SSM-NYT Beboerblad, februar og marts 2016 nr. 8 nr. 5

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SSM-NYT Beboerblad, februar og marts 2016 nr. 8 nr. 5"

Transkript

1 1 SSM-NYT Beboerblad, februar og marts 2016 nr. 8 nr. 5 NR. 1 Dansk Egnsret Æbleflæsk Nydes af beboere og personale

2 2 INDHOLD INDHOLD... 2 NYT FRA DIAKONISSESTIFTELSENS LEDELSE... 3 SSM PORTRÆTTER... 7 PORTRÆT AF JOHN KRABBE... 7 SET OG SKET PÅ SSM I DECEMBER MÅNED... 9 JULEFROKOST... 9 SET OG SKET I JANUAR MÅNED DEJLIG DAG MEDÆBLEFLÆSK PÅ SSM NYTÅRSBAL PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS ÆLDREKONCERT PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS UDPLUK AF KOMMENDE AKTIVITETER PÅ SSM KOR NOSTALGIA NY AKTIVITET FOR BEBOERNE I PLEJEAFDELINGEN KYNDELMISSE DIGT HJERNEGYMNASTK SODUKO MIDDELSVÆR BEBOERNE PÅ SSM VELKOMMEN TIL NÆSTE SSM-NYT AKTIVITETER FEBRUAR MARTS... 25

3 3 NYT FRA DIAKONISSESTIFTELSENS LEDELSE 25. januar 2016 Startskuddet til udlejning af Seniorboliger Syd lød den 19. januar, da 85 seniorer fra ventelisten var inviteret til informationsmøde på Diakonissestiftelsen. Udlejning af seniorboliger i gang 'I sne står urt og busk i skjul' klingede smukt i den nyrenoverede Emmauskirke, da 85 seniorer i sidste uge besøgte Diakonissestiftelsen. Informations-mødet var startskuddet til udlejningen af de 47 lejligheder i Seniorboliger Syd, der forventes opført fra sommer 2016 og være klar til indflytning i sommeren Administrerende direktør Anne Mette Fugleholm bød velkommen og fortalte om 'det store fællesskab' på Diakonissestiftelsen, som de kommende beboere bliver en del af. Projektchef Hanne Moe

4 4 orienterede om den videre proces, hvor der holdes individuelle møder med de interesserede til og med april. I maj-juni skal vi så få det store puslespil til at gå op: seniorernes individuelle ønsker til, hvilken af de 47 boliger, de helst vil leje, skal kombineres med andre hensyn, så beboergruppen får en god sammensætning. En bred aldersfordeling er en af de ting, der vil blive lagt vægt på, så beboerne også om tyve år har ressourcer til at støtte hinanden i et godt naboskab. Alle fik på skift en kort rundvisning og en præsentation af boligerne og hertil kaffe og kage. Til sidst kunne man besøge små info-cafeer - som her, hvor projektudvikler Astrid Liestøl Henningsen fortæller om boligernes indretning. Arkitekt Kristian Martinsen fra Vandkunsten havde medbragt en model af en af boligblokkene. Man kunne også kigge på tegninger og se materialeprøver. Inden mødet havde alle fået tilsendt plantegninger, en liste over huslejen på de enkelte lejemål og mange andre praktiske oplysninger. Materialet kan også ses på under Udviklingsplan Hvis alt går planmæssigt, er der inden sommer indgået lejekontrakter på de 47 boliger. Herefter kan beboerforeningen stiftes, så beboerne har et års tid til at lære hinanden og Diakonissestiftelsen nærmere at kende og begynde at

5 5 planlægge, hvilke sociale aktiviteter der skal være. En af ideerne bag boligkonceptet er, at man kan blive boende gennem hele sin alderdom. Fælles-skabet er med til at holde en aktiv og forebygge ensomhed, og boligerne er indrettet, så man kan klare sig selv længst muligt. Forventningen er derfor, at der ikke vil være nogen stor udskiftning i boligerne. Nyt hospice bliver klar til tiden Store dele af facaden på det nye hospice er nu blevet beklædt med tombakplader. På billedet ses en del af facaden mod den indre gårdhave med de bløde former og buede glas. Tombakpladerne vil med tiden patinere til brune nuancer. Indvendig er håndværkerne også kommet rigtig langt og afprøver nu de tekniske installationer, mens de sidste ting omkring vægge, lofter, belysning mv. kommer på plads. Entreprenør Georg Berg afleverer således byggeriet til aftalt tid 1. marts. Herefter har vi en måned til at møblere huset og flytte de administrative funktioner over fra det eksisterende hospice, så alt er klar til at modtage patienter i april. Det nye hospice bliver indviet fredag den 8. april. Efter den officielle reception vil der være åbent hus kl , hvor naboer og andre interesserede er velkomne. Invitationer vil blive sendt ud i løbet af februarmarts.

6 6 Ideer til livet i atriumgården For tiden har vi hænderne fulde af hospice og seniorboliger men det skal ikke forhindre os i at begynde at tænke tanker om det næste bygge-projekt. Sidst i december holdt vi en workshop, hvor vi samlede ideer til, hvordan atriumgården ved det kommende sundhedshus kommer til at summe af liv. Et mødested, hvor unge og gamle, folk udefra og folk indefra lægger vejen forbi og falder i snak med hinanden. I workshoppen deltog blandt andet repræsentanter for frivillige, stude-rende og elever fra sygeplejerske- og SOSUuddannelserne og Center for Kirke og Kultur. Der var god energi og kom mange ideer på bordet, som der skal arbejdes videre med. Hen ad vejen vil flere vil blive involveret, blandt andet beboerne i de kommende seniorboliger. I anden halvdel af 2016 kobler vi arkitekterne fra AART på igen og får tegnet videre på projektet med sundhedshus og atriumgård. Redaktion Projektchef Hanne Moe, Ejendomme

7 7 SSM PORTRÆTTER PORTRÆT AF JOHN KRABBE Født den i Kongens Lyngby Min far arbejdede i Kina og kom hjem ca og startede en viktualieforretning på torvet i Lyngby. Min mormor og morfar havde en hundekennel i Utterslev. De var mange børn i den familie, jeg kom meget hos mormor og morfar hvor jeg legede med hundene og overnattede ofte. Mine forældre havde et sommerhus i Munkerup som blev solgt, så vi kunne flytte i rækkehus. Min søster blev født i Jeg gik i skole og fik mellemskole eksamen, derfra blev jeg optaget på Lyngby Statsskole og blev student. Jeg blev udlært i et forsikringsselskab, herefter aftjente jeg min værnepligt i Høvelte som radiotelegrafist. Efter nogle måneder blev jeg udstationeret i Itsehoe i Nordtyskland. Så kom jeg hjem og blev ansat i et revisionsfirma i København. Jeg blev gift og vi flyttede til Århus. Vi fik sønnen Michael i 1959 og datteren Helle i Vi flyttede fra Århus midtby til Brabrand. Jeg fortsatte i et revisionsfirma, men efter 6 år startede jeg mit eget firma som ophørte da jeg gik på efterløn blev jeg skilt, men i 1979 traf jeg Else, vi havde mange fælles interesser fx kunst og musikrejser til flere af Europas hovedstæder, samt sommerhusferier ved Vesterhavet nord for Løkken. Else døde i Min datter Helle har 2 døtre, hun bor i Greve, min søn bor i USA. I foråret 2013 blev jeg opereret og fik en ny hofte, herefter blev jeg visiteret til en plejebolig i Århus, men min datter foreslog en

8 8 plejebolig på Frederiksberg, så jeg kom nærmere familien. Det var heldigt, jeg blev tilbudt en bolig på SSM. Jeg har stadigvæk en del interesser fx tennis, badminton, fodbold mm. som jeg følger på TV. Min helt store fritidsinteresse tidligere var tennis, både som turneringsspiller og instruktør gennem ca. 70 år. På SSM er det tegning og maling samspil, klaverspil og sang på plejehjemmet Hospice og Omsorgspladserne. Jeg stortrives her. En stor tak til John Krabbe. Dette portræt er skrevet af Poula Sørensen.

9 9 SET OG SKET PÅ SSM I DECEMBER MÅNED JULEFROKOST Den 16. december var 66 gæster (beboere, pårørende, frivillige og personale) fra SSM samlet til julefrokost i Søsterhjemmets stuer på Diakonissestiftelsen. Der blev serveret en lækker julemenu, og der var fine mandelgaver til de heldige, som fandt en mandel. Efter maden var der kaffe/te og chokolade. Vores efterhånden kendte Duo, Nå De To, spillede op til sang og dans. Tak til alle der var med til at gøre denne dag til et dejligt minde.

10 10

11 11 SET OG SKET I JANUAR MÅNED DEJLIG DAG MEDÆBLEFLÆSK PÅ SSM Beboere og personale på plejeafdelingen lavede æbleflæsk en kold dag i januar. Der var stor aktivitet i forbindelse med fremstillingen og mange hjalp til. Alle plejehjemsbeboerne samledes i den store dagligstue, hvor der var dækket et fint bord. Mens der blev spist skulle alle bedømme madens kvalitet som fik topkarakter. Opskriften var fra Brødrene Price. Sofia fra plejeafdelingen har skrevet til Brødrene Price og fortalt om vores arrangement på SSM og foreslået, at hvis de har en ledig stund, så er de velkomne til at komme og lave mad til os. Næste måneds Egnsret er Forloren skildpadde velbekomme!

12 12

13 13 NYTÅRSBAL PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS Onsdag den 13. januar 2016 var alle plejehjem på Frederiksberg til nytårsbal og danse-eftermiddag på rådhuset. Vi var 18 personer som deltog her fra SSM. De fleste af os gik til rådhuset i det flotte, men dog kolde vintervejr. Der var dækket fint op og der var underholdning med taler, danseopvisning, orkester og show. Under hele arrangementet kunne man blandt andet nyde Champagne, kransekage, chokolade og friske grønne druer. Det var en herlig dag med hygge, dans og smil.

14 14

15 15 ÆLDREKONCERT PÅ FREDERIKSBERG RÅDHUS Tirsdag den 26. og 27. januar var plejeafdelingen til ældrekoncert på rådhuset. Vi blev bænket i den store rådhussal ved flotte borde. Der blev budt velkommen af borgmesteren og alle 500 tilhører følte sig rigtig velkommen. Underholdningen var mangfoldig med stor musikalsk spredning lige fra dansk pop til opera fremført af nogle af Danmarks bedste kunstnere. Vi blev beværtet med kaffe, lækker kringle og Othellolagkage.

16 16 UDPLUK AF KOMMENDE AKTIVITETER PÅ SSM KOR NOSTALGIA Mandag den 22. februar klokken kommer koret Nostalgia og synger i den store dagligstue på SSM. Koret består af 12 kvinder hvis oprindelse er fra Bosnien, men de er nu bosat i Danmark. Blandt kvinderne i koret er Senada Hodzic som er ansat i plejeafdelingen i stuen. Koret vil synge 2-3 bosniske sange og en enkelt sang på dansk.

17 17 NY AKTIVITET FOR BEBOERNE I PLEJEAFDELINGEN Den 2. marts klokken starter vi en skønheds- og velværeklinik i den store dagligstue på SSM. Hvis det er en succes, vil det blive en fast aktivitet, som bliver afholdt hver anden onsdag fremover. Kom og få lagt en ansigtsmaske, ordnet negle til hyggelig musik og dejligt selskab. Det bliver ren forkælelse og afslapning.

18 18 KYNDELMISSE DIGT Vi er kommet gennem vintermørkets dybe sorte slugt, og vi standser ved et solskin over gruset. Det er lyset, se nu letter det til årets lange flugt som en fløjtelyd i himlen over huset.

19 19 Det er kyndelmisse, kærtemesse, lyset som er tændt. Og i lyset er der løfterige klange. Det er svagt men vederkvæget, det er rekonvalescent: nu skal dagene så sindigt blive lange. Vi er lysets lov i vold. I vor decembersorte dag og den juniblonde nat om vore strande går lyset gennem året som et livets åndedrag over skumringsgrå og dæmringslyse lande. Om andre jordens egne står himlen evigt klar, men hvor har lyset tonefald som disse: det sølvblege solskin først i februar og det skær om alle træer ved kyndelmisse? Piet Hein fra "Digte fra alle årene II"

20 20 HJERNEGYMNASTK SODUKO MIDDELSVÆR

21 21 BEBOERNE PÅ SSM VELKOMMEN TIL Herman Madsen som flyttede ind i bolig 14 den Grethe Gade som flyttede ind i bolig 15 den NÆSTE SSM-NYT Det næste nummer af SSM-NYT udkommer i april 2016.

22 22 AKTIVITETER FEBRUAR Mandag d. 1. kl Banko v. de frivillige Tirsdag d. 2. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne i stuen på plejeafdelingen. Tirsdag d. 2. kl Onsdag d. 3. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Torsdag d. 4. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Fredag d. 5. kl Tirsdag d. 9. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne på 1. sal i plejeafdelingen. Tirsdag d. 9. kl Onsdag d. 10. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne.

23 23 Onsdag d. 10. kl Kaffebord v. forstander Hanne Munkholm for alle beboere. Præsterne Henny Kvist og Jan Nilsson deltager. Torsdag d. 11. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Fredag d. 12. kl Fredag d. 12. kl Klaverspil og fællessang v. s. Bente Birkmose for alle beboere på SSM. Mandag d. 15. kl Litteratur og portvin v. de frivillige i dagligstuen for alle beboere. Tirsdag d. 16. kl Tirsdag d. 16. kl Gudstjeneste med fokus på sanselighed Onsdag d. 17. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Onsdag d. 17. kl Vi fejrer fastelavn i plejeafdelingen. Torsdag d. 18. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne.

24 24 Fredag d. 19. kl Fredag d. 19. kl Fredagsbar v. de frivillige for alle beboere på SSM. Mandag d. 22. kl Optræden af koret Nostalgia i den store dagligstue for alle beboere på SSM. Mandag d. 22. kl Litteratur og portvin v. de frivillige i dagligstuen for alle beboere. Tirsdag d. 23. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne på 1. sal i plejeafdelingen. Tirsdag d. 23. kl Onsdag d. 24. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Torsdag d. 25. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Fredag d. 26. kl Mandag d. 29. kl Litteratur og portvin v. de frivillige i dagligstuen for alle beboere.

25 25 MARTS Tirsdag d. 1. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne i stuen på plejeafdelingen. Tirsdag d. 1. kl Onsdag d. 2. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Onsdag d. 2. kl Skønheds- og velværeklinik i den store dagligstue for beboerne i plejeafdelingen. Torsdag d. 3. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Fredag d. 4. kl Mandag d. 7. kl Banko v. de frivillige i dagligstuen for alle beboere. Tirsdag d. 8. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne på 1. sal i plejeafdelingen. Tirsdag d. 8. kl

26 26 Onsdag d. 9. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Onsdag d. 9. kl Fællesspisning for beboerne i plejeafdelingen. Onsdag d. 9. kl Kaffebord v. forstander Hanne Munkholm for alle beboere. Torsdag d. 10. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Fredag d. 11. kl Fredag d. 11. kl Klaverspil og fællessang v. s. Bente Birkmose for alle beboere på SSM. Mandag d. 14. kl Litteratur og portvin v. de frivillige i dagligstuen for alle beboere. Tirsdag d. 15. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne i stuen på plejeafdelingen. Tirsdag d. 15. kl Tirsdag d. 15. kl Gudstjeneste med fokus på sanselighed

27 27 Onsdag d. 16. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Torsdag d. 17. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Fredag d. 18. kl Fredag d. 18. kl Fredagsbar v. de frivillige for alle beboere på SSM. Mandag d. 21. kl Litteratur og portvin v. de frivillige i dagligstuen for alle beboere. Tirsdag d. 22. kl Tirsdag d. 29. kl Generationer mødes, besøg fra børnene i Louisegården, for beboerne i stuen på plejeafdelingen. Tirsdag d. 29.kl Onsdag d. 30. kl Fællesgymnastik i dagligstuen v. frivillig Alice Mather for beboerne i ældreboligerne. Torsdag d. 31. kl Krealoppen, strikkecafé for beboerne i ældreboligerne. Vi arbejder på nye aktiviteter, så der kan derfor ske ændringer i programmet, og det vil fremgå af opslag på opslagstavlerne og på infoskærmen.

28 28

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

GLORIA Januar 2013, 2. årgang

GLORIA Januar 2013, 2. årgang Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2013, 2. årgang 1 Leder Kære læser! Det er jul, det er cool lyder det i en gammel julesang, men for nogle er det mere koldt end cool når vintermånederne når de nordiske breddegrader.

Læs mere

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Vi får løbende mange nye børn og mange nye forældre i Andedammen. Derfor har vi i BjørneBanden valgt at lave et lille introduktionsbrev, for at give et indblik i hvad der foregår i hverdagen. Når man starter

Læs mere

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej.

Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00. Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Beboerråd Torsdag den 03.juli 2014, kl. 11.00 12.00 Spisestuen Borgmester Fischers Vej. Deltagere: Samtlige beboere var inviteret. Fremmødte beboere kan nævnes: Kisser( Karen Stær)Birte Melohn. Poul Erik

Læs mere

Åbningsugen i Emmauskirken. Program

Åbningsugen i Emmauskirken. Program Åbningsugen i Program SØNDAG I 29. NOV. 10.30 13.30 FESTGUDSTJENESTE MED EFTERFØLGENDE RECEPTION Festgudstjeneste med deltagelse af Københavns biskop Peter Skov-Jakobsen og s egne præster. Prædiken ved

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1

KIRKENYT PADESØ SOGN. Padesø Kirke i december. 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 KIRKENYT PADESØ SOGN 17. årgang Vinteren 2014/2015 Nr. 1 Padesø Kirke i december Arrangementer i Padesø Kirke Adventsmusikgudstjeneste med børnekor Vi indleder traditionen tro adventstiden med en hyggelig

Læs mere

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret

Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Velkommen til Rehabiliteringen på Kongshøjcentret Område Syd Information om døgntræning og aflastning Velkommen til Rehabiliteringen Kongshøjcentret Vi vil gerne benytte disse linier til at byde dig velkommen

Læs mere

Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser.

Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser. Velkommen Velkommen Med denne pjece vil vi gerne byde dig velkommen og informere dig om opholdet på Diakonissestiftelsens Omsorgspladser. Pjecen er skrevet til dig, der for en tid skal opholde dig her

Læs mere

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015

Beboerbladet. Plejecenter Egely Maj 2015 Beboerbladet Plejecenter Egely Maj 2015 1 Om dette nummer Kære beboere, pårørende, personale og frivillige Da vi netop er blevet adskilt fra Rosenhaven og fremtidigt hører sammen med Kirstinehaven, vil

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

Velkommen tilbage til skolen!

Velkommen tilbage til skolen! ildeskolenyt! - f jo O Velkommen tilbage til skolen! Godt Nytår! En dejlig juleferie er overstået og vi skal i gang med anden halvdel af skoleåret 2007-2008. Januar 2008 8. årgang nummer 1 Kildeskolen

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2015 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården.

Medieavisen. Dette nummer indeholder fire fantastiske artikler om det nye byggeri på Knagegården. Medieavisen 2014 nr. 1 Hv em er Mediehuset? Mediehuset på Skovgården består af Medieværkstedet på Skovgården og det tidligere Infohuset. De to medietilbud er i dag slået sammen og hedder Mediehuset. Denne

Læs mere

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård

Inge With Johannsen, Hellevad-Egvad. i Midtbygård. Robert Strand Andersen, Hjordkær. i Midtbygård. i Midtbygård April nr. 4 Oversigt over aktiviteter i april Tirsdag d. 4 kl. 10.00 Torsdag d. 7 kl. 10.15 Tirsdag d. 12 kl. 10.00 Torsdag d.14 kl. 10.15 Tirsdag d. 19 kl. 10.00 Torsdag d.21 kl. 10.15 Tirsdag d.26 kl.

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00.

har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes 16.00. Plejecenter Skovvænget April 2015 har ordet... såning. En dejlig tid trods lugten ger et par sange, ligeledes i cafeen kl. 16.00. I dette nummer: skriver 1 Fødselsdage mv. Skovvængets venner Bruger/ pårørende

Læs mere

MØLLEVANGENS Talerør August 2012

MØLLEVANGENS Talerør August 2012 MØLLEVANGENS Talerør August 2012 Med Annemette s søn, Jacob, har vi i sommerferien haft en ekstra pedel-medhjælper! Avisredaktion Marie Thomsen Marie Johansen Inger Knudsen Ruth Nørgaard Deadline: Den

Læs mere

Julemarked på Lyngparken.

Julemarked på Lyngparken. December 13 Januar 14 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december måned onsdag, den 4. Sang kl. 10.00 kl. 13.30 torsdag, den 5. kl. 10.00 Sct. Jacobi Skoles Kor underholder tirsdag,

Læs mere

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf:

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf: Hej Nabo! Hvad sker der? Foråret er så småt på vej og ideer til nye projekter spirer frem i kvarteret. Siden sidst er der sket mange ting i Gadehavegård. Ny pigeklub! Søg penge til ideer! I november holdt

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter

Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Aktivitets- og oplevelsesplan 2016 Lions Park Søllerød Plejecenter Musik og sang - Koncerter - Træning med fysioterapeuter og psykomotorisk terapeut - Cykeltur på Duo-cykel Børnekor Musikalsk underholdning

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

30. årgang - NR. 3-2013 Marts

30. årgang - NR. 3-2013 Marts 30. årgang - NR. 3-2013 Marts Magnus næsten i mål - foto fra Haraldvangen Lavuks tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk Voksenklubben Lavuk Pibergården Skolen på Borgervænget Lavuk Stjernens tilbud Dagtilbudet

Læs mere

Ældrerådets temadag d. 1.10.2013 Ældres ønsker til fremtiden

Ældrerådets temadag d. 1.10.2013 Ældres ønsker til fremtiden Ældrerådets temadag d. 1.10.2013 Ældres ønsker til fremtiden Der deltog 142 mennesker i ældrerådets temadag, heraf var 13 kommunalt ansatte, foredragsholdere og medlemmer af ældrerådet. Af de 129 gæster

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016

Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne. December 2015 Januar - Februar 2016 Kirkehilsen Egense og Øster Skerninge sogne December 2015 Januar - Februar 2016 Julegaverne Julen er Jesu fødselsdag. Men det er os, der får gaverne! Der er sagt meget om den kommercielle og materialistiske

Læs mere

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig.

Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Her boede Anna, Anne, Karin, Laila, Line, Maja, Mads og Pernille der fulgtes af Kent O., Helle E., Lena, Gerd og Stig. Søndag d. 15.02.09 Den blå bus kørte fra Limfjordsskolen kl. 1500, med Maja, Anne,

Læs mere

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo ---

Ferietur Slettestrand uge 30 2010 --- ooo 0 ooo --- Deltagere: Michelle, Marianne R, Pernille, Michael og Ove Personale: Rita, Karen og Kurt Mandag den 26. juli. Dagen begyndte tidligt med bad og morgenmad. Kurt pakkede bussen medens der blev spist morgenmad.

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde

Sommerskole. Sommerskole i Kirkeladen. En verden udenfor. Fællesskab på den fede måde Sommerskole En verden udenfor Fællesskab på den fede måde 2013 Sommerskole i Kirkeladen Kære sommerskoledeltagere. Efter en skøn uge i dejligt selskab, synes vi, at I skal vide, at det var skønt at være

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Marts 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Marts 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev

VESTERGÅRDENS. nyhedsbrev VESTERGÅRDENS nyhedsbrev november nyt Kære Forældre og børn på Vestergården Så blev det tid til et nyt nyhedsbrev. Vi vil starte med at ønske Dorte velkommen tilbage fra barsel. Dorte starter i o.y, og

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP Marts / Ap ril 2016

HUSAVISEN STENSTRUP Marts / Ap ril 2016 HUSAVISEN STENSTRUP Marts / April 2016 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave

GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave GNISTEN NR: 1. januar 2014 Årgang 39 Svendebjerghave - 1 - TELEFONLISTE Plejehjemmets telefon nummer: 36 49 42 11 Når forbindelse er opnået kan lokal-nummeret tastes Sekretær Lokal 10 Bestyrer Lokal 11

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JANUAR 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen lukket i hele uge 19, ligesom Tirsdagsmusik d. 10. maj er aflyst.

OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen lukket i hele uge 19, ligesom Tirsdagsmusik d. 10. maj er aflyst. Nyheder og Historier Nyt fra Værkstederne Fastelavn Påskefest i Caféen Første spadestik Multimedie værksted Som indstik Fødselsdagslisten Konkurrencen OBS! OBS! OBS! På grund af ombygning holder Caféen

Læs mere

Og det skete i de dage...

Og det skete i de dage... Og det skete i de dage... Julen 2014 & Nytåret 2015 i Sparkær & Gammelstrup kirker Syng julen ind i Gammelstrup Torsdag d. 27. nov. kl. 19.00 i Gammelstrup kirke En meget stemningsfyldt indledning af adventstiden,

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

H E L E E Nr 2 - februar 2015

H E L E E Nr 2 - februar 2015 H E L E E Nr 2 - februar 2015 HELENENYT Nr. 2 (februar årgang 26) Plejehjemmet Helenes Minde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Ansvarshavende: Maj Greifenstein Tlf: 29347195 Eller 39105651 mgr@ok-fonden.dk

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011

Fælles info. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 12+13 2011 Fælles info Bevægelsesbane. Vi har haft bevægelses bane igen nu for 2. gang. Og allerede når vi skal noget for 2. gang er der nogle der siger, at det er kedeligt og det gider de ikke. Men det skulle de

Læs mere

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet.

Projekt Spiseven. Hvad gør vi? Boulstrup d. 06-04-2014. Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Boulstrup d. 06-04-2014. Projekt Spiseven Hvad gør vi? Mange tanker og undersøgelser omkring ensomhed blandt ældre var startskuddet for projektet. Ældrerådet i Odder Kommune havde gennem længere tid diskuteret:

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 30 januar / februar 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Indholdsfortegnelse Februar 2016

Indholdsfortegnelse Februar 2016 ARENDSE NYT Februar 2016 Indholdsfortegnelse Februar 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Tur ud i det blå Skosalg Hyggestund Aktivitetsplan Frisør

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 28 september / oktober 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde

SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST. Christiansminde SVENDBORG 2007 28. JULI 4. AUGUST Christiansminde Lørdag Regnvejr Luna kommer hjem fra 2 uger i Thailand og vi henter hende i lufthavnen ved halvottetiden. Hjemme hos Luna spiser vi morgenmad og snakker

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 8+9 2013 Fælles info Fastelavn. Vi holdt fastelavn mandag efter vinterferien. Vi flyttede det hertil fordi vi havde Danmarks Indsamling i uge 6, men til næste år flytter vi det tilbage, så det ligger tættere på

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden

www.mellervangskolen.dk Dus Mellervang Børnerådsmøde i Pyramiden Børnerådsmøde i Pyramiden www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Marts BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Stamtræer

Læs mere

Nyt fra Skovgården Maj 2016

Nyt fra Skovgården Maj 2016 Nyt fra Skovgården Maj 2016 Aktivitetscentret Skovgården Skovgården 1, 3500 Værløse www.skovgaarden.furesoe.dk tlf. 7235 5800 Centerleder: Merete Harrig Mail: mlh@furesoe.dk Åbningstider: Centret Receptionen,

Læs mere

Nyt fra LightChannel.dk

Nyt fra LightChannel.dk Kære venner, Nyt fra LightChannel.dk Først vil vi gerne sige tak for jeres støtte! Nu er LightChannel.dk blevet en realitet og vi glæder os til at optage de første programmer i det ny indviede studie.

Læs mere

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på

Brugerbladet. Atkærcenteret. OKTOBER NOVEMBER 2015 3 årgang nr. 4. Brugerbladet. Sommer og vinter vi mødes på Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf. 20973080 Brugerbladet

Læs mere

Fredag 12.juni 2015. Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud:

Fredag 12.juni 2015. Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud: Fredag 12.juni 2015 Så er alle feriesedlerne afleveret, og fordelingen af børn på de forskellige uger, ser således ud: Uge 27: 22 børn uge 32: 25 børn Uge 28: 22 børn uge 33 34 børn De gennemgående voksne

Læs mere

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015

HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 HUSAVISEN STENSTRUP November / December 2015 Informationer Stenstrup Dagcenter: Åbent hverdage kl. 10-15 Afbud ved kørsel: Ring til Vester Skerninge Bilerne på tlf. 6224 2048 Øvrige afbud gives til Dagcenter:

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde MOGENS BILLE Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde Pædagogisk Center Ballerup Kommune 2014 1 2 Skolen i 1914 fortalt af Edith fra Schwenckestræde. Edith fra Schwenckestræde 6 boede i et lille

Læs mere

Tue Tjur, april 2012. Personerne.

Tue Tjur, april 2012. Personerne. På billedet her ses de 8 ældste af de mange fotoalbums, som min mor Vibe efterlod sig da hun døde i 2007. Det øverste, som er det ældste, angives at være fra 1914-33. Det er billeder fra dette album, som

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar

Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Arrangementer og åbningstider i perioden 12. 28. februar Alle dage fra den 8. til og med den 23. februar For store som små bliv kunstner for en dag, og mal dit eget billede hos billedkunstner Margit Rasmussen,

Læs mere

Husk Valg til Centerrådet den 18. nov.! Siden sidst

Husk Valg til Centerrådet den 18. nov.! Siden sidst Husk Valg til Centerrådet den 18. nov.! Solrød Aktivitets - og Frivilligcenter AFC samt Daghjemmet for visiterede borgere Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand Telefon 5618 2445 Mandag- torsdag kl. 9.00-16.00

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 Mandag den 10. januar kl. 19.00 i Skanderborg Kirkecenter Kirkebakken 4 (v.

Læs mere

Kapitel 1. Noget om årets gang

Kapitel 1. Noget om årets gang Kapitel 1 Noget om årets gang 1 4. Mennesker og måneder VOXPOP Er der en måned, du særlig godt kan lide, eller er der en, du ikke bryder dig om? Nina Ja... Jeg kan rigtig godt lide september. Efterårsmånederne

Læs mere

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet

Husavis. Hvalsø Ældrecenter Februar 2013. Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt

Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Gildenyt Sct. Georgs Gildet i Hadsten September 2015 www.sctgeorg-hadsten.dk Fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 med efterfølgende gildeudflugt Vi mødes til fødselsdagsgildehal Lørdag 06/09/2015 kl.

Læs mere

Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk SIDEN SIDST FK

Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk SIDEN SIDST FK www.hoejmarkskolen.skoleintra.dk KONTAKT Højmarkskolen Højmarksvej 16 6670 Holsted tlf: 75 39 20 99 hoejmarkskolen@vejenkom.dk ELEKTRONISK SKOLEBLAD FOR HØJMARKSKOLEN 2010/11 NR. 4 KALENDER FOR : december

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Velkommen i dagpleje hos

Velkommen i dagpleje hos Velkommen i dagpleje hos Sofie Kappel Hækvej 18 4540 Fårevejle. Tlf. 22284785 Jeg er født i 1981, og har to drenge fra 2003 og 2005, som jeg deler 7/7 med deres far. Er startet som dagplejer i november

Læs mere

Vi skaber nye muligheder for mennesker, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler

Vi skaber nye muligheder for mennesker, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler Vi skaber nye muligheder for mennesker, hvis liv er skadet af alkohol og andre rusmidler Den Blå Viol er mit hjem Den Blå Viol i Skive er et værested for mennesker med psykiske, sociale alkohol- eller

Læs mere

Meditative vandringer

Meditative vandringer 2016 Meditative vandringer En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro og ny balance. Uge 28 Dato: 10.7-17.7. 2016 Side 2 Meditative vandringer 2016 En vandre-uge hvor du finder energi, indsigt, ro

Læs mere

En uge af en landsbypræsts dagbog

En uge af en landsbypræsts dagbog En uge af en landsbypræsts dagbog Jég har verdens bedste arbejde. Men det er også et krævende job de fleste af døgnets vågne timer beskæftiger jeg mig med min præstegerning. Jeg har virket i disse to prægtige

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

GildeNyt. Stafetten. Sct. Georgs Gilderne I Danmark. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 111 Maj 2016

GildeNyt. Stafetten. Sct. Georgs Gilderne I Danmark. 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 111 Maj 2016 GildeNyt 1. o g 2. S c t. G e o r g s G i l d e A a b e n r a a Nr. 111 Maj 2016 Stafetten Sct. Georgs Gilderne I Danmark Lidt at tænke over Oprydning er en god ting. Og oprydning i gamle glemte bunker

Læs mere

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen?

14 Hvor skal vi hen? LØSNINGER & UDSKRIFTER. 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre. Julia: Har du været i Skagen? 14 Hvor skal vi hen? 2 Sæt tryk og streg de bogstaver ud, du ikke kan høre Julia: Har du været i Skagen? Luis: Hvor ligger det henne? Julia: Oppe i Nordjylland. Luis: Har du været der? Julia: Næ, men jeg

Læs mere

2.1. Opgavesæt A. 1. januar - 30. juni 2014. Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 1 time og 15 minutter til opgavesæt 2

2.1. Opgavesæt A. 1. januar - 30. juni 2014. Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 1 time og 15 minutter til opgavesæt 2 2.1 Opgavesæt A FVU-Læsning Trin 2 Forberedende voksenundervisning 1. januar - 30. juni 2014 Prøvetiden er 45 minutter til opgavesæt 1 15 minutters pause og 1 time og 15 minutter til opgavesæt 2 Eksaminandens

Læs mere

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale

ØSTENVINDEN. Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale ØSTENVINDEN Børneby Øster s blad til og fra børn, forældre og personale Nyt fra ledelsen Kære alle i Børneby Øster. Nu hvor året er ved at gå på hæld, er det tid til at skue tilbage på endnu et år med

Læs mere

Fredag den 25. september 2015

Fredag den 25. september 2015 den 25. september 2015 Vores Foto-projekt har givet os nogle fine billeder på børnenes kasser, så nu kan vi både glædes over børnenes dejlige smil, og dernæst også meget hurtigere finde deres kasser. Der

Læs mere

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016

Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Sommerhilsen fra Solhverv Privatskole 2016 Nu er ferien for eleverne godt i gang, og det er derfor tid til at kigge lidt tilbage på det, der er sket siden sidste nyhedsbrev i julen. Flere elever på Solhverv

Læs mere

Onsdag d. 25. marts: BMF støtter børneteaterfestivalen: BMF samarbejder fortsat med bibliotekerne om lektiecaféen: Torsdag d. 14.

Onsdag d. 25. marts: BMF støtter børneteaterfestivalen: BMF samarbejder fortsat med bibliotekerne om lektiecaféen: Torsdag d. 14. Årsberetning 2009 Onsdag d. 25. marts: Generalforsamlingen blev holdt i Baghuset. Vi startede med et oplæg fra Michael Hansen fra Kultur- og Fritids forvaltningen, som gav en orientering om den kommende

Læs mere

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang.

Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Ugebrev for uge 8. (der er ikke ugebrev for uge 7 på grund af vinterferie) Mandag fejrer vi Mollis 3 års fødselsdag (d. 11/2.) i forbindelse med Godmorgensang. Mandag er også dagen, hvor Leika begynder

Læs mere

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev

Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Kia Christensen Mercy in Action, 2. Rejsebrev Generelle informationer om praktikstedet kan findes i mit 1. rejsebrev. Den pædagogiske opgave Min opgave i praktikken består som regel af at lave aktiviteter

Læs mere

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler.

Fælles PALS-dag på 8 Pals-skoler. Fredag d. 6. marts, var det national trivselsdag. 8 PALS-skoler i kommunen valgte at markere denne dag samlet. PALS-tovholderne havde overordnet planlagt dagen sammen, og der var valgt nogle aktiviteter,

Læs mere

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene

August 2009. Indhold: Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August 2009 Indhold: Sidste nyt: Info: Konkurrence: Kalender : Opslagstavlen: Redaktion: Poul Skolestart & sommerhistorier Orientering om regler for brug af mobiltelefoner Et spørgsmål til børnene August

Læs mere

Kirkeblad for Hjerm Sogn

Kirkeblad for Hjerm Sogn Kirkelig vejviser Sognepræst: Jonas Serner-Pedersen Kirkevej 9, 7560 Hjerm tlf. 97 46 41 14 mail: jjs@km.dk Menighedsrådsformand: Robert Stoltenberg Højgårdsparken 90, 7560 Hjerm tlf. 97 46 50 52 mail:

Læs mere

ARENDSE NYT November 2012

ARENDSE NYT  November 2012 ARENDSE NYT November 2012 Indholdsfortegnelse November 2012 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Indbydelse Fødselsdag i November Aktivitetsplan Referat Beboermøde Skrædder Taksigelseskirken

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 20-09-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 20. september 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, EJ, EO, MDT, CF, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, Fravær: KDP, KFG, LM Kategorier for dagsordenspunkter

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer:

I marts blev der afholdt valg til Bruger-/Pårørenderådet samt generalforsamling i støtteforeningen, som nu er sammensat af følgende medlemmer: På grund af travlhed og sygdom fik vi ikke udgivet noget nyhedsbrev i april, så denne publikation indeholder lidt nyt for to måneder. Fredagsbar har vi tidligere haft på programmet, og Bodil har nu valgt

Læs mere

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant:

December: Nr. 1. november. 2015/2016. Kl. 10.30. Kl.09.30. Kl. 19.00. Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Nyhedsbrev fra Hune sogn november. 2015/2016 December: Nr. 1 Dato: Dagen navn Hune Kl. Prædikant Rødhus kl. Prædikant: Søndag den 6.., 2. søndag i advent Kl. 10.30 Søndag den 13. 3. søndag i advent: De

Læs mere

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn

December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn December Januar Februar 2010-2011 Nr. 4 23. årgang Langenæs Kirke & Sogn Til samtlige husstande Vi beklager, at denne udgave af Langenæs Kirke & Sogn kommer i en væsentlig mindre udgave end normalt. På

Læs mere

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013

Husavis Hvalsø Ældrecenter Maj 2013 Medlemmer af Bruger og Pårørenderådet Beboer: Emmy Hansen, Blomsterhaven 5. Marie-Louise Poulsen, Bøgely 22. Elin Jensen, Bøgely 14. Pårørende: Hother Husted, formand. Inge Lise Pedersen, næstformand.

Læs mere

Indholdsfortegnelse Marts 2016

Indholdsfortegnelse Marts 2016 ARENDSE NYT 2016 Indholdsfortegnelse Marts 2016 Forside Indholdsfortegnelse Referat af Beboermøde Konkurrence Vinder af konkurrencen Fødselsdage i marts 2016 Dame tur med bussen Tur ud i det blå Kor Aktivitetsplan

Læs mere

HER. Katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret BOR VI

HER. Katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret BOR VI HER Katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret BOR VI Af: Tine Sønderby Praxis21 November 2013 Om kataloget Katalogets indhold Dette er et katalog om livet i gårdmiljøer i Fuglekvarteret. Det er tænkt

Læs mere

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.

Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016. Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh. Kirkenyt for Tingsted kirke december 2015 samt januar og februar 2016 Og lyset skinner i mørket, og mørket fik ikke bugt med det. (Joh.1,5) I verden omkring os, og jævnligt også i vore egne hjerter, synes

Læs mere

Social- og Handicapcentret 19-09-2013

Social- og Handicapcentret 19-09-2013 REFERAT Social- og Handicapcentret 19-09-2013 Deltagere: Ole Hjuler, Anne Madsen, Hans Behrendt, Jørgen Jørgensen, Steen Rosenquist, Hugo Hammel, Tina Præst Nielsen, Susanne Strandkjær, Erik Pedersen (Blå

Læs mere