BANEREGLEMENT BANEKRAV

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BANEREGLEMENT BANEKRAV"

Transkript

1 BANEREGLEMENT BANEKRAV GENERELLE BESTEMMELSER Banecertifikat Baner der benyttes til karting konkurrencer og træning, skal være godkendt af kartingudvalget, der som bevis herfor udsteder et banecertifikat hvor det fremgår hvad banen er godkendt til og som sammen med banens katastrofeplan og banetegning skal være ophængt synligt. Trafikministeriets bekendtgørelse nr. 827 om afholdelse af motorløb uden for vej skal til enhver tid overholdes. Politiet afgør, om banen er i overensstemmelse med det til Færdselsstyrelsen indsendte og af dem godkendte reglement Ansøgning om syn af bane skal ske sammen med ansøgning om åbne løb dog senest 60 dage før udløbet af forrige godkendelse på opfordring skal indsendes skitse over banearealet med angivelse af baneobservatørzoner, sandfang, officials positioner, sikkerhedszoner, servicing park, katastrofeplan og kopi af miljøtilladelsen. Ansøgningen skal være påført hvilket banecertifikat (A, B, C, D eller E) man ansøger om Banen Asfalt bane, bredde min 5m. Banelegemet skal være tydeligt afgrænset af en hvid, mindst 5cm bred linje, en græskant eller lignende. Samt en 5cm hvid linje som start og mål linje. Stigninger eller fald må ikke overstige 5% på langs af banen og 10% på tværs af banen. Ingen af banens lige strækninger må være længere end 170 meter Udstyr Flag i fornødent antal, min 40x60cm Nummertavle, min 20x20cm Sikkerhed På baner med publikums adgang, må publikum ikke have adgang til bane og servicing park.

2 Hvis der til løb bruges gult blink i stedet for gult flag skal blinket bestå af min. 2 lamper som kan ses i sollys den ene skal lyse mod kørerne det andet skal kunne ses i 360 grader (skal godkendes ved banesyn). Hvis der ikke på udsatte steder er et fuldkommen frit sikkerhedsbælte (sandfang), skal banen på disse steder være omgivet af en ubrudt sikkerhedsbarriere af solidt, men let materiale i 90 cm s højde, f.eks. personvogns dæk i 4 dæks højde, fanghegn / spærrenet eller 40 cm høje splintfri plastbarrier. Beskyttelsesbarrieren skal forstærkes i svingene og må ikke frembyde nogen fare for kørerne ved påkørsel. Beskyttelsesbarrieren skal ligge i en afstand af mindst 4 meter fra banens ideal linie (ved ideal linie forstås den ca. 2 meter brede del af banelegemet, der til stadighed benyttes af de hurtigste kørere, når de forsøger at køre så hurtigt som muligt) på de steder, hvor der er fare for, at karterne kører af banen med stor hastighed. Beskyttelse må ingen steder anbringes tættere end 0,5 meter fra banen afgrænsning. Permanent opførte reklameskilte, bygninger, belysningsmaster eller lignende skal hvis der er risiko for påkørsel - være forsvarligt afskærmet. Der må max være 1 kart pr 18 m banelængde på banen. Dvs. en bane med længde på 360 m, må max have 20 karts på banen. En bane kan max godkendes til 34 karts. Træning med karts skal overvåges af en ansvarlig Baneleder med mindst OF- 615 official godkendelse, og som i nødstilfælde skal kunne tilkalde hjælp. Banelederen skal instruere og irettesætte kørere, og har pligt til at udelukke kørere fra træningen, såfremt disse forsynder sig groft mod reglementet (svarende til hændelser der normalt straffes med et sort flag). Der skal være et permanent rum med mulighed for opvarmning, hvor der kan ydes første hjælp. Rummet skal minimum være 2x3 meter og med en indgang på minimum 0.9 meters brede og med et gulv der har en niveauforskel på max 20 cm. Her skal være en udvidet førstehjælps kasse, båre og briks. Det skal kunne fremvises under banesyn. Mindst to lettilgængelige og effektive 6 kg. ildslukker (jf. punkt ) Faciliteter Et banedepot, beregnet for kørerne og deres mekanikere, tæt ved banelegemet og forbundet hermed af tydeligt markeret til og frakørsel. Absorptionsmateriale til olie m.v. (Cement). Beholdere til opsamling af spildolie og til kemikalieaffald/farligt affald (brugt absorptionsmateriale, olieholdige klude, kemikalieemballage m.v.). Trykluft anlæg. 1 toilet og håndvask.

3 68.1 BANEKRAV TIL GRAD E-BANE Godkendt til træning Punkt til følgende punkter: Banen Asfalt bane m lang, bredde min 5m. Publikum har ikke adgang til banen BANEKRAV TIL GRAD D-BANE Godkendt til lukkede løb Punkt til følgende punkter: Banen Asfalt bane m lang, bredde min 5m. En 5cm gul linie placeret 25 meter før start/målstregen. Overgangen fra bane til jord på inderside af sving, er belagt med kurps. Dvs. er hastighedsnedsættende uden at virke farlig for kørslen. På steder hvor der er risiko for afkørsel, skal der være et sandfang. Sandfanget skal bestå af så løst materiale, at det ikke kan pakkes hårdt sammen ved regnskyl, og det skal holdes løst ved harvning. Afskærmning af flagofficials skal være med tydeligt flagpostnummer. Der skal være afskærmning af målstregsofficials Udstyr Måleværktøj til kontrolmåling af motorer (jf.. punkt ) De fornødne CIK homologeringsattester og CIK reglementer. DASU datablade. Omgangstavle eller elektronisk tidsur. Opslagstavle Støjmåler, samt ophæng for denne. Vægt til vejning af kart og kører, samt 100kg lodder til kontrol af vægten (min. 20 kg lodder) Sikkerhed Beskyttelsesbarrieren skal ligge i en afstand af mindst 5 meter fra banens ideal linje. Bane afspærringen skal være gennembrudt således at udrykningskøretøjer har fri passage til og fra gennembrydningen. Hvor publikum har adgang til banen, skal de opholde sig bagved et mindst et meter højt ubrudt hegn, opført i en afstand af mindst en meter fra beskyttelsesbarrieren eller sandfanget Faciliteter En parkeringsplads tæt ved banen for officials og kørere.

4 2 toiletter og håndvaske 68.3 BANEKRAV TIL GRAD C-BANE Godkendt til åbne løb, SM og JFM løb Punkt til følgende punkter: Banen Asfalt bane m lang, bredde min 6m Et kontroltårn- og tidtagnings tårn. Opstillings båse på gridden med nummer og båse på banen (KZ2) Udstyr Et afspærret areal ved frakørslen, der kan benyttes som vægtkontrol. AMB anlæg med aktiv lup Kopimaskine Magnet striber (indtegnet på banetegning). Mulighed for at benytte et svejseværk og skruestik ved banen. Højtaleranlæg til ryttergård. Banen skal have udstyr således at Målstreg, Kontroltårn, Baneobservatør og startgridden kan være i radio kontakt under løbet. Et afspærret Parc Ferme område til opbevaring af kart i protest tiden Et lokale egnet til motorkontrol, lokalet skal have god belysning og et passende arbejdsbord og kunne aflukkes for uvedkommende (skal kunne fremvises ved bane syn). Hvis der iflg. Reglementet eller tillægsregler ved afvikling af et arrangement skal anvendes servicing park, skal en sådan være opsat så den kan virke med både en udgående og en indgående del Sikkerhed Beskyttelsesbarrieren skal ligge i en afstand af mindst 6 meter fra banens ideal linje. Beskyttelse må ingen steder anbringes tættere end 0,5 meter fra banen afgrænsning. På baner anlagt efter februar 2003 skal afstanden være minimum 2 meter. Et sted hvor der under løbet skal holde en ambulance klar til at transportere eventuelle skadede personer til et hospital, med hvilket der i forvejen er truffet en aftale Faciliteter Mindst 2 flagstænger (Dannebrog og DASU flag). 2 toiletter og håndvaske, og en brusekabine. Udsalg af mad og drikke.

5 68.4 BANEKRAV TIL GRAD B-BANER Godkendt til DIF og DASU mesterskab samt Super Kart Punkt til følgende punkter: Banen Asfalt bane m lang, bredde min 6m. Asfaltbelægningen af velegnet slidlag uden huller og buler. For baner anlagt før år 1980 som kan godkendes til 34 kart, og hvis banelayoute er så godt, at det giver mulighed for overhalinger flere steder på banen, kan godkendes med en længde på under 750m. Et kontroltårn- og tidtagnings tårn, med plads til mindst 4 personer Udstyr Startlys: Rød-grøn eller som CIK foreskrevet. Et synligt officielt ur, samt opslagstavle ved servicing parc, til bekendtgørelse af ændringer i de enkelte heats starttidspunkter Faciliteter Et banedepot på min 100 pladser af 30m2 pr kører. Køreveje med fast belægning. Der bør være mulighed for 220V strøm i banedepotet. Græsareal er jævn og klippet. Plads til publikum, med frit udsyn over banen. Speakerrum og højtalere til publikum. 4 toiletter og håndvaske, og badefaciliteter for både mænd og kvinder. Overnatningsplads adskilt fra banedepot med 220V / 6A strøm (mod betaling). Udsalg af mad og drikke. Der skal kunne købes morgenmad ved weekend stævner BANEKRAV TIL GRAD A-BANER Godkendt til CIK løb Punkt til og med CIK godkendelse. 68. BANEKRAV TIL GRAD B-D BANER For baner af Grad B til D gælder desuden: Før start- mållinjen skal der være startkorridorer. Disse skal være 2m brede og adskilles 1-2m. Korridorerne skal afmærkes med min 5cm brede, hvide

6 linjer. Korridorerne skal være max 50m lange, dog maksimalt til svinget før start- mållinjen. BANEKRAV TIL INDENDØRS BANER Som i punkterne , , samt følgende punkter. Banecertifikat skal være synligt ophængt, sammen med katastrofeplan og banetegning. Hårdt underlag af beton eller asfalt, må ikke være glat. Bredde min. 2,5M. Banelegemet skal tydeligt være afgrænset af en dækbarrierer som skal være min 2 dæk høj, eller en godkendt plastikbarriere. Dækbarrieren skal mindst på siden mod banen, have en fastgjort beskyttelses i et splintfrit materiale som skal være min. Samme højde som dækbarrieren, og må ikke være delt i flere sammensatte stykker i højden. Fra 2015 gælder : Dækbarrieren skal være min. 3 dæk høj, dog min. 70 cm. Der må ikke bruges lastvognsdæk som barriere. Ved evt. bærende stolper til tag loftkonstruktion skal der rundt om disse, være min. 4 dæk i højden. Der skal være opsat min. 2 gule blik som tydeligt kan ses af kørerne. Disse afprøves ved banesyn. Afskærmning af flagposter og målstregs- officials, samt tydelige flagpostnummer. Startlys med rød / grøn. Der skal være tydelig afmærket pit område til up-liningen, som ikke må være en del af det der udgør banen. På baner med publikums adgang, må publikum ikke have adgang til bane og pit område. Der må max være 1 kart pr. 18 meter banelængde. Dvs. en bane med længde på 360 m. må max. have 20 karts på banen. En bane kan max. godkendes til 34 karts. Min. 2 stk. let tilgængelige 6kg. Godkendte brandslukkere til benzin DS/EN3. Slukkerens manometer skal vise tryk i det grønne felt.

7 68.6 VÆRKTØJSLISTE TIL MOTORKONTROL VED NATIONALE LØB For at sikre at teknisk kontrol kan udføre en tilfredsstillende kontrol ved nationale gokartløb, skal klubberne, som minimum, råde over følgende værktøj: Alm. håndværktøj faste nøgler, skruetrækkere, topnøgler m.m. Skydelære gerne digital. Mikrometerskrue og mm. Spærmål til måling af indvendig diameter. Måleur med holder min. 60 mm længde, eller tilsvarende, til måling af slaglængde. Værktøj til måling af krumtapgrader. Enten gradskive min. diameter 200 mm. eller elektronisk gradmåler. I begge tilfælde skal der forefindes de nødvendige adapterer til krumtappen. Den elektroniske måler er langt at foretrække. Søgerblade bl.a. 6 x 0,2 mm og 10 x 0,2mm. Værktøj til måling af topvolumen. Måleglas, injektionssprøjte el. lignende med en aflæsningsnøjagtighed på min. 0,1 ccm. CIK tændrørsindsats til måling af topvolumen. Gennemsigtig plade, 4 mm tyk, med 8mm hul til måling af topstykkevolumen. Loddetin - 1,5 og 2,5mm. til måling af topsquish. Komplet sæt homologeringsattester. (CIK bøger eller CDer) og DASU datablade. Nationalt reglement. Værktøj til plombering af motorer. Plombetang mm. Emballage som kan forsegles, i forbindelse med en evt. forsendelse til TMU. Der bør løbende fremstilles hjælpeværktøjer, som sikrer at et stort antal af deltagerne bliver kontrolleret. Et eksempel kan være måledorne til kontrol af karburatorventuri eller indsugningsdæmper. ½ liter benzin blandet med en ½ liter olie. Til brug ved volumen kontrol. Brunt pakketape til forsegling. Minimum 3 af TMU godkendte dunke til benzinprøver.

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2016 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2016 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

Kartingsportens cirkulære 2018

Kartingsportens cirkulære 2018 Kartingsportens cirkulære 2018 Indhold 1. Bilag A Opdateret d. 15 januar 2018 Side 1-3 2. Bilag B Opdateret d. 15 januar 2018 Side 4-5 3. Officials uddannelse og godkendelse Opdateret d. 15 januar 2018

Læs mere

Tillægsregler for GGK`s klubløb 2015

Tillægsregler for GGK`s klubløb 2015 Tillægsregler for GGK`s klubløb 2015 Løbsarrangør og sekretariat: Grindsted gokart klub Vesterhedevej 7, 7200 Grindsted, Info@grindstedgokartklub.dk Løbsdatoer: ÅR 2015 11. april 9. maj 6. juni 22. august

Læs mere

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner.

Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT. 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. Folkerace SPORTSLIGT REGLEMENT 1. GENERELT 1.1 TITEL 1.1.1 Folkerace er en hastighedskonkurrence, der køres på permanente og provisoriske baner. 1.2 OFFICIALS Arrangørklubberne udpeger løbsledelse og alle

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor... 5

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY INDHOLD 1 Generelt 1. Motor Sporten 2. Officials 3. Deltagere 4. Løbs Datoer 5. Klasser og Point 6. Præmier 2 Sportsreglement 1. Afvikling 3 Løbsanmeldelse førermøde - løbsprocedure 1. Anmeldelse 2. Teknisk

Læs mere

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online.

CHGP 2014. 2. og 3. august 2014. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP. www.ask-online. CHGP 2014 2. og 3. august 2014 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben og CHGP www.ask-online.dk www.chgp.dk Partnere i 2014 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2014 1. Arrangementet

Læs mere

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.

Crosskart Sportsligt Reglement 2015. Indhold. 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1. DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR CROSSKART Crosskart Sportsligt Reglement 2015 Indhold 1. Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Løbsserie 1.4 Løbsregler 1.5 Startnummer 1.6 Præmier 2. Løbsanmeldelse

Læs mere

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2015. 1. og 2. august 2015. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2015 1. og 2. august 2015 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2015 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2015

Læs mere

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4

3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 Regler for Hill Climb, manøvre- og specialprøver Indhold 3.50 Konkurrenceform... 2 3.51 Tilladte køretøjer... 2 3.52 Klasser... 4 3.53 Deltagere, licens... 4 3.54 Anmeldelse... 4 3.55 Konkurrenceformen...

Læs mere

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER

REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE BESTEMMELSER DANSK DANSK AUTOMOBIL AUTOMOBIL SPORTS SPORTS UNION UNION REGLEMENT TEKNISKE REGLEMENT FOR STREETRACE DRAGRACING REGLEMENT FOR STREETRACE. ALMINDELIGE BESTEMMELSER REGLEMENT FOR STREETRACE ALMINDELIGE

Læs mere

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DANSK SUPER KART CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER DANSK SUPER KART 2015 CADETT MINI, CADETT JUNIOR, KF JUNIOR, KF og KZ2 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 GENERELT Dansk Super Kart (DSK) for KF ogkz2/kz2ob afvikles over 6 weekendarrangementer. Dansk Super Kart

Læs mere

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk...

279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul og Dæk... DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 279B RALLYCROSS 0-1600 Gr. N Indhold 279B-1. GENERELT... 2 279B-1.1. Definitioner... 2 279B-1.2. Vægt... 2 279B-1.3. Udstødning... 2 279B-1.4. Brændstof... 2 279B-1.5. Hjul

Læs mere

TEKNISKE REGLER 2012

TEKNISKE REGLER 2012 Læs følgende regler grundigt og glem ikke, at enhver form for modifikation eller ændring af motor eller dens tilbehør IKKE er tilladt, med mindre det er godkendt af X30 DK. X30 DK ser enhver form for modifikation

Læs mere

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT

Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT Rallycross SPORTSLIGT REGLEMENT 1.1 TITEL 1.1.1 Rallycrossmesterskabet er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges og arrangeres af FSAS-Ørnedalsbanen, MNJ-Nysumbanen, NMKA- Nisseringen

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART 2019: CADETT MINI,CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. Indhold 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 4 3 TILLADT MATERIEL... 5 Stk. 3.1 Kart og motor (ROK

Læs mere

Onlinetilmelding for Rotax klasserne er åben og kan foretages på

Onlinetilmelding for Rotax klasserne er åben og kan foretages på Lørdag den 3. september 2011. Jysk Mesterskabs afdeling for klasserne: Rotax Mini - Rotax Junior - Rotax Senior - Rotax DD2. Als Gokart Klub og løbsleder Norbert Gregersen vil se til, at dette lørdagsarrangement

Læs mere

Reglement Legend Car 2013

Reglement Legend Car 2013 Reglement Legend Car 2013 1. Generelle bestemmelser og definitioner Legend Cup er åbent for Legend Car fra 600 Racing Inc USA købt igennem Padborg Park, Ved Flyvepladsen 10, 6330 Padborg. Legend Cup er

Læs mere

Løbsreglement for 4x4 Trophy

Løbsreglement for 4x4 Trophy Løbsreglement for 4x4 Trophy TR. 1 Arrangementsbeskrivelse Trophy er en hold konkurrence, der består af et antal specialprøver. Formålet med Trophy er at teste holdets evne til løse specialprøver i svært

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR KARTING 2015

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION REGLEMENT FOR KARTING 2015 60 GENERELLE BESTEMMELSER... 3 60.0 GENERELT... 3 60.1 MEDLEMSKAB... 5 60.2 ANSVAR... 5 60.3 FORSIKRING... 5 60.4 STRAF... 6 60.5 PROTESTER... 7 60.6 APPEL... 7 60.7 MILJØ... 8 61 ARRANGEMENTER... 9 61.0

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2.

AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. AFVIKLINGSBESTEMMELSER FOR DANSK SUPER KART/NEZ 2018: CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR, OK og KZ2. 1 GENERELT... 2 2 SÆRLIG BESTEMMELSER... 3 3 TILLADT MATERIEL... 3 Stk. 3.1 Kart og motor... 3 Stk.

Læs mere

DM REVANCE 2011 INDBYDELSE

DM REVANCE 2011 INDBYDELSE DM REVANCE 2011 INDBYDELSE 7. - 9. oktober 2011 Arrangør: LUG KØBENHAVN Side 1/8 Indbydelse til DM Revancen 2011 d. 8. / 9. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 08.10.11. Åbent løb for, Cadett Mini,

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION ADM CIR I 19.3 30.marts 2015 ADMINISTRATIVT CIRKULÆRE STØJMÅLING STANDMÅLING CROSSKART Indledning Dette cirkulære indeholder bestemmelser for støjmåling inden for DASU ansvarsområde

Læs mere

Vær særlig opmærksom på. Inden du triller ud på banen sammen med de andre Kart kørere, skal du i reglementet især have studeret paragrafferne.

Vær særlig opmærksom på. Inden du triller ud på banen sammen med de andre Kart kørere, skal du i reglementet især have studeret paragrafferne. Karting er en sport, hvor kammeratskab og spænding er overskrifterne. Men karting er også en sport, hvor du lærer respekten for fartens skrevne og uskrevne love, uden du behøver at sætte hverken helbred

Læs mere

Reglement for 100 ccm Klassisk gokart (F100DK)

Reglement for 100 ccm Klassisk gokart (F100DK) Reglement for 100 ccm Klassisk gokart (F100DK) 1. Generelt F100DK afvikles med karter og motorer produceret før år 2000. Der må alene anvendes luftkølede motorer med direkte træk. F100DK er et spring tilbage

Læs mere

A. Byggepladsindretning

A. Byggepladsindretning A. Byggepladsindretning I dette afsnit beskrives hvorledes byggepladsen indrettes. Dette omfatter en fastlæggelse af hvilket materiel, der skal forefindes på pladsen samt en bestemmelse af hvor dette placeres.

Læs mere

FLEXLEASE.NU PP NIGHT RACE

FLEXLEASE.NU PP NIGHT RACE FLEXLEASE.NU PP NIGHT RACE 23.-24.8. 2019 Slutinstruktion 01 Licens- og teknisk kontrol som befinder sig i grå garage/værkstedsbygning er åben: Torsdag d. 22. august fra kl. 16:00 til kl. 21:00 fredag

Læs mere

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi.

LØBSREGLEMENT BANEN: LØBSREGLER: LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. LØBSREGLEMENT LUKS Løbsreglement er gældende ved alle løb i LUKS regi. BANEN: Banen skal være godkendt af mindst 2 heraf mindst 1 fra LUKS-arbejdsgruppen. Ved DM finalen skal banen godkendes af LUKS-arbejdsgruppen.

Læs mere

AFVIKLINGSBESTEMMELSER

AFVIKLINGSBESTEMMELSER DIF DANSK MESTERSKAB FOR OK OG KZ2 SAMT DASU MESTERSKAB CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR 2018 AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 DEFINITION DIF danmarksmesterskab (DIF DM) OK og KZ2 afvikles over et weekendarrangement,

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup Teknisk reglement OK Mobil 1 Legends Car Cup 1. Generelle bestemmelser og definitioner OK Mobil1 Legends Cup er åbent for Legend Car fra 600 Racing Inc USA købt igennem Padborg Park, Ved Flyvepladsen 10,

Læs mere

CHGP 2016. 29., 30. og 31. juli 2016. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP

CHGP 2016. 29., 30. og 31. juli 2016. Bellahøj Park ved København. Tillægsregler. Arrangeret af Automobil Sports Klubben Hedeland og CHGP CHGP 2016 29., 30. g 31. juli 2016 Bellahøj Park ved København Tillægsregler Arrangeret af Autmbil Sprts Klubben Hedeland g CHGP www.ask-hedeland.dk www.chgp.dk Partnere i 2016 TILLÆGSREGLER FOR CHGP 2016

Læs mere

Det reglement, som her omtales i 3,1., vil i DMU sammenhæng sige Road Racing Reglement Kap. 11, som har følgende ordlyd:

Det reglement, som her omtales i 3,1., vil i DMU sammenhæng sige Road Racing Reglement Kap. 11, som har følgende ordlyd: Sportskommission Road Racing og Drag Racing Referat fra SK-møde: 24. januar kl. 20.00 Møde 02-18 Sted: Skype Deltagere: SK: Jesper Holm (formand), Palle Lind, John Klint. Martin Thenning var forhindret.

Læs mere

Branchevejledning. distribution. af varer. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros

Branchevejledning. distribution. af varer. Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros Branchevejledning distribution af varer Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros branchevejledning om distribution af varer Indhold Indledning... 1 Transport- og adgangsveje.... 2 Parkering...

Læs mere

13.1 Anvendelsesområde

13.1 Anvendelsesområde Rebild Kommune Hobrovej 110 9530 Støvring Aarestrup, den 29. december 2015 Vedr.: Ansøgning om miljøgodkendelse til etablering og drift af go-kartbane i Nysum Motorsport Nordjylland ansøger hermed om miljøgodkendelse

Læs mere

Danish Masters finale - Knutstorp 1. og 2. oktober 2016

Danish Masters finale - Knutstorp 1. og 2. oktober 2016 1. Arrangementet afholdes i henhold til FIA s internationale bestemmelser og DASU s reglementer. Arrangementet afholdes under de for banen gældende miljøgodkendelse, SBF s udstedte banecertifikat, samt

Læs mere

Regler for traktortræk i Farmklasse 2016

Regler for traktortræk i Farmklasse 2016 Regler for traktortræk i Farmklasse 2016 Regler gældende for perioden: Sæsonen 2016 med DM efteråret 2016 Røde markeringer slettes Grønne markeringer er tilføjelser 1. Dommer skal respekteres og har al

Læs mere

Vejledning for påfyldningspladser

Vejledning for påfyldningspladser Vejledning for påfyldningspladser Baggrund Mange virksomheder, der har et transportbehov, vælger at etablere mulighed for påfyldning af egne motorkøretøjer med benzin eller dieselolie på egen grund frem

Læs mere

STANDARD SIKKERHEDSPLAN

STANDARD SIKKERHEDSPLAN INDLEDNING Denne vejledning har til formål at angive mulige løsninger på enhver løbsleders største udfordring: at sikre tilskuere, lodsejere, officials og deltagere på bedst mulig måde under afviklingen

Læs mere

TEKNISK REGLEMENT AUTOSPEEDWAY

TEKNISK REGLEMENT AUTOSPEEDWAY Indhold 1. TEKNISKE BESTEMMELSER... 2 2. STARTNUMRE... 2 3. MOTORBESTEMMELSER... 2 4. BESKYTTELSESBUR... 3 5. FØRERSÆDE... 4 6. SIKKERHEDSSELE... 4 7. ILDSLUKKERE... 4 8. KAROSSERI OG CHASSIS... 5 9. STÆNKLAPPER...

Læs mere

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE

DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE DM REVANCEN 2015 INDBYDELSE 02. - 04. oktober 2015 Arrangør: LUG KØBENHAVN Indbydelse til DM Revancen 2015 d. 02. - 04. oktober LUG København Løbet: Lørdag d. 03.10.15. Åbent løb for Cadett Mini, Cadett

Læs mere

DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER

DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER DIF DANSK MESTERSKAB FOR OK OG KZ2 SAMT DASU MESTERSKAB CADETT MINI, CADETT JUNIOR, OK JUNIOR samt KZ2 Gentlemans DASU Cup 2019 DSK DM-AFVIKLINGSBESTEMMELSER 1 DEFINITION DIF Dansk Mesterskab (DIF DM)

Læs mere

Notat vedr. indretning af stadion til 1. divisionsfodbold

Notat vedr. indretning af stadion til 1. divisionsfodbold Notat vedr. indretning af stadion til 1. divisionsfodbold Formålet med dette notat er at belyse, hvad der med udgangspunkt i allerede eksisterende forhold, planlovgivning m.v. kræves for at indrette et

Læs mere

Indhold. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road...2 296-1.2. Asfalt...2 296-1.3. Rally...2

Indhold. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road...2 296-1.2. Asfalt...2 296-1.3. Rally...2 Indhold 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road...2 296-1.2. Asfalt...2 296-1.3. Rally...2 296-2. OFFICIALS... 2 296-3. STÆVNER... 2 296-4. INSTRUMENTER... 3 296-5. ANSVARSOMRÅDE FOR KLUBBEN... 4 296-5.1.

Læs mere

Brugsanvisning til HS-120BK

Brugsanvisning til HS-120BK Pladevibrator HS-120BK m/lifan motor Fremstillet i PRC EU-importør: Primus Industrivej 31 7080 Børkop Danmark Introduktion: For at du kan få mest mulig glæde af din nye pladevibrator, beder vi dig gennemlæse

Læs mere

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010

Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 Tillægsregler Dansk Super Kart 2010 5 & 6 afdeling Arrangør: 14. 15. august 2010 Rødby Go-Kart Klub (RGKK) Gl. Badevej 9, 4970 Rødby Sekretariat: Britta Petersen, mail: rgkk@rgkk.dk. Tlf: 54 60 15 77.

Læs mere

Fynsk Sprint Cup 2013

Fynsk Sprint Cup 2013 Instruktion Fynsk Sprint Cup 2013 Sprintnormen Sprintnormen forudsættes bekendt, hvor især skal fremhæves: - halvtag (lysegråt med tynd konturlinje) = tilladt at passere. - impassabel vegetation (mørkegrønt)

Læs mere

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1

Tillægsregler til DM i Rallycross 2016 TILLÆGSREGLER. Foto John Jensen/Tag Selv Foto. Dansk Automobil Sports Union marts 2016 Side 1 TILLÆGSREGLER Foto John Jensen/Tag Selv Foto DM RALLYCROSS 2016 Side 1 r der afvikler DIF+DASU mesterskaber I Rallycross 2016 Nysumbanen GPS Adresse ns kontaktperson Kørselsanvisning 220/380V stik ns længde

Læs mere

Redskabsregulativ for TeamGym 2013-2014

Redskabsregulativ for TeamGym 2013-2014 Redskabsregulativ for TeamGym 2013-2014 Vedtaget på TeamGyms aktivitetsmøde 27. oktober 2013 1 Rytmeserie 1.1 Gulvflade Rytmegulvet er 14 x 20 m. Arealet skal dækkes af måtter i tykkelsen 30-35 mm (+/-

Læs mere

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE

ZappBug Oven 2. Brugermanual. Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE ZappBug Oven 2 Brugermanual Vigtigt! Læs Advarsler før ovnen tages i brug SIKKER, GENNEMPRØVET BEKÆMPELSE 1 ! Vigtige oplysninger om sikkerhed Information Alle sikkerhedsoplysninger skal overholdes, når

Læs mere

Dansk Super Kart 2016

Dansk Super Kart 2016 TILLÆGSREGLER Dansk Super Kart 2016 Dato Klub Deltagere Deltagere Deltagere Deltagere Deltagere DSK 1 16-17/4 LUG Cadett Junior KF Junior OK KZ2 DSK 2 30/4-1/5 ASKH Cadett Junior KF Junior OK KZ2 DSK 3

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2019

Crosskart. Sportsligt reglement 2019 Crosskart Sportsligt reglement 2019 Banesportsudvalget 14-11-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2019 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

Folkerace Sportsligt Reglement 2015

Folkerace Sportsligt Reglement 2015 Folkerace Sportsligt Reglement 2015 INDHOLD SPORTSLIGT REGLEMENT 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbsserie 1.5 Klasser / Point 1.6 Præmier 1.7 Klassesponsorer, Startnummer 1.8 Særlige

Læs mere

ROTAX ROTAX REGLEMENT 2015 SPORTS- OG LØBSREGLEMENT - 2015

ROTAX ROTAX REGLEMENT 2015 SPORTS- OG LØBSREGLEMENT - 2015 ROTAX ROTAX REGLEMENT 2015 SPORTS- OG LØBSREGLEMENT - 2015 PROPOSITIONER - 2015 1.0 REGLEMENT Dette reglement er gældende for den sportslige afvikling af alle Rotax klasser under Rotax Danmark. Reglementet

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement 2018

Crosskart. Sportsligt reglement 2018 Crosskart Sportsligt reglement 2018 Banesportsudvalget 01-01-2018 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2018 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DM i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU og tilrettelægges

Læs mere

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk

Kontaktinfo om Youngtimer. Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Kontaktinfo om Youngtimer Spørgsmål vedrørende Youngtimer Bjarne Madsen: Tlf. 5190 8501 (efter kl. 18) E-mail: sams@sport.dk Martin M Thillemann Tlf. 8938 1085 (efter kl. 18) E-mail: martinthillemann@hotmail.com

Læs mere

Regulativ for Lyngby Hovedgade

Regulativ for Lyngby Hovedgade Regulativ for Lyngby Hovedgade Januar 2015 Forord Dette regulativ skal sikre, at Lyngby Hovedgade mellem Jernbanepladsen og Jernbanevej benyttes på en hensigtsmæssig måde. Der lægges vægt på, at der på

Læs mere

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for Klubrally Lørdag den 4. august 2012 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold samt 4. afdeling af Speed Nord Årets Klubrally begivenhed Jysk / Fynsk Fejde foregår i 2012 igen med Ikast

Læs mere

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562

TRAY. Installations vejledning. 1 TRAY VARMEVEKSLER. VANDENERGI M.A. Denmark ApS Email: mail@vandenergi.com Phone: +45 61653562 Installations vejledning. TRY TILLYKKE MED DIN NYE SMUKKE SHOWER TRY Tray er en af de mest økonomiske og interessante måder at spare energi og CO2. Tilbagebetalingstiden er kort. Ved at anvende Tray sparer

Læs mere

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord

Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord Tillægsregler for: -Rally Lørdag den 6. august 2011 Jysk/fynsk Mesterskab i klubrally for hold 3. afdeling af Speed Nord www.kjargaardbyg.dk Parcelhuse Hvad enten I skal have bygget helt nyt hus, have

Læs mere

Sikkert arbejdsmiljø. for mennesker og materiel

Sikkert arbejdsmiljø. for mennesker og materiel Sikker BETONpumpning Sikkert arbejdsmiljø for mennesker og materiel Sikker adgangsvej Sikkerhedszoner Sikker opstilling Sikkerhed i højden Sikkert arbejdsmiljø på pladsen Sikker betonpumpning Ansvarsforhold

Læs mere

1. På banen første gang... 4

1. På banen første gang... 4 1. På banen første gang... 4 Træning og træningstid...4 Klar til at køre...4 Sikkerhedsudstyr...5 Kart og motor...6 Klasser...6 2. Adfærd på kartbanen... 7 Hånden op...7 Hvis du kører af banen...8 Kørsel

Læs mere

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK

ARBEJDSTEKNIK. God instruktion og oplæring APV ARBEJDETSTEKNIK APV ARBEJDETSTEKNIK ARBEJDSTEKNIK Medarbejdere skal have modtaget en god og fyldestgørende instruktion i, hvordan de løfter og håndtere varer ifm. deres arbejdsopgaver. Det er købmandens pligt at sørge

Læs mere

TEKNISKE BESTEMMELSER

TEKNISKE BESTEMMELSER DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION 254S SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR 1600 CHALLENGE TEKNISKE BESTEMMELSER 1600 Challenge afvikles efter FIA s Gruppe N reglement 254 og bestemmelserne i RA 2, pkt. 252, 253 samt de

Læs mere

Retningslinjer for observatører

Retningslinjer for observatører Retningslinjer for observatører 1. Principper DHF s dommerudvalg påsætter observatører til alle kampe i Dame- og Herre Håndboldligaen, samt til landspokalkampe landsdækkende runder, kampe i 1. division

Læs mere

JUMBO JUMBO BUKKESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi

JUMBO JUMBO BUKKESTILLADS MONTAGEVEJLEDNING. 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi Montagevejledning EN 1298-IM-DK MONTAGEVEJLEDNING JUMBO BUKKESTILLADS 1. Betingelser 2. Garantibestemmelser 3. Generelt 3.1 Ergonomi 4. Opstilling af buk 5. Forhøjelse af buk 6. Montage af platform 6.1

Læs mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere

levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Afsnit 7 - Ordensreglement Om levereglerne i og omkring din bolig Hvor meget må du støje? Må du have husdyr? Hvordan bruger du fællesarealer? og meget mere Vedtaget på Beboermøde den 17-11-2015 Fælles

Læs mere

Road Racing og Drag Racing reglement. Afsnit 2 Generelle konkurrenceregler

Road Racing og Drag Racing reglement. Afsnit 2 Generelle konkurrenceregler Road Racing og Drag Racing reglement Afsnit 2 Generelle konkurrenceregler Ændringer fra 2007 til er markeret med. Forkortelser: FIM = Federation Internationale de Motocyclisme (verdensforbund). UEM = European

Læs mere

2012 v. 6. Hou Bådelaug. Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads (revideret udgave pr. 24.5.12)

2012 v. 6. Hou Bådelaug. Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads (revideret udgave pr. 24.5.12) 0 v. 6 Hou Bådelaug Banekort og sejladsbestemmelser for kapsejlads (revideret udgave pr. 4.5.). Alle deltagere - med undtagelse af dem, der sejler efter de int.søvejsregler (Danneborg) sejler efter ISAF/Dansk

Læs mere

FINA REGLER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND 2001-2002 INDHOLDSFORTEGNELSE

FINA REGLER FOR SVØMNING I ÅBENT VAND 2001-2002 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REGEL EMNE SIDE Indholdsfortegnelse 01 OWS 1 Åbent vand svømning 02 OWS 2 Officials 03 OWS 3 Officials pligter 04-11 OWS 4 Starten 12-13 OWS 5 Konkurrenceområdet 14-15 OWS 6 Løbet 16-18

Læs mere

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse

Tillægsregler. FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse Tillægsregler FOLKERACE 2014 DASU Cup Klasse 1 Klasse 2 BANER DER AFVIKLER FOLKERACE DASU CUP KLASSE 1 OG KLASSE 2 2014 NYSUMBANEN Motorsport Nordjylland www.mnj.dk Adresse Nysumgårdsvej 8, 9610 Nørager

Læs mere

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat

Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat Generalforsamling i Thy Motor Sport, den 27.02.2016 Referat I. Velkomst Sten Graversen bød velkommen til den ordinære generalforsamling. Han overlod ordet til Børge Holm, som ville sige nogle ord om den

Læs mere

Dansk Super Kart 2017

Dansk Super Kart 2017 TILLÆGSREGLER Dansk Super Kart 2017 Dato Klub Deltagere Deltagere Deltagere Deltagere Deltagere DSK 1 8-9/4 TMSK DSK 2 20-21/5 SAK DSK 3 24-25/6 VKK DSK 12-13/8 GGK Cadett Mini Cadett Junior OK Junior

Læs mere

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road... 2 296-1.2. Asfalt... 2 296-1.3. Rally... 2

DANSK AUTOMOBIL SPORTS UNION. 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road... 2 296-1.2. Asfalt... 2 296-1.3. Rally... 2 Indhold 296-1. STØJGRÆNSER... 2 296-1.1. Off-road... 2 296-1.2. Asfalt... 2 296-1.3. Rally... 2 296-2. OFFICIALS... 2 296-3. STÆVNER... 3 296-4. INSTRUMENTER... 3 296-5. ANSVARSOMRÅDE FOR KLUBBEN... 4

Læs mere

Miljøredegørelse 2010

Miljøredegørelse 2010 Virksomheden: Furesø Golfklub - CVR nr.: 54278314 Stamdata ved afslutning: Miljø- og arbejdsmiljøpolitik: Ansvarlig leder: Miljømyndighed: Hestkøb Vænge 4 3460 Birkerød Tlf. nr.: 45817444 Fax: 45820224

Læs mere

ORDENSREGLER. April 2016

ORDENSREGLER. April 2016 ORDENSREGLER April 2016 1 Generelt 1. Nærværende ordensregler kan ikke tilsidesætte bestemmelserne i vedtægter og byggeretningslinier. 2. Medlemmer er forpligtet til at kende og overholde vedtægter, ordensregler

Læs mere

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft

Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Brugsanvisning for TA. Mobil bade/toiletløfter m/el-løft Advarsel: For at sikre korrekt brug af TA. bade/toiletløfter skal denne brugsanvisning læses grundigt før brug. Der skal rettes opmærksomhed specielt

Læs mere

Bekendtgørelse om offentlige forlystelser

Bekendtgørelse om offentlige forlystelser BEK nr 502 af 17/06/2005 Gældende Offentliggørelsesdato: 28-06-2005 Justitsministeriet Senere ændringer til forskriften BEK nr 1326 af 14/12/2005 BEK nr 646 af 26/06/2009 BEK nr 1382 af 17/12/2009 BEK

Læs mere

Løbslederrapport Karting

Løbslederrapport Karting Løbslederrapport Karting Løbet: Klub: Bane: Dato: Løbets navn: Løbsleder: Dommer: Følgende klasser blev kørt: Anfør klasser Antal deltagere Anfør klasser Antal deltagere 1. løbsdag Licenskontrol påbegyndt

Læs mere

Tillægsregler vedhæftet. Tilmelding er åben og kan foretages på

Tillægsregler vedhæftet. Tilmelding er åben og kan foretages på Tillægsregler vedhæftet. Tilmelding er åben og kan foretages på www.drmc.dk. Mesterskabsstillinger kan ses på www.hlkartracing.dk og fra 7. september også på www.drmc.dk ARRANGØR SEKRETARIAT MIDTJYSK

Læs mere

SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse

SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse SuperMoto Reglement 2015 Danmarks Motor Union Indholdsfortegnelse... Fakta om Danmarks Motor Union... 1 Reglement... 1 Kort om SuperMoto... 1 1 Definition... 2 1.1 SuperMoto... 2 2

Læs mere

1. Speedway- Is-Racing - Lang- og græsbaneløb 2005 d. En kører, der er styrtet p.g.a. ureglementeret kørsel, eller bevidst er styrtet for at undgå en anden kører, af sikkerhedshensyn, kan dommeren lade

Læs mere

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2019

Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2019 1 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2019 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab 2019 Side 1 af 12 2 Regelsæt for BGK Grand Prix/Klubmesterskab - 2019 Indholdsfortegnelse 1. Deltagelse...

Læs mere

Resume af tryghedsvandring i Herredsvang onsdag d. 10. juni 2015 TRYGHEDSVANDRING MEGET KORT FORTALT?

Resume af tryghedsvandring i Herredsvang onsdag d. 10. juni 2015 TRYGHEDSVANDRING MEGET KORT FORTALT? Resume af tryghedsvandring i Herredsvang onsdag d. 10. juni 2015 Onsdag d. 10. juni 2015 blev der afholdt tryghedsvandring i Herredsvang med følgende deltagere; Henrik Højmose, Center for Byens Anvendelse,

Læs mere

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA

Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse, 11 aktive kørere +repræsentanter fra FSAS, NMKA, VMKA, DMKA SØNDAG d. 25. September kl.13.00 KAC s klubhus på Søholmbanen Dagsorden: 1. Velkomst v/ Formanden 2. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer : Jørgen Ring Referent: Mads B. Petersen Deltagere: RCD s bestyrelse,

Læs mere

Dansk Super Kart 2016

Dansk Super Kart 2016 TILLÆGSREGLER Dansk Super Kart 2016 Dato Klub Deltagere Deltagere Deltagere Deltagere Deltagere DSK 1 16-17/4 LUG Cadett Junior KF Junior OK KZ2 DSK 2 30/4-1/5 ASKH Cadett Junior KF Junior OK KZ2 DSK 3

Læs mere

Statens Luftfartsvæsen Bestemmelser for Civil Luftfart

Statens Luftfartsvæsen Bestemmelser for Civil Luftfart Statens Luftfartsvæsen Bestemmelser for Civil Luftfart BL 3-31 Selvvalg af helikopterflyvepladser Udgave 1, 1. juli 1987 I medfør af 82 og 149, stk. 8, i lov om luftfart, jf. lovbekendtgørelse nr. 408

Læs mere

Crosskart. Sportsligt reglement

Crosskart. Sportsligt reglement Crosskart Sportsligt reglement Banesportsudvalget 31-01-2017 Crosskart SPORTSLIGT REGLEMENT 2017 1 GENERELT 1.1 Titel 1.2 Løbsserie DASU-mesterskab i Crosskart er en løbsserie som er udskrevet af DASU

Læs mere

Carbusters Autospeedway Club. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

Carbusters Autospeedway Club. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3

Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bilag 23 Kvalitetsvurderings skema - delområde 3 Bemærk - De steder hvor der vurderes på funktionalitet - dækker begrebet over en helheds vurdering af varens opfyldelse af institutionernes behov til den

Læs mere

L y n g b y - T a a r b æ k b r a n d v æ s e n

L y n g b y - T a a r b æ k b r a n d v æ s e n afbrænding b r u g a f g r i l l, u k r u d t s b r æ n d e r e m v. Ly n g b y - Ta a r b æ k B r a n d væ s e n Afbrænding af bål Al afbrænding af affald, herunder haveaffald og lignende er forbudt,

Læs mere

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015

PROGRAM FOR. DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 PROGRAM FOR DMI Forbundsmesterskaber i Triatlon og Duatlon 2015 Fredag den 29. maj 2015 i HADERSLEV CENTRUM Arrangør: Haderslev Garnisons Idrætsforening VEL MØDT! 1 STÆVNEORGANISATION Stævneleder: Konkurrenceleder:

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

Afsnit 4. H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg. Dette afsnit omfatter udendørs motorsportsbaner og knallertbaner.

Afsnit 4. H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg. Dette afsnit omfatter udendørs motorsportsbaner og knallertbaner. Afsnit 4. H 201: Udendørs motorsportsbaner og knallertbaner samt køretekniske anlæg. 4.1. Anvendelsesområde Dette afsnit omfatter udendørs motorsportsbaner og knallertbaner. 4.2. Beskrivelse af de væsentligste

Læs mere

Ejerforeningen Bakkebo Nord

Ejerforeningen Bakkebo Nord Ejerforeningen Bakkebo Nord Beretning 2008 Ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bakkebo Nord tirsdag d. 10. marts 2009 på Lundgårdskolen. Bestyrelsens beretning Hermed følger bestyrelsens beretning

Læs mere

Regulativ for Lyngby Torv

Regulativ for Lyngby Torv Regulativ for Lyngby Torv 5. september 2013 Side 1 Forord Regulativets formål er at sikre, at Lyngby Torv benyttes på en måde, der er i overensstemmelse med Lyngby Taarbæk Kommunes visioner og mål for

Læs mere

HAVEREGULATIV. Generelt for haverne

HAVEREGULATIV. Generelt for haverne Afdeling Langhusene HAVEREGULATIV Haveregulativet er et supplement til afdelingens gældende vedligeholdelsesreglement, råderetsreglement og husorden. Generelt for haverne Ændringer omfattet at dette regulativ

Læs mere

Carbusters Autospeedway Klub. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY.

Carbusters Autospeedway Klub. SPORTSLIGT REGLEMENT FOR AUTOSPEEDWAY. INDHOLD 1 Generelt 1.1 Titel 1.2 Officials 1.3 Deltagere 1.4 Løbs datoer 1.5 Klasser og point 1.6 Præmier 2 Sportsreglement 2.1 Afvikling 3 Løbsanmeldelse, førermøde & løbsprocedure 3.1 Anmeldelse 3.2

Læs mere