2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen:"

Transkript

1 Ordinær generalforsamling 2015 i Jelling Golfklub Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 18. februar 2015 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) 1. Valg af dirigent Formand John Sahlertz (JS) [medl nr 959] bød velkommen til 98 fremmødte medlemmer. JS foreslog Jens Aage Nielsen (JAN) [medl nr 1410] som dirigent. JAN blev valgt med akklamation. JAN konstaterede, at generalforsamlingen var lovmæssig indvarslet og dermed beslutningsdygtig. Bestyrelsen havde modtaget et forslag til dagsorden, men forslaget var modtaget for sent. Forslaget behandledes derfor under eventuelt. 2. Formandens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. JS fremlagde beretningen: 2014 har været et år, hvor vi har skulle arbejde ud fra noget nyt. Søren tog over i stedet for Finn i sekretariatet, og Søren skulle finde sin måde at gøre tingene på. Rasmus har været ny træner i stedet for Jesper, og han skulle også finde sig tilrette. Så er Kenneth, Leif og Grethe kommet ind i bestyrelsen, og her har vi også skulle finde vores roller. Jeg vil sige, at selv om det kan virke som store ændringer, har vi stadig en meget velfungerende klub, og alle har bidraget forbilledligt. Det gælder også jer medlemmer, der har skulle tage imod disse forandringer, og nye måder at gøre tingene på. Stor tak til alle for at holde sammen, og få Jelling Golfklub til at være et dejligt sted at være. Aktieselskabet er nu endegyldigt lukket, og klubben har overtaget de forpligtelser, der måtte være tilbage i selskabet. Herunder aktiehavere, der måtte ønske at indfri deres aktier. Der bliver dog længere og længere mellem at disse dukker op har også været året, hvor nogle medlemmer har valgt, at låne klubben rigtig mange penge. Det er vi dybt taknemlige for, da det har løftet en tung rentebyrde fra vores skuldre. Jeg har talt med andre klubber, hvor de har spurgt ind til, hvordan vi gør, for den opbakning der er i Jelling Golfklub, kan de ikke finde. Vi lavede sidste år en målsætning, og med udgangspunkt i den, kommer her min beretning for året ) Nedbringe vores kassekredit Det er i den grad lykkedes. Ikke på grund af en omlægning af lån i Nykredit, som var den oprindelige tanke, men fordi der er nogle medlemmer, der har lånt klubben en stor pose penge. Det er vi dybt taknemmelige for. 2) Udvise økonomisk ansvarlighed Vi kommer ud med et overskud på ca Det kommer Grethe tilbage til senere. Der har ikke været igangsat initiativer, der har kostet penge, uden det har været enten nødvendigt, og der har været et par ting, eller ting, der var budgetteret med.

2 3) Gøre klubbens vision til alles eje Den hænger synligt i klubhuset, og jeg tror, de fleste af os lever efter grundtanken: At Jelling Golfklub er vores klub. 4) 850 aktive medlemmer i alt Det nåede vi desværre ikke. Vi er lige nu 807 aktive medlemmer. Jeg vil gerne vende tilbage til punktet, når jeg om lidt taler om mål for ) Øge sponsor indtægterne Det lykkedes desværre heller ikke, da vi tværtimod har måtte konstaterer et lille fald. Ikke fordi, der ikke bliver arbejdet på det, men markedet er ganske enkelt ikke det bedste. 6) Fastholde og øge tilslutningen til klubbens aktiviteter Jeg må sige, at det lykkedes. Specielt Abrahamsens match, blev et tilløbstykke med venteliste. Det er mange år siden, vi har prøvet det. Tusind tak for opbakningen. Det har været en fornøjelse. 7) Fokuseret indsats. Vi følger iværksatte aktiviteter i mål Jeg syntes faktisk, det er lykkedes fint. Vi har ikke stået med halvafsluttede projekter, før det næste blev sat i gang. Har vi så lavet for lidt Nej det har været en fin balance. 8) Fastholde den tidssvarende udvikling af hjemmesiden til det sted, hvor information søges Der er i hvert fald lagt flere informationer ud. Vi kan godt gøre det lidt bedre, men her taler vi om det kontinuerlige lange træk, for konstant at blive bedre. 9) Opretholde en høj standard på banen Vi kom desværre skævt i gang med greens, der absolut ikke var af den bedste standard, men jeg syntes, vi kom efter det hen over året, og havde en rigtig god bane til sidst. Så tog vi de nye teesteder i brug på hul ) Integration i lokalområdet og samarbejde i kommunen Vi arbejder på det, og vores omtale i lokalavisen er nok på noget af det højeste nogensinde. Det er stadig noget, vi skal arbejde med og blive bedre til. Samarbejdet mellem golfklubberne i kommunen kom også i gang. For første gang afholdt vi kommunemesterskab. Jelling løb med de fleste titler nemlig 4. Vi er først lige startet, så der kommer forhåbentlig mere samarbejde. 11) Vi skal være en grøn klub Vi overholder lovgivningen og har ikke modtaget påbud fra myndighederne. Vi bruger stadig mindre strøm, så også her tænker vi på miljøet Så vender vi blikket mod fremtiden og vores jubilæumsår Her vil vi arbejde efter følgende målsætning: 1. Vi skal have et overskud på mindst DKK For at kunne overholde de forpligtelser, vi har aftalt, er det nødvendigt, at vi opnår et overskud på DKK Vi mener også, at vores budget er gearet, så det absolut er realistisk. Vi vil nøje følge udviklingen i antal medlemmer, greenfeeindtægter, og sponsorindtægter, der er vores 3 største indtægtskilder, så vi kan se, hvis der er noget, der skal justeres. Udgiftssiden er selvfølgelig også under overvågning.

3 2. Gøre klubbens visionen til alles eje. Jeg tror stadig på, at det er fundamentet, der skal bringe os gennem de næste 25 år. 3. Have 850 aktive medlemmer i alt. Vi vil i 2015 sætte meget stor fokus på rekruttering, så vi med udgangen af 2015 kan stå med 850 aktive golfspillere. Der er medlemmer, der har meldt sig til denne opgave, så med en fokuseret indsats, tror jeg på det, kan lykkedes. Samtidig vil jeg gerne opfordre til, at I tager en ven eller to med, så går det nemmere. Det koster kun et symbolsk beløb i starten af 2015, at prøve golf. 4. Fastholde sponsorindtægter. Det er som tidligere nævnt ikke verdens nemmeste opgave, men vi vil prøve at gribe det lidt anderledes an, således at der forhåbentlig ikke forsvinder nogen. 5. Øge tilslutning til klubbens aktiviteter. Det er jo vores 25 års jubilæumssæson, så der skal reklameres for de forskellige aktiviteter, vi sætter i gang. I kan også følge med på hjemmesiden, så I kan se, hvad der sker hvornår. 6. Udbygning af hjemmesiden til det sted, hvor informationer søges. Det er de kontinuerlige forbedringer, jeg talte om tidligere i beretningen. 7. Have en bane af høj standard Vi er selvfølgelig afhængig af vind og vejr, men baneudvalget har lagt en plan for de ting, der skal arbejdes med ud over vedligeholdelse. Så arbejder vi på, at få mulighed for at anskaffe en greentromle. Ikke for at få meget hurtige greens, men ensartet og jævne greens 8. Integration i lokalområdet og samarbejde i kommunen Arbejdet fortsætter og bliver formodentlig udvidet med samarbejde på skolesiden. 9. Vi vil være en grøn klub Vi skal fortsat overholde lovgivningen. Det betyder også, at vi af hensyn til tidsler en gang imellem, er nødt til at klippe rough helt ned. Vi vil fortsat kigge på vores forbrug, så vi er i øjeblikket ved at finde ud, hvordan vi kan bruge vedvarende energi. Et element er selvfølgelig økonomien idet, og det arbejder vi også med. Gode idéer modtages gerne. 10. Give klubbens medlemmer et 25 års jubilæum de kan være stolte af sammen Vi vil arbejde alt hvad vi kan, for at 2015 bliver et år, medlemmerne i Jelling Golfklub vil tale om længe. Derfor er dette også et af vores topprioriteter, og vi er klar over, at det kan komme til at kræve ressourcer. Vi får dog intet ud af det, uden jeres involvering, opbakning og deltagelse, så derfor er dette noget, vi skal gøre sammen Så havde vi i 2014 en oplevelse, hvor vi havde mulighed for at leje noget jord ud, der er fuldstændig uden betydning for golfbanen, nemlig helt oppe til højre ved teestedet på hul 3. Vi beder derfor om generalforsamlingens accept til, at hvis noget sådan skulle dukke op igen, må bestyrelsen handle, uden at skulle vente på en ny eller ekstra ordinær generalforsamling.

4 Det samme gælder låneomlægning, da der sker noget nyt og fuldstændigt uforudset hele tiden. Hvis vi kan omlægge et lån, der giver gevinst for klubben, vil vi hermed bede om bemyndigelse til det, uden at skulle vente på en ny eller ekstraordinær generalforsamling. Firkløverordningen fortsætter igen i år. Det er muligt at spille Give, Brande, Åskov, Herning og Birkemose, hvis man tilkøber et firkløverkort. Eliteafdelingen har klaret sig lidt forskelligt i år. Pigerne blev i 1. division, hvilket er en meget flot præstation. 3. Division herrer var i oprykningsspil til 2. division, men mødte bare et på dagen bedre hold. Kvalifikationsholdet levede ikke helt op til forventningerne. Juniorafdelingen bliver ved med at lave gode resultater, og der er også spillere på vej frem. Personalet bliver heldigvis det samme i 2015 som det var i 2014: Sekretariatet: Søren Træner: Rasmus Greenkeepere: Kevin, Lindy, Henning og Arne Til slut vil jeg sige alle hjælpere og sponsorer en kæmpe stor tak for indsatsen i Det er simpelthen fundamentet for at vores klub fungerer. Jeg håber, vi må få et brag af en sæson 2015 Det har vi alle fortjent TAK Der var følgende kommentarer og spørgsmål til beretningen: Poul Kristian Jacobsen [medl nr 596] ønskede oplyst, om der er tidsbegrænsning på udleje af jord. Jørgen Strandgaard [medl nr 350] ønskede oplyst hvor længe aktierne købes tilbage? Grethe Espesen (GE) [medl nr 973] oplyste, at det ikke har været muligt at få oplyst en tidsfrist, men generelt er reglen 3 år efter aktieselskabets lukning. Konklusion: Generalforsamlingen godkender at der kan lejes jord ud i 3-5 år. Samtidig godkendes, at bestyrelsen kan omlægge kreditforeningslån, hvis det er til gavn for klubben. Formandens beretning blev herefter taget til efterretning med akklamation. Ingen stemte imod. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. Grethe Espesen (GE) [medl nr 973] Gennemgik regnskabet. Flemming Hove Nielsen [medl nr 1234] roste, at der er god orden i regnskabet og at restancerne er er kradset ind.

5 Poul Kristian Jacobsen [medl nr 596] ønskede oplyst, om man var interesseret i at låne flere penge i banken. Hertil blev der svaret, at det er vi ikke. Bestyrelsen har lagt det mål, at vi skal arbejde på at nedbringe klubbens gæld. PKJ ønskede desuden at vide hvorfor klubbens aktiver er næsten 2 mill. mindre end i Hertil blev der svaret, at revisoren på sidste års generalforsamling redegjorde for, at den værdi klubben overtog fra Jelling Golfklub A/S er blevet bogført dobbelt. Klubben har i regnskabet haft hele ejendomsværdien på banen og bygninger med som et aktiv ca. 9.8 mill. Derudover var der bogført en værdi på det baneanlæg, der er på klubbens jord, men da værdien på 9.8 mill (som er lig med ejendomsværdien) indeholder værdien af baneanlægget, var der tale om en dobbelt registrering. Det er det, der nu er gjort op med. Ole Havskov Jacobsen [medl nr 1749] ønske oplyst hvad en greenfee automat er. GE oplyste, at det er betalingsterminalen til Golfbox. Ole foreslog desuden at medlemmerne kunne betale halvdelen af kontingentet om sommeren, så er der ikke så stort behov for at låne penge i banken. Der var ikke flere spørgsmål. Regnskabet blev godkendt med akklamation. 4. Fremlæggelse af budget 2015 og fastlæggelse af medlemskontingent og eventuelt indskud. Grethe Espesen (GE) [medl nr 973] gennemgik budgettet. For at få flere indtægter, skal vi have flere medlemmer. Kontingentet er uændret i Indskud er også uændret, men indtil uge 25 er indskuddet 25 kr. Torben Pagh [medl nr 1667] ønskede oplyst hvorfor personaleomkostningerne var faldet. JS forklarede, at driving range er overtaget fra tidligere træner. Derfor lavere personaleomkostninger. Kristian Rosendahl Hansen [medl nr 2065] foreslog indkøb af en greentromle. Dette kunne være en investering for at få flere medlemmer og flere greenfee gæster. JS oplyste, at der søges fonde til en greentromle. Budgettet blev herefter godkendt med akklamation. 5. Forslag fra bestyrelsen. Ingen forslag. 6. Forslag fra medlemmer. 1: Ændring af frist for indsendelse af punkter, som ønskes drøftet på generalforsamlingen.

6 Carsten Filsø [medl nr 1659] havde foreslået, at den nuværende frist for indsendelse af forslag til generalforsamlingen ændres til, at forslag kan indsendes op til en uge efter, at der er indkaldt til generalforsamlingen. Formålet med dette er, at mange ikke husker den nuværende frist, samt at man får en reminder i forbindelse med indkaldelsen, og sidst men ikke mindst kan det måske opnås, at skabe lidt mere dynamiske generalforsamlinger. Poul Kristian Jacobsen [medl nr 596] foreslog, at der kan indgives forslag året rundt. Preben Schou [medl nr 1122] foreslog, at bruge hjemmesiden og at man i god tid inden fristens udløb skriver til medlemmerne, for at gøre opmærksom på, at det er tid at indsende punkter til den kommende generalforsamling. Ib Spøer [medl nr 103] foreslog, at formandens månedsbrev kunne gøre opmærksom på, at det er tid at indsende forslag. JS mente, at regnskab og indkaldelse i så fald måtte skilles ad. JAN konkluderede, at bestyrelsen forpligtes til at skrive til medlemmerne om at forslag til generalforsamlingen skal indgives 3 uger før generalforsamling. Der skal være et bedre informationsniveau om indkaldelsen til generalforsamlingen. Der lægges op til vedtægtsændring på næste generalforsamling. 2: Sikre at mindst 1 dag i weekender står til rådighed for medlemmerne (Carsten Filsø [medl nr 1659]) Begrundelse: Der er i perioder en del weekender, hvor der er begrænset adgang til banen pga reservationer både lørdage og søndage. Nogle af disse reservationer bliver reducerede fredag morgen, men det er ligesom for sent, hvis man så har disponeret i forhold til den oprindelige reservation JS nævnte, at der kommer problemer ifm DGU-turneringer, men man kan sikre, at der åbnes for banen så snart turneringerne tillader det. KUN tider, der skal bruges kan blokere banen. Tilmeldingsfristen til turneringer kan f.eks. rykkes frem. Vi bør kortlægge hvor stort problemer er. Jan Frandsen [medl nr 1078] gjorde opmærksom på, at der ikke kan frigives starttider efter klubturneringer før tilmeldingsperioden er slut. Carsten Filsø [medl nr 1659] føler, at problemet opstår fordi der er DGU arrangementer og fordi klubben derefter har arrangeret andre turneringer. Medlemmerne er fundamentet for klubben derfor skal medlemmerne også tilgodeses med mulighed for at spille lørdag eller søndag. Morten Simonsen [medl nr 1956] gør opmærksom på, at nogle medlemmer booker tider, men ikke dukker op eller aflyser starttiden. Dermed blokeres for andre, som ønsker at spille.

7 Torben Pagh [medl nr 1667] mener, at det er et problem for medlemmerne hvis man kun har lørdag og søndag at spille på. Når vi ønsker flere medlemmer, kunne det være en ide at profilere sig med at der altid er en mulighed for at spille i weekenderne. Kenneth R. Pedersen [medl nr 621] mener, at det er sjældent at banen er lukket fra lørdag morgen til søndag aften. Banen er ofte ledig f.eks. søndag eftermiddag. Ud over DGUturneringer, er turneringer med gæster en god indtægtskilde. Erik Refsgaard [medl nr 2041] mener, at man bør opfordre til at blokeringerne bliver så få som muligt. Bestyrelsen og sekretariatet skal lægge sig i selen for at holde banen fri. Vi bør have tilllid til at bestyrelsen tager de hensyn som skal tages. Det skal så vidt det er muligt undgås at blokere for spil i hele weekender. Flemming Hove Nielsen [medl nr 1234] forslog, at tilmelding til klubturneringer skal ske en uge før turneringen. Det bør ikke være vejrmeldingen der afgør om man vil deltage. JAN konkluderer, at vi skal blive bedre til at slette tider, hvis vi alligevel ikke kommer på banen. Turneringer skal så vidt muligt ikke planlægges to dage i træk og ledige tider efter turneringer skal frigøres så tidligt som det er muligt. JAN mente, at vi havde haft en god dialog. Bestyrelsen skal lægge sig i selen for at flest muligt kan komme på banen i weekenderne. 7. Valg af bestyrelsesmedlemmer samt 2 bestyrelsessuppleanter. Følgende er på valg efter valgperioden: John Sahlertz (modtager genvalg). Morten Simonsen (modtager genvalg). Claus Kristiansen (modtager genvalg). Der var ikke foreslået andre kandidater til bestyrelsen. Alle blev genvalgt med akklamation. Ivan Thorsen [medl nr 2454] og Jens Wind [medl nr 1328] blev foreslået som suppleanter. Begge blev valgt med akklamation. 8. Valg af revisor Gennem de sidste 3 år har der været et meget fint samarbejde med Martinsen. Der blev fra bestyrelsens side indstillet til at skifte til BDO Revision, da firmaet er repræsenteret i klubben ved Frank Lau (FL), samt at FL sidder i et udvalg i klubben. BDO blev valgt. Klubben takker Martinsen for et forbilledligt samarbejde. 9. Eventuelt Anders Ovesen [medl nr 1875] spørger i et forslag til generalforsamlingen, som var indsendt for sent, om det er korrekt, at bestyrelsen ikke betaler kontingent. JS bekræftede, at i de sidste 10 år har bestyrelsen været kontingentfri. Man valgte, at gøre bestyrelsen kontingentfri i stedet for telefon, kørselsgodtgørelse, mv.

8 Kaj Nielsen [medl nr 1629] mente, at det er i orden at bestyrelsen er kontingentfri, men det står ikke nogen steder. Det burde være offentliggjort. JAN forklarede, at han i sin tid som formand indførte kontingentfrihed for bestyrelsen for at ændre kulturen i klubben og styre udgifterne. Orla Christensen [medl nr 1515] mente, at det er ok, at bestyrelsen får vederlag svarende til kontingent. Det bør ikke være bestyrelsen, som selv bestemmer. Fremover bør kontingentfrihed fremgå af regnskabet. JS redegjorde for DIF s vedtægter. Heraf fremgår, at man kan give kontingent frihed uden indberetning til skat. Bent Illum Eskesen [medl nr 1340] foreslog herefter at bestyrelsen fremover skal være kontingentfri. Generalforsamlingen tilkendegav accept hertil. Klubmestrene for 2014 blev herefter hyldet: Robert B. Skovbakke (Herrer), Mathilde Risum Mathiasen (Damer), Kasper Arens (Junior drenge), Kenneth Ringmann Pedersen (Mid-age herrer), Henning Risum Mathiasen (Senior herrer), Bente Askjær Nielsen (Senior damer), Svend Erik Maigaard (Veteran herrer), Helle Sigsgaard (Veteran damer), Mark Følbæk (Hulspil herrer) Der blev desuden afholdt et mikro mesterskab. Her vandt Victor Kristiansen. Kommunemestre: Jelling Golfklub have 4 vindere i kommunemesterskabet. Det var Susanne Sundberg, Nicki Rye Schou, Mathilde Risum Mathiasen og Helle Sigsgaard. Følgende lavede Hole in one i 2014: Per Wagner (hul7), Ejler Sørensen (hul10), Rasmus Winther, Stensballegaard (hul 10) og Bent Svaneby (hul 7). Bent Illum Eskesen [medl nr 1340] reklamerede for Senior regionsgolf. Tilmelding vil ske på Golfbox. Der laves tryout. Man skal være fuldgyldigt medlem for at deltage. Der kommer yderligere info på hjemmesiden. JAN kunne herefter konstatere, at dagsordnen var udtømt og takkede for god ro og orden. John takkede de fremmødte og Jens Aage for ledelse af generalforsamlingen. Vi glæder os til et godt golfår. Dirigent Jens Aage Nielsen Referent Søren Porsbøl

Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 19. februar 2014 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium)

Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 19. februar 2014 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) Ordinær generalforsamling 2014 i Jelling Golfklub Den ordinære generalforsamling i Jelling Golfklub blev afholdt onsdag den 19. februar 2014 på UCL, Auditoriet. (Jelling Seminarium) 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7:

I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende dagsorden i h.t. vedtægternes 7: Referat af ordinær generalforsamling i Trelleborg Golfklub Slagelse Tirsdag den 24. november 2015 kl. 19.00 I restauranten i Trelleborg Golfklub afholdte klubben ordinær generalforsamling med følgende

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00

Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub. Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Velkommen til ordinær generalforsamling Brande Golfklub Den 24. februar 2015 kl. 19.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse 4.

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt 12. marts 2014 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2015 Tidspunkt: Tirsdag den 24. februar 2015 Sted: Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig.

1. Valg af dirigent Preben Bagger blev valgt som dirigent og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Mødereferat Dato: 2. marts 2006 Referent: Henning Parbo Generalforsamling i Birkemose Golf Club Tid: Onsdag, den 1. marts 2006, kl. 19:00-20:00 Sted: Restaurant Birkemose Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19.

I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær. Søndag d. 23. marts 2014 kl i Cafe 19. Referat af generalforsamling I henhold til vedtægternes 8, Indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i Golf Club Harekær Søndag d. 23. marts 2014 kl. 10.00 i Cafe 19. Generalforsamlingen gennemføres

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2018 Tidspunkt: Tirsdag den 20. februar 2017 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 18:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Referat fra ordinær generalforsamling i Dragør Golfklub afholdt torsdag den 5. marts 2009 kl. 19:00 på Dragør Skole, Vestgrønningen, 2791 Dragør. Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden:

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Torsdag den 22. marts 2018 (105 fremmødte, medbragt 11 fuldmagter) Formand Kim Møller Behrend bød velkommen til generalforsamlingen, og der blev på opfordring fra formanden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014

Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Referat af bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 1/2014 Dato og tid: Mandag den 13. januar 2014 kl. 17.30 Sted: ABF Skinbjergs fælleshus Referent: Porsbøl Mødedeltagere: Afbud: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016

Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Referat fra bestyrelsesmøde i Jelling Golfklub 12/2016 Dato og tid: Torsdag den 8. december 2016 kl. 17.30 Sted: I Fælleshuset på Præsteager Referent: Søren Porsbøl Mødedeltagere: John Sahlertz Claus Kristiansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus.

Referat af ordinær generalforsamling. På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Referat af ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub, onsdag d. 22. november 2017 På Restaurant Nordstjernen, Blokhus. Formanden oplyste at bestyrelsen foreslog

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub Tidspunkt: Tirsdag den 22. februar 2011 Sted: Klubhuset Bramming Kultur & Fritidscenter, Idræts Alle 10, 6740 Bramming Tidspunkt: kl. 19:00 Dagsorden: 1.

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016

Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Referat fra Generalforsamlingen i Sorø Golfklub, 24. november 2016 Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev holdt 1 min. stilhed for at mindes de medlemmer, der var afgået ved døden siden sidste

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Generalforsamling 24. november 2009

Generalforsamling 24. november 2009 Generalforsamling 24. november 2009 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse. 4. Forelæggelse af budget, samt

Læs mere

Henne Golfklub generalforsamling 2012

Henne Golfklub generalforsamling 2012 Henne Golfklub generalforsamling 2012 Torsdag d. 29. november 2012 kl. 19.00 i Klubhuset. Referat Formanden byder velkommen. Ca. 90 fremmødt. A. Valg af dirigent Bente Kristensen Lovligt indkaldt. Udklip

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 18. december 2014 Referat: Generalforsamling, torsdag den 27. november 2014 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via

a. På dagen hvor det skulle have været tilgængelig gør bestyrelsen opmærksom på det via Referat fra Nordborg Golfklubs ordinære generalforsamling den 10. marts 2OL4i Valhal, Skolevej 55, Havnbjerg Klubbens formand B6rge Munksgaard bød de 60 medlemmer velkommen til generalforsamlingen. Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesberetning 2017

Bestyrelsesberetning 2017 Bestyrelsesberetning 2017 Generelt. Golfåret 2017 i Maribo Sø Golfklub har været et OK år for klubben. Vi har haft rigtigt mange greenfee Spillere. Der har vi nok været begunstiget af at Halsted Golfklub

Læs mere

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 11. april 2016 Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018

Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 Referat fra generalforsamling Henne Golfklub d.15.november 2018 1. Valg af dirigent Preben Olesen er udpeget og bliver godkendt. Generalforsamlingen er lovlig indvarslet. Jesper Clausen og Torben er valgt

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011

Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Side 1 af 7 Referat af Generalforsamling i Alssund Golfklub 2011 Mandag, den 21. februar 2011 kl. 19,00 afholdtes ordinær generalforsamling i Alssund Golfklub på Sønderborg Bibliotek. Ca. 120 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op.

Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. Referat for generalforsamling den 30. Marts 2017 Der var mødt ca. 100 medlemmer op. 1.Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT

Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Ordinær generalforsamling mandag den 20. marts 2006. REFERAT Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab for det forløbne

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter.

Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Referat af generalforsamling for Albertslund Golfklub 2013 Afholdt 26. november 2013 i Kongsholmcenteret i Albertslund Der var 84 stemmeberettigede tilstede. Derudover var der indgivet 3 fuldmagter. Dagsorden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 1. marts 2006.

Referat fra ordinær generalforsamling den 1. marts 2006. Referat fra ordinær generalforsamling den 1. marts 2006. Generalforsamlingen blev afholdt i idrætshallen på Unge Hjems Efterskole i Højbjerg fra kl. 19.15 til kl. 21.20. Der deltog 285 medlemmer i generalforsamlingen.

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden:

År 2012, den 12. maj, kl , afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende dagsorden: Protokol fra Ordinær Generalforsamling i Slagelse Svømmeklub 2102. År 2012, den 12. maj, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Slagelse Svømmeklub i cafeteriet i Slagelse Svømmeklub med følgende

Læs mere

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation.

Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Mogens Broe Andersen, som blev valgt med akklamation. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I HADERSLEV GOLFKLUB Den 26. november 2013 Klubbens formand, John Wilhardt, bød velkommen til den årlige generalforsamling, der i alt havde samlet 120 medlemmer. Formanden

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent.

Formand Jens Michael Bisgaard bød velkommen og gik til første punkt på dagsordenen, valg af dirigent. Referat fra generalforsamling i Badmintonklubben BK36 afholdt den 4. maj 2018 i Brønshøj Sportshal. Til stede var i alt 13 medlemmer plus bestyrelsen. DAGSORDEN Ifølge vedtægternes 13, pkt. g I: Valg af

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2018 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 9. april 2018, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT

VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT Kommentar [n1]: Marts 2011 VEDTÆGTER For GOLFKLUBBEN HVIDE KLIT 1 1. Navn, hjemsted og formål 1.1 Klubbens navn er Golfklubben Hvide Klit 1.2 Klubbens hjemsted Frederikshavn Kommune 1.3 Det er klubbens

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Golf Club

Vedtægter for Aarhus Golf Club Vedtægter for Aarhus Golf Club 1 Klubbens navn er Aarhus Golf Club, og dens hjemsted er i Århus Kommune. 2 Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en eller flere golfbaner og organisere de

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne

Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne Generalforsamling i Henne golfklub torsdag, den 21. november 2013. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Henne golfbane a/s Men en særlig velkomst til vores nye træner

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub

Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Generalforsamling 2009 i Nykøbing Sj. Tennisklub Nykøbing Sj. Tennisklub holdt den årlige generalforsamling lørdag d. 31. Oktober 2009 kl. 15.00 i klubhuset på Kongeengen. Formanden Finn Jensen sagde bl.a

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune.

VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB. 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. VEDTÆGTER FOR FREDERIKSHAVN GOLF KLUB 1. Klubbens navn er Frederikshavn Golf Klub og dens hjemsted er Frederikshavn Kommune. Klubbens formål er at etablere og forestå driften af en golfbane og organisere

Læs mere

Vedtægter Hansted Golfklub

Vedtægter Hansted Golfklub 1 Klubbens navn er Hansted Golfklub og dens hjemsted er i Horsens Kommune. Det er klubbens formål at skabe gode muligheder for at medlemmerne kan dyrke golf, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub

VELKOMMEN. til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub VELKOMMEN til ordinær generalforsamling i Himmerland Golf Klub DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Review af årsregnskabet til godkendelse 4. Forelæggelse

Læs mere

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl

MOLLERUP SENIORKLUB. Referat fra ordinær generalforsamling. tirsdag den 20. oktober 2009 kl MOLLERUP SENIORKLUB Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 20. oktober 2009 kl. 14.15 Formanden Niels Eilif Hansen bød velkommen til den ordinære generalforsamling i Mollerup Seniorklub. Tilstede

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset

Generalforsamling tirsdag den kl i klubhuset Generalforsamling tirsdag den 19.3.2013 kl. 19.00 i klubhuset Formandsberetning: Brande Golfklub 2012 Trods en del konkurser så lysner det faktisk lidt omkring i de forskellige golfklubber. Jeg vil indlede

Læs mere

Mensalgård Golfklub 2015

Mensalgård Golfklub 2015 Vedtægter Mensalgård Golfklub 2015 1 Klubbens navn er Mensalgård Golfklub og dens hjemsted er i Odsherred kommune. Klubbens formål er at fremme interessen for og kendskabet til golfspillet blandt dens

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 18. marts 2010, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 19. marts 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub

Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Referat af bestyrelsesmøde i Viborg Golfklub Tid: Onsdag den 23. november 2011 Fremmødte: Formand - Uffe Steffensen (US) Næstformand - Marianne D. Jensen (MDJ) Sportsansvarlig - Peter Bragh (PB) Baneansvarlig

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 10. MARTS 2015, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat John

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Brøndby Golfklub onsdag den 29. marts 2017 kl

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Brøndby Golfklub onsdag den 29. marts 2017 kl Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling i Brøndby Golfklub onsdag den 29. marts 2017 kl. 18.30 Sted: Kulturhuset Kilden, Nygårds Pl. 31, 2605 Brøndby Dagsorden ifølge vedtægternes 8 stk. 3: 1. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Nykøbing Sj. Tennisklub, lørdag d. 31. oktober 2015 Kl. 14.00 på 1. Salen i klubhuset 19 mødt Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Torben Olsen den er lovlig indvarslet.

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Referat af ordinær generalforsamling den 7. marts 2018 Fraværende: Leif, Patrick, Daniel og Sussie Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kassererens reviderede regnskab samt budget

Læs mere

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent.

1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Referat for generalforsamling den 31. Marts 2016 Der var mødt 75 medlemmer op. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen foreslog Morten B. Dalsgaard Morten Dalsgaard blev enstemmigt valgt som dirigent. Morten

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL I STALDEN REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING HØRSHOLM GOLFKLUB AFHOLDT 14. MARTS 2017, KL. 19.00 I STALDEN 1. Valg af dirigent Formanden, Bo Wildfang bød velkommen. Som dirigent foreslog bestyrelsen advokat (H) Ulrik

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere