ÅREBLADET. Indkaldelse til generalforsamling i Hellerup DameRoklub den 12. november 2015 kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅREBLADET. Indkaldelse til generalforsamling i Hellerup DameRoklub den 12. november 2015 kl. 19.00"

Transkript

1 ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Oktober 2015 Nr. 5 Indkaldelse til generalforsamling i Hellerup DameRoklub den 12. november 2015 kl Dagsorden: På valg i Valg af dirigent 2. Aflæggelse af beretning 3. Aflæggelse af regnskab samt forslag til budget 4. Fastsættelse af indmeldelsesgebyr, kontingent for ro-, motions- og støttemedlemmer 5. Behandling af indkomne forslag. Se nedenfor. 6. Valg af bestyrelse, suppleanter og revisorer og udvalgsmedlemmer 7. Eventuelt Formand: Marianne Hørup. Ønsker genvalg Rochef: Hanne Schackinger. Ønsker genvalg Sekretær: Carina Hilt Jørgensen. Ønsker genvalg Suppleant: Birgit Schøler. Genopstiller ikke Revisor: Doris Vejby-Sørensen. Ønsker genvalg Forslag fra Redaktionen: Nedlæggelse af Årebladet. Da alt, hvad der står i Årebladet, også står på Hjemmesiden og på Rokort.dk med undtagelse af beskrivelser fra langture, foreslår redaktionen, at Årebladet nedlægges. På gensyn p.b.v. Marianne Hørup, formand i HDR

2 Udfordrende og begivenhedsrig langtur til Svinø 2. Kirsten Errebo havde reserveret to både i Næstved Roklub og arrangeret en tur til roklubbens sommerhus, der ligger på spidsen af Svinø, der er en halvø syd for Enø og Dybsø. Deltagere: Kirsten E, Bodil T, Annie S, Anette H.C, Marianne Hørup og mig (Eva G). Efter et voldsomt regnskyl fik vi pakket bådene og kom af sted ca. kl. 14. Næstved Roklub ligger ved en lang kanal, der går ind til Næstved Havn. Man kan ro to veje til Svinø rundt om Gavnø og videre ud i Dybsø Fjord eller gennem Karrebæksminde og ud i Smålandsfarvandet, hvor man ror langs Enø og Dybsø, til man når et smalt og meget strømfyldt løb mellem Dybsø og Svinø og ind i Dybsø Fjord. Der er tidligere fanget marsvin i farvandet ud for kysten. Heraf navnet Svinø. Vinden var i øst, så vi valgte at ro via Karrebæksminde hyggelig med gamle huse, fiskerestauranter og cafeer. Vi talte meget om fiskefrikadeller, men modstod fristelsen. Enø er meget lang, og der er en lang, lang tange. Vi skulle også forbi Dybsø, så der var lidt længere, end vi havde forestillet os. Men så var det der, det smalle løb og der var rigtig meget strøm og sten men en fin lille strand, vi kunne lægge op på. Og her lå så sommerhuset på en høj skrænt og med en fantastisk udsigt. Marianne H kaldte huset en patineret hytte. Det havde så absolut set bedre tider og lidt rengøring ville havde gjort underværker, men vi fik installeret os. Tre i køkken/alrummet (husets eneste rum), to i telt og jeg lå i redskabsskuret. Kirsten havde lavet en dejlig ret med mørbrad, og vi havde en hyggelig aften med masser af stearinlys der var ikke el, men der var flaskegas og to toiletter og to håndvaske. (Mobiltelefoner er et problem uden el). Efter en morgendukkert, morgenmad (ost og spegepølse), madpakker (ost og spegepølse, æg og æbler) fik vi bådene i vandet. Vinden var gået i vest og tiltaget en del. Vi ville ro over Dybsø Fjord, ind gennem et smalt løb og videre til Gavnø og Gavnø Slot. Dybsø Fjord er stor, meget lavvandet og der er rigtig mange sten og så er der bare fladt og ingen læ. Vi havde en pæn medsø og kom hurtigt over fjorden og ind i løbet til Gavnø hvor der var dejligt rovand forbi Gavnø Slot flot, men ingen muligheder for at lægge til for frokost.

3 Det var blæst op og vi havde modvind hjem, så vi valgte at vente med frokosten, til vi var hjemme i hytten. Og vi fik en strid modvind. Der var langt over fjorden, og det strømfyldte løb var længere, end vi huskede. Der var så meget modstrøm, at det føltes som om, vi roede baglæns. Der lå et par både i Svinø Havn, og vi flyttede os overhovedet ikke i forhold til dem. Det var en meget ubehagelig følelse, men vi kom forbi, fik bådene op og så var der frokost. Igen en hyggelig aften Bodils flankesteg med herligt tilbehør rødvin og hvidvin, stearinlys og fantastisk solnedgang over vandet. Men det blæste endnu mere op. Teltet væltede. Vi måtte rydde køkken/alrummet. Borde og stole blev sat udenfor, og der blev med nød og næppe plads til fem madrasser. Jeg blev i redskabsskuret, hvor der kun er plads til én mellem alt ragelset. 3. Det blæste stadig meget om morgenen vinden skulle toppe kl. 12 så vi tog den med ro. Spiste morgenmad, pakkede sammen og så skulle vi have bådene pakket og i vandet. Der var voldsom strøm, og vinden var gået i syd/vest, så der var også pålandsvind. Vi synes, vi gjorde det rigtig flot, fik bådene ud og spidsen op i bølgerne og så var det bare af sted og vi ville jo få medsø over Dybsø Fjord, men vi fik sidevind. Desværre gik der ikke lang tid, før vi måtte ud af bådene og trække. Der var ingen vand. Og vi bare gik og trak og gik og trak rigtig langt. Nogle gange sad båden fast og måtte rokkes løs. Endelig var der så meget vand, at vi kunne ro. Vi var tæt på løbet ind til Gavnø og fik noget herligt rovand. Vi skulle så bare lige forbi slottet og følge nordsiden af Gavnø til kanalen ind til Næstved og vinden skulle jo have toppet, og vi ville nok også komme til at ligge i læ af Gavnø. Vinden var ikke toppet den tog til meget. Og der var ingen læ af Gavnø. Vi forsøgte hele tiden at få bådene op i bølgerne, så vi ikke blev blæst ind mod Sjællandskysten. Det var umuligt. 200 meter fra kanalen ligger der en lystbådehavn med en høj bro. Der var det umuligt at lægge til, men lige inden broen var der lidt sand og siv der gik vi ind. Så måtte vi i vandet igen. Denne gang til livet. Vi fik fortøjret begge både uden på hinanden i den rigtige side, så de lå forsvarligt. Så forestod der en lille manøvre med at tømme bådene og få vores ting op på broen. Det klarede vi også. Der var ikke på noget tidspunkt risiko for os eller bådene men vi var oppe mod nogle voldsomme kræfter. Vi fik fat i vores kontaktmand i Næstved Roklub. De ville ro bådene hjem, når vinden engang havde lagt sig. De lå sikkert og godt.

4 4. Det bliver nok en af de ture, der vil gå over i historien i hvert fald for os seks, der var med. Men der var godt humør, godt venskab og ingen sure miner undervejr. Dejligt. Eva G Trekantsmatch 2015 Årets traditionelle trekantmatch blev i år afholdt i Lyngby Dameroklub den første onsdag i september. Matchen er mellem de tre kvinderoklubber i Storkøbenhavn: Gefion, Lyngby Dameroklub og HDR. Der afvikles tre konkurrencer. Først ror tre kaninbåde, derefter tre motionshold og til sidst er det bestyrelserne, der kæmper om guldet. I år havde kaninholdet og motionsholdet fra HDR trænet heftigt, og det bar frugt, da kaninholdet fik en andenplads, og motionsholdet fik en meget overlegen førsteplads. Bestyrelsesbåden fik en andenplads og vil træne ihærdigt for at vinde guld til næste år, hvor vi er værter. Efter konkurrencerne var Lyngby Dameroklub vært for en dejlig middag med diverse taler, uddeling af præmier og andet spas.

5 Klubbens fødselsdag den 19. september år 5. Da det i år var klubben fødselsdag på en lørdag, blev dagen fejret med en rotur om formiddagen og fælles frokost kl De fleste nåede til Tårbæk, nogle få noget længere. Der var mødt pænt mange frem, men holdene blev da sat efter kun lidt kaos. Da det var dejligt vejr, blev frokosten indtaget på terrassen. Køkkenholdet, frokostbordet og de glade deltagere. Endnu et fint arrangement fra arrangementsudvalgets side. Vi takker for en fin dag. Redaktionen

6 Årets sidste rotur fra Lyngby DameRoklub 6. Torsdag denne 24. september i år var vi 18 roere fra HDR, der satte hinanden stævne i Lyngby DameRoklub kl Vejret var lysegråt, og med blæst fra øst, men det var kun i Bagsværd Sø, at vi mærkede blæsten. Jytte Westi havde sat holdene hjemmefra, således vi kom afsted let og uden kaos. Udover at havde arrangeret selve turen, havde Jytte W også medbragt en dejlig kringle, der blev indtaget sammen med kaffen foran Bagsværd Roklub.

7 7. Vel tilbage i Lyngby DameRoklub efter en dejlig rotur blev den medbragte frokostpakke spist foran klubben, men en svane med 2 store ællinger, mente de skulle deltage. Det mente Annie ikke. Jytte N 20 friske piger fra Sankt Annæ Gymnasium Den sidste fredag i august har vi traditionelt haft besøg af piger fra Sankt Annæ, som på deres årlige sportsdag har ønsket at prøve kræfter med roning. I år var ingen undtagelse. 20 piger og 3 lærere mødte forventningsfulde op i Hellerup Dameroklub. Der var et langt og skrapt program, der begyndte med morgenmad og en introduktion til roning, klubliv og damernes roklub i særdeleshed. Pigerne roede ergometerroning, lærte at tage redningsvest på, fik en kort gennemgang af bådene og af rotaget, og så var det ellers ud i bådene. Her blev takten styret af pigernes sang. Der var 8 både på vandet, og vi roede op til badeanstalten i en lidt kraftig vestenvind, så flere både satte kurs mod Sverige. Alle kom dog hjem glade og tilfredse med arrangementet. En stor tak til de syv instruktører, der stillede op. Marianne Hørup Standerstrygningen den 3. oktober 2015 Så blev det atter tid til, at standeren skulle stryges, og næsten som sædvanlig, var det dejligt vejr den dag, så formanden talte bl.a. om, hvordan det for andre klubber, er muligt også at ro i oktober. Det kan vi ikke, idet vi er nødt til at få bådene slebet og lakkeret inden det bliver for koldt, da vi jo desværre ikke har et værksted, og heller ikke har muligheden for at få det pga. pladsmangel. Inden standeren skulle stryges var der dog arrangeret en formiddagstur.

8 8. De fremmødte kunne nyde solen samtidig med, at formanden holdt tale. På trods af en særdeles blæsende sæson, er der blevet roet temmelig meget, godt km., så alt i alt må vi sige, at sæsonen har været fin, bl.a. fordi klubben har fået mange nye aktive roere. Herefter blev standeren strøget af årets, vist nok mest aktive kanin, Lea. Så blev der drukket kaffe og udbragt HURRAer. Redaktionen Årebladets redaktion har talt meget om nye digitale tider, og vi er blevet enige om, at vi til generalforsamlingen vil indstille, at bladet nedlægges, idet alt nu lægges ind på vores hjemmeide. Det er ikke fordi vi er trætte af at lave bladet, men vi mener bare, at det er dobbeltarbejde. Bladets eneste berettigelse er, at vi her kan læse om de langture, som mange medlemmer tager på. Billeder som medlemmer tager, også af andet end langture, kan fortsat sendes til vores ene fotograf Eva J, som så lægger dem ind på hjemmesiden. Venlig hilsen Redaktionen

9 9. HDR s Aktivitetsplan 2015 Oktober: lørdag den Roning kl 9.30 til Standerstrygning kl Gefions 75 års fødselsdag Den Bådrengøring Den og do. Den og do. Den og do. Tirsdag den kl. 18. Bestyrelsesmøde November: Torsdag den kl. 19. Generalforsamling Tirsdag den kl. 18. Bestyrelsesmøde Lørdag den Klubbens julefrokost December: Lørdag den Juleroning fra Forposten sammen med Gefion ved Hanne S/Lotte Smedegaard GDR arrangementer i 2015: Tirsdag den 3. november kl er der frokost i HDR Tirsdag den 8. december kl holder vi Julefest i HDR. Husk at medbringe en lille gave. GDR er en støtteklub, oprindelig for ældre medlemmer, men alle kan være med nu. Det koster min. 20 kr. om året, og de indkomne beløb anvendes til gaver til HDR. Bemærk: Efter standerstrygningen er vinteraktiviteterne med gymnastik hver mandag, onsdag og torsdag startet i hal 3. Efter mandagsgymnastikken er der gratis svømning i Kildeskovshallen. Adgangskort kan fås hos bestyrelsen. Desuden er der ergometertræning. Se mere om hvilke dage og tidspunkter på klubbens opslagstavle i entreen. I hal 2 er der et fælles kondirum med div. instrumenter, som kan anvendes af alle havnens sportsklubber. Hvis nogle ønsker at bruge hal 3 til fx badminton, så tjek om HDR har ledige tider.

10 10. Bestyrelse: Hellerup Dameroklub Formand Marianne Hørup Næstformand Karin Voetmann Rochef Hanne Schackinger / Kasserer Olga Brüniche-Olsen kasserer@hdr.dk Sekretær Carina Hilt Jørgensen sekretaer@hdr.dk (leje af skabe) Suppleant Birgit Schøler suppleant@hdr.dk (udlån af klublokaler) Revisorer: Doris Vejby-Sørensen og Pernille Pontoppidan Revisor supp.: Jytte Møller Nielsen Nyt fra bestyrelsen: Se vores hjemmeside Aftaler, ture mv.: Se

11 Udvalg i HDR i Roudvalg Hanne Schackinger, rochef@hdr.dk Annette Worsøe Bjerrum, Eva Guld, Olga Brüniche-Olsen, Birgit Schøler, Karin Voetmann Kaproning: Tinna Groos Ergometerroning: Kirsten Errebo Kajakudvalg: Kirsten Errebo johnnyogkirsten@webspeed.dk Lotte Østergaard, Olga Brüniche-Olsen Web-udvalg Camille Friis Jensen, info@hdr.dk Eva Just Mitra Honarkhah Michaela Rosendal Medlemsudvalg Administrator af medlemsregisteret: Hanne Schackinger, rochef@hdr.dk Indmeldelser Anette Højberg Christensen, anettehc@hotmail.com Materialeudvalg Birgitta Ransler, Birthe Lindschouw, Pernille Stryhn Thomsen, Yvonne Mackeprang, Ruth Fuursted, Sophia Christensen Kajakker: Hanne Schackinger Langtursmaterialeudvalg Olga Brüniche-Olsen, Karen Bohr Fotografer Eva Just og Karin Bindseil Redaktionsudvalg Jytte Nielsen, aarebladet@live.dk Vibeke Schmidt, Hanne Thomsen, Eva Just Husforvaltning Birthe Lindschouw, birthe.lindschouw@gmail.com Jytte Amtorp Indkøber: Ingelise Bie ingeliebie@gmail.com Sommerhusudvalg Monika Thorvaldsen, monika@kabelmail.dk Bente Linnea Friis, Jette van der Watt, Nina Andreasen, Karin Ellen Kaninudvalg Elisabeth Faloota Pernille Stryhn, Lene Reinwald 2.årsroere: Pia Sværke, Mitra Honarkhah, Karin Thrane Marianne Hansen Kaninhåndbogen: Anette Højbjerg Christensen, Carina Hilt Jørgensen Arrangementsudvalg Standerhejsning og strygning Klubbens fødselsdag 19. september Anette Højbjerg Christensen, anettehc@hotmail.com Anette Jørgensen, Marie Louise Bistrup, Vibeke Born, Nina Andreasen Strategiudvalg Eva Guld, e.guld@youmail.dk Marianne Vejen Hansen, Mette Vinterberg, Marianne Hørup

12 Strandparksvej 42, 2900 Hellerup Tlf

ÅREBLADET. INVITATION til 114 års fødselsdag. Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur. kl. 9.30-12.

ÅREBLADET. INVITATION til 114 års fødselsdag. Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur. kl. 9.30-12. ÅREBLADET Hellerup Dameroklub September 2015 Nr. 4 INVITATION til 114 års fødselsdag Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur efterfulgt af frokost på sammenskudsbasis.

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts:

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts: ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Juni 2016 Nr. 2 Standerhejsning lørdag den 19. marts: Vores formand Marianne Hørup holdt standerhejsningstalen. 2. Et fåtal af de mange medlemmer, der deltog. Rochef Hanne

Læs mere

ÅREBLADET. Standerhejsning. Hellerup Dameroklub. Marts 2014 Nr. 2. Kære alle roere i HDR

ÅREBLADET. Standerhejsning. Hellerup Dameroklub. Marts 2014 Nr. 2. Kære alle roere i HDR ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Marts 2014 Nr. 2 Standerhejsning Kære alle roere i HDR Selv om klubhuset ikke har noget gulv endnu, og sikkert heller ikke får det den første måned, så er der standerhejsning

Læs mere

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub. Standerhejsning. Standerhejsningen falder altid lørdagen før påske. Det betyder, at vi i år åbner rosæsonen

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub. Standerhejsning. Standerhejsningen falder altid lørdagen før påske. Det betyder, at vi i år åbner rosæsonen ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Januar 2016 Nr. 1 Standerhejsning Standerhejsningen falder altid lørdagen før påske. Det betyder, at vi i år åbner rosæsonen lørdag den 19. marts kl. 15.00 Standeren bliver

Læs mere

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub Generalforsamling 2012 I Hellerup Dameroklub

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub Generalforsamling 2012 I Hellerup Dameroklub ÅREBLADET Oktober 2012 Nr. 5 Hellerup Dameroklub Generalforsamling 2012 I Hellerup Dameroklub Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling der afholdes i Hellerup Dame Roklub torsdag den 15. november

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub ÅREBLADET Hellerup Dameroklub April/Maj 2015 Nr. 2 Lørdag den 28. mart blev standeren hejst igen. Det var dejligt vejr, men noget blæsende. Det afholdt dog ikke rigtig mange af vores medlemmer at troppe

Læs mere

Styrmandsvagtliste 2017

Styrmandsvagtliste 2017 Styrmandsvagtliste 2017 DATO AKTIVITET STYRMANDSVAGT Mandag d. 3. april kl 17.45 Tirsdag d. 4. april kl 17.45 Onsdag d. 5. april kl 17.45 Mandag d. 10. april kl 17.45 Tirsdag d. 11. april kl 17.45 Onsdag

Læs mere

Styrmandsvagtliste 2019

Styrmandsvagtliste 2019 Styrmandsvagtliste 2019 DATO AKTIVITET STYRMANDSVAGT Mandag d. 1. april kl 17.45 Hanne Schackinger Tirsdag d. 2. april kl 17.45 Onsdag d. 3. april kl 17.45 SPP træning ( tilmelding ) Torsdag d. 4. april

Læs mere

Referat fra Hellerup DameRoklubs generalforsamling Torsdag, den 15. november 2012

Referat fra Hellerup DameRoklubs generalforsamling Torsdag, den 15. november 2012 Referat fra Hellerup DameRoklubs generalforsamling Torsdag, den 15. november 2012 Formanden Pinuccia Panzeri bød velkommen. Punkt 1: Valg af dirigent Elsebeth Holm blev valgt som dirigent. Hun takkede

Læs mere

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub. Kom og vær med til at fejre HDR s nye roere med. KaninDÅB og FESTmiddag. lørdag den 24. august.

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub. Kom og vær med til at fejre HDR s nye roere med. KaninDÅB og FESTmiddag. lørdag den 24. august. ÅREBLADET Hellerup Dameroklub August 2013 Nr. 4 Kom og vær med til at fejre HDR s nye roere med KaninDÅB og FESTmiddag lørdag den 24. august. Vi starter kl. 15, hvor kaninerne traditionen tro ror Kaninkaproning.

Læs mere

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub ÅREBLADET Hellerup Dameroklub September 2014 Nr. 4 Invitation til fødselsdagsfest Det vil glæde HDR at se dig til fødselsdagsfejring fredag d. 19. september. Først ror vi en rotur kl. 17, og bagefter følger

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup DameRoklub

ÅREBLADET Hellerup DameRoklub ÅREBLADET Hellerup DameRoklub Maj 2012 Nr. 2 Hellerup Strandpark og Hellerup Havn fylder 100 år i 2012 Landskabsarkitekt, G. N. Brandt (1878-1945) forestod som Gentofte kommunes chefgartner anlæggelse

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup DameRoklub

ÅREBLADET Hellerup DameRoklub ÅREBLADET Hellerup DameRoklub Februar 2012 Nr. 1 STANDERHEJSNING? Da vores dejlige klub i skrivende stund ser sådan ud, er der ikke fastsat dato for standerhejsningen. På trods af, at vi ikke har haft

Læs mere

Jagttur den 16. maj 2012

Jagttur den 16. maj 2012 Jagttur den 16. maj 2012 Som så mange andre jægere var jeg også ude den 16. om morgenen. Det var godt nok tidligt. Uret ringede kl. 04.00 men op kom jeg og ud på reviret og så også tre små bukke, som ikke

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens Hjørne Maddag 15. maj 2013 Rotur i Helnæsbugten Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens Hjørne Maddag 15. maj 2013 Rotur i Helnæsbugten Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Maj 2013 32. årgang En del af Brobizzerne Læs inde i bladet... Formandens Hjørne Maddag 15. maj 2013 Rotur i Helnæsbugten Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

ÅREBLADET. Hellerup DameRoklub

ÅREBLADET. Hellerup DameRoklub ÅREBLADET Hellerup DameRoklub September 2011 Nr. 5 Ikke mange har mulighed for at deltage i en 110-års fødselsdag, men mandag den 19. september fejrer vi klubbens fødselsdag med en rotur kl. 17.00 og derefter

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer

Formanden har ordet. Fjordfræseren december 2014. Side 2. Kære Medlemmer Formanden har ordet Kære Medlemmer Endnu en fantastisk sommer er gået på hæld og efterårsaktiviteterne er på agendaen. Der er stadig gang i kajakklubben, men på et lavere blus. Nogle ror endnu men med

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Formandens beretning for rosæsonen 2011-12 i HDR

Formandens beretning for rosæsonen 2011-12 i HDR Formandens beretning for rosæsonen 2011-12 i HDR Bestyrelsen har i år holdt 5 egentlige møder plus ét ekstraordinært møde. Vi har derudover deltaget i møder i Havneudvalget, SIG, (Sammenslutningen af Idrætsforeninger

Læs mere

Hellerup Dameroklub Kaninhåndbog

Hellerup Dameroklub Kaninhåndbog Hellerup Dameroklub Kaninhåndbog Hellerup Dameroklub Strandparksvej 42 2900 Hellerup www.hdr.dk Opdateret december 2013 Kære kanin, Hjertelig velkommen til Hellerup Dameroklub. For at hjælpe dig godt i

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg:

Bestyrelse: Kontaktpersoner i klubbens udvalg: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære Dykkere... 2 Generalforsamling 2013 Horsens Dykkerklub... 2 Nytårskur (Seniorer)... 3 Intern flaskeeftersyn år 2013... 3 Trykprøvning af flasker...

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenter Baunehøj oktober-november 2015 Mærkedage oktober- sædemåned Fødselsdage: Mette Gellberg-Rita Leona Lauritzen november-slagtemåned Fødselsdage:

Læs mere

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker

KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker KORSØR ROKLUB - Reglement for roning i kajakker Generelt Korsør Roklub er medlem af Dansk Kano og Kajak Forbund (DKF) og er i den forbindelse forpligtiget til at overholde de af DKF vedtagne regler og

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Skelskør Roklub Kajak Reglement.

Skelskør Roklub Kajak Reglement. Skelskør Roklub Kajak Reglement. 1. Formål og gyldighed. 1Al kajakroning i Skelskør Roklubs regi følger de sikkerhedsbestemmelser, der er udarbejdet Dansk Kano og Kajak Forbund. 2Dette reglement, som er

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

ÅREBLADET. Faaborg Fjord 1. januar 2016. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Herreaften/Pigeaften Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Faaborg Fjord 1. januar 2016. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Herreaften/Pigeaften Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 1 Januar 2016 35. årgang Faaborg Fjord 1. januar 2016 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Generalforsamling Herreaften/Pigeaften Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt

Morgenmaden sådan cirka: Æg, bacon og pølser Forskellige slags brød Yoghurt Müsli Havregrød Frugt Mandag d. 26. september kl. 20:10 fløj 9.Q, og ankom i Finland kl. 22:40. Der skete ikke noget særligt på flyveturen, de fleste sad bare og snakkede eller hørte musik. Vi boede i hytter. Meget fine hytter.

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013

Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Klubtur til Lyø den 8 12. maj 2013 Torsdag morgen ved halv 10 tiden mødtes Søren C., Richard, Knudsen og jeg ved færgen i Fåborg. Foran os lå 3 potentielt gode fiskedage på Lyø. Optimismen var i top, selvom

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 27. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2016 Læs inde i bladet: INVITATION TIL GENERALFORSAMLING SØREDNING I SVERIGE OG DANMARK ÅRETS ARRANGEMENTER 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016

Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 Risskov Roklubs klubreglement Gældende fra 1. april 2016 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Enhver roer er klubbens repræsentant, hvad enten den pågældende opholder sig i eller udenfor klubben. Rovagt: Enhver

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland.

En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Sjælland Rundt d. 2. juli 2011. En begivenhedsrig uforglemmelig og ikke mindst udfordrende tur rundt på Sjælland. Det var noget af en prøvelse ca. 700 ryttere blev sat på til dette års udgave af Sjælland

Læs mere

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub. Så er vintergækker og erantis dukket op fra vinterdvalen, og det samme gør Hellerup DameRoklubs aktive roere snart.

ÅREBLADET. Hellerup Dameroklub. Så er vintergækker og erantis dukket op fra vinterdvalen, og det samme gør Hellerup DameRoklubs aktive roere snart. ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Februar 2015 Nr. 1 Standerhejsning 2015 Så er vintergækker og erantis dukket op fra vinterdvalen, og det samme gør Hellerup DameRoklubs aktive roere snart. Lørdag den 28.

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

25. april 2013. Kære Alle Forældre i Hjerm Dagtilbud. Hermed et nyhedsbrev med stort som småt

25. april 2013. Kære Alle Forældre i Hjerm Dagtilbud. Hermed et nyhedsbrev med stort som småt 25. april 2013 Kære Alle Forældre i Hjerm Dagtilbud Hermed et nyhedsbrev med stort som småt Personalesituationen For dagplejen er alt uændret. I Vuggestuen har vi frem til sommerferien fået Inger i løntilskud.

Læs mere

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår

Kerteminde Kajakklub. Nyhedsbrev nr. 1. Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår Nyhedsbrev nr. 1 Den 8. januar 2012 Kære medlem Bestyrelsens ønsker dig og din familie et rigtig godt nytår 2011 Vi har oplevet endnu et fantastisk år i Kerteminde Kajakklub i 2011. Det kan vi især takke

Læs mere

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007

Cyklister i Kolding. Lapning i fin stil. Nr. 1 feb. 2007 Lapning i fin stil Cyklister i Kolding Nr. 1 feb. 2007 Turudvalget Møder med Teknisk Forvaltning VCTA Indkaldelse til generalforsamling 29. 3 Göta kanal/göta Elv H.P. s fotos fra efterårets cykelture DANSK

Læs mere

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8. Aug. 2011 30. årgang Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåb Vinsmagning

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen,

Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, Frederikssund, den 2. december 2015 Kære Alle Så er vi klar med årets sidste nyhedsbrev denne gang med referatet fra generalforsamlingen, som kan ses nedenfor. Vi minder om vores juleafslutning søndag

Læs mere

at deltage. Der vil hver gang være en bådklargøringsvagt, det før, og som sørger for, at pensler og lak mm. kommer på plads.

at deltage. Der vil hver gang være en bådklargøringsvagt, det før, og som sørger for, at pensler og lak mm. kommer på plads. ÅRGANG 62. NUMMER 7. 21.9.2005 / 1 NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN WEEKEND-RONING FRA LDR I OKTOBER Da det bliver tidligt mørkt i sæsonens sidste måned, er den almindelige brovagtordning suspenderet. I stedet

Læs mere

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015

H E L E E Nr. 5 juni ti 2015 HELE E Nr. 5 juni ti 2015 HELENENYT Nr. 5 (juni årgang 26) Bostedet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk Layout

Læs mere

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant.

Senere på aftenen spiste vi lækker aftensmad på en vietnamesisk restaurant. Dublin, Irland Ikke mindre end fantastisk kan jeg beskrive 8. klasses tur til Dublin! Jeg tror ikke jeg tager helt fejl hvis jeg siger at denne begejstring gælder os alle - både lærere og elever. Vi har

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013

PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON EXPRESSEN PARKINSONFORENINGEN BORNHOLM Januar kvartal 2013 PARKINSON-EXPRESSEN Januarr kvartal 2013 Oplag: 165 REDAKTION: Bent Folkmann Fabrksvej 4 3700 Rønne 56 97 44 79 jbfolkmann@mail.dk Husk

Læs mere

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT

Nyborg Roklubs ROREGLEMENT Roreglementet gælder for alle medlemmer og for alle bådtyper, undtagen kajakker. Kajakker har et særskilt reglement. Ved tilfælde af kæntring, og hvor båden efterlades, ring 114 og til en fra Nyborg Roklubs

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30

Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Referat bestyrelsesmøde den 14.06 2010, kl. 18.30 Til stede var: Kirsten Aagaard Finn Lund Karsten Pedersen Michael Knudsen Henrik Danø Sørensen deltog fra kl. 20.30. Fraværende var: Olav Knudsen Søren

Læs mere

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole.

GRIBBEN VI TRODSEDE REGNEN! Mandag d. 19. August, blev der holdt Stor ipad dag på Gribskov efterskole. GRIBBEN August 2013 NR. 1 VI TRODSEDE REGNEN! VI CYKLEDE CA. 40 KM PÅ 3 DAGE. hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl hdjfksadbfksbfwvcbnsvmhjsgfkjwedl Selvom det regnede på

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2015.

Formandsberetning i HBH 2015. Velkommen til ordinær genf. i HBH og HBV. Før vi går i gang med genf. skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Else Emig, som desværre afgik ved døden i august måned. Hun døde på sygehuset efter kort

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Fantastiske Fjällbacka

Fantastiske Fjällbacka Fantastiske Fjällbacka BY LARS ULLITZ ON 22. JULI 2014 I løbet af vinteren snusede jeg fra tid til anden rundt på Erik Sjöstedts hjemmeside www.kajak.nu. En overordentlig inspirerende hjemmeside. Oftere

Læs mere

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning

Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Nykøbing Falster Roklub - Sikkerhedsbestemmelser for kajakroning Udgave November 2015 - Udkast til medlemmerne 1 Formål og gyldighed Formålet med disse sikkerhedsbestemmelser er at fremme sikker kajakroning

Læs mere

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. Juli 2015

Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing. Juli 2015 RONYT Medlemsblad for Rudkøbing Roklub - Skudehavnen 2-5900 Rudkøbing Juli 2015 Da rospinning kom til Rudkøbing Den 26. november havde roklubben besøg af Anna Karina fra DFfR for at fortælle om diverse

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk.

Spørgsmål/tilmelding til SENIORFISKERNE kan rettes til Gorm Siiger på tlf. 27815538 eller begosiiger@os.dk. Program 2016. JUNIOR - hver onsdag (undtaget i ferierne) er der juniorklubaften fra 19.00-20.30 i klubhuset. Fra 4/5 tager vi på søerne fra 18.30, først Sorø Sø, og senere (fra 1/6) på Tuel Sø. Spørgsmål

Læs mere

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning.

Roning er tilladt fra ½ time før solopgang til ½ time efter solnedgang. Roning udenfor dette tidsrum er natroning. oklubs RO Formål Nyborg Roklubs kajakreglement har til formål at udstikke rammer, der tilgodeser både sikkerhed og trivsel i klubben. Det er ønsket at give medlemmerne de optimale muligheder, så de på

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 01. november 2015, Kl. 11:00 på Wiedergården Dagsorden iht. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Konstatering af mødets lovlighed 3. Formanden aflægger beretning 4.

Læs mere

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage.

Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev proppet til det yderste med bagage og mad til de 7 dage. Kofucamp 2010 Teams: Team 1: Sempai Laurits Team 2: Sempai Mads Team 3: Sempai Monica Team 4: Sempai Sebastian Fredag den 9. juli Afgang fra klubben kl. 14. Bussen og de medfølgende forældres biler blev

Læs mere