Byder velkommen til AB Tårnby Tegllund Sommer Cup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Byder velkommen til AB Tårnby Tegllund Sommer Cup"

Transkript

1 Byder velkommen til AB Tårnby Tegllund Sommer Cup august 2015

2 Velkommen AB Tårnby og vores sponsorer er glade for at kunne byde jer velkommen til AB Tårnby Sommer Cup Stævnet afholdes som optakt til efterårssæsonen i nye årgange. Det er samtidig første gang at U8 stifter bekendtskab med 5 mands fodbold og U11 med 8 mands fodbold. AB Tårnby arrangerer stævner med børnene i centrum. Der er taget udgangspunkt i fodbolden og tilført aktuelle aktiviteter. Hvert hold har således mulighed for at deltage i holdkonkurrencen om fine sponsorgaver fra vores sponsorer. Deltagelse i holdkonkurrencen skal ske som et samlet hold, men den enkelte spiller får samtidig et tourkort med enkelte forsøg ved aktiviteterne, juice, frugt og FCK billetter. Det vil desuden være muligt for søskende at erhverve et tourkort med samme aktiviteter for DKK 40,- Tourkortet kan købes i stævneteltet (så længe lager haves). Det er AB Tårnbys målsætning at stævnets deltagerantal øges fra gang til gang, og der deltager denne gang 172 hold. Vi har igen valgt at registrere resultaterne i samtlige rækker til brug for uofficielle placeringskampe, registreringen bliver alene benyttet på dagen og formidles ikke. Vi håber, at dette medfører flere gode kampe mellem hold på samme niveau i alle aldersgrupper. Vi håber, I vil synes om vores stævnekoncept, respektere vores frivillige, støtte vores sponsorer og være med til at passe på vores dejlige anlæg samt få dagene til at gå op i en højere enhed. De bedste hilsener Stævneledelsen

3 Stævnesponsor Velkommen hos Tegllund! Tegllund er en virksomhed med dybe rødder og mange års erfaring inden for autobranchen. Hos os kan du med garanti finde bilen, der lever op til dine behov og forventninger, uanset om du søger en ny bil eller en nyere, brugt personbil, varebil eller 4x4. I vores i alt 5 filialer i Vejle, Kolding, Fredericia, Haderslev og Vejen er vi autoriseret forhandler af Opel, Citröen, Fiat, Hyundai, Mitsubishi og Nissan og autoriseret serviceværksted for Skoda, Suzuki og Saab. Vi har altid mere end 300 nyere, brugte biler på lager, som du alle finder her på vores hjemmeside.

4 Spillested Praktisk information AB Tårnby, Gemmas Alle 41, 2770 Kastrup Parkering I forbindelse med stævnet henvises bilister til at parkere på begge sider af Tårnby Stadion på Gemmas Alle. Der er indkørsel fra Englandsvej såvel som Amager Landevej til Gemmas Alle. Desuden kan der parkeres på Astridsvej, hvorfra der er gennemgang/sti til Gemmas Alle. Vær opmærksom på eventuelle lokale parkeringsrestriktioner. Vi opfordrer endvidere til fælleskørsel hvor det er muligt. Stævnetelt og indskrivning Er placeret opad hegnet til kunstbanen (til højre for indgangen) i det store hvide telt. Deltagende hold bedes melde deres ankomst hos stævneledelsen i stævneteltet senest 30 minutter inden første kamp. På stævneteltet er der opsat kampprogram samt baneoversigt. Program Se side for detaljeret program Lørdag formiddag: U6, U7, U11C & U12C, S Lørdag eftermiddag: U10A, U10B, U11A & U11B, S Søndag formiddag: U8A, U8B, U8C & U10C, S Søndag eftermiddag: U9A, U9B, U9C, U12A & U12B, S (U9C spiller fra kl. 11:00) Samarit Hvis uheldet skulle være ude vil der være en samarit til stede i stævneteltet under hele stævnet. Omklædning Der er mulighed for omklædning på anlægget. Det anbefales dog at komme omklædt da der er mange hold samlet på anlægget hele weekenden. Toiletter Forefindes i omklædningsrummene samt i indgangspartiet.

5 Forplejning ABT Tutten vil være åben under hele stævnet og tilbyder frugt, pølser, kolde drikke, slik og is. Desuden sælges der kaffe, kildevand og wienerbrød fra vores CAFAX-bar i stævneteltet Fotografering I lighed med tidligere stævner vil der være repræsentanter fra til stede og tage gode professionelle fotos af kampsituationerne mv. Disse billeder kan efter stævnet ses på samme hjemmeside og ved kontakt via sitet kan de ligeledes bestilles til rimelige priser. Det er naturligvis også tilladt at tage sine egne billeder. Overtræksveste Ved sammenfald af spillerdragter, bedes sidstnævnte hold i programmet, iklæde sig overtræksveste. Overtræksveste kan lånes i stævneteltet. Præmieoverrækkelse Foregår i puljer umiddelbart efter afslutning af puljerne og placeringskampene. Som hold bedes man henvende sig ved stævnetbordet. Stævneledelse Martin Hülsen Damm, martinhdamm@gmail.com, telefon Heino Nørlund, no@rumpole.dk, telefon

6 Parkering

7 Øvrige sponsorer Tårnby Torv

8

9 Tourkort aktiviteter Vores sponsorer har bidraget til at stable et arrangement på benene, hvor børnene er i centrum og har skabt rummet der giver børnene gode oplevelser med fodbold og leg. Vi kan i år byde alle deltagere på et hold- tourkort der giver mulighed for at prøve følgende aktiviteter: Tøndespark Sponor: Legebutikken.dk Du har tre forsøg. Med den bedste boldkontrol du har skal du ramme præcist ned i en af tønderne. Der kan scores henholdsvis eller 30 point mest for den længst væk. Rammer du slet ikke :( er der 0 point. Alle tre forsøg ligges sammen Speedcage Sponor: Tårnby Selskabslokaler Du har tre forsøg. Med alle kræfter skal du skyde bolden hårdt i mål. Det forsøg med højeste score bliver gældende.

10 Driblebane Sponsor: Andersen & Martini Hver spiller har her ét forsøg. Med hurtighed og boldkontrol skal der dribles i slalom frem og tilbage mellem fire toppe indenfor den afmærkede bane. Point gives som 60 (minus) den registrede tid i hele sekunder. F.eks. Det tog 19,8 sekunder = (60-19) = 41 point. Kommer man udenfor banen eller springer man en top helt over gives 0 point. Minigolf Sponsor: Bones Du har tre forsøg med futsall-bold. Med den bedste boldkontrol du har lært skal der rammes præcist ned i ét af de pointgivende huller. Om der benyttes en følt inderside eller et præcist loop er lige godt. Der kan scores henholdsvis eller 30 point mest for det øverst oppe. Rammer du undenfor eller kommer bolden retur :( er der 0 point. Alle tre forsøg ligges sammen. Desuden vil der igen i år være mulighed for at vinde præmier i vores populære tombola.

11 Har du lyst til en god kop kaffe så kig forbi stævneteltet hvor vores sponsor fra Cafax har sat et par af sine maskiner til rådighed og tilbyder kaffe på friskmalede Italienske bønner. Alm Kaffe 18cl. 5,- Coffee Crema 25cl 10,- Espresso 10,- Db. Espresso 15,- Cappuccino 25 cl 15,- Latte Macchiato 25cl 15,- Te 10,- Kildevand 10,- Kage 5,-

12 Stævnets afvikling Stævneformat Alle puljer afvikles med indledende puljekampe. Efter puljespillet parres holdene i forhold til placering i puljerne med hold i anden/andre puljer i matchningskampe. I U10A vil matchningskampene foregår som ovenfor nævnt med tillæg af krydskampe mellem nr. 1 i den ene pulje mod nr. 2 i modsatte pulje og ligeledes nr. 3 mod nr. 4 i modsatte pulje. I rækkerne U8C & U12C vil matchningskampene foregå som en rematch mellem hhv. nr. 1 og 2 samt 3 og 4. Afvikling af kampe Alle 3- og 5 mands kampe igangsættes og fløjtes af fra stævnebordet. Der foretages fælles tidtagning. Først nævnte hold giver bolden op i første halvleg. Baner 3- mands banerne er markeret med tal fra mands banerne er markeret med tal fra mands banerne er markeret med tal fra 1-4. Kampledere Kampene vil så vidt muligt blive dømt af spillere fra AB Tårnby s ungdomsafdeling. Skulle det, mod forventning, ikke lade sig gøre at skaffe kampledere vil det førstnævnte hold skulle stille med kampleder. De fleste af vores unge har prøvet at dømme før, men da der er tale om unge drenge/piger som stadig samler erfaring med kampledergerningen, vil vi opfordre jer til at støtte dem så vi også i fremtiden kan nyde godt af deres vilje til at stille sig til rådighed for de små hvem ved om det en dag er vores egne drenge/piger som skal dømme fodboldkampe med børn i 4-5 års alderen. En opgave vi alle ved ikke er nogen nem udfordring! Der vil forekomme fejl, det kan ikke undgås. Undgå tilråb eller lignende. Tag i stedet snakken i pausen, efter kampen eller med stævneledelsen.

13 Indberetning af resultat Resultaterne registreres på dagen til brug for afvikling af matchningskampe. Førstnævnte hold i programmet bedes indmelde resultatet umiddelbart efter den enkelte kamps afslutning. Dette foregår ved stævnebordet. Det er vigtigt at dette sker i umiddelbar forlængelse af den spillede kamp, således at stævnebordet kan sørge for at tidsplanen kan overholdes når der nås til placeringskampene. Vi håber på jeres velvilje og forståelse for denne model. Holdninger & Handlinger Stævnet afvikles i henhold til DBU s holdninger og handlinger. Det betyder blandt andet at der er præmier til alle, uanset sportslige resultater. Hos AB Tårnby er alle vindere. Fairplay AB Tårnby opfordre alle til sportslig såvel som menneskelig fairplay. Grundet programmets sammensætning opfordres modstanderne til at mødes uden for banen umiddelbart inden kampen og sige god kamp. Når kampen er afsluttet mødes spillere og trænere igen og siger tak for kampen inden banen forlades for at give plads til næste kamp. HAK-Princip Alle børn bør så vidt muligt spille mindst halvdelen af kampen (HAK-princippet) Spillere Den enkelte spiller må repræsentere et hold pr. turneringsdag. Dispensation kan gives af stævneledelsen i særlige tilfælde for op til 1 spiller pr. hold.

14 3-mands regler Banestørrelsen Længde 21 meter x Bredde 13 meter Banerne er markeret med farvede toppe i hjørnerne. Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. Spillernes antal Et hold kan bestå af op til 5 spillere, hvoraf 3 må være på banen samtidig. Der må deltage både drenge og piger. Der er fri udskiftning. Der er ingen fast målmand og ingen må tage med eller parere bolden med hænderne. En kamp kan ikke begynde, hvis et af holdene består af færre end 2 spillere. En kamp kan færdigspilles uanset antallet af spillere på holdet. Det er tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, når holdet er bagud med tre mål. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. Spillerne skal tages ud ved reducering til uafgjort. Spillernes udstyr Holdet skal være iført ens spilletrøje samt benskinner. Benskinnerne skal placeres under strømperne. Spilletid Der spilles 2 x 6 minutter med 2 minutters pause. Igangsættelse Ved start og efter scoring fra banens midte - udføres som spark eller dribling - afstanden til modstanderne skal være min. 3 meter. Alle igangsættelser er retningsfrie og direkte. Førstnævnte hold giver bolden op. Frispark Alle frispark er direkte - udføres som spark eller dribling. Afstandsregel min. 3 meter Indkast Udføres som indspark eller dribling. Afstandsregel min. 3 meter. Målspark Målspark igangsættes fra mållinjen eller foran mål ved spark eller dribling. Afstandsregel min. 3 meter. Hjørnespark Der spilles ikke med hjørnespark, så uanset hvem som sparker bolden ud over mållinjen, tages et målspark. I øvrigt Trænere/ledere, forældre og andre tilskuere skal opholde sig på sidelinjen.

15 5 mands regler Banestørrelsen Længde 40 meter x Bredde 30 meter. Banerne er markeret med farvede toppe i hjørnerne Målfeltets størrelse er 5x13 meter og er identisk med straffesparksfeltet. Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3 for så vidt angår årgang 2008 U8. Øvrige årgange benytter boldstørrelse 4. Spillernes antal Et hold kan bestå af op til 8 spillere, hvoraf 5 må være på banen samtidig. En af spillerne skal være målmand. Det er tilladt målmanden at røre bolden med hænderne, når en spiller sparker eller kaster bolden til sin egen målmand, uanset hvorledes dette foregår Der er fri udskiftning. Det er tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, når holdet er bagud med tre mål. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. Spillerne skal tages ud ved reducering til uafgjort. Spillernes udstyr Holdet skal være iført ens spilletrøje samt benskinner. Benskinnerne skal placeres under strømperne Målmandens spilledragt skal afvige fra markspillernes. Spilletid Der spilles 2 x 8 minutter med 1 minuts pause. I U10A og B, spilles 2 x 10 minutter. Igangsættelse Ved start og efter scoring fra banens midte afstanden til modstanderne skal være min. 5 meter. Begyndelsessparket er retningsfrit. Frispark Alle frispark er direkte. Afstandsregel min. 5 meter. Indkast Jvf. Fodboldloven afstandsregel min. 2 meter. Straffespark Straffespark tages med et spark 5 meter fra mållinjen. Hjørnespark Udføres på et punkt på mållinjen mellem målfeltet og sidelinjen. Målspark Målspark og frispark i eget målfelt må udføres af målmanden som spark eller kast og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/kastes direkte ud af målfeltet, ligesom bolden må samles op igen, før den er rørt af en anden spiller. I øvrigt Trænere/ledere skal opholde sig på sidelinjen

16 8 mands regler Banestørrelsen: Længde 68 x Bredde 52,5. Målfeltets størrelse er 8x25 meter og er identisk med straffesparksfeltet. Boldstørrelse: Der benyttes boldstørrelse 4. Spillernes antal: Et hold kan bestå af op til 11 spillere, hvoraf 8 må være på banen samtidig. En af spillerne skal være målmand. Det er tilladt målmanden at røre bolden med hænderne, når en spiller sparker eller kaster bolden til sin egen målmand, uanset hvorledes dette foregår. Der er fri udskiftning. Det er tilladt at sætte én ekstra spiller på banen, når holdet er bagud med tre mål. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller. Spillerne skal tages ud ved reducering til uafgjort. Gult Kort: Tildeles en spiller en advarsel (gult kort) medfører det en 5 minutters udvisning af spilleren. Holdet er i denne periode reduceret med pågældende spiller. Spillernes udstyr: Holdet skal være iført ens spilletrøje samt benskinner. Målmandens spilledragt skal afvige fra markspillernes. Spilletid: Der spilles 2 x 12 minutter med 2 minuts pause Igangsættelse: Ved start og efter scoring fra banens midte afstanden til modstanderne skal være min. 7 meter. Begyndelsessparket er retningsfrit. Frispark: Alle frispark er direkte. Straffespark: Straffespark tages 8 meter fra Afstandsregel min. 7 meter. mållinien og midt for målet. Øvrige spillere bortset fra målmanden skal være bag straffesparksmærket og mindst 7 meter fra bolden. Målspark: Målspark og frispark i eget målfelt Indkast: Jvf. Fodboldloven må udføres af målmanden som spark eller kast afstandsregel min. 2 meter. og er gyldigt taget selvom bolden ikke sparkes/ kastes direkte ud af målfeltet, ligesom bolden må samles op igen, før den er rørt af en anden spiller. Bolden må ikke sparkes over midten af banen. Hjørnespark: Udføres på et punkt på mållinien mellem målfeltet og sidelinien. I øvrigt: Trænere/ledere skal opholde sig på sidelinjen.

17 Søndag d. 16/08 kigger vores venskabsklub forbi anlægget. Kig forbi og hils på Løven Leo. Der vil være familietribune aktiviteter og en masse præmier.

18 Ordensregler - Rygning forbudt på kunststofbanen og i klubhuset - Alt affald skal smides i skraldespandene på anlægget - Tag hensyn hold afstand til banerne - Banerne må kun betrædes af spillere, trænere og dommere - Hunde frabedes på dagen - Godt humør er en selvfølge

19 Besøg Tutten På anlægget og i Tutten vil der blive solgt frugt, kaffe og kage, sodavand, pølser, is og slik til fornuftige priser.

20 Puljer lørdag 15/ :00-12:00 U6 pulje 1-3 Pulje U6 1 Pulje U6 2 Pulje U6 3 Brøndby 1 FA Sundby FA Brøndby 3 Brøndby 2 KB U6E B1903 Kastrup 2 Kastrup 1 ABT Minions FA U6 Pulje :00 1 Brøndby 1 FA : 2 09:00 2 KB U6E Kastrup 1 : 17 09:30 1 Brøndby 1 KB U6E : 18 09:30 2 FA Kastrup 1 : 33 10:00 1 Kastrup 1 Brøndby 1 : 34 10:00 2 FA KB U6E : 49 10:30 1 Nr. 1 pulje U6-1 Nr. 1 pulje U6-2 : 50 10:30 2 Nr. 2 pulje U6-1 Nr. 2 pulje U6-2 : 51 10:30 3 Nr.3 pulje U6-1 Nr. 3 pulje U6-2 : 52 10:30 4 Nr. 4 pulje U6-1 Nr. 4 pulje U6-2 : 61 11:00 1 Nr. 1 pulje U6-3 Nr. 1 pulje U6-1 : 62 11:00 2 Nr. 2 pulje U6-3 Nr. 2 pulje U6-1 : 63 11:00 3 Nr. 3 pulje U6-3 Nr.3 pulje U6-1 : 64 11:00 4 Nr. 4 pulje U6-3 Nr. 4 pulje U6-1 : Brøndby FA KB U6E Kastrup

21 Puljer lørdag 15/ :00-12:00 U6 pulje 1-3 Pulje U6 1 Pulje U6 2 Pulje U6 3 Brøndby 1 FA Sundby FA Brøndby 3 Brøndby 2 KB U6E B1903 Kastrup 2 Kastrup 1 ABT Minions FA U6 Pulje :00 3 FA Brøndby 3 : 4 09:00 4 B 1903 ABT Minions : 19 09:30 3 FA B 1903 : 20 09:30 4 Brøndby 3 ABT Minions : 35 10:00 3 ABT Minions FA : 36 10:00 4 Brøndby 3 B 1903 : 49 10:30 1 Nr. 1 pulje U6-1 Nr. 1 pulje U6-2 : 50 10:30 2 Nr. 2 pulje U6-1 Nr. 2 pulje U6-2 : 51 10:30 3 Nr.3 pulje U6-1 Nr. 3 pulje U6-2 : 52 10:30 4 Nr. 4 pulje U6-1 Nr. 4 pulje U6-2 : 73 11:30 1 Nr. 1 pulje U6-2 Nr. 1 pulje U6-3 : 74 11:30 2 Nr. 2 pulje U6-2 Nr. 2 pulje U6-3 : 75 11:30 3 Nr. 3 pulje U6-2 Nr. 3 pulje U6-3 : 76 11:30 4 Nr. 4 pulje U6-2 Nr. 4 pulje U6-3 : FA Brøndby B ABT Minions

22 Puljer lørdag 15/ :00-12:00 U6 pulje 1-3 Pulje U6 1 Pulje U6 2 Pulje U6 3 Brøndby 1 FA Sundby FA Brøndby 3 Brøndby 2 KB U6E B1903 Kastrup 2 Kastrup 1 ABT Minions FA U6 Pulje :00 5 Sundby Brøndby 2 : 6 09:00 6 Kastrup 2 FA : 21 09:30 5 Sundby Kastrup 2 : 22 09:30 6 Brøndby 2 FA : 37 10:00 5 FA Sundby : 38 10:00 6 Brøndby 2 Kastrup 2 : 61 11:00 1 Nr. 1 pulje U6-3 Nr. 1 pulje U6-1 : 62 11:00 2 Nr. 2 pulje U6-3 Nr. 2 pulje U6-1 : 63 11:00 3 Nr. 3 pulje U6-3 Nr.3 pulje U6-1 : 64 11:00 4 Nr. 4 pulje U6-3 Nr. 4 pulje U6-1 : 73 11:30 1 Nr. 1 pulje U6-2 Nr. 1 pulje U6-3 : 74 11:30 2 Nr. 2 pulje U6-2 Nr. 2 pulje U6-3 : 75 11:30 3 Nr. 3 pulje U6-2 Nr. 3 pulje U6-3 : 76 11:30 4 Nr. 4 pulje U6-2 Nr. 4 pulje U6-3 : Sundby Brøndby Kastrup FA

23 Puljer lørdag 15/ :00-12:15 U7 pulje 1-5 Pulje U7 1 Pulje U7 2 Pulje U7 3 Pulje U7 4 Pulje U7 5 AB Tårnby Øst 1 Østerbro IF2 Vallensbæk Gul Brøndby 3 Brøndby 4 Dragør 1 AB Tårnby Øst 2 Fremad Amager Blå Vallensbæk Hvid Dragør 2 Fremad Amager Hvid Brøndby 2 AB Tårnby Vest 1 Østerbro IF 1 Sundby BK Brøndby 1 KB Ronaldo Glostrup FK AB Tårnby Vest 2 KB Hvid U7 Pulje :15 1 AB Tårnby Øst 1 Dragør 1 : 10 09:15 2 Fremad Amager Hvid Brøndby 1 : 25 09:45 1 AB Tårnby Øst 1 Fremad Amager Hvid : 26 09:45 2 Dragør 1 Brøndby 1 : 41 10:15 1 Brøndby 1 AB Tårnby Øst 1 : 42 10:15 2 Dragør 1 Fremad Amager Hvid : 53 10:45 1 Nr. 1 Pulje U7-1 Nr. 1 Pulje U7-2 : 54 10:45 2 Nr. 2 Pulje U7-1 Nr. 2 Pulje U7-2 : 55 10:45 3 Nr. 3 Pulje U7-1 Nr. 3 Pulje U7-2 : 56 10:45 4 Nr. 4 Pulje U7-1 Nr. 4 Pulje U7-2 : 65 11:15 1 Nr. 1 Pulje U7-3 Nr. 1 Pulje U7-1 : 66 11:15 2 Nr. 2 Pulje U7-3 Nr. 2 Pulje U7-1 : 67 11:15 3 Nr. 3 Pulje U7-3 Nr. 3 Pulje U7-1 : 68 11:15 4 Nr. 4 Pulje U7-3 Nr. 4 Pulje U7-1 : AB Tårnby Øst Dragør Fremad Amager Hvid Brøndby

24 Puljer lørdag 15/ :00-12:15 U7 pulje 1-5 Pulje U7 1 Pulje U7 2 Pulje U7 3 Pulje U7 4 Pulje U7 5 AB Tårnby Øst 1 Østerbro IF2 Vallensbæk Gul Brøndby 3 Brøndby 4 Dragør 1 AB Tårnby Øst 2 Fremad Amager Blå Vallensbæk Hvid Dragør 2 Fremad Amager Hvid Brøndby 2 AB Tårnby Vest 1 Østerbro IF 1 Sundby BK Brøndby 1 KB Ronaldo Glostrup FK AB Tårnby Vest 2 KB Hvid U7 Pulje :15 3 Østerbro IF 2 AB Tårnby Øst 2 : 12 09:15 4 Brøndby 2 KB - Ronaldo : 27 09:45 3 Østerbro IF 2 Brøndby 2 : 28 09:45 4 AB Tårnby Øst 2 KB - Ronaldo : 43 10:15 3 KB - Ronaldo Østerbro IF 2 : 44 10:15 4 AB Tårnby Øst 2 Brøndby 2 : 53 10:45 1 Nr. 1 Pulje U7-1 Nr. 1 Pulje U7-2 : 54 10:45 2 Nr. 2 Pulje U7-1 Nr. 2 Pulje U7-2 : 55 10:45 3 Nr. 3 Pulje U7-1 Nr. 3 Pulje U7-2 : 56 10:45 4 Nr. 4 Pulje U7-1 Nr. 4 Pulje U7-2 : 69 11:15 5 Nr. 1 Pulje U7-2 Nr. 1 Pulje U7-5 : 70 11:15 6 Nr. 2 Pulje U7-2 Nr. 2 Pulje U7-5 : 71 11:15 7 Nr. 3 Pulje U7-2 Nr. 3 Pulje U7-5 : 72 11:15 8 Nr. 4 Pulje U7-2 Nr. 4 Pulje U7-5 : Østerbro IF AB Tårnby Øst Brøndby KB - Ronaldo

25 Puljer lørdag 15/ :00-12:15 U7 pulje 1-5 Pulje U7 1 Pulje U7 2 Pulje U7 3 Pulje U7 4 Pulje U7 5 AB Tårnby Øst 1 Østerbro IF2 Vallensbæk Gul Brøndby 3 Brøndby 4 Dragør 1 AB Tårnby Øst 2 Fremad Amager Blå Vallensbæk Hvid Dragør 2 Fremad Amager Hvid Brøndby 2 AB Tårnby Vest 1 Østerbro IF 1 Sundby BK Brøndby 1 KB Ronaldo Glostrup FK AB Tårnby Vest 2 KB Hvid U7 Pulje :15 5 Vallensbæk Gul Fremad Amager Blå : 14 09:15 6 AB Tårnby Vest 1 Glostrup FK : 29 09:45 5 Vallensbæk Gul AB Tårnby Vest 1 : 30 09:45 6 Fremad Amager Blå Glostrup FK : 45 10:15 5 Glostrup FK Vallensbæk Gul : 46 10:15 6 Fremad Amager Blå AB Tårnby Vest 1 : 65 11:15 1 Nr. 1 Pulje U7-3 Nr. 1 Pulje U7-1 : 66 11:15 2 Nr. 2 Pulje U7-3 Nr. 2 Pulje U7-1 : 67 11:15 3 Nr. 3 Pulje U7-3 Nr. 3 Pulje U7-1 : 68 11:15 4 Nr. 4 Pulje U7-3 Nr. 4 Pulje U7-1 : 77 11:45 1 Nr. 1 Pulje U7-4 Nr. 1 Pulje U7-3 : 78 11:45 2 Nr. 2 Pulje U7-4 Nr. 2 Pulje U7-3 : 79 11:45 3 Nr. 3 Pulje U7-4 Nr. 3 Pulje U7-3 : 80 11:45 4 Nr. 4 Pulje U7-4 Nr. 4 Pulje U7-3 : Vallensbæk Gul Fremad Amager Blå AB Tårnby Vest Glostrup FK

26 Puljer lørdag 15/ :00-12:15 U7 pulje 1-5 Pulje U7 1 Pulje U7 2 Pulje U7 3 Pulje U7 4 Pulje U7 5 AB Tårnby Øst 1 Østerbro IF2 Vallensbæk Gul Brøndby 3 Brøndby 4 Dragør 1 AB Tårnby Øst 2 Fremad Amager Blå Vallensbæk Hvid Dragør 2 Fremad Amager Hvid Brøndby 2 AB Tårnby Vest 1 Østerbro IF 1 Sundby BK Brøndby 1 KB Ronaldo Glostrup FK AB Tårnby Vest 2 KB Hvid U7 Pulje :15 7 Brøndby 3 Vallensbæk Hvid : 16 09:15 8 Østerbro IF 1 AB Tårnby Vest 2 : 31 09:45 7 Brøndby 3 Østerbro IF 1 : 32 09:45 8 Vallensbæk Hvid AB Tårnby Vest 2 : 47 10:15 7 AB Tårnby Vest 2 Brøndby 3 : 48 10:15 8 Vallensbæk Hvid Østerbro IF 1 : 57 10:45 5 Nr. 1 Pulje U7-5 Nr. 1 Pulje U7-4 : 58 10:45 6 Nr. 2 Pulje U7-5 Nr. 2 Pulje U7-4 : 59 10:45 7 Nr. 3 Pulje U7-5 Nr. 3 Pulje U7-4 : 60 10:45 8 Nr. 4 Pulje U7-5 Nr. 4 Pulje U7-4 : 77 11:45 1 Nr. 1 Pulje U7-4 Nr. 1 Pulje U7-3 : 78 11:45 2 Nr. 2 Pulje U7-4 Nr. 2 Pulje U7-3 : 79 11:45 3 Nr. 3 Pulje U7-4 Nr. 3 Pulje U7-3 : 80 11:45 4 Nr. 4 Pulje U7-4 Nr. 4 Pulje U7-3 : Brøndby Vallensbæk Hvid Østerbro IF AB Tårnby Vest

27 Puljer lørdag 15/ :00-12:15 U7 pulje 1-5 Pulje U7 1 Pulje U7 2 Pulje U7 3 Pulje U7 4 Pulje U7 5 AB Tårnby Øst 1 Østerbro IF2 Vallensbæk Gul Brøndby 3 Brøndby 4 Dragør 1 AB Tårnby Øst 2 Fremad Amager Blå Vallensbæk Hvid Dragør 2 Fremad Amager Hvid Brøndby 2 AB Tårnby Vest 1 Østerbro IF 1 Sundby BK Brøndby 1 KB Ronaldo Glostrup FK AB Tårnby Vest 2 KB Hvid U7 Pulje :00 7 Brøndby 4 Dragør 2 : 8 09:00 8 Sundby BK KB Hvid : 23 09:30 7 Brøndby 4 Sundby BK : 24 09:30 8 Dragør 2 KB Hvid : 39 10:00 7 KB Hvid Brøndby 4 : 40 10:00 8 Dragør 2 Sundby BK : 57 10:45 5 Nr. 1 Pulje U7-5 Nr. 1 Pulje U7-4 : 58 10:45 6 Nr. 2 Pulje U7-5 Nr. 2 Pulje U7-4 : 59 10:45 7 Nr. 3 Pulje U7-5 Nr. 3 Pulje U7-4 : 60 10:45 8 Nr. 4 Pulje U7-5 Nr. 4 Pulje U7-4 : 69 11:15 5 Nr. 1 Pulje U7-2 Nr. 1 Pulje U7-5 : 70 11:15 6 Nr. 2 Pulje U7-2 Nr. 2 Pulje U7-5 : 71 11:15 7 Nr. 3 Pulje U7-2 Nr. 3 Pulje U7-5 : 72 11:15 8 Nr. 4 Pulje U7-2 Nr. 4 Pulje U7-5 : Brøndby Dragør Sundby BK KB Hvid

28 Puljer lørdag 15/ :00-13:00 U11C pulje 1-2 Pulje U11C 1 Pulje U11C 2 AB Tårnby CK Rishøj 1 Dragør Ørestad 2 FIF Hillerød FB - C Hvidovre IF 1 AB Tårnby Vest U11C Pulje :00 1 AB Tårnby CK Dragør : 82 09:00 2 FIF Hillerød Hvidovre IF - 1 : 87 10:00 1 AB Tårnby CK FIF Hillerød : 88 10:00 2 Dragør Hvidovre IF - 1 : 93 11:00 1 Hvidovre IF - 1 AB Tårnby CK : 94 11:00 2 Dragør FIF Hillerød : 99 12:00 1 Nr. 1 Pulje U11C - 1 Nr. 1 Pulje U11C - 2 : :00 2 Nr. 2 Pulje U11C - 1 Nr. 2 Pulje U11C - 2 : :00 3 Nr. 3 Pulje U11C - 1 Nr. 3 Pulje U11C - 2 : :00 4 Nr. 4 Pulje U11C - 1 Nr. 4 Pulje U11C - 2 : AB Tårnby CK Dragør FIF Hillerød Hvidovre IF

29 Puljer lørdag 15/ :00-13:00 U11C pulje 1-2 Pulje U11C 1 Pulje U11C 2 AB Tårnby CK Rishøj 1 Dragør Ørestad 2 FIF Hillerød FB - C Hvidovre IF 1 AB Tårnby Vest U11C Pulje :00 3 Rishøj 1 Ørestad 2 : 84 09:00 4 FB-C AB Tårnby Vest : 89 10:00 3 Rishøj 1 FB-C : 90 10:00 4 Ørestad 2 AB Tårnby Vest : 95 11:00 3 AB Tårnby Vest Rishøj 1 : 96 11:00 4 Ørestad 2 FB-C : 99 12:00 1 Nr. 1 Pulje U11C - 1 Nr. 1 Pulje U11C - 2 : :00 2 Nr. 2 Pulje U11C - 1 Nr. 2 Pulje U11C - 2 : :00 3 Nr. 3 Pulje U11C - 1 Nr. 3 Pulje U11C - 2 : :00 4 Nr. 4 Pulje U11C - 1 Nr. 4 Pulje U11C - 2 : Rishøj Ørestad FB-C AB Tårnby Vest

30 Pulje U12C 1 AB Tårnby C Slagelse B&I 2 AIF 1 Fremad Amager 3 Puljer lørdag 15/ :30-13:30 U12C pulje 1 U12C Pulje :30 1 AB Tårnby C Slagelse B&I 2 : 86 09:30 2 AIF 1 Fremad Amager 3 : 91 10:30 1 AB Tårnby C AIF 1 : 92 10:30 2 Slagelse B&I 2 Fremad Amager 3 : 97 11:30 1 Fremad Amager 3 AB Tårnby C : 98 11:30 2 Slagelse B&I 2 AIF 1 : :30 1 Nr. 1 Pulje U12C - 1 Nr. 2 Pulje U12C - 1 : :30 2 Nr. 3 Pulje U12C - 1 Nr. 4 Pulje U12C - 1 : AB Tårnby C Slagelse B&I AIF Fremad Amager

31 Puljer lørdag 15/ :20-16:30 U10A pulje 1-2 Pulje U10A 1 Pulje U10A 2 ABT Øst Sundby CIK Skjold BK KB A2 Leoparderne KB A2 Løverne TFF 3 B1908 U10A Pulje :20 1 ABT Øst CIK : :20 2 KB A2 Leoparderne TFF 3 : :10 1 ABT Øst KB A2 Leoparderne : :10 2 CIK TFF 3 : :00 1 TFF 3 ABT Øst : :00 2 CIK KB A2 Leoparderne : :50 1 Nr. 1 Pulje U10A - 1 Nr. 2 Pulje U10A - 2 : :50 2 Nr. 2 Pulje U10A - 1 Nr. 1 Pulje U10A - 2 : :50 3 Nr. 3 Pulje U10A - 1 Nr. 4 Pulje U10A - 2 : :50 4 Nr. 4 Pulje U10A - 1 Nr. 3 Pulje U10A - 2 : :40 1 Nr. 1 Pulje U10A - 2 Nr. 1 Pulje U10A - 1 : :40 2 Nr. 2 Pulje U10A - 2 Nr. 2 Pulje U10A - 1 : :40 3 Nr. 3 Pulje U10A - 2 Nr. 3 Pulje U10A - 1 : :40 4 Nr. 4 Pulje U10A - 2 Nr. 4 Pulje U10A - 1 : ABT Øst CIK KB A2 Leoparderne TFF

32 Puljer lørdag 15/ :20-16:30 U10A pulje 1-2 Pulje U10A 1 Pulje U10A 2 ABT Øst Sundby CIK Skjold BK KB A2 Leoparderne KB A2 Løverne TFF 3 B1908 U10A Pulje :20 3 Sundby Skjold BK : :20 4 KB A2 Løverne B1908 : :10 3 Sundby KB A2 Løverne : :10 4 Skjold BK B1908 : :00 3 B1908 Sundby : :00 4 Skjold BK KB A2 Løverne : :50 1 Nr. 1 Pulje U10A - 1 Nr. 2 Pulje U10A - 2 : :50 2 Nr. 2 Pulje U10A - 1 Nr. 1 Pulje U10A - 2 : :50 3 Nr. 3 Pulje U10A - 1 Nr. 4 Pulje U10A - 2 : :50 4 Nr. 4 Pulje U10A - 1 Nr. 3 Pulje U10A - 2 : :40 1 Nr. 1 Pulje U10A - 2 Nr. 1 Pulje U10A - 1 : :40 2 Nr. 2 Pulje U10A - 2 Nr. 2 Pulje U10A - 1 : :40 3 Nr. 3 Pulje U10A - 2 Nr. 3 Pulje U10A - 1 : :40 4 Nr. 4 Pulje U10A - 2 Nr. 4 Pulje U10A - 1 : Sundby Skjold BK KB A2 Løverne B

33 Puljer lørdag 15/ :45-17:35 U10B pulje 1-3 Pulje U10B 1 Pulje U10B 2 Pulje U10B 3 ABT Vest B Dragør TPS 1 AIF 1 ABT Øst ABT Tegllund TFF 1 TFF 2 CIK 2 Hekla B1 Kastrup Kastrup 2 U10B Pulje :45 1 ABT Vest B AIF 1 : :45 2 TFF 1 Hekla B1 : :35 1 ABT Vest B TFF 1 : :35 2 AIF 1 Hekla B1 : :25 1 Hekla B1 ABT Vest B : :25 2 AIF 1 TFF 1 : :15 1 Nr. 1 Pulje U10B - 1 Nr. 1 Pulje U10B - 2 : :15 2 Nr. 2 Pulje U10B - 1 Nr. 2 Pulje U10B - 2 : :15 3 Nr. 3 Pulje U10B - 1 Nr. 3 Pulje U10B - 2 : :15 4 Nr. 4 Pulje U10B - 1 Nr. 4 Pulje U10B - 2 : :05 1 Nr. 1 Pulje U10B - 3 Nr. 1 Pulje U10B - 1 : :05 2 Nr. 2 Pulje U10B - 3 Nr. 2 Pulje U10B - 1 : :05 3 Nr. 3 Pulje U10B - 3 Nr. 3 Pulje U10B - 1 : :05 4 Nr. 4 Pulje U10B - 3 Nr. 4 Pulje U10B - 1 : ABT Vest B AIF TFF Hekla B

34 Puljer lørdag 15/ :45-17:35 U10B pulje 1-3 Pulje U10B 1 Pulje U10B 2 Pulje U10B 3 ABT Vest B Dragør TPS 1 AIF 1 ABT Øst ABT Tegllund TFF 1 TFF 2 CIK 2 Hekla B1 Kastrup Kastrup 2 U10B Pulje :45 3 Dragør ABT Øst : :45 4 TFF2 Kastrup : :35 3 Dragør TFF2 : :35 4 ABT Øst Kastrup : :25 3 Kastrup Dragør : :25 4 ABT Øst TFF2 : :15 1 Nr. 1 Pulje U10B - 1 Nr. 1 Pulje U10B - 2 : :15 2 Nr. 2 Pulje U10B - 1 Nr. 2 Pulje U10B - 2 : :15 3 Nr. 3 Pulje U10B - 1 Nr. 3 Pulje U10B - 2 : :15 4 Nr. 4 Pulje U10B - 1 Nr. 4 Pulje U10B - 2 : :45 1 Nr. 1 Pulje U10B - 2 Nr. 1 Pulje U10B - 3 : :45 2 Nr. 2 Pulje U10B - 2 Nr. 2 Pulje U10B - 3 : :45 3 Nr. 3 Pulje U10B - 2 Nr. 3 Pulje U10B - 3 : :45 4 Nr. 4 Pulje U10B - 2 Nr. 4 Pulje U10B - 3 : Dragør ABT Øst TFF Kastrup

35 Puljer lørdag 15/ :45-17:45 U10B pulje 1-3 Pulje U10B 1 Pulje U10B 2 Pulje U10B 3 ABT Vest B Dragør TPS 1 AIF 1 ABT Øst ABT Tegllund TFF 1 TFF 2 CIK 2 Hekla B1 Kastrup Kastrup 2 U10B Pulje :45 5 TPS 1 ABT Tegllund : :45 6 CIK 2 Kastrup 2 : :35 5 TPS 1 CIK 2 : :35 6 ABT Tegllund Kastrup 2 : :25 5 Kastrup 2 TPS 1 : :25 6 ABT Tegllund CIK 2 : :05 1 Nr. 1 Pulje U10B - 3 Nr. 1 Pulje U10B - 1 : :05 2 Nr. 2 Pulje U10B - 3 Nr. 2 Pulje U10B - 1 : :05 3 Nr. 3 Pulje U10B - 3 Nr. 3 Pulje U10B - 1 : :05 4 Nr. 4 Pulje U10B - 3 Nr. 4 Pulje U10B - 1 : :45 1 Nr. 1 Pulje U10B - 2 Nr. 1 Pulje U10B - 3 : :45 2 Nr. 2 Pulje U10B - 2 Nr. 2 Pulje U10B - 3 : :45 3 Nr. 3 Pulje U10B - 2 Nr. 3 Pulje U10B - 3 : :45 4 Nr. 4 Pulje U10B - 2 Nr. 4 Pulje U10B - 3 : TPS ABT Tegllund CIK Kastrup

36 Puljer lørdag 15/ :00-17:00 U11A pulje 1-2 Pulje U11A 1 Pulje U11A 2 BK Fix Kastrup Rishøj AB Tårnby 2 FB A Hellas AB Tårnby 1 Rosenhøj U11A Pulje :00 1 BK Fix Rishøj : :00 2 FB-A AB Tårnby 1 : :00 1 BK Fix FB-A : :00 2 Rishøj AB Tårnby 1 : :00 1 AB Tårnby 1 BK Fix : :00 2 Rishøj FB-A : :00 1 Nr. 1 Pulje U11A - 1 Nr. 1 Pulje U11A - 2 : :00 2 Nr. 2 Pulje U11A - 1 Nr. 2 Pulje U11A - 2 : :00 3 Nr. 3 Pulje U11A - 1 Nr. 3 Pulje U11A - 2 : :00 4 Nr. 4 Pulje U11A - 1 Nr. 4 Pulje U11A - 2 : BK Fix Rishøj FB-A AB Tårnby

37 Puljer lørdag 15/ :00-17:00 U11A pulje 1-2 Pulje U11A 1 Pulje U11A 2 BK Fix Kastrup Rishøj AB Tårnby 2 FB A Hellas AB Tårnby 1 Rosenhøj U11A Pulje :00 3 Kastrup AB Tårnby 2 : :00 4 Hellas Rosenhøj : :00 3 Kastrup Hellas : :00 4 AB Tårnby 2 Rosenhøj : :00 3 Rosenhøj Kastrup : :00 4 AB Tårnby 2 Hellas : :00 1 Nr. 1 Pulje U11A - 1 Nr. 1 Pulje U11A - 2 : :00 2 Nr. 2 Pulje U11A - 1 Nr. 2 Pulje U11A - 2 : :00 3 Nr. 3 Pulje U11A - 1 Nr. 3 Pulje U11A - 2 : :00 4 Nr. 4 Pulje U11A - 1 Nr. 4 Pulje U11A - 2 : Kastrup AB Tårnby Hellas Rosenhøj

38 Puljer lørdag 15/ :30-17:30 U11B pulje 1-2 Pulje U11B 1 Pulje U11B 2 AB Tårnby Vest Fremad Amager B FB B CIK Ørestad AB Tårnby Sport Dragør B1973 Herlev U11B Pulje :30 1 AB Tårnby Vest FB-B : :30 2 Ørestad Dragør : :30 1 AB Tårnby Vest Ørestad : :30 2 FB-B Dragør : :30 1 Dragør AB Tårnby Vest : :30 2 FB-B Ørestad : :30 1 Nr. 1 Pulje U11B - 1 Nr. 1 Pulje U11B - 2 : :30 2 Nr. 2 Pulje U11B - 1 Nr. 2 Pulje U11B - 2 : :30 3 Nr. 3 Pulje U11B - 1 Nr. 3 Pulje U11B - 2 : :30 4 Nr. 4 Pulje U11B - 1 Nr. 4 Pulje U11B - 2 : AB Tårnby Vest FB-B Ørestad Dragør

39 Puljer lørdag 15/ :30-17:30 U11B pulje 1-2 Pulje U11B 1 Pulje U11B 2 AB Tårnby Vest Fremad Amager B FB B CIK Ørestad AB Tårnby Sport Dragør B1973 Herlev U11B Pulje :30 3 Fremad Amager B CIK : :30 4 AB Tårnby Sport B1973 Herlev : :30 3 Fremad Amager B AB Tårnby Sport : :30 4 CIK B1973 Herlev : :30 3 B1973 Herlev Fremad Amager B : :30 4 CIK AB Tårnby Sport : :30 1 Nr. 1 Pulje U11B - 1 Nr. 1 Pulje U11B - 2 : :30 2 Nr. 2 Pulje U11B - 1 Nr. 2 Pulje U11B - 2 : :30 3 Nr. 3 Pulje U11B - 1 Nr. 3 Pulje U11B - 2 : :30 4 Nr. 4 Pulje U11B - 1 Nr. 4 Pulje U11B - 2 : Fremad Amager B CIK AB Tårnby Sport B1973 Herlev

40 Puljer søndag 16/ :00-13:00 U8A pulje 1-3 Pulje U8A 1 Pulje U8A 2 Pulje U8A 3 AB Tårnby 1 GVI GVI 2 BK Friheden 1 BSV 1 Åkanden GF Real Ørestad IF Hvidovre IF 1 Brøndby 1 BSV 2 Sundby BK A KB Barca U8A Pulje :00 1 AB Tårnby 1 BK Friheden 1 : 2 09:00 2 Real Ørestad IF BSV 2 : 21 09:40 1 AB Tårnby 1 Real Ørestad IF : 22 09:40 2 BK Friheden 1 BSV 2 : 41 10:20 1 BSV 2 AB Tårnby 1 : 42 10:20 2 BK Friheden 1 Real Ørestad IF : 61 11:00 1 Nr. 1 Pulje U8A - 1 Nr. 1 Pulje U8A - 2 : 62 11:00 2 Nr. 2 Pulje U8A - 1 Nr. 2 Pulje U8A - 2 : 63 11:00 3 Nr. 3 Pulje U8A - 1 Nr. 3 Pulje U8A - 2 : 64 11:00 4 Nr. 4 Pulje U8A - 1 Nr. 4 Pulje U8A - 2 : 81 11:40 7 Nr. 1 Pulje U8A - 3 Nr. 1 Pulje U8A - 1 : 82 11:40 8 Nr. 2 Pulje U8A - 3 Nr. 2 Pulje U8A - 1 : 83 11:40 9 Nr. 3 Pulje U8A - 3 Nr. 3 Pulje U8A - 1 : 84 11:40 10 Nr. 4 Pulje U8A - 3 Nr. 4 Pulje U8A - 1 : AB Tårnby BK Friheden Real Ørestad IF BSV

41 Puljer søndag 16/ :00-13:00 U8A pulje 1-3 Pulje U8A 1 Pulje U8A 2 Pulje U8A 3 AB Tårnby 1 GVI GVI 2 BK Friheden 1 BSV 1 Åkanden GF Real Ørestad IF Hvidovre IF 1 Brøndby 1 BSV 2 Sundby BK A KB Barca U8A Pulje :00 3 GVI BSV 1 : 4 09:00 4 Hvidovre IF 1 Sundby BK A : 23 09:40 3 GVI Hvidovre IF 1 : 24 09:40 4 BSV 1 Sundby BK A : 43 10:20 3 Sundby BK A GVI : 44 10:20 4 BSV 1 Hvidovre IF 1 : 61 11:00 1 Nr. 1 Pulje U8A - 1 Nr. 1 Pulje U8A - 2 : 62 11:00 2 Nr. 2 Pulje U8A - 1 Nr. 2 Pulje U8A - 2 : 63 11:00 3 Nr. 3 Pulje U8A - 1 Nr. 3 Pulje U8A - 2 : 64 11:00 4 Nr. 4 Pulje U8A - 1 Nr. 4 Pulje U8A - 2 : 99 12:20 7 Nr. 1 Pulje U8A - 2 Nr. 1 Pulje U8A - 3 : :20 8 Nr. 2 Pulje U8A - 2 Nr. 2 Pulje U8A - 3 : :20 9 Nr. 3 Pulje U8A - 2 Nr. 3 Pulje U8A - 3 : :20 10 Nr. 4 Pulje U8A - 2 Nr. 4 Pulje U8A - 3 : GVI BSV Hvidovre IF Sundby BK A

42 Puljer søndag 16/ :00-13:00 U8A pulje 1-3 Pulje U8A 1 Pulje U8A 2 Pulje U8A 3 AB Tårnby 1 GVI GVI 2 BK Friheden 1 BSV 1 Åkanden GF Real Ørestad IF Hvidovre IF 1 Brøndby 1 BSV 2 Sundby BK A KB Barca U8A Pulje :00 5 GVI 2 Åkanden GF : 6 09:00 6 Brøndby 1 KB Barca : 25 09:40 5 GVI 2 Brøndby 1 : 26 09:40 6 Åkanden GF KB Barca : 45 10:20 5 KB Barca GVI 2 : 46 10:20 6 Åkanden GF Brøndby 1 : 85 11:40 7 Nr. 1 Pulje U8A - 3 Nr. 1 Pulje U8A - 1 : 86 11:40 8 Nr. 2 Pulje U8A - 3 Nr. 2 Pulje U8A - 1 : 87 11:40 9 Nr. 3 Pulje U8A - 3 Nr. 3 Pulje U8A - 1 : 88 11:40 10 Nr. 4 Pulje U8A - 3 Nr. 4 Pulje U8A - 1 : 99 12:20 7 Nr. 1 Pulje U8A - 2 Nr. 1 Pulje U8A - 3 : :20 8 Nr. 2 Pulje U8A - 2 Nr. 2 Pulje U8A - 3 : :20 9 Nr. 3 Pulje U8A - 2 Nr. 3 Pulje U8A - 3 : :20 10 Nr. 4 Pulje U8A - 2 Nr. 4 Pulje U8A - 3 : GVI Åkanden GF Brøndby KB Barca

43 Puljer søndag 16/ :20-12:00 U8B pulje 1-4 Pulje U8B 1 Pulje U8B 2 Pulje U8B 3 Pulje U8B 4 AB Tårnby 2 Farum 1 BK Friheden 2 B93 OD Atletico Ørestad IF AB Tårnby 3 Dragør 2 Glostrup Driblerne BK Avarta B1908 A Kloagger B1908 B Dragør 1 Sundby BK B Hvidovre IF 3 AB Tårnby Sune U8B Pulje :20 1 AB Tårnby 2 Atletico Ørestad IF : 12 09:20 2 BK Avarta Dragør 1 : 31 10:00 1 AB Tårnby 2 BK Avarta : 32 10:00 2 Atletico Ørestad IF Dragør 1 : 51 10:40 1 Dragør 1 AB Tårnby 2 : 52 10:40 2 Atletico Ørestad IF BK Avarta : 71 11:20 1 Nr. 1 Pulje U8B - 1 Nr. 1 Pulje U8B - 2 : 72 11:20 2 Nr. 2 Pulje U8B - 1 Nr. 2 Pulje U8B - 2 : 73 11:20 3 Nr. 3 Pulje U8B - 1 Nr. 3 Pulje U8B - 2 : 74 11:20 4 Nr. 4 Pulje U8B - 1 Nr. 4 Pulje U8B - 2 : AB Tårnby Atletico Ørestad IF BK Avarta Dragør

44 Puljer søndag 16/ :20-12:00 U8B pulje 1-4 Pulje U8B 1 Pulje U8B 2 Pulje U8B 3 Pulje U8B 4 AB Tårnby 2 Farum 1 BK Friheden 2 B93 OD Atletico Ørestad IF AB Tårnby 3 Dragør 2 Glostrup Driblerne BK Avarta B1908 A Kloagger B1908 B Dragør 1 Sundby BK B Hvidovre IF 3 AB Tårnby Sune U8B Pulje :20 3 Farum 1 AB Tårnby 3 : 14 09:20 4 B1908 A Sundby BK B : 33 10:00 3 Farum 1 B1908 A : 34 10:00 4 AB Tårnby 3 Sundby BK B : 53 10:40 3 Sundby BK B Farum 1 : 54 10:40 4 AB Tårnby 3 B1908 A : 71 11:20 1 Nr. 1 Pulje U8B - 1 Nr. 1 Pulje U8B - 2 : 72 11:20 2 Nr. 2 Pulje U8B - 1 Nr. 2 Pulje U8B - 2 : 73 11:20 3 Nr. 3 Pulje U8B - 1 Nr. 3 Pulje U8B - 2 : 74 11:20 4 Nr. 4 Pulje U8B - 1 Nr. 4 Pulje U8B - 2 : Farum AB Tårnby B1908 A Sundby BK B

45 Puljer søndag 16/ :20-12:00 U8B pulje 1-4 Pulje U8B 1 Pulje U8B 2 Pulje U8B 3 Pulje U8B 4 AB Tårnby 2 Farum 1 BK Friheden 2 B93 OD Atletico Ørestad IF AB Tårnby 3 Dragør 2 Glostrup Driblerne BK Avarta B1908 A Kloagger B1908 B Dragør 1 Sundby BK B Hvidovre IF 3 AB Tårnby Sune U8B Pulje :20 5 BK Friheden 2 Dragør 2 : 16 09:20 6 Kloagger Hvidovre IF 3 : 35 10:00 5 BK Friheden 2 Kloagger : 36 10:00 6 Dragør 2 Hvidovre IF 3 : 55 10:40 5 Hvidovre IF 3 BK Friheden 2 : 56 10:40 6 Dragør 2 Kloagger : 75 11:20 5 Nr. 1 Pulje U8B - 3 Nr. 1 Pulje U8B - 4 : 76 11:20 6 Nr. 2 Pulje U8B - 3 Nr. 2 Pulje U8B - 4 : 77 11:20 7 Nr. 3 Pulje U8B - 3 Nr. 3 Pulje U8B - 4 : 78 11:20 8 Nr. 4 Pulje U8B - 3 Nr. 4 Pulje U8B - 4 : BK Friheden Dragør Kloagger Hvidovre IF

46 Puljer søndag 16/ :20-12:00 U8B pulje 1-4 Pulje U8B 1 Pulje U8B 2 Pulje U8B 3 Pulje U8B 4 AB Tårnby 2 Farum 1 BK Friheden 2 B93 OD Atletico Ørestad IF AB Tårnby 3 Dragør 2 Glostrup Driblerne BK Avarta B1908 A Kloagger B1908 B Dragør 1 Sundby BK B Hvidovre IF 3 AB Tårnby Sune U8B Pulje :20 7 B93 OD Glostrup driblerne : 18 09:20 8 B 1908 B AB Tårnby Sune : 37 10:00 7 B93 OD B 1908 B : 38 10:00 8 Glostrup driblerne AB Tårnby Sune : 57 10:40 7 AB Tårnby Sune B93 OD : 58 10:40 8 Glostrup driblerne B 1908 B : 75 11:20 5 Nr. 1 Pulje U8B - 3 Nr. 1 Pulje U8B - 4 : 76 11:20 6 Nr. 2 Pulje U8B - 3 Nr. 2 Pulje U8B - 4 : 77 11:20 7 Nr. 3 Pulje U8B - 3 Nr. 3 Pulje U8B - 4 : 78 11:20 8 Nr. 4 Pulje U8B - 3 Nr. 4 Pulje U8B - 4 : B93 OD Glostrup driblerne B 1908 B AB Tårnby Sune

47 Pulje U8C 1 AB Tårnby 4 Dragør 3 Hvidovre 2 Farum 2 Puljer søndag 16/ :20-12:20 U8C pulje 1 U8C Pulje :20 9 AB Tårnby 4 Dragør 3 : 20 09:20 10 Hvidovre 2 Farum 2 : 39 10:00 9 AB Tårnby 4 Hvidovre 2 : 40 10:00 10 Dragør 3 Farum 2 : 59 10:40 9 Farum 2 AB Tårnby 4 : 60 10:40 10 Dragør 3 Hvidovre 2 : 87 11:40 9 Nr. 1 Pulje U8C - 1 Nr. 2 Pulje U8C - 1 : 88 11:40 10 Nr. 3 Pulje U8C - 1 Nr. 4 Pulje U8C - 1 : AB Tårnby Dragør Hvidovre Farum

48 Puljer søndag 16/ :00-11:40 U10C pulje 1-2 Pulje U10C 1 Pulje U10C 2 TPS 2 ABT Vest C Hekla Brede IF Dragør B93 Gazellerne Jægersborg Kastrup U10C Pulje :00 7 TPS 2 Hekla : 8 09:00 8 Dragør Jægersborg : 27 09:40 7 TPS 2 Dragør : 28 09:40 8 Hekla Jægersborg : 47 10:20 7 Jægersborg TPS 2 : 48 10:20 8 Hekla Dragør : 67 11:00 7 Nr. 1 Pulje U10C - 1 Nr. 1 Pulje U10C - 2 : 68 11:00 8 Nr. 2 Pulje U10C - 1 Nr. 2 Pulje U10C - 2 : 69 11:00 9 Nr. 3 Pulje U10C - 1 Nr. 3 Pulje U10C - 2 : 70 11:00 10 Nr. 4 Pulje U10C - 1 Nr. 4 Pulje U10C - 2 : TPS Hekla Dragør Jægersborg

49 Puljer søndag 16/ :00-11:40 U10C pulje 1-2 Pulje U10C 1 Pulje U10C 2 TPS 2 ABT Vest C Hekla Brede IF Dragør B93 Gazellerne Jægersborg Kastrup U10C Pulje :00 9 ABT Vest C Brede if : 10 09:00 10 B93 Gazellerne Kastrup : 29 09:40 9 ABT Vest C B93 Gazellerne : 30 09:40 10 Brede if Kastrup : 49 10:20 9 Kastrup ABT Vest C : 50 10:20 10 Brede if B93 Gazellerne : 67 11:00 7 Nr. 1 Pulje U10C - 1 Nr. 1 Pulje U10C - 2 : 68 11:00 8 Nr. 2 Pulje U10C - 1 Nr. 2 Pulje U10C - 2 : 69 11:00 9 Nr. 3 Pulje U10C - 1 Nr. 3 Pulje U10C - 2 : 70 11:00 10 Nr. 4 Pulje U10C - 1 Nr. 4 Pulje U10C - 2 : ABT Vest C Brede if B93 Gazellerne Kastrup

50 Puljer søndag 16/ :00-16:20 U9A pulje 1-4 Pulje U9A 1 Pulje U9A 2 Pulje U9A 3 Pulje U9A 4 ABT Green Strategy FA 2000 Espergærde Skjold FIX 1 Fremad Amager 1 ABT Lillelund Dalum B1903 HUI 1 Dragør Ulvene B93 TT VI 39 Sort B1908 De Seje VI 39 Gul Totti s Drenge U9A Pulje :00 1 ABT Green Strategy Fix 1 : 90 12:00 2 B1903 Vi 39 Sort : :40 1 ABT Green Strategy B1903 : :40 2 Fix 1 Vi 39 Sort : :40 1 Vi 39 Sort ABT Green Strategy : :40 2 Fix 1 B1903 : :20 1 Nr. 1 Pulje U9A - 1 Nr. 1 Pulje U9A - 2 : :20 2 Nr. 2 Pulje U9A - 1 Nr. 2 Pulje U9A - 2 : :20 3 Nr. 3 Pulje U9A - 1 Nr. 3 Pulje U9A - 2 : :20 4 Nr. 4 Pulje U9A - 1 Nr. 4 Pulje U9A - 2 : :20 1 Nr. 1 Pulje U9A - 3 Nr. 1 Pulje U9A - 1 : :20 2 Nr. 2 Pulje U9A - 3 Nr. 2 Pulje U9A - 1 : :20 3 Nr. 3 Pulje U9A - 3 Nr. 3 Pulje U9A - 1 : :20 4 Nr. 4 Pulje U9A - 3 Nr. 4 Pulje U9A - 1 : ABT Green Strategy Fix B Vi 39 Sort

51 Puljer søndag 16/ :00-16:20 U9A pulje 1-4 Pulje U9A 1 Pulje U9A 2 Pulje U9A 3 Pulje U9A 4 ABT Green Strategy FA 2000 Espergærde Skjold FIX 1 Fremad Amager 1 ABT Lillelund Dalum B1903 HUI 1 Dragør Ulvene B93 TT VI 39 Sort B1908 De Seje VI 39 Gul Totti s Drenge U9A Pulje :00 3 FA 2000 Fremad Amager 1 : 92 12:00 4 HUI 1 B1908 "De seje" : :40 3 FA 2000 HUI 1 : :40 4 Fremad Amager 1 B1908 "De seje" : :40 3 B1908 "De seje" FA 2000 : :40 4 Fremad Amager 1 HUI 1 : :20 1 Nr. 1 Pulje U9A - 1 Nr. 1 Pulje U9A - 2 : :20 2 Nr. 2 Pulje U9A - 1 Nr. 2 Pulje U9A - 2 : :20 3 Nr. 3 Pulje U9A - 1 Nr. 3 Pulje U9A - 2 : :20 4 Nr. 4 Pulje U9A - 1 Nr. 4 Pulje U9A - 2 : :20 5 Nr. 1 Pulje U9A - 2 Nr. 1 Pulje U9A - 4 : :20 6 Nr. 2 Pulje U9A - 2 Nr. 2 Pulje U9A - 4 : :40 5 Nr. 3 Pulje U9A - 2 Nr. 3 Pulje U9A - 4 : :40 6 Nr. 4 Pulje U9A - 2 Nr. 4 Pulje U9A - 4 : FA Fremad Amager HUI B1908 "De seje"

52 Puljer søndag 16/ :00-16:20 U9A pulje 1-4 Pulje U9A 1 Pulje U9A 2 Pulje U9A 3 Pulje U9A 4 ABT Green Strategy FA 2000 Espergærde Skjold FIX 1 Fremad Amager 1 ABT Lillelund Dalum B1903 HUI 1 Dragør Ulvene B93 TT VI 39 Sort B1908 De Seje VI 39 Gul Totti s Drenge U9A Pulje :00 5 Espergærde ABT Lillelund : 94 12:00 6 Dragør Ulvene VI 39 Gul : :40 5 Espergærde Dragør Ulvene : :40 6 ABT Lillelund VI 39 Gul : :40 5 VI 39 Gul Espergærde : :40 6 ABT Lillelund Dragør Ulvene : :40 1 Nr. 1 Pulje U9A - 4 Nr. 1 Pulje U9A - 3 : :40 2 Nr. 2 Pulje U9A - 4 Nr. 2 Pulje U9A - 3 : :40 3 Nr. 3 Pulje U9A - 4 Nr. 3 Pulje U9A - 3 : :40 4 Nr. 4 Pulje U9A - 4 Nr. 4 Pulje U9A - 3 : :20 1 Nr. 1 Pulje U9A - 3 Nr. 1 Pulje U9A - 1 : :20 2 Nr. 2 Pulje U9A - 3 Nr. 2 Pulje U9A - 1 : :20 3 Nr. 3 Pulje U9A - 3 Nr. 3 Pulje U9A - 1 : :20 4 Nr. 4 Pulje U9A - 3 Nr. 4 Pulje U9A - 1 : Espergærde ABT Lillelund Dragør Ulvene VI 39 Gul

53 Puljer søndag 16/ :00-16:20 U9A pulje 1-4 Pulje U9A 1 Pulje U9A 2 Pulje U9A 3 Pulje U9A 4 ABT Green Strategy FA 2000 Espergærde Skjold FIX 1 Fremad Amager 1 ABT Lillelund Dalum B1903 HUI 1 Dragør Ulvene B93 TT VI 39 Sort B1908 De Seje VI 39 Gul Totti s Drenge U9A Pulje :00 7 Skjold Dalum : 96 12:00 8 B93 TT Totti's drenge : :00 5 Skjold B93 TT : :00 6 Dalum Totti's drenge : :00 5 Totti's drenge Skjold : :00 6 Dalum B93 TT : :40 1 Nr. 1 Pulje U9A - 4 Nr. 1 Pulje U9A - 3 : :40 2 Nr. 2 Pulje U9A - 4 Nr. 2 Pulje U9A - 3 : :40 3 Nr. 3 Pulje U9A - 4 Nr. 3 Pulje U9A - 3 : :40 4 Nr. 4 Pulje U9A - 4 Nr. 4 Pulje U9A - 3 : :20 5 Nr. 1 Pulje U9A - 2 Nr. 1 Pulje U9A - 4 : :20 6 Nr. 2 Pulje U9A - 2 Nr. 2 Pulje U9A - 4 : :40 5 Nr. 3 Pulje U9A - 2 Nr. 3 Pulje U9A - 4 : :40 6 Nr. 4 Pulje U9A - 2 Nr. 4 Pulje U9A - 4 : Skjold Dalum B93 TT Totti's drenge

54 Puljer søndag 16/ :20-16:50 U9B pulje 1-3 Pulje U9B 1 Pulje U9B 2 Pulje U9B 3 Dragør Tigerne ABT Westhouse ABT Øens HUI 1 Espergærde IF 2 FA 2000 Blå Skjold Rød Fremad Amager 2 HUI 3 FIX 2 FA 2000 Hvid Dragør Løverne U9B Pulje :20 5 Dragør Tigerne HUI 1 : :20 6 Skjold Rød Fix 2 : :00 1 Dragør Tigerne Skjold Rød : :00 2 HUI 1 Fix 2 : :00 1 Fix 2 Dragør Tigerne : :00 2 HUI 1 Skjold Rød : :00 1 Nr. 1 Pulje U9B - 1 Nr. 1 Pulje U9B - 2 : :00 2 Nr. 2 Pulje U9B - 1 Nr. 2 Pulje U9B - 2 : :00 3 Nr. 3 Pulje U9B - 1 Nr. 3 Pulje U9B - 2 : :00 4 Nr. 4 Pulje U9B - 1 Nr. 4 Pulje U9B - 2 : :40 1 Nr. 1 Pulje U9B - 3 Nr. 1 Pulje U9B - 1 : :40 2 Nr. 2 Pulje U9B - 3 Nr. 2 Pulje U9B - 1 : :40 3 Nr. 3 Pulje U9B - 3 Nr. 3 Pulje U9B - 1 : :40 4 Nr. 4 Pulje U9B - 3 Nr. 4 Pulje U9B - 1 : Dragør Tigerne HUI Skjold Rød Fix

55 Puljer søndag 16/ :20-16:50 U9B pulje 1-3 Pulje U9B 1 Pulje U9B 2 Pulje U9B 3 Dragør Tigerne ABT Westhouse ABT Øens HUI 1 Espergærde IF 2 FA 2000 Blå Skjold Rød Fremad Amager 2 HUI 3 FIX 2 FA 2000 Hvid Dragør Løverne U9B Pulje :20 9 ABT Westhouse Espergærde IF 2 : :20 10 Fremad Amager 2 FA 2000 Hvid : :00 3 ABT Westhouse Fremad Amager 2 : :00 4 Espergærde IF 2 FA 2000 Hvid : :00 3 FA 2000 Hvid ABT Westhouse : :00 4 Espergærde IF 2 Fremad Amager 2 : :00 1 Nr. 1 Pulje U9B - 1 Nr. 1 Pulje U9B - 2 : :00 2 Nr. 2 Pulje U9B - 1 Nr. 2 Pulje U9B - 2 : :00 3 Nr. 3 Pulje U9B - 1 Nr. 3 Pulje U9B - 2 : :00 4 Nr. 4 Pulje U9B - 1 Nr. 4 Pulje U9B - 2 : :10 1 Nr. 1 Pulje U9B - 2 Nr. 1 Pulje U9B - 3 : :10 2 Nr. 2 Pulje U9B - 2 Nr. 2 Pulje U9B - 3 : :10 3 Nr. 3 Pulje U9B - 2 Nr. 3 Pulje U9B - 3 : :10 4 Nr. 4 Pulje U9B - 2 Nr. 4 Pulje U9B - 3 : ABT Westhouse Espergærde IF Fremad Amager FA 2000 Hvid

56 Puljer søndag 16/ :20-16:50 U9B pulje 1-3 Pulje U9B 1 Pulje U9B 2 Pulje U9B 3 Dragør Tigerne ABT Westhouse ABT Øens HUI 1 Espergærde IF 2 FA 2000 Blå Skjold Rød Fremad Amager 2 HUI 3 FIX 2 FA 2000 Hvid Dragør Løverne U9B Pulje :40 7 ABT Øens FA 2000 Blå : :40 8 HUI 3 Dragør Løverne : :20 5 ABT Øens HUI 3 : :20 6 FA 2000 Blå Dragør Løverne : :20 5 Dragør Løverne ABT Øens : :20 6 FA 2000 Blå HUI 3 : :40 1 Nr. 1 Pulje U9B - 3 Nr. 1 Pulje U9B - 1 : :40 2 Nr. 2 Pulje U9B - 3 Nr. 2 Pulje U9B - 1 : :40 3 Nr. 3 Pulje U9B - 3 Nr. 3 Pulje U9B - 1 : :40 4 Nr. 4 Pulje U9B - 3 Nr. 4 Pulje U9B - 1 : :10 1 Nr. 1 Pulje U9B - 2 Nr. 1 Pulje U9B - 3 : :10 2 Nr. 2 Pulje U9B - 2 Nr. 2 Pulje U9B - 3 : :10 3 Nr. 3 Pulje U9B - 2 Nr. 3 Pulje U9B - 3 : :10 4 Nr. 4 Pulje U9B - 2 Nr. 4 Pulje U9B - 3 : ABT Øens FA 2000 Blå HUI Dragør Løverne

57 Puljer søndag 16/ :00-14:00 U9C pulje 1-2 Pulje U9C 1 Pulje U9C 2 Espergærde IF 3 ABT AK Smeden ABT Cafax B1908 Bo #1 Fremad 3 HUI 1 Skjold Hvid FA 2000 U9C Pulje :00 5 Espergærde IF-3 ABT Cafax : 66 11:00 6 Fremad 3 Skjold Hvid : 85 11:40 7 Espergærde IF-3 Fremad 3 : 86 11:40 8 ABT Cafax Skjold Hvid : :20 7 Skjold Hvid Espergærde IF-3 : :20 8 ABT Cafax Fremad 3 : :20 1 Nr. 1 Pulje U9C - 1 Nr. 1 Pulje U9C - 2 : :20 2 Nr. 2 Pulje U9C - 1 Nr. 2 Pulje U9C - 2 : :20 3 Nr. 3 Pulje U9C - 1 Nr. 3 Pulje U9C - 2 : :20 4 Nr. 4 Pulje U9C - 1 Nr. 4 Pulje U9C - 2 : Espergærde IF ABT Cafax Fremad Skjold Hvid

58 Puljer søndag 16/ :00-14:00 U9C pulje 1-2 Pulje U9C 1 Pulje U9C 2 Espergærde IF 3 ABT AK Smeden ABT Cafax B1908 Bo #1 Fremad 3 HUI 1 Skjold Hvid FA 2000 U9C Pulje :20 9 ABT AK Smeden B1908 Bo#1 : 80 11:20 10 HUI 1 FA 2000 : 97 12:00 9 ABT AK Smeden HUI 1 : 98 12:00 10 B1908 Bo#1 FA 2000 : :40 9 FA 2000 ABT AK Smeden : :40 10 B1908 Bo#1 HUI 1 : :20 1 Nr. 1 Pulje U9C - 1 Nr. 1 Pulje U9C - 2 : :20 2 Nr. 2 Pulje U9C - 1 Nr. 2 Pulje U9C - 2 : :20 3 Nr. 3 Pulje U9C - 1 Nr. 3 Pulje U9C - 2 : :20 4 Nr. 4 Pulje U9C - 1 Nr. 4 Pulje U9C - 2 : ABT AK Smeden B1908 Bo# HUI FA

59 Puljer søndag 16/ :15-17:15 U12A pulje 1-2 Pulje U12A 1 Pulje U12A 2 B1903 U12 A Dragør A AB Tårnby A Fremad Valby A HFC Slagelse B&I 1 Brøndby Espergærde U12A Pulje :15 1 B U12A AB Tårnby A : :15 2 HFC Brøndby : :15 1 B U12A HFC : :15 2 AB Tårnby A Brøndby : :15 1 Brøndby B U12A : :15 2 AB Tårnby A HFC : :15 1 Nr. 1 Pulje U12A - 1 Nr. 1 Pulje U12A - 2 : :15 2 Nr. 2 Pulje U12A - 1 Nr. 2 Pulje U12A - 2 : :15 3 Nr. 3 Pulje U12A - 1 Nr. 3 Pulje U12A - 2 : :15 4 Nr. 4 Pulje U12A - 1 Nr. 4 Pulje U12A - 2 : B U12A AB Tårnby A HFC Brøndby

U8 U10 5 man a ds s ka k m a pe p So S m o m m er e Cup 17.. au a gu g st t 2 014

U8 U10 5 man a ds s ka k m a pe p So S m o m m er e Cup 17.. au a gu g st t 2 014 U8 U10 U 5 mands kampe Sommer Cup 17. august 2014 Velkommen til Andersen & Martini Sommer Cup 2014 Vi er glade for at kunne byde jer velkommen til årets første stævne efter sommerferien. Stævnet holdes

Læs mere

Program påske lørdag

Program påske lørdag Program påske lørdag 09.00 14.00 8 mands U11 og U12 13.45 14.15 Præmieoverrækkelse U11 og U12 Aktiviteter Besøg AL s stand, gæt bolde og vind eller få en snak om alt fra lønkonti til realkreditlån. Speedcage

Læs mere

I NUGF Viborg spiller vi sammen

I NUGF Viborg spiller vi sammen Program F-SPORT TOP CUP Stævneprogram I NUGF Viborg spiller vi sammen VELKOMMEN NUGF Boldklub og U8 teamet samt sponsorer byder velkommen til 1. udgave af: F-SPORT TOP CUP. 25. maj 2013 Vi ser frem til

Læs mere

Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017

Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017 Boldklubben B1908 U10 Byder velkommen til Bone s Cup Amager 2017 26/8-2017 Info omkring regler: Banestørrelsen Længde 40 meter x Bredde 30 meter. Banerne er markeret med farvede toppe i hjørnerne Boldstørrelse

Læs mere

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018

U11 Årgang Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 U11 Årgang 2007 Velkommen til AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 4. runde 25.03.2018 AB Tårnby Vinter Cup 2017/2018 Kære Vinter Cup spillere, trænere og forældre. Så er vi nået til fjerde og sidste runde af

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 s BANER 8. 9. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2013 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det første Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

U6 - U7 3 mands kampe

U6 - U7 3 mands kampe U6 - U7 3 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de yngste Vi er glade for at kunne byde de yngste årgange velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne. Det er vigtigt

Læs mere

Sommer Cup 16.. august

Sommer Cup 16.. august U11 8 mands kampe Sommer Cup 16.. august ugust 2014 Velkommen til de ældste Vi er glade for at kunne byde de ældste drenge velkommen til, for nogens vedkommende, deres første stævne med 8 mands fodbold.

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 20 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM

NYBOLIG Invitationsstævne STÆVNEPROGRAM NYBOLIG Invitationsstævne lørdag den 5. august & søndag den 6. august 0 STÆVNEPROGRAM side af 5 Velkommen til Rosenhøj Invitationsstævne lørdag 5. august & søndag 6. august 0. Rosenhøj invitationsstævne

Læs mere

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM

KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE. Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM KASTRUP BOLDKLUBS 30 ÅRS JUBILÆUMSSTÆVNE Fredag den 16. maj, lørdag 17. maj & søndag 18. maj 2014 STÆVNEPROGRAM Kastrup Boldklubs jubilæumsstævne er planlagt for at sikre et breddestævne for alle drenge

Læs mere

GFK VINTERFERIE CUP 2014. Glostrup Fodbold Klub og vores sponsor Select Sport byder velkommen til Vinterferie CUP 2014.

GFK VINTERFERIE CUP 2014. Glostrup Fodbold Klub og vores sponsor Select Sport byder velkommen til Vinterferie CUP 2014. GFK VINTERFERIE CUP 2014 Glostrup Fodbold Klub og vores sponsor Select Sport byder velkommen til Vinterferie CUP 2014. Stævnet afholdes i Glostrup Hal 2 & 3 Stadionvej 80. 2600 Glostrup. Mød op i god tid,

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 21 og 22 januar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012

Stævneprogram. Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Stævneprogram Kalles Kaffe Cup 2012 Den 8. 9. september 2012 Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Parkering... 2 Stævnekontor... 2 Stævneregler... 2 Fair Play... 3 Betaling... 4 Omklædning... 4 Overhold

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018

HIF Medaljestævne U6 U marts 2018 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 17-18 marts 2018 Side 2 Praktisk information Spillested U6 U7 U8 i Dansborghallen, Sollentuna Allé 2, 2650 Hvidovre. U9 A, B og C i Frydenhøjhallen, Egevolden 106C, 2650

Læs mere

Løve Cup 2016. Program. Løve Cup 2016. Velkommen til Løve Cup 2016. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold.

Løve Cup 2016. Program. Løve Cup 2016. Velkommen til Løve Cup 2016. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold. Løve Cup 2016 fredag d. 22. april-søndag d. 24. april Program Velkommen til Løve Cup 2016. Vi glæder os til nogle hyggelige dage med fairplay og flot fodbold. Med sportslig hilsen, Stævneledelsen Løve

Læs mere

U10 Årgang 2007 AB Tårnby VinterCup 2016/ runde

U10 Årgang 2007 AB Tårnby VinterCup 2016/ runde U10 Årgang 2007 AB Tårnby VinterCup 2016/2017 4. runde 14.01.2017 Velkommen til 4. og sidste runde i AB Tårnby VinterCup Allerførst vil vi gerne ønske alle et rigtig godt nytår. Vi håber, at I er kommet

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2015. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2015 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 5 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 6 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U december 2017

HIF Medaljestævne U6 U december 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 9-10 december 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2015 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august ÅRETS BREDDEKLUB Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte. Parkering og trafik

Læs mere

St. Bededags Cup 2011

St. Bededags Cup 2011 Næstved IF Fodbold Velkommen... 3 Salg af DiBa flag... 5 Præmiesponsorer til DiBa flag... 7 Cafe Niffen... 9 Stævneregler... 10 Ankomst... 10 Omklædning... 10 er... 10 resultat... 11 Semifinaler og r...

Læs mere

Taastrup FC. Sommerstævne 2011. Opdatering: ændrede planer for U-9 Piger 5m, U-9 Drenge 7m,U-11 Drenge 5m og 7m, U-12 Drenge 7m

Taastrup FC. Sommerstævne 2011. Opdatering: ændrede planer for U-9 Piger 5m, U-9 Drenge 7m,U-11 Drenge 5m og 7m, U-12 Drenge 7m Taastrup FC Sommerstævne 2011 Opdatering: ændrede planer for U-9 Piger 5m, U-9 Drenge 7m,U-11 Drenge 5m og 7m, U-12 Drenge 7m Program for Lørdag d. 13. og Søndag d. 14. august 2011 WWW.TaastrupFC.com Sådan

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 4 december 2016 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

Velkommen til 24Sport Cup 2016

Velkommen til 24Sport Cup 2016 Velkommen til 24Sport Cup 2016 Afholdes den 11-12 juni 2016 Hos B73 Slagelse Parkering Da vi bliver rigtig mange på samme tid, bedes i respektere naboerne i området, og kun parkere de tilladte steder.

Læs mere

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information

HIF Medaljestævne. U6 U9 27 oktober Praktisk information Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 27 oktober 2019 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og ved Hvidovre

Læs mere

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017

HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 28 oktober 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren og

Læs mere

KAMPPROGRAM. 30. april - 1. maj 2016. U6 U13 Piger og Drenge

KAMPPROGRAM. 30. april - 1. maj 2016. U6 U13 Piger og Drenge 6 KAMPPROGRAM 30. april - 1. maj 2016 U6 U13 Piger og Drenge Nybolig Palle Ørtoft Hasseris Hasserisvej 137 9000 Aalborg Tlf. 9816 2300 John F. Kennedys Plads, 9000 Aalborg OBS: Programmet kan hentes på

Læs mere

Fremad Valby Cup 2014

Fremad Valby Cup 2014 Fremad Valby Cup 2014 Lørdag - Søndag d. 14-15 Juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første

Læs mere

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser

Side 1. HIF Medaljestævne. U6 U december Sponsorer. Hvidovre IF drengeafdeling. Stævne sponser Side 1 HIF Medaljestævne U6 U9 15-16 december 2018 Sponsorer Hvidovre IF drengeafdeling Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentuna allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der

Læs mere

Spilleregler for 3-mands fodbold

Spilleregler for 3-mands fodbold Spilleregler for 3-mands fodbold 1 Banestørrelsen Idealstørrelse 13 meter x 21 meter. 2 Målstørrelse Idealstørrelsen for målene er 1 X 1,5 meter. 3 Boldstørrelse Der benyttes boldstørrelse 3. 4 Spillernes

Læs mere

DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE WWW.DBUKOEBENHAVN.DK

DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE WWW.DBUKOEBENHAVN.DK DBU KØBENHAVN BØRNESTÆVNER WWW.DBUKOEBENHAVN.DK DBU KØBENHAVN EN DEL AF NOGET STØRRE INDHOLD 03 Introduktion DBU København og medlemsklubberne skal i fællesskab skabe de bedste rammer om DBU Københavns

Læs mere

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB

JB CUP 2016 JÆGERSBORG BOLDKLUB. Lørdag den 13. august og søndag den 14. august ÅRETS BREDDEKLUB JB CUP 2016 Lørdag den 13. august og søndag den 14. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB 1 VELKOMMEN JB CUP 2016 Praktiske detaljer Spillested Jægersborg Boldklub, C. L. Ibsensvej 70, 2820 Gentofte.

Læs mere

Kampleder 7- og11 mands

Kampleder 7- og11 mands Spilleregler for 7:7 rækker (For U-10 Drenge, U-11 Piger, U-11 Drenge, U-12 Piger, U-12 Drenge) Se regler her Banestørrelsen Længde min. 50 meter max. 68 meter. Bredde min. 36 meter max 56 meter. Idealstørrelse

Læs mere

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse

Sådan gør du: Turneringsstruktur Hvad får man? Krav for deltagelse Sådan gør du: Du har modtaget en 4-cifret kode i e-mailen fra Bet25. Den kode skal du dele ud til dine 6 holdkammerater, som de skal taste ind på deres Bet25-konto under menuen, som vist på billedet: Turneringsstruktur

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 19 november 2016 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2013

KB MIKRO CUP FORÅR 2013 KB MIKRO CUP FORÅR 2013 Lørdag og søndag d. 20.-21. April 2013 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

Store Bededags Cup 2016

Store Bededags Cup 2016 Store Bededags Cup 2016 Næstved IF Fodbold Version 6 Cup 2016 Versionsopdatering - version 1... 3 Velkommen til s Cup i Næstved... 4 Salg af flag... 5 Præmiesponsorer til Mærk Næstved flag... 7 Café Niffen

Læs mere

Kære deltager til B1973 s Micro Cup 2016

Kære deltager til B1973 s Micro Cup 2016 Kære deltager til B1973 s Micro Cup 2016 I har valgt at deltage til årets sjoveste stævne, nemlig B1973 s Micro Cup stævne, og det er vi utroligt stolte af. Vi har, efter vores erfaring, valgt at udsende

Læs mere

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV

Valby Cup Lørdag-Søndag d April. Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Valby Cup 2013 Lørdag-Søndag d. 13-14 April Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Ankomst: Ved ankomst skal holdet foretage indtjekning hos stævnekontoret senest 30 minutter før første kamp,

Læs mere

Brøndby Vinter IndeCup

Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Vinter IndeCup Brøndby Hallen 28. januar 2017 Velkommen... 3 Spilleregler... 3 Antal spillere:... 3 Kamp varighed:... 3 Opstilling... 3 Puljer og spilletider... 4 U8 9 hold... 4 U9 C rækken 5 hold...

Læs mere

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse

Velkommen til. Slagelse Cup Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Velkommen til Slagelse Cup 2017 Afholdes den 9-10 december 2017 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag den 9 dec. 2017 kl. 09:00 til 17:30 Søndag den 10 dec. 2017 kl. 08:30 til

Læs mere

HIF Medaljestævne FUTSAL

HIF Medaljestævne FUTSAL Side 1 HIF Medaljestævne FUTSAL U6 U7 25 februar 2017 Side 2 Praktisk information Spillested Hvidovre IF, Dansborghallen, Sollentune allé 2, 2650 Hvidovre. Parkering Der er parkeringspladser lige ved døren

Læs mere

BSI-VIF CUP Kampprogram for d september 2015, I Brøndby Strand IK.

BSI-VIF CUP Kampprogram for d september 2015, I Brøndby Strand IK. BSI-VIF CUP 2015 program for d. 26-27 september 2015, I Brøndby Strand IK. BSI&VIF byder velkommen til BSI-VIF Cup den 26-27 sept. 2015 i BSI Mødetid Adressen: Tybjergparken 12, 2660 Brøndby Strand Alle

Læs mere

bkskjold / nørrebro utd. cup

bkskjold / nørrebro utd. cup Velkommen til bkskjold / nørrebro utd. cup Lørdag d.11. Januar kl. 10:00-19:50 Søndag d.12. Januar Kl. 09:30-20:34 Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208 2200 N Kamp Program BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED

Læs mere

Fremad Valby CUP 2015

Fremad Valby CUP 2015 Fremad Valby CUP 2015 Lørdag søndag d. 6. 7. juni Adresse: Julius Andersens Vej 8, 2450 København SV Kør helt ned for enden af Julius Andersens Vej (baner bag stadion) Parkering: Der må ikke parkeres foran

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 s BANER 14. 15. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2014 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus mesterskab i udefodbold.

Læs mere

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter

SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015. Havdrup Fodbold. www.hgi-fodbold.dk PROGRAM. Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 16. august 2015 Havdrup Idrætscenter Indholdsfortegnelse Velkommen til SuperBrugsen - Havdrup Sommer Cup 2015... 3 Regler for SuperBrugsen - Havdrup

Læs mere

BSF Joma Opstartsstævne August 2014 ----

BSF Joma Opstartsstævne August 2014 ---- BSF Joma Opstartsstævne August 2014 Marbækvej 12, 2750 Ballerup Vi glæder os over, at så mange har valgt at deltage i BSF Joma Cup August 2014! Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

BSF Joma Opstartsstævne Forår 2014

BSF Joma Opstartsstævne Forår 2014 BSF Joma Opstartsstævne Forår 2014 Marbækvej 12, 2750 Ballerup Vi glæder os over, at så mange har valgt at deltage i BSF Joma Cup Forår 2014! Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling af

Læs mere

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten

Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015. Arrangør: IF Hjorten Program for Fodboldstævne 2. pinsedag 25. maj 2015 Arrangør: IF Hjorten Giv fairplay en hånd! Dansk Boldspil-Union (DBU) har i de senere år arbejdet meget målrettet med at integrerer fairplay-principperne

Læs mere

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015

ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 s BANER 20. 21. Juni PROGRAM VELKOMMEN TIL ÅRHUSMESTERSKABERNE I FODBOLD 2015 Fodbold har fornøjelsen af at byde jer velkommen til det andet Århus-mesterskab i udefodbold.

Læs mere

Marienlyst Pige Cup 2012

Marienlyst Pige Cup 2012 Stævneprogram lørdag den 18. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde og lidt sommerfugle i maven at vi kan byde velkommen

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011

Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Hjertelig velkommen til 2. udgave af: Brøndby Sommer Cup 2011 Lørdag den, 25. juni 2011 Søndag den, 26. juni 2011 Velkommen til Brøndby Sommer Cup Mikroput og Poder 2011 Det er os en stor glæde endnu en

Læs mere

KB MIKRO CUP FORÅR 2014

KB MIKRO CUP FORÅR 2014 KB MIKRO CUP FORÅR 2014 Lørdag og søndag d. 19.- 20. April 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere! Ret til ændringer i programmet forbeholdes. 1 Stævneinformation

Læs mere

UNISPORT CUP. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM

UNISPORT CUP. Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM UNISPORT CUP Lørdag den 22. august & Søndag den 23. august 2015 STÆVNEPROGRAM Velkommen til Rosenhøjs Unisport Cup stævne weekenden den 22+23. august 2015. Der er mange frivillige kræfter i gang på sådan

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2015 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads SØNDAG DEN 21 JUNI - hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august

JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august JB CUP 2014 Lørdag den 16. august & Søndag den 17. august JÆGERSBORG BOLDKLUB ÅRETS BREDDEKLUB Drenge U9-2006 - lørdag BK Stefan, Løverne Svogerslev BK1 (X) B1903 Ørnene Jægersborg Hvid Pulje nr. 2 Jægersborg

Læs mere

KB MIKRO CUP EFTERÅR

KB MIKRO CUP EFTERÅR KB MIKRO CUP EFTERÅR 2014 Lørdag og søndag d. 6.-7. September 2014 KB Mikro Cup er støttet af: KJØBENHAVNS ERHVERVSKLUB Program med tider og modstandere Ret til ændringer i programmet forbeholdes. Stævneinformation:

Læs mere

BSF Opstartsstævne 2012

BSF Opstartsstævne 2012 BSF Opstartsstævne 2012 Marbækvej 12, 2750 Ballerup Vi glæder os over, at så mange har valgt at deltage i BSF Opstartsstævne 2012! Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling af kampene og

Læs mere

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015

VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 KAMPPROGRAM SPILLERÆKKER: VELKOMMEN TIL MINI SKAW CUP 2015 U6 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U7 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U8 / 5 mands, pige og drenge (max. 8 spillere) U9

Læs mere

Blockbuster Cup 8. Maj 2016

Blockbuster Cup 8. Maj 2016 På vegne af Blockbuster vil vi hos AB Tårnby gerne byde jer alle velkommen til Blockbuster Cup 2016. AB Tårnby har to træningsanlæg og bemærk at stævnet afvikles på Vestamager idrætsanlæg på Ugandavej

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP. Den 21.-22. september 2013

KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP. Den 21.-22. september 2013 KAMPPROGRAM Rev.2 GLADSAXE CUP Den 21.-22. september 2013 Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Velkommen...2 Mødetid og betaling...3 Præmier...3 Spilleregler...3 Rækken U-7 A - Lørdag...4 Rækken U-7 BC - Lørdag...5

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Rema 1000 Marienlund Pige Cup 2014 Stævneprogram Lørdag og søndag den 16-17. august 1 Rema 1000 Pige Cup 2014 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Rema 1000 Pige Cup 2014 Praktiske

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI, hvor der bliver rigtig gang i den. Der deltager

Læs mere

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018

BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 20. 21. JANUAR BRØNDBY FUTSAL CUP 2018 Velkommen til vores første udgave af futsal cup i Brøndby Vi glæder os rigtig meget til at tage i mod jer lørdag d. 20. og søndag d. 21. januar i Brøndby hallen.

Læs mere

BØRNETURNERING FORÅR 2012

BØRNETURNERING FORÅR 2012 God børnetræning Et godt fodboldmiljø sikrer, at... så mange som muligt, så længe som muligt, får adgang til miljøer, som har betydning for deres udvikling. Klubberne skal skabe gode fodboldmiljøer, hvor

Læs mere

Nytårscup 2017 Lørdag d Søndag d Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208, 2200 København N. Kampprogram Version 6

Nytårscup 2017 Lørdag d Søndag d Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208, 2200 København N. Kampprogram Version 6 Nytårscup 2017 Lørdag d. 7.1 - Søndag d. 8.1.17 Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208, 2200 København N Kampprogram Version 6 Velkommen til BK Skjold/Nørrebro United Nytårscup 2017 Det er med stor fornøjelse,

Læs mere

UNISPORT CUP. Lørdag den 27. august & Søndag den 28. august 2016 STÆVNEPROGRAM

UNISPORT CUP. Lørdag den 27. august & Søndag den 28. august 2016 STÆVNEPROGRAM UNISPORT CUP Lørdag den 27. august & Søndag den 28. august 2016 STÆVNEPROGRAM Velkommen til Rosenhøjs Unisport Cup stævne weekenden den 27+28. august 2016. Der er mange frivillige kræfter i gang på sådan

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

BSF Joma Opstartsstævne Forår 2015

BSF Joma Opstartsstævne Forår 2015 BSF Joma Opstartsstævne Forår 2015 Marbækvej 12, 2750 Ballerup Vi glæder os over, at så mange har valgt at deltage i BSF opstartsstævne, april 2015! Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling

Læs mere

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017

Sportsgear CUP Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 Sportsgear CUP 2017 Lørdag den 2. september og søndag den 3. september 2017 På vegne af Orient Fodbold og Sportsgear byder vi hermed spillere, trænere, forældre, venner m.m. velkommen til Sportsgear Cup

Læs mere

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC

Solrød Sport CUP, Herstedøster IC og Herstedøster IC har hermed fornøjelsen at indbyde til den 18. udgave af Solrød Sport CUP, Herstedøster IC den 5-6-7. september 2014 Solrød Sport CUP, Herstedøster IC afvikles med udgangspunkt i DBU

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 OPDATERET 06.05.2018 KUN ÆNDRING I U7 PULJEOVERSIGT Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2018 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er

Læs mere

GREVE GOAL SHOW 2018

GREVE GOAL SHOW 2018 GREVE GOAL SHOW 2018 Program for indendørs fodboldstævne Lørdag 10. februar 2018 - er afviklet Søndag 11. februar 2018 Greve Idræts Center Lillevangsvej 88 2670 Greve Version 10/2-2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016

Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Velkommen til Middelfart Sparekasse CUP 2016 Hedensted IF og Majfesten vil gerne sige mange tak for jeres deltagelse i vores årlige børnestævne. Vi er meget glade for at så mange har fundet vej til Hedensted,

Læs mere

LITE-HOUSE.DK CUP 2012 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK

LITE-HOUSE.DK CUP 2012 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK LITE-HOUSE.DK CUP 2012 STÆVNESPONSOR: LITE-HOUSE.DK Kære klubber, ledere, trænere og spillere Haslev Fodbold Club har i samarbejde med LITE-HOUSE.DK hermed fornøjelsen at byde velkommen til LITE-HOUSE.DK

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa

Kolding Boldklub ERINDRINGSGAVER 0. KLASSE: Erindringsgave til ALLE i 0.klasse fra Smurfit Kappa Kolding Boldklub byder VELKOMMEN til Smurfit Kappa Cup - Skoleturneringen 2016 Vi glæder os meget til at se jer på Mosevej Sportsplads LØRDAG DEN 18 JUNI og SØNDAG DEN 19 JUNI, hvor der bliver rigtig gang

Læs mere

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den 21.-22. juni 2014

KAMPPROGRAM Rev.2. Gladsaxe Cup. Den 21.-22. juni 2014 KAMPPROGRAM Rev.2 Gladsaxe Cup Den 21.22. juni 2014 Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen... 2 Mødetid og betaling... 3 Præmier... 3 Spilleregler... 3 Dommere... 3 Rækken U7 A Lørdag Revision 2...4

Læs mere

Årgang 2007 Futsal stævne 7. marts 2015

Årgang 2007 Futsal stævne 7. marts 2015 U8 Årgang 2007 Futsal stævne 7. marts 2015 Velkommen til Buy Dubai LLC. futsal stævne. Vi vil gerne starte med at takke jer for den interesse I har vist for dette stævne. Det er ganske overvældende at

Læs mere

VELKOMMEN CUP bkskjold nørrebro united BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED

VELKOMMEN CUP bkskjold nørrebro united BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED VELKOMMEN bkskjold nørrebro united CUP 2016 Lørdag d.12. November kl. 10:00-20:00 Søndag d.13. November Kl. 09:00-20:30 Kamp Program version2 11.11.2016 Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208 2200 N BOLDKLUBBEN

Læs mere

Dalby Mølle Pokal STÆVNEPROGRAM. 30. maj - 31. maj 2015. Dalby Stadion Dalbyvej 118. 6000 Kolding

Dalby Mølle Pokal STÆVNEPROGRAM. 30. maj - 31. maj 2015. Dalby Stadion Dalbyvej 118. 6000 Kolding Dalby Mølle Pokal STÆVNEPROGRAM 30. maj - 31. maj 2015 Dalby Stadion Dalbyvej 118. 6000 Kolding DALBY INDHOLD Velkommen 3 Betaling 3 Praktiske bemærkninger 3 Omklædning 3 Regler 4 Oversigtskort 5 Vores

Læs mere

Lørdag og søndag den 27.-28. August 2011 Turneringsprogram. FB Rotary Cup 2011

Lørdag og søndag den 27.-28. August 2011 Turneringsprogram. FB Rotary Cup 2011 FB Rotary Cup Lørdag og søndag den 27.-28. August 2011 Turneringsprogram FB Rotary Cup 2011 Side 1 af 36 Velkommen til FB Rotary Cup 2011 Frederiksberg Boldklub er stolte over at kunne byde jer velkommen

Læs mere

Præsenterer B93 UnikBolig Cup august

Præsenterer B93 UnikBolig Cup august & Præsenterer B93 UnikBolig Cup 2015 15-16. august VELKOMMEN TIL B93 UnikBolig Cup 2015 B.93 er en af Danmarks største og mest vindende fodboldklubber. Klubben er kendt for sin årelange tradition med at

Læs mere

Herfølge Sommer Cup 2015

Herfølge Sommer Cup 2015 2015 15. & 16. AUGUST 2015 KAMPPROGRAM HERFØLGE BOLDKLUB indbyder til HERFØLGE SOMMER CUP d. 15.-16. august 2015. Stævnet afvikles som udendørsstævne i Herfølge Boldklub, Vordingborgvej 124, 4681 Herfølge.

Læs mere

Stævneprogram for Tårnby FF Guld Cup

Stævneprogram for Tårnby FF Guld Cup Stævneprogram for Tårnby FF Guld Cup 22. og 23. april 2017 Velkommen til Tårnby FFs børnestævne. Kære trænere, ledere og forældre. Velkommen til en forhåbentlig god dag på Vestamager Idrætsanlæg, som I

Læs mere

Velkommen til Vodskov Cup 2016

Velkommen til Vodskov Cup 2016 Velkommen til Vodskov Cup 2016 Vodskov IF byder velkommen! Weekenden den 25.-26. juni Alle deltagende klubber ønskes velkommen til vores stævne Vodskov Cup 2016, der i år afvikles for 14. gang på Vodskov

Læs mere

NYTÅRS CUPPEN bkskjold nørrebro united. Velkommen til BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED

NYTÅRS CUPPEN bkskjold nørrebro united. Velkommen til BOLDKLUBBEN SKJOLD NØRREBRO UNITED Velkommen til bkskjold nørrebro united Lørdag d.09. Januar kl. 10:00-18:00 Søndag d.10. Januar Kl. 09:30-18:24 Kamp Program version2 06.01.2016 Nørrebro Hallen Nørrebrogade 208 2200 N BOLDKLUBBEN SKJOLD

Læs mere

Turneringsprogram. FC Nordsjælland & Farum Boldklub Lagkagestævne 2014

Turneringsprogram. FC Nordsjælland & Farum Boldklub Lagkagestævne 2014 Turneringsprogram FC Nordsjælland & Farum Boldklub torsdag den 29. maj 2014 - Kristi Himmelfartsdag Med FC Nordsjælland som partner har Farum Boldklub hermed fornøjelsen at indbyde til lagkagestævne for

Læs mere

Blåt område = Parkering

Blåt område = Parkering 150 Overblik over hele området Indkørsel til B73 P 10 12 13 14 Vejarbejde 11 9 1 2 3 5 8 6 7 4 15 16 Blåt område = Parkering = Stævnekontor Oversigt 3- og 5-mands baner ved klubhus Bane 4 Bane 7 Bane

Læs mere

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse

Velkommen til. Bagger Låse&Alarm Cup Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Velkommen til Bagger Låse&Alarm Cup 2016 Hovedsponsor Bagger Låse&Alarm, Ndr. Ringgade 70B, 4200 Slagelse Afholdes den 26-27 november 2016 Vesthallen i Slagelse Praktiske informationer Spilledage: Lørdag

Læs mere

Velkommen til Brøndby Microcup 2014

Velkommen til Brøndby Microcup 2014 Velkommen til Brøndby Microcup 2014 Vi glæder os over, at over 100 hold deltager i Brøndby Microcup 2014 Det er vigtigt, at vi alle er positive omkring afvikling af kampene og respekterer dommerne samt

Læs mere

09. samt 16. - 17. januar

09. samt 16. - 17. januar 09. samt 16. - 17. januar 2016 44. sæson I samarbejde med vores sponsorer har vi fornøjelsen, for 44. gang at arrangerer indefodboldturnering for skolerne i Strandby, Aalbæk og Skagen. Resultater, billeder

Læs mere

B1973 Micro Cup 2014

B1973 Micro Cup 2014 B1973 Micro Cup 2014 B1973 Micro Cup 2014. Spilledato: Søndag den 14. september 2014. Parkering: Ved B1973 s baner er der en parkeringsplads, hvor der desværre ikke vil være plads til alle. I stedet anbefales

Læs mere