Avisen SKAL ud!!! Forår 2000

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avisen SKAL ud!!! Forår 2000"

Transkript

1 VANGEDE BYCENTRUM Forår Nummer 6. årgang Hvor blev avisen af? 5. år med fast udgivelses tidspunkt, men så gik den heller ikke længere, det har været nødvendigt at ændre udgivelsesdatoerne for Vangede Avis. Vi må finde de tidspunkter der passer annoncørerne, for når der ikke er annoncer nok, må vi selv betale for den manglende økonomi. Det kan vi ikke blive ved med, så nu prøver vi at sikre avisens udgivelse ved at tilpasse udgivelserne til de sæsonbetonede varer. Vi forventer at have en ny udgivelsesplan klar til næste nummer af avisen og vil holde jer orienteret ved plakater i butikkerne. Jeg håber I fortsat vil glæde Jer til at læse vores lille landsby tidende. Nye medlemsbutikker Det er lykkedes Vangede Bycentrum at få næsten alle butikker til at melde sig ind i foreningen, det er glædeligt, for det er Vangede Bycentrum, der er med til at sikre at Vangede er et godt sted at handle. De nye medlemmer er således med til at sikre nogle festlige dage i løbet af sommeren og en hyggelig juleudsmykning. Velkommen til de nye medlemmer og på borgernes vegne tak fordi at I vil være med til at gøre Vangede til et godt sted at bo. Kære medborger vær med til at bevare vores dejlige bydel; brug Vangede Bycenrums forretninger til dine indkøb, du kan kende dem på Vangede Bycentrums logo, som sidder i vinduet hos medlemmerne. Vangede på internettet Vores hjemmeside er også din, skriv på den, læs og debattér på den, vi ses på: Vise Versdag i Vangede Der arbejdes i øjeblikket med en fest- og kulturdag den 17. juni med spændende underholdning i gaden og på Munketorvet. Jeg ønsker alle en god og varm sommer, med en masse indkøb i Vangede. Allan Andersen Avisen SKAL ud!!! Vangede Avis udgives af AU-Kommunikation i samarbejde med Vangede Bycentrum. Layout, sats og tryk: AU-Kommunikation. Journalister: Camilla Møller Olsen, Henning Bonde Annoncekonsulent: Peter Bech Andersen. Redaktør: Allan Andersen (AU-Kommunikation) Læs denne gang om Hennings tur gennem Vangede, Badminton med bløde løg, Pølsekonen i Vangede, Ørnegården, Ældre hjælper ældre og meget mere

2 2 Hennings tur gennem Vangede Henning er på benene igen. Efter en sygdomsfyldt tid med en bypass-operation er det dejligt at se Henning tilbage med hans store lyst til at opleve livets gang i Vangede. Velkommen tilbage Henning, jeg glæder mig over at Vangedeborgerne igen kan læse om din gang i Vangede. red. 25 år som frisør Den 1. juni kan Parisersalonens indehaver Anne Lise Bronke fejre 25 års jubilæum som frisør når jeg bruger betegnelsen frisør og ikke damefrisør, skyldes det, at forretningen betjener både mænd og kvinder. Der er som bekendt ingen herrefrisører i Vangede-City, så de fleste af os klippes af kvindelige frisører. Det går dog ganske udmærket. Jubilaren Anne Lise Bronke startede som assistent hos Valborg Mortensen og overtog salonen 1. Juni Hun er født og opvokset i Vangede og lykkelig over at arbejde her, hvor alle er søde og venlige. Mange af kunderne er kommet i salonen alle de 25 år, hun har haft salon. Så kunder og frisør kender hinanden godt. Da selve jubilæumsdagen er helligdag, afholdes der reception mandag den 29. maj kl Vi ønsker hjertelig tillykke med dagen og håber Parisersalonen i mange år vil være aktiv i Vangede. Artikler og annoncer afleveres eller sendes til: Vangede Avis v/ AU-Kommunikation, Snogegårdsvej 49, Postboks 11,, Telefon Meget gerne pr. ; Optagne artikler og indlæg dækker ikke nødvendigvis redaktionens holdning. Ny i Vangede VVS Kjeld Hansen ApS er et Østerbrofirma, der ikke havde plads nok i de vanlige omgivelser. Så da Kjeld Hansen en dag kom gennem Vangede, så han at den tidligere boghandel var til salg og købte den. Derved løste han sit arealproblem og blev et Vangede-firma. Firmaet er en moderne virksomhed, grundlagt i 1976, der gennem årene har expanderet langsomt, og som i dag fremstår som et velkonsolideret firma, der bygger på håndværksmæssige traditioner. Det kendetegnes blandt andet ved at firmaet er medlem af Dansk VVS-installatørforening og VVS-Branchens Garantiordning. Det er et mellemstort firma der arbejder med anlægsarbejde og serviceopgaver. Som hovedopgave servicerer man ca. 90 ejendomme og boligforeninger i Storkøbenhavn, hvor man udfører alle former for vedligeholdelse og nyinstallationer, herunder fjernvarme og murerarbejde. Desuden udfører man, i samarbejde med professionelle ingeniører og arkitektfirmaer, i total eller underentreprice, nyanlæg og konvertering til fjernvarme. Firmaet håber at kunne etablere sig i vores område og Vangede Avis byder velkommen. Vinaften i Vangede Skjold Burne og Café Rhina følger op på succesen og afholder igen en vinaften i Vangede. Denne gang vil det være med vine fra Chile, Californien, Australien og Sydafrika. Det er nogle forholdsvis nye vinlande, hvorfra der virkelig kommer nogle spændende vine. Vinene Nymose Dyreklinik Fodersalg. vil blive præsenteret sammen med en let anretning fra Rhina. Når vi har lidt i glasset og i maven, vil vinene løbende blive kommenteret af Bo fra Skjold Burne. Vinaftenen vil blive holdt fredag d. 5. Maj. Program og tilmelding vil senere fremgå af opslag hos Café Rhina og Skjold Burne. Brugsen har moderniseret til 2000 Det gør det rart, at handle ind i byens største supermarked. I anledning af moderniseringen arrangeredes årtusindets Grand Cru-udsalg af vin. Med et utal af tilbud til tålelige priser. Og på selve dagen var der stort opbud af købere. Der var lang kø, da udsalget startede (over 100 personer) og købelysten var stor snart var flere sorter udsolgt. Salget foregik efter først til mølle princippet og mange havde lister med og gik professionelt frem ved købet af de mange lækre vine til nedsatte priser, alligevel måtte den store tegnebog frem hos mange af indkøberne. Det er svært at stoppe, når man får et sådan vintilbud. Der blev omsat for omkring kr. på en times tid. Det er trods alt ikke hverdagskost ret mange steder. Men vi har en dygtig vinmand i Brugsens bestyrer Bjørn Leisner, og det giver åbenbart genlyd langt ud over Vangede. I øvrigt tillykke med den nye forretning den er virkelig flot og funktionel. Dyrlæge Fawzy Morcous Døgnogweekendvagttlf F ORÅRETS V INE Se øvrige tilbud på: Chianti Classico Castellani, D.O.C.G Vinen produceres på en sammensætning af Sangiovese og Canaiolo, der er røde druesorter med en lille tilsætning af de hvide druesorter Trebbiano og Malvasia. Vinen har en flot, rubinrød farve en meget liflig smag med afbalanceret fylde og en frisk, frugtfyldt bouquet. ITALIEN Normalpris Tilbud 1 flaske flasker Château Pintouquet, Bergerac, Rød- og hvidvin Château Pintouquet ligger i distriktet Bergerac øst for Bordeaux. Rødvinsarealerne er på 20 ha og er beplantet med 50% Cabernet Sauvignon og 50% Merlot. Château Pintouquet, rød, har en flot, rubinrød farve tør smag med stor blødhed. Hvidvinen er produceret 100% på Sauvignon-Blanc. Smagen er tør, lækker med god fylde og blomstrende liflighed. FRANKRIG 1 flaske flasker Pavillon Clair Rivage, 1995 Saint-Emilion Vinen er produceret på regionens klassiske druesorter: 60% Merlot, 35% Cabernet Sauvignon og 5% Cabernet Franc. Pavillon Clair Rivage, Saint- Emilion, har en flot dyb rød farve en blød fyldig smag og en frugtrig bouquet. FRANKRIG 1 flaske flasker 1997 Côte du Py, Morgon, Domaine Savoye Côte du Py ligger i Cru du Beaujolais-regionen Morgon. Domaine Pierre Savoye dækker et areal på 14 ha. De veldrænede marker er beplantet 100% med Gamay. Denne vin har en smuk, dyb rød farve smagen er kraftig, rig med megen frugt bouqueten frugtfyldt. FRANKRIG 1 flaske Nu pr. flaske Spar 33,50 Spar 8, Spar 14, Spar 15,00 Vangede Bygade 77 Tlf.:

3 Badminton med bløde løg En blæsende aften i januar trodser min ledsager og jeg modvinden og kæmper os vej til Gentofte Badmintonklub på cykel. Mange ville nok undre sig, hvis jeg nu røber, at vi kun har en ting i tankerne: Stegt rødspætte med kartofler og persillesovs. Der er nemlig sket det, at der er åbnet en restaurant i badmintonklubben. Kokken Leif Ravn står bag projektet og gryderne. Hvis man ikke lige ved det eller er typen, der spiller badminton i klubben, kan det være svært at vide, at der er åbnet en restaurant. Der er nemlig ikke tegn på det nogen steder, og det er kun fordi jeg tilfældigvis har en mere eller mindre storslået karriere som badmintonspiller i GBK bag mig, at jeg har en fornemmelse af, at man finder restauranten ved at gå op ad vindeltrappen til venstre. Dog vil de opmærksommes blik finde vej til menukortene, der er hængt op på væggen foran trappen. Retter som: Rejecocktail, indbagte rejer og stjerneskud, udgør forretterne. Et a la carte kort tilbyder retter som bøf og wienerschnitzel, m.m. Til det kan man vælge at bestille salatbar, og hvis man er vild med is, er dette lige stedet. Der er nemlig en isbar, hvor man selv vælger sin is, og der er mange- rigtig mange, forskellige slags drys. Yderligere kan en børnefødselsdag arrangeres med alt hvad der hører til af burgere, is (med den vigtige detalje at børnene selv blander deres is!), sodavand, cacao og kringle. Der kan være 15 børn mellem 4 og 12 år. Så Mc Donalds; go home. Din lokale Tømmerhandel Buddinge Trælasthandel A/ S Buddingevej Søborg v/ Buddinge Hovedbanegård Stegt flæsk og frikadeller Foruden alt dette tilbydes der hver aften en dagens ret til den nette sum af 49 kr. Således fik vi fornøjelsen af at nyde dejlige, friske, stegte rødspætter med kartofler og persillesovs. Herligt store portioner. Og vi var så mætte, at selv min ledsager, der ikke plejer at afslå en isdessert, takkede nej, idet han pegede på sin mave. I stedet fik vi serveret en Irish coffee, og det var en behagelig varmende afslutning på et dejligt måltid. Nu vil nogen nok hævde, at det ikke er særligt originalt, at vi begge valgte den samme ret, men lysten, og idéen om god gammeldags dansk mad som dagens ret, fik os til at glemme al fornuft omkring det at skrive en madanmeldelse. (Det har jeg også bemærket at Jonna Dwinger fra Politiken engang har gjort.) Desuden synes jeg, at det gør stedet til noget andet end en almindelig restaurant. Der er en ny dagens ret hver dag, og et hurtigt vue nedover kortet fortæller, at der er tale om meget traditionelle danske retter: Boller i karry, medister, frikadeller, hakkebøf, ribbenssteg, bankekød og alskens andre lækkerier, som jeg for mit vedkommende ikke har den fjerneste anelse om, hvordan man frembringer, efter at have tilbragt min barndom i en øko/helsefamilie. Ikke kun for de aktive Man behøver altså hverken være badmintonspiller på hygge- el- Leif og Eva har et stort hold der er klar i kulissen når der er behov for det. Så nu er GBK ikke kun det bedste sted at spille badminton, men også en god mulighed for et lækkert måltid mad. Åbningstider Tor. Fre. og Lør Søn. - Ons Mellem 9-12 rundstykker med kaffe Kr. 15,- Tlf.: NM Alt mekanisk arbejde udføres - Pladearbejde - Lakering - Forsikringsskader Stolpegårdsvej 16 Tlf ler elitestadiet for at nyde et måltid hos Leif. Man har derimod mulighed for at skippe den traditionelle pizza, hvis man ikke orker at stå for middagen i aften, og i stedet tage ned og spise god gammeldags mad, uden at det skal være fint og ud-at-spise-agtigt. Folk sidder jo immervæk i shorts og pandebånd, så man kan hurtigt føle sig overdressed. Det er nok også her, man finder en forklaring på, at vi ikke drak en Chateau de et eller andet, for til rødspætter og persillesovs har man mere lyst til øl og cola. (Desuden vil jeg ikke blamere mig med min uvidenhed inden for vinens verden.) Men muligheden for at få vin til sin bøf er tilstede, og sådan skal det jo være. Så opråb, kære Vangedeborgere. Bevares, der serveres udmærkede pizzaer i Vangede, men prøv Leif i GBK. Det er noget andet, og desuden ganske hyggeligt. Camilla Møller Olsen Wiener Salonen for ham og hende klip krøl v/margit Winsløw Vangede Bygade 92 telefon GBK Restaurant Ved Stadion 4 Åbningstider: mandag-torsdag Se dagens ret på

4 4 DERES LOKALE RENSERI RENSERI Alt i fineste rens & pres Skind & pelsrens samt opbevaring Gardin Dynevask Møbelbetræk & tæpper Bemærk ekstra service Færdigrens & pres fra dag til dag Kig ind Altid et godt tilbud COMET RENS Vangedevej Gentofte tlf K valiteten i højsædet Alle former for gulvbehandling udføres for boligs els kaber, ejendomme og private Vi kommer og går til tiden og s amarbejder gerne med andre håndværkere Vi klarer ogs å trapper på forsvarlig vis og rydder s elvfølgelig op efter os VIST I's GU LVS E R VICE R ing for uforpligtende tilbud Mobiltlf Fax Hillers Ryg- og Sportsklinik Hedder en nyåbnet klinik i kontorbygningen ved Gentofte Stadion, der allerede har kunder fra sportsforeningerne i Gentofte og Vangede. Foruden sportsskader og privat behandling, har man også specialiseret sig i rygestop og vægttab, kost og vitaminvejledning. Behandling af gigt og ledsygdomme. Det hele foregår i samarbejde med en læge. Man arbejder også med øreakupunktur. Indehaveren har en tre-årig uddannelse som fysiurgisk massør. På visitkortet står: Muskelskader, Migræne og Ledsmerter. Klinikken fungerer også således, at man kan pakke det hele sammen og komme ud til foreninger og Få en gratis privat Få dit læserbrev på internettet Send et postkort på internettet firmaer, der f.eks. har museskader o.a. Hiller var i to sæsoner tilknyttet Jægersborg Boldklub, hvor han tog sig af muskelpleje og andet forebyggende, hvilket resulterede i, at klubben stillede op med de samme spillere i hele sæsonen noget der vakte meget opmærksomhed også i de andre klubber. Desuden har centret også været tilknyttet Gentofte Ishockey, og besøges også af idrætsudøvere fra GBK og GVI. Man behandler også ældre gangbesværede. Det er altså et spændende projekt der her går i gang og man kan kun ønske held og lykke med foretagendet! Henning Bonde. annonce på internettet Få en begivenhed på Vangedes kalender Matas vil have flere mænd ind i butikken Matas er langt mere end neglelak og læbestift. Det ved kunderne godt. Der er bare det problem, at langt de fleste af butikkens kunder er kvinder. Og mange mænd lever derfor fortsat i troen på, at Matas- det er mest makeup og den slags. Men nu søsætter kæden en stor kampagne, der skal fortælle, at Matas også er en butik for mændene. Vi vil meget gerne have punkteret myten om, at Matas kun er for kvinder og børn. Matas er i høj grad også for mænd, og det gælder indenfor alle vore områder. Kampagnen er derfor, om man så må sige tværfaglig og præsenterer således varer inden for både kemi, sport og personlig pleje. Multimedie Pc på højkant Når mænd køber ind skal det være rationelt og hurtigt. Hurtigt vil være nøgleordet i Matas i Vangedes udstilling omkring kampagnen. Der vil være ikke Vind en multimedie PC til over kr. mindre end to motorcykler at se i butikken, en Honda Transalp 600V og en Yamaha Genesis Hvad gør man fx ved rust på fliser, ridser i ruden eller ømme muskler. Hos Matas i Vangede kan man både få løsningen på problemet og konkret kvalificeret vejledning fra et veluddannet personale. I forbindelse med sin mandekampagne sætter Matas en Multimedie PC til over kr. på højkant. Konkurrencen er selvfølgelig primært for mænd, som skal komme ned til Matas i Vangede for at hente deltager kupon for at være med i lodtrækningen. Og nej vi handler ikke med motorcykler

5 5 DUI arrangerer Foråret kalder til fest i Vangede Børnehjælpsdag 5. og 6. maj DUI fylder pladsen foran Brugsen med underholdende boder. De sidste detaljer om programmet er desværre ikke fastlagt endnu, men mulighederne skal nok kunne fremkalde lidt spænding Nærmere program Vi sætter plakater op i Vangede når programmet er fastlagt Vi håber mange vil støtte denne Vangede-tradition På forhånd tak, siger Leif E Nielsen, formand for DUI - Leg og Virke i Vangede Fiskebod Tuborg fadølsbar Lykkehjul Musikalsk underholdning Grill Loppemarked Stadepladser kan købes hos farvehandler Jørgen Freilev, Snogegårdsvej 3. fra mandag den 3 april. Stadepladser på 9 m koster 75 kr. og 6 m koster 45 kr. Lillebror Lotteriet Starter torsdag d. 30 marts i butikkerne i Vangede som DUI i Vangede står for. Lodderne koster 20 kr.. Hovedgevinsten i år er en Seat 5 dørs 1,6 101 hk. til en værdi kr Forbedret adgang til biblioteket Ejnar Schüsler Snedker- og tømrerfirma Mesterlodden Reparation og vedligeholdelse Specialitet: Inventar Nyt fra Vangede Filialbibliotek Vangede Filialbibliotek har fået ny indgang lige under bygningens store flotte glasparti. Man kan nu besøge biblioteket, uden at skulle forstyrre gæsterne i Café Rhina. Caféen beholder den hidtidige indgang og har fået sit eget rum adskilt fra biblioteket med væg og glasdør. Bibliotekets personale er glade for, at det endelig er lykkedes at tilbyde Vangedes borgere de bedst mulige adgangsforhold og et røgfrit miljø. Har du aldrig været inde på biblioteket før, så skulle du benytte dig af det nu. Ved du forresten, at du udover bøger kan låne musikcd er, spillefilm på video og cd-rom-spil, og at biblioteket har seks Internet-adgange? Her kan du følge med på Vangedes egen hjemmeside Lad forårets glade farver fylde dit hjem med en buket fra v/vibeke Bertrand Vangede Bygade 39 Tlf BLIKKENSLAGERFIRMA A/S Fax Kontor & værksted Mesterlodden 30 De ringer Vi bringer LA SPEZIA PIZZA & GRILL VANGEDEVEJ GENTOFTE RING & BESTIL ELLER FÅ MADEN BRAGT FRISK & VARM udbringning fra kørsel kr. 15,- Åbningstider: mandag til lørdag søn & helligdage Kattens aftentur Mens solen kaster skygger på en mur, går vores kat en stille aftentur, imens den kigger efter flyvske fugle og leder efter musen i dens hule. Når skyggerne bli r længere på muren er katten atter kommet hjem fra turen. Den slikker sig om munden, smiler glad: I aften fandt jeg selv min varme mad! Kirsten Ankerstjerne fra 11 til 22 fra 12 til 22

6 6 Pølsekonen fra Vangede Lissi Helt er født og opvokset i Hvidovre, men i 1957 mødte hun Erik, som har boet i Vangede hele sit liv. Han var enkemand med 2 piger, og Lissi, som havde en søn, flyttede ind hos Erik i hans 2- værelses lejlighed på Vangede Bygade (som dengang hed Vangedevej) i ejendommen lige overfor Brugsen, ovenover Villabyernes Grill. Da Lissi flyttede til Vangede, var ejendommen med Brugsen endnu ikke bygget, og på grunden lå nogle mindre huse med lejligheder, og i det bageste hus boede Eriks forældre til leje hos fru Voss. Da Eriks første kone var død, tog hans forældre sig af pigerne, men de flyttede hjem til deres far, da han giftede sig med Lissi. Den største af pigerne, som dengang var 13 år, var ellers ikke meget for faderens nye kærlighed. Da hun første gang mødte Lissi, truede hun med aldrig at sætte sine ben i lejligheden, hvis Lissi skulle bo der. Det gik heldigvis anderledes, og Lissi fik et tæt og godt forhold til begge Eriks døtre. At flytte fra Hvidovre til Vangede var ikke nogen stor forandring. Begge steder var små samfund, hvor forretningerne, skolen, kirken og kroen lå indenfor rækkevidde. Sådan er det stadig ifølge Lissi, som for ca. 10 år siden flyttede til en ældrebolig på Vangedevej 12 dér hvor den tidligere Villabyernes Bio lå. Lissi er udlært nådlerske hos Bartel, Damernes Sko på Vesterbro, og Erik var skraldemand. Da Lissi flyttede til Vangede arbejdede Eriks mor hos forskellige familier, hvor hun hjalp til med det huslige, og hun fik også i løbet af et stykke tid Lissi i gang som husholderske, bl.a. arbejdede Lissi for den Libyske ambassade på Soløsevej i 15 år. Det var et dejligt job, hvor Lissis skoleengelsk kom på prøve, og hun endte faktisk med at tale sproget ret godt. Lissi har mange gode minder fra de år, bl.a. om fornemme fester og kendte personer, hun har hilst på. Når omgivelserne chokeredes over, at hun arbejdede for Gadaffi, svarede hun altid: Og hvad så, jeg har da ikke noget med ham at gøre, og hun traf ham heller aldrig. Efter mange år som skraldemand fik Erik dårlig ryg og måtte finde anden beskæftigelse. Det blev til forpagtning af pølsevognen ved det nuværende Fakta på Vangede Bygade - overfor Ormegården. Lissi fortæller, at beboerne i Vangede altid har været gode til at give øgenavne. Ormegården kommer formentlig af, at folk havde så mange børn. Lissi s Erik gik under navnet Rødspætten, fordi hans far engang havde truet med at banke ham med en rødspætte. Pølsevognen blev en sjov, hård og dejlig tid, bl.a. fordi det blev et arbejdsfællesskab mellem Lissi og Erik. Der var åbent 6 dage ugentlig fra 9 morgen til 22 kun søndag var fridag. Der var strenge krav til hygiejne og opbevaring af madvarerne, så pølsevognen blev rengjort i alle kroge, og alt skinnede hver eneste dag. At stå i pølsevognen gjorde Lissi og Erik til ansigter som alle kendte, og idag, når Lissi færdes i Bygaden, hilser mange unge mennesker på hende. Hun kender dem dårligt, men ved, at det er børn, som købte pølser hos hende for år siden. Lissi s og Eriks pølser var vidt berømte. Kunderne kom langvejs fra og mange skulle have pølser med hjem. Det var før grill ernes og pizzariaernes tid. Lissi og Erik havde det helt specielt rart sammen med de helt unge mennesker, som holdt til omkring pølsevognen, og det hændte også, at de lånte penge til en af dem, hvis det kneb. Men pengene blev altid betalt retur til aftalt tid. Om ikke andet sørgede kammeraterne for at minde hinanden om, at aftalerne skulle overholdes. Lissi og Erik arbejdede hårdt, og det fik de også noget ud af økonomisk. Det var en god forretning, og pengede blev bl.a. brugt til mange udlandsrejser, da Erik og Lissi trak sig tilbage på grund af Eriks sygdom. Sammen foretog de spændende og dejlige rejser, inden Erik blev for dårlig til det. Erik døde kort før sin 70 års fødselsdag, så nu bor Lissi alene i lejligheden på Vangedevej. Efter et liv med meget arbejde og kontakt med mange mennesker, har Lissi nu trukket sig lidt tilbage. Hun hygger sig i sin lejlighed og nyder andres selskab og aktiviteterne, når hun er på Tværbommen. Hun glæder sig også over, at hun havde pølsevogn, dengang det stort set var eneste mulighed for fast-food. Virkeligheden er meget anderledes i dag med Grill er, Pizzariaer og McDonald på hvert eneste gadehjørne. Med al den konkurrence er det nok ikke nemt at have pølsevogn i dagens Danmark. Birgitte Halved Besøg... Pølsevognen i Vangede City Pølsevognen står stadig i Vangede Nu med Pølse-Else ved roret Den nuværende pølsevogn i Vangede har stået på stedet i 36 år og Pølse-Else har været i vognen i 27 år Åben: Mandag - Fredag Kl

7 7 Fejrer 5 års fødselsdag med 3 temauger UGE 14 Én gratis shampo Vitamino color 250 ml. fra L'Oréal værdi 79 kr. Kun i forbindelse med farvebeh. SILHOUET UGE 15 KUR Powerdose fra L'Oréal den professionelle salonkur 50 kr. Normalpris 98 kr. UGE 16 Åbent: mandag tirsdag onsdag Skærtorsdag Langfredag lør. lukket Bemærk UGE 17 Individuel SURPRISE til alle kunder som bliver klippet/fønt. Alle uger kan du deltage i vores fødseldagskonkurrence. Kom ind og besøg os! Vi trækker hver uge lod om en personlig behandling værdi ca kr. Kan ikke ombyttes til produkter el. kontanter Vi glæder os til at se dig Med venlig hilsen Dorthe og Gitte SILHOUET Vangede Bygade 114,

8 I slutningen af 1999 og starten af år 2000 er der sket store forandringer i SuperBrugsen Vangede. Butikken har gennemgået en 100% renovering og fremstår i dag som et top-moderne supermarked. Alt indvendigt er blevet udskiftet eller renoveret, en ny Frugt- & Grønt afdeling, en ny Vinafdeling og alle køle- og frostmontre er nye. Reoler og varer er blevet placeret mere logisk og kundevenligt, så butikken nu er mere indbydende og overskuelig. et top-moderne supermarked T ilbud gælder kun Mandag 3/4 - L ørdag 8/ ps. Merrild K affe alm/light Chateau P uyblanquet Caville 1997 S aint-emilion Grand Cru Kun Carls berg Kurvand 3fl. Kun88,- 24, 95 Kun 1/2 fl. S naps Vælg mellem RødAalborg Brøndum Aalborg E xport 69, 95 69, 95 Kun Vangede B ygade 61 T lf Fax Åbent hverdage 9-19, lørdage 8-16

9 Krop & Sjæl v/ Lægeexam & aut. Kosmetolog & negletekniker Marianne Meinert Hudpleje & Make-up Manicure & pedicure Aromaterapi- & alm. massage Kunstige negle Urtebaseret kosttilskud Vægtkontrol (tage på/tabe sig) Gaveartikler til ham & hende Gem denne kupon og få 10 % rabat VANGEDE BYGADE 41 Klinik , Mobil Ørnegården Gentofte Kommunes nye slogan i stillingsopslag er En arbejdsplads i bevægelse. Gentofte Kommunes Tekniske Forvaltning lever i høj grad op til dette slogan, idet den største part af driftsenhederne snart samles i det store kontor og garagekompleks bag genbrugsstationen og vandtårnet. Dette frigør en række arealer andre steder i kommunen, der da kan anvendes til andre formål. En sådan historisk begivenhed giver lejlighed til at dyrke Ørnegårdens historie en smule, for uden historie ingen fremtid. Den rigtige Ørnegård lå på den anden side af Lyngbyvejen, lige efter NESA, i svinget på vej mod Ikea. Findes første gang på et kort fra 1766 tegnet af kredslæge Joh. Lemche Gården var med sine 85 tønder land, den største blandt gårdene i Vangede og markene lå på begge sider af den gamle Kongevej. Blandt arealerne var stednavne som Egebjergene, Øerne, Bisterbolsstykkerne og mange andre. Der var navne nok at vælge mellem til gården. Gården lå på Øerne og dette er gennem tidernes udtaleforvanskning blevet til Ørnegården, idet navnet næppe har det mindste med den kongelige rovfugl at gøre. Som første ejer nævnes en Rasmus Hansen, der nok ikke har hørt til den kategori af bønder der samlede penge på kistebunden og et og andet lader ane, at han var tilbøjelig til at besøge kroerne. Tre gange i 1778, 1779 og 1785 lånte han 200 rdl. af Niels Nielsen på Højsgården som derved fik pant i Ørnegården. Da Rasmus Hansen på sine ældre dage blev enkemand, indgik han en aftale med Niels Nielsen om at hans 19 årige datter skulle flytte ind som kone på Ørnegården. Rasmus Hansen har sikkert regnet med, at så kunne der slås en streg over gælden. Pigen blev ikke spurgt. Da bejleren en dag i Lundehuskroen havde fået en tår over tørsten fremsatte han en så respektløs udtalelse om sin tilkommende kones hidtidige vandel, at hendes fader, da historien kom ham for øre brat ophævede aftalen og sagsøgte Rasmus Hansen, men frafaldt søgsmålet, efter at denne den 27 febr havde udstedt en erklæring, samt betalt en bod, der gav pigen fuld oprejsning for de ærekrænkende udtalelser. Næste ejer var Anders Nielsen som kom fra Højsgården og i 1828 arvede hans søn Ole Andersen, som var gift med Maren Jensdatter fra Gentofte kro, gården. Han var en anset mand, blev sognefoged og var i årene medlem af Gentofte sogneforstanderskab. Han døde i 1864 og dermed gled gården ud af slægtens eje. Den blev herefter hyppigt handlet, indtil Gentofte kommune i 1919 købte ejendommen samt det tilknyttede teglværksareal øst for Lyngbyvejen. På Ørnegårdens gamle jorder er anlagt en række tekniske anlæg. Allerede i 1918 anlagde NESA på Lyngbyvejens østside transformatorstationen Ørnegård. På vejens modsatte side opførte selskabet Lagergården der blev taget i brug i På arealet mellem Lyngbyvej og Hørsholmvej opførtes i 1935 et sekskantet gastårn. På jordene ved Hørsholmvejen opførtes Ungdomsboligerne der er taget i brug i begyndelsen af 1949, tegnet af arkitekt Arne Jacobsen. Falck købte Ørnegården Ørnegårdens bygninger blev solgt til Falcks Redningskorps, der her indrettede en redningsstation, som åbnedes den 1. oktober Kilde: L. Gotfredsen. Gentofte. Fra Søholm til Ermelunden. Gastårnet der senere blev malet lyseblåt kunne ses viden om og blev næsten et slags vartegn for Gentofte Kommune, blev nedrevet i 80-erne tror jeg. Falck flyttede fra Ørnegården engang i 60-erne og gården blev nedrevet. Spørgsmålet er om Falcks gamle logo Ørnen (eller er det en Falk) kom før Ørnegården eller efter. Omtrent hvor den nuværende genbrugsstation ligger var der frem til slutningen af 60-erne et forbrændingsanlæg. Det store bygningskompleks som nu i daglig tale hedder Ørnegården blev opført og indrettedes til det kommunale renovationsvæsen samt til kommunens håndværksafdeling og lager. Omkring 1980 flyttede så gartnerafdelingens driftskontor hertil ligesom der indrettedes mandskabsfaciliter til det nuværende distrikt 3 s medarbejdere. I 1985 blev renovationen overdraget til firmaet Renovadan og dermed overtog de også størsteparten af bygningskomplekset. Nu 15 år efter er komplekset så købt tilbage af kommunen. Projekteringen af de nødvendige ændringer kan sættes igang. Arkitektfirmaet Thora står for projekteringen. Hele komplekset skal rumme plads til alle medarbejdere i Park og Vejafdelingen, Forsyningsafdelingen (exclusiv pumpestationen). Om alt går helt planmæssigt regner man med indflytning 1. juli Af Morten Falmer-Nielsen Park og Vejafdelingen Tagdækning m/icopal Overstrygning af tage m/asfalt Rep. & vedligehold af paptage Frikke's Tagdækning Aps Dalstrøget Søborg Telefon Telefax Mobil Billedindramning i træ og aluminium Opspænding af broderier Spejle efter ønske Kunstplakater Tlf.: VangedeBygade39 Besøg A.A. Cykelservice Du kan endnu nå at undgå kø til forårstjekket Eftersyn Smøring 95 kr. Pump din cykel selv GRATIS Eller få hjælp for 10 kr. A.A. Nøgle- & Skoservice Vi sliber både knive og sakse NB. Nye åbningstider! Man-Fre. 10:00-17:30 Lør. 9:00-13:00 Du kan nu faxe til hele verden herfra! Vangede Bygade

10 10 Alt under et tag Jægersborg Autolakering ApS Flemming Olsen Telefon Mes terlodden 20 RB air Jægersborg Autoplade P ladearbejde Autolakering Autoreparation v/ Jan Schou Festlig søndag Gør et fund på loppemarkedet i Børnehuset Regnbuen Den efterhånden årligt tilbagevendende begivenhed finder sted for 8. gang søndag d. 7. maj fra kl og vil igen i år blive det store tilløbsstykke takket være de mange spændende aktiviteter. Forberedelserne til loppemarkedet er allerede i fuld gang med opslag i Vangede, hvor der bliver annonceret efter effekter fra dødsboer eller fra Vangedeborgere, der rydder op i kældre og pulterkamre. Tingene får plads i Regnbuens kælder, der snart bugner af spændende loppeting. Der vil være gode chancer for enhver, der møder op med åbent sind at se mulighederne i genbrugsherlighederne. Udover de mange lokale borgere, forældre, venner og bekendte har flere opkøbere gennem årene fundet vej til Regnbuens loppemarked. Et andet stort tilløbsstykke er tombolaen, hvor en stor del af gevinsterne er sponsoreret af de lokale Vangedebutikker. Børnene skal jo ikke glemmes og der bliver et væld af børneaktiviteter som fiskedam, muntre køkken, Kunst i Vangede tatoobar og meget andet. Ingen behøver at vansmægte. Regnbuen er leveringsdygtig i små lune retter, kaffe og kage og ikke mindst fadøl og levende musik. Alt sammen til meget o- verkommelige priser. Allerede i begyndelsen af marts måned holdt loppeudvalget, der består af en gruppe forældre og pædagoger, sit første møde for at planlægge og fordele nogle af de mange opgaver, der naturligvis er ved så stort et arrangement. Mange forældre inddrages i arrangementet både før og under loppemarkedet. Der bliver bagt kager, flutes og lavet lister så forældrene skiftes til at passe boderne. Overskuddet går til finansiering af børnehavebørnenes sommerkoloni og de store vuggestuebørns overnatning i Regnbuen. Alle effekter modtages med stor tak og man kan kontakte Børnehuset for yderligere information omkring evt. afhentning på tlf Regnbuen, Stolpehøj 146, Vangede. Loppemarkedet afholdes søndag d. 7. maj mellem kl Dorte Holm Grå/ Rød (str ) danni sko Vangede Bygade 39 Tlf.: Koldt bord med bl.a. sild, leverpostej, flæskesteg, deller, tarteletter m/høns i asparges, æggekage og ost Hver søndag i maj & juni fra kl ,50 Alle er velkomne 1/4 Fad Vand 10,- 8,- 6,- Kaffe kr. 85,- I godt vejr kan terrassen benyttes GVI Restaurant Mosebuen 28 B Tlf Fugl Kunstværket er udført i jern af Per Ulrich. Det er placeret ved Drosselbo, Stolpegårdsvej 24. Per Ulrich er maler, billedhugger, grafiker og forfatter og er repræsenteret på Kunstmuseet med skulpturerne Sol og De blinde i Marrakech Af forfatterskaber kan nævnes romanerne Iver og Tabte ansigter EE GVI s Café Bestyrerne af Cafféen i GVIs klubhus vil gerne slå fast, at der er adgang for alle de gæster der besøger området, man er meget velkommen til at komme indenfor i cafeteriet og nyde en kop kaffe, lidt mad og en øl. Mange har den opfattelse, at kun medlemmer har adgang, men sådan forholder det sig ikke. Så kom indenfor og nyd de dejlige omgivelser i Nymosen. Mangler man et selskabslokale til festen, kan man leje lokaler her. Det er jo rart at vide, især når konfirmationen eller en anden festlig begivenhed nærmer sig. Lokalerne ligger jo i smukke omgivelser og er meget brugervenlige. Vi ses i GVI. Henning Bonde

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den !

INDHOLD I DETTE NUMMER! Fastelavn på Steins Plads! Cykeldagen 2016! Loppemarked den ! Havevandring den ! Maj 2016 INDHOLD I DETTE NUMMER Fastelavn på Steins Plads Cykeldagen 2016 Loppemarked den 05.6.2016 Havevandring den 12.06.2016 Adresseliste Kære Naboer, Så blev det efterhånden forår. Vi kan nu for alvor

Læs mere

Torsdag den 30. august 2007

Torsdag den 30. august 2007 TORSDAGS-NYT Torsdag den 30. august 2007 REJSEGILDE OG 30 ÅRS FØDSELSDAG Den 5. september fylder skolen år. I år er det en ekstra festlig dag, da vi runder med en 30 års fødselsdag. Vi plejer at festligholde

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts

Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Sabro Lokalcenter Gårdhavecaféen Specielle arrangementer Januar Februar - Marts Julefrokosten den 11. december Caféens ugentlige menuer og alt om arrangementer og aktiviteter på Lokalcenteret kan ses på

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik.

Vi har set frem til denne dag, hvor ca. 300 gymnaster skal i konkurrence og vi glæder os til at se en masse flot acrobatik. Side 2-6 Velkommen til Sports Acro DM2015 for Junior og Senior Kære gymnaster, instruktører og dommere. Det er en stor glæde for Slagelse Gymnastik Forening at kunne byde Jer velkommen til Sports Acro

Læs mere

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det

gen i radioen til middag. De lover mere frost og sne de næste par dage, så jeg tror, vi skal hente det store juletræ i dag. Det store juletræ er det Det store juletræ Det er begyndt at blive koldt for fingrene, og selv om vi trækker huen godt ned om ørerne, er de godt røde. Vi beslutter os for at gå hjem til Per, han mener også, at det er ved at være

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

Sportsuge program 2016

Sportsuge program 2016 Sportsuge program 2016 Onsdag d. 8. juni 2016 19.00 Banko i Lyne Hallen Fredag d. 10. juni 2016 17.00 Teltet/baren åbner 18.00 Nem og billig aftensmad * 18.30 Fodbold serie 1 19.00 Tour de Lyne* 21.00

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2015

ARENDSE NYT Februar 2015 ARENDSE NYT Februar 2015 Indholdsfortegnelse Februar 2015 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Konkurrence Personale Nyt Vi siger farvel Referat af beboermøde Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Velkommen til Dagcenteret på Damgården

Velkommen til Dagcenteret på Damgården Velkommen til Dagcenteret på Damgården Plejecenter Øst Svendborg Kommune Velkommen til dagcenteret på Damgården Plejecenter Damgården er en del af Plejecenter Øst i Svendborg Kommune. Damgården er beliggende

Læs mere

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES!

JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! PROGRAM For dit nærmiljø i 2014 Gundersted Borgerforening Michael, Sanne, Svend Erik, Ulrik og Åse JUBILÆUM - 40 ÅR DÉT SKAL FEJRES! KOM OG VÆR MED! 40 år - men ej fed og færdig! I år er det 40 år siden

Læs mere

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED

MENNESKER MØDES 10 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED 21 MIN DATTERS FIRHJULEDE KÆRLIGHED I sidste uge var jeg ti dage i London for at besøge min datter. Hun har et rigtig godt job i et internationalt firma og et godt sted at bo. Hun har også en kæreste,

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer

April-Maj-Juni. Søbro Lokølcenter. Gårdhøvecøfåen. www. sa b rob ru g erraad. d k. hjemmeside - Sp e cielle øru angementer Søbro Lokølcenter Gårdhøvecøfåen Sp e cielle øru angementer April-Maj-Juni Festsalen den I3. marts med de mangefremmødte til cafåens ørrangement i forbindelse med revyen med "Gråspuryene" Caf6ens ugentlige

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Byens Avis og dens ansatte

Byens Avis og dens ansatte Byens Avis og dens ansatte Vores avis hedder byens avis. Vi er 13 ansatte, og vi hedder Janus, Matilde Degania, Christina, Hanne, Zenia, Asger, Mads, Joachim, Frederik, Patrick, Frida og Lena. Dens ansatte

Læs mere

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag:

Jeg vil gerne starte med at oplyse jer om, hvad programmet er for i dag: Tale ved Standerhejsningen den 2. maj 2015. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne byde jer alle velkommen her i dag på en meget flot forårsdag, hvor træerne står lysegrønne og banerne står klar til brug.

Læs mere

ARENDSE NYT Januar 2017

ARENDSE NYT  Januar 2017 ARENDSE NYT Januar 2017 Indholdsfortegnelse Januar 2017 Forside Indholdsfortegnelse En lille jule hilsen Velkommen Sidste tanke Ny Fodterapeut Referat af Beboermøde Ann Jensen Konkurrence Vinder af konkurrencen

Læs mere

Nyhedsbrev fra klynge 2

Nyhedsbrev fra klynge 2 Nyhedsbrev fra klynge 2 Så blev det til det sidste nyhedsbrev i år 2014. Den har stået på masser af julehygge i december måned, hvilket nyhedsbrevet også bærer præg af. Der har været en fantastisk opbakning

Læs mere

Denne dagbog tilhører Max

Denne dagbog tilhører Max Denne dagbog tilhører Max Den lille bog, du står med nu, tilhører en dreng. Han hedder Max og er 8 år gammel. Dagbogen handler om Max og hans familie. Max er flyttet tilbage til København med sin mor efter

Læs mere

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen?

Opgave 1. Modul 3 Lytte, Opgave 1. Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? Modul 3 Lytte, Opgave 1 Opgave 1 Eksempel: Hvad koster kjolen? 399 kr. 299 kr. 199 kr. X 1. Hvad er telefonnummeret til låseservice om aftenen? 23459764 23458764 23459723 2. Hvornår rejser Susanne og Peter

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015

Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Nyheder fra Friplejehjemmet Lillebælt - maj 2015 Dejligt mange havde tilmeldt sig vores påskefrokost, som blev en god oplevelse. Der var pyntet fine påskeborde, og maden var som sædvanlig vellykket (og

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex.

Kære bruger. Der vil også blive mulighed for at få fornyet garderoben når vi får besøg af Pasgård og Smartex. Kære bruger Så er forårsprogrammet for 2015 klar. Vi har glædet os til at præsentere et varieret program med underholdning, fest, sang, musik og ikke mindst bankospil. Der vil også blive mulighed for at

Læs mere

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.!

BEMÆRK PRISEN: KUN 175,- pr. kuvert.! August 2006 www.krejbjerg.dk Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn Høstfest Lørdag 30. september kl. 19.00 Slut op om den traditionsrige høstfest - invitér hele besætningen! Menu Hønsesalat m.

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade

Sommerfest. Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne. 8. og 9. august 2014 som tiden går. Jubilæums Olympiade SVIFs Jubilæums Sommerfest 8. og 9. august 2014 som tiden går 1964 1964 Jubilæums Olympiade Lørdag aften Jubilæumsfest med spisning, musik og dans for de voksne Lørdag kl. 13.00 arrangeret af SVIFs udvalg

Læs mere

DET SKER I VEDDUM. Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015. Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169

DET SKER I VEDDUM. Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015. Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169 DET SKER I VEDDUM Aktivitetskalender JANUAR FEBRUAR 2015 Johny V. Johansen 2006: Udsigt fra Hadsundstien. 29. årgang nr. 169 Januar 2 tor. 1. jan. 2015 Nytårsdag 12:00 16:00 Brugsen holder åbent man. 5.

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Rosenbladet Juni - juli 2015

Rosenbladet Juni - juli 2015 Rosenbladet Juni - juli 2015 Kære beboer og pårørende Rosenbladet informerer om de praktiske ting og aktiviteter, man kan deltage i på hjemmet, desuden bringer vi billeder, og beskrivelser af arrangementer

Læs mere

KLC-Bladet November 2014

KLC-Bladet November 2014 KLC-Bladet November 2014 1 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk Bruger- og pårørende rådet på KLC 2014/2015

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Husk at besøge vores isbar! Galleri Enø Spiseafdelingen Byder velkommen, til sommeren 2013 med nyheder og aktiviteter.

Læs mere

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.«

»Du skal ikke se væk,«siger Pia.»Gå hen til ham.« FEST Maja skal til fest. Det er på skolen. Hun ser sig i spejlet. Er hun ikke lidt for tyk? Maja drejer sig. Skal hun tage en skjorte på? Den skjuler maven. Maja tager en skjorte på. Så ser hun i spejlet

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC April 2011 Forår på vej For pokker, hvor er det rart når solen skinner. Vinteren har været lang og kold og det er som at alle er gået i dvale. Men nu er der forår på vej,

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 27 juli / august. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41

SFO1 Pavillonen april 2013. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Stjernebrevet SFO1 Pavillonen april 2013 Tlf. nummer: 36 37 83 41 I april måned holder støttebenet børnebanko i Pavillonen for alle medlemmer af støttebenet. Fra personalets side vil vi gerne benytte lejligheden

Læs mere

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 10 - oktober 2013 Helenenyt Nr. 10 (oktober - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email:

Læs mere

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler.

Substantiver. www.5emner.dk. Sæt kryds. Sæt kryds ved den rigtige sætning. Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Substantiver arbejde www.5emner.dk 01 Sæt kryds Sæt kryds ved den rigtige sætning. Eks. 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 7 Han har købt en ny bil. Han har købt en ny biler. Du skal købe to kilo kartoffel

Læs mere

Månedsnyt. Nyt fra kontoret. Humble Skole. Rævehøj. Fritteren Søbanke. Punkter af særlig interesse: Smiley til produktionskøkkenet

Månedsnyt. Nyt fra kontoret. Humble Skole. Rævehøj. Fritteren Søbanke. Punkter af særlig interesse: Smiley til produktionskøkkenet Humble Skole Rævehøj Fritteren Søbanke Månedsnyt Årgang 1 Nummer 2 April 2011 I DETTE NUMMER: Humble skole 2 Rævehøj 4 Foredrag 5 Aktivitetskalender Rævehøj Aktivitetskalender Fritte 6 7 Kort nyt Søbanke

Læs mere

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma

Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Sprognævnets kommaøvelser øvelser uden startkomma Øvelse 1-20: Øvelse 21-29: Øvelse 30-34: Øvelse 35-39: Øvelse 40-44: Øvelse 45-49: Øvelse 50-59: Øvelse 60-85: Der sættes komma efter ledsætninger, jf.

Læs mere

Landsmesterskaber 2015

Landsmesterskaber 2015 DGI Bordtennis Landsmesterskaber 2015 i Indbydelse og Information Vil du vide mere om DGI bordtennis - så klik ind på: www.dgi.dk/bordtennis i Kære bordtennisspiller! Vil Du há spænding, humor, kammeratligt

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år.

Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 års jubilæum Jubilæet er vel overstået, så nu er vi godt i gang med (som nogle af deltagerne bemærkede) de næste 50 år. 50 år er meget lang tid at skulle forholde sig til, og samfundet vil sandsynligvis

Læs mere

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening

Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Rolfsted Sogns Lokalhistoriske Forening Parti fra Hudevad 2009/1 Siden sidst. Udflugt til Ladbyskibet d. 13. 9. 2008 En dejlig solrig lørdag i september drog 15 personer til Ladby. Det blev en oplivende

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling.

Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14. Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Årsberetning for Juelsminde Badmintonklub for sæson 2013/14 Velkommen til Juelsminde Badmintonklubs årlige generalforsamling. Første punkt på dagsordenen er valg af dirigent, jeg vil gerne på bestyrelsens

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk

FAKTOR 29. Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK. Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk FAKTOR 29 Side 1 FAKTOR 29 Sommeravis 2013 HUSK HUSK HUSK Du kan finde vores husavis på adressen: www.fredericiah.dk Side 2 FAKTOR 29 RART AT VIDE OM AKTIVITETSHUSET: Åbningstider i værestedet: Tirsdag

Læs mere

Kære beboere, pårørende og personale

Kære beboere, pårørende og personale Kære beboere, pårørende og personale Violhuset har fået et flot akvarium, og der ventes allerede familieforøgelse Holbergcentrets månedsnyt for november 2014 Kære beboere, pårørende og personale November

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 65 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

H E L E E Nr 3 marts 2015

H E L E E Nr 3 marts 2015 H E L E E Nr 3 marts 2015 HELENENYT Nr. 3 (marts årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN

CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012. CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS FYN FYN RUNDT D. 8.-9.-10. JUNI 2012 CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB CLASSIC FYN RUNDT KERTEMINDE SEJLKLUB Med NATURGAS FYN CLASSIC FYN RUNDT 2012 MED NATURGAS

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2015

Aktiviteter 2. halvår 2015 Aktiviteter 2. halvår 2015 Gøls Minde aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg SV Tlf: 9818 8950 Åbningstider hverdage fra kl. 9.00 16.00 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 kl. 10.00 11.30

Læs mere

En fortælling om drengen Didrik

En fortælling om drengen Didrik En fortælling om drengen Didrik - til renæssancevandring 31. maj 2013 - Renæssancen i Danmark varede fra reformationen i 1536 til enevælden i 1660. Længere nede syd på særligt i Italien startede renæssancen

Læs mere

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges.

Medarbejderne i køkkenet arbejder til stadighed på at give beboerne en god service, når restauranten besøges. Restaurant Indholdsfortegnelse Forord... 3 Personalet i køkkenet... 3 Træffetid i køkkenet... 4 Middagsordning... 4 Gæster... 5 Frokost... 6 Smørrebrød/håndmad... 6 Luksus smørrebrød... 6 Platte... 6 Luksus

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010

16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 16 Årgang Nummer 2 Oktober 2010 Bestyrelsen Formand: Jytte Holt Nielsen, Bornholmsvej 8, 7400 Herning Tlf 20714010 j-k-hansen@mail.dk Kasserer: John F. Nielsen, jagtvej 10, 7400 Herning Tlf. 97118541 60738720

Læs mere

Aktiviteter 2. halvår 2016

Aktiviteter 2. halvår 2016 Aktiviteter 2. halvår 2016 Gøl s Mindes aktivitetscenter Stationsmestervej 1 9200 Aalborg Tlf.: 98-188950 Åbningstider hverdage fra kl. 9 16 Faste aktiviteter Mandage kl. 09.30-12.00 Sandblæsning og dekoration

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion

Uge-dag Tidsrum Aktivitet Sted Med-arbejder: Lærkebo Lærkebo 11.30-12-15 13.30 14.15. Ditte 11.30 12.15 Holdmotion 10.15 11.00 11.30-12-15 13.30 14.15 Styrketræning Poppelbos kælder 13.30 14.30 Motion for borgere med KOL 10.15-11.00 Stavgang / Walk and talk om det vi går forbi Udendørs Desuden er alle medlemmer naturligvis

Læs mere

Velkommen til Brogårdshøj!

Velkommen til Brogårdshøj! Velkommen til Brogårdshøj! Denne velkomst er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Velkomsten indeholder en række oplysninger i forbindelse med indflytning og ophold i Brogårdshøj. Har De spørgsmål,

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

December 2010 7. årgang, nr. 11

December 2010 7. årgang, nr. 11 Der er kommet nye billeder i nogle af vores fotomapper på reolen. Indtil videre kan man nu nyde og evt. genopleve de gode minder fra: December 2010 7. årgang, nr. 11 Fristedet Valby Søndergade 2 2630 Taastrup.

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 25. oktober 2013 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 756 Næste uger: 28. oktober 29. oktober 30. oktober 31. oktober 01. november 8. kl. til Berlin UU-besøg 9.kl. HK fri Skole-hjem 9.kl. Skole-hjem

Læs mere

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag

FALKEPOSTEN. Juli. F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag FALKEPOSTEN Juli 2015 F Forsidens foto er fra fællesmiddag og bål Sankt Hans eftermiddag HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur

Læs mere

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst

Dus Mellervang. Årets Karneval i Aalborg Øst Årets Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni Læs om Årets karneval 3.klasse på koloni Legefidusen i hesteskoen 2.klasses overnatning i dus BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

ARENDSE NYT JULI 2014

ARENDSE NYT JULI 2014 ARENDSE NYT JULI 2014 Indholdsfortegnelse Juli 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Fødselsdage Velkommen Konkurrence Referat af beboermøde Aktivitetsplan Taksigelseskirken Frisør Telefonliste

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jan Hockey-turnering To

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 8. årgang nr 43 mar-apr 2011 Lysglimt-redaktionen Lizzi Klargaard, beboer på Afd B Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Lene Buchwald, Økonoma Rikke Søder, Aktivitetsleder

Læs mere

Midlertidige ophold. Side 1

Midlertidige ophold. Side 1 Midlertidige ophold Side 1 Indholdsfortegnelse Velkommen til Lions Park Søllerød... 3 Praktiske oplysninger... 4 Betaling for ophold... 5 Personlige ejendele... 5 Kontanter... 5 Sygeplejeartikler... 6

Læs mere

Lysglimt Himmelev gl Præstegård

Lysglimt Himmelev gl Præstegård Lysglimt Himmelev gl Præstegård 10. årgang nr. 56 maj juni 2013 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen udkommer

Læs mere

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang.

Mette Littau har styr på piger og tøndebånd, når hun skal holde over 100 pigespillere i gang. Der kom flere end 100 nye pigespillere, da Mette Littau, tidligere elitespiller, og Mejrup GU inviterede til den nye sæson, så nu har klubben ni hold i turnering, og de bør have to hold mere Mette Littau

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013

MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 MOSEBRYG/ PILERØG NR.11 Nyhedsbrev for Landsbyordningen; Ferslev Skole/ Pilehuset September 2013 Vi byder de nye børnehaveklasseelever velkommen 1 Nyt fra skolelederen. Kære elever og forældre Så tog vi

Læs mere

Indholdsfortegnelse April 2016

Indholdsfortegnelse April 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse April 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Invitation til Pårørendeaften Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i april 2016 Tur med bussen

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 11. Årgang nr. 60 jan. / feb. 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Susan Salomonsen, Aktivitetsmedarbejder Avisen

Læs mere

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune

Efterår 2014. Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner. DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Efterår 2014 Lad os mødes... Tilbud til mennesker med hukommelsesproblemer, deres familie og venner DemensNetværk Rudersdal og Rudersdal Kommune Lad os mødes I denne folder kan du læse om aktiviteter og

Læs mere

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften

JK JUNI. Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET. Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften JK JUNI Ons. 3. Hyggeaften Fre. 5. LUKKET Ons. 10. Hemmelig Afslutning JK, 7 klasser (husk tilmelding) Fre. 12. Casinoaften Man. 15. Svømmehalstur til Køge (FK/JK) Vi mødes i Klubben kl. 14.45 (kontakt

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Oktober 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Rigtig glædelig efterår det er nu, man skal gennemgå børnenes garderober, og sikre sig, at regntøjet og gummistøvlerne

Læs mere