Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Havneregulativ HAVNEREGULATIV I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER. 1. Ophold på havnen"

Transkript

1 Havneregulativ HAVNEREGULATIV Ændret I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1. Ophold på havnen Bådpladslejere i Fredericia Lystbådehavn er - i lighed med andre, der opholder sig eller færdes i havneområdet - underkastet "Standardreglement for overholdelse af orden m.v. i danske lystbådehavne" samt det lokale ordensreglement. Herudover de bestemmelser, der fremgår af nærværende havneregulativ gældende. Al færdsel og ophold på havnens og vinterpladsens område sker på eget ansvar.ethvert medlem skal være havnefoged og den øvrige havneledelse behjælpelig med at opretholde ro og orden indenfor havnens område, ligesom medlemmerne er pligtige til at følge de henstillinger, der gives af disse. Under almindelige forhold er overnatning i havnehuset / mastehuse /klubfaciliteter samt telte eller fartøjer på vinterpladsen ikke tilladt. 2. Færdsel på havneområdet, moler og flydebroer Kørsel Kørsel med biler, motorcykler og knallerter på havnens område skal ske med mindst mulig fart og under udvisning af tilbørlig forsigtighed. De opstillede skilte vedrørende max kørselshastighed på 30 km/t, kørselsbegrænsning og - forbud samt parkering skal respekteres. Cykler og knallerter skal henstilles i eller ved de stativer, der findes på pladsen. Færdsel på flydebroer og fortøjningsmoler med cykler og knallerter er ikke tilladt. Fri passage Intet grej eller gods, herunder transportvogne o. lign., må efterlades på broer og moler bortset fra fortøjninger, der dog skal anbringes således, at de ikke er til gene for fodgængere. Alle uvedkommende effekter vil blive fjernet uden ansvar. Bådtransport Der skal gives fri passage for kørsel med bådoptagningsudstyr i form af Sublift samt kranvogne på havneområdet i forbindelse med bådtransport m.v.

2 Redningsmateriel Det på havnen opstillede redningsmateriel må kun benyttes i de situationer, hvortil det er beregnet. Efter benyttelse eller ved konstatering af uregelmæssigheder ved materiellet skal indberetning omgående foretages til havnefogeden. 3. Anden Aktivitet Badning og fiskeri Badning og fiskeri i havnebassinerne er forbudt. Hunde Hunde må kun medtages, når de føres i snor, og al urenlighed fra hunde skal omgående fjernes af hundens ejer el. fører. Jagt Jagt indenfor havneområdet er forbudt. II. HAVNEPLADSER 4. Tildeling af pladser Kun medlemmer af Fredericia Motorbådsklub og Fredericia Sejlklub kan tildeles havneplads i Fredericia Lystbådehavn. Fortøjning udenfor de anviste pladser er ikke tilladt. Retten til havneplads er personlig og følger ikke fartøjet ved evt. salg. 5. Identifikation For at der til stadighed kan holdes effektiv kontrol med de i havnen hjemmehørende fartøjer, skal enhver båd uanset størrelse og type være forsynet med årsmærke. Årsmærkerne, der udleveres efter betaling af den årlige havneleje, skal anbringes synligt. Fartøjer, der ikke er forsynet med årsmærke, betragtes som gæster eller uvedkommende og vil blive behandlet i overensstemmelse hermed. Navn og stander Foruden ovennævnte identifikation bør ethvert fartøj desuden være forsynet med navn og føre klub s stander.

3 6. Ændring af ejerforhold og fartøjsdata Fartøjsejerne har ubetinget pligt til at anmelde enhver ændring i ejerforholdet herunder salg, udskiftning men også adresseændringer o. lign. (telefon og -adresser) skriftligt til havnekontoret. Undladelse af dette kan medføre, at eventuel tildelt havneplads inddrages, og ny havneplads først tildeles, når forholdene tillader det. Opdaterede fartøjslister er vigtige for god kommunikation og administration. Hvis en bådejer udskifter sin båd skal havnefogeden informeres med det samme og bådejeren skal betale differencen i indskud og pladsleje fra den gamle plads til den nye ved større plads. Indskud tilbagebetales ikke. 7. Dispositionsret Ved salg af fartøj vil bådepladsen ikke kunne overdrages som gæsteplads til tredjepart for den resterende del af sæsonen, selv om betaling af den årlige havneleje har fundet sted af den tidligere ejer. Ledige pladser opstået ved salg eller ved manglende betaling at havne-pladsleje overgår til havneledelses disposition. Fremleje: Fremleje af havnepladser er som ovenfor beskrevet ikke tilladt. Midlertidigt ledige pladser: I de tidsrum, bådejerne ikke selv benytter de tildelte pladser (f.eks. i forbindelse med feriesejlads m.v.), kan havneledelsen disponere frit over de pågældende pladser. Fartøjsejerne forpligtes til at bruge FRI-GRØN /OPTAGET-RØD skiltet, når de forlader havnen på weekend- og feriesejladser. Omplacering: I tilfælde, hvor der ved omplacering kan skaffes bedre plads i havnen, eller hvor andre forhold taler for det, har havneledelsen ret til at foretage omfordeling/ombytning af de tildelte pladser. Indbyrdes bytning at pladser uden havneledelsens tilladelse er forbudt. Ombytning af havnepladser ved havneledelsens foranstaltning skal følgelig være sagligt begrundet. Havneledelsen kan til enhver tid foranstalte omplacering / flytning af både pladserne imellem. Flytningen sker ved havnefoged & assistent. En flytning skal følgelig være begrundet med en nødvendig aktivitet på havnen.

4 8. Omforandringer Medlemmerne må ikke foretage nogen form for tilbygning, forandringer eller nagelfaste anbringelser på broer og moler uden godkendelse fra havnefoged/ havnekontoret. Ønskes en 1 eller 2, eller 3-trins trappe anbragt på flydebro/ pælebro sælger & leverer havneledelsen en valgt model for kostprisen. 9. Forsikring Alle fartøjsejere er pligtige til at have deres fartøjer ansvarsforsikrede, og kvittering for betalt præmie kan af havneledelsen kræves forevist. 10. El og ferskvand Elforbrug ved flydebroer/pælebroer afregnes via betalingskort / Tallykey systemet. (se takstregulativ). Al unødig brug af ferskvand på land eller i havnen skal undgås. Spuleslanger skal være forsynet med en lukkeanordning, og vandforsyningen skal afbrydes under vask. 11. Affald Det er strengt forbudt at henkaste affald, herunder olie, på landarealer, flydebroer, moler eller i vandet. Alt affald skal anbringes i de opstillede affaldsbeholdere. Uvedkommende effekter vil blive fjernet uden ansvar. III. FARTØJREGLEMENT 12. Fartøjers udelukkelse Fartøjer der trods påtale ikke holdes i forsvarlig og yachtmæssig stand dvs. årlig overhaling og fornøden istandsættelse kan udelukkes fra havnen. Denne afgørelse kan af havneledelsen udføres omgående og medfører bortvisning. Udelukkede fartøjer Hvis fartøjer således udelukkes fra havnen er pligtige til at fjerne fartøjet fra havneområde eller landareal indenfor den af havneledelsen fastsatte tidsfrist. I modsat fald vil fartøjet blive fjernet på ejerens regning og risiko. Ejeren af et udelukket fartøj kan ikke få tilbagebetalt erlagte beløb for indskud og pladsleje.

5 IV. FORTØJNING OG AFFENDRING 13. Risiko og ansvar Ethvert ansvar og enhver risiko for skader på eget eller andre fartøjer, havneanlæg og andet materiel på grund at mangelfulde fortøjninger eller skødesløshed fra bådejernes side, påhviler alene bådejerne. 14 Tilsyn Enhver bådejer har ubetinget pligt, til jævnligt at tilse sit fartøj, når det ligger i havnen, og skal herunder drage omsorg for, at det er lænset, vel fortøjet, og at affendringen er i orden. Fartøjer, der synker, skal omgående hæves/lænses. Overtrædelse af denne bestemmelse kan medføre fortabelse af retten til havnepladsen. 15. Fortøjning Det påhviler bådejerne at sørge for anskaffelse og vedligeholdelse af rigeligt dimensionerede fortøjninger anbragt på behørig måde for og agter, således at bådene holdes klar at havnens broer, fortøjningspæle og nabofartøjer. Derudover skal fartøjerne være forsynet med et tilstrækkeligt antal fendere, mindst 2 stk. på hver side. Såfremt fortøjningsfjedre anvendes, skal disse sikres forsvarligt. Fortøjningerne skal kunne godkendes at havneledelsen, hvis instrukser angående fortøjning, af fendring o. lign. skal efterkommes. Såfremt et fartøjs fortøjning ikke findes i forsvarlig stand, kan havneledelsen efter mulig påtale foranledige fortøjninger og/eller affendring udskiftet på ejerens regning. Når et fartøj forlader sin plads i havnen, skal fortøjningerne fastgøres forsvarligt - opbindes på pælene eller under broen - så der ikke ligger løse fortøjningsender i vandet 16. Bundfortøjninger Anvendelse at enhver form for egne bundfortøjninger (ankre, betonklodser el. lign.) er forbudt indenfor havneområdet.

6 V. SØSÆTNING OG OPTAGNING 17. Sublift, Mastekran og Jollekran Mastekran Brug af maste- og jollekran sker på eget ansvar og risiko. Mastekranens maximunbelastning er 500 kg. 2,0 t Jollekran Jollekranen må kun løfte både, der er indrettet for løft med centerstrop, og deplacement under 1500 kg. Sublift I havnene sydøstre hjørne er etableret en betonrampe, hvor en Sublift kan ilandsætte både. Subliften kører på bådens kaskoforsikring. Tidspunktet for søsætning eller optagning at fartøjer aftales med havnefoged For at optagning kan foregå hurtigt og planmæssigt, har pladsfolkene krav på forud at få forevist, at vinterstativ på vinterpladsen på Røde Banke er til stede og i orden. Fartøjer skal således være klargjort til søsætning/optagning til det aftalte tidspunkt. Lastvognskran Bådpladslejere kan frit anvende lastvognskraner til optagning/ isætning fra servicekajen ved siden af betonrampen. Kajanlægget ved betonrampen er dimesioneret til max. 10 t og det er et ufravigeligt krav at støtteben fra kranvogne placeres på jernplade inden for den gule markering ca. 1m fra kajhammer. Optagning/søsætning aftales med Havnefogeden. Medlemmer afregner selv for serviceleverancer. Udefrakommende vognmænd som ankommer med både som ikke er hjemhørende i FFL regi skal betale en af havnefogden fastlagt søsætningsafgift for brug af kajanlæg. Både over 10 t kan søsættes over ADP kajanlæg eller i Gammel Havn i Fredericia C. 18. Vægtgrænse for sublift Subliften kan ikke anvendes til fartøjer med egenvægt over 23 tons. På forlangende skal fartøjsejerne kunne dokumentere, at deres fartøj ikke overstiger denne maksimumvægt. Havnefogeden kan til enhver tid afvise alle typer fartøjer efter generel vurdering af disse. Subliften kan tage / afsætte både i vinterstativer på en bredde mindre end 3,2 m.

7 19. Afgifter Afgifter for søsætning og optagning med Subliften fastsættes af havneledelsen og fremgår af havnens takst-regulativ. Ved fastsættelse at afgifterne er det forudsat, at fartøjsejerne selv sørger for det nødvendige hjælpemandskab til betjening af højtryks spulesystem som er placeret ved rampen. Afvaskning skal ske umiddelbart efter at både kommer op fra rampen og må kun ske på de anviste spulepladser. Afspuling af båden kan ske i Subliften eller i et på vaskepladsen opstillet stativ til formålet 20. Slæbestedet for joller. Ophaling og søsætning af mindre fartøjer og joller kan foretages af ejerne ved hjælp af bådevogne og trailere på det etablerede slæbested mod syd. Fartøjer eller bådevogne/ trailere henvises efter brug til parkeringsplads eller jolleplads.efterlades de på eller ved slæbestedet, vil blive fjernet uden ansvar og på ejerens regning. Disse henvises til de opmærkede parkeringsarealer på havnen. Brug af slæbestedet kræver passage gennem afspærringsbom, som frigives ved køb af betalingskort (se takstregulativet ). Sejljoller i primært FS Ungdomsafdelingen - kan frit benytte slæbestedet. VI. SEJLADS l HAVNEN 21. Fortøjning Fortøjning ved maskekran og servicekaj,dvs spunsvægskajerne må kun finde sted i forbindelse med søsætning/optagning, til- og afrigning eller tankning. Det er forbudt at lade et fartøjs skrue arbejde, hvis det er fortøjet med agterstavnen mod bro eller mole, da skruevandet kan forårsage ødelæggelse af havneanlægget. l tilfælde af forårsaget skade ved overtrædelse, vil dette medføre fuld erstatningspligt og fortabelse af havneplads. 22. Sejlads Sejlads i havneområdet skal ske med mindst mulig fart ligesom der skal udvises størst mulig forsigtighed af hensyn til andre fartøjer og disses fortøjninger. Maksimumsfart i havnebassin er 3 knob.

8 VII. SERVICEAREAL NORD OG HAVNEHUSET 23. Mastereoler Umiddelbart efter afrigning oplægges master forsvarligt i mastereolerne mærket med udleveret plads makat. Salingshorn - Radar - vanter - stag og lign. skal fjernes før oplægning på mastehylderne. 24. Tankanlæg Bunkring af marinediesel og benzin finder sted ved bunkringsanlægget ved siden af mastekranen. Tankning over kajanlæg - bunkringskajen eller isætningskajen ved subliftrampen - direkte fra tankbil eller tank-trailer er ikke tilladt. Aktiviteter af denne art henvises til trafikhavnens kajanlæg. ADP/Trafikhavnen har de nødvendige miljøtilladelser til sådanne aktiviteter. 25. Havnehuset I havnehuset forefindes havnefogedkontor. Ligeledes forefindes toiletter og andre gæstefaciliteter. Kørsel med motorkøretøjer på flisebelægningen omkring havnehuset er ikke tilladt. VIII. VINTER/LANDPLADSEN PÅ RØDE BANKE 26. Vinterplads og landplads Eneste mulighed for vinterplads og landplads er på arealet Røde Banke. Adgang for Sublift og kranvogne sker via lyskrydset. Adgang med personvogne sker via porten på Røde Banke Vinterplads Den af havnefoged anviste vinterplads på Røde Banke skal benyttes. Henstilles fartøjet andetsteds på havnens arealer, vil fartøjet blive flyttet til Røde Banke for ejerens regning og risiko. For benyttelse af vinterplads opkræves en vinterpladsleje (se takstregulativet) Under almindelige forhold må der ikke henstå fartøjer på havnens vinterpladsareal i tiden15. maj til 15. september. Havnefogeden er berettiget til at flytte fartøjer, som forefindes på land i det

9 nævnte tidsrum, for ejerens regning og risiko. Det samme gør sig gældende for tomme vinterstativer og andet opbevaringsmateriel. Når vinterpladsen benyttes i vintersæsonnen skal for og agterfortøjninger fjernes fra pæle og broer. På vinterpladsen vil der være el til håndværktøj og batteriopladning. El til opvarmningsformål er forbudt. På vinterpladsen vil der være vand til nedvaskning af trafikfilm før polering. Højtryksspuling på vinterpladsen er forbudt. Overtrædelse vil være et brud på havnens miljøtilladelse og medføre fortabelse af vinterpladsmulighed. Renholdelse Det påhviler ubetinget enhver fartøjsejer at holde rent omkring sit fartøj. Alt affald hidrørende fra klargøring, reparation m.v. skal fjernes dagligt efter arbejdets ophør. Stativer Stativer som anvendes til vinteropbevaring skal være konstrueret med fast bundramme således af båden står i stativet således at dette ikke kan vælte. Til understøtning af motorbde uden køl må der anvendes bukke (træ eller metal) under 75 cm s højde. Havnefogeden kan til enhver tid kassere et stativ som han vurderer ikke er i sikkerhedsmæssig forsvarlig stand ligesom bukke s soliditet vurderes af havnefogeden. Brandfare For at formindske brandfaren må intet brandfarligt materiale opbevares i eller omkring fartøjerne. Arbejdes der med sådanne materialer, skal disse fjernes dagligt efter arbejdets ophør. Bundmaling Det er udelukkende tilladt at anvende malingstyper, der er godkendt til anvendelse på lystbåde. Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark FLID har formuleret kravene og konsekvenserne således: Med henvisning til pkt. 4.3 i standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne (bekendtgørelse nr af 15. april 2002 med bilag) gælder følgende vedr. brug af forbudt bundmaling: 1) Enhver påføring eller anvendelse af bundmaling eller lignende der indeholder de til enhver tid forbudte stoffer medfører tab af retten til bådplads i havnen og betragtes således som en væsentlig eller grov misligholdelse.

10 2) Ved mistanke om påføring eller anvendelse af ulovlig bundmaling eller lignende er båd- og/eller pladsejeren forpligtiget til at medvirke til testning af den anvendte bundmaling eller lignende. Manglende iagttagelse af denne pligt medfører tab af retten til bådplads i havnen og betragtes således som en væsentlig eller grov misligholdelse. Såfremt båd- og/eller pladsejeren har påført eller anvendt ulovlig bundmaling eller lignende, er båd- og/eller pladsejeren forpligtiget til at betale omkostningerne til disse undersøgelser. 3) Konstateres der anvendelse af bundmaling eller lignende der indeholder forbudte stoffer, kan havnemyndigheden under formildende omstændigheder påbyde, at båd- og/eller pladsejeren inden for en nærmere angiven tidsfrist enten fjerner den ulovlige bundmaling eller lignende på miljørigtig vis eller forsvarligt forsegler denne. Efterkommes et påbud herom ikke straks, medfører det tab af retten til bådplads i havnen og betragtes således som væsentlig eller grov misligholdelse Landplads Efter søsætning om foråret skal stativer efter max en uge flyttes og anbringes på et af havnefogeden anvist sted. Stativer og vogne som ikke lader sig stable på den anviste plads, og som i sommerperioden vil optage samme plads som båden i vinterperioden, pålignes en sommerleje (se takstregulativ). Stativer som ikke benyttes i vinterperioder bedes fjernet fra havnens områder alternativtivt betales for leje af vinterplads for stativopbevaring. Materiel som anvendes ved vinteropbevaring skal være afmærket med navn og bronummer. Ikke mærket grej vil bliver fjernet og destrueret. Både, som påregnes at skulle på land i en periode, skal placeres på pladsen Røde Banke I tilfælde, hvor større reparationsarbejde eller andre særlige forhold berettiger til, at et fartøj skal stå på land ud over normal oplægningsperiode, kan der træffes aftale med havnefoged. Større bådrenoveringsarbejder, som foregår over flere sæsonner, kan dog ikke påregne at opnå stadeplads. Placerede både skal altid kunne flyttes til anden placering på pladsen. Januar 2014 Fredericia Lystbådehavn

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn

Ordensreglement. for. Horsens Lystbådehavn Ordensreglement for Horsens Lystbådehavn 1 1. Almindelige bestemmelser 1.1. Orden De enkelte klubbestyrelser skal være havnefogeden behjælpelige med at opretholde ro og orden indenfor havnens område, ligesom

Læs mere

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn.

Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Havneregulativ for Korsør Lystbådehavn. Korsør Lystbådehavn er ejet af selskabet Korsør Lystbådehavn A.m.b.a. Arealet er begrænset af molerne imod Storebælt, Flådestationen og Sylowsvej. 1. Generelle bestemmelser.

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn

Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Hvidovre Kommune Hvidovrevej 341, 1. sal 2650 Hvidovre Central- og Kulturforvaltningen Kultur- og Fritidsafdelingen Havnereglement for Hvidovre Lystbådehavn Havnens område Havnen afgrænses af vedlagte

Læs mere

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold

Havnereglement. For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015. Indhold Havnereglement For Hou Lystbådehavn AmbA. 2015 Indhold 1. Formål 2. Havnens sø og landområde 3. Myndighed 4. Generelt 5. Forbrug af El og Vand 6. Bådpladser 7. Fortøjning 8. Sejlads i havnen 9. Ordens

Læs mere

Ordensreglement for Køge Marina

Ordensreglement for Køge Marina Ordensreglement for Køge Marina Side 1 Side 2 Ordensreglement for Køge Marina Indledende bemærkninger 0. Generelt 1. Marinaens formål 2. Marinaens område Betingelser for fast bådplads 3. Fast bådplads

Læs mere

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune.

Ordensreglement for. lystbåde-, øhavne samt bådebroer. i Svendborg kommune. Ordensreglement for lystbåde-, øhavne samt bådebroer i Svendborg kommune. Nedenstående havne og broer ejes af Svendborg Kommune. De drives og administreres af Svendborg Havn, Færge- og Sundfart, der sørger

Læs mere

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2

Havne- og ordensreglement For SHS. Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 1 Havne- og ordensreglement For SHS Nørre Uttrup Lystbådehavns område. Områdets afgrænsninger fremgår af kortet på side 2 Og søterritoriet mellem anduvningsbøjen og inderste afmærkningspar. Søterritorits

Læs mere

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn

Vedtægter. for. Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn Vedtægter for Den selvejende institution Hestehovedet Lystbådehavn 1. Hestehovedet Lystbådehavn er en selvejende institution med hjemsted i Nakskov. 2. Institutionens formål er at leje og drive Hestehovedet

Læs mere

Regler for bådpladsen

Regler for bådpladsen Regler for bådpladsen Motorbådsklubben 1 af 1943 Regler for bådpladsen 1) Et aktivt medlem har kun ret til en vand- og landplads. Sidst indmeldte medlemmer kan ikke gøre krav på plads til sin båd, såfremt

Læs mere

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER

DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER DRAGØR HAVN SÆRLIGE BESTEMMELSER for lystfartøjer m.m. i DRAGØR HAVN Berettigede: 1.1 Ret til havneplads i Dragør havn har alene fartøjsejere med folkeregisteradresse i Dragør kommune. En fartøjsejer kan

Læs mere

ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen

ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen ORDENS OG HAVNEREGLEMENT GREVE MARINA Hejren og Mågen I. ALMINDELIGE BESTEMMELSER Ophold på havneområdet Færdsel på landarealer Kørsel og parkering Bådpladsejere/lejere er i lighed med andre, der opholder

Læs mere

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen.

HAVNEREGLEMENT. Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. HAVNEREGLEMENT Ramløse Lystbådehavn ejes af Gribskov Kommune og Skov- og Naturstyrelsen. Til at forestå den daglige drift og udøvelse af havnemyndighed, er en havnefoged og bestyrelse valgt jf. Arresø

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2008

Rungsted Havn Efterår 2008 Rungsted Havn Efterår 2008 55 53,2N 12 33,2E Havnens Havnens faste faste stativer stativer Havnen udsendte information i marts, og en folder i juni/juli om det nye tiltag med havnens anskaffelse af faste

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN

DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN ALLE VÆSENTLIGE ÆNDRINGER I 2013-REGLEMENT ER MARKERET MED RØD SKRIFT DEN ERHVERVSDRIVENDE FOND VEDBÆK HAVN VILKÅR OG TAKSTER FOR BÅDPLADSER OG BENYTTELSE AF HAVNEINSTALLATIONER M.M. De følgende vilkår

Læs mere

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn.

Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Havne reglement for overholdelse af orden i Bogø Havn. Bogø havn, Havnereglement Side 1 af 10 Havneområde Bogø Havn Det til havnen hørende søområde er begrænset af havnens dækkende værker samt rette linjer

Læs mere

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg

Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg Regulativ Vedlæg til vedtægterne for: Silkeborg Motorbådklub Åhave Alle 9c 8600 Silkeborg www.s-m-k.dk < Generalforsamling i klubhuset > Regulativ til vedtægterne for Silkeborg Motorbaadklub er sidst godkendt

Læs mere

Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne

Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne Ringkøbing-Skjern Kommune 0 Ordensreglement for Bork, Ringkøbing og Stauning Havne INDHOLDSFORTEGNELSE: side 1 FÆLLES BESTEMMELSER: Ejer og administration

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København Landpladsreglement Version 2.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 26 november 2013 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver

Læs mere

Havneregulativ 6255 1385

Havneregulativ 6255 1385 Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Regler for både og joller på Veddelev Havn

Regler for både og joller på Veddelev Havn Regler for både og joller på Veddelev Havn VSB råder over landarealerne på Veddelev Havn, som kan anvendes af medlemmerne til opbevaring af joller og mindre både. Herudover anvendes en del af arealerne

Læs mere

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov

Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Ordensreglement 2017 Gældende for Hestehovedet Lystbådehavn, Nakskov Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse nr. 457. af 23. maj 2012 og godkendt af

Læs mere

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013

HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE. November 2013 HUSORDEN FOR A/B FÆLLESVIRKE November 2013 Beboerne har pligt til at være bekendt med og overholde foreningens vedtægter og husorden. Eventuelle uoverensstemmelser bør søges løst mellem de enkelte beboere.

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 19. august 2013 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012

Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 Husorden for andelsboligforeningen Lersøgaard af 2012 1 Tilsidesættelse af god skik og orden 2 Ansvar 3 Husdyr 4 Toiletter og afløb 5 Skadedyr 6 Høj musik og støj 7 Brug af maskiner etc. 8 Trappeopgange,

Læs mere

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E

Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E Rungsted Havn Forår 2005 55 53,2N 12 33,2E 1 Havnens vedligehold og pladsleje 2005/2006 Der er i vinterens løb udarbejdet en tilstandsrapport for havnen af Cowi a/s, med henblik på at kunne langtids-planlægge

Læs mere

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn

Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn Bestemmelser om indskud og ret til bådplads i Marselisborg Lystbådehavn 1. Generelt Disse regler er vedtaget af bestyrelsen for fonden Marselisborg Havn S/I ( i det følgende kaldet Havnen) og godkendt

Læs mere

Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE

Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE Marts 2005 Januar 2012 Vedtægter for BÅDELAUGET KIGNÆS MOLE NAVN: 1. Foreningens navn er Bådelauget Kignæs Mole. Foreningen er stiftet den 3. Juni 1964. Foreningen har hjemsted i Jægerspris (kommune slettes).

Læs mere

Havneregulativ

Havneregulativ Havneregulativ for Lohals Havn. Regulativet er gældende for hele havnens land- og søområde, som mod vandet er afgrænset af molerne, (herunder linien mellem moleenderne i lystbådehavnen og linien mellem

Læs mere

Regulativ for Sæby Havn

Regulativ for Sæby Havn Regulativ for Sæby Havn Stikordsregister Affald 2.4-5.7 Affendring 3.9-5.3 Afrensning af fartøjer 2.4 Ankring 3.1-3.2-3.3-3.4 Ansvar 2.10-4.3-4.4-5.3 Ansvarsforsikring 5.3 Anviste pladser 3.7 Badning i

Læs mere

1.4 Ved tildeling af fast bådplads oprettes en lejekontrakt mellem bådejeren og JHM.

1.4 Ved tildeling af fast bådplads oprettes en lejekontrakt mellem bådejeren og JHM. 1. Generelle Bestemmelser 1.1 Juelsminde Havn og Marina er en selvejende institution der ledes af en bestyrelse på 7 personer. 2 personer er valgt af Juelsminde Sejlklub, 3 personer er valgt af Juelsminde

Læs mere

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015

Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Husorden for ejendommen Dronningens Tværgade 5, 1302 København K - udarbejdet juni 2015 Alle ejere og lejere er forpligtet

Læs mere

REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN

REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN REGLEMENT FOR MOSEDE HAVN Havnens område: Det til havnen hørende søområde, jfr. bilag 1, begrænses af havnens ydre dækkende værker. Samt af følgende linier: a) Mod nord : en linie i retning 270 fra nordmolens

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018

Landpladsreglement. for. Sejlklubben Sundet København. Stiftet 8. november Version Gældende pr 1. juni 2018 Landpladsreglement Version 3.00 for Sejlklubben Sundet København Stiftet 8. november 1901 Gældende pr 1. juni 2018 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Administration... 3 3. Sanktionsbestemmelser...

Læs mere

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med.

Husorden. Sidst, men ikke mindst påtal selv eventuelle overtrædelser af husordenen over for dine medbeboere, det kommer man som regel længst med. Husorden Det er vigtigt, at du læser denne husorden omhyggeligt igennem, da gentagne overtrædelser vil kunne medføre en opsigelse eller ophævelse af dit lejemål. Er du/i forældre, vil det være af stor

Læs mere

Husordensreglement. Indledning

Husordensreglement. Indledning Husordensreglement Indledning En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden - man bliver fælles om mange ting - og derfor er det naturligt

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

LOVE for Københavns Motorbådsklub

LOVE for Københavns Motorbådsklub LOVE for Københavns Motorbådsklub Vedtaget af generalforsamlingen den 25. marts 2012. 1 Navn, stander og formål KØBENHAVNS MOTORBÅDSKLUB, forkortet KMK, er stiftet den 31. maj 1923. Klubbens hjemsted er

Læs mere

LOVE for København Motorbådsklub

LOVE for København Motorbådsklub LOVE for København Motorbådsklub Vedtaget af generalforsamlingen den 24. marts 2013. 1 Navn, stander og formål KØBENHAVNS MOTORBÅDSKLUB, forkortet KMK, er stiftet den 31. maj 1923. Klubbens hjemsted er

Læs mere

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø

Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø Trekantsområdet J.nr. NST-52400-00027 Ref. hethu Den 9. april 2016 Aftale om leje og administration af fiskeri i Vingsted Sø 1 AFTALENS PARTER Mellem Miljøministeriet, Naturstyrelsen Trekantsområdet, Førstballevej

Læs mere

TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune

TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune TAKSTBLAD 2016 Kommunale fiskeri- og lystbådehavne i Vordingborg Kommune Bogø Havn, Skåninge Bro, Stege Havn, Hårbølle Havn, Klintholm Havn og Præstø Havn. Illustration René Lundby 1.0 Fastliggere 1.1

Læs mere

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer)

Lejekontrakt. Ret til opstilling af badehus. mellem. Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) Dato: 20. december 2013 Lejekontrakt Ret til opstilling af badehus mellem Naturstyrelsen Gillelejevej 2B 3230 Græsted Tlf. 72543000 CVR nr. 33157274 (herefter Udlejer) og xxx (herefter Lejer) DET LEJEDE

Læs mere

REGULATIV FOR GRENAA MARINA

REGULATIV FOR GRENAA MARINA ~ 1 ~ 06.12. 2010 REGULATIV FOR GRENAA MARINA 1.Generelt Grenaa Marina drives af den selvejende institution Grenaa Lystbådehavns Fond i overensstemmelse med fondens vedtægter. Brugere af Grenaa Marina

Læs mere

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads

NOTAT Forslag til lejeaftale om sæsonplads Campingpladsen: udlejer herved sæsonplads nr. til navn: adresse: postnr. og by: tlf.nr.: med følgende hjemmeboende børn under 18 år Børn over 18 år er ikke omfattet af lejeaftalen. Aftalen er indgået for

Læs mere

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bådskuret (revideret 2012x)

Bådlauget Halvtolv. Husorden for Bådskuret (revideret 2012x) Bådlauget Halvtolv Husorden for Bådskuret (revideret 2012x) Husorden Bådskur Indholdsfortegnelse Illustrationerne er Søværnets oprindelige konstruktionstegninger. Rigsarkivet, Kbh. Indhold: 1. Alment om

Læs mere

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II

HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN SAMT HUSDYRREGLEMENT VIBO AFDELING 127 RUNDDELEN I + II REV. PÅ AFDELINGSMØDE DEN 18. JUNI 2014 INDLEDNING Der findes en lang rækker regler, med baggrund i forskellige love

Læs mere

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Fonden Norsminde Lystbådehavn 1 Enhver pladshaver er pligtig til at gøre sig bekendt med de administrative bestemmelser, der til enhver tid er gældende for havnen. Enhver pladshaver og bruger i øvrigt er pligtig til at følge de retningslinjer,

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 401 PETERSBORGVÆNGET BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT REV. 30. AUGUST 2012 Enhver beboer anmodes om at iagttage god skik og orden i ejendommen

Læs mere

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn

Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn Vilkår for leje af bådplads i Udbyhøj Lystbådehavn 1. Ventelisten. Alle ikke juridiske personer kan optages på havnens venteliste til en bådplads. Bådpladserne udlejes efter havnemyndighedens anvisning

Læs mere

Ordensreglement. Generelt

Ordensreglement. Generelt Ordensreglement Generelt For Motorbådsklubben af 1943 gælder, udover nærværende ordensreglement, Bekendtgørelse om standardreglement for overholdelse af orden i danske lystbådehavne og mindre fiskerihavne

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

HUSORDEN NB Woltershus

HUSORDEN NB Woltershus HUSORDEN NB Woltershus Husordenen gælder alle lejere og andelshavere. Den enkelte lejer/andelshaver har ansvaret for, at husstanden og gæster overholder husordenen. Samme ansvar gælder i forbindelse med

Læs mere

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej

Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Husorden gældende for afd. 4 Umanakvej Til overholdelse af god orden i ejendommen påhviler det enhver lejer at overholde de bestemmelser, som boligselskabet og afdelingsbestyrelsen træffer, herunder nedenstående

Læs mere

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn

Havne- og Ordensreglement for. Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn Havne- og Ordensreglement for Hvalpsund Lystbådehavn og Hvalpsund Fiskerihavn 27. november 2017 1. Reglementets anvendelse Dette ordensreglement er udfærdiget i medfør af 15, stk. 2, i lov om havne, lovbekendtgørelse

Læs mere

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN

TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN TORVEPARKEN Åstedvej 2, 2730 Herlev tlf. 44 94 52 37 - fax 44 94 52 47 Afdelingskontor tlf. 44 94 45 36 HUSORDEN FOR TORVEPARKEN Beboere er pligtige at efterkomme de af selskabet, afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer

Mellem Københavns Kommune, Københavns Ejendomme, Gyldenløvesgade 15, 1502 København K, i det følgende kaldet ejer Bilag 6 - Ejendomme Aftale om anvendelse af bygninger og/eller ejendomsareal til opsætning af reklame og reklamebærende udstyr Nærværende aftale er ikke omfattet af lejelovgivningen. PARTERNE OG DET LEJEDE:

Læs mere

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N

RUNGSTED HAVN. Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N RUNGSTED HAVN Efterår 2011 12 33,2E 55 53,2N Råd og vejledning for både i havnens faste stativer og private stativer på land Vi håber at alle, der i år ønsker at deres båd skal stå i havnens stativ på

Læs mere

Ordensreglement. Generelt

Ordensreglement. Generelt Ordensreglement Generelt For Motorbådsklubben af 1943 gælder standardreglement, som fastsat i havneloven og er godkendt af Trafik- og Byggestyrelsen, tidl. Kystinspektoratet. Ordensreglementet kan findes

Læs mere

HUSORDEN PILEPARKEN 2

HUSORDEN PILEPARKEN 2 HUSORDEN PILEPARKEN 2 Ifølge Lov om leje af almene boliger påhviler det boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der i det hele hersker god orden i ejendommen. Beboeren er pligtig at efterkomme

Læs mere

Campingtilladelse Bildsø Camping

Campingtilladelse Bildsø Camping Bildsø Camping v/ Dorthe Kristensen 4200 Slagelse Sendt som digitalt post Plan og Byg Dahlsvej 3 4220 Korsør Tlf.: 58 57 36 00 teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Campingtilladelse Bildsø Camping Slagelse

Læs mere

VILLAS FLORIDAS ORDENSREGLEMENT

VILLAS FLORIDAS ORDENSREGLEMENT ORDENSREGLEMENT 1. Med henvisning til dispositionerne af 6 spansk Lov om Ejerlejligheder (Ley de Propiedad Horizontal, LPH), ændret ved Lov 8/99, og 2 af vedtægter for Ejerforeningen angående reglementerne

Læs mere

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S

Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Reglement Søholm Yacht Service A/S (SYS) Velkommen til Søholm Yacht Service A/S Overtrædelse af nærværende reglement medfører erstatningspligt ifølge dansk rets almindelige erstatningsregler. Åbningstider:

Læs mere

Forpagtningskontrakt

Forpagtningskontrakt Forpagtningskontrakt Mellem Naturstyrelsen Vestsjælland (bortpagter) og.. (forpagter), indgås herved følgende aftale om forpagtning af et areal i Høve Skov til campingplads. 1../. Det lejede areal udgør

Læs mere

Husorden for afd. 4 Kagshusene

Husorden for afd. 4 Kagshusene Husorden for afd. 4 Kagshusene Afdelingen består af nedenstående blokke, der hver er tildelt et bogstav internt i afdelingen. Der gøres opmærksom på, der kan være små afvigelser i husordenen imellem boligblokkene

Læs mere

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION

G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION G/F Astershaven E-mail: Astershaven@groupcare.dk BESTYRELSEN G/F ASTERSHAVEN CARPORTENE OG DERES BENYTTELSE REGLER OG INFORMATION marts 2002 Bestyrelsen redigeret udgave 260202 Carportene i G/F Astershaven

Læs mere

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Indledning: En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden man bliver fælles om mange ting og derfor

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Reglement for K.A.S.s bådpladser

Reglement for K.A.S.s bådpladser Bådpladserne er en væsentlig del af sejlklubbens liv. Den er derudover et godt og billigt tilbud til medlemmerne - endda med ekstra faciliteter som toilet, Oasen (frokostlokale), værksteder mv. Bådpladsudvalget

Læs mere

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps.

ORDENSREGLEMENT. for. Strandby Lystbådehavn. Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. 1 ORDENSREGLEMENT for Strandby Lystbådehavn Maj 2011 Strandby Lystbådehavn Aps. Administration: Aktionskaj 5, 9970 Strandby Tlf. 98 48 22 59 E-mail: mail@strandbyhavn.dk Havnekontor: Rødspættevej 5, 9970

Læs mere

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN NÅR DU HAVNER I STRUER Velkommen Havneguiden er udarbejdet af Havnekontoret, kulgade 6, 7600 Struer Telefon +45 97 85 02 28 E-mail: struerhavn.dk OVERSIGTS KORT OVER HAVNEN

Læs mere

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011

Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 Ordensreglement for benyttelse af Korsør Fiskerihavn 2011 INDHOLDSFORTEGNELSE: Bådpladser i Korsør Fiskerihavn.... 3 Benyttelse af bådpladser.... 3 Orden i Fiskerihavnen.... 4 Affaldshåndtering i Fiskerihavnen....

Læs mere

Guide til Holstebro-Struer Lystbådehavn NÅR DU HAVNER I

Guide til Holstebro-Struer Lystbådehavn NÅR DU HAVNER I Guide til Holstebro-Struer Lystbådehavn NÅR DU HAVNER I STRUER 2016 Havneguiden 2016 er udarbejdet af Havnekontoret, Kulgade 6, 7600 Struer, Telefon +45 97 85 02 28 E-mail: havn@struer.dk, www.struerhavn.dk

Læs mere

Forslag l nye ordensreglementer i Rødovre Kommune

Forslag l nye ordensreglementer i Rødovre Kommune Juni 2015 RØDOVRE KOMMUNE - Teknisk Forvaltning Forslag l nye ordensreglementer i Rødovre Kommune Visualisering, Stadionparken Indhold Baggrund for forslaget 3 Forslaget 5 Rødovre Rådhus 6 Schweidalsparken

Læs mere

Standard Kontraktvilkår

Standard Kontraktvilkår Standard Kontraktvilkår gældende for alle indskydere i S/I Vallensbæk Havn Standardvilkårene er en del af indskyderens individuelle kontrakt. Standardvilkårene kan kun ændres efter beslutning af havnens

Læs mere

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn

Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn Administrative bestemmelser for Brejning Lystbådehavn 1 Formål Nedenstående bestemmelser har til formål at sikre en kendt og smidig administration af Brejning Lystbådehavn. 2 Retningslinier Enhver pladshaver/bruger

Læs mere

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen

Ordensregler. Afdeling 13 - Ørehøj. Afdelingsbestyrelsen Ordensregler Afdeling 13 - Ørehøj Afdelingsbestyrelsen 2015 Forord Afd. 13, Ørehøj, er opført i årene 1953-1955. bebyggelsen består af boligblokke med 40 lejemål. Disse ordensregler og praktiske råd er

Læs mere

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt

Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Andelsboligforeningen Vanløsegaard Samlet regelsæt Regler for tildeling af lejligheder Husorden Regelsæt Brandsikring Lejlighedssammenlægning REGLER FOR TILDELING AF LEJLIGHEDER I ANDELSBOLIGFORENINGEN

Læs mere

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I

BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I BESTEMMELSER om regler og betaling for brugsret til bådplads i Havneforeningen under Nibe Lystbådehavn S/I Priser for brugsret og leje af bådpladser i Nibe Lystbådehavn: Plads Mål (bredde x længde) [m]*

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED

ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED HUSORDEN FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN HARALDSTED OPDATERET MAJ 2014 Side 1 af 5 Generelt Det påhviler andelshaver at sørge for, at andelen holdes i en stand, så der ikke opstår fare for at værdien af ejendommen

Læs mere

Vedtægter for Skagen Sejlklub

Vedtægter for Skagen Sejlklub Vedtægter for Skagen Sejlklub 1. Navn, hjemsted, organisation. Klubbens navn er "SKAGEN SEJLKLUB", og dens hjemsted er Skagen. Klubben er medlem af Dansk Sejlunion under dennes lokalkreds og er som sådan

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 12. april 2019 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding

LEJEKONTRAKT. Finmarken, Chr. 4 vej 44, 6000 Kolding HAVEFORENINGEN FINMARKEN Revideret 20/2-14 LEJEKONTRAKT 50.- Depositum andrager: Betalt tidligere ejer 800.- 0.- Kontingent Vand 300.- 125.- Havens areal udgør 350 m² a 1.00 kr. pr m² 350.- Forsikring

Læs mere

Administrationsgrundlag for Bade- og bådebroer

Administrationsgrundlag for Bade- og bådebroer Administrationsgrundlag for Bade- og bådebroer Dokumentnr.: 727-2010-110666 side 1 1. Indledning Formålet med dette administrationsgrundlag er at varetage offentlighedens interesser i forhold til stranden

Læs mere

Ordensreglement for Middelfart Lystbådehavne

Ordensreglement for Middelfart Lystbådehavne for Middelfart Lystbådehavne Forslag Forord Middelfart Lystbådehavne ejes af Middelfart Kommune og drives af Byrådet ved Teknisk Udvalg som fungerende Havneudvalg og omfatter havnene: 1. Middelfart Marina

Læs mere

Velkommen. - til nye medlemmer Praktiske oplysninger om livets gang i din sejlklub

Velkommen. - til nye medlemmer Praktiske oplysninger om livets gang i din sejlklub Velkommen - til nye medlemmer Praktiske oplysninger om livets gang i din sejlklub 1 Velkommen til Sejlklubben København Det glæder os at byde dig velkommen til vores sejlklub. På de følgende sider kan

Læs mere

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN

AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN AFGIFTSREGULATIV FOR DRAGØR HAVN 1. ALMINDELIGE BESTEMMELSER 1.1 Af alle fartøjer, bortser fra særlige nævnte undtagelser, betales skibsafgifter, når fartøjet henligger i havnen, ved broer, i bassiner,

Læs mere

Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet. Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012

Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet. Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012 Regler 2012 (ordensreglement) nederst i dokumentet Love (vedtægter) for Haveforeningen Hjortespring 2012 Maj 2012 12. reviderede udgave 1 Foreningens navn er : Haveforeningen Hjortespring. Foreningens

Læs mere

Husorden. Egeparken 1

Husorden. Egeparken 1 Husorden Egeparken 1 Indholdsfortegnelse Husorden... 3 Ansvar... 3 Klageadgang... 3 Støj og musikudøvelse... 3 Rygning... 3 Fællesarealer... 4 Haver... 4 Trafik... 4 Affald... 4 Husdyr... 5 Vask... 5 Leg...

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN

HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN Frederiksberg, 18-11-2015 HUSORDEN FOR EJERFORENINGEN LOTTRUPGÅRDEN DEAS A/S Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg www.deas.dk Tel +45 70 30 20 20 info@deas.dk cvr. 20 28 34 16 Regionskontorer: Aalborg

Læs mere

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014

Vedtægter for Kano- og Kajakklubben Nord. Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Kano og Kajakklubben Nord Vedtægter Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling d. 29. januar 2014 Side 1 af 7 Vedtægter 1. NAVN OG HJEMSTED

Læs mere

Vandpladsreglement for SKK/KvS

Vandpladsreglement for SKK/KvS Vandpladsreglement for SKK/KvS Indhold 1. Indledning... 1 2. Definitioner... 1 3. Tildeling af bøjepladser... 2 4. Opsigelse af Bøjeplads... 3 5. Dokumentation af ejerforhold... 3 6. Gæstefartøjer... 3

Læs mere

Den nye lystbådehavn i Fredericia

Den nye lystbådehavn i Fredericia Den nye lystbådehavn i Fredericia Dette er den tredie informationsskrivelse fra ungdomsafdelingen i Fredericia Sejlklub om den nye lystbådehavn. Planerne for den ungdomsafdelingen i den nye havn er nu

Læs mere

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD

FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD FORPAGTNINGSKONTRAKT Certificeret økologi AGERJORD Ejeren, Kolding Kommune, Nytorv 11, 6000 Kolding tlf.nr. 79 79 79 79, (herefter kaldet bortforpagter) bortforpagter til XXX Navn, adresse, kontakt (herefter

Læs mere

KULTUR OG BORGERSER- VICE Sport & Fritid Aarhus Kommune

KULTUR OG BORGERSER- VICE Sport & Fritid Aarhus Kommune Detailplan for Vestsiden af FTL-havnen Side 1 af 11 Baggrund for detailplanen Juni 2012 vedtog byrådet Dispositionsplan for Fiskeri-, Træskibs- og Lystbådehavnen samt arealerne mellem Grenaabanen og Skovvejen/

Læs mere