrup-Elev-Todbjerg-Hårup-Mejlby-Trige-Ølsted-Spørring-Lisbjerg-Terp. socialdemokraterne Lystrup - Trige og Omegn Nr. 2 September 2012 A NYT Elsted-Lystrup-Elev-Todbjerg-Hårup-Mejlby-Trige-Ølsted-Spørring-Lisbjerg-Terp. Formandens hjørne Kære alle! Jeg håber, at I har haft

Læs mere

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45

Dagpengeaftale ligger på den flade hånd - UgebrevetA4.dk 20-10-2015 10:05:45 HURTIG AFTALE Dagpengeaftale ligger på den flade hånd Af Michael Bræmer @MichaelBraemer Iver Houmark Andersen @IHoumark Tirsdag den 20. oktober 2015, 05:00 Del: Der er udsigt til hurtigt at kunne lande

Læs mere

Bliv skarp på nettet Webstrategi: Facebook og sociale medier: Video, billeder og grafik: Hjemmesider - basis og let øvet: Nyhedsbreve:

Bliv skarp på nettet Webstrategi: Facebook og sociale medier: Video, billeder og grafik: Hjemmesider - basis og let øvet: Nyhedsbreve: marts 2013 Kære ven De politiske forhandlinger om Vækstplan DK er i fuld gang, og siden lanceringen i begyndelsen af marts har vi holdt en række møder ude i regionerne, hvor både ministre og ordførere

Læs mere

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang

TAK. Nr 1 2014. 10. årgang TAK Af Kirsten Nielsen Tak for jeres hjælp ved kommunevalget. Tak til jer der hjalp med plakater og for hjælp til uddeling af foldere. Uden jeres hjælp ville det have været en næsten umulig opgave at få

Læs mere

November 2010 22. ÅRGANG

November 2010 22. ÅRGANG November 2010 22. ÅRGANG Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Jesper Pedersen...61 39 88 69 Betina Harpsøe Andersen...28

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

April 2010 21. ÅRGANG

April 2010 21. ÅRGANG April 2010 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne Eriksen...75

Læs mere

KD bag forebyggelsesplan

KD bag forebyggelsesplan KD bag forebyggelsesplan Nr 2 2012 8. årgang Af Christian Bjerre, Byrådsmedlem KD har nået et vigtigt politisk resultat. Vi prioriterede forebyggelsesområdet højt i valgkampen. Det var derfor et delmål,

Læs mere

Når uenighed gør stærk

Når uenighed gør stærk Når uenighed gør stærk Om samarbejdet mellem forældre og pædagoger Af Kurt Rasmussen Dorte er irriteret. Ikke voldsomt, men alligevel så meget, at det tager lidt energi og opmærksomhed fra arbejdsglæden.

Læs mere

SF Ungdom GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG

SF Ungdom GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG GUIDE TIL DET GODE SKOLEBESØG INDEN I TAGER AF STED, SÅ HUSK: Undersøg, hvornår der er pause op uddannelsesstedet, og hvornår I kan regne med, at der er mange mennesker at tale med. Ring evt. til skolen

Læs mere

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006

Velkommen til en ny forening. Louise Høst - Slagkraft i Folketinget. Urafstemning. Nyhedsbrev, december 2006 Velkommen til en ny forening På en stiftende generalforsamling den 2. november blev foreningerne Gug-Visse og Gistrup-Nøvling slået sammen til den nye partiforening Socialdemokraterne Gug- Gistrup. Du

Læs mere

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3

SYTTEN INFO. Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED. Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 SYTTEN INFO Rødovre Lærerforenings medlemsblad Årgang 18 Nr. 2 Hent dit eget eksemplar på www.kreds17.dk DET ER RIGTIG GODT JEG VED, HVAD JEG IKKE VED Læs formandens jule og nytårshilsen på side 3 Ny strategi

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole

Kort præsentation af kandidater. Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Kort præsentation af kandidater Skolebestyrelsesvalg 2014 Tingstrup Skole Skolebestyrelsesvalg 2014 På valgmødet i april var der 9 forældre, der meldte sig som kandidater til skolebestyrelsesvalget. En

Læs mere

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015

SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 SF-Gladsaxe Nyhedsbrev, April 2015 Partiforeningens mail: SF-Gladsaxe@live.dk Bestyrelsen: Formand: Poul Reher Jensen Høje Gladsaxe 25, 9. th. 2860 Søborg Poul.R.Jensen@gmail.com Tlf. 20 15 57 97 Kasserer:

Læs mere

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Notat fra DFL. På vej mod ny hovedorganisation. Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening www.dfl.dk dfl@dfl.dk Tlf.

Notat fra DFL. På vej mod ny hovedorganisation. Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening www.dfl.dk dfl@dfl.dk Tlf. Juli 2015 / side 1 af 5 På vej mod ny hovedorganisation Følgende notat baseret på informationer, kommentarer og spørgsmål til Bente Sorgenfrey, formand for FTF, og Kent Petersen, næstformand for FTF og

Læs mere

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder

Quick ringeguide til jobkonsulenter. Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Quick ringeguide til jobkonsulenter Til dig, der hurtigt vil i gang med at booke møder hos virksomheder Generelle råd til samtalen Vær godt forberedt Halvér dit taletempo Tal tydeligt med entusiasme og

Læs mere

Årsmøde 2011. Dirigenterne kunne konstatere at årsmødet var lovligt indvarslet efter 4, cirkulære udsendt den 15-07-2011

Årsmøde 2011. Dirigenterne kunne konstatere at årsmødet var lovligt indvarslet efter 4, cirkulære udsendt den 15-07-2011 Årsmøde 2011. Velkomst ved Lone Hoffmann Alle har modtaget følgende materielle. Mappe med landsbrancheklubbens logo Forretningsorden vedtægter Dagsorden Beretningen Artikler fra året der gik Indkomne forslag

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Frørup September 2015

Frørup September 2015 Smørhullet Skolen Mandag 31 Kampagne: Alle børn cykler 7.45-8.00: uddeling af flyers 8.00: indvielse af cykelbane Tirsdag 1 17.00-18.30: 3F forældremøde Onsdag 2 8.00-15.00: 4F ud i det blå Torsdag 3 Fredag

Læs mere

(Det talte ord gælder)

(Det talte ord gælder) +HOOH7KRUQLQJ6FKPLGWVWDOHWLO/2 6NRQJUHVGHQRNWREHU (Det talte ord gælder) Kære kongres Tak fordi jeg måtte lægge vejen forbi jer i dag. Det er en af de aftaler, jeg virkelig har glædet mig til. Både før

Læs mere

De rigeste har sikret at landet er verdens 3. Mest ulige land kun overgået af Angola og Haiti

De rigeste har sikret at landet er verdens 3. Mest ulige land kun overgået af Angola og Haiti 1 Cristian Juhl, Enhedslisten 1. maj 2012 Første maj er arbejdernes INTERNATIONALE dag Den nyliberale bølge, der hærger verden, betyder: At færre står i fagforening At der bliver større forskel på rig

Læs mere

Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND.

Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND. Bestyrelsens beretning for 2011 Kære hjemløse venner Jeg hedder Leif Jensen og er næstformand for SAND. Det plejer at være formanden, der får lov at stå her og fortælle hvad der er sket i løbet af året.

Læs mere

LO Rebild holdt storstilet 1. maj i Terndrup

LO Rebild holdt storstilet 1. maj i Terndrup LO Rebild holdt storstilet 1. maj i Terndrup Terndrupcentrets torv var næsten ikke stort nok, så mange var mødt frem, da formanden for LO Rebild, Allan Busk, bød velkommen til de mange fremmødte. Men der

Læs mere

Interview med drengene

Interview med drengene Interview med drengene Interviewer: Julie = J og Michelle = M. Interviewpersoner: Christian = C og Lasse = L. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 J: Hvad er det I

Læs mere

Bilag 6. Transskription af interview med Emil

Bilag 6. Transskription af interview med Emil Bilag 6 Transskription af interview med Emil Alder? 18 år gammel Hvilket klassetrin? Jeg går i 2.g Dig med tre ord? Engageret målrettet, det ved jeg ikke hvad det tredje skulle være. Pligtopfyldende? Hvad

Læs mere

Kære medlemmer. Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm

Kære medlemmer. Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm SF-Fredensborg og Hørsholm Nyhedsbrev januar 2015 Kære medlemmer Lidt nyt fra partiforeningen SF Fredensborg-Hørsholm fra Hanne Berg, byrådet i Fredensborg, fra Ole Bergmann om vores nye webside, og fra

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

DEN LIBERALISTISKE DRØMMEVERDEN

DEN LIBERALISTISKE DRØMMEVERDEN DANMARKS SOCIALDEMOKRATISKE UNGDOM PRÆSENTERER DEN LIBERALISTISKE DRØMMEVERDEN Velkommen til alarm 112 A/S. De er nummer 277 i køen og ventetiden er ca. 358 minutter. DU HAR DOG FRIHED til at hoppe uden

Læs mere

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne!

S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! S LSIKKEN SFO. Nyhedsbrev august og september 2010. Velkommen tilbage ønsker vi både børn og voksne! Vi i SFOén glæder os til endnu et fritter-år sammen med jeres børn! Farvel til gamle og velkommen til

Læs mere

Nyhedsbrev fra MidtLab

Nyhedsbrev fra MidtLab Nyhedsbrev fra Oktober 2011 Kultursammenføring i psykiatrien i Silkeborg De kommende medarbejdere i Psykiatriens Hus i Silkeborg tog kreativt tilløb til det kommende samarbejde Innovationstræf Find penge

Læs mere

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven

HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014. Lathyrushaven HALSNÆS NYBOLIGSELSKAB Beboer nyt afd. 2502 Forfattere: Afdelingsbestyrelsen og beboere Nr. 21 April 2014 Lathyrushaven Indhold: Lathyrushaven skal have ny formand Ærgerligt Foråret Har du blomsterløg,

Læs mere

Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening.

Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening. Velkommen til det 1 nyhedsbrev fra den nye bestyrelse i HK Rådighedsforening. På Årsmødet i januar fik Rådighedslønsforeningen en ny bestyrelse. Det skete efter at den mangeårige bestyrelse, bestående

Læs mere

Vores børn og unge har brug for sammenhæng i tilværelsen

Vores børn og unge har brug for sammenhæng i tilværelsen Vores børn og unge har brug for sammenhæng i tilværelsen Nyt fra Projektet Samdrift af institutionerne på Ørbækvej 47-53 OTOBER 2009 Fem arbejdsgrupper skal i gang Alle forældre, medarbejdere og ledere

Læs mere

Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse

Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse 1 Velkommen til Frederiksberg Gymnasium! I er kommet til en skole hvor mottoet er Det er ok at være go. Faktisk ønsker 75 % af vores elever at læse videre på et af universiteterne efter studentereksamen,

Læs mere

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard

1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard Den 1. maj 2009 Det talte ord gælder 1. maj-tale LO s næstformand Lizette Risgaard 1. maj tale af LO s næstformand Lizette Risgaard. Har I det godt? Det ser sådan ud. Jeg har det også godt. Det er klart,

Læs mere

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015

OSTED IDRÆTSFORENING NYHEDSBREV NR. 93 8. MARTS 2015 Nyheder og informationer fra Osted Idrætsforening Side 1 af 6 Indhold 1. OIF INVITERER TIL GRATIS PØLSE OG OSTEBORD... 1 2. AFDELINGSGENERALFORSAMLINGERNE... 2 3. NYE TILTAG I BADMINTONAFDELINGEN... 2

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

A-Orientering nr. 10 Oktober 2014 Helle & Helle Kongres i Aalborg Socialdemokraterne i Hvidovre-kredsen

A-Orientering nr. 10 Oktober 2014 Helle & Helle Kongres i Aalborg Socialdemokraterne i Hvidovre-kredsen nr. 10 Oktober 2014 Helle & Helle Kongres i Aalborg Socialdemokraterne i Hvidovre-kredsen Indholdsfortegnelse Forside: Helle & Helle. Kongres Borgmesteren har ordet 3 Kredsformanden har ordet. Udgår Meddelelser

Læs mere

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV

SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV FÅR JEG DEN RIGTIGE LØN? KAN JEG BLIVE FYRET? HVAD GØR JEG, HVIS JEG KOMMER TIL SKADE? HVILKE FORDELE FÅR JEG SOM MEDLEM? SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPERELEV OG SOCIAL- OG SUNDHEDSASSISTENTELEV Derfor skal

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

HK-KLUBBEN. Er du blandt de langtidsfriske? Regionshuset - Sjælland Blad no. 1-2014 INDHOLD. Langtidsfrisk? Læs side 2

HK-KLUBBEN. Er du blandt de langtidsfriske? Regionshuset - Sjælland Blad no. 1-2014 INDHOLD. Langtidsfrisk? Læs side 2 Foto: Finn John Carlsson HK-KLUBBEN Regionshuset - Sjælland Blad no. 1-2014 INDHOLD Langtidsfrisk? Læs side 2 Er du en del af fællesskabet Håber på ny MED-aftale Husk din fødselsdag Elever på besøg Brittas

Læs mere

Referat af generalforsamling i SF-Gladsaxe onsdag d. 24. marts 2010

Referat af generalforsamling i SF-Gladsaxe onsdag d. 24. marts 2010 1. Velkomst ved formanden. Poul bød velkommen. Der blev holdt 1 min. Stilhed for Ib Thomsen, som er gået bort den 10. august. Herefter blev der sunget når jeg ser et rødt flag smælde. 2. Valg af dirigent.

Læs mere

3 trin til at håndtere den indre kritik

3 trin til at håndtere den indre kritik Fri og Kreativ 3 trin til at håndtere den indre kritik Ved cand. mag. i psykologi og pædagogik Line Larsen friogkreativ.dk Copyright 2013 friogkreativ.dk Alle rettigheder reserveret. Side 1 af 7. 3 trin

Læs mere

Vores Stemme april 2010

Vores Stemme april 2010 Vores Stemme april 2010 Kære ven Jeg hørte engang en socialdemokrat kalde første maj for Socialdemokraternes juleaften. Juleaften fordi man tilbringer dagen i god stemning med familie og gode venner i

Læs mere

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2

Lis. Godt Nyt fra Roskilde Frikirke Side 2 Jeg vil fortælle lidt om væksthuset. Væksthuset lever og har det godt. Vi mødes mindst en gang om måneden. Vi beder sammen, og taler om åndens gaver og tjenester. Vi øver os i at tjene sammen, fordi vi

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning

REFERAT. Arbejdsmøde for gårdlaug. Torsdag den 12/11 2015 Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning REFERAT Arbejdsmøde for gårdlaug Klokken 17.00 19.30 Mødested: Fælleshuset, Brorsonsvej 53 A, 7400 Herning Deltagere: 1 - Brorsonsvej 13-35 Vidji Ingrid Lange Benthe Jørgensen Peter Madsen - afbud 2 -

Læs mere

Ø- posten, august 2014

Ø- posten, august 2014 Velkommen til Ø- posten Efter næsten et års pause er Ø- posten tilbage igen. Det har været et historisk år i Enhedslisten, hvor vi oplevede et fantastisk kommunal- og regionsvalg i november. Resultatet

Læs mere

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45

Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 Bilag 3: Elevinterview 2 Informant: Elev 2 (E2) Interviewer: Louise (LO) Interviewer 2: Line (LI) Tid: 10:45 LO: Det er egentlig bare en udbygning af de spørgsmål, der var på spørgeskemaet. Det er bare

Læs mere

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7

Skolelederen juni 2014... s. 2. Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6. Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Indhold Skolelederen juni 2014... s. 2 Løsnings Skoles legepatrulje på kursus... s. 6 Hilsen fra Skolebestyrelsen juni 2014... s. 7 Legepatruljen på tur på Vejle Idrætshøjskole 15. maj 2014 Skolenyt jul

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Er dette sandheden eller er det synsninger :

Er dette sandheden eller er det synsninger : Gode ideer og tips fra vores tema aften: Ved du hvad bordstemmer er? Det er en snakke stemme som vi bruger når vi sidder ved bordene. Er dette sandheden eller er det synsninger : Man kan ikke spise selv,

Læs mere

Inspirationskatalog Kommunalvalg 2013. Kommunerne og valgdeltagelsen

Inspirationskatalog Kommunalvalg 2013. Kommunerne og valgdeltagelsen Inspirationskatalog Kommunalvalg 2013 Kommunerne og valgdeltagelsen Kommuna Den 19. november 2013 er der kommunalvalg. Det er vigtigt, at så mange som muligt tager del i demokratiet den dag. Derfor opfordrer

Læs mere

SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012

SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012 SOCIALDEMOKRATERNE ODDER KOMMUNE Blad nr. 4 2012 Redaktionsudvalget takker af Dette er det sidste blad som dette redaktionsudvalg står for. Vi vil gerne sige tak for denne gang. Det har været sjovt og

Læs mere

Byrådsmøde 21. januar 2015. Sag 1 Ændring i Feriekalenderen

Byrådsmøde 21. januar 2015. Sag 1 Ændring i Feriekalenderen Sag 1 Ændring i Feriekalenderen Så går vi tilbage til sag 1 på dagsordenen, som er et forslag fra Liberal Alliance: Ændring i Feriekalenderen. Og der skal jeg bede om indtegnet under Lotte Cederskjold,

Læs mere

Repræsentantskabsmøde 3. maj 2011

Repræsentantskabsmøde 3. maj 2011 Repræsentantskabsmøde 3. maj 2011 Først lidt om skolebestyrelsen arbejde: At sidde i skolebestyrelsen er i høj grad et spørgsmål om at være orienteret om skolens daglige drift og godkendelse af økonomi,

Læs mere

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER Anne Rosenvold er uddannet Cand. Scient. Soc. fra RUC. Hun er uddannet coach, har boet nogle år i Australien, arbejdet med ind- og udstationerede familier, hun er foredragsholder,

Læs mere

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn

Kompagni-Nyt. April kvartal 2015. Hjemmeværnskompagni Hasle. Det Bornholmske Hjemmeværn Kompagni-Nyt April kvartal 2015 Hjemmeværnskompagni Hasle Det Bornholmske Hjemmeværn Indhold Chefens hjørne. Ny chef i kompagniet NY Næstkommanderende Kommandobefalingsmanden har ordret Fejlerevej 1 3782

Læs mere

Vedr. Børn og Unge-byrådet i Aarhus Kommune 2014/2015

Vedr. Børn og Unge-byrådet i Aarhus Kommune 2014/2015 Til skolelederen og lærerne i 7. 10. klasse August 2014 Vedr. Børn og Unge-byrådet i Aarhus Kommune 2014/2015 Børn og Unge-byrådet starter op igen med fornyet kraft Vi kan nu se tilbage på fem rigtig gode

Læs mere

Godt Nyt. Maj 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke

Godt Nyt. Maj 2004. månedsblad fra Roskilde Frikirke. månedsblad fra Roskilde Frikirke Godt Nyt Maj 2004 månedsblad fra Roskilde Frikirke månedsblad fra Roskilde Frikirke Menighedsudflugt Lørdag den 15. maj tager vi på menighedsudflugt. Vi kører fra kirken kl. 9.30 og regner med at være

Læs mere

Tale til sommerafslutning 2010

Tale til sommerafslutning 2010 Tale til sommerafslutning 2010 Velkommen på denne skønne sommerdag. Velkommen først og fremmest til 9. årgang, der er æresgæster i dag. Men selvfølgelig også til alle andre elever, til forældre og pårørende

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010

ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010 ErhvervsKvindeNyt AUGUST 2010 Virksomhedsbesøg på Renseanlæg Øst RUNDVISNING V/SPILDEVANDSCHEF FLEMMING ANDERSEN Vi starter med spisning på Den Røde Okse kl. 18-19. Herefter kører vi til Renseanlæg Øst,

Læs mere

Den åbne skole DGI Institutionsidræt

Den åbne skole DGI Institutionsidræt Den åbne skole DGI Institutionsidræt Navn Navnesen Skolereform og folkeskoler, hvordan gearer vi foreningerne til den nye situation? Skolereformens grundpiller i forhold til bevægelse! 45 minutters bevægelse

Læs mere

I Guds hånd -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter

I Guds hånd -3. Fællessamling Dagens højdepunkt målrettet undervisning. 15-20 minutter I Guds hånd -3 I Guds hånd kan jeg sejre Mål: At lære børnene, at de kan sejre, når de holder sig tæt til Gud. Selvom de føler, de oplever nederlag, vil de stadig få sejr til sidst. For Gud er med dem.

Læs mere

Formandens beretning 2015

Formandens beretning 2015 Formandens beretning 2015 Den skriftlige beretning er en fortælling om fortiden hvad der er sket. Den mundtlige beretning skal pege ind i fremtiden og de kommende opgaver. Men først OK 15. Det har været

Læs mere

I dag for 100 år siden fik Danmark en ny grundlov. Med den fik kvinder og tjenestefolk uden egen husstand stemmeret. Tænk engang. (Smil.

I dag for 100 år siden fik Danmark en ny grundlov. Med den fik kvinder og tjenestefolk uden egen husstand stemmeret. Tænk engang. (Smil. GRUNDLOVSTALE 2015 I dag for 100 år siden fik Danmark en ny grundlov. Med den fik kvinder og tjenestefolk uden egen husstand stemmeret. Tænk engang. (Smil.) Det var en milepæl i udviklingen af det dengang

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

VELKOMMEN I MIT HJEM

VELKOMMEN I MIT HJEM VELKOMMEN I MIT HJEM Jeg hedder Mari-Louise og har arbejdet som dagplejer siden 2001. Var lige væk 8 måneder i 2008. Hvor jeg arbejdede i køkkenet hos Frømandskorpset i Kongsøre. Mit hjem, som udover mig

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

Min blomst En blomst ved ikke, at den er en blomst, den folder sig bare ud.

Min blomst En blomst ved ikke, at den er en blomst, den folder sig bare ud. Af Henrik Krog Nielsen Forlaget X www.forlagetx.dk Aftendigt Aften efter aften ligner aften. Dag efter dag ligner dag. Genkendelighedens kraft ligger bag. Aften efter aften skærer fra. Dag efter dag lægger

Læs mere

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper

Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper Personale: Christa er ansat som pædagogmedhjælper i perioden den 13.1.2011-30.6.2011. Christa er indtil den 31.3.2011tilknytte t 1.årgang. Derefter skal hun med 2.årgang over i SFO hjørnet. Ditte Jensen

Læs mere

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne:

Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Forslag til vedtægtsændringer Bestyrelsen foreslår følgende ændringer til vedtægterne: Kontingent 6, stk 2. Der kan tegnes såvel aktivt som passivt medlemskab. Desuden kan der tegnes et familie medlemskab,

Læs mere

Aktivitetskalender for DSU Århus, efterår 2007

Aktivitetskalender for DSU Århus, efterår 2007 Aktivitetskalender for DSU Århus, efterår 2007 Kære medlem. Hermed bestyrelsens foreløbige bud på en aktivitetskalender for efteråret 2007. Som det fremgår, vil vi som udgangspunkt videreføre det velkendte

Læs mere

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008

REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 REFERAT AF KURSUSDAG DEN 27/9 2008 Kursus om: Professionelt forældresamarbejde med underviser Kurt Rasmussen Den 27. september 2008 på Vandrehjemmet i Slagelse fra kl. 8:30-16:00 Referat af dagen: Dette

Læs mere

Den dynamiske trio SL Østjylland. Temadag for TR og AMR og deres ledere. Velkommen!

Den dynamiske trio SL Østjylland. Temadag for TR og AMR og deres ledere. Velkommen! Den dynamiske trio SL Østjylland Temadag for TR og AMR og deres ledere. Velkommen! Hvad skal vi? Se samarbejdet mellem TR/AMR og ledelse i et nyt perspektiv. Blive klogere på muligheder og begrænsninger

Læs mere

NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN

NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN 04/11 2013 NYT NYHEDSBREV FRA LO HOVEDSTADEN INDHOLD: Nyt nyhedsbrev fra LO Hovedstaden... 2 Regeringen vil styrke kontrolindsatsen mod social dumping... 3 Hvad vil din borgmesterkandidat gøre ved social

Læs mere

C-Nyt Gladsaxe. Det handler om frihed!

C-Nyt Gladsaxe. Det handler om frihed! C-Nyt Gladsaxe Vi har for at beholde magten måtte give afkald på borgerlige kerneområder som den personlige frihed og lavere skatter. Blot for at se at Dansk Folkeparti årligt kræve deres pris for at støtte

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Oktober 2009 21. ÅRGANG

Oktober 2009 21. ÅRGANG Oktober 2009 21. ÅRGANG Solhjem Søndermarksvej 53...75 84 08 44 Kredsleder Søren W. Nielsen...75 83 83 90 / 26 83 50 01 Formand Jørgen Bæk...75 82 48 65 Puslinge Tove Pedersen...75 82 59 13 Tumlinge Hanne

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

I morgen stemmer Danmark

I morgen stemmer Danmark I morgen stemmer Danmark Hvem må stemme? og hvordan stemmer man? Side 1 af 9 Lektion 1: Hvem kan stemme? Opgave 1 Instruktion: Match synonymerne Ord og udtryk fra teksten 1. valgkort 2. afstemningsdagen

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Krabber og Søstjerner

Krabber og Søstjerner Krabber og Søstjerner Telefonnummer: 76 16 64 90 Mail: gudl@esbjergkommune.dk www.tarphagevej.esbjergkommune.dk Kære nye forældre Personalet ønsker med denne lille pjece at byde dig/jer som forældre velkommen,

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 5. juni 2013

Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 5. juni 2013 1 Statsminister Helle Thorning-Schmidts grundlovstale 5. juni 2013 Det talte ord gælder Vi er samlet i dag for at fejre vores grundlov. Grundloven er rammen for den måde, vi i Danmark træffer beslutninger

Læs mere

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011

BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 BILAG 4. Interview med faglærer ved Glostrup tekniske skole Bjerring Nylandsted Andersen (inf) April 2011 Tilstede: Faglærer og Kristine Lodberg Madsen Kristine: Hvad er din baggrund, uddannelse og hvad

Læs mere

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder...

Fredagsbrev. Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Fredagsbrev Nr. 1 12. aug. 2011 Bakkelandets Friskole 9. skoleår Kære forældre Klargøringslørdag... Velkommen søndag...en pindsvin blev begravet... IT-løsning... 2 bestyrelsesmøder... Bakkelandet har været

Læs mere

Nyhedssbrev Lynge Børnehus Februar 2014

Nyhedssbrev Lynge Børnehus Februar 2014 Nyhedssbrev Lynge Børnehus Februar 2014 I dette nummer: S. 1 Nyt fra kontoret S. 2 Nyt fra vuggestuen S. 2 Nyt fra Børnehaven S. 4 Nyt fra bestyrelsen S. 6 Artikel om robuste børn S. 10 praktiske oplysninger

Læs mere

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde.

I disse krav og formuleringer ligger der en del informationer om, hvad det er vi vægter i det pædagogiske arbejde. Indledning: I forbindelse med Espebo Børnecenters ansøgning om at blive privatiseret under De Frie Børnehaver og Fritidshjem, ønsker vi at benytte lejligheden til at orientere om de forhold, som vi finder

Læs mere

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden.

Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. 1 Kære 10.klasse, kære dimittender Det er tid til at tage afsked med skolen og med hinanden. Først vil jeg ønske jer til lykke med eksamen. Det er for de fleste en tid med blandede følelser. Det er dejligt

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere