GRUPPE. Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "GRUPPE. Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund"

Transkript

1 GRUPPE 7 Ann Hellestrup Johannsen Clara Terese Abel Hagelund Lina Hansen Monica Jannerup Lund

2 INDHOLDSFORTEGNELSE Analyse af eksisterende website...kommunikation...responsive design...kommunikation og virkemidler...grafisk virkemiddel...sprogligt virkemiddel...strukturelt virkemiddel...research Koncept og idé...moodboard...sitemap Wireframes...Web...Tablet...Mobil Styleguide...Styletile...Styleguide Layout diagrammer...diagram - Web html Refleksion...Analyse...Process...Færdig hjemmeside og fremtidig vision...evaluering

3 Analyse af eksisterende website

4 Analyse af eksisterende website Kommunikation Cinnober er en hjemmeside som promoverer en boghandel i København af samme navn. Hjemmesiden fungerer også som webshop, hvor der kan købes bøger, kontorartikler og andet inventar. Artiklerne er valgt ud fra en kunstnerisktisk og moderne æstetik og fokuserer på design. AFSENDER Cinnober MÅLGRUPPE Folk med en interesse for kunst, design, illustration. Slut teenage til midt 30; mest fokus på unge voksne. Hipsters, Alternativ hippie, Indie. Kreative sjæle BUDSKAB At sælge bøger og artikler, med fokus på design og kunst, til en kreativ målgruppe. EFFEKT Ved at bruge et moderne, enkelt og minimalistisk udtryk, giver det brugeren større overblik. Dog mangler hjemmesiden noget som udtrykker deres kreativitet.

5 Analyse af eksisterende website Responsive design HOME LOGO ABOUT

6 Analyse af eksisterende website Responsive design NEWSLETTER NEWSLETTER - READ MORE

7 Analyse af eksisterende website Responsive design WEBSHOP WEBSHOP - KATEGORI VALGT

8 Analyse af eksisterende website Responsive design WEBSHOP - KATEGORI VALGT - VARE VALGT CONTACT

9 Analyse af eksisterende website Kommunikation og virkemidler DET FUNKTIONELLE BEHOV Det funktionelle behov bliver opfyldt. Den grafiske del er meget ligetil og simpel. På grund af sidens minimalistiske udseende og mangel på farver og billeder, bliver man ikke distraheret og det er let at navigere rundt på siden. Sproget skifter mellem dansk og engelsk, hvilket kan være irriterende, men selve sproget er nemt og letlæseligt. DET RELEVANTE BEHOV Behovet for relevans bliver tildeles opfyldt. Der er som sagt ikke brugt mange farver eller billeder på siden, hvilket til dels hænger sammen med Cinnobers udtryk; den minimalistiske stil stemmer overens med deres logo, men manglen på farver og billeder går imod den kunstneriske stil. Sproget er er også minimalistisk, da der ikke er blevet brugt unødigt eller kreativt sprog. DET EMOTIONELLE BEHOV I forhold til om siden opfylder det emotionelle behov, er de visuelle virkemidler i undertal. Men man får den information og viden man skal bruge. Hvis butikken vil fremstå mere som en butik, der vægter æstetik og design højt, kan websitet komme op i en kaliber der udstråler dette ved at tilføje lækre blikfang og farver.

10 Analyse af eksisterende website Grafiske virkemidler Websiden har på alle sider det samme gennemgående tema. Sort/hvid-kontrast er det gennemgående tema, og farver skal man finde i de få billeder. Den hvide baggrund gør, at den sorte skrift og logoet samler sig og bliver sat mere i fokus. FARVER Sort og hvid skaber simpelhed og minimalisme, samt giver en stor kontrast. Siden har de nødvendige funktioner og det fungerer som det skal, men manglen på farver og billeder gør at brugeren ikke bliver stimuleret nok. LOGO Simpelt, genkendeligt og moderne. Logo og skrifttype er begge influeret af bløde former, hvilket hjælper siden med at bløde de hårde kontrater op. Siden er for kedelig at kigge på.

11 Analyse af eksisterende website Grafiske virkemidler TYPOGRAFI Siden bruger Verdana som er websikker og hører under kategorien Sans Serif Display skrift overskrift for hver menu Konsultativ tekst kontakt information har en letlæselig opsætning som også er markeret med fed, der gør at brugeren hurtigt kan finde nødvendige informationer. I brødteksten under Newletter er der brugt fast for og bagkant, hvilket gør, at der opstår mange spatiere, da linjerne skal have samme længde. KOMPOSITION Sidens simpelhed, gør at brugeren ikke bliver forstyrret af unødvendige elementer. Men det kan have en lettere kedelig effekt. Det vigtigste bliver fremhævet og sidens simple opbygning gør, at indholdet er let at forstå. Navigationen ligger i bunden af siden og danner en ramme, som man kan vende tilbage til igen og igen.

12 Analyse af eksisterende website Sprogligt virkemiddel Teksten på siden er generelt relevant og let at læse eller scanne uden at overse vigtig information. I sektionerne About og Contact er teksten kun skrevet på engelsk, og henvender sig dermed også til udenlandske kunder selvom, at webshoppen ikke som standard har levering til udlandet. Dog er nyhedsbrevet kun på dansk, på trods af at tilmeldelsen til dette foregår på engelsk. Informationen om produkterne er også kun skrevet på dansk og Informationen om det enkelte produkt varierer i både længde og relevans. Den generelle tone på siden er, ligesom sproget, letforståelig og ligetil. I nyhedsbrevet ændrer tonen sig dog, og bliver mere personlig og levende; hvor beskrivelser er skrevet mere objektivt, er nyhedsbrevene mere præget af subjektivittet. Teksten i nyhedsbrevet er overordnet relevant omend for lang, og på grund af sidens opbygning og navigation, bliver det svært at få det fulde billede når man læser et nyhedsbrev. Piletasterne som bliver brugt til at scrolle, er ikke brugervenlige, da de er for små, både udseensmæssigt så man overser dem, og trykkefladen er for lille. Generelt sikrer de sproglige virkemidler, at sidens indhold bliver formidlet forholdsvis let, men selve sidens opbygning gør det svært for brugeren at bevare fokus. Men ser man kun på sproget, så er det relevant og Cinnober får opfyldt de basale funktionelle behov. Sprogmæssigt er det relevant og enkelt, og Cinnober får opfyldt de basale beho

13 Analyse af eksisterende website Strukturelt virkemiddel Den generelle struktur på siden er præcis og enkel, dog til tider, lettere irriterende. Det er ikke svært for brugeren at navigere rundt på siden og det tager ikke lang tid at finde den søgte information. Med det sagt så understøtter strukturen af siden ikke indholdet. Cinnober er en butik, der lever af at sælge visually inspiring bøger m.m. Bøgernes indhold beskæftiger sig med kunst og grafisk design, derfor ville en mere visuel inspirerende side kunne hjælpe Cinnober til bedre at reklamere deres indhold. Et andet problem er at Cinnober, først og fremmest,er en boghandel, men der er inet øget fokus på salg af bøger i forhold til de andre boligartikler. Hvis Cinnober valgte at lægge mere vægt på, bøger, design og kunst, kunne det højne eksklusiviteten og kvaliteten af deres brand og produkter. Navigation på siden varierer fra ligetil og nemt til uoverskueligt og besværligt. Den overordnede menu fungerer fint, især på Home-siden. Der er et begrænset antal muligheder, men dem der er, er funktionelle og opfylder brugerens behov. Udseendemæssigt er det en basal horisontal menu. Den er enkel, og adskiller sig fra resten af siden uden, at man er i tvivl takket være reglerne om lighed og nærhed, som er i spil. I sektionen Newsletter benytter man sig af en navicon menu for, at brugeren kan se tidligere nyhedsbreve.på trods af at dette er en simpel struktur,engagerer det ikke brugeren eller får en til at blive længere og undersøge mere på siden, derudover ødelægger det opfattelsen af den ellers simple navigation og design, der eksisterer på siden.

14 Analyse af eksisterende website Research Vi har valgt at tage udgangspunkt i hjemmesider som har den samme målgruppe som Cinnober, og som også udbyder boligartikler udover bøger. Det betyder at bog-udbyderer som Bog & Idé, Saxo, Grafisk Litteratur og BogBasen ikke vil blive taget i betragting. HJEMMESIDER TIL SAMMENLIGNING Hjemmesider med fokus på salg af bøger, har ofte et stort udvalg og har samme layout; mange underkategorier og lister, samt et mere brugervenligt website som skal kunne fungere godt uanset platform. er den hjmmeside som minder mest om et klassisk bog-salgs-website. Der er ikke så meget fokus på, at webdesignet skal se æstetisk godt ud. På siderne og er der derimod stor fokus på æstetik og design. Grunden til denne forskel er, at Stormfashion og Justspotted fokuserer mere på kunst; de sælger kunst, design, fashion som hovedpart, hvorimod dac-bookshops fokus er bøger.

15 Analyse af eksisterende website Research Eftersom Cinnober er en boghandel, kan man konkludere at Cinnobers fokus er bøger, dog har de et mere kunstneristisk webdesign end den almindelige bog-forhandler. Dette skyldes at de har et mindre udvalg af bøger som alle fokuserer på design og kunst, derfor behøver de ikke en masse lister eller kategorier, hvilket betyder at de kan tillade sig at fokusere mere på design og layout. Det skal dog nævnes, at fordi selve sitet er så småt, så virker det uoverskueligt at hver gang man skal scrolle. Vælger man at se bort fra dac-bookshop, så er der nogle helt klare ligheder mellem de andre sider. Siderne er visuelle, men stadig minimalistiske, kvadrater er også noget som går igen på alle sider, da det er moderne og samtidig giver overblik. Siderne prøver på, udadtil, at vise, at de ved noget om design, kreativitet, og kunst. Alle følger de i forskellige grader den samme stil, samme målgruppe og samme budskab.

16 Koncept og idé Moodboard

17 Koncept og idé Moodboard

18 Koncept og idé Sitemap HOME ABOUT NEWSLETTER WEBSHOP CONTACT Read more Opbevaring Udvalgte bøger Marts 2016 Feb Jan Jan Dec Nov Okt Sep Nov 2008 Noteshæfter Kontor Særtryk Brevkort Diverse Belysning Skitsebøger Magasiner Magasiner Oversigt over produkter. Det enkelte produkt

19 Wireframes Web Vores udgangspunkt er rammer i forskellige størrelser. Det skal skabe overblik, samt give siden et kunstnerisk udseende. Rammerne skal fungere som billeder og links, samt give siden et kreativt og unikt udseende. På den nuværende side er der stor mangel på billeder, hvilket har givet hjemmesiden et koldt og minimalistisk look. Vi vil dog gerne prøve at bibehold det minimalistiske look, da det giver ro og overblik for brugeren. Vi vil derfor prøve at holde al vigitgt indhold i centrum og lave baggrunden enkel. Vi vil også afholde os fra ar bruge andre former end firkanter, fordi det vil gøre siden forvirrende at se på, da vi har mange små individuelle objekter.

20 Wireframes Web

21 Wireframes Web

22 Wireframes Web

23 Wireframes Tablet Vi vælger at gøre layoutet for tablet og web det samme. Dette kan lade sig gøre, fordi rammerne er store nok til til tablet-brug. Hvis der skulle være ændringer, kunne man gøre selve ramme-layoutet større.

24 Wireframes Tablet

25 Wireframes Tablet

26 Wireframes Tablet

27 Wireframes Mobil Layoutet for mobil ændrer sig i forhold til tablet og web, dette skyldes at mobilens skærm er for lille til at kunne understøtte ramme-layoutet. Vi vil dog stadig gerne bibeholde ramme-temaet, derfor har vi valgt at sætte rammerne op side om side, og gjort dem kvadratiske. Baggrundsfarve og rammenes indhold, i forhold til billede og tekst, vil stadig være det samme.

28 Wireframes Mobil

29 Wireframes Mobil

30 Styleguide Styletile #E4E3EB #949EAFt Nunito Regular Nunito Light Nunito Bold #E1E0DC #A2BBC6 Playfair Display SC Playfair Display SC BOLD #FAF0E4 #07637D tekstur rammer tekstur baggrund

31 Styleguide Styleguide - Web Startside - forside - home about

32 Styleguide Styleguide - Web contact webshop

33 Styleguide Styleguide - Web newsletter newsletter - newsletter valgt

34 Layout diagrammer Diagram - Web html Grundet vores ramme-layout vil det være nødvendigt at lave mange [div], dette skyldes at rammerne skal være forskelige størrelser og længder, men samtidig være på linje med hinanden. Der er en risko for at kodning kommer til at blive forvirrende, da der er mange forskellige bokse, billeder og div er der skal arbejdes med. Layout-diagrammerne er vores udgangspunkt, men vi regner med at skulle lave små ændringer undevejs i processen, da der kan fremkomme uforudsete problemer.

35 Layout diagrammer Diagram - Web html

36 Layout diagrammer Diagram - Web html

37 Layout diagrammer Diagram - Web html

38 Struktur Refleksion Analyse af ny hjemmeside Som gruppe er vi glade for vores færdige resultat. Det skal dog nævnes, at grundet sygdom hos flere gruppemedlemmer og Ann Hellestrup Johannsens udgang fra gruppen midt i ugen, har det givet tidmæssige problemer. Dette har resulteret i, at nogle ting ikke er blevet færdiggjort. Dette vil blive berørt i punktet Færdig hjemmeside og fremtidig vision. Strukturen er blevet ændret. Først og fremmest er navigationen blevet nemmere. Den simple horisontale navigationsmenu er stadig den samme, da vi mente, at den i al sin enkelhed ikke kunne forbedres. Men på siderne newsletter og webshop er man nu fri for at bruge piletaster for at scrolle. Det betyder, at strukturen nu ikke er et frustrationselement, hvilket i sig selv betyder at strukturen understøtter det visuelle udtryk, i stedet for at hæmme. Dermed er vores ide om at øge Cinnobers fokus på det eksklusive i deres brand og produkter, nu er understøttet af sidens struktur. Samtidig er der plads til et design og et layout, der er mere visuelt stimulerende end før Siden er overskuelig og enkel, men ikke kedelig. Farver På den oprindelige side var farverne holdt i sort og hvid. En beslutning der visuelt er enkelt og elegant. Vi har valgt at tilføje nogle simple farver, primært pastelfarver, og en lys baggrund hvis tekstur minder om papir. Fokusset på træ går igen i rammerne, der varierer i farverne og teksturer fra lys til mørk træ. Selvom der er flere farver og teksturer på siden end tidligere, bevares det enkle og stilrene udtryk stadig. Typografi Typografien som bliver brugt minder meget om Cinnobers egen skrift, som de bruger i deres logo. Det er en sans-serif i light, bold og regular. Tekst er ofte i andre farver end sort.

39 Refleksion Analyse af ny hjemmeside Logo Vi har valgt ikke at ændre logoet. Enkelheden i logoets udtryk passer godt sammen med det valgte design. Derudover besluttede vi at logoet hænger så meget sammen med det etablerede Cinnober-image, at det ville skabe mere forvirring end gavn at ændre det. Sprog Da vi ikke har valgt at ændre ved websidens tekst er problemerne stadig de samme. Overordnet er er tonen og sproget ligetil og letlæseligt, dog er teksten til tider for langt og uoverskueligt. Desuden er der stadig problemer med de skiftende sprog; dansk og engelsk. Sammenligning med andre sider Hvis man sammenligner vores nye webside med siden justspotted, som er en side og en butik der primært sælger plakater, er der visse ligheder. Designlayoutet på justspotted er delt op i firkanter, som gør det nemt for brugeren at navigere samt finde yderligere information. Vi håber at opnå det samme, ved at inddele menuerne i rammer. Derudover benytter vi også mange billeder ligesom justspotted til at understøtte og illustrere indholdet på siden.

40 Refleksion Analyse af ny hjemmeside AFSENDER Cinnober MÅLGRUPPE Folk med en interesse for kunst, design, illustration. Slut teenage til midt 30; mest fokus på unge voksne. Hipsters, Alternativ hippie, Indie. Kreative sjæle BUDSKAB At sælge bøger og artikler, med fokus på design og kunst, til en kreativ målgruppe. EFFEKT Ved at bruge et kunstneriskt, moderne og unikt design, udviser det en viden om kreative emner. Cinnober ved noget om kunst og design. Eksperter. Dem man skal købe bøger hos.

41 Refleksion Processen Ide og design Hele gruppen blev meget hurtigt enige om at tage udgangspunkt i skandinavisk design; vi var vilde med de matte og støvede farver, samt brugen af lyst træ. Vi valgte også at lade os inspirerer af hipster-stilen; det var især vintage-produkter, rammer og de tonede billeder som fangede os. Grunden til vores design-valg er, at vi ville have siden til at udstråle kreativitet, modernitet og design, og det mente vi kunne lade sig gøre med et unikt skandinavisk/hipster-design. Skandinavisk design, og dansk design, er utroligt moderne og er i høj kurs på det internationale marked og vi kunne ud fra hjemmesidens nuværende tekst, konkludere, at Cinnober i fremtiden gerne ville ud til et mere internationalt puplikum. Skandinavisk design med et hint af Hipster Vi besluttede, at vi gerne ville bibeholde den gamle sides overskuelighed, derfor valgte vi at tage udgangspunkt i rammer og firkanter. Men vi ville også have, at siden skulle være unik og kreativ, og derfor fandt vi på ideen om en ramme-væg. på den måde blev siden kreativ og kunstnerisk, og forblev overskuelig. Færdigt resultat Vi er overordnet tilfredse med vores side. Vi vidste godt at det ville blive en udfordring, men det færdige resultat er blevet godt, og vi er meget stolte af vores arbejde. Hvad vi ikke kunne forudse var sygdom og mangel på gruppemedlemmer; det skabte store problemer, især i forhold til tid, og det resulterede i at der var dele vi ikke kunne nå at færdiggøre.

42 Kodning Al kodning i html blev skrevet uden problemer, men på grund af det valgte layout var der problemer i css. På homesiden var der f.eks. problemer med placeringen af, og afstande imellem, rammerne. For at løse dette problem, på både homesiden og i de andre menuer, indsatte vi flere div er for, at de forskellige margins og borders ville være i overensstemmelse med designlayoutet. Siden er til dels responsivt så længe man ikke bruger koden til at centrere. Se billeder. Refleksion Processen Vi har her sat wrapperen til at centrere. Her er siden stor/fuld skærm. Det ser fint ud Vi har her sat wrapperen til at centrere. Her prøver vi at kigge på breakpoints. Det fungere ikke. Kodning var et stort problem og det var den del af opgaven som tog længst tid. Vi havde desværre ikke tid til at lave kodningen til mobil-udgaven, men wireframes er blevet lavet så det var en del af vores plan. Vi har vi slettet koden som centrere wrappern. Her prøver vi at kigge på breakpoints. Det fungere fint.

43 Refleksion Færdig hjemmeside og fremtidig vision Den færdige hjemmeside er desværre ikke fuldstændigt responsivt simpelthen på grund af tidsmangel. Der var ikke tid til at lave mediaqueries til tablet og mobil, men siden kan formindskes og forstørres på websiden. Fremtidig vision - Optimering af brandet og websiden I fremtiden er der forskellige ting, som kan videreudvikles. Først og fremmest de sociale medier, som er et vigtigt og effektivt værktøj, når det kommer til at markedsføre, ikke blot butikken og dens brand, men også de forskellige produkter de fører. Cinnober har både en facebook og en instagram side,vi har derfor lavet et eksempel på en optimeret instagramside: På denne side er der en klar sammenhæng mellem de billeder, der deles på de sociale medier med nye produkter samt de events, der reklameres for i nyhedsbrevet. I forhold til selve websidens sprog, så skal man i fremtiden skulle kunne vælge mellem dansk og engelsk. Lige nu er nyhedsbrevet skrevet på dansk, imens tilmeldelsen foregår på engelsk, dette er forvirrende, især hvis Cinnober gerne vil udvide deres brand internationalt.

44 kea2016 mmdkode

45 Skema til Heuristisk evaluering Gruppe nr. 7 Heuristikker Status Synlighed: Hjemmesiden skal altid holde brugerne informeret om, hvad der foregår, gennem passende feedback brugeren skal vide hvor den aktuelle placering er, hvilke muligheder der er for at navigere herfra og hvordan den nuværende position er placeret i en større sammenhæng Konsistens og standarder: Brugerne bør ikke spekulere på, om forskellige ord, situationer eller handlinger betyder det samme. Der skal være konsekvens i både navngivning, funktion og design alle links ser ud og fungerer på samme måde, menuer er placeret på samme måde og fungerer ensartet på hele sitet Æstetisk og minimalistisk design: Hjemmesiden bør ikke indeholde oplysninger, der er irrelevante eller sjældent nødvendigt man bør forenkle sit design (mængden af information og visuelle elementer) så meget som muligt for at undgå støj

46 Beskrivelse af problem Hvilken heuristik? Link til siden hvor problemet findes Kategori (alvorsgrad) Forslag til løsning Hvor lang tid vil det tage at løse? Responsivt design Konsistens og standarder cinnober/home.html 4 Siden skal gøres responsivt. Et par timer. Layout kan være uoverskueligt, men det er først og fremmest på grund af manglen på responsivt design. Æstetisk og minimalistisk design cinnober/home.html 1 Når siden bliver responsivt burde problemet løse sig selv. Hvis det stadig virker uoverskueligt, så er det på grund af det design vi har valgt. På websiden er der indenunder webshop kun linket til særtryk. Vi havde ikke tid til at lave undersider til alle produktgenrene. Konsistens og standarder. cinnober/ webshop.html 2 Rettelser i html og rettelser css. Et par timer. På websiden indenunder newsletter er der kun linket til newsletter marts. Konsistens og standarder. cinnober/ newsletter.html 2 Rettelser i html og rettelser css. Et par timer. Lav eventuelt flere rækker selv... Kategori: 0 = I don't agree that this is a usability problem at all 1 = Cosmetic problem only: need not be fixed unless extra time is available on project 2 = Minor usability problem: fixing this should be given low priority

47 3 = Major usability problem: important to fix, so should be given high priority 4 = Usability catastrophe: imperative to fix this before product can be released

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

Gruppe 16 / redesign af website: Cinnober / 11.03.2016. Redesign af website. Gruppe 16: Anja Line Kira Emma Ditte Karoline

Gruppe 16 / redesign af website: Cinnober / 11.03.2016. Redesign af website. Gruppe 16: Anja Line Kira Emma Ditte Karoline Redesign af website Gruppe 16: Anja Line Kira Emma Ditte Karoline Indhold Analyse 2-5 Koncept og idé 6 Wireframes 6-7 Styleguide 7 Layout diagrammer 8 Kodning 9 Beskrivelse af test og testresultater 9-10

Læs mere

Analyse af website: cinnobershop.dk

Analyse af website: cinnobershop.dk Analyse af website: cinnobershop.dk Gruppe 12: Brit, Caroline, Line & Søren v1_7/3-16 Indholdsfortegnelse ANALYSE Kommunikation 3 Wireframes - Home 4 - about 5 - webshop 6 - webshop/betaling 7 Grafiske

Læs mere

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt

Gruppe 15. Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website. Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Gruppe 15 Redesign af bageriet FeelGood Bakery s website Gruppen Består af: Nanna Søderquist Christian Thorsø Rolf Josephsen Søren Henrik Wilhardt Link til redesignet website: www.feelgoodbakery.thorsoe.dk

Læs mere

Gruppe: Julie Rasmussen, Laura Kongaa, Naja Lynge & Sophie Krogh Hold: B

Gruppe: Julie Rasmussen, Laura Kongaa, Naja Lynge & Sophie Krogh Hold: B Gruppe: Julie Rasmussen, Laura Kongaa, Naja Lynge & Sophie Krogh Hold: B Analyseafsnit Kommunikation Hvem er afsenderen? Cinnober Hvem er målgruppen? Hipstere. Spelt mødre Kunstbevidste Ingefærs spisende

Læs mere

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah

GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah GRUPPE 5 Line - Nanna - Thea - Sarah Gruppeopgave uge 40 Redesign af website - Feelgood Bakery 2. oktober 2015 Link til site http://nannalauth.com/fgb/website.html Kode Brugernavn : keammd Adgangskode

Læs mere

Redesign af website. Gruppe 27: Fanøfærgen. Website: Feelgood Bakery. Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/

Redesign af website. Gruppe 27: Fanøfærgen. Website: Feelgood Bakery. Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/ Redesign af website Gruppe 27: Fanøfærgen Website: Feelgood Bakery Link til redesign: http://madsklarlund.dk/feelgoodbakery/ Dagmar Büchert Julie Otzen Mads Klarlund Mathias Duhn Larsen 2. Koncept & idé

Læs mere

Projekt redesign af Kyoto.dk Hold A - gruppe 20

Projekt redesign af Kyoto.dk Hold A - gruppe 20 Projekt redesign af Kyoto.dk Hold A - gruppe 20 INDHOLD I RAPPORTEN Analyse, persona og idégenerering Wireframes og styletiles Layoutdiagrammer Uddrag af kode Evaluering s feedback Reflektion og reslutat

Læs mere

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk 1.semester Multimediedesign Gruppe:Alba,Jacqueline,NadiaogAnneMai Uge40 Gruppeopgave Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk Link til redesign af webside: http://nadiacah.com/uge40/landingpage.html Hvem

Læs mere

Ugeopgave uge 40 Hold A

Ugeopgave uge 40 Hold A Ugeopgave uge 40 Hold A Gruppe: Don Pablos Emil Vollandt, Mathias Smidt, Jacok Kremmer & Alek Modin http://www.fuliktiv.dk/kea/cinnober/landingpage.html Navn: Password: keammd kode2015 Analyse Kommunikation

Læs mere

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk

Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk Analyse af websiden FeelgoodBakery.dk Link til redesign af webside: http://nadiacah.com/uge40/landingpage.html Hvem er afsenderen? - Feelgoodbackery Hvem er målgruppen? - Den moderne familiemor - Det moderne-fællesskabsorienterede

Læs mere

Analyse af Cinnobershop.dk

Analyse af Cinnobershop.dk Link til Cinnober site Analyse af Cinnobershop.dk Kommunikation Hvem er afsenderen? Cinnober er en selvstændig boghandler, der fokusere på design. De har som nichebutik mange produkter i en genre/ stilart.

Læs mere

Redesign af website. Website: Cinnobershop.dk. Lavet af gruppe 13: Freja Astrid Petersen Jannik Olaf Randrup Søren Koefoed R. Madsen Malina M.

Redesign af website. Website: Cinnobershop.dk. Lavet af gruppe 13: Freja Astrid Petersen Jannik Olaf Randrup Søren Koefoed R. Madsen Malina M. Redesign af website Website: Cinnobershop.dk Lavet af gruppe 13: Freja Astrid Petersen Jannik Olaf Randrup Søren Koefoed R. Madsen Malina M. Stevns Indhold: Analyse af eksisterende website Koncept og idé

Læs mere

RAPPORT. RE-DESIGN af sitet. Rapport redesign. Gruppe 14

RAPPORT. RE-DESIGN af sitet.  Rapport redesign. Gruppe 14 Rapport redesign Gruppe 14 RAPPORT RE-DESIGN af sitet www.kyoto.dk Gruppe 14 Gruppemedlemmer: Olivia Høyer, Marie Rørstrøm, Khaled Albu Qais & Benedicte Kjeldsen 1 Analyse af eksisterende website Kommunikation

Læs mere

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt.

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt. Gruppe 11 Asta, Björk, Marie-Louise, Sofie. http://arice.dk/scherninghtml/forside1.html Husk at trykke på den første ørering inde under smykker. Brug venligst inspectoren når i tjekker tablet og mobil

Læs mere

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner.

OPGAVEN PROGRAMVALG. Jeg har brugt Illustrator til at lave logo og ikoner. GRAFISK DESIGN OPGAVEN Min kæreste er medstifter af en vinloge. Medlemmerne af logen kunne godt tænke sig et sted, hvor de bl.a. kunne få et overblik over, hvilke vine de har bedømt og hvornår næste loge

Læs mere

Grafisk Design Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016

Grafisk Design Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016 Grafisk Design Louise Schibbye Pedersen Mediegrafiker Svendeprøve 2016 GRAFISK DESIGN PROCES Opgaven Jeg designer og laver mine egne plakater i min fritid både illustrationer, manuelt grafik og fotografier

Læs mere

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio

Kreativt brief. Line Hasse Kirkegård - HOLD B. Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Webdesign processen Line Hasse Kirkegård - HOLD B Kreativt brief Dato: 18. septemper 2015 Kunde: Line Hasse Kirkegård - Multimediedesign studerende Projekt: Portfolio Jeg har taget udgangspunkt i casen:

Læs mere

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile.

Analyse-opgave. Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam. Indhold: Kommunikation. Persona. Styletile. Analyse-opgave Af: Simon Packness, Kristian Sevel, Olga Batrakova & Line Ingdam Indhold: Kommunikation Persona Styletile Responsive Design Wireframe Virkemidler Kommunikation Kyoto er en fashion butik

Læs mere

DSU Dansk Stavgang Union

DSU Dansk Stavgang Union DSU Dansk Stavgang Union Projekt 3 af Camilla, Mateen, Mikkel & Sandie Indholdsfortegnelse Design brief Side 3 Projektplanlægning Side 4 Stakeholder analyse Side 6 Informations arkitektur Side 8 Medier

Læs mere

Rapport for Redesign af virksomheden Feelgood Bakery

Rapport for Redesign af virksomheden Feelgood Bakery Rapport for Redesign af virksomheden Feelgood Bakery Gruppenavn: Bagedysten Medlemmer: Jens V. Hartfelt, Daniella Munck, Natalie K. Frandsen, Sara J. Klausen Link: http://afleveringer.hartfeltgrafik.dk/feelgoodbakery/index.html

Læs mere

Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael

Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael Kom/IT rapport Grafisk design Anders H og Mikael Denne rapport i grafisk design, vil tage udgangspunkt i den PowerPoint præsentation vi lavede i forbindelse med en opgave i samfundsfag. Rapporten er inddelt

Læs mere

CINNOBER. Rapport. Redesign af hjemmeside. Gruppe 22 Anton Feldbæk Mia Winter-Queen Malou Antonius Tine De Freiesleben Røssel

CINNOBER. Rapport. Redesign af hjemmeside. Gruppe 22 Anton Feldbæk Mia Winter-Queen Malou Antonius Tine De Freiesleben Røssel Rapport Redesign af hjemmeside CINNOBER Gruppe 22 Anton Feldbæk Mia Winter-Queen Malou Antonius Tine De Freiesleben Røssel Komposition Hvem er målgruppen og hvordan ser en persona ud herfor? Tendensen

Læs mere

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk

Grafisk workflow. Se siden her: www.cormas.dk Grafisk workflow Se siden her: www.cormas.dk Dokumentation 4 Procesbeskrivelse 5 Inspirationssøgning 6 Skitser 8 Layout i Photoshop 9 Farver 10 Font 11 Flowchart 12 Wireframe 13 Storyboard 14 kontakt.html

Læs mere

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014

Senior Sundhed. Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Senior Sundhed Webdesign project / Mul A, 1. sem. / 10.- 28. november 2014 Frida Madsen Christian Knudsen Jonatan Nielsen Line La Fontaine Louise Bonke Projektet Der er til vores webbureau udviklet: Et

Læs mere

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011

Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Gruppe 9 Visuel Interface Design, 27/09/2011 Først øvelse. Lav en designanalyse i tekst og billeder af det udleverede website www.kariyer.net. Vi startede med en hjemmeside, der så ud som følgende: Gennemgående

Læs mere

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation

Stine Dorry Meulengracht Madsen Rapport Multimedie og kommunikation Portfolioudvikling I denne rapport vil du kunne læse om mit porfolios tilblivelse. Det skal give læseren indblik i mine designvalg og hele processen bag projektet. Hjemmesiden er kodet fra bunden i HTML

Læs mere

Grafisk Design. rafisk Design

Grafisk Design. rafisk Design rafisk Design Svendeprøve 2016 Opgaven I forbindelse med at ReklameTryk ville lancere en webshop skulle vores hjemmeside opdateres. Den skulle fremstå enkelt, lys og nem at navigere rundt på og samtidig

Læs mere

Forfatter: Sanne Nørgaard Larsen Cand.mag. i retorik, grafiker og kommunikationskonsulent hos Rambøll By og Trafik

Forfatter: Sanne Nørgaard Larsen Cand.mag. i retorik, grafiker og kommunikationskonsulent hos Rambøll By og Trafik En god visuel fremstilling kan skabe overblik, vise sammenhænge og levere blikfang. Men hvordan gør man? Den praktiske side giver råd til at få din visuelle kommunikation til at hænge sammen. Bibliografisk

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning.

Portfolie Redesign. Forord. Det tekniske. Tema ide. Css. opløsning. Portfolie Redesign dette er en gennemgang af opbyggelse af mit portfolie, med samtilige begrunderlser af design valg. Forord Min portfolie hjemmeside er fra start af ment som et startplatform og ikke et

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal Webdesign til fodboldportal REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldporta, pl.dk. Hjemmesiden skal indeholde rigtig mange

Læs mere

FEELGOOD BAKERY. KEA Multimediedesign. Ugeopgave 40 Redesign af website Afleveringsdato: 02.10.15

FEELGOOD BAKERY. KEA Multimediedesign. Ugeopgave 40 Redesign af website Afleveringsdato: 02.10.15 FEELGOOD BAKERY KEA Multimediedesign Ugeopgave 40 Redesign af website Afleveringsdato: 02.10.15 Gruppe 13 Christine Islev-Noes Martin Bøje Petersen Martin Just Petersen Sabine Tollgaard Koch 1 DISPOSITION

Læs mere

AMANDA ABIGAIL PEDERSEN MARIA THOMSEN SOFIE MAI SØRINE SKOV KRUSE

AMANDA ABIGAIL PEDERSEN MARIA THOMSEN SOFIE MAI SØRINE SKOV KRUSE THE A-TEAM AMANDA ABIGAIL PEDERSEN MARIA THOMSEN SOFIE MAI SØRINE SKOV KRUSE ANALYSE KOMPOSITION Siden virker rodet, og der mangler sammenhæng mellem valget af fond og baggrundsbilledet på landingpagen.

Læs mere

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION

WORKFLOW & GRAFISK PRODUKTION Opgavebeskrivelse Kunde: Gorm Larsen & Zornig (GLZ) Websitet Social media cheat sheet er en oversigt over forskellige sociale mediers opsætning. Formålet er altså at gøre det nemt at finde de mål, der

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum

Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum Erhversakademiet Lillebælt OEAMM18FDA 1.semester d. 08.03.2018 Projekt 1 Re-design af Odense Bunkermuseum prototype: video i ZIP-fil Gruppe 5 medlemmer: Simon Tagge, Sofie Florczak, Mathias Bøgedal, Anne

Læs mere

Grafisk design. sundfertilitet.dk

Grafisk design. sundfertilitet.dk Grafisk design sundfertilitet.dk Sundfertilitet.dk er en klinik, der behandler mænd og kvinder til bedre fertilitet. Min opgave var at redesigne deres hjemmeside samt lave et logo til sundfertilitet.dk.

Læs mere

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX

RESPONSIV WEBDESIGN. Gøg og Gokke. Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015. Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX RESPONSIV WEBDESIGN Gøg og Gokke Kommunikation IT Afleveres d. 17-9-2015 Sara Jacobsen & Natasja Christoffersen 3. års HTX Indhold Indledning... 2 De seks faser... 2 Problemanalyse... 2 K-strategi... 3

Læs mere

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen

Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen 2014 Portfolio Redesign Kamilla Klein 1. Semester eksamen Lærene: Ditlev Skanderby Frederik Tang Ian Wisler- Poulsen Jesper Hinchely Merete Geidemann Lützen Morten Rold Thomas Hartmann Erhvervsakademiet

Læs mere

Dokumentation. Grafisk Design

Dokumentation. Grafisk Design Dokumentation Dokumentation OPGAVEN: Denne opgave er lavet for en ny opstartet cafe og restaurant i Vordingborg, de skulle derfor bruge et logo som det første og derefter en hel design linje. Deres ide

Læs mere

Designmanual. Kommunikation/It A. Martin B. Villadsen, Alexander Madsen 11/18/15 HTX 3.a

Designmanual. Kommunikation/It A. Martin B. Villadsen, Alexander Madsen 11/18/15 HTX 3.a Designmanual Kommunikation/It A Martin B. Villadsen, Alexander Madsen 11/18/15 HTX 3.a Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Problemformulering... 2 Om LF BodyCare... 2 Kanylemodel... 3 Afsender... 3 Budskab...

Læs mere

Michella+Serritzlew+Jacobsen+

Michella+Serritzlew+Jacobsen+ Designmanual+ Afsluttende+projekt+1.+Semester++ Michella+Serritzlew+Jacobsen+ CopenhagenBusinessAcademy 1.Semester MichellaSerritzlewJacobsen MULB Indholdsfortegnelse PBS...3 WBS...3 Brainstorm...4 Wireframes...5

Læs mere

WORKFLOW & PRODUKTION

WORKFLOW & PRODUKTION OPGAVE Jeg har lavet et fiktiv website for en hundekennel. Det er mit bud på hvordan sådan en eventuelt kan se ud. PROGRAMMER Photoshop Dreamweaver Illustrator WORKFLOW & PRODUKTION KENNEL BISCO Dokumentation

Læs mere

Grafisk design. Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium 12/12-08. Klasse 1.2 Tamana og Sesilje

Grafisk design. Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium 12/12-08. Klasse 1.2 Tamana og Sesilje Grafisk design Kommunikation/it Roskilde Tekniske Gymnasium 12/12-08 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Farver... 4 Kompositioner... 7 Typografi... 8 Praktisk arbejde... 10 Vores rapport opbygning...

Læs mere

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE

Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Birgitte Bremholm Persson MG21 svendeprøve 2015 MEDIEGRAFIKERSVENDEPRØVE Grafisk design Grafisk design l 3 Grafisk design l 4 Identitet til ny tøjbutik i form at logo, visitkort, paper bags, stickersmærker,

Læs mere

Grafisk Workflow. hovedforløb 2

Grafisk Workflow. hovedforløb 2 Grafisk Workflow hovedforløb 2 WORLD OF FURNITURE Forside.wrapper width: 95%; margin: 0 auto; box-shadow: 0px 0px 25px #888888; Image slider carousel 5 sekunder .button span.button span:after.button:hover

Læs mere

Superskolernes kampagne

Superskolernes kampagne Superskolernes kampagne Projekt i Kommunikation/IT Roskilde Tekniske Skole Side 1 af 12 Indhold Indledning... 3 Målgruppeanalyse - Kanylemodel... 4 Begrundelse for valg af medie... 5 Grovskitsering...

Læs mere

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B

Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website. Sarah Winther, Hold B Kommunikation og design Ugeopgave 38 Website Sarah Winther, Hold B Dato: 18 sep. 2015 Kunde: Subsero Projekt: Ugeopgave 38 Kreativ Brief Case: Digitalt bureau: www.subsero Hvem er afsenderen? Sarah Winther

Læs mere

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S

Cindie Mortensen, Merete Koudahl, Pernille Tramp Webdesign, gruppeprojekt exercise 7. Menu A/S Menu A/S Problemfelt MENU A/S (MENU) er en dansk design virksomhed og producent. MENU har specialiseret sig indenfor skandinavisk design samt deres evige stræben efter at lave noget originalt. De repræsenterer

Læs mere

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.

CSR. 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php. Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen. Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail. CSR 2. Semester 1. projekt http://s733l.dk/csr/index.php Udarbejdet af MulA: Anders Lauridsen Andrs.lauridsen@gmail.com Casper Christiansen Casper.christiansen1992@gmail.com Jonatan Nielsen Jonatantwn@hotmail.com

Læs mere

KYOTO.DK ANALYSE OG REDESIGN. Malene Rostgaard Rasmussen Camilla Skov Sørensen Thomas Juul Mathias Vangsgaard

KYOTO.DK ANALYSE OG REDESIGN. Malene Rostgaard Rasmussen Camilla Skov Sørensen Thomas Juul Mathias Vangsgaard KYOTO.DK ANALYSE OG REDESIGN Website: juuul.dk/kyoto.html Password: kea Malene Rostgaard Rasmussen Camilla Skov Sørensen Thomas Juul Mathias Vangsgaard 2 ANALYSE, KOMMUNIKATION Hvad vil siden og hvem forsøger

Læs mere

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen.

Disse har alle sammen hjulpet til at skabe min hjemmeside. Ved at give inspiration og få ideerne ned på papir, før de blev vist til omverdenen. Introduktion til webdesign Jeg har igennem webdesign projektet arbejdet med en masse forskellige processer, i alt 6 processer. Disse er skab moodboard fra en side, informationsdesign, navigationsdesign,

Læs mere

NY IDENTITET TIL SCHWARZ

NY IDENTITET TIL SCHWARZ GRAFISK DESIGN NY IDENTITET TIL SCHWARZ Redskaber: Photoshop Illustrator Kundeprofil: Schwarz er en eksklusiv forhandler af senge og tilbehør i topklavlitet. Med deres store sortiment af kvalitetsmærker

Læs mere

DESIGNGUIDE ISTID ApS TEMA 5 - REBRANDING NØRREBRONX. Gruppe A2. Karoline Paarup Michaela Brandt Mille Dinesen

DESIGNGUIDE ISTID ApS TEMA 5 - REBRANDING NØRREBRONX. Gruppe A2. Karoline Paarup Michaela Brandt Mille Dinesen DESIGNGUIDE TEMA 5 - REBRANDING NØRREBRONX http://www.karolinepaarup.dk/kea/2_sem/istid/ Gruppe A2 Karoline Paarup Michaela Brandt Mille Dinesen INDHOLDSFORTEGNELSE KONCEPTBESKRIVELSE - kreativt brief

Læs mere

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio: Michell Aagaard Dranig

Portfolio. Udvikling af min portfolio Link til portfolio:   Michell Aagaard Dranig Portfolio Udvikling af min portfolio Link til portfolio: http://dranigdesign.com/ CPH-MD267@CPHBUSINESS.DK ind på en af undersiderne, kom home finde ud af, hvad mit eksamensprojekt Udvikling af min portfolio

Læs mere

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl.

Et krav til portfolien var at det skulle udvikles fra bunden uden brug af CSS-frameworks, samt HTML og CSS skulle valideres uden fejl. Indledning Mit sidste projekt her på 1.semester gik ud på at jeg skulle lave et redesign af mit første portfolio, som jeg lavede i starten af semesteret. Formålet var at vise hvad jeg havde lært siden

Læs mere

Website design 1. semester, Projekt 3

Website design 1. semester, Projekt 3 Website design 1. semester, Projekt 3 Akvavitten.dk Andreas Schultz, Cecilie Kogi Carlsen, Lif Kaas Neergaard og Ninette Andersen Design brief Vores opgave i dette projekt har været at designe et website

Læs mere

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk

1 // Grafisk design. Hjemmesiden før. Kunde. Produkt. Opgave. Målgruppe. Bogforlaget Frydenlund A/S. www.his2rie.dk Kunde Bogforlaget Frydenlund A/S Produkt www.his2rie.dk Opgave Hjemmesiden før Redesign af hjemmesiden www.his2rie.dk, som ejes af forlaget. Min opgave lød på, at udforme et nyt design til hjemmesiden,

Læs mere

WBS. Inledning. Afsluttende projekt 1. sem

WBS. Inledning. Afsluttende projekt 1. sem MARK KRISTENSEN.DK Afsluttende projekt 1. sem Inledning I denne rapport kan du læse om den udviklingsproces, der ligger til grund for min nye portfolio, de metoder jeg har brugt, mine designvalg og designprincipper.

Læs mere

Headeren er for stor når man kommer ind på siden. Det virker irriterende at man skal scrolle for at få indholdet vist.

Headeren er for stor når man kommer ind på siden. Det virker irriterende at man skal scrolle for at få indholdet vist. Ekspertvurdering Antal af eksperter: 1 Tid brugt til evaluere website: 2 timer. Konklusion: Da jeg gennemgik sitet for fejl, mangler og problemer fandt jeg hurtigt ud af, at det største issue var tekst,

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2

Afsluttende opgave Webdesign Den 24. maj 2007 Klasse 1.2 Side 1 af 1 Afsluttende opgave i Kom/IT Den afsluttende opgave har jeg valgt at lave alene. Jeg har valgt opgave 1. webdesign, på grund af min interesse for dette. Opgaven går ud på at designe et brugervenligt

Læs mere

DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016

DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016 DESIGNGUIDE VESTFORBRÆNDING VISUELLE RETNINGSLINJER APRIL 2016 INDHOLD Introduktion 3 Logo og navnetræk 4 Farvepalet 5 Farvepalet udvidet 6 Typografi 7 5. element 8 Grafiske elementer 9 Piktogrammer 10

Læs mere

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.

KALAS FESTIVAL. Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress. KALAS FESTIVAL Link til hjemmesiden: http://www.kalasfestival.casperragn.com/ Laura Lundby Gravesen http://www.selragadedesign.wordpress.com Casper Ragn http://www.casperragn.wordpress.com Niels Otto Andersen

Læs mere

PROJEKT #3 WEBDESIGN I SAMARBEJDE MED MAK. Akvavitten.dk Andreas Schultz, Cecilie Kogi Carlsen, Lif Kaas Neergaard og Ninette Andersen

PROJEKT #3 WEBDESIGN I SAMARBEJDE MED MAK. Akvavitten.dk Andreas Schultz, Cecilie Kogi Carlsen, Lif Kaas Neergaard og Ninette Andersen PROJEKT #3 WEBDESIGN I SAMARBEJDE MED MAK Akvavitten.dk Andreas Schultz, Cecilie Kogi Carlsen, Lif Kaas Neergaard og Ninette Andersen Design brief Vores opgave i dette projekt har været at designe et website

Læs mere

Kommunikation/IT A 2014

Kommunikation/IT A 2014 Kommunikation/IT A 2014 Facebook side projekt Forside Indholdsfortegnelse Formål:... 3 KIE-modellen:... 3 Fase 1: Problemanalyse... 3 Fase 2: K-strategi... 4 Fase 3: Idéudvikling... 4 Fase 4: Medieproduktion...

Læs mere

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER

GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER GRAFISK DESIGN CAMILLA VINTER OPGAVEBESKRIVELSE (Fiktiv) Jeg har valgt at lave en ny visuel identitet for Tv-programmet KURS MOD FJERNE KYSTER. I programmet følger du Mikkel Beha s og resten hans familie,

Læs mere

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS

CONTENT MARKETING. video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside WEMAKEGRAPHICS 7VIGTIGE TRICKS TIL DIN CONTENT MARKETING video facebook sociale medier artikler linkedin mål pinterest animation content strategi instagram hjemmeside HVAD ER CONTENT MARKETING Content Marketing er markedsføring,

Læs mere

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015

1. Hovedforløb. Mediegrafiker - 2015 Af Ditte Vium Overgaard Grafik og billedbehandling 1. Hovedforløb Mediegrafiker - 2015 OPGAVEBESKRIVELSE Der er til alle de fire kernefagligheder taget udgangspunkt, i mit eget lille projekt, med design

Læs mere

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016

Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 2016 Bilag 6. - Interview med Mikkel 28 år, d. 28 april 16 5 Interviewperson (Mikkel): M Interviewer (Sofie): I Korte pauser: Fysiske handlinger: () Relevante fysiske træk: [] I: Hvad vægter du højt for, at

Læs mere

Designmanual. Version 1. 02-06/2013

Designmanual. Version 1. 02-06/2013 Designmanual Version 1. 02-06/2013 s designmanual indhold Indhold 2 Introduktion... 3 Kommunikationsunivers... 4 Konceptbeskrivelse...5 HVAD...5 HVEM...5 HVORDAN...5 HVOR...5 HVORNÅR...5 Konceptskitse...6

Læs mere

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk

Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Grafisk workflow. bl.udbudsnet.dk Hvad går opgaven ud på? Opgaven gik ud på at lavet et præsentations website for Udbudsnet. Hjemmesiden skulle bruges til at sælge Udbudsnet, på en messe som hedder BL.

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside

GRAFISK DESIGN. Hjemmeside GRAFISK DESIGN Hjemmeside AFSENDER Dansk design ANSVAR FOR OPGAVELØSNING Jeg har haft ansvaret for at opgaven er blevet løst, og at den har overholdt de krav som jeg selv har stillet til den skal opfylde,

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen

GRAFISK DESIGN. Kenneth Friis Petersen GRAFISK DESIGN Kenneth Friis Petersen Kenneth Friis Petersen - Svendeprøve 2015 Opgavebeskrivelse Total redesign af hjemmeside til Trademark Textiles A/S, både layout og kodning af side. Trademark textiles

Læs mere

Projekt - Valgfrit Tema

Projekt - Valgfrit Tema Projekt - Valgfrit Tema Søren Witek & Christoffer Thor Paulsen 2012 Projektet Valgfrit Tema var et projekt hvor vi nærmest fik frie tøjler til at arbejde med hvad vi ville. Så vi satte os for at arbejde

Læs mere

grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN

grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN grafisk design DOKUMENTATION 1. HOVEDFORLØB TRINE BONNESEN Opgaven Jeg har lavet nyt logo til Murermester Dennis Sandbæk s firma samt lavet visitkort og brevpapir med det nye logo. Kunden havde før et

Læs mere

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine

Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Multimediedesigner, Cph Business Lyngby 2. Semester - 2. Projekt - Ferbruar/Marts 2015 E-zine Pernille Sjøgreen Kathrine Amalie Russell Harder Line Rasmussen www.pernillesjoegreen.com www.kathrineharder.com

Læs mere

Roskildes tekniske gymnasium. Kulløse Mijlømesse. Afsluttende kom/it projekt

Roskildes tekniske gymnasium. Kulløse Mijlømesse. Afsluttende kom/it projekt Roskildes tekniske gymnasium Kulløse Mijlømesse Afsluttende kom/it projekt Casper Hansen og Christian Hansen 26-04-2009 Indhold Indledning... 3 Planlægning... 3 Overvejelser... 3 Hvordan man kommer til

Læs mere

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring

Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign. Quick Guide til bedre markedsføring Vend billedet... med de 10 bud for B2B-webdesign Quick Guide til bedre markedsføring 1 Lign en forretning Produktet kommer først Præsentér dine B2B-produkter og -serviceydelser allerede på forsiden af

Læs mere

TYPOGRAFI & OMBRYDNING

TYPOGRAFI & OMBRYDNING TYPOGRAFI & OMBRYDNING BOG OM DÚNÉ OPGAVE: IDÉ: ANSVAR: Ditte Rolighed G. Jørgensen En bog omkring Dúné, med portrætter, turneér, billeder og historie Inspiration ud fra musikmagasiner, men som udgangspunkt

Læs mere

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed

Grafisk Redegørelse Opgaven Programvalg Kvalitetsvurdering Målgruppe Arbejdsproces Kvalitet Komposition og layout Brugervenlighed Redegørelse Grafisk Opgaven At redesigne en hjemmeside for AGF fanclub, som har et mere moderne look og et nyhedsarkiv som er let oversskueligt. Hjemmesiden er en opgave jeg selv har stillet mig og kunne

Læs mere

Afsluttende - Projekt

Afsluttende - Projekt 2014 Afsluttende - Projekt Rapporten er udarbejdet af Ali, Andreas og Daniel Vejleder Karl G Bjarnason Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Case... 3 Design... 4 Python kalender:... 4 Poster:... 4 Planlægning...

Læs mere

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave.

Udover denne simple tidsplan har jeg også lavet et GANTT-kort for at vise den reelle tid jeg har brugt på hver opgave. Portfolioudvikling Planlægning Da jeg startede på projektet lavede jeg en tidsplan, til at starte med gav jeg de forskellige opgaver lidt ekstra tid eftersom jeg synes man altid formår at bruge lidt mere

Læs mere

RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A

RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A WEB- TV 1317 Peter Østergaard Gruppe: 6, Signe, Majbritt, Mathias og Julie RESEARCH- OG INTERVIEW- OPGAVE 2A WWW.VGTV.NO Organisation af indhold På VGTVs hjemmeside, er indholdet organiseret efter kategorier.

Læs mere

6. November 2014 JB Plastics Projekt Gruppe D MULA Rie, Rasmus Seindal, Benjamin Vinje,Andreas, Anders, Jonatan Vanja og Pia JB PLASTICS

6. November 2014 JB Plastics Projekt Gruppe D MULA Rie, Rasmus Seindal, Benjamin Vinje,Andreas, Anders, Jonatan Vanja og Pia JB PLASTICS JB PLASTICS Gruppe D: Rie, Rasmus, Benjamin, Andreas,, 1 P a g e Contents Analyse af firmaet og dets behov... 3 Brainstorming proces... 3 WBS... 4 Start WBS en:... 4 Slut WBS en:... 6 Designproces... 7

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

www.meotine.aschultzdesign.com Mul A, 2. semester, projekt 1: Coorporate Social Responsibility

www.meotine.aschultzdesign.com Mul A, 2. semester, projekt 1: Coorporate Social Responsibility Mul A, 2. semester, projekt 1: Coorporate Social Responsibility Andreas Schultz Ida Bach Sophie Hrefna Sophie Præstmark Thalassa Phillips www.aschultzdesign.com www.idabach.com www.sophiehrefnaboye.dk

Læs mere

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk

GRAFISK DESIGN. webdesign af pl.dk Webdesign af pl.dk Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldportal, PL.dk. Hjemmesiden skal indeholde mange informationer, og samtidig

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

WORK- FLOW PLATFORM WEBSITE H2

WORK- FLOW PLATFORM WEBSITE H2 WORK- FLOW PLATFORM WEBSITE H2 Platform Min opgave var at lave logo og website til et nyt spillested i Vejle. Genren der spilles på stedet er alternativt og indie Rock + elektronisk musik. Kunden er en

Læs mere

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE

grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE grafisk workflow OPGAVE: EMBRACE-IT WEBSITE BESKRIVELSE GRAFISK WORKFLOW BESKRIVELSE Den tidligere nævnte virksomhed Embrace-IT, forsøger i takt med at virksomhen vokser, at opdatere og optimere deres

Læs mere

Grafisk produktionsforståelse

Grafisk produktionsforståelse 04 Grafisk produktionsforståelse Design og koding af steentrae.dk 24 Svendeprøveportfolio Steentrae.dk Responsivt website med CMS I forlængelse af min Grafisk design-del, har jeg her valgt at fokusere

Læs mere

OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for Janne Berg, studerende til psykoterapeut.

OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for Janne Berg, studerende til psykoterapeut. OPGAVEBESKRIVELSE: Opgaven er en kundeopgave for, studerende til psykoterapeut. Hun vil gerne være selvstændig efter sin uddannelse og ønsker sig dermed en fuld grafisk identitet. ARBEJDSPROCESS: For at

Læs mere

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL:

MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël. Unique Landscapes. URL: MUL B SofieKen, SimoneIbsen, SørenLind, SilleNoël Unique Landscapes URL: http://sillenoel.com/uniquelandscapes/index.html 1 7. Ekspertvurdering Kvalitetsvurdering af Unique Landscapes nuværende website.

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/

GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen. http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside - Husk hjelmen http://mediegrafiker-ats.dk/12gf32med8b/projekt/mette/ Produkt Web sider Index side Underside - Cykelhjelmen - brug den rigtig. Underside - Husk nu cykelhjelmen.

Læs mere

INDHOLDS- FORTEGNELSE

INDHOLDS- FORTEGNELSE DESIGN- MANUAL INDHOLDS- FORTEGNELSE DESIGNMANUAL Tanker bag designet... 4 Logo... 5 APP logo... 6 Logovarianter... 7 Typografi... 8 Farvepalette... 12 DESIGNPROCESS Brainstorm... 13 Moodboard... 17 Værdigrid...

Læs mere

Redsign af SF-Film. Link til orginale side: sf-film.dk. Link til vores redesign:

Redsign af SF-Film. Link til orginale side: sf-film.dk. Link til vores redesign: Redsign af SF-Film Link til orginale side: sf-film.dk Link til vores redesign: http://tanalie.dk/sffilm/kontakt.html Hold A Daniella de Lopes, Natalie Frandsen og Sara Klausen Kort beskrivelse af projektet:

Læs mere