file://g:\ld_resultatarkiv\2007\ htm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-05-21.htm"

Transkript

1 Page 1 of 6 Størrelsen betyder ikke noget Eller gør den? Indskrevet: 21/5, 2007 Indskrevet af Bente Saugmann Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub KVIK og DSR slog favoritterne DSR og KVIK - Den mindste blev den største - Størrelsen betyder ikke noget, sagde en pavestolt Torben Rimmer med et stort grin, mens han lagde nakken tilbage for at få øjenkontakt med den ca. en halv meter højrere Gunnar Levring fra DSR. Roforeningen KVIKs herrehold, der udover Torben Rimmer består af Hans-Jørgen Stahl og Jesper Chetronoch havde netop henvist det efteranmeldte superhold fra DSR bestående af Gunnar Levring, Jack Ekman og Thomas Vedsø Szygnda til andenpladsen i herrernes 25 km løb. Et superhold, der på DSR s egen hjemmeside var udnævnt til storfavoritter. Men Gammel KVIK ville det anderledes, og efter stabil og stærkt roning var forskellen 1 minut og 27 sekunder på de to både i mål. Rent tidsmæssigt var det dagens største sejr. Sejren var en kærkommen revanche for hvad der skete tidligere på dagen, hvor et hold fra DSR besejrede KVIKs favorithold i kvindeklassen. Herom senere. På tredje pladsen i herrernes DM løb kom endnu et DSR hold bestående af Henrik Brems, Thomas Weise Pedersen og Ulrik Ralfkiær. Medaljetagerne i herrernes 25 kilometer løb på sejrspodiet. Bemærk Torben Rimmer fra Roforeningen KVIK med pokalen, selvom han står øverst på sejrspodiet er der alligevel markant højdeforskel til Gunnar Levring, der står umiddelbart til højre for Torben Rimmer. Men på vandet, var det Gunnar, der blev "den lille". Sydhavnsklubberne kommer Udover det sædvanlige "slagsmål" mellem de to store klubber fra Svanemøllebugten er det fra herreklassen værd at notere, at de to klubber fra Sydhavnen i København KR og ARK, så småt er ved at røre på sig. Når der i København holdes "Sved på Panden Roning", er det KR og ARK, der præger billedet, og i Tissø meldte de to klubber sig lige så stille og roligt på banen ved langdistancekaproningerne. På en fjerde plads i herrernes 25 km kom "Kendt i KR", og efterhånden også kendt i resten af Ro-Danmark, Kenny Andersen, Morten Blicher-Hansen og Peter Staal. ARK kom ind på en sjette plads med holdet Claus Aagaard Pedersen, Henning Pontoppidan Föh og Michael Stig Hansen. DSR M73 med Klaus Henningsen, Rasmus Schou og Thyge Moos placerede sig mellem KR og ARK på en femte plads. DSR M75 med Laurits Rauer Nielsen, Niels Søndergaard og Søren Krogh på syvende pladsen og endelig KVIK 1 med Jakob Frederiksen, Jens Walter og Rolf Karlsen på ottende pladsen var med til at gøre herreklassen til regattaens

2 Page 2 of 6 største. Den mindste blev den største 1x guld på land og 2x guld på vand til Tissø For Tissø Roklub blev regattaen et endeløst triumftog. Hele tre store præstationer blev det til af den klub, der medlemsmæssigt vel er den mindste klub i turneringen. Så her betyder størrelsen ikke noget. Først og fremmeste var alt det organisatorisk på plads. Problemet fra 2006 med handicapfaktoren til firere i åben mix løbene drillede endnu en gang og efter omkring "7117" mails på kryds og tværs af Danmark, blev problemet løst og så afmeldte DSR sin firer. Nå, men systemet skal bare fungere! Sådan er det! Problemet blev klaret i fin stil af Tissø, men så var der jo vejret, der endnu en gang truede med at få aflyst Tissøs Hvide Svane. Vejrguderne forbarmede sig dog, og Tissøs organisation trådte i karakter og vandt her sin første guldmedalje. Alt klappede som det skulle, og de to dommere Annie Kaalby og John Høck kunne efter regattaen konstatere, at der ingen protester havde været. Det må vel også skyldes god planlægning fra arrangørside og godt dommerabejde undervejs. De næste to guldmedaljer var værterne fra Tissø ubeskedne nok til at vinde på vandet. 10 km åben mix Det blev marginalernes dag på Tissø. Allerede i dagens første løb 10 km åben mix kom de tre første både i mål inden for et minut og 16 sekunder. Guldet gik til Tissø i tiden Vinderholdet bestod af Knud Nielsen, Lis Bay og Rune Christensen Bang. Blot 59 sekunder mere brugte KR- Det Grå Guld, der består af Allan Nielsen, Gitte Albertsen og Jørgen Rasmussen - Endnu en god præstation af en Sydhavnsklub. KR havde yderligere 17 sekunder ned til nummer tre, der blev DSR2+2 bestående af Christian Larsen, Hans Tapper og Rune Berg. Og jævnbyrdigheden fortsatte på de næste pladser. Fire sekunder var der til DSR2+ Helle Bak, Inge Lis Lund og Karin Bodenlund og endelig 34 sekunder til KVIK 1, Christina Reinholdt, Mette Høgholm og Palle Enggaard. Alle fem både i mål indenfor to minutter. Kan det blive mere jævnbyrdigt? Samtlige oplyste tider er handicaptider. For reelle rotider, se resultatlisten. Hans Tapper, Christian Larsen og Rune Berg på vej ud til 10 km åben mix. God roning på Tissøs "bulede vand" resulterede i en bronzemedalje. 10 km veteran mix Når kvinder ikke kan træne på grund af for hårdt vejr, shopper de, har jeg ladet mig fortælle.

3 Page 3 of 6 Når Per Hansen fra Hellerup stiller op, shopper han rundt i de forskellige klasser, alt efter hvem han stiller op sammen med. Sammen med Henning von der Osten og Henrik Overgaard roede Per Hansen denne gang 10 kilometer i veteranklassen. Og det gjorde de godt og eftertrykkeligt med en handicaptid på 49:21. Det var ca. fem et halv minut hurtigere end de tre friske roere fra Randers Roklub Poul Andersen, Tommy Eschelund og Vibeke Christensen, der ifølge eget udsagn havde en god oplevelse på Tissø. Klassen blev vundet af Hellerup Dame Roklub med Birgit Schøler, Lone Banke Rasmussen og Tinna Groos, der distancerede Hellerup drengene med "hele" seks sekunder. Men en sejr er en sejr, og så betyder størrelsen ikke noget! Det er ti point ind på kontoen. Men mon ikke der er lagt op til et forrygende spændende opgør mellem de to naboklubber i Sønderborg? Tre seje kvinder Birgit Schøler, Lone Banke Rasmussen og Tinna Groos på vej ud til kamp mod elementerne og naboklubben Hellerup Roklub samt Randers Roklub. Senior kvinder 10 km Jamen vi træner for lidt! Det er faktisk godt, at man ikke kan vinde, når man kun træner to gange om ugen! Så kontant var Ulla Jacobsens kommentar, da hun og hendes to holdkammerater Ditte Marie Cozen og Anette Hjorth havde fået "bank" med 13 sekunder af DSR W72. Efter Lisbeth Grænge Hansens afbud var KVIK storfavoritter, men Lisbeth blev skiftet ud med Rikke Frederiksen og Rikke og hendes to holdkammerater Anne Christoffersen og Mette B. Christensen fightede sig til en fornem sejr i tiden Så her blev det altså DSR, der slog favoritterne KVIK. Men senere på dagen skulle det som nævnt, gå den anden vej, da KVIK slog DSR favoritter i herreklassen.

4 Page 4 of 6 Ditte Marie Cozen og Ulla Jacobsen fra KVIKs storfavoritter i kvindeklassen havde skiftet KVIKs traditionelle blå klubfarve ud med rødt. Var det et forsøg på at forvirre modstanderne? Lige lidt hjalp det. Ditte Marie, Ulla og Anette måtte se sig slået med 13 sekunder. Men mon ikke der er lagt op til revanche i Sønderborg? På tredje pladsen i kvindeklassen kom DSRW77 med Agnethe Christensen, Kristine Samson og Trine Kornbeck. ARK (endnu en Sydhavnsklub) debuterede i kvindeklassen med et hold bestående af Annie Gerstrøm, Charlotte Krogh og Nina Munk. Den Københavnske trio gjorde det godt og sluttede på en fjerdeplads. Lidt mere rutine og sammenroning vil give de nødvendige minutter for at nå helt der op, hvor det er rigtigt sjovt. Birgitte Weisbjerg, Lone Hæk og Rikke Flindt på holdet DSRW73 lukkede kvindeklassen på en femteplads. 25 km åben mix Tissøs anden guldmedalje på vandet blev vundet i 25 km åben mix. Lars Modin fra Kalundborg, Bjarke Christensen Bang og Lis Bay vandt med 23 sekunder over Hellerup, der bestod af Arne Månsson, Kåre Kristoffersen og Johnny Bloch Nielsen, der afløste den sygemeldte Lisbeth Grænge Hansen fra DSR. På tredjepladsen kom Humlebæk og endelig en flot debut til Ægir, der blev nummer fire. Vejret var jo ikke helt perfekt, men vi gav hvad vi kunne og er godt tilfredse, sagde Peter Holm fra Ægir efter løbet.

5 Page 5 of 6 Ægir mix 25 fra venstre Kristina Brejner, Thomas Johansen og Peter Holm. En flot debut i 25 km åben mix gav løfter om, at her er et hold, der vil være med til at præge klassen i denne sæson. På femte pladsen holdet København/Rønne/Aarhus/Nakskov(KRAN), der denne gang bestod af Asger Kryger og Niels Iversen fra Aarhus og denne signatur. På sjette pladsen kom KVIK 1 med Hanne Nielsen, Marianne Anderson og Rikke Nielsen Redaktionel bemærkning: Og her er det så nok på plads med en af mine små redaktionelle bemærkninger. I Forum her på hjemmesiden efterlyste denne signatur sjove og pudsige oplevelser under løbet. Sjovt er måske ikke det helt rigtige ord, men her skal berettes om en 24 karats dumhed. Undervejs lykkedes det signaturen at tage fejl af den bøje, som der skulle vendes ved ude på 25 km ruten. Og når man skal dumme sig, drejer det sig om at have publikum på, så både Humlebæk og Tissø havde førsteparket, da jeg udførte mit lille stunt, der bevirkede, at vi måtte tilbage for at komme den rigtige vej rundt om bøjen. I et langt liv begår man mange dumheder, men en der er større? Tja Da jeg var 16 år inviterede jeg i et anfald af momentan sindssyge (senere er sindssygen blevet permanent) og i vidners påhør den to år ældre og billedskønne Kirsten, der vist nok havde en fast kæreste i biografen. Og hvad skal vi så se dengse? Far til fire i sneen! Gå hjem og kom over den kriminelle lavalder, inden du forstyrrer en anstændig kvinde, lød hendes kontante svar på min invitation. Hånlatteren fra tilhørerne lyder endnu i mine ører og skammen og flovheden, tja den genoplevede jeg på Tissø ved en stor rød bøje. Når det er dumhed, det drejer sig om, så tæller størrelsen så afgjort.

6 Page 6 of 6 Bjarke Christensen Bang med løftet pokal på sejrspodiet sammen med de øvrige medaljetagere i 25 km åben mix. På andenpladsen Hellerup og nr. 3 Humlebæk. Den 2. juni lægger Alssund vand til, når langdistancekaravanen drager til Sønderjylland og placeringerne skal forsvares eller angribes.

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU

Side 1 af 6. Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007. Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Side 1 af 6 Tryk, tempo, tænding, Tissø Indskrevet: 3/6, 2007 Af Leif Thygesen, MTU & Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU Vi bukker os dybt i støvet og hilser de suveræne Tissø roere, der igen

Læs mere

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver

Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Page 1 of 6 Og så skal vi til Verdens Ende Indskrevet: 28/5, 2007 Tekst og foto: Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Kilde: www.1864.dk Sønderborg Roklub inviterer til Alssunds Røde Løver Juni 1864 Danmark

Læs mere

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm

file://g:\ld_resultatarkiv\2007\2007-07-03.htm Page 1 of 8 Absolut langdistance DSR Indskrevet: 3/7, 2007 Af Leif Thygesen, MTU og Nakskov Roklub Foto: Johannes Andersen, MTU og Sønderborg Roklub For Thomas Ebert og DSR blev Vonås siv til sejrens palmer.

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund

Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Langdistancefavoritterne blev presset på Alssund Af Leif Thygesen. Foto Johannes Andersen & Co. Jo, næsten alle favoritterne vandt da anden afdeling af Langdistanceturneringen blev roet på Alssund, men

Læs mere

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.)

Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Bemandingsplan Hylke Festuge 2016 (1. udg.) Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke Festuge 2016, hvor jeg igen i år med rund hånd har fordelt vagter i madtelt, grill, pølsevogn og ølvogn. Kig

Læs mere

Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre. Af Niels O. Hansen

Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre. Af Niels O. Hansen Den Store Sorte Hævner og alle gode gange tre Af Niels O. Hansen Årets individuelle DM i keglebillard gav den anden titel til Ole Nymark fra Vejby hos herrerne, mens Marianne Mortensen tog den tredje titel

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, tirsdag, den 07. nov. 2012 i Køge Ulla Vest bød velkommen til de godt 30 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Guldborgsund, Vordingborg, Næstved og

Læs mere

Langdistanceregatta bliver international

Langdistanceregatta bliver international Alssunds Røde Løver Langdistanceregatta bliver international Af Leif Thygesen, LDKU. Foto Simone Hoffmann, Præstø Roklub Med 37 tilmeldte hold til årets anden langdistancekaproning Alssunds Røde Løver

Læs mere

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013

RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 RESULTATLISTE FSKBH s JULESTÆVNE I BOWLING, NEDRYKKET 300 SERIE. 14. DECEMBER 2013 13-12-2014 VINDER NR. 1:Michael J. Jensen Coop Idræt 278 Højeste 3 serier:henrik Hansen Nordea 565 VINDER NR. 2: Mic.

Læs mere

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog

Lollands Havørn. Styrmandsmøde ved Lollands Havørn 2011 Foto Jens Højkrog Lollands Havørn Knivskarpe dueller på Nakskov Fjord Af Leif Thygesen, LDKU 31 hold var på listen da fristen for tilmelding til tredje afdeling af Langdistanceturneringen, der holdes i Nakskov under navnet

Læs mere

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35

resultater2007.xls 19-12-201317:27:35 Grunddata Starttidspunkt gruppe 1 14:00 Starttidspunkt gruppe 2 14:00 Starttidspunkt gruppe 3 14:00 Starttidspunkt gruppe 4 14:00 Starttidspunkt gruppe 5 14:00 Starttidspunkt gruppe 6 14:00 Starttidspunkt

Læs mere

Finale Herrer 300 Finale Damer

Finale Herrer 300 Finale Damer Finale Herrer indl. serie 1 serie 2 serie 3 serie 4 Total Ravnsborg 45-072-069 Kim Andersson H E 6 1240 0 1240 222 244 179 233 2118 Ravnsborg 45-072-037 Thomas Dideriksen H E 8 1236 0 1236 189 190 191

Læs mere

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager

BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager BDO Coast 2 Coast 2014 - MTB 85 KM Deltager Klub/Firma Post nr By Deltager Fredag Lørdag Fredag Lørdag AL-Bank 10 allan simonsen 0 0 0 Nej tak... Nej tak, den fikser jeg selv. Nej tak, den fikser jeg selv.

Læs mere

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen

Niels Ebbe Sørensen. Benny Arne Sørensen. Niels-Christian Tramm. Boet efter Inge Marie Sørensen. Kjeld Olesen. Karlo Lauridsen Ejendomsliste. Bilag 2 2 Niels Ebbe Sørensen 1e 1d 1f 1g 1c 1i 1b 1a Niels Ebbe Sørensen Benny Arne Sørensen Niels-Christian Tramm Boet efter Inge Marie Sørensen Kjeld Olesen Tjæreby Vejle, Tårnborg 2e

Læs mere

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere.

Temperaturen er faldet væsentligt det er ikke mere end 25 grader og overskyet perfekt rovejr for os danskere. Dag 5 Junior og Senior VM i Plovdiv Bulgarien Af Finn Andersen Efter en fantastisk dag i går med flotte præstationer af alle de danske roere, specielt de juniorer der roede i mindre finaler, men som virkelig

Læs mere

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt

Danske Politimesterskaber i håndbold for herrer Politiidræt Danske Politimesterskaber i 6 håndbold for herrer Det er igen blevet tirsdag i uge 10, kl. er 08.30 og rammerne er dette år en halvkold Helsingør hal. De to første hold står klar på banen og dommeren har

Læs mere

DSR Energy både på land og vand

DSR Energy både på land og vand DSR Energy både på land og vand Af Leif Thygesen, MTU. Fremragende fotos Henrik S. Asmussen, DSR. Det er en stor roklub der har altid været særdeles godt repræsenteret ved langdistancekaproningerne og

Læs mere

Program Toksværd Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Toksværd Hallen.

Program Toksværd Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Toksværd Hallen. Badminton Klub Program Badminton Klub Ældrestævne den 14. oktober 2015. kl 08:30 i Hallen. Vi gør opmærksom på: At spillerne skal melde sig ved dommerbordet umiddelbart efter ankomst til hallen At spillerne

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov

Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Langdistanceroerne åbner sæsonen i Nakskov Af Leif Thygesen, MTU Artiklen om den sultne langdistanceroer bragt her på roning.dk - hvor Jonas Thygesen har beregnet, at en langdistanceroer under et 25 km

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2016 Årets DM-finale blev roet i Vejle. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2016 er slut, og de officielle point og medaljerne er uddelt

Læs mere

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012

OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 OMRÅDELEDERENS ÅRSBERETNING FOR SEKTION II i OMRÅDE 5 ÅR 2012 INDLEDNING År 2012 kom og år 2012 gik. Vi har fået flere hf i området og der er kommet rigtig mange nye hvalpe og der trænes på livet løs ude

Læs mere

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34.

Fir sugeslanger. September 2015. CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening. Nr. 3-2015. 34. Dansk CTIF Brandmandskonkurrenceforening Nr. 3-2015 34. årgang Optog mod konkurrencepladsen Fir sugeslanger September 2015 CTIF Brandmandskonkurrenceforening Bestyrelsen 2015 Formand: Henning Bobsin Elmelundsvej

Læs mere

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25

Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 MeOS 2015-01-26 10:50:10, Lang, (1/5) Resultater AMOK Vinterlang 2015-01-25 Lang (30 / 30) Tid Efter 1. Michael Sørensen OK Øst Birkerød 1:53:30 3:48 (3:48) 2:11 (5:59) 2:58 (8:57) 1:24 (10:21) 3:16 (13:37)

Læs mere

Jægerspris Badminton Klub. Jægerspris Badminton Klub Møllevej 100 3630 Jægerspris

Jægerspris Badminton Klub. Jægerspris Badminton Klub Møllevej 100 3630 Jægerspris Jægerspris Badminton Klub Møllevej 100 3630 Jægerspris Velkommen til Danbo-Open 2013 Lørdag 23 marts og Søndag 24 marts Vores 9.turnering i Jægerspris. Regler og information: -Ankomstbedes meldt til dommerbordet

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub

Port of Copenhagen 2011, Københavns Roklub Løb: 1, Åben mix 10 Km Plads Nr. Hold Handicap Rotid:.0 10.0 H-tid Point 1 1 HDR/DSR Lone Banke Rasmussen(6), Marianne Juhler(), Tinna Groos(7), Silkeborg Jørgen Højgaard(9), Jørgen Skødt Pedersen(7),

Læs mere

Formandens beretning 2006

Formandens beretning 2006 Formandens beretning 2006 Når jeg tænker tilbage på år 2005, er succes og modgang ord som dukker op. Vi startede året med 113 medlemmer, aldrig har tallet været så højt. Det er dejligt med en så stor skare

Læs mere

Diplom. Michael Dideriksen. har gennemført 1/2 marathon distancen ved Vornæs Rundt. Søndag d. 26. juli 2015. i tiden: 1:28:04.

Diplom. Michael Dideriksen. har gennemført 1/2 marathon distancen ved Vornæs Rundt. Søndag d. 26. juli 2015. i tiden: 1:28:04. Michael Dideriksen har gennemført 1/2 marathon distancen ved 1:28:04 Klaus Haller har gennemført 1/2 marathon distancen ved 1:32:46 Jan Nygaard Jensen har gennemført 1/2 marathon distancen ved 1:33:33

Læs mere

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl.

John Christensen Jæger Kl. 08: Michael Linde Hey Jæger Kl. 08: Benny Trab Larsen Jæger Kl. 10: Jesper Maibom Jæger Kl. Jæger Allan Stigsen Jæger Kl. 12:00 361 Jørgen Nielsen Jæger Kl. 11:15 357 John Christensen Jæger Kl. 08:15 340 Flemming Carlsen Jæger Kl. 10:45 338 Per Jensen Jæger Kl. 10:15 334 Morten Røge Jæger Kl.

Læs mere

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år

KORSØRLØBET 2003. Piger indtil 10 år KORSØRLØBET 2003 Piger indtil 10 år 1 MATHILDE THORSEN 0.10.08,6 2 ANNE KNUDSEN 0.10.10,8 3 SABINE OLSEN 0.10.16,4 4 PERNILLE HANSEN 0.10.36,0 5 ELINE KRISTIANSEN 0.11.19,9 6 JOSEFINE MIKKELSEN 0.11.32,8

Læs mere

Kvinder, 8,0 km 1. CHARLOTTE SKAUNSGAARD KARMA POLICE 32:03 (2)

Kvinder, 8,0 km 1. CHARLOTTE SKAUNSGAARD KARMA POLICE 32:03 (2) MOTIONSLØB NR. 429 Lørdag den 11. december 2010 Ved Bagsværd Sø Reserverute, distance ca. 8,0 km,, lidt vådt, ca. + 5 grader, modvind ud Tider mærket med * opnået ved opsamlingsløb den 4.12. 2 grader,

Læs mere

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer:

Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Afdelingsberetning for PI s Fo dboldafdeling Ved udgangen af 2005 bestod afdelingsbestyrelsen af følgende medlemmer: Formand, Gunnar Nørager Næstformand, Lasse T. Vinther Kasserer, Kristian Kjær Jensen

Læs mere

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh)

Hansen Niels Kristian B1 (Bh) Lind-Holm Stefan B1 (Bh) Henriksen Lise B1 (Bh) Nielsen Jesper Riis B1 (Bh) Træningsstald med højest indtjening (ej B-løb) - ***** Kørselsdato Amatörtränare Navn St > D Præmiesum Lund Betina B (Bh). Hansen Niels Kristian B (Bh). Lind-Holm Stefan B (Bh). Henriksen Lise B (Bh).

Læs mere

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017

RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FRA JAGTFELTSKYDNING I NORDSKOV PÅ FYNSHOVED LØRDAG DEN 2. SEPTEMBER 2017 RESULTAT FOR JÆGERKLASSE: Skytte Point Placering Jakob Christensen 417 1 Jesper Madsen 415 2 Kristian Lassen 414* Bo Bundsbæk

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 00:57:33 Jonas Blæsbjerg 2009 17:14,21 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:43 DRENGE 15-19 ÅR Lasse Ibsen 2003 11:31,67 20:24,55 Tim Dannemand

Læs mere

HOLE IN ONE. Hul. Navn

HOLE IN ONE. Hul. Navn HOLE IN ONE Hul 1 1 1 1 1 1 År 174 176 177 177 178 17 17 17 17 181 181 181 181 181 183 186 186 186 186 186 186 186 187 187 187 188 188 188 188 18 18 10 10 10 10 10 10 11 11 11 11 11 11 11 11 1 1 1 1 13

Læs mere

Veteraner mænd 2014. 100 m M30

Veteraner mænd 2014. 100 m M30 100 m 12,66s 0,0 Claus Landal, 82 2014 12,7s Frank Engmark, 57 1987 13,0s 0,5 Michael Pedersen, 73 2007 13,5s Søren K Jacobsen, 70 2002 13,5s Jens Holm, 51 1983 13,6s Claus Berentsen, 57 1991 13,7s Erik

Læs mere

Opdateret den 27/12/2016

Opdateret den 27/12/2016 Opdateret den 27/12/2016 Programnavn Holdtype Holdleder Allerød Privatskole 0.A Mix Morten Fischer-Madsen Allerød Privatskole 1.A Mix Søren Tange Allerød Privatskole 2.A Mix Michael Vincentz Andersen Allerød

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2015 Resultatliste Danmarksmesterskab 2015 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 105,4 105,1 106,1 104,0 420,6 36x 2 Janus Haahr

Læs mere

Placering Totalt Startnummer Navn Kategori. Placering

Placering Totalt Startnummer Navn Kategori. Placering Placering Totalt Startnummer Navn Kategori Placering kategori 113 1 Folmer Jensen Mand 71 00.58.40 31 2 Nina Lindner Kvinde 4 00.41.51 60 3 Kenneth Petersen Mand 50 00.48.28 124 4 Britta Mølgaard Laursen

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015

Danmarks Jægerforbund Resultat hold 31-05-2015 Placering Nr Navn Foreningsnr Foreningsby Skydning Junior Hold Træf Skud Træf Skud 1 23 Vamdrup Junior 87 128 94 Kasper Hjorth 4308 Vamdrup og Omegns Jagtforening 35 42 100 Mikkel Dall 4308 28 43 96 Frederik

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013

DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 DM-langtri Medaljeoversigt for Århus 1900 Triathlon opdateret sept 2013 Klubbens samlede medaljehøst Guld Sølv Bronze 28 (1) 24 (2) 15 (4) TOP 5 Guld Sølv Bronze 1 Birger Frederiksen 6 (1) 3 (1) 2 Karin

Læs mere

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015

Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/2015 Aktiviteter i Middelfart Roklub ud over de normale trænings og klubaftener Sæson 2014/ 12 detagere Langture og Længere endagsture: 30. april 2. maj Store bededagstur til Augustenborg Roklub 1.juli Madpakketur

Læs mere

Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts. Vores 12. turnering i Jægerspris.

Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts. Vores 12. turnering i Jægerspris. Møllevej 100 3630 Jægerspris Velkommen til SANIVA-Open 2016 Lørdag 19. marts og Søndag 20. marts Vores 12. turnering i Jægerspris. Regler og information: -Ankomst bedes meldt til dommerbordet senest 15min.

Læs mere

Talentløbet den 17. juli.

Talentløbet den 17. juli. Talentløbet den 17. juli. I super flot sommervejr blev årets andet talentløb afviklet.. På køretek-niskanlægs 660 meter lange rundstrækning skulle deltagerne udkæmpe deres konkurrence i fire forskellige

Læs mere

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov

3 km damer. Vallø Lystrup Magleby skov 3 km. piger. Bøge skov 3 km damer 3 km. piger Ganne Louise Tingvold 99 1 94 1 1 97 1 499 1 Fie Bressen 99 1 94 97 99 97 492 2 Lærke M. Hansen 95 98 96 87 92 468 3 Kisten Jensen 9 93 1 84 89 87 459 4 Linda Jodehl 95 86 69 52

Læs mere

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer

Politi DM Linieløb - 27-08-2014. Viborg Politi Klasse: Damer Antal deltagere: 4 Klasse: Damer Gennemsnit for vinder: 35,3 km/h Antal præmier: 4 Plac. Ryg nr. UCI kode Navn 1 DENOOOOOOOO Bettina Romer 2 2 DENOOOOOOOO Helle Sørensen 3 3 DENOOOOOOOO Rikke Guldbæk 4

Læs mere

Kongebro Fovslet Gyttegård Damgård Højen. 27. feb Klub Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Samlet. 14. nov 21. nov 15. dec 6.

Kongebro Fovslet Gyttegård Damgård Højen. 27. feb Klub Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Tid Points Samlet. 14. nov 21. nov 15. dec 6. Maxi 1 Damer 14. nov 21. nov 15. dec 6. Ulrika Örnhagen Jørgensen OK Snab 60,49 100 57,53 100 200 Hedvig Gydesen OK Melfar 70,00 100 100 Josefine Lind Disk 0 0 Anette Lund Disk 0 0 Maxi 1 Herrer Martin

Læs mere

Resultatliste - Double

Resultatliste - Double Resultatliste - Double SpillerNavn S1 S2 S3 Score Hcp Total 1 Stenhuset Damer 2-2 Carina E. Andersen 193 192 144 529 126 655 Line D. Olsen 160 172 155 487 102 589 2 BKC Damer 1 353 364 299 1016 228 1244

Læs mere

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011

RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Side 1 af 8 StævneProgram 17:32 De Danske Skytteforeninger DDS SP v.2.4.28 November 2010 RESULTATLISTE FOR DDS Storstrømmen Senior Landsdelsmesterskab 15m 2011 Senior 1P Næstved Skytteforening UNG 14-55879

Læs mere

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap.

Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Nå, men tilbage til beretningen, og for at citere en gammel julerap. Beretning for året 2012 Formandens beretning af klubbens virksomhed i 2012. Hvad er året gået med? Når man skruer beretningen sammen er det jo ikke så meget hvad vi som bestyrelse egentlig skal berette.

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 60 Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 00:57:33 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen 2003 00:58:22

Læs mere

Nogle planter skal ikke vandes... 56 Hold ud, ellers vinder du ikke!... 58 Gud smiler til dig... 60 At være knyttet til Jesus... 62 Gud har skrevet

Nogle planter skal ikke vandes... 56 Hold ud, ellers vinder du ikke!... 58 Gud smiler til dig... 60 At være knyttet til Jesus... 62 Gud har skrevet Indhold Forord... 8 Det gælder om at vinde!... 10 Vi vinder, fordi han vandt!... 12 Kun du kan kæmpe din kamp... 14 Der er kun én salve, der duer!... 16 Et ocean i Guds hånd... 18 Hvilket lys foretrækker

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Arbejdsark i Du bestemmer

Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark 1 Inspiration til gruppens møderegler Arbejdsark 2 Jeg er en, der... Arbejdsark 3 Protokol for gruppesamtale Arbejdsark 4 Det rosa ark: Godt og dårligt Arbejdsark 5

Læs mere

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14

Nyhedsarkiv 2009. Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Nyhedsarkiv 2009 Struer Svømmeklub har sluttet året af med 21 medaljer ved MidtVest Cup 2 og med 11 medaljer ved Ålborg Cup 2009 2009-12-14 Ved weekendens 2. runde af Midtvest Cup, der blev afholdt i Vildbjerg

Læs mere

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473

Klubbens Snit 119 7 0,973 34,5-74,5 2039 4307 0,473 Person Antal Kampe H. S. Bedste snit Vundet - Tabt Score Indgange Gennemsnit Pierre Otkjær 2 5,645 2-8 38,579 Steffan Rasmussen 23 6,973 6-7 693 285,539 Ole Thomsen 2 5,625 5-7 45 878,472 Per Larsen 5

Læs mere

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den 22. 25. oktober 2015

Aalborg Skyttekreds 15 meter riffelstævne,den 22. 25. oktober 2015 Gevær, 15m. - Mesterskab Børn 1 1 118344 Emil Hedemann 01-513 Vester Hassing Skf. 200/15 200/10 400/25 G 2 114684 Mads Lynge 01-513 Vester Hassing Skf. 200/11 200/12 400/23 S 3 117764 Nicklas Christensen

Læs mere

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil

Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil Nr. Navne Klub. 1 runde 2 Runde 3 Runde 0 Finalerunde Finale 0 Omspil 0 103 Søren Olesen Møldrup krolf 26 27 36 89 37 24 Nobby Dyrmose Randers Natur 35 30 25 90 37 37 Henning Christensen Randers Natur

Læs mere

Faglig netværksgruppe Natur/teknik

Faglig netværksgruppe Natur/teknik N/T Skole Faglærere Mailadresse - samlet mail liste sidst i dokumentet Tovholder MBS Bente Mathiesen Tovholder bente@gefibermail.dk Bakkeskolen Bjedstrup Skole Ejer Bavnehøj Skolen Gl.Rye Skole Gyvelhøjskolen

Læs mere

DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00

DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00 DGI Nordsjælland Skydning Milnersvej 44-46 3400 Hillerød 79 40 47 00 nordsjaelland@dgi.dk www.dds-nordsjaelland.dk DGI idræt & fællesskab 04-01-2015 RESULTATLISTE HOLDTURNERINGEN FREDERIKSBORG AMT Efterår

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning

Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Præstø inviterer til årets første langdistancekaproning Af Leif Thygesen, LDKU For to år siden i 2011 havde Præstø Roklub planlagt den helt store DM-finale, og alt var klappet og klart til at afvikle et

Læs mere

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015

Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 Årsafslutningsturnering 2.oktober 2015 med efterfølgende medlemsmøde og fællesspisning. Udlevering af scorekort foregik i forhallen, og de 98 fremmødte medlemmer hyggede sig i ventetiden. De fleste var

Læs mere

Matcher. Stilling. Gruppe H1

Matcher. Stilling. Gruppe H1 Matcher 1 : Køge OK - O-63/NFR/Maribo : 55-64 2 : Køge OK - OK Skærmen Værløse : 66-50 3 : Køge OK - DSR/Fredensborg/Vinderød : 66-47 4 : O-63/NFR/Maribo - OK Skærmen Værløse : 60-47 5 : O-63/NFR/Maribo

Læs mere

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017

Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Danmarks bedste langdistanceklub og -roer 2017 Alssund lagde vand til årets DM-finale. Foto Leif Thygesen Af Leif Thygesen Langdistanceturneringen 2017 er slut, og de officielle point og medaljerne er

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Onsdag den 25. februar 2016 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total

Placering Nr Navn Foreningsnummer Forenings by Total Dame 1 153 Lonnie Hirtz Nielsen 1062 334 2 157 Heidi Dissing 1072 321 3 156 Lisbeth Teglgård 1052 297 4 155 Jette Petersen 1023 271 5 154 Karen Barfod 1053 228 6 107 Sonja Nielsen 1052 226 7 106 Lise Pedersen

Læs mere

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold.

DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. DGI Fairfodbold Fair Fodbold er et spil, der kan spilles af alle. Respekt, glæde og fascination er nøgleordene for den særlige form for gadefodbold. En anden måde at spille fodbold på Fair Fodbold er et

Læs mere

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50

Veter an bedste m M30 M35 M40 M45 M50 100 m Frank Engmark, 57 12,7s 1987 Søren K Jacobsen, 70 13,5s 2002 Jens Holm, 51 13,5s 1983 Claus Berentsen, 57 13,6s 1991 Erik G Olsen, 70 13,7s 2000 Carsten Theilgaard, 58 15,6s 1989 Kurt Brandt, 46

Læs mere

Danske mesterskaber 2016

Danske mesterskaber 2016 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Holstebro Roklub Danske mesterskaber 2016 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Vandkraftsøen i Holstebro

Læs mere

Jyske Mesterskaber og Nordic Open

Jyske Mesterskaber og Nordic Open Jyske Mesterskaber og Nordic Open Godt 20 roere fra Odder Roklub deltog i Jyske mesterskaber i lørdags. Junior C drenge: I junior C 13 og 14 år roede Rasmus Blæsbjerg sig ind på en sikker 2. plads efterfulgt

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2018 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Gustav Beier 2006 00:58:22 Nikolaj Duval Larsen 2008 27:18,17 01:06:36 Malthe Storr? 01:29:25 PIGER 15-19 ÅR Julie Holm Hansen 2000 03:25,46 32:41,78 01:14:58 60 Maria Holm

Læs mere

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c

DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER DANSK SKYTTE UNION. Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening. S08c DANMARKSMESTERSKAB 10M OG 15M VETERANER 2017 Resultatliste Danmarksmesterskab 2017 I BPI Skytteforening DANSK SKYTTE UNION 1 10m Oldboys 1 Knud Møller ÅRK 104,7 104,5 104,9 104,3 418,4 35x 2 Kurt Møller

Læs mere

sport.dk Ung handicapidræt

sport.dk Ung handicapidræt sport.dk x- Ung handicapidræt Caroline kan det hele 18-årige Caroline Cecilie Nielsen har været til De Paralymp selv, hendes holdkammerater og hendes familie vandt hun e TEKST: KRISTIAN BANG LARSEN FOTO:

Læs mere

Kampen om førstepladsen spidser til

Kampen om førstepladsen spidser til Motionsturneringen 6. runde Kampen om førstepladsen spidser til Af Leif Thygesen Spændingen gennemsyrer Randers Fjord, Gudenåen og Storebælt, så voldsomt, at man kan frygte, at Dansk Forening for Rosport

Læs mere

Det Jydske Byskyttestævne

Det Jydske Byskyttestævne Resultater Fra: Renskrevet og redigeret af Benny Lykke Det Jydske Byskyttestævne Fredag og Lørdag den 20 og 21 August 2010 Stævnet blev afviklet på banerne i Skibby Byskyttestævnet her i 2010 havde en

Læs mere

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk

Holdskydnings- Turnering 2016. for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Holdskydnings- Turnering 2016 for jagtforeninger. Fyns amt. www.holdturneringfyn.dk Odense jagtfor. 1 FFK 1 Tranekær/Tullebølle Strandager 69 èrs Stige 1 F F F Østrup 1 Mester-rækken Udebane År 2016 Hjemmebane

Læs mere

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls

Unionsmesterskaber og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Unionsmesterskaber 2011 10 og 15 meter riffel Senior og Oldboys/girls Resultatliste Dansk Skytte Union 18. - 19. marts 2011 Særslev 1 10m luftriffel Senior 1 1 Poul Lamhauge Gundsølille 94 92 95 97 378

Læs mere

Startliste. Startgruppe: 05 KM. Dame K1-05 KM. Dame K2-05 KM. Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november Alle K2 / K4 klasser - 10 km 11:00:00

Startliste. Startgruppe: 05 KM. Dame K1-05 KM. Dame K2-05 KM. Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november Alle K2 / K4 klasser - 10 km 11:00:00 Startliste Havneræs, Horsens Kajakklub - 4. november 2018 Alle K2 / K4 klasser - 10 km 11:00:00 Alle deltagere i C1 K1 Herre-klassen - 10 km 11:02:00 Alle deltagere i C1 K1 Dame-klassen - 10 km 11:04:00

Læs mere

Plan for afvikling af Projekt 1 eksamen

Plan for afvikling af Projekt 1 eksamen Tirsdag d. 19. januar 2010 Plan for afvikling af Projekt 1 eksamen 19. januar kl. 17.30-19.00 Fib. 4, lokale 17b Kirsten Lilleøre Kritiker m/problemliste Torben Jensen, Kasper Øgaard Jensen, Palle Moldrup

Læs mere

1 117 gitte berthel 1963

1 117 gitte berthel 1963 Samlet resultat 1.000 m senior Kvinde 1 117 gitte berthel 1963 00:1:39 3 4 5 6 7 8 9 10 159 jette simonsen 1965 139 Helle Skjoldan 1959 140 Inge Carlé 1956 136 Marianne Søndergaard 1966 TEAM ROSE 158 Helle

Læs mere

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP.

NR - NAVN - BY - TID - ALD.-PRTAL-PLGRP. ENDELIG RESULTATLISTE FOR : HANSTHOLM LØBET 2001 RESULTATER - : 4.2 KM KVINDER 2887 DITTE LEU HANSTHOLM 18.20 33 63.64 1 2889 CECILIE MARDAL SNEDSTED 19.31 17 59.78 2 2878 DORTE SØRENSEN HANSTHOLM 19.48

Læs mere

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året.

Klubben har også været repræsenteret til diverse løb gennem året. 1 Valg af dirigent: Jan Søndergård, Det bekræftes at der er indkaldt korrekt. 2: Formandens beretning: Som aflastning for Niels Kr blev Bente Nielsen i starten af året indsat som bogholder for klubben.

Læs mere

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter

DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter DM for Senior i Vingsted September 2008 50, 200 og 300 meter Hermed en færdig redigeret resultatliste Af: Benny Lykke Så er tiden kommet til at det Danske Mesterskab for senior skal løbe af stablen, skytter

Læs mere

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km

Fyns 5 daws 2011 3. etape 07 06 2011, Stige Ø, Odense OK 22:11:24 A kort 4,48 km A kort 4,48 km Startet : 30 Udgået : 0 Disk.: 1 1. Torben Kruse Svendborg OK 33.48 2. Ib Monrad Odense OK 34.37 +49 3. Jens Dam Odense OK 35.43 +1.55 4. H. V. Jensen Odense OK 37.02 +3.14 5. Wolfgang Schulz

Læs mere

Breddekonferencen 2016

Breddekonferencen 2016 Breddekonferencen 2016 RC Odense, 30. januar kl. 10-16 Nedenstående noter fra diskussioner og beslutninger i løbet af mødet. Deltagerlisten nederst: 1. Velkomst Preben bød velkommen med tak for stort fremmøde.

Læs mere

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok :

Stilling score point Viborg Ok : Mariager Fjord Ok : Ok Vendelboerne : Randers/djurs Ok : Matcher (2-3 division) -------------------- 1 : Viborg Ok - Mariager Fjord Ok : 115-75 2 : Viborg Ok - Ok Vendelboerne : 123-76 3 : Viborg Ok - Randers/djurs Ok : 128-41 4 : Mariager Fjord Ok - Ok Vendelboerne

Læs mere

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019

FJORDLØBERNES KLUBMESTERSKAB 2019 PIGER 0-14 ÅR DRENGE 0-14 ÅR Nikolaj Duval Larsen 2008 03:28,89 25:51,00 00:57:33 60 Jonas Blæsbjerg 2009 03:30,10 17:14,21 01:04:56 58 Malthe Sejersten Storr 2007 01:19:27 PIGER 15-19 ÅR Maria Holm Hansen

Læs mere

Danske mesterskaber 2012

Danske mesterskaber 2012 Dansk Forening for Rosport afholder sammen med Københavns Regattaforening Danske mesterskaber 2012 Danmarksmesterskaber Forbundsmesterskaber Juniormesterskaber TU - Cup Finale Invitation På Bagsværd Sø

Læs mere