UPS Service- og prisguide 2008

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UPS Service- og prisguide 2008"

Transkript

1 UPS Service- og prisguide 2008 Gældende fra den 31. december 2007 For kunder i Danmark PRISER I DKK

2 Velkommen til UPS Service- og prisguide for UPS er verdens største kurerfirma og førende på globalt plan inden for leverandørløsninger, idet vi tilbyder et omfattende udvalg af muligheder for at synkronisere transport af varer, informationer og penge. UPS betjener mere end 200 lande og områder over hele verden. Vi tilbyder branchens bredeste sortiment i tids- og dagsbestemte leveringsmuligheder, som understøttes af teknologiske løsninger, der letter dit arbejde. Denne omfattende publikation indeholder de grundlæggende oplysninger du har brug for, når du skal sende eller modtage forsendelser med UPS. Kontakt UPS på eller besøg for at arrangere afhentning.

3 SERVICE OG PRISGUIDE Indholdsfortegnelse 1 UPS serviceydelser og servicedækning side 3 Gennemse UPS servicemuligheder for at finde den, der opfylder dine behov. Du kan opveje hastighed med økonomi, hvor du end sender. Dette afsnit giver ligeledes oplysninger om, hvor du kan sende til og modtage fra, ved hjælp af zonetabeller for hele verden. Zonetabeller side 6. 2 Priser for afsendelse side 9 Find ud af hvor meget forsendelsen vejer side 9-14 Slå prisen op på den servicemulighed, du foretrækker side 9-14 Tillæg gebyrer for eventuelle ekstra serviceydelser side 21 3 Priser for modtagelse side 15 Find ud af hvor meget forsendelsen vejer side Slå prisen op på den servicemulighed, du foretrækker side Tillæg gebyrer for eventuelle ekstra serviceydelser side 21 4 Ekstra serviceydelser og gebyrer side 21 Læs om nyttige ekstra UPS serviceydelser, herunder: UPS Online Forsendelsesløsninger side 22 UPS Synlighedsservice side 23 UPS Cashflow Service side 24 UPS Returns side 25 UPS Supply Chain Solutions side 28 UPS Trade Direct side 29 UPS World Ease side 29 UPS TradeAbility side 29 Dette afsnit indeholder endvidere forklaringer og oplysninger om ekstragebyrer, som kan gælde for din forsendelse. 5 UPS referenceoplysninger, inklusiv Transportvilkår og -betingelser side 30 Benyt dette afsnit til følgende: Gennemgå betalingsmuligheder side 31 Check hvilke varer der er forbud imod, samt andre servicebegrænsninger side Gennemgå UPS Pengene-tilbage-garanti, UPS ansvar, samt UPS Transportvilkår og -betingelser side Alfabetiseret indeks af denne guide findes på side 38 online forsendelse lige ved hånden Hvis du foretrækker at styre dine forsendelser online, skal du besøge den danske hjemmeside på hvor du vil finde hjælp til alle aspekter vedrørende forsendelse, sporing og eftersporing. Her er en kort forsmag på, hvad der findes: UPS Servicemuligheder Brug det direkte link UPS Serviceguide på den danske hjemmeside på for at få en oversigt over UPS forsendelsesmuligheder. Forsendelse Udnyt internettet til at fremskynde bearbejdelsen af dine forsendelser Afsnittet Forsendelse indeholder alle de oplysninger du har brug for, når du skal sende. Du bliver i stand til at: Oprette en forsendelse Beregne leveringstid og omkostninger Bestille afhentning Få told- og indfortoldningsoplysninger via TradeAbility Support Find systematisk alle de oplysninger du har brug for Vi har sat links til alle de vigtigste oplysninger på én og samme side. Du finder: Kundesupport Service- og prisguide samt takst- og zonetabeller til download Praktisk taget alt hvad du har brug for at vide om transport via UPS Erhvervsløsninger Find den UPS løsning, der passer dig Direktør Små virksomheder Logistikchefer Transportchefer Personlige assistenter Sporing Du kan spore alle dine forsendelser på Blandt de muligheder du har, kan du vælge blandt følgende sporingsmetoder: Referencenummer Trackingnummer Sporing via Sporing via SMS med din mobiltelefon Quantum View proaktive synlighedsservice

4 2 UPS servicetilbud UPS tilbyder det mest omfattende udvalg af serviceydelser og giver dig mulighed for at opveje hastighed med økonomi, hvor du end sender indenrigs, indenfor Europa eller over hele verden. Når du sender med UPS, vil du uden ekstra udgifter desuden kunne forvente: Fremragende og pålidelig service Pengene-tilbage-garanti* for Express service Afhentning på din adresse Tre leveringsforsøg Mulighed for klargøring af forsendelser på nettet Enkle sporingsmuligheder og kvittering for modtagelse Bekvemt placerede forsendelsessteder i byerne Et transportselskab der er respekteret og kendt af dine kunder overalt i verden. En fuldt integreret leveringsservice samlet i et enkelt selskab UPS. * Der er dog visse begrænsninger. Pengene-tilbage-garantien dækker en tilbagebetaling af dine forsendelsesomkostninger, hvis vi ikke forsøger at levere inden for det tidsrum, vi har lovet dig. Du skal selv bede om at få pengene refunderet. Se side 34 i denne guide, for detaljerede oplysninger om vor pengene-tilbage-garanti, eller læs vore Transportvilkår og -betingelser.

5 3 Afsnit 1: UPS serviceydelser og servicedækning Find ud af hvor du kan sende til og modtage fra, ved hjælp af zonetabellerne. Zonetabellerne på side 6-8 bruges til at fastslå, om din foretrukne servicemulighed tilbydes til og fra din destination og til at identificere forsendelsens zonenummer. Zonenumrene bruges ligeledes, når taksterne for din forsendelse beregnes*. Afsendelse eller modtagelse Sende zonerne gælder for alle udgående indenrigs og internationale forsendelser, undtagen når transportomkostninger faktureres til modtager eller en tredjepart i modtagerlandet. Modtage zonerne gælder for alle indgående indenlandske og internationale forsendelser, når modtager eller en tredjepart i modtagerlandet betaler for forsendelsen. Følg disse tre trin: 1 Find den destination du skal sende til eller modtage fra. 2 Se om der står et zonenummer i sende- eller modtagekolonnen under din foretrukne servicemulighed hvis det er tilfældet, kan den pågældende service generelt tilbydes. 3 Notér zonenummeret til senere brug, når du skal beregne udgiften (se side 9 til 20). Yderområder Når du ser symbolet + i zonetabellen, kan din forsendelse være omfattet af et ekstragebyr for levering i yderområder. For indenrigs og internationale forsendelser opkræves et gebyr på DKK 2,10 pr. kg, dog minimum DKK 125 pr. forsendelse, alt efter hvilket af de to beløb, der er det største. Der findes tabeller over alle yderområder i afsnittet Beregn leveringstid og omkostninger på Vigtigt Der kan ske ændringer i yderområderne. * Yderligere oplysninger om fakturering finder du på side 31 Tidsbesparende tip Brug værktøjet Beregn leveringstid og omkostninger på den danske hjemmeside på her kan du se alle de servicemuligheder, der tilbydes fra dit valgte afsender-postnummer til din destination på få sekunder.

6 4 UPS kerne-serviceydelser Eksportforsendelser UPS kan hjælpe dig med at sende dine varer indenrigs, inden for Europa, eller over hele verden, ved hjælp af en lang række servicemuligheder, der passer til dine forsendelsesbehov. Vælg den service, der bedst giver dig balance mellem hastighed og økonomi, og du kan være sikker på, at dine forsendelser er i gode hænder. Importforsendelser UPS kan gøre det lige så let for dig at styre importen eller modtagelsen af forsendelser, som det er at styre eksporten. Vi kan afhente dine forsendelser over hele verden og give dig de samme servicemuligheder, som du har for din eksport. Det er dig, der styrer dine forsendelsesomkostninger og planlægger leveringstiden med den samme sikkerhed for kvalitet, hvad enten du afsender eller modtager varer. Der henvises til afsnit 4 for yderligere oplysninger om ekstra UPS serviceydelser og gebyrer. Side 21. *Pengene-tilbage-garanti Der er dog visse begrænsninger. Pengene-tilbage-garantien dækker en tilbagebetaling af dine forsendelsesomkostninger, hvis vi ikke forsøger at levere inden for det tidsrum, vi har lovet dig. Du skal selv bede om at få pengene refunderet. Se side 34 i denne guide for detaljerede oplysninger om vor pengene-tilbage-garanti, eller læs vore Transportvilkår og -betingelser.

7 SERVICEYDELSER 5 Service Beskrivelse Egenskaber Importforsendelser UPS Express Plus levering ved arbejdstids begyndelse den følgende dag inden for Europa og på andendagen til Nordamerika, for forsendelser der haster meget UPS Express levering næste formiddag i hele EU og hurtig levering over hele verden UPS Express Saver SM levering næste dag i hele Europa og hurtig, økonomisk levering til Nordamerika, Asien og Afrika UPS Standard planmæssig levering i hele Europa UPS Expedited planmæssig levering uden for Europa De fleste erhvervsområder i Europa inden kl % af alle virksomheder i USA og til større erhvervsområder i Canada inden kl. 8.00/8.30 på den anden arbejdsdag. 70 % af alle virksomheder i USA og til større erhvervsområder i Canada inden kl på den anden arbejdsdag. De fleste erhvervsområder i Asien inden kl på den anden arbejdsdag. Levering allerede kl eller senest kl , til 70 % af alle erhvervsadresser i EU, Liechtenstein, Norge og Schweiz. Levering inden på anden arbejdsdag til over 75 % af alle virksomheder i USA og til større erhvervsområder i Canada. Levering inden klokken på anden arbejdsdag til 90 % af samtlige virksomheder i USA og til større erhvervsområder i Canada. Til udvalgte områder i Asien allerede kl eller senest kl i løbet af 2 til 3 arbejdsdage. Levering til de fleste erhvervsområder i Danmark inden kl næste dag. Levering næste forretningsdag til så godt som alle erhvervsområder i EU, Liechtenstein, Norge og Schweiz. Til samtlige forretninger i USA og større erhvervsområder i Canada, inden afslutningen af den anden arbejdsdag. Over hele Asien inden dagens afslutning i løbet af 2 til 3 arbejdsdage. Pålidelig levering over hele Europa på 1 til 5 forretningsdage. Se under Beregn leveringstid og omkostninger på den danske hjemmeside på og få et hurtigt overblik over transit tider på UPS Standard service. Pålidelig levering til og fra vigtige markeder uden for Europa. Se under Beregn leveringstid og omkostninger på den danske hjemmeside på og få et hurtigt overblik over transit tider for UPS Expedited service. Pengene-tilbage-garanti* Pengene-tilbage-garanti* Et økonomisk alternativ til UPS Express, der stadig tilbyder levering med pengene-tilbage-garanti. Denne verdensomspændende service tilbydes til mere end 200 lande og områder. UPS Express Saver kaldes somme tider også UPS Saver. Balance mellem hastighed og økonomi over hele Europa. UPS Standard service mellem to EU lande er begrænset til varer, der er i fri cirkulation i EU. For forsendelser, der omfatter lande uden for EU, inkluderer UPS Standard service toldklarering, hvis dette er aktuelt. Balance mellem hastighed og økonomi over hele verden. Tilbydes til import til større byer i Danmark med levering inden kl næste arbejdsdag, fra så godt som alle erhvervsområder i EU, og med levering inden kl på anden arbejdsdag, fra så godt som alle erhvervsområder i USA samt fra udvalgte byer i Canada og Centralamerika. Tilbydes til import til mange byer i Danmark allerede kl eller senest kl fra EU lande. Fra lande uden for EU finder levering ofte sted indenfor 1 til 2 dage. Lørdagslevering tilbydes på udvalgte steder. Tilbydes til import til så godt som alle områder i Danmark i løbet af næste arbejdsdag, fra et hvilket som helst sted i Europa (EU og lande uden for EU), herunder Albanien, Bosnien, Hviderusland, Island, Kroatien, Makedonien, Moldova, Montenegro, Serbien, Rusland, Tyrkiet og Ukraine. Hurtig, økonomisk levering fra hele verden. Tilbydes til import fra Europa, hvor økonomi og planlægning er vigtige faktorer. Tilbydes til import fra større markeder uden for Europa, når du har brug for at skabe balance mellem økonomi og pålidelighed. SERVICEMULIGHEDER

8 6 Find det sted du vil sende til eller fra i zonetabellerne Destination IATA Code Sendezoner Modtagezoner Destination IATA Code Sendezoner Modtagezoner IATA Code Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Express Plus Express Express Saver Standard Expedited A Albanien AL Algeriet DZ Amerikansk Samoa AS Amerikanske Jomfruøer, De VI Andorra AD 6 6 Angola AO Anguilla AI Antigua og Barbuda AG Antiller, De Nederlandske AN Argentina AR p Armenien AM p Aruba AW Aserbajdsjan AZ Australien AU p Azorerne EU PT 4 4 B Bahamas BS p Bahrain BH Bangladesh BD p Barbados BB Barbuda (Antigua) AG Belarus (Hviderusland) BY p Belgien EU BE Belize BZ 10 Benin BJ Bermuda BM Bhutan BT Bolivia BO Bonaire (Nederlandske Antiller) AN Bosnien-Herzegovina BA Botswana BW Brasilien BR p Britiske Jomfruøer, De VG Brunei BN p Bulgarien EU BG Burkina Faso BF Burundi BI 10 C Cambodja KH p Cameroun CM Canada CA p Cayman Øerne KY Centralafrikanske Republik, Den CF 10 Ceuta ES 6 Chile CL p Colombia CO p Comorerne KM Congo (Brazzaville) CG Congo, DDR CD Cook-øerne CK 10 Costa Rica CR Côte d Ivoire (Elfenbenskysten) CI Curaçao (Nederlandske Antiller) AN Cypern EU CY D Danmark EU DK p Djibouti DJ Dominica DM Dominikanske Republik, Den DO p IATA Code Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Express Plus Express Express Saver Standard Expedited E Ecuador EC p Egypten EG Elfenbenskysten (Côte d Ivoire) CI El Salvador SV p England EU GB p Eritrea ER Estland EU EE Etiopien ET F Fiji FJ Filippinerne PH p Finland EU FI p Forenede Arabiske Emirater AE Frankrig EU FR p a a a a a a a a Til postnumre der begynder med: 02, , , 52, 54, 55, 57, , 67, , 88, , samt (Ovennævnte inkluderer alle adresser Lille, Nancy, Orléans, Paris, Reims, Rouen og Strasbourg) Andre destinationer Fransk Guyana GF 10 Fransk Polynesien PF Færøerne FO 6 G Gabon GA Gambia GM Gaza (Vestbredden) PS Georgien GE p Ghana GH Gibraltar GI Grenada GD Grækenland EU GR p Grønland GL 6 Guadeloupe GP Guam GU Guatemala GT p Guernsey GG Guinea GN Guinea-Bissau GW Guyana GY p H Haiti HT p Holland EU NL p Honduras HN p Hongkong HK Hviderusland (Belarus) BY p I Indien IN p Indonesien ID p Irak IQ 9 5 Irland EU IE Island IS 6 5 5

9 ZONER VERDEN OVER 7 SERVICEMULIGHEDER Destination IATA Code Sendezoner Modtagezoner IATA Code Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Israel IL Italien EU IT p J Jamaica JM p Japan JP p Jersey JE Jordan JO K Kaledonien NC Kanaløerne (Guernsey) GG Kanaløerne (Jersey) JE Kanariske Øer, De IC p 6 5 Kap Verde Øerne CV p Kasakhstan KZ p Kenya KE Kina CN p Kirgisistan KG Kiribati KI 10 Kosovo RS Kosrae (Mikronesien) FM 10 Kroatien HR p Kuwait KW L Laos LA Lesotho LS 10 Letland EU LV Libanon LB Liberia LR Libien LY Liechtenstein LI Litauen EU LT Luxembourg EU LU M Macau MO Madagaskar MG Madeira EU PT 4 4 Makedonien (FYROM) MK Malawi MW Malaysia MY p Maldiverne MV 10 Mali ML Malta EU MT Marokko MA Marshalløerne MH 10 Martinique MQ Mauretanien MR Mauritius MU Mayotte YT Melilla ES 6 Mexico MX p Mikronesien FM 10 Moldova MD p Monaco MC Mongoliet MN Montenegro ME Montserrat MS Mozambique MZ 10 N Namibia NA Nederlandene EU (Holland) NL p Nederlandske Antiller, De AN Destination IATA Code Sendezoner Modtagezoner Nepal NP p Nevis (St Kitts) KN New Zealand NZ p Nicaragua NI Niger NE Nigeria NG Nordirland EU GB Nordmarianerne MP p Norge NO p O Oman OM P Pakistan PK p Palau PW 10 Panama PA p Papua Ny Guinea PG 10 Paraguay PY Peru PE p Polen EU PL p Ponape (Mikronesien) FM 10 Portugal EU PT p (uden Azorerne og Madeira) Puerto Rico PR p Q Qatar QA R Reunion øen RE Rota (Nordmarianerne) MP p Rumænien EU RO Rusland RU p Rwanda RW 10 S Saba (Nederlandske Antiller) AN Saipan (Nordmarianerne) MP Salomonøerne SB 10 San Marino SM p Saudi-Arabien SA Schweiz CH p Express Plus tilbydes kun for UPS Envelopes og dokumenter Senegal SN Serbien RS Seychellerne SC Sierra Leone SL Singapore SG p Skotland EU GB p Slovakiet EU SK Slovenien EU SI Brug disse tabeller til at sikre dig, at din foretrukne UPS servicemulighed tilbydes og til at identificere zonen for din forsendelse. Zonerne bruges til at beregne prisen for din forsendelse. ekstragebyr for levering i yderområder kan gælde for visse områder. find gældende zonenummer i kolonnerne nedenfor. IATA Code Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Express Plus Express Express Saver Standard Expedited For at finde ud af, om en valgt service kan tilbydes fra dit afsendelsespostnummer til din destination, kan du se under Beregn leveringstid og omkostninger på den danske hjemmeside på eller kontakte dit lokale UPS kontor. Hvis du ikke anfører en bestemt servicemulighed, sendes og faktureres forsendelsen automatisk som UPS Express, hvis denne service tilbydes for destinationen.

10 8 Find det sted du vil sende til eller fra i zonetabellerne Destination IATA Code Sendezoner Modtagezoner IATA Code Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Spanien EU ES p (uden Kanarieøerne, Ceuta og Melilla) Sri Lanka LK p St. Barthelemy GP St. Christopher (St. Kitts) KN St. Croix (Amerikanske Jomfruøer) VI St. Eustatius (Nederlandske Antiller) AN St. John (Amerikanske Jomfruøer) VI St. Kitts (St. Christopher) KN St. Lucia LC St. Maarten (Nederlandske Antiller) AN St. Martin (Guadeloupe) GP St. Thomas (Amerikanske Jomfruøer) VI St. Vincent og Grenadinerne VC Storbritannien EU GB p a a a a England EU GB p Nordirland EU GB Skotland EU GB p Wales EU GB Surinam SR Sverige EU SE p a a a a a a a a Fra DK postnummer & til SE postnumre: Andre SE destinationer Fra alle andre DK postnumre til alle SE destinationer Swaziland SZ 10 Sydafrika ZA Sydkorea KR Syrien SY T Tadsjikistan TJ p 10 Tahiti PF Taiwan TW p Tanzania TZ Tchad TD Thailand TH p Tinian (Nordmarianerne) MP p Tjekkiet EU CZ p Togo TG Tonga TO 10 Tortola (Britiske Jomfruøer) VG Trinidad og Tobago TT p Destination IATA Code Sendezoner Modtagezoner Truk (Mikronesien) FM 10 Tunesien TN Turkmenistan TM 10 Turks- og Caicosøerne TC Tuvalu TV 10 Tyrkiet TR Tyskland EU DE p a a a a a a a a Fra DK postnummer , , , , , , 9800 & 9900 til DE postnumre & til alle andre DE destinationer Fra alle andre DK postnumre til alle DE destinationer U Uganda UG Ukraine UA p Ungarn EU HU p Union Island VC (St. Vincent og Grenadinerne) Uruguay UY USA US Usbekistan UZ V Vanuatu VU 10 Venezuela VE p Vestbredden PS Vest Samoa WS Vietnam VN p Virgin Gorda (Britiske Jomfruøer) VG W Wales EU GB Wallis og Futunaøerne WF 10 Y Yap (Mikronesien) FM 10 Yemen YE Z Zambia ZM Zimbabwe ZW Æ Ækvatorial Guinea GQ 10 Ø Østrig EU AT Østtimor TL 10 Brug disse tabeller til at sikre dig, at din foretrukne UPS servicemulighed tilbydes og til at identificere zonen for din forsendelse. Zonerne bruges til at beregne prisen for din forsendelse. ekstragebyr for levering i yderområder kan gælde for visse områder. find gældende zonenummer i kolonnerne nedenfor. IATA Code Express Plus Express Express Saver Standard Expedited Express Plus Express Express Saver Standard Expedited For at finde ud af, om en valgt service kan tilbydes fra dit afsendelsespostnummer til din destination, kan du se under Beregn leveringstid og omkostninger på den danske hjemmeside på eller kontakte dit lokale UPS kontor. Hvis du ikke anfører en bestemt servicemulighed, sendes og faktureres forsendelsen automatisk som UPS Express, hvis denne service tilbydes for destinationen.

11 9 Afsnit 2: Pris for afsendelse Prisen på en UPS forsendelse afhænger af dens serviceniveau, destinationszone, vægt og eventuelle ekstragebyrer. For at finde prisen på din forsendelse, skal du blot følge de seks trin, der er anført i det følgende: 1 Se efter, at du er i det rigtige afsnit. Taksterne for afsendelse i dette afsnit gælder for alle udgående indenlandske og internationale forsendelser og for alle betalingsmuligheder, undtagen når transportomkostninger faktureres til modtager eller en tredjepart i modtagerlandet. 2 Find ud af hvor meget forsendelsen vejer. 3 Gå til din valgte servicemulighed (UPS Express Plus, Express, Express Saver, Standard eller Expedited). 4 Vælg den tabel der gælder for din forsendelsestype (UPS Express Envelope, dokumenter eller pakker). 5 Slå den takst op, der gælder for forsendelsens vægt og zone. 6 Læg mærke til eventuelle ekstragebyrer der måtte gælde, herunder gebyrer for ekstra serviceydelser. (Hvis du ønsker at modtage en pakke, hvor du eller en tredjepart i dit land faktureres, henvises der til modtagetaksterne på side 15.) Tidsbesparende tip Slå prisen for forsendelsen op ved hjælp af UPS værktøjet Beregn leveringstid og omkostninger på den danske hjemmeside på

12 10 TAKSTER FOR AFSENDELSE UPS Express Plus LEVERING VED ARBEJDSTIDS BEGYNDELSE DEN FØLGENDE DAG INDEN FOR EUROPA OG PÅ ANDENDAGEN TIL NORDAMERIKA. FOR FORSENDELSER DER HASTER MEGET Disse takster er for udgående indenrigs og internationale forsendelser for samtlige betalingsmuligheder, undtagen når transportomkostninger faktureres til modtager eller en tredjepart i modtagerlandet. Zone For at finde zonen, se side 6. Forsendelsens vægt Prisen er baseret på den faktiske totalvægt eller den volumetriske vægt for alle pakker i en forsendelse, afhængig af hvilken værdi der er den højeste. Beregning af den volumetriske vægt L x B x H = Volumetrisk vægt L = længde i cm B = bredde i cm H = højde i cm B Ekstragebyrer Disse takster er eksklusive eventuelle ekstragebyrer, som f.eks. ekstragebyrer for levering i yderområder og ekstra serviceydelser. Se side 21 for at få flere oplysninger. Afgifter Vore priser er eksklusive afgifter. Moms pålægges med standardsatsen, der hvor den er gældende. L Bestil afhentning Klik på Planlæg afhentning på den danske hjemmeside på eller kontakt UPS på Bemærkninger 1 Kun for korrespondance og dokumenter. Der er ingen begrænsninger for hvad en UPS Express Envelope må indeholde, med hensyn til vægt eller antal sider. Enhver overskridelse af vægtgrænsen medfører højere vægtklasse. *Maksimalvægt pr. pakke er 70 kg. Hvis du har brug for at sende en enkelt pakke, der vejer mere end 70 kg, bedes du ringe til UPS på For at bestemme prisen på en flerpakkeforsendelse, som vejer mere end 70 kg, ganges den totale vægt (rundet op til næste hele kg) med den viste pris pr. kg. Prisen vil være resultatet af denne udregning eller den angivne minimumspris, alt efter hvilken der er størst. H UPS Express Envelope 1 zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Dokumenter på op til 2,5 kg bortset fra UPS Express Envelopes Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg Dokumenter over 2,5 kg samt Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg Over 70 kg* Pris pr. kg 17,90 62,40 81,10 87,70 88,40 74,80 97,70 187,50 255,40 Min. pris

13 TAKSTER FOR AFSENDELSE 11 UPS Express LEVERING DEN FØLGENDE FORMIDDAG I HELE EU OG HURTIG LEVERING OVER HELE VERDEN UPS Express Envelope 1 zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Dokumenter på op til 2,5 kg bortset fra UPS Express Envelopes Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg Dokumenter over 2,5 kg samt Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg TAKSTER FOR AFSENDELSE Over 70 kg* Pris pr. kg 14,70 59,30 78,00 84,60 85,30 116,40 71,70 86,80 92,20 121,70 94,50 184,30 252,20 Min. pris

14 12 TAKSTER FOR AFSENDELSE UPS Express Saver LEVERING I LØBET AF NÆSTE ARBEJDSDAG OVER HELE EU OG HURTIG, ØKONOMISK LEVERING TIL NORDAMERIKA, ASIEN OG AFRIKA UPS Express Saver takster er for udgående indenrigs og internationale forsendelser for samtlige betalingsmuligheder, undtagen når transportomkostningerne faktureres til modtageren eller en tredjepart i modtagerlandet. UPS Standard takster er for udgående forsendelser til EU, Liechtenstein, Norge og Schweiz for samtlige betalingsmuligheder, undtagen når transportomkostningerne faktureres til modtageren eller en tredjepart i modtagerlandet. Zone For at finde zonen, se side 6. Forsendelsens vægt Prisen er baseret på den faktiske totalvægt eller den volumetriske vægt for alle pakker i en forsendelse, afhængig af hvilken værdi der er den højeste. Beregning af den volumetriske vægt L x B x H = Volumetrisk vægt L = længde i cm B = bredde i cm H = højde i cm B Ekstragebyrer Disse takster er eksklusive eventuelle ekstragebyrer, som f.eks. ekstragebyrer for levering i yderområder og ekstra serviceydelser. Se side 21 for at få flere oplysninger. Afgifter Vore priser er eksklusive afgifter. Moms pålægges med standardsatsen, der hvor den er gældende. L Bestil afhentning Klik på Planlæg afhentning på den danske hjemmeside på eller kontakt UPS på Bemærkninger 1 Kun for korrespondance og dokumenter. Der er ingen begrænsninger for hvad en UPS Express Envelope må indeholde, med hensyn til vægt eller antal sider. Enhver overskridelse af vægtgrænsen medfører højere vægtklasse. *Maksimalvægt pr. pakke er 70 kg. Hvis du har brug for at sende en enkelt pakke, der vejer mere end 70 kg, bedes du ringe til UPS på For at bestemme prisen på en flerpakkeforsendelse, som vejer mere end 70 kg eller 100 kg, ganges den totale vægt (rundet op til næste hele kg) med den viste pris pr. kg. Prisen vil være resultatet af denne udregning eller den angivne minimumspris, alt efter hvilken der er størst. H UPS Express Envelope 1 zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Dokumenter på op til 2,5 kg bortset fra UPS Express Envelopes Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg Dokumenter over 2,5 kg samt Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg Over 70 kg* Pris pr. kg 13,30 56,70 69,20 78,10 79,10 109,10 61,70 84,10 81,20 114,60 90,60 176,80 242,10 Min. pris

15 TAKSTER FOR AFSENDELSE 13 UPS Standard PLANMÆSSIG LEVERING INDEN FOR EUROPA Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 1 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg* kg* kg* kg* kg* kg* TAKSTER FOR AFSENDELSE Over 100 kg* Pris pr. kg 10,70 13,50 14,70 15,00 17,10 18,50 15,70 20,40 Min. pris

16 14 TAKSTER FOR AFSENDELSE UPS Expedited PLANMÆSSIG LEVERING UDEN FOR EUROPA UPS Expedited takster er for udgående internationale forsendelser for samtlige betalingsmuligheder, undtagen når transportomkostningerne faktureres til modtageren eller en tredjepart i modtagerlandet. Zone For at finde zonen, se side 6. Forsendelsens vægt Prisen er baseret på den faktiske totalvægt eller den volumetriske vægt for alle pakker i en forsendelse, afhængig af hvilken værdi der er den højeste. Beregning af den volumetriske vægt L x B x H = Volumetrisk vægt L = længde i cm B = bredde i cm H = højde i cm B Ekstragebyrer Disse takster er eksklusive eventuelle ekstragebyrer, som f.eks. ekstragebyrer for levering i yderområder og ekstra serviceydelser. Se side 21 for at få flere oplysninger. Afgifter Vore priser er eksklusive afgifter. Moms pålægges med standardsatsen, der hvor den er gældende. L Bestil afhentning Klik på Planlæg afhentning på den danske hjemmeside på eller kontakt UPS på Bemærkninger Enhver overskridelse af vægtgrænsen medfører højere vægtklasse. *Maksimalvægt pr. pakke er 70 kg. Hvis du har brug for at sende en enkelt pakke, der vejer mere end 70 kg, bedes du ringe til UPS på For at bestemme prisen på en flerpakkeforsendelse, som vejer mere end 100 kg, ganges den totale vægt (rundet op til næste hele kg) med den viste pris pr. kg. Prisen vil være resultatet af denne udregning eller den angivne minimumspris, alt efter hvilken der er størst. H Pakker zone zone zone DKK Vægt 1 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg* kg* kg* kg* kg* kg* Over 100 kg* Pris pr. kg 48,00 74,00 94,90 Min. pris

17 15 Afsnit 3: Priser for modtagelse Fuldstændigt styr på importvarerne Styring af importen kan være lige så vigtig som styring af eksporten. UPS kan afhente dine forsendelser over hele verden og give dig de samme servicemuligheder, som du har for din eksport. Vi opgiver også taksterne i DKK og de fastsættes på forhånd, så du undgår virkningen af svingninger i valutakurserne. Så når du modtager en forsendelse, kan du styre dine forsendelsesomkostninger, planlægge leveringstiden, vælge servicemulighed og opnå samme kvalitetssikring, som når du afsender forsendelser. Prisen for at modtage en UPS forsendelse afgøres af serviceniveau, oprindelseszone, vægt og eventuelle ekstragebyrer. For at finde prisen på din forsendelse, skal du blot følge de seks trin, der er anført i det følgende: 1 Sørg for at du ser i det korrekte afsnit. Modtage taksterne i dette afsnit gælder alene for indgående indenlandske og internationale forsendelser, når transportomkostningerne faktureres til modtager eller en tredjepart i modtagerlandet (Danmark). 2 Find ud af hvor meget forsendelsen vejer. 3 Gå til din valgte servicemulighed (UPS Express Plus, Express, Express Saver, Standard eller Expedited). 4 Vælg den tabel der gælder for din forsendelsestype (UPS Express Envelope, dokumenter eller pakker). 5 Find den takst der gælder for forsendelsens vægt og zone. 6 Læg mærke til eventuelle ekstragebyrer der måtte gælde, herunder gebyrer for ekstra serviceydelser. (Hvis du ønsker at sende en pakke, hvor andre end modtager eller en tredjepart i modtagerlandet faktureres, henvises til afsendelsestaksterne på side 9). Vigtigt Sørg for at afsenderen noterer dit UPS kontonummer på UPS forsendelsesdokumenterne. Indgående ruteblanket For at meddele alle dine leverandører, at du har valgt UPS som din internationale transportør af importvarer, kan du ganske simpelt udfylde en indgående ruteblanket for hver leverandør og sende dem til din UPS repræsentant. Hvis du ønsker yderligere kopier, bedes du besøge vores website og klikke på Support fanen og derefter på Dokumentation og labels for at udskrive en kopi eller kontakte UPS kundeservice på Tidsbesparende tip Slå hurtigt takster for modtagelse op i afsnittet Support på den danske hjemmeside på

18 16 TAKSTER FOR MODTAGELSE UPS Express Plus LEVERING DEN FØLGENDE DAG VED ARBEJDSTIDS BEGYNDELSE FOR INDGÅENDE FORSENDELSER Disse takster gælder for indgående indenlandske og internationale forsendelser, hvor modtager eller en tredjepart i modtagerlandet betaler for forsendelsen. Zone For at finde zonen, se side 6. Forsendelsens vægt Prisen er baseret på den faktiske totalvægt eller den volumetriske vægt for alle pakker i en forsendelse, afhængig af hvilken værdi der er den højeste. Beregning af den volumetriske vægt L x B x H = Volumetrisk vægt L = længde i cm B = bredde i cm H = højde i cm B Ekstragebyrer Disse takster er eksklusive eventuelle ekstragebyrer, som f.eks. ekstragebyrer for levering i yderområder og ekstra serviceydelser. Se side 21 for at få flere oplysninger. Afgifter Vore priser er eksklusive afgifter. Moms pålægges med standardsatsen, der hvor den er gældende. L Bemærkninger 1 Kun for korrespondance og dokumenter. Der er ingen begrænsninger for hvad en UPS Express Envelope må indeholde, med hensyn til vægt eller antal sider. Enhver overskridelse af vægtgrænsen medfører højere vægtklasse. *Maksimalvægt pr. pakke er 70 kg. Hvis du har brug for at sende en enkelt pakke, der vejer mere end 70 kg, bedes du ringe til UPS på For at bestemme prisen på en flerpakkeforsendelse, som vejer mere end 70 kg, ganges den totale vægt (rundet op til næste hele kg) med den viste pris pr. kg. Prisen vil være resultatet af denne udregning eller den angivne minimumspris, alt efter hvilken der er størst. H UPS Express Envelope 1 zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Dokumenter på op til 2,5 kg bortset fra UPS Express Envelopes Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg Dokumenter over 2,5 kg samt Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg Over 70 kg* Pris pr. kg 17,90 37,00 73,70 76,90 78,20 81,40 105,10 115,10 129,40 198,10 Min. pris

19 TAKSTER FOR MODTAGELSE 17 UPS Express LEVERING DEN FØLGENDE FORMIDDAG FRA EU OG HURTIG LEVERING FRA HELE VERDEN UPS Express Envelope 1 zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Dokumenter på op til 2,5 kg bortset fra UPS Express Envelopes Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg Dokumenter over 2,5 kg samt Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg TAKSTER FOR MODTAGELSE Over 70 kg* Pris pr. kg 14,70 32,40 69,10 72,30 73,60 73,90 76,80 100,60 110,60 189,90 124,90 135,20 193,50 Min. pris

20 18 TAKSTER FOR MODTAGELSE UPS Express Saver LEVERING I LØBET AF NÆSTE ARBEJDSDAG FRA EUROPA (EU OG LANDE UDEN FOR EU) OG HURTIG, ØKONOMISK LEVERING FRA HELE VERDEN UPS Express Saver takster gælder for indgående indenlandske og internationale forsendelser, hvor modtager eller en tredjepart i modtagerlandet betaler for forsendelsen. UPS Standard takster gælder for indgående forsendelser fra EU, Liechtenstein, Norge og Schweiz i tilfælde, hvor modtageren af forsendelsen eller en tredjepart i modtagerlandet betaler for forsendelsen. Zone For at finde zonen, se side 6. Forsendelsens vægt Prisen er baseret på den faktiske totalvægt eller den volumetriske vægt for alle pakker i en forsendelse, afhængig af hvilken værdi der er den højeste. Beregning af den volumetriske vægt L x B x H = Volumetrisk vægt L = længde i cm B = bredde i cm H = højde i cm B Ekstragebyrer Disse takster er eksklusive eventuelle ekstragebyrer, som f.eks. ekstragebyrer for levering i yderområder og ekstra serviceydelser. Se side 21 for at få flere oplysninger. Afgifter Vore priser er eksklusive afgifter. Moms pålægges med standardsatsen, der hvor den er gældende. L Bemærkninger 1 Kun for korrespondance og dokumenter. Der er ingen begrænsninger for hvad en UPS Express Envelope må indeholde, med hensyn til vægt eller antal sider. Enhver overskridelse af vægtgrænsen medfører højere vægtklasse. *Maksimalvægt pr. pakke er 70 kg. Hvis du har brug for at sende en enkelt pakke, der vejer mere end 70 kg, bedes du ringe til UPS på For at bestemme prisen på en flerpakkeforsendelse, som vejer mere end 70 kg eller 100 kg, ganges den totale vægt (rundet op til næste hele kg) med den viste pris pr. kg. Prisen vil være resultatet af denne udregning eller den angivne minimumspris, alt efter hvilken der er størst. H UPS Express Envelope 1 zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Dokumenter på op til 2,5 kg bortset fra UPS Express Envelopes Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg Dokumenter over 2,5 kg samt Pakker zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone zone DKK Vægt 0,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg ,0 kg ,5 kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg kg Over 70 kg* Pris pr. kg 12,90 28,70 61,30 64,70 65,20 67,50 67,50 98,50 105,40 185,00 119,70 123,50 185,50 Min. pris

PRISER I UDLANDET 3Business Priser gælder fra 26. september 2016.

PRISER I UDLANDET 3Business Priser gælder fra 26. september 2016. i et Afghanistan 3,16 11,20 11,20 11,20 11,20 3,20 80,00 Albanien 3,16 7,32 7,32 11,20 4,12 3,20 60,00 Algeriet 3,16 11,20 11,20 11,20 11,20 3,20 80,00 Amerikanske Jomfruøer 3,16 * 9,56 * 9,56 11,20 9,56

Læs mere

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 1. juli 2014.

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 1. juli 2014. Afghanistan 3,95 11,45 11,45 14,00 6,50 10,00 2,50 100 kr. Albanien 3,95 7,95 7,95 14,00 3,20 6,00 2,50 60 kr. Algeriet 3,95 11,45 11,45 14,00 6,50 10,00 2,50 100 kr. Andorra 3,95 7,95 7,95 14,00 3,20

Læs mere

PRISER I UDLANDET For privatkunder Priser gælder fra 1. juli 2014.

PRISER I UDLANDET For privatkunder Priser gælder fra 1. juli 2014. fra Afghanistan 3,95 11,45 11,45 14,00 10,14 10,00 2,50 100,00 Albanien 3,95 7,95 7,95 14,00 3,88 6,00 2,50 60,00 Algeriet 3,95 11,45 11,45 14,00 10,14 10,00 2,50 100,00 Andorra 3,95 7,95 7,95 14,00 3,88

Læs mere

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 23. februar 2015.

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 23. februar 2015. Afghanistan 3,95 11,45 11,45 14,00 10,14 10,00 2,50 100,00 Albanien 3,95 7,95 7,95 14,00 3,88 6,00 2,50 60,00 Algeriet 3,95 11,45 11,45 14,00 10,14 10,00 2,50 100,00 Andorra 3,95 7,95 7,95 14,00 3,88 6,00

Læs mere

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 15.maj 2019.

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 15.maj 2019. øvrige i et i et fra et Bruge data i et Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00

Læs mere

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 22. juli 2019.

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 22. juli 2019. PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 22. juli 2019. Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Andorra

Læs mere

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 14. september 2017.

PRISER I UDLANDET Priser gælder fra 14. september 2017. fra et Bruge data Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Andorra 3,95 9,15

Læs mere

PRISER I UDLANDET 3Business Priser gælder fra 23. februar 2015.

PRISER I UDLANDET 3Business Priser gælder fra 23. februar 2015. samtaler Afghanistan 3,16 9,16 9,16 11,20 8,11 8,00 2,00 80,00 Albanien 3,16 6,36 6,36 11,20 3,10 4,80 2,00 48,00 Algeriet 3,16 9,16 9,16 11,20 8,11 8,00 2,00 80,00 Andorra 3,16 6,36 6,36 11,20 3,10 4,80

Læs mere

Prisliste OiSTER - Samtaler og SMS i udlandet

Prisliste OiSTER - Samtaler og SMS i udlandet Prisliste OiSTER - Samtaler og SMS i udlandet Priserne er gældende fra 1. juli 2013 Alle priser i danske kroner inklusiv moms. * Visse operatører tager en ekstra afgift for samtaler i deres net i udlandet.

Læs mere

PRISER I UDLANDET For privatkunder Priser gælder fra 24. august 2015.

PRISER I UDLANDET For privatkunder Priser gælder fra 24. august 2015. Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Andorra 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 4,00 100,00 Angola

Læs mere

PRISER I UDLANDET OiSTER Priser gælder fra 15. juni 2017.

PRISER I UDLANDET OiSTER Priser gælder fra 15. juni 2017. Bruge data Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Amerikanske Jomfruøer 3,95

Læs mere

PRISER I UDLANDET OiSTER Priser gælder fra 26. september 2016.

PRISER I UDLANDET OiSTER Priser gælder fra 26. september 2016. fra et et Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Amerikanske Jomfruøer 3,95 11,95 11,95 14,00

Læs mere

Udlandstakster og landezoner Telenor og TDC

Udlandstakster og landezoner Telenor og TDC Udlandstakster og landezoner og Udlandstakster fra/til Europa Nordamerika verden 1 verden 2 Europa kr. 6,400 kr. 6,400 Nordamerika verden 1 kr. 12,400 kr. 12,400 verden 2 SMS, MMS og i pågældende zone

Læs mere

PRISER I UDLANDET OiSTER Priser gælder fra 22. august 2016.

PRISER I UDLANDET OiSTER Priser gælder fra 22. august 2016. fra et et Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Amerikanske Jomfruøer 3,95 11,95 11,95 14,00

Læs mere

Priser til udlandet med Lebara Danmark + Norden

Priser til udlandet med Lebara Danmark + Norden AFGHANISTAN 1,29 DKK 2,19 DKK ALBANIEN 0,49 DKK 2,89 DKK ALGERIET 0,79 DKK 3,39 DKK AMERIKANSK SAMOA 6,69 DKK 6,69 DKK ANDORRA 1,99 DKK 1,99 DKK ANGOLA 1,69 DKK 1,99 DKK ANGUILLA 10,09 DKK 10,09 DKK ANTARKTIS

Læs mere

Udlandstakster og landezoner Telenor og TDC

Udlandstakster og landezoner Telenor og TDC Udlandstakster og landezoner og Udlandstakster fra/til Europa Nordamerika verden 1 verden 2 Europa kr. 6,400 kr. 6,400 Nordamerika verden 1 kr. 12,400 kr. 12,400 verden 2 Den angivne takst for tale, er

Læs mere

Internationale priser med Lebara NATIONAL & Lebara STANDARD Destination Fastnet /min Mobil /min

Internationale priser med Lebara NATIONAL & Lebara STANDARD Destination Fastnet /min Mobil /min ÆKVATORIAL GUINEA 1.99 kr. 1.99 kr. AFGHANISTAN 59 øre 1.49 kr. ALBANIEN 49 øre 1.79 kr. ALGERIET 29 øre 2.49 kr. AMERIKANSK SAMOA 6.69 kr. 6.69 kr. ANDORRA 1 øre 1.59 kr. ANGOLA 1.50 kr. 1.85 kr. ANGUILLA

Læs mere

Internationale priser med Lebara STANDARD Destination Fastnet, kr. pr. min Mobil, kr. pr. min.

Internationale priser med Lebara STANDARD Destination Fastnet, kr. pr. min Mobil, kr. pr. min. Afghanistan 0.59 kr. 1.49 kr. Albanien 0.49 kr. 1.79 kr. Algeriet 0.29 kr. 2.49 kr. Amerikansk Samoa 6.69 kr. 6.69 kr. Andorra 0.01 kr. 1.59 kr. Angola 1.50 kr. 1.85 kr. Anguilla 10.09 kr. 10.09 kr. Antarktis

Læs mere

Her kan du hurtigt få et overblik over Tellio s gældende priser for Tellio Free og Tellio Plenty. Prisliste

Her kan du hurtigt få et overblik over Tellio s gældende priser for Tellio Free og Tellio Plenty. Prisliste Her kan du hurtigt få et overblik over Tellio s gældende priser for Tellio Free og Tellio Plenty. Prisliste Tellio Free - Gruppe 2 - A-E Afghanistan Albanien Algeriet Andorra Angola Anguilla Antigua &

Læs mere

PRISER I UDLANDET 3Business Priser gælder fra 23. maj 2016.

PRISER I UDLANDET 3Business Priser gælder fra 23. maj 2016. i et Afghanistan 3,16 11,20 11,20 11,20 11,20 3,20 80,00 Albanien 3,16 7,32 7,32 11,20 4,12 3,20 60,00 Algeriet 3,16 11,20 11,20 11,20 11,20 3,20 80,00 Amerikanske Jomfruøer 3,16 * 9,56 * 9,56 11,20 9,56

Læs mere

PRISER I UDLANDET For privatkunder Priser gælder fra 23. maj 2016.

PRISER I UDLANDET For privatkunder Priser gælder fra 23. maj 2016. fra et et Afghanistan 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Albanien 3,95 9,15 9,15 14,00 5,15 4,00 75,00 Algeriet 3,95 14,00 14,00 14,00 14,00 4,00 100,00 Amerikanske Jomfruøer 3,95 * 11,95 * 11,95

Læs mere

Fastnet til UDLAND. Land Opkaldsafgift Minutpris. Gælder fra 1. september 2015 Priser i kr. og inkl. moms

Fastnet til UDLAND. Land Opkaldsafgift Minutpris. Gælder fra 1. september 2015 Priser i kr. og inkl. moms Gælder fra 1. september 2015 Land Opkaldsafgift Minutpris Afghanistan 0,20 14,74 Albanien 0,20 3,93 Albanien Mobil 0,20 5,53 Algeriet 0,20 5,24 Algeriet Mobil 0,20 6,84 Andorra 0,20 2,34 Andorra Mobil

Læs mere

Her kan du hurtigt få et overblik over Tellio s gældende priser for Tellio Free og Tellio Plenty. Prisliste

Her kan du hurtigt få et overblik over Tellio s gældende priser for Tellio Free og Tellio Plenty. Prisliste Her kan du hurtigt få et overblik over Tellio s gældende priser for Tellio Free og Tellio Plenty. Prisliste Månedsabonnement Oprettelse Telefonadapter Opkald Danmark fastnet Danmark mobil Skandinavien,

Læs mere

Nye FedEx-priser træder i kraft den 2. januar 2012

Nye FedEx-priser træder i kraft den 2. januar 2012 Nye FedEx-priser træder i kraft den. januar 0 Sådan bruger du denne oversigt og beregner din pris Find destinationszone og oprindelseszone i zonetabellen. Vælg den service, du vil benytte. Beregn din forsendelses

Læs mere

1 3Telia Talk udlandstakster g 0 3ldende til 14. juni 2012 Region Land Fastnet mobil

1 3Telia Talk udlandstakster g 0 3ldende til 14. juni 2012 Region Land Fastnet mobil 1 3Telia Talk udlandstakster g 0 3ldende til 14. juni 2012 Region Land Fastnet mobil Afrika Algeriet 0,39 1,99 Afrika Sydafrika 0,39 1,09 Afrika Kenya 0,56 0,69 Afrika Nigeria 0,59 0,59 Afrika Swaziland

Læs mere

Europaudvalget 2004 KOM (2004) 0424 Offentligt

Europaudvalget 2004 KOM (2004) 0424 Offentligt Europaudvalget 2004 KOM (2004) 0424 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 11.6.2004 KOM(2004) 424 endelig. Forslag til RÅDETS FORORDNING om fastsættelse af de justeringskoefficienter,

Læs mere

det sprog, hvorpå den efterfølgende designering skal indgives til WIPO

det sprog, hvorpå den efterfølgende designering skal indgives til WIPO Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked (KHIM) Forbeholdt KHIM: Dato for modtagelse Antal sider 0 (obligatorisk) Efterfølgende designering i henhold til Madrid-protokollen Oplysninger til brug ved

Læs mere

Udenlandske statsborgere, alle af udenlandsk herkomst og efterkommere 1. januar 2016 samt religionsfordeling i hjemlande

Udenlandske statsborgere, alle af udenlandsk herkomst og efterkommere 1. januar 2016 samt religionsfordeling i hjemlande statsborgere, herkomst og efterkommere. januar 06 samt religionsfordeling i hjemlande EU Belgien 986.56 3 Majoritet Bulgarien 8.040 8.476 53 84% 7,8% Cypern 08 95 6 94%,8% Estland.4.56 30 9% Finland.670

Læs mere

Alle priser er oplyst inklusiv moms og tillægsopkaldsafgift på kr. 0,25

Alle priser er oplyst inklusiv moms og tillægsopkaldsafgift på kr. 0,25 Alle priser er oplyst inklusiv moms og tillægsopkaldsafgift på kr. 0,25 Ring til Landekode Pris pr. min Ækvatorialguinea 00240 kr. 14,41 Afghanistan 0093 kr. 14,41 Alaska 001907 kr. 3,15 Albanien 00355

Læs mere

Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC

Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC Roamingstakster Minut takst er opgivet i danske kroner Fra/Til Zone 1 Zone 2 Zone 3 Zone 4 Zone 5 Zone 6 Zone 1 0,55 0,55 9 9 9 9 Zone 2 0,55 0,55 9 9 9 9 Zone

Læs mere

PRISER FRA DANMARK TIL UDLANDET Priser gælder fra 1. Juli 2014.

PRISER FRA DANMARK TIL UDLANDET Priser gælder fra 1. Juli 2014. Afghanistan 6,50 10,00 2,50 Cameroun 6,50 10,00 2,50 Albanien 3,20 6,00 2,50 Canada 3,50 8,00 2,50 Algeriet 6,50 10,00 2,50 Caymanøerne 6,50 10,00 2,50 Amerikansk Samoa 6,50 10,00 2,50 Centralafrikanske

Læs mere

Udenlandske statsborgere, alle af udenlandsk herkomst og efterkommere pr. 1. januar 2015 samt religionsfordeling i hjemlande

Udenlandske statsborgere, alle af udenlandsk herkomst og efterkommere pr. 1. januar 2015 samt religionsfordeling i hjemlande statsborgere, alle af herkomst og efterkommere pr. 1. januar 2015 samt religionsfordeling i hjemlande EU Belgien 1.042 1.200 107 Majoritet Bulgarien 7.222 7.516 447 84% 12% 4% Cypern 80 177 26 78% 18%

Læs mere

BILAG. Ændret forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING

BILAG. Ændret forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 14.3.2018 COM(2018) 139 final ANNEXES 1 to 4 BILAG Ændret forslag til EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING om fastlæggelse af listen over de tredjelande, hvis statsborgere

Læs mere

konkurrencedygtige priser for en meget pålidelig service Sådan beregnes de priser, der gælder for din forsendelse

konkurrencedygtige priser for en meget pålidelig service Sådan beregnes de priser, der gælder for din forsendelse Nye FedEx-priser Gældende i Danmark fra. januar 0 Uanset om dine forsendelser er tunge eller lette, hastende eller mindre tidsfølsomme, så har FedEx en løsning til dig. Oplev fordelen ved konkurrencedygtige

Læs mere

J R E J Æ R S V Z I S X O Z G E I G A Ø Y T C B X S N O W J I I M Z I B A W A J B L Æ V B S U Y

J R E J Æ R S V Z I S X O Z G E I G A Ø Y T C B X S N O W J I I M Z I B A W A J B L Æ V B S U Y Navn: Klasse: A: B: C: R E H A Æ W G Q O R V E N I S X J R E J Æ R S V Z I S X O Z G E I W Å G A T U Y G J M K X F S O D: E: F: Å J T H A Z P Q N L O K E D U K I G A Ø Y T C B X S N O W J I I S Å F Æ Ø

Læs mere

Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC

Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC Roamingstakster Minut takst er opgivet i danske kroner Fra/Til 6,4 6,4 12,4 12,4 12,5 Modtage kald i zonen SMS afsendt fra zonen pr. stk Data forbrugt i zonen

Læs mere

Udenlandske statsborgere, alle af udenlandsk herkomst og efterkommere 1. januar 2018 samt religionsfordeling i hjemlande

Udenlandske statsborgere, alle af udenlandsk herkomst og efterkommere 1. januar 2018 samt religionsfordeling i hjemlande statsborgere, herkomst og efterkommere 1. januar 2018 samt religionsfordeling i hjemlande borgere Herkomst Kristne Muslimer Jøder Hinduer Buddhister Andre EU Belgien 1.187 1.477 137 Majoritet Bulgarien

Læs mere

BILAG. til. Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet

BILAG. til. Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 2.12.2015 COM(2015) 597 final ANNEXES 1 to 5 BILAG til Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet om oplysninger om indvirkningen på budgettet af den årlige

Læs mere

Statistik om udlandspensionister 2012

Statistik om udlandspensionister 2012 N O T A T Statistik om udlandspensionister 2012 18. marts 2013 J.nr. 91-00024-10 Sekretariatet Indledning Den samlede udbetalte danske pension til pensionister i udlandet udgjorde ca. 2,23 mia. kroner

Læs mere

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. /.. af

KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. /.. af EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 18.12.2012 C(2012) 9454 final KOMMISSIONENS DELEGEREDE FORORDNING (EU) Nr. /.. af 18.12.2012 om ændring af bilag II til Rådets forordning (EF) nr. 978/2012 om anvendelse

Læs mere

!" " # $% & ' ( # ) #! % * ' &% & ' +, -.%. '! """ -&/% / '!""!" "!"".!" " -, 0 %1 2 0!! " # + *! * ) ( &'! " # $! %!

!  # $% & ' ( # ) #! % * ' &% & ' +, -.%. '!  -&/% / '!! !.!  -, 0 %1 2 0!!  # + *! * ) ( &'!  # $! %! !""#$%&'(#) #!%*'&%&'+,-.%.'!""" -&/%/'!""!""!"".!""-, 0%12 0!!"# &'()*!*+!" # $! %! $%"" & 2008 2009 2010 Antal indvandrere og efterkommere Århus 40.835 42.993 43.933 Region Midtjylland 91.964 97.274

Læs mere

Svar på Finansudvalgets spørgsmål nr. 8 af 2. november 2006

Svar på Finansudvalgets spørgsmål nr. 8 af 2. november 2006 Finansudvalget FIU alm. del - Svar på 7 Spørgsmål 8 Offentligt Svar på Finansudvalgets spørgsmål nr. 8 af 2. november 2006 Spørgsmål: Der ønskes en oversigt over, hvilke lande der har bundet deres valuta

Læs mere

Europaudvalget (2. samling) EUU Alm.del Bilag 115 Offentligt

Europaudvalget (2. samling) EUU Alm.del Bilag 115 Offentligt Europaudvalget 2014-15 (2. samling) EUU Alm.del Bilag 115 Offentligt Folketingets Udlændinge-, Integrations- og Boligudvalg Christiansborg 1240 København K Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061

Læs mere

KOMMISSIONENS BESLUTNING. af 6. november 2006

KOMMISSIONENS BESLUTNING. af 6. november 2006 18.11.2006 DA Den Europæiske Unions Tidende L 320/53 KOMMISSIONENS BESLUTNING af 6. november 2006 om lister over tredjelande og områder, hvorfra det er tilladt at importere toskallede bløddyr, pighuder,

Læs mere

Europaudvalget 2001 KOM (2001) 0306 Offentligt

Europaudvalget 2001 KOM (2001) 0306 Offentligt Europaudvalget 2001 KOM (2001) 0306 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 15.6.2001 KOM(2001) 306 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om fastsættelse af de justeringskoefficienter,

Læs mere

November. Udrejseform Skønnet udrejst Påset udrejst Selv udrejst År til dato Måned. Ledsaget udrejst

November. Udrejseform Skønnet udrejst Påset udrejst Selv udrejst År til dato Måned. Ledsaget udrejst fordelt på udrejseform i forbindelse med den seneste registrerede udrejse/udsendelse i perioden ' '` 1 Afghanistan 3 52 26 373 6 103 2 16 37 544 Albanien... 1. 3... 4 Algeriet. 6 4 83 1 46 1 1 6 136 Armenien.

Læs mere

Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC

Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC Roamingstakster og landezoner Telenor og TDC Roamingstakster Minut takst er opgivet i danske kroner Fra/Til 6,4 6,4 12,4 12,4 12,5 Modtage kald i zonen SMS afsendt fra zonen pr. stk Data forbrugt i zonen

Læs mere

Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0800 Offentligt

Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0800 Offentligt Europaudvalget 2006 KOM (2006) 0800 Offentligt KOMMISSIONEN FOR DE EUROPÆISKE FÆLLESSKABER Bruxelles, den 14.12.2006 KOM(2006) 800 endelig Forslag til RÅDETS FORORDNING om fastsættelse af de justeringskoefficienter,

Læs mere

Tabel 453 (side 1 af 5)

Tabel 453 (side 1 af 5) Tabel 453 (side 1 af 5) Europa 1 23 045 137 96,6............ Albanien 28 748 95,3 2001 3 126 109 44 Andorra 464 100,0 2004 77 166 93 Belgien 30 528 99,2 01-01-04 10 396 341 97 Bosnien og Hercegovina 51

Læs mere

FAQ ofte stillede spørgsmål

FAQ ofte stillede spørgsmål FAQ ofte stillede spørgsmål IBAN Hvad er et IBAN? IBAN (International Bank Account Number) IBAN er en international standard for opbygningen af et kontonummer, som benyttes ved betalinger til og fra udlandet.

Læs mere

Hermed følger til delegationerne dokument - COM(2018) 139 final - Annexes 1 to 4.

Hermed følger til delegationerne dokument - COM(2018) 139 final - Annexes 1 to 4. Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 15. marts 2018 (OR. en) Interinstitutionel sag: 2018/0066 (COD) 7212/18 ADD 1 CODIF 8 CODEC 397 VISA 52 FORSLAG fra: modtaget: 14. marts 2018 til: Jordi AYET

Læs mere

Bilag I ISO- LANDEKODE BEMÆRKNINGER. TREDJELAND ELLER REGION(ER) HERI Australien. CH Schweiz 2

Bilag I ISO- LANDEKODE BEMÆRKNINGER. TREDJELAND ELLER REGION(ER) HERI Australien. CH Schweiz 2 DA Bilag I Liste over tredjelande eller regioner heri, hvorfra indførsel til Unionen af levende, kølede, frosne eller forarbejdede toskallede bløddyr, pighuder, sækdyr og havsnegle til konsum er tilladt

Læs mere

Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked (KHIM) indgives på følgende sprog: Fransk Engelsk Spansk

Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked (KHIM) indgives på følgende sprog: Fransk Engelsk Spansk Kontoret for Harmonisering i det Indre Marked (KHIM) Forbeholdt KHIM: Dato for modtagelse Antal sider 0 (obligatorisk) International ansøgning i henhold til Madrid-protokollen Oplysninger til brug ved

Læs mere

SMART LATINO Priser 01.02.16

SMART LATINO Priser 01.02.16 SMART LATINO Priser 01.02.16 2 kr. opkaldsgebyr pr. opkald (kun ved opnået forbindelse) Lokalt nr. Afghanistan 34 2,94 17 5,88 Albanien 75 1,33 48 2,08 Albanien - Tirana 90 1,11 48 2,08 Albanien Mobil

Læs mere

Europaudvalget 2010 KOM (2010) 0342 Offentligt

Europaudvalget 2010 KOM (2010) 0342 Offentligt Europaudvalget 2010 KOM (2010) 0342 Offentligt EUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 29.6.2010 KOM(2010)342 endelig 2010/0189 (NLE) Forslag til RÅDETS FORORDNING (EU) Nr..../... om fastsættelsen af de justeringskoefficienter,

Læs mere

DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PRIS 2018 DANMARK

DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PRIS 2018 DANMARK DHL Express Excellence. Simply delivered. DHL EXPRESS PRIS 2018 DANMARK 2 BEREGN PRISEN PÅ DIN FORSENDELSE 1. Bestem hvilken service, der passer bedst til dine behov 2. Vej din 3. Bestem destinationszonen

Læs mere

Global udbredelse af voksenovervægt og -fedme efter region

Global udbredelse af voksenovervægt og -fedme efter region Glob udbredelse af voksovervægt og -fedme efter region D europæiske Albani 2008-9 Nation 10302 15-49 44.8 8.5 29.6 9.7 DHS Armi 2005 Nation 6016 15-49 26.9 15.5 DHS Østrig 2005/6 Nation 1054 30-74 42.3

Læs mere

re-ports+ Integration mellem Nordea Finans og e-conomic

re-ports+ Integration mellem Nordea Finans og e-conomic Version 1.1 re-ports+ Integration mellem Nordea Finans og e-conomic Indhold Indledning... 2 Sådan kommer du i gang... 3 Sådan sender du fakturaer til Nordea... 6 Sådan modtager du filer fra Nordea... 9

Læs mere

SMART MIDDLE EAST Priser 01.02.16

SMART MIDDLE EAST Priser 01.02.16 SMART MIDDLE EAST Priser 01.02.16 2 kr. opkaldsgebyr pr. opkald (kun ved opnået forbindelse) Lokalt nr. Afghanistan 50 2,00 45 2,22 Afghanistan Mobil 50 2,00 45 2,22 Albanien 70 1,43 48 2,08 Albanien -

Læs mere

PATHWAY 3-PLAN VERIFICERINGSPAKKE

PATHWAY 3-PLAN VERIFICERINGSPAKKE PATHWAY 3-PLAN VERIFICERINGSPAKKE Som international organisation benytter IBLCE sig af britisk engelsk i deres publikationer. I. Hvad er IBLCE? IBLCE eller International Board of Lactation Consultant Examiners

Læs mere

Novums medlemsundersøgelse

Novums medlemsundersøgelse Novums medlemsundersøgelse (Completion rate: 100.) Hvad er dit køn? Kvinde Mand 7 28% Hvad er din alder? under 20 år mellem 20-35 år mellem 36-55 år over 55 33% 63% Oprindelsesland Afghanistan Albanien

Læs mere

1. Trafikpriser. Prisliste gældende pr Trafikpriser fra fastnet til fastnet (Fri Fastnet)

1. Trafikpriser. Prisliste gældende pr Trafikpriser fra fastnet til fastnet (Fri Fastnet) 1. Trafikpriser Trafikpriser fra fastnet til fastnet (Fri Fastnet) Destination Dag Øvrig Bemærkninger Danmarkspris, opkaldsafgift 0,45 0,45 Danmarkspris, minutpriser 0,00 0,00 Gratis 0,00 0,00 Se note

Læs mere

Prisark Trafik: Fastnet, mobil og Hjemmearbejdspladser kontraktens punkt 3.2

Prisark Trafik: Fastnet, mobil og Hjemmearbejdspladser kontraktens punkt 3.2 Prisark Trafik: Fastnet, mobil og Hjemmearbejdspladser kontraktens punkt 3.2 Fastnettelefoni Fastnettelefoni Tværgående abonnementsydelser Beskrivelse Priselement Antal Enhed Listepris (DKK. ex. moms)

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Antal personer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik Statsborgerskab og herkomst i Aarhus Kommune, 1. juli 2012 Informationen omfatter en opgørelse over antallet af borgere med henholdsvis

Læs mere

UPS Service- og prisguide 2012

UPS Service- og prisguide 2012 UPS Service- og prisguide 2012 For kunder i Danmark Gældende fra den 2. januar 2012 PRISER I DKK Logistik er den største styrke i vore dages virksomheder Opdag den nye logistik Logistik. Det drejer sig

Læs mere

Høring om fremtidens Europa

Høring om fremtidens Europa Høring om fremtidens Europa Felter med en * skal udfyldes. Vi inviterer dig til at deltage i en borgerhøring, hvor du har mulighed for at udtrykke dine bekymringer, håb og forventninger til EU's fremtid.

Læs mere

Beskæftigelsesudvalget har i brev af 28. marts 2019 stillet følgende spørgsmål nr. 350 (alm. del), som hermed besvares.

Beskæftigelsesudvalget har i brev af 28. marts 2019 stillet følgende spørgsmål nr. 350 (alm. del), som hermed besvares. Beskæftigelsesudvalget 2018-19 BEU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 350 Offentligt Folketingets Beskæftigelsesudvalg lov@ft.dk Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061 København K T +45 72 20

Læs mere

re-ports+ Integration mellem Nordea Finans og e-conomic

re-ports+ Integration mellem Nordea Finans og e-conomic re-ports+ Integration mellem Nordea Finans og e-conomic Indhold Indledning...2 Sådan kommer du i gang...3 Sådan sender du fakturaer til Nordea...6 Sådan modtager du filer fra Nordea...9 VIGTIGT Om landekoder...

Læs mere

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 31.7.2014 L 228/9 KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) Nr. 829/2014 af 30. juli 2014 om ændring og berigtigelse af forordning (EF) nr. 1235/2008 om gennemførelsesbestemmelser til Rådets forordning

Læs mere

Gjeldende satser for 2013

Gjeldende satser for 2013 Gjeldende satser for 2013 Verdensdel/Land/By Europa: Makssatser Natt Kost Albania kr 2 000 kr 560 Belgia kr 1 900 kr 800 Bosnia-Hercegovina kr 1 000 kr 450 Bulgaria kr 1 100 kr 400 Danmark kr 1 500 kr

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet Skatteministeriet J.nr. 2017-2209 Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet 1 I bekendtgørelse nr. 1316 af 20. november

Læs mere

UDBUDSBILAG 3 PRISBILAG

UDBUDSBILAG 3 PRISBILAG Udbud af Kurerydelser 2017 UDBUDSBILAG 3 PRISBILAG Side 1 af 5 1. Instruktion til tilbudslisten Tilbudsgiver bedes udfylde udbudsbilag 3.1 Tilbudsliste med de tilbudte priser og medsende disse tilbuddet.

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 2006D0766 DA 21.04.2012 006.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B KOMMISSIONENS BESLUTNING af 6. november 2006 om lister over tredjelande

Læs mere

SLUTAKT. AF/ACP/CE/2005/da 1

SLUTAKT. AF/ACP/CE/2005/da 1 SLUTAKT AF/ACP/CE/2005/da 1 AF/ACP/CE/2005/da 2 De befuldmægtigede for: HANS MAJESTÆT BELGIERNES KONGE, PRÆSIDENTEN FOR DEN TJEKKISKE REPUBLIK, HENDES MAJESTÆT DANMARKS DRONNING, PRÆSIDENTEN FOR FORBUNDSREPUBLIKKEN

Læs mere

Standardpriser. FlexUdland Basis. Landezoner Priser pr. min. 2,00 kr. 4,00 kr. 5,00 kr. 2,00 kr. 13,00 kr. 14,00 kr. 15,00 kr.

Standardpriser. FlexUdland Basis. Landezoner Priser pr. min. 2,00 kr. 4,00 kr. 5,00 kr. 2,00 kr. 13,00 kr. 14,00 kr. 15,00 kr. Kald til udlandet Har du et erhvervsabonnement hos TDC Erhverv, får du automatisk FlexUdland Basis, som sikrer dig fair priser, når du ringer til udlandet. Standardpriser FlexUdland Basis Se gældende landezoner

Læs mere

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor

Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor 1993D0197 DA 11.03.2000 020.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B KOMMISSIONENS BESLUTNING af 5. februar 1993 om dyresundhedsmæssige betingelser

Læs mere

Flygtningelande 2007

Flygtningelande 2007 Flygtningelande 2007 Dækningsgrad på baggrund Asylprocent Danmarks Statistik har dannet en ny variabel for indvandrere og efterkommere, som det er nærmere beskrevet i i Danmark 2008, kapitel 2. For at

Læs mere

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K

Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Folketinget Retsudvalget Christiansborg 1240 København K Politi- og Strafferetsafdelingen Dato: 2. marts 2017 Kontor: Enheden for Internationalt Politisamarbejde Sagsbeh: Sofie Anne Marner Sagsnr.: 2017-0030-5247

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om udlændinges adgang til Danmark på grundlag af visum

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om udlændinges adgang til Danmark på grundlag af visum BEK nr 202 af 27/02/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 29. juni 2017 Ministerium: Udlændinge- og Integrationsministeriet Journalnummer: Udlændinge- og Integrationsmin., j.nr. 2016-7734 Senere ændringer til

Læs mere

100 der Beilagen XXIII. GP - Beschluss NR - 44 Schlussakte dänisch (Normativer Teil) 1 von 11 SLUTAKT. AF/ACP/CE/2005/da 1

100 der Beilagen XXIII. GP - Beschluss NR - 44 Schlussakte dänisch (Normativer Teil) 1 von 11 SLUTAKT. AF/ACP/CE/2005/da 1 100 der Beilagen XXIII. GP - Beschluss NR - 44 Schlussakte dänisch (Normativer Teil) 1 von 11 SLUTAKT AF/ACP/CE/2005/da 1 2 von 11 100 der Beilagen XXIII. GP - Beschluss NR - 44 Schlussakte dänisch (Normativer

Læs mere

BILAG. til. Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet

BILAG. til. Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 30.11.2018 COM(2018) 781 final ANNEXES 1 to 3 BILAG til Rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet om oplysninger om indvirkningen på budgettet af den

Læs mere

LOCAL AND LONG DISTANCE BUSINESS ADVANTAGE INTERNATIONAL RATES

LOCAL AND LONG DISTANCE BUSINESS ADVANTAGE INTERNATIONAL RATES LOCAL AND LONG DISTANCE BUSINESS ADVANTAGE INTERNATIONAL RATES LANDLINE Landline 93 Afghanistan $1.68 Landline 355 Albania $0.23 Landline 213 Algeria $0.70 Landline 1+ American Samoa $0.38 Landline 376

Læs mere

BILAG. til. rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet

BILAG. til. rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 29.11.2017 COM(2017) 699 final ANNEXES 1 to 3 BILAG til rapport fra Kommissionen til Europa-Parlamentet og Rådet om oplysninger om indvirkningen på budgettet af den

Læs mere

Land Inkl. moms Excl. Moms. Opkaldsafgift ved forbindelse 0,25 0,20 Opkaldsafgift ingen forbindelse 0,00 0,00

Land Inkl. moms Excl. Moms. Opkaldsafgift ved forbindelse 0,25 0,20 Opkaldsafgift ingen forbindelse 0,00 0,00 Land Land Inkl. moms Excl. Moms. Opkaldsafgift ved forbindelse 0,25 0,20 Opkaldsafgift ingen forbindelse 0,00 0,00 Land Inkl.moms Excl. Moms. Afghanistan 7,11 5,688 Albania 3,45 2,760 Albania - Mobile

Læs mere

Rapport fra Kommissionen til Rådet. RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL RÅDET om anvendelsen af bilag X til vedtægten År 2006, 2007 og 2008

Rapport fra Kommissionen til Rådet. RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL RÅDET om anvendelsen af bilag X til vedtægten År 2006, 2007 og 2008 DA DA DA EUROPA-KOMMISSIONEN Bruxelles, den 15.1.2010 KOM(2010)2 endelig Rapport fra Kommissionen til Rådet RAPPORT FRA KOMMISSIONEN TIL RÅDET om anvendelsen af bilag X til vedtægten År 2006, 2007 og 2008

Læs mere

CA RESIDENTIAL LOCAL + LONG DISTANCE INTERNATIONAL RATES

CA RESIDENTIAL LOCAL + LONG DISTANCE INTERNATIONAL RATES CA RESIDENTIAL LOCAL + LONG DISTANCE INTERNATIONAL RATES LANDLINE LandLine 93 Afghanistan $4.73 LandLine 355 Albania $0.99 LandLine 213 Algeria $0.99 LandLine 1+ American Samoa $0.93 LandLine 376 Andorra

Læs mere

Danmarks manglende skatteaftaler koster virksomheder dyrt

Danmarks manglende skatteaftaler koster virksomheder dyrt Danmarks manglende skatteaftaler koster virksomheder dyrt AF SKATTEPOLITISK CHEF JACOB RAVN, CAND.JUR, MAKROØKONOMISK MEDARBEJDER MADS JULIUS CHRISTENSEN, B.SC. OECON OG ANALYSECHEF GEERT LAIER CHRISTENSEN,

Læs mere

Udlandspriser privat. Priser og zoner. Priser til udlandet, opkald fra Danmark

Udlandspriser privat. Priser og zoner. Priser til udlandet, opkald fra Danmark Udlandspriser privat Priser og zoner Telia har indført en prisstruktur, som gør det lettere at gennemskue prisen på opkald til og fra udlandet. Hver udlandsszone har en ensartet prisstruktur. Du betaler

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik september 2009 Statsborgerskab og herkomst i Århus Kommune, 2000-2009 Antallet af borgere med udenlandsk herkomst i Århus Kommune (indvandrere og efterkommere)

Læs mere

Europaudvalget 2013 KOM (2013) 0772 Offentligt

Europaudvalget 2013 KOM (2013) 0772 Offentligt Europaudvalget 2013 KOM (2013) 0772 Offentligt EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 8.11.2013 COM(2013) 772 final 2013/0380 (NLE) Forslag til RÅDETS FORORDNING om fastsættelsen af de justeringskoefficienter,

Læs mere

UPS Nettoprisliste 2017

UPS Nettoprisliste 2017 UPS Nettoprisliste 217 Indholdsfortegnelse: Services Zoner Export Priser Express Plus Express Express Saver Standard Enkelt colli Standard Fler colli Expedited Express Freight Import Priser Express Plus

Læs mere

U.S. DIGITAL TALK EXPRESS WORLD PLAN

U.S. DIGITAL TALK EXPRESS WORLD PLAN U.S. DIGITAL TALK EXPRESS WORLD PLAN LANDLINE Landline 93 Afghanistan $0.70 Landline 355 Albania $0.16 Landline 213 Algeria $0.19 Landline 1+ American Samoa $0.12 Landline 376 Andorra $0.06 Landline 244

Læs mere

UPS Nettoprisliste 2019 FAGA Q DK

UPS Nettoprisliste 2019 FAGA Q DK UPS Nettoprisliste 2019 Q4329181DK Indholdsfortegnelse: Services Zoner Export Priser Express Plus Express Express Saver Standard Enkelt colli Standard Fler colli Expedited Express Freight / Express Freight

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik september 2008 Statsborgerskab og herkomst i Århus Kommune, 1999-2008 x Antallet af borgere med udenlandsk herkomst i Århus Kommune (indvandrere og efterkommere)

Læs mere

Statistiske informationer

Statistiske informationer Statistiske informationer www.aarhus.dk/statistik september 2007 Statsborgerskab og herkomst i Århus Kommune, 1998-2007 x Antallet af borgere med udenlandsk herkomst i Århus Kommune (indvandrere og efterkommere)

Læs mere

UPS Nettoprisliste 2019 FAGA Q DK

UPS Nettoprisliste 2019 FAGA Q DK UPS Nettoprisliste 2019 Q4329181DK Indholdsfortegnelse: Services Zoner Export Priser Express Plus Express Express Saver Standard Enkelt colli Standard Fler colli Expedited Express Freight / Express Freight

Læs mere

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden

PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PRIVATPAKKER TIL NORDEN Pakker til private modtagere i Norden PR. 1. JANUAR 2014 Alle priser er i DKK. Prisen beregnes ud fra den vægt, der er højest af fysisk vægt og volumenvægt (faktureret vægt). Sådan

Læs mere

Overførsel til udlandet. Opbygning af kontonumre

Overførsel til udlandet. Opbygning af kontonumre Overførsel til udlandet Opbygning af kontonumre Andorra Ingen fælles kontostruktur ADXXBBBBBBBBCCCCCCCCCCCC landekoden AD Australien Ingen fælles kontostruktur AUNNNNNN N = BSB Code: Altid 6 cifre Belgien

Læs mere

Afghanistan Albanien Algeriet Am. Oceanien Amerikansk Samoa Amerikas Forenede Stater Andorra. Anguilla Antarktis Antigua og Barbuda Argentina Armenien

Afghanistan Albanien Algeriet Am. Oceanien Amerikansk Samoa Amerikas Forenede Stater Andorra. Anguilla Antarktis Antigua og Barbuda Argentina Armenien AF AL DZ XA AS US AD AO AI AQ AG AR AM AW AZ AU XO BS BH BD BB BE BZ BJ BM BT BO BA BW BF BV BR IO BG BN BI KH CM CA CV KY XC CL CC CO KM Afghanistan Albanien Algeriet Am. Oceanien Amerikansk Samoa Amerikas

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om identifikation og indberetning af finansielle konti med tilknytning til udlandet BEK nr 1454 af 30/11/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 20. januar 2017 Ministerium: Skatteministeriet Journalnummer: Skattemin., j.nr. 16-1626437 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse om ændring

Læs mere