Detaljeret information om cookies

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Detaljeret information om cookies"

Transkript

1 Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: Kontrolleret af: Cookie Reports Liited Dette dokuent er udarbejdet så "Check Point Travel" kan inforere og indhente satykke i henhold til Cookiebekendtgørelsen og det tilhørende EU e-databeskyttelsesdirektiv. Dokuentet giver detaljeret inforation o alle cookies, der var i brug på websitet Dokuentet gør det uligt for en besøgende at træffe et inforeret valg o satykke til websitets brug af cookies. Dette indhold bør ikke anvendes til andre forål. Dokuentet forbliver "Check Point Travel" ejendo og skal returneres på anodning.

2 Cookies Nødvendige cookies 9 identificeret Disse cookies er påkrævet for at websitet kan levere en tjeneste, so slutbrugeren udtrykkelig har anodet o. Det kan f.eks. være cookies, der bruges for at få en indkøbskurv til at virke. Virksohed Cookie-navn Doæne Sti Levetid Protokol Forål Forålsbeskrivelse ASP.NET, Microsoft, Inc. ASPSESSIONID* / Session Enhver Dit besøg Geer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, so er et raeværktøj der bruges til at bygge websites. Check Point Travel EntryPage / Session Enhver Dit besøg Identificerer hvor brugeren var inden brugeren udfyldte en kontaktforular. Check Point Travel LeftMenuID / Session Enhver Dit besøg Anvendes til at vise hvilket overordnet enupunkt, so den side an er inde på tilhører. Check Point Travel ReferringPage / Session Enhver Dit besøg Identificerer hvor brugeren var inden brugeren udfyldte en kontaktforular. Check Point Travel ReferringSource / Session Enhver Dit besøg Identificerer hvor brugeren var inden brugeren udfyldte en kontaktforular. Check Point Travel custotabsfroid / Session Enhver Dit besøg Anvendes saen ed CMS-systeet til at vise forskellige undersider, so hænger saen ed bestete hovedsider. FDIH fdihcookiescript / 2 uger Enhver Dit besøg Besteer o FDIHs cookieærke skal vises foldet ud eller foldet ind. ASP.NET, Microsoft, Inc. JSESSIONID ba.nr-data.net / Session Enhver Dit besøg Geer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af Microsofts ASP.NET Application, so er et raeværktøj der bruges til at bygge websites. The PHP Group PHPSESSID cpt.kulturrejser-e uropa.dk / Session Enhver Dit besøg Geer sessionsdata under et besøg på et website. Sættes af en PHP applikation lavet af The PHP Group, so er et Web Applications raeværktøj, der bruges til at bygge websites.

3 Præferencecookies 2 identificeret Disse cookies bruges til at sikre den optiale brugeroplevelse på en side. Det er f.eks. valgte præferencer såso sprog eller valg, so gør navigation enklere. Der indsales ingen personligt identificerbare data ed denne type cookies. Virksohed Cookie-navn Doæne Sti Levetid Protokol Forål Forålsbeskrivelse Google Inc. NID google.co / 6 åneder Enhver Brugerindstillinge r Google Inc. NID google.dk / 6 åneder Enhver Brugerindstillinge r Geer brugerens præferencer og inforation når brugeren ser sider, ed indlejret indhold fra Google Maps. Geer brugerens præferencer og inforation når brugeren ser sider, ed indlejret indhold fra Google Maps.

4 Drift- og optieringscookies 12 identificeret Disse cookies anvendes til driften af websitet. Det kan f.eks. være optælling af antallet af besøgende eller andre inforationer, der skal bruges til web-analyse. De bruges også i forbindelse ed spørgeskeaer. Disse cookies kan i begrænset ofang indsale data, der kan henføres til den enkelt bruger. Virksohed Cookie-navn Doæne Sti Levetid Protokol Forål Forålsbeskrivelse Belletric teleetric.s / 30 inutter Enhver Statistik Cookien sættes af Belletrics, so bruges til at præsentere et unik telefonnuer til de besøgende, så an efterfølgende kan tracke antal telefonopkald, der skabes på hjeesiden. Belletric teleetric.v / 2 år Enhver Statistik Cookien sættes af Belletrics, so bruges til at præsentere et unik telefonnuer til de besøgende, så an efterfølgende kan tracke antal telefonopkald, der skabes på hjeesiden. Google Analytics, Google Inc. _ga / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, so bruges til at følge hvordan websitet bruges. Google Analytics, Google Inc. _gat / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, so bruges til at følge hvordan websitet bruges. Google Analytics, Google Inc. _dc_gt_ua* cpt.dk / 10 inutter Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, so bruges til at følge hvordan websitet bruges. Google Analytics, Google Inc. _ga cpt.dk / 2 år Enhver Statistik Tildeler den besøgende et unikt ID, so bruges til at følge hvordan websitet bruges. Optiizely, Inc. optiizelybuckets cpt.dk / 10 år Enhver Statistik Anvendes af analytics platforen Optiizely til at uliggøre A/B test bed at ændre website designed for et udpluk af brugere. Ændringer åles for at indsale data, der skal vise hvilken variation der er den est successfulde. Optiizely, Inc. optiizelyenduserid cpt.dk / 10 år Enhver Statistik Anvendes af analytics platforen Optiizely til at uliggøre A/B test bed at ændre website designed for et udpluk af brugere. Ændringer åles for at indsale data, der skal vise hvilken variation der er den est successfulde. Optiizely, Inc. optiizelypendinglogeven ts cpt.dk / 1 inut Enhver Statistik Anvendes af analytics platforen Optiizely til at uliggøre A/B test bed at ændre website designed for et udpluk af brugere. Ændringer åles for at indsale data, der skal vise hvilken variation der er den est successfulde.

5 Optiizely, Inc. optiizelysegents cpt.dk / 10 år Enhver Statistik Anvendes af analytics platforen Optiizely til at uliggøre A/B test bed at ændre website designed for et udpluk af brugere. Ændringer åles for at indsale data, der skal vise hvilken variation der er den est successfulde. Optiizely, Inc. end_user_id log. optiizely.co Optiizely, Inc. end_user_id log.o ptiizely.co / 10 år Enhver Statistik Anvendes af Analytics platforen Optiizely til at uliggøre A/B test ved at ændre website designet for et udpluk af brugere. Ændringer åles for at indsale data, der skal vise hvilken variation, der er den est successfulde. / 10 år Enhver Statistik Anvendes af Analytics platforen Optiizely til at uliggøre A/B test ved at ændre website designet for et udpluk af brugere. Ændringer åles for at indsale data, der skal vise hvilken variation, der er den est successfulde.

6 Marketing cookies - anony tracking på tværs af hjeesider 33 identificeret Disse cookies anvendes til at følge brugere på tværs af deres besøg på flere websites. Disse cookies kan blive brugt til at opbygge profiler, der viser hvilke søgninger individuelle brugere har foretaget eller hvilke sider de har besøgt. Disse cookies kan lagre data, der identificerer den enkelte bruger eller so indeholder specifik inforation o brugeren. Anonye data kan blive delt ed 3. part. Virksohed Cookie-navn Doæne Sti Levetid Protokol Forål Forålsbeskrivelse Sleeknote, Sleeknote Aps SleekNoteSessionClosed* / Session Enhver Undersøgelse Angiver o en bruger har lukket den angivne Sleeknote i denne session og dered ikke autoatisk skal have vist boksen igen. Sleeknote, Sleeknote Aps SleekNotecookie* / 1 år Enhver Undersøgelse Angiver hvor ange gange en bruger har set en Sleeknote og dered o brugeren stadig skal have vist boksen. Check Point Travel lsv / 5 inutter Enhver Annoncering Levering af personaliseret indhold og nyhedsbreve Sleeknote, Sleeknote Aps _pk_id* / 2 år Enhver Undersøgelse Benyttes til at tracke anony data til statistik for overordnet brug af Sleeknote sat individuelle events på boksene. Sleeknote, Sleeknote Aps _pk_ses* / 30 inutter Enhver Undersøgelse Benyttes under den enkelte session til at gruppere sidevisninger til statistik for bokse og visninger. Under udarbejdelse bucket_ap log.o ptiizely.co Adap.tv, AOL Inc. rtbdata0 adaptv.advertisin g.co / 10 år Enhver Under udarbejdelse / 2 år Enhver Annoncering Under udarbejdelse rscscap adbrn.co / 5 år Enhver Under udarbejdelse Adbrain Ltd. tuuid adbrn.co / 2 år Enhver Annoncering AppNexus Inc. sess adnxs.co / 1 dag Enhver Annoncering The Trade Desk TDCPM adsrvr.org / 1 år Enhver Annoncering The Trade Desk TDID adsrvr.org / 1 år Enhver Annoncering Denne cookies forål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Anvendes af Adap.tv's teknologi, der gør det uligt at levere video-annoncering globalt i alle skærstørrelser. Denne cookies forål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Gør det uligt for Adbrain at registrere visninger, klik og konverteringer til Adbrains kapagner. Tester på vegne af annonceringsplatforen AppNexus hvorvidt browserindstillingerne tillader at der sættes cookies. Anvendes af annonceringsvirksoheden The Trade Desk til at følge en webbrowser. Anvendes af annonceringsvirksoheden The Trade Desk til at følge en webbrowser.

7 Under udarbejdelse aoc areyouahuan.c o BidSwitch, Switch Concepts Ltd BidSwitch, Switch Concepts Ltd / Session Enhver Under udarbejdelse c bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering tuuid bidswitch.net / 2 år Enhver Annoncering Blue Kai Inc. bkdc bluekai.co / 1 åned Enhver Annoncering Blue Kai Inc. bklc bluekai.co / 180 dage Enhver Annoncering Blue Kai Inc. bku bluekai.co / 180 dage Enhver Annoncering Casale Media Inc. CMDD casaleedia.co / 1 dag Enhver Annoncering Denne cookies forål er ved at blive undersøgt. Beskrivelsen af cookien vil blive opdateret. Geer et tidsstepel, der viser hvornår du so bruger første gang ko i kontakt ed vores syste. Anvendes til at bestee o BidSwitch vil synkronisere cookies ed andre annonceringssysteer o dig so bruger eller ej. Geer det unikke ID so tildeles af BidSwitch til hver bruger, so skal trackes. Hvis brugeren fravælger servicen ved at anvende BidSwitchs fravælgningsekanise, så geer cookien værdien 'opt-out' og der vil ikke blive foretage tracking. Indsaler data såso inforation o browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstrea data. Anvendes af BlueKai, Inc so er et annonceringsnetværk, so gør det uligt for annoncører at ålrette en annonce til en bruger, so har besøgt deres website eller tidligere interageret ed en anden annonce. Aggregerede data deles ed 3. and. Indsaler data såso inforation o browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstrea data. Anvendes af BlueKai, Inc so er et annonceringsnetværk, so gør det uligt for annoncører at ålrette en annonce til en bruger, so har besøgt deres website eller tidligere interageret ed en anden annonce. Aggregerede data deles ed 3. and. Indsaler data såso inforation o browseren, IP adresse, søgehistorik og clickstrea data. Anvendes af BlueKai, Inc so er et annonceringsnetværk, so gør det uligt for annoncører at ålrette en annonce til en bruger, so har besøgt deres website eller tidligere interageret ed en anden annonce. Aggregerede data deles ed 3. and. Indsaler data o brugere på vegne af annoncørnetværket Casale Media Inc. Data anvendes til at styre annoncevisningsfaktorer såso hvor ofte en annonce vises og til at lave ændringer til deres kapagner.

8 Casale Media Inc. CMID casaleedia.co Casale Media Inc. CMPS casaleedia.co Casale Media Inc. CMRUM3 casaleedia.co Casale Media Inc. CMSC casaleedia.co Casale Media Inc. CMST casaleedia.co / 1 år Enhver Annoncering / 90 dage Enhver Annoncering / 1 år Enhver Annoncering / Session Enhver Annoncering / 1 dag Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. id doubleclick.net / 2 år Enhver Annoncering DoubleClick, Google Inc. test_cookie doubleclick.net / 15 inutter Enhver Annoncering Adobe Media Optiizer, Adobe Systes Incorporated dp dp.dedex.net / 2 år Enhver Annoncering Indsaler data o brugere på vegne af annoncørnetværket Casale Media Inc. Data anvendes til at styre annoncevisningsfaktorer såso hvor ofte en annonce vises og til at lave ændringer til deres kapagner. Indsaler data o brugere på vegne af annoncørnetværket Casale Media Inc. Data anvendes til at styre annoncevisningsfaktorer såso hvor ofte en annonce vises og til at lave ændringer til deres kapagner. Indsaler data o brugere på vegne af annoncørnetværket Casale Media Inc. Data anvendes til at styre annoncevisningsfaktorer såso hvor ofte en annonce vises og til at lave ændringer til deres kapagner. Indsaler data o brugere på vegne af annoncørnetværket Casale Media Inc. Data anvendes til at styre annoncevisningsfaktorer såso hvor ofte en annonce vises og til at lave ændringer til deres kapagner. Indsaler data o brugere på vegne af annoncørnetværket Casale Media Inc. Data anvendes til at styre annoncevisningsfaktorer såso hvor ofte en annonce vises og til at lave ændringer til deres kapagner. Indeholder en unik kode der besteer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatfor DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan åles og at annoncer kan blive gjort ere relevante til brugeren. Tester o brugerens browser understøter cookies på vegne af Google Inc's annonceringsplatfor. Anvendes til profilering. Adobe Media Optiizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et salet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de est værdifulde potentielle kunder og levere ålrettede budskaber, der vil inspirere de til handling.

9 exelate ud exelator.co / 120 dage Enhver Annoncering Media Innovation Group, LLC id ookie1.co / 1 år, 1 åned Media Innovation Group, LLC data ookie1.co / 1 år, 1 åned Enhver Enhver Annoncering Annoncering Nugg.ad AG d nuggad.net / 6 åneder Enhver Annoncering SpotXchange, Inc. partner-* spotxchange.co Yahoo Web Analytics, Yahoo! Inc. / 4 åneder Enhver Annoncering B yahoo.co / 25 år Enhver Annoncering Indsaler anonye data o en brugers besøg på et website såso antallet af besøg, den gennesnitlige tid på websitet, hvilke sider der er læst, hvorledes der er navigeret igenne websitet og andre statistiske inforationer. Anvendes af exelate so aggregerer og analyserer data ed det forål at levere ålrettede online annonceringsservices til online annoncører. Anvendes af Mookie annonceringsplatforen til re-targeting, opisering, rapportering og diensionering af on-line annoncering Anvendes af Mookie annonceringsplatforen til re-targeting, opisering, rapportering og diensionering af on-line annoncering Anvendes af nugg.ad platforen til at levere ålrettet indhold, så websitet opleves bedst uligt. Anvendes af SpotXchange, Inc der også arbejder ed partnervirksoheder for at indsale og aggregere søgeresultater, der anvendes til ålrettet arkedsføring. Der dele ikke personlig identificerbar inforation ed partnerne en SpotXchange vil åske dele aggregerede anony inforation. SpotXchange forbeholder sig retten til at gee og anvende data i up til 30 dage. Indsaler anonye data inklusive IP adresse, hvor lang tid an har været på websitet, hvilke links der er klikket på og hvilke annoncer an har set, på de sider. De data bruges af Yahoo! Web Analytics ed det forål at rapportere statistisk inforation såso deografiske profiler og kategorisere brugeres interesser. Online arketing og website designere bruger rapporter fra Yahoo! for at tilpasse indhold til de besøgende.

10 Marketing cookies ålrettet annoncering 13 identificeret Disse cookies bruges til at følge søge- og læsevaner. Den inforation der indsales bruges til at vise individualiseret arketing indhold, såso bannerannoncer. Anvendelsen af disse cookies kan indebære lagring og anvendelse af personlig identificerbare inforationer til visning af individuelt tilpasset indhold og/eller deling af disse data ed en 3. part ed det sae forål. Enhver inforation der lagres ed brug af disse cookies kan blive videresolgt til 3. part. Virksohed Cookie-navn Doæne Sti Levetid Protokol Forål Forålsbeskrivelse AdAdvisor, NeuStar, Inc. ab adadvisor.net / 1 år Enhver Annoncering AddThis, LLC uid addthis.co / 2 år Enhver Sociale netværk (højt niveau) AddThis, LLC u addthis.co / 2 år Enhver Sociale netværk (højt niveau) doainprivacygroup.co U adsyptotic.co / 10 år Enhver Annoncering Aggregate Knowledge, Neustar, Inc. Aggregate Knowledge, Neustar, Inc. u agkn.co / 2 år Enhver Annoncering uuid agkn.co / 5 år Enhver Annoncering Indsaler data fra en række online og nogle gange offline kilder og forsyner annoncører ed data enten direkte eller indirekte ved brug af udveksling. Disse anvendes af AMNET so en del af et realtids auktionssyste for annoncering. Laver et unikt askine-genereret user ID. AddThis, der ejes af Clearspring Technologies, anvender user ID'et til at gøre det uligt for brugeren at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at levere detaljeret statistik til forskellige udbydere. Registrerer brugerens geografiske placering på vegne af AddThis, so er ejet og drevet af Clearspring Technologies. AddThis er en indholdsdelingstjeneste, der giver brugere en åde at dele indhold på tværs af sociale netværk og til at give udgivere dybdegående analyser. Indsaler uidentificerbar data, so sendes til en uidentificerbar kilde. Kildens identitet holdes heelig af selskabet Whois Privacy Protection Service, Inc. Anvendes til statistik og adfærdsbaseret annoncering inkl. ålretning af reklaer i realtid og brugerprofilering på annoncører og udgiveres websites. Indeholder et userid eller et fravalg af cookies, hvis brugeren har fravalgt dette. Anvendes til statistik og adfærdsbaseret annoncering inkl. ålretning af reklaer i realtid og brugerprofilering på annoncører og udgiveres websites.

11 Adobe Media Optiizer, Adobe Systes Incorporated dedex dedex.net / 2 år Enhver Annoncering 24/7 Real Media, WPP plc OAX ookie1.co / 2 år Enhver Annoncering The Rubicon Project c pixel.rubiconproj ect.co The Rubicon Project rpx pixel.rubiconproj ect.co The Rubicon Project khaos rubiconproject.co The Rubicon Project put_<4 digits> rubiconproject.co / Session Enhver Annoncering / 1 åned Enhver Annoncering / 6 åneder Enhver Annoncering / 1 åned Enhver Annoncering Anvendes til profilering. Adobe Media Optiizer integrerer online og offline data fra enhver tænkelig kilde for at give et salet indtryk af alle. Anvendes af selskaber, så de hurtigt kan identificere de est værdifulde potentielle kunder og levere ålrettede budskaber, der vil inspirere de til handling. Styrer frekvensen af annoncer (inkl. pop-ups) og hjælper til at levere ere relevant annoncering. Indsaler adfærdsrelateret inforation såso brugerens navigeren på et eller flere websites, o transaktioner, indsendelse af forularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt ed henblik på ålretning af annoncering. Indsaler adfærdsrelateret inforation såso brugerens navigeren på et eller flere websites, o transaktioner, indsendelse af forularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt ed henblik på ålretning af annoncering. Indsaler adfærdsrelateret inforation såso brugerens navigeren på et eller flere websites, o transaktioner, indsendelse af forularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt ed henblik på ålretning af annoncering. Indsaler adfærdsrelateret inforation såso brugerens navigeren på et eller flere websites, o transaktioner, indsendelse af forularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt ed henblik på ålretning af annoncering.

12 The Rubicon Project rpb rubiconproject.co / 1 åned Enhver Annoncering Indsaler adfærdsrelateret inforation såso brugerens navigeren på et eller flere websites, o transaktioner, indsendelse af forularer og browsing adfærd. Anvendes af The Rubicon Project eller deres partners til at bygge en online profil, der kan blive udvekslet eller solgt ed henblik på ålretning af annoncering.

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-04-04 Kontrolleret af: http://www.greenland-travel./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Grønlands

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.hjhansen-vin.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "H.

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Digital Control Roo Liited Apex Plaza, Forbury Road, Reading, RG1 1AX United Kingdo t: +44 20 7129 8113 www.digitalcontorlroo.co Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2017-01-09 Kontrolleret

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.maling.nu/ http://www.promal.dk/ Kontroldato: 2015-10-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-11 Kontrolleret af: http://www.danskekirkersraad.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-24 Kontrolleret af: http://ehandelsbureaue/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Ehandelsbureauet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://www.spejdersport.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Spejder

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-03-24 Kontrolleret af: http://www.admiralhotel.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Admiral

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://webshop.campingdanmark.dk/ http://www.campingdanmark.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-19 Kontrolleret af: http://www.hjerteforeningen./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Hjerteforeningen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://ecosticker.applu/ http://shop.applu/ http://webbooking.applu/ http://www.applu/ https://nye-nummerplader.dk/ Cookie

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-21 Kontrolleret af: http://www.pro-outdoor.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Pro-Outdoor.dk"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: http://www.fmk.dk/ Kontroldato: 2015-08-22 Kontrolleret af: Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Faaborg-Midtfyn

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-12-12 Kontrolleret af: http://leasing-bmw./ http://www.bag-aarhus.bmw./ http://www.bag-esbjerg.bmw./ http://www.bag-holstebro.bmw./ http://www.bag-kolding.bmw./

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-09-13 Kontrolleret af: http://bavian.tv2.dk/ http://beep.tv2.dk/ http://charlie.tv2.dk/ http://finans.tv2.dk/ http://fri.tv2.dk/ http://go.tv2.dk/

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-03-06 Kontrolleret af: http://www.designdelicatess/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Designdelicatessen"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-22 Kontrolleret af: http://www.studieportalen.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Student

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-08-11 Kontrolleret af: http://alzheimershop.d/ http://www.alzheimer.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-05-16 Kontrolleret af: http://dr.dk/ http://mobil.dr.dk/ http://nyhedsbreve.dr.dk/ http://presse.dr.dk/ http://www.dr.dk/ Cookie Reports Limited

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-08-24 Kontrolleret af: http://www.clubmatas./ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.com/ Dette dokument er udarbejdet så "Matas" kan

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: http://www.boliga.dk/ Kontroldato: 2016-02-05 Kontrolleret af: Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "Boliga" kan inforere

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://.blokhus.-cap./ http://www.blokhus.-cap./ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cooies Website: Kontroldato: 2015-07-24 Kontrolleret af: http://www.mybaner.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.com/ Dette doument er udarbejdet så "Mybaner.d" an

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cooies Website: Kontroldato: 2016-02-04 Kontrolleret af: http://www.galloen.d/ Cooie Reports Limited http://www.cooiereports.c/ Dette doument er udarbejdet så "Galløen Strand Camping"

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-11-12 Kontrolleret af: http://aabyhoej.xl-byg.dk/ http://www.xl-byg.dk/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeet infomation om cookies Website: http://mbbl.dk/ Kontoldato: 2015-11-07 Kontolleet af: Cookie Repots Limited http://www.cookieepots.com/ Dette dokument e udabejdet så "Ministeiet fo By, Bolig og

Læs mere

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER

MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER MODERNE COOKIE-BASERET MARKEDSFØRING OG ANNONCENETVÆRK PLESNER, COPENHAGEN OKTOBER 2016 06.10.2016 1 Kort om MSLGROUP Strategisk kommunikationsbureau MSLGROUP er en af Nordens førende strategisk kommunikationog

Læs mere

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik?

Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier. 1. Hvad dækker denne politik? Politik vedrørende cookies og andre lignende teknologier 1. Hvad dækker denne politik? Denne politik dækker dine handlinger relateret til Tikkurilas digitale serviceydelser. Denne politik dækker ikke,

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret inforation o cookies Website: Kontroldato: 2015-08-27 Kontrolleret af: http://www.worldanialprotection.dk/ Cookie Reports Liited http://www.cookiereports.co/ Dette dokuent er udarbejdet så "World

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google.

Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. Marketing A-Z Marketingbegreb Betydning A Adwords Annoncer på internettet, der købes via Google Adwords. Bruges til at få et produkt højere op i søgeresultaterne på Google. B Branding Signalerer, hvad

Læs mere

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider

RETNINGSLINJER FOR COOKIES. Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider RETNINGSLINJER FOR COOKIES Brug af cookies på offentlige myndigheders hjemmesider Brug retningslinjerne som et redskab i forbindelse med arbejdet med jeres hjemmeside og jeres digitale løsninger. Retningslinjerne

Læs mere

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen

DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen DI og DI ITEKs vejledning om cookiebekendtgørelsen Udgivet af: DI ITEK Redaktion: Henning Mortensen ISBN: 978-87-7353-989-7 0.02.13 Kort baggrund Det er på baggrund af EU-lovgivning forbudt af lagre og

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500 Ltd Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Plus500's erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger

Læs mere

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England.

Løsningen garanterer at finde alle de cookies, som et nationalt tilsyn kan finde. Løsningen er valideret af Audit Bureau of Circulation i England. Cookievejledningens Tekniske Guide Den tekniske guide beskriver fem skridt til overholdelse af cookiereglerne: 1. Fastlæggelse af webejendom 2. Undersøgelse af om der sættes cookies på hjemmesiden 3. Afgivelse

Læs mere

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder

Læs mere

Aaby Advice Online Strategi, konceptet.

Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Aaby Advice Online Strategi, konceptet. Online strategi Måling og analyse Forbedringsforslag Løbende opfølgning ONLINE STRATEGI Vi sætter os ind i jeres situation internt (teknisk setup, organisationen

Læs mere

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal

Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal Behov til Greater Copenhagens digital kampagneportal 06.07.2016 Page 1/5 Intro For at øge Greater Copenhagens synlighed og attraktivitet over for internationale investorer, virksomheder, talenter og på

Læs mere

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott

Seminar Google Analytics. Google Analytics. Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott Google Analytics Novicell - Præsenteret af Martin Skøtt - @martinskott 1 Agenda Basis Analytics Hvem er dine kunder? Find potentialet Rapporteringer Mål på indsatsen Næste version 10 gode råd 2 Hvad er

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell

Online annoncering. Online annoncering. Snak om emnet og med andre på #novicell Online annoncering Snak om emnet og med andre på #novicell 1 Agenda Facebook LinkedIn Banner & IP-baseret Affiliate AdWords Tracking 2 CPC (Cost Per Click ~ Pris pr. klik) TBF er CPM (Cost Per Thousand

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015

Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Status på www.silkeborg.com kampagnen 2015 Kampagnen har udelukkende været digital med et miks af mediekanalerne: Adwords (50%) Search og bannerannoncering Facebook (10%) RTB (40%) - bannerannoncering

Læs mere

Google Tag Manager tracking

Google Tag Manager tracking Google Tag Manager tracking IDA Universe København, januar 2015 INDHOLD 1. INTRODUKTION... 3 2. TEST AF IMPLEMENTERING... 3 2.1. WASP Web Analytics Solution Profiler... 3 2.2. Firebug... 3 2.3. Tamper

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Online Marketing. Online marketing

Online Marketing. Online marketing Online marketing 1 Agenda Kort om Novicell Track det i Google Analytics Google AdWords Søgemaskineoptimering Noget med hjem og viden fremover 2 Om Novicell 3 Alt kan og bør trackes! - Google Analytics

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh

Sådan kommer du i gang med Google Analytics. Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Mads Bloch Lemvigh Sådan kommer du i gang med Google Analytics Vil du gerne optimere din forretning og tjene flere penge på din webshop? Hvis ja, så læs videre

Læs mere

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed.

Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Yderligere vilkår for anvendelse af Document Cloud Sidst opdateret den 7. april 2015. Erstatter versionen af 18. juni 2014 i dens helhed. Termer skrevet med stort begyndelsesbogstav i disse Yderligere

Læs mere

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord

Google Analytics. Værdifuld viden om din hjemmeside. Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Google Analytics Værdifuld viden om din hjemmeside Daniel Ord Rasmussen Twitter: @danielord Source: https://www.flickr.com/photos/fstoaldo/7091271377 Program 1. Velkomst og intro 2. Introduktion til Google

Læs mere

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr

- Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Nye regler om lagring af cookies og lignende teknologier - Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr Udgave

Læs mere

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner

E-handel. Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner E-handel Birgitte Toxværd, advokat Claus Barrett Christiansen, partner 1 Lovgivning E-databeskyttelsesdirektivet, direktiv 2002/58/EF, som ændret ved direktiv 2009/136/EF Lov nr. 169 af 3. marts 2011 om

Læs mere

Pinpoint Tips & Tricks

Pinpoint Tips & Tricks Pinpoint Tips & Tricks En online markedsplads for Microsoft partnere til at vise deres løsninger og services, baseret på Microsoft teknologi. Agenda Hvad for du ud af Pinpoint Maksimer din synlighed på

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig?

Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Få flere kunder Modul 1: Online tilstedeværelse -Hvordan bygger jeg en hjemmeside og hvad skal den gøre for mig? Modul 2: Få flere kunder -Hvordan får jeg mine besøgende konverteret til nye kunder og bundlinje?

Læs mere

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott

Basic Analytics. Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Basic Analytics Martin Skøtt, Online Marketingchef, Novicell @martinskott Agenda Praktisk information Kort om Novicell Intro til web analytics Introduktion til Analytics Afrunding Spørg løs undervejs Kort

Læs mere

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh

Derfor skal du bruge Google AdWords. Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Mads Bloch Lemvigh Derfor skal du bruge Google AdWords Som nystartet webshop vil du gerne ud over stepperne og begynde at sælge en masse produkter. Det kræver naturligvis,

Læs mere

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent

Christina Søndergaard Online Marketingchef. Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Christina Søndergaard Online Marketingchef Frederik Grøne Larsen Online Marketingkonsulent Hvad skal vi igennem? 1. Overordnet overblik 2. Betjeningspanel, genveje og annoteringer 3. Realtid 4. Målgruppe

Læs mere

Vejledning til Google Analytics rapporter

Vejledning til Google Analytics rapporter Vejledning til Google Analytics rapporter Internet statistik kan godt være svært at forstå specielt hvis man ikke er vant til at arbejde med sådanne ting. For at gøre det nemmere for vores kunder at forstå

Læs mere

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet

YouTube-annoncering. Udnyt potentialet YouTube-annoncering Udnyt potentialet Kort om mig Martin Trasmundi SEM specialist og digital rådgiver hos IIH Nordic Brænder for YouTube og video markedsføring Taget jagttegn Hvad stor er YouTube? DK s

Læs mere

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission.

Velkommen til Google AdWords for begyndere. 2011 Gorm Larsen & Zornig A/S - Not for use or distribution without written permission. Velkommen til Google AdWords for begyndere Om IVÆKST - Etableret i 2003 som Firmastart - Offentlig-privat samarbejde Mål: at skabe vækst i nystartede og mindre virksomheder - I 2006 Relanceret - privat

Læs mere

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015

PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV DANSKE MEDIER. FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 DANSKE MEDIER PAID CONTENT LOVGIVNINGENS KRAV FRANK BØGGILD advokat (H), partner, LLM, HD(R) 3. november 2015 SUNDKROGSGADE 5, DK-2100 KØBENHAVN Ø CVR. NR: DK 62 60 67 11 SIDE 1 PROGRAMTEKSTEN Indsamling

Læs mere

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013

Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Analyse af webtracking værktøjers brug pa danske websites, 2013 Undersøgelsen viser at der er sket en kraftig stigning i brugen af webtracking værktøjer på danske websites over de seneste fire år. Således

Læs mere

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords

(c) 2010 Michael Bredahl - Foredrag for FOF 13.04.2020. Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords. -Google AdWords Præsentationen findes på bredahl-it.dk/adwords -Google AdWords Forventninger til aftenen Hvorfor Google Reklametyper Opret konto, kampagner og annoncer Opdel annoncer, optimer landingspages Søgeord, negative

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef

Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje. Christina Søndergaard Online Marketingchef Sådan bliver du synlig, får flere kunder og sikrer din toplinje Christina Søndergaard Online Marketingchef Hvem er atriumweb? Digitalt bureau Beliggende i Egå, nord for Århus Vi har været i gang i 5 år

Læs mere

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1

Succes med intranet til Office 365. Den 13. august 2014 Webtop A/S s. 1 Succes med intranet til Office 365 Webtop A/S s. 1 Hvem er jeg https://twitter.com/jeslas http://www.linkedin.com/in/jesslassen Webtop A/S s. 2 Hvad er Office 365 Office pakken (Word, Excel..) Skyudgaver

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå hvordan

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion

Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Guide til opsætning af Google Analytics Nye kunder Visiolab introduktion Denne guide vil gøre dig i stand til at opstille din Google Analytics konto. Ydermere vil den være en hjælp til at forstå, hvordan

Læs mere

Bilag 1: Spørgeskema 1

Bilag 1: Spørgeskema 1 Bilag 1: Spørgeskema 1 1. Generelt om dig: Mand Kvinde 18 Mand Kvinde 19 Mand Kvinde 20 Mand Kvinde 21 Mand Kvinde 22 Mand Kvinde 23 Mand Kvinde 24 Mand Kvinde 25 Mand Kvinde 26 Mand Kvinde 27 Mand Kvinde

Læs mere

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers

Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers Nye effektfulde medier i Ofir jobunivers FÅ DIN JOBANNONCE PÅ De sociale medier er ikke til at komme udenom heller ikke når du skal rekruttere nye medarbejdere! Alligevel er der mange virksomheder, der

Læs mere

ONLINE MARKEDSFØRING FOR BTB-VIRKSOMHEDER

ONLINE MARKEDSFØRING FOR BTB-VIRKSOMHEDER ONLINE MARKEDSFØRING FOR BTB-VIRKSOMHEDER 1 Morten Longgaard Knudsen HD afsætning, IAA Diploma Om mig Arbejdet med BtB markedsføring siden 1995 TDC, Atea, Novicell Projektleder, marketingchef, marketing

Læs mere

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction

Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Guide til opsætning af Google Analytics Eksisterende kunder Visiolab introduction Du modtager denne guide som en hjælp til forståelse af hvordan Visiolink applikationer fungere med Google Analytics. Ydermere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6

Indholdsfortegnelse. Forord...4. 1. Indledning...6 Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr, Cookie-bekendtgørelsen. 2. udgave, april 2013 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Politik om beskyttelse af personlige oplysninger Denne politik ("Politik om beskyttelse af personlige oplysninger") kan ændres fra tid til anden. Vi vil ikke nødvendigvis gøre dig opmærksom på disse ændringer,

Læs mere

Betalt indhold. - det nye sort eller bare helt sort?? 1/ Pressens Hus

Betalt indhold. - det nye sort eller bare helt sort?? 1/ Pressens Hus Betalt indhold - det nye sort eller bare helt sort?? 1/4 2014 Pressens Hus Hvad er det egentligt? Native add Promotions Sponsorships Advertorials Branded content Content marketing Den kommercielle definition

Læs mere

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER

BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER BONUSBESTEMMELSER, VILKÅR OG BETINGELSER DEFINITIONER Ved ILLUM forstås Stormagasinet Illum, beliggende i ejendommen matr. nr. 53, Østergade 52, 1100 København K. Ved ILLUM A/S forstås i det følgende selskabet

Læs mere

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog

OPRINDELSE. Ordet blog har sin oprindelse i. Weblog OPRINDELSE Ordet blog har sin oprindelse i Weblog OPRINDELSE blog: a website that contains an online personal journal with reflections, comments and often hyperlinks provided by the writer - Merriam-Webster

Læs mere

SLUTBRUGER MANUAL. onmap.dk Slutbruger Manual Dansk Version 0.1 Side 1

SLUTBRUGER MANUAL. onmap.dk Slutbruger Manual Dansk Version 0.1 Side 1 SLUTBRUGER MANUAL onmap.dk Slutbruger Manual Dansk Version 0.1 Side 1 Denne manual beskrive hvordan en slutbruger kan benytte onmap.dk race protalen til at se den specialiseret Løbs portal med GPS tracking,

Læs mere

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr

Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr Cookie-bekendtgørelsen 2. udgave, april 2013 Forord...3 1. Indledning...5

Læs mere

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering

ProspectFinder. Intelligent B2B leadgenerering ProspectFinder Intelligent B2B leadgenerering 2 Kundernes købsproces har ændret sig Det kræver en ny proces for virksomheders leadgenerering IDENTIFICERING Det bliver stadig vigtigere aktivt at identificere

Læs mere

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH

FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH FORTROLIGHEDSERKLÆRING BABYSITTERMATCH Babysittermatch tager dit privatliv meget alvorligt, og vil behandle og bruge oplysninger om dig på en sikker måde. For at sikre dit privatliv, vil Babysittermatch

Læs mere

Adobe Acrobat Connect brugergrænsefladen

Adobe Acrobat Connect brugergrænsefladen Adobe Acrobat Connect brugergrænsefladen Adobe Connect er et webbaseret videokonferenceværktøj, der giver mulighed for online, synkron kommunikation, deling af filer, skærm og whiteboard, gennemførelse

Læs mere