Velkommen til HAP Review << 1 >>

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til HAP Review << 1 >>"

Transkript

1 Love your hands, we do TM Velkommen til HAP Review har været et særdeles travlt år for Comasec International Group med en mængde ny produktudvikling, indenfor nye serier og med lanceringer i årets anden halvdel. Den nye produktudvikling vil fortsætte ind i det nye år 2009, da vi ønsker at cementere vores position som den førende producent af hånd- og armbeskyttelse. Vi har opfrisket og opdateret Grasp vores kendte rapport om hånd- og armbeskyttelse og færdiggjort en ny Virksomheds-DVD, der gør det muligt for vores kunder selv at se de ekstremt høje produktionsstandarder, vi har i vore vigtigste produktionsanlæg i Portugal og Malaysia. I den seneste udgave af HAP Journalen orienterer vi om de nyeste produktlanceringer og spændende nye serier vi bringer på markedet. Vi vil orientere om, hvordan den nye Grasp-rapport ser ud og fremhæve nogle af de vigtigste korporative udviklinger, der finder sted inden for concernen. Som altid håber vi, at du vil nyde at læse HAP Journalen, og vil vende tilbage til os med alle forslag til indhold, du kunne tænke dig at se i kommende udgaver. Eddy Cartier Kommerciel direktør

2 Branchenyheder 2 UNILEVER IDØMT EN BØDE FOR DERMATITISTILFÆLDE Standen gav de besøgende en rejse gennem vores HAP Suite, der er et knowledge management-system specifikt udviklet til vores kunder, og samtidig lancerede vi 14 nye produkter, deriblandt den revolutionære prototype Easygrip G53KR, der integrerer det allernyeste inden for handskeproduktionsteknologi såvel som den nye Øko-Tex 100 godkendte Nitrotough sømløse serie fremstillet på vores portugisiske fabrik samt den nye Orange og Gule Viz PF Insulator. Med ny litteratur i form af den genudviklede og genlancerede Grasp-rapport og en række nye plakater var vi begejstrede for interessen i GMIGproduktserien, og vi vil nu udvikle mange af de forretningsmuligheder, som vi identificerede på Expo-messen, udtaler chefen for Cmig s kunderelationsstyring, Sébastien Morin. Den internationale industrimastodont Unilever skal betale bøder og omkostninger på næsten / over , efter arbejdere på en af deres fabrikker i Storbritannien pådrog sig irritationsdermatitis som følge af eksponering for sundhedsfarlige kemikalier. Mellem september 2005 og februar 2007 fik 25 medarbejdere og midlertidigt ansatte hudsygdommen under rengøring og vedligeholdelse af produktionslinjer. Storbritanniens Health & Safety Executive fandt, at Unilever ikke havde vurderet risiciene ved og forhindret eksponering for sundhedsfarlige stoffer og ikke havde forsynet medarbejdere udsat for irritationsstoffer med tilstrækkelig helbredstilsyn. EXPOPROTECTION-MESSEN VISER SIG AT VÆRE EN SUCCES Expoprotection-messen viste sig at være en særdeles positiv begivenhed for CMIG dette år i Paris, da besøgsantallet overskred forventningerne hele vejen gennem showet med utrolig positiv feedback omkring standen og dens indhold. Vi havde fire særdeles travle dage på Expoprotection-messen med masser af interesse for de nye produkter, litteratur og HAP Suite værktøjet, som gav de besøgende en chance for selv at teste handskernes greb og komfort i hele vores serie. Der var stor interesse omkring den nye Easygrip G53KR-handske, der blev ekstremt godt modtaget ligesom resten af vores nye produkter. Der har været en del ny produktudvikling i løbet af de sidste 8 måneder, og målet var hele tiden at få Easygrip som er en sand innovation for håndog armbeskyttelsesindustrien - klar til standen på Expo-messen. Nitrotough seamless

3 Innovationer 3 NEW GRASP HAP REPORT Siden lanceringen for 10 år siden i UK, er Grasp HAP Report blevet opdateret, genopfrisket og re-lanceret på Fransk, Tysk og Engelsk for at tilbyde sundog sikkerhedsafdelingen en guide til håndtering af arm og håndbeskyttelse på arbejdspladsen. Det er planen, at den skal oversættes til dansk og de øvrige nordiske sprog indenfor det næste år. I Grasp HAP Report kan man finde råd og vejledning i armog håndbeskyttelse ved både kemisk, mekanisk, thermisk og elektrisk påvirkning. Ifølge International marketing Manager, Donald Gillespie er Grasp et succesrigt og unikt arbejdsværktøj for sund- og sikkerhedsafdelingen i at finde og vælge den rette handske til den eksakte arbejdsopgave, og siden lanceringen af den nyeste Grasp HAP Report på Expoprotection i Paris, er den udviklet i et online e-magasin format, hvor det er planen at udvikle specifikke rapporter for specifikke brancher i løbet af Som en førende brand indenfor arm- og håndbeskyttelse har undervisning og information til understøttelse af valg af korrekt arm- og håndbeskyttelse altid været et af vore fokusområder, hvilket også fremgår tydeligt af Grasp HAP Report, hvor der er informationer om karakteristika og fordele ved de forskellige handske materialer samt faren ved at ignorere beskyttelse af arme og hænder. Den 16 sider store rapport kan rekvireres eller ses online her VIRTUEL EXPO BLIVER VIRKELIGHED Marigold Industrial vil være blandt de første PPE producenter, som deltager i en ny virtuel arbejdsmiljø og sikkerhedsudstilling i februar og marts Organiseret af Reed Elsevier, den engelsk-hollandske FTSE-100 udgiver, vil HSW Virtual Event eksklusivt finde sted online over en 8-ugers periode med den første dag live, hvilket muliggør øjeblikkelig chat med vores virksomhedseksperter. Klik her for at tilmelde dig. Ved den første virtuelle udstilling for arbejdsmiljø og sikkerhedsindustrien er international Marketingschef Donald Gillespie glad for, at udviklinger inden for online teknologi har gjort denne slags begivenheder mulige. Bare for to år siden ville det have været vanskeligt at skabe en traditionel virtueludstilling som den her, men udviklingen af online software gør det nu muligt, og vi glæder os til at se, hvor vellykket lanceringen bliver. Udstillingen vil køre som en normal udstilling i den forstand, at vi vil have en stand, som folk kan besøge, lære mere om vores virksomhed og se vores seneste produkter. Der vil være informationspakker, som man kan downloade såvel som link til vores website og muligheden for at stille os spørgsmål ved hjælp af øjeblikkelig chat på live-dagen eller via . Alle udstillinger kræver en masse forberedelsestid udover de transport-, indkvarterings- og dagpengeudgifter, som er involveret, så det bliver særdeles interessant at sammenligne dens investeringsafkast med en traditionel udstilling, tilføjer Donald.

4 Produktnyheder 4 VIZ PF INSULATOR HJÆLPER TIL AT HOLDE ARBEJDERE SIKRE, SETE OG VARME Marigold Industrial hjælper virksomheder med at holde arbejdende hænder varme og sikre denne vinter med lanceringen af en ny serie af termohandsker med høj visibilitet. Den orange og gule Yellow Viz PF Insulator -serie passer ideelt til dem, der har behov for god, alsidig håndbeskyttelse og hårdfør præstationsevne til en række udendørsopgaver fra byggearbejde- og forsyningsværker- til jernbane- og lokale myndigheders anvendelser. Ud over højvisibilitetsbelægninger - som kan fås i gul og orange til at passe til almindelig hi-viz beklædning hjælper Viz PF Insulator -serien til at holde arbejdende hænder varme takket være den sømløse foring af termiske frotté.. Den naturlige latexgummibelægning på håndfladen og den helt belagte tommelfinger giver ikke bare en god beskyttelse og rivemodstand, men også et fremragende greb under både våde og tørre forhold takket være den rynkede overflade. Komfort gives ikke bare i form af den varme foring, men den åbne bagside reducerer også sveddannelsen. Ved at overholde EN420 (Generelle krav), EN388 (Mekaniske risici) og EN511 (Kulde), vil den nye serie blive en firmafavorit blandt dem, som arbejder udendørs om vinteren. Der findes ikke en værre fornemmelse end at have kolde hænder, når man arbejder udendørs. Det er ikke bare særdeles ubehageligt, men det nedsætter også greb og følelse, hvilket i sig selv kan bringe arbejdssikkerheden i fare. Den nye Viz PF Insulator -serie hjælper ikke alene mod at holde hænderne varme, men yder også bæreren god alsidig beskyttelse imod fysiske opgaver med mekanisk slid. De yderligere fordele ved et godt greb under våde og tørre forhold fra handskens belægning, fleksibilitet og komfort gør Viz PF Insulator -serien til det ideelle valg for alle, der arbejder udendørs.

5 Produktnyheder 5 XRT -SERIEN GIVER ARBEJDENDE HÆNDER HÅRDFØR BESKYTTELSE For at afhjælpe mod mekaniske håndrisici har Comasec International Group lanceret en helt ny handskeserie XRT. Handskerne er ikke alene særdeles bekvemme, men den syntetiske læderbelægning på håndfladen, tommelfingeren og fingerspidserne yder beskyttelse mod en række almindelige farer, som arbejdende hænder i barske miljøer vil komme ud for XRT er designet til at beskytte arbejdende hænder i fysisk krævende miljøer, med risiko for mekaniske farer hver dag. XRT R (rød) og XRT BK (sort) er et fremragende alternativ til traditionelle læderhandsker. Den nye XRT -serie, er ideel til brug som en generel altmulig-handske i industrien, indenfor polyteknik, byggearbejde, vedligeholdelse og transport. Handsken kombinerer høj komfort og fleksibilitet med generel beskyttelse og greb. XRT -serien,er fremstillet i syntetisk læder (PU-belægning på nylon) på handskens håndflade, tommelfingre og fingerspidser og Lycra syntetiske fibre på bagsiden af hånden, har også elastik ved håndleddet for at holde handsken på plads og et ærme til at dække håndleddet. Den nye XRT -serie, som kommer i størrelserne 7 til 11, og vil kunne fås fra marts 2009.

6 Operationel sektion 6 EDC-ÅBNING BRINGER ET VÆLD AF KUNDEFORDELE CMIG har åbnet et nyt europæisk distributionscenter (EDC) for at centralisere lageropmagasinering og distribution og forbedre levering af CMIG s produkter over hele EU. Det nye EDC, som ligger i Gonesse i udkanten af Paris, vil fungere som centrum for al CMIG s logistik og styrer i øjeblikket bestillinger for Østrig. Tyskland, Storbritannien, Benelux-landene, de østlige & nordiske lande med Italien og Spanien implementeret i denne måned. Siden åbningen har EDC et allerede medført markante forbedringer af Gruppens leveringspræstation og har opnået en 98 % leveringspræstation, som toppede ved 99,4 % præstation i oktober. Det m 2 store område kan : Opbevare lastpaller Modtage 2 containere og 2 lastbiler om dagen Afsende bestillinger om året Centralisering af CMIG s lagerbeholdning og leveringsgren er et kæmpe skridt fremad for os. Nu er vi i stand til at holde og styre lager og levering af alle vores produkter fra et designeret specialistcenter meget mere effektivt. Dette har allerede ført til betydelige forbedringer inden for leveringspræstation på tværs af vores Gruppe, hvilket til gengæld har givet fordele for vores kunder, udtaler Mike Reid, partnerchef for Kommerciel og Driftsdirektør. PRODUKTION I SAMARBEJDE MED MILJØET Eco-Management and Audit Scheme (EMAS) godkender organisationer, der løbende forbedrer deres miljømæssige præstationsevne. Vores drift anlæg i Portugal, MIP, er blevet godkendt med EMAS og demonstrerer dermed CMIG s engagement med hensyn til miljøet og løbende forbedring. Et andet symbol, som ofte vises på papir- og karton emballage er RESYgenbrugssymbolet. Dette symbol garanterer, at emballage med dette symbol kan genbruges og vil accepteres af kartongenbrugere. Når Oeko-Tex Standard 100-logoet er på vores emballage, bekræfter det, at produktet er fri for skadelige materialer. Vi har for nyligt modtaget det for Monygrip- og den nye Nitrotough N1200/N1300/N1500/N1700-serie.

7 Andre nyheder 7 LYS, KAMERA, ACTION FOR NY CMIG VIRKSOMHEDS-DVD CMIG har produceret og lanceret en splinterny virksomheds-dvd, som viser Gruppens kvaliteter og evner hen over dens internationale forretning. Den nye DVD er blevet produceret for at give både kunder og distributører mulighed for selv at se de ekstremt høje produktionsstandarder samt udviklingen indenfor R&D, produktion- og miljømæssige vilkår. Alt dette i kombination gør CMIG til en af verdens ledere inden for hånd- og armbeskyttelse. Ifølge Melinda Ferrari, Marigold Marketing afdeling, leverer den nye DVD den perfekte platform til at gøre kunder, leverandører og distributører i stand til at kigge ind i CMIG s verden og ikke alene forstå, hvordan deres produkter fremstilles, men også niveauet af kvalitetskontrol og miljømæssige processer, hvordan der fokuseres på standarder af høj kvalitet og den vedvarende investering i ny produktforskning og udvikling. Med produktionsanlæg i Portugal og Malaysia og virksomheder verden over er det svært for folk at forstå, hvad det involverer at være en global leder inden for hånd- og arm beskyttelse, og hvordan de kvaliteter, som vi investerer i fremstillingen af vores produkter, gives videre til vores kunder; men DVD en gør arbejdet fortrinligt og slår meddelelsen fast med syvtommer søm, at vi ikke bare er en producent af industrielle sikkerhedshandsker og -ærmer, men at vi også er på forkant med udvikling, sikkerhed og miljø indenfor industrien ved at sætte de allerhøjeste standarder og viderebringe dem, via kvaliteten af vores produkter, til vores kunder. På et marked, der er mere og mere konkurrencepræget, mener vi, at det er vigtigt, at folk forstår præcis, hvad vi investerer for at sikre, at arbejdende hænder forbliver sikre og i god stand arbejdslivet igennem, udtaler Melinda Ferrari.

8 Love your hands, we do TM 8 5, Allée des Bas Tilliers Gennevilliers Cedex - France Tel: + 33 (0) Fax: + 33 (0) Marigold Industrial og det enkelte varemærke eller titel på vores produktserier er registrerede varemærker i Comasec Group. Comasec, Alle rettigheder forbeholdes. MKT 0405.

Dansk Miljørengøring

Dansk Miljørengøring Dansk Miljørengøring I over 30 år har vi leveret miljø- og kvalitetsbevidst rengøring til alle typer erhvervsvirksomheder, indenfor både den offentlige og private sektor. Alt hvad vi foretager os, både

Læs mere

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU

:PVS DBSHP PVS DPNNJUNFOU Transport udover alle grænser Den stærkt stigende internationale samhandel skærper kravene til godssikring. Kravene til virksomhederne øges. Det handler om at undgå dyre transportskader, vel at mærke på

Læs mere

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt

GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt GRENKE: Større fleksibilitet for virksomheden Leasing ganske enkelt Vi hjælper dig til at opnå succes Virksomhederne har brug for fleksibilitet. Og fleksibilitet kræver et ægte partnerskab. Det har vi

Læs mere

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri

Et åbent Europa skal styrke europæisk industri Januar 2014 Et åbent Europa skal styrke europæisk industri AF chefkonsulent Andreas Brunsgaard, anbu@di.dk Industrien står for 57 pct. af europæisk eksport og for to tredjedele af investeringer i forskning

Læs mere

Risk management for. notebooks. Danish Design &

Risk management for. notebooks. Danish Design & Risk management for? notebooks Danish Design & Minimise physical damage to Notebooks - see how! 22% af alle bærbare går i stykker i løbet af 3 år! * Bærbare PC tåler ikke slag, stød og rystelser og de

Læs mere

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld

Teknisk isolering. Udgave 7 / 2014. & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Teknisk isolering Udgave 7 / 2014 & Rørskåle og teknisk isolering lavet af glasuld Moderne isolering har et navn Historien bag det succesfulde foretagende, Sager AG, er tæt forbundet med nutiden. Det hele

Læs mere

ARK & PAPIR FRA KARTON ANTIM 65 TESTLINER KARTON + PE SILKEKARDUS. Her finder du ark & papir til alle formål. ALBE Emballage A/S Tlf.

ARK & PAPIR FRA KARTON ANTIM 65 TESTLINER KARTON + PE SILKEKARDUS. Her finder du ark & papir til alle formål. ALBE Emballage A/S Tlf. ARK & PAPIR FRA Her finder du ark & papir til alle formål KARTON KARTON + PE TESTLINER ANTIM 65 SILKEKARDUS 89 Ark og papir til alle formål alt hvad du har brug for Testliner - Mellemlægspap Testliner

Læs mere

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com

PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR. www.dstchemicals.com PurePerformance DST-DEGREEZ DERUST DST-PAS DST-DEBURR www.dstchemicals.com Pure Performance Et helstøbt koncept som bygger på grundig forberedelse, fra problemafdækning over løsning til after-sales. Vores

Læs mere

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet?

Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? Hvor og hvordan kan man være tilstede på nettet? 1) Den klassiske tilstedeværelse Visitkort hele pakken blogs Fora Netbutik Distribueret indhold 2) De sociale medier Facebook LinkedIn Twitter Faglige blogs

Læs mere

www.brother.dk QL-labelguide

www.brother.dk QL-labelguide www.brother.dk QL-labelguide Indhold. Hjemmekontor. Kontor. Lager og postcentre. Medicin og laboratorium. Detail og fødevareindustri. Uddannelse. Jura og økonomi. Gæster og eventmanagement. DK-etiket og

Læs mere

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy

2013/14 ESSENTIAL VISIbILITy 01/14 ESSENTIAL Visibility MODERIGTIGT OG SYNLIGT Vores Essential Visibility-kollektion giver al den synlighed, du har brug for, kombineret med alle væsentlige funktioner og komfort. Kollektionen er baseret

Læs mere

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER

BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER BÆREDY RENGØ BÆREDYGTIGE RENGØRINGSPRODUKTER med certifikat En SPT-Certifi ceret leverandør forholder sig til kvalitet, miljø og økonomi. FAGLIG SPARRINGFAG PLIGTEN TIL AT HANDLE I FÆLLESSKAB Voksende

Læs mere

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.

Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo. Velkommen til årtiets dansk-kinesiske netværksmulighed! Midtexpo v. Innovation Lab Finlandsgade 20 DK 8200 Arhus N. www.midtexpo.dk Kina vil i fremtiden ikke være verdens fabrik - men snarere verdens innovationsmaskine

Læs mere

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne

Din virksomhed. Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Din virksomhed Microsoft Dynamics NAV 2009 - med dine medarbejdere i hovedrollerne Lars Forsendelse og modtagelse Lars holder styr på forsendelser og modtagelser af varer. Han er også team leder for for

Læs mere

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE

VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE HÅG & THE ENVIRONMENT & HÅG & THE ENVIRONM VI ARVER IKKE JORDEN AF VORES FORÆLDRE...VI LÅNER DEN AF VORES BØRN DET GØR VI... HÅG har en gennemgribende idé om, at alle virksomheder har et ansvar ud over

Læs mere

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere?

Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Hvilken betydning har physical agents-direktivet for arbejdsgivere og medarbejdere? Hvem påvirkes af direktiverne og reglerne? Direktiverne og reglerne henvender sig primært til arbejdsgivere for personer, der som led i deres arbejde skal holde og betjene værktøj eller udstyr, der overfører

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNERNE

Læs mere

NYE MULIGHEDER, NYE VEJE TIL FORDEL FOR DIN FORRETNING

NYE MULIGHEDER, NYE VEJE TIL FORDEL FOR DIN FORRETNING NYE MULIGHEDER, NYE VEJE TIL FORDEL FOR DIN FORRETNING MED EU HELBILSGODKENDELSE (ECWVTA) NYE MULIGHEDER FORUDE Hvad er ECWVTA? Siden april 2009 har EU arbejdet med ny lovgivning, der vil sikre fælles

Læs mere

online på store.norgren.com/dk

online på store.norgren.com/dk VI TILFØJER FORDELE OG VÆRDIER VIA RÅDGIVNING, EKSPERTISE OG SERVICE. YOU CAN SEE OUR THINKING. NORGREN EXPRESS RÅDER OVER TUSINDVIS AF HØJTYDENDE PNEUMATISKE MOTION OG FLUID KONTROL PRODUKTER PÅ LAGER,

Læs mere

Napos bedste sikkerhedssymboler. Lektion 1 fare og forbudsskilte. (7 9 år)

Napos bedste sikkerhedssymboler. Lektion 1 fare og forbudsskilte. (7 9 år) Napos bedste sikkerhedssymboler og skilte Lektion 1 fare og forbudsskilte (7 9 år) Det er aldrig for tidligt at introducere børn for de grundlæggende sikkerhedsprincipper, som de voksne kender fra reglerne

Læs mere

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer

Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Vi sætter scenen for morgendagens digitale muligheder og udfordringer Fredag 4. december 2015 hos IDA Mødecenter, København. De nye teknologier har medført nye forretningsmodeller, der ændrer konkurrenceforholdene

Læs mere

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager

Merchandise Emballage Beklædning Skilte Tryksager Global virksomhed GEMINI er en international handelsog produktionsvirksomhed etableret i 1989, med kontorer i København, Hong Kong og Kina. Vi er specialister i fremstilling af unikt merchandise, luksus

Læs mere

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER

Nexa Autocolor Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Din forretningspartner INNOVATIVE REPARATIONSLØSNINGER Førende inden for farver, lak og værkstedsoptimering Nexa Autocolor er blandt verdens førende autolakmærker og forhandles i over 147 lande. Nexa Autocolor

Læs mere

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand

The world s favourite lock. User Manual. An ASSA ABLOY Group brand The world s favourite lock User Manual An ASSA ABLOY Group brand 1 Tak for at de valgte Yale Doorman Denne manual, quick guiden og installations manualen, sikre at produktet anvendes sikkert og korrekt,

Læs mere

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods

A Member of the Constructor Group GRENREOL. Justerbart lagersystem til langgods A Member of the Constructor Group GRENREOL Justerbart lagersystem til langgods Grenreol: Justerbart lagersystem til langgods "Uanset om det er plasticrør, trævarer eller metalstænger - grenreoler er ideelt

Læs mere

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG

SocialTime. Du kan gøre opmærksom på din nye Facebook-side eller app uden at bruge penge på reklamer. Gratis markedsføring START I DAG S O M M E R 2 0 1 3 SocialTime Skab din forretning på Facebook Gratis markedsføring Du tror allerede på værdien af Facebook markedsføring - det er derfor du læser dette nu, ikke? Du kan gøre opmærksom

Læs mere

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG

VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG VIRKSOMHEDSPROFIL EN MERE EFFEKTIV HVERDAG Gennem vores markedsviden og indsigt i den enkelte kundes behov, implementerer vi løsninger, der sikrer en mere effektiv forretning SELSKABET, FIRMAET & PARTNEREN

Læs mere

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed

Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed Intelligent Print Management Identifikation Omkostningskontrol Sikkerhed SafeCom er repræsenteret af certificerede partnere i: Australien Danmark England Finland Frankrig Holland Hong Kong Indonesien Irland

Læs mere

CO2-udledning ved distribution af fisk i genbrugsemballage, målt i forhold til EPS engangsemballage.

CO2-udledning ved distribution af fisk i genbrugsemballage, målt i forhold til EPS engangsemballage. CO2-udledning ved distribution af fisk i genbrugsemballage, målt i forhold til EPS engangsemballage. Teknologisk Institut, september 2011 Indhold Projektets indhold... 3 Indledning... 4 Sammenligning af

Læs mere

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN?

HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? 5. og 6. september 2014 i Bella Center HVORDAN SKAL VI BO I FREMTIDEN? Mød 1.500 beslutningstagere fra alle landets almene boligorganisationer på Danmarks største messe for almene boliger. Over 50 udstillere

Læs mere

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI

GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI GPS FOUR FORRETNINGS- STRATEGI Med GPS Four har vi en ambitiøs strategi og et stærkt værktøj, som kan sikre, at vi holder fast i retning og mål. Målene i GPS Four er klare: vi vil sætte yderligere fart

Læs mere

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed

Geberit AquaClean Mera. Et mesterværk. funktion og design. Kan leveres fra 1. september 2015. Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design Kan leveres fra 1. september 2015 Nyhed Geberit AquaClean Mera Et mesterværk i funktion og design. Geberit AquaClean Mera løfter niveauet for douchetoiletters

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

PROPEX A/S PROFESSIONELLE TURNKEY LØSNINGER - WORLD WIDE. Bag in Box

PROPEX A/S PROFESSIONELLE TURNKEY LØSNINGER - WORLD WIDE. Bag in Box Bag in Box Propex er totalleverandør af løsninger til emballering af produkter i Bag in Box. Propex er med fra start til slut med rådgivning, valg af udstyr, installation og service af dit anlæg. Propex

Læs mere

NETWORKED BUSINESS TOUR

NETWORKED BUSINESS TOUR NETWORKED BUSINESS TOUR Fra social media-buzz til Networked Business Bliv medarrangør - det er gratis og skaber forandring og værdi for dine kunder og dit netværk prospekt: version 3 JERES NÆSTE EVENT

Læs mere

AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN

AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN AUGMENTED REALITY GØR TRYKSAGEN LEVENDE DEN GRAFISKE BRANCHE KOBLER TRYKTE OG DIGITALE MEDIER SAMMEN Augmented Reality giver tryksagen en ny dimension, og det kunne 2.800 marketing- og kommunikationschefer

Læs mere

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes

Canon Essential Business Builder Program. Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Canon Essential Business Builder Program Samler alt det, din virksomhed har brug for til at opnå succes Essential Business Builder Program - Introduktion Det er udfordrende at drive en printforretning.

Læs mere

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver

En miniguide til. nyhedsbreve. skab intern afklaring af behov, setup og mål. Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver En miniguide til nyhedsbreve skab intern afklaring af behov, setup og mål Af Rasmus Thau Riddersholm, rådgiver 2 Intro! E-mailmarketing er ikke død.! Har man indblik i marketingkanaler på tværs, ved man,

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Inspiration til ledelse af forsyningskæden - Netværk skal skubbe gang i Supply Chain Management Erhvervsmagasinet SCM er det førende medie

Læs mere

Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger. Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S

Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger. Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S Nye spilleregler for påvirkning af den digitale forbruger Eva Steensig Erhvervssociolog og stifter af Lighthouse Cph A/S Spillebanen: Rammen som adfærdsændringer foregår i Økonomi Polarisering Sundhed

Læs mere

Reducer servietforbruget med mindst 25%* med Tork Xpressnap servietsystem

Reducer servietforbruget med mindst 25%* med Tork Xpressnap servietsystem Minimer forbruget. Maksimer synligheden. Reducer servietforbruget med mindst 25%* med Tork Xpressnap servietsystem *I sammenligning med traditionelle servietsystemer Mere værdi, bedre hygiejne, mindre

Læs mere

Impact værktøj retningslinjer

Impact værktøj retningslinjer Impact værktøj retningslinjer Værktøj fra Daphne III projektet IMPACT: Evaluation of European Perpetrator Programmes (Programmet for evaluering af Europæiske udøvere af krænkende adfærd) Impact værktøj

Læs mere

Velkommen til Olie Gas Danmark

Velkommen til Olie Gas Danmark Vi vil skabe værdi Der er fortsat et betydeligt forretningspotentiale i Nordsøen, for alle led i værdi kæden. Med Olie Gas Danmark er der skabt en nødvendig fælles platform til at i mødegå fremtiden. VELKOMMEN

Læs mere

OPQ Profil OPQ. Rapport om følelsesmæssig intelligens. Navn Sample Candidate. Dato 23. oktober 2013. www.ceb.shl.com

OPQ Profil OPQ. Rapport om følelsesmæssig intelligens. Navn Sample Candidate. Dato 23. oktober 2013. www.ceb.shl.com OPQ Profil OPQ Rapport om følelsesmæssig intelligens Navn Sample Candidate Dato www.ceb.shl.com Rapport om følelsesmæssig intelligens Denne rapport beskriver en række kompetencer, som er afgørende for

Læs mere

PR062015 08. april 2015 Øknomi Side 1 af 5. PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0

PR062015 08. april 2015 Øknomi Side 1 af 5. PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0 Øknomi Side 1 af 5 PC-baseret styreteknik garanterer markedsvækst og danner grundlag for Industri 4.0 Beckhoff øger sin omsætning med 17 procent og passerer 500 mio. Euro Stigning i omsætningen på 17 %

Læs mere

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler

Værd at vide... www.efg.dk. Fleksible kontormøbler Værd at vide... www.efg.dk Fleksible kontormøbler Kontorets ABC De fleste mennesker køber kun kontormøbler få gange i deres liv og da det er en vigtig investering, skal resultatet også være bedst muligt.

Læs mere

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor

Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor Den mest robuste, holdbare og pålidelige sensor FØDEVARESIKKER (ECOLAB) SALTVANDSRESISTENT SVEJSE IMMUN...er nu også svejseimmun! Poto : U.S. Navy - Brugen krænker ingen regler opstillet af U.S. Navy Serie

Læs mere

Your partner in. sign making and digital print

Your partner in. sign making and digital print Your partner in sign making and digital print Mere end 30 års erfaring indenfor skilteindustrien og digialt tryk. Kernevirksomheden er visuel kommunikation Siden 1976 har vores virksomhed fokuseret på

Læs mere

Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Download af pressebilleder på

Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Download af pressebilleder på Pressemeddelelse Oktober 2013 blickfang Copenhagen er årets shopping-event! Om kun fire uger er det igen tid til den internationale designmesse blickfang, der både er designscenens hot spot og årets design-shopping-event

Læs mere

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil.

navigationssystemet i din Renault Opdater www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. OPDATERINGS- GUIDE TIL MEDIA NAV navigationssystemet i din Renault Opdater GRATIS! * www.renault.dk *Inden 90 dage efter levering af din bil. Velkommen til MEdia Nav! Tak for at du netop har anskaffet

Læs mere

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN

STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN STRØMLINING HÅNDTERING AF PAPIRPROCESSER I EN DIGITAL VERDEN NOGLE AF DE BEDSTE MULIGHEDER FOR AT OPTIMERE WORKFLOWS FINDES, HVOR PAPIR OG DIGITALT MØDES Alle ved, at... DIGITALE PROCESSER STRØMLINER INFORMATIONSFLOWET

Læs mere

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER

17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER 17 METODER TIL SUCCESFULD ONLINE OG OFFLINE MARKEDFØRING MED GAVEARTIKLER Indholdsfortegnelse INTRODUKTION...3 ONLINE MARKEDSFØRING MED GAVEARTIKLER...4 Promovér din virksomheds hjemmeside...4 Konkurrencer...4

Læs mere

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.

Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss. Danfoss A/S Salg Danmark, Jegstrupvej 3, 8361 Hasselager Tel.: +45 8948 9108 Fax: +45 8948 9307 www.varme.danfoss.dk E-mail: varmepumper@danfoss.dk Danfoss påtager sig intet ansvar for mulige fejl i kataloger,

Læs mere

GROUP NEWS. Nyheder fra TripleNine Group. Nyt fra TripleNine Group

GROUP NEWS. Nyheder fra TripleNine Group. Nyt fra TripleNine Group NYHEDSBREV #1 FEBRUAR 2015 Nyheder fra TripleNine Group» Et forrygende resultat 2014» Lota Protein S.A. opnår Pro Pyme Seal» God ide at investere i fiskeriet i Mauretanien» Sydafrika ser vækstmuligheder»

Læs mere

Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.1

Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.1 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.1 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.2 Erhvervsskolernes Forlag, Logistik i virksomheden Fig. 8.3 Transportmarked Traditionelt

Læs mere

GlaxoSmithKline Pharma A/S INT (Denmark)

GlaxoSmithKline Pharma A/S INT (Denmark) Juli 2013 Kære leverandør GlaxoSmithKline Pharma går over til elektronisk fakturering - som del af GlaxoSmithKline Pharma s (GSK) igangværende politik med løbende at forbedre effektivitet og service (for

Læs mere

Workwear. Designed to work.

Workwear. Designed to work. Workwear. Designed to work. Hi-Vis Premium Med stolthed kan vi præsentere vores premiumserie i Hi-Vis-segmentet Hi-Vis-tøjets primære formål er jo at være synligt. Vi har sørget for at gøre denne kollektion

Læs mere

fordi styrke forpligter

fordi styrke forpligter fordi styrke forpligter B R Ø D R E N E D A H L W W W. B D. D K Vi er store nok ti Få endnu mere ud af os Du kender allerede lidt til Brødrene Dahl. Det er vi glade for. Vi tror også, at du kan få endnu

Læs mere

It s Your Safety! Her står lidt om hvad udnyttelse er og hvordan du kan få en god oplevelse online

It s Your Safety! Her står lidt om hvad udnyttelse er og hvordan du kan få en god oplevelse online It s Your Safety! Her står lidt om hvad udnyttelse er og hvordan du kan få en god oplevelse online Hvad er Udnyttelse? Det at blive udnyttet kan dække over mange ting. Det handler om, at du bliver presset

Læs mere

teamtøj i eget design

teamtøj i eget design teamtøj i eget design er en tekstil virksomhed der blev etableret i 1948. Siden starten har vi fokuseret på sportstøj og elite sport. Vi har fokuseret på cykelsporten siden 1997, hvor vi startede vores

Læs mere

Medieinformation 2012-2013

Medieinformation 2012-2013 Medieinformation 2012-2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande

Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Opbevaring og administration af nøgler & værdigenstande Kvalitet Sikkerhed Tryghed proxsafe løser dine nøgleproblemer Hvor er digital kameraet? Hvem har brugt firmabilen? Hvornår var teknikeren sidst i

Læs mere

Laptop Access system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift

Laptop Access system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift Laptop Access system for trådløs internetforbindelse og effektiv hoteldrift Laptop Access System er en moderne service for hoteller, der stiller

Læs mere

STRATEGISK CSR. Til gavn for virksomheden og samfundet. CSR Link Temadag i Vejle 02.06.2014 Louise Koch * CSR Chef * Dansk Erhverv

STRATEGISK CSR. Til gavn for virksomheden og samfundet. CSR Link Temadag i Vejle 02.06.2014 Louise Koch * CSR Chef * Dansk Erhverv STRATEGISK CSR Til gavn for virksomheden og samfundet CSR Link Temadag i Vejle 02.06.2014 Louise Koch * CSR Chef * Dansk Erhverv Hvem er Dansk Erhverv? Erhvervsorganisation med 17.000 medlemsvirksomheder

Læs mere

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år

Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år København, den 26. oktober 2009 Ny pensionsanalyse: Stærkt afkast comeback i Unit Link pensioner i år Morningstar analyserer nu som noget nyt pensionsselskabernes egne risikoprofil fonde fra Unit Link

Læs mere

FORMANDSBERETNING Ekstraordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S den 7. oktober 2014

FORMANDSBERETNING Ekstraordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S den 7. oktober 2014 Side 1 af 5 FORMANDSBERETNING Ekstraordinær generalforsamling i Auriga Industries A/S den 7. oktober 2014 Slide 1 - Forside Kære aktionærer, medarbejdere og gæster: hjertelig velkommen til denne ekstraordinære

Læs mere

DELLS GUIDE TIL MOBILITET

DELLS GUIDE TIL MOBILITET DELLS GUIDE TIL MOBILITET SOM BÆRBARE PC'ER BØR VÆRE Du vil have en bærbar pc uden kompromisser. Du vil reducere nedetid med systemer, der kan leve op til selv den mest krævende rejsende medarbejders behov.

Læs mere

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa

Rowa Automatiseringssystemer. Innovation inden for medicinadministration. Rowa Rowa Automatiseringssystemer Innovation inden for medicinadministration Rowa R innova 68 03 09 14 OUR VISION OUR MISSION VORES VÆRDIER 03 VORES VISION Med hver enkelt teknologisk ti n ønsker vi at bidrage

Læs mere

TEKNOLOGISK INSTITUT. Mød de danske videninstitutioner 4. Maj 2004

TEKNOLOGISK INSTITUT. Mød de danske videninstitutioner 4. Maj 2004 TEKNOLOGISK INSTITUT Mød de danske videninstitutioner 4. Maj 2004 Divisioner og centre Byggeri Beton Byggekomponenter Murværk Proces og IT Rørcentret Svømmebadsteknologi Tekstil Træ Materialer Kemi- og

Læs mere

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk

PaperlinX A/S Bastrupgaardvej 8-10 7500 Holstebro Telefon: 70 10 33 66 Info.dk@paperlinx.com www.paperlinx.dk Om os PaperlinX blev grundlagt i Holstebro i 1918, dengang under navnet Christian Christensen & Co., eller kort og godt: CC&CO. Vi har altid været en handelsvirksomhed med et meget bredt produktsortiment

Læs mere

10 Mål og strategi på privatkundeområdet

10 Mål og strategi på privatkundeområdet 10 Mål og strategi på privatkundeområdet Kvalitative mål Kvantitative mål Karakteristika Bløde Hårde Succeskriterium Skal fornemmes Kan tælles, måles osv. Eksempel Et bedre image Forbedre salget af ratepensioner

Læs mere

Sæt fokus på indeklimaet

Sæt fokus på indeklimaet Tryksag 541-643 Hvis I vil vide mere Kom godt i gang med standarder I er velkomne til at kontakte vores erfarne konsulenter inden for indeklima: Seniorkonsulent Erling Trudsø Ring 21 24 21 90 eller send

Læs mere

Det skal ikke være noget handicap at få ny bil... www.motorbyen.dk. SJÆLLAND Park Allé 289 H 2605 Brøndby Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09

Det skal ikke være noget handicap at få ny bil... www.motorbyen.dk. SJÆLLAND Park Allé 289 H 2605 Brøndby Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09 Det skal ikke være noget handicap at få ny bil... www.motorbyen.dk FYN Hvidkærvej 4 5250 Odense SV Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09 SJÆLLAND Park Allé 289 H 2605 Brøndby Tlf. 63 15 20 00 Fax 63 15 20 09

Læs mere

Lean Energy Cluster. Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk

Lean Energy Cluster. Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk Lean Energy Cluster Peter Gedbjerg direktør peter.gedbjerg@leanenergy.dk 1 Lean Energy er en forening Vores formål er vækst og nye arbejdspladser Vi samler interessenter/medlemmer, der kan se en forretning

Læs mere

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S

Stillings- og personprofil. Administrerende direktør FDC A/S Stillings- og personprofil Administrerende direktør FDC A/S Maj 2014 Opdragsgiver FDC A/S Adresse Lautrupvang 3A 2750 Ballerup Tlf.: 44 65 45 00 www.fdc.dk Stilling Administrerende direktør Refererer til

Læs mere

Eksportforberedelsen. Væksthus Sjælland 1

Eksportforberedelsen. Væksthus Sjælland 1 Eksportforberedelsen Væksthus Sjælland 1 Hvor kommer jeg fra? Væksthus Sjælland Hjælper dig i gang med en konkret handlingsplan Herunder Eksport Sparring fra vores erfarne konsulenter Kontakt til erhvervsfremme

Læs mere

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select

Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker. Planlægning og installation. Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ecostat Select Hansgrohe Fagbrochure til den professionelle håndværker Planlægning og installation Design og stor fornøjelse Den nye Hansgrohe Ren brusefornøjelse i fineste form Raindance Select Showerpipe 360 Bruseglæde

Læs mere

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort

GROHE ECOJOY KOLDSTART. Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort GROHE ECOJOY KOLDSTART Mindre energi, mindre forbrug, 100% komfort September 2014 GROHE TEKNOLOGI GROHE PRODUKTFORDELE GROHE SilkMove ES Let og enkel håndtering med unik præcision og ultimativ komfort

Læs mere

Medieinformation 2013

Medieinformation 2013 Medieinformation 2013 Et erhvervsmedie fra: ERHVERVSMAGASINET Erhvervsmedier om vvs, el & ventilation - Erhvervsmagasinet Installatør er det eneste professionelle medie, som dækker alle danske installationsbrancher

Læs mere

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Medlemskab gør en forskel

Medlemskab gør en forskel Medlemskab gør en forskel bestwestern.com bestwestern.dk Hvad betyder det for hotellet? Best Western - fordelene ved at være en del af verdens største hotelkæde Best Western er en sammenslutning af individuelt

Læs mere

Etablering af tekstilmølle i Danmark

Etablering af tekstilmølle i Danmark Etablering af tekstilmølle i Danmark Forundersøgelse Introduktion Tekstilmøllen er en industrivirksomhed der genanvender tekstiler og skaber et unikt dansk produkt. I dag bliver der alene i Danmark smidt

Læs mere

Jesper Stub Johnsen. Ikke alle billeder tåler dagens lys! Jesper Stub Johnsen, 2005

Jesper Stub Johnsen. Ikke alle billeder tåler dagens lys! Jesper Stub Johnsen, 2005 Jesper Stub Johnsen Ikke alle billeder tåler dagens lys! Jesper Stub Johnsen, 2005 DINE FAMILIE- OG FERIEBILLEDER FOREVIGT? Velkommen og præsentation Lidt fotohistorie og hvad der kan gå galt Fotografier

Læs mere

Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring. Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA

Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring. Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA Fra branchestrategi til konkret anvendelse i virksomhedens markedsføring Temadag, Vejle 4. juni 2014 Carsten Bøg, GA CSR status i den danske grafiske branche Bred anvendelse af ledelsessystemer Mere end

Læs mere

Produktion i Danmark. Robotter i global kamp

Produktion i Danmark. Robotter i global kamp Produktion i Danmark Robotter i global kamp Titel: Robotter i global kamp Udarbejdet af: Teknologisk Institut Analyse og Erhvervsfremme Gregersensvej 1 2630 Taastrup August 2015 Forfattere: Stig Yding

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN

DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Undervisning og AV Synlighed og Information DE SMÅ VÆRKTØJER, DER GØR FORSKELLEN Stenholm 7-9400 Nørresundby Tlf. +45 98 19 35 33 www.exakt.dk - exakt@exakt.dk Symbolkommunikation: En hjælp til børn og

Læs mere

Gratis hjemmeside. til alle klubber og hold. Inviter spillere / medlemmer enormt simpelt!

Gratis hjemmeside. til alle klubber og hold. Inviter spillere / medlemmer enormt simpelt! Gratis hjemmeside til alle klubber og hold NY gratis SERVICE! gratis hjemmesider til alle hold og klubber. Inviter spillere / medlemmer enormt simpelt! Vi vil gerne have lov til at introducere en helt

Læs mere

Kunderne siger. Fakta

Kunderne siger. Fakta Kunderne siger Vores koncept er baseret på atmosfære, omsorg og fællesskab. Cafitesse er en fremragende løsning med hensyn til hurtig levering, enkelhed, rengøring, konsekvent fleksibilitet og en rigtig

Læs mere

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence

ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence ISO 9001:2015 OG ISO 14001:2015 NYE VERSIONER AF STANDARDERNE ER PÅ VEJ ER DU KLAR? Move Forward with Confidence HVORFOR 2015 REVISIONEN? I en verden hvor de økonomiske, teknologiske og miljømæssige udfordringer

Læs mere

Hvordan får vi Danmark op i gear?

Hvordan får vi Danmark op i gear? MainTech 2013 15. maj 13 Hvordan får vi Danmark op i gear? Kent Damsgaard Underdirektør, DI Kan du få 500 kr. ud af en femmer? 2 Danske virksomheder har globale styrker Blandt de bedste til at levere i

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger

Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Velkommen til en verden med perfekte cable management løsninger Markeder & Produkter Velkommen tíl HellermannTyton. HellermannTyton er en ledende producent af produkter til befæstigelse, fastgørelse, identifikation,

Læs mere

Beskrivelse af jobområdet

Beskrivelse af jobområdet Side 1 af 5 Nummer: 2751 Titel: Produktion af køle- og klimaanlæg Kort titel: Køleteknik Status: GOD Godkendelsesperiode: 01-01-2006 og fremefter Beskrivelse af jobområdet Definition af jobområdet Jobområdet

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Canon Self-Service

Sådan kommer du i gang med Canon Self-Service Sådan kommer du i gang med Canon Self-Service En vejledning, der hjælper dig med at blive registreret og komme i gang med at bruge portalen til Canon Self-Service 1 Introduktion Denne vejledning er udarbejdet

Læs mere

Første Udgave Februar 2014. Low Energy Low Carbon Buildings

Første Udgave Februar 2014. Low Energy Low Carbon Buildings I solering Første Udgave Februar 2014 NÆSTE GENERATION AF ISOLERING Low Energy Low Carbon Buildings Introduktion Udfordringen Energioptimering er nøglen til at opnå mange af Europas økonomiske, energi-,

Læs mere

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014

Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor. 20. marts 2014 Turisme & sociale medier - Instagram og Tripadvisor 20. marts 2014 TRINE-MARIA KRISTENSEN Cand. scient. soc. (PR) Marketing & Kommunikation Social Media rådgiver og underviser siden 2005 Jeg har blandt

Læs mere

Maj 2012. Barodarealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty.

Maj 2012. Barodarealty.com Case Studie. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty. Hvordan E-Intelligence etablerede en Solid og Lukrativ Online Tilstedeværelse for Barodarealty.com Maj 2012 Barodarealty.com Case Studie Ophavsret eintelligenceweb.com 2013 Kontakt os: eintelligenceweb.com

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

Vækstforum Region Hovedstaden. Vækstforum Danske Bank den 17. april 2008

Vækstforum Region Hovedstaden. Vækstforum Danske Bank den 17. april 2008 Vækstforum Region Hovedstaden Vækstforum Danske Bank den 17. april 2008 www.danskebank.dk/finanscenter Finanscenter København din regionale sparringspartner Finanscenter København Holbergsgade 2 1090 København

Læs mere