Volvo Merværdi for passagererne

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Volvo 9500. Merværdi for passagererne"

Transkript

1 Volvo 9500 Merværdi for passagererne

2 Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Den ekstremt brændstoføkono miske Euro 6-motor giver fremragende køreegenskaber med reduceret brændstofforbrug. Og selvfølgelig får du Volvos velkendte driftstid, pålidelighed og sikkerhed med i prisen. Dette er den ultimative bus til en omkostningseffektiv virksomhed, der tilbyder passagererne merværdi for en fair pris.

3 En omkostningseffektiv virksomhed Vaskeægte produktivitet Volvo 9500 kombinerer omkostningseffektivitet med Volvos velkendte kvalitet og sikkerhed. Et overkommeligt alternativ med uovertruffen pålidelighed. Pålidelig driftstid Hele Volvo 9500 og alle vores serviceydelser er designet til at give dig maksimal driftstid med problemfri vedligeholdelse, præcis når du har brug for det. Brændstofeffektivitet og reducerede driftsomkostninger 8-liters Euro 6-motoren i Volvo 9500 har en brændstofeffektivitet i verdensklasse. I tilgift tilbyder vi et udvalg af serviceydelser, der reducerer brændstofforbruget yderligere. Chaufførens bus Ergonomien i en Volvo er i en klasse for sig. Det er en effektiv arbejdsplads med fremragende chaufførkomfort, der hjælper chaufføren med hele tiden at være fokuseret og opmærksom. VDS en verdenspremiere med unik kørselskomfort Volvo Dynamisk Styring sikrer en ubesværet styring ved lave hastigheder og en overlegen stabilitet ude på vejene. Automatisk retur til nul, selv når der bakkes, hvilket fjerner en stor del af belastningen for chaufføren. Hjælp til en mere sikker kørsel Volvo 9500 kan udstyres med en ny chaufførhjælpepakke. Kollisionsadvarsel og nødbremse og sporassistent gør kørslen sikker og mere komfortabel. Tilfredse kunder Volvo 9500 er den ultimative bus for passagerer, der sætter pris på komfort til en fair pris. Uanset hvordan du specificerer din Volvo 9500, vil dine passagerer få mere, end de forventer. Samarbejdspartner Vores løfte til dig er at være din bedste forretningspartner. Vi tilbyder en lang række services, der maksimerer driftstiden, reducerer omkostningerne i forbindelse med produktets livscyklus og letter håndteringen af din flåde. Volvos velkendte sikkerhed Hos Volvo er sikkerheden altid i højsædet. Det ligger i vores gener. Vores chauffører og deres passagerer over hele verden oplever og værdsætter resultatet hver eneste dag. Miljømæssig standard Hos Volvo Buses giver vi dig miljørigtig ydelse med en klar forretningsfordel. Som f. eks. vores lette og effektive Euro 6-motorer.

4 PÅLIDELIG DRIFTSTID Bygget til at køre, køre og køre En bus hører til på vejene. Pålidelighed er afgørende for en virksomhed. Og vi ved, at hvert eneste minut og hver kilometer tæller. Det er derfor, hele Volvo 9500 og alle vores serviceydelser er designet til at give dig maksimal driftstid. Velkendt Volvo-teknologi og ekstremt holdbart mekanisk design sikrer pålidelighed og en lang levetid. Med vores andre serviceydelser som f.eks. en individuel serviceplan, Driver Training og vores velkendte værkstedseffektivitet kan du regne med at få det, der betyder noget: driftstid 24/7. Omkostningseffektiv med servicekontrakter Med vores servicekontrakter får du problemfri, omkostningseffektiv vedligeholdelse og en høj restværdi. Læg dertil garantien for, at kun originale Volvo-dele anvendes og monteres af eksperter. Aspekter såsom køremiljø, brændstoføkonomi, charterkørsel eller rutedrift over lange afstande bestemmer din individuelle løsning. Vehicle Management-service Vores vedligeholdelsesplanlægningsservice hjælper dig med at optimere køretøjets driftstid og undgå uplanlagte stop. Ved hjælp af indbyggede teleløsninger ved du præcis, hvor meget og under hvilke forhold din flåde kører, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din vedligeholdelse og optimere din drift. Få øget driftstid med Driver Training Kørestilen påvirker ikke kun brændstoføkonomien og passageroplevelsen. Den er også en afgørende faktor, når det handler om det generelle slid på bussen. Med vores Driver Training kan selv dine bedste chauffører forbedre deres evner. En opmærksom, veluddannet chauffør kan gøre hele forskellen, når det handler om at opretholde maksimal driftstid.

5 REDUCEREDE DRIFTSOMKOSTNINGER Spar op til 10% på dine brændstofomkostninger Volvos Euro 6-motorserie er endnu mere brændstoføkonomisk end sine forgængere. Men brændstoføkonomi er ikke kun et spørgsmål om motorspecifikationer det handler også om, hvordan køre tøjet køres og vedligeholdes. Det er derfor, vi fortsat udvikler serviceydelser, der reducerer brændstof forbruget. Med Driver Training, Fuel Management og optimeret vedligeholdelse ligger brændstofbesparelser på op til 10 % absolut inden for rækkevidde. Profit på bundlinjen fra dag ét. Spar op til 10 % brændstof, og reducer emissionerne endnu mere. Brændstofbesparende serviceydelser Med vores flådestyring får du detaljerede rapporter, der giver dig mulighed for at spore årsagen til ændringer i brændstofforbruget og gøre noget ved dem. For eksempel med Driver Training efterfulgt af I Coaching, der giver chaufføren omgående feedback, hvilket hjælper med at holde de nytillærte køreevner ved lige. Mere effektiv med Driver Training Med Driver Training forbedrer du chaufførernes evner og sparer brændstof, og potentialet er enormt. Vores ekspertundervisere lærer chauffører over hele verden, hvordan de kan køre mere effektivt, samtidig med at de giver passagererne en behagelig rejse. Euro 6 med lavere brændstofforbrug I vores ekstremt brændstofeffektive 8-liters-Euro 6- motor har vi kombineret et reduceret brændstofforbrug med stor motor effekt og højt moment. Ud over vores avancerede motorhåndteringssystem og den legendariske Volvo I Shift 12-trins-gearkasse får du øget effektivitet, samtidig med at du skærer ned på virksomhedens udgifter til brændstof.

6 VOLVOS VELKENDTE SIKKERHED 0 Vores vision er klar: nul ulykker med produkter fra Volvo Group Hos Volvo er det primære fokus på sikkerheden Altid. Det er grunden til, at vi hele tiden er forud for lovgivningen og lancerer sikkerhedsfunktioner, længe inden nogle gange årtier inden de bliver lovpligtige. Det gør vi, fordi vi kan, og fordi det giver et højere sikkerhedsniveau. Hvis det kan gøres, skal det gøres, og vi ved, at dine passagerer vil sætte pris på den omtanke, du udviser, ved at vælge Volvo. Et socialt ansvar For os handler sikkerhed om meget mere end blot at udvikle innovative sikkerhedsløsninger til vores produkter. Vi har også har et socialt ansvar og en vigtig rolle at spille i forhold til at gøre trafikken ude på vejene mere sikker. Dette går langt ud over blot at sørge for sikkerheden for chauffører og passagerer det omfatter også sikkerheden for andre trafikanter. Og vi ved, at vi kan gøre en forskel. Volvo Group er en af verdens største virksomheder inden for sikkerhedsforskning for erhvervskøretøjer.

7 Alt til en sikker kørsel Volvo Dynamisk Styring Servostyring på et helt nyt niveau. Enestående stabilitet, hastighedstilpasning og komplet ubesværethed for chaufføren. En verdenspremiere fra Volvo. Kollisionsadvarsel og nødbremse Registrerer forankørende køretøjer og advarer chaufføren i tilfælde af risiko for en kollision. Køretøjet bremser automatisk, hvis advarslen ignoreres. Sporassistent Sporassistenten holder styr på vejafstribningerne og advarer chaufføren, hvis køretøjet utilsigtet begynder at forlade sin vognbane. Advarslen er en diskret vibration i sædepuden. Fremragende manøvre- og bremseegenskaber Det fremragende vejgreb og den uovertrufne stabilitet garanteres af Volvos faste forhjulsaffjedring (RFS) og elektroniske stabilitetsprogram (ESP). Volvos stærke motorbremse og den integrerede retarder kombineret med EBS-bremsen giver fremragende bremsekapacitet. Grundig sikkerhedstest Vi udfører flere og omfattende test for at sikre den bedst mulige sikkerhed. Sidekollo sionstest, autentiske kolbøttetest og faldtest for at tjekke styrken i taget er bare et par af eksemplerne. Fokuseret chaufførmiljø Et optimalt chaufførmiljø hjælper chaufføren med hele tiden at være opmærksom og fokuseret. Ergonomisk design, lavt støjniveau og komfortabelt klima. Enestående udsyn Store glasruder, brede sidespejle, stærke lygter, inklusive tågelygter og hjørnebelysning, samt et bakkamera sikrer et uovertruffent udsyn. I-Coaching Støtter chaufføren med vitale oplysninger, der bidrager til sikrere kørsel. F.eks. advarer systemet, når du kører ind i et sving med for høj fart. Parkeringssensor Følere i den bageste kofanger hjælper chaufføren med at bakke. En indikator på instrumentbrættet og en advarselslyd assisterer chaufføren under manøvren. Volvos alkolås Vil du gerne øge sikkerheden yderligere? Så vælg Volvos alkolås som en ekstra sikkerhed. Knæbeskyttelse ved kollision (KIP) Energiabsorberende paneler bag instrumentbrættet reducerer risikoen for skader på chaufførens knæ og ben i en frontal kollision. Frontkollisionsbeskyttelse (FIP) Fronten har en konstruktion med kraftfordeling, der beskytter chaufføren og passagererne i tilfælde af en kollision. Frontunderkøringsværn (FUPS) I tilfælde af en frontal kollision med en person bil forbedrer det unikke design beskyttelsen for bilens chauffør og passagerer. Volvos passagersæder Passagersæderne er udstyret med deformations zoner, er uden skarpe kanter og har færrest mulig klemmezoner. De fås med 2- eller 3-punktsseler. Sikkerhed for børn Sæderne kan udstyres med enten integrerede bagudvendte barnesæder eller højdepuder.

8 CHAUFFØRENS BUS Den perfekte ARBEJDSPLADS Chaufførens miljø i Volvo 9500 er designet til at sikre fremragende kørekomfort. En rummelig arbejdsplads med ergonomi i verdensklasse, et overskueligt instrumentbræt med ny instrumentgruppe og betjeningsknapper placeret inden for nem rækkevidde hjælper chaufføren med hele tiden at være fokuseret og opmærksom. Volvo 9500 tigger om at blive kørt. En hurtigtreagerende motor i kombination med Volvo I Shift -gearkasse giver en unik køreoplevelse. Gearkassens software er optimeret til langtursbusdrift, og det samme er bagakslen. Resultatet er en komfortabel, stille og højeffektiv arbejdsdag. Uovertruffent udsyn forbedrer sikker heden. Volvo 9500 er udstyret med store glasruder, tredelte udvendige spejle og bakkamera. I Coaching hjælper chaufføren med at køre mere sikkert, brændstoføkonomisk og komfortabelt. Det giver direkte feedback på parametre såsom overdrejning af motoren, overdreven tomgang, fartkørsel og skarpe sving og hjælper dermed chaufføren med at øge sin effektivitet. Chaufførens miljø byder på et lavt støjniveau, klimakontrol og et udvalg af personlige indstillinger, der giver øget kørekomfort. Og derudover er der masser af plads til opbevaring af personlige effekter.

9 CHAUFFØRENS BUS Et gennembrud for mere sikker kørsel Volvo 9500 er udstyret med en unik pakke af systemer, der hjælper chaufføren. Volvo Dynamisk Styring, VDS, er en verdenspremiere fra Volvo, der gør buskørsel til en helt ny oplevelse. Volvo Dynamisk Styring tilpasser den ekstra kraft til det faktiske behov i den enkelte situation. Ved lave hastigheder er styringen fuldstændig ubesværet, hvilket er en stor fordel ved parkering og i rundkørsler. Dertil kommer den unikke funktion retur til nul, selv når der bakkes. Ved høje hastigheder leverer systemet i stedet ekstra stabilitet og eliminerer stort set al følsomhed over for ujævne overflader. CWEB, kollisionsadvarsel og nødbremse, registrerer foran kørende køretøjer og advarer chaufføren i tilfælde af risiko for en kollision. Hvis advarslen ignoreres, eskaleres den. Først bremses der blidt op, og derefter aktiveres nødbremsen med maksimal bremse kraft. LKS, sporassistenten, holder styr på vejafstribningerne og advarer chaufføren, hvis køretøjet utilsigtet begynder at forlade sin vognbane. Advarslen gives som en vibration i sædet eller et lydsignal. VDS, Volvo Dynamisk Styring, har en kraftfuld elmotor, der assisterer servostyringsmekanismen. Chaufføren får en større sta bilitet, mindre belastning og den unikke funktion med retur til nul.

10 VASKEÆGTE PRODUKTIVITET Volvo-kvalitet for den prisbevidste Når du køber en Volvo-bus, får du, hvad du betaler for. Du får med andre ord Volvos velkendte kvalitet og sikkerhed samt førende teknologi, der sikrer uovertruffen miljømæssig effektivitet. Med Volvo 9500 har vi opnået alt dette med konstant fokus på omkostningseffektivitet. Dette gør bussen til et komfortabelt alternativ, der tilbyder overraskende fleksibilitet. Du kan specificere hver bus, så den matcher din specifikke virksomhed og maksimerer produktiviteten. Hvis det gøres rigtigt, investerer du ikke bare i en bus du investerer i en overskudsgenerator. Design din Volvo 9500 Din Volvo 9500 kan specificeres, så den matcher dine specifikke behov. Vores brede vifte af valgmuligheder giver dig mulighed for at gå fra en yderst omkostningseffektiv rutebus til lange ture til en mere veludstyret charterbus. Sikkerhedsseler, gardiner, knager, bagagehylder, bakkeborde, fodstøtter, ovenlys og underholdningssystemer er kun et par af eksemplerne. Det er alt sammen et spørgsmål om, hvordan du ønsker at anvende den, og hvad dine passagerer forventer.

11 TILFREDSE PASSAGERER Til passagerer, der sætter pris på komfort Volvo 9500 er særligt effektiv ved mellemlange rejser eller ved rutedrift over lange afstande. Det er den ultimative bus til passagerer, som sætter pris på komfort til en fair pris fremfor en luksusoplevelse. Uanset, hvordan du specificerer din Volvo 9500, vil dine passagerer få mere, end de forventer. Det luftige interiørdesign skaber et indbydende passagermiljø. Et helt nyt udvalg af sæder med det velkendte skandinaviske ergonomiske design giver øget rejsekomfort. Lavt lydniveau i kabinen og et effektivt klimareguleringssystem bidrager til den gode oplevelse. Mindre vægt mere lastkapacitet. De nye sæder er udformet i et vægtbesparende design, der ikke kun hjælper med at spare brændstof, det giver også mulighed for plads til flere passagerer eller for mere baggageplads. Dette bidrager til øget produktivitet hver eneste dag. Effektiv pladsudnyttelse. Uanset, hvad dine passagerer ønsker at medbringe, kan du garantere dem sikker og bekvem opbevaring hele vejen. Hvad enten der er tale om personlige effekter, som de gerne vil have ved hånden under rejsen, eller pladskrævende baggage, der opbevares i baggagehylden, tilbyder Volvo 9500 al den kapacitet, du har brug for. Nye sæder giver forbedret komfort. Den nye serie af meget komfortable sæder har et avanceret ergonomisk design, der sikrer, at alle typer af passagerer, høje som lave, får en god og behagelig rejse. Sæderne fås i to forskellige komfortniveauer og med et udvalg af forskellige designdetaljer og udstyr, der matcher dine personlige behov.

12 MILJØMÆSSIG STANDARD Grøn effektivitet betaler sig Hos Volvo ser vi ikke nogen modsætninger mellem omsorg for miljøet og rentabilitet. Tværtimod. Det er derfor, vi fører an, når det handler om intelligente løsninger, der giver dig miljøvenlig ydelse og miljømæssige fordele med en klar forretningsfordel. Vi kalder det grøn effektivitet, og det er, hvad du får med hver Volvo-bus. Som f.eks. Volvo 9500 designet med henblik på bæredygtig og rentabel busdrift. En del af løsningen er vores 8-liters Euro 6-motor, hvor vi sigter bredere end bare på at opnå en innovativ løsning til efterbehandling af udstødningsemissionerne. Motorerne er også lettere og mere effektiv, hvilket reducerer brændstofforbruget og dermed også emissionerne og AdBlue. For os hos Volvo er det et spørgsmål om den rette størrelse. Du får den kraft, du har brug for, og sparer samtidig brændstof og reducerer miljøpåvirkningen. I sidste ende er resultatet reducerede omkostninger og bedre indtjening.

13 SAMARBEJDSPARTNER Det er ekstraudstyret, der kan hjælpe dig med at spare penge Når du køber en Volvo 9500, køber du mere end bare en bus. Du køber en forretning. Og med vores erfaring, viden og forretningsforståelse lover vi at være din bedste forretningspartner. Vi har tænkt på driften af din forretning og kan tilbyde en kombination af pålidelige service ydelser, der er designet specifikt til at optimere din investering med veldefinerede omkostninger. Det hjælper dig i sidste ende med at maksimere din driftstid, reducere livscyklusomkostningerne og lette håndteringen af din flåde. Og sidst men ikke mindst hjælper det dig med at sikre den enestående restværdi, som Volvos busser er så berømte for. Volvo Bus Service Med vores udvalg af serviceydelser kan vi overtage dele af eller hele ansvaret for håndteringen af dine køretøjer og garantere en problemfri drift. Flådestyring, Vehicle Management, servicekontrakter og finansiering er bare et par eksempler på serviceydelser, der hjælper dig med at være på forkant med omkostningerne og ydelsen for din flåde. Europæisk servicenetværk Vi har mere end værksteder og servicecentre over hele Europa, som tilbyder dig personlig service og support, uanset hvor du befinder dig. Med vores originale Volvo-service kan du altid stole på, at din bus bliver serviceret på bedst mulig måde og altid med originale Volvo-dele, hvilket er din garanti for ydelse, pålidelighed og sikkerhed. Volvo Action Service Volvo Action Service er vores assistanceservice, der er tilgængelig døgnet rundt, 365 dage om året. Et enkelt opkald, og hjælpen er på vej til enhver med fejl på deres Volvo by- eller turistbus. Volvo Action Service er til for at assistere dig med alt fra reparationsservice til økonomisk og juridisk assistance, tolkning og oversættelse samt hjemtransport for chaufføren.

14

15 Fakta og tal Mål og vægt Længde [m] 12,3 Bredde [m] 2,55 Højde [m] 3,60 Tilladt totalvægt [kg] Powertrain Standard for emissioner Dieselmotor Effekt [hk] Moment [Nm] Transmission Euro 6 Udstødningssystem Volvo D8K, sekscylindret dieselrækkemotor med common-rail indsprøjtning 320 eller eller Volvo I-Shift automatisk gearskiftesystem. Fås med integreret retarder. One box-lydpottedesign. Automatisk regenerering af DPF uden chaufførinvolvering under normale forhold. Brændstoftanke Diesel [L] 480 AdBlue [L] 64 Aksler, hjulophæng og styretøj Foraksel Bagaksel Affjedring Servostyring Dæk Fælge Bremser Volvo RFS gaffelaksel Volvos aksel med enkelt reduktion og optimerede udvekslingsforhold Elektronisk styret luftaffjedring med knælefunktion tilgængelig i alle varianter Hydraulisk servostyring Volvo Dynamic Steering muligt som option 295/80 R22.5" 315/80 R22.5" Fås med stål- eller aluminiumsfælge Volvos elektronisk styrede skivebremser (EBS) og elektronisk stabilitetsprogram (ESP). Volvo-motorbremse (VEB) og kombinationsbremsefunktion. Chaufførmiljø Rummeligt chaufførmiljø med et bredt udvalg af individuelle tilpasningsmuligheder, der giver uover truffen ergonomi og komfort. Ny instrumentgruppe med forbedret HMI. Passagersæder Sædetype Muligheder for barnesæder Klimaanlæg Zoner Ventilation og varme Volvo-bussæder, fås i to komfortniveauer og med en række valgmuligheder, der passer til netop dine behov Volvo-højdepude eller integrerede bagudvendte barnesæder Separate klimazoner til chauffør og passagerer Kraftfuld ventilation, tagvarmeenheder AC [kw] 27 eller 36 Audiovisuelt system Radio og dvd, chauffør- og guide-mikrofoner, 19"-skærme i bredformat, dvd-skifter, USB-forbindelse på instrumentbrættet. Volvo 9500 Se mere på

16 Volvo Buses. Driving quality of life RSP DK. Udstyr, der er vist eller nævnt i brochuren, kan være ekstraudstyr eller tilbehør og kan variere fra land til land. Vi forbeholder os retten til at ændre produktspecifikationerne uden forudgående varsel.

Volvo Merværdi for passagererne

Volvo Merværdi for passagererne Volvo 9500 Merværdi for passagererne Volvo 9500 er en god indgangsvinkel til Volvos bus-serie. Den er utroligt omkostningseffektiv til mellemlange rejser og rutedrift over lange afstande. Vores ekstremt

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme

Volvo Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 Bringer dig tættere på dine drømme Volvo 9900 giver følelsen af at rejse på første klasse både for passagererne og for chaufføren. En luksusbus, der sætter helt nye standarder for uovertruffen

Læs mere

Volvo Fra A til B til hvor som helst

Volvo Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 Fra A til B til hvor som helst Volvo 9700 er dit ultimative forretningsredskab, der leverer både produktivitet og alsidighed i enhver anvendelse. En veludstyret bus, der er nem at tilpasse til

Læs mere

Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus

Volvo Buses. Driving quality of life. Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B11 R Et solidt udgangspunkt for en produktiv bus Pålidelige virksomhedsresultater Volvo B11 R er grundstenen i en succesrig busvirksomhed. Uanset om du har behov

Læs mere

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life

Brændstoføkonomi til motorveje. Volvo Buses. Driving quality of life Volvo B8 R -serien Brændstoføkonomi til motorveje Volvo Buses. Driving quality of life Til en førsteklasses flåde Volvo B8 R-serien opfylder alle behov i forbindelse med intercity- og pendlerdrift. Stor

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Tekniske Specifikationer TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO UDSTYR TOLEDO Reference Style SIKKERHED 6 airbags Deaktivering af passagerairbag Selehusker til fører og forsædepassager (optisk og akustisk)

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF

Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Volvo fh med i-save ALDRIG HAR DET FØLTES SÅ GODT AT SPARE BRÆNDSTOF Den ultimative lastvogn til fjerntransport Når det kommer til brændstof, handler det ikke kun om, hvor meget du kan spare, men også

Læs mere

Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler

Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler Anbefalinger Indkøb af busser og lastbiler November 2011 Udgivet af Trafikstyrelsen November 2011 Grafisk tilrettelæggelse: grafiliokus.dk 3 Anbefalinger indkøb af busser og lastbiler Anbefalinger til

Læs mere

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4

chassis 1 Langt chassis 8 2 Langt chassis 8 4 TRÆK/CHASSISHØJDE/AKSELAFSTAND (dimensioner i dm) Langt chassis Langt chassis 6 2 radt-gr 48 48 48 Langt chassis 6 4 Langt chassis 8 2 radt-ar radt-gr.5 RAPDT-GR Langt chassis.5.5.5 62 RADDT-GR RADDT-G2

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid - serien løfter grøn effektivitet til et niveau, der rækker langt ud over Euro 6-kravene. Det er markedets mest brændstofeffektive

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

Stabilitet hele vejen rundt

Stabilitet hele vejen rundt Stabilitet hele vejen rundt Intelligent stabilitet - hele vejen rundt Maksimalt udbytte af din kraninvestering En lastbilmonteret kran er en stor investering, og jo mere du kan bruge den til, jo bedre

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed Arbejdsstole VELA

Læs mere

Kraftfuld - med fantastisk udsyn!

Kraftfuld - med fantastisk udsyn! dantruck 3000 serien - gas- og dieseltruck Kraftfuld - med fantastisk udsyn! Raising your business 2 3 Tung erfaring DanTruck A/S har i mere end et halvt århundrede udviklet og produceret mellemtunge industrigaffeltruck

Læs mere

UDKAST. Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej

UDKAST. Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej 28. juni 213 I medfør af 43, stk. 10 og 118, stk. 7, i færdselsloven, jf. lovbekendtgørelse nr. 1055 af 9. november 2012, som ændret ved lov

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel.

Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Kravspecifikation til 1 stk. skraldebil med to-kammer kasse, chassisdel. Anvendelsesområde: - Husstandsindsamling af genanvendelige materialer Størrelse og antal lastbiler: - 6X2/4-1. stk. til indsamling

Læs mere

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs

MULTILIFT XR Light serie af kroghejs MULTILIFT XR Light serie af kroghejs Maksimer din alsidighed www.hiab.com 1 Maksimeret alsidighed EN BRED RÆKKE FORSKELLIGE CONTAINERE GIVER DIG MULIGHED FOR EN ALSIDIG BRUG AF LASTBILEN. CONTAINERNE

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk

Ergonomiske stole. Til aktivitet, træning, arbejde og pleje. www.vela.dk www.vela.dk Ergonomiske stole Til aktivitet, træning, arbejde og pleje Stole fra VELA giver personer med funktionsnedsættelse mulighed for at bevare aktivitet, deltagelse og uafhængighed www.vela.dk Ergonomi

Læs mere

Ny Generation. Hyundai i10

Ny Generation. Hyundai i10 Ny Generation Hyundai i Lille bil. Store muligheder. Hos Hyundai vil vi hele tiden gøre det bedre. Og vi tror på, at nye tanker skaber nye muligheder. Ny Generation Hyundai i er skabt til at give dig masser

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle

KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle KVA Vind 6-10 10 kw Husstandsvindmølle > Høj effektivitet > Få sliddele > Minimal støj En attraktiv investering - skabt til danske forhold! KVA Vind A/S Borrisvej 10, Astrup DK-6900 Skjern Tel. (+45) 9736

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej

Bekendtgørelse om betingelser for Tempo 100-busser på motorvej BEK nr 986 af 07/08/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 24. juni 2016 Ministerium: Transportministeriet Journalnummer: Transportmin., Trafikstyrelsen, j.nr. TS20000-00019 Senere ændringer til forskriften BEK

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger.

Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. Byggeri Klarer legende let mere end 1 million iskruninger. FEIN gipsskruemaskine både med batteri og ledning. ASCT 18 M: mere end 2300 iskruninger pr. opladning! Den nye ekspert inden for gipsarbejde:

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

Kartoffellæggere fra GL-T-serien

Kartoffellæggere fra GL-T-serien Kartoffellæggere fra GL-T-serien Bugserede læggere 4-, 6- og 8-rækkers GL 34 T / GL 36 T / GL 38 T Multitalentet. Glæd dig til endnu mere fleksibilitet og flere anvendelsesmuligheder! Konkret vil det for

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

En varebil ladet med gode ideer

En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo En varebil ladet med gode ideer Doblò Cargo kommer nu på markedet i en ny og endnu bedre udgave. Det nydesignede frontparti fremhæver bilens traditionelle dyder, såsom robusthed og sikkerhed.

Læs mere

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust

Værktøjskufferter. Fleksibel og robust Værktøjskufferter Fleksibel og robust ToolCase Basic ToolCase Premium 2 raaco værktøjskufferter... fleksible og robuste Vil du holde styr på dit værktøj og samtidig sikre dig, at det er godt beskyttet

Læs mere

SAMSON SG gyllevogn - growing together SAMSON SG gyllevogn med svanehals-træk SAMSON AGROs SG gyllevogn produceres i 2 modeller: SG 23 med 2 aksler og 22,6 m³ tankvolumen samt SG 28 med 3 aksler og 27,8

Læs mere

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien

Stolelifte til lige trapper. Handicare 1000 Simplicity serien Stolelifte til lige trapper Handicare 1000 Simplicity serien Fordelene ved en Handicare stolelift til lige trapper Overvejer du at installere en stolelift, kan Handicare tilbyde dig en sikker og pålidelig

Læs mere

Service i verdensklasse

Service i verdensklasse Service i verdensklasse den nye Volvos guldkontrakt - vi lover 100% driftstid Driftstiden er afgørende for alle vognmænd. Derfor er Volvo bygget til, at kunne holde og spare dig for ubehagelige overraskelser

Læs mere

DRIVE ALIVE S I GRAND

DRIVE ALIVE S I GRAND DRIVE ALIVE GRANDIS 2 3 RUMMELIGHED Hvem har sagt, at det at have en stor familie er besværligt? Du har selvfølgelig brug for at kunne transportere den sikkert rundt ligesom du har brug for god plads

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer

C3 Sportvan. Prisliste og tekniske specifikationer C3 Sportvan Prisliste og tekniske specifikationer Sidst opdateret 1. februar 2016 Side 2 ud af 5 TEKNISKE SPECIFIKATIONER MOTOR PureTech 68 PureTech 68 PureTech 82 BlueHDi 100 S&S (Euro5) S&S Cylindervolumen

Læs mere

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER.

REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. REN KRAFT. GRANULAT OPVASKEMASKINER TIL PROFESSIONELLE KØKKENER. 1 2 EN SKARP HJERNE FIK EN GENIAL IDÉ. Vores historie begyndte i 70 erne, da den første patentansøgning blev indleveret. Året efter var

Læs mere

FARMALL C HK NOM. EFFEKT

FARMALL C HK NOM. EFFEKT FARMALL C 56-75 HK NOM. EFFEKT BLIV KLAR MED CASE IH. Mere end 160 års erfaring indenfor landbruget har givet os et klart billede af landmændenes behov og deres store betydning, når det gælder om at brødføde

Læs mere

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering

Agility 50. Pris: 9.995 ekskl. levering Agility 50 4-takts Pris: 9.995 ekskl. levering Halogenforlygte Klare blinklysglas El- og kickstart Med en stærk 4-taktsmotor, et lavt benzinforbrug og stor driftmæssig stabilitet kombineret med en konkurrencedygtig

Læs mere

Beskyt miljøet og bundlinjen

Beskyt miljøet og bundlinjen 23042012_WORKsmart_ECO_bro_DK WORKsmart -Eco Beskyt miljøet og bundlinjen www.tomtom.com/business Let s drive business Indhold 2 Hvor miljøvenlig er virksomheden? 3 Optimer udnyttelsen af køretøjerne for

Læs mere

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på:

Mono EZstrip Family. Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Mono EZstrip Family Unik (MIP) Maintenance In Place! Videoer på EZstrip pumper og Muncher på: Fordele med EZstrip Family Maintenance In Place Hurtig og enkel udskiftning af de vigtige sliddele uden brug

Læs mere

med volvo i førersædet

med volvo i førersædet med volvo i førersædet Volvo trucks services w a t c h t h e t v s e r i e s v o l v o t r u c k s. d k / r e a l i t y r o a d Dynafleet - fuld kontrol over din lastvognsflåde Viden er kernen i enhver

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

P L A D S T I L M O B I L I T E T

P L A D S T I L M O B I L I T E T P L A D S T I L M O B I L I T E T V E L A B L U E S E R U D V I K L E T M E D B R U G E R E N I F O K U S VELAs el-kørestole findes i mange varianter for at dække den enkelte brugers behov, hvad enten

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk

Hospitalsstole. Ergonomiske stole til en effektiv hverdag. www.vela-medical.dk www.vela-medical.dk Hospitalsstole Ergonomiske stole til en effektiv hverdag VELA Jive har multiindstillelige armlæn, som sikrer optimal arbejdsstilling under operationer www.vela-medical.dk Ergonomi,

Læs mere

Gaffeltruck 5FG/5FD serien

Gaffeltruck 5FG/5FD serien Motordreven gaffeltruck 5,0-8,0 tons Gaffeltruck 5FG/5FD serien www.toyota-forklifts.dk MATERIAL HANDLING stronger together STABILITET OG YDEEVNE Toyota præsenterer her en avanceret trucktype til et marked,

Læs mere

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer

Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer Når du tænker på elevatorer til dit projekt. Tænk Stepless! Platformselevatorer til offentlige og private bygninger samt private hjem. Platformselevatorer Stepless platformselevatorer er mere simple, har

Læs mere

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs.

Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. Keep it MINI. MINI Original tilbehør. Til MINI 3- og 5 dørs. HIT THE ROAD WITH STYLE. 17 KOMPLETTE SOMMERHJUL. Frit valg mellem Cosmos Spoke i sølv eller sort og Tentacle Spoke i sølv. 14 995 kr 18 KOMPLETTE

Læs mere

Honda Civic 5d. Tilbehør

Honda Civic 5d. Tilbehør Honda Civic 5d Tilbehør Elegant Interiør Klæd dig og din Honda Civic på til en aften i byen. Hondas originaltilbehør, der fremhæver det sporty Skræddersy din drømmebil look, kommer helt sikkert til at

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs

Originalt tilbehør. Civic. 5-dørs Originalt tilbehør Civic 5-dørs 02 03 Alle elsker en visionær - en som tør tænke anderledes, og som tør gøre tingene på en anden måde. Kast dig ud i det,og gør din drøm til virkelighed. Forestil dig, hvordan

Læs mere

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER

FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI TOHJULEDE TRAKTORER FERRARI SERIE 300 & SERIE 500 2 FERRARI SERIE 300 tohjulede traktorer. En FERRARI maskine er udviklet med et mål for øje, at lave en maskine til kunden. Derfor er det et kendetegn

Læs mere

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER

SEDEO SÆDER OG POSITIONERING. Vi sætter NYE STANDARDER 1 SEDEO SÆDER OG POSITIONERING Vi sætter NYE STANDARDER 2 3 Sedeo... Vi tror på, at det at sidde ergonomisk er grundlæggende for en optimal mobilitetsløsning. At sidde godt er af natur meget personligt.

Læs mere

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde

River med 2 rotorer. Side- og midterskårsriver. Powered by Kongskilde River med 2 rotorer Side- og midterskårsriver Powered by Kongskilde Midterskårsriver - 3-punktsophængt R 655 DS en 3-punktsophængt midterskårsrive. Artikuleret ophæng (3-punktsophæng). Bevægeligt rotorophæng

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR

Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Der findes en Vector til enhver opgave. VECTOR Eksport Eksport og distribution Intercity Der findes en Vector til enhver opgave. Levering af friske og frosne varer fra "gård til gaffel" er en kompliceret

Læs mere

Fremtidens bilteknologier

Fremtidens bilteknologier Fremtidens bilteknologier Baggrund og formål Internationale ønsker om reduktion af energiforbrug og emissioner i transportsektoren har medført skærpede krav og fokus på de tekniske muligheder for at indfri

Læs mere

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side.

perfekt forenet For dem som foretrækker et endnu mere råt look, kan tilkøbes OPC Appearance Pakke (ekstraudstyr) vist på modsatte side. Opel Astra OPC Stabilitet og dynamik perfekt forenet Den ny Opel Astra OPC er den ultimative Astra og en ægte fuldblodssportsvogn. Opel Astra OPC har en to-liters turbomotor med 280 hk, der leverer et

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner

MINI TIPVOGN C08. YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm. Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner MINI TIPVOGN C08 Motor Nettoeffekt Driftsvægt Dimensioner YANMAR LN 100 AE 10 HP 560 kg 2150 x 810 x 1336 mm KOMPRIMERING Den samlede bredde er reduceret, og med små drejecirkler, som let kommer gennem

Læs mere

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer

Volvo 7900 Hybrid. Bedre rentabilitet for grønnere byer Volvo 7900 Hybrid Bedre rentabilitet for grønnere byer Med Volvo 7900 Hybrid-serien har vi hævet energiudnyttelsen og sænket udledningen til et niveau, der er langt under lovkravene. Det er markedets mest

Læs mere

Originalt tilbehør fra Honda FR-V

Originalt tilbehør fra Honda FR-V Originalt tilbehør fra Honda FR-V Skræddersy dine drømme Med sit rummelige og sporty design kombinerer Honda FR-V dynamik med intelligent komfort og bekvemmelighed. Dette er en meget nyskabende og alsidig

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne

Nilfisk-ALTO POSEIDON 5 HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Nilfisk-ALTO POSEIDON HELT KOMPROMISLØS Effektiv koldtvandsrenser med stor ydeevne Ny POSEIDON -serie førsteklasses højtryksrenser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten Med mere end 0 års

Læs mere

m e n n e s k e i h j e m m e t o g

m e n n e s k e i h j e m m e t o g P L A D S T I L l i v s k v a l i t e t D e s i g n e t t i l d e t a k t i v e m e n n e s k e i h j e m m e t o g p å a r b e j d s p l a d s e n VELA Tango-serien er designet til aktive mennesker til

Læs mere

ODEN det komplette allroundpresseprogram

ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN det komplette allroundpresseprogram ODEN et komplet allroundpresseprogram ODEN er AP&T s komplette program af allroundpressere til presseoperationer af enkle træk, stansning, prægning, bukning og

Læs mere

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted

Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted EFTERÅRSTILBUD Værkstedstilbud fra dit Volvo-værksted Et ekstra øje på vejen Volvo FH har flere brancheledende sikkerhedssystemer som mindsker risikoen for ulykker. Automatisk opbremsning nu standard på

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Elite. Allround Standard

Elite. Allround Standard Elite Allround Standard Mustang byder på gennemførte løsninger fra Mustang hestetrailer er konstrueret til komfortabel og sikker transport under alle forhold. Der ligger mange beregninger og forsøg med

Læs mere

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Dobbelt rotorrive til side- og centerskår Alle oplysninger online 97+027.07.0813 Dobbelt rotorrive til enhver anvendelse PÖTTINGER tilbyder nu en bred palette af nye dobbelte rotorriver

Læs mere

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes!

Forlængelsesbånd. SC-/TC-Serien. Skånsom opbevaring høst succes! Forlængelsesbånd fra SC-/TC-Serien Skånsom opbevaring høst succes! Større udbytte: Grimme indlagringsteknikken! Innovative ideer og et stort antal på høj ydelseskraft, robusthed samt tekniske nyheder udmærker

Læs mere

Brugervejledning Fun2Go

Brugervejledning Fun2Go Brugervejledning Fun2Go Jørn Iversen Rødekro ApS Hydevadvej 48 DK-6230 Rødekro Tlf: +45 74 66 92 42 iversen@ji.dk www.ji.dk Indholdsfortegnelse Bemærk Introduktion Tekniske data Inden første cykeltur Tilpasning

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE

GrindLazer. Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Ophakningssystemer GRINDLAZER-FORDELE Teknologien InstaCut System omfatter et til- eller frakoblingssystem af fræserne, mens anlægget bevæges. Det gør dig i stand til at hæve fræserne i forbindelse med

Læs mere

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe

Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe Væghængt hybrid varmepumpe Spar på energien med den intelligente hybrid jord- eller luft/vand-varmepumpe geotherm Hybrid varmepumpesystem - den effektive partner til din Vaillant gaskedel Energibesparende

Læs mere

10 gode råd om færdsel

10 gode råd om færdsel 10 gode råd om færdsel 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Træn skolevejen med jeres barn både før og efter skolestart Vælg den skolevej der er sikrest ikke kortest Opstil få og enkle regler for færdsel i trafikken Lær

Læs mere

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ

SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ W W W. I V E C O. c o m SKRÆDDERSYET SERVICE TIL DIT KØRETØJ www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS 100% fordele, 100% Iveco Kære Iveco kunde,

Læs mere

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST!

ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! TILBEHØR ORIGINALT TILBEHØR PASSER BEDST! Hyundai s originale tilbehør er udviklet og specielt designet til netop din Hyundai. Med originalt tilbehør har du mulighed for at sætte dit personlige præg på

Læs mere

Hyundai i30 tilbehør

Hyundai i30 tilbehør Hyundai i30 tilbehør Originalt tilbehør til Hyundai i30 Her i brochuren finder du et udsnit af originalt tilbehør til Hyundai i30. Selvom bilen fra fabrikken har et godt udstyrsniveau, kan du hurtigt sætte

Læs mere

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør

APRIL 2014 VOLVOCARS.DK. tilbehør APRIL 2014 VOLVOCARS.DK tilbehør MERE SJOV PÅ BAGSÆDET MED RSE MULTIMEDIE SYSTEM. Din Volvo inspirerer til lange køreture. For at gøre disse mere behagelige for alle i bilen, har vi skabt RSE-systemet.

Læs mere

Honda all Terrain VeHicles HONDA

Honda all Terrain VeHicles HONDA Honda All Terrain Vehicles Honda var først med ATV kørekøjer, i begyndelsen med tre hjul. Senere blev de af sikkerhedsgrunde firehjulede, i Honda terminologi benævnes de TRX og Honda har gennem årene udviklet

Læs mere

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK APV ARBEJDETSTEKNIK ARBEJDSTEKNIK Medarbejdere skal have modtaget en god og fyldestgørende instruktion i, hvordan de løfter og håndtere varer ifm. deres arbejdsopgaver. Det er købmandens pligt at sørge

Læs mere

NYHED. Invacare Zephyr

NYHED. Invacare Zephyr Invacare Zephyr Nyd en behagelig køretur! Komfortabel, sikker og stille. Den nye el-kørestol fra Invacare nærmest svæver hen over hvilket som helst terræn. El-kørestolen Invacare Zephyr har en helt unik

Læs mere

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne

ALTO NEPTUNE 5 & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne & 7 - HELT KOMPROMISLØS Effektive hedtvandsrensere med høj ydeevne NEPTUNE & 7 3 Hvis man har en rengøringsopgave, der kræver stor ydeevne, effektivitet og driftssikkerhed, er svaret. & 7 TIL DE MEST KRÆVENDE

Læs mere