at deltage. Der vil hver gang være en bådklargøringsvagt, det før, og som sørger for, at pensler og lak mm. kommer på plads.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "at deltage. Der vil hver gang være en bådklargøringsvagt, det før, og som sørger for, at pensler og lak mm. kommer på plads."

Transkript

1 ÅRGANG 62. NUMMER / 1 NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN WEEKEND-RONING FRA LDR I OKTOBER Da det bliver tidligt mørkt i sæsonens sidste måned, er den almindelige brovagtordning suspenderet. I stedet er der brovagt på i weekenderne. Tidspunktet og evt. tilmelding skifter lidt på de forskellige datoer, så kig på kalenderen for nærmere oplysninger. Solveig Poulsen NYT FRA UDVALGENE VINTERKLARGØRING... en aktivitet for alle! Så er der ikke så længe til standerstrygning, og dermed er det tid for klargøring af vores både og materiel. Sidste år klargjorde vi for første gang bådene inde i stuen. Det blev en succes, og vi gør ligesådan i år. Alle kan deltage i klargøringen af vores både, og ved at prøve de forskellige vedligeholdelsesprocesser får du et bedre kendskab til, hvordan vores materiel fungerer. Når du læser dette blad, er der blevet sat en kalender op i klubben, hvor du skriver på, hvilke dage, du kan deltage. Bådklargøringen kommer til at foregå mandage, tirsdage, onsdage, torsdage, lørdage og søndage. Aftenarbejde er fra kl , mens vi i weekenderne starter kl Der er brug for minimum 4 personer udover bådklargøringsvagten hver aften eller week-end. Husk at tage noget tøj med, der tåler at blive lidt beskidt. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Der vil hver gang være en bådklargøringsvagt, som har prøvet det før, og som sørger for, at pensler og lak mm. kommer på plads. Der vil blive udarbejdet en logbog for hver båd, hvoraf det fremgår, hvad der skal gøres. I logbogen noteres ned, hvad der bliver gjort hver gang. Efter standerstrygningen 30. oktober bliver bådene vasket, og stuen pakket ind i plastik. Hvis alt går efter planen, er vi færdige inden jul med slibning og lakering af alle både og løsdele. Måske henstår der nogle enkelte større reparationer efter jul, som materieludvalget sørger for. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til diverse arrangementer i klubben. HUSK at skrive dig på den opsatte kalender, og at notere det i egen kalender. At klargøre vores materiel er en hyggelig tjans, og du må gerne tage noget med til kaffen og teen. Vi ses i novem- ber og december i klubben! Hanne Pein Materieludvalget Også i dette blad: Faktaside 5 GLDR 2 Gymnastik 2 Kalender 6 Litteraturkreds 3 Onsdagsmiddag 3 Roerfest 2 Snapshot 3 Stavgang 3 Sved-på-panden 4 Tirsdagsroning 3 Torsdagsmiddag 3 Trekantmatch 4 Deadline for stof til medlemsblad nr. 9: 28. november 2005 Deadline for stof til medlemsblad nr. 8: 17. oktober 2005 O B S!

2 ÅRGANG 62. NUMMER / 2 KOMMENDE ARRANGEMENTER GYMNASTIK Programmet for vinterens gymnastik er ikke helt på plads på nuværende tidspunkt. Vi starter dog med mandags og tirsdagsgymnastik hhv. 3. oktober og 4. oktober. Mandage: Tirsdage: Onsdage: Fuglsanggårdsskolen, Drengesalen, kl ved Dorte Andersen Engelsborgskolen, Drengesalen, kl ved Majbritt Ølgaard I klubben - der mangler pt en, der vil stå for det! Idrætskurser i Københavns amt. Som medlem af LDR har du mulighed for gratis at deltage i amtets idrætskurser. Der er en bred vifte af tilbud - fra Idrætsmassage over Fremstilling af hjemmesider og Førstehjælp til PR - bliv synlig. Se listen over kurser på opslagstavlen i klubben. Birgit Juhl Andersen Så snart der er nyt om onsdagstræning, kommer der opslag i klubben og info på hjemmesiden. Lise Hendriksen GLDR - GENERALFORSAMLING Til GLDR s medlemmer: Generalforsamling afholdes i klubben søndag d kl. 13,00. Indkaldelse vil blive fremsendt til alle GLDR s medlemmer. Tilmelding til Annette Francker tlf ell. Inge Johansson tlf , eller francker@hotmail.com ell. ijo@wanadoo.dk. Regnskab vil blive udleveret til generalforsamlingen. Bestyrelsen SÅ ER DET SLUT NÆSTEN! Sæsonen lakker mod enden, det står ikke til diskussion, men derfor behøver vi jo ikke helt at gå hverken i sort eller hi. DU inviteres hermed til at deltage i årets allersidste Furesøtur og/eller ROERfest i LDR. LØRDAG 22. OKTOBER Furesøturen med afgang fra LDR kl Roerfesten starter i LDR kl På Furesøturen skal du selv medbringe forplejning (en lille madpakke og kaffe måske). Vi er tilbage i klubben, så der bliver tid til at nå et bad inden aftenens fest, hvor deltagelsen koster 100 kr. (delvist incl. drikkevarer). Sidste frist for tilmelding er onsdag 19. oktober. Praktisk hjælp i køkken og til borddækning modtages med kyshånd! Henv. Birgit LITTERATURKREDS Dagens rotur blev inspirationen til ny vinteraktivitet! Onsdag 16. nov. kl starter vi introduktionsmøde til udveksling af nyheder på bogmarkedet. Har du læst en god bog, som du simpelthen SIDSTE ONSDAGSMIDDAG må dele indholdet af med os andre, så mød op. Det kan være både skønlitterære bøger eller bøger med fagligt indhold. Foreløbig vil vi bruge den fastsatte aften til at udveksle ideer og give hinanden gode input. Susanne Vestergård har lovet at være bindeled mht tilmelding. Mail til plusves@hotmail.com eller mobil Vi ses den 16. nov til bogens aften. Margit Roed Som sædvanligt slutter vi sæsonen med en festmiddag den sidste onsdag (26. oktober) inden standerstrygningen. Tilmelding på opslagstavlen eller til plusves@hotmail.com. Madmødrene

3 ÅRGANG 62. NUMMER / 3 STAVGANG Prøv noget nyt: Vi har fundet en instruktør i stavgang, som gerne vil lære os at gå rigtigt. Hun kommer i klubben søndag 23. oktober kl Medbring dine egne stave eller lån af os. Tilmelding på opslagstavlen i klubben eller til plusves@hotmail.com. Trivselsudvalget TIRSDAGSFORMIDDAGSROERE - Kyllingegilde Kyllingegildet afholdes i år tirsdag 25. oktober kl. ca Der serveres ½ kylling m. tilbehør, vin, kaffe og kage. Vi afholder desuden et mini-bankospil (3 plader - flere kan købes) - alt for 50 kr. Mød op med godt humør, skriv jer på listen i klubben eller ring til Margit på telefon eller Else på telefon TIRSDAGSFORMIDDAGSROERE - Tirsdagsture Fra tirsdag 1. november mødes vi hver tirsdag kl ved Lyngby Rådhus. Vi traver ca. 1-1½ time, drikker kaffe/spiser frokost enten i klubben, privat eller på et cafeteria. Gode ideer til traveture er velkomne. Vi planlægger fra uge til uge. Hold øje med opslagstavlen i klubben, eller ring til Margit tlf Else tlf TORSDAGSMIDDAGE Igen i år har Stella tilbudt at lave mad en torsdag i hver måned. I vinter bliver det den 1. torsdag i hver måned: 3. november, 8. december, 5. januar, 2. februar, 2. marts Kom ned i klubbben og hils på dine rovenner i vinterens mørke. Tilmelding senest tirsdag inden middagen til Stella på tlf eller mail stella@roklub.net. Pris: 35 kr. Trivselsudvalget SNAPSH T Lise Hendriksen (76-07). Jeg startede med at ro i 1976, da jeg hørte to af mine klassekammerater, som var startet et par måneder tidligere, snakke om det. Da jeg altid godt har kunnet lide natur og motion, og helst sammen med nogen, blev jeg hængende. De første 6 år var jeg ungdomsroer, så kaproer i 5 år, og dernæst almindelig motionist. I 1977 blev jeg korttursstyrmand, i 1981 instruktør, i 1996 sundstyrmand, og i 2001 langtursstyrmand. Jeg har virket som styrmand og instruktør siden disse uddannelser. I 1995 blev jeg valgt til bestyrelsen, hvor jeg har haft forskellige stillinger: sekretær, langturschef og for tiden instruktionschef, hvilket jeg har været (af funktion) siden I mange år roede jeg mest på vore egne søer, men i 1997 begyndte jeg at ro langture. Det har ført mig vidt omkring. Jeg har været rigtig mange steder i Danmark, men jeg har også f.eks. roet i Finland og Grønland, på Gardasøen og Genevesøen, mellem vinmarker på Dourofloden i Portugal, på kanalerne i Amsterdam og midt ind under Karlsbroen i centrum af Prag. Der har været mange dejlige og store oplevelser. Det er spændende at komme ud på andre farvande, men der er også rart hjemme, og på trods af 30 år i samme roklub elsker jeg stadig vore egne søer, som giver mig ro i sjælen på alle tider af året. Jeg nyder at se åkanderne, skyerne, hejrerne, ællingerne, svanerne osv., og så nyder jeg samværet og den gode mad om onsdagen efter roningen. Den - synes jeg - er en del af klublivet.

4 ÅRGANG 62. NUMMER / 4 TURBERETNINGER TREKANTSMATCH Vi mødtes alle, både matchog middagsdeltagere, kl i HDR - og var klar og helt opsat på at vinde! Brugte lige lidt tid på at fordele folk i de forskellige både, bortset fra kaninbåden og årgangsbåden var intet planlagt, men det kom der hurtigt styr på. Efter lodtrækningen om baner og både gik matchen i gang. 1. heat: Kaninbåden (Margit, Winni, RikkeMarie, Charlotte og Solveig styrmand) startede lidt langsomt til stor bekymring for LDR-hepperne, men båden kom hurtigt op i fart, og holdt den i modsætning til de to andre både. Kaninbåden kom over målstregen næsten en bådslængde før to'eren. 2. heat: Årgangsbåden (Lise B., Bente, Åse, Lene og Lea styrmand), starten gik meget pludseligt, men båden kom godt fra start og lå i front hele vejen til mål og vandt dermed. 3. heat: Bestyrelsesbåden (Solveig, Lise H., Susanne, Dorte og Alice styrmand) gik fint lige fra start og vandt stort. 4. og sidste heat; Motionsbåden (Lea, Bente, Lene, Hanne P og Lise B. styrmand) gik småskidt lige fra start, men rygter vil også vide, at der var indtil flere langdistance kaproere i vinderbåden... Gode undskyldninger har vi masser af... båden var også dårlig og og og og, vi blev nummer to øvøvøvøv. Efter matchen og nødvendigt bad og klargøring, var der dejlig mad - lammefrikadeller, forskellige salater og andet lækkert tilbehør. Desserten var chokoladekage, marineret frugt og flødeskum/creme fraiche - dejligt. Undervejs var der præmieoverrækkelse til alle vinderne, og HDR havde gjort sig umage med gaveindkøb, det var gode og brugbare ting (ikke et ondt ord om sovsepulver...!) Selvfølgelig sang vi også indtil flere sange - også en enkelt Solveig ikke havde skrevet, tro det hvem der kan!! Der var en rigtig god stemning, og vi havde en hyggelig aften. Det var rent faktisk en jubilæumsaften - 40 tyvende gang, trekantmatchen blev afholdt!! Til slut et stort tillykke til alle vinderne og tak til alle hepperne - lad os gentage successen til næste år i Gefion. Lene Lyndrup SVED-PÅ-PANDEN RONING LDR deltog i år med 2 både i Sved-På-Panden, der er Københavnskredsens helt store motionsarrangement. Arrangementet har i år haft en helt overvældende tilslutning (42 bådehold), faktisk så stor, at det har knebet med at skaffe både til alle hold inde i Havnen. I alt har der været 8 aftener skiftevis med start fra Hellerup-roklubberne på Sundet og Roklubben SAS i Københavns Havn, det enkelte holds 7 bedste resultater indgik i den samlede placering. Vores 4-åres, som bestod af både garvede og nyere roere, fik i alt 117 point, hvilket rakte til en 25. plads og 19 forbedringspoint (som gav en delt 3.-5.plads i forbedringskonkurrencen). Den 2-åres fik i alt 90 point (8 forbedringspoint) - det gav en 28. plads. Birgit Juhl Andersen

5 ÅRGANG 62. NUMMER / 5 FAKTASIDE - SÆSONEN 2005 Stiftet Bestyrelse / LDR 2. august 1932 Formand Rotider Næstformand, langturschef Lyngby i oktober Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Weekend-roning: Se kalenderen for oktober Taarbæk + Furesøen: SLUT U-roning: Tirs + tors Kontingent > 18 år 750 kr / ½ år < 18 år 410 kr / ½ år Passiv 175 kr / år Indskud 60 kr Terminer: Kasserer Sekretær Motionsrochef Instruktionschef Kaproningchef Ungdomsleder Husforvalter Suppleanter Udvalg Materiel Nana Hersted ( ), Hanne Pein ( ), Kate Skavin ( ), Bodil Trivsel Inger-Marie Koefoed (lån af klub, skabe + onsdagsmiddage) , Inger Ulstrup (daglige indkøb) , Lene Lyndrup , Jette Nydam , Kirsten Eikers , Kit Christensen Nyhedsbrev Birgit Juhl Andersen - bja@gentofte.bibnet.dk, Birgitte Rud - birgit- Roudvalg Alice Beck Thomsen , Bente Albeck , Bodil Garne Kap- og ungdomsroning Kontaktpersoner - Nyt fra Lyngby Dameroklub Kaproere: Lis Hein ( ) Motionsroere: Laila Tognarelli ( ), Lene Lyndrup ( ) Uroere: Anne Werner ( ) Formiddagsroere: Ingerlise Melgaard ( ) GLDR: Inge Johansson ( )

6 ÅRGANG 62. NUMMER / 6 OKT KAPRO: Efterårskaproning Bagsværd Sø (Lis ) 1. Roning kl ingen tilmelding (Lene ) 2. Roning kl ingen tilmelding (Inga ) 8. Roning kl ingen tilmelding (Birgitte ) 9. Løvfaldstur på Furesøen kl (Birgit ) 15. Roning kl ingen tilmelding (Inga ) 16. Roning kl ingen tilmelding (Hanne ) 16. Klub300: Løvfaldstur LDR (Solveig ) 22. Furesøtur kl (Bente Birgit) 22. Roerfest kl (Birgit ) 23. Stavgang-instruktion LDR kl (Susanne ) 23. Roning kl ingen tilmelding (Alice ) 25. Tirsdagsformiddagsroerne: Kyllingegilde kl (Margit ) 26. Sidste onsdagsmiddag (Susanne ) 27. URO: Sidste URO-dag i sæsonen (Anne ) 29. Roning kl ingen tilmelding (Karin ) 30. Roning kl ingen tilmelding (Solveig ) 30. Standerstrygning NOV Torsdagsmiddag kl (Stella ) 16. Litteraturkreds LDR kl (Susanne ) DEC Torsdagsmiddag kl (Stella ) 17. Københavnskredsens juleroning (Solveig ) 20. Tirsdagsformiddagsroere: Juletravetur (Margit ) 28. Formiddagsroere: Juletravetur m. KR og Gefion (Margit ) JAN Torsdagsmiddag kl (Stella ) FEB Torsdagsmiddag kl (Stella ) MRS Torsdagsmiddag kl (Stella ) = For alle frigivne roere med svømmeprøven i orden Ka- lenderen indeholder nogle nye farvemarkeringer:? = Arrangementet er stadig på tegnebrættet - der kan komme ændringer.

medbring kalender. Vind og vejr Styreteknik i bølger Slusen ved Frederiksdal Regler for færdsel på Furesøen, Vejlesø (og Farum Sø)

medbring kalender. Vind og vejr Styreteknik i bølger Slusen ved Frederiksdal Regler for færdsel på Furesøen, Vejlesø (og Farum Sø) ÅRGANG 62. NUMMER 4. 19.5.2005 / 1 NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN FURESØ - SUPPLERINGSKURSER: 31.5. OG 23.8. - KL. 19-22. Som annonceret på vinterens medlemsmøde, forbereder vi at udvide det daglige rofarvand

Læs mere

Bestyrelsesmøde 11. oktober samt planlægningsmøde 5. november 2006. gennemført, der mangler kun det sidste håndværksbesøg

Bestyrelsesmøde 11. oktober samt planlægningsmøde 5. november 2006. gennemført, der mangler kun det sidste håndværksbesøg ÅRGANG 63. NUMMER 9. 15.11.2006 / 1 NYT FRA Mindeord om Kirsten Gosmer NYT FRA BESTYRELSEN Bestyrelsesmøde 11. oktober samt planlægningsmøde 5. november 2006 Standerstrygning De fremmødte medlemmer, der

Læs mere

hele sæsonen er planlagt, og hun fortsat er villig til at koordinere aktiviteterne.

hele sæsonen er planlagt, og hun fortsat er villig til at koordinere aktiviteterne. ÅRGANG 61. NUMMER 6. 2.6.2004 / 1 NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN Bestyrelsesændring Birgit har af flere forskellige årsager valgt at træde ud af bestyrelsen og koncentrere sine kræfter om nyhedsbrevet, hjemmesiden

Læs mere

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt

ÅREBLADET. Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 10. okt. 2011 30. årgang Løvfaldstur på Gudenåen 9. okt. 2011 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Standerstrygning Løvfaldstur Gåtur Lyø Rundt En aften med

Læs mere

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt

NYHEDSARKIV 2009. Fredag d. 20. november skal broen tages op. Vognmanden kommer kl. 14.30. 200926.okt Glædelig jul og godt nytår NYHEDSARKIV 2009 Bestyrelsen ønsker alle medlemmer og samarbejdspartnere en glædelig jul samt et godt nytår. Vi syntes der er sket meget i det forløbne år og ser forventningsfuld

Læs mere

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni

Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 6 Juni 2015 34. årgang Aftenstemning ved Faaborg Fjord d. 10. juni Formandens hjørne Skt Hans Ronetværk Kommende arrangementer Aktivitetskalender Faaborg Roklub,

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 12 December 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Eftersyn af redningsveste Nytårsfest og kur Ergometer træning Massevis af aktiviteter i de

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 4, maj 2010 29. årgang Rotur på fjorden 10. april 2010 Læs inde i bladet... Formandens hjørne Roklubbens 110 års fødselsdag Morgenroture Søndagslangture Sea

Læs mere

NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN O B S! Deadline for stof til medlemsblad nr. 3 28.4.2008. Deadline for stof til medlemsblad nr. 4 9.6.

NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN O B S! Deadline for stof til medlemsblad nr. 3 28.4.2008. Deadline for stof til medlemsblad nr. 4 9.6. ÅRGANG 65 - NUMMER 2-10.3.2008 / 1 NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN NB: Referat fra generalforsamlingen følger separat. (Red.) Evaluering af vintersæsonen. Så er den første hele vintersæson med det nye træningslokale

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne. Mindeord Poul Andersen. Instruktion. Nyt åbent rohold. Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr.5. maj 2011 30. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Mindeord Poul Andersen Instruktion Nyt åbent rohold Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62

Læs mere

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund

ÅREBLADET. Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8. Aug. 2011 30. årgang Annie, Finn, Alice, Henny, Ebbe og Karen på sommerferie-rotur i Alssund Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåb Vinsmagning

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 7 juli 2014 33. årgang Bjørnø Læs inde i bladet... Formandens hjørne Kanindåbsfest Fællestur til Helnæs Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71,

Læs mere

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 -

Mogens Bruun TET AKTIVIT. pålæg. 29. maj. 26. maj. Åbent hus, med. Madpakketur fra. 5. maj. skole) (Skansevejens. 31 maj, 21:000 12:000 18:000 - Aktivitetsplan 2016 2016 DATO TID AKTIVIT TET 3. april 11:000 5. april 19:000-21:000 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og der vil efterfølgende være lidt

Læs mere

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET

Aktivitetsplan 2014 DATO TID AKTIVITET Aktivitetsplan 2014 2014 DATO TID AKTIVITET 6. april 11:00 7. april 18:00 20:30 Standerhejsning Efter standerhejsningen er Fredericia Roklub vært ved et glas vin, og for de tilmeldte, vil der efterfølgende

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 5 Juli 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Nye redningsveste Åbent Hus/aktiviteter Kanindåb Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts:

ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Standerhejsning lørdag den 19. marts: ÅREBLADET Hellerup Dameroklub Juni 2016 Nr. 2 Standerhejsning lørdag den 19. marts: Vores formand Marianne Hørup holdt standerhejsningstalen. 2. Et fåtal af de mange medlemmer, der deltog. Rochef Hanne

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2014 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad.

OPSLAGSTAVLEN. Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. December 2001 2 OPSLAGSTAVLEN Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der løbetræning fra Marienlyst-centret, hvor der også er mulighed for omklædning og bad. Den 25. November kl. 10.00 DGI Løb/Marienlyst Skoven

Læs mere

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE

Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyt fra AKTIVITETSHUSET HOLLUF PILE Hjulets Kvarter 119, HOLLUF PILE Nyhedsbrev Forår 2016.vi har måske et tilbud til dig, som det er svært at sige nej til! Røde Kors Cafe Square dance Modelteater På hyggelig

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

ÅREBLADET. INVITATION til 114 års fødselsdag. Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur. kl. 9.30-12.

ÅREBLADET. INVITATION til 114 års fødselsdag. Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur. kl. 9.30-12. ÅREBLADET Hellerup Dameroklub September 2015 Nr. 4 INVITATION til 114 års fødselsdag Vær med til at fejre roklubbens fødselsdag lørdag d. 19. september med en rotur efterfulgt af frokost på sammenskudsbasis.

Læs mere

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni

Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Odense Marathon, Odense Lørdag d. 7. juni Tag med på eventyr og få en eventyrlig dag Et nyt løb af en ny klub ser interessant ud Start og mål ud for Kajakklubben Odin i havnebassinet. Kajakløbet foregår

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

ÅREBLADET. Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang. Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 8 August 2014 33. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Tur til Helnæs Statistik Madpakketur Efterårsturen til Silkeborg Aktivitetskalender Faaborg

Læs mere

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion

Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Aktiviteter 2016, Tjørring Cykel Motion Januar Spinning start. Februar Onsdag den 24. kl. 19.00 Generalforsamling i Nordvest Hallen. Generalforsamling i Nordvest Hallen for TIF hovedbestyrelse med efterfølgende

Læs mere

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen.

Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Rettelse: Det er feb. + marts børnene der skal på fælles fødselsdagstur d. 22. marts og IKKE Jan. + feb. børn som vi har skrevet i februar avisen. Månedens udfordring: Torsdag den 29. marts vil vi for

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet.

Ind- og udmeldte børn. Personalet: nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Vi byder velkommen til nye børn og forældre og ønsker jer en god tid på fritidshjemmet. Formålet med Arilds Tidende er blandt andet at holde jer orienteret om fritidshjemmets og bestyrelsens arbejde. Alle

Læs mere

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen

Maj og juni 2011. Ta med en tur på BAKKEN - - for nu er foråret kommet. Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Maj og juni 2011 Krumtap Nyt er for medlemmer, personale og andre med interesse for Krumtappen Ta med en tur på BAKKEN - Ishøj - for nu er foråret kommet Adresse: Krumtappen Østerhøj Bygade 48 2750 Ballerup

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen:

Vinder af månedens opgave og en lille hyggepakke - er Johannes Petersen, lejlighed 29. Tillykke! Jill sender følgende hilsen: Til jule-pynte-dagen var der som sædvanlig rigtig god opbakning. En af de dage, jeg altid ser frem til det er simpelthen bare så hyggeligt. Tusind tak til Bruger-/Pårørenderådet for et godt arrangement

Læs mere

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15

Tennisskole i Hylke. Lørdag og søndag den 13. og 14. Juni fra kl. 9-15 Kære Hylkeborger, medborger, nabo Du sidder nu med programmet for Hylke Festuge 2015 i hånden, og vi håber, at du vil komme og bakke op om aktiviteterne og være med til at vise hvorfor, og fejre, at Hylke

Læs mere

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december

Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Katalog for klubbens aftenklub aktiviteter Fra september til december Mandag d. 1/9 kl.17-20: Rollespilssværd i latex (hold 1) og caféhygge med bagning Sværd: Nogle har prøvet at lave rollespilssværd med

Læs mere

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15

Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Kære Alle 90 års fødselsdag fejret d. 15. maj Æblebladet. Sæby. 01. 08. 2015 Nr.15 Blandt havens mange gæster denne dag var også efterkommere af Grethe og Nic. Nellemann. 40 personer fra nær og fjern var

Læs mere

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling

Nyt fra bestyrelsen. 2. Opfølgning efter General Forsamling Den 20. januar 2013 Nyt fra bestyrelsen 1. Økonomien a. Status Klubbens nye kasserer gav status for klubbens økonomi. Der er stadig problemer med likviditeten pga. et likviditetsunderskud i klubben på

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2014. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2014 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Nyt fra gildeledelsen.

Nyt fra gildeledelsen. Juni og juli 2006 Centrum juni og juli 2006 Side 2 Nyt fra gildeledelsen. Sommertur til 3. Horsens hytte. Sted: Spejdercenter Wigwam Silkeborgvej 37, 8700Horsens Dato: Onsdag den 28. juni Mødested: Ole

Læs mere

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30

Husk Juleafslutning den 15. december kl. 19.30 www. blistrup-graested-folkedansere.dk December 2015 Nr. 3 28. årgang Indhold: Formandens indlæg side 2 Indkaldelse til generalforsamling side 2 Sæsonprogram 2015-2016 side 3 Juleafslutning side 4 Generalforsamling

Læs mere

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014

Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Månedsblad for de 2 Caféer September 2014 Side 1 Tina/Helge kan levere stof I dette nummer kan du læse om: Nyt fra Cafeerne Fest i Cafeen i Larslejsstræde Kulturnat Kalender m.m. Caféen Velkommen til Jan

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 06. 2011.

Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Nyt fra sidste klubaften d. 7. september 2011. Nyhedsbrev nr. 06. 2011. Vi nåede op på at blive 28 medlemmer, som deltog på denne klubaften. Vi nød Randi og Carstens fine kager, jeg nåede selv at spise

Læs mere

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011

1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010. 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 27. ÅRGANG NUMMER 11 DECEMBER 2010 1. Gildes Nytårs Gildehal 2011 Mandag den 10. januar kl. 19.00 i Skanderborg Kirkecenter Kirkebakken 4 (v.

Læs mere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere

1. Carl Erik Østergaard 19. Asta Amdisen Pedersen 22. Ester Thomsen 24. Jørgen Clement Avisen for Othellos beboere og brugere 1. sal: Dagcenteret: 5. årgang 8. udgave 1. januar 2015 6. Ellen Camille Sørensen 2. sal: 6. Kæthe Heuck 9. Anne Marie Jørgensen 6. Vita Hansen 10. Grethe Pedersen 3. sal: 1. Ejnar Kolbech Sand 29. Lone

Læs mere

Medlemsblad n r. 12 2008 ADHD. Nordsjællands lokalafdeling. Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Medlemsblad n r. 12 2008 ADHD. Nordsjællands lokalafdeling. Attention Deficit Hyperactivity Disorder Medlemsblad n r. 12 2008 ADHD Nordsjællands lokalafdeling Attention Deficit Hyperactivity Disorder Indhold Når der er behov for hjælp 5 Er en forældergruppe noget for dig? 7 Oversigt over arrangementer

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN. Godt Gået VINTERPROGRAM. 2 o 1 5 / 2 0 1 6. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået VINTERPROGRAM 2 o 1 5 / 2 0 1 6 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og

Læs mere

Nyhedsbrev Uge 6 2015

Nyhedsbrev Uge 6 2015 Nyhedsbrev Uge 6 2015 Et helt nyt år er godt i gang, og vi glæder os til at udfylde det med mange aktiviteter, oplevelser og stjernestunder for beboerne på Meta. Vi har nu lavet nyhedsbrev i et år, og

Læs mere

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL

NYT FRA PLADS TIL FORSKEL NYT FRA PLADS TIL FORSKEL Juni 2016 BJERGPOSTEN o Præsentation af PLADS TIL FORSKEL o Invitation til Sct. Hans o Familieaften på Borgen o Sommerferieaktiviteter Hvad er PLADS TIL FORSKEL og hvem er vi?

Læs mere

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714.

NYHEDSARKIV 2007. Der afholdes julefrokost i klubben fredag d. 14.december. Tilmelding senest 11.dec. Liste er ophængt i klubben 200714. Forum oprettet NYHEDSARKIV 2007 På siden Forum kan du komme med dine egne indlæg. Brug fx. siden til at aftale roture med andre. Siden er åben for alle og for alle emner. Det er således ikke klubbens eller

Læs mere

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum

Nytårstraveturen. I år blev vi sendt op forbi området hvor bygningen af det nye museum LØBESEDLEN BMI Motion Januar 2011 Nytårstraveturen Den 31. december kl. 12 er endnu et tidspunkt der for rigtig mange BMI-motionister står fast indgraveret i kalenderen. Her foretages den årlige travetur

Læs mere

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab

Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab Frivillig ved Viby sogn Meningsfyldt Inspirerende Plads til alle talenter Fællesskab 1 Bliv frivillig Kulturelle oplevelser Hvis du går og tror, at kirkens arbejde kun består i det, som præster, ansatte

Læs mere

Velkommen til Sundeved Rideklub.

Velkommen til Sundeved Rideklub. Velkommen til Sundeved Rideklub. I dette hæfte finder du alle informationer vedrørende medlemskab af klubben, undervisning, og opstaldning. Legbjergvej 7b, Vester Sottrup, 6400 Sønderborg www.sundevedrideklub.dk

Læs mere

Fuglebakken juni 2015

Fuglebakken juni 2015 Fuglebakken juni 2015 Aktiviteter & arrangementer Morten Eskesens Vej 2 8210 Aarhus V. Tlf.: 87 13 32 00 Brug dit lokalcenter Alle er velkomne Arrangementer på Lokalcenter Fuglebakken Søndag den Mandag

Læs mere

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist.

Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Falster Rundt 4. 6. juli 2014 Deltagerere: Lisbeth Møllerhøj, Erling Allerup, Arne Petersen, Karin Nielsen og Bent Blomquist. Efter halvandet års tilløb lykkedes det endelig at få arrangeret en 3-dages

Læs mere

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september.

Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Referat af Dagbadmintons møde, tirsdag den 8. september. Følgende blev meddelt og drøftet: INTERNT: KONTINGENT Kontingentet er uændret 600 kr. Det opkræves af Vivian Rasch, - og jeg har som sådan ikke

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider

Kære spillere og forældre til Øvede (niveau 3) Træningstider Holte, den 19. juli 2013 I dette nummer 1 Træningstider 2 Fysisk træning 2 Orienteringsmøde for forældre 3 Priser 3 Holdturnering 4 Individuelle turneringer 4 Forældre og spilleres rolle i klubben Kære

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET

HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Nr. 207 april 2016 HUSK TILMELDING TIL EFTERÅRSSTYKKET Det er nu tiden til, vi skal have en tilmelding til vores efterårsstykke. Vi er i god tid i år med tilmeldingerne, men da Per Storm er i gang med

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

Derudover har bestyrelsen fremsat forslag om kontingentforhøjelse, det konkrete forslag kan ses nedenfor.

Derudover har bestyrelsen fremsat forslag om kontingentforhøjelse, det konkrete forslag kan ses nedenfor. ÅRGANG 66 - SÆRNUMMER - 11.1.2009 / 1 NYT FRA NYT FRA BESTYRELSEN EKSTRA NYHEDSBREV Grunden til, at du nu sidder med et forholdsvis tyndt nummer af nyhedsbrevet, er, at vi har valgt at udsende dette ekstranummer

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle,

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016. Kære alle, TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV FEBRUAR 2016 Kære alle, Så er det februar måned, og det er allerede blevet lysere til omkring kl. 17.00, helt vidunderligt, når man skal nå hjem og gå med

Læs mere

Kursusmuligheder i 2016

Kursusmuligheder i 2016 Kursusmuligheder i 2016 Hvis du vil lære at ro kajak, så har vi mange kursusmuligheder i Kerteminde Kajakklub. Først og fremmest vil vi invitere dig til at deltage i et Åbent Hus-arrangement, som vi har

Læs mere

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august

Voksen specialundervisning. - for psykisk sårbare voksne. Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Voksen specialundervisning - for psykisk sårbare voksne Efteråret 2014 Husk tilmelding senest d. 4. august Vil du lære nyt og møde andre mennesker? - Så er Middelfart Kommunes specialundervisning en mulighed!

Læs mere

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit

NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit NYHEDSBREV nr. 20 August 2013 - Æbleværkstedet Nonnetit Næste arbejdsdag æbleværkstedet fredag 6 sept. kl. 16.00. Kom og vær med til at klargøre værkstedet til den forestående mostesæson. Der bliver lavet

Læs mere

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage

Keld har ordet.. Krisen kradser! sagde man i gamle dage Indholdsfortegnelse side 2: Keld har ordet side 4: Brugerundersøgelse side 5: Kalenderen side 6: Skøjtedag side 7: Billeder fra fødselsdagen side 8: Terminsprøver for 9. og 10. side 9: Billeder fra juledagene

Læs mere

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset.

Reception. lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Nr. 172 november 2011 Reception lørdag d.5.november kl.09.00 i Borgerhuset. Vi ved ikke om der måske skal klippes en snor over? Vi ved heller ikke om den nordfynske verdenspresse kommer? Men vi ved alle

Læs mere

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar

Onsdag den 10. februar Generalforsamling og foredrag med Thomas Uhre Husk tilmelding senest den 7. februar Haveselskabet Ringkøbing og omegns kreds Kredsens aktivitetsblad for 2016 32. årgang Årets aktiviteter kort: Gratis arkitekttegnet haveplan læs hvordan sidst i bladet Onsdag den 10. februar Generalforsamling

Læs mere

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944

Nr. 1 januar 2013. Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 Nr. 1 januar 2013 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse.

Ad 3) Forelæggelse af det reviderede regnskab for 2011 til godkendelse. Referat af generalforsamling i Tange Roklub onsdag den 8. februar 2012 i klubhuset DAGSORDEN IFLG. VEDTÆGTERNE 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 4/2014 Læs inde i bladet: INVITATION TIL JULEBANKO FLERE FESTLIGHEDER AFHOLDT SEJLSÆSON AFSLUTTET 1 SØRUP HAVNS BÅDELAV Lindevej 2 3480 Fredensborg

Læs mere

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk

GUIDE. til ugens vigtigste møde. Mødet med dig selv som eneste deltager. www.birgittefeldborg.dk GUIDE til ugens vigtigste møde Mødet med dig selv som eneste deltager www.birgittefeldborg.dk TA K F O R DI DU HAR VALGT AT DOWNLOADE GUIDEN TIL UGENS VIGTIGSTE MØDE MØDET MED DIG SELV SOM ENESTE DELTAGER.

Læs mere

Formøde den 22. september 2009

Formøde den 22. september 2009 Formøde den 22. september 2009 Deltagere fra bestyrelsen: Tine Christensen, Sven Lyster, Dan R. Petersen, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste

Læs mere

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016

Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 2016 Sund og glad UGE 29 17/7-22/7 2016 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 4 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Lokalcenter Bjerggården

Lokalcenter Bjerggården Lokalcenter Bjerggården Østerøgade 20 8200 Aarhus N Tlf. 8713 3200 Aktiviteter arrangementer & menuplan Månedsbladet september 2015 Læs inde i bladet: Opstillingsmøde til brugerrådsvalget og foredrag om

Læs mere

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom

Kære forældre. Med venlig hilsen. Lisbet Huusom Kære forældre Efterårsferien står for døren og børnene har fri fra undervisningen i uge 42. Traditionen tro, arbejder vi sammen med Højboskolen om at holde åbent i ferierne. I efterårsferie, juleferie

Læs mere

September 2011. September 2011

September 2011. September 2011 September 2011 September 2011 Velkommen tilbage til en ny gildesæson efter en lang sommer! Jeg tror, at sommeren 2011 vil blive husket på mange måder, jeg er lige gået ind ude fra haven, hvor jeg sad under

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger 2012-2013 Praktiske oplysninger Du finder MLF i Holeby skoles gymnastiksal samt på Vestervej 126 (skolens kælder, indgang fra skolegården) Kontingent: Børn/junior Voksne over 21 år Støttemedlemmer Landsforeningen

Læs mere

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen.

X 10 eren. Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Juni 2010 X 10 eren Vi ønsker alle vore medlemmer en rigtig god sommer. Vi mangler hjælpere om tirsdagen. Kan du hjælpe med at tage banevagter, eller har du mere mod på og tælle eller sælge skiver, så

Læs mere

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune.

IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015. Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. IDRÆTSFORENINGEN Godt Gået SOMMERPROGRAM 2015 Idrætsforeningen for udviklingshæmmede, der bor i Aabenraa Kommune. Idrætsforeningen GODT GÅET Idrætsforeningens formål er at tilbyde idræt og socialt fællesskab

Læs mere

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.! " # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +.

Nr. 5 november - december 2008 56. årg.!  # $ $ % & % % ' (! & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Nr. 5 november - december 2008 56. årg. 1! " # $ $ % & % % ' (! )%* & *$ ' % +,%, ' - * $. / +. Ukrainernes besøg i Østervangskirken august 2008. 0! 1 1 1 23% 45 2667 Indlæg til næste Gildenyt skal være

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

ARENDSE NYT Februar 2014

ARENDSE NYT Februar 2014 ARENDSE NYT Februar 2014 Indholdsfortegnelse Februar 2014 Forside Indholdsfortegnelse Forstanders indlæg Velkommen til nye beboer Fødselsdage i januar Nytårskur Invitation til pårørende aften Referat af

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 47+48 2013 Fælles info Sygemeldt. Jonna, pædagog på 2. årgang, er desværre blevet ramt af en blodprop og er derfor sygemeldt. Hun er pt. indlagt til genoptræning. Det står klart, at der vil blive tale om en længere

Læs mere

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund

Nr. 2 Maj 2007 27. årgang. Medlemsblad. Lemvig Roklub. Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund Nr. 2 Maj 2007 27. årgang Medlemsblad Lemvig Roklub Medlem af DFfR og DKF under Danmarks Idræts Forbund 1 Formand Jørgen Kielsholm Torsvej 115 97 82 18 92 kielsholm@mail.dk BESTYRELSEN 2007 Kasserer Hanne

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00

Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang. Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklub Tidende Nr. 3. 2014 43 Årgang Kanindåb Lørdag d. 16 august kl. 13.00 Skelskør Roklubs bestyrelse 2014 / 15 Formand Steen Henriksen. Noret 1. 4230 Skælskør. Tlf. 40 33 00 57 steen-henriksen@hotmail.com

Læs mere

Nogle datoer til kalenderen

Nogle datoer til kalenderen Nogle datoer til kalenderen søndag d. 16. august kl. 10.30 velkomstgudstjeneste i Hogager kirke for alle konfirmander med familie. Bagefter er der indskrivning med en kort introduktion i Sognegården. søndag

Læs mere

ÅREBLADET. Morgenroning 9. sep. 2015. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Madaften Løvfaldstur på Gudenåen Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Morgenroning 9. sep. 2015. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Madaften Løvfaldstur på Gudenåen Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 9 Sept. 2015 34. årgang Morgenroning 9. sep. 2015 Læs inde i bladet... Figur 1 Figur 2 Figur 3 Formandens hjørne Madaften Løvfaldstur på Gudenåen Aktivitetskalender

Læs mere