NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75"

Transkript

1 NEW HOLLAND T4 POWERSTAR T4.55 I T4.65 I T4.75

2 2 3 DEN MEST KOMFORTABLE ARBEJDSPLADS ENDNU STØRRE ARBEJDSGLÆDE. DEN OPDATEREDE T4 POWERSTAR SERIE. Den opgraderede T4 PowerStar Serie med tre modeller er udviklet for at skabe helt nye standarder for komforten under arbejdet. Med 55 til 75 hk til rådighed, vil selv den mest krævende landmand kunne læne sig tilbage og slappe af i denne gennemførte New Holland traktor. Med fuld overholdelse af de krævende Tier 4B miljøregulativer kan du spare brændstof og forbedre præstationen med effektive Common Rail motorer. Fra sit karakteristiske design til den hurtigt reagerende præstation er T4 PowerStar et vigtigt medlem af din landbrugsfamilie. ABSOLUT KØREGLÆDE De lange dage vil flyve afsted i deluxe VisionView kabinen, som er bygget op omkring føreren for maksimal produktivitet. Hvordan? Udviklet i den virtuelle verden, men baseret på omfattende kontakt og feedback fra en lang række kunder, tilbyder kabinen ergonomisk komfort til enhver fører og har sat helt nye standarder indenfor branchen i dette segment. Avanceret air condition system og instruktørsæde i fuld størrelse betyder, at T4 PowerStar har hævet niveauet for førerkomfort betydeligt. Sikker køreglæde. EFFEKT OG PRODUKTIVITET Søger du en traktor, som giver dig fremragende produktivitet i en kompakt pakke? Så er T4 PowerStar det perfekte valg. Avancerede Common Rail motorer sørger for hurtigt reagerende præstation og forbedret brændstofeffektivitet. Seriens flade effektkurve ligger mellem 1900 og 2100 omdr/min. for konstant effekt under krævende opgaver. Et enestående hk-til-vægt forhold på blot 30,4 kg/hk, forbedrer brændstoføkonomien yderligere. Den hurtigtarbejdende, fuldt integrerede frontlæsser udfører læsseropgaverne endnu mere effektivt, især kombineret med hydraulisk Powershuttle. Sikker præstation.

3 LAVERE DRIFTSOMKOSTNINGER New Holland har fokus på at øge din indtjening ved at sænke dine driftsomkostninger. Med de nye Common Rail motorer reduceres dit brændstofforbrug med op til 13%, sammenlignet med tidligere modeller. Partikelkatalysatoren for overholdelse af Tier 4B standarden kræver meget lidt vedligeholdelse og skal ikke regenereres. De endnu længere serviceintervaller på 600 timer og den ukomplicerede daglige kontrol ved hjælp af helstøbt motorhjelm og servicepunkter, som er tilgængelige fra jorden, gør det utroligt let at holde din traktor i førsteklasses stand. MAKSIMAL ALSIDIGHED Ikke to landbrug er ens, så den nye T4 PowerStar er udviklet og designet til at sikre brugeren den optimale alsidighed. Med maksimal præstation i marken og på gården, og lige så ubesværet under udførsel af specielle læsser- eller PTO-opgaver eller ved transport på landevejen. Denne fleksible universaltraktor er også den perfekte løsning til kommuner og golfbaner. Sikker alsidighed. PRÆCIST, SOM DER STÅR PÅ MOTORHJELMEN T4 PowerStar traktorens præstation er ingen hemmelighed. Hvordan det? Meget enkelt det står på motorhjelmen. De første to cifre T4 henviser til traktorkategorien og de efterfølgende to, f.eks. 75, oplyser den maksimale motoreffekt. Hvad betyder det for dig? Du kan købe din T4 PowerStar traktor i tryg forvisning om, at dens præstation lever præcist op til dine ønsker og behov. New Holland er anerkendt som førende indenfor segmentet under 100 hk, tænk blot på 4630 traktoren for at nævne et eksempel. Disse populære maskiner var kendt for deres effektivitet, præstation og pålidelighed præcist som det nu er tilfældet for T4 PowerStar. Stol på New Holland, når det gælder ultimativ produktivitet og sikkerhed.

4 4 5 FØRERKABINE TRÆD IND, SLAP AF OG NYD KØRSLEN Ergonomisk design. Absolut komfort. Branchens førerende arbejdsplads. En kombination, som giver den optimale køreoplevelse. Deluxe VisionView kabinen er udviklet ved hjælp af de mest avancerede virtual reality teknikker. Resultatet? En skræddersyet kabine, bygget op omkring føreren for maksimal tilpasning.

5 VELKOMMEN OMBORD Den brede, oplukkelige dør sikrer let indtræden, og den komfortable betjening understreges med det helt flade gulv og ophængte pedaler, som er placeret sammen for at mindske træthed under de lange arbejdsdage. Bemærk det helt justerbare rat, som kan indstilles præcist efter dine behov. Du kan beholde hatten på takket være den fremragende loftshøjde med ny placering af air-condition enheden. Læn dig blot tilbage i sædet, slap af og nyd udsigten i deluxe VisionView panoramakabinen med perfekt udsyn til alle redskaber, uanset deres dimensioner. SIDDER DU GODT? Vælg Deluxe luftaffjedret sæde med fuldt integreret armlæn for optimal komfort. Til førere, som hyppigt arbejder med bagmonterede redskaber, er der mulighed for 15 drejevinkel for at hindre ømhed i nakken under de lange dage i marken. Instruktørsæde i fuld størrelse med sikkerhedssele betyder, at to voksne ubesværet kan nyde T4 PowerStar sammen. NYD DEN HJEMLIGE KOMFORT En let betjent radio er tilgængelig på alle modeller i serien. Vælg din favoritstation under kørslen med de store, forstærkede knapper. For musikelskere er et ekstra MP3-stik med separat holder, også til rådighed. En bekvem knage til frakken er også til rådighed, så alt holdes pænt på plads. KONTROLLER KLIMAET I DIN KABINE. AVANCERET COOL TEKNOLOGI. Air-condition systemet har dobbeltzoneteknologi for at sikre optimal præstation på alle årstider. Individuel placering af op til 10 dyser styrer luftflowet for ultimativ komfort til hele kroppen, eller i tilfælde af ekstreme temperaturer, lynhurtig afrimning af forruden. Betjeningsfunktionerne, monteret i B-stolpen, falder naturligt i hånden og kan let og intuitivt justeres under kørslen. MAKSIMAL BELYSNING, OGSÅ OM NATTEN En komplet belysningspakke er monteret på alle modeller som standard. Lygterne kan indstilles efter de forskellige opgaver, og giver en bred spredning for komplet belysning, også om natten. Et separat kontaktpanel i B-stolpen giver let betjening af lygterne. ROPS VERSION Alle modeller er tilgængelige i ROPS version, hvor styrtbøjlen kan foldes ned bagud. Sikkerheden kan øges yderligere under læsseropgaver med FOPS sikkerheds-soltag. Udover de specifikt fremstillede komponenter, vil føreren stadig kunne glæde sig over samme flade gulv og ergonomiske betjeningsfunktioner, som på modeller med førerkabine.

6 6 7 KONTROLFUNKTIONER DESIGNET I DEN VIRTUELLE VERDEN, PERFEKT I DEN VIRKELIGE T4 PowerStar betjeningsfunktionerne er placeret med optimal præcision for den mest ergonomiske anvendelse. Fremstillet ved hjælp af de mest avancerede computerprogrammer til brug for førere af enhver størrelser, indeholder den ergonomiske Command Arc konsol til højre for føreren, de mest anvendte kontrolfunktioner for øget komfort og produktivitet, og gør op med tidligere førerkabiners dårlige arbejdsstillinger. MONITORER ER VELKOMNE En presserbjælke, med fuldt justerbare positionsindstillinger, kan installeres for monitorer og kontrolbokse, perfekt til presseropgaver. Kontrolfunktionerne er placeret lige indenfor førerens naturlige synsfelt for ekstra sikkerhed.

7 DESIGNET OMKRING DIG, DESIGNET AF DIG INFORMATION VED ET HURTIGT BLIK FINGERSPIDS LÆSSERKONTROL

8 8 9 MOTOR RENE, STÆRKE MOTORER Hele T4 PowerStar Serien er monteret med 3,4 liter Common Rail F5C motorer, udviklet af FPT Industrial, som overholder de høje Tier 4B miljøregulativer. Den avancerede Common Rail teknologi sikrer optimal brændstoftilførsel for optimal reaktion og har reduceret brændstofforbruget med op til 13%. Denne utroligt lydsvage motor udvikler op til 75 hk og op til 310 Nm moment for sikker produktivitet og førerkomfort. Den flade momentkurve mellem omdr/min. bevarer den maksimale præstation i længere tid. Dertil kommer et hk-til-vægt forhold på kun 30,4 kg/hk, som gør T4 PowerStar til din perfekte landbrugspartner. Hele serien anvender partikelkatalysator (PM Cat) for overholdelse af Tier 4B, hvilket kræver minimal vedligeholdelse og ingen regeneration. Dette øger effektiviteten yderligere. Bæredygtig Effektiv Teknologi PM CAT: EFFEKTIV EMISSIONSTEKNOLOGI For at kunne overholde de endnu højere Tier 4B miljøregulativer, er der anvendt PM Cat teknologi. I korte træk er PM Cat et partikelfilter, som er monteret i udstødningssystemet under en diesel-oxidations katalysator. Partikeludslip, eller sod, i udstødningsgassen passerer gennem PM Cat og brændes af, når det rører væggene. Dette filter blokeres aldrig på grund af udstødningsgassernes hastighed. Dette system, er det mest ukomplicerede på markedet, og kræver ingen indgriben fra føreren eller tidskrævende regeneration. Med New Holland opnår du enkle løsninger, som er en hjælp for både dig og miljøet.

9 COMMON RAIL. SUND FORNUFT. Hurtigere reagerende traktorer. Lavere brændstofomkostninger. Det er resultatet af Common Rail teknologien. Eftersom din T4 PowerStar modtager præcist den mængde brændstof, den har brug for, bevares den maksimale effekt nu mellem omdr/ min. For øget arbejdsfleksibilitet. Den forbedrede brændstofproces giver mere effektive motorer, som hurtigere er i stand til at reagere på dine behov. Common Rail er sund fornuft. Timer % LÆNGERE T4 Konkurrerende PowerStar Tier 3 LANGE SERVICEINTERVALLER Avanceret ingeniørdesign betyder mindre vedligeholdelse. T4 PowerStar serviceintervallerne, som allerede er førende i branchen, er nu yderligere udvidet med 20% til 600 timer, hvilket gør dem 100% længere end konkurrenternes. Vælg New Holland for at spare penge, værkstedstid og for at beskytte miljøet. Brændstofforbrug (%) -13% BRÆNDSTOF Ny T4 PowerStar T4 PowerStar Tier 3 REDUCERING AF BRÆNDSTOFFORBRUGET MED 13% Indførsel af Common Rail og PM Cat teknologi har reduceret T4 PowerStar brændstofforbruget med op til 13%. Ved hjælp af den utrolig præcise brændstoftilførsel, er forbruget blevet optimeret sammenlignet med de eksisterende T4 PowerStar modeller. MOTORER, UDVIKLET AF FPT INDUSTRIAL New Holland arbejder ikke alene, når det gælder Tier 4 teknologi, men kan trække på erfaringerne fra søsterselskabet: FPT Industrial. Pionerer: Fiat opfandt Common Rail teknologien i 1980 erne og introducerede den på markedet i 1997 på Alfa Romeo 156. Fiat var de første, som introducerede teknologien indenfor landbrugsmaskiner på TS-A traktoren. Gennemført innovation. Renere: Fiat S.p.A har gennem de seneste 5 år i træk haft det laveste antal CO 2 udledninger blandt alle bilfabrikanter i Europa. Gennemført miljøvenlighed. Gennemtestet: FPT Industrial har allerede produceret over F5C motorer i løbet af de seneste fem år. Gennemført pålidelighed.

10 10 11 TRANSMISSION OG AKSLER VÆLG DEN TRANSMISSION, SOM PASSER DIG BEDST New Holland ved, at alle landmænd har forskellige behov, og at intelligente nyskabelser også betyder afprøvede og testede løsninger for at forbedre effektiviteten. Derfor betyder et udvalg af transmissioner at du altid vil være i stand til at finde den perfekte løsning for dine opgaver. 12x12 Transmission 38.7 C B A Bak km/t. Frem SYNCHRO SHUTTLE TRANSMISSION 12x12 Synchro Shuttle, tilgængelig i hele serien, tilbyder fire gear i arbejdsområdet perfekt til finindstilling af kørehastigheden i henhold til de forskellige redskaber. Transmissionen indeholder et solidt mekanisk vendegear for præcise retningsskift. HYDRAULISK POWERSHUTTLE TRANSMISSION 12x12 transmission er tilgængelig som hydraulisk Powershuttle. Vendegearet er ergonomisk placeret på ratstammen for let fingerspidsbetjening. Du kan aktivere vendefunktionen, mens du holder på rattet perfekt for øget sikkerhed og højere produktivitet under præcise læsseropgaver.

11 SUPERSIKKER MEKANISK PARKERINGSLÅS* Hvis du arbejder i meget skrånende terræn, vil den mekaniske parkeringslås give dig ekstra tryghed. Systemet tilkobles mekanisk via en separat funktion på områdehåndtaget, som låser gearene mekanisk for at undgå selv det mindske ryk frem eller tilbage, når der holdes på en skråning. Dette er især en fordel ved bugsering af tungt lastede vogne. * Tilgængelig januar 2015 HVOR LANGSOMT HAR DU BRUG FOR AT KØRE? 12x12 Synchro Shuttle og 12x12 hydraulisk Powershuttle transmissionerne kan yderligere forbedres ved montering af krybegear, som giver ekstra fire eller otte gear for at sikre hastigheder helt ned til 0,108 km/t. Det giver dig mulighed for ubesværet håndtering af specialopgaver, som f.eks. manuel såning og høst af grøntsager. AKSLER, SOM PASSER TIL DINE BEHOV Hele T4 PowerStar Serien kan monteres med enten to- eller firehjulstræk, afhængig af hvad der passer bedst til dine individuelle behov. Arbejder man under krævende forhold eller har brug for ekstra bremsekraft, er firehjulstræk det naturlige valg med automatisk tilkobling af servobremsning på 40 km/t. modellerne. Firehjulstræk tilkobles ubesværet med en fingerspidskontakt placeret i Command Arc funktionen.

12 12 13 FRONTLÆSSER SPECIALDESIGNET TIL MAKSIMAL PRODUKTIVITET New Holland ved at noget der er integreret er langt bedre end noget der er eftermonteret. Det er derfor at T4 PowerStar blev designet med frontlæssere i tankerne. T4 PowerStar er fuld kompatibel med New Holland 500TL og 700TL Serien af frontlæssere: Den perfekte produktivitetskombination. Med en liftkapacitet fra 1754 kg til 2000 kg og en løftehøjde op til 3,4 m. vil du være i stand til at finde den perfekte frontlæsser til enhver opgave. LAV MONTERING FOR FORBEDRET UDSYN Læsserens lave monteringsbeslag sikrer fremragende udsyn både for og bag, uanset om læsseren er monteret eller ej. Desuden har de lave monteringspunkter sænket traktorens generelle tyngdepunkt, hvilket sikrer forbedret stabilitet under tung transport i helt hævet position. Modeller 520TL 720TL Max. løftehøjde (m) 3,4 3,4 Max. løftekapacitet (kg) T4.55 O T4.65 O T4.75 O Anbefalet O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig HURTIGT PÅ, HURTIGT AF Ved hjælp af lynkoblinger sker montering af redskaber hurtigt og let. En enkelt kobling giver sikker fastgøring af redskabet, så der bruges længere tid i marken og mindre tid på gården. Har du altid brug for din læsser? Reducer dine driftsomkostninger ved at afmontere den, når den ikke skal bruges den har endda sine egne, integrerede støtteben for sikker opbevaring.

13 HVAD SER DU, HVIS DU KIGGER OPAD? Din læsser naturligvis! deluxe VisionView high visibility taglemmen er designet til at give dig det perfekte udsyn til din læsser i fuld højde. Kombineret med den utroligt slanke tagramme, får du det bedste udsyn i denne klasse til skovlen fra jordhøjde til fuld løftehøjde, mens du sidder behageligt i førersædet. På varme dage kan taglemmen åbnes helt for ekstra ventilation. Får du solen i øjnene? Så trækker du bare den integrerede solskærm for, så du sidder i skygge for den skarpe sol. FOPS: FOR EKSTRA SIKKERHED Både modeller med førerkabine og ROPS-styrtbøjle, kan monteres med FOPS-beskyttelse som standard for ekstra sikkerhed mod nedfaldende grene eller andre genstande.

14 14 15 PTO & HYDRAULIK SKRÆDDERSYET HYDRAULIK 48 l/min. hydrauliksystemet på T4 PowerStar er præcisionsudviklet for at sikre, at det opfylder dine individuelle behov for perfektion. En separat styrepumpe, designet med fokus på frontlæssere, sikrer at styrepræcisionen bevares uden at hastigheden forringes under læsseropgaver. En foraksel, som er kompatibel med andre frontmonterede specialredskaber, er tilgængelig. Den bevarer den maksimale styrke og er perfekt til en lang række kommunale opgaver. LIFT-O-MATIC PLUS SYSTEM. HASTIGHED OG PRÆCISION. Lift-O-Matic Plus systemet er perfekt, hvis man hyppigt arbejder med bagmonterede redskaber, som konstant skal hæves og tilkobles igen for enden af rækkerne. Systemet kan betjenes på to måder: 1. Træk håndtaget helt tilbage eller skub det helt frem for utrolig hurtig hæve- eller sænkefunktion til en forvalgt position. 2. Tryk eller træk håndtaget og slip det derefter. På denne måde standses redskabet præcist i den ønskede position. MIDTERMONTERET FJERNVENTIL MED MULIGHED FOR EN TREDJE VENTIL T4 PowerStar Serien kan monteres med to mekaniske midtermonterede fjernventiler til betjening af centermonterede redskaber eller en læsser. De styres ved hjælp af en ergonomisk, fuldt integreret joystick i førerkabinen. Der er nu mulighed for en tredie funktionsknap, perfekt til betjening af ballegreb eller foderskovle.

15 STÆRK OG EFFEKTIV Målt ved kugleender har liften en maksimal løftekapacitet på op til 2760 kg, når traktoren er udstyret med ekstra løftecylinder, som er ekstraudstyr. Det stærke design betyder, at selv de tungeste redskaber kan løftes uden besvær. MEKANISKE FJERNVENTILER Op til tre fjernventiler kan specificeres så de passer til enhver opgave. Med montering af diverter kan der tilkobles op til otte koblinger. Ventilerne tilkobles med de separate håndtag i Command Arc, og har følgende tre positioner: flydestilling-neutral-udskudt for hurtig og præcist valg. EFFEKTIV PTO-BETJENING MED ECO INDSTILLING Standard PTO-omdrejninger er sænket til 1900 omdr/min. for reduceret brændstofforbrug og mere lydsvag betjening. Et ergonomisk håndtag, placeret i Common Arc, bruges til at vælge de ønskede PTO-omdrejninger. Brændstofbesparende 540ECO PTO-omdr. er også til rådighed, og sikrer imponerende brændstofbesparelser ved hjælp af reducerede motoromdr. på kun 1592 omdr/min.

16 16 17 SERVICE OG EFTERMARKED 360 : T4 POWERSTAR T4 PowerStar er designet så de kun kræver utrolig let daglig vedligeholdelse. Der er let adgang til alle servicepunkter fra jorden og med de meget lange serviceintervaller vil disse traktorer tilbringe mere tid i deres naturlige omgivelser, præcist som du har brug for! Motorens luftfilter er let at kontrollere, rengøre eller udskifte uden brug af værktøj. hydraulikolie uden at åbne motorhjelmen for hurtig kontrol og let service. motorhjelm kan lukkes helt op for let serviceadgang. rengøring af kabinens luftfiler ved blot at afmontere det fra den let tilgængelige skærmmonterede position. let ud for enkel og effektiv rengøring. 90 liters brændstoftank fra jordhøjde. GUIDANCE: FOR PRÆCISIONSBESTEMT PLANTEAVL EZ-Guide 250 er løsningen på dit krav til præcisionslandbrug. Monteret med forbedret, højopløseligt display, kan begge modeller også bruge en ekstra GPS-modtager til opgaver som f.eks. gødningsspredning, endnu hurtigere og mere præcist takket være række-styringsfunktionen. Systemet er let at opsætte og betjene, og data kan let overføres til en PC med et USB-stick. FORHANDLERMONTERET EKSTRAUDSTYR Et omfattende udvalg af godkendt ekstraudstyr til optimering af maskinens præstation under alle forhold kan leveres og monteres af din lokale forhandler.

17 SKRÆDDERSYET EFTER DINE BEHOV CNH Industrial Capital, New Hollands finansieringsselskab, er veletableret og højt respekteret indenfor landbrugssektoren, og står til din rådighed med skræd der syet råd giv ning og finansieringsløs nin ger. Med CNH Industrial Capital følger den omfattende tryghed, som opstår gennem samarbejde med et professionelt finansieringsselskab, der er specialist i landbrug. UDDANNET TIL AT YDE DIG OPTIMAL SUPPORT New Holland forhandlerens professionelle, tekniske specialister modtager regelmæssig træning og opdatering - både gennem on-line kurser og gennem intensiv under vis ning på tekniske skoler. Dette sikrer, at din forhandler altid har den specifikke viden, som de nyeste og mest avancerede New Holland produkter kræver. NEW HOLLAND APPS ibrochure NH Weather NH News Farm Genius PLM Calculator PLM Academy Oplev New Holland Hvad Appen! Scan her for at downloade Appen NEW HOLLAND STYLE Skal New Holland være en fast del af din hverdag? Du kan bladre gennem det store udvalg på Der er en lang række tilbud til din rådighed, bl.a. slidstærkt arbejdstøj, et stort udvalg af skalamodeller og meget, meget mere.

18 18 19 SPECIFIKATIONER POWERSTAR SERIEN MODELLER T4.55 T4.65 T4.75 Motor* F5C F5C F5C Antal cylindre / Indsugning / Ventiler / Miljøgodkendelse Tier-Stage 4 / T / 2 / 4B-4 4 / T / 2 / 4B-4 4 / T / 2 / 4B-4 Kapacitet (cm 3 ) Godkendt biodieselblanding B20** B20** B20** Boring og slaglængde (mm) 99 x x x110 Max. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 43/58 48/65 55/75 Nom. hk - ISO TR ECE R120 (kw/hk) 43/58 48/65 55/75 Nom. hk (omdr/min.) Max. moment ISO TR14396 (Nm) Momentstigning (%) Lodret udstødning Vandret udstødning O O O Dieseltank, kapacitet (liter) Serviceinterval (timer) Synchro Shuttle transmission (40 km/t.) O O O Antal gear (FxB) 12x12 12x12 12x12 Min. hastighed (km/t.) 0,8 0,8 0,8 Gear i 4 12 km/t. arbejdsområde Hydraulisk Powershuttle transmission (40 km/t.) Antal gear (FxB) 12x12 12x12 12x12 Min. hastighed (km/t.) 0,8 0,8 0,8 Gear i 4 12 km/t arbejdsområde Synchro Shuttle transmission [ekstraudstyr krybegear (40 km/t.)] O O O Antal gear (FxB) 20x20 20x20 20x20 Min. hastighed (km/t.) 0,1 0,1 0,1 Gear i 4 12 km/t arbejdsområde Hydraulisk Powershuttle transmission [ekstraudstyr krybegear (40 km/t.)] O O O Antal gear (FxB) 20x20 20x20 20x20 Min. hastighed (km/t.) 0,1 0,1 0,1 Gear i 4 12 km/t arbejdsområde El 12 volt generator (Amp) Batterikapacitet (CCA / Ah) Aksler 2WD foraksel O O O 4WD foraksel Styreudslag 2WD / 4WD ( ) 55 / / / 55 Fleksible forskærme Venderadius med 2WD / 4WD foraksel (mm) 3660 / / / 3815 Elektro-hydraulisk 4WD tilkobling Begrænset slip forr. differentialespærre Hydraulik Konstant oliemængde Hovedpumpeflow (l/min.) 47,5 47,5 47,5 Styre- og servicepumpeflow (Mekanisk / hydraulisk vendegear) (l/min.) 27.5 / / / 36 Mekanisk trækkontrol (MDC) Fjernventiler Type Standard / Deluxe Standard / Deluxe Standard / Deluxe Max. antal ventiler bag / diverter 3 / 1 3 / 1 3 / 1 Max. antal udtag bag Max. antal midtermont. ventiler Max. antal midtermont. udtag Midtermonteret joystick O O O Lift Liftkategori I / II I / II I / II Max. løftekapacitet ved kugleender (kg) Max. løftekapacitet gennem hele området (610 mm bag kugleender) (kg) Forberedt for frontlæsser O O O Integreret læsserjoystick O O O PTO Servo PTO-tilkobling Motoromdrejninger ved: 540 (omdr/min.) / 540E (omdr/min.) 1958 / / / 1592 Kørselsafhængig O O O Bremser Mekanisk parkeringslås (tilgængelig januar 2015) O O O Hydrauliske anhængerbremser

19 POWERSTAR SERIEN MODELLER T4.55 T4.65 T4.75 Kabine Affjedret platform med bagmont. nedfoldelig ROPS O O O Deluxe VisionView kabine med FOPS - OECD kode 10 niveau 1 Deluxe VisionView kabine, kategori - EN High visibility taglem Bagerste vinduesvisker / -vasker Deluxe luftaffjedret 15 drejesæde med sikkerhedssele Instruktørsæde med sikkerhedssele Command Arc højre konsol Justerbart rat Air-condition O O O Luftrecirkulationsfiltre O O O MP3-radio (med ekstra stik) O O O Udskydelige, brudsikre teleskopspejle O O O Skærmmonterede, udv. PTO- & liftkontrol Deluxe VisionView kabine, lydniveau - 77/311EEC (dba) Fabriksmonteret rotorblink (1 / 2) O O O Vægt Min. uden ballast / shippingvægt: 2WD foraksel med ROPS (kg) WD foraksel med ROPS (kg) WD foraksel med kabine (kg) WD foraksel med kabine (kg) WD: Max. tilladt vægt ved 30 km/t. (kg) WD: Max. tilladt vægt ved 40 km/t. (kg) Standard O Ekstraudstyr Ikke tilgængelig * Udviklet af FPT Industrial ** I henhold til gældende regler C D G F B E A MODELLER T4.55 T4.65 T4.75 Dimensioner Med bagdæk størrelse*** 340/85R28 420/85R30 480/70R30 A Max. længde fra forakselophæng til lift (mm) B Min. bredde (mm) C Højde fra midten af bagaksel til toppen af ROPS (mm) Højde fra midten af bagaksel til toppen af ROPS nedfoldet (mm) Højde fra midten af bagaksel til kabinetag (mm) D Totalhøjde til førekabinetaget (mm) E Akselafstand 2WD foraksel (mm) WD foraksel (mm) F Sporviddebredde (min. / max.) (mm) 1416 / / / 1928 G Frihøjde (afhængig af hitch eller trækkrog) (mm) *** Andre dækstørrelser til baghjul der er tilgændelige: 340/85R28, 420/85R30, 480/70R30

20 NEW HOLLAND TOP SERVICE: KUNDESUPPORT OG KUNDEINFORMATION TOP TILGÆNGELIGHED Vi er altid til din rådighed: alle ugens dage og timer! Uanset hvilke oplysninger du har brug for, uanset hvilket problem eller behov du har, skal du blot ringe til det gratis New Holland Top Service telefonnummer*. TOP HASTIGHED Ekspreslevering af dele: når og hvor du skal bruge dem! TOP PRIORITET Hurtige løsninger i sæsonen: fordi arbejdet ikke kan vente! TOP TILFREDSHED Vi sætter alt ind på at finde de løsninger, du har brug for, og holder dig informeret: indtil du er 100% tilfreds! For flere oplysninger - kontakt venligst din New Holland forhandler! * Opkaldet er gratis ved opkald fra fastnettelefon. Visse europæiske udbydere pålægger et gebyr, hvis opkaldet sker fra en mobiltelefon. Kontakt venligst dit telefonselskab for oplysninger om takster. Hvis der er problemer med at komme igennem på det gratis telefonnummer, kan du også ringe på DIN LOKALE FORHANDLER New Holland vœlger smøremidler New Holland - fabrikkerne bestræber sig hele tiden på at udvikle og forbedre maskinerne, og vi må derfor forbeholde os ret til at ændre de opgivne specifikationer uden forudgående varsel. NB: På grund af de enkelte landes specielle udstyr kan noget af udstyret på billederne afvige fra det danske. Published by New Holland Brand Communications. Bts Adv. - Printed in Italy - 10/14 - TP01 - (Turin) /DKO

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 TD5 TD5.65 I TD5.75 I TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 MAKSIMAL KOMFORT MED SUVERÆN STIL New Holland ved, at du ikke bare vil føle dig komfortabel under de lange arbejdsdage det skal også være med

Læs mere

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115

NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 NEW HOLLAND T5 T5.95 I T5.105 I T5.115 2 3 EN NY TRAKTOR GENERATION TIL FREMTIDENS FOKUSEREDE LANDMÆND MAKSIMAL ALSIDIGHED New Holland ved, at T5 traktoren vil blive brugt til en lang række forskellige

Læs mere

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115

NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 NEW HOLLAND t4 T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.105 I T4.115 2 3 Altid klar, når du er NY T4: Styrke. Kompakte dimensioner. Perfekt til dit landbrug. Den helt nye T4 Serie er designet specielt til blandede landbrug,

Læs mere

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C

KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C KOMPAKTE HJULLÆSSERE W50C I W60C I W70C I W80C 2 3 HØJ PRODUKTIVITET BYGGET PÅ ERFARING New Holland C Serien af alsidige og kompakte hjullæssere byder på et helt nyt design og er et fremragende alternativ

Læs mere

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD.

NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. NEW HOLLAND T6000 Range Command og Power Command traktorer T6050 T6070 T6080 ALSIDIG PRÆSTATION SOM STANDARD. Maksimal Alsidighed Seks-cylinder traktorer fremstillet til alsidig brug For optimal alsidighed

Læs mere

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL

NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL NEW HOLLAND 7OOTL 73OTL 74OTL 75OTL 76OTL 77OTL 2 3 NEW HOLLAND LÆSSERE TIL NEW HOLLAND TRAKTORER SPECIALDESIGNET FOR PERFEKT TILPASNING Med afsæt i kundernes ønsker og behov, er 700TL læsserserien specialudviklet

Læs mere

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven.

New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. New Holland traktorer. Blue Power specialudgaven. Blue Power. Specialudgaven. Velkommen til en verden af førsteklasses landbrugsdrift, hvor præstation og komfort har højeste prioritet. Kombineret med eksklusivt

Læs mere

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS

NEW HOLLAND BB9O9O PLUS NEW HOLLAND BB9O9O PLUS 2 3 UOVERTRUFFEN KAPACITET MED MINIMAL ANSTRENGELSE FOR FØREREN GIGANTISK UOVERTRUFFEN PRÆSTATION Den største model i den fremragende New Holland BB9000 storballepresserserie er

Læs mere

JXU SERIEN 76-106 HK

JXU SERIEN 76-106 HK JXU SERIEN 76-106 HK Optimal førerkomfort. Let adgang, et komfortabelt sæde, godt udsyn og ergonomiske betjeningsfunktioner giver optimale forhold for føreren. Designet til produktivitet. Højt moment,

Læs mere

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. Boomer 20-50 SERIEN 02 En traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra golfbaner

Læs mere

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O

NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O NEW HOLLAND T3OOO T3O1O T3O2O T3O3O T3O4O 2 3 STILREN ALSIDIGHED TIL ETHVERT BEHOV T3OOO. DEN ØKONOMISKE, KOMPAKTE LØSNING New Hollands T3000 kompakt traktorserie der er designet til at opfylde ethvert

Læs mere

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175

T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 T6 T6.12O I T6.14O I T6.15O I T6.16O I T6.155 I T6.165 I T6.175 2 3 OPTIMAL STYRKE OG EFFEKTIVITET TIL FREMTIDENS BLANDEDE LANDBRUG MAKSIMAL ALSIDIGHED Skræddersyet produktivitet er standardudstyr på den

Læs mere

Fordi din tryghed er vigtig.

Fordi din tryghed er vigtig. Fordi din tryghed er vigtig. Op til 5 år uden bekymringer, vanskeligheder og uventede udgifter. Det er Service Plus. Med Service Plus bliver både dit liv og dit arbejde lettere. Service Plus er beregnet

Læs mere

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF)

5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER. 50 til 75 hk (97/68EF) 5E SERIE 3-CYLINDREDE TRAKTORER 50 til 75 hk (97/68EF) 2 EN PARTNER FOR LIVET Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste, bare fordi du driver landbrug i mindre skala. John Deere har udviklet den

Læs mere

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder.

Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. BOOMER 20-50 SERIEN 02 SERIE 03 Én traktorserie. En lang række anvendelsesmuligheder. New Holland er traktorspecialist med modeller udviklet til landbrugsdrift, kommunale opgaver og alt derimellem. Fra

Læs mere

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive

New Holland Boomer EasyDrive. Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive New Holland Boomer EasyDrive Boomer 45D EasyDrive I Boomer 54D EasyDrive ÅRETS MASKINE 2015 2 3 Effekt & Transmission HØJERE EFFEKT, FREMRAGENDE KOMFORT OG LET BETJENING New Holland har imødekommet kundernes

Læs mere

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F

NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F NEW HOLLAND T3F T3.5OF I T3.55F I T3.65F I T3.75F 2 3 DEN NYE LETTE KOMPAKTE TRAKTOR TIL PROFESSIONELLE FRUGTAVLERE New Holland har en lang tradition for kvalitet, og vi er førende inden for produktion

Læs mere

Support og information året rundt. til New Holland kunder

Support og information året rundt. til New Holland kunder Support og information året rundt til New Holland kunder NEW HOLLAND OG DIN FORHANDLER STÅR ALTID VED DIN SIDE Målsætningen om den højeste standard for kvalitet og service er afgørende for vores succes,

Læs mere

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet.

Ny CX7-CX8. Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. Ny CX7-CX8 Alle mål er indfriet. New Holland introducerede selvkørende mejetærskere i Europa for over 60 år siden og den nyeste CX generation kan spore sine rødder tilbage

Læs mere

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien

Kompaktraktorer. Yanmar EF 200 serien Kompaktraktorer Yanmar EF 200 serien Den grønne linje Yanmar TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning Den nye TNV dieselmotor med direkte indsprøjtning har både større effekt og en særdeles effektiv forbrænding.

Læs mere

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne

5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 5G/5GH Standard serien 60 til 66 kw (80 til 90 hk) Kompakt ydeevne 2 5G/5GH serien Kompakt ydeevne har fået nyt navn: 5G Standard serien Din John Deere 5G traktor klarer opgaver inden for en bred vifte

Læs mere

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549

Din brugermanual MASSEY FERGUSON 900 http://da.yourpdfguides.com/dref/2875549 Du kan læse anbefalingerne i brugervejledningen, den tekniske guide eller i installationsguiden. Du finder svarene til alle dine spørgsmål i i brugermanualen (information, specifikationer, sikkerhedsråd,

Læs mere

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE

P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE P126 26 HP P260 26 HP P330 33 HP P400 40 HP P510 51 HP KOMPAKTE GUMMIHJULSLÆSSERE MANUFACTURED MANUFACTURED 2 PICHON 40 ÅRS ERFARING TIL DERES RÅDIGHED PICHON KNOW-HOW I mere end 40 år har PICHON været

Læs mere

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270

NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 NEW HOLLAND T7 T7.170 I T7.185 I T7.200 I T7.210 I T7.220 I T7.235 I T7.250 I T7.260 I T7.270 2 3 DINE BEHOV ÆNDRER SIG KONSTANT. T7 TILPASSER SIG LØBENDE. ØGET PRODUKTIVITET OG HØJERE EFFEKT T7 traktorerne

Læs mere

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse

5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC. M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 5M serie traktorer 75 til 115 hk (55 til 85 kw) 97/68 EC M som i Mere end du ville forvente i denne klasse 2 5M serie traktorer Indledning M som i Mærkevare Arbejd med det bedste Kun traktorer, der indeholder

Læs mere

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde

Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330. Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Dynamikklassen 4350]4360 5058]5370]5390 9300]9330 Koncentreret kraft og overlegen løftehøjde Front-, hjul- og teleskoplæssere fra 14 kw (20 HK) til 154 kw (210 HK). I over 50 år har vi udviklet læssere

Læs mere

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003

TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 TYM TRAKTOR T233 T273 T293 T353 T433 T503 T603 T1003 INSTRUMENT PANEL Let tilgængelige funktioner Let aflæseligt instrument panel Havari, cruise & PTO kontakter POWER STYRING Hydraulisk power styring giver

Læs mere

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE

DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE AGROKID Deutz-Fahr Agrokid er bygget til professionelle efter samme principper som store traktorer DEN KOMPAKTE MED DEN STORE ARBEJDSEVNE Den mindste Deutz-Fahr er bygget som de store traktorer. Deutz-Fahr

Læs mere

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND

KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND KONSTANT ONLINE MED NEW HOLLAND Tilsluttede maskiner for effektiv landbrugsdrift Tilsluttet, Produktiv, Effektiv Landbruget er i konstant udvikling og hurtige beslutninger kan spille en afgørende betydning

Læs mere

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet!

M6060/M7060. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! M M6060/M7060 Med M6060/M7060 får du maximal præstation, god kvalitet og høj kørekomfort. Traktorerne opfylder de nyeste kravspecifikationer - Euro Stage IIIB. NY M60 Avancerede

Læs mere

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE

40-45-50-55 STYRTBØJLE KABINE GM 40-45-50-55 (T3) STYRTBØJLE KABINE McCormick GM (T3) lille og kompakt gennemtænkt og alsidig Den nye generation af Yanmar 3- og 4-cylindrede motorer giver høj ydelse, forbedret brændstoføkonomi, lavt

Læs mere

Farmall U 99 til 114 hk

Farmall U 99 til 114 hk Farmall U 99 til 114 hk 2 Stolt over at køre Farmall U INTRODUKTION DEN ALSIDIGE FRONTLÆSSER TRAKTOR som klarer arbejdet ÅRET RUNDT Farmall navnet er dybt rodfæstet i Case IH s historie, som de første

Læs mere

Frontlæsser Fendt CARGO

Frontlæsser Fendt CARGO Frontlæsser Fendt CARGO I kombination ikke til at slå Fendt Vario med Fendt CARGO Den nye Fendt frontlæsser - Fendt CARGO - byder på avanceret teknik og dermed maksimal produktivitet. Den udvider Fendts

Læs mere

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O

NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O NEW HOLLAND T5OOO T5O3O T5O4O T5O5O T5O6O T5O7O T5OOO. PERFEKT SAMSPIL MELLEM GENNEMFØRT TEKNOLOGI OG MODERNE DESIGN Monteret med New Holland NEF Tier 3 miljøgodkendte intercooler motorer, kombinerer New

Læs mere

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening

Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening Klippere for professionelle brugere, der kræver effektivitet og godt arbejdsmiljø Høj klippekvalitet Høj effektivitet Høj komfort Let betjening SF De ny Iseki baghjulsstyrede redskabsbærere er robust bygget

Læs mere

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring

HK 270-370 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring HK 270-370 MF8600 Panoramaførerhuset Med prisvindende OptiRide Plus-affjedring VIION INNOVATIV LEDERKAB KVALITET TROVÆRDIGHED OPBAKNING TOLTHED ENGAGEMENT OptiRide Plus Det ultimative førerhusaffjedringssystem

Læs mere

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115

NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 NEW HOLLAND TD5 TD5.85 I TD5.95 I TD5.105 I TD5.115 2 3 AVANCEREDE EGENSKABER, FREMRAGENDE KOMFORT OG EFFEKTIVITET EN MODERNE VERSION AF EN TRADITIONEL FAVORIT TD5 er i sandhed en moderne version af en

Læs mere

ARION

ARION ARION 650 640 630 620 550 540 530 Mål og vægtangivelser (standarddæk, med olie og brændstof, uden fører) Baghjul 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 20.8 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 18.4 R 38 Forhjul 16.9 R 28

Læs mere

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse:

Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: Bruttoprisliste 2012 Indholdsfortegnelse: STAMA Løvsuger... Prisliste nr. 2012-1 STAMA Mini Truck El.... Prisliste nr. 2012-2 Tilbehør til Mini Truck El... Prisliste nr. 2012-2T STAMA Multi Truck El..

Læs mere

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring

TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR. Hydraulikanlæg 66 l/min. Elektronisk motorstyring TJA 8000 SERIE Elektronisk motorstyring 36 x 36 transmission Full Turn Mode Hydraulikanlæg 66 l/min. TJA 8000 SERIE FLEKSIBEL OG SMIDIG ALLROUND-TRAKTOR TIL ALLE KRÆVENDE OPAVER I DEN GRØNNE SEKTOR 2 Iseki

Læs mere

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B

MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B MINIGRAVERE E16B I E18B I E26BSR I E29BSR I E35BSR E39BSR I E50BSR I E55B 02 Serien Den rigtige maskine til jobbet. New Hollands minigravere, som spænder fra 1580 kg til 5300 kg, tilbyder fremragende præstation

Læs mere

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine.

Nyhed. klarer opgaverne i en fart. Komplet pakkepris kr. 219.900,- Yanmar EF 227-4WD med kabine. Nyhed klarer opgaverne i en fart Yanmar EF 227-4WD med kabine. 27 hk. GMR fejemaskine 130 cm. GMR frontlift kat. 0 med PTO. Rauch 120 l centrifugalspreder. Bestil demo af Yanmar eller få den nye brochure

Læs mere

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug.

New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. New Holland Groundcare Stærke og effektive traktorer og redskabsvogne til hobby og professionel anvendelse samt privatbrug. MAKSIMAL OPBAKNING. Bæredygtig Effektiv Teknologi MED ET SEPARAT NETVÆRK TIL

Læs mere

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne

Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne R135_45_55 R1 35_45_55 Mitsubishi EURO II-motorer: Garanterer kvalitet og ydeevne Lamborghini R1-modelrækken er alle udstyret med Mitsubishi Euro II-motorer med fire cylindre, indirekte indsprøjtning og

Læs mere

Det handler alt sammen om holdninger

Det handler alt sammen om holdninger Nye Valtra N93 og N103 Det handler alt sammen om holdninger Ny T-serie Mere end bare nye forlygter Ny tilgang og holdning til tingene - din individuelle traktor. Den nye Valtra N93 og N103 samt den nye

Læs mere

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr

én MASKINE - MANgE MulIghEdEr én MASKINE - MANgE MulIghEdEr Den bedste produktudvikling sker i tæt dialog med kunderne. Ventrac har levet op til den overbevisning lige siden den første Ventrac rullede ud i terrænet. Brugernes erfaringer

Læs mere

DX80R. Kompakte gravemaskine

DX80R. Kompakte gravemaskine DX80R Kompakte gravemaskine Doosan DX80R Hydraulisk gravemaskine: Ny model med nye egenskaber Den nye DX80R hydraulisk gravemaskine (uden krøjning bagtil) giver føreren mere. Den nye DX80R er udviklet

Læs mere

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3

GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8. Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 GUMMIHJULSLÆSSER V7 V8 V7 V8 Motor YANMAR 4TNV88 YANMAR 4TNV88 Nettoeffekt 50 HK 50 HK Arbejdsvægt 4100 kg 4350 kg Skovlkapacitet 0,7 m 3 0,8 m 3 YANMAR GUMMIHJULSLÆSSER ARBEJDSREDSKABET KOMPAKT OG FAST

Læs mere

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5

NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 NEW HOLLAND T4F/N/V T4.65 I T4.75 I T4.85 I T4.95 I T4.1O5 2 3 ELEGANT NY T4F/N/V. FREMRAGENDE DESIGN, ENESTÅENDE PRÆSTATION T4F/N/V traktorserien, tilgængelig i tre bredder for maksimal anvendelse indenfor

Læs mere

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle

300.9D. hydraulisk minigravemaskine. Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt med styrtbøjle 300.9D hydraulisk minigravemaskine Motor Hestekræfter 13,7 kw 18,6 hk Vægt Transportvægt uden styrtbøjle 935 kg Transportvægt med styrtbøjle 985 kg Kompakt størrelse God manøvreevne Kompakt størrelse Med

Læs mere

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225

T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 T7 SERIEN T7.175 I T7.190 I T7.210 I T7.225 02 T7 Serien 03 Fire modeller til din gård. Den nye T7 Serie er blevet udviklet på basis af intensive konsultationer med New Hollands kunder, herunder maskinstationer,

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Den nye KX41-3 minigravemaskine fra Kubota er langt den bedste og stærkeste blandt maskinerne i sin klasse ikke mindst på områderne bomløftekraft, gravedybde og graveradius. Med

Læs mere

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER

Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 kg KUBOTA MINILÆSSER Motoreffekt: 26 HK Maskinvægt: 1599 KUBOTA MINILÆSSER STÆRK, MANØVREDYGTIG OG ALSIDIG Kubota har udviklet en ny serie af knækstyrede minilæssere med en driftsvægt fra 1.000 til 2.800. Maskinerne i den

Læs mere

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110

T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 T4 F/N/V T4.80 I T4.90 I T4.100 I T4.110 02 T4 F/N/V SERIEN Ny T4 F/N/V. Renere forbrænding, mere lydsvag og endnu mere effektiv. T4V New Holland, førende inden for udvikling af specialtraktorer, har forbedret

Læs mere

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115

T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 T5 SERIEN T5.75 I T5.85 I T5.95 I T5.105 I T5.115 02 T5 SERIEN Komplet. Kompakt. Konkurrencedygtig. Ny T5. Alt, hvad du behøver, og mere til. T5 Serien er blevet designet til at være den ultimative universalmaskine

Læs mere

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS

KompaKter traktor. Kompaktraktorer. Yanmar GK serien. GK Series 16pS - 20pS Kompaktraktorer Yanmar GK serien KompaKter traktor GK Series 16pS - 20pS NYESTE INTEGREREDE DESIGN FOR FREMTIDSORIENTERE : TEKNOLOGI FOR DIG YaNmar traktorer, der er udviklet og konstrueret til tunge opgaver

Læs mere

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O

NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O NEW HOLLAND BC5OOO BC5O6O BC5O7O 4 5 6 7 8 FREMRAGENDE PRESNING UKOMPLICERET BETJENING HØJ PRÆSTATION PÅLIDELIGHED OG KVALITET SPECIFIKATIONER PERFEKT TIL ARBEJDE MED HØ OG HALM Siden indførslen af rundballepressere

Læs mere

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73

Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Valtra A-serie kompakt- og plantagetraktorer A53 / A63 / A73 Fuldt traktorprogram i alle hk-klasser Individually Yours 2 Valtra er den eneste traktorproducent i Norden. Vi har dybe rødder i skandinavisk

Læs mere

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT

QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT QUANTUM V/N/F 65-97 HK (48-71 KW) NOMINEL EFFEKT Førende egenskaber: Optimal sikkerhed under kørslen. Let adgang, komfortabelt sæde, godt udsyn og logisk placerede betjeningsfunktioner giver optimal sikkerhed

Læs mere

AL 140 AL 240 / AL 340

AL 140 AL 240 / AL 340 AL 140 - Hydrostatisk fremdrift - Differential spærre 45% låsning (begge aksler) - Hurtigskifte (SAE) - Flydestilling på læsser - Let trin-løs tilkobling af hydraulikslanger til ekstern hydraulik - Mulighed

Læs mere

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads

302.5C. Hydraulisk minigravemaskine. Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads 302.5C Hydraulisk minigravemaskine Dieselmotor Nettoeffekt (iht. ISO 9249) ved 2300 omdr./min. Driftsklar egenvægt Med åben førerplads Med kabine 18,6 kw/25,3 hk 2745 kg 2850 kg Caterpillar 302.5C hydraulisk

Læs mere

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S

Frihed til oplevelser. Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S. Totalløsninger fra Sportster A/S Find din nye frihed med et el-køretøj fra Sportster A/S Totalløsninger fra Sportster A/S Velkommen Indhold Sportster A/S er din professionelle danske leverandør af el-køretøjer gennem mere end 25 år. Vi

Læs mere

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE

A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE A SERIES KOMPAKT- OG PLANTAGE-MODELLER A53 / A63 / A73 YOUR WORKING MACHINE VELKOMMEN TIL VALTRAS VERDEN Vi har dybe rødder i de skandinaviske industrielle traditioner, som strækker sig helt tilbage til

Læs mere

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring

Den effektive køre- og bremsehjælp. Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring Den effektive køre- og bremsehjælp Med stor rækkevidde kommer De vidt omkring www.aat-online.de I nogle situationer kan det være svært at komme hurtigt frem i en manuel kørestol. Glæd Dem selv og Deres

Læs mere

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O

NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O NEW HOLLAND TC TC4.9O I TC5.7O I TC5.8O I TC5.9O 2 3 NY TC. FANTASTISK UDSEENDE. FREMRAGENDE PRÆSTATION. New Holland lancerede TC mejetærskerserien i 1992, og vores prioriteter dengang var de samme som

Læs mere

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk

JINMA TRAKTOR DK Aps. Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk. www.jinma-traktor.dk JINMA TRAKTOR DK Aps Ringstedvej 645, 4100 Ringsted, Tlf: 22858444, per@kjulerup.dk www.jinma-traktor.dk JINMA Jinma traktorerne udfylder springet mellem havetraktorer og de store landbrugstraktorer.takket

Læs mere

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O

NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O NEW HOLLAND T7OOO Auto Command traktorer T7O3O T7O4O T7O5O T7O6O T7O7O 2 3 UDTÆNKT AF KUNDERNE. FREMSTILLET AF NEW HOLLAND LET BETJENING Auto Command har fokus på let betjening. Ingen komplicerede transmissionsmenuer.

Læs mere

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold

fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold vinter fleksible kompakttraktorer til Nordiske forhold ISEKI som skabt til Nordiske forhold Iseki er en af verdens største producenter af kompakttraktorer. Siden starten i 1926 har den japanske producent

Læs mere

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005

T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Copyright 2005 Bobcat Europe T2566 Teleskoplæsser 3631 11000 3631 99999 20/06/2005 Mål Samlet højde (med roterende blinklys) 2096 mm (2304 mm) Højde til rattet mm Højde til maskinens bagside 1660 mm Førerkabinens

Læs mere

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s

M2 Tip. Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk. HMN a/s M2 Tip Bade/toiletstole med tip funktion hydraulisk eller elektrisk M2 Tip bade/toiletstole Giv ældre og handicappede en bedre og mere værdig pleje med M2 Tip bade/toiletstole. M2 Gas-Tip Standard sæde:

Læs mere

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik

modeller løftekapacitet max. løftehøjde Nom. effekt Transmission Hydraulik farmlift 02 FARMLIFT SERIEN GIV DIN INDTJENING ET LØFT Når der skal læsses korn, flyttes sække, stables baller eller spredes gødning, giver Farmlift teleskoplæssere dig samme høje kvalitet ved håndtering

Læs mere

- fordi der ER forskel...

- fordi der ER forskel... S C O O T E R A / S - fordi der ER forskel... KARMA 737 VORES MEST SOLGTE MODEL Kr. 19.995,- En el-scooter fra Bek giver dig frihed og livskvalitet - frihed til at komme ud og handle dine dagligvarer samt

Læs mere

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet!

M110GX/M135GX. - overlegen japansk kvalitet! - overlegen japansk kvalitet! GX M0GX/MGX M0GX/MGX sætter en ny standard for Kubota traktorer. Her er alt, hvad du forventer af udstyr i en moderne traktor, kombineret med traditionel japansk kvalitet.

Læs mere

A-serie A 72 A 82 A 92

A-serie A 72 A 82 A 92 A-serie A 72 A 82 A 92 DK Indholdsfortegnelse Konstrueret til at være stærk 2-3 Førerkabine 4-5 Transmission og drivlinie 6-7 Motorer 6-7 Hydrauliksystem 8-9 Tekniske specifikationer 10 Ekstraudstyr og

Læs mere

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd

KOMPLET VOGNPROGRAM. Vogne designet af danske landmænd KOMPLET VOGNPROGRAM Vogne designet af danske landmænd DESIGNET AF DANSKE LANDMÆND KONSTANT UDVIKLING AF VOGNENE MI tipvognprogrammet består i dag af 5 serier af tipvogne med lasteevner på fra 8 til 30

Læs mere

WA 100M. Læssemaskine WA100M-6. MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³

WA 100M. Læssemaskine WA100M-6. MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³ WA 100M Læssemaskine WA100M-6 MOTOREFFEKT 66,0 kw / 88,5 hk @ 2.350 o/min EGENVÆGT 6.875-7.180 kg SKOVL 1,05-1,80 m³ Ved første øjekast Lille men stærk! De nye kompakte læssemaskiner i 6-serien har endnu

Læs mere

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE

MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MX T406 MX T408 MX T410 MX T412 MX T417 MX T418 MX TECHNIK FRONTLÆSSERE MERE EFFEKTIVITET STØRRE KOMFORT Import: Ribers Maskinimport Sønderskovvej 118 Nordenskov 6800 Varde tel.:+45 7529 8458 info@ribersmaskinimport.dk

Læs mere

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE

Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / 900 / 1000 TEKTRA VI LØFTER ENHVER OPGAVE Feje-/sugemaskine Sprint 600 / 700 / / TEKTRA Sprint 600 er en batteridrevet fejemaskine med en fejebredde på 650 mm. Den er designet til at feje hurtigt og effektivt i et tørt og støvet miljø. Det kompakte

Læs mere

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission

MT 625 T. Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission MT 625 T Løftehøjde : 5.85 m Kapacitet : 2500 kg Højde : 1.92 m Bredde : 1.82 m 2 trins hydrostatisk transmission Kompakt DU HAR BRUG FOR AT HAVE ADGANG OVERALT Bliver dine arbejdsforhold stadig mere krævende,

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O

NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O NEW HOLLAND T8 T8.3OO I T8.33O I T8.36O I T8.39O I T8.42O 2 3 HELT NYE STANDARDER FOR KONTROL OG STYRKE ØGET EFFEKT OG PRODUKTIVITET T8 traktorerne er de stærkeste, konventionelle traktorer i verden. Topmodellen

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

erie 9 hr S Deutz-Fa

erie 9 hr S Deutz-Fa Deutz-Fahr Serie 9 Et helt nyt niveau for POWER og produktivitet 2 Suveræn på alle områder Med Serie 9 giver Deutz-Fahr endnu engang svaret på kundernes stigende krav om endnu stærkere traktorer til krævende

Læs mere

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø

Hako-Citymaster 2000. For en renere by. Pleje af udendørs E U R O Z O J Ø A T I I I M S K Ø N Hako-Citymaster 2000 Geuro 5 U O 5 & V J Ø Z O A T I S K Ø S L I I M L For en renere by. Pleje af udendørs arealer Hako-Citymaster 2000 Der er masser at lave i byen Hako-Citymaster 2000 tilbyder Dem

Læs mere

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen

Innova 55 B. Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Gulvvaskemaskiner Gulvvaskemaskinen, som kan anvendes overalt. Den har en kompakt størrelse, øger produktiviteten og reducerer udgifter til rengøringen Samme dimensioner som en model, der betjenes ved,

Læs mere

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk)

Atlas Copco. Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) Atlas Copco Stempelkompressorer Automan-serien (0,75-7,5 kw / 1-10 hk) AF-serien med direkte drev: kompakt og letvægts AF-seriens oliesmurte kompressorer er designet mhp. mobilitet og brugervenlighed.

Læs mere

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s

M2 Mini. Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne. HMN a/s www.hmn.dk M2 Mini Bade/toiletstole beregnet til børn samt små voksne M2 Mini bade/toiletstole M2 Mini-modellerne er fleksible bade/toiletstole, der nemt kan indstilles i takt med at barnet vokser. M2

Læs mere

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG

WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG WIC 4000 Plus INSTRUKTIONSBOG 1 1 2 3 6 4 7 5 8 9 10 12 13 21 11 20 18 19 16 17 14 15 2 I. Tekniske Data Model: WIC 4000 Plus. Tilslutning: 12V DC via. krokodillenæb. Strømforbrug: 192 W. Dimensioner:

Læs mere

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien

7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24. Serien Selvkørende Palletrucks 7PM18 7PM20 7PML20 7PLL24 1.8 til2,4 tons Serien Toyota Powerdrive System NY STANDARD INDEN FOR ARBEJDSYDELSE Toyota s selvkørende palletrucks, der præsenteres i denne brochure,

Læs mere

Tripelsæt slåmaskiner

Tripelsæt slåmaskiner Tripelsæt slåmaskiner GXT-serien, arbejdsbredde 12,3 m Knivbjælke GXT Store arbejdsbredder øger effektiviteten, perfekt til faste kørespor Størst mulig effektivitet hænger sammen med store arbejdsbredder.

Læs mere

fsi stubfræsere force strength intelligence

fsi stubfræsere force strength intelligence fsi stubfræsere force strength intelligence Adskillige grunde til at stubfræse Indholdsfortegnelse En stub tiltrækker affald En stub pynter ikke En stub er til fare for trafikanter og kan øddelægge græs-

Læs mere

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online

PÖTTINGER TERRADISC. Tallerkenharver, ny serie 1001 97+236.07.0612. Alle oplysninger online PÖTTINGER TERRADISC Tallerkenharver, ny serie 1001 Alle oplysninger online 97+236.07.0612 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 Allrounder indenfor jordbehandling Tallerkenharver fra 3,0 til 4,0 m arbejdsbredde

Læs mere

VPM 3400. ww w.vpm.dk

VPM 3400. ww w.vpm.dk VPM 3400 ww w.vpm.dk VPM 3400 Hvem er VPM VPM-Maskiner blev grundlagt i 2005 i Stauning af 3 brødre: Frank, Henrik og John Christiansen. De har alle lang erfaring med udvikling, produktion og servicering

Læs mere

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk

Gyllevogne. Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke. www.ap-gyllevogne.dk Gyllevogne Gyllevogne Slangebomme Nedfældere Gylletrailere Buffertanke www.ap-gyllevogne.dk Effekt og driftssikkerhed Mange års erfaring AP Gyllevogne AS har mere end 20 års erfaring i udvikling af gyllevogne

Læs mere

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere.

CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR CALIBRATOR. Kørselsafhængighed og meget mere. CALIBRATOR har siden 1991 været løsningen på intelligent kørselsafhængighed vha. computerstyring. Herved opnås en betydelig kapacitetsforøgelse,

Læs mere

Toyota Production System (TPS)

Toyota Production System (TPS) Toyota Production System (TPS) TPS er anerkendt verden over for at sætte nye standarder inden for produktion, og systemet er udviklet for at optimere kvaliteten gennem en konstant forbedring af processer

Læs mere

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE

KUBOTA MINIGRAVEMASKINE KUBOTA MINIGRAVEMASKINE Kubotas nye KX016-4 minigravemaskine er på et niveau helt for sig selv i kategorien af 1,5-2,0 tons. Den har rigeligt med gravekraft, ligesom den faktisk kan lidt mere end det sædvanlige.

Læs mere

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B

VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B VOLVO KOMPAKT GRAVEMASKINE EC55B Den mest komfortable måde at angribe enhver opgave på Sæt dig ved betjeningsorganerne i en Volvo EC55B Kompakt Gravemaskine - du vil opdage at det er en utrolig komfortabel

Læs mere

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.

Brugsanvisning. Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973. Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg. Brugsanvisning Flishugger, 13 HK benzin Varenr.: 90 35 973 Sdr. Ringvej 1 I 6600 Vejen I Tlf. 70 21 26 26 I Fax 70 21 26 30 I www.p-lindberg.dk Tillykke med dit produkt fra P. Lindberg! Inden installering

Læs mere

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK

TREPUNKTSLIFT ELEKTRONISK HJULSTYRING HYDRAULISK HJULTRÆK SAMSON PG GYLLEVOGNE - growing together PG Gyllevogne SAMSON AGRO har altid lagt særlig vægt på kvalitet, holdbarhed og effektivitet ved design af maskiner og redskaber. Med hovedkontor og produktion i

Læs mere