A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "A. Registrerede Mærker. Varemærker."

Transkript

1 ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 25. Marts 1930 Kl. 11 ^ i- n j l 11 af General-Direktion der osterreichischen Tabak-Regie, Fabri- F 1^ P I 11S kation og Handel, Wien i Østrig, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Memphis. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 24. Februar 1930 registreret i Wien for Skraa-, Røg- og Snustobak og andre Tobaksfabrikater, Cigarer, Cigaretter, Cigaretpapir, Cigarethylstre, Cigarspidser, Cigaretspidser og Tobakspiber. Reg Nr Anmeldt den 9. September 1930 Kl. ll^*^ /^/M i * TLl af Firmaet P. Knudsen & Søn, Garveri, Vordingborg, og registreret GOLIA I M den 15. November s. A. Ordet; Goliath. Mærket er registreret for Saalelæder og andet Læder til Fodtøj, Tegnebøger, Kufferter, Tasker, Mapper, Portemonnæer og Rejseetuier af Læder, Læderfrakker, Læderjakker, Læderbenklæder, Læderhuer, Læderremme og Læderbetræk. Reg Nr Anmeldt den 18. September 1930 Kl. 11^ af Maurice Houdaille, Fabrikation, Levallois-Perret (Seine) i Frankrig, og registreret den 15. November s. A. I et ovalt mørkt Felt ses en Del af et Chasis med en Fjeder og en Støddæmper. Tværs henover Feltet staar Ordet: Houdaille. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 5. Juli 1929 registreret i Paris henholdsvis i Klasse 9 for al Slags Kulstofbrændsel, saasom Essenser, Pretroleum, Benzol, Naftalin, Oljer, Fedtstoffer og alle Slags Smøremidler, i Kl. 16 for Værktøj, Værktøjsmaskiner og -redskaber, specielt Løfteværktøj og Dunkrafte, i Kl. 20 for alle Apparater, Instrumenter og Artikler til Brug i Elektricitets- og Radiobranchen, specielt Dynamoer, Motorer, Igangsætningsanordninger, Batterier, Akkumolatorer, Tændmagneter, Strømafbrydere, Strømfordelere, Tændrør, Tændanordninger, Amperemetre, Voltmetre, Afsende- og Modtageapparater til traadløs Telegrafi og Telefoni, i Kl. 22 for forskellige Slags Maskiner og Apparater, specielt Løfteapparater, Løfteværktøj, Dunkrafte, Karburatorer, Forgassere, Pulverisatorer, og i Kl. 25 for Automobiler, Cykler, Motorcykler og Dele af samme. Organer, løse Dele, Reservedele og Tilbehør til samme, saasom Motorchassis, Karosserier, Hjul, Lufthjulringe, Vindkedler, Ophængningsanordninger, alle Slags Støddæmpere (navnlig hydrauliske Støddæmpere, Apparater til Kompensation og Genindvinding af Vædsketab), Rat, Stødfangere, Bagspejl, Vinduesrudetørrere, Løfteanordninger til Automobiler (Løfteværktøj, Dunkrafte, alle Slags Bremser, mekaniske, hydrauliske eller andre saadanne), Servomotorer, Signalanordninger til Brug i Byer og paa Landeveje, Lygter og Projektører, Karburatorer, Udblæsningsanordninger, Apparater til Oppumpning, Anordmnger til Udjævning af Trykket i Luftringe og alle Slags elektriske Apparater.

2 i 306 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Eukutol" Reg Nr Anmeldt den 24. September 1930 Kl. 11^ af Chemische Fabrik Promonta, G. m. b. H., kemisk Fabrikation, «i.. «Hamburg i Tyskland, og registre DlOlOglSCheS HdUIIOnikUIIl ret den 15. November s. A. Ordet: ^ Eukutol" over Ordene: bioiogisches Hauttonikum. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 16. December 1929 registreret i Berlin den 16. Maj 1930 i Klasse 34 for Parfumevarer, kosmetiske Midler, æteriske Oljer, Sæber, Vadske- og Blegemidler, Stivelse og Stivelsepræparater, Farvetilsætninger til Vadsk, Midler til Fjernelse af Pletter, Midler til Beskyttelse mod Rust, Pudse- og Poleremidler (undtagen til Læder) samt Slibemidler. Registreringen her omfatter ikke antiseptiske Mundtoilettemidler. Reg Nr Anmeldt den 29. Sep- ^ tember 1930 Kl. 11^ af J. P. Bemberg, A-G., Fabrikation af Kunstsilke, Wuppertal-Oberbarmen i Tyskland, og registreret den 15. November s. A. En stiliseret Ørn med udbredte Vinger over et stiliseret B. Under Ørnens Vinger ses zigzag-formede Pile. Mærket er i Henhold til Anmeldelser af 28. September 1926 og 31. Oktober 1928 registreret i Berlin henholdsvis den 24. December 1926 i Klasse 14 for Strømper, Trikotage, Garn, Spindetrevler, vævede og strikkede Stoffer, og den 19. Januar 1929 i Klasse 3d for Beklædningsstj'kker, Linned, Slip*s, Seler og Handsker. Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930»jirMiiprijr' AnTFl? Kl. 11^ af samme, og registreret den 15. November s. A. BtMBcK«Ordene: BemberQ Adler. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 7. Juli 1925 registreret i Berlin den 22. Februar 1928 i Klasse 14 for Kunstsilketrevler, Kunstsilkegarn og Stoffer, fremstillede under Anvendelse af Kunstsilke. Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Bemberg Kl. 11^ af samme, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Bemberg. Mærket er i Henhold til Anmeldelser af 25. Oktober 1926 og 3L Oktober 1928 registreret i Berlin henholdsvis den 24. December 1926 i Klasse 41 for Strømper, Trikotage, Garn, vævede og strikkede Stoffer og Spindetrevler og den 19. Januar 1929 i Klasse 3 d for Beklædningsstykker, Linned, Slips, Seler og Handsker. Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 Kl. 11^ af samme, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Bembeila. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. Oktober 1928 registreret i Berlin den 29. Maj 1929 i Klasse 41 for Garn, Spindetrevler, vævede og strikkede Stoffer. Bembeila Reg Nr Anmeldt den 29. September 1930 SYDthesIa Kl. 11^ af samme, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Synthesla. Mærket er i Henhold til Anmeldelser af 9. November 1926 og 31. Oktober 1928 registreret i Berlin henholdsvis den 24. December 1926 i Klasse 41 for Strømper, Trikotage, Garn, Spindetrevler, vævede og strikkede Stoffer og den 19. Januar 1929 i Klasse 3 d for Beklædningsstykker, Linned, Slips, Seler og Handsker.

3 307 Reg Nr Anmeldl den 30. September 1930 Kl. 11^ af The International Fibreboard Co., Limited, Fabrikation, Midland i Ontario i Kanada, og registreret den 15. November s. A. I en rektangulær Etikette ses paa mørk Bund over en Angivelse vedrørende Varen Ordene: Ten-Test adskilt ved en paa skraa stillet Planke. Oven over og oven paa Ordet: Ten og Bindestregen findes Sne og over Ordet: Test ses en Sol med Straaler. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 20. Januar 1925 registreret i Ottawa den 2. Maj s. A. for isolerende Bygningsplanker. Reg Nr Anmeldt den 16. Oktober 1930 Kl. 10 af Helge Emanuel Eriksen, NIAVANA Fabrikation af kosmetiske og kemiske Artikler, Fredericia, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Niavana. Mærket er registreret for flydende og faste kosmetiske Fabrikater og et Apparat til Permanentkrølning af Haaret samt dertil hørende Vædsker og Pakninger til Haaret. Reg Nr Anmeldt den 22. Oktober 1930 Kl. 10^^ af A-S. Th. Wessel & Vett, Magasin du Nord, Manufakturhandel, København, og registreret den 15. Novembers. A. Ordene; Fleur du Nord skrevet saaledes, at Ordet; Fleur staar over de andre Ord, og saaledes at F'ets Bue gaar henover hele Ordet, medens Slutstregen paa Slutbogstavet i Ordet: Nord understreger dette Ord. Mærket er registreret for alle Slags vævede Stoffer. Reg Nr Anmeldt den 20. Oktober 1930 Kl. 11^ af samme, og registreret den 15. November s. A. Ordene: Crepe Lutétla skrevet saaledes, at a'ets Slutningsstreg er forlænget hen under Ordene. Mærket er registreret for alle Slags vævede Stoffer.

4 308 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 22. Oktober 1930 Kl. 10^^ af samme, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Fleurita skrevet saaledes, at en Forlængelse af Begyndelses- og Slutbogstavet danner Buer henholdsvis hen over og hen under Ordet. Mærket er registreret for alle Slags vævede Stoffer. rjcfuju'lbol Reg Nr Anmeldt den 20. Oktober 1930 Kl. 10^^ af Axel Wilhelm Svensson, Smørhandel, København, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Ydun. Mærket er registreret for Margarine. YD LIN Reg Nr Anmeldt den 21. Oktober 1930 Kl. 11^^ af Johan Georg Nicolaus Juncker, Fabrikation af Foderblandinger, København, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Jakka. Mærket er registreret for Kaffe og Kaffesurrogater. JAKKA Reg Nr Anmeldt den 22. Oktober 1930 Kl. 11^ af A-S. De Danske Cigar- & Tobaksfabrikker, Fabrikation af Tobaksvarer, København, og registreret den 15. November s. A. Inden for en rektangulær Ramme ses en ligeledes rektangulær Arabesk, som foroven og forneden sammenholdes af brudte Baand, delvis smykkede med Arabesker, hvoraf det øverste bærer Ordet: Indiana og det nederste Ordene: Horwitz & Kattentid København. I Midten ses et nærmest cirkulært Felt, hvori en Indianer sidder paa en Balle, og med højre Haand holder en Lanse, medens han støtter venstre Arm paa et Anker. I Baggrunden ses et Skib for fulde Sejl og i Forgrunden Kasser, Baller og en Krukke. Til venstre over Vandlinjen staar Ordet: Indiana. Reg Nr Anmeldt den 30. September 1930 Kl. 11 af samme, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Fogy. FOGY Reg Nr Anmeldt den 22. Oktober 1930 Kl. 11'' MILFORD af A-S. N. B. Clemmensen, Tobaksfabrikation, Nakskov, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Mllford. Mærket er registreret for alle Slags fabrikerede Tobaksvarer.

5 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 309 I H Reg Nr Anmeldt den n. Oktober 1930 Kl. 11^' af Dr. A. MM V" Kfl mm Ægk Wander, A-G., Fabrikation, Berne i Schweiz, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Veguva. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 17. September 1928 registreret i Berne for Lægemidler, farmaceutiske og diætetiske Produkter, Næringsmidler samt Artikler til Barnepleje. Reg Nr Anmeldt den 23. Oktober 1930 A Kl. 11^" af Absorbo, A-G., Fabrikation og Handel, Ziirich i Schweiz, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Absorbo. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 25, Juli 1930 registreret i Berne for Midler til Konservering af Levnedsmidler, Kaffesigter, Thesier, Tobakspiber, Cigarrør, Cigaretrør, Husholdnings- og Køkkenredskaber, Kaffemaskiner, Konserves, Frugtsafter, Frugtessenser, Kaffe, Kaffeessenser, Kaffesurrogater, The, Theessenser, Maté, Papir, Pap, Karton, alle Slags præparerede og upræparerede Filtre, Patronfiltre, Kaffefiltre, Thefiltre, Tobaksfiltre, Filtre til Spirituosa, Porcellæn, Ler, Glas, Glimmer og Varer deraf. Kaffekander, Kaffekopper, Thekander, Thekopper, Raatobak, Tobaksfabrikater, Cigaretpapir og Tobaksessenser. Reg Nr Anmeldt den 24. Oktober 1930 Kl. lui AROPI 11^^ af Maison Pelleray, Emile Boisseau Successeur, Société å responsabilité limitée, Handel, Paris i Frankrig, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Marcel. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. Oktober 1929 registreret i Paris i Klasse 58 for Artikler og Produkter til Bølgning og Frisering af Haaret, og navnlig Jern til Frisering og Bølgning. Krico Reg Nr Anmeldt den 25. Oktober 1930 Kl. 10^^ af Firmaet Brødr. Justesen, Handel med Kolonialvarer og Mel, København, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Krico. Mærket er registreret for Kolonial- og Melprodukter, Kødbenmel, Kødmel, Benmel, Kødbengryn, Bengryn, Kødbenfodermel, Blodmel, Sildemel, Hvalkødmel, Torskemel, Levermel, Fiskemel, Tran, Tørgær, Gærfoder, Mælkepræparater, Hønsefoder, Kyllingefoder, Hønse-, Kyllinge- og Duegrit (Flint), Strandskaller, Trækulspulver og Trækulsgryn. Reg Nr Anmeldt den 25. Oktober 1930 Kl. 11^ af Peder Nielsen-Jexen, Groshandel, Frederiksberg, og registreret den 15. November s. A. Et rektangulært af Frugter dannet Felt, der paa Midten er delt ved et smalt hvidt Mellemrum. Over Feltets Midte er lagt en rektangulær, mosaikmønstret Etikette, i hvilken foroven ses et cirkulært Felt med Navnet Jexen over en ornamenteret Oval, hvori ses tre Lyn over Ordene: Lyn-Gele. Mærket er registreret for Gelé, Marmelade, Frugtekstrakt, konserverede, kandiserede eller henkogte Frugter, saavel tørrede Frugter, Frugtsyre, Frugtsaft, Frugtfarve, Syltetøj, Aromaer, Essenser til Anvendelse i Konditori-, Bageri og Chokoladebranchen, Sirup og Ekstrakter fremstillet af Sirup. Reg Nr Anmeldt den 4. November 1930 A \/ C M Å Kl. 11 ^ af W. Råven & Co., Limited, Fabrikation, Leicester 11#^ V i England, og registreret den 15. s. M. Ordet: Ravena. Mærket er registreret i London den 17. December 1908 i Klasse 38 for Beklædningsgenstande. Registreringen er fornyet fra den 17. December 1922 at regne.

6 310 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 25. Oktober 1930 Kl. 11^^ af Philadelphia Storage Battery Company, Fabrikation af Radioapparater og Radioiilbehør, Philadelphia i De Forenede Stater, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Phllco, tværs hen over hvilket strækker sig en Lynstraale. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 17. Maj 1930 registreret i Washington den 23. September s. A. i Klasse 21 for Batterier og Dele af og Reservedele til saadanne, nemlig Plader, Træseparatorer, med Udsparinger forsynede Holdere, Strimler, Forbindelsesstykker, Klemskruer, Ventilationshætter, Beholdere, Dæksler, Trækasser og Tilsmeltningsmasser, Radiomodtagesæt, Radio-Taleapparater og Dele og Reservedele til Radio, nemlig Anordninger til Krafttilførsel til Radioapparater, nemlig Stikkontaktdaaser til Tilførsel af Gløde- og Anodestrøm, Vakuumrør, Transformatorer, ikke regulerbare Kondensatorer, ikke regulerbare Modstande, variable Modstande, Radiofrekvensspoler, Afbrydere, Push-Pull-Transformatorer, Spoler til Højttalere, Filterkondensatorer, Dele til variable Kondensatorer, Højttalerkegler, ikke regulerbare Radiofrekvenstransformatorer, Radiofrekvensdrosselspoler, Kontrollamper, Oscillatorer, Knapper, Rørskærme, variable Kondensatorer, Afstemningsskalaer, Styregitterklemmer,Kautsjukmonteringsskiver, Rørsokler, Neutraliseringskondensatorer, Beskyttelsesdæksler, Daaser til Taleapparater, Forbindelsesstænger og Monteringsplader, Kabler til Taleapparater og Forbindelseskabler til Radiosæt. Reg Nr Anmeldt den 30. Oktober 1930 Kl. 11^ af Etablissements Hutchinson (Compagnie Nationale du Caoutchouc), Société Anonyme, Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 15. November s. A. I en symmetrisk Femkant med een spids Vinkel, der vender opad og fire stumpe Vinkler staar Bogstaverne; C. N. D. C. over Tallet: Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 25. August 1930 registreret i Paris i Klasse 53 for Gummifodtøj. Reg Nr Anmeldt den 1. November 1930 Kl. 10 af Firmaet Carl Flensburg & Sebbelov, Tekstilfabrikation, København, og registreret den 15. s. M. Gengivelse af Frederik den 5 tes Rytterstatue paa Amalienborg Plads. Mærket er registreret for Manufakturvarer. Reg Nr Anmeldt den 4. November 1930 ^ Isodyna Kl. 11^ af Firmaet E. Fritz & Co., G. m. b. H., Fabrikation af og Handel med Radioapparater, Berlin i Tyskland, og registreret den 15. s. M. Ordet: Isodyna. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 9. September 1930 registreret i Berlin den 29. Oktober s. A. i Klasse 22 b for Radioapparater og -redskaber. Talemaskiner og Taleapparater, Højttalere og Dele dertil, Højttalerdrivsystemer, Højttalerkasser og elektriske Motorer.

7 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 311 Reg Nr Anmeldt den 6. November 1930 Kl. 11^^ af I. G. Farbenindustrie, A-G., Fabrikation af og Handel med Farvestoffer m. m., Frankfurt a. M. i Tyskland, og registreret den 15. s, M. I en af en af en dobbelt mørk Ramme omgivet sekskantet Etikette ses en Rhombe med Ordet: Agfina. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 23. Maj 1930 registreret i Berlin den II. September s. A. i Klasse 15 for Hovedbeklædninger, Frisørarbejder, Pynt, kunstige Blomster, Skotøjsvarer, Strømpevarer, Trikotage, Beklædningsgenstande, Krop-, Bordog Sengelinned, Korsetter, Slips, Seler, Handsker, Garn, Tovvarer, Net, overspundne T raade, Polstringsmateriale, Pakningsmateriale, Possementmagervarer, Baand, Besætningsartikler. Kniplinger, Broderier, vævede og strikkede Stoffer samt Filt. Reg Nr Anmeldt den 8. November 1930 Kl. 10^^ af Triumph- Werke Niirnberg, A-G., Fabrikation, Niirnberg i Tyskland, og registreret den 15. s. M. I et sort cirkulært Felt ses Bogstaverne: TWN. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 23. August 1930 registreret i Berlin den 29. Oktober s. A. i Klasse 10 for Befordringsmidler til Brug paa Land, Automobiler, Motorcykler, Cykler, Automobil-, Motorcykle- og Cykledele, Automobil-, Motorcykle- og Cykletilbehør, Skrivemaskiner, Dele til saadanne. Tælleværker til Skrivemaskiner, alle Slags Kontormaskiner, særlig Kopimaskiner, Regnemaskiner, Additionsmaskiner, Registreringskasser. Portokontrolkasser og Mangfoldiggørelsesapparater. SAVORA Reg Nr Anmeldt den 4. November 1930 Kl. 11^^ af J. & J. Colman, Limited, Fabrikation, London og Norwich i England, og registreret den 15. s. M. Ordet: Savora. Mærket er registreret i London den 15. September 1923 ^ Klasse 42 for Sennep, Senneppræparater og krydret Sauce.

8 312 Registrerings-Tidende for Vare- og Fæilesmærker. Risbær nemlig Rismel, Risstivelse, Risflokker, oppustet Ris, Rischokolade og Risfodermel. Reg Nr Anmeldt den 5. November 1930 Kl. 11^ af Quaker Nahrmittel, 6. m. b. H., Fabrikation og Handel, Berlin i Tyskland, og registreret den 15. s. M. Ordet: Risbær. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 5. Juli 1930 registreret i Berlin den 17. Oktober s. A. i Klasse 26 c for Ris og Risprodukter, Reg Nr Anmeldt den 7. November 1930 Kl. 10^ af Schocoladenfabrik Mauxion m. b. H., Fabrikation, Saalfeld-Saale i Tyskland, og registreret den 15. s. M. En lodret Stribe, der deler en retvinklet Figur i to ulige store Dele. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 21. Januar 1930 registreret i Berlin den 13. Maj s. A. i Klasse 26 d for Kakao og Kacaoprodukter. Kakaoekstrakter, Chokolade, Sukkervarer, Marcipan, Erstatning for Marcipan, Bage- og Fyldmasse, Chokolade- og Sukkervarer som Juletræspynt, Pralinés, Bonbons, Bage- og Konditorvarer, Kiks, Biskuits, Tvebakker, Gær, Bagepulver, Buddingpulver, Flødeis og Frugtis. Reg Nr Anmeldt den 7. November 1930 Kl. 11^^ * ^ af Kooperativa Forbundet Forening u. p. a., Handel, Stockholm i JLi ULMJUL JL Sverige, og registreret den 15. s. M. Ordet: Luma. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 23. November 1929 registreret i Stockholm den 14. Januar 1930 for Glødelamper. Reg Nr Anmeldt den 28. Februar 1930 Kl. 11^" af Dunlop Rubber Company, Limited, Fabrikation af Kautsjukvarer, Erdington ved Birmingham i England, og registreret den 15. November s. A. Inden for en Cirkelring, hvori staar Ordet: Clipper ses et Skib, der sejler paa Vandet. Mærket er registreret i London den 12. Juni 1928 i Klasse 40 for Hjulringe, bestaaende af Kautsjuk eller af hvilke Kautsjuk danner den overvejende Del. Reg Nr Anmeldt den 5. November 1930 Kl. 11^ af samme, og registreret den 15. s. M. Ordet: Clipper. Mær- ^^11 DDp* D ket er registreret i London den 12. Juni 1928 i Klasse 40 for l I L» ix Hjulringe fremstillet af Kautsjuk eller af hvilke Kautsjuk udgør den overvejende Del. Reg Nr Anmeldt den 8. Oktober 1930 Kl. 10 af Axel Edvard Larsen, Groshandel, København, og registreret den 15. November s. A. I en Rhombe ses Ordet: Hogol. Mærket er registreret for spiselige Fedtstoffer. HOGOL

9 Registrerings-Tidentie for Vare- og Fællesmærker 313 Reg Nr Anmeldt den 13. Oktober 1930 Kl. 10^^ af Firmaet Carl Jacobsen & Co., Herre-, Dame- og Børnekonfektionshandel, København, og registreret den 15. November s. A. Ordet; Stiienco. Mærket er registreret for al Slags Beklædning... -, Reg Nr. IV Æ \ Anmeldt den 21. Oktober MM maæ gwpb Kl. 11 af Det For- JbA M M M j enede Olie Kompag- A.-S., (United Oil-Company, Ltd.), Handel med Benzin, Petroleum og Brændselsoljer m. m., København, og registreret den 15. November s. A. Ordet: Varmol. Mærket er registreret for Brændselsoljer til oljefyrede Varmeanlæg;. Reg Nr Anmeldt den 7, November 1930 Kl. 11^ af Sunnen Products Company, Handel, St. Louis i Missouri i De Forenede Stater, og registreret den 15. s. M. En opgaaende Sol med derfra udgaaende Slraaler, hvorover staar Ordet: Sunnen. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 27. Maj 1929 registreret i Washington den 5. November s. A. i Klasse 23 for Cylinder-Slibere og Dele af saadanne, Ventilfjeder-Løftere, Ventilfjeder-Sammentrykkere, Ventilfjeder-Sammenholdere, Gribere til Aflaasningssplitter og Genindsætningsholdere for Aflaasningssplitter til Brug ved Montering af Ventiler i Forbrændingsmotorer, cylinderindgribende Elementer til Cylinder-Slibere, Udstødningsanordninger til Cylinder-Slibere, Understøtninger til Cylinder-Slibere og Dele dertil. Reg Nr Anmeldt den 21. Oktober 1930 Kl. 11^^ af The Goodyear Tire & Rubber Company, Fabrikation af Kautsjukvarer, T LJ fl D Akron i Ohio i De Forenede Stater, og registreret den 15. November I n LJ r\ s. A. Ordet: Thor. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 18. F'ebruar 1914 registreret i Washington den 23. Juni s. A. i Klasse 35 for Drivremme. Reg Nr Anmeldt den 8. November 1930 Kl. 10^ af Svend Buaas, Købmandshandel, Aalborg, og registreret den 15. s. M. En Ambolt, hvori staar Bogstaverne: S B. SB- Reg Nr Anmeldt den 8. November 1930 Kl. 11^ af Pathé-Cinéma, Anciens Etablissements Pathé-Fréres, Fabrikation, Paris i Frankrig, og registreret den 15. s. M. Over Ordene: Pathé-Natan ses en galende Hane i et cirkulært Felt. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 20. Oktober 1930 registreret i Paris i Klasse 75 for Fremføringsfilm. Reg Nr Anmeldt den 8. November 1930 Kl. 11^ af The British Homophone Company, Limited, Fabrikation af og Handel med Grammofoner og Grammofonplader, London i England, og registreret den 15. s. M. En Del af en straalende Sol, i hvis Skive ses en Rejsegrammofon. Forneden staar paa et Baand Ordene: The Sterno. Mærket er registreret i London den 2. Oktober 1929 i Klasse 8 for Grammofoner og Dele deraf samt Grammofonplader (med Undtagelse af elektriske Optageapparater)* r

10 314 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærlier. Reg Nr, Anmeldt den 4. November 1930 Kl. 11^ af Walter Mosbach, Fa Wehape brikation af og Handel med Brændselsbesparelsesapparater og -anlæg, Ludenscheid i W. i Tyskland, og registreret den 15. s. M. Ordet: Wehape. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 28. Marts 1928 registreret i Berlin den 21. September s. A. i Kl. 4 for Varmeapparater og -redskaber, særlig til Besparelse af Brændsel, Laase- og Smedearbejder, Blikvarer, valsede og støbte Bygningsdele, Maskinstøbegods og Maskindele. B. Fornyelser, Udslettelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov af 11. April Reg Nr. 96, fra den 11. November 1930 at regne: fra den 12. November 1930 at regne: Reg Nr. 511, 512, 513, 521, 526, 530, fra den 13. November 1930 at regne: Reg Nr. 1209, Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse den 12. November 1930: Reg Nr. 515, 516, 517, 518, 519, 520, 523, 524, 525, 527, 529 (I. G. Farben- Industrie, A.-G., Frankfurt a. M. i Tyskland), 533, den 13. November 1930: Reg Nr. 1210, 1211, 1213, 1214, 1215, 1216, 1217, 1218, 1219, 1220, 1224, og i Medfør af samme Lovs 11 efter Vedkommendes Begæring den 10. November 1930: Reg Nr. 751, den 15. November 1930: Reg Nr. 165, Reg Nr. 322, 737, Reg Nr. 279 (Fabrikken Sunshine ved Alfred Rothsehild). Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Abonnementsprisen for Aargangen 1930 er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer, i København tillige af Direktoratet for Patent- og Varemærkevæsenet m. v., Bernstorffsgade Nr. 25. Hos sidstnævnte sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert Blad paa indtil 4 Sider, Nummeret indeholder Udgivet af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet m. v. Blanco Luno A/S. Kbhvn.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Pafenf- og Varemærkevæsenet, Nr. 11 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 35. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 862. Anmeldt den O A 8 ^1 A S/' ET 21. Marts 1927 Kl. af Blyantfa- T M L 1^ M I W l\ brikken Viking, A.-S., Fabrikation

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREogFÆLLESMÆRKER ABSALON MARGARINE. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1922 Nr. 1176. Anmeldt den 14. December 1922 Kl. Il 40 af A.-S. Frederiksberg Margarinefabrik, Fabrikation af Margarine, Frederiksberg, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. Nr. 45. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 1114. Anmeldt den 20, Maj 1927 Kl. 11 af The Birmingham Small Arms Co., Limited, Vaabenfabrikation, Small Heath i Birmingham

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. VAREocFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. Reg. 1935 Nr. 288. Anmeldt den 15. September "ipi 1934 Kl. 11^ af Firmaet Tung-Sol Lamp Works, Inc., Fabrikation, Newark i New Jersey 1 De Forenede

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. 1920. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 109. Anmeldt den 26. November 1919 Kl. 11 ^ af Det Danske Petroleums Aktieselskab, Haqdel, København, og nctqnnillct registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1927. FOR VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 363. Anmeldt den 13. Januar 1927 Kl. 11^ K4rnn\/A af Maypole Dairy Co., Limited, Provianteringshandel, London i

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1935 Nr. 444. Anmeldt den 1. Marts. «. u 1935 Kt. 11^ af Kødbyens Autohal, A/S, Han- I I R ixi I del med Benzin, Olje og Automobillilbehør,»J

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. A. Registrerede Mærker. Varemærker. L Reg. 1924 Nr. 730. Anmeldt den 20. Juni 1924 Kl. 1136 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og registreret den 19. Juli s. A. I en

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 38. 1927. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. HAMLET Reg. 1927 Nr. 933. Anmeldt den 21. Marts 1927 Kl. 11 af Blyantfabrikken Viking, A.-S., Fabrikation af Blyanter, København, og

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 946. Anmeldt den 12. Maj 1932 11^^afScintilla S. A., Fabrikation, I 1^1 I I Soluthuni i Schweiz, og registreret den 29. Oktober s.

Læs mere

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker.

RUSSi EVERSIN. ,suenngs-7',i^ Nr. 39. Vare- og Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Nr. 39,sUenngs-7',i^ 1914 Vare- og Fællesmærker A. Registrerede Mærker. A'aremærker. Reg. 1914 Nr. 648. Anmeldt den i)de December 1914 Kl. 11^ af A.-S. Korspr.Margarinefabrik, Fabrikation og Forhandling-

Læs mere

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER

FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER Nr. 2. 1924 FOR! VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 24. Anmeldt den 24. Oktober 1923 Kl. af C. H. SIGNOL Schattiger, Groshandel, Sønderborg, og registreret den 12. Januar

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 35 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

Lille Georgs julekalender 2010. 1. december

Lille Georgs julekalender 2010. 1. december 1. december I hver af de øverste bokse skal der skrives et af tallene 1, 2, 3,..., 9. Alle tre tal skal være forskellige. I de næste bokse skrives de tal der fremkommer ved at man lægger sammen som vist.

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER f A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1268. Anmeldt den 12. November 1930 Kl. 11^ af Siemens Schuckertwerke, A-G., Fabrikation af og Handel med Maskiner, Køretøjer og Apparater

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1229. Anmeldt den 24. August 1935 Kl. "m yr 11* 11^^ af Otto Mønsted, A/S, Fabrikation, København, og registreret den 31. December s.

Læs mere

lav dit eget minijuletræ

lav dit eget minijuletræ Af Pia Buusmann. Foto: Jes Buusmann lav dit eget minijuletræ miniature overdådig jul i Hvis du ikke har plads til et stort og flot juletræ, men gerne vil have den hyggelige stemning, er der heldigvis andre

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

STIGA ST 1200 8219-3204-08

STIGA ST 1200 8219-3204-08 STIGA ST 1200 8219-3204-08 B A D C 1. 2 E F 2. 3. H I 4. G M J 5. 6. 3 K 7. 8. L 9. 10. 11. 12. 4 DK DANSK SIKKERHEDSFORSKRIFTER Maskinen er udstyret med følgende symboler for at huske Dem på, at der skal

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Komniunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Beskæftigelsen i fødevareindustrien

Beskæftigelsen i fødevareindustrien DI Den 19. august 2015 Beskæftigelsen i fødevareindustrien 1. Sammenfatning I dette notat beskrives udviklingen i beskæftigelsen i fødevareindustrien. Notatets hovedkonklusioner er følgende: Faldet under

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREocFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 1306. Anmeldt den 8. Maj 1930 Kl. 11^ af A-S. Florex, Handel, Frederiksberg, og registreret den 6. December s. A. Ordet: Flux. Mærket

Læs mere

H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall

H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall H.E. Gosch & Co De med * markerede etiketter er gengivet fra Kjeld Kronwall katalog over danske tændstiketiketter, med tilladelse fra Kjeld Kronwall * Etiketten findes i sort / grøn størrelse 52 mm x 33

Læs mere

Januar 1915 Forbrug Bemærkning er 666.66 Løn Aage 62.00 Skat 18.09 Rejse til Norge 150.00 Sanatorieforeningen 5.15 Bil 3.80 1.80 + 2.00 Barber 8.

Januar 1915 Forbrug Bemærkning er 666.66 Løn Aage 62.00 Skat 18.09 Rejse til Norge 150.00 Sanatorieforeningen 5.15 Bil 3.80 1.80 + 2.00 Barber 8. Januar 1915 Forbrug Bemærkning er 666.66 Løn Aage 62.00 Skat 18.09 Rejse til Norge 150.00 Sanatorieforeningen 5.15 Bil 3.80 1.80 + 2.00 Barber 8.00 Bad 1.00 Hårvask 1.25 Kort 0.25 Sporvogn 6.50 Frokost

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købenliavn, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Brødrene Hartmann A/S - Lærervejledning

Brødrene Hartmann A/S - Lærervejledning Brødrene Hartmann A/S - Lærervejledning Dette er lærervejledningen til det virtuelle virksomhedsbesøg på Brødrene Hartmann A/S (herefter Hartmann), som du finder på. Lærervejledningen er skrevet til undervisere

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1925 Nr. 653. Anmeldt den 8. Juni 1925 Kl. af Waldorf-Astoria Zigarettenfabrik, A.-G., Fabrikation af og Handel med Cigaretter, Stuttgart i Tyskland,

Læs mere

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker.

l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. l^mms-tidem e VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 314. Anmeldt den 9. Januar "«1929 Kl. 11^^ af Aquasciitum Limited, Fabrikation, f London i England, og registreret den

Læs mere

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug

Lærereksemplar. Kun til lærerbrug Her er nogle ting med i. Sæt kryds ved tingene. Farv i et. Skriv selv. Find i erne og sæt ring om. mus telt Pia violin mælk pindsvin hvid pige appelsin 2 Forlaget Delta Her er nogle ting med s. Sæt kryds

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for piitenl- og varemærkevæsenet, Kølienhavn, og indeholder bekendlgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåbeii

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 16. 1923 FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1923 Nr. 276. Anmeldt den 6. April 1923 n Kl. 11 af Johann Schmidt, Fabrikation af Oblater, fgg gg fl B Niirnberg i Tyskland,

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

Louise Regitze Skotte Andersen Jesper Repstorff Holtveg. Klasse 1.3 10/12 2007 RTG

Louise Regitze Skotte Andersen Jesper Repstorff Holtveg. Klasse 1.3 10/12 2007 RTG Klasse 1.3 10/12 2007 RTG Louise Regitze Skotte Andersen Jesper Repstorff Holtveg Indholdsfortegnelse Indledning... s. 3 Problemfelt... s. 4 Problemformulering... s. 4 Problemtræ... s. 4 Forskellige former

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 1. Anmeldt den 9. Marts 1929 Kl. 10 al' Landbrugsministeriet, København, og registreret den 20. April s. A. En i en Cirkel indtegnet

Læs mere