mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "mail NEWSLETTER nr.3/05 DMRU Delegeretforsamling i Odense 27.11.2005"

Transkript

1 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 eller højere. DMRU Delegeretforsamling i Odense nr.3/05 Tilstede: Jan Juul NNSR (bestyrelsen) Erik Mathasen OMBK (bestyrelsen) Peter Broe HMK Peder Pedersen HMK John Pettersson OMR Helge Christoffersen OMR Jørgen Erik Jørgensen (bestyrelsen) Bjarne Godtfredsen (bestyrelsen) Klaus Godtfredsen OMR Erik Noltensmeier KMK Carsten Grønnemann KMK Dagsorden iflg. vedtægterne; 1. Valg af dirigent og referant 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning 4. Indkomne forslag 5. Valg af formand og kasserer 6. Valg af bestyrelse og suppleanter 7. Valg af 2 revisorer 8. Fastsættelse af kontingent 9. Eventuelt Ad.1 Valg af dirigent og referant Efter Jan Juuls velkomst blev Bjarne Godtfredsen valgt som dirigent, mens Carsten Grønnemann meldte sig som referant. Ad.2 Formandens beretning Det har været et lidt turbolent år, mest på grund af, at vi ikke har været gode nok til at få vores hjemmeside opdateret, hvilket har betydet en del forvirring omkring regler m.v. Der er kørt en del nye løb...i scale-racing med NASCAR hos OMR i Odense, og ligeldes håber vi at den nye bane i Viborg hos Svend Lauritsen snart vil stå færdig. Vi har manglet en del deltagere i enkelte klasser, specielt Eurosport, hvorimod 1:24 Scale-Racing ser ud til at være et betydeligt vækstområde. Formandens beretning godkendes.

2 Ad.3 Kassererens beretning Jørgen Erik fortæller om det triste indhold i regnskabet, hvoraf det fremgår, at budgetet ikke er holdt, og at flere baner ikke har indbetalt det skyldige beløb på kr. 250,- pr. arrangement...måske dog mest på grund af, at aftalen har været lidt uklar...selvom det har fremgået af sidste års referat (Newsletter 2/04) Beretningen og økonomien diskuteres, dog besluttes det at tage diskutionen op igen under pkt.8. Der foretages afstemning om man skal give afkald på løbsafgifter fra Team-mesterskabet og så samtidig spare udgifter til mestskabspræmier. Dette vil spare unionen for netto ca. kr. 1000,- yderligere i forhold til det fremlagte regnskab, og dermed forhindre en endnu dårligere økonomi. Forslaget vedtages med 8 stemmer for, 0 imod og 3 blanke. Ad. 4 Indkomne forslag 1) Forslag til udvidelse af Banereglement SLOT-racing og Scale-racing paragraf 2: Håndspeeder tilslutning skal udføres med positiv regulering efter følgende princip diagram. Dette er de-facto standard for alle de baner vi kender. Men en standardisering er også en forudsætning for at kunne anvende elektroniske Controllers. Såfremt en bane blev lavet med regulering på den negative ledning, så skal elektroniske controllers bygges af andre komponenter for at virke. Forslaget henvender sig både til Slot-racing og Scale-racing, begge paragraf-2. Forslaget vedtages enstemmigt med 11 stemmer for.

3 2) Forslag til udvidelse af Banereglement SLOT-racing paragraf 2: Som supplement til de af reglerne krævede banan stik, kan der anvendes XLR stik, med en tilslutning af de nummererede ben som vist på overstående tegning. Der anvendes hun stik til banen, og han stik til controlleren. XLR stik er de-facto standard for scale-race baner. Det vil være rart at kunne anvende sin Controller på begge typer af baner. Banan stik forbliver som primær option. Forslaget vedtages enstemmigt med 11 stemmer for. 3) Forslag til fjernelse af Jackstik fra Banereglement for Scale-racing paragraf 2: Al reference til jackstik bør fjernes fra reglementet. Jackstik har den ubehagelighed at de kortslutter kortvarigt ved tilslutning. XLR-stik er den bedre løsning. Det anbefales at bruge banan-stik som supplement således at vi opnår kompabilitet med Slot-racing kørene. Forslaget ændres til: Tegning af jackstikforbindelse bibeholdes, men DMRU anbefaler ikke at stikket anvendes. Ændringsforslaget vedtages enstemmigt med 11 stemmer for. 4) Forslag til ændring af løbsreglement, Slot-racing paragraf-4, Banetildeling: Løbslederen kan inden løbsstart, deklarere at der fortages frivilligt valg af startbane, iflg. Kvalifikationsrækkefølge, såfremt en sådan foreligger. Alternativt forslag: Samme formulering som for scale-racing. Herefter kan løbslederen gøre som han synes, så længe hele løbet bliver afviklet efter samme norm. Det forekommer at være mere retfærdigt og giver størst fordel til den bedst kvalificerede. Det foreslås, at forslaget behandles sammen med/efter forslag 14) Efter behandling af forslag 14) ændres ovenstående til; Der skal vælges spor efter kvalifikationsrækkefølge. Ændringsforslaget vedtages med 10 stemmer for 0 imod og 1 blank.

4 5) Forslag til ændring af løbsreglement, Slot-racing paragraf-5, Køretid: I finalen fastsættes den samlede køretid til 24 minuter. Dvs. at på: 4 sporede baner køres 4x6 min. På 6 sporede baner køres 6x4 min, og på 8 sporede baner køres 8x3 min. Semifinaler køres som minimum 8x2-1/4, 6x3 eller 4x4½ min. Det gør køretiden ens uanset antallet af baner. Forslaget vedtages med stemmerne 10 for, 0 imod og 1 blank. 6) Forslag til ændring af løbsreglement, Scale-racing paragraf-11, Point: Det foreslås at der bruges samme point scala i scale-racing som i slot-racing. Point systemmet fra slot-racing har været en stor success. Alle deltagere kommer på den samlede rangliste. Forslaget vedtages med stemmerne 9 for, 0 imod og 2 blanke. 7) Forslag til precisering af vognreglement, general paragraf-3 Skala: Tilføjes: Selvom der anvendes hjulmærkater, skal selve bilen stadig være forsynet med 4 fysiske hjul jævnfør reglemented. Udrydelse af tvivl om hjulmærkater fritager for brug af forhjul. Forslaget vedtages med stemmerne 10 for, 0 imod og 1 blank. 8) Ændring til vognreglement for 1/32 slot racing: a) Udryd referencer til ISRA profil. (Som er for karrosseri fabrikanter). Erstat med max højde over bagvinge. Evt med minimum højde over forskærm. b) Tillad kun SEALED parma motor. Det andet opfordrer til snyd! c) Følg ISRA s stil, og tillad kun 1, højest 3 bodies per år. Simplificering og reelt mere kontrolabelt. a) Forslaget ændres til; Eneste mål skal være Bredde, Max. højde over bagvinge og Min. højde over forskærm, målt på et fladt underlag med rille til styretap. Ændringsforslages vedtages med stemmerne 10 for, 0 imod og 1 blank. b) Forslaget forkastes med stemmerne 0 for, 6 imod og 5 blanke. c) Forslaget forkastes med stemmerne 0 for, 3 imod og 8 blanke.

5 9) Ændringer til vognreglement for 1/24 slot racing, Production S16D: a) Følg ISRA s stil, og tillad kun 1, højest 3 bodies per år. b) Precisering af motor reglement. - Der må skiftes motor kul. Også til en anden type end Parma. - Der må foretages en mindre udskæring i motor for at motor og chassis kan passe sammen. - Motoraksel må afkortes. - Leje i can-ende må fastloddes. - Magneter må limes udefra. - Motoren må renses og smøres. - Motoren må loddes på chassis med valgfri metode. Alt andet er forbudt, så som, men ikke begrænset til: - Seglet må ikke brydes eller forsøges aftages. - Der må ikke skiftes fjedre til en anden type. - Der må ikke bruges shunt wire. - Fjedre må ikke isoleres. - Motoren må ikke forsøges afbalanceret eller afdrejet. - Timingen må ikke forsøges ændret ved deformering eller lign. c) Kuglelejer skal ikke længere være tilladt. Dette er en billig begynder klasse, og kuglelejer er en unødig udgift for en begynder. d) Følg ISRA s stil, og tillad kun 1, højest 3 bodies per år. Production er introduktionsklassen for slot racing. Det skal være så simpelt og billigt som muligt. Her skal der så vidt muligt ikke kæmpes på teknik, men på køre-evner. a) Forslaget forkastes med stemmerne 1 for, 4 imod og 6 blanke. b1) Forslaget ændres til; - Der må skiftes motor kul. Også til en anden type end Parma. - Der må foretages en mindre udskæring i motor for at motor og bagaksel kan passe sammen. - Motoraksel må afkortes. - Leje i can-ende må fastloddes. - Motoren må renses og smøres. - Motoren må loddes på chassis med valgfri metode. - Ledninger må skiftes - Pinion må skiftes og loddes Ændringsforslaget vedtages med stemmerne 8 for, 0 imod og 3 blanke. b2) Forslaget ændres til; Alt andet er forbudt, så som, men ikke begrænset til: - Seglet må ikke brydes eller forsøges aftages. - Der må ikke skiftes fjedre til en anden type. - Magneter må ikke limes udefra. - Der må ikke bruges shunt wire. - Fjedre må ikke isoleres. - Motoren må ikke forsøges afbalanceret eller afdrejet. - Timingen må ikke forsøges ændret ved deformering eller lign. Ændringsforslaget vedtages med stemmerne 7 for, 1 imod og 3 blanke. c) Forslaget forkastes med stemmerne 1 for, 6 imod og 4 blanke. Argumentationen var bl.a., at 1:24 S16D langt fra blot er en begynderklasse, men nærmest en af de grundlæggende klasser i DMRU, og at kuglelejer i det lange løb altid vil være billigere. Det er så de erfarne køreres pligt at forklare nybegyndere, at bilen ikke kører hurtigere med kuglelejer, og at de ikke skal føle sig presset til at købe kuglelejer.

6 d) Trukket, da en gentagelse af a) 10) Ændringer til vognreglement for 1/24 slot racing, Open-12: a) Følg ISRA s stil, og tillad kun 1, højest 3 bodies per år. Al reference til ISRA profil (som er for karosseri fabrikanter) bør fjernes. Tilbage bør være en maximum højde over bagvinge, og en minimum højde over skærmkant ved forhjul. b) Fjern minimum længde på magneter. Den overholdes ikke af motorer i dagens standard. c) Fjern reference til B-12. d) Alternativt: Følg SVESLOT reglerne for Open-12 (se evt. Open-12 er klassen for avanceret racing. Her kæmpes der lige så meget på teknik som på ren kørsel. Men forslagene er stadig en simplificering til noget som vi reelt kan kontrollere. a) Forslaget forkastes b) Forslaget forkastes c) Forslaget forkastes d) Forslaget vedtages med stemmerne 6 for, 0 imod og 5 blanke. 11) Ændringer til vognreglement for 1/24 slot racing, Eurosport: a) Regelsæt udgår til fordel til en henvisning til ISRA reglement. Da ISRA reglement skifter på et eller andet udefineret tidspunkt i løbet af året. (I passende tid før ISRA- VM), må det preciseres om det er det til enhver tid gældende ISRA reglement, eller om man fastfryser reglemented ved ntytå, således at f.eks. ISRA-2005 gælder for hele kalender året 2006 etc. Danmark er for lille til et selvstændigt Eurosport reglement. Forslaget ændres til; a) Regelsæt udgår til fordel til en henvisning til SVESLOT s reglement. Ændringsforslaget vedtages med stemmerne 8 for, 0 imod og 3 blanke. 12) Ændring til vognreglement for 1/24 slot racing, X12 Team: a) Der må kun benyttes en model karrosseri. Hvilken model, der er tilladt for den kommende sæson vedtages hvert år på DMRU s Delegeretforsamling. b) Teams skal bestå af 2 eller flere personer, som ikke må udskiftes i løbet af året.

7 a) Forslaget forkastes med stemmerne 2 for, 4 imod og 5 blanke. b) Forslaget ændres til; Teams skal bestå af 2 eller flere personer, hvoraf 2 skal være faste (samme personer) hele sæsonen. Ændringsforslaget vedtages med stemmerne 9 for, 0 imod og 2 blanke. 13) Ændring til vognreglement for 1/24 slot racing, S16D Production: Baghjul: Alle deltagere skal benytte samme type bagdæk. På DMRU s Delegeretforsamling bestemmes hvilket type dæk er tilladt for den kommende sæson. Forslaget forkastes med stemmerne 3 for, 4 imod og 4 blanke. Argumentet var bl.a. at det ville være meget vanskeligt at kontrollere med mindre man havde hand-out dæk til hvert løb, der igen ville betyde et startgebyr på kr. 100,- eller mere, og om dette ville have en negativ effekt på Junior-kørerne. 14) Ændring til løbsreglement for 1/24 slot racing, 2 Der skal altid køres tidtagning som kvalifikation. Forslaget ændres til; Der skal altid køres tidtagning som kvalifikation ved Sprint-Race. Med mindre; a) antallet af deltagere er mindre end eller lig med antallet af banens spor b) antallet af deltagere er større end hvad svarer til 3 heats på den pågældende bane (4 spor = 12 deltagere, 6 spor = 18 deltagere og 8 spor = 24 deltagere). I tilfældet a) eller b) foretages lodtrækning. Resultatet af første runde kvalifikationsheats vil være bestemmende for startplacering i anden runde kvalifikationsheats. Deltagere som ikke ønsker at køre anden runde kvalifikationsheats skal meddele dette til løbslederen inden start på anden runde. De resterende kørere fylder op. Forslaget vedtages med stemmerne 10 for, 0 imod og 1 blank. Ad. 5 Valg af formand og kasserer Da bestyrelsen er på valg i ulige år var alle bestyrelsesmedlemmer på valg. Jan Juul blev genvalgt som formand og Jørgen Erik Jørgensen blev genvalgt som kasserer. Ad. 6 Valg af bestyrelse og suppleanter Følgende blev valgt/genvalgt; Jylland Nord : Erik Mathiasen (Suppleant: Lars Nørkjær) Jylland Syd : Jørgen Erik Jørgensen (Suppleant: Peter Broe) Fyn : Bjarne Godtfredsen (Suppleant: John Petterson) Sjælland : Carsten Grønnemann (Suppleant: Erik Noltensmeier)

8 DMRU s Scale-Racing udvalg består af; Erik Mathiasen, OMBK Odder Per Dyrholm, OMBK Odder René Schröder, KMRC Kolding Ad. 7 Valg af 2 revisorer Som revisorer genvalgtes Bjarne Godtfredsen og Helge Christoffersen Ad. 8 Fastsættelse af kontingent Jørgen Erik Jørgensen fremlægger et udkast til diskussion, ligesom et licens-system som i 2004 diskuteres. Følgende besluttes; 1a) Hver klub betaler kr. 300,- per løbsdato (DM-løb uanset antal klasser). 1b) Arrangerende klub afholder selv udgifter til præmier for den enkelte afdeling. - medaljer anbefales - i X12 Team Race anvendes kun diplomer 1c) DMRU sørger for præmier til Danmarksmesterskabet (samlet resultat) - pokaler til 1,2 og 3 i Junior-klasse - plaketter til 1, 2 og 3 i alle andre DM-klasser - plaketter til alle deltagere på holdet ved X12 Team Race 2a) Hver klub betaler Kr. 75,- per løbsdato (Andre løbsserier, for at reservere dato i løbskalender). 2b) Arrangerende klub afholder selv alle udgifter til præmier. 3a) Hver klub betaler kr. 100,- per løbsdato (Invitationsløb, for at reservere dato i løbskalender). 3b) Arrangerende klub afholder selv alle udgifter til præmier. Startgebyr : Fastsættes af arrangerende klub, dog anbefales Kr. 50,- per deltager per klasse. Startgebyr X12 Team-mesterskab : Kr. 150,-/team Derudover skal alle deltagere have en DMRU-licens til kr. 20,- per år. For denne licens gives der adgang til DMRU s arrangementer. Et nummereret eksemplar af reglementet (licens-nummer) udleveres. Der gives ligeledes ret til optagelse på mailing-liste for nyhedsbreve etc. Det vedtages at køre DM-løb i følgende klasser; Slot - 1:24 S16D (4 løb) - 1:24 S16D Junior (3 løb) Open-12 (4 løb) - 1:24 X-12 Team Race (2 løb) - 1:32 S16D (3 løb) Scale - 1:24 Euroscale Sport/GT - 1:32 Slot.It

9 Løbskalenderen bliver følgende; Lørdag d. 14. januar - 1:24 Scale Træningsløb, HMK Hørning Lørdag d. 28. januar - 1.afd. DM 1:24 S16D + Open12, OMR Odense Lørdag d. 11. februar - 1. afd. DM X12 Team Race, HMK Hørning Lørdag d. 25. februar - 1. afd. DM 1:24 S16D Junior + 1:32 S16D, HMK Hørning Søndag d. 19. marts - 2. afd. DM 1:24 S16D + Open12, KMK København Lørdag d. 1. april - OMR 500-1:32 Scalextric NASCAR, OMR Odense Lørdag d. 6. maj - 2. afd. DM 1:24 S16D Junior + 1:32 S16D, AMRK Aalborg juni - DMRU Event Lørdag d. 26. august - 2. afd. DM X12 Team Race, OMR Odense Lørdag d. 23. september - 3. afd. DM 1:24 S16D + Open12, AMRK Aalborg Lørdag d. 7 oktober - 3. afd. DM 1:24 S16D Junior + 1:32 S16D, OMR Odense Lørdag d. 4 november - OMR 500-1:32 Scalextric NASCAR, OMR Odense Lørdag d. 11. november - 4. afd. DM 1:24 S16D + Open12, HMK Hørning Lørdag d. 25. november - DMRU Delegeretforsamling i Hørning Ad. 9 Eventuelt Carsten Grønnemann stiller sig til rådighed som ny Webmaster for DMRU s hjemmeside. Carsten Grønnemann fremlægger ligeledes forslag til et Event-arrangement på tværs af alle klasser og baner, som skal løbe af stabelen i Det besluttes at bestyrelsen skal arbejde videre med disse spændende planer. Jan Juul takkede afslutningsvis de fremmødte for det gode og konstruktive møde.

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm

NEWSLETTER. 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Bjarne Godtfredsen og som referent valgtes Peter Munkholm DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.2/04 DMRU Delegeretforsamling i Kolding 28.11.2004 Tilstede: Peter Munkholm, Kolding Jan Juul, Ikast

Læs mere

mail NEWSLETTER nr.1/04

mail NEWSLETTER nr.1/04 DANSK MINI RACING UNION mail NEWSLETTER DMRU Mail Newsletter ses bedst med Adobe Acrobat Reader 5.0 nr.1/04 Race i januar 08. JLMS 1:32, Blue Tornado 17. SLEMC 3-Nord, Aalborg 24. NASCAR Træf, OMR (AFLYST)

Læs mere

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af

Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Nr. 3, 2007 Hej alle miniracing-venner, Hermed referatet fra unionens nyligt afholdte Delegeretforsamling, skrevet af Carsten Grønnemann. De vedtagne punkter implementeres snarest i det nye reglement for

Læs mere

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg

Konklusionsreferat. DMRU Delegeretforsamling d. 24. november 2013 Skalbjerg Deltagere: Jens Albertzen, AMRK Willy Jensen, AMRK Peter Broe, HMK Per Møller, HMRK Ejvind Thorup, HMRK Jan Pieler, KMRC Stephen Wagstaffe, HMRC Preben Rasmussen, HMRC Helge Christoffersen, OMR Jørgen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2009 Vedtægter BESTYRELSE 2009 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 jan.juul@mail.tele.dk 7430 Ikast Jylland-Nord Lars Nørkjær Tlf. 61 67 78 04 lars.noerkjaer@stofanet.dk

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 29. november 2009 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 11 stemmeberettidige og en bisidder Mødet indledtes med valg af ordstyrer og referent Ordstyrer Referent Jan

Læs mere

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense.

Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Delegertforsamling i DMRU d. 28. november 2010 afholdt på Tarup Skole i Odense. Fremmødt var 6 stemmeberettidige. 3 afbud indløb indenfor de sidste 24 timer Det meget dårlige vejr - har sikkert også lagt

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:24 Production S16D DMRU 2019 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing typer: A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2011 Løbsreglement LØBSREGLER FOR ALLE KLASSER (med mindre der foreligger specielle regler for en klasse, se disse) 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage,

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:32 Open DMRU 2019 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2014 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU - 1 - VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2014.

DMRU Delegeretforsamling 2014. DMRU Delegeretforsamling2014blev afholdt søndag 23 november 2014 i Skalbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 11 medlemmer: Thomas Ludvigsen RRO Leif Svinth Christensen MMRK Per Thaudal MMRK

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2012 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg glæder mig til at se rigtigt mange af jer deltage i dette års Delegeretforsamling i DMRU. Igen i år er DMRU vært ved en mindre frokost,

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2018.

DMRU Delegeretforsamling 2018. DMRU Delegeret forsamling 2018 blev afholdt søndag den 25. november 2018 I Fælleshuset, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 15 medlemmer: Peter Larsen KMRC Lasse

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært.

DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. 3. Kassererens beretning. Referat fra DMRU Delegeretforsamling 2011. DMRU Delegeretforsamling 2011 blev afholdt søndag 27 november 2011 i Skalbjerg Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2018 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU 2018 v.1.0.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

Løbsreglement for Scaleracing

Løbsreglement for Scaleracing Dansk Mini Racing Union 2013 Løbsreglement for Scaleracing LØBSREGLER FOR SCALERACING GENERELT 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol. Samtidigt

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D DMRU 2016 v.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2017 v.1.2-1 - LØBSREGLER FOR SLOTRACING 1:24 S16D & 1:32 OPEN 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v Dansk Mini Racing Union 2018 Løbsreglement for Slotracing (1:24 S16D & 1:32 OPEN) DMRU 2018 v.1.0-1 - LØBSREGLER FOR SLOTRACING 1:24 S16D & 1:32 OPEN 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Referat

Dansk Mini Racing Union. Referat 1 Dansk Mini Racing Union Delegeretforsamling den 27. november 2016 Referat 2 DMRU Delegeretforsamling 2017 Referat. DMRU Delegeretforsamling 2017 blev afholdt søndag den 26. november 2017 i Fælleshuset

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2011 Vedtægter VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Dansk Mini Racing Union er en organisation/union for alle Mini Racing sportens

Læs mere

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært.

DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. 1 DMRU Delegeret forsamling 2015 Referat DMRU Delegeret forsamling 2015 blev afholdt søndag den 22. november 2015 i Fælleshuset i Skalbjerg, med Stephen Wagstaffe som vært. Til stede var 12 medlemmer Leif

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement Dansk Mini Racing Union 2004 Løbsreglement LØBSREGLER SLOT-RACING 1 TILMELDING Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved maskinkontrollen. Samtidigt betales startpenge, hvis dette ikke er sket

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0 Dansk Mini Racing Union 2019 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg!

Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! 2011 Velkommen... til årets Delegeretforsamling i Skalbjerg! Jeg håber at rigtigt mange vil tage turen til Fyn, og deltage i dette traditionelle årsmøde i vor union. Som noget nyt er union i år vært ved

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:32 Open 1:24 Production S16D Dansk Mini Racing Union 2013 Vognreglement 1:32 Open 1:24 Production S16D VOGNREGLEMENT GENERELLE REGLER 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2016 v.1-1 -

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2016 v.1-1 - Dansk Mini Racing Union 2016 Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU 2016 v.1-1 - BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer

Læs mere

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen!

Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Nr. 3 - juni 2006 Danmarks Digitale Miniracing-blad Motorsportens koryfæer vækkes til live på minirace-banen! Kære miniracing-entusiast, Vi er nu nået ind i den tid, hvor minirace-aktiviteterne bliver

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2019 v.1.0 Dansk Mini Racing Union 2019 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2017 v.1.3

Dansk Mini Racing Union. Løbsreglement for Scaleracing. DMRU 2017 v.1.3 Dansk Mini Racing Union 2017 Løbsreglement for Scaleracing - 1 - FOR SCALERACING GENERELT LØBSREGLER 1 TILMELDING & TEKNISK KONTROL Kørere, der ønsker at deltage, skal være tilmeldt ved teknisk kontrol.

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement DMRU

Dansk Mini Racing Union. Banereglement DMRU Dansk Mini Racing Union 2014 Banereglement DMRU 2014-1 - BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier) med en total

Læs mere

Dansk Mini Racing Union Banereglement

Dansk Mini Racing Union Banereglement Dansk Mini Racing Union 2013 Banereglement BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier) med en total kapacitet på

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset

Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset Referat af ekstraordinær generalforsamling, lørdag den 11. februar 2017 kl. 10 i klubhuset Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Ændring af nuværende vedtægter 3. Eventuelt Der var til generalforsamlingen

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Retro Formel 1

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Retro Formel 1 Dansk Mini Racing Union 2019 Vognreglement 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2019 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING Kendetegnes ved metal-chassis

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse:

DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: DDGUs generalforsamling d. 19. marts 2014 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Valdemarsgade 41, 5. sal 1665 København V (hos Søren Lindgreen) Fremmødte: Søren Lindgreen, Sinus Frank, Arne Mejlholm,

Læs mere

DMRU Delegeretforsamling 2016.

DMRU Delegeretforsamling 2016. DMRU Delegeret forsamling 2016 blev afholdt søndag den 27. november 2016 Skolevej 4, Skalbjerg, 5492, Vissenbjerg hvor Stephen Wagstaffe var vært. Tilstede var 17 medlemmer: Thorkild Hjorth SSLOT Claus

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Dansk Mini Racing Union 2009 Banereglement BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier) med en total kapacitet på

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2016 v Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2016 v.1.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK:

Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK: Referat årsmøde i kørerforeningen Cross-Kart Klub DK: Dato og sted: 04.11.2018 på Nysumbanen Referent: Deltagere: Helle Nielsen Bestyrelsen samt 10 deltagere, hvoraf de 9 deltagere var stemmeberettigede.

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter Dansk Mini Racing Union 2012 Vedtægter VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Dansk Mini Racing Union er en organisation/union for alle Mini Racing sportens

Læs mere

Vedtægter & Reglement

Vedtægter & Reglement Dansk Mini Racing Union 2003 Vedtægter & Reglement VEDTÆGTER 1 NAVN Unionens navn er Dansk Mini Racing Union, forkortet DMRU. 2 FORMÅL Unionens formål er at fremme interessen for miniracing i Danmark,

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU Dansk Mini Racing Union 2015 Vedtægter DMRU 2015-1 - BESTYRELSE 2014 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord Leif

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2017 v.1.0-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement. 1:24 Hardbody GT Dansk Mini Racing Union 2016 Vognreglement 1:24 Hardbody GT DMRU 2016 v.1-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPE SCALE-RACING Skalamodeller med metal- eller plastchassis, skumdæk, gummi dæk og hårde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014

Referat fra Repræsentantskabsmøde i Dansk Styrkeløft Forbund den 23. marts 2014 Referat fra i Dansk Styrkeløft Forbund den Mødet blev afholdt på Scandic Hotel, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV. Valg af dirigent; Bestyrelsen foreslog Søren Lind, som blev valgt uden modkandidater. Søren

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding

Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl Kolding Sejlklub Dokvej Kolding Dansk Folkebådsklub indkalder til ordinær generalforsamling Lørdag den 7. marts 2015 kl.10.00 Kolding Sejlklub Dokvej 1 6000 Kolding Deltagere på generalforsamlingen vil efter afslutningen få mulighed

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 2013

Referat fra Generalforsamling 2013 Referat fra Generalforsamling 2013 Hovedstadens Jernbane-Idræt Sekretær: Claus A. Pedersen. hi.sekretaer@gmail.com Tid: 26. februar 2013. Sted: Klublokalerne, Gl. Ellebjerg station. Fremmødte: 20 fremmødte

Læs mere

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense!

Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad. 1:32 Open i Odense! Slot.It i Ikast! CanAm + Retro F1 i Odense! Nr. 19 - marts 2009 Danmarks Digitale Miniracing-blad ce a R s r me i t 2 r io n e S / r Junio g! n i n r ø ih Slot.It i Ikast! 1:32 Open i Odense! CanAm + Retro F1 i Odense! Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden

Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013. Dagsorden Danmarks Mikrobiologiske Selskabs generalforsamling den 20. marts 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd

OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd OBS: Indrykket tekst (sort) = gamle ordlyd. Tekst ved venstre margin (rødt) = NYT forslag til ordlyd 1 Foreningens navn: ESROM BORGERFORENING Esrum Hovedgade 21B, 1 sal, 1 Foreningens navn ESRUM BORGERFORENING,

Læs mere

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang

Medlem af dansk Model Jernbane Union. Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Medlem af dansk Model Jernbane Union Nyhedsbrev januar 2015 Nr. 70 8. årgang Køkkenet skrider godt fremad og når de våde installationer er overstået, kan vi få lavet det sidste med bordplade, vask e.t.c.

Læs mere

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub

Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Vedtægter for Rungsted Ishockey Klub Klubbens navn og Formål 1 Klubbens navn er Rungsted Ishockey Klub (RIK). Klubbens hjemsted er Hørsholm kommune. Klubben er stiftet den 1. januar 1941 2.1 Klubbens formål

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter DMRU Dansk Mini Racing Union 2014 Vedtægter DMRU 2014-1 - BESTYRELSE 2014 Formand Jan Juul Tlf. 97 15 68 99 jan.juul@opal-tex.dk Kildevej 9 juuljan@hotmail.com 7430 Ikast Jylland-Nord Peter Broe Tlf. 21 31

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing. DMRU 2017 v

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing. DMRU 2017 v Dansk Mini Racing Union 2017 Banereglement Slot Racing DMRU 2017 v.1.0-1 - BANEREGLEMENT SLOT-RACING 1 STRØMFORSYNING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt akkumulatorer (batterier)

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2019 v

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2019 v Dansk Mini Racing Union 2019 Vedtægter DMRU 2019 v.1.0-1 - BESTYRELSE 2019 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Generalforsamling RIK 7. juni 2018

Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamling RIK 7. juni 2018 Generalforsamlingens dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formanden aflægger beretning. 3. Kassereren fremlægger: a. Det reviderede regnskab til godkendelse. b. Forslag

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 -

Dansk Mini Racing Union. Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - Dansk Mini Racing Union 2015 Vognreglement 1:24 White Point CanAm + 1:24 Retro Formel 1 DMRU 2015-1 - GENERELLE REGLER VOGNREGLEMENT 1. TYPER Der skelnes mellem følgende minracing-typer; A) SLOT-RACING

Læs mere

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi

Vedtægter for Islandshesteklubben Faxi 1. Navn: Klubbens navn er Islandshesteklubben Faxi, stiftet i 1976. Klubbens geografiske område er Holbæk og omegn. 2. Formål: Klubbens formål er at udbrede kendskab til den islandske hest, specielt dens

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling

Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Kurilean Bobtail Klubben Referat fra generalforsamling Søndag d. 2. april 2017 kl. 9:30 Sted: Århus Firma Sport, Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Århus N (til JYRAKS udstilling) Dagsorden 1. Registrering

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening

Vedtægter for Nykøbing Sjælland Lokalhistoriske Forening Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn Lokalhistorisk Forening for Nykøbing Sjælland og omegn 1 Foreningens navn Foreningens navn er: Historisk selskab for Nykøbing Sjælland og omegn 2 Hjemsted

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement:

OSCC Sæson 2012/2013 In-Linecup: Teknisk reglement: In-Linecup: Alm. Forekommende Le-Mans biler scala: 1:32 Samt GT-Biler og Prototyper fra andre Europæiske serier, ikke ældre end 1978 Fabrikat: Karosseri: Standard med fult interiør (Lexan cockpit er tilladt,

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder!

Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad. DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Nr. 7 - marts 2007 Danmarks Digitale Miniracing-blad DM 1:24 Scale i Hørning! Sæsonpremiere i Odense! 1.afd. DM Slot.It m.v. i Odder! Kære miniracing-entusiast, Redaktion: Jan Juul juuljan@hotmail.com

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ.

DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej Randers NØ. DDGUs generalforsamling d. 12. marts 2016 kl. 12.00 blev afholdt på følgende adresse: Udbyhøjvej 189 8930 Randers NØ. Fremmødte: Joakim Bank Lauridsen, Niels Madsen Kloster, Thomas Rasmussen, Kasper Hornby,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2017 v. august - 1 -

Dansk Mini Racing Union. Banereglement Slot Racing & Scaleracing. DMRU 2017 v. august - 1 - Dansk Mini Racing Union 2017 Banereglement Slot Racing & Scaleracing DMRU 2017 v. august - 1 - BANEREGLEMENT 1 STRØMFORSYNING SLOTRACING Banen kan forsynes med strøm på 2 forskellige måder: 1) 12 Volt

Læs mere

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune.

Vedtægter for Aarhus Bridgeklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. Side 1 af 5 Vedtægter for Aarhus Bridgeklub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Aarhus Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aarhus kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/

Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/ Vedtægter for Hals Bridgeklub. Stiftet den 12/12 2000. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Hals Bridgeklub og klubben er hjemmehørende i Aalborg kommune. 2. Formål. Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2016 v.3a - 1 -

Dansk Mini Racing Union. Vedtægter. DMRU 2016 v.3a - 1 - Dansk Mini Racing Union 2016 Vedtægter DMRU 2016 v.3a - 1 - BESTYRELSE 2016 Formand Erik Noltensmeier Tlf. 33 32 84 75 nmcet122@yahoo.dk Lavendelhaven 37 st. tv. Mob. 21 29 46 20 2830 Virum Jylland-Nord

Læs mere

Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl

Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl 2. jan. 2016 Der indkaldes hermed til Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl. 12.15 Generalforsamlingen har følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning v/ formanden

Læs mere

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008!

Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad. Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil. Nyt i 2008! Nr. 12 - januar/februar 2008 Danmarks Digitale Miniracing-blad Tracktesten! - sidste del om at bygge en S16D-bil! d e i f i d o M c i s s lassic a l C n C i d Fly bedste ud af t - få de Nyt i 2008! Redaktion:

Læs mere

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX

PATIENTFORENING. Ectodermal Dysplasi. Vedtægter. Bestyrelsen V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX PATIENTFORENING A Ectodermal Dysplasi Vedtægter Bestyrelsen 2010 V E D T A G E T P Å G E N E R A L F O R S A M L I N G D. XX XX XXXX Indholdsfortegnelse Vedtægter:...3 1 Navn:...3 Hjemsted:...3 Foreningens

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere