International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK."

Transkript

1 Nyhedsbrev 1 Vi er i fuldt sving med International Art Festival 2013 International Art Festival 2012 er succesfyldt overstået, ikke mindst på grund af megen velvilje fra de mange sponsorer, som vi skylder STOR TAK. Festivalen blev en kæmpe succes, hvor alle rekorder blev slået i forhold til året før. Flere deltagere og dermed et væsentligt større katalog, flere og større sponsorer og derfor en bedre og bredere markedsføring, væsentlig flere besøgende og dermed større salg på udstillingerne og sidst men ikke mindst tilbagemeldinger fra de besøgende med ønske om længere ophold i byen under næste års festival, til glæde for kunstnere, sponsorer, erhvervsdrivende og byen som helhed. Vi er langt inde i planlægningen af næste års International Art Festival, og kan love jer et brag af en festival. Kerteminde har 600 års Købstads-jubilæum i 2013, hvilket giver et højspændt aktivitetsniveau i byen, i almindelighed og under Art Festivalen i særdeleshed. Det kræver økonomi og vi er derfor også startet på søgen efter penge. Vores første initiativ har været at indgå en aftale med en fundraiser til at hjælpe os med at søge alle relevante fonde om støtte til vores projekt. Dette er en fortløbende opgave, som vi håber og forventer os meget af. Dernæst har vi skrevet til alle vore sponsorer fra 2012 og Art Festivalens venner vi tror på at I alle vil støtte os igen og opfordrer jer derfor til, allerede nu, at sende/give jeres bidrag. Jo før vi får penge i kassen, jo bedre markedsføring kan vi starte. Stor tak til jer der allerede har betalt eller tilkendegivet jeres støtte til næste års festival.

2 Festivalens Venner For at fordele arbejdet på flere hænder har vi valgt at stifte endnu en forening Festivalens Venner. Der er blevet afholdt stiftende generalforsamling, hvor der blev valgt en bestyrelse. Denne har konstitueret sig og består af følgende: Gerda Lindholm, formand Lisbeth Jensen Lissen Møller Henrik Stebit Maria Tanderup Jacobsen Bente Grønlund, revisor Aase Aagaard, revisor suppleant Bestyrelsens opgaver er bl.a. at sørge for at udvide foreningens medlemsskare og finde eventuelle frivillige hjælpere blandt medlemmerne samt at planlægge og skabe events i forbindelse med Art Festivalen. Vi appellere derfor til alle der bare er lidt interesseret i kunst og kultur, og som vil støtte vores arbejde for kunsten, kunstnerne og for at højne de kulturelle aktiviteter i vores dejlige by. Et medlemskab af Festivalens Venner er med til at gøre Festivalen meget bedre og vores arbejde bare en lille smule lettere, når det handler om at få økonomien til at nå sammen. Det kan måske virke underligt, når et medlemskab KUN koster kr men mange bække små gør som man siger. Ved du allerede nu, at du gerne vil give en hånd med når tiden nærmer sig, vil vi blive rigtig glade. Vi vil få meget brug for hænder i ugen op til festivalen, under festivalen og i dagene efter.

3 Calling for Artist Vi har allerede udsendt invitation til RIGTIG mange danske og udenlandske kunstnere, som alle er bedt om at sprede budskabet til deres kontakter. Tilmeldingerne til censureringen er allerede begyndt at tikke ind på mailen. Næste del af jobbet er, at censorerne skal udvælge, kunstnere ud til deltagelse på Festivalen 2013 blandt de indsendte. Vi vil gerne, at denne festival skal blive mere og mere INTERNATIONAL, så derfor gør vi alt, hvad vi kan for at få endnu flere udenlandske kunstnere til at komme, og vi tror det kan give et fantastisk netværk blandt de deltagende kunstnere, at der er input fra mange lande. Vores drøm er en blanding af 15 udenlandske og 30 danske kunstnere og også meget gerne lokale kunstnere. Læs detaljerede betingelser på hjemmesiden. Lokale kunstnere og gallerier. Er du lokal kunstner (bosat i Kerteminde kommune) og/eller galleri, og IKKE ønsker at blive censureret, men alligevel gerne vil være en del af Art Festivalen er dette også muligt. I udstiller I jeres egne lokaler, men bliver alligevel en del af Art festivalen. Betingelserne vil i detaljer fremgå af hjemmesiden.

4 Dansk Billedhugger Samfund og venner Dansk Billedhugger Samfund er faldet fuldt og helt for Kerteminde og Art Festivalen, som de sætter meget højt. Den anses blandt medlemmerne som en velorganiseret stabil event, som de tror på og gerne deltager i. Der vil derfor ligesom de tidligere år blive strøget fantastiske skulpturer ud over hele vores fantastiske by. Art Festivalen har fået kommunens tilladelse til at boltre sig på det store åbne areal, som der bliver på havnen, efter at haller og siloer er blevet revet ned i vinterens løb. Vi indledte derfor et samarbejde med Sunke +F2 arkitekter om at skabe rammerne for forskellige kunstneriske events på området. Medlemmer af Billedhugger Samfundet og andre er inviteret til at byde ind med forslag til, hvordan de mener at arealet kan blive til en skulpturel oplevelsesplads til gavn for alle byens borgere og besøgende. Et spændende projekt som vi forventer os meget af. Ligesom området på havnen har kommunen også givet Art Festivalen lov til at arbejde med LandArt projekter på SybergLand. Sybergland er et stort naturområde nord for den kommende golfbane for enden af Hyrdevej. Også her er Billedhugger Samfundet inviteret til at indsende projekter på lige fod med LandArt kunstnere fra ind- og udland. Et projekt som startes op i forbindelse med Festivalen 2013 for så at vokse sig større, bredere og mere spændende de kommende år. Målet er en skulpturel naturoplevelse for borgere og besøgende et kulturelt aktiv for Kerteminde Kommune. Hvad skal der mere ske?

5 Der skal selvfølgelig ske mange flere ting under festivalen og ideerne er mange. Lige nu arbejder vi tæt sammen med den nyoprettede Venneforening på, at målrette og fordele opgaverne blandt Venneforeningen og Festivalledelsen og få så mange ideer i havn som muligt. Nogle er gamle kendinge som bare ikke kan undværes og andre er helt nye og nogle kender vi end ikke eksistensen af endnu. Indtil videre er nedenstående foreslået og Det bliver nu bestyrelsen for Venneforeningens opgave at sortere, supplere og udføre. MiniPicasso børnene kan udfolde deres kreative evner både med maleri men måske også skulptur MaxiPicasso når børnene kan - skal de voksne da også have lov. Performance i gader og stræder Croquis Kunstfilm i Kino Hemmelige gæster Kunstprojekter blandt de udstillende kunstnere Skulpturudstilling Der vil blandt de besøgende blive trukket lod om gavekort til køb af kunst LandArt Mange flere ting. Har du ideer så skriv eller ring til os. Og hvis du oven i købet selv vil lægge lidt arbejdskraft i din idé er det selvfølgelig ekstra kærkomment. En aktie kan erhverves for kr. 250 Art Festivalen vil gerne give Kerteminde en folkegave til købstadsjubilæet i 2013 Vil du være med så køb en Art-aktie og vær med til at indkøbe en skulptur til glæde for alle i Kerteminde. Og hvilken skulptur skal vi så købe ja det stemmer vi om Vi lader alle give deres besyv med, og der kan stemmes på alle de nye skulpturer der står i Kerteminde sommeren over. Én aktie giver én stemme så jo flere aktier du køber des flere stemmer. Når aktien er købt får du tilsendt en stemmeseddel pr. aktie. Alle pengene vil blive indbetalt på en spærret konto i Faaborg Sparekasse i Kerteminde og på Art Festivalens hjemmeside vil alle aktieindehavere fremgå - hvis du ønsker at være anonym vil du i stedet figurere med et aktienummer.

6 Sæt X i kalenderen allerede nu Festivalen 2013 skydes i gang lørdag den 29. juni kl og slutter søndag den 7. juli kl Med International Art Festival hilsen Festivalledelsen Bente og Michael Grønlund Tlf /

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008

Rødder og Vinger. NYHEDSBREV marts 2008 Rødder og Vinger NYHEDSBREV marts 2008 Jeg håber alle er kommet godt over jul og nytår og nu er friske til at tage fat på en ny sæson i vores lille forening. Lille er måske ikke det helt rigtige ord længere.

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling mandag d. 8. april 2013 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby.

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag

Årre En Blomstrende Landsby. Bilag Årre En Blomstrende Landsby Bilag 1 Kære Foreninger Så nærmer d. 7. oktober sig, hvor I har givet tilsagn om at stille op til præsentation af netop jeres forening. Vi er rigtig glade for jeres opbakning,

Læs mere

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance

Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance 1 Nyhedsbrev maj 2015 Dansk Linedance Indhold: Kort info om hjemmeside m.m. 2 Invitation til Inspirationsdag/instruktørfest 3 Regelsæt for indsendte danse 6 Info om festmiddag m.m. 7 Instruktør søges 8

Læs mere

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET

Guide -Skab synlighed om jeres arrangement FØR ARRANGEMENTET Guide -Skab synlighed om jeres arrangement Skal I have stablet et arrangement på benene og vil I gerne have nogle tips til, hvordan I kan nå ud til andre end jeres eksisterende medlemmer? Så tjek nedenstående

Læs mere

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning

Mød os på Facebook Julebowling. Selvhjælpsgrupper. Bestyrelsesberetning Hjerneskadeforeningen Lokalforeningen Sydfyn Nyhedsblad for januar & februar Mød os på Facebook Julebowling Hjerneugen Selvhjælpsgrupper Bestyrelsesberetning Referat fra Generalforsamlingen Hovedtropperne

Læs mere

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling.

Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Grundejerforeningen Fuglebakken indkalder til ordinær generalforsamling. Mandag d. 24. februar 2014 kl. 19:00-22:00 i festsalen på Møllevangsskolen (Møllevangs Allé 20, 8210 Aarhus V.). Program: 18:45

Læs mere

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer

- Der er kommet meget nyt science fiction til, som interesserer de fleste medlemmer Anbefaling fra Tænketanken angående foreningens fremtid & dens form. Baggrund Umiddelbart før generalforsamlingen 2008 blev der nedsat en tænketank, der skulle se på fremtiden for trekkies.dk. Grundlaget

Læs mere

Ansøgningsskema til Bydelspuljen i Amager Vest

Ansøgningsskema til Bydelspuljen i Amager Vest Ansøgningsskema til Bydelspuljen i Amager Vest Vi har brug for 3 dokumenter, når du søger støtte hos Amager Vest Lokaludvalg: Et udfyldt ansøgningsskema En projektbeskrivelse på max 2 sider, hvor du kort

Læs mere

Vedligeholdelse og ønsker til nyanskaffelser til huset vi har brug for økonomisk støtte:

Vedligeholdelse og ønsker til nyanskaffelser til huset vi har brug for økonomisk støtte: Nyt fra Åbyskov Forsamlingshus. Af Jørgen Larsen, kasserer i Åbyskov Forsamlingshus Økonomisk støtte fra Svendborg Sparekasses Fond: I Østkysten uge 7 havde Svendborg Sparekasses Fond en annonce med overskriften:

Læs mere

Opdatere Aarups profil Side 2. Flere turister og besøgende til Aarup Side 3. Modtagelse af tilflyttere Side 4.

Opdatere Aarups profil Side 2. Flere turister og besøgende til Aarup Side 3. Modtagelse af tilflyttere Side 4. Side 1 af 14 Indholdsfortegnelse Her er de oplæg, som arbejdsgrupperne fik udleveret på borgermødet Opdatere Aarups profil Side 2. Flere turister og besøgende til Aarup Side 3. Modtagelse af tilflyttere

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Med dette lille nyhedsbrev ønskes I alle en glædelig jul vi ses i det nye år

Med dette lille nyhedsbrev ønskes I alle en glædelig jul vi ses i det nye år Småbørnsnetværkets Nyhedsbrev November 2013 Kære netværk Efteråret går på hæld og lige om hjørnet venter vinteren og et nyt år! Husk at sæt et stort X i kalenderen til det kommende årsmøde se mere om dato,

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Årsberetninger for FSD 2014

Årsberetninger for FSD 2014 Årsberetninger for FSD 2014 Forlag Den nye udgave af Anders Lundbergs bog Stammen en grundbog blev udgivet. Udgaven er væsentligt udvidet i forhold til tidligere udgaver, idet den er på 442 sider mod de

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati

Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Fokuspakke: Ungdomsdemokrati Til ungdomsråd i NAU, Kommunalvalget står for døren, og det betyder en unik mulighed til et ungdomsråd for at sætte de unges dagsorden. Mangler I et sted at være, vil I gerne

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Rantzausminde Bådelaug

Rantzausminde Bådelaug Rantzausminde Bådelaug Stiftet 1973 Nr. 1 2013 Husk Kontingent (Se side 3) Rantzausminde Bådelaug s bestyrelse. Formand & kontaktperson til DT: Jesper Groth, Skovsbovænge 4, Svendborg Tlf. 6221 5326 Mob.

Læs mere

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010

HOSTRUP SØ. Fiskekonkurrence i SPORTSFISKERFORENINGEN AABENRAA MEDLEMSBLAD NR. 2-2010. Lørdag den 5. juni 2010 Fiskekonkurrence i HOSTRUP SØ Lørdag den 5. juni 2010 Traditionen tro afholder vi den årlige fiskekonkurrence i Hostrup Sø på Grundlovsdag. Sidste år blev der sat en pokal på højkant for den største Gedde.

Læs mere

Nyhedsbrev. Nyt Design. Hjælp os at hjælpe andre

Nyhedsbrev. Nyt Design. Hjælp os at hjælpe andre Dansk Folkehjælp, Viborg Skive Afd. Hjælp os at hjælpe andre Nyhedsbrev Nyt Design NR. 4. 07-09-2014 Kommende begivenheder. 03-09-2014. 06-09-2014 13-09-2014 20-09-2014 PR Stand Katedal skolen Go kart

Læs mere

Få din kunst på Che Bello Galleri

Få din kunst på Che Bello Galleri Få din kunst på Che Bello Galleri På Che Bello Galleri kan du helt gratis få præsenteret og solgt dine malerier. Det koster ikke noget at blive oprettet og du betaler kun provision når dit maleri bliver

Læs mere

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013

Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Socialdemokraterne på Nordfyn Dato 12. januar 2013 Bestyrelsens beretning for året 2012 til generalforsamlingen den 12. januar 2013. Så er der gået et år igen, og vi er samlet for at prøve at lave status

Læs mere

Nyhedsblad nr. 39 November 2013

Nyhedsblad nr. 39 November 2013 Nyhedsblad nr. 39 November 2013 GOD JUL 2013 1 Solens Børn Kontakt: Solens Børn c/o: Aase Johannessen Lykkesholms Allé 3 D, 1.tv. 1902 Frederiksberg C Tlf.: 2236 7037 Mail: info@solensboern.dk Formand:

Læs mere