Formandens beretning

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandens beretning"

Transkript

1 Formandens beretning Ved Esbjerg forenede Boldklubbers generalforsamling tirsdag den 26. februar kl Den sportslige sektor Hvis vi rent sportsligt starter fra oven, så har 2012 været en blandet fornøjelse mellem topfodbold og nedrykningsdrama. Vi vandt i suveræn stil 1. division med vel det største antal point nogensinde, så oprykningen til superligaen blev sikret på flotteste vis. Det kan være det var det, der blændede os en smule, så vi ikke kom så godt igang som vi havde ønsket os. Fem kampe - et point, gav os en svær efterårssæson i kraftig modvind, hvor vi har måttet kæmpe for hver en centimeter på banen i superligaen; mens vi samtidig har kvalificeret os til pokalsemifinalerne mod Brøndby her i marts måned. Unægtelig en besværlig slingrekurs med følelsesmæssige op- og nedture. Og sådan synes jeg spillet har været. Til tider har vi spillet blændende teknisk fodbold og til tider har vi været nede at skrabe bunden. Alligevel står vi nu her kort før den altafgørende forårssæson med en rimelig optimisme, fordi vi har set vores unge hold vokse med opgaverne. De er ikke ret gamle - og i forhold til andre klubber - har vi den fornøjelse, at rigtig mange af spillerne er vores egne. Ankersendrengene, Kian Hanse, Jonas Knudsen, Martin Braitewaite, Steven Somers og Mikkel Westergård. De har været gennem vores egen talentskole og vist, at esbjerensere stadig spille fodbold på højeste plan i Danmark. Nu har vi så hentet vores gamle EfB er HH tilbage for at bringe ekstra rutine ind på holdet, og med det håber vi at trække det længste strå i både superligaen og pokalturneringen. At give spilletid til flere af vores egne unge talenter og kombinere med færre tilflyttere har vakt stor opmærksomhed i hele fodbolddanmark. Seneste vidnesbyrd er DBU s ansættelse af vores cheftræner Jess Thorup som ny træner for U21 landsholdet. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi skal ud at finde en ny god træner til vores talentfulde trup; men det er også en cadeau til den måde vi gør tingene her i Esbjerg. Det synes jeg godt, vi må bryste os lidt af. Og det sagt på et tidspunkt, hvor det er rigtig svært at være superligaklub i Danmark. Vi har i det overståede transfervindue oplevet en næsten larmende stilhed, hvor der ikke er handlet ret mange spillere hverken herhjemme eller udenlands. Det vidner om smalhals blandt investorer og erhvervsliv. Brøndby s svære trængsler er et vidnesbyrd herom og jeg tror vi står over for en stor fremtidig omlægning af sportsøkonomierne med betydelig faldende indtægter til følge.

2 Det er den markedstilpasning vi befinder os i. Og så er vi tilbage ved udgangspunktet: for EfB som for så mange andre handler det primært om at udvikle spillere af egen avl i så rigt et antal, at vi selv sikrer vores forbliven i toppen af dansk fodbold. Det er derfor en af vores hovedopgaver hos EfB s amatørafdeling. At sikre det bedst mulige vækstsmiljø for alle fodboldspillere uanset evnerne til at spille fodbold og uanset alder. Vi er rigtig mange her, som har brugt en stor del af vores ungdomsår i disse lokaler og på disse baner. Både som spillere, trænere og ledere på forskellige plan. Det har bragt et hav af gode oplevelser og tætte venskaber med sig, der for rigtig mange stadig er givende den dag i dag. Det er det, man kalder klubånd og EfB s klubånd er - når alt kommer til alt - det vigtigste for både os og EfB. Den er en afgørende faktor for, at vi klarer os godt på fodboldbanen. Og det er kammeratskabet, som giver hver enkelt gnist til at levere en indsats, som rækker langt ud over os selv til glæde for klub og alle medlemmer; både frivillige og ansatte. Som bestyrelse er det vores fornemmeste opgave at sikre EfB s udvikling og at skabe rammerne for, at medlemmerne på alle plan får de bedste vilkår for deres arbejde I klubben. Vi skal med et moderne ord facilitere spillere, trænere, ledere og klubbens mange interessenter. Det er det vi er her for og arbejder for. Det er en spændende opgave. Men det er også en opgave med stadig flere udfordringer, fordi vi er gledet over i en meget individualiseret tidsalder. For 50 år siden rettede alle ind efter klubben. I dag er det næsten modsat: klubben skal rette ind efter hvert enkelt medlem. Det er ikke et specielt forhold for vores klub. Det er et generelt samfundsvilkår. Når jeg nævner det, er det fordi jeg synes vi skal være opmærksom på, at vores klub kan ende med at bestå af en hel masse forskellige grupperinger med hver sine formål og krav til klublivet. Og fra bestyrelsens side har vi arbejdet ud fra, at EfB skal være èn klub. Derfor har vi fjernet barriererne mellem amatør og elite, så godt vi kan. Fra U5-70+; er EfB for m/k ere med glæde ved fodbold og fodboldspillere uanset om det rækker til hyggefodbold eller landsholdselite. Det er det scenarie, vi har lagt ind i vores bestræbelser på at tilvejebringe de bedste betingelser for os alle sammen her på Gl. Vardevej 88 Kan vi klare den opgave, så tror jeg også det bliver nemmere at finde frivillige kræfter til fortsat at sikre fodbolden i vestjylland de bedste udviklingsmuligheder. Og det er der brug for i både ungdomsafdelingen, seniorafdelingen og eliteafdelingen.

3 Blandt klubbens øvrige hold måtte vores Danmarksserie desværre rykke en række ned og spiller nu i Jyllandsserien. Tilsvarende rykkede vores serie 3 ned i serie 4. Seniorfodbolden på serieplan i Danmark har har haft det svært. Det er en gældende tendens over hele landet og ude i landområderne er problemet nu så stort, at man må bruge juniorer, ynglinge og seniorer sammen for overhovedet at kunne stille op til seriekampe. Den tendens har også været et problem i vores klub, hvor der ganske enkelt ikke har været nok seniorspillere til at fylde to seniorhold. Vi har gang på gang skullet have hjælp af U19, reserveholdsspillere og tidligere EfB spillere for at kunne stille op til kampene. Vi har stor fokus på et godt ungdomsmiljø, så vores ungdomsspillere skal finde det attraktivt at spille seriefodbold i EfB Men det er en svær proces. Mange unge finder det mere attraktivt at spille 1. eller 2. division. Nu har vi igen oplevet 2 spillere, der er rykket ned fra elitemiljøet, melde sig ind i Varde, istedet for at blive i vores seniorafdeling. Tilsvarende oplevede vi lige efter sommerferien. Fra bestyrelsens side har vi udviklet en ny fastholdelsesstrategi, som skal sørge for mange flere spillere i seniorafdelingen. Det kan ikke passe, at vi skal have problemer med at stille to kvalificerede seniorhold. Og i øjeblikket ser det faktisk meget lovende ud, da vi har været i stand til at tiltrække en række EfB ere, der efter endt uddannelse udenbys, nu er vendt hjem for at snøre støvlerne for vores klub. Vi vil fortsætte arbejdet på at bedre vilkårene for seniorafdelingen både på og uden for banen. I ungdomsafdelingen har vi, som det er hensigten med udviklingsfodbold, set rigtig meget god fodbold; og mange af vores hold har kvalificeret sig til mesterrækkefodbold i både række 1 og 2. Det synes som om klubberne har vænnet sig til de organisatoriske eftervirkninger af DBU Jyllands årgangsopdelte fodbold. Her i klubben har vi arbejdet på at øge spillernes sociale netværk ved at sikre en fornuftig kombination mellem tværgående træning blandt førsteholdene og samtræning nedad mellem 1. og 2. holdene. Dette organisatoriske arbejde har båret stor frugt. For det første er rigtig mange af vores hold rykket op i en bedre række. For det andet synes trænersamarbejdet at fungere langt bedre til fordel for en større glæde og tilfredshed blandt både spillere og trænere. Vi vil fortsætte dette arbejde med at forbedre vilkårene og produktet for ungdomsspillerne og ungdomstrænerne.

4 Inden for børnefodbolden har Simon Karkov fortsat det pædagogiske arbejde fra de senere år med at forbedre forudsætningerne for aldersrelateret træning for årgangene For Simons vedkommende bliver dette forår afslutningen på hans arbejde som børnekonsulent, idet han fra sommer påtager sig en ny funktion som assistenttræner for U13 med henblik på at gøre ham klar som kommende ungdomstræner med ansvar for sit eget hold. Vi er i øjeblikket tæt på at have lavet en aftale med en af vores egne trænere som ny børnekonsulent. Endelig har vi brugt mange ressourcer på fortsat trænerudvikling via kurser. Både egne og under DBU. Også det arbejde fortsætter for uformindsket styrke. EfB er en fodbold og udviklingsbase på 591 medlemmer - 16 færre end sidste år - som har en kæmpe betydning for for hele den vestjyske region sportsligt, kulturelt og socialt. Konklusionen på den sportslige del for 2012 må være: Vi er på vej. Kvalitativt. Vi er ikke færdige, men vores indsats og arbejde for Ligatrupperne, Sub-eliten og det gode kammeratskab gør, at vi godt kan være vores indsats bekendt for et givende arbejde med børn, unge og ældre i EfB. Nye tiltag I 2012 har vi i bestyrelsen gennemført et klubudviklingsforløb sammen med SportHouse, betalt af Esbjerg Kommune. Gennem 6 fredag/lørdage fordelt fra marts til november har vi skullet forholde os til bestyrelsesarbejdet; klubværdier; udviklingsplaner; mandskabsrekruttering; talentudvikling; medlemsfokus; kommunikationsevner; økonomi & administration; samt EfB s placering i lokalsamfundet. Det har været en kæmpeopgave at udføre ved siden af de almindelige driftsopgaver, som vi hver i sær har skulle tage os af i det daglige EfB, for at vi alle har kunnet træne og spille kampe som vi plejer. Som en del af opgavene har vi lavet funktionsanalyse og tidsregistreringer over bestyrelsesarbejdet og jeg kan fortælle, at bestyrelsesarbejdet lægger beslag på 3300 timer i alt. Det svarer næsten til 2 fuldtidsmedarbejdere. En kasserer bruger mere end 1000 timer årligt; en formandspost koster 500 timer; en ungdomsformand 500 osv. Det er blevet til ca. 150 sider om EfB: Hvad gør vi? Hvor vil vi gerne føre klubben hen? Hvordan og hvornår når vi vores mål? Her er 6 af de mange fokusområder vi nu sat ind i vores udviklingsplan: VI vil have vores egen kunststofbane til EfB.

5 Enten den nuværende på Gl. Vardevej eller en ny nede på deponiet Hvornår: August 2015 Vi vil have de bedste trænere til alle hold. EfB s nuværende trænerstab ansættes som DBU instruktører og skal uddanne alle nye C- licenstrænere i det vestjyske område for DBU Jylland Hvornår: Sommeren 2015 Vi vil have flere spillere i seniorafdelingen. Det er vores målsætning at have 4 velfungerende seniorhold med Danmarksserien og serie 1 som de to øverste Hvornår: Udgangen af 2015 Vi vil have Danmarks bedste fodboldklub. EfB s medlemmer skal være yderst tilfreds både som spillere, trænere og tilhængere. Midlet : stor brugerundersøgelse blandt de nuværende medlemmer For at realisere midlet vil vi inddrage klubbens medlemmer i nye projektudvalg og vi vil have en fast spisedag for EfB medlemmer en gang i ugen. Samt forskellige temaaftener I årets løb. Hvornår: Nu og frem til december 2013 Vi vil udvikle nye forretningsområder. EfB skal fortsat have en sund økonomi, som hviler på flere indsatsområder Bestyrelsen har tilbudt Veteranklubben et samarbejde omkring, stævneudvikling, juletræssalg og fleksfodbold. Hvornår: Nu og frem til august 2015 Vi vil bygge et nyt klubhus her på Gl. Vardevej Vi vil arbejde for at realisere vores tegninger om et nyt klubhus og vores egen opvisningsvane på bane 6 Hvornår: Efteråret 2015 Disse 6 konkrete arbejdsområder er vi i fuld gang medat gennemføre I praksis. Og vi vil synliggøre vores arbejde og status via vores nye hjemmeside. Hen på efteråret blev vores nye hjemmeside udviklet I samarbejde med eliten, og søsat. Det er en rigtig flot side, som vi vil bruge som hjørnesten i vores fremtidige dialog med jer. Det betyder samtidig, at vi nu har fået det værktøj, som skal integreres bedst muligt med kluboffices s produkter. Det, vi ønsker, er i videst muligt omfang at gøre brug af de elektroniske hjælpemidler, der er tilgængelige for elektronisk klubdrift. På den måde håber vi at finde kræfter til andre gøremål for medlemmerne.

6 På driftssiden har vi i det forløbende år brugt rigtig mange kræfter på at få tingene i klubhuset og på banerne til at fungere til alles tilfredshed. Endvidere har vi indgået en aftale med Esbjerg Kommune om at frikøbe nogle timer til en funktion som EfBkoordinator. Disse timer leveres af Rasmus Lundager og aftalen løber fra skoleår til skoleår. Med hensyn til brug af klubhuset, så betyder de gældende regler, at SEPE for at kunne yde EfB et tilskud samtidig skal sikre sig, at klubhuset bruges af andre end EfB. Det har vi snakket med SEPE om for at finde en formel, som vi alle kan leve med. Derfor er der nogle af udebaneholdene, der klæder om i vores klubhus. Og det er altså betingelsen for at vi kan bevare tilskuddet efter de nuværende regler. Når det er sagt, så må vi give en uforbeholden ros til Brian Steiness, Jytte og den øvrige stab for et rigtig dejligt klubmiljø i dagligdagen. Klubhuset er blevet et fantastisk mødested for alle klubbens interessenter. Uanset om det er saunaklubben om mandagen, raflebordet om torsdagen eller en forælder, der sider og arbejder torsdag morgen, mens drengen er til fodboldtræning. Det er så positivt at høre spillere, træner/ledere, klubfolk, forældre og brugere ude i byen som roser den imødekommenhed og gode atmosfære, som møder en herude. Det skyldes en yderst serviceminded indstilling og et spændende mix af tilbud tilpasset enhver situation. Seneste skud på stammen er fællesspisning på de enkelte hold med tilmelding via facebook. Det smitter altsammen af på cafeteriaomsætningen og jeg kan godt afsløre at tallene ser rigtig fine ud. Tusind tak for det. Med hensyn til baner, så har vi fået lovning på, at kunne tage de nye baner i brug på deponiet til sommer. Det giver os 2 nye store ellevemandsbaner + en stor syvmandsbane samt et mindre depotanlæg. Det bliver et rigtigt spændende område op mod de forskellige høje syd og vest for deponiet. Vi håber på anlæggelse af en sikker stiforbindelse i den forbindelse og træerne for enden af bane 6 er fældet til det formål. Samtidg er vi i dialog med SEPE om at få lys på en af banerne på Deponiet. Det skyldes, at SEPE overvejer at anlægge et nyt anlæg til fleksfodbold på kunstgræs på den nuværende bane 8. Vi har lovet at tage del i driften af det anlæg, mod at faciliteterne ikke forringes for den almindelige fodbold. Derfor vil en realisering af fleksanlægget betyde lys på en deponibane. Hvad angår vores nyoprettede funktion som klubkoordinator, så havde vi, som sagt på sidste års generalforsamling, brug for et nyt knudepunkt mellem amatør og elite til sikring af sammenhængen mellem den bedst mulige talentudvikling af alle fodboldspillere; herunder rekruttering og uddannelse af trænere i amatørafdelingen.

7 Det er det arbejde, Rasmus har været fokuseret på siden sommerferien. Og som jeg er orienteret har koordinatorfunktionen været en kæmpesucces for både amatørafdelingen og eliten. Rasmus deltager således som bindeled mellem alle trænere elite og bredde fra U13 til seniorfodbolden. Og samtidig har vi fået held med at splejse både elitetræningen og spillernes sociale netværk og motivation. Det har givet bedre og gladere spillere og mere tilfredse trænere. Endelig er Rasmus også bindeleddet til DBU omkring implementering af DBU s nye C- licens til alle trænere. Det er en 60 timers træneruddannelseover flere år, der sikrer aldersrelateret træning. Her har DBU valgt EfB til at sørge for den lokale og regionale trænerudvikling ved at bruge to til tre af vores egne A-licens trænere som DBU instruktører aflønnet af DBU, til at gennemføre træneruddannelsen i Vestjylland. Man må sige, at DBU har fået øjnene op for kvaliteten i vores klub. Først købte de EfB s koncept til AT gældende fra U6 til U12. De burger Niels teilmann til målmadskurser og Karsten Sejerup som foredragsholder omkring, hvad det er vi har gang I over for andre talentklubber. Endeligt ansætter de vores trænere til at indføre C-licensen og senest har de bedt Jess Thorup stå i spidsen for U21 landsholdet. Større anerkendelse for vores udvikling af unge mennesker kan vi ikke opnå. Det er kanon flot og må glæde os alle sammen. Økonomi Årets regnskab vil Arne redegøre for, men vi kan godt afsløre et overskud på driften på godt kr. I forhold til budgettet er det en forbedring på godt kr kr. Det er et flot resultat. Endvidere har vores siddende udvalg lavet et stort stykke arbejde for EfB s amatørafdeling. Peter Aalund har som materialeansvarlig forhandlet vores nye tøjaftale med Nike på plads på bedste vis. Palle Ankersen har som sponsoransvarlig forhandlet en ny sponsoraftale på plads med Sydbank gældende fra 2013 og to år frem Der skal lyde en stor tak til begge for deres lyst og evne til at gøre en god indsats for vores klub. Det sætter vi stor pris på. Endelig kan jeg oplyse, at vores indtægter fra spilleautomaterne er for nedadgående. Det kan ikke undre med de økonomiske tilstande vi gennemlever i disse år. Jeg nævner det blot fordi vi skal være opmærksiom på tendensen og måske forvente yderligere fald fra den indtægskilde.

8 Pigefodbold Efteråret har været et begivenhedsrigt efterår. U15 - pigerne har klaret sig flot i mesterrækken, her i det kommende forår spiller vi i mesterrække og får også et 11 mands B- hold. U18 - Piger skal her i foråret spille mesterrække 1, vi er videre i pokalen, efter en sejr over et U18DM hold (liga) - vi skal i næste kamp i maj ligeledes møde et U18DM hold. Den store succes vi har haft i U18 - har bevirket at vi arbejder på en licensansøgning til U18DM. Vi er ligeledes gået ind i Vestervangsprojektet, det har udmøntet sig i et kontant trænertilskud til projektet, fra Esbjerg kommune i 2 år. Skulle vi få U18DM licens vil det give en del nye udfordringer, både på personsiden og det økonomiske - det mener vi at vi er klar til. Senior: vi rykkede jo op i DS-serien, og efter en stak nederlag begyndte der at komme point på kontoen, men uanset resultaterne i foråret rykker vi tilbage til JS-serien, da man har lavet en ny struktur som afskaffer DS-serien, den bliver så afløst af to 1. divisioner, og 3F-ligaen blive nu en ansøgningsrække - hvortil man søger Licens. Vores 2. hold vandt suverænt serie 2 og rykker nu op i serie 1. Sammenlagt er der over 60 piger, der er aktive i samarbejdskonstellationen mellem Jerne If, Hjerting If og EfB. Samarbejdspartnere Der skal I dag lyde en stor tak til vores samarbejdspartnere: Team EfB bidrager også i år med et stort beløb til drift af klubben. Tak til Launy Andersen for indsatsen. Vi har i det forløbende år arbejdet på en ny model for relationerne til sikring af indtægtgrundlaget på den lange bane. Det vender vi tilbage til, når der er afgørende nyt. Tilsvarende har vi i år modtaget et pænt stort beløb fra Lida og Oskar Nielsens fond, hvorfor der skal lyde en varm tak til Birger Nielsen. Også for den aldrig svigtende interesse som sparringpartner i kornkrete forespørgsler

9 Vi har nydt godt af velvillige sponsorater fra Sydbank og Nike, hvorfor der skal lyde en stor tak herfra i dag. Det samme skal der til de spillesteder, som er så hjælpsomme at donnere velgørenhedsbeløb til vores amatørkasse. Samarbejdet med Sport Event Park Esbjerg fungerer tilfredsstillende. SEPE har barslet med en ny organisationsplan for snitfladerne mellem EfB og idrætsparken, og det er vores opfattelse at samarbejdet vil blive intensiveret i tiden som kommer. Vi har deltaget i det regionale årsmøde for JBU Region 4, i DBU Jyllands delegeretmøde samt i en række netværksmøder mellem de jyske Superligaklubbers amatørformænd iværksat af DBU Jylland. Vi har også deltaget i dialog med Esbjerg Kommune om udsigterne til vilkårene inden for Kultur og Fritid i de nærmeste år. Endelig en stor tak til EfB Elite, administration, trænere og ledere samt bestyrelsesmedlemmer for et godt samarbejde i hverdagen omkring vores fælles lidenskab for EfB. Til sidst en stor personlig tak til mine bestyrelseskolleger i amatørbestyrelsen og samtlige ansatte i EfB s amatørafdeling. Det gælder spillere, trænere og ledere for en stor og initiativrig indsats i dagligdagen for at få fodbold, socialliv og faciliteter til at spille sammen efter bedste evne for os alle sammen. Det er således vi har prioriteret opgaverne I Man kan også sige at det har været et år med mangen fokus på de indre linjer. Nu har vi så til gengæld de værktøjer vi skal bruge til en fremtidig indsats for EfB. Det håber jeg I vil anerkende og bedømme os på. Jeg håber at have fået det væsentligste med og overgiver hermed beretningen til forsamlingen. Søren Copsø Formand EfB Amatørafdeling

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Året 2014 har været et godt år for RB 1906. Vi har fået en del flere medlemmer i alle årgange, både piger og drenge. Det har givet et pres på omklædningsforholdene i klubben,

Læs mere

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor

satsning er lykkedes, vores egne folk i NIK regi og alle vores sponsorer der har bakket op. Jeg synes at 2011 har været et meget aktivt NIK år, hvor Årsberetning 2011 Året startede rigtig godt. På generalforsamlingen fik vi valgt 3 nye medlemmer ind, som dækkede områder i bestyrelsen, vi hidtil nok ikke havde været tæt nok på. Leif Boddi som primært

Læs mere

Bestyrelsens Beretning 2013

Bestyrelsens Beretning 2013 Bestyrelsens Beretning 2013 Spørg ikke hvad din klub kan gøre for dig, spørg hvad du kan gøre for Klubben! Nu skal vi jo ikke i krig, men ordlyden passer jo godt til stort set alle klubber/foreninger.

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012

Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Generalforsamling i MG & BK d. 28. februar 2012 Deltagere: ca. 22 medlemmer Bestyrelsen: Claus Hansen, Henrik Åris, Preben Birk Per Henning, Uffe Lyse, Bo Andreasen, Per Løvstad Fraværende: Referat Dagsorden

Læs mere

Seriebold. i udkanten af rampelyset

Seriebold. i udkanten af rampelyset Seriebold i udkanten af rampelyset AaB er andet og mere end et højt profileret SAS Liga-hold. Amatørafdelingen i den nordjyske traditionsklub råder bl.a. over et hold i Serie 2 og tre hold i Serie 5, og

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre

Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Ungdomsarbejde i Aalestrup IF gav 2 Danske mestre Mikkel Høgh og Søren Mortensen blev Jysk og Dansk mester.. med en Aalestrup træner ved roret. Stregspilleren Mikkel Høgh og bagspilleren Søren Mortensen

Læs mere

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012

Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Generalforsamling Beretning for Fortuna 2012 Velkommen alle sammen, - en speciel velkomst til vores gæst fra DBU Thomas Jensen, samt Jørgen Dahl, der for andet år skal overrække Ries mindelegat. Jeg vil

Læs mere

Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune

Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune Til kamp om Årets Jyske Fodboldkommune Kommunalvalget står for døren, og i den forbindelse har DBU Jylland inviteret de jyske kommuner til stævne og kårer Årets Jyske Fodboldkommune. Dommerne er de jyske

Læs mere

Bestyrelsen beretning for 2012.

Bestyrelsen beretning for 2012. Bestyrelsen beretning for 2012. Indledning. En fodboldklub er ikke stærkere end dens ledere. Måske noget af en påstand men hvis vi kigger på alle ledere i en klub så er det måske ikke helt forkert. Hvis

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub

Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Referat fra Generalforsamlingen i Hundige Boldklub Tirsdag d. 25/2 2014 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassererens beretning - herunder fastsættelse af kontingent for

Læs mere

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet.

Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. Mange klubber overvejer at anskaffe sig en kunstgræsbane. Interessen var da også nærmest overvældende, da JBU holdt seminar om emnet. I vinterhalvåret når frosten sætter ind, så er det meget eftertragtet

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2009

Bestyrelsens beretning for 2009 Bestyrelsens beretning for 2009 Indledning. Den nye struktur er nu fuldt gennemført og der har været både fordele samt ulemper. Især opstarten af den nye sæson til august er problematisk, idet der ikke

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

På bestyrelsens vegne bød formand, Søren Copsø, velkommen til generalforsamlingen i EfB for året 2013.

På bestyrelsens vegne bød formand, Søren Copsø, velkommen til generalforsamlingen i EfB for året 2013. Generalforsamling i Esbjerg forenede Boldklubber, tirsdag den 25. februar 2014. På bestyrelsens vegne bød formand, Søren Copsø, velkommen til generalforsamlingen i EfB for året 2013. Sædvanen tro var klubbens

Læs mere

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen

Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen SØNDERMARKENS IDRÆTSKLUB FODBOLDAFDELINGEN Referat af generalforsamling 2014 i Fodboldafdelingen Tirsdag, den 24. februar 2015, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : blev foreslået og valgt

Læs mere

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje

Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Ansøgning om midler fra den kommunale sponsorpulje Hvidovre IF Håndbold ønsker at få del i den kommunale sponsorpulje og ansøger hermed om 50.000,- kr. Hvad skal pengene bruges til? Beløbet skal anvendes

Læs mere

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår.

Så er det tid til at tilmelde ungdomshold til KBUs pokalturneringer for 2009/10. I lighed med sidste sæsons pokalfodbold spilles der efterår/forår. KBU Ved Sporsløjfen 10, 2 2100 København Ø. Tlf.: 3927 7144 FAX.: 3927 7244 Mail: kbu@kbu.dbu.dk Hjemmeside: www.kbu.dbu.dk Telefontid: Man Tors kl. 12:00 16:00 Fre kl. 12:00 15:00 Kontortid: Man Tors

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 1999 Blovstrød IF Fodboldafdeling Endnu et fodboldår er passeret. Det er en lidt speciel situation for mig at stå i her til denne generalforsamling og aflægge beretning da det er mit

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2016 2020

S T R A T E G I P L A N 2016 2020 S T R A T E G I P L A N 2016 2020 November 2015 Version 6 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold

Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Nyhedsbrev fra Aars IK Fodbold Vi kan lige nå et nyhedsbrev fra Aars IK inden 2015 rinder ud.det har været en sæson med masser af aktiviteter på vores anlæg. Her kan bl.a. nævnes: En hulens masse fodboldkampe

Læs mere

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor!

- Sponsoroplæg - FC Odense. Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! FC Odense 5250 Odense SV Fodbold - Sponsoroplæg - Få profileret jeres virksomhed på en ny og anderledes måde - bliv sponsor! Se komplet sponsorprofil: sponsordb.dk/fc-odense Intro FC Odense er en mindre

Læs mere

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst

HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst HJØRRING IDRÆTSFORENING OLD BOYS Generalforsamling 3. marts 2015 på Landlyst 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2014 5. Valg iflg. lovene 6. Eventuelt

Læs mere

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014

Værløse Boldklub. Beretning 2013/2014 Side 1 af 5 Beretning 2013/2014 2013 har været et år, hvor der har været travlt med at se fremad i Værløse Boldklub, men for en kort bemærkning kigger vi lige tilbage og gør status på, hvad vi har opnået,

Læs mere

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010

Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler 2010 Fritids- og idrætsafdelingen Dr. Margrethes Vej 28 Postboks 100 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 30 00 kommunen@roskilde.dk sikkerpost@roskilde.dk www.roskilde.dk Evalueringsskema til evaluering af eliteaftaler

Læs mere

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup

Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Brædstrup Håndboldklub 8740 Brædstrup Generalforsamling. Torsdag, den 15.05.13 kl. 19.00 Brædstrup hallens cafeteria Ændret Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division

Årsberetning. Medlemmer: Resultater: 2. Division Årsberetning Medlemmer: Medlemstal 84 aktive, betalende via klubmodul Derudover har vi haft et dame hyggehold og der er blevet brug 26 spillere på damer serie 2 og 36 spillere på herre serie 3, indtil

Læs mere

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020

Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 Vision 2020 ELITE OG BREDDE HÅND I HÅND SIDE 1 VISION 2020 VISION 2020 STRUKTUR Resursegruppen ELITE BREDDE Kvinder 19+ år (elite) Kvinder 19+ år (bredde) Piger 13-19 år (elite) Piger 13-19 år (bredde)

Læs mere

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81

Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 I I / Generalforsamling den 28.1.82 side l UNGDOMSAFDELINGENS BERETNING '81 En beretning kan opbygges på mange måder. Jeg har denne gang valgt at opbygge ungdomsafdelingens beretning for året 1981 kronologisk

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

FUNKTIONSBESKRIVELSER

FUNKTIONSBESKRIVELSER Indledning Velkommen til under. Udvalget består af ialt 15 medlemmer, hvoraf Formand, Elite/Licens ansvarlig og sekretæren udgør den daglige ledelse. Hver årgang er repræsenteret med en kontaktperson samt

Læs mere

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub

Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Velkommen som ny træner i Aabenraa Boldklub Hermed vil vi gerne byde dig velkommen som træner i Aabenraa Boldklub. Som ny træner har du helt sikkert en lang række spørgsmål, som vi med dette velkomstbrev

Læs mere

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen.

N Y H E D S B R E V. Infoskærm. Bella Italia Cup. Flot sejr til U9-drenge. Klubben har fået ny infoskærm i kælderen. 14. juni 2012 Bella Italia Cup Infoskærm Vi nærmer os fristen for tilmelding af hold til klubbens ungdomsstævne Bella Italia Cup, der løber af stablen søndag den 1. juli. Med foreløbig 64 tilmeldte hold

Læs mere

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011

Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Håndbog for U11 Drenge Forår 2011 Målsætningen for U11 Drenge er, at alle drengene bliver tilgodeset på det niveau og med de behov de har - fokus på eliten såvel som på bredden. Derudover skal der arbejdes

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016

Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Aars IK ordinær generalforsamling 03.02.2016 Bestyrelsens beretning 2015. Den 11/2 2015 stod jeg netop på dette sted og berettede om den positive udvikling Aars IK var inde i og det kan jeg med rank ryg

Læs mere

Formandsberetning 2008

Formandsberetning 2008 Formandsberetning 2008 Jeg har valgt at opbygge formandsberetningen på følgende måde: Tilbageblik på året der gik Bestyrelsens arbejde Udfordringer for fremtiden Afslutning Tilbageblik på året der gik

Læs mere

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN

FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU Generalforsamling Tirsdag d. 7. februar 2016 VELKOMMEN FTU - Generalforsamling - 7. februar 2016 Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00

Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Årsmøde Idrættens Hus Brøndby Søndag den 25. oktober 2015 Kl. 10.00 Hermed indkaldes til Årsmøde i Sports Acro Udvalget Søndag den 25. oktober 2015 kl. 10.00 Dagsorden: 1) Valg af dirigent 2) Fremlæggelse

Læs mere

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015

GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 GENERALFORSAMLING Mandag d. 21. marts 19.30 ÅRSBERETNING for 2015 Fodboldåret 2015 var et meget spændende år. Mange af vores hold var med i toppen, og for mange af dem lykkedes det at sikre en oprykning,

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

Kære spillere, trænere, holdledere, forældre og frivillige i Esbjerg fb.

Kære spillere, trænere, holdledere, forældre og frivillige i Esbjerg fb. Kære spillere, trænere, holdledere, forældre og frivillige i Esbjerg fb. Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske Jer alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Traditionen

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2013-14 NY turnering = ingen hold tilmeldt 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2013-14 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder

Læs mere

S T R A T E G I P L A N 2014 2018

S T R A T E G I P L A N 2014 2018 S T R A T E G I P L A N 2014 2018 November 2013 Version 4 Indholdsfortegnelse Ikast Golf Klub... 3 Organisationsplan... 3 Værdigrundlag... 4 Vision... 5 Mission... 5 Grundlag... 5 SWOT analyse:... 6 Strategi...

Læs mere

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød

Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Formand Lene Ravn Magnolievangen 118 3450 Allerød Indledning: Velkommen til årets generalforsamling, og det er mig en glæde at kunne fortælle om de ting, der er sket i 2013 Dagmar har i 2013 besluttet

Læs mere

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub

Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Velkommen til badminton i Københavns Badminton Klub Kære ungdomsspillere og forældre Velkommen til KBK. Badmintonklubben der blev stiftet tilbage i 1928, og som gennem alle år har samlet badmintonspillere

Læs mere

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling

Formandens beretning. Blovstrød IF Fodboldafdeling Formandens beretning 2000 Blovstrød IF Fodboldafdeling Et fodboldår har igen fundet sin vejs ende, og vi er gået ind i et nyt årtusinde. Jeg vil i det følgende redegøre for væsentlige hændelser i fodboldklubben,

Læs mere

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015

Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Formandens beretning Bjæverskov håndbold generalforsamling den 9. marts. 2015 Så står jeg her igen ved min 7. beretning som formand. Jeg tager nu hul på mit sidste år som formand da det må være på tide

Læs mere

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8

MICRO FODBOLD. U6-U8 Starten på et fodboldeventyr. Microfodbold U6-U8 MICRO FODBOLD U6-U8 Starten på et fodboldeventyr 1 Velkommen Alle trænere og ledere omkring Microfodbolden i Odense Boldklub vil gerne byde jeres dreng eller pige velkommen. Vi er glade for at I har valgt

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Referat: Tirsdag d.26. oktober 2010 kl. 18.00 Raffinaderivej 3, 2300 København S 1. Valg af dirigent. Flemming Kyllensbech vælges til dirigent. Konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF.

C-Licens Evaluering. 23. november 2013. Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. 23. november 2013 C-Licens Evaluering Forløb fra 19. april 2013-12. november 2013 (Online Eksamen - 25 spørgsmål indenfor en time) Af Martin Ladegaard-Mortensen, U7D, Hvidovre IF. December 2012 startede

Læs mere

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC.

Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Referat fra Solrød Idræts Union s formandssmøde debatmøde med politikerne. Tirsdag den 16. september 2008, afholdt i SFC klublokaler ved SIC. Fremmødte politikere: Ellen Thomsen, Hans Nydam Buch, John

Læs mere

Kun et langt. Lokalopgør TEMA

Kun et langt. Lokalopgør TEMA TEMA Kun et langt indkast Lokalopgør Intensive nærkampe hører et ægte lokalopgør til. Og der blev da også gået til den i dagens opgør mellem Nr. Kongerslev og Kongerslev. 24 mellem venner og fjender Kongerslev

Læs mere

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012

Super 98. Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Forældremøde Tirsdag den 24/1-2012 Blev nr. 3 i Vintercup. Begivenhedsrigt 2011 Spillede i foråret 9 mands og slutte midt i rækken (nr. 5) men viste igennem hele foråret bedre og bedre spil. Det hele kulminerede

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Det georgiske syndikat

Det georgiske syndikat 1 Det georgiske syndikat I Aarhus har man tre georgiske spillere på kontrakt. Netop Georgien vækker nok ikke den store fodboldmæssige lidenskab i live hos den almene fodboldfan. Navne som Arveladze, Ketsbaia,

Læs mere

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent.

Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. HGF fodbold Generalforsamling den 16. januar 2013 Beretning for året 2012 Tak til alle fremmødte i dag og tak til Ole Steen fordi du atter har sagt ja til at være dirigent. I 2013 har vi haft et meget

Læs mere

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold

Husk Tjek VIGGO. God weekend. Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016. Indhold Fredagsbrev Light uge 13 1. april 2016 Nimdrupvej 2a 8740 Brædstrup 75753888 kontor@bakkelandets-friskole.dk www.bakkelandets-friskole.dk Indhold Martin valgt til bestyrelsen Meretes tilsynsrapport Overskud

Læs mere

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen

Velkommen. Mentaltræner Jane Meyer-Zeuthen Velkommen Hvem er nu det og hvad nu..? Jane Meyer-Zeuthen. Arbejder som skolelærer, coach og mentaltræner. Jeg arbejder med personer som vil noget mere Hvad er formålet? OVERSKUD FORMAT VILJE Personlig/mental

Læs mere

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er "second to none".

Stolte over at være en del af denne fodboldklub, som har en kultur og nogle værdier, der er second to none. Brøndbyernes IF - Beretning 2015 Følgende klubfolk er afgået ved døden siden sidste generalforsamling: Peter Gulløv John Jensen " Lille John" Rene Ierst Stephanie Sørensen Henning Jensen Æret være deres

Læs mere

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS

Velkommen på. Bjerget. Dagens kamp: 22.09.2007. vs. Jelling FS Velkommen på Bjerget Dagens kamp: 22.09.2007 vs. Jelling FS stedet hvor sportsinteresserede mødes Christiansbjerg IF CIFs KLUBHUS Århus CHRISTIANSBJERG I.F. BYDER VORE MODSTANDERE OG TILSKUERE VELKOMMEN

Læs mere

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter

Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Årsberetning 2013-14 AVGIF gymnastik Så er det atter tid for en årsberetning og der er nok, at berette om... men stort set altsammen af positiv karakter Vi er takket være vores 29 kompetente og succesfulde

Læs mere

Boldklubben FREM - vejen frem

Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM - vejen frem Boldklubben FREM vejen frem Denne folder bør ses som fundamentet for fodbolden i Boldklubben FREM og samtidig være udgangspunkt for den daglige omgang i klubben. Boldklubben

Læs mere

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013:

Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Formandens beretning på repræsentantskabsmødet 2013: Samarbejdet i bestyrelsen. Vi har afholdt 6 bestyrelsesmøder i 2012 med deltagelse af alle medlemmer. Herudover deltager bestyrelsesmedlemmerne i mange

Læs mere

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde

Varde Idrætsforening Lerpøtvej 55 6800 Varde Lerpøtvej 55 GENERALFORSAMLING Tirsdag den 29. september 2015 kl. 20.00 Referat: Antal fremmødte: Der var 35 stemmeberettigede deltagere. Jørgen Nielbæk bød velkommen til de fremmødte medlemmer og præsenterede

Læs mere

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge

Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011. Streetfodbold et organiseret tilbud til unge Københavns Kommune Att.: Mads Kamp Hansen Nyropsgade 1 1602 København V. København, 25. oktober 2011 Streetfodbold et organiseret tilbud til unge DBU København tillader sig hermed at ansøge Københavns

Læs mere

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer

Forslag fra DBU Jyllands bestyrelse. Nye spilleformer FORSLAG på DBU Jyllands regionale årsmøder 2013 1 1 (fortsat) fra DBU Jyllands bestyrelse Nye spilleformer Indførelse af nye spilleformer og banestørrelser i børne- og ungdomsfodbold, så U10 Drenge spiller

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent

Nyhedsbrev nr. 3. Centrum for udvikling og talent Med dette nyhedsbrev vil bestyrelsen i Særslev Skytteforening i en tættere kontakt til medlemmerne og forældrene til børn i skytteforeningen. Her er det meningen at der skal oplyses om hvilke aktiviteter

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE

FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE FORSLAG TIL ÆNDRING I LOVENE Forslag 1 4 Medlemmer (Ny tekst) 4.1 Som medlemmer kan optages fodboldspillende foreninger, samt høj-og efterskoler. 4.2 Foreninger og høj-og efterskoler, der ønsker at blive

Læs mere

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013

Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 Referat af generalforsamling tirsdag d.29. oktober 2013 1) Valg af dirigent: Robert Nielsen Beretning fra Formanden Ole., Bestyrelsen skal i henhold til vedtægterne lave en beretning om foreningens stilling

Læs mere

NIF Nyt Fodbold. SYDBANK - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold. Nr. 1 - Marts 2015

NIF Nyt Fodbold. SYDBANK - Hovedsponsor for Næstved IF Fodbold. Nr. 1 - Marts 2015 Fodbold Nr. 1 - Marts 2015 Endnu en vinter er gået på hæld, og vi er ved at være klar til udendørssæsonen igen og dermed træning for alle hold i klubben. Og hvad er der så sket i løbet af vintermånederne?

Læs mere

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016

Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 Beretning til generalforsamling i Ribe Golf Klub den 2. marts 2016 2015 har på alle måder været et rigtigt godt år for Ribe Golf Klub. Vi har fået vores bane op på et fint niveau, og der har generelt mellem

Læs mere

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden.

Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. BESTYRELSENS BERETNING 2009 Velkommen til den 6. ordinære generalforsamling i Den Selvejende Institution Tobaksgaarden. Lad mig sige det med det samme: I år vil vi ikke trætte forsamlingen med redegørelser

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH)

Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold (HUH) Forretningsmodel for Haderslev Ungdoms Håndbold () Formål og målsætninger: Haderslev Ungdoms Håndbold () er et holdfællesskab af deltagne samarbejdsklubber. For tiden deltager Team Haderslev KFUM () og

Læs mere

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen.

Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Mundtlig beretning til brug for LAG Fanø-Vardes generalforsamling tirsdag den 8. marts 2016 kl. 19.00 i Hodde-Tistrup Hallen. Fremlægges af formanden Arne Haahr Hansen 15-14817 26791/16 haje LAG Fanø-Varde

Læs mere

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende

Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende Forældreinformation Velkommen i TRIF TRIF fodbold byder dit barn velkommen i TRIF fodbold. TRIF fodbold er en klub i positiv udvikling, som er fundamenteret i følgende grundlæggende værdier: Loyalitet

Læs mere

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016!

Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Skriftlig beretning til årsmøde i DGI Sønderjylland 2016! Solen skinner udenfor lige nu, og der er så småt begyndt at komme knopper på træer og buske og forårsblomsterne begynder at stå i fuldt flor. Jeg

Læs mere

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1

SFO Bladet. SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 SFO Bladet SFO Buddinge ~ Maj 2012 ~ side 1 Kære børn og forældre i SFO Buddinge Så er vi i gang med sidste SFO måned for 3. klasserne, inden de skal starte i klubben 1. juni. 2. klasserne får lov at komme

Læs mere

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45

DANMARKS OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 OPDATERET PROGRAM UDSENDT FREDAG D. 5-2 KL. 15:45 Velkommen til Møns Fodbold Klub s Fastelavnsstævne det skøreste i hele Danmark Stævnet hvor alt kan ske og hvor det er rigtig fodboldsjovt at deltage.

Læs mere

Slagelse Kommune og Folkeoplysningsudvalget præsenterer FORENINGSLEDER- OG TRÆNERKURSER 2013-14

Slagelse Kommune og Folkeoplysningsudvalget præsenterer FORENINGSLEDER- OG TRÆNERKURSER 2013-14 Kommune og Folkeoplysningsudvalget præsenterer FORENINGSLEDER- OG TRÆNERKURSER 2013-14 FORORD Udfordringerne for det frivillige foreningsliv, dets ledere og trænere er mange. Der stilles mange forventninger

Læs mere

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13

5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 5-mands & Jyske 3-bold Turnering 2012-13 1 Turnering 5-mands & Jyske 3-bold 2012-13 Dette hæfte indeholder en oversigt over de rækker, som DBU Jylland Region 3 udbyder i 2012-13. HUSK Tilmelding til alle

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE 24. september 2015 Deltagere: Claus Svendsen Jette Nielsen, Ingrid Svendsen, Flemming Larsen, Marie M. Haar Vad, Mike Charnock, Martin Frandsen, Dorthe Augustesen og Stine Lindblad

Læs mere

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde

Sponsor i DALUM IF. Din klub - dit lokalområde Sponsor i Din klub - dit lokalområde Kære tidligere og kommende sponsorer Har du nogen gange valgt at bruge lørdag eller søndag formiddag til at lægge vejen forbi Dalum stadion? Her vrimler det med børn

Læs mere

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information.

Klubbladet 2014-2015. Sportslig målsætning. anden vigtig information. Klubbladet 2014-2015 Sportslig målsætning og anden vigtig information. Velkommen til en ny sæson! Vi byder velkommen til sæsonen 2014-2015 og håber det må blive et godt år med mange sportslige resultater.

Læs mere

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien?

Sol og Sommer 2016! du kommer ikke til at. Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? Sol og Sommer 2016! KOM O HEL G VÆRE E SO MM MED ERE N gheder Her er et væld af muli kede dig! du kommer ikke til at Har du tænkt på, hvad du vil lave i Sommerferien? sommer2016.indd 2 24/05/16 12:19 Kom

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

Formandsberetning i HBH 2014.

Formandsberetning i HBH 2014. Formandsberetning i HBH 2014. Velkommen til ordinær genf. i HBH. Før vi går i gang med genf., skal vi mindes et af vore medlemmer, nemlig Gunnar Moff Andersen, som desværre afgik ved døden i begyndelsen

Læs mere

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016

HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 HG s repræsentantskabsmøde 24.02.2016 Foreningsåret 2015 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 24.02.2016 Beretning I min beretning vil jeg komme ind på følgende emner 1. Medlemstal og afdelinger 2. HG s vision og værdier

Læs mere

Kampreferater - 2007 1. Senior

Kampreferater - 2007 1. Senior Kampreferater - 2007 1. Senior Ude mod AC Frederiksberg (4-0)... 2 Ude mod Bosna (2-3)... 2 Hjemme mod Gentofte (2-2)... 3 Ude mod Gentofte (2-2)... 3 Hjemme mod Volvox (4-0)... 4 Ude mod Firkanten (1-3)...

Læs mere

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen

Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark. Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Velkommen til SønderjyskE! Elitekoordinatormøde Team Danmark Torsdag den 13. juni 2013 Adm. direktør Klaus B. Rasmussen Otte år med SønderjyskE Baggrund Det er visionen at profilere Sønderjylland og at

Læs mere

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned.

Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Formandens aktivitet/arbejde i Marts og april måned. Overskrifter: Åbent bestyrelsesmøde mandag den 8. marts Generalforsamling Kontingentindbetaling for 2015 Møde i ungdomsafdelingen Nye baner Våbenpåtegninger

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Din rolle som forælder

Din rolle som forælder For mig er dét at kombinere rollen som mentalcoach og forældrerollen rigtigt svært, netop på grund af de mange følelser som vi vækker, når vi opererer i det mentale univers. Samtidig føler jeg egentlig

Læs mere

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne

Nyt fra TPI Fodboldafdelingen. Sommerhilsen fra ungdomstrænerne Nyt fra TPI Fodboldafdelingen Sommerhilsen fra ungdomstrænerne I disse dage har mange startet bilerne og kørt mod syd eller sommerhus. Nogle vælger også at tage i skole; fodboldskole. Om du nu er i nord,

Læs mere