MALTE JOE FRID-NIELSEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MALTE JOE FRID-NIELSEN"

Transkript

1 J A C O B S T A G E Jacob Stage (1969) er en utroligt alsidig kunstner i sit virke som danser, koreograf, skuespiller, fotograf, filmklipper, skaber af video-installation og endelig som underviser i teater og dans. Han er oprindeligt uddannet fra Dansk Danseteater og Danseværkstedet , sidenhen som skuespiller på Center for the Performing Arts I 1999 stiftede han sammen med Kasper Ravnhøj Mute Comp Physical Theatre, det prisvindende og internationalt turnerende dansekompagni og netop i sit arbejde på Mute Comp Physical Theatre har han vist sig som en af de mest nyskabende og energiske kræfter i dansk scenekunst. Jacob har været koreograf og instruktør på filmene: Let s dance Roskilde by day/night fra 2010, og Another day with Dynion fra for at nævne et par af de seneste. Han har også koreograferet en lang række teaterforestillinger, her i blandt kan nævnes; Mysteriet om hunden i natten på Betty Nansen, 2013, Drengen der lå i sin seng på Anemone Teatret, 2013, Rosenkranz og Gyldenstjerne på Aveny-T, 2006, og selv performet i Tomorrow in a year på Hotel Pro Forma, I Mute Comp Physical Theatre regi har han skabt Blackout, 2012 samt en række andre forestillinger fra Jacob bliver Teater Momentums kunstneriske leder for Vol. 9 i sæson 2015/16, hvor han i løbet af sæsonen skal producere 3 nye forestillinger sammen med et af ham udvalgt ensemble på teatret i Odense. Han har gennem de seneste år modtaget en stribe af priser og anerkendelser for sit arbejde, for blot at nævne nogle få: en Reumert-nominering for Årets Danseforestilling i både 2005 og 2008, Arbejdslegater fra Statens Kunstfond i 2005, 2007 og 2008, samt en hæderspris fra Statens Kunstråd i Jacob er medlem af Dansk Skuespiller Forbund her har han været medlem af bestyrelsen og formand for Danseudvalget, , tillige medlem af Forretningsudvalget og Gramexudvalget, I Kunststyrelsen var han medlem af Refusionsudvalget, og han er i dag bestyrelsesmedlem for Dansehallerne, og næstformand i Legatudvalget for Scenekunst i Statens Kunstfond,

2 X E N I A N O E T Z E L M A N N Xenia Noetzelmann (1982) er opvokset i det sydlige Tyskland. Hun har siden 2014 arbejdet som freelance skuespiller og bl.a. spillet på Det Kongelige Teater i København. Hun er uddannet på skuespillerskolen Ernst Busch i Berlin fra , hvor hun i samme periode arbejdede som gæsteskuespiller på Maxim-Gorki-Teater i Berlin. I sit sidste studieår blev hun fastansat på det tyske nationalteater i Weimar, og i 2011 skiftede hun så til Düsseldorfer Skuespilhus. Den tyske avis Die Welt nominerede Xenia som Bedste skuespiller i Nordrhein- Westfalen Hun har også medvirket i en række audio- og filmproduktioner, f.eks. Tordenskjold (audio til filmen), Kinder von Buchenwald, Radio ist nicht Sibirien. I 2007 vandt hun Bensheimer Skuespillerpris for sin rolle som Carol i Koltès drama Sallinger om var instrueret af Maik Priebe. MALTE JOE FRID-NIELSEN Malte Joe Frid-Nielsen er en skuespiller, der krydser grænser. Han er danskfødt, opvokset i England og USA for siden at vende tilbage til Danmark som 25- årig. Han tog sin skuespilleruddannelse på Cornish College of the Arts i Seattle, hvor han havde speciale i originale teaterværker, og den tidlige karriere var en kombination af den etablerede teaterverden, med ansættelser på New City Theater og The Intiman, og af innovative teatereksperimenter med interdisciplinære konstellationer som Strike Anywhere Productions og Filibuster Theatrics. Denne balancegang fortsætter i Danmark med konventionelt skuespil på Teater Grob og det engelsksprogede Why Not Theatre, samt udforskning af nyt scenisk terræn med bl.a. objektteater på Black Box Pangea, totalteater med Teater MAKværk, fysisk teater i Berlin med This Foreign Concept og interaktivt teater med Forumteatret Prisme. For tiden undersøger han også filmmediet og kan opleves i de danske serier Broen, Dicte, Rita, Kristian, børneserien Barda og spillefilmen Spies & Glistrup, samt indtil flere novellefilm. Maltes akademiske baggrund er en Cand. Mag. i Teater og Performance studier fra Københavns Universitet i 2013, og han er medlem af Dansk Skuespillerforbund.

3 A N E T E J E N S E N Anete Jensen har i medvirket i forestillinger på Det Ny Teater i København - Love never dies, Crazy for you, Evita og Beauty & the Beast. Hun startede tidligt med at interessere sig for dans og teater - hvor hun allerede i sine teenageår optrådte på små amatørscener. Efter et par års ophold i London valgte Anete at tage den 1-årige koreograf- og showdanseruddannelse hos Fredie Petersen i København. Siden har hun bevæget sig ind i hiphoppens undergrundsmiljø og dyrket alt fra locking, popping, house, old school til new school hiphop. Anete har også arbejdet med en række kendte kunstnere såsom Infernal (turnéer i 2013 og 2015), Hampenberg, SNAP!, Nik & Jay, Joey Moe, Clemens, Bombay Rockers, Pharfar, blot for at nævne nogle få af dem. Hun har desuden i 2011 medvirket i Sugar - Ingen er fuldkommen på Folketeatret i København. I 2012 var hun i Auroville, Indien for at co-koreografere og medvirke i et contemporary dance piece ved navn Passages. Anete har taget forskellige kurser i improvisation, og skuespillertimer hos bl.a. Kristian Boland, Marie Rich, Kitt Maiken Mortensen. Desuden har hun taget sangtimer hos bl.a. Monica Einarsson, Nana Fagerberg, Louise Fribo, Klaus Møller og Anne Rosing. Gennemført Estill 1 vocal course og er fra januar-juni 2015 på den sangdramatiske uddannelse hos Anne Rosing Instituttet. CHRISTIAN GADE BJERRUM Christian Gade Bjerrum (1981) blev født i Colombia, senere adopteret af et dansk forældrepar og er vokset op i Holstebro. Han var klassens klovn, pigernes ven og byens lokale musicalstjerne og blev siden optaget på Skuespillerskolen ved Århus Teater, hvor han blev færdig i Christian arbejdede efter sin uddannelse i halvandet år som selvstændig konsulent i forbindelse med et kulturelt klimakoncept ved navn Mr. Green - og derefter var han to år i USA og Mexico, hvor han underviste i Bikram Yoga. I 2012 havde Christian en rolle i Lars von Triers Nymphomaniac og i 2013 en større rolle i Steppeulven. Hans første professionelle teaterjob blev på Det Kongelige Teater i Roskilde Moments af Elisa Kragerup. Christian har selv skrevet, instrueret og spillet monologen Far, der er inspireret af den proces, som han har gennemgået med sin far, som fik konstateret cancer i Christian blev hædret med et legat på kr. fra Statens Kunstfond og Far er refusions-godkendt frem til Til påske 2015 iscenesætter Christian sin ambitiøse performance-installation A Saviour Is Present i Dome of Visions i København. Og han er i gang med research til sin næste monolog Mor, der forventes at have premiere i efteråret 2017.

4 SOLVEIG NINA SANDNES Solveig Sandnes (1973) arbejder som erfaren komponist, musiker, producer og sanger med mange projekter. Hun har medvirket til en stribe af meget forskelligartede musikudgivelser fra 1997 og frem til i dag. Hendes nyeste album Olé Olé er skabt af Er De Sjældne, som er et musikalsk/ poetisk samarbejde mellem hende selv og Lone Hørslev. Dertil kan nævnes andre af Solveig Sandnes senere musikudgivelser: Overspring med Mikael Simpson, 2013 Tæt på en kold favn med Lise Westzynthius, 2012 Fjerde til venstre med Alberte, Hun har også udgivet Andersens drømme med Nikolaj Nørlund i L O N E H Ø R S L E V Lone Hørslev (1974) debutterede i 2001 med digtsamlingen TAK på Gyldendal. Hun er uddannet Bachelor i dansk litt. fra RUC i 2001 og efterfølgende gik hun på Forfatterskolen Blandt hendes talrige publikationer kan nævnes: LAOS, digte, C&K Forlag, 2012 og romanen Sorg og camping, også udgivet af C&K Forlag, Senest har hun i efteråret 2014 udgivet den historiske roman Dyrets år en roman om Marie Grubbe på forlaget C&K, og har dermed udgivet samlet fem digtsamlinger og fire romaner. Lone modtog i 2004 Strunge-prisen, to år senere fik hun tildelt Statens treårige Arbejdslegat. Hun modtog Jytte Borbergprisen for romanen Naturlige fjender i 2009 og senest Autorernes Hæderspris for sit forfatterskab i Hun er samtidigt sangskriver og sanger i de to musikalske projekter: Er de sjældne (sammen med Solveig Sandnes) og Mouritz/Hørslev.

5 M I R I A M F R A N D S E N Miriam Frandsen arbejder som projektudvikler på Statens Scenekunstskoles Efteruddannelse og derudover som freelance dramaturg, dramaturgisk konsulent og underviser. Miriam er uddannet cand. mag. i Teatervidenskab og Dansens æstetik og historie fra Københavns Universitet i Hun beskæftiger sig primært med dramaturgi, postdramatisk og postspetakulært teater, site specific, devising og ny dramatik. Nogle af hendes seneste projekter som dramturg er War you should have been there, 2013, Matthaei und Konsorten, 100 % København, 2013, Rimini Protokoll, Sidste Skrig, 2012, Tali Razga på Husets Teater 2012 og naturligvis DK Ultra, 2012, Teater Momentum Vol Miriam var formand for Foreningen af Danske Dramaturger fra og sidder i følgende bestyrelser: Dansk Danseteater, OperaNord og dansk ITI (siden 2013) R I K K E J U E L L U N D Rikke Juellund (1968) er scenograf og kostumedesigner, oprindeligt uddannet fra Statens Teaterskole i Hun har arbejdet på de fleste større danske teatre, og udfører fortsat mange spændende opgaver på en række anerkendte teatre både i ind- og udland. Nogle af de teatre hun i tidens løb har skabt scenografier til er bl.a.: Det Kongelige Teater, Østre Gasværk Teater, Folketeatret.dk, Nørrebro Teater, The One and Only Company, Kaleidoskop, Aveny-T, Betty Nansen Teatret, Det Danske Teater, Teater Grob, Bellevue Teatret, Teater Plan B og Teater Mungo Park. Dertil kommer at Rikke har fungeret som konsulent for arkitekttegnestuer og teatre, samt undervist på Statens Teaterskole, fagreferent i scenografi, , samt været konstitueret leder af scenografilinien et enkelt semester i 2009.

6 M I C H A E L B R E I N E R Michael Breiner startede som freelance lystekniker tilbage i Siden 2001 har han arbejdet som lysdesigner indenfor scenekunst og fra 2004 som underviser på Statens Scenekunstskole. I 2011 blev han fast tilknyttet som fagkonsulent og fagspecialist ved Center for Iscenesættelse og Design. Han har skabt lysdesign til en lang række succesfulde forestillinger, senest Libertad Af Selene Muñoz i efteråret Blandt nogle af hans seneste vigtige opgaver finder man: Blackout, Dansehallerne v/ Mute Comp Physical Theatre 2012, som blev Reumert-nomineret, dernæst Hitler On the Roof, Folketeatret v/ Rhea Leman, som vandt en Reumert i 2010, og Historien om en moder, Corona La Balance v/ Mark Van Der Velden, der også vandt en Reumert året før i Michael Breiner var fra medlem af Bestyrelsen for Danske Scenografer.

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer

Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Medvirkende New Journal Lars Egegaard Sørensen, Visuel Designer Med speciale i nyudvikling af 3D hologram scenografi sætter Lars Egegaard Sørensen et helt særligt præg på enhver forestilling, han er tilknyttet

Læs mere

LEV I FRED MED DERES NERVER

LEV I FRED MED DERES NERVER PRESSEMATERIALE LEV I FRED MED DERES NERVER SKUESPILLERUDDANNELSENS PRÆSENTATIONSFORESTILLING AARHUS TEATER STUDIO URPREMIERE 07.-28. NOVEMBER 2015 S. 2 Pressemateriale Lev i fred med deres nerver Studio

Læs mere

Bevillingssystemer i Danmark

Bevillingssystemer i Danmark Bevillingssystemer i Danmark Mandag den 18. januar 2016 kl. 9-12 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon 33 88 80 31 www.dansehallerne.dk

Læs mere

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker

Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Ansøgningsteknik konkrete redskaber og teknikker Onsdag den 27. januar 2016 kl. 9-11 Den Danske Scenekunstskole Jens Christian Jensen, Projektcentret i Dansehallerne mail: jcj@dansehallerne.dk, telefon

Læs mere

NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK

NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK NYCIRKUS DANS TEATER&PERFORMANCE MUSIK NyCirkus...4 Dans.... 5 Teater & Performance...6 Musik... 7 Fælles aktiviteter...8 Praktisk info...9 Om Kulturhus Kappelborg...11 Velkommen Kom til Skagen, hvor havene

Læs mere

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade

Teater Rio Rose VERDENSRUM. - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve. Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Pressemeddelelse Februar 2011 Teater Rio Rose VERDENSRUM - En kollageforestilling om fordomme, danskhed og hudfarve Urpremiere den 12. marts 2011 kl. 17.00 i Store Kongensgade Snart er Teater Rio Rose

Læs mere

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15

Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Velkommen til Frederikshavn Kommune Biblioteksforeningens årsmøde Torsdag den 29. marts 2012 kl. 09:15 Kære Alle sammen Det er mig en glæde at få lov til at byde jer velkommen til Frederikshavn. Velkommen

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand

Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid åbner NOMA på trods af brand Sort/Hvid er brændt, men det stopper ikke teatrets planlagte forestilling. Nu åbner NOMA på Kunsthal Charlottenborg i en forlænget periode fra den 31. januar 28.

Læs mere

Kan vi lære at acceptere mørket som en del af vores væsen og på den måde opnå et mere nuanceret og betryggende forhold til verden og os selv?

Kan vi lære at acceptere mørket som en del af vores væsen og på den måde opnå et mere nuanceret og betryggende forhold til verden og os selv? Fakta Forsøgets titel Mørke Forsøgets hovedspørgsmål (et spørgsmål) Kan vi lære at acceptere mørket som en del af vores væsen og på den måde opnå et mere nuanceret og betryggende forhold til verden og

Læs mere

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det

Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det Holbæk Drama College En bro mellem barndom og voksen En bro mellem muligheden og realiseringen En bro mellem tanke og handling En bro mellem det kunstneriske amatørarbejde og det professionelle teaterarbejde.

Læs mere

Kl. 14.00 15.30: Møde med Lene Bang Kl. 16.45: Møde med Teatret Lampe (Ditte Maria Bjerg og Sara Topsøe-Jensen) REFERAT

Kl. 14.00 15.30: Møde med Lene Bang Kl. 16.45: Møde med Teatret Lampe (Ditte Maria Bjerg og Sara Topsøe-Jensen) REFERAT 21. december 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 26 17. november 2015 Tidspunkt: Kl. 8.30 16.30 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 14.00 15.30: Møde med Lene Bang Kl. 16.45:

Læs mere

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark

Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Teaterreform strukturreform der skal være sammenhæng... politik for fremtidens scenekunst i Danmark Det Radikale Venstres folketingsgruppen juni 2004 Det Radikale Venstre opfordrer til, at strukturreformen

Læs mere

Om ZeBU: Repertoire. At udbygge den direkte kontakt til skoler. At skabe særlige tilbud til familier med større børn. Fra 2013 til i dag.

Om ZeBU: Repertoire. At udbygge den direkte kontakt til skoler. At skabe særlige tilbud til familier med større børn. Fra 2013 til i dag. 1 Om ZeBU: Vi er et lille storby teater på Amager ved Amager Kulturpunkt. Vi har i perioden fra 1. januar 2013 til 30. juni 2016 produceret eller er i gang med at producere: - 9 nye egne produktioner -

Læs mere

Vardes Kulturelle Rygsæk

Vardes Kulturelle Rygsæk VARDES KULTURELLE RYGSÆK 1 Vardes Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk Den Kulturelle Rygsæk omfatter børn og unge mellem 5-16 år i Varde Kommune. Deltagelse i Vardes Kulturelle Rygsæk er obligatorisk,

Læs mere

2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE. Yahya Hassans Digte

2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE. Yahya Hassans Digte 2015> 2016 REPREMIERE 20. AUGUST 2015>LILLE SCENE Yahya Hassans Digte YAHYA HASSANS DIGTE Iscenesættelse Minna Johannesson Scenografi Eilev Skinnarmo Musikere Jens Hellemann, Peter Hellemann og Christian

Læs mere

Dansehallerne klar med et hav af forestillinger i foråret 2016

Dansehallerne klar med et hav af forestillinger i foråret 2016 Dansehallerne klar med et hav af forestillinger i foråret 2016 Dansehallerne klør i den grad på, og publikum kan i foråret 2016 gå om bord i et program, der rækker ud i de mange forskellige kroge af dans

Læs mere

Instruktør- Mia Lipschitz

Instruktør- Mia Lipschitz Instruktør- Mia Lipschitz Mia Lipschitz blev færdiguddannet som instruktør fra Statens Teaterskole i 2008. Hun har også en MA i instruktion fra Goldsmiths University of London (2000-2001). Siden hendes

Læs mere

CARMINA BURANA DANSK DANSETEATERS TURNÉFORESTILLING I SÆSON 2014/2015

CARMINA BURANA DANSK DANSETEATERS TURNÉFORESTILLING I SÆSON 2014/2015 PHOTOGRAPHERS: HENRIK STENBERG, BJARKE ØRSTED, LOUISE HALDBO BALSLEV. GRAPHIC DESIGN: IMPERIET.DK CARMINA BURANA DANSK DANSETEATERS TURNÉFORESTILLING I SÆSON 2014/2015 Carmina Burana klinger velkendt og

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen og Geir Sveaass

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen og Geir Sveaass 10. juni 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 19 20. maj 2015 Tidspunkt: Kl. 8.45 17.30 Der var pause fra kl. 10.15-11.45, hvor udvalget deltog i kulturministerens lancering

Læs mere

Udvikling af særligt talentfulde i sammenhæng med den almene undervisning/organisation

Udvikling af særligt talentfulde i sammenhæng med den almene undervisning/organisation Udvikling af særligt talentfulde i sammenhæng med den almene undervisning/organisation Danseuddannelse på Statens Scenekunstskole TALENT-DK 11.03.13 Sheila de Val Baggrunds information Ny organisationsstruktur

Læs mere

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015

Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 Aftale af 16. november 2011 Aftale om Det Kongelige Teater for perioden 2012-2015 1. Indledning Der er enighed mellem regeringen og Enhedslisten, Venstre, Dansk Folkeparti, Liberal Alliance og Det Konservative

Læs mere

International Lighting Designer

International Lighting Designer International Lighting Designer CV: Belysningsmester på Bristol Teater 1978, på Aveny Teater 1982, på Dr. Dantes Aveny 1992 Eget firma Kongshaug & Søn fra 1980 Free-lance lysdesigner fra 1995. Teater:

Læs mere

STORMEN DANSK DANSETEATERS TURNÉFORESTILLING I SÆSON 2013/2014

STORMEN DANSK DANSETEATERS TURNÉFORESTILLING I SÆSON 2013/2014 PHOTOGRAPHERS: HENRIK STENBERG, BJARKE ØRSTED, SØREN M. OSGOOD, FRANK EIDEL. GRAPHIC DESIGN: IMPERIET.DK STORMEN DANSK DANSETEATERS TURNÉFORESTILLING I SÆSON 2013/2014 STORMEN viser to markante sider af

Læs mere

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet

BODY RHYTHM FACTORY. BRF på turné. Koncert for mellemtrinnet BRF på turné Koncert for mellemtrinnet Body Rhythm Factory blev i 2010 nomineret som en af verdens fem bedste koncertproduktioner for børn og unge af Young Audiences Music Award. I 2011 blev gruppen nomineret

Læs mere

Øst for Paradis præsenterer FÆGTEREN. LANG PRESSE d. 26/1 kl. 12.30 i Gloria KORT PRESSE d. 23/3 kl. 9.30 i Gloria

Øst for Paradis præsenterer FÆGTEREN. LANG PRESSE d. 26/1 kl. 12.30 i Gloria KORT PRESSE d. 23/3 kl. 9.30 i Gloria Øst for Paradis præsenterer FÆGTEREN PREMIERE: 31. marts 2016 PRESSEVISNING: LANG PRESSE d. 26/1 kl. 12.30 i Gloria KORT PRESSE d. 23/3 kl. 9.30 i Gloria SYNOPSIS FÆGTEREN er et gribende drama om en mand,

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af teaterloven

Forslag. Lov om ændring af teaterloven Lovforslag nr. L 98 Folketinget 2011-12 Fremsat den 29. februar 2012 af kulturministeren (Uffe Elbæk) Forslag til Lov om ændring af teaterloven (Udmøntning af aftale om en række ændringer på teaterområdet

Læs mere

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30.

Kl. 08.00-09.00 Morgenmad Kl. 09.00-12.00 Undervisning & kaffepause. Kl. 12.00-13.00. Frokost og pause. Kl. 13.00-15.30. Hold 1 Instruktion Christian Eiming Hold 2 DANS brug kroppens intelligens Lars Bjørn Hold 3 Skuespilteknik, mimik Ole Sørensen Hold 4 Teater/musical workshop Kristian Studsgaard Fredag d. 12. PROGRAM Søndag

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af teaterloven

Forslag. Lov om ændring af teaterloven 2011/1 LSF 98 (Gældende) Udskriftsdato: 22. juni 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin. Fremsat den 29. februar 2012 af kulturministeren (Uffe Elbæk) Forslag til Lov om ændring af

Læs mere

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling

Se teater hør historier mal og tal. Lav jeres egen forestilling Børnehavkl. Se teater hør historier mal og tal Mine monstre - interaktiv teaterfortælling. Jeg guider jer gennem historien og børnene tager aktivt del i hele forestillingen og spiller alle rollerne, samtidig

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2015

Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2015 Pressemeddelelse 5. maj 2015 Bikubenfonden offentliggør nomineringerne til Årets Reumert 2015 De tre nominerede i kategorien Årets Forestilling er Romeo og Julie på Det Kongelige Teater, Beton på Aalborg

Læs mere

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar. Statens Kunstråds høringssvar vedr. Teaterudvalgets rapport 28. juni 2010 Høringssvar Teaterudvalget offentliggjorde sin rapport 22. april 2010 og senest 1. juli 2010 skal Statens Kunstråd afgive et høringssvar.

Læs mere

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS

KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS KOMBINÉR DIN STUDENTEREKSAMEN MED 3-ÅRIGT SCENISK GRUNDKURSUS HOLBÆK DRAMA COLLEGE BRUG DIT TALENT DEL din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig. UDVIKL dit talent sammen med professionelle

Læs mere

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson

Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson En aften med Tom Frederiksen Finn Olafsson Torsten Olafsson Synger/sangskrivere før og nu Med nomineringen af Tom Frederiksens debut-album Synger/sangskriver ved Danish Music Awards 2008 blev idéen til

Læs mere

BORNHOLMS TEATER PÅ TURNÉ

BORNHOLMS TEATER PÅ TURNÉ BORNHOLMS TEATER PÅ TURNÉ TER.DK HOLMSTEA WWW.BORN HELT ENKELT Bornholms Teater er Bornholms egnsteater. Vores ambition er at tilbyde teaterkunst af højeste kvalitet, med solid forankring i bornholmsk

Læs mere

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks

Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks FORESTILLINGEN OM DEN LYKKELIGE LUDER Skolemateriale til Forestillingen om den Lykkelige Luder af Teater Fluks Kære lærer Tak fordi du har valgt at se Forestillingen om den Lykkelige Luder med dine elever.

Læs mere

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år

MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år MUSIKBUTIKKEN TEATERGRUPPEN DANS Aldersgruppe: 10-14 år Absalonsgade 8, 1658 Kbh. V E-mail: post@vesterbro-ungdomsgaard.dk www.vesterbro-ungdomsgaard.dk Tlf.: 3355 0080 TILMELDINGER MUSIKBUTIKKEN Vesterbro

Læs mere

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv

1:1 Teater. - Byg en historie, og se den få liv 1:1 Teater - Byg en historie, og se den få liv Hvad er 1:1 TEATER? 1:1 Teater er et undervisnings- og teaterkoncept som sigter mod 5 hovedmål: - At fremme skriveglæden og lærelysten hos elever i folkeskolen.

Læs mere

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006

INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 INSPIRATION OG EFTERUDDANNELSE EFTERÅR 2005 FORÅR 2006 PROGRAM EFTERÅR 2005 DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst/

Læs mere

Arrangementer for børn Sommer 2016

Arrangementer for børn Sommer 2016 Arrangementer for børn Sommer 2016 Sommerbogen 2016 Læs 5 og få én gratis... Fra fre 10. juni til lør 20. august Læs 5 bøger og anmeld dem, så får du en gratis bog. Du kan også lokke din klasse med i klassekonkurrencen.

Læs mere

Scenekunstgruppens bidrag i alt 3 dele

Scenekunstgruppens bidrag i alt 3 dele Scenekunstgruppens bidrag i alt 3 dele Del 1: Egnsteater i Thisted Kommune Thy Teater er Thisted Kommunes ubetinget største leverandør af professionel scenekunst. Med 109 forestillinger i 2010 og 120 forestillinger

Læs mere

DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance.

DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance. DET SCENISKE OBJEKT En kursusrække som formidler indsigt og teknisk viden for scenekunstnere med interesse for ny scenekunst og performance. 26/01 28/01 2007 Tingenes eget liv - form, funktion & karaktér,

Læs mere

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB

Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Udviklingsprojekt CENTER FOR ART+TECH COPENHAGEN HUB Store potentialer i krydsfeltet mellem kunst og teknologi D.O.U.G. the drawing robot - Synkroniseret med menneskelig bevægelse Helsingør Kommunes Byråd

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019

VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 VIRKSOMHEDSPLAN 2016-2019 Samtidig med, at en ny aftale med Aalborg Kommune træder i kraft pr. 1.1.2016, sker der væsentlige ændringer på Det Hem lige Teater. Teatrets grundlægger og mangeårige kunstneriske

Læs mere

Rapport vedrørende studietur, april 2014

Rapport vedrørende studietur, april 2014 Rapport vedrørende studietur, april 2014 Advanced Storytelling Workshop - på Texas State University i San Marcos NPPA The National Press Photographers Association Denne rapport drejer sig om et internationalt

Læs mere

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib

SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib SKOLEMATERIALE til teaterforestillingen Et Mærkeligt Skib Dette skolemateriale er tænkt som et oplæg til at arbejde videre med forestillingen i fagene dansk, drama og billedkunst. Det består af nogle korte

Læs mere

Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter "Først til mølle-princippet.."

Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter Først til mølle-princippet.. Deltag i 4 spændende aftenarrangementer i dit lokalsamfund i 2016. Billetterne sælges efter "Først til mølle-princippet.." View this email in your browser Jejsing Borgerforening og Sæd Ubjerg Lokalråd

Læs mere

THE MOTION DEMON FIGURA ENSEMBLE. En romantisk gyseropera. Premiere den 19. marts 2011 på Københavns Musikteater. Contemporary Music/Theatre/Opera

THE MOTION DEMON FIGURA ENSEMBLE. En romantisk gyseropera. Premiere den 19. marts 2011 på Københavns Musikteater. Contemporary Music/Theatre/Opera Pressemeddelelse Marts 2011 Fotograf: Ditte Valente FIGURA ENSEMBLE Contemporary Music/Theatre/Opera THE MOTION DEMON En romantisk gyseropera Premiere den 19. marts 2011 på Københavns Musikteater Nu er

Læs mere

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015

LUKKETID PRESSEMATERIALE. ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 PRESSEMATERIALE LUKKETID ET TVÆRÆSTETISK SAMARBEJDE MELLEM KUNSTMUSEET ARoS OG AARHUS TEATER PÅ ARoS URPREMIERE 26. OKTOBER 2015 Lukketid er støttet af Bikubenfonden S. 2 LUKKETID Aarhus Teater & ARoS

Læs mere

Basiskurser og efteruddannelse

Basiskurser og efteruddannelse Dansk Amatørmusik Ledelse af børnekor Basiskurser og efteruddannelse Aarhus, Slagelse, Odense, Fredericia Kurserne arrangeres i samarbejde mellem Musiklærerforeningen, FUK, Folkekirkens Musikskoler, Børnekorakademiet,

Læs mere

Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention. Gratis Juni-event. www.clublasanta.dk

Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention. Gratis Juni-event. www.clublasanta.dk R Swingtime Aerobics, Fitness & Dance Convention Gratis Juni-event Den ultimative fitness oplevelse 5.-12. Juni og 28. August - 4. September 2015 www.clublasanta.dk 2 To uger med aerobic - den ene gratis!

Læs mere

Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking

Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking Sort/Hvid åbner NOMA under Copenhagen Cooking Luksusrestauranten Noma, der er verdenskendt for nordisk gourmetmad, deler paradoksalt navn med en underernæringssygdom. Nu åbner Sort/Hvid restauranten NOMA,

Læs mere

LENE SKYTT, instruktør

LENE SKYTT, instruktør HYG!! samlede CV er LENE SKYTT, instruktør Uddannet sceneinstruktør fra Statens Scenekunstsskole, 2009-2013 Leder af Børnekulturstedet Karens Minde, 2007-2009 Dramaturg på Teater Svalegangen, 2007-2009

Læs mere

REFERAT for mødet den 12.11.2014, kl. 16:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal

REFERAT for mødet den 12.11.2014, kl. 16:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal Side 1 af 13 KØBENHAVNS SCENEKUNSTUDVALG REFERAT for mødet den 12.11.2014, kl. 16:00 i Rådhuset, Udvalgsværelse B på 2. sal 1. Godkendelse af dagsorden (2014-0174235) 2. Godkendelse af beslutningsprotokol

Læs mere

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage 2015. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2015 på Gentofte Rådhus Mandag d. 28/9 Tirsdag d. 29/9 Onsdag d. 30/9 Torsdag d. 1/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til Rådhusdage

Læs mere

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf.

Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Michael Svennevig: TEATER I TRÆSTUBBEN. 119 s. 98,- kr. Forlaget Epigraf. Udkommer den 31.8.2014 i forbindelse med Teater i Træstubben, Teaterdage på Vesterbro og i Charlottenlund 1 Et kammerspil og tre

Læs mere

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS

KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS MEDLEMSBLADET KONCERT OMVISNING VIN & SNACKS Musikeren og komponisten Louise Eckardt Jensen beskrives som en af de nyskabende kunstnere inden for eksperimentel musik. Hun bryder gerne normer og modsætter

Læs mere

teaterkoncert john lennon imagine verdenspremiere

teaterkoncert john lennon imagine verdenspremiere Pressemeddelelse 14. April 2015 teaterkoncert john lennon imagine i iii verdenspremiere MED: DICTE WESTERGAARD MADSEN JIMMY JØRGENSEN IDA CÆCILE RASMUSSEN SOFIA NOLSØE JACOB MADSEN KVOLS LINE FELDING MICHAEL

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

Nynne Roberta Pedersen

Nynne Roberta Pedersen Instruktør Nynne Roberta Pedersen 2015 Instruktion: De resistente teaterserie i en villa på Krausesvej 2014 Instruktion: Sommerdrenge på Planeten / Teatret ved Sorte Hest 2014 Instruktion: Reach for the

Læs mere

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner

Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark. Debatsession 1. Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Undersøgelse af den elektroniske musik i Danmark Debatsession 1 Præsentation af de første resultater & stikordsreferat af de 5 gruppediskussioner Ingeborg Okkels, Oplægsholder og undersøgelsesansvarlig

Læs mere

DANMARK, MIT FÆDRELAND

DANMARK, MIT FÆDRELAND DANMARK, MIT FÆDRELAND HOVEDPRODUKTIONEN Idé (også skuespiller i Teatergrads og BaggårdTeatret scener) Josephine Nørring Født i 1980 i København. Uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater

Læs mere

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm.

Annes Atelier. Medlemmerne i panelet i. www.annes-atelier.dk. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter, redaktør af Kunstavisen mm. Medlemmerne i panelet i Annes Atelier www.annes-atelier.dk Peter Rasmus Lind Gallerist Gitte Albertsen Revisor Jesper Christophersen Medievejleder/kunstskribent mm. Tom Jørgensen Kunstanmelder, forfatter,

Læs mere

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE)

ARTIST IN-RESIDENCE. Forår Chris Ziegler (DE) ARTIST IN-RESIDENCE Forår 2016 Chris Ziegler (DE) Ansøgning til Statens Kunstfonds Københavns Scenekunstudvalg 15. december 2016 Performing Bodies in Interactive Environments Baggrund Hotel Pro Formas

Læs mere

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen

Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Dyrestudier Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen Introduktion Billedhuggeren Anne Marie Carl-Nielsen (1863-1945) var en af de mest banebrydende kvindelige billedhuggere i Danmark. Den Hirschsprungske

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie. Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie. Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Litteraturhistorie Navn på universitet i udlandet: Bilgi Istanbul Universitesi Land: Tyrkiet Periode: Fra:11-02-2014 Til:11-06-2014 Udvekslingsprogram:

Læs mere

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL

SCENISK GRUNDKURSUS DRAMA HOLBÆK COLLEGE FOTO: MIE NEEL HOLBÆK DRAMA COLLEGE SCENISK GRUNDKURSUS FOTO: MIE NEEL BRUGDITTALENT LEV DRØMMEN UD DRØMMER DU OM AT BLIVE SKUESPILLER? Vil du dele din gymnasietid med andre, der brænder for det samme som dig? Vil du

Læs mere

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017

KUNST TALENT KLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 KUNSTTALENTKLASSEN SKÆLSKØR SKOLE 2016/2017 VIL DU DYRKE DIT TALENT? Skal du i 7. klasse efter sommerferien 2016? Elsker du musik, kunst, design eller performance? Drømmer du om at skabe dit eget professionelle

Læs mere

Vind-Mølle Balletten af Asbjørn Lønvig, kunstner

Vind-Mølle Balletten af Asbjørn Lønvig, kunstner Vind-Mølle Balletten af Asbjørn Lønvig, kunstner I New York har man den berømte The New York City Ballet. I Boston har man The Boston Ballet. I Moskva har man Bolshoi Teatret og Bolshoi Balletten. I Danmark

Læs mere

Årets Reumert præsenterer dansk scenekunsts nye store talenter

Årets Reumert præsenterer dansk scenekunsts nye store talenter Fondenes Hus Otto Mønsteds Gade 5 1571 København V Tlf. (+45) 33 77 93 93 www.bikubenfonden.dk 4. juni 2014 Pressemeddelelse Juni 2014 Årets Reumert præsenterer dansk scenekunsts nye store talenter Hermed

Læs mere

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag

Ældredage 2011. på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune. 11. oktober. Torsdag Fredag Mandag Tirsdag Ældredage 2011 på Gentofte Rådhus Torsdag Fredag Mandag Tirsdag 6. oktober 7. oktober 10. oktober 11. oktober et gratis tilbud til ældre over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer

Læs mere

Skolemateriale. TØRST en poetisk sønderknusende fortælling om tab og smerte og om at genfinde livsglæden.

Skolemateriale. TØRST en poetisk sønderknusende fortælling om tab og smerte og om at genfinde livsglæden. Skolemateriale TØRST en poetisk sønderknusende fortælling om tab og smerte og om at genfinde livsglæden. Et fald på flere hundrede meter. Kroppen knækket, slagtet. Da du døde ville jeg ønske jeg kunne

Læs mere

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni 2008. Punkt nr.

Region Midtjylland. Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter. Bilag. til Regionsrådets møde den 18. juni 2008. Punkt nr. Region Midtjylland Ansøgninger om tilskud til kulturelle aktiviteter Bilag til Regionsrådets møde den 18. juni 2008 Punkt nr. 26 - Ansøgninger Budget for Snak med fremtiden 01.09.2008-01.12.2009

Læs mere

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf:

Hej Nabo! Hvad sker der? Ny pigeklub! Søg penge til ideer! Zumba fredag! Næste Nabotræf: Hej Nabo! Hvad sker der? Foråret er så småt på vej og ideer til nye projekter spirer frem i kvarteret. Siden sidst er der sket mange ting i Gadehavegård. Ny pigeklub! Søg penge til ideer! I november holdt

Læs mere

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark

teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark w w w. o p g a n g 2. d k / t u r n e t e at e r teaterforestillinger og filmproduktioner om det mangfoldige danmark Slagkraft Humor Dialog BRINGER DEBATSKABENDE FORESTILLINGER OG FILMPRODUKTIONER OM KULTURMØDER

Læs mere

Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n

Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Feens kys m u s i k k e n i s k o l e t j e n e s t e n Feens kys I dette hæfte skal vi beskæftige os med et musikværk, der hedder Feens kys. Det bliver spillet af et stort symfoniorkester. Musikken er

Læs mere

Afrapportering af samarbejdsprojekt mellem Håndarbejdets Fremme og Designmuseum Danmark Forår 2014 til sommer 2015.

Afrapportering af samarbejdsprojekt mellem Håndarbejdets Fremme og Designmuseum Danmark Forår 2014 til sommer 2015. Afrapportering af samarbejdsprojekt mellem Håndarbejdets Fremme og Designmuseum Danmark Forår 2014 til sommer 2015. I foråret 2014 indledtes et samarbejde mellem Håndarbejdets Fremme og Designmuseum Danmark.

Læs mere

dansfantasi kreativitetkunst

dansfantasi kreativitetkunst dansfantasi kreativitetkunst Forord Få ting i vores verden kan få folk til at glemme hverdagen, som dans kan. At bevæge sin krop til musik er livgivende og kan virke helende både fysisk og psykisk. For

Læs mere

TOP 45 - Teater og performance i en globaliseret verden efter 1945

TOP 45 - Teater og performance i en globaliseret verden efter 1945 1 Petersen, Mary Aniella: "Dokumentarisme i tysk teater" 1 Kilde: Politisk Teater. Gensyn og Genopfindelse Københavns Universitet, 2004 ISBN: 8790886054 2 Böhnisch, Siempke: "Soydans ikke-breivik og Højgaards

Læs mere

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune

Rådhusdage på Gentofte Rådhus. et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Rådhusdage 2017 på Gentofte Rådhus Tirsdag d. 10/10 Onsdag d. 11/10 Torsdag d. 12/10 Fredag d. 13/10 et gratis tilbud til borgere over 65 år i Gentofte Kommune Invitation Gentofte Kommune inviterer til

Læs mere

Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA

Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA Undervisningsmateriale - AGNES CECILIA Iscenesættelse: Kamilla Bach Mortensen Manuskript: Kamilla Bach Mortensen og de medvirkende Medvirkende: Rebekka Owe og Christine Sønderris Instruktørassistent: Stine

Læs mere

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30

Forår 2014 INFORMATION DIVA KENDIS SHOW. tlf. 86 24 90 55. Tilmelding: Fra tirsdag d. 7/1-2014 kl. 08.30 DIVA KENDIS SHOW TEASER Kendt frisør fra England gæster Danmark til et helt forrygende show i samarbejde med DIVA Hold øje med Hairservice i det nye år, da vi afholder et stort show med en af Englands

Læs mere

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i

Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i 1 Som en start på vores dialog, ønsker jeg at give dig mine tre bedste kulturledelses redskaber. Jeg bruger også mange andre forskellige redskaber i mit daglige arbejde, men de tre som jeg har valgt at

Læs mere

RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE DEN KULTURELLE RYGSÆK FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK INDHOLD PERIODE

RYGSæK. DEn UNDERVISNINGSMATERIALE DEN KULTURELLE RYGSÆK FAABORG-MIDTFYNS KULTURELLE RYGSÆK INDHOLD PERIODE DEN KULTURELLE RYGSÆK sikrer børn og unge inspirerende møder med kunst og kulturarv giver børn og unge mulighed for at lære kulturens sprog giver børn og unge flere erfaringer med æstetiske og innovative

Læs mere

My Heartache Brings All the Boys to the Yard

My Heartache Brings All the Boys to the Yard My Heartache Brings All the Boys to the Yard Urpremiere Aarhus Teater Studio 16. februar - 14. marts 2018 Pressekontakt Morten Daugbjerg tlf. 42134700 / md@aarhusteater.dk Pressemateriale lavet af Julie

Læs mere

Budget 2018/2019 DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD

Budget 2018/2019 DRIFTSRESULTAT INDEN TILSKUD MUNGO PARK I ALLERØD I budgettet kan enkelte poster være påvirket af øreafrundinger INDTÆGTER 2017/2018 Resultat 2016-2017 Resultat 2015-2016 1. Billetindtægter aftenrepertoire, inkl. gæstespil 4.210.560

Læs mere

VELKOMMEN TIL SÆSON 2016-17 PÅ HUSETS TEATER

VELKOMMEN TIL SÆSON 2016-17 PÅ HUSETS TEATER VELKOMMEN TIL SÆSON 2016-17 PÅ HUSETS TEATER Efter 8 gode år med Mads Wille og Simon K. Boberg som chefer af Husets Teater, træder en ny ledelse til med sæson 2016-17. Denne gang opdeles ledelsen i en

Læs mere

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba

Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Projektrapport: Scenekunst for børn og unge udveksling mellem Danmark og Cuba Med støtte fra Interkulturelt Center og Statens Kunstfond var ASSITEJ Danmark i april 2015 vært for fem cubanske scenekunstneres

Læs mere

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde

Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde MOGENS BILLE Skolen 1914 - fortalt af Edith fra Schwenckestræde Pædagogisk Center Ballerup Kommune 2014 1 2 Skolen i 1914 fortalt af Edith fra Schwenckestræde. Edith fra Schwenckestræde 6 boede i et lille

Læs mere

præsenterer TORBEN TOBEN - Manden der åd hele verden.

præsenterer TORBEN TOBEN - Manden der åd hele verden. Pressemeddelelse, november 2017 Pressefotos kan hentes fra: http://www.sortehest.com/forestillinger/torbentoben Fotograf: Robin Skjoldborg præsenterer TORBEN TOBEN - Manden der åd hele verden. Paw Henriksen

Læs mere

PRESSEMATERIALE ANDEL. AF CAROLINE CECILIE MALLING Skuespilleruddannelsens Præsentationsforestilling 2014

PRESSEMATERIALE ANDEL. AF CAROLINE CECILIE MALLING Skuespilleruddannelsens Præsentationsforestilling 2014 PRESSEMATERIALE ANDEL AF CAROLINE CECILIE MALLING Skuespilleruddannelsens Præsentationsforestilling 2014 Aarhus Teater Studio Urpremiere 15. november - 6. december 2014 Pressekontakt Morten Daugbjerg /

Læs mere

Empati og nærvær et uddannelsesforløb for mennesker der arbejder professionelt med børn

Empati og nærvær et uddannelsesforløb for mennesker der arbejder professionelt med børn Empati og nærvær et uddannelsesforløb for mennesker der arbejder professionelt med børn Begynder i september 2016 Afsluttes i februar 2017 Opfølgningsdag i august 2017 UNDERVISERE Forfatter Peter Høeg

Læs mere

TEAM TEATRET. Sæsonberetning 2012/2013. Dokumentaristen

TEAM TEATRET. Sæsonberetning 2012/2013. Dokumentaristen TEAM TEATRET Sæsonberetning 2012/2013 Dokumentaristen Oktober 2013 GRUNDØKONOMI Ifølge foreliggende egnsteateraftale mellem Herning kommune og Team Teatret modtog teatret i sæson 2012/2013 kr. 6.190.751

Læs mere

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi

US AARH. Generelle oplysninger. Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi US AARH Generelle oplysninger Studie på Aarhus Universitet: Pædagogisk Sociologi Navn på universitet i udlandet: University of London, Instutite of Education Land: England Periode: Fra:1. oktober Til:

Læs mere

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017

VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 VALGFAG I UNGDOMSSKOLEN i skoleåret 2016 2017 Et tilbud til 7.-9. klasser på: Hendriksholm Skole, Rødovre Skole, Nyager Skole, Tinderhøj Skole og Islev Skole. Valgfag i Ungdomsskolen Alle, der går i 7.,

Læs mere

Kvindelig Meningsdanner

Kvindelig Meningsdanner Kvindelig Meningsdanner Kursus for kvinder med minoritetsbaggrund 1 På dette kursus kan du møde: Du vil selvfølgelig møde de andre spændende deltagere på kurset. Men ud over dem, vil du også møde en række

Læs mere

GROWOP! F E S T I V A L

GROWOP! F E S T I V A L GROWOP! F E S T I V A L 2 0 1 9 HERNING C. H. PEDERSEN & E. ALFELTS MUSEUM 24/9 KL. 10.00 OG 11.30 IKAST-BRANDE KUNSTPAKHUSET 25/9 KL. 10.00 OG 11.30 HOLSTEBRO HOLSTEBRO KUNSTMUSEUM 26/9 KL. 10.00 OG 11.30

Læs mere

MANIFEST 2083. Af Christian Lollike. sort-hvid.dk

MANIFEST 2083. Af Christian Lollike. sort-hvid.dk MANIFEST 2083 Af Christian Lollike sort-hvid.dk Manifest 2083 En forestilling om, hvordan Anders Behring Breivik ser sig selv Den stærkt debatterede forestilling MANIFEST 2083 er en monolog af Sort/Hvids

Læs mere

Forslag. Lov om ændring af teaterloven

Forslag. Lov om ændring af teaterloven 2007/1 LSF 31 (Gældende) Udskriftsdato: 5. juli 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Fremsat den 24. oktober 2007 af kulturministeren (Brian Mikkelsen) Forslag til Lov om ændring af teaterloven

Læs mere

Kære medlemmer af Kulturmøllen!

Kære medlemmer af Kulturmøllen! Kære medlemmer af Kulturmøllen! 12/2 2012 Kulturmøllen har nu afholdt den årlige generalforsamling i særdeles vellykket stil. Fremmødet var større end nogensinde før, formanden berettede om mange vellykkede

Læs mere