Tyskland Polen Danmark Sverige Tjekkiet Finland England. Grupperejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tyskland Polen Danmark Sverige Tjekkiet Finland England. Grupperejser. Frørup Rejser. Busture til mange destinationer"

Transkript

1 2014 /1 4 Tyskland Polen Danmark Sverige Tjekkiet Finland England Grupperejser Frørup Rejser Busture til mange destinationer

2 Til foreninger og grupper Det er med stor fornøjelse, at vi præsenterer det nye grupperejse katalog, med en bred vifte af rejsemål i Danmark og Europa. Vi har bestræbt os på, at tilbyde vores destinationer med gode hoteller samt indholdsrige udflugter, hvor der er noget for enhver smag, enten man er interesseret i fabriksbesøg eller besøg i dyreparker, imponerende naturscenerier, kunstskatte eller måske blomsterhaver. Vi har udvalgt en række destinationer, som vi finder særligt velegnede til gruppe rejser, både hvad angår indhold i turene men også med hensyn til pris, for på rigtig mange af vores rejsemål får man en rigtig god kvalitet til prisen. Se blot selv. Priserne gælder ved mindst 40 deltagere og ved fælles afregning. Ved flere deltagere er nr. 41 og 51 fripladser. Udover de rejsemål som er nævnt i dette katalog, kan vi selvfølgelig arrangere/ skræddersy en rejse til lige netop Jeres gruppe, så I får lige nøjagtig dét I gerne vil opleve på Jeres rejse. Ring blot til vores kontor og få en rejsesnak, for om det drejer sig om en rundrejse i Norge eller en to dages rejse til Slesvig Holsten vil vi med omhu sørge for at I får netop dét I søger. Vi kører udelukkende i gode 4- stjernede komfortable rejsebusser med ekstra god benplads, så vi er sikre på at vores gæster får en god oplevelse med hjem i bagagen, og vores dygtige chauffører og rejseledere vil til enhver tid gøre alt hvad der står i deres magt for at vores gæster får en god og indholdsrig ferie. Vi vil ønske god læsning, og håber på at få lejlighed til at byde Jer velkommen på tur. Med venlig hilsen Niels Larsen & Kate Møller Hansen Frørup Rejser ApS

3 Samsø, 2 & 3 dage Vi bor på det hyggelige familiedrevne Flinchs Hotel, der ligger centralt i Tranebjerg, på dobbeltværelser med bad/toilet og tv. 1. dag: Efter endt opsamling køres til Hov hvorfra vi skal sejle til Sælvig, og vel ankommet til Samsø kører vi en rundtur på øen, hvor vi skal opleve færgebyen Kolby Kås med færgeforbindelse til Kalundborg, og videre til fyrtårnet Vesborg Fyr i de historiske omgivelser på den sydlige del af øen. Vi kommer forbi Brattingsborg gods og gennem landsbyen Ørby. I Permelille besøger vi gårdbutikken med lækre uldvarer og mange andre spændende ting. Derefter går turen til Ballen, med et hyggeligt havnemiljø, inden vi fortsætter til "hovedstaden" Tranebjerg for indkvartering og en dejlig middag. 2. dag: Efter en lækker morgenbuffet køres til Besser Rev, og vi kommer rundt om Stavns Fjord til Langør. En ualmindelig flot tur. Vi ser Dyvelstenen og gør holdt i Nordby med majstang og gadekær. Overalt ses stensætninger, gravhøje og forsvarsanlæg, der alle sammen stammer fra vikingernes færden på øen, og også Kanhave kanalen vidner om vikingernes færden på øen. En tur op på Ballebjerg, hvorfra der er en pragtfuld udsigt til Jylland skal vi også opleve, inden vi kører tilbage til Sælvig, hvorfra turen går tilbage til Jylland. Om bord er der mulighed for at købe frokost, inden vi efter en times sejltid kører i land i Hou, og returnerer til vores hjemby efter en dejlig miniferie på en af vores dejligste øer. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, færge og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. På 3 dagesturen er 1 x frokost inkluderet. Ikke inkl. i prisen: Entréer og drikkevarer.

4 Mariager Fjord, 3 dage Ny spændende tur hvor vi bor på hotel Amerika, et rigtig godt hotel, som ligger dejligt roligt i udkanten af byen i skoven, ganske tæt ved fjorden, på dobbeltværelser med bad/toilet. 1.dag: Vi kører til Hadsund, hvorfra vi følger den smukke Margueritrute langs Mariager Fjord til Mariager, hvor vi skal ind og se Danmarks Saltcenter, som er Nordens eneste oplevelsescenter for salt, og alt hvad der har med salt at gøre. Her kan vi opleve saltbiografen, Det Døde Hav, Saltminen og Sydehytten, og se den spændende udstilling, salthaven og laboratoriet og shoppe i saltbutikken. Herefter skal vi på en guidet rundtur i Mariager med bus, hvor vi også kommer ind og ser kirken, som er en rest af det oprindelige birgittinerkloster. Herfra fortsættes til Hobro for indkvartering og en lækker 2 retters middag. 2.dag: Går turen til Lille Vildmose, et eldorado for naturelskere og historisk interesserede. Området er Danmarks største fredede landområde på godt 76 kvadratkilometer, med bl.a. Nordvesteuropas største højmose samt unikke natur- og græsningsskove. Her er mulighed for at opleve kongeørne, vildsvin, kronhjorte, oddere og andre store dyr i vild natur. Vi besøger Vildmosecentret, hvor man får et indblik i mosens natur og kultur-værdier. Centrets vildsvin bliver fodret automatisk hver dag kl og , så her er nok at opleve. Vi kører en guidet tur med det gamle tørvetog på smalssporsbanen gennem det smukke område, inden vireturnerer til hotellet til middag. 3. dag: Køres en smuk udflugt gennem Rold Skov, og vi gør ophold i de skønne Rebild Bakker inden vi begynder hjemturen, mange oplevelser rigere. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Ikke inkl. i prisen: Entréer, togtur og drikkevarer.

5 Københavns Herligheder, 3 dage Ny tur, hvor vi skal se vores dejlige hovedstad, som har så mange store spændende seværdigheder. Vi bor rigtig hyggeligt på Dragør Badehotel, på dobbeltværelser med bad/toilet. 1.dag: Vi ankommer til København ved middagstid, og starter besøget med en stor byrundtur, hvor vi kommer forbi en stor del af de mange seværdigheder, som Tivoli, Fisketorvet, Marmorkirken og Christiansborg Slot, statuen af Absalon og Gefionspringvandet, og vi tager på en Strøgtur, så vi også får oplevet dette. Et besøg på Christiansborg Slot, hvor vi ser dronningens smukke gobeliner, eller alternativt får en rundvisning i Folketinget når vi også, og en guidet rundtur på Christiania denne første dag inden vi kører til Amager til indkvartering og middag. 2.dag: Turen går forbi Børsen og Holmens kirke, Det Kgl. Teater, Kastellet og Langelinie til Amaliehaven inden vi kommer til Nyhavn, hvor vi nyder frokosten, inden vi tager på en dejlig kanalrundfart gennem havnen og det indre København. Efter denne dejlige oplevelse, besøger vi Assistents kirkegård og ser de berømte digteres gravsteder. Turen fortsætter forbi Søerne og Rosenborg Slot, og om aftenen kan vi foreslå at nyde en forestilling i cirkusrevyen eller på Det Ny Teater eller måske i Operaen der er mange muligheder. 3.dag: Efter morgenmaden skal vi opleve det hyggelige område vi bor i. Dragør er et besøg værd på alle tider af året, og umådelig charmerende med de velbevarede landsbymiljøer. Turens sidste besøg aflægger vi på Den Blå Planet, Danmarks nye Akvarium, hvor vi skal opleve alt fra piratfisk til hammerhajer og søpindsvin og koralrev. En god oplevelse at køre hjem på. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, broafgift, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

6 Skagen, 4 dage Vi bor på Foldens hotel, et hyggeligt hotel, som ligger centralt for enden af gågaden og i dejlig nærhed af havnen. Alle værelser har bad/toilet, og der er restaurant, cafeteria og viseværtshus, et rigtig dejligt sted at bo. 1. dag: Når alle er samlet i bussen, kører vi nordpå og holder en passende frokostpause undervejs. Første besøg er på Voergård Slot og derefter køres til Skagen, hvortil vi ankommer sidst på eftermiddagen. Vi indkvarteres på vores værelser, og mødes senere til en dejlig middag og hyggeligt samvær. Udflugter: Formiddagstur til Kandestederne og Råbjerg Mile, derefter køres til Den Tilsandede Kirke, inden vi returnerer til byen for at holde frokostpause. Udflugt rundt i byen med besøg i Drachmanns Hus, herefter byrundtur til havnen og forbi Klitgården inden vi slutter med besøg på Skagens Museum. Formiddagstur i byen, hvor vi ser kirkegården og kunstnernes grave, inden der bliver tid på egen hånd i byen. En eftermiddagstur til Gl. Skagen, hvor vi går en tur i byen og kommer op på det højeste punkt, herefter fortsætter turen til Grenen, hvor vi ser Drachmanns grav og kører en tur med Sandormen ud og ser hvor Kattegat og Skagerrak mødes. En aften køres solnedgangstur til Gl. Skagen, hvor vi ser solen gå ned i horisonten. 4. dag: Sidste dags formiddag køres en tur til Ørnereservatet, Ørnens Verden, hvor vi ser de prægtige fugle. Kl begynder hjemturen, og vi kører direkte til hjembyen. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

7 Vadehavets spændende øer, 4 dage En interessant tur, hvor vi kommer på besøg på de 4 nordligste øer i Vadehavet, nemlig Fanø, Mandø, Rømø og Sild. Vi bor i Bredebro, på Den Gamle Kro, hvor mange af værelserne er møbleret med historiske smukke møbler, og vi nyder den udsøgte forplejning. 1.dag: Turen starter med et besøg på Fanø, hvortil vi sejler fra Esbjerg. Vi kører en rundtur på øen, hvor vi besøger såvel Nordby som Sønderho og oplever den fine brede sandstrand, som tilbage fra 1891 har gjort Fanø berømt. Fra Fanø fortsætter turen sydpå til Bredebro for indkvartering og middag. 2.dag: Går turen til Ribe, hvor vi går en byrundtur og ser domkirken, vandstands søjlen og den smukke bymidte med smalle stræder og gyder. Vi kører fra Ribe til Mandø ad Låningsvejen,et dige bygget på havbunden, som er farbart timer i døgnet og ellers er oversvømmet. Vi får en lokal til at fortæller om dette spændende sted, inden vi kører tilbage til Bredebro til en lækker middag. 3. dag: Tur ad dæmningen til Rømø, hvor vi oplever tusindvis af får og fugle inden vi kommer til den største af vores vadehavsøer Rømø. Vi kommer rundt og ser øen med de mange flotte kommandørgårde, smukke fredede naturområder og brede sandstrand, inden vi sejler med færgen til Sild. Vi kører en rundtur på Sild, som er tyskernes mest eftertragtede ferieø, med mange smukke friserhuse, og et stort fredet område med en kæmpe vandreklit. Herfra med færgen tilbage til Rømø og tilbage til middag i Bredebro. 4.dag: Inden hjemturen køres til Højer Sluse og det fremskudte dige, og vi kommer til Møgeltønder med Schackenborg og den smukke kirke og gør ophold i Tønder, inden vi kører tilbage til vores hjemby efter dejlige dage på vadehavsøerne. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond og moms, færge til Fanø retur, færge til Sild retur. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

8 Nordjylland & Læsø, 4 dage Vi bor i Sæby på Hotel Viking, der er skønt beliggende med direkte adgang til stranden. Her bor vi på dobbeltværelser med bad/toilet og tv på alle værelser. Her er restaurant og en lækker Aqua- og spa afdeling uden entré, og der er også en welness afdeling - dette koster dog ekstra. 1. dag: Når alle er samlet i bussen køres til Sæby. Her skal vi på guidet byrundtur i den gamle bydel hvor vi ser havnen, den gamle klosterkirke, hyggelige gader og stræder og meget mere, inden vi kører til indkvartering. Udflugter: Udflugt til Rubjerg Knude og Mårup kirke og derefter kommer vi til Lønstrup, hvor man trækker fiskerbådene op på stranden endnu. Vi besøger et ravsliberi, og vi aflægger besøg i Den Gamle Købmandsgård og vi kommer en tur omkring Bjerget, hvorfra der er en pragtfuld udsigt, inden vi aflægger besøg i Hirtshals. En spændende heldagstur til Læsø, hvor vi kører til Frederikshavn og sejler til Læsø. Vi aflægger besøg i Museumsgården, en værdig repræsentant for Læsøs gamle huse med tangtag, og vi besøger Læsø Uldstue, hvor vi kan købe alt fra plaider, trøjer, handsker til sokker, frakker og hatte m.m. Vi skal også se, hvorledes man sydede salt i gamle dage i saltsyderiet, og vi spiser den medbragte madpakke, inden vi sidst på eftermiddagen sejler tilbage til Frederikshavn. 4. dag: Efter morgenmaden aflægger vi besøg på Sæbygaard slot. Efter dette spændende besøg går turen ned gennem Ålborg, inden vi fortsætter turen gennem Jylland til vores hjemby. Inkl. i prisen: Al kørsel også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, madpakke til Læsøturen, lokalguide i Sæby, gebyr til rejsegarantifond, færge og moms. Chaufføren fungerer som rejseleder på denne rejse. Ikke inkl. i prisen: Entréer, drikkevarer og frokoster.

9 Bornholm, 5 dage Vi bor på Hotel Friheden i Sandkås, et luksushotel med indendørs swimmingpool. Fra restauranten og den store terrasse er der smuk udsigt over Østersøen. Værelser med bad/toilet, telefon, radio og sat. tv, og balkon eller terrasse. En lokal guide følger os to af dagene på spændende udflugter. 1. dag: Når alle er samlet i bussen går turen på tværs af Sjælland og via Øresundsbroen til Sverige, til Ystad, hvorfra vi skal sejle til Rønne. Fra Rønne direkte til Sandkås for indkvartering og en dejlig middag, og som noget nyt er drikkevarer til middagen i to timer inkluderet i prisen. Udflugter: Under opholdet kommer vi på forskellige udflugter, så vi får set hele øen. Vi skal opleve Allinge, granitbruddet og Hammershus Slotsruin. Det lille fiskerleje Vang og Rønne, hvor der bliver lejlighed til at handle og købe frokost, og besøge en keramikbutik. Vi ser aktive granitbrud, Rytterknægten og Østerlars rundkirke, den største og flotteste af Bornholms 4 rundkirker. Helligdomsklipperne, et glaspusteri og dejlige Gudhjem skal vi også besøge. Ophold i Svaneke med bolsjekogeriet når vi også, og kommer gennem Neksø og forbi Balka Strand til Dueoddes brede sandstrand på den sydlige spids. Besøg ved et chokoladeri. Gennem Åkirkeby tilbage til Sandkås til aftensmad og hygge på terrassen. Besøg på silderøgeri og se hvorledes man ryger de berømte Bornholmer sild. Mulighed for en tur til Christiansø med chaufføren som guide. 5. dag: Sidste dag går turen hjemad ad samme rute som udturen, efter en oplevelsesrig rejse til et af de skønneste steder i Danmark. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, drikkevarer til aftensmaden, gebyr til rejsegarantifond, moms og lokal guide 2 dage, færge og broafgifter. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

10 Østersøkryds Stockholm & Helsinki, 4 dage Ny spændende rejse, hvor vi kombinerer det bedste af busturen med et dejligt krydstogt på Østersøen om bord på et af Silja Lines store skibe med gågade med dejlige forretninger, restauranter og barer om bord. 1. dag: Efter tidlig afgang køres en smuk tur op gennem Sverige med passende pauser undervejs, til en dejlig middag og mellemovernatning før Stockholm. 2. dag: Turen går efter morgenmaden ind til Stockholm, hvor besøget begynder med en guidet rundtur, hvor vi får set mange af de store seværdigheder som Sveriges hovedstad har at byde på. Vi gør ophold i Gamla Stan, hvor der bliver lejlighed til at gå på egen hånd i den smukke bydel. Kl sejler vi ud gennem den fantastiske skærgård med et af Silja Lines dejlige skibe, og senere mødes vi til stor luksusbuffet inkl. drikkevarer og hyggeligt samvær inden overnatning i 2 personers udvendige kahytter. 3. dag: Vi nyder den store morgenbuffet om bord under den smukke indsejling til Helsinki, og straks vi kommer i land begynder en spændende byrundtur med lokalguide, som viser os og fortæller os om mange store seværdigheder som Sibeliusmonumentet og Tempelkirken, og livet i Finland. Der bliver tid på egen hånd, inden vi kl atter sejler fra Helsinki. Efter at have nydt den smukke udsejling mødes vi igen til den store aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum. 4. dag: Vi nyder igen den smukke svenske skærgård samtidig med en dejlig morgenbuffet om bord, inden vi kl anløber havnen i Stockholm, og derfra kører hjemover efter en dejlig miniferie med store oplevelser. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension, overnatning i udvendig kahyt og 2 x morgenbuffet om bord og 2 x stor aftenbuffet inkl. drikkevarer ad libitum om bord, lokalguide, gebyr til rejsegarantifond, rejseleder, færger, broafgift og moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster med drikkevarer.

11 Ålandsøerne & Helsinki, 7 dage En ny spændende rejse, hvor vi skal opleve de tusind øers land og de titusind søers land. Både på Åland og i Helsinki bor vi centralt på dejlige 3 stjernede hoteller, på dobbeltværelser med bad/toilet m.v. og på hjemturen sejler vi krydstogt til Stockholm og lader os forkæle om bord. Efter tidlig afgang køres den smukke tur til Södertälje for aftensmad og overnatning, og næste dags formiddag skal vi på en guidet rundvisning i Stockholms berømte rådhus, inden der bliver tid på egen hånd i Gamla Stan. Herfra køres til færgen, som bringer os til Åland for aftensmad og næste overnatning. 3.og 4. dag kører vi rundt med lokalguide på Åland og oplever slotte, små landsbyer, fæstningen Bomarssund og Karlsgården og meget mere. Efter sen aftensmad 4. dag skal vi sejle kl. 23 til Helsinki, og inkvarteres i 2 personers indvendig kahyt. Næste morgen nyder vi den store morgenbuffet om bord under indsejlingen gennem skærgården til Helsinki, og i Helsinki venter vores lokale guide os til en byrundtur, hvor vi skal se denne spændende hovedstad, med så prægtige bygningsværker som Tempelkirken, domkirken, Aaltohuset, Sibeliusmonumentet og meget meget mere. Vi indkvarteres på centralt hotel, hvor vi nyder en lækker middag. Næste dag er der mulighed for at besøge designkvarteret og shoppe, inden vi kl går om bord i det store flotte krydstogskib. Vi indkvarteres i dejlige udvendige kahytter og nyder den store buffet om bord. Vi nyder morgenbuffeten om bord og oplever en af de smukkeste skærgårds strækninger der findes i den stockholmske skærgård. Straks alle er samlet i bussen i Stockholm køres direkte hjemover, med passende pauser undervejs, og hjemkomsten er sen aften med store naturoplevelser i bagagen. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, ophold på dobbeltværelser/kahytter som beskrevet med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, lokalguider, færger, moms og broafgifter. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

12 Sydengland Eastbourne, 8 dage Dejlig rejse til det sydøstlige England, hvor vores rejseleder glæder sig til at vise sin fødeegn frem. Vi bor på York house Hotel Eastbourne, på dobbeltværelser med bad/toilet, tv, telefon. Hotellet ligger i første række ud til vandet og i gå afstand til badestranden og den berømte mole. Udrejse 1. og 2. dag: Turen går først til mellem overnatning ved Breda, og næste morgen fortsætter turen til Calais hvorfra vi sejler den smukke tur til Dover. Herfra til Eastbourne for indkvartering og en dejlig middag på hotellet. Udflugter: Tur til South Downs National Park med besøg ved den stejle hvide klint Beachy Head og se den storslåede natur. Vi ser Belle Tout fyrtårn og the Seven Sisters inden vi kører ad kønne veje op langs kysten til Cockmere flodens udmunding. Herfra panoramatur gennem det engelske landskab til den billedskønne landsby, Alfriston, med små butikker. Tilbage i Eastbourne, køres en orienterende byrundtur, inden vi går en tur på den blomstersmykkede strandpromenade, og ser den berømte pier. Tid på egen hånd inden middagen. En udflugt til Brighton med The Royal Pavillion. Herefter skal vi opleve The Lanes med et bredt udvalg af forretninger og spisesteder. Tid på egen hånd i byen. En udflugt langs kysten til fiskerbyen Hastings. Her byrundtur, inden vi tager den stejle jernbane op til udsigtspunktet over byen. En udflugt til Leeds Castle. Slottet er utroligt velholdt og med storslåede parkanlæg. Der arrangeres en ægte afternoon tea en dag, der arrangeres en festaften på hotellet en aften, og en aften tager vi på pub. 7. og 8. dag: Efter morgenmaden forlader vi vores skønne ferieby, og vi hjemturen går via Eurotunnel til Frankrig og derfra til overnatning i Holland. Sidste dag køres hjem med passende pauser undervejs. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, rejselederassistance, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1.dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, diverse vejskatter og afgifter. Sejltur Calais til Dover og Eurotunnellen. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster, drikkevarer og togtur i Hastings.

13 Tyrol Ischgl, 8 dage En rejse til Tyrol med storslået alpenatur og hyggelige bjergbyer. Vi bor på 4 stjernede Hotel Ischglerhof, midt i Ischgl, som ligger i 1400 m højde, på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, radio, telefon, tv og værdiboks, og der er elevator, kælderbar, sauna, svimmingpool og hyggelig restaurant og opholdslokale. Virkelig et luksushotel. 1. og 2. dag Udrejse med mellemovernatning i området omkring Kassel. Næste dag fortsættes til Füssen, og gennem de smukke bjergegne med Tysklands højeste bjerg, Zugspitze, inden vi når Ischgl til indkvartering og aftensmad. Udflugter En rigtig slappe af dag, hvor vi hygger os i byen og tager med svævebanen op over byen og ser den smukke dal for foden af os, og måske er vi heldige at se en gemse eller et murmeldyr! Liftkortet er inkl. i prisen, og vi kan kommer helt til Samnaun med lift. Det er fornuftigt at have gode travesko og en lun trøje med. En tur ad Silvretta Hochalpenstrasse, en utrolig smuk alpevej, lukket om vinteren, og hvor vi selv om sommeren kan opleve snevejr. Vi ser den opdæmmede Silvretta Stauseee og Vermunt Stausee, og vi kommer gennem et utal af hårnålesving og smukke alpepas, og gennem typiske tyrolerlandsbyer. Vi skal også på en tur med bussen til den lille toldfrie stat Samnaun, som er beliggende i Schweiz, men ligger med grænser til den italienske og østrigske grænse. En udflugt til Tyrols hovedstad Innsbruck, hvor vi bl.a. skal se Rundgemälde, Det gyldne Tag, Hofburg og Triumfbuen, alle store seværdigheder i byen. Vi oplever også den olympiske skihopbakke på denne spændende tur. 7. og 8. dag Hjemrejse med mellemovernatning i nærheden af Kassel. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

14 Pragh, 6 dage En tur til en af de store og meget spændende hovedstæder i Europa. Vi bor centralt i Pragh, kun 300 m fra Wenzelpladsen og rådhuset, på Hotel Zlata Vaha, på dobbeltværelser med badtoilet, tv, og Wi-Fi, og nogle med air condition. Her er elevator, café og vinbar, restaurant og haveterrasse, et super dejligt udgangspunkt for ophold i den gyldne stad. 1.dag: Efter tidlig afrejse køres med passende pauser undervejs til Pragh, med ankomst midt på aftenen. Udflugter: Tur til fods rundt i den gamle bydel, hvor vi ser Vaclavpladsen, krudtårnet, den smukke rådhusplads med det astronomiske ur, Teynkirken, Karlsbroen og den jødiske bydel. Man oplever i høj grad den særlige stemning i de smalle stræder blandt de flotte palæer og hestetrukne vogne. En anden udflugt fører os op til det historiske borgområde Hradcany-St Veits katedralen, hvor vi desuden skal se dele af Georgklostrets smukke basilika og guldmagernes gade. Der arrangeres en hyggelig aftensejltur på Moldau med musik og middag, og en anden aften vil der blive afholdt et hyggeligt arrangement på den berømte bar U Flecko, hvor vi skal smage den brune tjekkiske øl.en udflugt til krystalværket i Nizbor, hvor vi får en rundvisning på fabrikken og en tur til den imponerende borg Karlstejn er også med i programmet, og der bliver også mulighed for en dag på egen hånd i denne fascinerende storby. En aften arrangeres en tur til Krizikova fontænen, som er en imponerenede oplevelse i musik, lys og springvand. 6. dag: Efter tidlig morgenmad køres hjem med passende pauser undervejs, og sidst på aftenen er vi hjemme i vores hjemby. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og morgenmad begyndende med morgenmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, aftenamad, frokoster og drikkevarer.

15 Barlinek, 4 el. 5 dage Populær og attraktiv rejse til det hyggelige Barlinek i Polen. Vi bor på Hotel Barlinek, et dejligt hotel som ligger idyllisk ved Barlinek Sø med panoramaudsigt fra restauranten over søen. Vi mødes af et fantastisk personale, og hotellets kok sørger for ualmindelig god mad både morgen og aften. Fra hotellet er der kun ca. 250 m til byens hyggelige torv, med små caféer og butikker. Indkvartering på dobbeltværelser med bad/toilet, sat-tv, telefon, og mange har balkon med udsigt over søen. Til middagen er en øl, en sodavand eller et glas vin inkluderet i prisen. 1. dag: Turen går ned gennem Tyskland og over grænsen til Polen med passende pauser undervejs. Barlinek ligger ca.70 km inde i Polen, så vi er fremme til indkvartering og en dejlig middag og hyggeligt samvær. Udflugter: Vi skal på en byrundtur i Barlinek. Vores polske, dansktalende guide er med på alle turene. Vi ser kirken, og guiden fortæller levende om polske skikke. Der er mulighed for at komme på en sejltur på Barlinek Sø. En udflugt til Stettin, med besøg på det store lokale marked, hvor mange ting stadig er meget billige, ligesom vi kommer forbi den berømte Havneport og de Pommerske Fyrsters Slot. Vi skal besøge en stor krystalbutik, hvor der er lejlighed til at købe noget af den berømte polske krystal med hjem. En rundvisning på det lokale bryggeri i Witnica med smagsprøver, og besøg i Gorzow en af de større byer i området med mange dejlige forretninger. Der er optræden af polske børnedansere under opholdet, og en aften er der musik og dans, ligesom vi også får lidt musikalsk underholdning en aften. 5. dag: Efter morgenmaden hjemrejse ad samme rute tilbage gennem Tyskland med passende pauser undervejs. Et sidste holdt gøres ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke tilbage til vores hjemby. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, lokal guide, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

16 Karkonosze, 5 dage En herlig rejse til det dejlige bjergområde Karkonosze i det sydlige Polen. Vi indkvarteres på det store 4-stjernede Mercure Hotel Jelenia Gora, på dejlige dobbeltværelser med bad/toilet, tv og radio, telefon og minibar. På hotellet er elevator, restaurant, bar, sauna, solarium og swimmingpool og forskellige forretninger samt en dejlig terrasse, et rigtig godt hotel. 1. dag: Efter tidlig afgang køres til grænsen, og med passende pauser undervejs er vi fremme ved hotellet til sen aftensmad og indkvartering. Udflugter: En udflugt til den spændende midtby, hvor husene ligger med gavlene ud mod rådhuspladsen. Under arkaderne ligger mange spændende forretninger, hyggelige restauranter og caféer. Vi besøger det berømte marked i Jelenia Gora, hvor der bestemt kan gøres en god handel. Dagens besøg omfatter også en fabrik i Zlotoryja, som laver papirstynde, hånddekorerede julekugler. En tur til området omkring Szklarska Poreba, der for en stor del er nationalpark med smukke vandfald, og besøg i Karpacz med noget så specielt som en norsk stavkirke, som Friedrich Wilhelm den 4. Af Prøjsen købte af nordmændene. Smuk panoramatur. En udflugt til Wroclaw, hvor vi skal opleve det berømte panorama slagscenemaleri som imponerer med sin størrelse på 15 x 114 m. Wroclaw er en dejlig by med mange gode forretninger og en utrolig flot domkirke, og der vil være mulighed for at besøge Julia glasfabrik inden vi returnerer til Jelenia Gora. 5. dag: Efter morgenmaden tager vi afsked med vores dejlige feriested, og kører hjem med passende pauser undervejs. Hjemkomst sidst på aftenen efter en dejlig ferie i Polen, hvor vi stadig kan få utroligt meget for pengene. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelser med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

17 Friedrichstadt, 3 dage En tur til Friedrichstadt, den mest romantiske by man kan forestille sig. Maleriske gavle spejler sig i kanalerne, og husene er fyldt med udskæringer på døre og vinduer. Vi bor på Hotel Holsteinisches Haus på dobbeltværelser med bad/toilet, et dejligt familiedrevet hotel som ligger med caféterrasse ned til kanalerne. 1. dag: Turen kører over grænsen ved Tønder, og vi kommer efter ophold i Süderlügum gennem det menneskeskabte landskab til Husum. Vi ankommer til Friedrichstadt og bliver indkvarteret. Derefter sightseeing i byen og lejlighed til en sejltur på kanalerne. Aftensmad og hygge, måske med en Farisæer Udflugt: Forår og efterår en køn tur rundt i det flade marskområde, med besøg i Heide med den store markedsplads, Tysklands største, hvor der hver lørdag afholdes traditionelt marked. Vi ser Eidersperrwerk, hvor vi ser sluserne inden turen fortsætter til den gamle handelsby Tönning og den imponerende gamle gård Roter Haubarg. Udflugt om sommeren er en spændende tur til Halligen Hooge, den næststørste af de 10 Halliger i nationalparken det Schleswig Holstenske Vadehav. Alternativt kan vi tilbyde en udflugt til den spændende ø Føhr, en ø hvor vi ser mange spændende kaptajnshuse som i 11 landsbyer vidner om de rigdomme der blev bragt hjem i hvalfangertiden. 3. dag: Hjemrejse gennem storkebyen Bergenhusen. Vi følger Kielerkanalen som skærer sig tværs igennem landskabet til Rendsborg. Ophold ved Fleggaard indkøbscenter, inden vi kører det sidste stykke hjem. I efteråret køres ikke via Bergenhusen, men til Slesvig med besøg i domkirken, hvor vi skal opleve Holmen, inden vi fortsætter til grænsen. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

18 Østfriesland, 4 dage En ny rejse til fantastiske Østfriesland, hvor vi skal opleve den historiske gamle bydel i Leer, bygning af kæmpe store krydstogtskibe på Meyer værftet, og Ems Sperrwerk som beskytter området ved stormflod ligesom vi besøger ferieøen Norderney, den fashionable af de østfrisiske øer i Nordsøen med kilometerlange vidunderlige sandstrande. 1 dag: Med passende pauser undervejs ankommer vi til Leer, som ligger tæt ved den hollandske grænse midt på eftermiddagen. En lokalguide venter os og vi starter besøget med en guidet gåtur i den romantiske gamle bydel, inden vi indkvarterer på hotellet og nyder en lækker 4 retters middag. 2 dag: Efter morgenmaden skal vi opleve hvordan man bygger de gigantiske krydstogtskibe i det nye besøgscentrum ved Meyer værftet, og på hjemturen dette århundredes bygningsværk som må være Emssperrwerk, hvor vi først ser en video fra byggetiden og derefter selve spærreværket over floden inden vi returnerer til en dejlig middag på hotellet. 3.dag: Sejler vi fra Norddeich til Norderney, det mondæne ferieparadis med strandpromenade og kilometerlang sandstrand, frisk luft og høj himmel. Norderney er den næststørste af de 7 beboede østfrisiske øer i Nordsøen, og vi oplever en pragtfuld natur på vores tur rundt på øen. 4.dag: Hjemrejse med ophold i den smukke gamle hansestad Bremen, hvor vi ser klokkespil, det smukke rådhus og statuen af Roland, inden vi efter frokost kører det sidste stykke til grænsen og hjem. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftensmad 1. dag og sluttende med morgenmad sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms, sejltur til Norderney entré til Meyerværft og udstilling ved Emssperrwerk samt lokalguider. Ikke inkl. i prisen: Øvrige entréer, frokoster og drikkevarer.

19 Berlin, 4 dage Tysklands spændende hovedstad, hvor rigsdagsbygningen pryder bybilledet med sin prægtige glaskuppel og Potsdamer Platz imponerer med de mest fantastiske bygninger, er altid et besøg værd. Vi bor på Grand City Hotel Globus Berlin i det østlige Berlin, kun 7 min kørsel fra Alexanderplatz. Det er et godt hotel hvor alle værelser har bad/toilet, tv og telefon samt minibar. Her er elevator, restaurant, bar og tagterrasse. 1. dag: Når alle er samlet køres ned gennem Tyskland, forbi Gudow ved den gamle zonegrænse og videre mod Berlin med passende pauser undervejs. Ankomst til Berlin til spisetid for indkvartering og middag. Udflugter: Byrundtur, hvor vi kommer rundt til de store seværdigheder i Berlin. Vi besøger Treptow park, med mindesmærket for de russiske soldater der faldt i Berlin under 2. verdenskrig, og vi skal opleve Eastside galleri, et farverigt monument der stod færdigt i 1990, udsmykket af 118 forskellige kunstnere. Vi gør holdt ved Gedächtnis kirche og Brandenburger Tor, ligesom vi oplever Alexanderplatz, hvor der er mulighed for at besøge fjernsynstårnet. En sejltur gennem Berlin fra slotsbroen ved Charlottenborg er en smuk tur gennem Hansaviertel, Tiergarten, forbi Bellevueslottet og museumsøen, domkirken og Nicolaiviertel gennem byens ældste sluse inden vi kommer til Märkischer Ufer. Derefter besøges flugtmuseet ved Check Point Charlie. En aften køres lystur, så vi får set denne pulserende storby ved aftentide, og byens glitrende lyshav er i den mørke tid en ekstra oplevelse på turen. Sidste dag: Efter morgenmaden hjemrejse med passende pauser undervejs, og inden vi kører over grænsen gøres ophold ved Fleggaard, inden vi kører det sidste stykke hjem. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, sejltur, frokoster og drikkevarer.

20 Harzen, 4 dage Harzens skovklædte bjerge er et besøg værd på alle årstider. Vi bor på det store Ramada Hotel Bären, som ligger i den gamle bys udkant. Et dejligt hotel med svimmingpool, sauna og solarium, restauranter og caféterrasse samt elevator. Både morgenmad og aftensmad er lækker buffet. Indkvartering på dobbeltværelser med bad/toilet, føntørrer, sat. tv, telefon, radio og med balkon eller terrasse til de fleste værelser. 1. dag: Udrejse gennem Hamborg og Lüneburger Heide med passende pauser undervejs. Ankomst til hotellet for indkvartering og aftenbuffet. Udflugter: En byrundtur i den gamle kejserby hvor vi skal se klokkespillet, rådhuset og Kaiserworth samt gamle byporte, fæstningstårne og kejserslottet. En umådelig spændende by med mange smukke gamle bygninger som siden 1992 har været på Unesco s liste over verdens kulturarv. Hér bliver også mulighed for at handle i byen. Herfra til Okerstausee i den smukke Okerdal, og Torfhaus, hvorfra der er en storslået udsigt til Bloksbjerg. Braunlage og Claustal Zellerfeld samt stavkirken i Hahnenklee ser vi også. En anden udflugt bringer os til heksedansepladsen nær Thale, der er kendt for at være et mødested for heksene før de flyver til Bloksbjerg. Vi kører ad kønne veje til Rübeland, hvor vi skal se den store dæmning Bodetalsperre ved Harzens største stausee. Vi skal også opleve en af de fantastiske drypstenshuler, inden vi kører en flot tur tilbage til hotellet til aftenbuffet og hyggeligt samvær. Sidste dag: Efter morgenmaden køres hjemover med ophold i den gamle residensby Celle. Efter ophold ved Fleggaard indkøbscenter køres direkte tilbage til vores hjemby, efter en dejlig ferie i Harzens smukke bjerge. Inkl. i prisen: Al kørsel, også udflugter, hotelophold på dobbeltværelse med bad/toilet og halvpension begyndende med aftenbuffet 1. dag og sluttende med morgenbuffet sidste dag, gebyr til rejsegarantifond, rejselederassistance, moms. Ikke inkl. i prisen: Entréer, frokoster og drikkevarer.

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof

Jul & Nytår. Frørup Rejser /14. Busture til mange destinationer. Tyskland Polen Danmark. Foto: Denmarkmediacenter. Foto: BuzzWoof 2014 /14 Tyskland Polen Danmark Jul & Nytår Foto: Denmarkmediacenter Foto: BuzzWoof Foto: Denmarkmediacenter Foto: Denmarkmediacenter Frørup Rejser Busture til mange destinationer 3 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811

Rejseoplevelser. Medlem af. Følg os på. Rejsegarantifonden nr. 1811 Rejseoplevelser 2014 Medlem af nr. 1811 Følg os på Velkommen til 2014... og tak til vores mange trofaste kunder som rejser med os år efter år. Jeres trofasthed er til daglig glæde og inspiration for os.

Læs mere

1.998 4.898 3.998. Istrien STÆRKE. STORBYER Prag kun kr. Gardasøen SE DE TILBUD TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK

1.998 4.898 3.998. Istrien STÆRKE. STORBYER Prag kun kr. Gardasøen SE DE TILBUD TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK 15 STÆRKE MEGET SU PERTILB D U Gardasøen FRA KUN KR. 4.898 STORBYER Prag kun kr. 1.998 Berlin fra kun kr. 2.498 Paris fra kun kr. 2.998 Istrien FRA KUN KR. 3.998 TLF. 62 29 12 10 WWW.GISLEV-REJSER.DK SE

Læs mere

TURINSPIRATION 2011 VI ÅBNER DØRENE TIL NYE REJSEOPLEVELSER

TURINSPIRATION 2011 VI ÅBNER DØRENE TIL NYE REJSEOPLEVELSER TURINSPIRATION 2011 VI ÅBNER DØRENE TIL NYE REJSEOPLEVELSER Spanien: Nu også grupperejser med fly - se side 29-31 - en verden af muligheder GRUPPEREJSER Anne Andersen aa@egons.dk Salg af flyrejser i hele

Læs mere

www.hanstholm-rejser.dk

www.hanstholm-rejser.dk 2015 TA med Hanstholm Rejser på ferie med oplevelser og hygge www.hanstholm-rejser.dk Velkommen til... Velkommen i bussen Så er vi igen klar med et nyt katalog for sommeren 2015 med busrejser til hele

Læs mere

S mmer 2012. Grupperejser med bus og fly. www.degraabusser.dk

S mmer 2012. Grupperejser med bus og fly. www.degraabusser.dk Grupperejser med bus og fly S mmer 2012 www.degraabusser.dk Nyheder: Mols Bjerge Oppdall Lüneborg Hede Nordrhein/Westfalen Thüringen Schweiz Skotland Flodkrydstogt Rom Andalusien Dubai Velkommen til et

Læs mere

BUSTURE EFTERÅR/VINTER 2015 2016 WWW.HAFNIA-REJSER.DK

BUSTURE EFTERÅR/VINTER 2015 2016 WWW.HAFNIA-REJSER.DK EVENTYRLIGT SILJA-KRYDS STOCKHOLM OG ÅLAND SYDENGLAND ADVENTSREJSE TIL ØSTRIG BERLIN JULEMARKED JUL PÅ BENNIKSGAARD VINTEREVENTYR I NORGE AGERSKOV KRO FORÅRSSTEMNING I PRAG H.C. A. JULEMARKED KRAGERUP

Læs mere

kør-selv 2014 Lauritzen Rejser DK-6270 Tønder tlf.: 74 72 15 20 www.lauritzen-rejser.dk Åbningstider: Harzen

kør-selv 2014 Lauritzen Rejser DK-6270 Tønder tlf.: 74 72 15 20 www.lauritzen-rejser.dk Åbningstider: Harzen kør-selv 2014 Tyskland Harzen lejligheder 2 Harzen hotel 3 Berlin 4 Nordtyskland vest 5 Nordtyskland øst 6 Holsteinisches Schweiz 7 Rügen / Hoch Sauerland 9 Rhinen 12 Mosel 13 Tema rejser / Events: øen

Læs mere

SÅ ER DU I GODT SELSKAB. Aktiv ferie. Golf Vandre Cykle Cykelferie Vandreferie WWW.GISLEV-REJSER.DK TLF. 62 29 12 10

SÅ ER DU I GODT SELSKAB. Aktiv ferie. Golf Vandre Cykle Cykelferie Vandreferie WWW.GISLEV-REJSER.DK TLF. 62 29 12 10 SÅ ER DU I GODT SELSKAB Aktiv ferie Golf Vandre Cykle Cykelferie Vandreferie 2015 WWW.GISLEV-REJSER.DK TLF. 62 29 12 10 1 1 Velkommen til Gislevs aktive ferier Aktive ferier hitter Vi har gennem årene

Læs mere

AktivitetsBladet KOM MED! NR.2 DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN

AktivitetsBladet KOM MED! NR.2 DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN AktivitetsBladet KOM MED! DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN NR.2 SOMMER 2014 Sådan får du billet: Du kan bestille billetter på tlf. 35 37 24 22. Billetterne kan afhentes hos Danske Seniorer, Griffenfeldsgade

Læs mere

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2013 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Godt et år er gået, siden vi valgte at udvide forretningen og udgive vores første

Læs mere

Underholdning 2012/13

Underholdning 2012/13 Underholdning 2012/13 Frørup Rejser Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi med denne sæsons underholdningsprogram kan præsentere nogle af Danmarks bedste revyer, det berømte skotske musikshow og et

Læs mere

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015

TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2015 Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Hos Samson Travel har vi glædet os til at sidste punktum, i vores nu fjerde

Læs mere

Velkommen i Rejsemagasinet

Velkommen i Rejsemagasinet Velkommen i Rejsemagasinet Et godt og sikkert nytårstegn er Rejsemagasinet i NORDEN Nu. Også i denne udgave er der mange spændende og alsidige rejsetilbud, krydret med artikler fra Norden og nabolande.

Læs mere

OK-Klubben. - er for alle voksne KURSUSPLAN PROGRAM. OK-Klubben - er for alle voksne

OK-Klubben. - er for alle voksne KURSUSPLAN PROGRAM. OK-Klubben - er for alle voksne OK-Klubben - er for alle voksne OK-Klubben - er for alle voksne Ålegården 3 6000 Kolding Tlf. 75 52 47 67 ok@kolding.dk www.ok-klubben.dk 1 PROGRAM 1. januar 1. januar - 30. - 30. juni juni 2011 2015 KURSUSPLAN

Læs mere

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014

BUSTURE 2015. Fodslaw på Grenen august 2014 BUSTURE 2015 Fodslaw på Grenen august 2014 Generelle betingelser Blomstertur til Holland Årø i Lillebælt 2 dage på Hærvejen Beringsvandring i Horsens Vintur til Rüdesheim/Alsace Slotsvandring i Hillerød

Læs mere

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder

Dansk Vestindien. Med eller uden dansk rejseleder Dansk Vestindien Med eller uden dansk rejseleder Stjernegaard Rejser i Dansk Vestindien ST. THOMAS Brewers Bay Lindberg Bay Magen's Bay Charlotte Amalie Bolongo Bay Red Hook Secret Habour Trunk Bay Annaberg

Læs mere

AktivitetsBladet KOM MED! NR.1 DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN

AktivitetsBladet KOM MED! NR.1 DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN AktivitetsBladet KOM MED! DANSKE SENIORER MED HINANDEN FOR HINANDEN NR.1 FORÅRET 2014 Store Forårsfester I T I V L I I år tilbyder Danske Seniorer to store forårsfester i Koncertsalen i Tivoli. Begge fester

Læs mere

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER

FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER FERIEREJSER 2012 TEMAREJSER OPLEVELSESREJSER BADEFERIER KRYDSTOGTER Velkommen hos SAMSON TRAVEL - hele verden samlet ét sted Vi har glædet os til at præsentere Samson Travels første feriekatalog. Gennem

Læs mere

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK

Rejsekatalog 2010 CULTOURS.DK Rejsekatalog 2010 Kære rejseinteresserede I Cultours gør vi tingene på vor egen måde, en bedre måde end andre rejsearrangører, når jeg selv skal sige det. Vi forsøger at forberede rejserne så grundigt

Læs mere

BESØG I VESTFJORDENE I ISLAND

BESØG I VESTFJORDENE I ISLAND VELKOMMEN I REJSEMAGASINET 2014 Et medlemsrundspørge viser, at rejsetilbud - og artikler om rejser i Norden fortsat er meget populært blandt læserne af NORDEN Nu. Derfor glæder redaktionen sig til hvert

Læs mere

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava

NADANA TOURS. Fælles ferie for alle singler. Sommer. Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava NADANA TOURS Fælles ferie for alle singler Berlin Samos Kreta Karpathos Costa Brava Sommer 2015 Kære gæst velkommen! Du kan rejse til Samos, vores nye rejsemål i Grækenland, til Karpathos og til Kreta.

Læs mere

Leif Buster Hansen Ved Skoven 29 6700 Esbjerg. Tlf.: 5149 4487 Mail: leifbuster@gmail.com Bankkonto: SYDBANK reg.nr.: 7701 konto: 1258001

Leif Buster Hansen Ved Skoven 29 6700 Esbjerg. Tlf.: 5149 4487 Mail: leifbuster@gmail.com Bankkonto: SYDBANK reg.nr.: 7701 konto: 1258001 - ta med til Kære måske interesserede. Her er så, for 3. år i træk, et godt tilbud på en dejlig 6 dages sommerrejse til Rhinen. Netop i august er sommeren allerbedst med de flotte drueklaser på alle vinstokkene,

Læs mere

Kør Selv 2015. Lauritzen Rejser, Sønderport 1, DK - 6270 Tønder. Tyskland. Harzen lejligheder 2. Harzen hoteller 3. Berlin 4. Nordtyskland vest 5

Kør Selv 2015. Lauritzen Rejser, Sønderport 1, DK - 6270 Tønder. Tyskland. Harzen lejligheder 2. Harzen hoteller 3. Berlin 4. Nordtyskland vest 5 Kør Selv 2015 Tyskland Harzen lejligheder 2 Harzen hoteller 3 Berlin 4 Nordtyskland vest 5 Nordtyskland øst 6 Holsteinisches Schweiz 7 Rügen / Hoch Sauerland 9 Rhinen 12 Mosel 13 Nytår: Tønning 15 Tjekkiet

Læs mere

Rundrejse med Bus & Fly

Rundrejse med Bus & Fly REJSEBESKRIVELSE - DAG FOR DAG 2013 Nordkap light Rundrejse med Bus & Fly 8 dage Film om årstiderne på Nordkap og midnatssol. Scan med din smartphone hér! KUN 2 afgange - Udrejse med bus og hjemrejse med

Læs mere

Bornholm Danmark & Sverige

Bornholm Danmark & Sverige Danmarks Laveste Priser - Med Udvidet Prisgaranti! Bornholm Danmark & Sverige Ferieboliger, Hoteller & Luksuscamping '08 Udsnit af Ferieboliger Liv, Natur & Kultur 2008 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening

Læs mere

Hotel Kommandørgården Rømø Oplevelser mellem 2 have

Hotel Kommandørgården Rømø Oplevelser mellem 2 have Hotel Kommandørgården Rømø Oplevelser mellem 2 have Programforslag 2015 - Busgrupper fra Danmark Oslo Göteborg Kommandørgården Havnebyvej 201 DK-6792 Rømø Tel. +45 74 75 51 22 Fax +45 74 75 59 22 info@kommandoergården.dk

Læs mere

Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI

Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI Nyhedsbrev 2014 Sommer-Sort Sol, Sæler og SAFARI Velkommen i Nationalpark Vadehavet SAFARI i verdensklasse ægte naturoplevelser Velkommen hos Sort Safari altid autentisk og original Foto og tekst Sort

Læs mere

Rejs! i Norden. NORDEN NU // januar 2009 1

Rejs! i Norden. NORDEN NU // januar 2009 1 Rejs! i Norden 2009 1 INDHOLD Rejser 2009 OBS: 3 Rejseberetning Rügen, Eutin og Slesvig, september 2008 4 Baltikum/Rusland 4 Estland 5 Danmark 8 England 10 Finland 11 Rejseberetning Til Finland med besøg

Læs mere

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN

CRUISE 12 Ferie med frisk luft og oplevelser! SPAR op til 79% gotravel.dk NU MED CRUISE FRA KØBENHAVN DANSK FRI FERIE A/S - CVR NR: 73 78 56 18 Medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden Nr. 821 Italien - spanien - frankrig - grækenland - kroatien - færøerne - island gotravel.dk NU MED

Læs mere