Vedtægter for Privatskolens børnehave og vuggestue

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vedtægter for Privatskolens børnehave og vuggestue"

Transkript

1 Vedtægter for Privatskolens børnehave og vuggestue Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 16 1 Forankring Stk 1: I henhold til Undervisningsministeriets retningslinjer har Privatskolen Nakskov indført i sin vedtægt, at Privatskolen kan drive en privatinstitution efter reglerne i friskoleloven 36 a og dagtilbudsloven 16. Privatskolens bestyrelse udgør således den ansvarlige bestyrelse for den selvejende institution, der omfatter såvel skole som børnehave og vuggestue. Bestyrelsen bliver valgt ud fra skolen forældrekreds. Valget sker på grundlag af Privatskolens til enhver tid gældende vedtægt, som Undervisningsministeriet har godkendt med udgangspunkt i friskoleloven. Stk 2: Privatinstitutionens navn er Privatskolens børnehave og vuggestue, hjemmehørende i Lolland Kommune og beliggende Klostergade 22 A, 4900 Nakskov. 2 Formål Stk 1: Privatskolens børnehave og vuggestue kan modtage børn fra alderen 6 måneder til barnet starter i skole. Privatskolens børnehave og vuggestue tilbyder pasning af op til maksimalt 60 børn fordelt på børnehave og vuggestue. Stk 2: Daginstitutioner kan efter aftale med kommunalbestyrelsen drives af private leverandører som udliciterede daginstitutioner. Reglerne i denne lov om udliciterede daginstitutioner finder anvendelse for Privatskolens børnehave og vuggestue. Stk 3: Børnehave og vuggestue opfatter sig som et bidrag til kommunens samlede og forebyggende tilbud til børn. Privatskolens børnehave og vuggestue har til formål at støtte børnenes udvikling, og lave et miljø der giver tryghed, trivsel og god udvikling. Målsætningen for børnehavens/vuggestuens pædagogiske virke tager udgangspunkt i barnets alder og udvikling, idet arbejdet tilrettelægges i tæt forståelse og samarbejde med forældrene.

2 Stk 4: Privatskolens børnehave og vuggestue står åben for alle børnefamilier uanset race, religion, køn og politisk anskuelse, såfremt forældrene kan tilslutte sig børnehavens/vuggestuens formål og arbejdsmåde. Det pædagogiske arbejde skal medvirke til barnets opvækst og læring i forhold til medleven i et samfund med frihed og folkestyre. 3 Forældreråd Stk 1: Privatskolens bestyrelse er børnehavens og vuggestuens øverste myndighed og består af 6 medlemmer, som alle vælges af og blandt forældrene til elever i Privatskolens forældrekreds på skolens årlige generalforsamling. Stk 2: Privatskolens børnehave og vuggestue vælger et forældreråd, som bl.a. har følgende opgaver: - Indstille principper for børnehavens og vuggestuens pædagogiske virksomhed - Indstille forslag til anvendelsen af en nærmere fastsat budgetramme - Foretage indstilling i forbindelse med ansættelse af fastansat personale Forældrerådets funktioner og opgaver vedrører således principper omkring dagligdag og indhold svarende til en forældrebestyrelse i en kommunal børnehave. Stk 3: Forældrerådet består af 4 medlemmer, som vælges af og blandt forældre til børn i børnehaven og/eller vuggestuen. I forældrerådets møder deltager desuden uden stemmeret børnehavelederen og 1 medarbejderrepræsentant valgt blandt det fastansatte pædagogiske personale. Stk 4: Forældrerådets medlemmer vælges på et forældremøde inden udgangen af april måned. Forældrerådet vælges for en 1 årig periode med mulighed for genvalg. Der vælges desuden 1 suppleant for de forældrevalgte medlemmer. En suppleant indtræder i forældrerådet, når et rådsmedlem udtræder. Stk 5: Forældremødet indkaldes med minimum 14 dages varsel af det siddende forældreråd ved børnehavelederen. Første gang der afholdes forældremøde med henblik på valg af forældreråd indkalder børnehavelederen hertil. Stk 6: Hver familie har 1 stemme til valget til forældrerådet. Stemmeberettiget er de forældre, der har forældremyndighed over barnet. Der kan i særlige tilfælde tildeles andre stemmeret f. eks. Plejeforældre. Stk. 7: Forældre kan kun være medlem af forældrerådet så længe de har børn indskrevet i institutionen. Når dette ikke længere er tilfældet indgår suppleanten for den resterende del af valgperioden. Medarbejdere er ikke valgbare som forældrerepræsentanter.

3 Stk 8: Medarbejderrepræsentanten vælges på et personalemøde blandt det fastansatte personale for en 2-årig periode. Valget finder sted inden udgangen af februar, umiddelbart før valg til forældrerådet. Desuden vælges der en suppleant for medarbejderrepræsentanten. Medarbejderrepræsentanten udtræder af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning, når pågældende har afleveret eller modtaget sin opsigelse. Derefter indtræder suppleanten for den resterende del af valgperioden. Lederen kan ikke være medarbejderrepræsentant. 4 Optagelse Stk 1: Institutionen træffer selv afgørelse om optagelse af børn. Ventelisten står åben for alle børn, også børn med særlige behov. Stk 2: Ved henvendelse til institutionens kontor udleveres indmeldelsesblanket. Optagelse i institutionen sker på baggrund af anciennitet på venteliste, dog vil børn med søskende i børnehaven og/eller vuggestuen have fortrinsret. Børn optages under hensyntagen til aldersfordelingen i børnehaven. 5 Opsigelse/udmeldelse Forældre kan opsige institutionspladsen skriftligt med 1 måneds varsel. Opsigelse fra institutionens side kan normalt finde sted ved restance i forældrebetalingen. Opsigelse kan i disse tilfælde ske med en måneds varsel. Forinden skal forældre have modtaget rykkerskrivelse med meddelelse om påtænkt opsigelse. 6 Ledelse Stk 1: Den overordnede ledelse af børnehaven/vuggestuen varetages af privatskolens bestyrelse. Denne træffer endelig beslutning om ansættelse og afskedigelse af personale, regler for optagelse i børnehaven, regnskabs- og budgetforhold, løn- og overenskomstforhold, regler for udmeldelse af børn og fastsættelse af forældrebetaling samt opkrævning heraf. Det er endvidere Privatskolens bestyrelse, som træffer beslutning om anvendelse af et eventuelt overskud inden for de rammer, der er udstukket i bekendtgørelse om tilskud til friskoler og private grundskoler m.v. og skolens vedtægt.

4 Stk 2: Lederen af børnehave og vuggestue varetager, under ansvar over for bestyrelse og skolens leder, den daglige ledelse af børnehave og vuggestue. Stk 3: Lederen af børnehave og vuggestue er ansvarlig for udarbejdelse og offentliggørelse af den pædagogiske lærerplan. Lederen af børnehave og vuggestue skal inddrage forældrerådet og bestyrelsen i udarbejdelsen, evalueringen og opfølgningen af den pædagogiske lærerplan. Lærerplanen skal godkendes af Lolland Kommune. Lederen af børnehave og vuggestue er ansvarlig for, i samarbejde med Lolland Kommune, at gennemføre sprogstimulering jf. 4a i folkeskoleloven. Lederen af børnehave og vuggestue er ansvarlig for at udarbejde og offentliggøre børnemiljøvurderingen. Børnemiljøvurderingen revideres mindst hvert 3. år. 7 Tavshedspligt Bestyrelsesarbejdet og forældrerådsarbejdet er i henhold til forvaltningsloven og straffeloven underlagt tavshedspligt. Denne tavshedspligt fortsætter efter, at vedkommende er udtrådt af bestyrelsen og forældrerådet. Forældrerådet er forpligtiget til, at orientere nye medlemmer af forældrerådet herom. Det er forældrerådets opgave, at sørge for, at nye medlemmer får kendskab til nærværende vedtægt. 8 Økonomi Regnskabsåret i Privatskolens børnehave og vuggestue går fra 1. januar til 31. december. Privatskolens børnehave og vuggestues regnskab føres af skolens bogholder og revideres af skolens statsautoriserede revisor. 9 Tilsyn Lolland Kommune fører tilsyn med børnehaven og vuggestuen efter reglerne herom.

5 10 Åbningstider Stk 1: Børnehave og vuggestue har åbent alle hverdage fra Bestyrelsen kan, i samarbejde med lederen og forældrerådet, vælge at ændre den daglige åbningstid i forbindelse med ændrede behov i forældregruppen. Stk 2: Eventuel beslutning om lukkedage træffes af bestyrelsen efter indstilling fra forældrerådet. 11 Personaleforhold Stk 1: Lederen i Privatskolens børnehave og vuggestue skal have pædagogisk uddannelse og personalesammensætningen følger i øvrigt som minimum Lolland Kommunes godkendelseskriterier. Der kan ansættes personer i arbejdsprøvning/jobtræning. Stk 2: Aftaler om løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem og de faglige organisationer. Stk 3: Ved ansættelse kan der indhentes referencer fra tidligere arbejdspladser. Der skal indhentes straffeattest og børneattest. Børne- og straffeattest opbevares i personalemappe i institutionen og må ikke udleveres til tredje mand. Stk 4: Personalet har tavshedspligt og underretningspligt, som indskærpes ved ansættelse. 12 Hæftelse/ophør Privatskolens børnehave og vuggestue er ansvarlig for opfyldelse af de krav, som måtte følge af anden lovgivning. Privatskolens børnehave og vuggestue hæfter selv for de aftaler mv. den har indgået, efter dansk rets almindelige erstatningsregler. Beslutning om opløsning af institutionen tages af samtlige bestyrelsesmedlemmer. I tilfælde af privatinstitutionens nedlæggelse vil dette ske inden for rammerne af privatskolens vedtægt og den kommunale specifikation af krav, som børnehaven skal opfylde.

6 13 Forældrebetaling Stk 1: Privatskolens bestyrelse fastsætter forældrebetalingens størrelse ud fra børnehavens/vuggestuens generelle driftsomkostninger, herunder henlægges til vedligeholdelse, sikring af faglig kompetence mv. Stk 2: Ændring af forældrebetalingens størrelse kan ske med 1 måneds varsel, dog max 2 gange om året. Stk 3: Regler om nedsættelse eller bortfald af forældrebetalingen, samt regler om søskenderabat er også gældende for privatinstitutionen. Det påhviler lederen af privatinstitutionen at gøre forældrene bekendte med reglerne herom. Vedtaget af institutionsbestyrelsen bestyrelsen for Privatskolen Nakskov: Nakskov den Per Nilsson, formand Birgitte Nymann, næstformand Marlene Blak Nielsen. Michael Pedersen Martin Madsen Trine Christoffersen

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 19 stk. 5

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 19 stk. 5 Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 19 stk. 5 Bilag til Hellested Friskoles vedtægt 1 Forankring I henhold til 1 i Hellested Friskoles vedtægt, har friskolen efter

Læs mere

Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup

Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup Vedtægt for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup 1 Forankring Privat institutionen Foreningen Troldehulen Bistrup er driftsherre og arbejdsgiver for Den Private Børnehave Troldehulen Bistrup og drives

Læs mere

Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave

Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave Vedtægter for den integrerede privatinstitution Rønde Frie Skovbørnehave 1 Forankring Rønde Frie Skovbørnehave er en privat integreret institution og drives i henhold til dagtilbudsloven. Bestyrelse for

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Børnehaven Eventyrskoven Frederiksdal " er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Løvfrøen-Nylars 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Løvfrøen-Nylars hjemhørende i Bornholms Regionskommune, beliggende Bøgevej 11, Nylars 3720 Åkirkeby og er tilsluttet

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue

Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue Vedtægt for privatinstitutionen Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Rødtjørnens Børnehave og Vuggestue er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Forankring "Foreningen Nr. Herlev Børnehus er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus som drives i henhold til Dagtilbudsloven.

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg Vedtægt for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Foreningen Børnehaven Lilleborg" er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Lilleborg

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen. 1 Forankring Den integrerede børnehaves navn er hjemhørende i Svendborg kommune, beliggende i Ollerup og er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset Villa Gaia hjemhørende i Fredericia Kommune, beliggende Bøgevej 7, Taulov og er tilsluttet landsforeningen

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia. 1 Forankring. 2 Formål

Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia. 1 Forankring. 2 Formål Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Villa Gaia 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset Villa Gaia hjemhørende i Fredericia Kommune, beliggende Bøgevej 7, Taulov og er tilsluttet landsforeningen

Læs mere

Vedtægt for. Tvingstrup Landsbybørnehave

Vedtægt for. Tvingstrup Landsbybørnehave Vedtægt for Tvingstrup Landsbybørnehave 1 Institutionens navn. Tvingstrup Landsbybørnehave, Serridslevvej 88 A 8700 Horsens. Institutionen har hjemsted i Horsens Kommune. Institutionen drives som en privat

Læs mere

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20 Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt Nuværende formulering 1 I henhold til 1 i Vallekilde-Hørve Friskoles vedtægter

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus. 1 Navn & Hjemsted

Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus. 1 Navn & Hjemsted Vedtægter for privatinstitutionen Nr. Herlev Børnehus 1 Navn & Hjemsted Institutions navn er Nr. Herlev Børnehus og er hjemhørende i Hillerød Kommune, beliggende Bygaden 32, Nr. Herlev, 3400 Hillerød.

Læs mere

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen

VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen VEDTÆGT Privatinstitutionen Solvangen 1. Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Solvangen er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehaven Solvangen og drives i henhold

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen

Vedtægt for privatinstitutionen Vedtægt for privatinstitutionen Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Rudolf Steiner Børnehaven i Humlebæk, beliggende Langebjergvej 118, Humlebæk i Fredensborg

Læs mere

Jerne Børnehave. 1 Institutionens navn Den selvejende private institutions navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg.

Jerne Børnehave. 1 Institutionens navn Den selvejende private institutions navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg. Vedtægter for Den private institution Jerne Børnehave I forbindelse med overgangen fra selvejende daginstitution med driftsoverenskomst med Esbjerg Kommune til selvejende daginstitution med privat drift

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen! Børnehuset Sommerfuglen! 1! Forankring!

Vedtægt for privatinstitutionen! Børnehuset Sommerfuglen! 1! Forankring! Vedtægt for privatinstitutionen Børnehuset Sommerfuglen 1 Forankring Den selvejende privatinstitution "Børnehuset Sommerfuglen" er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Børnehuset Sommerfuglen

Læs mere

Boiskov Natur og Udebørnehave

Boiskov Natur og Udebørnehave Vedtægter for privatinstitutionen Boiskov Natur og Udebørnehave 1 Forankring Stk.1 Institutionens navn er Boiskov Natur og Udebørnehave. Stk.2 Institutionen er beliggende i Aabenraa Kommune på adressen

Læs mere

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S

NATURBØRNEHAVEN GL. TØLLØSE A/S Vedtægt for den private institution 1. Institutionens navn Naturbørnehaven Gl. Tølløse A/S, Nybyvej 42, 4340 Tølløse, ejes og drives af et aktieselskab. Institutionen har hjemsted i Holbæk Kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave

Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave Vedtægter for privatinstitutionen Ringsted Private Skovbørnehave 1 Forankring Institutionens navn er Ringsted Private Skovbørnehave hjemhørende i Ringsted Kommune, beliggende St. Bøgeskovvej 30 B, 4100

Læs mere

Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019

Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019 Virksomhedsplan Vedtægter 2015/2016 LandLykke 2018/2019 LandLykke Centalgårdsvej 121 Den 9440 Lille Aabybro Vuggestue på landet Centalgårdsvej Telefon: 22 53 58 121 29 9440 Mail: Aabybro mail@landlykke.dk

Læs mere

Tommelise. Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia

Tommelise. Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia Tommelise Rudolf Steiner børnehave og vuggestue i Fredericia Rudolf Steiner Allé 55, 7000 Fredericia, Tlf.: + 45 75940846 E-mail: tommelise.rudolf.steiner@gmail.com Vedtægter for Tommelise: 1: Navn og

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION THY PRIVATSKOLE. Cvr.nr Vedtægtsbilag vedr. Børnehaven/Vuggestuen

DEN SELVEJENDE INSTITUTION THY PRIVATSKOLE. Cvr.nr Vedtægtsbilag vedr. Børnehaven/Vuggestuen j.nr. 48.719/JS/LM DEN SELVEJENDE INSTITUTION THY PRIVATSKOLE Cvr.nr. 37 36 23 87 Vedtægtsbilag vedr. Børnehaven/Vuggestuen 1.0 Etablering af børnehave og vuggestue 1.1 I henhold til pkt. 3 i Thy Privatskoles

Læs mere

Vedtægter for den selvejende privatinstitution Den dansk- franske Børnehave

Vedtægter for den selvejende privatinstitution Den dansk- franske Børnehave Vedtægter for den selvejende privatinstitution Den dansk- franske Børnehave Hjemsted og formål 1 Den dansk- franske børnehave er en selvejende institution med hjemsted i Frederiksberg Kommune. Institutionen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE

VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE VEDTÆGTER FOR DRAGØR MENIGHEDSBØRNEHAVE 1 Navn og hjemsted Privatinstitutionens navn er den private institution Dragør Menighedsbørnehave hjemhørende i Dragør kommune, beboende i Menighedssamfundet hus,

Læs mere

VEDTÆGT. Herlufsholmskovens Troldeslot Aps

VEDTÆGT. Herlufsholmskovens Troldeslot Aps VEDTÆGT Herlufsholmskovens Troldeslot Aps 1 Institutionens navn er: Herlufsholmskovens Troldeslot ApS Dens hjemsted er Næstved Kommune, og beliggenheden er Ringstedgade 76, 4700 Næstved. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Skt. Klemens Private Vuggestue og Børnehave.

Vedtægter for Skt. Klemens Private Vuggestue og Børnehave. Skt. Klem Skt. Klemens Vej 99, 5260 Odense S. tlf. 66150187 www.skt-klemens-bornehave.dk Vedtægter for Skt. Klemens Private Vuggestue og Børnehave. 1. Navn. Institutionens navn er Skt. Klemens private

Læs mere

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet

Vedtægter. for den private institution. S/I Klatretræet Vedtægter Side 1 af 6 Vedtægter for den private institution S/I Klatretræet 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Svendborg Kommune Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Tømmerup Fri Børnehave

Vedtægter for Tømmerup Fri Børnehave Vedtægter for Tømmerup Fri Børnehave Bilag til Vedtægterne for Tømmerup Fri- og Efterskole Hjemsted 1 Tømmerup Fri Børnehave er en underafdeling af Tømmerup Fri- og Efterskole. Tømmerup Fri Børnehave er

Læs mere

Vedtægter for den private daginstitution Stenurten Vodroffs Tværgade 5C, 1909 Frederiksberg C.

Vedtægter for den private daginstitution Stenurten Vodroffs Tværgade 5C, 1909 Frederiksberg C. Vedtægter for den private daginstitution Stenurten Vodroffs Tværgade 5C, 1909 Frederiksberg C. 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Stenurten. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Frederiksberg

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn

Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave. 1 Institutionens navn Vedtægt for den selvejende private institution Mølleløkkens private Børnehave 1 Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Mølleløkkens private Børnehave, Mølleløkken 50, 5300 Kerteminde.

Læs mere

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt

Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20. Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt Privatinstitution oprettet efter friskolelovens 36 a. og dagtilbudslovens 20 Bilag til Vallekilde-Hørve friskoles vedtægt 1 I henhold til 1 i Vallekilde-Hørve Friskoles vedtægter har friskolen efter godkendelse

Læs mere

At børn, forældre og gæster føler sig trygge og velkomne At vi har en tæt forældrekontakt, at børn og forældre mødes med åbenhed i et positivt

At børn, forældre og gæster føler sig trygge og velkomne At vi har en tæt forældrekontakt, at børn og forældre mødes med åbenhed i et positivt VEDTÆGT for den private institution Natur børnehaven Wiegaarden 1 Institution forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave

Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave Vedtægt for den selvejende private daginstitution Cathrine Asylets Børnehave 1 Forankring. Den selvejende private institutions navn er Cathrine Asylets Børnehave, beliggende Allegade 6, 6100 Haderslev.

Læs mere

Kravspecifikationer til private dagtilbud. september 2010

Kravspecifikationer til private dagtilbud. september 2010 Kravspecifikationer til private dagtilbud september 2010 Indledning Det er muligt for organisationer, forældre, virksomheder og andre interesserede at oprette en privat daginstitution. Randers Kommune

Læs mere

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave

Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave Vedtægter for Sankt Nikolaj Børnehave 1 Institutionens navn stk. 1 Institutionens navn er Sankt Nikolaj Børnehave og er en selvejende privat institution i henhold til lov om dagtilbud 19 stk. 5, eller

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION. Sct. Knuds Børnehave

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION. Sct. Knuds Børnehave VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION Sct. Knuds Børnehave I. DAGINSTITUTIONENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS Stk. 1. Den private institutions navn er Sct. Knuds Børnehave. Institutionen er oprettet

Læs mere

Vedtægt for privatinstitutionen. Vognmandsparkens Børnehave. Navn og forankring

Vedtægt for privatinstitutionen. Vognmandsparkens Børnehave. Navn og forankring Vedtægt for privatinstitutionen Vognmandsparkens Børnehave 1 Navn og forankring Privatinstitutionens navn er Vognmandsparkens Børnehave. Dens hjemsted er Roskilde Kommune, og beliggenheden er Gartnervang

Læs mere

NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN

NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION NATURBØRNEHUSET I VESTSKOVEN 1. Institutionens navn er Naturbørnehuset i Vestskoven. Institutionen har hjemsted i Albertslund Kommune og er beliggende på adressen

Læs mere

Godkendelseskriterier for oprettelse og drift af private daginstitutioner

Godkendelseskriterier for oprettelse og drift af private daginstitutioner Godkendelseskriterier for oprettelse og drift af private daginstitutioner Fanø Kommune godkender private daginstitutioner i henhold til Dagtilbudsloven 20a, hvis de lever op til lovgivningen og Kommunens

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT. Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune

STYRELSESVEDTÆGT. Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune STYRELSESVEDTÆGT Styrelsesvedtægt for kommunale daginstitutioner i Gentofte Kommune Gældende fra 1. oktober 2009 Med et sundt frokostmåltid indarbejdet 2011 Styrelsesvedtægt for styrelse af kommunale daginstitutioner

Læs mere

Vedtægter for den Private Institution Brumbassen

Vedtægter for den Private Institution Brumbassen Vedtægter for den Private Institution Brumbassen 1 Forankring Stk. 1. Institutionens navn er Den Private Institution Brumbassen, hjemhørende i Hillerød Kommune. 2 Formål Stk. 1. Institutionen drives som

Læs mere

Vedtægter for privatinstitution

Vedtægter for privatinstitution Hasselvej 40A 8751 Gedved Vedtægter for privatinstitution 1. Privatinstitutionens navn er Hassel-Huset Privatinstitutionen har hjemsted i Horsens Kommune på adressen Hasselvej 40 A, 8751 Gedved 2. Institutionen

Læs mere

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum

Vedtægt Bilag 03.3 Side 1 af 1 Tryllefløjten, Langebjerg 40, 2850 Nærum Side 1 af 1 Vedtægt for den selvejende private institution Børnehaven Tryllefløjten 1. Institutionens navn Stk. 1 Den selvejende institutions navn er. Institutionen har hjemsted i Rudersdal Kommune. Institutionen

Læs mere

Vedtægter. Jerne Børnehave

Vedtægter. Jerne Børnehave Vedtægter For Privatinstitutionen Jerne Børnehave 1 Institutionens navn Privatinstitutionens navn er Jerne Børnehave, Brovangen 5, 6700 Esbjerg. Den ejes og drives af privatinstitutionen Jerne Børnehave.

Læs mere

Vedtægter for den private daginstitution: Børnehuset. Asavænget Randers NV. Forankring

Vedtægter for den private daginstitution: Børnehuset. Asavænget Randers NV. Forankring Vedtægter for den private daginstitution: Børnehuset Asavænget 30 8920 Randers NV 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Børnehuset. Institutionen er hjemhørende i Randers kommune og beliggende Asavænget

Læs mere

Vedtægter for Markusskolens Børnehave

Vedtægter for Markusskolens Børnehave Vedtægter for Markusskolens Børnehave Jævnfør 36 a i Lov om friskoler og private grundskoler har bestyrelsen for den selvejende institution Markusskolen, Stenhuggervej 26, 6710 Esbjerg V, CVR nummer 86593513

Læs mere

1. Godkendelseskriterier for oprettelse af privatinstitutioner i Fredensborg Kommune pr.2.2.2016

1. Godkendelseskriterier for oprettelse af privatinstitutioner i Fredensborg Kommune pr.2.2.2016 1. Godkendelseskriterier for oprettelse af privatinstitutioner i Fredensborg Kommune pr.2.2.2016 Private leverandører, som jf. Dagtilbudsloven 19-20 ønsker at etablere og drive en privatinstitution i Fredensborg

Læs mere

Vedtægter for privatinstitution

Vedtægter for privatinstitution 1 Vedtægter for privatinstitution 1. Privatinstitutionens navn er Vuggestuen Evigglad Privatinstitutionen har hjemsted i Skanderborg Kommune på adressen Horsensvej 140 A, Tebstrup. 2. Institutionen drives

Læs mere

Vedtægt. For dagtilbuddet XX i Faaborg-Midtfyn Kommune Bestående af børnehusene XX. Lovgrundlag

Vedtægt. For dagtilbuddet XX i Faaborg-Midtfyn Kommune Bestående af børnehusene XX. Lovgrundlag Vedtægt For dagtilbuddet XX i Faaborg-Midtfyn Kommune Bestående af børnehusene XX Lovgrundlag 1. I henhold til dagtilbudslovens 14 skal der oprettes forældrebestyrelser ved samtlige kommunale, selvejende

Læs mere

Hvidovre Kommune Børne- og Ungeforvaltningen August 2011. Godkendelseskriterier for private leverandører af dagtilbud

Hvidovre Kommune Børne- og Ungeforvaltningen August 2011. Godkendelseskriterier for private leverandører af dagtilbud Hvidovre Kommune Børne- og Ungeforvaltningen August 2011 Godkendelseskriterier for private leverandører af dagtilbud Indhold 1. Generelle krav... 3 1.1. Depositum... 3 1.2. Driftsgaranti... 3 1.3. Vedtægter...

Læs mere

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ÅRSLEV BØRNEHAVE OG VUGGESTUE

VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ÅRSLEV BØRNEHAVE OG VUGGESTUE VEDTÆGT FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ÅRSLEV BØRNEHAVE OG VUGGESTUE 1 Institutionens forankring Den selvejende institutions Årslev børnehave og Vuggestue er beliggende på Birkelundsvej 1, 5792 Årslev.

Læs mere

Idrætten Fritidshjem & Fritidsklub. Vedtægt for Fcn Idrætten

Idrætten Fritidshjem & Fritidsklub. Vedtægt for Fcn Idrætten Vedtægt for Fcn Idrætten 1 Forankring Fcn Idrætten CVR nr.: 34609063 hjemhørende i Furesø Kommune, beliggende Ryttergårdsvej 135 og ejer af institutionen er F.C. Nordsjælland Holding A/S CVR nr.: 27319343

Læs mere

DEN SELVEJENDE INSTITUTION THY PRIVATSKOLE. Cvr.nr Vedtægtsbilag vedr. BørnehavenNuggestuen

DEN SELVEJENDE INSTITUTION THY PRIVATSKOLE. Cvr.nr Vedtægtsbilag vedr. BørnehavenNuggestuen j.nr. 48.719/JS/LM DEN SELVEJENDE INSTITUTION THY PRIVATSKOLE Cvr.nr. 37 36 23 87 Vedtægtsbilag vedr. BørnehavenNuggestuen 1.2 Thy Privatskole s bestyrelse udgør den ansvarlige bestyrelse for Den Selvejende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BREGNEN NATURBØRNEHAVE

VEDTÆGTER FOR BREGNEN NATURBØRNEHAVE VEDTÆGTER FOR BREGNEN NATURBØRNEHAVE 1 Privatinstitutionens navn er Bregnen Naturbørnehave Privatinstitutionen adresse er Bregningevej 29, 4450 Jyderup, Kalundborg kommune 2 Privatinstitutionen drives

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. Thyland Idrætsefterskole

Vedtægter for den selvejende institution. Thyland Idrætsefterskole Vedtægter for den selvejende institution Thyland Idrætsefterskole Indholdsfortegnelse: Hjemsted, formål og værdigrundlag side 2 Skolekreds side 2 Skolens drift side 3 Generalforsamlingen side 3 Bestyrelsens

Læs mere

Den Selvejende Institution LykkeLy (Vestvej 20 3450 Allerød)

Den Selvejende Institution LykkeLy (Vestvej 20 3450 Allerød) Ansøgning om godkendelse som privat Selvejende daginstitution i Allerød Kommune Den Selvejende Institution LykkeLy (Vestvej 20 3450 Allerød) 1/9 Lovkrav LykkeLy er i lighed med øvrige dagtilbudsinstitutioner

Læs mere

Vedtægter for Rørvig Friskole

Vedtægter for Rørvig Friskole Side 1 af 6 Vedtægter for Rørvig Friskole 1 Hjemsted og adresse m.v. 1.1. Rørvig Friskole er en selvejende, uafhængig virkende grundskole, oprettet den 1. august 1968. 2 Formål Rørvig Friskole har hjemsted

Læs mere

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE

V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE V E D T Æ G T E R FOR PRIVATINSTITUTIONEN ENGSIG BØRNEHAVE 1 Privatinstitutionens navn er ENGSIG BØRNEHAVE. Privatinstitutionen har hjemsted i Aabenraa Kommune. 2 Privatinstitutionen drives i henhold til

Læs mere

Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf

Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf Gårdbørnehaven Kaptajngårdens Vedtægt 2016 Gårdbørnehaven Kaptajngården Vestergade 19, 5672 Broby. Tlf. 72 53 04 22 - kaptajngaarden@fmk.dk www.kaptajngaarden.dk 1 Institutionens forankring Den selvejende

Læs mere

Vedtægt for den integrerede skoleinstitution Vestervang

Vedtægt for den integrerede skoleinstitution Vestervang 1. Institutionens forankring Institutionens navn er Den integrerede skoleinstitution Vestervang. Institutionen har hjemsted i Københavns Kommune. Institutionen er beliggende på adressen, Dannebrogsgade

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion

Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion Vedtægter for Danmarks Privatskoleforening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Privatskoleforening, og den har hjemsted i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningen har til formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BØRNEGALAXEN FARUM

VEDTÆGTER FOR BØRNEGALAXEN FARUM VEDTÆGTER FOR BØRNEGALAXEN FARUM 1 NAVN 1.1 Institutionens navn er Børnegalaxen Farum. 1.2 Institutionens adresse er Nygårdsterrasserne 225-A 3520 Farum 1.3 Institutionen har hjemsted i Furesø Kommune

Læs mere

Center for Børn & Undervisning

Center for Børn & Undervisning Center for Børn & Undervisning Vejledning til Områdebestyrelser og Lokalråd i dagtilbud Denne vejledning henvender sig til forældre med børn i dagtilbud i Faxe Kommune. Vejledningen beskriver organiseringen

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Dagplejen i Assens Kommune

Styrelsesvedtægt. Dagplejen i Assens Kommune Styrelsesvedtægt Dagplejen i Assens Kommune 2 Indledende bemærkninger: Når Byrådet er nævnt i styrelsesvedtægten, menes der byrådet eller hvem, byrådet har delegeret til, jvf. delegationsplanen. 1 Byrådet

Læs mere

Vedtægter for Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion

Vedtægter for Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier. 3. Medlemskreds, udmeldelse og eksklusion Vedtægter for Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Danmarks Private Skoler grundskoler og gymnasier, og den har hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28

VEDTÆGTER. for DEN SELVEJENDE INSTITUTION. GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 VEDTÆGTER for DEN SELVEJENDE INSTITUTION GIERSINGS REALSKOLE Nonnebakken 7, 5000 Odense C CVR-NR 40 33 34 28 1. Hjemsted og formål. Giersings Realskole er en selvejende institution med hjemsted i Odense

Læs mere

Vedtægt Bilag 3.4 Side 1 af 6 Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000 Roskilde

Vedtægt Bilag 3.4 Side 1 af 6 Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000 Roskilde Side 1 af 6 Vedtægt for den private institution Vuggestuen Korallen 1. Institutionens navn Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Vuggestuen Korallen, Universitetsvej 1, Universitet byg nr. 38, 4000

Læs mere

Vedtægt for den private institution Vandpytten

Vedtægt for den private institution Vandpytten Vedtægt for den private institution Vandpytten 1. Institutionens navn Stk. 1. Den private institutions navn er Vandpytten, Skatmestervej 8, 3400 Hillerød, cvr. nr. 35420835. Institutionen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten

Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten Vedtægter for privatinstitutionen Børnehuset Diamanten 1. Stk. 1. Privatinstitutionens navn er Børnehuset Diamanten, beliggende Diamantvej 2, 4652 Hårlev og har hjemsted i Stevns kommune Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave. En privat institution.

Vedtægter for Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave. En privat institution. Vedtægter for Køng Idrætsvuggestue & Idrætsbørnehave. En privat institution. 1 Vedtægt for privatinstitutionen Køng Idrætsvuggestue og Idrætsbørnehave 1 Forankring Privatinstitutionens navn er Køng Idrætsvuggestue

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE

Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE 5. november 2005 Vedtægter for den selvejende institution ANDEBØLLE UNGDOMSHØJSKOLE 1: Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Andebølle Ungdomshøjskole er en uafhængig, selvejende institution med hjemsted

Læs mere

Den Kommunale Dagpleje. Styrelsesvedtægt

Den Kommunale Dagpleje. Styrelsesvedtægt Den Kommunale Dagpleje Styrelsesvedtægt Styrelsesvedtægt for Den Kommunale Dagpleje i Lemvig Kommune Gældende fra 1. januar 2010 1. Forældrebestyrelsens sammensætning Der vælges en bestyrelse med et flertal

Læs mere

Godkendelseskriterier for privatinstitutioner.

Godkendelseskriterier for privatinstitutioner. Indholdsfortegnelse: Formål Godkendelseskriterier for privatinstitutioner. Privatinstitutionens Godkendelse 2.1 Ansøgning 2.2 Endelig godkendelse 2.3 Privatinstitutionens forpligtelse Privatinstitutionens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE UNDERVISNINGSINSTITUTION LYNGS IDRÆTSEFTERSKOLE Lagt på hjemmesiden d. 2/4-2013 1. HJEMSTED OG FORMÅL Stk. l. Lyngs Idrætsefterskole er en selvejende undervisningsinstitution,

Læs mere

Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen

Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen Vedtægter for privat skovbørnehaven Mariehønen 1 Forankring Privat skovbørnehavens navn er Mariehønen. Dens hjemsted er Lyngby- Taarbæk Kommune. Den selvejende privatinstitution Privat Skovbørnehaven Mariehønen,

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for daginstitutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune. [Institutionens navn]

Styrelsesvedtægt. for daginstitutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune. [Institutionens navn] Styrelsesvedtægt for daginstitutioner i Faaborg-Midtfyn Kommune [Institutionens navn] Faaborg-Midtfyn Kommune er organiseret efter principper om decentral ledelse og central styring, som udmøntes gennem

Læs mere

STYRELSESVEDTÆGT FOR DE KOMMUNALE DAGTILBUD i SØNDERBORG KOMMUNE

STYRELSESVEDTÆGT FOR DE KOMMUNALE DAGTILBUD i SØNDERBORG KOMMUNE STYRELSESVEDTÆGT FOR DE KOMMUNALE DAGTILBUD i SØNDERBORG KOMMUNE Mål og rammer 1 Stk. 1 Dagtilbuddenes formål er i overensstemmelse med dagtilbudslovens mål og rammer for børn indtil skolestart. Stk. 2

Læs mere

Stk. 2 Bestyrelsen har det overordnede økonomiske og administrative ansvar for Skovhuset.

Stk. 2 Bestyrelsen har det overordnede økonomiske og administrative ansvar for Skovhuset. VEDTÆGTER for den private institution Skovhuset Sorø 1. Organisering Stk. 1 Institutionens fulde navn er Den private institution Skovhuset Sorø - i daglig tale og herefter i teksten benævnt Skovhuset.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAMBI. 2.2 Institutionens åbningstid skal pt. Placeres i tidsrummet 07:00 17:00

VEDTÆGTER FOR BAMBI. 2.2 Institutionens åbningstid skal pt. Placeres i tidsrummet 07:00 17:00 VEDTÆGTER FOR BAMBI 1 NAVN 1.1 Institutionens navn er Bambi 1.2 Institutionens adresse er Nygårdterraserne 225A, 3520 Farum 1.3 Institutionen har hjemsted i Furesø Kommune 1.4 Institutionen er en institution

Læs mere

Vedtægter. for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål

Vedtægter. for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål Februar 2015 Vedtægter for den selvejende institution Herfølge Privatskole. Hjemsted og formål 1 Herfølge Privatskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Køge kommune. Skolen

Læs mere

Godkendelseskriterier for privatinstitutioner

Godkendelseskriterier for privatinstitutioner Uddannelse og Arbejdsmarked Godkendt af Børne og Skoleudvalget den 9. september 2013, med tilføjelse vedtaget af Børne- og Skoleudvalget den 2. juni 2014, og med ændring vedtaget af Børne- og Skoleudvalget

Læs mere

VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution STÆREBO

VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution STÆREBO VEDTÆGTER for den selvejende daginstitution STÆREBO Institutionens navn og hjemsted 1 Den selvejende institutions navn er STÆREBO. Institutionen har hjemsted i Københavns Kommune. Institutionen har to

Læs mere

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave

Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave Vedtægter for Støtteforeningen for Sorø Skovbørnehave (herefter benævnt Støtteforeningen) og den tilhørende institution Sorø Skovbørnehave 1 Mellem institutionen Sorø Skovbørnehave og Sorø Kommune indgås

Læs mere

Styrelsesvedtægt. for de kommunale 0-6 års dagtilbud i Glostrup Kommune

Styrelsesvedtægt. for de kommunale 0-6 års dagtilbud i Glostrup Kommune Styrelsesvedtægt for de kommunale 0-6 års dagtilbud i Glostrup Kommune 2016 Styrelsesvedtægten er udarbejdet på baggrund af Dagtilbudslovens 14,15 og16 samt Vejledning om dagtilbud m.v., kap.15 - Forældreindflydelse

Læs mere

Vedtægter for Tjele Efterskole

Vedtægter for Tjele Efterskole Vedtægter for Tjele Efterskole Revideret og godkendt 12-09-2011 Vedtægter for den selvejende institution Tjele Efterskole Hjemsted, formål, og værdigrundlag. 1 Stk. 1. Tjele Efterskole er en uafhængig

Læs mere

Vedtægter for forældrebestyrelser ved Ballerup Kommunes dagtilbud til børn i alderen indtil skolestart

Vedtægter for forældrebestyrelser ved Ballerup Kommunes dagtilbud til børn i alderen indtil skolestart Vedtægter for forældrebestyrelser ved Ballerup Kommunes dagtilbud til børn i alderen indtil skolestart Nærværende vedtægter for forældrebestyrelser ved Ballerup Kommunes daginstitutioner og dagplejen har

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. EFTERSKOLEN I BAKKERNE - TRY.

Vedtægter for den selvejende institution. EFTERSKOLEN I BAKKERNE - TRY. Vedtægter for den selvejende institution. EFTERSKOLEN I BAKKERNE - TRY. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag. 1. Efterskolen i Bakkerne - Try er en uafhængig selvejende institution med hjemsted i Brønderslev

Læs mere

Vedtægt for Institutionen. Den dansk-franske Børnehave

Vedtægt for Institutionen. Den dansk-franske Børnehave Vedtægt for Institutionen Den dansk-franske Børnehave 1 Institutionens navn & hjemsted Stk. 1: Institutionens navn er Den dansk-franske Børnehave Stk. 2: Institutionens hjemsted er Københavns Kommune.

Læs mere

Oprettelse af børnehave sammen med friskolen

Oprettelse af børnehave sammen med friskolen Oprettelse af børnehave sammen med friskolen Indhold 1. Hvorfor børnehave og friskole? 2. Friskoleloven 3. Aldersgrænse 4. Kommunale godkendelseskriterier 5. Løn- og ansættelsesvilkår 6. Den daglige pædagogiske

Læs mere

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole.

Vedtægt. for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole. Vedtægt for den selvejende undervisningsinstitution Nordjyllands Idrætshøjskole. 1. Hjemsted, formål og værdigrundlag Stk. 1. Nordjyllands Idrætshøjskole er en uafhængig og selvejende undervisningsinstitution.

Læs mere

Bondegården 26/10/2014 Rørvej Gørlev Tlf VEDTÆGTER FOR PRIVATINSTITUTIONEN "BONDEGÅRDEN" Rørvej 16, 4281 Gørlev.

Bondegården 26/10/2014 Rørvej Gørlev Tlf VEDTÆGTER FOR PRIVATINSTITUTIONEN BONDEGÅRDEN Rørvej 16, 4281 Gørlev. VEDTÆGTER FOR PRIVATINSTITUTIONEN "BONDEGÅRDEN", 1: Forankring Den selvejende privatinstitution foreningen Bondegården er driftsherre og arbejdsgiver for privatinstitutionen Bondegården og drives i henhold

Læs mere

Bilag 4. Vedtægter. Vedtægt for Børnehuset Smølferne

Bilag 4. Vedtægter. Vedtægt for Børnehuset Smølferne Bilag 4. Vedtægter Vedtægt for Børnehuset Smølferne 1 Indholdsfortegnelse 1. VEDTÆGT FOR BØRNEHUSET SMØLFERNE... 3 1. INSTITUTIONENS NAVN OG HJEMSTED... 3 2. FORMÅL... 3 3. INSTITUTIONENS EJERFORHOLD...

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling

Ekstraordinær generalforsamling Ekstraordinær generalforsamling Tirsdag d 15 maj 2012 kl 1900 på skolen Forslag til vedtægtsændringer Tilsynsførende 6 I henhold til 4 stk 2 påhviler det forældrekredsen at føre tilsyn med skolens almindelige

Læs mere

-1- Vedtægter. Hjemsted og formål

-1- Vedtægter. Hjemsted og formål -1- Vedtægter for den selvejende institution Guldbæk Friskole. Hjemsted og formål 1 Guldbæk Friskole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Rebild Kommune. Skolen er oprettet

Læs mere

Vedtægter for Kratholmskolens Børnehave

Vedtægter for Kratholmskolens Børnehave Vedtægter for Kratholmskolens Børnehave Skolebestyrelsen for Kratholmskolen, Byghøjvej 27-33, 5250 Odense SV, CVR nummer: 44807815 har den overordnede ledelse af Kratholmskolens Børnehave jf. 36a Lov om

Læs mere

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål.

Vedtægterne. for. den selvejende institution. Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. Randers Lille Skole Vedtægterne for den selvejende institution Randers Lille Skole. Hjemsted og formål. 1. Stk.1. Randers Lille Skole er en selvejende, uafhængig institution, oprettet i 1971, med hjemsted

Læs mere

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter

VEDTÆGT for den selvejende institution. Østbyens Børnecenter VEDTÆGT for den selvejende institution Østbyens Børnecenter 1 Institutionens forankring Institutionen er tilsluttet landsforeningen Frie Børnehaver og Fritidshjem gennem lokalforeningen Frie Børnehaver

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE.

Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. Vedtægter for den selvejende institution NØVLINGSKOV EFTERSKOLE. 1. Hjemsted og formål Nøvlingskov Efterskole, der er oprettet ved stiftende repræsentantskabsmøde den 9. sept. 1982, er en uafhængig, selvejende

Læs mere