Referat. Frivilligråd

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Frivilligråd"

Transkript

1 Referat Frivilligråd Møde nr.: Møde i Frivilligrådet Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale, Social og sundhedsforvaltningen Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården og DGI) Michael Raasig (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar) Ib Ipsen (Danske Handicap Organisationer) Lone Suhr Olsen (Ringsted Krisecenter) Jan Jakobsen (Handicaprådet) Birgit Thomsen (Ældrerådet) Jannie Seiffert (Folkeoplysningsrådet) Birthe Nielsen (Integrationsrådet) Kim Bonde (Kultur-& Trivselsudvalget) Martin Damgård Nielsen (Sammenslutning af landsbyforeninger) Fraværende Lis Andersen (Hyldegården og DGI), Ib Ipsen (Danske Handicap Organisationer), Lone Suhr Olsen (Ringsted Krisecenter), Jan Jakobsen (Handicaprådet) Bemærkninger Jette Frederiksen, Hyldegården deltog i stedet for Lis Andersen.

2 Indholdsfortegnelse Punkt nr. Side

3 2. Forslag om fordeling af 18 midler til integrationsområdet forår Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde forår Frivillig Fredag og mulighed for deltagelse i frivillig praktik Orientering om Frivillig Fredag Udpegning af repræsentant for det frivillige sociale område Næste møder i Frivilligrådet Eventuelt...18 Bilagsoversigt...19 Åben sag Sagsid: Sagen afgøres i: Frivilligråd Bilag: Beslutning i Frivilligråd den Godkendt.

4 2. Forslag om fordeling af 18 midler til integrationsområdet forår 2012 Åben sag Sagsid: 12/823 Sagen afgøres i: Kultur- og Trivselsudvalget Bilag: 1 Oversigt-Integrationsprojekter forår 2012.xlsx (41523/12) 2 Samlet- integrationsansøgninger forår 2012 (41520/12) Indledning Sagsgang Orientering BY ØK ÆU PBU KMU BUU KTU SU AMU Indstilling Beslutning BY=Byråd, ØK=Økonomiudvalg, ÆU=Ældreudvalg, PBU=Plan- og Boligudvalg, KMU=Klima- og Miljøudvalg, BUU=Børne- og Undervisningsudvalg, KTU=Kultur- og Trivselsudvalg, SU=Sundhedsudvalg, AMU=Arbejdsmarkedsudvalg x Kultur- og Trivselsudvalget foretager to gange årligt en prioritering af midler, der kan fordeles til frivilligt socialt arbejde herunder integrationsprojekter. Beskrivelse af sagen Ifølge lov om Social Service 18 kan Ringsted Kommune uddele midler til frivilligt socialt arbejde. Der er i 2012 afsat en pulje på kr. til integrationsområdet, hvoraf der er brugt kr. til integrationsprisen. Der er således kr. tilbage til fordeling. Projekterne skal opfylde kriterierne for at modtage 18 midler. Det vil sige, der skal være tale om frivilligt socialt arbejde. Uddeles hele puljen ikke bliver det resterende beløb tilbageført til uddeling til almindelige projekter under 18 puljen. Næste uddeling finder sted i efteråret Der er indkommet to ansøgninger (se bilag 1 og bilag 2): 1) Powerkirken søger om kr. til Klub Tværs (aktiviteter og ture) 2) Metal Midtsjælland søger om kr. til frivillige fagmentorer på ZBC. Begge projekter opfylder kriterierne for at modtage støtte. Der søges om i alt kr. Der vil således være kr. til fordeling i efterårets ansøgningsrunde. Høring Høring i Integrationsrådet Til orientering i Frivilligrådet Økonomi Ingen budgetmæssige konsekvenser.

5 Vurdering Det er forvaltningens vurdering at nedenstående forslag til fordeling tilgodeser alle ansøgerne, i det begge støttes med det fulde beløb, der er ansøgt om. 1) Powerkirken tildeles kr. 2) Metal Midtsjælland tildeles kr. Indstilling Sundhedschefen indstiller, at 18 midler til Integrationsområdet fordeles på baggrund af forvaltningens indstilling: 1) Powerkirken tildeles kr. 2) Metal Midtsjælland tildeles kr. Beslutning i Integrationsrådet den Sagen kunne ikke behandles, da Rådet ikke var beslutningsdygtigt. Supplerende sagsfremstilling Punktet blev efterfølgende sendt i skriftelig høring i Integrationsrådet med svarfrist den 26. marts Der indkom følgende svar: Vedr. indstilling 1: Powerkirken tildeles kr. Seks af Rådets ni medlemmer støtter forvaltningens indstilling. Vedr. indstilling 2: Metal Midtsjælland tildeles kr. Fem af Rådets ni medlemmer støtter forvaltningens indstilling. En er i mod forvaltningens indstilling. Beslutning i Kultur- og Trivselsudvalget den Tiltrådt. Beslutning i Integrationsrådet den Sagen kunne ikke behandles, da Rådet ikke var beslutningsdygtigt. Beslutning i Frivilligråd den Et medlem mener, at der mangler dokumentation for, at der kommer så mange børn i Klub Tværs, som opgivet i Powerkirkens ansøgning.

6 Fordelingen af midler taget til efterrettning.

7 3. Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde forår 2012 Åben sag Sagsid: 12/823 Sagen afgøres i: Kultur- og Trivselsudvalget Bilag: 1 Alle 28 alm. 18 ansøgninger forår 2012 (49501/12) 2 oversigt-forår2012- almindelige 18 ansøgninger (50413/12) Indledning Sagsgang Orientering Indstilling Beslutning BY ØK ÆU PBU KMU BUU KTU SU AMU BY=Byråd, ØK=Økonomiudvalg, ÆU=Ældreudvalg, PBU=Plan- og Boligudvalg, KMU=Klima- og Miljøudvalg, BUU=Børne- og Undervisningsudvalg, KTU=Kultur- og Trivselsudvalg, SU=Sundhedsudvalg, AMU=Arbejdsmarkedsudvalg Kultur- og Trivselsudvalget foretager to gange årligt en prioritering af fordeling af midler til frivilligt socialt arbejde i henhold til 18 i Lov om Social Service. Sidste gang uddeling fandt sted var den 24. oktober Beskrivelse af sagen Der er indkommet 28 ansøgninger til den almindelige 18 pulje. Efterfølgende er der modtaget en ansøgning 12 dage efter ansøgningsfristens udløb. Da ansøgningen omhandler en aktivitet som først afvikles i efteråret, er den ikke medtaget i denne ansøgningsrunde. Alle ansøgninger opfylder kriterierne for at modtage støtte. En samlet oversigt over alle 28 ansøgninger er vedlagt i bilag 1 og forslag til fordeling er vedlagt i bilag 2. Fire foreninger er førstegangsansøgere eller har ikke modtaget midler fra 18 puljen de sidste tre år. Det drejer sig om Landsforeningen Præmatures Vilkår, LEV Ringsted, ADHD-Vestsjælland og Benløse Pensionistudvalg. Alle andre ansøgere har modtaget støtte inden for de seneste år. I administrationens forslag er der taget udgangspunkt i indsatsområderne for 2012 som blev besluttet på mødet i Kultur- og trivselsudvalget d. 16. januar 2012: 1 Misbrugsområdet ved Cafe Dagmar 2 Integrationsområdet 3 Træning og sundhedsfremme på kommunens plejecentre 4 Ældre, handicappede og særligt udsatte grupper 5 Aktiviteter i lokalområdet 6 Foreninger uden for Ringsted Kommune, såfremt deres aktiviteter kommer kommunens borgere til gode X Økonomi Der er i alt kr. i 18 puljen i Cafe Dagmar modtager årligt kr. Der er afsat kr. til Integrationsrådet (herunder integrationsprisen) samt kr. til handicapprisen. Derudover er der kr til fordeling til almindelige 18 aktiviteter.

8 I forårets runde ansøges der om midler for i alt kr Hvis forvaltningens forslag tiltrædes vil der blive uddelt knap kr. til almindelige 18 aktiviteter. Der vil restere kr. til fordeling ved efterårets ansøgningsrunde. Dette beløb kan vise sig at blive større, hvis der tilbageføres midler fra Integrationspuljen. Krav om regnskab og dokumentation I 2010 besluttede man at alle, der modtager støtte, skal aflægge dokumentation og regnskab. Kun en enkelt forening, der tidligere har modtaget støtte mangler at indsende regnskab for tidligere støtte. Dette skyldes, at årsregnskabet endnu ikke er færdigt, og det fremsendes snarest. En forening (Dansk Blindesamfund) har ikke fået udbetalt hele det beløb, som de fik bevilliget i 2011, på grund af manglende dokumentation. Dette skyldes primært forskudte opgørelsesperioder i forhold til halvårlige ansøgningsfrister og regnskabsår, der følger kalenderåret. To foreninger har ikke fået afviklet alle de aktiviteter, som de tidligere har fået tilskud til. Ifølge aftale med forvaltningen har foreningerne fået udsat disse til afvikling i 2012, hvorefter der aflægges regnskab for de tildelte 18 midler. Forslag til fordeling I forvaltningens forslag til fordeling fremgår det, at ansøgninger med aktiviteter udenfor Ringsted Kommune tildeles 25 % af den del af budgettet, som det vil være relevant at yde støtte til. Det anbefales at stille alle ældreforeninger og seniorklubber lige. Derfor forslås det, at de modtager et ens beløb på 5000 kr. til en udflugt eller lign. Benløse Pensionistudvalg modtager dog 7500 kr. idet de skal bruge to busser til deres udflugt, hvor de andre foreninger benytter en bus. ÆldreSagen og Røde Kors modtager 80 % af det ansøgte beløb. For resten af ansøgerne forslås det at tildele mellem % af det ansøgte beløb. Der er blandt andet lagt vægt på, at nye aktiviteter og opstart af netværk i Ringsted m.m. modtager mere i støtte end aktiviteter/foreninger, der har modtaget støtte tidligere. Udover forårets ansøgninger forslås det at afsætte kr. til afvikling af Frivillig Fredag den 28. september. Frivilligrådet og nogle frivillige foreninger er i gang med at planlægge et eller flere arrangementer i forbindelse med denne nationale mærkedag, blandt andet en temadag om samarbejdet mellem kommunen og frivillige. Høring Til orientering i Frivilligrådet, Handicaprådet og Ældrerådet. Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser. Vurdering Forvaltningen vurderer, at nedenstående indstilling til fordeling tilgodeser de vedtagne indsatsområder. Indstilling Sundhedschefen indstiller, at: 1) I alt kr fordeles til nedenstående foreninger. Forening kr. Gå-I-Gang 5.800

9 Landsforening Præmatures Vilkår Døveforening af Rikovas Støtteforening Støtteforening for Ringsted Krisecenter LEV Ringsted ADHD-Vestsjælland Dansk Blindesamfund Foreningen Danske Døvblinde Benløse Pensionistudvalg ÆldreSagen Hyldegården Ørslev Seniorforening Tirsdagsklubben i Gyrstinge Ringsted pensionistforening Tværfaglig Seniorklub Vetterslev-Høm Hyggeklubben Syd Røde Kors Hjerneskadeforening Vestsjælland Demens Selvhjælpsgruppe Osteoporoseforeningen HjerneSagen Herteforening Diabetesforening Bedre Psykiatri Benløse Aktivitetsklub - Vesterled Børns Vilkår Sum ) Cafe Dagmar modtager kr i indeværende år. 3) Der afsættes kr kr. til afvikling af Frivillig Fredag den 28. september. Beslutning i Handicaprådet den Handicaprådet tager orienteringen til efterretning Det skal dog bemærkes, at Jacob Jensen som er svagtseende ikke kan læse udsendte bilag i deres nuværende form, og dermed har han en reduceret mulighed for at forholde sig til indholdet i sagen. Det skal ligeledes bemærkes, at Handicaprådets Sekretariat tidligere via IT-afdelingen har forsøgt at få en bedre løsning i forhold til Jacobs muligheder for at se og agere i forhold til dagsorden og bilag som udsendes, dog uden at det har ført til en acceptabel løsning. Ej til stede: Jan Jakobsen, Lars Mørk, Nina Eg Hansen, Claus Nielsen, Lisbet Overvad Beslutning i Kultur- og Trivselsudvalget den Godkendt. Udvalget henstiller til, at der udarbejdes procedurer i forhold til Handicaprådets kommentarer.

10 Beslutning i Ældrerådet den Taget til efterretning. Ældrerådet deltager ikke som råd i Frivillig Fredag d. 28. september. Beslutning i Frivilligråd den Fordelingen af midler er taget til efterretning.

11 4. Frivillig Fredag og mulighed for deltagelse i frivillig praktik Åben sag Sagsid: 10/13193 Sagen afgøres i: Kultur- og Trivselsudvalget Bilag: 1 Frivillig Fredag invitation fra Frivilligrådet (63959/12) Indledning Sagsgang Orientering BY ØK ÆU PBU KMU BUU KTU SU AMU Indstilling Beslutning BY=Byråd, ØK=Økonomiudvalg, ÆU=Ældreudvalg, PBU=Plan- og Boligudvalg, KMU=Klima- og Miljøudvalg, BUU=Børne- og Undervisningsudvalg, KTU=Kultur- og Trivselsudvalg, SU=Sundhedsudvalg, AMU=Arbejdsmarkedsudvalg Ringsted Kommune har modtaget en invitation fra Frivilligrådet (landsdækkende) til at deltage i fejring af den nationale frivillighedsdag Frivillig Fredag d. 28. september 2012, blandt andet gennem Frivillig Fredag praktik. Det lokale Frivilligråd er også i gang med at planlægge en række aktiviteter. Der skal tages beslutning om Byrådet ønsker at bakke op initiativerne. x Beskrivelse af sagen Frivillig Fredag er en national frivillighedsdag, som falder på den sidste fredag i september. Dagen har til formål at markere og anerkende frivilligheden, synliggøre det frivillige arbejde, og give borgere, der ikke i forvejen yder en frivillig indsats, mulighed for at være frivillig for en dag. Sidste år var 34 kommuner involveret i Kommunalpolitikere i praktik, hvor kommunalpolitikerer fik mulighed for at komme i en dags praktik i en lokal frivillig forening. Initiativet gav foreningerne mulighed for at introducere lokalpolitikere til, hvad det vil sige at arbejde frivilligt netop i deres forening og netop i deres lokalområde. Der var ingen frivillige foreninger i Ringsted, som deltog sidste år, hvor Frivillig Fredag løb af stablen for første gang. I år ændres titlen til Frivillig Fredag praktik. Det er ikke kun kommunalpolitikere, der kan have glæde af at være i praktik i en forening, men også kommunale medarbejdere og andre. Praktikopholdet skaber en gensidig forståelse mellem parterne, og det kan være startskuddet til et nyt samarbejde. Som eksempel kan nævnes en børnehavemedarbejder, der var i praktik i en basketballklub. Her fik begge parter gavn af hinandens erfaringer og tilegnet sig ny viden om børns motorik og pædagogisk indlæring. Omdrejningspunktet for aktiviteterne er hjemmesiden hvor alle lokale som landsdækkende arrangører kan synliggøre deres aktiviteter op til selve dagen. Forvaltningen forslår, at der etableres en matchnings service, hvor kommunalpolitikere og udvalgte interesserede medarbejdere tilmelder sig med deres ønsker. Frivillighedskonsulenten

12 vil derefter finde foreninger, der kan tilbyde at tage en praktikant ind en dag/aften i ugen op til fredag d. 28. september. Andre initiativer på Frivillig Fredag Det kommunale Frivilligråd har etableret en lille arbejdsgruppe, der er i færd med at planlægge nogle aktiviteter i forbindelse med Frivillig Fredag. Man har besluttet at forsøge at iværksætte en række arrangementer, hvor man hylder den frivillige indsats. Alle frivillige sociale foreninger og andre frivillige foreninger vil blive opfordret til at deltage. Frivilligrådet har på fællesmøde med Kultur og Trivselsudvalget på møde d. 17. januar 2012, fået opbakning til blandt andet at afholde en temadag om samarbejdet mellem frivillige sociale foreninger og kommunen. Denne temadag forsøges ligeledes at blive afholdt i forbindelse med Frivillig Fredag. Generationernes Dag er det europæiske år for aktiv aldring og solidaritet mellem generationerne. Mandag den. 1. oktober er Generationernes Dag. Forvaltningen foreslår, at man medtænker det tværgenerationelle aspekt i Frivillig Fredag, hvor det er muligt, fremfor at lave nogle selvstændige aktiviteter. Høring Frivilligrådet. Til orientering i Folkeoplysningsrådet og Ældrerådet Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser Vurdering Forvaltningen vurderer, at Frivillig Fredag Praktik er en god mulighed for kommunalpolitikkere og udvalgte medarbejdere at få et indblik i, hvad der foregår i frivillige foreninger. Indstilling Sundhedschefen indstiller at: 1) Byrådet bakker op om Frivillig Fredag d. 28. september for at vise deres anerkendelse af værdien af frivilliges indsats. 2) Interesserede byrådsmedlemmer og udvalgte medarbejdere tilmelder sig Frivillig Fredag Praktik. 3) Generationernes Dag medtænkes i aktiviteter i forbindelse med Frivillig Fredag, hvor det er muligt og vil således ikke blive selvstændigt markeret.

13 Beslutning i Frivilligråd den Taget til efterretning.

14 5. Orientering om Frivillig Fredag Åben sag Sagsid: 11/23147 Sagen afgøres i: Frivilligråd Bilag: 1 Frivillig Fredag invitation fra Frivilligrådet (63959/12) Indledning Frivilligrådet samarbejder med nogle frivillige foreninger og har nedsat en arbejdsguppe med henblik på at iværksætte en række arrangementer i forbindelse med Frivillig Fredag. Der gives en status på planlægningen af Frivillig Fredag. Beskrivelse af sagen Der er nedsat en arbejdsgruppe for Frivillig fredag som består af: Michael Raasig Kirkens Korshær/Frivilligrådet Lone Suhr Ringsted Krisecenter /Frivilligrådet Jette Christenssen Q-net Anne Hartvig Gigtforeningen Birgit Kolstrup Gigtforeningen Dil Bredholt Ringsted Kommune Arbejsgruppen har besluttet at konceptet for Frivillig Fredag i Ringsted skal være meget enkelt, så det er nemt at gå til. Der er lavet en pakke: Der tages kontakt til butikker/handelsstandforeningen for at høre om vi kan låne deres udstillingsvinduer i ugen op til Frivillig Fredag. Der laves et koncept/skabelon for plancher, så foreninger kan præsenterer sig selv og fortælle den gode historie. Plancherne skal hænge i butiksvinduerne i ugen op til fredag d. 28/9. Frivillig Fredag går frivillige og foreninger i optog fra Ringstedet via Outletten til torvet Der laves bagdes (Tak for at du er frivillig), som uddeles til folk på gaden vi møder, som selv er frivillige. Der laves en lille brochure om Frivillig Fredag, de gode historier og liste med deltagende foreninger. Der afsluttes med fakler og grill og fejring af de frivillige foreningern, som deltager i arrangementet. Bliver det dårligt vejr benyttes Cafe Dagmar. Der afholdes en temadag og samarbejde mellem kommunen og frivillige. Alle foreninger inviteres til at være med. Det landsækkende Frivilligråd har desuden fremsendt en opfordring til kommunerne om at deltage i Frivillig Fredag ved at indgå et samarbejde med foreninger om at tilbyde byråds-medlemmer mulighed for at komme i praktik som frivillig. Økonomi Kultur og Trivselsudvalget har afsat kr af 18 midlerne til afholdelse af Frivillig Fredag.

15 Høring. Økonomi Ingen bevillingsmæssige konsekvenser Vurdering Indstilling Beslutning i Frivilligråd den Frivilligrådet skal være ambassadør overfor foreningerne I forhold til Frivillig Fredag, så mange får lyst til at deltage i arrangementet.

16 6. Udpegning af repræsentant for det frivillige sociale område Åben sag Sagsid: 10/13193 Sagen afgøres i: Frivilligråd Bilag: 1 Henvendelse fra Hofmarskallen - (76367/12) Indledning Frivilligrådet skal vælge en repræsentant for det sociale frivillige område. Beskrivelse af sagen Borgmesteren i Ringsted Kommune har modtaget en anmodning fra Hofmarskallen om at udpege to kandidater til at deltage i Det Frivillige Danmark ved haveselskab på Fredensborg Slot (Bilag 1). Byrådet tillægger Frivilligrådet kompetencen til at udpege en repræsentant for det frivillige sociale område. Folkeoplysningsudvalget udpeger ligeledes en repræsentant fra deres område. Høring Økonomi Vurdering Indstilling Frivilligrådet udpeger en repræsentant. Beslutning i Frivilligråd den Frivilligrådet har besluttet at udpege Kurt Hansen, formand for aktivitetsrådet på Hyldegården. Hvis Kurt ikke kan den dag, så vælges i samråd med Kurt en anden fra aktivitetsrådet.

17 7. Næste møder i Frivilligrådet Åben sag Sagsid: Sagen afgøres i: Bilag: Beskrivelse af sagen Fastsatte møder i 2012 er: Frivilligråd Mandag d. 13. august kl. 17. og onsdag d. 14. november kl. 17. Dertil kommer Frivillig Fredag d. 28. september. Beslutning i Frivilligråd den Næste møder er fastsat til: Mandag d. 13. august kl. 17. Onsdag d. 14. novemeber kl. 17. Samt frivillig fredag d. 28. september.

18 8. Eventuelt Åben sag Sagsid: Sagen afgøres i: Bilag: Frivilligråd Beskrivelse af sagen 1) Invitation til deltagelse i åbningen af Kærehave Skov d. 20. maj. 2) Kort orientering og gennemgang af materiale vedr. høringsrunde om budgetprocess 2013 Beslutning i Frivilligråd den ) Invitation til deltagelse i Kærehave Skov blev uddelt til Rådets medlemmer. 2) Materialet udsendes via mail til Frivilligrådet, og kommentarer hertil sendes til frivillighedskonsulenten, som sammenskriver disse.

19 Bilagsoversigt 2. Forslag om fordeling af 18 midler til integrationsområdet forår Oversigt-Integrationsprojekter forår 2012.xlsx (41523/12) 2. Samlet- integrationsansøgninger forår 2012 (41520/12) 3. Fordeling af 18 midler til frivilligt socialt arbejde forår Alle 28 alm. 18 ansøgninger forår 2012 (49501/12) 2. oversigt-forår2012- almindelige 18 ansøgninger (50413/12) 4. Frivillig Fredag og mulighed for deltagelse i frivillig praktik 1. Frivillig Fredag invitation fra Frivilligrådet (63959/12) 5. Orientering om Frivillig Fredag 1. Frivillig Fredag invitation fra Frivilligrådet (63959/12) 6. Udpegning af repræsentant for det frivillige sociale område 1. Henvendelse fra Hofmarskallen - (76367/12)

20 Underskriftsside Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården og DGI) Michael Raasig (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar) Ib Ipsen (Danske Handicap Organisationer) Lone Suhr Olsen (Ringsted Krisecenter) Jan Jakobsen (Handicaprådet) Birgit Thomsen (Ældrerådet) Jannie Seiffert (Folkeoplysningsrådet) - Medlem Birthe Nielsen (Integrationsrådet) Kim Bonde (Kultur-& Trivselsudvalget) Martin Damgård Nielsen (Sammenslutning af landsbyforeninger)

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71

Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: et Mødedato: tirsdag den 12-04-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: - Gråt mødelokale ved Kantinen, Amtstue Alle 71 Medlemmer Arner Frederiksen (Ældresagen) Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Dannet den: Mandag den 11-06-2012 Mødedato: Onsdag den 23-05-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30

Referat. Integrationsrådet. Dannet den: Mandag den 11-06-2012 Mødedato: Onsdag den 23-05-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsrådet Dannet den: Mandag den 11-06-2012 Mødedato: Onsdag den 23-05-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Gråt Lokale Social- og Sundhedsforvaltningen

Læs mere

Referat. Integrationsrådsmøde. Dannet den: Mandag den 17-09-2012 Mødedato: Torsdag den 13-09-2012 Mødetidspunkt: 18:15-20:15.

Referat. Integrationsrådsmøde. Dannet den: Mandag den 17-09-2012 Mødedato: Torsdag den 13-09-2012 Mødetidspunkt: 18:15-20:15. Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsrådsmøde Dannet den: Mandag den 17-09-2012 Mødedato: Torsdag den 13-09-2012 Mødetidspunkt: 18:15-20:15 Mødested: Gråt mødelokale Amtsstue Alle 71 Medlemmer

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/04 Mødedato: torsdag den 28-04-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/04 Mødedato: torsdag den 28-04-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/04 Mødedato: torsdag den 28-04-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Torsdag den 07-12-2017 Mødedato: Onsdag den 06-12-2017 Mødetidspunkt: - 19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9. 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Referat. Frivilligråd. Møde i Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00

Referat. Frivilligråd. Møde i Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Referat Frivilligråd Møde nr.: Møde i Frivilligrådet Dannet den: Onsdag den 18-09-2013 Mødedato: Tirsdag den 17-09-2013 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: lilla mødelokale Medlemmer Lis Andersen (Hyldegården

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 10/2013 Dannet den: Tirsdag den 22-10-2013 Mødedato: Mandag den 21-10-2013 Mødetidspunkt: 17:00-18:35 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV)

Læs mere

Referat. Integrationsråd. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30.

Referat. Integrationsråd. Dannet den: Torsdag den Mødedato: Onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsråd Dannet den: Torsdag den 08-11-2012 Mødedato: Onsdag den 07-11-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Gråt mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Johnny

Læs mere

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012

Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Oversigt - 18 ansøgninger forår 2012 Farvekode: Grøn = Patientforening Lilla= Aktivitet i lokalområdet Blå = Ældreforening Alm. 18 Projekter Orange = Sårbare og udsatte grupper Brun= Misbrugsområdet Rød=Aktiviteter

Læs mere

Referat. Frivilligrådsmøde

Referat. Frivilligrådsmøde Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådsmøde Dannet den: Tirsdag den 02-05-2017 Mødedato: Torsdag den 27-04-2017 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted Medlemmer

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 7/2012 Dannet den: Mandag den 27-08-2012 Mødedato: Torsdag den 23-08-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00.

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 7/2012 Dannet den: Mandag den 27-08-2012 Mødedato: Torsdag den 23-08-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Referat Ældrerådet Møde nr.: 7/2012 Dannet den: Mandag den 27-08-2012 Mødedato: Torsdag den 23-08-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager

Læs mere

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 20/2012 Dannet den: Tirsdag den 11-12-2012 Mødedato: Mandag den 10-12-2012 Mødetidspunkt: 18:30-18:35

Referat. Økonomiudvalget. Møde nr.: 20/2012 Dannet den: Tirsdag den 11-12-2012 Mødedato: Mandag den 10-12-2012 Mødetidspunkt: 18:30-18:35 Referat Økonomiudvalget Møde nr.: 20/2012 Dannet den: Tirsdag den 11-12-2012 Mødedato: Mandag den 10-12-2012 Mødetidspunkt: 18:30-18:35 Mødested: Byrådssalen Medlemmer Niels Ulrich Hermansen (NUH) V Britta

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Møde i Integrationsrådet Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Amtstue Alle Ringsted

Referat. Integrationsrådet. Møde i Integrationsrådet Mødedato: onsdag den Mødetidspunkt: 19:00-21:30. Amtstue Alle Ringsted Referat Integrationsrådet Møde nr.: Møde i Integrationsrådet Mødedato: onsdag den 02-11-2011 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Gråt mødelokale Amtstue Alle 71 4100 Ringsted Medlemmer Johnny Dahlgaard

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Handicaprådet Møde nr.: 5/2013 Dannet den: Tirsdag den 14-05-2013 Mødedato: Tirsdag den 07-05-2013 Mødetidspunkt: 17:30-18:35 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Jan Jakobsen Ib Ipsen

Læs mere

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede

18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede 18 ansøgninger forår 2014 Fokusgrupper: Blå = Ældre/ensomme Orange= Særligt udsatte grupper Rød= handicappede Alm. 18 Projekter Dokumen Bemærkning tation for til an- 2014 ca. Forening Ansøgt Beløb Ansøgt

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2010/09 Mødedato: torsdag den 28-10-2010 Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2010/09 Mødedato: torsdag den 28-10-2010 Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2010/09 Mødedato: torsdag den 28-10-2010 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Ejgil Risager Inger Glerup Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

Social- og Sundhedsforvaltningen Amtstue Alle 71 Indgang C

Social- og Sundhedsforvaltningen Amtstue Alle 71 Indgang C Referat Frivilligråd Møde nr.: Frivilligråd Mødedato: onsdag den 10-08-2011 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Gråt mødelokale Social- og Sundhedsforvaltningen Amtstue Alle 71 Indgang C Medlemmer Hanne

Læs mere

Derudover foretog fordelingsudvalget en vurdering af årets aktiviteter i forhold til sidste års ansøgninger og bevillinger.

Derudover foretog fordelingsudvalget en vurdering af årets aktiviteter i forhold til sidste års ansøgninger og bevillinger. NOTAT Kommune Forvaltningen Bjarkesvej 2 3450 Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Fordelingsudvalgets indstilling for 18 midler til frivilligt sociale foreninger efter serviceloven i 2012.

Læs mere

Fraværende Per Petersen (Røde Kors Ringsted), Mikkel Benzner (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar)

Fraværende Per Petersen (Røde Kors Ringsted), Mikkel Benzner (Kirkens Korshær og Cafe Dagmar) Referat Frivilligrådet Møde nr.: Frivilligrådet Dannet den: Torsdag den 26-04-2018 Mødedato: Onsdag den 25-04-2018 Mødetidspunkt: 17:00-19:00 Mødested: Møderum 1 Rønnedevej 9, 4100 Ringsted Medlemmer Jan

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden med vedtagelser. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 28-04-2016 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Birgit Thomsen Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen. Fraværende Jørgen Larsen Referat Ældrerådet Møde nr.: 7/2013 Dannet den: Tirsdag den 27-08-2013 Mødedato: Torsdag den 22-08-2013 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager

Læs mere

18 ansøgninger efterår 2013

18 ansøgninger efterår 2013 18 ansøgninger efterår 2013 Fokusgrupper: Grøn = Patientforening Blå = Ældre/ensomme Rød = Handicappede Orange = Særligt udsatte grupper Alm. 18 Projekter Forening Ansøgt Ansøgt til / Aktivitet Indstilling

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Handicaprådet Møde nr.: 4/2013 Dannet den: Onsdag den 17-04-2013 Mødedato: Tirsdag den 09-04-2013 Mødetidspunkt: 17:30-19:45 Mødested: Grå mødelokale, Amtstue Alle Medlemmer Jan Jakobsen Ib Ipsen

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet

TÅRNBY KOMMUNE. Referat Af Handicaprådet TÅRNBY KOMMUNE Referat Af Handicaprådet Dato: 10.12.2015 Tidspunkt: 16.00 Sted: Mødelokale 209 Deltagere: Camilla Schwalbe, Jan Jakobsen, Anders Krantz, Lars-Peter Brogaard Nielsen, Lis Noltensmeier, Jan

Læs mere

Beslutning fra Ekstraordinært møde i Ældreudvalget

Beslutning fra Ekstraordinært møde i Ældreudvalget Beslutning fra Ekstraordinært møde i Ældreudvalget Dato: 26-04-2011 Tidspunkt: 17:50 17.53 Sted: Deltagere: Afbud: B101 Annette Johansen (A), Bjarne Kogsbøll (C), Conny Trøjborg Krogh (F), John A Bilenberg

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 1/2013 Dannet den: Tirsdag den 22-01-2013 Mødedato: Mandag den 21-01-2013 Mødetidspunkt: 17:00-19:15 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 20-08-2015 Kl. 17:07 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Herdis Linde

Læs mere

Referat. Integrationsrådet

Referat. Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Møde nr.: Integrationsrådet Dannet den: Onsdag den 01-02-2012 Mødedato: Onsdag den 25-01-2012 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: - Gråt mødelokale, ved kantinen. Social og Sundhedsforvaltningen

Læs mere

18 ansøgninger forår 2013 Fokusgrupper:

18 ansøgninger forår 2013 Fokusgrupper: 18 ansøgninger forår 2013 Fokusgrupper: Alm. 18 Projekter Grøn = Patientforening Blå = Ældre/ensomme Rød = Handicappede Orange = Særligt udsatte grupper Forening Ansøgt Beløb 1 Vetterslev Høm 11,445 2

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Torsdag den 11. juni 2015 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Jens Holst Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 13-03-2008 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Andersen Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 11/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget. Møde nr.: 11/2017 Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 11/2017 Dannet den: Onsdag den 20-12-2017 Mødedato: Tirsdag den 19-12-2017 Mødetidspunkt: 17:00-18:00 Mødested: Rønnedevej Medlemmer Per Nørhave (hjpen) O

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2012/02 Dannet den: Mandag den 27-02-2012 Mødedato: Torsdag den 23-02-2012 Mødetidspunkt: 09:00-11:30.

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2012/02 Dannet den: Mandag den 27-02-2012 Mødedato: Torsdag den 23-02-2012 Mødetidspunkt: 09:00-11:30. Referat Ældrerådet Møde nr.: 2012/02 Dannet den: Mandag den 27-02-2012 Mødedato: Torsdag den 23-02-2012 Mødetidspunkt: 09:00-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil

Læs mere

Borger- og Erhvervsudvalget

Borger- og Erhvervsudvalget Referat Dato: Onsdag den Mødetid: 17:00-18:00 Mødelokale: Mødelokale B101 Medlemmer: Conny Trøjborg Krogh (F), Hugo Hammel (A), Jesper Kirkegaard (C), Kemal Bektas (A), Laurids Christensen (C), Marjan

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2012/05 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00.

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2012/05 Dannet den: Fredag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Referat Ældrerådet Møde nr.: 2012/05 Dannet den: Fredag den 01-06-2012 Mødedato: Torsdag den 31-05-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 12/2013 Dannet den: Mandag den 27-01-2014 Mødedato: Mandag den 16-12-2013 Mødetidspunkt: 17:00-17:40 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HH)

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 11/2012 Dannet den: Onsdag den 24-10-2012 Mødedato: Mandag den 22-10-2012 Mødetidspunkt: 17:00-20:00 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV)

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2012/03 Dannet den: Mandag den 26-03-2012 Mødedato: Torsdag den 22-03-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00.

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2012/03 Dannet den: Mandag den 26-03-2012 Mødedato: Torsdag den 22-03-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00. Referat Ældrerådet Møde nr.: 2012/03 Dannet den: Mandag den 26-03-2012 Mødedato: Torsdag den 22-03-2012 Mødetidspunkt: 08:30-11:00 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 27-03-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-05-2010. Mødetidspunkt: 16:30-17:30

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 11-05-2010. Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 11-05-2010 Mødetidspunkt: - 17:30 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen (benyt handicapindgangen i gavlen). Afbud til fbc@ringsted.dk eller på 5762 6243.

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS

Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Vesthimmerlands Kommune REFERAT FRA ØKONOMIUDVALGETS MØDE DEN 3. JANUAR 2007 KL. 15.00 PÅ AARS RÅDHUS Indholdsfortegnelse 162 Valg af næstformand for økonomiudvalget 163 Tilskud til handelsstandsforeninger

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G

Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Referat Folkeoplysningsudvalg's møde Torsdag den 23-10-2014 Kl. 17:00 Udvalgsværelse 5, Ramsherred 12, 3.sal, Indgang G Deltagere: Jan Find Petersen, Preben Juhl Rasmussen, Birgit Sørensen, Frank Müller-Bøgh,

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 Ørbækvej 100 5220 Odense SØ Tlf. 20 37 91 61 Email: dal@odense.dk Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 25. oktober 2012 -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET

Center Kultur & Fritid Skørpingvej 7 9575 Terndrup REFERAT KULTURRÅDET REFERAT KULTURRÅDET Mødedato: Onsdag d. 7. januar Mødetidspunkt: Kl. 16.00 Sted: Rebildcentret, Røde Møllevej 4, 9520 Skørping Deltagere: Helle Jørgensen Bjarne Hansen Vibeke Sunde Michael Sasserson Lone

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

REFERAT. H A N D I C A P R Å D E T Møde nr. 1 tirsdag 26. februar 2013 Kl. 16.30-19.10 Cathrinegården, Taxvej 27, 2880 Bagsværd

REFERAT. H A N D I C A P R Å D E T Møde nr. 1 tirsdag 26. februar 2013 Kl. 16.30-19.10 Cathrinegården, Taxvej 27, 2880 Bagsværd Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Handicaprådet REFERAT H A N D I C A P R Å D E T Møde nr. 1 tirsdag 26. februar 2013 Kl. 16.30-19.10 Cathrinegården, Taxvej 27, 2880 Bagsværd Sag nr. 1

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 09-10-2013 Mødedato: Tirsdag den 08-10-2013 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Lokale C Hækkerupsvej 1, mødelokale C.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012

Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 Referat af møde i Ældrerådet Torsdag den 16. august 2012 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Gæst: Rådmand Steen Møller,

Læs mere

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008

Handicaprådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 REFERAT Handicaprådet Mødedato: Onsdag den 26-11-2008 Mødested: Mødelokale Øst Voksenservice, Trekanten 7, 6500 Vojens Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Afbud: Fraværende: Bemærkninger:

Læs mere

REBILD KOMMUNE REFERAT. Handicaprådet. Mandag den 11. Marts 2013. Mødested: Administrationsbygningen i Terndrup Mødelokale: Mødelokale 3

REBILD KOMMUNE REFERAT. Handicaprådet. Mandag den 11. Marts 2013. Mødested: Administrationsbygningen i Terndrup Mødelokale: Mødelokale 3 REBILD KOMMUNE Handicaprådet REFERAT Mandag den 11. Marts 2013 Mødested: Administrationsbygningen i Terndrup Mødelokale: Mødelokale 3 Afbud: Britta Fraværende: Laila deltog fra kl. ca. 17:00 Kontakt: Handicaprådet

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015

Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Hjerneskade foreningen Århus /Østjylland REFERAT AF GENERALFORSAMLING Lørdag d. 31. januar 2015 Inden vi gik i gang med den egl. Generalforsamling, fik foreningens nye direktør, Morten Lorenzen ordet for

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Frivilligrådet 17. september Indsatsområder for 18 tilskud

Frivilligrådet 17. september Indsatsområder for 18 tilskud Frivilligrådet 17. september 2014 Indsatsområder for 18 tilskud Disposition Hvorfor nye indsatsområder? formalia og procedure Nuværende indsatsområder Nuværende krav Økonomisk ramme 2014 Statistik årene

Læs mere

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 30. november 2015 Kl. 10:15-12:15

Ældreråd. Åben Referat. Mødelokale 1 på rådhuset, 30. november 2015 Kl. 10:15-12:15 Åben Referat Mødelokale 1 på rådhuset, 30. november 2015 Kl. 10:15-12:15 Medlemmer: Flemming Pihl, Marianne Jensen, Lilly Meisner Pedersen, Oda Petersen, Frank R. Taarup, Birthe Høfler, Bodil Nielsen,

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015

Referat Folkeoplysningsudvalget torsdag den 22. januar 2015 Referat torsdag den 22. januar 2015 Kl. 18:00 i Borgerstuen i Hvalsø Hallerne Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Fokusområde - Aktiviteter for flygtninge i Lejre Kommune...

Læs mere

Kultur- og Fritidsudvalget

Kultur- og Fritidsudvalget Dagsorden Dato: Tirsdag den 09. april 2013 Mødetidspunkt: 17:15 Mødelokale: Medlemmer: Sollentuna II Ømer Kuscu, Arne Bech, Ivan Fogtmann, Nina Thøgersen, Kenneth F. Christensen Bemærkninger: Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 7. oktober 2014 Tid: Kl. 17:30 20:30 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhus Kenneth Bøggild, Claus Voigt Andersen, Peter Jensen, Henrik Borch, Mogens

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK

BORNHOLMS IDRÆTSRÅD HELSEVEJ 4, 3700 RØNNE E-MAIL: POST@BHSIR.DK WWW. BHSIR.DK Referat af møde i Bornholms Idrætsråd Torsdag den 05. maj 2011 kl. 16:00 18:00 i Idrættens Hus, Helsevej 4, 3700 Rønne Deltagere: Jørn Christoffersen, Carsten Hæstrup, Cæsar Funch Jensen, Erik Eriksen,

Læs mere

Referat for Handicaprådets møde den 18. august 2010 kl. 18.00 21.00 i værelse 381 på Århus Rådhus.

Referat for Handicaprådets møde den 18. august 2010 kl. 18.00 21.00 i værelse 381 på Århus Rådhus. Referat for Handicaprådets møde den 18. august 2010 kl. 18.00 21.00 i værelse 381 på Århus Rådhus. Deltagere: Claus Bjarne Christensen Helle Kaas Schmidt Marianne Banner Peter Bach-Nielsen Keld Hvalsø

Læs mere

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.

Egebjerg Kommune. Socialudvalget. Referat. Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18. Egebjerg Kommune Socialudvalget Referat Dato: Onsdag, den 22. september 2004 Starttidspunkt for møde: Kl. 15.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 18.10 Mødested: Udsendelsesdato: 17.09.2004 Afbud fra: Fraværende:

Læs mere

Referat Ordinært møde

Referat Ordinært møde Vordingborg Kommune Handicaprådet Referat Ordinært møde Dato: Tirsdag den 11. juni 2013 Tidspunkt: 17:30 Sted: Mødelokale 2 Vordingborg Rådhus Deltagere: Afbud: Inviterede: Anders J. Andersen, Else-Marie

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 12-09-2018 Mødedato: Tirsdag den 11-09-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Jørgen Ellekjær

Læs mere

Referat fra årsmøde i DH 10. marts 2016 i kantinen på Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers.

Referat fra årsmøde i DH 10. marts 2016 i kantinen på Randers Sundhedscenter, Biografgade 3, 8900 Randers. Danske Handicaporganisationer Randers v/ formand Asger Laustsen, Tinghøjvej 15, 8920 Randers NV Telefon: 86 44 32 21. E-mail: il.as.laustsen@fiberflex.dk Hjemmeside: www.dhranders.dk Referat fra årsmøde

Læs mere

HERNING KOMMUNE Udsatteråd

HERNING KOMMUNE Udsatteråd HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 12:30 Lokale B2.01 Fraværende: Peter Storm Anne Mette Frydensbjerg Niels Folmer Clausen 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt. Overskrift

Læs mere

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter.

Dagsorden Folkeoplysningsudvalget onsdag den 17. december 2014. Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Dagsorden onsdag den 17. december 2014 Kl. 18:00 i Hvalsø Hallerne, Borgerstuen Der vil blive serveret juleplatter. Indholdsfortegnelse 1. FOU - Godkendelse af dagsorden... 1 2. FOU - Orientering - December...

Læs mere

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget

Referat. Kultur- og Trivselsudvalget Referat Kultur- og Trivselsudvalget Møde nr.: 2/2013 Dannet den: Tirsdag den 19-02-2013 Mødedato: Mandag den 18-02-2013 Mødetidspunkt: 17:00-20:35 Mødested: Hækkerupsvej 1 Medlemmer Henrik Hvidesten (HHV)

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Ordinært møde Mandag 28.04.2014 kl. 14:00 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Fokusområder for SSU 2014-2017 3 Tilfredshedsundersøgelse 5 Rammeaftale 2015 - Udviklingsstrategi

Læs mere

Referat tillægsdagsorden Ældrerådet 06.12.2012 kl. 09:30 Restaurant Nordstjernen, i Blokhus Jammerbugt Kommune

Referat tillægsdagsorden Ældrerådet 06.12.2012 kl. 09:30 Restaurant Nordstjernen, i Blokhus Jammerbugt Kommune Referat tillægsdagsorden Ældrerådet kl. 09:30 Restaurant Nordstjernen, i Blokhus Jammerbugt Kommune Ældrerådet Punkter på tillægsdagsorden åbent møde: 229. Tildelingskriterier 2013 for frivilligt socialt

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen

Referat. Ældrerådet. Medlemmer Inger Glerup Jørgen Larsen Inge Jørgensen Niels P. Nielsen Benny Dyhr Jens Chr. Nielsen John Rasmussen Referat Ældrerådet Møde nr.: 4/2014 Dannet den: Mandag den 28-04-2014 Mødedato: Torsdag den 24-04-2014 Mødetidspunkt: 09:00-11:00 Mødested: Grønt mødelokale Amtstue Allé 71 Medlemmer Inger Glerup Jørgen

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Tirsdag den Mødedato: Torsdag den Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Tirsdag den 27-06-2017 Mødedato: Torsdag den 08-06-2017 Mødetidspunkt: 16:30-17:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1

Referat. Folkeoplysningsrådet. Dannet den: Onsdag den Mødedato: Tirsdag den Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 15-11-2017 Mødedato: Tirsdag den 14-11-2017 Mødetidspunkt: 16:30-18:30 Mødested: Møderum 1 Medlemmer Erik Schaumann (ES)

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Godkendt. Pkt. 1 Godkendelse af dagsorden. Pkt. 2 Godkendelse af referat. Menighedsrådsmøde nr. 315 d. 12/03 2014 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Afbud: Karin Clemmensen, Christian Thomsen, Lise-Lotte Hovgaard, Lise H. Sørensen Fraværende: Dagsordens punkter Kort redegørelse

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 17-01-2018 Mødedato: Tirsdag den 16-01-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Møderum 5 Medlemmer Erik Schaumann

Læs mere

DAGSORDEN. Folkeoplysningsudvalget. Møde nr. : 06/2011 Sted : Rougsøhallen, 8950 Ørsted Dato : 10. oktober 2011 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18.

DAGSORDEN. Folkeoplysningsudvalget. Møde nr. : 06/2011 Sted : Rougsøhallen, 8950 Ørsted Dato : 10. oktober 2011 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18. Folkeoplysningsudvalget DAGSORDEN Møde nr. : 06/2011 Sted : Rougsøhallen, 8950 Ørsted Dato : 10. oktober 2011 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18.00 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen) Else Søjmark

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet

Referat. Folkeoplysningsrådet Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Møde i Folkeoplysningsrådet Dannet den: Onsdag den 14-03-2018 Mødedato: Tirsdag den 13-03-2018 Mødetidspunkt: 16:30-17:15 Mødested: Harhoff BEMÆRK at mødet afholdes

Læs mere

27.00.00.Ø34 15/5016 Åben sag Sagsgang: VPU

27.00.00.Ø34 15/5016 Åben sag Sagsgang: VPU Status på pulje til løft af ældreområdet 27.00.00.Ø34 15/5016 Åben sag Sagsgang: VPU Sagsfremstilling Norddjurs Kommune har modtaget midler fra den statslige pulje til løft af ældreområdet på 8,1 mio.

Læs mere

Arbejdsmarkedsudvalget

Arbejdsmarkedsudvalget Referat Dato: Torsdag den 09. juni 2011 Mødetidspunkt: 18:00 Møde afsluttet: 21:01 Mødelokale: Medlemmer: Fravær med afbud: Poppelgården Kenneth F. Christensen, Carsten Jelund, Katrine Høybye Frederiksen,

Læs mere

Fællesmøde om Ungestrategi, AMU Center Nordjylland, Sofievej 61, 9000 Aalborg

Fællesmøde om Ungestrategi, AMU Center Nordjylland, Sofievej 61, 9000 Aalborg AALBORG BYRÅD Mødet den 25.04.2014, Fællesmøde om Ungestrategi, AMU Center Nordjylland, Sofievej 61, 9000 Aalborg 1. Godkendelse af dagsorden.... 1 2. Konference om Aalborg Kommunes Ungestrategi.... 2

Læs mere

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben referat Ældrerådet SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 09:30 Mødet afsluttet: kl. 12:00 Mødested: Det store mødelokale i Vrå Fraværende: Carsten Møller, Merethe Larsen, Anne Krøjer

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 24. november 2014, kl. 10.00-12.00. Mødet afholdes i Det Røde Værelse. Deltagere: Anje Holmstad, Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere

om konkrete problemstillinger. I tilslutning til ordinært møde i Børn og Undervisningsudvalget afholdes dialogmøde med dagplejens forældrebestyrelse.

om konkrete problemstillinger. I tilslutning til ordinært møde i Børn og Undervisningsudvalget afholdes dialogmøde med dagplejens forældrebestyrelse. Mødedato: 24/1 2011 kl. 17.30 i Villa Villakulla Mødedeltagere: Personale: Nadja, Janne, Betina Forældre: Casper, Mette, Bodil og Kaisa. Afbud: Stina, Louise, Søren, Birgitte, Michael og Mette Referent:

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg

Dagsorden. til Børn & Familieudvalg Dagsorden til Børn & Familieudvalg Mødedato: Torsdag den 7. april 2016 Mødetidspunkt: 8:00 Mødested: Signaturskolen, Kvaglund, Askekrattet 8 Deltagere: Diana Mose Olsen (F), Jesper Frost Rasmussen (V),

Læs mere

HERNING KOMMUNE Ældrerådet

HERNING KOMMUNE Ældrerådet HERNING KOMMUNE for mødet den Mødetidspunkt Sted Kl. 09:30 B2.01 Fraværende: Henny Højland. Peter Olesen deltog ikke i pkt. 62-67. Mødet slut kl. 12.00 2 Der foreligger følgende sager til behandling: Pkt.

Læs mere

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00

Referat. Folkeoplysningsrådet. Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: 16:30-18:00 Referat Folkeoplysningsrådet Møde nr.: Folkeoplysningsrådet Mødedato: tirsdag den 03-05-2011 Mødetidspunkt: - 18:00 Mødested: Mødelokale C Hækkerupsvej 1, kælderen. Indgang via gavlen (handicapindgang).

Læs mere

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd.

Stine Bøgebjerg deltager under dette punkt for at orientere om Ældreanalysen. Pkt. 6. Orientering fra Nordgruppen, Regionsgruppen og Dansk Ældreråd. Møde Nr. 17 Mødetype Ordinært møde Dato - Tidspunkt 27. april 2015 10.00 13.00 Sted Hillerød Rådhus lokale Leen Deltagere Alle Referent Birgit Vejby Afbud Ingen Dagsorden. Pkt. 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT

Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Frivilligrådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 21. august 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen

Læs mere

Møde i Lokaludvalget. Referat

Møde i Lokaludvalget. Referat Lokaludvalget,Paamiut Forside Møde i Lokaludvalget Referat Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 Medlemmer: Peter A. Petersen Inequ Guldager, deltog ikke Lucia Møller-Grønvold Frederik Petersen Hermann

Læs mere

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget

REFERAT. Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget REFERAT Møde nr. : 04/2010 Sted : Kantinen 1. sal, Kirkestien 1, Allingåbro Dato : 17. maj 2010 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 17:30 Medlemmer Kirsten G. Jensen (Kommunalbestyrelsen)

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17.45 Mødested: Mødelokale 122 Fraværende: Henrik Kudahl, Claus Mørkbak

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71

Referat. Ældrerådet. Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 08:30-11:30. Amtstue Alle 71 Referat Møde nr.: 2011/02 Mødedato: torsdag den 24-02-2011 Mødetidspunkt: 08:30-11:30 Mødested: Grå mødelokale Amtstue Alle 71 Medlemmer Inger Glerup Ejgil Risager Kirsten Bandholtz Birgit Thomsen Jørgen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Gensidige orienteringer. Dato: 12/11/2015

1. Godkendelse af dagsorden og referat. 2. Gensidige orienteringer. Dato: 12/11/2015 Dato: 12/11/2015 Dagsorden/referat til Uddannelsesudvalget hos VUC Syd mandag den 16. november 2015 kl. 8.00 10.00, VUC Syd/Haderslev, Chr. X s Vej 39, lokale Damaskus. Deltagere Christian Bock, Hans Jørgen

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00.

Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00. Center for Sundhed og Omsorg Ældrerådet Referat fra møde i Ældrerådet mandag den 01. februar 2016, kl. 09.00-12.00. Mødet afholdes i det blå værelse på Rådhuset Deltagere: Per Thordal, Jette Lützhøft,

Læs mere