Avisen SKAL ud!!! Forår 2000

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avisen SKAL ud!!! Forår 2000"

Transkript

1 VANGEDE BYCENTRUM Forår Nummer 6. årgang Hvor blev avisen af? 5. år med fast udgivelses tidspunkt, men så gik den heller ikke længere, det har været nødvendigt at ændre udgivelsesdatoerne for Vangede Avis. Vi må finde de tidspunkter der passer annoncørerne, for når der ikke er annoncer nok, må vi selv betale for den manglende økonomi. Det kan vi ikke blive ved med, så nu prøver vi at sikre avisens udgivelse ved at tilpasse udgivelserne til de sæsonbetonede varer. Vi forventer at have en ny udgivelsesplan klar til næste nummer af avisen og vil holde jer orienteret ved plakater i butikkerne. Jeg håber I fortsat vil glæde Jer til at læse vores lille landsby tidende. Nye medlemsbutikker Det er lykkedes Vangede Bycentrum at få næsten alle butikker til at melde sig ind i foreningen, det er glædeligt, for det er Vangede Bycentrum, der er med til at sikre at Vangede er et godt sted at handle. De nye medlemmer er således med til at sikre nogle festlige dage i løbet af sommeren og en hyggelig juleudsmykning. Velkommen til de nye medlemmer og på borgernes vegne tak fordi at I vil være med til at gøre Vangede til et godt sted at bo. Kære medborger vær med til at bevare vores dejlige bydel; brug Vangede Bycenrums forretninger til dine indkøb, du kan kende dem på Vangede Bycentrums logo, som sidder i vinduet hos medlemmerne. Vangede på internettet Vores hjemmeside er også din, skriv på den, læs og debattér på den, vi ses på: Vise Versdag i Vangede Der arbejdes i øjeblikket med en fest- og kulturdag den 17. juni med spændende underholdning i gaden og på Munketorvet. Jeg ønsker alle en god og varm sommer, med en masse indkøb i Vangede. Allan Andersen Avisen SKAL ud!!! Vangede Avis udgives af AU-Kommunikation i samarbejde med Vangede Bycentrum. Layout, sats og tryk: AU-Kommunikation. Journalister: Camilla Møller Olsen, Henning Bonde Annoncekonsulent: Peter Bech Andersen. Redaktør: Allan Andersen (AU-Kommunikation) Læs denne gang om Hennings tur gennem Vangede, Badminton med bløde løg, Pølsekonen i Vangede, Ørnegården, Ældre hjælper ældre og meget mere

2 2 Hennings tur gennem Vangede Henning er på benene igen. Efter en sygdomsfyldt tid med en bypass-operation er det dejligt at se Henning tilbage med hans store lyst til at opleve livets gang i Vangede. Velkommen tilbage Henning, jeg glæder mig over at Vangedeborgerne igen kan læse om din gang i Vangede. red. 25 år som frisør Den 1. juni kan Parisersalonens indehaver Anne Lise Bronke fejre 25 års jubilæum som frisør når jeg bruger betegnelsen frisør og ikke damefrisør, skyldes det, at forretningen betjener både mænd og kvinder. Der er som bekendt ingen herrefrisører i Vangede-City, så de fleste af os klippes af kvindelige frisører. Det går dog ganske udmærket. Jubilaren Anne Lise Bronke startede som assistent hos Valborg Mortensen og overtog salonen 1. Juni Hun er født og opvokset i Vangede og lykkelig over at arbejde her, hvor alle er søde og venlige. Mange af kunderne er kommet i salonen alle de 25 år, hun har haft salon. Så kunder og frisør kender hinanden godt. Da selve jubilæumsdagen er helligdag, afholdes der reception mandag den 29. maj kl Vi ønsker hjertelig tillykke med dagen og håber Parisersalonen i mange år vil være aktiv i Vangede. Artikler og annoncer afleveres eller sendes til: Vangede Avis v/ AU-Kommunikation, Snogegårdsvej 49, Postboks 11,, Telefon Meget gerne pr. ; Optagne artikler og indlæg dækker ikke nødvendigvis redaktionens holdning. Ny i Vangede VVS Kjeld Hansen ApS er et Østerbrofirma, der ikke havde plads nok i de vanlige omgivelser. Så da Kjeld Hansen en dag kom gennem Vangede, så han at den tidligere boghandel var til salg og købte den. Derved løste han sit arealproblem og blev et Vangede-firma. Firmaet er en moderne virksomhed, grundlagt i 1976, der gennem årene har expanderet langsomt, og som i dag fremstår som et velkonsolideret firma, der bygger på håndværksmæssige traditioner. Det kendetegnes blandt andet ved at firmaet er medlem af Dansk VVS-installatørforening og VVS-Branchens Garantiordning. Det er et mellemstort firma der arbejder med anlægsarbejde og serviceopgaver. Som hovedopgave servicerer man ca. 90 ejendomme og boligforeninger i Storkøbenhavn, hvor man udfører alle former for vedligeholdelse og nyinstallationer, herunder fjernvarme og murerarbejde. Desuden udfører man, i samarbejde med professionelle ingeniører og arkitektfirmaer, i total eller underentreprice, nyanlæg og konvertering til fjernvarme. Firmaet håber at kunne etablere sig i vores område og Vangede Avis byder velkommen. Vinaften i Vangede Skjold Burne og Café Rhina følger op på succesen og afholder igen en vinaften i Vangede. Denne gang vil det være med vine fra Chile, Californien, Australien og Sydafrika. Det er nogle forholdsvis nye vinlande, hvorfra der virkelig kommer nogle spændende vine. Vinene Nymose Dyreklinik Fodersalg. vil blive præsenteret sammen med en let anretning fra Rhina. Når vi har lidt i glasset og i maven, vil vinene løbende blive kommenteret af Bo fra Skjold Burne. Vinaftenen vil blive holdt fredag d. 5. Maj. Program og tilmelding vil senere fremgå af opslag hos Café Rhina og Skjold Burne. Brugsen har moderniseret til 2000 Det gør det rart, at handle ind i byens største supermarked. I anledning af moderniseringen arrangeredes årtusindets Grand Cru-udsalg af vin. Med et utal af tilbud til tålelige priser. Og på selve dagen var der stort opbud af købere. Der var lang kø, da udsalget startede (over 100 personer) og købelysten var stor snart var flere sorter udsolgt. Salget foregik efter først til mølle princippet og mange havde lister med og gik professionelt frem ved købet af de mange lækre vine til nedsatte priser, alligevel måtte den store tegnebog frem hos mange af indkøberne. Det er svært at stoppe, når man får et sådan vintilbud. Der blev omsat for omkring kr. på en times tid. Det er trods alt ikke hverdagskost ret mange steder. Men vi har en dygtig vinmand i Brugsens bestyrer Bjørn Leisner, og det giver åbenbart genlyd langt ud over Vangede. I øvrigt tillykke med den nye forretning den er virkelig flot og funktionel. Dyrlæge Fawzy Morcous Døgnogweekendvagttlf F ORÅRETS V INE Se øvrige tilbud på: Chianti Classico Castellani, D.O.C.G Vinen produceres på en sammensætning af Sangiovese og Canaiolo, der er røde druesorter med en lille tilsætning af de hvide druesorter Trebbiano og Malvasia. Vinen har en flot, rubinrød farve en meget liflig smag med afbalanceret fylde og en frisk, frugtfyldt bouquet. ITALIEN Normalpris Tilbud 1 flaske flasker Château Pintouquet, Bergerac, Rød- og hvidvin Château Pintouquet ligger i distriktet Bergerac øst for Bordeaux. Rødvinsarealerne er på 20 ha og er beplantet med 50% Cabernet Sauvignon og 50% Merlot. Château Pintouquet, rød, har en flot, rubinrød farve tør smag med stor blødhed. Hvidvinen er produceret 100% på Sauvignon-Blanc. Smagen er tør, lækker med god fylde og blomstrende liflighed. FRANKRIG 1 flaske flasker Pavillon Clair Rivage, 1995 Saint-Emilion Vinen er produceret på regionens klassiske druesorter: 60% Merlot, 35% Cabernet Sauvignon og 5% Cabernet Franc. Pavillon Clair Rivage, Saint- Emilion, har en flot dyb rød farve en blød fyldig smag og en frugtrig bouquet. FRANKRIG 1 flaske flasker 1997 Côte du Py, Morgon, Domaine Savoye Côte du Py ligger i Cru du Beaujolais-regionen Morgon. Domaine Pierre Savoye dækker et areal på 14 ha. De veldrænede marker er beplantet 100% med Gamay. Denne vin har en smuk, dyb rød farve smagen er kraftig, rig med megen frugt bouqueten frugtfyldt. FRANKRIG 1 flaske Nu pr. flaske Spar 33,50 Spar 8, Spar 14, Spar 15,00 Vangede Bygade 77 Tlf.:

3 Badminton med bløde løg En blæsende aften i januar trodser min ledsager og jeg modvinden og kæmper os vej til Gentofte Badmintonklub på cykel. Mange ville nok undre sig, hvis jeg nu røber, at vi kun har en ting i tankerne: Stegt rødspætte med kartofler og persillesovs. Der er nemlig sket det, at der er åbnet en restaurant i badmintonklubben. Kokken Leif Ravn står bag projektet og gryderne. Hvis man ikke lige ved det eller er typen, der spiller badminton i klubben, kan det være svært at vide, at der er åbnet en restaurant. Der er nemlig ikke tegn på det nogen steder, og det er kun fordi jeg tilfældigvis har en mere eller mindre storslået karriere som badmintonspiller i GBK bag mig, at jeg har en fornemmelse af, at man finder restauranten ved at gå op ad vindeltrappen til venstre. Dog vil de opmærksommes blik finde vej til menukortene, der er hængt op på væggen foran trappen. Retter som: Rejecocktail, indbagte rejer og stjerneskud, udgør forretterne. Et a la carte kort tilbyder retter som bøf og wienerschnitzel, m.m. Til det kan man vælge at bestille salatbar, og hvis man er vild med is, er dette lige stedet. Der er nemlig en isbar, hvor man selv vælger sin is, og der er mange- rigtig mange, forskellige slags drys. Yderligere kan en børnefødselsdag arrangeres med alt hvad der hører til af burgere, is (med den vigtige detalje at børnene selv blander deres is!), sodavand, cacao og kringle. Der kan være 15 børn mellem 4 og 12 år. Så Mc Donalds; go home. Din lokale Tømmerhandel Buddinge Trælasthandel A/ S Buddingevej Søborg v/ Buddinge Hovedbanegård Stegt flæsk og frikadeller Foruden alt dette tilbydes der hver aften en dagens ret til den nette sum af 49 kr. Således fik vi fornøjelsen af at nyde dejlige, friske, stegte rødspætter med kartofler og persillesovs. Herligt store portioner. Og vi var så mætte, at selv min ledsager, der ikke plejer at afslå en isdessert, takkede nej, idet han pegede på sin mave. I stedet fik vi serveret en Irish coffee, og det var en behagelig varmende afslutning på et dejligt måltid. Nu vil nogen nok hævde, at det ikke er særligt originalt, at vi begge valgte den samme ret, men lysten, og idéen om god gammeldags dansk mad som dagens ret, fik os til at glemme al fornuft omkring det at skrive en madanmeldelse. (Det har jeg også bemærket at Jonna Dwinger fra Politiken engang har gjort.) Desuden synes jeg, at det gør stedet til noget andet end en almindelig restaurant. Der er en ny dagens ret hver dag, og et hurtigt vue nedover kortet fortæller, at der er tale om meget traditionelle danske retter: Boller i karry, medister, frikadeller, hakkebøf, ribbenssteg, bankekød og alskens andre lækkerier, som jeg for mit vedkommende ikke har den fjerneste anelse om, hvordan man frembringer, efter at have tilbragt min barndom i en øko/helsefamilie. Ikke kun for de aktive Man behøver altså hverken være badmintonspiller på hygge- el- Leif og Eva har et stort hold der er klar i kulissen når der er behov for det. Så nu er GBK ikke kun det bedste sted at spille badminton, men også en god mulighed for et lækkert måltid mad. Åbningstider Tor. Fre. og Lør Søn. - Ons Mellem 9-12 rundstykker med kaffe Kr. 15,- Tlf.: NM Alt mekanisk arbejde udføres - Pladearbejde - Lakering - Forsikringsskader Stolpegårdsvej 16 Tlf ler elitestadiet for at nyde et måltid hos Leif. Man har derimod mulighed for at skippe den traditionelle pizza, hvis man ikke orker at stå for middagen i aften, og i stedet tage ned og spise god gammeldags mad, uden at det skal være fint og ud-at-spise-agtigt. Folk sidder jo immervæk i shorts og pandebånd, så man kan hurtigt føle sig overdressed. Det er nok også her, man finder en forklaring på, at vi ikke drak en Chateau de et eller andet, for til rødspætter og persillesovs har man mere lyst til øl og cola. (Desuden vil jeg ikke blamere mig med min uvidenhed inden for vinens verden.) Men muligheden for at få vin til sin bøf er tilstede, og sådan skal det jo være. Så opråb, kære Vangedeborgere. Bevares, der serveres udmærkede pizzaer i Vangede, men prøv Leif i GBK. Det er noget andet, og desuden ganske hyggeligt. Camilla Møller Olsen Wiener Salonen for ham og hende klip krøl v/margit Winsløw Vangede Bygade 92 telefon GBK Restaurant Ved Stadion 4 Åbningstider: mandag-torsdag Se dagens ret på

4 4 DERES LOKALE RENSERI RENSERI Alt i fineste rens & pres Skind & pelsrens samt opbevaring Gardin Dynevask Møbelbetræk & tæpper Bemærk ekstra service Færdigrens & pres fra dag til dag Kig ind Altid et godt tilbud COMET RENS Vangedevej Gentofte tlf K valiteten i højsædet Alle former for gulvbehandling udføres for boligs els kaber, ejendomme og private Vi kommer og går til tiden og s amarbejder gerne med andre håndværkere Vi klarer ogs å trapper på forsvarlig vis og rydder s elvfølgelig op efter os VIST I's GU LVS E R VICE R ing for uforpligtende tilbud Mobiltlf Fax Hillers Ryg- og Sportsklinik Hedder en nyåbnet klinik i kontorbygningen ved Gentofte Stadion, der allerede har kunder fra sportsforeningerne i Gentofte og Vangede. Foruden sportsskader og privat behandling, har man også specialiseret sig i rygestop og vægttab, kost og vitaminvejledning. Behandling af gigt og ledsygdomme. Det hele foregår i samarbejde med en læge. Man arbejder også med øreakupunktur. Indehaveren har en tre-årig uddannelse som fysiurgisk massør. På visitkortet står: Muskelskader, Migræne og Ledsmerter. Klinikken fungerer også således, at man kan pakke det hele sammen og komme ud til foreninger og Få en gratis privat Få dit læserbrev på internettet Send et postkort på internettet firmaer, der f.eks. har museskader o.a. Hiller var i to sæsoner tilknyttet Jægersborg Boldklub, hvor han tog sig af muskelpleje og andet forebyggende, hvilket resulterede i, at klubben stillede op med de samme spillere i hele sæsonen noget der vakte meget opmærksomhed også i de andre klubber. Desuden har centret også været tilknyttet Gentofte Ishockey, og besøges også af idrætsudøvere fra GBK og GVI. Man behandler også ældre gangbesværede. Det er altså et spændende projekt der her går i gang og man kan kun ønske held og lykke med foretagendet! Henning Bonde. annonce på internettet Få en begivenhed på Vangedes kalender Matas vil have flere mænd ind i butikken Matas er langt mere end neglelak og læbestift. Det ved kunderne godt. Der er bare det problem, at langt de fleste af butikkens kunder er kvinder. Og mange mænd lever derfor fortsat i troen på, at Matas- det er mest makeup og den slags. Men nu søsætter kæden en stor kampagne, der skal fortælle, at Matas også er en butik for mændene. Vi vil meget gerne have punkteret myten om, at Matas kun er for kvinder og børn. Matas er i høj grad også for mænd, og det gælder indenfor alle vore områder. Kampagnen er derfor, om man så må sige tværfaglig og præsenterer således varer inden for både kemi, sport og personlig pleje. Multimedie Pc på højkant Når mænd køber ind skal det være rationelt og hurtigt. Hurtigt vil være nøgleordet i Matas i Vangedes udstilling omkring kampagnen. Der vil være ikke Vind en multimedie PC til over kr. mindre end to motorcykler at se i butikken, en Honda Transalp 600V og en Yamaha Genesis Hvad gør man fx ved rust på fliser, ridser i ruden eller ømme muskler. Hos Matas i Vangede kan man både få løsningen på problemet og konkret kvalificeret vejledning fra et veluddannet personale. I forbindelse med sin mandekampagne sætter Matas en Multimedie PC til over kr. på højkant. Konkurrencen er selvfølgelig primært for mænd, som skal komme ned til Matas i Vangede for at hente deltager kupon for at være med i lodtrækningen. Og nej vi handler ikke med motorcykler

5 5 DUI arrangerer Foråret kalder til fest i Vangede Børnehjælpsdag 5. og 6. maj DUI fylder pladsen foran Brugsen med underholdende boder. De sidste detaljer om programmet er desværre ikke fastlagt endnu, men mulighederne skal nok kunne fremkalde lidt spænding Nærmere program Vi sætter plakater op i Vangede når programmet er fastlagt Vi håber mange vil støtte denne Vangede-tradition På forhånd tak, siger Leif E Nielsen, formand for DUI - Leg og Virke i Vangede Fiskebod Tuborg fadølsbar Lykkehjul Musikalsk underholdning Grill Loppemarked Stadepladser kan købes hos farvehandler Jørgen Freilev, Snogegårdsvej 3. fra mandag den 3 april. Stadepladser på 9 m koster 75 kr. og 6 m koster 45 kr. Lillebror Lotteriet Starter torsdag d. 30 marts i butikkerne i Vangede som DUI i Vangede står for. Lodderne koster 20 kr.. Hovedgevinsten i år er en Seat 5 dørs 1,6 101 hk. til en værdi kr Forbedret adgang til biblioteket Ejnar Schüsler Snedker- og tømrerfirma Mesterlodden Reparation og vedligeholdelse Specialitet: Inventar Nyt fra Vangede Filialbibliotek Vangede Filialbibliotek har fået ny indgang lige under bygningens store flotte glasparti. Man kan nu besøge biblioteket, uden at skulle forstyrre gæsterne i Café Rhina. Caféen beholder den hidtidige indgang og har fået sit eget rum adskilt fra biblioteket med væg og glasdør. Bibliotekets personale er glade for, at det endelig er lykkedes at tilbyde Vangedes borgere de bedst mulige adgangsforhold og et røgfrit miljø. Har du aldrig været inde på biblioteket før, så skulle du benytte dig af det nu. Ved du forresten, at du udover bøger kan låne musikcd er, spillefilm på video og cd-rom-spil, og at biblioteket har seks Internet-adgange? Her kan du følge med på Vangedes egen hjemmeside Lad forårets glade farver fylde dit hjem med en buket fra v/vibeke Bertrand Vangede Bygade 39 Tlf BLIKKENSLAGERFIRMA A/S Fax Kontor & værksted Mesterlodden 30 De ringer Vi bringer LA SPEZIA PIZZA & GRILL VANGEDEVEJ GENTOFTE RING & BESTIL ELLER FÅ MADEN BRAGT FRISK & VARM udbringning fra kørsel kr. 15,- Åbningstider: mandag til lørdag søn & helligdage Kattens aftentur Mens solen kaster skygger på en mur, går vores kat en stille aftentur, imens den kigger efter flyvske fugle og leder efter musen i dens hule. Når skyggerne bli r længere på muren er katten atter kommet hjem fra turen. Den slikker sig om munden, smiler glad: I aften fandt jeg selv min varme mad! Kirsten Ankerstjerne fra 11 til 22 fra 12 til 22

6 6 Pølsekonen fra Vangede Lissi Helt er født og opvokset i Hvidovre, men i 1957 mødte hun Erik, som har boet i Vangede hele sit liv. Han var enkemand med 2 piger, og Lissi, som havde en søn, flyttede ind hos Erik i hans 2- værelses lejlighed på Vangede Bygade (som dengang hed Vangedevej) i ejendommen lige overfor Brugsen, ovenover Villabyernes Grill. Da Lissi flyttede til Vangede, var ejendommen med Brugsen endnu ikke bygget, og på grunden lå nogle mindre huse med lejligheder, og i det bageste hus boede Eriks forældre til leje hos fru Voss. Da Eriks første kone var død, tog hans forældre sig af pigerne, men de flyttede hjem til deres far, da han giftede sig med Lissi. Den største af pigerne, som dengang var 13 år, var ellers ikke meget for faderens nye kærlighed. Da hun første gang mødte Lissi, truede hun med aldrig at sætte sine ben i lejligheden, hvis Lissi skulle bo der. Det gik heldigvis anderledes, og Lissi fik et tæt og godt forhold til begge Eriks døtre. At flytte fra Hvidovre til Vangede var ikke nogen stor forandring. Begge steder var små samfund, hvor forretningerne, skolen, kirken og kroen lå indenfor rækkevidde. Sådan er det stadig ifølge Lissi, som for ca. 10 år siden flyttede til en ældrebolig på Vangedevej 12 dér hvor den tidligere Villabyernes Bio lå. Lissi er udlært nådlerske hos Bartel, Damernes Sko på Vesterbro, og Erik var skraldemand. Da Lissi flyttede til Vangede arbejdede Eriks mor hos forskellige familier, hvor hun hjalp til med det huslige, og hun fik også i løbet af et stykke tid Lissi i gang som husholderske, bl.a. arbejdede Lissi for den Libyske ambassade på Soløsevej i 15 år. Det var et dejligt job, hvor Lissis skoleengelsk kom på prøve, og hun endte faktisk med at tale sproget ret godt. Lissi har mange gode minder fra de år, bl.a. om fornemme fester og kendte personer, hun har hilst på. Når omgivelserne chokeredes over, at hun arbejdede for Gadaffi, svarede hun altid: Og hvad så, jeg har da ikke noget med ham at gøre, og hun traf ham heller aldrig. Efter mange år som skraldemand fik Erik dårlig ryg og måtte finde anden beskæftigelse. Det blev til forpagtning af pølsevognen ved det nuværende Fakta på Vangede Bygade - overfor Ormegården. Lissi fortæller, at beboerne i Vangede altid har været gode til at give øgenavne. Ormegården kommer formentlig af, at folk havde så mange børn. Lissi s Erik gik under navnet Rødspætten, fordi hans far engang havde truet med at banke ham med en rødspætte. Pølsevognen blev en sjov, hård og dejlig tid, bl.a. fordi det blev et arbejdsfællesskab mellem Lissi og Erik. Der var åbent 6 dage ugentlig fra 9 morgen til 22 kun søndag var fridag. Der var strenge krav til hygiejne og opbevaring af madvarerne, så pølsevognen blev rengjort i alle kroge, og alt skinnede hver eneste dag. At stå i pølsevognen gjorde Lissi og Erik til ansigter som alle kendte, og idag, når Lissi færdes i Bygaden, hilser mange unge mennesker på hende. Hun kender dem dårligt, men ved, at det er børn, som købte pølser hos hende for år siden. Lissi s og Eriks pølser var vidt berømte. Kunderne kom langvejs fra og mange skulle have pølser med hjem. Det var før grill ernes og pizzariaernes tid. Lissi og Erik havde det helt specielt rart sammen med de helt unge mennesker, som holdt til omkring pølsevognen, og det hændte også, at de lånte penge til en af dem, hvis det kneb. Men pengene blev altid betalt retur til aftalt tid. Om ikke andet sørgede kammeraterne for at minde hinanden om, at aftalerne skulle overholdes. Lissi og Erik arbejdede hårdt, og det fik de også noget ud af økonomisk. Det var en god forretning, og pengede blev bl.a. brugt til mange udlandsrejser, da Erik og Lissi trak sig tilbage på grund af Eriks sygdom. Sammen foretog de spændende og dejlige rejser, inden Erik blev for dårlig til det. Erik døde kort før sin 70 års fødselsdag, så nu bor Lissi alene i lejligheden på Vangedevej. Efter et liv med meget arbejde og kontakt med mange mennesker, har Lissi nu trukket sig lidt tilbage. Hun hygger sig i sin lejlighed og nyder andres selskab og aktiviteterne, når hun er på Tværbommen. Hun glæder sig også over, at hun havde pølsevogn, dengang det stort set var eneste mulighed for fast-food. Virkeligheden er meget anderledes i dag med Grill er, Pizzariaer og McDonald på hvert eneste gadehjørne. Med al den konkurrence er det nok ikke nemt at have pølsevogn i dagens Danmark. Birgitte Halved Besøg... Pølsevognen i Vangede City Pølsevognen står stadig i Vangede Nu med Pølse-Else ved roret Den nuværende pølsevogn i Vangede har stået på stedet i 36 år og Pølse-Else har været i vognen i 27 år Åben: Mandag - Fredag Kl

7 7 Fejrer 5 års fødselsdag med 3 temauger UGE 14 Én gratis shampo Vitamino color 250 ml. fra L'Oréal værdi 79 kr. Kun i forbindelse med farvebeh. SILHOUET UGE 15 KUR Powerdose fra L'Oréal den professionelle salonkur 50 kr. Normalpris 98 kr. UGE 16 Åbent: mandag tirsdag onsdag Skærtorsdag Langfredag lør. lukket Bemærk UGE 17 Individuel SURPRISE til alle kunder som bliver klippet/fønt. Alle uger kan du deltage i vores fødseldagskonkurrence. Kom ind og besøg os! Vi trækker hver uge lod om en personlig behandling værdi ca kr. Kan ikke ombyttes til produkter el. kontanter Vi glæder os til at se dig Med venlig hilsen Dorthe og Gitte SILHOUET Vangede Bygade 114,

8 I slutningen af 1999 og starten af år 2000 er der sket store forandringer i SuperBrugsen Vangede. Butikken har gennemgået en 100% renovering og fremstår i dag som et top-moderne supermarked. Alt indvendigt er blevet udskiftet eller renoveret, en ny Frugt- & Grønt afdeling, en ny Vinafdeling og alle køle- og frostmontre er nye. Reoler og varer er blevet placeret mere logisk og kundevenligt, så butikken nu er mere indbydende og overskuelig. et top-moderne supermarked T ilbud gælder kun Mandag 3/4 - L ørdag 8/ ps. Merrild K affe alm/light Chateau P uyblanquet Caville 1997 S aint-emilion Grand Cru Kun Carls berg Kurvand 3fl. Kun88,- 24, 95 Kun 1/2 fl. S naps Vælg mellem RødAalborg Brøndum Aalborg E xport 69, 95 69, 95 Kun Vangede B ygade 61 T lf Fax Åbent hverdage 9-19, lørdage 8-16

9 Krop & Sjæl v/ Lægeexam & aut. Kosmetolog & negletekniker Marianne Meinert Hudpleje & Make-up Manicure & pedicure Aromaterapi- & alm. massage Kunstige negle Urtebaseret kosttilskud Vægtkontrol (tage på/tabe sig) Gaveartikler til ham & hende Gem denne kupon og få 10 % rabat VANGEDE BYGADE 41 Klinik , Mobil Ørnegården Gentofte Kommunes nye slogan i stillingsopslag er En arbejdsplads i bevægelse. Gentofte Kommunes Tekniske Forvaltning lever i høj grad op til dette slogan, idet den største part af driftsenhederne snart samles i det store kontor og garagekompleks bag genbrugsstationen og vandtårnet. Dette frigør en række arealer andre steder i kommunen, der da kan anvendes til andre formål. En sådan historisk begivenhed giver lejlighed til at dyrke Ørnegårdens historie en smule, for uden historie ingen fremtid. Den rigtige Ørnegård lå på den anden side af Lyngbyvejen, lige efter NESA, i svinget på vej mod Ikea. Findes første gang på et kort fra 1766 tegnet af kredslæge Joh. Lemche Gården var med sine 85 tønder land, den største blandt gårdene i Vangede og markene lå på begge sider af den gamle Kongevej. Blandt arealerne var stednavne som Egebjergene, Øerne, Bisterbolsstykkerne og mange andre. Der var navne nok at vælge mellem til gården. Gården lå på Øerne og dette er gennem tidernes udtaleforvanskning blevet til Ørnegården, idet navnet næppe har det mindste med den kongelige rovfugl at gøre. Som første ejer nævnes en Rasmus Hansen, der nok ikke har hørt til den kategori af bønder der samlede penge på kistebunden og et og andet lader ane, at han var tilbøjelig til at besøge kroerne. Tre gange i 1778, 1779 og 1785 lånte han 200 rdl. af Niels Nielsen på Højsgården som derved fik pant i Ørnegården. Da Rasmus Hansen på sine ældre dage blev enkemand, indgik han en aftale med Niels Nielsen om at hans 19 årige datter skulle flytte ind som kone på Ørnegården. Rasmus Hansen har sikkert regnet med, at så kunne der slås en streg over gælden. Pigen blev ikke spurgt. Da bejleren en dag i Lundehuskroen havde fået en tår over tørsten fremsatte han en så respektløs udtalelse om sin tilkommende kones hidtidige vandel, at hendes fader, da historien kom ham for øre brat ophævede aftalen og sagsøgte Rasmus Hansen, men frafaldt søgsmålet, efter at denne den 27 febr havde udstedt en erklæring, samt betalt en bod, der gav pigen fuld oprejsning for de ærekrænkende udtalelser. Næste ejer var Anders Nielsen som kom fra Højsgården og i 1828 arvede hans søn Ole Andersen, som var gift med Maren Jensdatter fra Gentofte kro, gården. Han var en anset mand, blev sognefoged og var i årene medlem af Gentofte sogneforstanderskab. Han døde i 1864 og dermed gled gården ud af slægtens eje. Den blev herefter hyppigt handlet, indtil Gentofte kommune i 1919 købte ejendommen samt det tilknyttede teglværksareal øst for Lyngbyvejen. På Ørnegårdens gamle jorder er anlagt en række tekniske anlæg. Allerede i 1918 anlagde NESA på Lyngbyvejens østside transformatorstationen Ørnegård. På vejens modsatte side opførte selskabet Lagergården der blev taget i brug i På arealet mellem Lyngbyvej og Hørsholmvej opførtes i 1935 et sekskantet gastårn. På jordene ved Hørsholmvejen opførtes Ungdomsboligerne der er taget i brug i begyndelsen af 1949, tegnet af arkitekt Arne Jacobsen. Falck købte Ørnegården Ørnegårdens bygninger blev solgt til Falcks Redningskorps, der her indrettede en redningsstation, som åbnedes den 1. oktober Kilde: L. Gotfredsen. Gentofte. Fra Søholm til Ermelunden. Gastårnet der senere blev malet lyseblåt kunne ses viden om og blev næsten et slags vartegn for Gentofte Kommune, blev nedrevet i 80-erne tror jeg. Falck flyttede fra Ørnegården engang i 60-erne og gården blev nedrevet. Spørgsmålet er om Falcks gamle logo Ørnen (eller er det en Falk) kom før Ørnegården eller efter. Omtrent hvor den nuværende genbrugsstation ligger var der frem til slutningen af 60-erne et forbrændingsanlæg. Det store bygningskompleks som nu i daglig tale hedder Ørnegården blev opført og indrettedes til det kommunale renovationsvæsen samt til kommunens håndværksafdeling og lager. Omkring 1980 flyttede så gartnerafdelingens driftskontor hertil ligesom der indrettedes mandskabsfaciliter til det nuværende distrikt 3 s medarbejdere. I 1985 blev renovationen overdraget til firmaet Renovadan og dermed overtog de også størsteparten af bygningskomplekset. Nu 15 år efter er komplekset så købt tilbage af kommunen. Projekteringen af de nødvendige ændringer kan sættes igang. Arkitektfirmaet Thora står for projekteringen. Hele komplekset skal rumme plads til alle medarbejdere i Park og Vejafdelingen, Forsyningsafdelingen (exclusiv pumpestationen). Om alt går helt planmæssigt regner man med indflytning 1. juli Af Morten Falmer-Nielsen Park og Vejafdelingen Tagdækning m/icopal Overstrygning af tage m/asfalt Rep. & vedligehold af paptage Frikke's Tagdækning Aps Dalstrøget Søborg Telefon Telefax Mobil Billedindramning i træ og aluminium Opspænding af broderier Spejle efter ønske Kunstplakater Tlf.: VangedeBygade39 Besøg A.A. Cykelservice Du kan endnu nå at undgå kø til forårstjekket Eftersyn Smøring 95 kr. Pump din cykel selv GRATIS Eller få hjælp for 10 kr. A.A. Nøgle- & Skoservice Vi sliber både knive og sakse NB. Nye åbningstider! Man-Fre. 10:00-17:30 Lør. 9:00-13:00 Du kan nu faxe til hele verden herfra! Vangede Bygade

10 10 Alt under et tag Jægersborg Autolakering ApS Flemming Olsen Telefon Mes terlodden 20 RB air Jægersborg Autoplade P ladearbejde Autolakering Autoreparation v/ Jan Schou Festlig søndag Gør et fund på loppemarkedet i Børnehuset Regnbuen Den efterhånden årligt tilbagevendende begivenhed finder sted for 8. gang søndag d. 7. maj fra kl og vil igen i år blive det store tilløbsstykke takket være de mange spændende aktiviteter. Forberedelserne til loppemarkedet er allerede i fuld gang med opslag i Vangede, hvor der bliver annonceret efter effekter fra dødsboer eller fra Vangedeborgere, der rydder op i kældre og pulterkamre. Tingene får plads i Regnbuens kælder, der snart bugner af spændende loppeting. Der vil være gode chancer for enhver, der møder op med åbent sind at se mulighederne i genbrugsherlighederne. Udover de mange lokale borgere, forældre, venner og bekendte har flere opkøbere gennem årene fundet vej til Regnbuens loppemarked. Et andet stort tilløbsstykke er tombolaen, hvor en stor del af gevinsterne er sponsoreret af de lokale Vangedebutikker. Børnene skal jo ikke glemmes og der bliver et væld af børneaktiviteter som fiskedam, muntre køkken, Kunst i Vangede tatoobar og meget andet. Ingen behøver at vansmægte. Regnbuen er leveringsdygtig i små lune retter, kaffe og kage og ikke mindst fadøl og levende musik. Alt sammen til meget o- verkommelige priser. Allerede i begyndelsen af marts måned holdt loppeudvalget, der består af en gruppe forældre og pædagoger, sit første møde for at planlægge og fordele nogle af de mange opgaver, der naturligvis er ved så stort et arrangement. Mange forældre inddrages i arrangementet både før og under loppemarkedet. Der bliver bagt kager, flutes og lavet lister så forældrene skiftes til at passe boderne. Overskuddet går til finansiering af børnehavebørnenes sommerkoloni og de store vuggestuebørns overnatning i Regnbuen. Alle effekter modtages med stor tak og man kan kontakte Børnehuset for yderligere information omkring evt. afhentning på tlf Regnbuen, Stolpehøj 146, Vangede. Loppemarkedet afholdes søndag d. 7. maj mellem kl Dorte Holm Grå/ Rød (str ) danni sko Vangede Bygade 39 Tlf.: Koldt bord med bl.a. sild, leverpostej, flæskesteg, deller, tarteletter m/høns i asparges, æggekage og ost Hver søndag i maj & juni fra kl ,50 Alle er velkomne 1/4 Fad Vand 10,- 8,- 6,- Kaffe kr. 85,- I godt vejr kan terrassen benyttes GVI Restaurant Mosebuen 28 B Tlf Fugl Kunstværket er udført i jern af Per Ulrich. Det er placeret ved Drosselbo, Stolpegårdsvej 24. Per Ulrich er maler, billedhugger, grafiker og forfatter og er repræsenteret på Kunstmuseet med skulpturerne Sol og De blinde i Marrakech Af forfatterskaber kan nævnes romanerne Iver og Tabte ansigter EE GVI s Café Bestyrerne af Cafféen i GVIs klubhus vil gerne slå fast, at der er adgang for alle de gæster der besøger området, man er meget velkommen til at komme indenfor i cafeteriet og nyde en kop kaffe, lidt mad og en øl. Mange har den opfattelse, at kun medlemmer har adgang, men sådan forholder det sig ikke. Så kom indenfor og nyd de dejlige omgivelser i Nymosen. Mangler man et selskabslokale til festen, kan man leje lokaler her. Det er jo rart at vide, især når konfirmationen eller en anden festlig begivenhed nærmer sig. Lokalerne ligger jo i smukke omgivelser og er meget brugervenlige. Vi ses i GVI. Henning Bonde

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj

Husk Sæsonafslutning tirsdag den 31. marts kl. 19.00 Udflugt til Fugleparken søndag den 10. maj www. blistrup-graested-folkedansere.dk Marts 2015 Nr. 1 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Referat fra generalforsamling side 2 Bestyrelse og udvalg side 3 Sæsonprogram forår/sommer 2015 side

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

ARENDSE NYT Juni 2013

ARENDSE NYT Juni 2013 ARENDSE NYT Juni 2013 Sankt Hans 23. juni 2013 Indholdsfortegnelse Juni 2013 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Nye Priser Velkommen til nye medarbejdere Fødselsdage Referat af beboermøde April

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

Centrets bedste Nyhedsavis

Centrets bedste Nyhedsavis Centrets bedste Nyhedsavis - At gå på CSV SydØstfyn. (Side 3) - Elever på Nytårsforsæt. (Side 10) - Den SJOVE side. (Bagsiden) Velkommen til skolens bedste nyhedsavis. For første gang i nyere tid har skolen

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.

Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr. Læs Tuse Næs Bladet på nettet: www.tusenaesbladet.dk Siden bliver opdateret så snart Bladet er udkommet. NR. 8 August 2012 27. Årgang Blad nr.: 287 2 3 Murermester Michael Sahner Hansen ApS Præstemarken

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Juli 2014 Lørdag d. 5. juli. Jazz og æggekage på Carlslund, Fruens Bøge Skov 7, 5250 Odense. En tilbagevende tradition er, at vi mødes på Restauration Carlslund og nyder den gode æggekage og jazzmusikken

Læs mere

H E L E E Nr. 6 juli 2015

H E L E E Nr. 6 juli 2015 HELE E Nr. 6 juli 2015 HELENENYT Nr. 6 (juli årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout &

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Krejbjerg - Nyt Juni 2015

Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Krejbjerg - Nyt Juni 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn ÅRETS BYFEST 2015 Den 23. 27. juni afholdes der byfest i Krejbjerg. Tirsdag den 23. juni kl. 18.30 Cykeltur til Nymølle kl. 20.00

Læs mere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere

1. sal: Dagcenteret: 2. sal: 3. sal: 4. sal: 5. sal: Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 6. årgang 1. udgave 1. juni 2015 5. Eva Hjort 6. Anna Elvira Andersen 7. Anna Wraa 15. Eli Agnethe Hansen 2. sal: 1. Rigmor Vils 2. Ole Kragh Pedersen 3. Vagner Hansen 12. Gerda Jepsen

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør.

Lørdag d. 24 januar 2004. På skonnerten HÅBET i Helsingør. INVITATION Kære sejler Vi vil gerne gentage succesen fra sidste år og invitere dig og din familie til det 2 Lotus møde, i rækken af de årlige møder der gerne skulle blive en hyggelig og udbytterig tradition

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Denne dagbog tilhører Norah

Denne dagbog tilhører Norah Denne dagbog tilhører Norah Den lille bog, du står med i hænderne nu, er en dagbog fra en russisk pige. Hun hedder Norah og er 12 år gammel. Dagbogen handler om hende og hendes familie. De var russiske

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni

Program. Byfest for. Bjerregrav 2015. Den 11. - 14. juni. Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Program Byfest for 2014 Byfest i Ø. Bjerregrav 19., 20., 21. og 22. juni Bjerregrav 2015 Den 11. - 14. juni Program Torsdag d. 11. juni Programmet er foreløbigt, og der kan komme ændringer/justeringer

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. 1. Hvornår kan Søren blive klippet? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvilken barnevogn vælger Karen? 4999 kr. 3995 kr. 2999 kr. X 1. Hvornår kan Søren blive klippet? 18.00 17.00 17.30 2. Hvilken farve er flottest? hvid rød grøn

Læs mere

ARENDSE NYT Juli 2015

ARENDSE NYT  Juli 2015 ARENDSE NYT Juli 2015 Indholdsfortegnelse Juni 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Arrangementer i Juni Fødselsdage Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Ganghold Frisør Log

Læs mere

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler.

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Substantiver arbejde www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Du skal købe to kilo kartoffel

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub

Sydfyns Single- og Venskabsklub Sydfyns Single- og Venskabsklub www.svendborgsingleklub.dk OBS!! Af hensyn til danseaftner på Skærven i Nyborg, er klubaftnerne fremover flyttet til 3. fredag i måneden April 2013 Søndag den 7. april kl.

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra

Til unge & forældre. Konfirmand-WorkShops. Lørdag, den 8. februar 2014. Invitation til alle unge i 7. klasse fra Til unge & forældre Konfirmand-WorkShops Lørdag, den 8. februar 2014 2014 FORÅR 2014 Invitation til alle unge i 7. klasse fra Konfirmand-WorkShops Konfirmand-WorkShops og Blå Mandag Til alle unge i 7.

Læs mere

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet

OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet OBS!! Nyt i Bakkenyt: fælles kalender nederst i nyhedsbrevet Hørning d. 1.2.2012 Kære Forældre Vinterferie I uge 7 er der pasning på Højbo SFO. Der er ingen tilmelding, åbningstiderne er som vanligt fra

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Velkommen til byfest i Vester Nebel

Velkommen til byfest i Vester Nebel Velkommen til byfest i Vester Nebel Så er det byfesttid i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: torsdag den 12. juni søndag den 15. juni 2014 Byfestprogrammet

Læs mere

Velkommen til Pilehavehus

Velkommen til Pilehavehus Velkommen til Pilehavehus Lidt om dit nye hjem 1 2 Velkommen // Velkommen til dit nye hjem i Pilehavehus. Vi håber, at du vil falde godt til i de nye omgivelser. Pilehavehus ligger i den nordlige del af

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK

FK JUNI. 30. Klubben har åbent kl. 9-17 for FK/JK FK JUNI Man. 1. Velkommen til de nye børn. Rundboldkamp Tirs. 2. PC-spilledag Ons. 3. Skaterrampen v/sofiendalskolen Tors. 4. Hallen fra kl. 15-17 Fre. 5. LUKKET Man. 8. Skaterrampen v/sofiendalskolen,

Læs mere

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008

Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Seniorkulturuge 2008 Søndag den 31. august 2008 søndag den 7. september 2008 Kulturelt Samråd, Solrød Bibliotekerne, Kræftens Bekæmpelse, AOF, Super Brugsen, Lokalhistorisk Forening, Lions, Ældresagen,

Læs mere

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog

Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog Gentofte Håndarbejdsværksted Medarbejderhåndbog 1 Forord Denne medarbejderhåndbog er udarbejdet og godkendt af værkstedets brugerbestyrelse. I den finder du oplysninger om værkstedet som f.eks. arbejdstider,

Læs mere

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk

KLOKKEBJERGS TLF. NR. 9735 1688 www.klokkebjerg. E.mail: Info@klokkebjerg.dk ÅRG. 29 INFORMATION Klokkebjergs bestyrelse er: Henning Hansen, Esbjerg (formand) Svend Engrob, Tarm (næstformand) Birgit Storbjerg, Ølgod Frida Skade, Skjern Torben Hvergel, Ringkøbing Bestyrelsen for

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram

BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1. Kort byfestprogram BORBJERG HVAM BYFEST 2013 Side 1 Kort byfestprogram Borbjerg - løbet Pladespil Bilorienteringsløb Friluftsgudstjeneste Familiedag Kæledyrsudstilling flagkonkurrence Gadedysten Fodboldkampe Stjerne for

Læs mere

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt:

Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Stavgang generelt: Side 1 af 5 Bestyrelsens beretning om 2014 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 17. marts 2015 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder: Alle planlagte bestyrelsesmøder har været afholdt.

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne.

Vi sender en fortegnelse over indkvarteringen til Gaudium, så fordeler de selv deltagerne. Sysselkoret Planlægning af besøg af Gaudium i dagene fra søndag, den 4. maj til tirsdag, den 6. maj. Planlægningsgruppen: Karin BH, Daniel, Jens samt fra bestyrelsen Flemming, Åse og Elisabeth. Referat

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015

HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 HUSAVISEN STENSTRUP September / oktober 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

KONTAKT 12/13 nr. Indhold: A P R I L

KONTAKT 12/13 nr. Indhold: A P R I L KONTAKT 12/13 nr. A P R I L Indhold: Aktuelt i april s. 2 Fritternyt s. 3 4.a syr slanger s. 3 Besøg af Vejen Musiksko le s. 4 8.årgang i Odense s. 4 A-dage i E 3 s. 5 Foredrag med forfatter s. 6 Skolefest

Læs mere

Kæreste nej tak- opgaver

Kæreste nej tak- opgaver Kapitler Spørgsmål teori med eksempler side 2 Kapitel 1 Mikkel side 3 Kapitel 2 Sport side 4 Kapitel 3 Arbejde side 5 Kapitel 4 Posthuset side 6 Kapitel 5 Chefen side 7 Kapitel 6 Postbud side 8 Kapitel

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter

men det var ikke helt så imponerende, som vi havde regnet med. Tegning og hygge i toget Et forvirrende billede, der ændrer sig, når man flytter Mandag d. 1/10 Vi tog fra Løgstør med bussen kl. 9.00 mod Aalborg, hvor vi steg på toget. Vi skulle skifte i både Fredericia og Padborg, men det gik fint, og det lykkedes os at få alle tingene med hele

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

April 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 April 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen I forbindelse med at Plejecenterleder Gitte Jeppesen stopper sin ansættelse i Ballerup

Læs mere

Broderloge nr. 90 Morten Børup

Broderloge nr. 90 Morten Børup Broderloge nr. 90 Morten Børup Venskabsbesøg i Skanderborg fra broderloge nr. 75 Veritas, Fagernes i Norge i dagene d. 14. 15. og 16. september 2012 Programmet for besøget: Fredag: 1. Brødre og ledsagere

Læs mere

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014

PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 PROGRAM FOR SÆSONEN 2013/2014 Evt. ændringer forbeholdes. Alle arrangementer er kun for foreningens medlemmer. Køge Borger- og Haandværkerforening Stiftet 24. januar 1847 Kontaktpersoner : Formand : Murermester

Læs mere

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 9 - september 2013 Helenenyt Nr. 9 (september - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen

RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. HER ER DER PLADS. Til opslagstavlen HER ER DER PLADS RIS - ROS eller Gode ideer... til at skrive din mening om 4H året 2015. Til opslagstavlen Kære forældre og andre. Lidt hjælp kan vi altid bruge, både i klubben og til 4Hskuet, så hvad

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE

Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Å STRAND SOMMERHØJSKOLE 2013 OPLEVELSER SAMVÆR KREATIVITET HUMOR FÆLLESSKAB NORDFYNS HØJSKOLE Nordfyns Højskole Fælledvej 11 5400 Bogense Telefon 648 132 80 KONTOR@NFHS.DK INDHOLDSFORTEGNELSE SOMMERHØJSKOLE

Læs mere

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder.

En skitse over boligen kan ses på omslaget af denne folder. Dorthe Mariehjemmet ligger i Rødovre kommune, på hjørnet af Fortvej og Rødovrevej. Der er adgang til boligerne fra Fortvej 19. Der bor 90 borgere i huset, fordelt på 6 grupper. OM BOLIGEN Huslejen betales

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland. Nyhedsbrev Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 8 ~ Nr. 4 Juni 2009 Åbningstider, ferie og tlf. nr. Mandag: Jette Sloth kl. 8.00-10.00 Viggo Jonasen kl. 10.00-12.00 Ferie uge 28, 29, 30, 31 Tirsdag:

Læs mere

DEN 2011. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN 2011. KNU Marts. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU Marts DEN 2011 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 34. Årgang Nr. 338 Side 1 Christian Petersen Anna Rasmussen Ingrid Petersen 1. Marts 25. Marts 28. Marts Redaktionen ønsker

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!!

NYHEDSARKIV 2003. Ny formand. 7 sølvårer uddelt. Æresmedlem. Godt kammeratskab. Generalforsamling. Så er vi blevet en madklub!!!! Ny formand NYHEDSARKIV 2003 På generalforsamligen fik Middelfart Roklub ny formand. Flemming Buhl Rasmussen blev valgt til formand efter Bjarne Jacobsen som havde været formand i 11 år. Mange tak til Bjarne

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form

Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form 1983 Fejrer diamantbryllup på tirsdag: Daglig gåtur holder parret i form Hans og Anna Pedersen VEJEN: Selv om det sner, stormer eller regner kan man hver dag træffe ægteparret Anna og Hans Pedersen, Præstevænget

Læs mere

Allé Salonen. Professionel salon i miniformat

Allé Salonen. Professionel salon i miniformat Allé Salonen Professionel salon i miniformat Allé Salonen i Herlev er lille 16 kvm og bygget i forbindelse med Michala Høghs private villa. Men den professionel og super opbygget, og den gør alle myter

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Krejbjerg - Nyt September 2015

Krejbjerg - Nyt September 2015 Krejbjerg - Nyt September 2015 Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn HØSTFEST Lørdag, den 19. september kl. 19.00 holdes årets høstfest i Krejbjerg Forsamlingshus. I år prøver vi at gøre det på

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen

Impulsen. Marts April. Månedsplan April. Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Månedsplan April Uge 14 Mandag 1-4 LUKKET Tirsdag 2-4 Magien åben hele ugen Impulsen Onsdag 3-4 Torsdag 4-4 Kaninspring m. Mia Fredag 5-4 Kaninmøde - Uge 15 Jørgen madbar Mandag 8-4 67`er Night m. Mette

Læs mere

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre

Uddrag fra Peters dagbog. Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre. Morfars forældre, dine oldeforældre Uddrag fra Peters dagbog Morfars farmor og farfar, dine tipoldeforældre Morfars forældre, dine oldeforældre Morfars oldeforældre, dine tip,tipoldeforældre Christian Worm og Maren Thinggaard Morfars mormor

Læs mere

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF

Børne- og ungeklub/næstformand i KIF Bestyrelsesmøde KIF d. 23-4-2013 Punkt. 1 Til stede var: Tut Feveile Brigitte Kjeldstrøm Sigrid Andersen Tina Quaade Per Vanmann Suzanne Tone Hansen Karina Nielsen Rene Rasmussen Konni Brandt Jesper Skjold

Læs mere

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret

Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Infobrev til alle beboerne i Vangkvarteret Nr. 6 27. maj 2015 Kom til åbent fælleshus i Vangkvarteret! Torsdag den 28. maj fra kl. 14.00-16.00 Fælleshuset, Agervang 24A Kl. 14.00-16.00 - Kom og mød Vangkvarterets

Læs mere

Snak om filmens begyndelse. Prøv at læse teksten herunder og se, om I forstår de ord, som er streget under.

Snak om filmens begyndelse. Prøv at læse teksten herunder og se, om I forstår de ord, som er streget under. Filmens optakt (læs og forstå) Snak om filmens begyndelse. Prøv at læse teksten herunder og se, om I forstår de ord, som er streget under. Lars Hansen er en ung mand. Han har ikke nogen kæreste. Han er

Læs mere

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14

NYHEDSBREV Projekt Nærmiljø November 13 - januar 14 I denne udgave af nyhedsbrevet Efteråret er kommet...1 Røgfri på Arendalsvej...2 Fitness - så er vi igang...4 Trænger din økonomi til et servicetjek?...5 Café Solskin - en solskinshistorie...6 Bagagerumsmarked...8

Læs mere

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk

Stylet orden. Hun indretter med indføling: Side X NYT FRITIDSHUS. energivinduer. www.lilje-huset.dk Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis fredag 13. juli 2012 Hun indretter med indføling: Stylet orden Side X 70 23 15 23 jna.dk energivinduer Spar op til 35% nu kontakt os for mere info udstilling: Kratholmvej

Læs mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere

pattegris Petanque Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Cykelløb Helstegt pattegris Petanque Bob Årets borger Ansigts maling Banko Soft ice Rafling Hoppeborg Herre/Damefrokost Og meget meget Mere Program Tirsdag 17/6 Kl. 18.30 Kl. 19.00 Kl. 19.00 Onsdag 18/6

Læs mere

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1

Januar 2014. Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven. Side 1 Januar 2014 Et månedsblad for beboere, pårørende, personale, samt gæster på Plejecenter Lindehaven Side 1 Nyt fra lederen Kære Alle Glædelig jul og godt nytår. Her ved juletid vil jeg gerne ønske alle

Læs mere

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli.

På de vedlagte programplakater kan du læse mere om, hvad der foregår på dagen i henholdsvis LEGOLAND og Tivoli. Til SP-instruktører og Rådets repræsentanter i politikredsene 5. februar 2014 Skolepatruljedagene bliver i år holdt mandag den 28. april i LEGOLAND og tirsdag den 29. april i Tivoli. Begge steder er der

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland

Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Hjerneskadeforeningen Århus/Østjylland Nyhedsbrev Årgang 6 ~ Nr. 2. Marts 2007 Åbnings-/træffetider og tlf. nr. Formand Jette Sloth kan træffes personligt: Mandag kl. 9.00 13.00 samt efter nærmere aftale

Læs mere

www.bylderup-online.dk

www.bylderup-online.dk Du finder dette blad også på: www.bylderup-online.dk Burkal Bylderup Seniorklub www.bylderup-online.dk Sæson: 2013 2014 Samvær, omsorg, hygge, gymnastik, kortspil, petanque, kegling, sang, computer og

Læs mere

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni

Siden sidst Onsdag den 16. januar Fredag den 18 januar Tirsdag den 23 april Lørdag den 1-juni 2013-2 Siden sidst Onsdag den 16. januar var der foredrag på Ferritslev Friskole. Sognepræst ved Brahetrolleborg, Øster Hæsinge og Krarup Kirker, Ole Buhl Hansen, fortalte om,hvordan vi ved hjælp af humoren

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

en madoplevelse for alle sanser

en madoplevelse for alle sanser en madoplevelse for alle sanser Teater Kælderen byder på kulinariske oplevelser serveret med sang i hjertet af Herning. Repertoiret spænder bredt med fokus på mad, mennesker og ikke mindst musikken. À

Læs mere

Program for Landdistrikternes Uge

Program for Landdistrikternes Uge Program for Landdistrikternes Uge For 16. gang afholdes i Sønderho Landdistrikternes Uge 11. til 18. oktober 2015 Søndag d. 11. oktober. Kl. 9.30: Gudstjeneste i Sønderho Kirke. Arrangør: Nordby og Sønderho

Læs mere

Julen 2014. Kære alle sammen.

Julen 2014. Kære alle sammen. Julen 2014 Kære alle sammen. I skrivende stund er det 1. søndag i advent. Her dufter af julens første omgang nybagte småkager, og nisserne er kommet ned fra loftet og giver en dejlig hygge i stearinlysenes

Læs mere

Juni 2014. Nyd sommeren!

Juni 2014. Nyd sommeren! Juni 2014 Nyd sommeren! Kære brugere af Multihuset. Caféåbningstider: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-19.30 12.00-16.00 12.00-15.00 I sommerferien planlægges menuen ad

Læs mere

Stor butik med bil- & bådudstyr

Stor butik med bil- & bådudstyr Vi udfører: Service og reparation af påhængs- og indenbordsmotorer i motor- og sejlbåde. Reparationer af drev. Udskiftning af motorer. Reparation af elektriske installationer og instrumenter. Vinterklargøring

Læs mere

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY:

2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: 2-3. JUNI 2012 ALBERTSLUND CUP 2012 POWERED BY: VELKOMMEN TIL ALBERTSLUND CUP 2012 2. OG 3. JUNI Vi ved alle, at idræt og motion er dannende og vanedannende. Det giver fysisk og psykisk velvære at røre

Læs mere