Spilregler og system. Kampregler

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spilregler og system. Kampregler"

Transkript

1 Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle våben er som tidligere sagt velkomne i dette scenarie. Dog er skydevåben og piske samt våben som er klart futuristiske i deres udtryk, ikke tilladt, og må ikke bruges som pynt. Alle spillere kan bære og bruge våben som passer til deres rolle. Alle våben vil blive inddelt efter deres størrelse i en af tre kategorier Small Disse våben vil få en gul markering og give 2 i skade Knive/ daggers Large short swords krus sten stave og lignende disse våben vil få en grøn markering og give 1 i skade. Medium lang sværd økser køller hammere bastard sværd og lignende våben i den størrelse spyd hellebarder to hånds sværd to hånds økser to hånds hamre to hånds køller og lignende våben i den størrelse Disse våben vil få en rød markering og give 3 i skade. Projektil våben Slynger med bløde projektiler giver 2 i skade Pile affyret fra bue eller armbrøst giver 3 i skade.

2 HP regler Alle spillere har som base fem hitpoints (hp) som er flydende. Disse kan forøges ved hjælp af magi og eller rustninger. HP fornyer ikke sig selv, for at genvinde HP skal man som spiller finde sig en præst eller en helbredende potion. Når en spiller når 0HP så er man død hvis ikke man bliver genoplivet af en præst eller af en necromancer inden for fem minutter. Når man er død skal man gå ned til Livets Port, her passere man igennem og bliver genfødt, men dette er ikke gratis. Første gang er der ingen konsekvenser ved at passere igennem, andet end et afkrydset liv på karakterarket. Men ved hver efterfølgende død skal spillerne trække et karaktertræk fra en krukke (disse karaktertræk er afstemt efter spillernes virkelige alder, så de bliver et sjovt krydderi og ikke karakter-ødelæggende)(hvis man trækker det samme karaktertræk to gange får man lov at trække om). Når man har passeret porten fem gange og fået fire karaktertræk får man mulighed for at lave en ny karakter hvis det er det man ønsker. men det er ikke et krav kun en mulighed. Rustningregler Rustninger giver de følgende bonusser: Stof = 2 hp Læder= 3 hp Ringbrynje= 4 hp Brystplade i metal = 5 hp for at disse bonusser skal tælle skal torso være dækket, det er ikke nok bare at have bracers på for at få bonussen. Bonusserne vil blive påført spillernes karakterark og gælder kun så længe spilleren har rustningen på. Følgende klasser kan bære følgende rustninger Kriger : Alle Tyv : max Læder Præst og Magiker : Max stof Ved rustninger som er en blanding vil bonussen blive vurderet af spil arrangørerne. Magiske bonusser Magiske bonusser kommer i form af potions og formularer. En potion eller en formular kan give en spiller en eller to ekstra HP alt efter flaskens størrelse eller ritualets længde. Dette symboliseres af en snor som spiller binder om sit håndled uden på tøjet. Grøn for 1 HP Blå for 2 HP (der er kun en portion i hver flaske, og kun en kriger kan påvirkes af en formular)

3 Generelle kamp regler Der må ikke slås i hoved, heller ikke selvom spillerne har hjelm på. Der må ikke slås på spillere der ligger ned og/ eller er døde. Der må kun stikkes med stiksikre våben, dette vil blive noteret på spillers karakterark. Der må selvfølgelig ikke snydes med HP og rustning-bonusser. Overtrædelser vil medføre en halv times arrest hvor man ikke må forlade et område bestemt af spil arrangørerne. Tyve Regler Tyveri Når man som tyv stjæler fra en anden spiller som ikke er død eller på anden måde ude af stand at opdage hvad man har gang i, gør man således. Hver tyv har af os fået tre sorte træ klemmer som skal sættes fast på ens offer uden at offeret eller andre bemærker det. (på klemmerne står et lille nr som også vil stå på dit karakterark, dette er for at dit offer ved at det er dig der har bestjålet dem, og ikke bare noget du siger). Efter ca. ti sekunder hvis ikke klemmen er blevet bemærket, prikker du diskret spilleren på skulderen, og hvisker: du er blevet bestjålet, jeg har tømt: nævn her pung eller højre eller venstre lomme eller et hvilket som helst andet sted hvor der kan befinde sig spilrelevante genstande, hvis der er noget spilrelevant i det nævnte sted SKAL spilleren give det til dig. I skilles derefter og spilleren skal give dig mindst 10 sekunder til at forsvinde før han må opdage tyveriet og råbe op. Offer: hvis du opdager at du er ved at blive bestjålet men ikke når at se hvem der satte klemmen på dig, tager du den bare af og dropper den på jorden. Hvis du opdager det i tide til at kunne fange tyven, må du handle som din karakter ville have gjort. du kan f.eks trække tyven med til byvagten eller hvad der nu vil passe i situationen. At stjæle fra en ukampdygtig (død eller bevidstløs) spiller. som tyv knæler du ved dit offer og holder ham eller hende på skulderen imens du tæller til tyve, herefter skal spilleren overdrage alle de spilrelevante ting de har på sig, dog ikke våben men hvis ens våben har en GYF (magisk evne som f.eks. mere skade eller kræfter der gør det stærkere end normale sværd overfor drager) så skal denne overdrages til tyven) At stjæle fra en handlende eller fra et hus. Der må kun stjæles ting som er åbenlyse spil ting. F.eks skattekister og potionflasker, mad fra kroen og lignende. Og kun fra huse som er efterladt åbne. Dvs. at døren eller forsiden er efterladt åben. Der er heller ikke tilladt at gå ind i lukkede rum da disse kan indeholde private ejendele.

4 Bonk/ at slå folk ned For at bonke skal man have et godkendt bonkvåben. dette er en lille blød kølle som holdes i hånden. Når man bonker så sniger man sig op bag sit offer, hvis ikke han/hun opdager hvad du har gang i lægger man sin bonkkølle på sit offers skulder og siger stille: bonk. Offeret bliver nu bevidstløst og du kan nu stjæle fra dit offer som beskrevet ovenfor i afsnittet At stjæle fra en ukampdygtig ( død eller bevidstløs) spiller. men hvis det bliver opdaget inden du har lagt din bonkkølle på dit offer så er det op til offeret hvordan han/hun reagerer. De kan f.eks skrige på hjælp eller gå til angreb. Det samme gælder hvis du vælger at bonke en der ikke er alene, så er det frit for dit offers venner om de vil hjælpe eller lade dig berøve deres ven. Offer: som bonket offer er du bevidstløs i et minut, og når du vågner er du forvirret og ved ikke hvad der er sket, og hvor dine ting er. Du kan ikke kende tyven. Men du kan selvfølgeligt genkende dine ting hvis du ser dem. Snigmord: for at snigmyrde skal du uset snige dig op bag ofret og lægge en kniv/dagger mod hans/hendes nakke eller hals og hviske: snigmord i dit offers øre. Offer: du er nu Død. Men hvis du opdager det før våbnet rører din hud må du selvfølgelig reagere som din karakter ville gøre. Magi regler for både magikere og præster Som magiker og præst bevæger man sig i en anden verden end resten af estros. Som magiker har man magten over elementerne og verden der omgiver os. Der er som magiker 3 skoler af magi Natur magi Nekromantik Kamp magi og potions og husk al magi kræver at man har øjenkontakt med sit offer, og at man taler højt og tydeligt. Magikere Alle magikere har 4 formularer som de har lært udenad og som de kan kaste uden deres bøger, disse 4 skal noteres på ens karaktersheet. Alle andre formularer skal læses op fra jeres bøger eller skriftruller. Pulver til kampformularer får i af os, og når der ikke er mere i jeres pung skal I tilbage til Magiens Hus og hente mere. Dette vil koste spilpenge. Det er også her i lærer nye formularer og laver potions.

5 Naturmagi Natur magi giver magikeren kontrol over omverdenen, sådan at man kan bruge den til at hjælpe dine allierede. Herunder er Naturkampmagien beskrevet Vind Lav en sidelæns fejende bevægelse med hænderne for at skubbe dit offer til siden imens du siger: vindstød Giver ingen skade, men vælter ofret. Ild Lav en opad bølgende bevægelse imens du siger kraftfuldt : Brænd Giver 2 i skade Vand Lav en kop med hænderne og sig: Drukken Gør offeret ukampdygtigt i 30 sec. imens de føler at de drukner. Jord Lav en knytnæve og sig: forstenet Gør offeret ude af stand til at bevæge sine ben i 5 minutter. Nekromantik Nekromantik er evnen til at animere døde og korrumpere en levende krop. Det er ikke velset at være Nekromantiker, og ofte vil de blive forfulgt hvis der sker noget negativt i en by, hvad enten det er deres skyld eller ej. Svækkelse peg på dit offer med en slap hånd og sig : svag dit offer kan ikke holde et våben og dårligt nok gå i fem minutter. Sygdom Host højt og demonstrativt imod dit offer og hvæs: Syg dit offer får 2 i skade og kan ikke bevæge sig for smerte. besættelse se dit offer i øjnene og sig klart : du er min i de næste tyve minutter (eller indtil offeret dør) har en ånd du styre besat dit offer og du styre derfor ofret. efter 10 minutter vågner offeret og kan intet huske knust knogle denne formular kræver en tør lys kvist. Hold øjenkontakt med dit offer og knæk kvisten foran ofret imens du nævner den legemsdel som bliver påvirket. dit offers arm eller ben brækker og giver 2 i skade. legmesdelen er ubrugelig indtil en præst har healet det.

6 Kampmagi kampmagi er baseret på at bruge kroppen imod sig selv, og er mest brugt i tvekamp. Skjold lav en cirkel på jorden med et hvidt pulver og sig højt : Skjold dette beskytter dig selv og en spiller, i fem minutter, men kun så længe i ikke forlader cirklen. Der kan ikke kastes magi ind i en skjoldcirkel, men der kan godt kastes magi rundt om den. Flammehav spred rødt pulver ud på jorden og sig højt: flammehav En spiller der træder i pulveret eller bliver ramt af det tager 3 skade. Blindhed hold øjenkontakt med dit offer, hold så hånden op foran dine egne øjne og sig : du er blind dit offer bliver blindet og kan ikke se i 5 min. Præste magi Præster Alle præster kan heale 2HP uden at skulle bede deres guder om det, mere kræver at i beder til Lysets guder i mindst 10sec pr HP I ønsker at heale Præster skal også retur til deres tempel for at lære nye bønner og besværgelser, samt for at lave potions. Som præst vælger du om du enten tilbeder den lyse side eller den mørke side. Det er så disse spells som du kan kaste. Så en mørkets præst kan ikke helbrede og en lysets præst kan ikke forbande og skade folk. Som præst er dit fokus at helbrede og bringe balance i verden. Du kanalisere gudernes magt og det er dig der healer de sårede

7 Lysmagi: den Lyse magi er den mest brugte og den som de fleste præster viser frem, men som vi alle ved er livet ikke kun lys og nogle gange må man ty til mørket for at gøre det som er rigtigt. Healing Læg dine hænder på den skadede og sig : jeg helbreder dig Spilleren får 2 HP tilbage, men evt. sygdomme og gifte er ikke helbredt. Velsignelse Læg dine hænder på spilleren og sig : gudernes gunst. Spilleren får en snor som bindes om håndleddet. Alle angreb giver nu plus 2 i skade i ti minutter. Kan også bruges til at ophæve forstenelse og forbandelse, men så giver den ikke plus 2 til angreb. Beskyttelse Lav en ring af hvidt pulver på jorden, stil jer i den. Sig højt: Guderne beskytter os Denne ring beskytter præsten og 2 spillere i 10 minutter. Hvis I er flere præster så kan i kombinere jeres Beskyttelsescirkler og beskytte flere spillere 2 præster kan beskytte 3 spillere. 3 Præster kan beskytte 4 spillere. Osv. Søvn Hold øjenkontakt med dit offer. Gnub så dine øjne og sig : Sov Spilleren falder i søvn i fem min. Når han/hun vågner husker de alt.

8 Mørk Magi: Dette er Præsternes svar på Nekromantik. Præster som udfører mørk magi er i fare for at blive udstødt og forfulgt som hekse. Det er derfor at Mørk magi ikke bliver praktiseret åbent. Skade Læg hånden på dit offer og hvæs: Skade Dit offer falder sammen og mister al styrke i kroppen. De får 2 i skade. Forband Læg hånden på dit offer og hvisk: Du er forbandet Spilleren får en snor som bindes om håndleddet. Alle angreb giver nu minus 2 i skade i ti minutter. Ophæv Beskyttelse Gå op til den beskyttende ring og lav en skærende bevægelse med hånden imens du sige: Beskyttelse brudt. Beskyttelsen er nu brudt og cirklen ubrugelig. Dog kan 1 præst ikke bryde 2 præsters cirkel. For at bryde den skal i mindst være lige så mange til at bryde som har sat den op. Koma Se dit offer i øjnene, gnub dine øjne og sig koma Dit offer falder nu sammen og går i koma i mindst 15 min med mindre der foretages en velsignelse på ofret i hvilket tilfælde at spilleren vågner med det samme. Potions Både Magikere og Præster kan lave potions, hvilke og hvordan kan I finde skriftruller om i Magiens Hus samt Templet og hvis man er meget heldig gemt og glemt ude i spilområdet. Og som altid hvis der er problemer så kan Spillederen konsulteres hvis der er problemer eller spørgsmål.

9 Spiller alder Spiller Navn Genfødsler OOOOO/OOOOO Karakter navn Karakter Alder Race Klasse: Magiker Køn Våben Skade Rustning HP Total Formularer Karaktertræk Diverse info Spiller alder Spiller Navn Genfødsler OOOOO/OOOOO Karakter navn Karakter Alder Race Klasse: Præst Køn Våben Skade Rustning Hp Total Gud Side Karaktertræk Diverse info

10 Spiller alder Spiller Navn Genfødsler OOOOO/OOOOO Karakter navn Karakter Alder Race Klasse: Kriger Køn Våben Skade Stik Sikkert Rustning Hp Total Karaktertræk Diverse info Spiller alder Spiller Navn Genfødsler OOOOO/OOOOO Karakter navn Karakter Alder Race Klasse: Tyv Køn Våben Skade Rustning Hp Totalt Tyve Nr Karaktertræk Diverse info

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed ÅNDETALE Effekt: Personen som indtager denne sejdbryg kan kaste besværgelsen Tale med Død indenfor 30 sekunder af at bryggen er indtaget. Remedier: En spiseskefuld smør, et halvt fed hvidløg. Tilberedning:

Læs mere

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten

Magisystem for De Vestlige Riger af Munken og Myten Indholdsfortegnelse Regler for magi... 2 Sort magi... 4 Naturmagi... 5 Forsvarsruner... 6 Angrebsruner... 7 Skjoldmagi... 8 Lys magi... 10 Voodoo... 11 Shamanisme... 12 Sjælemagi... 13 Nekromantisme...

Læs mere

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002

GNOM ET NEMT ROLLESPILS SYSTEM Af Nicolai Hjorth 2002 Start tal for alle Alle karakter har 3 vigtige tal der bestemmer hvad de kan. Ingen af disse tal kan aldrig overstige 4, og normalt ikke komme under 0, hvis de ender på -1 som F.eks. en normal ork kriger

Læs mere

Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8

Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8 Smede regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Smed... 2 Smede Evner... 2 Runer... 3 Oversigt over valgfrie evner for smed... 6 Smed Karakterark... 7 Rune ark... 8 Om at spille Smed Som smed er man en

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

Lyng Rollespils Smede Regelsæt

Lyng Rollespils Smede Regelsæt Lyng Rollespils Smede Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Smeden... 2 Smede Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for smed... 4 Smed Karakterark... 8 Om Smeden Som smed er man en stor del af rollespillets

Læs mere

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog.

Evne beskrivelser: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet i det uddøde sprog. Evne beskrivelser: Evner: +1-4 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP pulje. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP Læse/skrive oldskrift: Du kan læse gamle dokumenter, skriftruller og runer skrevet

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 7.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Grundreglerne 1.2. Opførsel

Grundreglerne 1.2. Opførsel Grundreglerne 1.2 Velkommen til SAGA reglerne. De officielle regler for rollespil i Hareskoven. Grundreglerne som du sidder med her, er alt hvad du behøver vide for at spille med. Der findes hæfter for

Læs mere

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten.

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten. Side 1 Jack og lygten historien om græskarlygten Side 2 Personer: Jack Fanden Side 3 Jack og lygten historien om græskarlygten 1 En tom pung 4 2 Fanden 6 3 En mønt 8 4 Et år mere 10 5 Fanden kommer igen

Læs mere

Vigtige generelle regler

Vigtige generelle regler Noget om Helte Vigtige generelle regler - Spilgenstande 2 - Våben og rustninger 2 - Døden 2 - Hvil 2 - Eliksirer/Besværgelser/Velsignelser/forbandelser 3 - Eliksirer 3 - Snigmord, Bonk og Lommetyveri 4

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner):

Generelle evner. Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse - fem grader (startevne for gobliner): Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken

Læs mere

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på.

Man kan ikke kaste magier eller formularer, hvis man har metalrustning på. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

REGLER TIL KRIGSLIVE X

REGLER TIL KRIGSLIVE X Regler til Krigslive X REGLER TIL KRIGSLIVE X Dette regelsæt er skrevet til Krigslive X. 1 ÅNDEN I REGLERNE Krigslive er kun sjovt for alle, hvis der er en fælles forståelse af hvad der er sjovt og hvad

Læs mere

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP.

Generelle evner LP: Giver dig ekstra LP til din total LP SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. +1-6 LP: Giver dig ekstra LP til din total LP. +1-4 SP: Giver dig ekstra SP til din total SP. Generelle evner Åbne låse 1-5 grader: Denne evne gør, at man kan åbne en hvilken som helst lås af samme grad

Læs mere

A'kastin fantasiens hersker

A'kastin fantasiens hersker A'kastin fantasiens hersker Det almindelige regelsæt v. 3 Indholdsfortegnelse Indledning...1 Hvad er liverollespil?...2 Generelle regler...2 Karakter skrivning...5 Erfarenheds point XP...5 At få nye evner...5

Læs mere

Hareskovens Færdigheder 1.0

Hareskovens Færdigheder 1.0 Hareskovens Færdigheder 1.0 Færdighed: Er et fælles navn for alle evner, formularer og ritualer. Man skal stå stille ved brug af en færdighed. Formular: En magisk effekt som kræver en rite alt efter formularens

Læs mere

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet!

Husk: Alle andre ting (f.eks. våben) er personlige ejendele, og må derfor ikke tages i spillet. Husk: At aflevere ALLE spilgenstande efter spillet! Rollespil handler om, at leve sig ind i en anden rolle; at tænke, tale og gøre som sin rolle. Det behøver man ikke regler for. Der er dog nogle ting man ikke kan gøre, selvom ens rolle ville have gjort

Læs mere

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir

Evnebeskrivelser BESKRIVELSE. 1 hånds våben. 2 hånds våben. 6. sans. Afstands våben. Bryg eliksir Evnebeskrivelser EVNE 1 hånds våben Med denne evne kan du bruge alle 1 hånds våben, som er blevet godkendt i våbentjek ved spilstart. Et 1 hånds våben er et våben, der ikke er længere end fra jorden og

Læs mere

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp.

Kamp Fra tid til anden kommer karakterer op at slås i rollespil. Der er to typer af kamp: Nævekamp og Væbnet kamp. Generelle regler Dette er regler som gælder for alle. Alle kan de ting, som er beskrevet under Generelle regler. Vil man kunne mere end grundreglerne, så læs videre under Evnerne, hvor ens karakter kan

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 1.0 Ide af Kristian Færge Lavet af Rasmus Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Side 3.. ægypten. historien om de ti plager.

Side 3.. ægypten. historien om de ti plager. Side 3 ægypten historien om de ti plager 1 Slaver 4 2 Ild i en busk 6 3 Staven 8 4 Sæt dine slaver fri 10 5 En slange 12 6 Blod 14 7 Frøer 16 8 Myg og fluer 20 9 Sygdom 22 10 Hagl 24 11 Græshopper og mørke

Læs mere

næstend&d - At lave en karakter

næstend&d - At lave en karakter Forberedelse næstend&d - At lave en karakter Du skal bruge et karakterark, lidt notespapir, mindst 3t6 og en pen, samt denne vejledning. Derefter er der fire trin, som du skal gennemgå, og voila! Du har

Læs mere

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes

FANATIC LIVE. Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014. war war : never : changes FANATIC LIVE : f a n a t i c l i v e Nye regler for KP, rustning, skade, evner og magi. Gældende fra spilgangen d. 16 / 11-2014 war war : never : changes KP og skade. KP: Til Fanatic Live spilles der med

Læs mere

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden

Krigersystem. Herunder kan du se, hvad det koster, at købe grader og evner i disciplinerne: Pris for graden Krigersystem At købe sig op i krigersystemet Krigersystemet er inddelt i to niveauer. Først køber man niveauer i en disciplin (Smidighed, Styrke, eller Taktik). Når man køber et nyt niveau i en af de tre

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Guddommelig Vasal. At bruge paladinkræfter

Guddommelig Vasal. At bruge paladinkræfter Guddommelig Vasal Paladinen er en magibruger, der kombinerer 1.4. grads besværgelser med en række gaver, som giver paladinen mulighed for at ændre sine besværgelser og for enten at blive en kriger, der

Læs mere

DE UNDERJORDISKE LYRIK ALBUM: IND I FLAMMERNE

DE UNDERJORDISKE LYRIK ALBUM: IND I FLAMMERNE DE UNDERJORDISKE LYRIK ALBUM: IND I FLAMMERNE 1. Ind I Flammerne Selvom jeg ved at der kun er mørke for enden af tunnelen kaster jeg mig hovedløst ind i flammerne der omgiver dig Du efterlader mig i et

Læs mere

Lyng Rollespils Regelsæt

Lyng Rollespils Regelsæt Lyng Rollespils Regelsæt Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Magi... 3 Alkymi... 3 Smedning... 4 Ingame og Offgame... 4 Evner og Modevner... 4 Kamp... 4 Døds Regler... 4 Våben Regler... 5 Skjolde... 5 Rustnings

Læs mere

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer)

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer) Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

Hvordan underviser man børn i Salme 23

Hvordan underviser man børn i Salme 23 Hvordan underviser man børn i Salme 23 De fleste børn er rigtig gode til at lære udenad, og de kan sagtens lære hele Salme 23. Man kan f.eks. lære børnene Salme 23, mens man underviser om Davids liv. Det

Læs mere

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark

Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Apotekerens (læge og alkymist) Alkymi opskrifter, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille apoteker Alkymi opskrifter..3 Valgfrie evner for apoteker Apoteker karakterark 5 Oversigt

Læs mere

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F!

Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Velkommen til Babylons Junior-kampagne G.E.R.F! Dette er systemet der er udarbejdet for magere, præster, druider, alkymister og andre magibrugere. Du behøves ikke at læse dette igennem som ny spiller,

Læs mere

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular Kaste/Skrive Magi Troldmænd er magibrugere, der specialiserer sig i at manipulere med forskellige aspekter af deres omgivelser. Ved hjælp af rå koncentration fokuseret de deres riter og håndtegn, bøjer

Læs mere

Når daggry truer. Bryggekunst

Når daggry truer. Bryggekunst Bryggekunst Med bryggekunst har vi stræbt efter at finde en balance imellem at sikre, at alle bryggere har muligheden for at lave nogle relativt gængse drikke, så de har noget at rollespille efter, og

Læs mere

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter Hellig Ed Præster er magibrugere, der på samme tid kan kaste besværgelser og får adgang til en række mirakler. Præster vælger en gud, som de vil tilbede, og får derved tildelt en gudeskole. Præster og

Læs mere

Falthea - Generelle Regler

Falthea - Generelle Regler Falthea - Generelle Regler Velkommen Vi byder dig velkommen til Ripens kampagne: Falthea. Spillet har sit omdrejningspunkt på kontinentet Falthea som er en del af planten Irr. På kontinentet Falthea finder

Læs mere

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1

Agara Regelsæt 1.0. Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus... 1 Plotcenteret... 1 Agara... 1 At starte en karakter... 1 Sådan får du Evne-Point (EP):... 1 Møgvejrs-bonus.... 1 Plotcenteret... 1 Tjek-in... 1 Våbentjek:... 2 Kamp... 2 Mure/vægge/bygninger... 2 In-game genstande... 2 Livspoint

Læs mere

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark

Shaman. Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Shaman Påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark Indholdsfortegnelse Shaman oversigt over påkaldelser, åndemaneri, valgfrie evner og karakterark 08, v Om at spille shaman... Shaman påkaldelser...

Læs mere

TRISTAN Okay. Så sagde vi, at du mødte min mand. RUNE Hvor er jeg?

TRISTAN Okay. Så sagde vi, at du mødte min mand. RUNE Hvor er jeg? Gamemaster Manuskript 1. INT. Stue Aften To drenge (13) og (13) sidder i en stue i et parcelhuskvarter. Stuen er dunkel, og er indrettet i halvfjerdserstil. Der er et spisebord med stole til, et skrivebord

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

Patientinformation. Skulderøvelser. Træningsprogram

Patientinformation. Skulderøvelser. Træningsprogram Patientinformation Skulderøvelser Træningsprogram Kvalitet Døgnet Rundt Terapiafdelingen Skulderøvelser UDLEVERET TIL: UDLEVERET AF: Tlf.nr.: 88 83 42 31 Formålet med øvelserne er: At øge bevægeligheden

Læs mere

Indberetninger af magtanvendelser, Særlig Social Indsats, 2015

Indberetninger af magtanvendelser, Særlig Social Indsats, 2015 Tilbud Indgreb Voksne SKEMA 1 125-128 Registrering og indberetning af godkendt magtanvendelse (personlig alarm, pejlesystem, fastholdelse i hygiejnesituation er mv.) Voksne SKEMA 2 126, stk. 1 Registrering

Læs mere

VEJLEDENDE RITUAL VED ORGANDONATION

VEJLEDENDE RITUAL VED ORGANDONATION VEJLEDENDE RITUAL VED ORGANDONATION Forud er der normalt gået 6 timer, fra pumperne med sovemedicin og smertestillende medicin er slukket, til lægerne kan lave den første hjernedødsundersøgelse. Herefter

Læs mere

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid.

Professioner. Konserveringens evne Denne evne giver dig mulighed for at gøre din mikstur mere holdbar, så du kan beholde den dobbelt så lang tid. Professioner Alkymisten Kedlerne bobler og rummet fyldes med tæt røg fra dine eksperimenter. Med alkymistens evner har du mulighed for at skabe brygge og eliksirer, til enhver lejlighed. Du ved, hvordan

Læs mere

Bevægelse og motion inspirationsøvelser til Brainbreaks

Bevægelse og motion inspirationsøvelser til Brainbreaks Bevægelse og motion inspirationsøvelser til Brainbreaks Tidsgruppe 0 10 minutter: Formel 1-kast med blød bold Der skal bruges to bløde bolde. Eleverne står i en tæt cirkel og bliver nummeret 1,2,1,2 etc

Læs mere

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag.

Juniorlive regler Spilstop og debriefing. Spillet stopper for i dag og vi mødes for lige at samle op på hvad der er sket i dag. Juniorlive regler Hvad er rollespil? Spillets gang Rollespil er historiefortælling, hvor man selv er med til at påvirke historien og drive den frem. Vi klæder os ud for bedre at kunne leve os ind i den

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt

Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Lyng Rollespils Apoteker Regelsæt Indholdsfortegnelse Om Apotekeren... 2 Kostume krav... 2 Apoteker Evner... 2 Oversigt over valgfrie evner for apoteker... 3 Alkymi opskrifter... 4 Alkymi niv 1... 4 Alkymi

Læs mere

Det var nat. Fuldmånen lyste svagt bag skyerne. Tre væsner kom flyvende og satte sig i et dødt træ. Det var de tre blodsøstre Harm, Hævn og Hunger.

Det var nat. Fuldmånen lyste svagt bag skyerne. Tre væsner kom flyvende og satte sig i et dødt træ. Det var de tre blodsøstre Harm, Hævn og Hunger. Det var nat. Fuldmånen lyste svagt bag skyerne. Tre væsner kom flyvende og satte sig i et dødt træ. Det var de tre blodsøstre Harm, Hævn og Hunger. De kom fra hver sit hjørne af verden, hvor de havde ledt

Læs mere

Terapiafdelingen. Skulderalloplastik. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk

Terapiafdelingen. Skulderalloplastik. Patientinformation. www.koldingsygehus.dk Terapiafdelingen Skulderalloplastik Patientinformation www.koldingsygehus.dk Information: Du har fået et nyt skulderled og nu starter et genoptræningsforløb, der vil vare i cirka 3 mdr. Inden udskrivelsen

Læs mere

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen]

Live rollespil. grund regel bogen. K [Vælg datoen] Live rollespil grund regel bogen. K [Vælg datoen] 24/8-2014 Indhold Indledning.... 2 Din rolle.... 3 Reglerne generelt.... 3 Regler for kamp.... 3 Reglerne for våben.... 4 Regler for kropspoint og rustninger....

Læs mere

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Vølvens. Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Vølvens Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Om at spille vølv... Vølv påkaldelser... Vølv gudtjenester... Valgfrie ever for vølv... Vølv karakterark... 6 Vølv karakterark.

Læs mere

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark

Præst. Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Præst Gudebeskrivelser Påkaldelser Velsignelser Valgfrie evner Karakterark Indholdsfortegnelse Præst. Gudebeskrivelser. Oversigt over påkaldelser, velsignelser, valgfrie evner og karakterark 2018, v Om

Læs mere

Med Jesus i båden -2

Med Jesus i båden -2 Med Jesus i båden -2 Jesus redder Mål: At opmuntre børnene. Vi fortæller dem, at Jesus kender den situation, de befinder sig i. Vi fortæller dem, at Jesus hører dem og hjælper dem, når de kalder på ham.

Læs mere

Skulderøvelser Træningsprogram

Skulderøvelser Træningsprogram Patientinformation Skulderøvelser Træningsprogram Kvalitet Døgnet Rundt Terapiafdelingen Skulderøvelser Udleveret til: Dato: Udleveret af: Tlf.: Du må påbegynde træningen med det samme Du må påbegynde

Læs mere

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Til pårørende De sidste døgn... Vælg billede Vælg farve 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Når døden nærmer sig En hjælp til at kunne være til stede I denne pjece vil vi gerne fortælle jer pårørende om,

Læs mere

LIV "Er vi okay efter i lørdags" VICTORIA "Ja det tror jeg da... Hvorfor skulle vi ikke være det?"

LIV Er vi okay efter i lørdags VICTORIA Ja det tror jeg da... Hvorfor skulle vi ikke være det? Screenplay 1. SKOLEN (GANGEN) EFTERMIDDAG I starten af scenen er der mange på gangen efterhånden er der kun dem (Isabella(14), Liv(14) og Victoria(14). Isabella, Victoria og Liv står ude på gangen og snakker.

Læs mere

Jer er en vinder -2. Guds fulde rustning retfærdighedens brynje

Jer er en vinder -2. Guds fulde rustning retfærdighedens brynje Jer er en vinder -2 Guds fulde rustning retfærdighedens brynje Mål: Målet med undervisningen er, at børnene må se værdien i retfærdighedens brynje. Retfærdighedens brynje beskytter hjertet fra forkerte

Læs mere

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos.

Naturkundskab. Urtekundskab: Til læseren: Opbygning: Priser: Urtebeskrivelser. At samle urter. Niveau 1. Kaldarblad. Bjørnemos. Naturkundskab Til læseren: Dette er tre systemer som er blevet sat sammen til et. Systemerne som er blevet sat sammen er Urtekundskab, Sejdbryg og Giftkundskab. Jeg vil gerne give en stor tak til, alle

Læs mere

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0

Præsenterer. En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 Præsenterer En Rollespilskampagne i Tusindårsskoven, Odense! Regelsæt, version 1.0 1 Indhold Spillemesteren... 3 In-Game & Off-Game... 3 Våbentjek og våbenregler... 4 Penge i De 5 Riger... 4 Kroen... 4

Læs mere

DGI TRÆNERGUIDEN BALANCE & MOTORIK DGI TRÆNERGUIDEN BALANCE & MOTORIK

DGI TRÆNERGUIDEN BALANCE & MOTORIK DGI TRÆNERGUIDEN BALANCE & MOTORIK Nr.1605 Alder: 10-12 år - Tid: 6 min. Nr.1603 Flamingoen spiller kaster bolden til makkerens hoved. Spilleren, som står på et ben, header tilbage. Drillepinden med en bold mellem knæene. Den anden spiller

Læs mere

Hvem ka? Gud ka! -1. Betty Baxters liv og omvendelse.

Hvem ka? Gud ka! -1. Betty Baxters liv og omvendelse. Hvem ka? Gud ka! -1 Betty Baxters liv og omvendelse. Mål: I denne undervisning kommer vi ind på frelsens budskab. Vi vil skabe plads til, at børn kan åbne deres hjerte op for Jesus, som Betty Baxter gjorde.

Læs mere

Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation

Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation Prædiken til 4. Søndag efter påske konfirmation Salmer: Indgangssalme: DDS 749: I østen stiger solen op Salme før prædikenen: DDS 70: Du kom til vor runde jord Salme efter prædikenen: DDS 478: Vi kommer

Læs mere

Med Jesus i båden -1

Med Jesus i båden -1 Med Jesus i båden -1 Jesus kalder Mål: At give børn en forståelse for, at Jesus kalder på dem og ønsker, at de skal følge ham i deres liv. Tekst: Mark. 1, 14-20 + Luk. 5, 1-11 (Jesus kalder sine disciple).

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug.

2016 Sebastian Trabjerg Tenniskonsulenten.dk. All rights reserved. Denne E- bog må kun benyttes til personligt brug. 1 Introduktion Du har garanteret hørt denne sætning før Din serv skal være et våben og en fordel for dig Men er den nu også det? Eller er det mere et redskab som du bruger til at sætte bolden i gang med?

Læs mere

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får.

Heksekundskab. Herunder kan du se, hvor mange skyggeskår en heks får. Heksekundskab Hekse er magibrugere, som gennem en pagt med et Skyggevæsen, får evnen til at kaste magi. Heksens magi er en hurtig vej til magt, men ulempen er, at du typisk er jaget vildt, fordi de fleste

Læs mere

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner

Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Evne Oversigt Version 8.0 Generelle evner Ekstra Liv (1 point/pr. LP): Denne evne kan købes lige så mange gange du har lyst til. Hvert point giver 1 ekstra livspoint. Forføre (1 point): Denne evne giver

Læs mere

Collegetable.dk præsenterer. College Table regler blå

Collegetable.dk præsenterer. College Table regler blå Collegetable.dk præsenterer College Table regler blå Beer pong 1) Opstilling/udstyr 1.1) Der spilles 2 mod 2. 1.2) Der spilles med 10 kopper i pyramideform. 4 bagerst. 3 næstbagerst. Så 2 og én cup forrest.

Læs mere

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem.

Farvel Fobi. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. En almindelig antagelse er, at når vi skal arbejde os ud af vores fobier, så skal vi konfrontere os med dem. Genopleve dem. Slås med dem. Den gode nyhed er, at det er ikke nødvendigt. Du kan klare det

Læs mere

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT

PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT PIGEN GRÆDER KL. 12 I NAT Et manuskript af 7.3, Helsinge Realskole 5. gennemskrivning, februar 2010 1 SC 1.ext. kvarterspladsen forår dag. THOMAS(13)kommer gående med armen rundt om foran vandrehjemmet.

Læs mere

Troldmandens lærling

Troldmandens lærling Distriktsturnering 2014 Troldmandens lærling Troldmanden Sverre optager nye troldmandslærlinge hvert år. I år er I de udvalgte og I er hermed Troldmand Sverres nye lærlinge. Han glæder sig meget til at

Læs mere

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde.

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde. Manus Luk Øjnene Op. 5th draft. Scene 1 Int. Drengeværelse - Morgen Alexander(12) sidder på sin seng med skoletaske på. Omkring i værelset står flere dinosaurfigurer, men væggene er tomme. Han må tydeligvis

Læs mere

De 12 vise troldmænd af Tyrien

De 12 vise troldmænd af Tyrien De 12 vise troldmænd af Tyrien Kapitel 1 - Ildens verden - Gnist (1 skade per min.) 5.ep Gnist sætter din modstander i flammer, og vil give skade hvis de ikke slukkes. - Ildkugle (1 skade) 10.ep Ildkugle

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY

Kursusmappe. HippHopp. Uge 24. Emne: Superhelte og prinsesser HIPPY Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 24 Emne: Superhelte og prinsesser side 1 HIPPY HippHopp Uge24_superhelte_prinsesser.indd 1 06/07/10 11.41 Uge

Læs mere

Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse

Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse Højsæson for skilsmisser sådan kommer du bedst gennem en skilsmisse Vanen tro er der igen i år et boom af skilsmisser efter julen. Skilsmisseraad.dk oplever ifølge skilsmissecoach og stifter Mette Haulund

Læs mere

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk

REGEL HÆFTET. Reglerne version 4.0 Lavet af Kristian Færge Illustreret af Michelle Munk REGEL HÆFTET Dette er reglerne! du skal læse dette hæfte først. Så snart du har læst dette hæfte kan du reglerne. Alle andre hæfter er kun opslagshæfter for at kunne lave en karakter. Reglerne version

Læs mere

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0 Ritualer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3.0 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion:... 3 In-game om ritualisten:... 3 Regelteknisk:... 3 Stien:... 3 Vælg dit fokus:... 3 Natur:...

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Ranch Team Challenge Regler

Ranch Team Challenge Regler Ranch Team Challenge Regler Indholdsfortegnelse: Om Ranch Team Challenge Side 2 Teamet Side 2 Hat Side 3 Hest Side 3 Rytter Side 3 Bid Side 3 Animal Handling Side 4 Point Side 4 Discipliner Side 6 Redigeret

Læs mere

Højmesse/afskedsgudstjeneste i Emmersbæk, søndag den 12. juli kl. 10.30

Højmesse/afskedsgudstjeneste i Emmersbæk, søndag den 12. juli kl. 10.30 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Højmesse/afskedsgudstjeneste i Emmersbæk, søndag den 12. juli kl. 10.30 6. søndag efter trinitatis,

Læs mere

En trafikulykke (øvelse)

En trafikulykke (øvelse) En trafikulykke (øvelse) Naja står på ski i vejkanten, da hun pludselig ser en hund komme løbende. Hun trækker lidt ud på vejen for ikke at køre ind i hunden. Arqalo og Bendo kommer kørende på snescooter.

Læs mere

Vi er en familie -3. Alle folkeslag hører til samme familie

Vi er en familie -3. Alle folkeslag hører til samme familie Vi er en familie -3 Alle folkeslag hører til samme familie Mål: Børn lærer, at alle, som kender Jesus, hører til den samme familie, hvor Gud er vores far, og Jesus er vores storebror. Her er det lige meget,

Læs mere

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP.

Ritualer og Opskriftspriser. Brygge Alkymistens vigtigste værktøj er hans brygge, og brygge kræver opskrifter. Disse opskrifter købes for EP. Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Ritualer og Opskriftspriser... 2 Ritualer... 2 Brygge... 2 At bruge andres opskrifter... 2 At eksperimentere... 2 Alkymistiske Ritualer... 3 Alkymist Analyse... 3 Grad

Læs mere

OPVARMNINGSØVELSER & LEGE I NYCIRKUS

OPVARMNINGSØVELSER & LEGE I NYCIRKUS OPVARMNINGSØVELSER & LEGE I NYCIRKUS Titel på øvelse: Push and pull (Se demonstration i videomateriale) Deltagere: min. 3 personer, men kan også udføres med en stor gruppe. Det vil umiddelbart være en

Læs mere

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne

Fysisk Aktivitet. Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Fysisk Aktivitet Cirkeltræningsprogrammer og Stationskort til Motivationsgrupperne Indholdsfortegnelse CIRKELTRÆNINGSPROGRAMMER... 1 INSTRUKTØRKORT HELE KROPPEN... 3 INSTRUKTØRKORT PAR... 4 INSTRUKTØRKORT

Læs mere