Velkommen til HAP Review << 1 >>

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til HAP Review << 1 >>"

Transkript

1 Love your hands, we do TM Velkommen til HAP Review har været et særdeles travlt år for Comasec International Group med en mængde ny produktudvikling, indenfor nye serier og med lanceringer i årets anden halvdel. Den nye produktudvikling vil fortsætte ind i det nye år 2009, da vi ønsker at cementere vores position som den førende producent af hånd- og armbeskyttelse. Vi har opfrisket og opdateret Grasp vores kendte rapport om hånd- og armbeskyttelse og færdiggjort en ny Virksomheds-DVD, der gør det muligt for vores kunder selv at se de ekstremt høje produktionsstandarder, vi har i vore vigtigste produktionsanlæg i Portugal og Malaysia. I den seneste udgave af HAP Journalen orienterer vi om de nyeste produktlanceringer og spændende nye serier vi bringer på markedet. Vi vil orientere om, hvordan den nye Grasp-rapport ser ud og fremhæve nogle af de vigtigste korporative udviklinger, der finder sted inden for concernen. Som altid håber vi, at du vil nyde at læse HAP Journalen, og vil vende tilbage til os med alle forslag til indhold, du kunne tænke dig at se i kommende udgaver. Eddy Cartier Kommerciel direktør

2 Branchenyheder 2 UNILEVER IDØMT EN BØDE FOR DERMATITISTILFÆLDE Standen gav de besøgende en rejse gennem vores HAP Suite, der er et knowledge management-system specifikt udviklet til vores kunder, og samtidig lancerede vi 14 nye produkter, deriblandt den revolutionære prototype Easygrip G53KR, der integrerer det allernyeste inden for handskeproduktionsteknologi såvel som den nye Øko-Tex 100 godkendte Nitrotough sømløse serie fremstillet på vores portugisiske fabrik samt den nye Orange og Gule Viz PF Insulator. Med ny litteratur i form af den genudviklede og genlancerede Grasp-rapport og en række nye plakater var vi begejstrede for interessen i GMIGproduktserien, og vi vil nu udvikle mange af de forretningsmuligheder, som vi identificerede på Expo-messen, udtaler chefen for Cmig s kunderelationsstyring, Sébastien Morin. Den internationale industrimastodont Unilever skal betale bøder og omkostninger på næsten / over , efter arbejdere på en af deres fabrikker i Storbritannien pådrog sig irritationsdermatitis som følge af eksponering for sundhedsfarlige kemikalier. Mellem september 2005 og februar 2007 fik 25 medarbejdere og midlertidigt ansatte hudsygdommen under rengøring og vedligeholdelse af produktionslinjer. Storbritanniens Health & Safety Executive fandt, at Unilever ikke havde vurderet risiciene ved og forhindret eksponering for sundhedsfarlige stoffer og ikke havde forsynet medarbejdere udsat for irritationsstoffer med tilstrækkelig helbredstilsyn. EXPOPROTECTION-MESSEN VISER SIG AT VÆRE EN SUCCES Expoprotection-messen viste sig at være en særdeles positiv begivenhed for CMIG dette år i Paris, da besøgsantallet overskred forventningerne hele vejen gennem showet med utrolig positiv feedback omkring standen og dens indhold. Vi havde fire særdeles travle dage på Expoprotection-messen med masser af interesse for de nye produkter, litteratur og HAP Suite værktøjet, som gav de besøgende en chance for selv at teste handskernes greb og komfort i hele vores serie. Der var stor interesse omkring den nye Easygrip G53KR-handske, der blev ekstremt godt modtaget ligesom resten af vores nye produkter. Der har været en del ny produktudvikling i løbet af de sidste 8 måneder, og målet var hele tiden at få Easygrip som er en sand innovation for håndog armbeskyttelsesindustrien - klar til standen på Expo-messen. Nitrotough seamless

3 Innovationer 3 NEW GRASP HAP REPORT Siden lanceringen for 10 år siden i UK, er Grasp HAP Report blevet opdateret, genopfrisket og re-lanceret på Fransk, Tysk og Engelsk for at tilbyde sundog sikkerhedsafdelingen en guide til håndtering af arm og håndbeskyttelse på arbejdspladsen. Det er planen, at den skal oversættes til dansk og de øvrige nordiske sprog indenfor det næste år. I Grasp HAP Report kan man finde råd og vejledning i armog håndbeskyttelse ved både kemisk, mekanisk, thermisk og elektrisk påvirkning. Ifølge International marketing Manager, Donald Gillespie er Grasp et succesrigt og unikt arbejdsværktøj for sund- og sikkerhedsafdelingen i at finde og vælge den rette handske til den eksakte arbejdsopgave, og siden lanceringen af den nyeste Grasp HAP Report på Expoprotection i Paris, er den udviklet i et online e-magasin format, hvor det er planen at udvikle specifikke rapporter for specifikke brancher i løbet af Som en førende brand indenfor arm- og håndbeskyttelse har undervisning og information til understøttelse af valg af korrekt arm- og håndbeskyttelse altid været et af vore fokusområder, hvilket også fremgår tydeligt af Grasp HAP Report, hvor der er informationer om karakteristika og fordele ved de forskellige handske materialer samt faren ved at ignorere beskyttelse af arme og hænder. Den 16 sider store rapport kan rekvireres eller ses online her VIRTUEL EXPO BLIVER VIRKELIGHED Marigold Industrial vil være blandt de første PPE producenter, som deltager i en ny virtuel arbejdsmiljø og sikkerhedsudstilling i februar og marts Organiseret af Reed Elsevier, den engelsk-hollandske FTSE-100 udgiver, vil HSW Virtual Event eksklusivt finde sted online over en 8-ugers periode med den første dag live, hvilket muliggør øjeblikkelig chat med vores virksomhedseksperter. Klik her for at tilmelde dig. Ved den første virtuelle udstilling for arbejdsmiljø og sikkerhedsindustrien er international Marketingschef Donald Gillespie glad for, at udviklinger inden for online teknologi har gjort denne slags begivenheder mulige. Bare for to år siden ville det have været vanskeligt at skabe en traditionel virtueludstilling som den her, men udviklingen af online software gør det nu muligt, og vi glæder os til at se, hvor vellykket lanceringen bliver. Udstillingen vil køre som en normal udstilling i den forstand, at vi vil have en stand, som folk kan besøge, lære mere om vores virksomhed og se vores seneste produkter. Der vil være informationspakker, som man kan downloade såvel som link til vores website og muligheden for at stille os spørgsmål ved hjælp af øjeblikkelig chat på live-dagen eller via . Alle udstillinger kræver en masse forberedelsestid udover de transport-, indkvarterings- og dagpengeudgifter, som er involveret, så det bliver særdeles interessant at sammenligne dens investeringsafkast med en traditionel udstilling, tilføjer Donald.

4 Produktnyheder 4 VIZ PF INSULATOR HJÆLPER TIL AT HOLDE ARBEJDERE SIKRE, SETE OG VARME Marigold Industrial hjælper virksomheder med at holde arbejdende hænder varme og sikre denne vinter med lanceringen af en ny serie af termohandsker med høj visibilitet. Den orange og gule Yellow Viz PF Insulator -serie passer ideelt til dem, der har behov for god, alsidig håndbeskyttelse og hårdfør præstationsevne til en række udendørsopgaver fra byggearbejde- og forsyningsværker- til jernbane- og lokale myndigheders anvendelser. Ud over højvisibilitetsbelægninger - som kan fås i gul og orange til at passe til almindelig hi-viz beklædning hjælper Viz PF Insulator -serien til at holde arbejdende hænder varme takket være den sømløse foring af termiske frotté.. Den naturlige latexgummibelægning på håndfladen og den helt belagte tommelfinger giver ikke bare en god beskyttelse og rivemodstand, men også et fremragende greb under både våde og tørre forhold takket være den rynkede overflade. Komfort gives ikke bare i form af den varme foring, men den åbne bagside reducerer også sveddannelsen. Ved at overholde EN420 (Generelle krav), EN388 (Mekaniske risici) og EN511 (Kulde), vil den nye serie blive en firmafavorit blandt dem, som arbejder udendørs om vinteren. Der findes ikke en værre fornemmelse end at have kolde hænder, når man arbejder udendørs. Det er ikke bare særdeles ubehageligt, men det nedsætter også greb og følelse, hvilket i sig selv kan bringe arbejdssikkerheden i fare. Den nye Viz PF Insulator -serie hjælper ikke alene mod at holde hænderne varme, men yder også bæreren god alsidig beskyttelse imod fysiske opgaver med mekanisk slid. De yderligere fordele ved et godt greb under våde og tørre forhold fra handskens belægning, fleksibilitet og komfort gør Viz PF Insulator -serien til det ideelle valg for alle, der arbejder udendørs.

5 Produktnyheder 5 XRT -SERIEN GIVER ARBEJDENDE HÆNDER HÅRDFØR BESKYTTELSE For at afhjælpe mod mekaniske håndrisici har Comasec International Group lanceret en helt ny handskeserie XRT. Handskerne er ikke alene særdeles bekvemme, men den syntetiske læderbelægning på håndfladen, tommelfingeren og fingerspidserne yder beskyttelse mod en række almindelige farer, som arbejdende hænder i barske miljøer vil komme ud for XRT er designet til at beskytte arbejdende hænder i fysisk krævende miljøer, med risiko for mekaniske farer hver dag. XRT R (rød) og XRT BK (sort) er et fremragende alternativ til traditionelle læderhandsker. Den nye XRT -serie, er ideel til brug som en generel altmulig-handske i industrien, indenfor polyteknik, byggearbejde, vedligeholdelse og transport. Handsken kombinerer høj komfort og fleksibilitet med generel beskyttelse og greb. XRT -serien,er fremstillet i syntetisk læder (PU-belægning på nylon) på handskens håndflade, tommelfingre og fingerspidser og Lycra syntetiske fibre på bagsiden af hånden, har også elastik ved håndleddet for at holde handsken på plads og et ærme til at dække håndleddet. Den nye XRT -serie, som kommer i størrelserne 7 til 11, og vil kunne fås fra marts 2009.

6 Operationel sektion 6 EDC-ÅBNING BRINGER ET VÆLD AF KUNDEFORDELE CMIG har åbnet et nyt europæisk distributionscenter (EDC) for at centralisere lageropmagasinering og distribution og forbedre levering af CMIG s produkter over hele EU. Det nye EDC, som ligger i Gonesse i udkanten af Paris, vil fungere som centrum for al CMIG s logistik og styrer i øjeblikket bestillinger for Østrig. Tyskland, Storbritannien, Benelux-landene, de østlige & nordiske lande med Italien og Spanien implementeret i denne måned. Siden åbningen har EDC et allerede medført markante forbedringer af Gruppens leveringspræstation og har opnået en 98 % leveringspræstation, som toppede ved 99,4 % præstation i oktober. Det m 2 store område kan : Opbevare lastpaller Modtage 2 containere og 2 lastbiler om dagen Afsende bestillinger om året Centralisering af CMIG s lagerbeholdning og leveringsgren er et kæmpe skridt fremad for os. Nu er vi i stand til at holde og styre lager og levering af alle vores produkter fra et designeret specialistcenter meget mere effektivt. Dette har allerede ført til betydelige forbedringer inden for leveringspræstation på tværs af vores Gruppe, hvilket til gengæld har givet fordele for vores kunder, udtaler Mike Reid, partnerchef for Kommerciel og Driftsdirektør. PRODUKTION I SAMARBEJDE MED MILJØET Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) godkender organisationer, der løbende forbedrer deres miljømæssige præstationsevne. Vores drift anlæg i Portugal, MIP, er blevet godkendt med EMAS og demonstrerer dermed CMIG s engagement med hensyn til miljøet og løbende forbedring. Et andet symbol, som ofte vises på papir- og karton emballage er RESYgenbrugssymbolet. Dette symbol garanterer, at emballage med dette symbol kan genbruges og vil accepteres af kartongenbrugere. Når Oeko-Tex Standard 100-logoet er på vores emballage, bekræfter det, at produktet er fri for skadelige materialer. Vi har for nyligt modtaget det for Monygrip- og den nye Nitrotough N1200/N1300/N1500/N1700-serie.

7 Andre nyheder 7 LYS, KAMERA, ACTION FOR NY CMIG VIRKSOMHEDS-DVD CMIG har produceret og lanceret en splinterny virksomheds-dvd, som viser Gruppens kvaliteter og evner hen over dens internationale forretning. Den nye DVD er blevet produceret for at give både kunder og distributører mulighed for selv at se de ekstremt høje produktionsstandarder samt udviklingen indenfor R&D, produktion- og miljømæssige vilkår. Alt dette i kombination gør CMIG til en af verdens ledere inden for hånd- og armbeskyttelse. Ifølge Melinda Ferrari, Marigold Marketing afdeling, leverer den nye DVD den perfekte platform til at gøre kunder, leverandører og distributører i stand til at kigge ind i CMIG s verden og ikke alene forstå, hvordan deres produkter fremstilles, men også niveauet af kvalitetskontrol og miljømæssige processer, hvordan der fokuseres på standarder af høj kvalitet og den vedvarende investering i ny produktforskning og udvikling. Med produktionsanlæg i Portugal og Malaysia og virksomheder verden over er det svært for folk at forstå, hvad det involverer at være en global leder inden for hånd- og arm beskyttelse, og hvordan de kvaliteter, som vi investerer i fremstillingen af vores produkter, gives videre til vores kunder; men DVD en gør arbejdet fortrinligt og slår meddelelsen fast med syvtommer søm, at vi ikke bare er en producent af industrielle sikkerhedshandsker og -ærmer, men at vi også er på forkant med udvikling, sikkerhed og miljø indenfor industrien ved at sætte de allerhøjeste standarder og viderebringe dem, via kvaliteten af vores produkter, til vores kunder. På et marked, der er mere og mere konkurrencepræget, mener vi, at det er vigtigt, at folk forstår præcis, hvad vi investerer for at sikre, at arbejdende hænder forbliver sikre og i god stand arbejdslivet igennem, udtaler Melinda Ferrari.

8 Love your hands, we do TM 8 5, Allée des Bas Tilliers Gennevilliers Cedex - France Tel: + 33 (0) Fax: + 33 (0) Marigold Industrial og det enkelte varemærke eller titel på vores produktserier er registrerede varemærker i Comasec Group. Comasec, Alle rettigheder forbeholdes. MKT 0405.

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate

MaxiFlex Ultimate TM. prorange TM. MaxiFlex Ultimate Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate, der er designet og udviklet som en åndbar handske, er blevet rettesnor for præcisionshåndtering i tørre miljøer. MaxiFlex Ultimate, som fås i 7 størrelser

Læs mere

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker?

Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides. bedste handsker? GUIDE - The right gloves Hvad er ligheden mellem en basketball og Guides bedste handsker? Vi har drevet en ihærdig og langvarig jagt på det ultimative materiale til en moderne arbejdshandske. Målet har

Læs mere

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information.

Hvordan ønsker du at holde kontakten? Har du brug for at bestille mere? Hold dig opdateret om nyheder og information. EFG KUNDESERVICE Together we make it matter EFG kundeservice - gør det nemmere at være kunde. Vi lancerer nu en helt ny kundeservice og logistik model for hurtigere, klarere og bedre kommunikation. En

Læs mere

AbenaNyt Sygepleje. December 2009

AbenaNyt Sygepleje. December 2009 AbenaNyt Sygepleje December 2009 Hudpleje til årstidens vejr Decubals Clinic Cream er fugtcreme til daglig pleje af tør og sart hud og helt ideel til årstidens vejr. Decubals Intensive Cream er ekstra

Læs mere

SMAG. Walisisk lam. www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com

SMAG. Walisisk lam. www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com SMAG Walisisk lam www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com Wales Vi leverer Danmark Tyskland Belgien Frankrig Portugal - Italien Grækenland Spanien hvad vi lover Forenede Arabiske Emirater Hong Kong Singapore

Læs mere

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien

TOOLS TO TRUST. Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien TOOLS TO TRUST Værktøjer til sprøjtestøbning i medicoindustrien DEN MINDSTE DETALJE GØR DEN STØRSTE FORSKEL Nøjagtighed kræver indsigt i det, der er vigtigt for vores kunder og deres slutbrugere. Og det

Læs mere

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut , der er designet og udviklet som en åndbar, snitbeskyttende handske, kombinerer snitbeskyttelse med komfort, fleksibilitet og fingerfærdighed til brug i tørre miljøer. Handsken fås i 6 størrelser, med

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold

3M Sikkerhed. 3M Beskyttelsesdragter. Kombineret. beskyttelse og. komfort BR65/000053-1. Skaber sikre arbejdsforhold 3M Sikkerhed 3M Beskyttelsesdragter Kombineret beskyttelse og BR65/000053-1 komfort Skaber sikre arbejdsforhold Åndbart materiale Beskyttelsesdragter type 5/6 3M Beskyttelsesdragt 4515 3M Beskyttelsesdragt

Læs mere

Den nemme vej til den rigtige løsning

Den nemme vej til den rigtige løsning Den nemme vej til den rigtige løsning Vi er aldrig længere væk end den nærmeste telefon Du kan altid ringe og spørge til produkterne eller få klar besked om forventet levering af bestilte varer. Det er

Læs mere

VERDENS FØRENDE I PROFESIONELLE SKRABERE AQUA PRODUKT KATALOG

VERDENS FØRENDE I PROFESIONELLE SKRABERE AQUA PRODUKT KATALOG VERDENS FØRENDE I PROFESIONELLE SKRABERE AQUA PRODUKT KATALOG T H E M A N U FA C T U R E R O F TH E O N LY S CR AP E R F O R P R O F E S S I O N ALS SCRAPERS Om JBF JBF blev grundlagt omkring 1930, for

Læs mere

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s

B L A N K. Den lette tagløsning. scandinavien a/s B L A N K Den lette tagløsning MetroBond BLANK er et stilrent og elegant kvalitets produkt, der med sin blanke overflade giver et eksklusivt udseende - og det tør vi godt give års garanti på! scandinavien

Læs mere

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE

29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE 29-30 NOV 2017 AMBITIØS SECURITY MESSE SIKKERHED VÆKSTER Digitalisering, globalisering og nye trusler kræver, at sikkerhedsbranchen konstant er i arbejdstøjet for at sikre tidsvarende løsninger. Både

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN

NORDIC PLATFORMS KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN www.nordicplatform.dk S KOMPOSITDÆK REVOLUTIONERER STILLADSBRANCHEN AIRSTEPS er et nyudviklet stilladsdæk produceret i komposit af Nordic Platform. AIRSTEPS er utroligt stærke, lette og opfylder alle krav

Læs mere

Denne spand vil frem i verden

Denne spand vil frem i verden Denne spand vil frem i verden Med sin store slidstyrke, mange anvendelsesmuligheder og sit hygiejniske design er denne 20-liter-spand en rigtig god investering. En alsidig problemløser, uanset hvordan

Læs mere

Ved at implementere disse teknologier, har Honda foretaget følgende forbedringer:

Ved at implementere disse teknologier, har Honda foretaget følgende forbedringer: Honda's filosofi Honda har i mange år været i front, når det drejer sig om miljøhensyn, og har været sig sit ansvar som global bilproducent bevidst. Honda har taget arbejdet med at minimere bilernes påvirkning

Læs mere

When people and products connect a workplace comes to life.

When people and products connect a workplace comes to life. 130902 Produktion: Valentin&Byhr. Tryk: Strokirk-Landströms. Papir: Munken Polar. When people and products connect a workplace comes to life. www.efgbondo.dk Om os. EFG er en førende europæisk virksomhed

Læs mere

CO2-udledning ved distribution af fisk i genbrugsemballage, målt i forhold til EPS engangsemballage.

CO2-udledning ved distribution af fisk i genbrugsemballage, målt i forhold til EPS engangsemballage. CO2-udledning ved distribution af fisk i genbrugsemballage, målt i forhold til EPS engangsemballage. Teknologisk Institut, september 2011 Indhold Projektets indhold... 3 Indledning... 4 Sammenligning af

Læs mere

Tænk fremad mod en succesrig fremtid.

Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Tænk fremad mod en succesrig fremtid. Essential Business Builder Program you can Der er en enorm fremdrift i de digitale printløsninger. Både printleverandører og kunder har for alvor taget de nye teknologier

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave

Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave Hvis det er muligt, vender vi gerne maskinen på hovedet for at løse en opgave NAKSKOV MASKININDUSTRI ApS Parathed og fleksibilitet Viden Høj kvalitet Konkurrenceevne Lidt om os Vores virksomhed Hvis det

Læs mere

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG

FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG FIRET ENERGY BANDBESKYTTELSE TIL PRIVAT OG ERHVERVSMÆSSIG BRUG NU KAN BRANDSKADER UNDGÅS TAKKET VÆRE FIRET ENERGY Med Firet Energy er pludseligt opståede ildebrande hurtigt under kontrol. Firet Energy

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

Trin for trin guide til Google Analytics

Trin for trin guide til Google Analytics Trin for trin guide til Google Analytics Introduktion #1 Opret bruger #2 Link Google Analytics til din side #3 Opret konto #4 Udfyld informationer #5 Gem sporings id #6 Download WordPress plugin #7 Vent

Læs mere

Kun i inherente metervarer

Kun i inherente metervarer 10 FLAME RETARDANT Kun i inherente metervarer FLAME RETARDANT Indeholder et bredt sortiment af flammehæmmende beklædning, som passer til brancher med krav om certificeret beskyttelses-beklædning. Vi arbejder

Læs mere

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri Januar 2014 Et åbent Europa skal styrke europæisk industri AF chefkonsulent Andreas Brunsgaard, anbu@di.dk Industrien står for 57 pct. af europæisk eksport og for to tredjedele af investeringer i forskning

Læs mere

State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst

State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst Velkommen State of Green Et offentligt-privat partnerskab for grøn vækst Helle Momsen Fredslund Project Manager Intelligent Energy Hvem står bag State of Green? State of Green er et offentligt-privat partnerskab

Læs mere

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere?

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere? Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Direktiverne og reglerne henvender sig primært til arbejdsgivere for personer, der som led i deres arbejde skal holde og betjene værktøj eller udstyr, der overfører

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og

Resultat af Business Fredericia's kendskabs- og Nyhedsbrev nr. 4 Oktober 2015 Kære Modtager Dette nummer holder dig opdateret med nyheder, nye arrangementer og inspiration. God læselyst. Business Fredericia Resultat af Business Fredericia's kendskabs-

Læs mere

En virksomhed i detaljer

En virksomhed i detaljer En virksomhed i detaljer > Præcision i detaljer! GSL præcision i ét stykke GSL er en mellemstor virksomhed og et af de mest innovative stålstøberier. Høj kvalitet og stor præcision er lige så selvfølgelige

Læs mere

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR www.dstchemicals.com Pure Performance Et helstøbt koncept som bygger på grundig forberedelse, fra problemafdækning over løsning til after-sales. Vores

Læs mere

www.brother.dk QL-labelguide

www.brother.dk QL-labelguide www.brother.dk QL-labelguide Indhold. Hjemmekontor. Kontor. Lager og postcentre. Medicin og laboratorium. Detail og fødevareindustri. Uddannelse. Jura og økonomi. Gæster og eventmanagement. DK-etiket og

Læs mere

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI Med GPS Four har vi en ambitiøs strategi og et stærkt værktøj, som kan sikre, at vi holder fast i retning og mål. Målene i GPS Four er klare: vi vil sætte yderligere fart

Læs mere

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division omfatter fire business units og tre salgsregioner. De fire business units Danfoss Refrigeration and Air

Læs mere

Softshell City vest med varme (Unisex)

Softshell City vest med varme (Unisex) NordicHeat_M65_folder.indd 3 Softshell City vest med varme (Unisex) Komfort Varme Bevægelsesfrihed Vesten fra Nordic Heat har varmezoner på både bryst og ryg, designet til at holde dig varm, mens du stadig

Læs mere

Impact værktøj retningslinjer

Impact værktøj retningslinjer Impact værktøj retningslinjer Værktøj fra Daphne III projektet IMPACT: Evaluation of European Perpetrator Programmes (Programmet for evaluering af Europæiske udøvere af krænkende adfærd) Impact værktøj

Læs mere

LAD PRODUKTET FORTÆLLE EN GOD HISTORIE KUNDE: RAACO INTERNATIONAL DATO: 04-04-2011

LAD PRODUKTET FORTÆLLE EN GOD HISTORIE KUNDE: RAACO INTERNATIONAL DATO: 04-04-2011 LAD PRODUKTET FORTÆLLE EN GOD HISTORIE KUNDE: RAACO INTERNATIONAL DATO: 04-04-2011 LAD PRODUKTET FORTÆLLE EN GOD HISTORIE Et godt produkt skal ikke bare virke Det nye system, som har fået navnet raaco

Læs mere

Rene Nyheder. Du tilsætter 2,5 dl vand pr. mop. Fordel vandet optimalt som vist ovenfor. FORÅRSTILBUD FORÅRSTILBUD FORÅRSTILBUD FORÅRSTI

Rene Nyheder. Du tilsætter 2,5 dl vand pr. mop. Fordel vandet optimalt som vist ovenfor. FORÅRSTILBUD FORÅRSTILBUD FORÅRSTILBUD FORÅRSTI Nr. 2 2012 Nyhed!! Rene Nyheder Wet Box Klar: Parat: Start: u placerer det antal mopper opgaven kræver - i spanden u tilsætter 2,5 dl vand pr. mop. Fordel vandet optimalt som vist ovenfor. Effektiv rengøring

Læs mere

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com

PORTWEST ARGUMENTER. portwest.com PORTWEST ARGUMENTER portwest.com PortWest Gør en forskel PortWest har 110 års erfaring i at designe, producere og leverer det bedste arbejdsbeklædning og personlige værnemidler til prisen. Innovativ produktion

Læs mere

Oras Green Building og LEED armaturer

Oras Green Building og LEED armaturer Oras Green Building og LEED armaturer Oras Green Building og LEED armaturer Højteknologi og omtanke for miljøet, har altid været hovedfaktorerne i succesen ved Oras produkter. Som verdens ledende producent

Læs mere

HØJPROFIL LAVPROFIL. bliver. Fra idé til virkelighed. Når. Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne

HØJPROFIL LAVPROFIL. bliver. Fra idé til virkelighed. Når. Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne 1 Når LAVPROFIL bliver HØJPROFIL Fra idé til virkelighed Profilerede produkter handler ofte om detaljer. Det er detaljerne som gør forskellen og det er detaljerne som gør, at varen opfattes som mere eksklusiv.

Læs mere

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE HÅG & THE ENVIRONMENT & HÅG & THE ENVIRONM VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE...VI LÅNER DEN AF VORES BØRN DET GØR VI... HÅG har en gennemgribende idé om, at alle virksomheder har et ansvar ud over

Læs mere

Håndstempler og Prægeværktøj

Håndstempler og Prægeværktøj Håndstempler og Prægeværktøj Goliath Goliath Spejlvendt Goliath Pryor Mikro mærkning Pryor Kyk og Skandinaviske karakterer Omvendre karakterer fnger en tydelig spejlvendt skt. Karakterstørrelse Typografi

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

REACH og CLP. ved import fra ikke-eu-lande. Seminar Eigtveds Pakhus den 3. oktober 2012. Arbejdstilsynets oplæg v/ Ida Scharff

REACH og CLP. ved import fra ikke-eu-lande. Seminar Eigtveds Pakhus den 3. oktober 2012. Arbejdstilsynets oplæg v/ Ida Scharff REACH og CLP ved import fra ikke-eu-lande Seminar Eigtveds Pakhus den 3. oktober 2012 Arbejdstilsynets oplæg v/ Ida Scharff Importørens ansvar i forhold til Sikkerhedsdatablade og Eksponeringsscenarier

Læs mere

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal

Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal København, den 25. oktober 2010 Analyse af Unit Link Pension: Pæne afkast over det meste af linjen i 3. kvartal Morningstar har analyseret på afkastet i Unit Link pensioner i 3. kvartal af 2010. Analysen

Læs mere

SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER

SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER SIKKER OPBEVARING FOR DINE EJENDELE I BYGNINGER Vægløsninger til depot- og pulterrum SKILL, QUALITY AND EXPERIENCE www.troax.com Verdens førende leverandør af indendørs afskærmning Troax er verdens førende

Læs mere

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet

SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet E MPOWERING YOUR BUSINE SS SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet www.toyota-forklifts.dk SERVICE SOLUTIONS Vores engagement giver dig ro i sindet Som man kan forvente af verdens førende

Læs mere

Sig det med luft! sig det med luft.dk

Sig det med luft! sig det med luft.dk Sig det med luft! sig det med luft.dk Vil du give dit produkt maksimal opmærksomhed? Så pust det op! Lad dig inspirere af luftfyldte vores løsninger i denne brochure og se selv, hvor stor en forskel luft

Læs mere

Tomahawk IC7. Magnetisk bremse

Tomahawk IC7. Magnetisk bremse Tomahawk IC7 Igennem årerne har vi anmeldt nye cykler på det danske marked og turen er nu kommet til det seneste skud på stammen fra Indoor Cycling Group, som er virksomheden der står bag Tomahawk IC7.

Læs mere

Lær jeres kunder - bedre - at kende

Lær jeres kunder - bedre - at kende Tryksag 541-643 Læs standarden for kundetilfredshedsundersøgelse: DS/ISO 10004:2012, Kvalitetsledelse Kundetilfredshed Overvågning og måling Vejledning I kan købe standarden her: webshop.ds.dk Hvis I vil

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

Flowrox Deltagende partner

Flowrox Deltagende partner Flowrox Deltagende partner Det er en hårdt job, men der er mennesker der kan klare det. De arbejder i nogle af de mest udfordrende forhold på planeten. De kører ekstremt slibende eller ætsende processer,

Læs mere

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts

Tæt på HC-CARGO. Your Expert in Parts Your Expert in Parts Your Expert in Parts Tæt på HC-CARGO Mennesker og eksperter Vores dygtige ansatte sætter en ære i, at give dig den bedste service. Hos HC-CARGO får du svar på alle dine spørgsmål,

Læs mere

Forbindingskassen.dk. Forbindingskasser med personligt præg. Forbindingskassen.dk ApS - MEGET mere end blot et plaster på såret!

Forbindingskassen.dk. Forbindingskasser med personligt præg. Forbindingskassen.dk ApS - MEGET mere end blot et plaster på såret! Billedkatalog ny:brandslukkere 16/04/10 10.51 Side 1 Forbindingskassen.dk Forbindingskasser med personligt præg Forbindingskassen.dk ApS - MEGET mere end blot et plaster på såret! Billedkatalog ny:brandslukkere

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

GO EUROPE! VI GI R DIG EN HÅND NÅR DU SØGER PENGE TIL DIN UDVIKLING. Vi letter ansøgningen

GO EUROPE! VI GI R DIG EN HÅND NÅR DU SØGER PENGE TIL DIN UDVIKLING. Vi letter ansøgningen GO EUROPE! VI GI R DIG EN HÅND NÅR DU SØGER PENGE TIL DIN UDVIKLING Vi letter ansøgningen GO EUROPE! EN HÅND VI GI R DIG TIL DIN FORSKNING & UDVIKLING Vi letter ansøgningen Nordjyske virksomheder skal

Læs mere

The new approach to software. LittleBeacon

The new approach to software. LittleBeacon The new approach to software LittleBeacon HVEM ER VI? LITTLEBEACON er en dansk, uafhængig og privatejet software virksomhed, der blev etableret i 2008 af Christer Jensen. Siden vi startede, har vi fokuseret

Læs mere

Dokumenterede fordele ved originale Sabroe reservedele fra Johnson Controls

Dokumenterede fordele ved originale Sabroe reservedele fra Johnson Controls Johnson Controls PARTS CENTRE Dokumenterede fordele ved originale Sabroe reservedele fra Johnson Controls Originale reservedele resulterer i lavere energiforbrug Det er omkostningsbesparende at anvende

Læs mere

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner

Sikkerhed og frihed. Mandskabskurve til HMF-kraner Sikkerhed og frihed Mandskabskurve til HMF-kraner Arbejdsfrihed i højden En mandskabskurv også kaldet en MEWP (Mobile Elevating Work Platform) er det ideelle værktøj, når der skal arbejdes i højden. Fordelene

Læs mere

Standard gummikabler. Ny serie tilslutningskabler til mange applikationsformål.

Standard gummikabler. Ny serie tilslutningskabler til mange applikationsformål. Standard gummikabler Ny serie tilslutningskabler til mange applikationsformål. NY SERIE GUMMIKABLER Koncernen har en lang og alsidig tradition for produktion af specialiserede gummikabler til tung industri,

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil.

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. OPDATERINGS- GUIDE TIL MEDIA NAV navigationssystemet i din Renault Opdater GRATIS! * www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. Velkommen til MEdia Nav! Tak for at du netop har anskaffet

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

SIKKERT LEGETØJ = SIKKER SJOV FOR BØRN

SIKKERT LEGETØJ = SIKKER SJOV FOR BØRN HVORFOR SKAL MAN LÆSE DENNE FOLDER? Denne folder henvender sig til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at indføre legetøj på EU s markeder. Detailhandlere og forbrugere kan dog også bruge disse

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER BÆREDY RENGØ BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER med certifikat En SPT-Certifi ceret leverandør forholder sig til kvalitet, miljø og økonomi. FAGLIG SPARRINGFAG PLIGTEN TIL AT HANDLE I FÆLLESSKAB Voksende

Læs mere

Case Story. Qubiqa leverer avanceret plukkelager til norsk kontorforsyning, 2012

Case Story. Qubiqa leverer avanceret plukkelager til norsk kontorforsyning, 2012 Case Story Qubiqa leverer avanceret plukkelager til norsk kontorforsyning, 2012 Kunden & deres krav Kundebeskrivelse Norske Wittusen & Jensen leverer alle former for kontorartikler og dagligvarer til kontoret,

Læs mere

Bringing home. value

Bringing home. value Bringing home value velkommen til actonas med actona company som samarbejdspartner åbner der sig en helt ny møbelverden. vores vision er, sammen med vore leveran-dører, medarbejdere, detailforhandlere

Læs mere

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver En miniguide til nyhedsbreve skab intern afklaring af behov, setup og mål Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver 2 Intro! E-mailmarketing er ikke død.! Har man indblik i marketingkanaler på tværs, ved man,

Læs mere

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis

Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis Professionel pladebearbejdning Alsidig Fleksibel Præcis LASERSKÆRING REVOLVERSTANSNING Den foretrukne underleverandør Med mange års erfaring, en bred og alsidig maskinpark og ikke mindst en professionel

Læs mere

Dråben blev designet af Arne Jacobsen i 1958 som en del af hans legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København. Dråben blev produceret

Dråben blev designet af Arne Jacobsen i 1958 som en del af hans legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København. Dråben blev produceret dråben Dråben blev designet af Arne Jacobsen i 1958 som en del af hans legendariske mesterværk, SAS Royal Hotel i København Dråben blev produceret eksklusivt til hotellet sammen med Svanen og Ægget og

Læs mere

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN

EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN EVOLIN THE EVOLUTION OF LINEN NÅR KUN FANTASTISK ER GODT NOK At skabe det perfekte for hver ny service på restauranten er blevet betydelig nemmere. Evolin er et helt nyt materiale, der kombinerer luksus

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

ARK & PAPIR FRA KARTON ANTIM 65 TESTLINER KARTON + PE SILKEKARDUS. Her finder du ark & papir til alle formål. ALBE Emballage A/S Tlf.

ARK & PAPIR FRA KARTON ANTIM 65 TESTLINER KARTON + PE SILKEKARDUS. Her finder du ark & papir til alle formål. ALBE Emballage A/S Tlf. ARK & PAPIR FRA Her finder du ark & papir til alle formål KARTON KARTON + PE TESTLINER ANTIM 65 SILKEKARDUS 89 Ark og papir til alle formål alt hvad du har brug for Testliner - Mellemlægspap Testliner

Læs mere

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove

Made to move. L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove Made to move L.Brador har opbygget et sortiment af arbejdsbukser, som er helt unikt. Kollektionen har vi døbt WorkMove At flytte grænserne har været en af vores ledestjerner længe. Det var næsten symbolsk,

Læs mere

Workflow & Grafisk produktion

Workflow & Grafisk produktion Workflow & Produkt Markedsføringen af BBQ Wing it er vigtigt for at blive en succes. Derfor er det ikke nok, at magasinet bliver trykt, men at det også bliver tilgængeligt online. I dag læser mange danskere

Læs mere

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive

Infoblad. ISO/TS 16949 - Automotive Side 1 af 5 ISO/TS 16949 - Automotive Standarden ISO/TS 16949 indeholder særlige krav gældende for bilindustrien og for relevante reservedelsvirksomheder. Standardens struktur er opbygget som strukturen

Læs mere

SUSTAINGRAPH projektet vil udvikle information og værktøjer, som jeres virksomhed kan anvende uden omkostninger:

SUSTAINGRAPH projektet vil udvikle information og værktøjer, som jeres virksomhed kan anvende uden omkostninger: SUSTAINGRAPH PROJECT Kære NAVN Vi beder jer om at bidrage til et europæisk projekt, der fokuserer på europæiske grafiske SME ers (Små og mellemstore virksomheder) miljøpræstationer gennem deres produktlivscyklus,

Læs mere

Projektet udvikles parallelt med projektet af samme karakter i Barcelona, Barcelona Forever.

Projektet udvikles parallelt med projektet af samme karakter i Barcelona, Barcelona Forever. Copenhagen Forever Copenhagen Forever er design fabrikeret i København af materiale genbrugt fra affald og biprodukter fra Københavns indbyggere, institutioner, handel, håndværk og industri. Copenhagen

Læs mere

Lean Energy Cluster. Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk

Lean Energy Cluster. Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk Lean Energy Cluster Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk 1 Lean Energy er en forening Vores formål er vækst og nye arbejdspladser Vi samler interessenter/medlemmer, der kan se en forretning

Læs mere

informationsspecialister

informationsspecialister Stigende behov for informationsspecialister karrieremuligheder i en digital tidsalder Klar til fagligt lederskab Den teknologiske forandringsbølge rummer masser af job. Mange af dem findes ikke endnu,

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

FIRET VEHICLE BRANDBESKYTTELSE NÅR DU ER PÅ FARTEN

FIRET VEHICLE BRANDBESKYTTELSE NÅR DU ER PÅ FARTEN FIRET VEHICLE BRANDBESKYTTELSE NÅR DU ER PÅ FARTEN NU KAN BRANDSKADER UNDGÅS TAKKET VÆRE FIRET VEHICLE Med Firet Vehicle er pludseligt opståede ildebrande i autocampere, campingvogne og andre køretøjer

Læs mere

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid

Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid Pressemeddelelse Den 25. marts 2015 Siemens nye ovne - serie iq700: Siemens hurtigste ovne nogensinde - Bedre madlavning på den halve tid I en travl hverdag har behovet for nemme og hurtige løsninger aldrig

Læs mere

Følsomme fødder. www.new-feet.com

Følsomme fødder. www.new-feet.com Følsomme fødder www.new-feet.com Ny sandal til aktive fødder Den nye 2-komponent sål giver en perfekt kombination af stabilitet, fleksibilitet og gribeevne. En perfekt sandal til travle hverdage og aktive

Læs mere

BETON Produktion & Potentiale Byens Netværk 20.1.2010 Tekst & Foto: Nanna Jardorf

BETON Produktion & Potentiale Byens Netværk 20.1.2010 Tekst & Foto: Nanna Jardorf BETON Produktion & Potentiale Byens Netværk 20.1.2010 Tekst & Foto: Nanna Jardorf Verdens mest anvendte bygningsmateriale Sand, sten, vand og cement. Det er grundingredienserne i en god klassisk beton.

Læs mere

Årlig statusrapport 2015

Årlig statusrapport 2015 Årlig statusrapport 2015 Vattenfall Vindkraft A/S Dokument nr. 18400802 06. september 2016 Indholdsfortegnelse 1. Basisoplysninger... 1 2. Præsentation af Vattenfall Vindkraft A/S... 1 3. Miljøpolitik

Læs mere

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende

Læs mere

EU s kemikaliereform og den grafiske branche. ansvar, kommunikation og dokumentation

EU s kemikaliereform og den grafiske branche. ansvar, kommunikation og dokumentation REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH REACH EU s kemikaliereform og den grafiske branche ansvar, kommunikation og dokumentation REACH

Læs mere

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion

De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion De bedste løsninger i miljøer med fare for korrosion Gitterbakker med høj yde- og korrosionsevne Zinc+gitterbakker 1 P127354 En ny og let anvendelig løsning til krævende installationer Gitterbakker er

Læs mere