Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker"

Transkript

1 Gode apps til børn

2 Forord I denne folder har vi forsøgt at samle en god blanding af sjove og lærerige apps til glæde for både børn og voksne. Folderen indeholder apps til både Android tablets (Google Play) og ipad (App Store). Appsene er inddelt i vejledende aldersgrupper, men børn er forskellige, så prøv jer frem og fortvivl ikke - der er masser af gode apps til lige netop jeres barn. Vi anbefaler, at du sikrer din ipad eller tablet således at børnene ikke kan lave in app-køb.* I den forbindelse har vi samlet en række gode råd og fifs, til hvordan du bedst sikrer dig. Se bagsiden af denne folder. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker *in app-køb link/reklamer inde i spillet man kan klikke på og sendes derfra videre til et evt. tilkøb. Se også apps.skoleitesbjerg.dk

3 For de mindste 0-2: Soundtouch el. Soundtouch Lite - Fantastisk app for de helt helt små, hvor der er tegninger og billeder af dyr, køretøjer, musikinstrumenter og meget mere. Fungerer som en pegebog. Appen er oversat til 32 sprog, heriblandt dansk. Google Play og App Store. Gratis i Liteversionen. Fuld version 32 kr. Itsy Bitsy Spider fra Duck Duck Moose Duck Duck Moose laver farverige og sjove apps over kendte børnesange og meget mere. Desværre er de ikke oversat til dansk, men man kan slå sangen fra, så det kun er musikken, man kan høre. I samme genre findes Old MacDonald og Wheels on the Bus fra samme udvikler. Google Play og App Store. Ca. 11 kr. Puslespillet fra Fusentasterne Sjove og udfordrende puslespil for de mindste. God til at træne finmotorik og fylder mindre end eks. træpuslespil. Et lignende spil er Børnepuslespil fra Tailmind. Her er sværhedsgraden lidt lavere og barnet belønnes med lyde og animationer, når puslespillet er komplet. App Store. 13 kr. Lego Duplo Food LEGO leverer som regel nogle gode apps og denne er ikke en undtagelse. Appen viser med blinkende omkreds, hvor børnene kan trykke. Den grafiske enkelthed og glade farver virker tiltrækkende. Google Play og App Store. Gratis. Finger Works Pro af Daniel Newman Meditativ app. Det er ligesom at tegne streger i sand. Selv voksne lader sig fange af denne flotte app med afslappende musik. Den er god til at lære børnene finmotorik idet antal af fingre og bevægelser styrer figurerne man får skabt. App Store ca. 13 kr.

4 For de lidt større 1-3: Bamba Burger fra Mezmedia Der er mange timers sjov i denne App. Lav din egen burger, bland din egen sodavand og skær dine egne fritter. Betal ved kassen og få en overraskelse med! Bamba Burger er et sjovt spil for børnene. I samme kategori og fra samme udvikler finder man Bamba Ice-cream og Bamba Pizza. App Store. Gratis LEGO Junior Create & Cruise - Genialt køre- og byggespil. Barnet styrer en legobil og skal samle guldmønter sammen. Når alle mønterne i en bane er samlet, får man byggedele til nye køretøjer med forskellige egenskaber. Selv hvis det ikke lykkedes at samle mønter nok, får man en overraskelse i hver bane. Der er masser af god underholdning i denne app. Google Play og App Store. Gratis. LEGO DUPLO TRAIN Har du en lille togfører derhjemme? Så er dette appen til jer. Den er enkel med sjove detaljer og små sjove puslespil undervejs. Holdbarheden er ikke overvældende, men appen er gratis. Google Play og App Store. Gratis. Toca Doctor Virtuel læge-leg for de lidt større. Der er mange sjove minispil i dette spil, som lærer børnene lidt om kroppens forskellige funktioner på en sjov måde. Appen er visuelt lækker med et lidt andet udtryk end man er vant til fra Toca Boca. App Store 19 kr. Bugs and Buttons 2 Uendeligt mange muligheder i denne fine app med mange minispil. Alt fra små racerspil til sorteringsspil. Genialt til at lære børnene om farver, insekter mm. Og så selvfølgelig at finde Morty! Flot grafik gør den til noget helt særligt. Google Play ca. 17 kr. App Store 19 kr.

5 For de større 4-6 år: Læselopperne fra ABCity Hjælp Iris med at få Spillopperne i de rigtige kasser ud fra bogstaverne på deres trøjer. De er hurtige og frække. Spillet har en progressiv sværhedsgrad og lærer børnene om bogstav-, tal- og symbolgenkendelse på en sjov og underholdende måde. App Store. Gratis i de første seks niveauer. Mulighed for tilkøb af resten af niveauerne for 13 kr. Toca Band fra Toca Boca - Der er mange timers underholdning og læring i denne utraditionelle app. Børnene lærer om forskellige tonelejer og instrumenter og kan hurtigt få sammensat deres egne musiknumre. Pas på, det er en ørehænger. App Store 19 kr. Toca Builders Sjovt og innovativt byggespil. Ved første indtryk kan det virke lidt svært og uoverskueligt at gå i gang med, men man fanger hurtigt, hvordan de forskellige figurer hver især kan bruges til at bygge huse, male dem og rive dem ned igen. Google Play og App Store 19 kr. Pixeline Stjernehotellet Opbyg og administrer dit eget hotel. Tjen penge når gæsterne betaler og ved at spille minispil på Solø. Spillet er mest henvendt til de ældste i aldersgruppen, men kan også spilles af yngre børn sammen med mor eller far. App Store. Gratis med mulighed for tilkøb. Pettsons Inventions 2 fra Filimundus - Er der en lille opfinder gemt i maven eller elsker barnet puslespil? Så er dette appen for jer. Lavet i samme flotte streg som Peddersen og Findus bøgerne er denne app utroligt flot og samtidig fuld af udfordringer både for børn og voksne. Google Play og App Store ca. 13 kr.

6 Kendte universer: Kendte universer er spil baseret på eksempelvis kendte børnefigurer eller verdener og hvor appsene indeholder mange spil og muligheder. Rasmus Klump fra Egmont Rasmus Klump er en omfattende app, der indbyder til mange timers leg og spil for børnene. Appen er som udgangspunkt gratis og inde i appen, kan man tilkøbe film og musik og låse op for flere niveauer i spillene. Det er ikke nødvendigt at tilkøbe for at få glæde af appen. Google Play og App Store. Gratis med mulighed for tilkøb. Cirkeline fra Tomas Landgreen Cirkeline er stor nostalgi for mange forældre, men hun er evigt relevant. Denne app er, ligesom Rasmus Klump, gratis med mulighed for tilkøb inde i appen. Der er mulighed for at spille musik, tegne, lave fyrværkeri, lege påklædningsdukke, spille vendespil, se Cirkeline og meget mere. App Store. Gratis med mulighed for tilkøb. Ramasjang Spændende og flot app, der indeholder spil med Bamse og Kylling, Hr. Skæg og Oline. Dermed henvender den sig til både de helt små og de lidt større børn. Er ipad eller tablet koblet på internettet, er det også muligt at se programmer fra Ramasjang i appen. Google Play og App Store. Gratis. Hokus pokus Alfons Åberg fra Hyper Games Bygget over Alfons Åberg filmen er denne app fyldt med små filmklip fra filmen, små stykker af filosofisk viden for børn og små opgavespil, der hjælper dig videre i dit byggeri af din træhule. Det er Martin Brygmanns fantastiske stemme der guider spilleren. Google Play og Apps Store. 25 kr.

7 Bøger: Cirkeline bliver til fra Rosinante og Co. Historien om hvordan Cirkeline blev til og hvordan hun blev bedste venner med Frederik og Ingolf. App Store. 19 kr. Kender du Pippi Langstrømpe? Fra Gyldendal - læs historien om Pippi der flytter ind i Villa Villekulla og møder Tommy og Annika og alle de andre fantastiske karakterer, fra Pippis univers. Der er sjove interaktive overraskelser i denne bog app. App Store. 39 kr. Brandbilen udgivet af Rosinante og Co. En oplagt app for alle børn der er glade for køretøjer. Læs selv op eller lad appen gøre det. Der er beskrivelser af alle køretøjerne og man kan høre de forskellige udrykningslyde til stor begejstring for børnene. Flotte klare billeder. App Store 19 kr. Da lille Madsens hus blæste væk af Jakob Martin Strid fra Gyldendal. Populær hos alle børn og denne er ikke en undtagelse. Madsens hus blæser væk i en storm og dette udløser en helt række af uforudsigelige og skæve hændelser. Læs selv op eller lad appen gøre det med Lars Thiesgaards stemme. App Store 39 kr. Cykelmyggen Egon af Flemming Quist Møller udgiver Gyldendal En god klassiker i app form. Læs selv eller lad dit appen gøre det for dig. Martin Brygmann er oplæseren, hvilket i sig selv gør bogen værd at høre. App Store 39 kr. Fagtesangbogen fra Claus Marcuslund - Nu kan du altid være med på fagtesangene dit barn lærer i vuggestue eller børnehave. Alle de gode kendte fagtesange med video og musik til. Du kan også lave dine egne videoer og dele dem med andre. Google Play og App Store. Gratis med to sange. Sangpakke 32 kr.

8 Sådan sikrer du Ipad en: Gå ind under indstillinger 1. Tryk på generelt 2. Vælg en kode, du kan huske og tast den to gange 3. Tryk på Slå begrænsninger til 4. Nu kan du vælge de ting, du synes, barnet ikke skal have adgang til. 5. For at forhindre sletning af apps, går du i itunes, så Installering og så Sletning. Du kan til enhver tid slå begrænsninger fra igen ved hjælp af din valgte kode. Sådan sikrer du din android tablet: 1. Åbn appen Google Play Butik. 2. Tryk på Menu > Indstilinger (menuikonet varierer, alt efter hvilken enhed du har). 3. Under Brugerstyring skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Adgangskode Brug adgangskode til at begrænse køb. 4. Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om den. Hvis afkrydsningsfeltet Adgangskode allerede er markeret, er adgangskodebeskyttelse blevet tilføjet på din konto. Efter du har markeret afkrydsningsfeltet Adgangskode, vil du blive bedt om at indtaste din adgangskode, før du foretager dit næste køb i Google Play. Når du er logget ind på din konto, vil du kunne foretage køb i Google Play i 30 minutter, uden at skulle indtaste din adgangskode igen. Efter 30 minutter eller mere, vil du blive bedt om at logge ind på din konto igen for at foretage køb i Google Play. 2. udgave 2014

Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker

Forord. God fornøjelse! Esbjerg Kommunes Børnebiblioteker Gode apps til børn Forord I denne folder har vi forsøgt at samle en god blanding af sjove og lærerige apps til glæde for både børn og voksne. Folderen indeholder apps til både Android tablets (Google Play)

Læs mere

Odense Centralbibliotek. Gode apps til børn

Odense Centralbibliotek. Gode apps til børn Odense Centralbibliotek Gode apps til børn Apps til de mindste skæg og ballede, men også læring Både AppStore og Google Play vrimler med apps til de mindste - lige fra de mindre gode apps til de helt fantastiske.

Læs mere

Dit barns sprogudvikling år. et fælles ansvar

Dit barns sprogudvikling år. et fælles ansvar Dit barns sprogudvikling - 0-3 år et fælles ansvar Udviklende sprogmiljø Ved du, at dit barn ved fødslen: allerede har arbejdet med sprog i flere uger? kan skelne mellem forskellige sproglyde? Ved du,

Læs mere

Katalog over apps. Anmeldelse af APPS, som vi bruger i vores pædagogiske praksis i Daginstitution Brædstrup.

Katalog over apps. Anmeldelse af APPS, som vi bruger i vores pædagogiske praksis i Daginstitution Brædstrup. Katalog over apps Anmeldelse af APPS, som vi bruger i vores pædagogiske praksis i Daginstitution Brædstrup. 1 Beskrivelse af katalog Dette katalog indeholder de apps vi arbejder med i hverdagen i Daginstitution

Læs mere

Digital leg og gode apps i Dagplejen

Digital leg og gode apps i Dagplejen Digital leg og gode apps i Dagplejen Idéer til lege og apps med ipad for 0-3 årige Denne pjece er vores bud på digitale lege og gode apps, til de 0-3 årige. Du finder her inspiration til at komme igang

Læs mere

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2 Apotekets app Medicinhusker Guide - version 2 1 Om Medicinhusker App en kan hentes gratis til iphone og ipad i App Store og til Android smartphones i Google Play Butik. Det kræver ikke internetforbindelse

Læs mere

Tema. Sprog og leg. 12 Apps. til Ipad for børn 0-11 år

Tema. Sprog og leg. 12 Apps. til Ipad for børn 0-11 år Tema Sprog og leg 12 Apps til Ipad for børn 0-11 år Apps til børn er en jungle, og det kniber ofte med kvaliteten. En god børne-app skal både være underholdende og enkel, ellers mister barnet hurtigt interessen.

Læs mere

Apps anvendt i et rehabiliterende perspektiv til børn og unge

Apps anvendt i et rehabiliterende perspektiv til børn og unge Apps anvendt i et rehabiliterende perspektiv til børn og unge Teknologikonferencen 2013 1 Agenda Vigtige indstillinger Indstillingsmuligheder Nye muligheder med IOS 7 Gennemgang af apps Diverse apps til

Læs mere

Kreativ leg og læring med ipad

Kreativ leg og læring med ipad Kreativ leg og læring med ipad Ideer til aktiviteter for børn og forældre Samlet og bearbejdet af Lone Adamsen Lone Adamsen Kreativ leg og læring med ipad Ideer til aktiviteter for børn og forældre Udgiver:

Læs mere

COBOSTORIES OPLÆG TIL KURSUS

COBOSTORIES OPLÆG TIL KURSUS 1 OPLÆG TIL KURSUS 2 NÅR BØRN LEGER MED I BØRNEHAVER OG INDSKOLING Børn bruger oceaner af tid på tablets fordi de rummer sjove lege- og læreuniverser fyldt med fortællinger. De leger individuelt, udfordrer

Læs mere

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL

Hold styr på aftalerne på både pc og mobil VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN 4. DEL VELKOMMEN TIL GOOGLE-SKOLEN. DEL I DETTE NUMMER: Opret en ny kalender Lav en kalenderaftale Del din kalender med andre Sådan bruger du flere kalendere på én gang GRATIS 0 KR Hold styr på aftalerne på både

Læs mere

Flere gode bøger 6 måneder

Flere gode bøger 6 måneder Flere gode bøger 6 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger Tre små kinesere - og fire andre børnesange Af Dina Gellert Denne bog er del af en

Læs mere

Tema DIALOGISK LÆSNING. 12 billedbøger. der er gode at læse højt og tale om

Tema DIALOGISK LÆSNING. 12 billedbøger. der er gode at læse højt og tale om Tema DIALOGISK LÆSNING 12 billedbøger der er gode at læse højt og tale om w Når vi læser for vores børn er det ofte os der læser og barnet der lytter. Ved dialogisk læsning skaber du et samspil mellem

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN FIRKLØVEREN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Firkløveren,

Læs mere

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord?

Læsefidusen vil gerne lave et ord træ med modsatte ord: tyk tynd, lille stor. Det er svært at finde modsatte ord. Kender du nogle modsatte ord? 1 LÆSEFIDUSENS ORDSKOV Som supplement til elevhæftet Læsefidusens Ordskov er her en række oplæg. Det er en del af idegrundlaget, at oplæg til nye ordtræer præsenteres gennem en lille fortælling. Her er

Læs mere

Anvendelse af digitale medier i det pædagogiske arbejde

Anvendelse af digitale medier i det pædagogiske arbejde DAGINSTITUTION LANGMARK Anvendelse af digitale medier i det pædagogiske arbejde Inspiration til personale og forældre Udarbejdet af: Gül Fidan Tekman, Lea Beckgård Jensen, Winnie Bisgaard, Betina Kristensen

Læs mere

Apps er tænkt inddelt i en række mapper, så ipad'en bliver overskuelig i anvendelse

Apps er tænkt inddelt i en række mapper, så ipad'en bliver overskuelig i anvendelse Apps er tænkt inddelt i en række mapper, så ipad'en bliver overskuelig i anvendelse ipads anvendes ofte af både børn og voksne og til både voksen- og børneaktiviteter. Dette afspejles i udvalget/de foreslåede

Læs mere

Eksempler på apps til børnebrug i Georgs Æske

Eksempler på apps til børnebrug i Georgs Æske Eksempler på apps til børnebrug i Georgs Æske App til at redigerer film. Man kan tilføje egne videoklip, billeder, tilføje lyd og tekst. Kan læres i samarbejde med en voksen og senere bruges på egen hånd.

Læs mere

2011-12 TJEKTASKEN.NU

2011-12 TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2011-12 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne

Læs mere

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2014 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne er

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA VUGGESTUEN LÆRKEBO KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Vuggestuen Lærkebo, Næringen

Læs mere

Ideer til IT og ipad i dagtilbud

Ideer til IT og ipad i dagtilbud Ideer til IT og ipad i dagtilbud Konkrete forløb sorteret efter læreplanstemaer Samlet og redigeret af Lone Adamsen, ITleg.dk Indhold Forord hvordan bruges denne publikation... 9 Del I Læreplanstemaerne...11

Læs mere

Stav med professor X Lær de store og små bogstaver.

Stav med professor X Lær de store og små bogstaver. WriteReader Ny ipad- app for børn i alderen 4-10 år, lærer børn at læse gennem skrivning. App en er udviklet og testet af folkeskolelære i samarbejde med ledende danske forskere. WriteReader er en ipad-

Læs mere

Tal med dit barn 3-6 år. - gode råd til forældre om sprogstimulering af børn

Tal med dit barn 3-6 år. - gode råd til forældre om sprogstimulering af børn Tal med dit barn 3-6 år - gode råd til forældre om sprogstimulering af børn Dit barns sprog Dit barns sproglige udvikling starter før fødslen og udvikles livet igennem. Når du bevidst bruger sproget i

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på tablet ipad og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på ipad...

Læs mere

Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent

Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent Kirsten Kamstrup, freelance læsekonsulent De små læser Rebild den 4. maj 2011 Gratis på nettet Nettet rummer en uendelighed af muligheder, og mange af dem er gratis Computeren virker ofte meget motiverende

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2013 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne er

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger... 12 AirPlay på

Læs mere

DE DIGITALE MEDIER SOM PÆDAGOGISK REDSKAB I BØRNEHAVEN TAARNBORG

DE DIGITALE MEDIER SOM PÆDAGOGISK REDSKAB I BØRNEHAVEN TAARNBORG 2 INDHOLD DE DIGITALE MEDIER ER KOMMET FOR AT BLIVE!... 4 PÆDAGOGISK REDSKAB... 5 DET INTERAKTIVE GULV... 5 IPAD'EN... 6 DE 6 LÆREPLANSTEMAER ift. DE DIGITALE MEDIER... 7 IT I DAGLIGDAGEN... 10 IPHONE...

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

Nota App på telefonen

Nota App på telefonen Nota App på telefonen I denne vejledning kan du læse om hvordan du henter Nota App til din iphone eller Android smartphone og om hvordan du bruger app'en. Find App'en i App Store eller Google Play. Appens

Læs mere

Artikel vedr. Ipad og computer som pædagogisk redskab til arbejdet med ressourcebørn. Pædagogisk tidsskrift 0-14 nr. 3/2012 Dansk Pædagogisk Forum:

Artikel vedr. Ipad og computer som pædagogisk redskab til arbejdet med ressourcebørn. Pædagogisk tidsskrift 0-14 nr. 3/2012 Dansk Pædagogisk Forum: Artikel vedr. Ipad og computer som pædagogisk redskab til arbejdet med ressourcebørn. Artiklen er publiceret i: Pædagogisk tidsskrift 0-14 nr. 3/2012 Dansk Pædagogisk Forum: Oliver spiller et af sine ynglings

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV på iphone FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på iphone... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 14 FAQ... 16 Kontaktinformation... 18 VELKOMMEN

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 14

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV på telefon iphone og Android. Waoo leveres af dit lokale energiselskab BRUGER GUIDE Waoo Web TV på telefon iphone og Android Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 TV-guide... 6 Bio... 11 Indstillinger...

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET NORDLYS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Børnehuset Nordlys, Grydhøjvej

Læs mere

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne

DET SKER. for børn. Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne DET SKER for børn Januar - juli 2015 Aabenraa Bibliotekerne Sammen med landets børnebiblioteker, DR Ramasjang og DR Ultra, kan børn i Danmark igen i år hjælpe børn rundt i verden ved at gøre gode gerninger.

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets. Waoo leveres af dit lokale energiselskab

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets. Waoo leveres af dit lokale energiselskab QUICK GUIDE Waoo Web TV på Android telefoner og tablets Waoo leveres af dit lokale energiselskab INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på din Android... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 10 Kontaktinformation...14

Læs mere

IntoWords. Dansende bogstaver. Se bogstavlyde. Vokaljagt

IntoWords. Dansende bogstaver. Se bogstavlyde. Vokaljagt IntoWords Læse- og skriveværktøj med oplæsning og ordforslag til dansk og engelsk baseret på teknologien fra det kendte værktøj CD-ORD. Dansende bogstaver Se bogstavlyde Dansende Bogstaver giver barnet

Læs mere

Inspiration til gode bøger under juletræet

Inspiration til gode bøger under juletræet Inspiration til gode bøger under juletræet Ca. 1½-2 år I den alder skal bøgerne være solide, farverige og ikke for store, børnene skal selv kunne tumle dem. David McKee: Elmers farver, Elmers dag, Elmers

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA HUSET PÅ BAKKEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Huset på Bakken, Lindholmvej

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

I denne uge kigger vi på Postkortet en app fra Postnord. Med Postkortet kan du sende personlige postkort med din telefon, og glæde familie og venner.

I denne uge kigger vi på Postkortet en app fra Postnord. Med Postkortet kan du sende personlige postkort med din telefon, og glæde familie og venner. APP #10 Postkortet I denne uge kigger vi på Postkortet en app fra Postnord. Med Postkortet kan du sende personlige postkort med din telefon, og glæde familie og venner. App en er gratis. Start med at downloade

Læs mere

Hjælp dit barn med at lære

Hjælp dit barn med at lære Lidt om dit barns sprog når det er 6 måneder Dit barn viser hvad det føler og gerne vil ved at bruge lyde, ansigtsudtryk og bevægelser. Nogle børn begynder at sige lyde, der ligner ord, som da og ma Dit

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET PÅ TOPPEN KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset på Toppen,

Læs mere

Kom godt i gang. Lærerens guide. Til jeres nye digitale skolebibliotek og læseredskab

Kom godt i gang. Lærerens guide. Til jeres nye digitale skolebibliotek og læseredskab Kom godt i gang Lærerens guide Til jeres nye digitale skolebibliotek og læseredskab Guide til version: ios 1.0.11 Nov. 2016 2 Bogens LIX-niveau Din estimerede læsetid Find en bog Vælg en bog Se din statistik

Læs mere

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard

IT i dagtilbud. Begynder manual VIFIN. Af Elin B. Odgaard IT i dagtilbud Begynder manual Af Elin B. Odgaard VIFIN Indholdsfortegnelse IPad'en og dens dele Sådan ser ipad'en ud - Forsiden Sådan ser ipad'en ud - Bagsiden For at komme igang Hjemmeskærm som funktion

Læs mere

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende:

Apple iphone. For at komme i gang med at bruge icloud på din iphone skal du gøre følgende: Apple iphone Herunder får du en hurtig guide til, hvordan du kommer i gang med at bruge icloud, Dropbox, Onedrive og Google foto-backup-tjeneste på din iphone. icloud: Med icloud får du 5 gigabyte gratis

Læs mere

Hvordan kan I som forældre støtte jeres barns sprogudvikling?

Hvordan kan I som forældre støtte jeres barns sprogudvikling? Hvordan kan I som forældre støtte jeres barns sprogudvikling? Som forældre er I de betydningsfulde voksne, der først og fremmest kan og skal støtte jeres barns sprogudvikling. Derfor er det vigtigt for

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo TV Go PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo TV Go... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo TV Go på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Spørgsmålene kan tages som en fælles klassedebat eller i mindre grupper.

Spørgsmålene kan tages som en fælles klassedebat eller i mindre grupper. Intro Dette emne sætter fokus på: at være udenfor fællesskabet. kontra at være opmærksomme på hinanden. Formål Noget af det, som eleverne på mellemtrinnet er mest bange for, når de er i skole, er at blive

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA SPØRRING BØRNEHUS KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. Idrætsinstitutionen Spørring

Læs mere

Håndbog i mediepædagogik

Håndbog i mediepædagogik Håndbog i mediepædagogik Til hjælp for pædagoger i Daginstitution Dagnæs. Hvorfor bruge medier i institutionen? Børnene er født ind i medieverdenen. Leg og læring ruster børn til en bedre skole start.

Læs mere

Snip, snap, snude, nu er den app ude.

Snip, snap, snude, nu er den app ude. Snip, snap, snude, nu er den app ude www.aakb.dk Garmanns sommer / Stian Hole En digital version af den prisbelønnede billedbog. Vi følger Garmann sommeren før han skal starte i skole, noget han ikke er

Læs mere

(NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN HVAD KAN MAN MED KROPPEN?

(NÆSTEN) SOM I DEN VIRKELIGE VERDEN HVAD KAN MAN MED KROPPEN? HVAD KAN MAN MED KROPPEN? BabyTummel Lene Madsen/LM fysioterapi, Gratis, App Store og Google Play Fysioterapeut Lene Madsen har udviklet denne app, der er en gave til forældre med små børn. Her er gode

Læs mere

Bøger Den Lille Blå Hest og Mariehønen H.C. Andersens Eventyr Hvad siger løven og andre vilde dyr Ellevilde Ellas Sommereventyr Mimbo Jimbo

Bøger Den Lille Blå Hest og Mariehønen H.C. Andersens Eventyr Hvad siger løven og andre vilde dyr Ellevilde Ellas Sommereventyr Mimbo Jimbo Bøger Den Lille Blå Hest og Mariehønen KaareTone, Betaling, App Store Sød, lille fortælling om en mariehøne, der besøger en blå hest. Mariehønen tegner en tegning, der hele tiden udvikler sig. Tegningen

Læs mere

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet

KRISTIAN LANGBORG-HANSEN. Godt i gang med Android tablet KRISTIAN LANGBORG-HANSEN Godt i gang med Android tablet INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto...

Læs mere

På Vej I Skole forberedelse til skole

På Vej I Skole forberedelse til skole På Vej I Skole forberedelse til skole - en vejledning til kommende forældre på Filstedvejens skole. by freepik.com Kære forældre! Vi har i et samarbejde med Vejgaard Østre Skole og distriktets børnehaver

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning

ipad for let øvede, modul 10 ipad og Computer Indledning 040915 ipad for let øvede modul 10 ipad og computer Indledning I dette modul gennemgås, hvordan man kan få en computer og ipad'en til at spille sammen : * Hvordan overføres fotos fra PC til ipad? * Hvordan

Læs mere

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere.

Mobilbarn. Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Guide til mobilbarn Mobilbarn Krav for MobilBarn. Apple-enheder kræver minimum ios 6.0 eller højere. Android-enheder kræver minimum Android 2.3 eller højere. Internet forbindelse via Wifi/3G/LTE. For at

Læs mere

dfluer/ Dansk spilråd: 23 anbefalinger af apps: http://www.danskspilraad.dk/2012/04/16/23-anbefalinger-af-apps-til-iphoneipad/

dfluer/ Dansk spilråd: 23 anbefalinger af apps: http://www.danskspilraad.dk/2012/04/16/23-anbefalinger-af-apps-til-iphoneipad/ Spil på din ipad. En del af jer må have det som jeg har haft det - elsker brætspil men har gået langt uden om pc-osv-spil. Det har min ipad lavet om på. Det sidste år har jeg spillet Wordfeud hver dag

Læs mere

Kom op slå dit barn i en rekord

Kom op slå dit barn i en rekord Fredagsnyt d. 18. maj 2018 Kom op slå dit barn i en rekord Sikke en overskrift det kunne have været, hvis ikke den sidste lille tilføjelse var på. Men selvfølgelig er det en glad invitation til en sjov

Læs mere

Kvik guide: GT-Command Mobile

Kvik guide: GT-Command Mobile GamesOnTrack A/S, Uhresoevej 35, DK 7500 Holstebro, Denmark, www.gamesontrack.com Tel: +45 3070 3777, email: nb@gamesontrack.com, CVR and VAT number: DK 3105 3013 Kvik guide: GT-Command Mobile I version

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON

BRUGER GUIDE. Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON Waoo leveres af dit lokale energiselskab. Er du INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon...

Læs mere

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive

Spil og svar. Journal nr. 13.12.599. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive Journal nr. 13.12.599 Spil og svar Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Spil og svar

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 13

Læs mere

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU

Kære forældre... TJEKTASKEN.NU Kære forældre... 2012 TJEKTASKEN.NU Formålet med denne folder er at gøre forældre opmærksomme på skolens tilbud om, at deres børn kan downloade og bruge udvalgte it-programmer derhjemme. Programmerne er

Læs mere

10 trin til en succesfuld Facebook side

10 trin til en succesfuld Facebook side 10 trin til en succesfuld Facebook side Allerførst vil jeg gerne fortælle dig, hvor fedt jeg synes, det er, at du har downloadet denne E-bog. Det lyder måske lidt selvhøjtideligt, men jeg elsker at dele

Læs mere

Afsluttende opgave for IT inspiratorer 2014-2015 Favrskov kommune

Afsluttende opgave for IT inspiratorer 2014-2015 Favrskov kommune Afsluttende opgave for IT inspiratorer 2014-2015 Favrskov kommune Skrevet af: Louise Frederiksen, Jens Tønnesen og Camilla Lyngbøl Vejleder: Line Skov Hansen Opgaven afleveret: 9/4-2015. Indhold Digital

Læs mere

It-inspirator afsluttende opgave. Betina og Helle Vejleder. Line Skov Hansen. Side 1 af 6

It-inspirator afsluttende opgave. Betina og Helle Vejleder. Line Skov Hansen. Side 1 af 6 It-inspirator afsluttende opgave Betina og Helle Vejleder. Line Skov Hansen Side 1 af 6 Indledning Den digitale medieverden er over os alle steder, om det er i dagtilbud, skoler eller fritidstilbud. Vi

Læs mere

HCI (Human Computer Interaction)

HCI (Human Computer Interaction) HCI (Human Computer Interaction) HCI står for Human Computer Interaction, hvilket vil sige samspillet mellem computer og bruger. Det er en tankegang om at computeren skal være brugervenlig overfor den

Læs mere

Kom i gang - Sådan gør du: 1) For at komme i gang skal du først oprette dig som bruger. Tryk på

Kom i gang - Sådan gør du: 1) For at komme i gang skal du først oprette dig som bruger. Tryk på Prezi er et visuelt præsentationsværktøj der giver dig mulighed for at lave spændende og dynamiske præsentationer. Det kan blandt andet fungere som et alternativ til dine powerpoint præsentationer. I Prezi

Læs mere

Flere gode bøger 18 måneder

Flere gode bøger 18 måneder Flere gode bøger 18 måneder Lån dem på biblioteket. Køb dem i boghandlen. På nettet. I supermarkedet. Børn elsker bøger En sandwich med 10 lag Af Annette Herzog og Kamilla Christiansen En tællebog med

Læs mere

Start med at downloade app en Medisafe via Play Butik (Play Store).

Start med at downloade app en Medisafe via Play Butik (Play Store). APP #3 Medisafe Medisafe er en app der kan holde styr på din medicin samt påminde dig om at tage den. Den kan også holde styr på lægebesøg og målinger. App en er gratis. Start med at downloade app en Medisafe

Læs mere

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra

kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra kom godt fra start... Din guide til ForældreIntra ForældreIntra - kom tættere på skolen ForældreIntra er en del af SkoleIntra - skolens lukkede intranet Med ForældreIntra kan du: følge med i hvad der sker

Læs mere

Jacob Tækker. Nicolas Kristoffersen. Anders Bojen. Senest redigeret Chefinstruktør, GoPlayDOT IvS

Jacob Tækker. Nicolas Kristoffersen. Anders Bojen. Senest redigeret Chefinstruktør, GoPlayDOT IvS Senest redigeret 2018.04.27 Jacob Tækker Chefinstruktør, GoPlayDOT IvS jacob@goplaydot.com Nicolas Kristoffersen Instruktør, GoPlayDOT IvS nicolas@goplaydot.com Anders Bojen Instruktør, GoPlayDOT IvS anders@goplaydot.com

Læs mere

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 1 side 2 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Indhold Introduktion... Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 32 ipad-sættet... 3 Ejerskab

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA BØRNEHUSET BONANZA KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan får du begyndt på FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Børnehuset Bonanza,

Læs mere

Evaluering af indsatsområder 2014 i Rørkjærhusene

Evaluering af indsatsområder 2014 i Rørkjærhusene Evaluering af indsatsområder 2014 i Rørkjærhusene 1 Indholdsfortegnelse Faktaoplysninger... 3 Indsatsområde for 2014 i Rørkjærhusene Sprog... 4 Indsatsområde for 2014 i Rørkjærhusene (Januar, februar marts,

Læs mere

Kom godt i gang. Lærerens guide. Til jeres nye digitale skolebibliotek og læseredskab

Kom godt i gang. Lærerens guide. Til jeres nye digitale skolebibliotek og læseredskab Kom godt i gang Lærerens guide Til jeres nye digitale skolebibliotek og læseredskab Guide til version: ios 1.1.0, Android 1.0.6, Windows 10 1.0.7 April 2017 2 Bogens LIX-niveau Din estimerede læsetid Find

Læs mere

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl

Januar. Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune TROLDEFEST I SKOVLUNDE BOGVOGTERKURSUS. Tirsdag d. 17. januar kl Kære daginstitutioner i Ballerup Kommune Kære Daginstitutioner i Ballerup Kommune Velkommen til Ballerup bibliotekernes institutionsprogram foråret 2017! Vi har igen fået lavet et spændende program fyldt

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på ipad FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på ipad... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 AirPlay... 16 FAQ... 18 Kontaktinformation... 20 VELKOMMEN TIL

Læs mere

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

BRUGER GUIDE. Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI BRUGER GUIDE Waoo Web TV PÅ COMPUTER, TABLET OG TELEFON FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV... 4 Sådan kommer du i gang... 5 Waoo Web TV på tablet og telefon... 8 Betjeningsguide...

Læs mere

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele

Der er masser af muligheder i dit tv. TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele Der er masser af muligheder i dit tv TDC HomeTrio tv, bredbånd og telefoni med unikke fordele TDC HomeTrio Tv, bredbånd og telefoni Med TDC HomeTrio får du de bedste tv-kanaler direkte gennem dit telefonstik,

Læs mere

Manual til Personlig slutning. Dø med. Dø Dit liv Din med smerte. Dit liv Din smerte 1

Manual til Personlig slutning. Dø med. Dø Dit liv Din med smerte. Dit liv Din smerte 1 Manual til Personlig slutning Dø Dit liv Din med smerte 1 INTRO I samarbejde med Virtual Lab har vi lavet appen»personlig Slutning«, som er historien om dig til dem du holder af. En interaktiv selvbiografi

Læs mere

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen

Projekt Reklamefilm Kom/IT. 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projekt Reklamefilm Kom/IT 18-03-2014 2.y, HTX, EUC Syd Sønderborg Sahra M. Andersen Projektbeskrivelse Projektet går ud på at der skal udarbejdes en reklamefilm, der reklamere for en virksomhed/institution/produkt,

Læs mere

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets FIBERBREDBÅND TV TELEFONI

QUICK GUIDE. Waoo Web TV på Android telefoner og tablets FIBERBREDBÅND TV TELEFONI QUICK GUIDE Waoo Web TV på Android telefoner og tablets FIBERBREDBÅND TV TELEFONI INDHOLD Velkommen til Waoo Web TV på din Android... 4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ... 10 Kontaktinformation...

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne

SKOLEN & BIBLIOTEKET. En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne SKOLEN & BIBLIOTEKET En oversigt over Mariagerfjord Bibliotekernes tilbud til skolerne Bibliotekets tilbud til skolerne Mariagerfjord Bibliotekerne tilbyder anderledes undervisningstilbud Mariagerfjord

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android

Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Brugermanual til MOBI:DO Make på Android Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en guide der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne

CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN. på skolerne CYKELGLADE BØRN GODE RÅD TIL SJOV OG LÆRERIG CYKELTRÆNING FOR HELE FAMILIEN på skolerne Cyklisternes By 2018 Odense Kommune Indholdsfortegnelse Kære forældre 2 Når I skal ud og cykle Det skal være sjovt!

Læs mere

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang!

Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Wallet MasterCard på mobilen - Sådan kommer du i gang! Forudsætninger for at benytte My Wallet. Du skal have: en Smartphone med styresystemet Android med minimum Lollipop 5.0 eller nyere en Netbank i Fynske

Læs mere

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold

Valby boldklub. Mere end fodbold. Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Valby boldklub Mere end fodbold Kammeratskab, fælleskab, venner for livet & god fodbold Den blå tråd i Valby Boldklub Formanden har bolden M ange mennesker tænker nok, at alle fodboldklubber er ens. Men

Læs mere

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA

Kom godt i gang med FamilieIntra KOM GODT FAMILIEINTRA D.I.I. SKIBET KOM GODT I GANG MED FAMILIEINTRA Sådan kommer du godt i gang med FamilieIntra og får adgang til nyheder, opslagstavle, fotoalbum og meget mere fra dit barns hverdag. D.I.I. Skibet, Skejbytoften

Læs mere