På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:"

Transkript

1 Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et nyhedsbrev til jer, men forhåbentlig har I endnu ikke afviklet jeres sæsonplanlægningsbestyrelsesmøde i klubben. Vi vil nemlig gerne fra distriktsbestyrelsen orientere jer om, hvad der er sket siden april, og hvilke ideer vi har for den kommende sæson, så I kan drøfte det med jeres bestyrelseskolleger i klubberne. På årets generalforsamling blev Aase Kjøller valgt i stedet for Finn Rasmussen, som havde meddelt, at han på grund af megen rejseaktivitet ikke længere kunne afse tid til at deltage i bestyrelsens arbejde. Som bestyrelsessuppleant valgtes Tove Pihl. På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Formand: Kasserer: Sekretær: it-ansvarlig: PR-ansvarlig: Suppleant: Gorm Christensen Aase Kjøller Erik Mortensen Svend Aage Holmstrøm Mogens Nørregaard Tove Pihl Bestyrelsesmedlemmernes adresser og telefonnumre kan ses på distriktets hjemmeside DM Ved årets DM i Vingsted brillerede især damerne og seniorerne med hver 3 par i TOP-24, hvilket gav Bornholm 3 tillægspladser i de to rækker ved næste års DM, men også mixed, åben og begynderpar kom fra Vingsted med æren i behold, dog uden at placere sig til tillægspladser. Næste år har vi som i år 2 par med i begynderpar, 3 i mixed par, 3 i åben par og 5 i seniorpar, mens damerne har øget den bornholmske repræsentation fra 4 til 5 par. Det overnatningssted, som bestyrelsen - efter anvisning fra Niels Fensbo - havde taget kontakt til, og som næsten alle bornholmske DM-deltagere indlogerede sig på, fik mange positive kommentarer fra deltagerne, og bestyrelsen vil arbejde for, at vi også næste år kan tilbyde vore DM-deltagere at bo dér.

2 Og hvilke ideer og planer har distriktsbestyrelsen så for den kommende sæson? Først det, vi plejer: BM-turneringerne: Vi fastholder, at alle BM-turneringer for par afvikles med kun én spilledag pr. mesterskab. Ved mere end 20 tilmeldte, deles turneringen op, så der spilles kvalifikation om formiddagen med start kl og finale om eftermiddagen. Med 20 eller færre tilmeldte par afvikles turneringen udelukkende som en finalerunde med turneringsstart kl som anført på de vedhæftede tilmeldingsblanketter. Til kvalifikationen fordeles de 10 bedst placerede par fra året før i to, tre eller flere tilstræbt lige store kvalifikationsrækker med nr. 1, 4,6,8 og 10 i den ene og nr. 2, 3, 5, 7 og 9 i den anden række (eller 1, 6,7 i den ene, 2, 5, 8 i den anden og 3, 4, 9 og 10 i den tredje). De øvrige tilmeldte fordeles tilfældigt i rækkerne. I finalen om eftermiddagen deltager den bedst placerede halvdel af parrene fra de to, tre eller flere rækker i en finalerække, hvor årets bornholmsmestre og deltagere til DM findes, mens de, der ikke kvalificerer sig til finalen tilbydes at deltage i en turnering, hvor der udelukkende spilles om mesterpoints og æren. Antallet af spil i de to runder (kvalifikation og finale/æresrunden) vil afhænge af deltagerantallet, men vi vil tilrettelægge alle turneringerne, så der mindst spilles 3 spil i alle runder, og så der maksimalt afvikles 72 spil. Med turneringsstart kl kan vi således slutte senest kl Tilmeldingsblanketter til BM-åben par, BM-damepar, BM-seniorpar og BM-mixed par er vedhæftet denne mail. De lægges ud på distriktets hjemmeside i november. Tilmeldingsfrister og andre relevante oplysninger vedrørende BM-turneringerne fremgår af dem. Der spilles om sølvpoints ved BM og guldpoints ved DM. Klubholdturneringen. Gennem mange år har der kun været ét eller to hold, som ønskede at deltage i kvalifikationsturneringen til DM for klubhold. Det er distriktsbestyrelsens håb, at vi måske også her kan få et forøget deltagerantal, og vi vil opfordre jer til at agitere for turneringen i jeres klub. DM for klubhold afvikles i weekenden oktober. En eventuel kvalifikationsrunde (ved mere end ét tilmeldt hold) vil blive afviklet søndag d. 6. oktober, så sidste frist for tilmelding er fredag d. 27. september. Tilmelding til Gorm.

3 I denne turnering er det en betingelse at de deltagende spillere på holdet alle er medlem af den samme klub. Der spilles om sølvpoints ved en eventuel kvalifikation og om guldpoints ved DM Distriktsholdturneringen. I sæsonen fik vi med 5 hold så småt gang i en distriktsholdturnering efter flere års pause. Det er bestyrelsens håb, at vi i den kommende sæson får deltagelse af mindst 8 hold, så vi kan opdele i to styrkeopdelte rækker. Det vil sikre en større jævnbyrdighed mellem de konkurrerende hold og gøre flere af kampene mere spændende. Princippet for afviklingen af turneringen bliver ligesom sidste år, at holdene indbyrdes aftaler spilletidspunkt og -sted. Der var generel tilfredshed blandt deltagerne sidste år med dette koncept. I sæsonen satte vi deltagergebyret så lavt som kr. 100,- pr. hold i bestræbelserne på at genskabe interessen for turneringen. Beløbet dækker langt fra de omkostninger, distriktet har ved at afvikle turneringen, så derfor vil i år sætte holdgebyret op med 300% til kr. 400,- pr. hold. Sidste frist for tilmelding er fredag d. 27. september. Tilmelding til Gorm Vi vil bede jer opfordre jeres medlemmer til at melde sig til turneringen og pointere, at holdene gerne må bestå af spillere fra forskellige klubber. Der spilles om sølvpoints i distriktsholdturneringen. Bornholms Tidendes Efterårsurnering. Sidste år havde distriktsbestyrelsen en opfattelse af, at interessen for turneringen blandt vore medlemmer var støt faldende og vi ville derfor overveje, om turneringen havde overlevet sig selv. Vi har fået mange tilbagemeldinger, som samstemmende lader os forstå, at mange af vore medlemmer ønsker propagandaturneringen som et af de udbud, spillere på Bornholm kan benytte sig af. Derfor vil vi også i år afvikle turneringen, og i lighed med sidste år vælger vi Nyker Selskabslokaler. Datoen bliver søndag d. 27. oktober, og der vil blive annonceret i Tidende om tidspunkt og tilmelding, når tiden nærmer sig. Der spilles om bronzepoints i efterårsturneringen Så det vi næsten plejer:

4 Frokostturneringerne. Deltagernes vurdering af såvel spillested som -form og forplejningen var efter sidste års frokostturneringer generelt positiv, og bestyrelsen blev kraftigt opfordret til at gentage turneringen i år. Der var dog kritiske røster, som påpegede det uheldige i, at spilledatoerne faldt sammen med jagtsæsonen. Det har distriktsbestyrelsen taget ad notam. Konceptet er, at hver klub stiller med ét par pr. spillerunde, og de enkelte par må kun deltage én gang i turneringen. Med 9 klubber og en distriktsbestyrelse som den 10., kan turneringen afvikles som en 5-bords Howellturnering. Bestyrelsen har valgt at afvikle turneringen over de 4 lørdage i februar 2014 (1., 8., 15. og 22. februar) med spilstart kl afsluttende med frokost (3 håndmadder og en øl/vand). Prisen er kr. 100,- pr. spiller for turneringsgebyr, kaffe/te under turneringen og frokost. Turneringen afvikles i Østermariehallen. En oversigt til fremlæggelse i klubben er vedhæftet. Tilmelding til Gorm senest torsdag d. 23. januar 2014 Der spilles om sølvpoints i frokostturneringerne Så det nye, som vi håber, at vi komme til at pleje: Temaundervisning 4 lørdage. Arrangementerne vil blive afviklet med undervisning fra kl. 10 til ca. 12. Efter en frokost bliver der afviklet en parturnering med lagte kort, som sigter mod at formiddagens undervisning kan bruges i praktiske situationer. De fire temaer bliver: d. 5. oktober: svage 2-åbninger, d. 19. oktober: svar på åbning i 1 i major, d. 9. november: svar på og forsvar mod åbning 1NT og endelig d. 16. november: slemsøgende meldinger. Prisen for at deltage i temaundervisningen er kr. 200,- pr. spiller, og det inkluderer undervisning, kaffe/te hele dagen, frokost (3 håndmadder og en øl/vand) og deltagelse i den tematiserede turnering. Vi vil bede jer fremlægge vedhæftede tilmeldingsblanket i jeres klublokale og meddele Gorm senest fredag d. 27. september, hvem af jeres medlemmer der deltager i hvilke temaer. Snarest derefter vil vi meddele, hvor undervisningen vil blive afviklet. Der spilles om sølvpoints i den tematiserede turnering Kortlægning

5 Flere klubber har gennem adskillige år gjort brug af muligheden for at få lagte kort til flere/alle deres spilleaftner. Merethe Koefoed har hidtil stået for at betjene den kortlægningsmaskine, som blev erhvervet i 2003, men som nu er ved at have fordelt sine sidste kort. Distriktet fik i foråret en gave fra Sparekassen Bornholms Fond til indkøb af en ny maskine. Bestyrelsen har valgt, at den nye maskine i den kommende sæson skal have fast plads hos formanden i Rønne, hvor den indtil videre vil blive betjent af et bestyrelsesmedlem. Aftaler om kortlægning skal fremover træffes med Gorm, ligesom aftaler om transport af kort fra Rønne til spillested og retur træffes med ham. For den kommende sæson vil prisen for lagte kort være som sidste år, kr pr. spil mod, at brugeren selv henter og bringer korten i/til Rønne. Det er distriktsbestyrelsens håb, at lagte kort i løbet af få år bliver almindeligt i alle klubber under distriktet, og derfor lægger vi op til en form for partnerskab med de interesserede klubber fra sæsonen : Distriktet stiller kortblandemaskine gratis til rådighed mod at klubberne stiller kortmapper, som kan benyttes direkte i kortblandemaskinen, og kort gratis til rådighed for hinanden og distriktet. Klubber, der vil være med i en sådan ordning kan derefter få lagt/lægge kort mod at bidrage med f.eks. kr. 0,50 pr. spil til en pulje til vedligeholdelse/fornyelse af maskinen og bestanden af mapper med kort. Til varetagelse af lægningen forestiller vi os, at der er en person i hver klub, som vil være i stand til at varetage lægningen, enten af kort til klubbens egne turneringer, eller af kort til alle i f. eks en uge ad gangen. Klubber, som ikke ønsker at investere i udstyr til fælles brug, kan fortsat købe sig til lagte kort til en pris, der besluttes år for år. Den pris skal dække såvel bidraget til vedligeholdelsespuljen som et bidrag til en eventuel aflønning af kortlæggeren. Bestyrelsen vil arbejde videre med ideen og fremlægger et forslag til drøftelse på generalforsamlingen Indtil da modtager vi meget gerne reaktioner fra jer, så vi kan inddrage flest mulige ideer til, hvordan forslaget rent praktisk bedst muligt kan udformes. Det ligger bestyrelsen meget på sinde, at I i jeres klub kan få fordel af ordningen. Turneringslederkurser Distriktsbestyrelsen arbejder på at få arrangeret turneringslederkursus i en af weekenderne november, december eller januar. De endelige datoer bestemmes af, hvornår DBf kan skaffe en underviser. Vi vil derfor bede jer finde ud af, hvor mange medlemmer i jeres klub der er

6 interesserede. Med et antal interesserede på 10 eller derover vil vi forsøge at afvikle modul 1 og 2 på de to weekenddage (8 timer hver). Prisen for deltagelse kender vi ikke endnu, da vi ikke har overblik over, hvilke udgifter DBf betaler, og hvilke der skal betales af deltagerne. Region Østsjælland afvikler modul 1 og 2 d. 21. september og d. 12. oktober til en pris på. kr. 400,- pr. modul inkl. let forplejning og materialer. Mon ikke deltagerne i et bornholmsk arrangement kommer til at skulle betale nogenlunde det samme? Jeg forventer et svar fra DBf på såvel datoer som på, hvad DBf betaler i løbet af denne uge og vil snarest derefter sende oplysningerne til jer. Tilmelding til Gorm senest fredag d. 27. september Juniorarbejde I løbet af august vil vi udlevere et brev til eleverne i 6., 7. og 8. klasse i Rønne med tilbud om at prøve at spille bridge. Introduktionen vil bestå af 4 eftermiddage fra til i september, hvor de unge mennesker vil blive præsenteret for det at spille kort, det at spille de samme kort som de andre, sammenligne resultater, indledende optælling af points og indledende meldinger. Hvis der herefter er tilstrækkelig interesse vil vi prøve at lave en ungdomsafdeling i samarbejde med Rønne BK og/eller Spar 2 med fortsat spilletid om eftermiddagen. Bliver dette en succes, vil bestyrelsen overveje at forsøge den gentaget næste år på andre bornholmske skoler og i samarbejde med andre klubber. Det var vist alt for denne gang. Tilbage er bare at ønske en god sæson med masser af gode oplevelser ved bordene, medlemstilgang og glade bridgespillere overalt. Mange hilsner Gorm

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant.

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant. Rønne, d. 14. august 2014 Kære klubledere Sikke en sommer. Det har været vanskeligt for mig at tage mig sammen til at forfatte dette første nyhedsbrev for sæsonen 2014-15. Nu er det endelig gjort, og I

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 15. august 2017

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 15. august 2017 Rønne, d. 15. august 2017 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2013-2014

Bestyrelsens beretning for 2013-2014 12. april 2014 Bestyrelsens beretning for 2013-2014 Til generalforsamlingen i 2013 havde Finn Rasmussen meddelt, at han ikke længere kunne afse tid til at deltage i bestyrelsesarbejdet. Aase Kjøller blev

Læs mere

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 18. august 2018

Kære klubledere. Siden generalforsamlingen. Rønne, d. 18. august 2018 Rønne, d. 18. august 2018 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2012-2013

Bestyrelsens beretning for 2012-2013 10. april 2013 Bestyrelsens beretning for 2012-2013 Ved generalforsamlingen i 2012 fratrådte tre tidligere bestyrelsesmedlemmer, og tre nye blev valgt ind. Konstitueringen resulterede i følgende fordeling

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for 11.april 2018 Bestyrelsens beretning for 2017-2018 Ved generalforsamlingen i 2017 havde Aase Kjøller meddelt, at hun efter 4 år i bestyrelsen ikke ønskede at fortsætte. Som nyt bestyrelsesmedlem valgtes

Læs mere

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015.

Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-2015. Jeg skal som formand for Ribe Bridgeklub aflægge beretning for bridgesæsonen 2014-201. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak til alle, der er mødt op. Det er flot at kunne samle som minimum 86 medlemmer

Læs mere

som I som. hele DBf starter nu

som I som. hele DBf starter nu Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 535 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Ideen bag klubnyt Bridgelæreruddannelsee del

Læs mere

DBTU koncept for Top 12

DBTU koncept for Top 12 DBTU koncept for Top 12 Udarbejdet af DBTU s turneringsudvalg juni 2010 tilrettet af Eliteudvalget i oktober2015. Indledning Formålet med dette koncept er at sætte retningslinjer for afviklingen af Top

Læs mere

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00

Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Referat af Ros/ris møde, Krocketudvalget DGI Sydvest Darum den 18. februar 2016 Sted: Darum Kultur og Fritidscenter Nørrebyvej 16 a, St. Darum, 6740 Bramming Tid: Torsdag 18. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere:

Læs mere

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN

HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN HÅNDBOG OLDBOYS B 11 MANDS TURNERINGEN 2011 VELKOMMEN TIL OLDBOYS FODBOLD 2011 Så er vi klar til Oldboys B 11 mands turneringen 2011. Oldboys B-rækken: B-rækken består af 3 puljer a 6 hold. I hver pulje

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015-2016

Bestyrelsens beretning 2015-2016 En ny bestyrelse på andet år Bestyrelsens beretning - DBf Distrikt Nordjylland Selv år efter vil jeg karakterisere generalforsamlingen i som lettere kaos. Der var ingen regnskab, bestyrelsen ville ikke

Læs mere

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold

Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs Fodbold Koncept Indendørs DGI Midtjylland fodbold - Koncept for Indendørs Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse i DGI Midtjylland... 3 Terminer... 3 Rækker... 4 Puljenummerering... 6 Puljeinddeling... 6 Placeringer...

Læs mere

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12

LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 Udgivet den 20. oktober 2004 side 1 af 6 LANDSHOLDSBULLETIN NR 12 SIDEN SIDST Først og fremmest velkommen til en ny sæson. Det er længe siden sidst (sorry), men der har været travlt med EM i Malmö, EM

Læs mere

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL

REFERAT FRA TURNERINGSUDVALGSMØDE 07. MAJ 2015 I BRISTOL Den Danske Billard Union The Danish Billiard Federation Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 DK-2605 Brøndby Telefon: +45 43 26 26 26 E-mail: ddbu@ddbu.dk Internet: http:/www.ddbu.dk Spar Nord Reg. Nr. 9219

Læs mere

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U

Børne- Ungeudvalget. Udvalget: U-4,U Endnu en sæson er ved at være afsluttet. Igen har vi måtte konstatere nedgang i antallet af spillere. Det er foruroligende. Årsagen hertil skal sikkert findes med baggrund i forskellige faktorer. Nogen

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 15.12.10 kl. 18.00 Deltagere: Jørn Jeppesen Claus Christensen Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup

Til Landsdelsforeningerne. Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget. Dato: 7. november 2010 kl. 10:30 Sted: Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup Til Landsdelsforeningerne Ø-Udvalget for skydning Frank Larsen Klintevej 217 4780 Stege Telefonnr.: 55 81 30 33 Mobilnr.: 20 22 58 33 e-mail: fhhl20@mail.tele.dk Der indkaldes til Årsmøde i Ø-Udvalget

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal

Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2015 24. 26. april 2015 Odder Svømmehal Spektrum Odder Swim Cup 2015 Odder Svømmeklub inviterer for 4. gang til Spektrum Odder Swim Cup i Odder Svømmehal. Stævnet har fået en ansigtsløftning,

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense

Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Invitation til Yonex Denmark Junior 2012 i Odense Tilmelding: Tilmelding skal foregå via www.badmintonpeople.dk senest søndag den 30. september 2012. Her SKAL du også bestille T-shirt, bespisning, overnatning

Læs mere

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12

www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 www.aalborgchang.dk Aalborg Chang Inviterer til Zebra Cup 2013 for drenge- og pigerækkerne: U6 U12 Søndag den 26. maj 2013 Aalborg Chang har den glæde, at invitere til vores årlige fodboldstævne for drengeog

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Reglement for Landspokalturneringen

Reglement for Landspokalturneringen Finalerne i landspokalturneringen 2015 afholdes som Final Four 1 Udskrivning af turneringen Dansk Volleyball Forbund udskriver hvert år en Landspokalturnering i en dame- og en herrerække. 2 Pokaler I hver

Læs mere

Indefodbold Reglement 2011/2012

Indefodbold Reglement 2011/2012 Indefodbold Reglement 2011/2012 Kontakt til turneringsledelse Dommerbordsvagt VIGTIGT!! Turneringsregler LM, SM, B og C Træf 2012 Se turneringsplaner, resultater og stillinger på http://minidraet.dgi.dk/

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 1 INFORMATIONER OM TURNERINGEN Vintersæson `en 2013/14. 1 STRUKTUR FOR UNGDOM, sæson 2013-14 (skematisk) Generelt: Kvalifikationsturnering i U-16 1. Division og U-18 1. Division

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Jydsk Håndbold Forbund - Kreds 5 Børne- og Ungeudvalget Aktivitetsoversigt og øvrig information Sæsonen 2015/2016 Indholdsfortegnelse: 1. Velkommen til sæsonen 2015/2016 Side 3 2. Totalhåndboldregler samt

Læs mere

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012

FM i fodbold 2012. VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september. Program Marts 2012 FM i fodbold 2012 VELKOMMEN TIL HERNING den 31.august 02. september Program Marts 2012 1 Landsstævne i fodbold for KFUM hold. Igen i år har Herning KFUM Fodbold fornøjelsen at invitere ungdomsspillere,

Læs mere

Danmarksmesterskaberne i sprint på Rostadion Bagsværd Sø 23. 26. august 2012

Danmarksmesterskaberne i sprint på Rostadion Bagsværd Sø 23. 26. august 2012 Danmarksmesterskaberne i sprint på Rostadion Bagsværd Sø 23. 26. august 2012 Dansk Kano og Kajak Forbund, 361 Kano- og Kajakklub, Nybro-Furå Kano- & Kajakklub og Gladsaxe Kano og Kajakklub Indbyder til

Læs mere

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30

Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 Nørresundby d. 12. april 2011 Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling I Aalborg Bowling Team Tirsdag d. 26. april 2011 kl. 19.30 I Løvvang Bowling Center, Stort mødelokale Dagsorden 1. Mandaternes

Læs mere

Skifteplaner og opgørelsesmetoder

Skifteplaner og opgørelsesmetoder 1 I det følgende forklares de mest almindelige skifteplaner og opgørelsesmetoder. Udtrykket Balance bruges en del gange. Det fortæller om en skifteplans retfærdighed. Hvis et par altid spiller kortene

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU6 26/10 2009 Lombok den 16. november 2009 Tilstede: Ikke tilstede: Konstitueret Formand: Michael Wittendorff (MW) Konstitueret Næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning Medlemmer Klubaktiviteter Resultater Undervisning Øvrige forhold - Hjemmeside - Nyhedsbrev - Klublokaler mm. Udvikling i AABC s medlemstal 400 350 300 250 200 150 100 332 341 326

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U15 Piger B Søndag den 14. februar 2016 Flauenskjold Hallen DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den regionale

Læs mere

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015

Stævneprogram. Det Uofficielle DM for U10 drenge og piger 2015. Greve d. 18. 19. april 2015 Stævneprogram Det uofficielle DM for U10 drenge og piger Greve d. 18. 19. april 2015 Billeder fra U10DM 2014 se mere på http://www.flickr.com/photos/grevehaandbold Kære deltager For 16. gang byder vi jer

Læs mere

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms)

Jens Lundberg. Venlig hilsen Jens Lundberg, webredaktør 60789257 (gerne sms) Sendt: 17. august 2011 11:18 Emne: juniorskak i Jyderup Skakklub Til orientering. Vi starter børne- og juniorskakken torsdag den 25.august kl. 15-16.30 i B-fløjen på Jyderup Kommuneskole. Samt at tidspunktet

Læs mere

ULTIMATE DM. Datoer. Tilmeldingsfrister. Kampprogram og struktur. Afbud. Udendørs

ULTIMATE DM. Datoer. Tilmeldingsfrister. Kampprogram og struktur. Afbud. Udendørs ULTIMATE DM Datoer Datoer for udendørssæsonen meldes ud i december. Datoer for indendørssæsonen meldes ud i juni. Dato for Mix meldes ud i marts/april. Tilmeldingsfrister Udendørs 15. marts. Indendørs

Læs mere

5-mands & Turnering 2010-11

5-mands & Turnering 2010-11 5-mands & Stævner Jyske 3-bold 2006 Turnering 2010-11 Fodbold for alle hele året www.jbu.dbu.dk Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2010-11 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som Region 3

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du?

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? Formand Per Egelund: Distriktets rolle fremover, hvad mener du? DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 1. kvartal 2018 Nyhedsbrev 6 Efter det afholdte fællesmøde om distrikternes rolle d. 11.

Læs mere

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene.

BUM 2006 Slagelse. Hej med dig! Men hvad er det nu egentlig BUM er for noget??? Hvordan kan du deltage? Idrætsgrene. Hej med dig! BUM 2006 Vi har netop modtaget et brev fra Ahorn, Ringsted, som denne gang er vært for BUM 2006 i den 3.-5. november for Teenager BUM 14-18 år og 17.-19. november for Junior BUM 10-13 år.

Læs mere

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk

YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk 1 6. j uni 2 0 0 9 Numme r 2 YHEDSBREV Vestjysk Motocross Club, Tinghedevej 7, 6715 Esbjerg N www.vmcc.dk Opdatering Kære medlemmer, bruger, sponsorer og andre interessenter af Vestjysk MotoCross Club.

Læs mere

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu

Manual 2016 INDHOLD: Foto Tinus Buu Manual 2016 Foto Tinus Buu INDHOLD: 1. INDLEDNING... 2 2. KONKURRENCENS FORMAT... 2 3. FORBEREDELSE OG PLANLÆGNING... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 4. POINT... FEJL! BOGMÆRKE ER IKKE DEFINERET. 5.

Læs mere

Klubnyt. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer. Ideen bag Klubnyt Kære klubformænd,

Klubnyt. Til alle DBf-klubber og deres medlemmer. Ideen bag Klubnyt Kære klubformænd, Klubnyt Til alle DBf-klubber og deres medlemmer Ideen bag klubnyt Bridgelæreruddannelse del II Efterlysning af undervisere til turneringslederkurser Velkomstpakker til K-medlemmer sendt afsted DBf s klubforsikring

Læs mere

Invitation til DBF s mesterskaber for U13. 4. 6. marts 2011 DANSKE U13 MESTERSKABER I BADMINTON 2010/2011

Invitation til DBF s mesterskaber for U13. 4. 6. marts 2011 DANSKE U13 MESTERSKABER I BADMINTON 2010/2011 Invitation til DBF s mesterskaber for U13 4. 6. marts 2011 DANSKE U13 MESTERSKABER I BADMINTON 2010/2011 Klubarrangør: Videbæk Badminton Klub www.vibk.dk Spillested: Vestervang 28, 6920 Videbæk Tlf.: 97

Læs mere

Præmieværdi DKK 500.000,-

Præmieværdi DKK 500.000,- Danmarks største indendørs håndbold turnering Præmieværdi DKK 500.000,- 2008 2008 T-shirt til alle deltagere! A+B+C slutspil (min. 5 kampe pr. hold International håndboldturnering for ungdom d. 20.-23.

Læs mere

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16

Regionsmesterskab Indefodbold 2015/16 Indefodbold 2015 Vejledning Puljeoversigt Kampprogram U14 Drenge A & U15 Drenge A Lørdag den 13. februar 2016 Arena Himmerland DBU Jylland Region 1 byder velkommen til dette Regionsmesterskab. Det er den

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014

Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Husk: Sidste frist for tilmelding mandag den 27. januar 2014 Velkommen til Vejle Påske Cup 17.-19. april 2014 Det er os igen en stor fornøjelse at kunne invitere Jer til vores helt unikke håndboldstævne

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. JBU - Region 3 18.02.2010 Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Dato: Torsdag d. 4. februar 2010 Kl.: 19.00 Sted: Stampesvej 19 8260 Viby J (Selskabslokalet) Vinnie bød velkommen til mødet 1. Mandaternes

Læs mere

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk

Velkommen. Power point vil efter mødet kunne ses på. www.nskswim.dk 7.10-2014 Velkommen Power point vil efter mødet kunne ses på www.nskswim.dk Nakskov Svømmeklub - en del af LF SWIM Aktivitetskalender for efterår 2014 / udkast for forår 2015 Klubmesterskab 3 afdelinger

Læs mere

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt

Nykøbing Rørvig. Aktivitetsoversigt Nykøbing Rørvig Aktivitetsoversigt september 2016-10. januar 2017 Indholdsfortegnelse Sensommertur... 3 Underholdning og fællessang... 3 Foredrag... 4 Juleunderholdning/koncert... 4 Nytårskoncert... 5

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 16.12.15 kl. 17.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand

Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Kvalifikation til Nordiske Mesterskaber i åbent vand Dansk Svømmeunion har besluttet at udtage en trup til Nordiske Mesterskaber (NM) i åbent vand-svømning. Konkurrencerne afvikles på skift i de nordiske

Læs mere

Velkommen til Ribe EliteCup 2015

Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Velkommen til Ribe EliteCup 2015 Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 18. elitestævne for ungdomshold. 95 hold har valgt at bruge weekenden den 28. - 30. august på at forberede

Læs mere

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe!

Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Velkommen til Sportmaster Cup 2009 i Ribe! Ribe Håndboldklubs ungdomsafdeling byder velkommen til klubbens 12. håndboldstævne for ungdomshold. Stævnet er arrangeret i samarbejde med Sportmaster i Ribe.

Læs mere

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014.

TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. TEAM FAXE HÅNDBOLD AFHOLDER HARIBO CUP FOR 29. GANG FREDAG D. 2.- LØRDAG D. 3.- OG SØNDAG D. 4. MAJ 2014. Indbydelse og stævneinformation Som noget nyt kan der i år tilmeldes enten i A eller B række i

Læs mere

Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne.

Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne. Kære tennisklubber og holdansvarlige i klubberne. Holbæk d. 10. marts 2010 Velkommen til DGI`s holdturnering for 2010. Vi har tyndet lidt ud i rækkerne, fordi vi håber at få fyldt de tilbudte rækker op.

Læs mere

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC

Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC FORTY INFO? --- generalforsamling Medlem af Dansk Cricket-Forbund siden 1963 Kære medlem af Dansk XL Cricket Club 17.september 2015 Der indkaldes hermed til generalforsamling i Dansk XL CC lørdag den 10.oktober

Læs mere

Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset

Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset Referat : Ordinært bestyrelsesmøde i KGK mandag d. 4. februar 2013 kl. 18.00, i klubhuset Bestyrelsen havde inviteret KGKs Venner til en fælles snak om samarbejde og forventninger til samme. Dette møde

Læs mere

Lundeborg Lystbådehavn på position:

Lundeborg Lystbådehavn på position: Nr. 2 april - 2004 Mindeord Jeg har just modtaget den sørgelige meddelelse at Poul Olsen er død. Poul fungerede som næstformand i Alpha29-klubben siden 1999 og på vores bestyrelsesmøde i januar var Poul

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Aars Tennis Klub af 1913

Aars Tennis Klub af 1913 Aars Tennis Klub af 1913 Referat Mødeart: Bestyrelsesseminar Dato: Lørdag den 2. november kl. 9.30 til kl. 17.00 Sted: Deltagere: Afbud: Løkken Poul Erik Pedersen (PEP), Jørgen Jensen (JJE), Lene Bechmann

Læs mere

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016

JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 5 TRÆNER/LEDER FOLDER FOR SÆSONEN 2015-2016 August 2015 1 Denne folder er ment som en hjælpende hånd til trænere og ledere i foreningerne om de mest almindelige spørgsmål som

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen

Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Nr. 6 2014 Tak til vores sponsor Kære medlem af formand Jørn Jeppesen Det seneste nyhedsbrev var egentlig ment som det sidste i denne sæson, men vi manglede jo billederne af alle klubmestrene, så derfor

Læs mere

Praktiske oplysninger OK-Cup 2012 den 23. 25. marts 2012 i Gråsten

Praktiske oplysninger OK-Cup 2012 den 23. 25. marts 2012 i Gråsten Praktiske oplysninger OK-Cup 2012 den 23. 25. marts 2012 i Gråsten Arrangør: Håndboldklubben Egene Gråsten Praktiske oplysninger Indkvartering / overnatning Indkvartering foregår på stævnekontoret i Ahlmannsparken

Læs mere

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark.

Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. Fællesrepræsentationen for Specialklubber For stående Jagthunde i Danmark. FJDs engelske gruppemøde onsdag den 24. november 2010 kl. 17.30 på Hotel Hedegården, Valdemar Poulsens Vej 4, 7100 Vejle tlf.

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse)

Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015. Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) Kredsbestyrelsesmøde 02. november 2015 Tilstede: Afbud: Kristian (TR Konference i Agerskov) 1. Dagsorden (Godkendelse) 2. Nyt Fra Kredsen Forårsfestivaler (Se mail jeg har sendt idag om udviklingsmøder)

Læs mere

FRØNSE-CUP 2016 PROGRAM. Fodboldstævne i Østervrå-Hallen

FRØNSE-CUP 2016 PROGRAM. Fodboldstævne i Østervrå-Hallen FRØNSE-CUP 2016 PROGRAM Fodboldstævne i Østervrå-Hallen 23. januar, 31. januar og 6-7. februar 2016 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Side Velkommen. 3 Praktiske oplysninger.. 4 Lørdag den 23. januar U 10 Drenge 5

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016

Nyhedsbrev Ungdom Januar 2016 Fredagstræning / Familiehygge Vi kan med glæde tilbyde ekstra spil for alle ungdomsmedlemmer + evt. forældre/søskende hver fredag kl. 18.00 20.00. I skal selv medbringe ketcher og bolde, og børn under

Læs mere

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP

Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP Idrætsskolerne Ikast ligger navn Ikast FS store ungdomsstævne ISI CUP IKAST F.S. Badmintonafdeling og Idrætsskolerne i Ikast har hermed fornøjelsen at indbyde til ISI CUP 2013 TID: Lørdag den 2. marts

Læs mere

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1

BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 BADMITON DANMARK DGI BADMINTON, Reglement pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 1 Reglement for den pointgivende ungdomsholdturnering 2015/2016 Indhold: 1 Formål side 2 2 Udvalg og administration

Læs mere

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler

Turneringsreglement, parturneringer Semifinaler og finaler Dette turneringsreglement er gældende for semifinaler og finaler i Dame Par, Senior Par, Mix Par og Åben Par. Tilmelding og betaling 1. Alle deltagende spillere skal være medlem af DBf. ( 301A) 2. Der

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL.

REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL. REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL. Deltagere: Preben Mohr (), Leise Hemberg (), Claus Lund (), Niels Lønborg () og Jørn Gissemann Larsen (JGL). Fraværende: Kurt Lynnerup.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson.

Kære medlemmer. På de nederste sider vil I kunne finde tider samt hold for den næste sæson. Kære medlemmer Vi har valgt at rykke tilmeldingen til sæsonen 2014/2015 frem fra 1. august 2014 til 2. juni 2014. Samtidig kommer der også en del ændringer i holdene. På de nederste sider vil I kunne finde

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2011.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 Indbetaling af kontingent for 2011 kan ske ved indsættelse på konto 1551 3719216501 i Danske Bank, eller direkte til kasseren. Kontingentet

Læs mere

Bridge kommer på skoleskemaet

Bridge kommer på skoleskemaet Læs SITSEN Et medlemsblad for Akademisk Bridgeklub - September 2010 Systemhjørnet Opgaver for kvikke hjerner Årets program Den nye bestyrelse Info om bestyrelsen Bridge kommer på skoleskemaet TILTAG: Akademisk

Læs mere

KØBENHAVNS BOWLING UNION

KØBENHAVNS BOWLING UNION Referat FU2 den 13/3 2013 Rødovre den 29. marts 2013 Til stede: Ikke til stede: Konstitueret formand: Lars Jacobsen (LJ) Konstitueret næstformand: Inge Sambleben (IS) Sekretær: Bente Makholm (BM) Kasserer:

Læs mere

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen

Cup 2015. Indefodboldstævne i. Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen Cup 2015 Stævneprogram Indefodboldstævne i Sport & Kulturcenter Brovst (Brovst hallen) & ØAH hallen 20. 22. februar 2015 Velkommen Til Sparekassen Vendsyssel Cup 2015. Det er en fornøjelse, at vi igen

Læs mere

BSF Café Open #2 Jule-edition lørdag den 21. december kl. 11

BSF Café Open #2 Jule-edition lørdag den 21. december kl. 11 KBgK og Ballerup-Skovlunde Fodbold Café arrangerer i samarbejde med DBgF BSF Café Open #2 Jule-edition lørdag den 21. december kl. 11 Kom og få en hyggelig dag i Ballerup Skovlunde Fodboldklubs lokaler.

Læs mere

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen

Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Dansk Orienterings-Forbund Til Referat af klubledermøde 1 i Sydkredsen Mødested: Fros Klubhus Mødedato: Tirsdag d. 25/1 kl. 19.00 Kredsudvalg Syds medlemmer og klubledere i Sydkredsen Mødeindbudte: Klubrepræsentanter

Læs mere

Danmarksmesterskaberne i

Danmarksmesterskaberne i Danmarksmesterskaberne i kano og kajak sprint 2014 d. 21.-24. august på Bagsværd Sø Praktisk information Tilmelding Løbsudskrivning og afvikling af stævnet sker i henhold til DKF s love. Sidste frist for

Læs mere

Fredericia Billardklub

Fredericia Billardklub Fredericia Billardklub Møde referat General forsamling Referat nummer: 2014-03 Mødedato: 19. maj 2014 Fredericia den 19.maj 2014 0. Fremmødte a. Bestyrelsen b. Navne Per Hermansen, Tommy Larsen, Niels

Læs mere

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE

29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER NORDISK STÆVNE 29.april - 1. maj 2016 3 DAGES LANGBANE STÆVNE 8 BANER MED EL-TID NORDISK STÆVNE SUPERFINALER I 50 & 100 METER PENGE- OG GAVEPRÆMIER HOVEDSPONSOR HJØRRING PARK VENDIA SWIM CUP 2016 Hjørring Park Vendia

Læs mere

Distriktsseminar i Haderslev, søndag 23. februar 2014

Distriktsseminar i Haderslev, søndag 23. februar 2014 Distriktsseminar i Haderslev, søndag 23. februar 2014 Sus Vang bød på Distrikt Sydjyllands bestyrelses vegne velkommen til seminaret. Hun beklagede, at klubkonsulent H. K. Sørensen (i lighed med flere

Læs mere

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune

BAGSVÆRD REGATTA 2004 Weekenden 5. & 6. juni 2004 Rostadion Bagsværd Sø Gladsaxe Kommune Kære kano- og kajak venner! 2. april 2004 Vi har hermed fornøjelsen af at invitere Jer til dette års regatta, som finder sted lørdag den 5. juni & søndag den 6. juni 2004 og naturligvis på Rostadion Bagsværd

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

Årsmøde i D.G.I. petanque 2. april 2014 - Referat.

Årsmøde i D.G.I. petanque 2. april 2014 - Referat. DGI Petanque Årsmøde i D.G.I. petanque 2. april - Referat. 1. Dirigent: Nils-Erik Nyboe. 2. Stemmetæller: Leif Hansen og Ejvind Møller. Referent: Gert Sørensen. 3. Beretning: Jørn Lund. Debat: Ejvind Møller

Læs mere

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET)

DGI skydning. Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER. Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) DGI skydning Indbyder hermed DGI skydnings Landsdele til deltagelse i følgende DANMARKSMESTERSKABER Gevær Ungdom (BK/JUN) Gevær Senior (UNG/SEN/ÅKL/VET) 25 meter (alle klassegrupper) 50, 200, 300 meter

Læs mere