Høreløsningen til enhver livsstil

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Høreløsningen til enhver livsstil"

Transkript

1 Høreløsningen til enhver livsstil P E R F O R M A N C E L I N E Premium INIUM WIRELESS Avanceret Basis

2 Specielt til alle At forbedre en høreapparatbrugers evne til at klare vanskelige situationer uden alt for stort besvær og stadig være aktiv dagen lang: dette er vores audiologiske hensigt Energi til at leve livet i en nøddeskal. For at opnå dette er det meget vigtigt, at benytte den mest avancerede teknologi inden for lyd for bedst muligt at imødekomme de unikke og individuelle krav, dine klienter måtte have uden unødvendig belastning. Alta øger taleforståelsen i støjende omgivelser til et nyt niveau, mens det samtidigt gør det mindre anstrengende at lytte. Men det er ikke alt. Alta vil også gøre dig i stand til at tilpasse en løsning, der passer netop til din klients individuelle behov og foretrukne lydkrav, og derved give større tilfredshed. Det er, hvad vi kalder premium høreteknologi tilpasset til brugerens livsstil. Energi til at leve livet Dette er lige netop, hvad Alta gør.

3 En ny dagsorden Alta ændrer bogstaveligt talt, hvad der er muligt inden for tilpasning af høreapparater Vi mener, at Alta sætter en helt ny standard. Ikke bare hvad angår lydkvaliteten og måden, hvormed Alta giver brugerne mulighed for bedre at forstå tale selv i de mest krævende situationer. Eller hvordan det gør det mindre anstrengende at lytte. Men også, og dette er måske endnu mere betydningsfuldt, at det skaber mulighed for at opnå større tilfredshed for alle dine klienter. Indtil Alta kom på markedet, var det, som en høreløsning kunne levere, optimalt i mange situationer, men ikke alle. Den energi, som brugeren skal bruge for at kunne deltage aktivt, kan medføre, at han/hun dagligt forhindres i at interagere på en normal måde. Og man kunne udelukkende behandle et høretab på baggrund af et audiogram, og ikke ved at identificere de særlige lydpræferencer, som er individuelle for hver person. Alta har bogstaveligt talt ændret dette.

4 Premium og individualitet det er sagens kerne Speech Guard E Spatial Sound Premium INIUM WIRELESS Free Focus Feedback Shield YouMatic Ny ConnectLine INIUM WIRELESS Den nye platform - Inium Vores nye quad-core signalprocesseringsplatform, Inium, er utrolig lille og leverer en unik kombination af fantastisk ydeevne og et ekstremt lavt batteriforbrug. Dette er måden, hvorpå Alta øger standarden for taleforståelse og lydkvalitet, samt reducerer brugerens anstrengelse ved at lytte. Dette åbner for nye, store muligheder for individualisering. Med Inium får brugerne den mest stabile og energibesparende binaurale audiologi overhovedet hvor vigtig information konstant og nemt udveksles mellem apparaterne, og lydmiljøet bevares på en naturlig måde. Dette er nøglen til de audiologiske koncepter, som kun findes i Alta og i en omfattende brugervenlig løsning for tilslutning af andre enheder - det nye ConnectLine. Power til at yde Afhængig af datamængden bruger Iniums nærfelts magnetiske modtager op til 10 gange mindre energi end en 2,4 GHz radiofrekvensmodtager.

5 Ny Speech Guard E Den nyeste udvikling mod bedre taleforståelse Speech Guard E tager signalprocessering til det næste niveau Med Speech Guard introducerede vi en revolutionerende audiologisk fremgangsmåde, der handlede om at bevare taledynamikken, så det auditive system kunne modtage og forstå tale på en effektiv og behagelig måde. Dette er stadig grundprincippet for vores banebrydende forskning og udvikling inden for taleforståelse. Og med Speech Guard E har vi taget dette koncept og den ydeevne dine klienter kommer til at opleve op til det næste niveau. Hvordan virker det? Speech Guard E besidder fordelene ved både lineare og ulineare (WDRC) systemer ved at bevare hørbarheden og undgå ubehag, men samtidig beskytte taledynamikken og undgår på samme tid ulemperne. Ved at bevare talekarakteristika, som fx starten og endelserne på ord og fonemer, adskiller Speech Guard E forskellige stemmer fra hinanden og holder dem adskilte fra og mere tydelige end forstyrrende baggrundsstøj. Denne graf illustrerer, hvordan Speech Guard E bevarer den vigtige tale-konvolut for at kunne frembringe et mere tydeligt og detaljeret talesignal sammenlignet med kompression. Oprindeligt signal Speech Guard E Normal WDRC E står for den forbedrede ydeevne, der er resultatet af den bedre bevarelse af taledynamikken og den mindre energi, der kræves for at forstå tale, som er kommet med Alta. Dette gør det nemmere for Alta-brugere at udvælge og skifte mellem talende personer samt følge og deltage i samtaler selv i vanskelige og støjende omgivelser intuitivt og med mindre anstrengelse.

6 Ny Spatial Sound Premium Der er liv i rummet Ægte binaural processering Bedre spatial bevidsthed med Spatial Sound Premium En normal opfattelse af omgivelserne. At vide, hvor lydene kommer fra, og at reagere insinktivt på disse. Det er noget, vi tager for givet, men det har vist sig at være yderst vanskeligt at gengive i en høreløsning. Derfor lancerede vi Spatial Sound. Som Speech Guard er det et koncept, der er baseret på princippet om at bevare lydsignaler naturlige. Hermed er brugerne bedre i stand til at organisere deres omgivelser og prioritere den lyd eller de lyde, de ønsker at fokusere på, heriblandt stemmer. Takket være den store båndbredde, den flade frekvensrespons og den binaurale bearbejdelse i realtid, som Inium muliggør, og den åbne tilpasning, giver Spatial Sound Premium et akustisk naturligt signal til det auditive system og leverer så mange oplysninger som muligt om de faktiske omgivelser og om, hvorfra lyden kommer. Ved at reagere på asymmetriske lydsituationer ved automatisk at dæmpe støjen på øret med det laveste signal-støj-forhold, hjælper Alta hjernen til at fokusere på øret med det bedre SNR. Med den ægte binaurale processering i realtid, som nu er mulig med Inium, vil begge Alta-apparater konstant kommunikere med hinanden for at bevare forskellen i de interaurale niveauer, så brugeren tydeligt kan opfange, hvor lydene kommer fra.

7 Ny Free Focus En ny frihed til at fokusere Ny direktionalitet med Free Focus Direktionale mikrofoner anses for at være en af de mest effektive måder at få et bedre signal-støj-forhold i støjende omgivelser. Men den måde visse systemer virker på, kan negativt påvirke brugerens komfort og høreevne. Med Free Focus er vores tilgang at sikre, at direktionaliteten er integreret i selve signalprocesseringen for bedst at understøtte det naturlige auditive system. Foran Opti-omni Tale-omni Split Fuld dir. Fuld dir. + LF Alta har to nye direktionalitetsfunktioner, der er specielt udviklet til at forbedre taleforståelsen i grupper, større menneskemængder og ved baggrundsstøj, så brugeren får den nødvendige adgang til talesignaler uden at gå på kompromis med komfort og spatial bevidsthed. Vores nye Free Focus-tilgang indeholder hele fem direktionalitets-funktioner, som kan programmeres til at imødekomme den individuelle brugers egne præferencer, så hjernen ikke bliver overbebyrdet. Bagud Den nye opti-omni efterligner pinnas normale funktion. Den nye tale-omni er en lettere prioritering af tale, med øget fremadrettet fokus, der hjælper med at undertrykke lyde bagfra. Split direktionalitet tager det bedste fra to verdener, idet brugeren kan fokusere på det ønskede signal forfra og stadig være bevidst om lyd bagfra. Fuld direktionalitet yder brugerne mest mulig fokuseret hjælp i vanskelige situationer, så de kan prioritere de ønskede signaler frem for alle andre. Fuld direktionalitet med lavfrekvens forstærkning bevarer de lave frekvenser, når alle bånd er direktionale for at sikre loudnessopfattelsen for personer med kraftigt eller meget kraftigt høretab.

8 Nyt Feedback Shield Løsning af et paradoks Anti-feedback-system Signalnøjagtighed Optimal forstærkning Hovedformålet med dette system er, at forhindre hyletoner ved at bryde den loop i signalvejen, der skabes af de genforstærkede output-signaler. Kombinationen af frekvensskift og modfaseannullering i Feedback Shield fjerner feedback effektivt. At det bedst mulige signalnøjagtighed bevares, er afgørende for taleforståelse og lytteraccept. Hvor andre Antifeedback-systemer skaber væsentlige forvrængninger og tilføjer klik og andre artefakter til det oprindelige signal, forhindrer Feedback Shield dette. Relevant og passende forstærkning er altafgørende for hørbarhed, så tilstrækkelig forstærkning skal til alle tider sikres, for at man kan høre godt og forstå tale. Almindelige DFC-systemer reducerer forstærkningen for at fjerne feedback, hvilket kompromitterer hørbarheden. En forstærkningsmanager i Feedback Shield optimerer og sikrer hørbarheden selv i vanskelige situationer. Det nye Feedback Shield giver uden undtagelse en uforlignelig lytteoplevelse Målet for alle feedback-systemer er at kunne lade en person bruge et høreapparat uden nogen form for hyletoner. Vores nye feedback-system, Feedback Shield, er designet til at gøre meget mere idet det også er i overensstemmelse med vores høje krav omkring udsøgt signalnøjagtighed, taleforståelighed, og lydkvalitet. Nogle meget aggressive systemer har lagt en uforholdsmæssig stor vægt på afskaffelse af feedback uden hensyn til den resulterende forvrængning og reduktion af lydkvaliteten. Hos Oticon mener vi, at den bedste løsning bør give et signal uden feedback uden at gå på kompromis med signalets nøjagtighed. Vi opnår denne standard med Feedback Shield, et tredje generationssystem der effektivt forhindrer feedback også i besværlige omgivelser, så hørbarhed, lydkvalitet og komfort stadig er optimal. Resultatet taler for sig selv, idet Feedback Shield formindsker feedback med mere end 80 % (sammenlignet med vores tidligere DFC-generationer), så lydkvaliteten og hørbarheden er væsentlig optimeret.

9 Livsstil og lydpræference er individuelt Nu kan du virkelig individualisere høreapparattilpasningen og frigøre dine klienters fulde hørepotentiale Med Alta kan du gå ud over audiogrammet og tilpasse høreløsningen til at opfylde dine klienters individuelle behov og krav. Dette er en ny tilgang til tilpasningsprocessen, som udvikler måden at tilpasse på i forhold til den måde, vi kender den i dag.

10 Ny YouMatic YouMatic gør det muligt at individualisere Hardwaren hedder Alta Softwaren hedder Genie Alle opfatter livet forskelligt. Og hver af dine klienter oplever lyde på hver deres måde. Det er derfor vigtigt, at vi giver dig flere muligheder, så du kan tilpasse løsningerne individuelt, så de passer lige til hver enkelt klient. Det er lige netop det, du kan gøre med YouMatic. YouMatic er en ny teknologi designet til at levere en bedre og mere tilfredsstillende lytteoplevelse for enhver bruger dagen lang. YouMatic gør det muligt for dig at individualisere Altas måde at reagere på og dermed imødekomme den enkelte klients lydopfattelse og flere af klientens individuelle forventninger, hvad angår lydpræferencer. YouMatic anvender Altas kunstige intelligens (AI), der konstant overvåger og analyserer omgivelserne, og sammenligner denne information med den individuelle profil, du har programmeret i Alta. Med denne kombination af detektion og analyse vil YouMatic konstant styre lydprocesseringen, hvad angår responstid og niveau, direktionalitets-type, noise management, transient management og kompressionshastighed. Resultatet er en helt individuel og unik lytteevne. Det er nemt at programmere YouMatic med Genie tilpasningssoftware. Grundlaget for dette er en personlig og unik profil for hver enkelt klient, der automatisk fastlægges ud fra en række oplysninger heriblandt audiogrammet, personlige oplysninger og lydpræferencer. Denne profil vil danne grundlag for, hvordan Alta skal reagere i forskellige situationer ikke bare i forhold til selve situationen, men endnu vigtigere, ved at levere den respons, som brugeren ønsker og forventer. Dette er grunden til, at vi mener, at Alta virkeligt kan sætte en ny dagsorden. Lige meget hvor avanceret og komplekst dette lyder, kan den individuelle profil stadig ændres og finjusteres på samme måde som andre høreløsninger fra Oticon.

11 Ny Individualiseringsproces Lås op for mulighederne ved individualisering Altas individualiseringsproces er din nøgle til at opnå en endnu større brugertilfredshed Dit samspil med dine klienter er vigtig, så at du kan finde nøglen til deres hørepotentiale. Med Altas nye individualiseringsmuligheder i Genie samt rådgivningsværktøjet ecaps har vi gjort dette muligt på en så engagerende og effektiv måde som muligt. Ved brug af spørgsmål og strukturerede lytteoplevelser kan du hjælpe dine klienter med at give udtryk for deres præferencer. Dermed vil du være i stand til at gå ud over audiogrammet og behandle de uhåndgribelige dimensioner ved den individuelles opfattelse, forventning og præference, hvad angår lyd, heriblandt opdage: --hvordan klientens lydopfattelse er --hvordan de behandler information --deres personlige lydpræferencer Når dine klienter begynder at bruge Alta, kan de med Altas erfaringsværktøj i de første dage og uger holde styr på, hvordan deres høreapparater reagerer i de vigtigste lytteomgivelser. Ved en opfølgende samtale kan I fokusere på, hvordan klienten har oplevet Alta i denne indledende periode, hvorefter der evt. kan laves en finjustering ud fra en struktureret lyttesession. Ved at give dine klienter lejlighed til at give udtryk for deres oplevelser med forstærket lyd og give dig mulighed for at justere ydeevnen og lydkvaliteten derefter skaber Altas individualiseringsproces grundlaget for en endnu større brugertilfredshed.

12 Skabt til at præstere I al slags vejr, i alle situationer, Oticons høreapparater er designede til ikke at lade brugeren i stikken. De mekaniske dele er forseglet for at forhindre vand, støv og snavs i at trænge ind. Og alle de vigtigste komponenter er nanocoated for at kunne modstå vand og fugt. Vores strenge kvalitetstests sikrer den højst mulige robusthed og vandtæthed, hvilket gør, at alle vores BTE- og RITE-apparater har opnået IP57-klassificering.

13 Nye RITE-speaker units Endnu bedre lydkvalitet og endnu flere tilpasningsmuligheder Standarden bliver hævet med den nye RITE-tilpasning Med Alta introducerer vi vores næste generation af RITEspeaker units, ørepropper og tipper og forøger derved tilpasningsfleksibiliteten samt forbedrer komfort og lytteevne. Vi kalder disse løsninger minifit. Den nye standard, som sættes med Alta RITE-sortimentet, speaker units, tipper og ørepropper, er blevet forbedret på mange områder, såsom lydkvalitet, pasformen i øregangen, pålidelighed, tippens fastholdelse, voksbeskyttelse og tilpasningsområder generelt. Hver speaker unit inden for minifit-sortimentet repræsenterer en unik balance mellem størrelse, form og tilpasningsområde, hvilket gør Alta RITE-apparatet endnu mere diskret, behageligt at have på, og nemt at individualisere, så det tilpasses høretabet bedst muligt, og der opnås den bedste pasform. Alt dette giver dig flere muligheder for at imødekomme dine klienters krav om komfort og ydeevne, så de derved opnår endnu større tilfredshed.

14 Nyt ITE-program Alt er, som du vil have det Vi præsenterer hermed vores helt nye ITE-program med bedre pasform, forbedret kvalitet, nem bestilling og mere effektiv fremstilling For at vise vores forpligtelse til proaktivt at imødekomme forventningerne fra markederne, lancerer vi hermed vores omfattende nye ITE-program, hvormed vi sætter et helt nyt niveau for fleksibilitet. Dette er svaret på nutidens forbrugeres krav om mindre og mere diskrete løsninger. Men det er også mere end bare et helt nyt sortiment af ITE-apparater. Programmet højner standarden til et nyt præstationsniveau fra ordrebehandling og kundeservice til fremstilling og tilpasning. Vi har lagt mange kræfter i udviklingen af vores nye ITEløsninger. Det betyder, at vi kan fremstille, det kunderne ønsker små, komfortable og driftsikre apparater, der imødekommer høretabet og lydpræferencerne, samt leverer en udsøgt lydkvalitet uden feedback.

15 Nyt ConnectLine Et system, der giver dine klienter mulighed for at være tilsluttet Tilslutningsmuligheder bliver konstant vigtigere for dine klienter. ConnectLine er løsningen, der tilbyder de fleste tilslutningsmuligheder i et enkelt system. ConnectLine er nemt at tilpasse og let at anvende med den nye Streamer Pro, og kan tilpasses individuelt til hver enkelt klients behov. ConnectLine er den perfekte samarbejdspartner til Alta, hvormed dine klienter kan samtale direkte med en person, tale i telefon, video-chatte, og lytte til musik og se fjernsyn med tilslutningsmuligheder, der er nemme, behagelige og trådløse. Nyhed Nyhed Nyhed FM Telefon Mobiltelefon Kontortelefon Tv Musik Computer Mikrofon Teleslynge FM Telefonsamtaler derhjemme med familie og venner, nemt og tydeligt. På farten - uden problemer, klart og tydeligt. Nyhed! En nem måde at håndtere telefoni på arbejdet. Tv med én lydstyrke til brugeren, og en anden til familien. Alle favoritter sendes direkte til høreapparatet. Kommunikation og interaktion for at holde sig informeret og blive underholdt nu med Plug-and- Play video-chat og andre computerbaserede kommunikationsløsninger. Hør, hvad der bliver sagt i forskellige lyttesituationer uden at blive frustreret. Giver en bedre oplevelse fx i kirken, teatreog foredragssale. For nemt at kunne høre i undervisningsituationer og i grupper uden at skulle bruge et høreapparat specielt til FM.

16 Så individuelt, Så Premium Så Alta Egenskaber RITE MiniFit speaker units og ørepropper/tipper MiniRITE RITE Alta Pro Alta YouMatic Premium Premium Spatial Sound Premium 10 khz 10 khz Speech Guard E Spatial Noise Management Båndbredde* Speaker unit Åbne tipper Speaker unit Power-tipper Speaker unit LiteTip BTE MiniBTE Åbne tipper Corda2 tyndslange Plus tipper BTE 13 Corda2 Power optioner Micro øreprop Binaural processering (kompression) Binaural synkronisering (automatik) Binaural koordinering (tryk-knapper) Feedback Shield Multi-band adaptiv direktionalitet TriState Noise Management Power Bas (streaming) Musikudvidelse (streaming) Life Learning Tilpasningsmuligheder (Genie ) Corda2 optioner Hook Speaker unit Flex-prop Micro øreprop Personlige profiler 5 nearcom (trådløs tilpasning) In situ-audiometri VAC-rationale NAL-NL1, NAL-NL2, DSL v 5.0a m[i/o] Automatisk tilvænningstrin med First Fit Algorithm Free Focus-muligheder 5 5 Log 3 RITE-speaker units ConnectLine (option) DAI og FM Tilslutningsmuligheder Hook Power-tipper Corda2 tyndslange Micro øreprop *Tilgængelig båndbredde for regulering af gain under tilpasning. db HL k 2k 4k 8k Hz IP57-godkendelse tildeles produkter, der stadig virker efter at have været nedsænket i vand i 30 minutter i en dybde på op til 1 m. ITE Farver RITE- og BTE-apparater 90 CIC ITC ITE Concha Chroma Beige 94 Terracotta 93 Chestnut Brown 44 Silver Farver ITE-apparater 91 Silver Grey 92 Steel Grey 63 Diamond Black 01 Beige 02 Light Brown 03 Medium Brown 04 Dark Brown

17 People First Med vores People First-løfte forpligter vi os til at forbedre menneskers muligheder for at kommunikere naturligt og deltage aktivt DK / Printet på 100 % genbrugspapir

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA PRO OTICON NERA PRODUKTINFORMATION PRO Oticon Nera er bygget på den nye Inium-platform og er den bedst ydende inden for vores mest avancerede høreløsninger. Audiologien i Nera giver brugerne den bedst mulige lytteevne

Læs mere

Formet efter lydene i dit liv

Formet efter lydene i dit liv Formet efter lydene i dit liv PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis OTICON ALTA EN HØRELØSNING, DER ER LIGESÅ INDIVIDUEL, SOM DU ER OTICON ALTA ÆNDRER, HVAD DER ER MULIGT INDEN FOR HØREOMSORG Din

Læs mere

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis

Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis Nyd at høre bedre BASIS HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske overvejer

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis FORBEDRER DIN DAGLIGDAG MED EN HØRELØSNING, DER ER LIGE SÅ INDIVIDUEL, SOM DU SELV ER Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

Acto En bedre høreløsning helt enkelt

Acto En bedre høreløsning helt enkelt Acto En bedre høreløsning helt enkelt Oticon Acto er en høreapparatfamilie i mellemklassen, men som indeholder en række førsteklasses egenskaber. Acto fås i en komplet række af modeller inklusive minirite

Læs mere

et fornuftigt valg nyd det væsentlige

et fornuftigt valg nyd det væsentlige et fornuftigt valg Oticon Ino nyd det væsentlige Oticon Ino bringer den enkle høreløsning op på et højere plan. Med Ino kan brugerne opleve fordelene ved nogle af de allernyeste fremskridt inden for høreapparatteknologi:

Læs mere

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage

Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI. Få flere detaljer med - mere power til at deltage Power til hjernen POWER HØRETEKNOLOGI Få flere detaljer med - mere power til at deltage POWER TIL HJERNEN Din foretrukne ledsager i hverdagen De fleste mennesker, som har et kraftigt høretab, bruger de

Læs mere

FORVENT mere af Oticon AGIL. - en ny undersøgelse bekræfter det!

FORVENT mere af Oticon AGIL. - en ny undersøgelse bekræfter det! FORVENT mere af Oticon AGIL - en ny undersøgelse bekræfter det! Spekulerer du over, hvor godt Oticon Agil er? * Undersøgelsen blev udført i Canada, Tyskland, Storbritannien og USA. Undersøgelsen indsamlede

Læs mere

Oplev den hørelse, du foretrækker

Oplev den hørelse, du foretrækker Oplev den hørelse, du foretrækker BASIS HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis GOD YDELSE Teknologi som understøtter hjernen Når du kigger efter en høreløsning, er der mere at tænke på end at bare gøre

Læs mere

Gå efter det bedste PREMIUM HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis

Gå efter det bedste PREMIUM HØRETEKNOLOGI. Premium. Avanceret. Basis Gå efter det bedste PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske overvejer

Læs mere

Alle øjeblikke tæller

Alle øjeblikke tæller Alle øjeblikke tæller AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Du får en helt ny oplevelse, som kan forandre dit liv Når du læser dette, er du måske ved at opgradere dine høreapparater eller måske

Læs mere

Et system flere forbindelser

Et system flere forbindelser Et system flere forbindelser Tv I Telefon I Mobil I Computer I Musik I Mikrofon ConnectLine til nem kontrol og til sikre håndfri samtaler, når man er på farten Oticon Streamer er ikke kun en fjernbetjening,

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA2 PRO Ti

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA2 PRO Ti PRODUKTINFORMATION Oticon Nera2 Pro Ti er bygget på den nye platform Inium Sense. Audiologien i Nera2 Pro Ti giver brugerne den bedst mulige lytteoplevelse og kan tilpasses den enkelte brugers lyttepræferencer.

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON GET

PRODUKTINFORMATION OTICON GET PRODUKTINFORMATION Oticon Get er en høreapparatfamilie velegnet til høretab fra milde til meget kraftige. Oticon Get er en høreapparatløsning for den økonomisk bevidste bruger. Get er et basisapparat,

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON INTIGA 10, 8 OG 6

PRODUKTINFORMATION OTICON INTIGA 10, 8 OG 6 PRODUKTINFORMATION OTICON INTIGA 10, 8 OG 6 Oticon Intiga er udviklet til brugere, som ønsker en utraditionel høreløsning, og er ligeledes diskret, lille og nem at betjenene. Oticon Intiga er et RITEapparat

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON RIA2 PRO Ti

PRODUKTINFORMATION OTICON RIA2 PRO Ti PRODUKTINFORMATION Oticon Ria2 Pro Ti er bygget på den nye platform Inium Sense. Audiologien i Ria2 Pro Ti giver brugerne den bedst mulige lytteoplevelse og kan tilpasses den enkelte brugers lyttepræferencer.

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON ALTA2 PRO Ti

PRODUKTINFORMATION OTICON ALTA2 PRO Ti PRODUKTINFORMATION Oticon Alta2 Pro Ti er bygget på den nye platform Inium Sense platform. Audiologien i Alta2 Pro Ti giver brugerne den bedst mulige lytteoplevelse og kan tilpasses den enkelte brugers

Læs mere

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning

Hørelse for livet Viden om høreapparater. Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning Hørelse for livet Viden om høreapparater Din guide til en verden af høreapparater, og hvordan du finder den optimale høreløsning 2 3 God hørelse er givet, er det ikke? Der er over 1.000 forskellige høreløsninger

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON SENSEI PRO OTICON SENSEI

PRODUKTINFORMATION OTICON SENSEI PRO OTICON SENSEI PRODUKTINFORMATION PRO Oticon Sensei er en ny familie af høreapparater designet specielt til børn. Sensei, der er baseret på den nyeste platform, Inium, kombinerer revolutionerende audiologiske egenskaber

Læs mere

Chili. En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower

Chili. En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower Chili En stærk løsning til dig, der virkelig har brug for diskret SuperPower Designet med dig i tankerne Oticon Chili er udviklet i samarbejde med mennesker, som kender de udfordringer, kommunikation kan

Læs mere

Gør brugerne i stand til at tune ind på livet

Gør brugerne i stand til at tune ind på livet Naturtro hørelse Gør brugerne i stand til at tune ind på livet ReSound Verso den eneste reelle støtte til binaural behandling Kraften til at navigere i enhver situation. Friheden til at nyde et rigt landskab

Læs mere

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice.

Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde. Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. Gør ensidige høreudfordringer til alsidig høreglæde Unik alsidighed. Æstetisk. Nem at tilpasse. Spice. 3 Der har aldrig været en fuldt tilfredsstillende CROS-løsning til mennesker med en hørenedsættelse,

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Insio primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. www.signia-hearing.

Insio primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. www.signia-hearing. Insio primax Hør lydens farver. Insio primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Insio primax høreapparater. Individuelt fremstillet, yderst

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Børn bliver konstant bombarderet

Læs mere

Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3. VAC+, NAL-NL1 + 2, DSL v5.0

Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3. VAC+, NAL-NL1 + 2, DSL v5.0 Teknisk datablad minirite T Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Individualisering & optimeret tilpasning Konnektivitet Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3 OpenSound Navigator Niveau 1 Niveau

Læs mere

NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM. Neuro systemet. Designet til fremtidens lyd

NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM. Neuro systemet. Designet til fremtidens lyd NEURO COCHLEAR IMPLANTAT SYSTEM Neuro systemet Designet til fremtidens lyd En cochlear implantat løsning fra verdens førende virksomhed inden for høreløsninger Når du vælger et cochlear implantat, vælger

Læs mere

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk.

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Ace www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Den diskrete duo til krystalklar lyd og nem betjening: Den nye Ace med touchcontrol

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

En smukt ydre... et sensationelt indre

En smukt ydre... et sensationelt indre En smukt ydre... et sensationelt indre Branchens smukkeste høreapparat leverer tilfældigvis også den mest imponerende lydoplevelse Vi er på vej mod et nyt kapitel i høreapparatindustrien. Længe eftertragtede

Læs mere

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan!

Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Fører dig hen, hvor dine ører ikke kan! Med Amigo FM bliver du i stand til at: > Overvinde støj > Koncentrere dig om tale > Håndtere dit lydmiljø > Være smart og alsidig > Og det eneste du behøver er,

Læs mere

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+ Teknisk datablad minirite T Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Individualisering & optimeret tilpasning Udviklet til børn Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2 OpenSound Navigator Niveau 1 Niveau 3

Læs mere

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig

Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig Find ud, hvilket Latitude TM der er det rette fordig TM Til netop dig Det bredeste udvalg i tre forskellige udgaver. Latitude passer perfekt til dig. Disse høreapparater bringer næsten min naturlige hørelse

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Ny teknologi Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3. VAC+, NAL-NL1 + 2, DSL v5.0

Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3. VAC+, NAL-NL1 + 2, DSL v5.0 Teknisk datablad minirite R Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Individualisering & optimering af tilpasning Tilslutning til verden Oticon Opn S 1 Oticon Opn S 2 Oticon Opn S 3 OpenSound Navigator

Læs mere

Noise Management Hit har et modulationsbaseret støj-styringssystem,

Noise Management Hit har et modulationsbaseret støj-styringssystem, p r o d u k t I n f o R M A T I O N - h i t p r o / h i t Oticon Hit er en familie af standard høreapparater i en høj kvalitet og med fremragende lydmæssige egenskaber. HIT er baseret på Oticons RISEplatform,

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Benforankret høresystem. Open Sound. Open Life

Benforankret høresystem. Open Sound. Open Life Benforankret høresystem Open Sound. Open Life Slut dig til den åbne lydrevolution og en fremtid med tilslutningsmuligheder Platformen Velox S hastighed og kraft OpenSound Navigator 360 lyd Et paradigmeskift

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem

Ponto Streamer. Nye trådløse kommunikationsmuligheder. Ponto TM Det benforankrede høresystem Ponto Streamer Nye trådløse kommunikationsmuligheder Ponto TM Det benforankrede høresystem Din ideelle ledsager Nye trådløse kommunikationsmuligheder Med Ponto Streamer får du adgang til Oticon ConnectLine

Læs mere

Vejledning til Roger TM -løsninger til børn og unge. Overvind udfordringer i taleforståelse

Vejledning til Roger TM -løsninger til børn og unge. Overvind udfordringer i taleforståelse Vejledning til Roger TM -løsninger til børn og unge Overvind udfordringer i taleforståelse En verden af grænseløse muligheder Børn lever energiske og aktive liv. Deres verden formes konstant af interaktion

Læs mere

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på Naturtro hørelse. M DK Rev.A

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på  Naturtro hørelse. M DK Rev.A Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på www.gnresound.dk/verso Naturtro hørelse M101481-DK-12.07-Rev.A Lyd i perfekt balance Forestil dig, at du nemt kan følge med i enhver samtale.

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA2 PRO OTICON NERA2

PRODUKTINFORMATION OTICON NERA2 PRO OTICON NERA2 PRODUKTINFORMATION Oticon Nera2 er bygget på platformen Inium Sense. Audiologien i Nera2 leverer avancerede lytteegenskaber, som kan tilpasses den enkelte brugers lyttepræferencer. Ved hjælp af VAC+ og

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON ALTA2 PRO OTICON ALTA2

PRODUKTINFORMATION OTICON ALTA2 PRO OTICON ALTA2 PRODUKTINFORMATION Oticon Alta2 er bygget på platformen Inium Sense. Audiologien i Alta2 giver brugerne den bedst mulige lytteoplevelse og kan tilpasses den enkelte brugers lyttepræferencer. Ved hjælp

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Ny teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+

Oticon Opn Play 1 Oticon Opn Play 2. DSL v5.0, NAL-NL1 + 2, VAC+ Teknisk datablad minirite R Taleforståelse Lydkvalitet Lyttekomfort Optimieret tilpasning Udviklet til børn Driftsforhold Temperatur: +5 C til +4 C Relativ luftfugtighed: 5 til 93 %, ikke-kondenserende

Læs mere

Hvad kan du forvente af Tego Pro?

Hvad kan du forvente af Tego Pro? Hvad kan du forvente af Tego Pro? Tilpasning til dine personlige hørebehov Nu, hvor du har taget det første skridt til at forbedre din hørestatus med Tego Pro høre apparater, spekulerer du formodentlig

Læs mere

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt.

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Lavet til alle telefoner Moxi All-høreapparater forbindes direkte til alle telefoner* ikke blot iphones.

Læs mere

Mere frihed til at arbejde, som du vil

Mere frihed til at arbejde, som du vil Mere frihed til at arbejde, som du vil Se, hvor langt du kan nå med det videreudviklede GN 9120 headset Global innovator in headsets Hvornår havde du sidst kun én ting, der skulle gøres? Du arbejder hurtigere

Læs mere

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne.

Phonak Audéo Q. Lille apparat. Stor ydeevne. Phonak Audéo Q Lille apparat. Stor ydeevne. Kommunikér Vi mener, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i kontakt med vores familie,

Læs mere

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion.

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Zerena høreapparater giver dig adskillige muligheder. De har fremragende lydkvalitet, smarte

Læs mere

Helt enkelt. Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge...

Helt enkelt. Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge... Helt enkelt Der er rigeligt med høreapparater i mellemkategorien. Så hvorfor lave et mere? kunne du med rette spørge... En komplet liste over egenskaber En idé, to produkter Gør det enkelt Vores idé var

Læs mere

Pure primax. Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer. signia-hearing.dk

Pure primax. Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer. signia-hearing.dk Pure primax Hør lydens farver. Pure primax høreapparater. Slap af og nyd enhver detalje i lyden. Høresystemer signia-hearing.dk Pure primax høreapparater. Elegant, behagelig, ubesværet. De nye Pure høreapparater

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON INO PRO OTICON INO

PRODUKTINFORMATION OTICON INO PRO OTICON INO PRODUKTINFORMATION Oticon Ino er en høreapparatfamilie i basisklassen velegnet til høretab fra milde til kraftige. Ino giver dine klienter mulighed for at opleve fordelene ved de seneste fremskridt inden

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON ALTA PRO OTICON ALTA

PRODUKTINFORMATION OTICON ALTA PRO OTICON ALTA PRODUKTINFORMATION Oticon Alta er bygget på Inium-platformen og er den bedst ydende høreløsning med vores mest avancerede teknologier. Audiologien i Alta giver brugerne premium lytteevne og tillader, at

Læs mere

Ponto Det benforankrede høresystem fra Oticon Medical. Ponto er din bro til en verden fuld af lyd

Ponto Det benforankrede høresystem fra Oticon Medical. Ponto er din bro til en verden fuld af lyd Ponto Det benforankrede høresystem fra Oticon Medical Ponto er din bro til en verden fuld af lyd Prøv Ponto Hver gang vi beder brugere af benforankrede høreapparater om at fortælle, hvad de ønsker sig

Læs mere

Tilpasning, der passer til dig

Tilpasning, der passer til dig Tilpasning, der passer til dig 2 3 Fordelen ved den nye tilpasningssoftware, Phonak Target TM, er, at du selv bestemmer processen og ikke er tvunget til at følge stive procedurer. Høreapparatspecialister

Læs mere

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig

Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Registrering af stemmer uanset hvor du er og hvad du foretager dig Kommunikér Vi tror på, at alle stemmer er vigtige. Stemmen er vores forbindelse til omverdenen, og den giver os mulighed for at være i

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON RIA2 PRO OTICON RIA2

PRODUKTINFORMATION OTICON RIA2 PRO OTICON RIA2 PRODUKTINFORMATION Oticon Ria2 er bygget på platformen Inium Sense. Audiologien i Ria2 giver brugerne en god lytteoplevelse og kan tilpasses den enkelte brugers lyttepræferencer. Ria2 har også nye dedikerede

Læs mere

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå

Læs mere

Lad livet inspirere dig

Lad livet inspirere dig Vil du vide mere om ReSound Unite Så kan du spørge din lokale høreapparatspecialist, scanne QR koden eller eller gå ind på www.gnresound.dk/unite M101720-DK-13.07-Rev.A Lad livet inspirere dig med ReSound

Læs mere

ET BENFORANKRET HØRESYSTEM. Ponto 3 The definition of Power

ET BENFORANKRET HØRESYSTEM. Ponto 3 The definition of Power ET BENFORANKRET HØRESYSTEM Ponto 3 The definition of Power Ponto 3 The definition of Power Ved benforankrede høresystemer er styrken særdeles vigtig for at kunne høre og forstå flere lyde. Ponto 3 er verdens

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Widex clear440-pa Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440-PA høreapparater

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbudsbekendtgørelsen Høreapparater 2012, 2012/S 58-094689

Spørgsmål/svar til udbudsbekendtgørelsen Høreapparater 2012, 2012/S 58-094689 Amgros I/S Dampfærgevej 22 DK-2100 København Ø Tel: +45 8871 3000 Fax: +45 8871 3008 www.amgros.dk amgros@amgros.dk 18. april 2012 Spørgsmål/svar til udbudsbekendtgørelsen Høreapparater 2012, 2012/S 58-094689

Læs mere

Power til at kommunikere naturligt og deltage aktivt. En SuperPower 13-familie, med både power og design. People First

Power til at kommunikere naturligt og deltage aktivt. En SuperPower 13-familie, med både power og design. People First Chili SP9 Chili SP7 Chili SP5 Egenskaber Speech Guard Spatial Noise Management People First Med vores People First-løfte forpligter vi os til at forbedre menneskers muligheder for at kommunikere naturligt

Læs mere

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM GODE 3GRUNDE WIDEX INTRODUCERER naturtro lyd I WIDEX DREAM DREAM er den nye familie af exceptionelle høreapparater fra Widex. Takket være den nye og banebrydende teknologiske platform TRUE ISP sætter DREAM

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Alle børn er nysgerrige på at opdage

Læs mere

Digital Super Power. Innovative Hearing Solutions

Digital Super Power. Innovative Hearing Solutions Digital Super Power Innovative Hearing Solutions Ekstremt KRAFTFULDT XTREME det digitale super power høreapparat, der bringer forstærkning til det yderste! Som super power bruger har du brug for mere end

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

Brug dem. Elsk dem. Glem dem.

Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Brug dem. Elsk dem. Glem dem. Kommunikér, deltag og vær dig selv Når du går en tur i parken, kan du høre, hvordan bladene rasler i vinden. Når du fører en samtale i en tæt menneskemængde, kan du deltage

Læs mere

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand Livet gjort nemmere Tilpasning af Super Power er nu super nemt A Sonova brand Teknologi, der er perfektioneret til Super Power-klienter Personer med kraftigt til svært høretab har forskellige behov og

Læs mere

imo-learn MOVED BY LEARNING

imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn MOVED BY LEARNING Lær inkorporeret læring at kende, lær imo-learn at kende imo-learn MOVED BY LEARNING imo-learn omdefinerer den måde, vi lærer på, og sikrer en revolutionerende ny læringsoplevelse.

Læs mere

Jabra PRO 9400 serien

Jabra PRO 9400 serien Trådløs frihed på kontoret Jabra PRO 9 serien Den nye generation af professionelle headsets med touch-skærm BEVAR KONTAKTEN PÅ KONTORET Forretningsfolk bruger mindre og mindre tid ved skrivebordet. Arbejdet

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 38659.indd 2 primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 08-04-2016 14:50:11 38659.indd 2 Få en lytteoplevelse der passer til

Læs mere

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed Phonak Bolero V Den bedste ydeevne og pålidelighed Rejs ud i verden Livet skal leves. Du har fortjent at rejse ud og opleve alt det, verden har at byde på. Uanset om du bruger tid sammen med venner og

Læs mere

lydtransmission og avanceret signalprocessering til at gøre det så nemt som muligt at afkode lyd. Inium Sense-platformen

lydtransmission og avanceret signalprocessering til at gøre det så nemt som muligt at afkode lyd. Inium Sense-platformen Ponto 3, Ponto 3 Power & Ponto 3 SuperPower Produktinformation Ponto 3 The Definition of Power Ponto 3 er det mest kraftfulde udvalg af benforankrede lydprocessorer på abutment-niveau på markedet, der

Læs mere

Amigo Star skolens nye STJERNE

Amigo Star skolens nye STJERNE Amigo Star skolens nye STJERNE F M En diskret og behagelig FM-modtager, der hjælper børn med at koncentrere sig om den opgave, der skal laves. 2 Amigo Star bringer stjernerne frem i undervisningen En behagelig,

Læs mere

Avancerede fordele på digitalt startniveau

Avancerede fordele på digitalt startniveau Avancerede fordele på digitalt startniveau Connected to the world Innovative Hearing Solutions Oplev en verden af avancerede fordele med Neo Connected to the world Hvilke funktioner behøver du for at løse

Læs mere

PRODUKTINFORMATION OTICON ACTO PRO OTICON ACTO

PRODUKTINFORMATION OTICON ACTO PRO OTICON ACTO PRODUKTINFORMATION Oticon Acto er en avanceret høreapparatfamilie i mellemklassen velegnet til høretab fra milde til meget kraftige. RISE 2-platformen tilbyder en fremragende lydkvalitet og trådløse tilslutningsmuligheder.

Læs mere

Phonak Audéo Q. Produktinformation

Phonak Audéo Q. Produktinformation Phonak Audéo Q Produktinformation Phonak Audéo Q er det omfattende BTE (bag-øret) RIC program for mild til kraftig hørenedsættelse. Phonak Audéo Q omfatter tre modeller, tre eksterne receivere og fire

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Er dit Cochlear Implant og dit høreapparat skabt for hinanden?

Er dit Cochlear Implant og dit høreapparat skabt for hinanden? Er dit Cochlear Implant og dit høreapparat skabt for hinanden? Evelyn Gardner, AB-bruger Fordelen ved en integreret løsning Hvis du overvejer at få et Cochlear Implant, er der mange gode grunde til fortsat

Læs mere

BLIV KLOGERE PÅ HØRETAB

BLIV KLOGERE PÅ HØRETAB BLIV KLOGERE PÅ HØRETAB Hvordan ved du, om du har et høretab? Sandsynligvis vil du være den sidste, der opdager det. De fleste høretab sker gradvist over et så langt tidsrum, at man ikke nødvendigvis opdager

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440 høreapparater kommunikerer

Læs mere

CA5 CPx CA5 CP CA5 N CA5 NR CA5 ITED CA5 ITCPD CA5 ITCD CA5 ITC CA5 CICP CA5 CIC AUDIO EFFICIENCY

CA5 CPx CA5 CP CA5 N CA5 NR CA5 ITED CA5 ITCPD CA5 ITCD CA5 ITC CA5 CICP CA5 CIC AUDIO EFFICIENCY CARISta 5 ProduKtinformation carista 5 CA5 CPx CA5 CP CA5 N CA5 NR CA5 ITED CA5 ITCPD CA5 ITCD CA5 ITC CA5 CICP CA5 CIC BESKRIVELSE Bernafons Carista 5 er en komplet høreapparatfamilie, der er velegnet

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Indeni dit høreapparat

Indeni dit høreapparat Indeni dit høreapparat Det virker som en Pro Stilhed Støj Tale i støj Musik Her virker det: SpeechZone : Kun Pro giver dig tydelig tale overalt Sådan virker det: Begge høreapparater arbejder sammen for

Læs mere

Phonak Audéo V og Phonak EasyCall. En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt.

Phonak Audéo V og Phonak EasyCall. En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt. Phonak Audéo V og Phonak EasyCall En ny generation af høreløsninger. Simpelthen genialt. Tag med os på en rejse til den næste generation af høreløsninger Vi vil gerne invitere dig med på en rejse med vores

Læs mere

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One

Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning. TDC Erhverv One Det får I ud af at samle it og telefoni i én komplet løsning Omstilling Kontakt os på 80 80 24 00 Services Internet : Én samlet løsning med alt det, I har brug for Med får I internet, omstilling, ip- og

Læs mere

Spørgsmål/svar til udbudsbekendtgørelsen Høreapparater 2012, 2012/S 58-094689

Spørgsmål/svar til udbudsbekendtgørelsen Høreapparater 2012, 2012/S 58-094689 Amgros I/S Dampfærgevej 22 DK-2100 København Ø Tel: +45 8871 3000 Fax: +45 8871 3008 www.amgros.dk amgros@amgros.dk 25. april 2012 Spørgsmål/svar til udbudsbekendtgørelsen Høreapparater 2012, 2012/S 58-094689

Læs mere

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Viron. Et høreapparat, der hjælper dig med at høre en naturtro lyd. Bernafon Viron minirite Oplev Virons naturlige lyd Det er ligesom at tage et billede

Læs mere

Høreapparater. Høreløsninger til alle.

Høreapparater. Høreløsninger til alle. www.siemens.dk/hearing Høreapparater. Høreløsninger til alle. Løsninger til alle. Hvilket høreapparat skal du vælge? Til møder. Førersædet i bilen. Få den rigtige løsning. I dag er høreapparater små, højteknologiske

Læs mere

Lyskontrol, energibesparelser

Lyskontrol, energibesparelser Lyskontrol, energibesparelser Samsungs HDTV er det nemmeste på jorden - og det mest behagelige for dine øjne. Samsungs unikke Eco Sensor måler, hvor intenst rummets belysning er og indstiller automatisk

Læs mere