ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK"

Transkript

1 ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK Beretning for året Antal forbrugere og vandmålere: Antal forbrugere: Antal vandmålere: Vandmålere afmeldt: Vandmålere tilmeldt: 459 stk. 467 stk. 3 stk. 0 stk. Salg til Bandholm og Havløkke Vandværker. Udpumpet vandmængde: Til vore egne forbrugere: m m3 Salg til Bandholm: m m3 Salg til Havløkke: m m3 Spild: m m3 Udpumpet totalt: m m3 Spild i %: 5.52 % 9,64 % Vandkvalitet: Vi har rigtig godt vand i rigelige mængder se analyserapporterne på hjemmesiden. Bestyrelsesarbejde: 01. januar: Skyllet filter det havde jeg gjort hver dag, siden vi fik nye filtermaterialer i det ene filter. 02. januar: Skyllet filter det nye filter er nu kommet med i omløb, ny vandanalyse taget mellem filtre og rentvandstank.

2 04. januar: Pejlet boringer, skyllet manuelt da renoveringen af rentvandstankene går i gang i næste uge. 06. januar: Blue Control kom hos mig og fremlagde deres tilbud for bestyrelsen - Torben, det så godt ud. 07. januar: Har bedt Danwatec om at give et tilbud på udpumpningen med løse frekvensomformere. 09. januar: Fik besøg af Flygt Xylem, som ville give et nyt tilbud. 11. januar: Manuelt skyl af efterfilteret. 12. januar: Manuelt skyl af forfilteret. 16. januar: Fik sidste tilbud fra Flygt Xylem. 19. januar: Flygt Xylem var hos mig og forelagde tilbuddet, Kurt og Brian var også tilstede. 21. januar: Vi holdt bestyrelsesmøde, hvor vi bestemte, at det skulle være Blue Control, der skal levere det nye SRO anlæg. Der bliver så 4 løse frekvensomformere på væggen til pumperne. Der vil kun blive brugt standardkomponenter, så der altid senere hen kan skiftes ud uden problemer, hvis der er noget, der går i stykker. Skyllet forfilter manuelt. 22. januar: Skyllet efterfilter manuelt. 23. januar: Skyllet forfilter manuelt. 24. januar: Var til FVD s temalørdag i Nykøbing F. 25. januar: Skyllet forfilter manuelt. 28. januar: Sammen med Benny Herman fra Holeby Vandværk kørte jeg til Haslev Vandværk for at se deres styresystem fra Blue Control og deres vedligeholdelsessystem. 30. januar: Prøvede at få fat i fliser til at repr. med efter fjernelsen af rør igennem gulvet, der er ikke nogen, der bare ligner lidt.

3 04. febr.: Var på V. Landevej 27 for at aflæse vandmåleren, da ejendommen er brændt og skal rives ned. 07. febr.: Vandrådet holdt temadag i Stokkemarke Hallens cafeteria. 10. febr.: Begynder at skrive beretning for febr.: Sendte beretningen for 2014 ud til bestyrelsen. 21. febr.: Kristianssædevej nr. 20 havde haft vandspild, og jeg afleverede en beregning af merforbruget til dem. 26. febr.: Aftalte med Blue Control at de kom på vandværket d. 2. marts. 02. marts: Blue Control var på vandværket for at se, hvordan det bedst kunne laves. Vil måske lave det allerede i juni/juli måned. 04. marts: Var sammen med revisor Klaus Pedersen hos Dorte og revidere regnskabet Fik et færdigt tilbud fra Blue Control på kr., og de vil gerne begynde i maj, og de 75% af betalingen kan vente til nov. 10. marts: Der blev ringet fra V. Landevej 14, at der var en utæthed på vejen hen til Lysemose Cafeteria. Var ude og se på det og fik fat i JR, som ville repr. det næste dag. 12. marts: Eurofins tager prøve af boring 2 og på ledningsnettet hos Brian. Begge var meget fine. Fik den sidste underskrift til regnskabet fra Brian, så jeg kunne aflevere det til Dorte. 13. marts: Der blev ringet om en utæthed på Erikstrupvej 11. JR kigger på det og vil evt. repr. i næste uge. 16. marts: Skriver papirer ud til generalforsamlingen. 17. marts: Generalforsamlingen blev holdt i forsamlingshuset. 29. marts: Lavede manuelt skyl på forfilter, da der ikke blev skyllet på det ene forfilter. 01. april: Pejlet boringer.

4 02. april: Lavede manuelt skyl for at se om det virker, som det skal. 05. april: Lavede manuelt skyl. 07. april: Blue Control var på vandværket en gang mere for at se, hvordan det kunne forberedes bedst muligt. Elmåleren må ikke flyttes ind på værket. 09. april: Til generalforsamling i FVD region øst. Kurt Black Jensen fra Søllested blev valgt ind i bestyrelsen. 10. april: Var på Koldingevej nr. 49 og se på en evt. utæthed på en målerbrønd, men der var ikke noget galt. 13. april: Manuelt skyl på efterfilteret. 15. april: Manuelt skyl på forfilteret. 16. april: Eurofins tager en lille vandanalyse på vandværket. 22. april: Manuelt skyl af filter. 23. april: Kørte ud med indbetalingskort. 24. april: Lolland og Guldborgsund Vandråd var til formøde i Bangs Have sammen med 8 udstillere for at forberede til temadag d. 26. september, hvor alle vandværksbestyrelser, der er tilsluttet vandrådet, vil blive inviteret. 25. april: Hans Knudsen, tidligere kasserer og bestyrelsesmedlem i mange år, sov stille ind. 27. april: En lille motorcrosknallert uden motor var smidt i slambassinet. Ringede til politiet om de skulle have den, og det skulle de. Den blev så afhentet senere. Brian laver træplade til computeren til det nye SRO anlæg. Var til repræsentantskabsmøde i Vandrådet i Birket sammen med Brian. 29. april: Aftalte med det borefirma, der lavede de nye boringer i Erikstrup til Femern Bælt, at de skulle tage pumpen op fra boring maj: Manuelt skyl af forfilter, da Blue Control kommer i næste uge.

5 12. maj: Blue Control ringede, at der var en magnetventil, der ikke lukkede ordentligt, jeg fandt frem til den, og de kunne så motionere den, til den var i orden igen. De fandt også ud af, hvorfor boring 2 brugte så meget strøm og fik rettet det. 13. maj: Skylleluftblæseren slog fra, der skal måske større sikringer i, der blev skyllet manuelt. 15. maj: Var på Præstevænget 11 og aflæse vandmåleren for at regne spildet ud, efter deres stikledning havde været utæt og var blevet udskiftet. 22. maj: Stillede pressostaten på kompressoren på 3,5 bar, da der kom alarm hele tiden. Talte med Lolland Forsyning om pejling af boring 1, det vil de gøre 3 gange om ugen i 10 uger. Fik at vide at vores slam kunne køres til Slagelse rensningsanlæg, og det var meget billigere. 27. maj: Var igen på Koldingevej 49 da målerbrønden hele tiden løb over, men kunne ikke se nogen utætheder. Var på V. Landevej 36 og se på en målerbrønd, som blev oversvømmet, når det regnede. Ringede til vejdirektoratet, som lovede at kontrollere en vejbrønd, der står lige ved siden af. 28. maj: Blue Control var på vandværket og finjustere trykluften, så der ikke kommer flere unødvendige alarmer. 29. maj: HVH Entreprise kom på vandværket for at se, hvad der skulle asfalteres efter renovationen. Der blev også set på andre ting, som dog først skal laves i Der blev ringet fra Koldingevej 49, at nu stod vandet normalt i målerbrønden igen, dejligt. 08. juni: Brian ser til vandværket, medens jeg er på ferie. 15. juni: Ferien slut. Der løber vand ud i pumpebrønden, men hvor kommer det fra? 24. juni: Ventilen i skyllerenden ved efterfilteret havde en dårlig pakning, så vandet kunne løbe ud i pumpebrønden. Bestilte nye pakninger og bolte hos Dahlgaards i Holbæk.

6 25. juni: Begynder at gøre hovedrent. 05. juli: Færdig med hovedrengøringen. 06. aug.: Eurofins tog en vandanalyse på ledningsnettet hos Brian, meget fin. 25. aug.: Talte med Søren Andersen fra Roswater om at give et tilbud på 4 stk. nye pumper til udpumpning. 03. sept.: Roswater kom med tilbud på 2 slags nye pumper. 07. sept.: Roswater kom med et nyt tilbud på nye pumper. 09. sept.: Manuel skylning af efterfilter for at se, om alt var i orden. Eurofins tog en vandanalyse på ledningsnettet hos Brian, så meget fin ud. 15. sept.: Manuel skylning af forfilter for at se, om alt var i orden. 21. sept.: TDC havde lukket for vores simkort til sms alarmer p.g.a. manglende betaling p.g.a. misforståelser. Fik betalt via Dorte og aktiveret det igen. 26. sept.: Vandrådene fra Lolland og Guldborgsund holdt temalørdag i Bangs Have. Det havde været forberedt længe, og der var 8 udstillere, som fortalte om dem selv og deres produkter. Alle vandværker, som var tilsluttet vandrådet, kunne invitere hele bestyrelsen med. Det hele forløb godt, og udstillerne var meget tilfredse. Vandrådene var enige om, at det skulle prøves igen. 07. okt.: Eurofins tog en udvidet vandanalyse på vandværket, den viste 1 col. Bakterie, så der skal tages en ny prøve. 09. okt.: Lolland Kommune varslede et tilsyn på vandværket d. 3. nov., og det var 3 år siden, de sidst havde været der. 16. okt.: Eurofins tog en ny prøve på vandværket kun for col. Og E col. bakterier, og prøven var helt i orden. 19. okt.: Siemens var på vandværket og afprøve hovedvandmåleren, testede også de 2 nye flowmålere på boringerne gratis, vi skal så finde ud af, om de skal testes næste gang. Det så fint ud.

7 26. okt.: Roswater kom med et nyt tilbud på pumper, men det viste sig, at Thomas kunne levere dem billigere. 27. okt.: Siemens kom med et tilbud på en ny hovedvandmåler (flowmåler) 29. okt.: Thomas havde bestilt 4 stk. nye pumper, som kommer om ca. 14 dage. Søgte Lolland Kommune om fornyelse af vandindvindingstilladelsen på m3. Rambøll havde sendt et spørgeskema vedr. BNBO omkring boringerne, og det blev besvaret. 30. okt.: Gjorde rent overalt på vandværket, så der var klar til kommunalt tilsyn. 03. nov.: Hans Chr. Nielsen og Karl Jørgensen fra Lolland Kommune kom på et tilsyn og så det hele efter, men syntes, det så fint ud. H. C. ville undersøge, om vi måtte bygge en lille tilbygning ud fra vandværket mod vejen til toilet, sluse m.m. Thomas kom sammen med en kollega for at undersøge, hvad det ville koste at lave hele rørarrangementet ved pumperne i rustfrit stål. Eurofins skulle tage en vandanalyse på ledningsnettet, men p.g.a. en misforståelse tog de prøven et tilfældigt sted, og den skulle så tages om. 04. nov.: Kunne ikke få forbindelse til vandværket fra min computer, i samarbejde med Blue Control opdagede jeg en løs forbindelse på vandværket, og så var det i orden igen. 08. nov.: Rykkede de glemsomme andelshavere for penge. Var hos en andelshaver og lukke for vandet p.g.a. manglende betaling. 09. nov.: Det hjalp at lukke for vandet, betalingen er kommet ind, og der er åbnet for vandet igen. Eurofins tog en prøve på ledningsnettet hos Brian, og den var helt i orden. 21. nov.: Foreningerne i området fik igen i løbet af weekenden sat juletræer op, rejst telt og gjort klar til den årlige juletræstænding. Trods lidt regn søndag eftermiddag gik det rigtig godt, kirken var fyldt, og der blev til sidst danset om juletræet. Tak til alle der støtter det.

8 23. nov.: Lolland Kommune havde købt Østofte Møllevej 254 til nedrivning. Sendte tegninger over vandledningen til VVS og kloakfirmaet. 03. dec.: JR tog vandet fra på Østofte Møllevej 254, og bagefter var de på vandværket for at se, hvordan de kunne lave rørene ved de 4 pumper. Det viste sig at være for dyrt at lave i rustfrit stål, så nu skal det laves i sort plast, som bliver svejst sammen. 09. dec.: Aftalte med Siemens hvad størrelse flowmåler(hovedmåler), der skulle bruges på vandværket og sagde ja til tilbuddet, som var et byt til nyt tilbud og meget fordelagtigt, og den blev så sendt med det samme. 14. dec.: Begyndte at aflæse vandmålere. 19. dec.: Under aflæsningen blev der opdaget en utæthed ved målerbrønd efter måler på Kirkevejen dec.: Blev færdig med at aflæse vandmålere. 23. dec.: Bo fra Blue Control kom på besøg for at ønske god jul, og vi gennemgik alt det nye på vandværket. Generalforsamlingen var nu bestilt til den 15. marts i forsamlingshuset. 27. dec.: Efter at have gennemgået måleraflæsningslisten på kryds og tværs, blev den sendt til Dorte via mail. Renovering og vedligeholdelsesarbejder: 06. jan.: Renoveringen af rentvandstankene er nu gået i gang, der startes med den store under det grønne skur. 08. jan.: Danwatec forbereder renovering af den lille tank under vandværket. Der bliver lagt rør fra den store tank ind til pumperne i vandværket. Rask El lægger et kabel til tankmåler m. m. 12. jan.: HVH Entreprise er begyndt at grave op udenfor vandværket, så råvandsrørene og Erikstrupledningen kan flyttes væk fra rentvandstanken og udenom.

9 14. jan.: Renoveringen af den lille rentvandstank fortsætter. 16. jan.: Bestilte Rask El til at forlænge kabelrør, som går under vejen over til det gamle vandværk. Bestilte HVH til at dække udgravningen til igen. 18. jan.: Tappede vand af kompressor. 19. jan.: Der var kun trækrør under landevejen, så der måtte graves op i begge sider, og der blev trukket 3 nye kabler igennem, så der var kabler nok, når det det nye SRO anlæg skulle laves. Danwatec har taget vandanalyse af det lille bassin, vi får resultatet om 3 dage. 26. jan.: Danwatec koblede det om igen sammen med elektrikeren, nu kører det hele normalt igen. De 3 nye kabler fra det gl. vandværk lagt ind i en rulle i det nye vandværk. 02. feb.: Det årlige eftersyn af vandværket laves af Danwatec. 06. feb.: Ruskol har sat den nye affugter op og skiftet noget på den anden. 20. feb.: Rask El tilslutter den automatiske vandudlufter til kompressoren, og den blæser vandet ned i en dunk. 11. marts: JR repr. en sprængt vandledning til V. Landevej nr P.g.a. en højspændingsledning i jorden var der en kontrollør fra Seas/Nve tilstede, han mente, at det var deres opgravning, der var skyld i bruddet, så de ville betale repr. 16. marts: Stikledningen under vejen til Erikstrupvej 11 var utæt. Det viste sig at være en jernledning, som så blev skiftet til en plastledning af JR. 31. marts: Der blev ikke skyllet på det ene forfilter, men Danwatec kom og fik det til at fungere igen. 23. april: Tømt slambassin af Vestlollands Kloakservice, der er meget arsen i, så det bliver kørt til Kommunekemi i Nyborg. Lavet service på den lille plæneklipper og slået græs 1. gang.

10 24. april: Efter renov. af rentvandstankene havde Brian lavet lidt om i det grønne skur, så vandledningerne i ruller kunne stå ordentligt uden at fylde for meget. Så kunne der ryddes op, så det kom til at se pænere ud. 27. april: Råvandsledningen fra boring 2 skulle flyttes fra kælderen i det gl. vandværk udenom vandværket. Da der lå kabler, måtte jeg grave op med håndkraft. 28. april: Der blev lavet service på den store plæneklipper og sat ny kniv på den lille. 29. april; Huggede beton op i boring 2 og tog alt gruset op, så smedene kunne omlægge råvandsledningen. 30. april: JR omlægger råvandsledningen fra boring 2 udenom vandværket. Boring 1 slukkes. 01. maj: Renset iltningsbakker 04. maj: Blue Control kom med 4 mand og udskiftede alt det elektriske til nyt SRO anlæg. PC brøndborerfirma hev pumpen og pumperøret op af boring 1 og satte en flange på til pejling. 07. maj: Blue Control er færdig med at installere SRO anlægget. Der skulle sættes et pejlekabel ned i boringerne, men JR måtte komme og bore stutsene op, så kablerne kunne komme ned. Begge boringer blev nu stillet på frekvensomformeren til at køre m3 ind i timen, og de kører lige meget. 11. maj: Fik ryddet op ved boring 2, hentede grus til at komme ned i keglen ved boring maj: Inde i vandværket skulle der sættes fliser op flere steder efter renoveringen. Det blev klaret af Henrik Lauridsen. 21. maj: Flisearbejdet bliver færdigt. Blue Control kom for at kontrollere luftventilerne, da flere af dem havde hængt.

11 26. juni: Fik svejst ny plade på skjoldet til den lille plæneklipper, blev derefter grundmalet 2 gange og 2 gange dækmaling, så kan den holde længe igen. 02. juli: Skiftede pakning og bolte på tallerkenventil i skyllerenden ved efterfilteret, men var stadig utæt. 03. juli: Pakningen på tallerkenventilen blev taget af og drejet lidt, så var den tæt. 24. aug.: Stikledningen til V. Landevej 27, som blev revet ned, blev taget fra ved hovedledningen, efter aftale skulle det vente til efter høst. 15. sept.: Renset iltningsbakker. 18. sept.: Blue Control ringede, at der måtte være noget galt med tankmåleren, da den ikke viste noget. Boring 3 blev ved med at køre, selvom tanken var fyldt, men jeg havde ikke fået nogen alarmer. Blue Control fik det op at køre igen og ville holde øje med det i weekenden. Brian holdt øje med vandværket, da jeg ikke var hjemme. 13. okt.: Blue Control kom for at montere noget nyt i boring 3, så der ikke kom alle de falske alarmer. 22. okt.: Blue Control satte nye antenner op for at få bedre signal til boring 3. I boring 3 blev der monteret en plc er for at gøre det bedre. 30. okt.: Støbt beton i keglen ved boring dec.: Rensede iltningsbakker. Økonomi: 30 nov.: Lolland og Guldborgsund Vandråd havde sendt ud til 4 analysefirmaer om at give tilbud på at lave analyser på alle vandværkerne. Eurofins kom med det billigste tilbud, og jeg sendte ordrebekræftelse til Eurofins for vores vandværk. Vi har jo haft Eurofins hele tiden, men nu skulle det blive billigere. Aftalen gælder i 3 år med option til at blive forlænget. 05. dec.: Lolland og Guldborgsund Vandråd havde lavet en aftale om køb af måneds El i 2016 fra Seas/Nve. Hvis aftalen ikke opsiges, fortsætter den

12 automatisk, det skulle gerne blive billigere strøm på den måde. Sendte ordrebekræftelsen for vores vandværk til Seas/Nve. Vores strømforbrug er gået ned med 25%, så elregningen skulle gerne blive noget mindre. Der bliver jo stadig revet huse ned, og flere huse står tomme, så indtægterne bliver mindre, men vi prøver at holde prisen nede, hvor den er nu og har været i flere år. Fremtid: Vi har jo købt nye pumper, og de skal monteres i februar. Rørene omkring pumperne bliver lavet i sort plast, som svejses sammen, og JR forbereder så meget som muligt. Når alt er så klar som muligt, lukker vi ned en nat fra kl for at skifte det hele. Der arbejdes på at finde ud af, hvordan vi bedst kan støbe hen over den udvendige tank, så det kan blive nemmere at holde pænt. Bestyrelsen mener, at vi kan komme muldjord ovenpå tanken og så græs. Kælderen i det gamle vandværk skal fyldes op, og der skal laves et pænt rum til forskellige ting. Vi skal også tænke lidt over, hvordan vi kan lave en lille tilbygning ud fra vandværket ved døren, hvor der skal være en sluse, toilet m. m. Til Slut: Tak til forbrugerne for deres tålmodighed, når vi af og til må lukke for vandet. Tak til Dorte, vores kasserer, og til den øvrige bestyrelse for godt samarbejde i årets løb. Der har jo været en del tilbud at tage stilling til.

ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK

ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK ØSTOFTE-NØRREBALLE VANDVÆRK Beretning for året 2016 Antal forbrugere og vandmålere: Antal forbrugere: Antal vandmålere: Vandmålere afmeldt: Vandmålere tilmeldt: 458 stk. 466 stk. 4 stk. 0 stk. Salg til

Læs mere

ØSTOFTE NØRREBALLE VANDVÆRK Generalforsamlingsberetning Dagbogsnotater for året 2012

ØSTOFTE NØRREBALLE VANDVÆRK Generalforsamlingsberetning Dagbogsnotater for året 2012 ØSTOFTE NØRREBALLE VANDVÆRK Generalforsamlingsberetning Dagbogsnotater for året 2012 02. januar: Aflæst hovedmåler og Havløkkemåler. 04. januar: Manglede 2 stk. målere at aflæse. Udskiftede måleren på

Læs mere

Østofte-Nørreballe Vandværk

Østofte-Nørreballe Vandværk Østofte-Nørreballe Vandværk Generalforsamlingsberetning Dagbogsnotater for 2013 02. januar: Renoveringen af Østoftegade, som blev påbegyndt i slutningen af 2012, fortsatte. 03. januar: Under renoveringen

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk

Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk 1 Beretningen 2016 for Hadsten Vandværk Statistik: Antallet af forbrugere er på afregningstidspunktet steget fra 2668 til 2677. Det er en tilgang på 9 mod sidste års 10. Der er i alt blevet pumpet 392.339

Læs mere

Vinding Vandværk a.m.b.a

Vinding Vandværk a.m.b.a Vinding Vandværk a.m.b.a Forbrugerinformation december 2015 www.vindingvand.dk mail@vindingvand.dk Vandværkets bestyrelse: Formand driftsansvarlig Gert Munch Sørensen, Møllevej 8, tlf. 75859400 Næstformand

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk

Skjellerup Vandværk. Vi har en oppumpningstilladelse på 18000 m3. Den foreslås nedsat til 12000. www.skjellerupvandvaerk.dk Formandens Beretning Generalforsamlingen 2010. Antal forbrugere Udpumpet vandmængde reduceret indvindingstilladelse Overvågning/terrorsikring Styring vandværk Udskiftning rør vandværk Rensning højdebeholder

Læs mere

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling

Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling 1/6 Granly Vandværk I/S Mødereferat fra ordinær Generalforsamling Dato/tid : 16. april 2007 kl. 19.00 Sted : Park Hotel Deltagere : Niels Andreasen (NA) Palle Frank (PF) Thomas Puggaard (TP) Pia Dohn Nielsen

Læs mere

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup

Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Ankenævnets j.nr. 4858521-0001 Klage over mangler ved bryllup Klager bestilte 14. december 2007 et bryllupsarrangement hos indklagede til afholdelse den 6. september 2008. Klager modtog den 17. december

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012.

Vandrådet i Roskilde. Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Vandrådet i Roskilde Referat af vandrådsmøde den 29. marts 2012. Deltagere: Jens Andreasen JA Annette Kristensen AK Anne-Marie Kristensen AMK Arne Christiansen AC Mogens N. Madsen - MNM Henrik Pedersen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007

Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Referat fra ordinær generalforsamling i H/F Dahlia den 2. maj 2007 Der afholdtes ordinær generalforsamling på Avedøre Bibliotek med følgende dagsorden: Ad 1. Valg af dirigent. 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling 4. april 2009 Referat

Generalforsamling 4. april 2009 Referat Generalforsamling 4. april 2009 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens årsberetning (nyhedsbrevene 5 og 6 indgår som en del af beretningen) Punkterne til beretningen Bestyrelsesmøder

Læs mere

Julen nærmer sig! Klik her

Julen nærmer sig! Klik her Julen nærmer sig! Klik her < Mit navn er Jack Stump. Jeg er blevet ringet op af skoleleder Boris Loftager. Han vil igen have mig til at kigge på en gammel sag. Nej, nu må han da snart holde op. Jeg fandt

Læs mere

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne.

Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Formandens beretning Generalforsamling, Landsbyen, 13. april 2011 i Bramdrupdam Hallerne. Dette er sket siden sidste generalforsamling. Generalforsamling 2010 Der var mødt 12 beboere op på generalforsamlingen

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Åbne punkter: Rabat til foreningen. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen

Åbne punkter: Rabat til foreningen. Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3. Forfatter: Berit Carlsen Møde: Bestyrelsesmøde Ejerforening Sønder Boulevard 65, Asger Rygs Gade 1-3 Forfatter: Berit Carlsen Møde dato: 18-09-2012 Møde deltagere: Christian, Arne, Henrik, Claus, Gry og Berit Ikke tilstede: Kasper

Læs mere

Svanemærket Printet i Danmark 2011. ISBN: 1. udgave, 1. oplag 978-87-993288-1-9 (paperback) 978-87-993288-2-6 (PDF e-bog)

Svanemærket Printet i Danmark 2011. ISBN: 1. udgave, 1. oplag 978-87-993288-1-9 (paperback) 978-87-993288-2-6 (PDF e-bog) Copyright 2011 Dortea Berg-Jensen Forsidefoto: Mette Berg-Jensen Omslag: Sitara Bruns Tilrettelægning og fotos: Dortea Berg-Jensen Coverillustrationer: Sven Aage Berg Bogen er sat med New Baskerville Tryk:

Læs mere

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk

Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Kohavens grundejerforening www.kohaven-gf.dk Referat fra foreningens generalforsamling den 10. maj 2014 afholdt i Vig forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1 4560 Vig Den 11.maj 2014 Dagsorden: 1 Valg af dirigent

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup Lillebrænde Vandværk TLV Beretning for 2014 Torkilstrup- Lillebrænde Vandværk er et mellemstort vandværk, der har lov til at indvinde 100.000 m3 vand. Vandværket har 315 forbrugsenheder,

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2014 30.09.2015 Medlemmer Der er 815 medlemmer i vandværket. Dvs. en tilgang på 29 medlemmer. Tilgang: 28 i ny udstykning og 1 på Horsensvej. Det er sådan

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid.

Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Vores sidste rejse startede den 8. sept. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi ikke gerne ikke ville komme i den værste regntid. Månederne juli/aug er der, hvor det regner allermest og selv om

Læs mere

Beretning for året 2012 April 13-2013

Beretning for året 2012 April 13-2013 Beretning for året 2012 April 13-2013 Så står jeg igen her og skal berette for det forgangne år. Det år der er gået, har der været utrolige mange ting at se til. Ikke mindst alle de projekter, vi havde

Læs mere

Guldhvalpen. Dorte Marcussen

Guldhvalpen. Dorte Marcussen Guldhvalpen Dorte Marcussen GULDHVALPEN Tekst og tegning Dorte Marcussen Udgivet i ét eksemplar i 1981 Til Frida og Karla 2013 Forlaget Muffin Der var uro i hundekennelen Hundens Fryd. Freja havde været

Læs mere

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt

Gemt barn. Tekst fra filmen: Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Følgende er en transskription af filmen,, som er produceret af DIIS, 2013. I filmen fortæller Tove Udsholt om sine oplevelser som gemt barn under Besættelsen. Flugten til Sverige #5 Tove Udsholt Mit navn

Læs mere

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold.

Jeg vil således i beretningen, nævne denne situation flere gange, idet den har indflydelse på flere forhold. Trøstrup Vandværk Den: 24. marts 2014 Bestyrelsens beretning for perioden, 1. januar til 31. december 2013 på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den 25. marts 2014 i Langesøhallen. Vores generalforsamling

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016.

Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl I Gormshallen. Bestyrelsens beretning for 2016. JELLING VANDVÆRK Referat fra Jelling Vandværks generalforsamling onsdag, den 28. marts 2017 kl. 19.30 I Gormshallen 1. Valg af dirigent Alfred Frandsen blev valgt 2. Bestyrelsens beretning ved for manden

Læs mere

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen.

Side 1. Kæmpen i hulen. historien om Odysseus og Kyklopen. Side 1 Kæmpen i hulen historien om Odysseus og Kyklopen Side 2 Personer: Odysseus Kyklopen Side 3 Kæmpen i hulen historien om Odysseus og Kyklopen 1 Øen 4 2 Hulen 6 3 Kæmpen 8 4 Et uhyre 10 5 Gæster 12

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne

Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Antenneforeningen Bramdrup Øst. Referat af ordinær generalforsamling, den 23. februar 2016 i Bramdrupdam Hallerne Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om foreningens virksomhed i år

Læs mere

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE

VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE VESTER SKERNINGE VANDVÆRK MADS HANSENSVEJ 11 5762 V.SKERNINGE Beretning 2015 2015 var så et af de år, af de 35 år jeg har været med, hvor der er sket rigtig mange ting, og flere nye udfordringer, det kommer

Læs mere

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD. NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget.

FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD. NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget. FORENINGEN AF VANDVÆRKER I DANMARK. FVD NIELS CHRISTIAN RAVN FVD, Region Midt / Kursusudvalget. Vandværksforeningen er ikke en kontrol- eller tilsynsmyndighed. Det ligger ved Kommunen. Eksisterende lovgivning:

Læs mere

Afgørelse fra Ankenævn for biler

Afgørelse fra Ankenævn for biler Afgørelse fra Ankenævn for biler Klagesag nr.: 13702 Klager: NN Indklaget: CVR-nr.: 14 80 87 01 Euromaster Danmark A/S Sletten 11 7500 Holstebro Klagen vedrører: Reparation af bil Ikke-medlemsvirksomhed

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling.

Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Der er sket rigtig mange ting siden sidste generalforsamling. Formandens beretning ved generalforsamlingen d. 29.10.2012. Velkommen til vor 17. generalforsamling. Så skal jeg igen stå for formandsberetningen, som jeg også gjorde for 17 år siden, da vi startede med

Læs mere

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten

Uanmeldt tilsyn. Udfyldes af konsulenten Uanmeldt tilsyn Udfyldes af konsulenten Institution Marthagården Status (selvejende/kommunal/privat) Selvejende Adresse Peter Bangs Vej 12 Leder Ingrid Fuglseth Jensen Normerede pladser 0-3 år Normeret

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Det er altid spændende om ens bagage er kommet med fra Paris. Vores var der heldigvis, alle 4 og nu kunne vi så bevæge os hen til tolden.

Det er altid spændende om ens bagage er kommet med fra Paris. Vores var der heldigvis, alle 4 og nu kunne vi så bevæge os hen til tolden. Vores sidste rejse startede den 8. sept. 2016. Vi havde trukket det så længe vi kunne, da vi gerne ville undgå komme i den værste regntid. Månederne juli/aug er der, hvor det regner allermest og selv om

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015

Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Beretning Generalforsamling den 23-01-2015 Velkommen til den årlige generalforsamling. Sang nummer? Jeg vil starte med at ønske tillykke til Erik Scherdetzki med 40 år og optagelse som æresmedlem, Morten

Læs mere

Vejen til Noah og overdragelsen af ham!

Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Charlotte S. Sistrup, eneadoptant og mor til Noah Truong fra Vietnam fortæller sin historie Vejen til Noah og overdragelsen af ham! Den 29. august 2004 sendte jeg ansøgningspapirerne af sted til adoptionsafsnittet,

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016

Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Information til forbrugerne om drikkevandet Februar 2016 Visse Vandværk A.m.b.a. www.vissevand.dk Indholdsfortegnelse Regnskabets hovedtal for 2015 Se nedenfor Regnskab kan efter generalforsamlingen ses

Læs mere

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2013 30.09.2014

Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2013 30.09.2014 Hovedgård Vandværk Amba Formandens beretning 01.10.2013 30.09.2014 Medlemmer Der er 786 medlemmer i vandværket. Meget lille tilvækst de senere år. Det er gået helt i stå med ny tilslutninger idet vi var

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 Bestyrelsens beretning 2015 Endnu et år er gået i Nærum Park og ligesom de andre år har der været masser af aktiviteter ikke mindst på bygge og anlægsfronten. Som det efterhånden er tradition, har vi haft

Læs mere

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016

Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 Referat af Hellested Borgerforenings generalforsamling den 18.1.2016 1. Valg af dirigent: Niels Juul Jensen 2. Valg af stemmetællere: Ib Berthelin og Lars Asserhøj 3. Formandens beretning Anne-Grethe Mathisen

Læs mere

Bestyrelsens årsberetning for 2015

Bestyrelsens årsberetning for 2015 Bestyrelsens årsberetning for 2015 På sidste generalforsamlingen blev Peter Bak Christensen nyvalgt til bestyrelsen. Thomas Herskind Olesen og John Jakobsen blev begge genvalgt. Under eventuelt blev Erik

Læs mere

Referat af Generalforsamling Onsdag d. 26. februar 2014 kl. 19:30

Referat af Generalforsamling Onsdag d. 26. februar 2014 kl. 19:30 Referat af Generalforsamling Onsdag d. 26. februar 2014 kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af protokolfører og stemmetællere 3. Beretning ved formanden 4. Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere

Februar 2010 RomerNyt 44

Februar 2010 RomerNyt 44 Februar 2010 RomerNyt 44 Kære alle Ejerlaugets bestyrelse ønsker jer alle et godt og oplevelsesfyldt 2010. Kong Vinter har i sandhed budt det nye år velkommen. Det er længe siden, at der har været så fin

Læs mere

2 Indledende tanker omkring organisering af sikkerhedsforsyning

2 Indledende tanker omkring organisering af sikkerhedsforsyning Referat Dato: 28-04-2011 Sagsnr.: 2010-9032 Dok. nr.: 2011-107333 Direkte telefon: 9931 9465 Initialer: LHK Aalborg Forsyning Administration Stigsborg Brygge 5 Postboks 222 9400 Nørresundby Vandforsyningsplanlægning

Læs mere

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset

REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011. FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset REFERAT FRA MØLLESTENSPARKENS GENERALFORSAMLING 2011 Dagsorden: FREDAG DEN 11. NOVEMBER kl. 19.00 i Møllehuset 1. Valg af dirigent, jvf. 6, stk. 4. 2. Beretning om foreningens virksomhed det forløbne år,

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk

Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Referat af ordinær generalforsamling afholdt den 28. oktober 2015 Uggelhuse-Langkastrup Varmeværk Den 27. januar 2016 afholdes informationsmøde i Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk AmbA i Hørning Forsamlingshus

Læs mere

Formandens beretning 2010

Formandens beretning 2010 Formandens beretning 2010 Velkommen til Varmelaugets 61. ordinære generalforsamling. Bestyrelsen i Fuglebakkens Varmelaug har i den forgangne periode bestået af: Formand Thomas Falk Mogensen Næstformand

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014

Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 Ordinær generalforsamling, Herringløse Vandværk I/S 27 marts 2014 1. Valg af dirigent. 2. Beretning om det forløbne år. 3. Det reviderede regnskab forelægges. 4. Budget for det kommende år fremlægges.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej

Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej Generalforsamling i Grundejerforeningen Musvågevej 5. marts 2016 Bestyrelsens beretning 2.1 Bestyrelsen, som den ser ud i dag Formand: Niels Bloch Musvågevej 52 Ikke på valg Kasserer: Kai Jensen Musvågevej

Læs mere

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns)

Den grønne have. Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Den grønne have Wivi Leth, 1998 (4,8 ns) Dette skete for ikke så lang tid siden, i landet med det rødhvide flag. Det var efterår, og tre børn havde vovet sig 5 ind i den have, hvor der engang havde været

Læs mere

KVALITETS- SIKRING: 2016

KVALITETS- SIKRING: 2016 A. KILDEPLADS: 1. Beskyttelseszone. 2. Aflåsning 3. Hegn 4. Terræn B. BYGNING: 1. Tag. 2. Tagrende/ afledning. 3. Mur/fundament. 4. Gulve/afløb. 5. Vinduer/døre. 6. Udluftning. 7. El-tavler. 8. Affugter.

Læs mere

Guldborgssund Forsyning

Guldborgssund Forsyning Guldborgssund Forsyning Hygiejneforskrift som skal følges ved arbejde på vores drikkevandsledninger Guldborgssund Forsyning - hygiejneforskrift som skal følges ved arbejde på vores drikkevandsledninger

Læs mere

Holstebro, den 19. april 2009. Referat fra ordinær generalforsamling den 16. april 2009

Holstebro, den 19. april 2009. Referat fra ordinær generalforsamling den 16. april 2009 Andelsboligforeningen Kongelyset I Formand Knud Jensen Kongelyset 8 7500 Holstebro Tlf. 9862 4922 Mobil 2024 4922 E-mail: info@kongelyset.com Referat fra ordinær generalforsamling den 16. april 2009 Holstebro,

Læs mere

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer

Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer Referat af generalforsamlingen den 19. november 2015 Til stede fra bestyrelsen: Mikael Andersen (MA), Freddy Johansen (FJ) og Jesper Kristiansen (JK) Øvrige: 24 personer 1. Valg af dirigent Johnny Eriksen

Læs mere

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt

På sidste møde blev som beboerrepræsentanter valgt Referat fra det årlige beboermøde 2005. Torsdag den 17. marts 2005 i Medborgerhuset Blågården. Dagsorden: Velkomst, valg af dirigent og referent Beboerrepræsentationens beretning Regnskab Fremtidig virksomhed

Læs mere

Generalforsamling - Referat

Generalforsamling - Referat Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen blev valgt til ordstyrer. Generalforsamling - Referat Afholdt 17. marts 2014 - Store Merløse Hallen b. Det blev konstateret, at Generalforsamlingen

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

På vegne af bestyrelsen aflægges hermed beretning for perioden siden sidste generalforsamling - oktober 2014 til oktober 2015.

På vegne af bestyrelsen aflægges hermed beretning for perioden siden sidste generalforsamling - oktober 2014 til oktober 2015. FEJRUP STRAND VANDVÆRK A.M.B.A GENERALFORSAMLING 11.10.2015 BESTYRELSENS BERETNING REGNSKABSÅR 01.05.2014 30.04.2015 Bestyrelses år 13.10.2014 11.10.2015 Velkommen til alle fremmødte medlemmer af vandværket.

Læs mere

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord.

Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger de stavelsesdelingsregler, som børnene også skal bruge, når de på skrift skal dele ord. 1 Gale Streger Forfatter: Helle S. Larsen Illustration: Lars Hornemann Forfatteren og Furesø Museer, 2013 Trykkeri: XL Print Aps ISBN: 87-91140-24-2 Orddeling Der er valgt en mekanisk orddeling, der følger

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 21. MARTS 2000 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas.

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas. Nanorama BEST-møde Referent 3. december 2014 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Tyveri fra pengekassen........................ 1 1.2 Mentorkorps.............................. 2 1.3 Møde i jubilæumsudvalg.......................

Læs mere

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013

Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 CAFA Hovedvejen 3 4000 Roskilde Telefon 46 37 32 32 Web cafa.dk 11.marts 2013. Rapport vedr. uanmeldt tilsyn 2013 Institution/opholdssted Ungdomscentret Allégården Frederiksberg Allé 48, 1820 Frederiksberg

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

============================================================================

============================================================================ Challenger Cab Skrevet af Cigaretteman - 2008/12/07 18:05 Hej Mopar freaks er ny her i forumet og ville lige hilse på med en lille tråd om mit renoverings projekt. Jeg købte bilen for 10 år siden og kørte

Læs mere

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012.

Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Velkomst til generalforsamling i Nørresundby Fjernvarme A.m.b.A. den 30.08.2012. Indledning Hjertelig velkommen til vores generalforsamling. Deltagere i vores generalforsamling kan kun være forbrugere,

Læs mere

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013

Formandens beretning for Vejlby Strand grundejerforening for året 2012/2013 Ja, så er der gået endnu et år, det er så min fjerde beretning. Efter at vi i bestyrelsen nu i et par år, har haft fokus på at få en god struktur, sikre en stor åbenhed i foreningen og få styr på økonomien,

Læs mere

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information:

Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt. Poul gav følgende information: Beslutningsreferat fra ekstraordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 8. juni 1993. Punkt 1 : Per Ludvigsen valgtes til dirigent Punkt 2 : Poul gav følgende information: * på et bestyrelsesmøde i

Læs mere

A/B Virumvang, 21. marts 2005 Ordinær generalforsamling Bestyrelsens beretning Bestyrelsen har gennem år 2004 afholdt ikke mindre end 10 møder. Midt på året valgte Lene Kortegaard pga. nyt arbejde at bytte

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Installation af fiberbredbånd. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler. Fiberbredbånd TV Telefoni

Installation af fiberbredbånd. Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler. Fiberbredbånd TV Telefoni Installation af fiberbredbånd Hvad sker der nu? Placering af udvendig og indvendig boks Træk af kabler Fiberbredbånd TV Telefoni Hvad sker der nu? Tak for din bestilling af fiberbredbånd. Vi glæder os

Læs mere

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00

Generalforsamling 2015. Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Generalforsamling 2015 Tøvelde Forsamlingshus 13. Juni kl. 14.00 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i det forløbne år. 3. Det reviderede årsregnskab forelægges

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk

Andelsselskabet. Torkilstrup-Lillebrænde. Vandværk Andelsselskabet Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk Beretning 2016 2015 har været et godt år for Torkilstrup-Lillebrænde Vandværk. Med meget få afbrydelser har vi kunnet levere den mængde vand, vi skulle.

Læs mere

Peters udfrielse af fængslet

Peters udfrielse af fængslet Drama Peters udfrielse af fængslet Kan bruges som totalteater før eller efter tekstgennemgangen. Tekst: ApG 12,1-17 1. Forslag Roller: Peter (farvet lagen), to soldater (sorte affaldssække, evt. sværd),

Læs mere

Nordfyns Vandværk CVR: 5870 1718. Referater 2013 2014. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2.

Nordfyns Vandværk CVR: 5870 1718. Referater 2013 2014. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Der afholdtes bestyrelsesmøde tirsdag den 19. august 2014 kl. 19:00 på Thygesensvej 2. Mødte: Jens Rasmussen, Kristian Andersen, Palle Knudsen og Mogens Stougaard Afbud: Frans Tange Velkomst, vi indledte

Læs mere

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12

Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 Gudenåens Ørredfond Beretning 2011/12 2011 var året hvor vi rejste os efter de massive sygdomsproblemer tilbage i 2009. I 2011 har vi stort set opfyldt udsætningsplanen bortset fra ½-årsfisk til Allingå

Læs mere

Lean giver tid til børnene

Lean giver tid til børnene Lean giver tid til børnene Normeringer kan der ikke lige laves om på. Alderen på børnene, der starter i dagsinstitution er også politisk bestemt og heller ikke noget, som de enkelte daginstitutioner har

Læs mere

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4

Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Bilag til referat fra Ordinær Generalforsamling d. 17/4 Spørgsmål fra husejerne og tilhørende svar fra Bestyrelsen: 2. Bestyrelsens beretning for år 2015 v/formand John Bünger Svar: Spørgsmål fra salen:

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning Bestyrelsens beretning 31. december 2015 havde Skovby Vandværk 1300 forbrugere og der blev udpumpet 144047 m 3 vand. Vi har leveret 140004 m 3 til jer forbrugere. Vores vandspild var i 2015 på 2,81%. Et

Læs mere

Haveforeningen Grundet Fidalvej, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle.

Haveforeningen Grundet Fidalvej, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle. Fidalvej, Hornstrup Kirkeby, 7100 Vejle. Referat fra Generalforsamling 24/3-2014 Mandag den 24. Marts 2014. Klokken 19:00 I Beboerhuset, Finlandsvej 104 32 fremmødte havelejere og 42 stemmeberettiget 1.

Læs mere

Generalforsamling GF Digterparken 2014

Generalforsamling GF Digterparken 2014 Generalforsamling GF Digterparken 2014 Der blev torsdag den 27. februar 2014 afholdt generalforsamling i Digterparken. Der var 16 fremmødte samt bestyrelsen. Formanden bød velkomme på vegne af bestyrelsen.

Læs mere

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden:

Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: Vallensbæk Strands Vandforsyning, amba. Mødeindkaldelse. Bestyrelsesmøde, søndag, den 7. april 2014 kl. 13:00 hos Børge Ravn, Gaunøvej 14, 2665 Vallensbæk Strand, med følgende dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere