Vellerup Sommerby. September Nr årgang. Foto: Karl Kristian Zacho

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vellerup Sommerby. September Nr. 3 41. årgang. Foto: Karl Kristian Zacho"

Transkript

1 Foto: Karl Kristian Zacho 2014 September Nr årgang Vellerup Sommerby Så lavede kommunen oprydning af gamle både på stranden og i vandet. De blev opmagasineret på parkeringspladsen ved verdens ende. Red.

2 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele ved at benytte Ejendomsmæglerfirmaet Ege Vi kan bl.a. nævne 7 gode grunde: Dynamisk boligsalg fra 3 Ege butikker Stort lokalkendskab Salg af: Helårsboliger, lejligheder, fritidshus og nedlagte landbrug Solgt eller gratis Højt uddannet personale Købermægler Team 36 års erfaring Mads Ege Christiansen Statsaut. Ejendomsmægler MDE Tlf Lene Bruun Statsaut. Ejendomsmægler MDE Ege Christiansen Statsaut. Ejendomsmægler MDE Ege Bramsnæs Bygaden 18, 4070 Kirke Hyllinge Statsautoriseret og uafhængig ejendomsmægler T: @eges.dk

3 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Formandens Rubrik Kære medlemmer, Jeg tror de fleste vil være enig med mig i at sommeren 2014 har været noget af det varmeste og tørreste vi har oplevet i mange år. Regnmængderne har været yderst beherskede, og oversvømmelserne er udeblevet i hvert fald for en tid. Sommeren har igen betydet god udnyttelse af sommerbyen. Mange huse har i år været udlejet, og en del af disse lejere har igen henvendt sig til foreningen og forespurgt på ledige huse og grunde. Foreningen er, som tidligere nævnt, nødt til at henvise disse potentielle kunder til de lokale ejendomsmæglere, fordi det ikke er muligt at føre en liste over ejendomme, som er sat til salg. I de første 7 måneder af 2014 er ejerskiftet 31 ejendomme, hvilket er en del flere end året før i samme periode. Foreningen vil gerne benytte lejligheden til at byde disse nye medlemmer velkommen til Vellerup Sommerby, og minde om at foreningen gerne står til disposition med oplysninger og hjælp i alle relevante foreningsanliggender. Bestyrelsens arbejde er forløbet nogenlunde som sædvanligt hen over sommeren. Der har som sædvanligt været udsendt ganske mange påmindelser vedr. manglende vedligeholdelse, og resultatet af vore henvendelser lader desværre meget tilbage at ønske. Det skal dog nævnes, at foreningens vedtagne vejrenovation virkelig har været et arbejdsområde med et meget stort tidsforbrug. Jeg er imidlertid overbevist om, at den tid bestyrelsen har investeret i projektet er brugt fornuftigt, og derfor vil komme foreningens

4 4 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 grundejere til stor gavn. Der vil være en lille opdatering af projektet andetsteds i bladet Jeg vil slutte dette indlæg med at ønske alle læserne en god eftersommer, og jeg håber at nogle måske kan finde tid til at skrive lidt i foreningsbladet til næste gang. Allan Kirkestrup. Biksen! 1. KAN AFHENTES GRATIS I SOMMERBYEN. 5mm glas, forsatsvinduer 9 stk. 82x136cm 4mm glas forsatsvinduer 3 stk. 50x105cm 2. KAJAK SÆLGES. En Malik med pagaj og kørevogn. Pris 800 kr. Afhentet i sommerbyen. Henv. telefon Med venlig hilsen Olsson, Ørnevænget 72

5 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september RealMæglerne Staal & Nöhrlind Et effektivt makkerpar i din bolighandel Vi skaber maksimal værdi for dig med bl.a. Stærk markedsføringspakke Grundig individuel salgsplan Stor ekspertise og lokalkendskab Altid let tilgængelige Vi sælger alle ejendomstyper Vil du sælge bør du vælge RealMæglerne Staal & Nöhrlind mail:3600@mail.real.dk RealMæglerne handler med omtanke RealMæglerne Staal & Nöhrlind ApS Roskildevej 3 A 3600 Frederikssund Telefon:

6 6 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Havekalenderen September: Havens frugter kan nu høstes. Sidst på måneden tages knolde op af Dahlia og Gladiolus. Denne måned er normalt sidste frist for at så græs. Først på måneden er et godt tidspunkt til at sætte stedsegrønne buske og træer. Stauder og planter kan deles og omplantes. Oktober: Hvis man har Middelshavsplanter i haven, skal de nu tages ind. Køkkenhaven gennemgraves nu. Plantning af løvfældende træer og buske. Podning af frugttræer er bedst i denne måned. Græsset slås for sidste gang og klippehøjden hæves til ca..5cm. November.: Løvfældende træer og buske kan flyttes. Bøg plantes bedst efter 15.november-først der er de klare. Sarte planter i haven vinterdækkes. Hvis man skal have glæde af sine krydderurter i vinterhalvåret, skal de nu sættes i potte og i drivhus. Gerne nedgravet eller på anden måde beskyttet mod frost. Haveredskaberne rengøres og olieres. Sættes væk for vinteren. Foderautomater og fuglebræt sættes nu op. Red.

7 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Skal du ha SOLGT dit fritidshus? Så ring til os allerede i dag, og få en GRATIS og uforpligtende salgsvurdering.

8 8 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014

9 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Hanegal i sommerbyen - og den gode tone - erindringer fra generalforsamlingen Kære medlemmer, Foreningens generalforsamling vedtog i april måned et forbud imod haner i sommerbyen med et meget betydeligt flertal. Vedtagelsen betyder, at det er forbudt at holde haner i sommerbyen. 9 Der er et par stykker der stadig holder haner, men de er tilsyneladende ikke ophørt med at gale omkap på alle tider af døgnet, og foreningen modtager stadigvæk klager - mest over de personer som hele tiden har holdt haner. Jeg skal venligst bede de implicerede om at få fjernet hanerne og evt. andre støjende husdyr. Foreningen kan ikke selv fortage sig andet end at hidkalde fogeden hvis det skulle blive nødvendigt, hvilket jeg ikke håber det gør. Vellerup Sommerby er et rekreativt område, hvor alle skal kunne nyde naturen - bare ikke de nævnte støjkilder. Vi vedtog også på generalforsamlingen, at der skulle tilstræbes en god tone i foreningen. Jeg har forud for- og efter generalforsamlingen modtaget, og er blevet bekendt med, et medlems ustandselige hetz imod bl.a. undertegnede og vejprojektet. Beskyldninger af næsten enhver slags er fremsat til en del af medlemskredsen og til de enkelte bestyrelsesmedlemmer. Kvaliteten af de fremsatte synspunkter er af en sådan karakter, at jeg i den gode tones ånd vil undlade at kommentere dem yderligere. Skulle der være medlemmer der er interesseret i et blive bekendtgjort med et resume, kan jeg kontaktes eller de pågældende kan give fremmøde på åbent hus den første lørdag i måneden. Formanden

10 10 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Akut tlf. nr Mennesker og dyr! Er du i tvivl og gerne vil have lidt vejledning ang. din evt. sygdom, så ring på akut tlf. nr. 1813, hvor en sygeplejerske vil vejlede dig. Er du så uheldig at påkøre et dyr, så ring akut tlf. nr til dyrenes vagtcentral, hvor man vil give dig et råd til, hvad du skal gøre. Red.

11 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Ikke altid ris- også en lille smule ros! En stor tak til vores foreningsformand og hele bestyrelsen. Man bliver så glad, når man ser, hvad I gør for Vellerup Sommerby. Tak for den professionelle hjælp, man får med sine juridiske spørgsmål og problemer. Tak for jeres hurtige opfølgning på det. Jeg er sikker på, at jeg taler på mange medlemmers vegne, når jeg udtrykker, at vi er dybt taknemmelige over, vi har jer til at varetage medlemmernes interesser. I laver et kæmpe stykke arbejde for os alle og gør det så godt. Det er en fornøjelse, at møde op til åbent hus på vandværket. Man møder glade ansigter og godt humør fra både formand og bestyrelsesmedlemmer og man får svar på de spørgsmål, man kommer med. Vi kan kun anbefale, at man benytter sig af denne mulighed. Er man i tvivl om det, man gør på sin matrikel er lovligt, stiller formanden og afd.formanden velvilligt op. Endnu en stor tak for det store arbejde, I gør for os. Vi håber, I bliver ved mange år endnu. Leth Spurvevænget 24. Tak Endnu en stor tak for det store arbejde, I gør for os.

12 12 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014

13 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Til samtlige grundejere!!! Da samtlige vandmålere skal aflæses af vandværket ca. 1. oktober, bedes alle frigøre dækslet til målerbrønden for al vækst o. lign, så aflæseren kan komme til. Hvis dette ikke er foretaget, bliver målerbrønden frigjort for ejerens regning. Mvh Driftslederen, vandværket. Obs! Obs! Obs! Nu nærmer vinteren sig, hvor mange lukker sommerhuset ned og derfor også skal lukke vandet i målerbrønden for at undgå frostskader. Husk at lukke for begge haner i målerbrønden og åbne for udluftningsskruen. Derefter åbnes samtlige vandhaner inde i huset, så man derved tømmer rørene og derfor undgår frostsprængninger, hvilket vi desværre havde flere af sidste år. Med venlig hilsen Vandværket.

14 14 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Den lille seddel til opslagstavlen Frederikssund Kommune Rådhuset Torvet 1, 3600 Frederikssund Hjemmeside: Skorstensfejer Søren Bryde Dong Energy Kundeservice el Nærmeste politi: Frederikssund politistation Ambulance 112 Lægerne Birkevej, Skibby Lægehuset, Valmuevej, Skibby Kloakvagt, Frd.Sund (Akut kloakproblem)

15 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Hurtigt internet kommer nu endelig til Vellerup Sommerby Kære medlemmer, TDC har endelig ladet sig overtale til at bringe fiberbaseret hurtigt internet til Vellerup Sommerby. Nedgravning af fiberkabler er allerede afsluttet i sommerbyen, og om ca. 14 dage er kablerne nået til centralen på Mejerivej i Ferslev. Der er tale om et såkaldt fremskudt DSLAM med 4 kontaktpunkter, og dette betyder, at signalerne vil blive leveret det sidste stykke vej via de eksisterende telefonkabler. Anlægget skulle efter det oplyste være færdigt omkring oktober måned, og alle kan herefter få hurtigt internet, Home-Trio og alle andre internetbaserede løsninger. TDC vil kontakte alle vore medlemmer direkte med tilbud på diverse tjenester inden oktober. Formanden Næste års generalforsamling finder sted den 11. april 2015 kl i Karleby Forsamlingshus. Husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen.

16 16 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014

17 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september

18 18 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Beskæring af træer og buske langs veje Hvorfor skal træer og buske beskæres? Træer og buske på private arealer langs vejene (både offentlige kommuneveje og private fællesveje) skal beskæres, så de ikke er til gene for færdslen. Hvis beplantningen har bredt sig ud over vejanlægget er det ikke kun til gene for de forbipasserende, men også for trafiksikkerheden, evt. belysningen, vedligehold af vejanlægget, udsyn til skilte mv. I nogle tilfælde kan oversigtsforholdene være forringet på grund af beplantningen, hvilket har betydning for trafiksikkerheden. Beplantning kan også skygge for lyset på vejen og dermed forringe trafiksikkerheden. Hvad siger reglerne om beskæring? Her står blandt andet: "Når vejens istandsættelse eller hensynet til færdselen gør det nødvendigt, kan vejmyndigheden kræve træer og anden beplantning på eller over disse veje fjernet, nedskåret, opstammet eller studset. Hvis vejmyndighedens krav ikke efterkommes inden for en fastsat frist, kan vejmyndigheden lade arbejdet udføre ved sin foranstaltning på grundejernes bekostning." Kommunen har således bemyndigelse til at pålægge grundejeren den nødvendige beskæring af træer og buske, hvis de er til gene for vejen og dens brugere. Hvis grundejeren ikke er hjemme, kan den første uformelle henvendelse ske pr. brev med angivelse af eventuel tidsfrist for beskæringen, inden der gives et egentligt påbud. Hvordan bør træer og buske beskæres?

19 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Hvordan bør træer og buske beskæres? Der findes ingen centralt fastsatte bestemmelser for hvordan beskæringen af træer og buske langs veje skal ske. Mange kommuner har imidlertid fastsat lokale bestemmelser for beskæring af træer Der findes ingen centralt fastsatte bestemmelser for hvordan beskæringen af træer og buske langs og buske langs vejene i kommunen. Disse regler kan typisk ses på kommunens hjemmeside. veje skal ske. Mange kommuner har imidlertid fastsat lokale bestemmelser for beskæring af træer og buske langs vejene i kommunen. Disse regler kan typisk ses på kommunens hjemmeside. Hvis der i kommunen ikke er fastsat lokale regler om beskæring af træer og buske langs vejene kan følgende vejledning anvendes. Træer og buske bør beskæres således at: Hvis der i kommunen ikke er fastsat lokale regler om beskæring af træer og buske langs vejene kan følgende vejledning anvendes. Træer og buske bør beskæres således at: Fortove og kørebaner skal kunne bruges i fuld bredde. Hække og buske skal derfor klippes tilbage til skellinjen. Fortove og kørebaner skal kunne bruges i fuld bredde. Hække og buske skal derfor klippes Frihøjden over kørebanen skal være mindst 4,2 m. tilbage til skellinjen. Frihøjden over fortov, cykelstier og rabatter skal væres mindst. 2,75 m. Dog gælder Frihøjden over kørebanen skal være mindst 4,2 m. frihøjden over kørebanen også for den nærmeste meter ud over kørebanekanten. Frihøjden over fortov, cykelstier og rabatter skal væres mindst. 2,75 m. Dog gælder frihøjden over kørebanen også for den nærmeste meter ud over kørebanekanten. Skellinjen ligger typisk ved bagkanten af elskabe, lysmaster, vejskilte mv. Ved beskæring skal man være opmærksom på at grene tynges ned, når de er våde. Skellinjen ligger typisk ved bagkanten af elskabe, lysmaster, vejskilte mv. Ved beskæring skal man være opmærksom på at grene tynges ned, når de er våde.

20 20 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Vejrenoveringen i Vellerup Sommerby Kære medlemmer, Som det har været nævnt på foreningens hjemmeside, er der nu indgået en aftale med NCC om total renovering af sommerbyens private fællesveje. Et opretningslag og et bærelag vil blive påbegyndt etableret i september 2014, og det endelige slidlag pålægges i begyndelsen af Forud for gennemførelsen af vejprojektet blev vejkanternes bevoksning afskåret og vendt op på rabatterne, og det er så den enkelte grundejers pligt at rydde overskudsjorden bort, eller fordele den på rabatten. Dette har de fleste heldigvis forstået, men en del mangler stadig. Jeg skal venligst appellere til de sidste om at få bragt forholdene i orden. Sker det ikke vil NCC være nødt til at foretage bortskaffelsen af overskudsmaterialet for den enkeltes regning. nøjagtigt. Overskudskapitalen fra vejkontoen vil blive anvendt til at nedbringe kontraktsummen for 2. etape af vejbelægningen, og det er p.t. planen, at de ca. 2,3 mio. kr. kan nedbringe ydelsen fra de ca. kr. 638,- pr. medlem pr. år til omkring kr. 350,-. Hertil skal så lægges den kommende vedligeholdelse, som andrager kr. 102,- pr.år. Det nuværende vejbidrag bortfalder i ovennævnte regnestykke. I næste nummer af foreningsbladet vil bestyrelsen kunne bringe et helt nøjagtigt regnestykke, men er nogen i tvivl om enkelthederne kan formanden naturligvis kontaktes. Med venlig hilsen Formanden. Omkring selve økonomien i projektet er det på nuværende tidspunkt ikke til at opgøre helt

21 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Asfaltarbejde Følgende tidsplan er nu lagt: Der startes med opretning af lunkerne torsdag d. 28 og fredag d. 29/ med et håndhold, så der ikke bliver problemer med trafikken. Der startes med den store maskine mandag d. 1/ med at køre opretning af alle vejene. Vi forventer at være færdige den 1/ Der vil blive sat skilte og delt sedler ud med information til beboerne, når vi kommer til deres vej. Der er ikke nogen problemer med at køre på den nye asfalt efter den er udlagt. Formanden.

22 22 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 KVIK LEVERING JYLLAND SJÆLLAND Vojens Brørup Fredericia Haderslev Høruphav Venslev Odense Rødekro Toftlund Vejen H. C. Vej 8, Skibby

23 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Deadline! Husk, at sidste frist for indlæg til næste blad er Den Husk! Red. Formanden er åbent hus den 1. lørdag i måneden fra kl , dog ikke første lørdag i december, januar og juli måned. Red. Støj!!! Græsslåning og brug af andre støjende maskiner er kun tilladt på nedenstående tidspunkter: Hverdage og Lørdage og Søn-helligdage

24 24 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Læserbrev Redaktionen har modtaget et brev fra Niels Ingvorsen, Fyrvænget 2, som jeg har besluttet ikke at bringe i bladet, idet det er fyldt med beskyldninger, anklager og injurier. Jeg har flere gange fra medlemmer blevet bedt om, at bladet ikke skal bruges til mudderkastning, så derfor denne beslutning. Skulle der være nogen blandt medlemskredsen, der ønsker at læse brevet, kan dette ske på åbent hus den første lørdag i måneden. Red. Vandets pris Mange udlejere af sommerhuse har forespurgt om prisen på vand inkl. alle afgifter. Da vandet skal både ind og ud af huset er den totale pris 55,- pr. m3. Formanden

25 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Båltale Vellerup Sommerby 2014 Jeg havde jo håbet på at jeg i aften bare skulle stå ved bålet og nyde den gode stemning, i stedet for at holde båltale. Derfor eftersøgte jeg en interesseret taler via Facebook, men der meldte sig ingen. Det kan godt skyldes vores langsomme internet, men der er håb forude: TDC har nu genovervejet situationen, og er gået i gang med at etablere det længe ønskede hurtige bredbåndssystem. Men jeg har altså så påtaget mig opgaven, og jeg skal gøre mit bedste for at bringe tankerne hen på denne smukke aften, som i år fejres i lidt beskedne rammer sådan som det er vedtaget af fællesskabet. Jeg husker mange af de Sankt Hans aftener vi har haft i Sommerbyen, og jeg vil for evigt huske alle dem med regnvejr selv om vejret ikke har kunnet holde vore medlemmer og gæster hjemme. Vejrguderne er os lidt mere nådigt stemt i dag. Over alt i landet samles nu børn og voksne, unge og gamle for at nyde bålet, se heksen gå til i flammerne og hylde landet med Drachmanns smukke midsommervise. Jeg oplever det som en udpræget dansk aften og jeg glæder mig over at være en del af idyllen nyde en af de lange lyse aftener og korte nætter. Jeg tror mange ligesom jeg føler, at det er selveste danskheden vi fejrer. Men når sandheden skal frem, er Sankt Hans oprindelse ikke spor dansk. Vi er slet ikke dem der har startet traditionen. Bare navnet Sankt Hans det er Johannes døberen så er vi helt tilbage til Jesu fødsel og Israel. Midsommeren som naturfænomen er nordeuropæisk. De lyse dage og nætter fejres f.eks. overalt i Skandinavien, England, Irland og tilmed Østrig! Heksen på bålet er en tysk tradition. Det er derfor vi sender heksen til Bloksbjerg en gang om året. For Bloksbjerg ligger i Tyskland.

26 26 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Det vil altså sige, at når vi har sagt Sankt Hans, bål og heks og kigget os selv tilbage over skulderen, så har vi allerede været i Mellemøsten, Tyskland og flere steder i Skandinavien. Og produktet er det ypperste i det vi kalder dansk kultur det danske særpræg - og Danmark når det er dejligst! Men oprindelsen er altså ikke spor dansk. Vi har hugget med arme og ben fra andre dele af verden og skabt noget der er helt specielt dansk. Og det er ikke det eneste sted vi har gjort det. Vi har ikke engang opfundet demokratiet eller velfærdsstaten selv. Vi har søgt det bedste i vore omgivelser, taget det til os og fordansket det. Den metode synes jeg ærlig talt vi skal fortsætte med. Det er en god model. Alligevel er angsten for det fremmede et af argumenterne mod samarbejde i Europa. Men hvori består faren? Man kan godt være åben og selvstændig på én gang. Og det er Danmark med vores velfærdsstat, demokrati og kultur et strålende eksempel på. Danskernes tradition for at brænde rigtige hekse går tilbage til 1540 hvor den første officielle heksebrænding fandt sted. Heksene var ikke helt almindelige mennesker. Det var personer som man mente besad overnaturligeeller onde kræfter og som derfor kunne være skyld i alverdens ulykker: F.eks., at køerne ikke kunne give mælk eller endnu værre: at øllet blev dårligt.

27 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Og hvem kan være skyld i sådanne alvorlige ulykker? Det kan selvfølgelig kun være en kvinde!!! For god ordens skyld vil jeg lige indskyde at jeg forventer at alle tilstedeværende kvinder forlader stedet til fods og ikke på kost! Til næste år vil alle kunne forlade området på vores ny renoverede veje, som jeg bestemt forventer vil være færdige til den tid. Vi vælger selv hvordan vi fejrer Sankt Hans. I 20èrne besluttede man at overtage heksebrændingen fra Tyskland og bruge den i vor egen midsommer tradition. Sådan har vi fejret den lige siden. Måske er det en tradition der med tiden ændrer sig og fokus bliver bålet i sig selv som det er i Sverige og Norge. Måske beslutter vi ligesom i Sverige at Sankt Hans altid skal fejres på en lørdag, så alle kan deltage i den lange lyse nattefest. - Helt ærligt. Det er egentlig ganske surt når Sankt Hans er en mandag! - Måske rykker vi Sankt Hans frem til den rigtige midsommer som ligger 21. juni to dage før det er faktisk årets længste dag og dermed den rigtige midsommer aften. Den fejrer de i Irland og England. Alle traditioner ændres og tilpasser sig tiden. Noget går tabt andet kommer til. Det afgørende er at vi skaber nogle traditioner sammen som binder os sammen som familie og som land. At vi udvikler vore fællesskaber. Men nogle fællesskaber der passer til den tid vi lever i. Og som ikke alene er folkedans. Noget vi i øvrigt aldrig har haft særlig tradition for i Danmark. Hvad enten vi vil det eller ej befinder vi os nu i den globale landsby. Verden hænger sammen på en ny måde og Danmark er en del af den verden. Vi kan vælge at isolere os. Omgive os med pigtråd. Det gør de mange steder i USA fordi de er bange for at der kommer nogen og stjæler deres rigdomme.

28 28 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 Eller vi kan vælge at være åbne og udadvendte og søge at påvirke de andre. Spille sammen med de andre. Samarbejde med de andre. Det er den vej jeg synes vi skal vælge. Vi kan ikke køre som isoleret ministat. Heller ikke i Vellerup Sommerby. Kultur i form af holdninger er netop dynamisk og kan kun overleve, hvis den hele tiden bliver presset og påvirket. Lukker en kultur sig inde, vil den langsomt dø hen. Kun ved at udvide og udvikle danskheden kan vi bevare den. Vi kan ikke spå om fremtiden og om hvordan vores sommerby vil se ud om 40 år. Det kunne vi heller ikke for knap 40 år siden da de hele begyndte. Vi trådte ind i det Europæiske fællesskab, og der er i hvert fald ingen der har harmoniseret heksen bort fra vort Sankt Hans bål og jeg har heller ikke hørt om nogen i EU der vil flytte midsommeren. Der er altså ingen harmoniserings hekserier på vej fra hverken mig eller andre onde ånder. Nu da vi nu har mindst én heks iblandt os her i aften så lad os holde traditionen i hævd, sende hende til Bloksbjerg, imens vi nyder bålet og Drachmanns smukke midsommervise. Jeg vil med disse ord ønske alle en god sommer. Formanden.

29 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september

30 30 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014

31 Det sker i omegnen! Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september /9: Sea Side Jazz Club. Brian Carrick s Algiers Stompers. Entré medlemmer 75, gæster 125,- Kulturhuset Elværket, Ved Kirken, Frederikssund. Kl /6: Holbæk i krig Luftalarmen skærer gennem luften, tyske 6/9 og 7/11: Rundvisning på Herslev Bryghus, hvor du ser, hvordan øllet bliver til og hører bryghusets historie og naturligvis smager på nogle af de spændende økologiske produkter. Entré. 150,- incl. smagning af 6 øl. Kattingevej 8, Herslev, Roskilde. Kl /9: In vino veritas- historisk vinsmagning. Sommelier Martin Bonde og satiriker og radiovært Huxi Bach giver et kvalificeret og humoristisk bud på vinens historie og giver samtidig smagsprøver. Denne aften er der focus på 1700-tallet, hvor man mente at vin kunne kurere de fleste sygdomme. Selsø slot, Selsøvej 30A, 4050 Skibby. Tlf /9: 2 x Heick-Nu stopper du, far. Kabaret i 2 timer. Arr: Holbæk Teaterforening. Bill. 290,- Unge 125,-. Sted: Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, Holbæk. Kl /9: Glasmenageriet. Psykologisk klassiker af Tennesee Williams. Folketeatret kommer på besøg på Frederikssund Gymnasium, Odinsvej. Bill. Frederikssund Turistbureau tlf Medvirkende: Karen-Lise Münster, Jens Sætter-Lassen, Ena Spottag m. fl. Instruktør Kaspar Rostrup. Kl /10: JAS-Jægerspris Amatørscene opfører Arsenik og gamle kniplinger. Et festligt spil om mord, arsenik og 2 gamle damer. En rigtig griner. Billetsalg på: www. Jas-teater.dk eller i teatret man- og tirsdag fra 6.oktober. Forskellige spilletider fre-lør og søndag. Entré 90,- Hovedgaden i Jægerspris. 31/10: Allehelgensaften på Selsø slot. Mød den hvide dame, se hvem der gemmer sig i fangehullet og få varmen foran ilden i Selsø slots fantastiske kælderkøkken. Husk lommelygten, når du slottet

32 32 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014 åbnes på denne aften og du kan gå på opdagelse i mørket. Ingen elektricitet. Billetter købes ved indgangen. Alm. Entré. Tlf /11: Rejsestalden i Jægerspris byder velkommen til en solokoncert med sangskriveren og komponisten Sebastian samt hans guitar. Både gamle og nye sange. Billetpris 275, Dørene åbnes kl /11 7/12: JAS-Jægerspris Amatørscene opfører Folk og røvere i Kardemommeby Frit efter Thorbjørn Egner. Et hyggeligt julestykke for både børn og voksne. Billetpris voksne 105,- og børn under 12 år 60,- på www. Jas-teater.dk eller i teatret fra 10.nov. 1/12: Svanholm julemarked med masser af hygge og stemning for både store og små. Her kan du finde alle de lækre personlige julegaver i vores mange boder med unika håndværk. Smagning af økologiske lækkerier fra vores café, der også er åben. Ponyridning og underholdning. Kl Hvis man vil have en stand bedes man henvende sig på julemarked@svanholm.dk 3-4/ /12: Andelslandsbyen Nyvang afholder julemarked. Vi tænder lys i den gamle landsby for at opleve god, gammeldags julehygge. Boder med hjemmelavede sager, musik, historiefortællinger, julesul og juletræsfest. Entré 50,- tlf /11: Lundebjerggårds julestue er berømt og kendt. Kom i god tid og få del i de mange fine og smukke ting lavet af brugerne. I caféen serveres gløgg og æbleskiver med julemusik til. Kl , fri entré. Lundevej48, Frederikssund. Afhentning af storskrald Næste dato er 21. oktober for afhentning. Tilmeldingsfrist er 19. oktober Tlf Red.

33 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september Kom til Skibby og få inspiration til hus og have Havemøbler, motorredskaber, haveredskaber og selvfølgelig det rigtige arbejdstøj. Have og plantecenter hvor vi også har eget blomsterbinderi. Gode pakeringsforhold Tømmerhandel med alt i byggematerialer, døre, vinduer, gulve o.m.a. Byggecenter med værktøj, isenkram, malervarer, VVS, lamper og boligindretning o.m.a. Stort køkken- og badcenter. SØNDAGSÅBENT kl Hovedgaden 1A 4550 Skibby Tlf Fax Byggecenter og tømmerhandel har åbent: Man-fre Lør Søn- og hell Havecentret har åbent: Man - fre Lør Søn- og helligdage 10-14

34 34 Vellerup Sommerby nr. 3, 41. årgang, september 2014

35 Medlemsblad: Lis Guldberg, ansvarshavende redaktør Spurvevænget 66, 4050 Skibby Tlf Foreningen: Grundejerforeningen Vellerup Sommerby Giro: Foreningsformand: Allan Kirkestrup, Mejsevænget 69, 4050 Skibby Tlf Næstformand: Henning Nørskov, Hybenvænget 71, 4050 Skibby Tlf Afdelingsformænd: Afd. 1: Mejsevænget og Stærevænget Erling Sass, Stærevænget 45, 4050 Skibby Tlf Afd. 2: Skadevænget og Ørnevænget Per Bjerregaard Rasmussen, Skadevænget 12, 4050 Skibby Ishøj Østergade 22,10-1, 2635 Ishøj Tlf Afd. 3: Hybenvænget, Lindevænget og Fjordvænget Henning Nørskov, Hybenvænget 71, 4050 Skibby Tlf Afd. 4: Fyrvænget og Tjørnevænget Knud Nielsen, Tjørnevænget 41, 4050 Skibby Tårnbypark Alle 73, 3. th Kastrup Tlf Afd. 5: Gøgevænget, Tranevænget, Storkevænget og Solsortevænget Torben Jarnit, Gøgevænget 20, 4050 Skibby Tlf Afd. 6: Spurvevænget og Falkevænget Preben Guldberg, Spurvevænget 66, 4050 Skibby Tlf Vandværket. Vellerup Sommerby Vandværk Birkebækvej, 4050 Skibby Driftsleder: Preben Guldberg, Spurvevænget 66, 4050 Skibby Tlf

36 Ved varig adresseændring: retur til : Mejsevænget 69, 4050 Skibby

Vellerup Sommerby. Marts Nr. 1 41. årgang. Foto: Karl Kr. Zacho

Vellerup Sommerby. Marts Nr. 1 41. årgang. Foto: Karl Kr. Zacho Foto: Karl Kr. Zacho 2014 Marts Nr. 1 41. årgang Vellerup Sommerby Vellerup Vig Et medlem kom forbi og så dette mærkelige fartøj. Det kaldes Amfibie-hangglider og ses ikke meget herhjemme. Se endvidere

Læs mere

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 42. årgang. Et blomsterflor i Tjørnevænget. Red.

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 42. årgang. Et blomsterflor i Tjørnevænget. Red. Foto: Karl Kristian Zacho 2015 September Nr. 3 42. årgang VELLERUP SOMMERBY Et blomsterflor i Tjørnevænget Red. 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele ved at benytte Ejendomsmæglerfirmaet

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015

Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Indkomne forslag til generalforsamlingen 2015 Bestyrelsen fremlægger 2 forslag til generalforsamlingens dagsorden pkt. 9: (1, 2). Der er yderligere forslag fra medlemskredsen 1. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier. Information til dig som grundejer Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Information til dig som grundejer Du kan få råd og vejledning ved at henvende dig til: Miljø og Teknik Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Telefon

Læs mere

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier

Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Beskæring af beplantning og renholdelse af veje og stier Natur og Udvikling Information til dig som grundejer Beskæring af træer og buske langs veje og stier Mange steder i kommunen er der træer, hække

Læs mere

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Marts Nr. 1 42. årgang. Sådan så det ud, da stormen Egon havde hærget sommerbyen. Red.

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Marts Nr. 1 42. årgang. Sådan så det ud, da stormen Egon havde hærget sommerbyen. Red. Foto: Karl Kristian Zacho 2015 Marts Nr. 1 42. årgang VELLERUP SOMMERBY Sådan så det ud, da stormen Egon havde hærget sommerbyen. Red. 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele

Læs mere

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Juni Nr. 2 42. årgang. Der er virkeligt dejligt ved Vellerup Vig. Red.

Foto: Karl Kristian Zacho VELLERUP SOMMERBY. Juni Nr. 2 42. årgang. Der er virkeligt dejligt ved Vellerup Vig. Red. Foto: Karl Kristian Zacho 2015 Juni Nr. 2 42. årgang VELLERUP SOMMERBY Der er virkeligt dejligt ved Vellerup Vig. Red. 2 Vellerup Sommerby nr. 1, 40. årgang, marts 2013 Der er mange fordele ved at benytte

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 201 4 AKTIVITETSOVERSIGT 2014 Lørdag den 6. december Julebanko 2015 Lørdag den 10. januar Nytårsfest Tirsdag den 13. januar Politi-aften Lørdag den 7. februar Fødselsdagsfest

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018

GRUNDEJERFORENINGEN SALVIG INFORMATIONSMEDDELELSE 2018 AFFALDSSTATIVER PÅ FÆLLESAREALET AFFALDSSTATIVERNE PÅ FÆLLESAREALET Affaldsstativerne på fællesarealet blev oprindelig opsat for at hundeejere nemt kunne slippe af med hundeposer. Der dumpes mere og mere

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 40. årgang

VELLERUP SOMMERBY. September Nr. 3 40. årgang Foto: Karl Kristian Zacho 2013 September Nr. 3 40. årgang VELLERUP SOMMERBY Primo juni var Dronning Margrethe og Prins Henrik på besøg på Orø med kongeskibet Dannebrog, som her ses med øen i baggrunden.

Læs mere

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus

Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Program for 2012/13 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2012/2013 i Tånum Forsamlingshus. Med et stigende medlemstal og en fantastik stor opbakning og interesse for at

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 3. 2011 (1. september - 31. december) KOMMENDE ARRANGEMENTER LINEDANCE OPSTART OKTOBERFEST MORTENS AFTEN JULEFROKOST LUCIA LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Sommeren er ved at gå på hæld,

Læs mere

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1

DEN KNU. November. Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384. Ølstykke. Sct. Georgs Gildet. Side 1 KNU November DEN 2015 Sct. Georgs Gildet Ølstykke Sct. Georgs Gildet i Ølstykke 38. Årgang Nr. 384 Side 1 Kaj Normann Andersen Anne-Grete Langgaard Annie Andersen Ove Søtofte 10 November 22. November 22.

Læs mere

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus

Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Program for 2014/15 Tånum Forsamlingshus Gl. Viborgvej 188 8920 Randers NV Velkommen til 2014/2015 i Tånum Forsamlingshus. Med et fantastisk nyt gulv i begge sale tager vi fat på en ny sæson i Tånum Forsamlingshus.

Læs mere

Kære alle sammen. Der er nu igen gået et år i Rønhaven og vi er derfor samlet til Generalforsamling.

Kære alle sammen. Der er nu igen gået et år i Rønhaven og vi er derfor samlet til Generalforsamling. Kære alle sammen Jeg vil starte med at sige tak til de ca. 10 husstande der var repræsenteret ved forårsrengøringen i lørdags. Vi fik nået en del arbejde og det pyntede ganske pænt mange steder i Rønhaven.

Læs mere

Fødselsdage i Juli på Tingager Plejehjem Hjertelig tillykke.

Fødselsdage i Juli på Tingager Plejehjem Hjertelig tillykke. Den 26 juli er det 40 år siden de første beboere flyttede ind på Tingager Plejehjem, vi var allerede en del personale der var klar til at tage imod, så der blev kræset om de første. Her på 40 års dagen

Læs mere

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder...

file:///c:/documents and Settings/Venø/Dokumenter/Ilskov.net/nyheder... 1 af 10 24-07-2011 16:55 For første gang i mange år blev der igen afholdt Sct. Hans fest i Ilskov. Borgerforeningen og Ilskov FDF havde indbudt store som små til at møde op ved FDF Hytten & den nye sø

Læs mere

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen

Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Tale til Sct. Hans aften 23. juni 2015 ved sognepræst Betty From Jensen Hvert år ved denne tid tænker jeg tilbage på en speciel hændelse: Den 24. juni for år tilbage var jeg mødt på arbejde til sædvanlig

Læs mere

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier Regulativ Beskæring af træer og buske langs veje og stier INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle bestemmelser for beskæring... 3 Uddrag af bekendtgørelse af Lov om offentlige veje... 3 2.1. Genstande m.v. på vejarealet...

Læs mere

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier

Regulativ. Beskæring af træer og buske langs veje og stier Regulativ Beskæring af træer og buske langs veje og stier Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Generelle bestemmelser for beskæring... 3 Uddrag af bekendtgørelse af Lov om offentlige veje... 3 2.1. Genstande

Læs mere

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen 31. årgang Nr. 31 11. september 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.com/dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang

Februar. Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang Februar Nr. 1 Sjællands Motor Veteraner 37. Årgang 2015 Formand Allan Larsen E-mail: smv1978@mail.dk Tlf.:3053 9635 Næstformand Lars Christiansen E-mail: info@larsvognmand.dk Tlf.:2166 6987 Kasserer Mette

Læs mere

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1]

Bøgen. Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] Bøgen Nr. 13 juni 2016. Udgiver: Forenede Care - Bøgeskovhus [1] INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 3 Nyt fra centerchef Maria Tønnersen Side 4 Velkommen til Bøgeskovhus Side 4-7 Nyt fra aktivitetskoordinator Helle

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Beskæring af vejens træer. - en vejledning

Beskæring af vejens træer. - en vejledning Beskæring af vejens træer - en vejledning FORORD I 2009 besluttede Vejlauget, at gøre en ekstra indsats for, at vi kan få en endnu flottere og harmonisk Håbets Allé og Karlstads Allé med fine nauer vejtræer.

Læs mere

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden!

Kære kompagnon. Tænk det allerede er 10 år siden! Kære kompagnon Jeg kan godt sige dig, at denne tale har jeg glædet mig til i lang tid - for det er jo hele 10 år siden jeg sidst havde en festlig mulighed for at holde tale for dig - nemlig da du blev

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING

REFERAT AF GENERALFORSAMLING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 10. JUNI 2006 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og stemmetællere 2. Beretning 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Fastsættelse af kontingent for året 2007

Læs mere

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen.

Beretning Generalforsamling den Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Beretning Generalforsamling den 25-01-2019 Velkommen til den årlige generalforsamling. Vil gerne lige have at vi alle rejser os og mindes vores afdøde æresmedlem Anders Erichsen. Sang nummer? Jeg vil starte

Læs mere

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre.

SFO-NYT sept Løbeklub. Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. SFO-NYT sept 2010 Velkommen i SFO til nye såvel gamle børn og forældre. Som I sikkert allerede har bemærket er der kommet rigtig mange børn i vores SFO 95 helt præcist fra 0.-4. klasse så vi har været

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august.

Se den opdaterede vagtplan på Norbohuset.dk Der afholdes medhjælper fest sidst i august. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Mikael 60231725 Børne diskotek - Martin 2065

Læs mere

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016

HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 HVIDE SANDE EFTERÅRSFERIE HALLOWEEN 2016 Nogle gange skal man have lov at brænde maden på... EFTERÅRSFERIE Uuuuhhhh! - det er halloween! Det bedste ved at holde ferie her hos Dancamps i Hvide Sande er

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet.

Spørgsmål om hvorvidt vi skal få foretaget en rodfræsning af stubbene, var der ikke umiddelbart stemning for på mødet. Grundejerforeningen Ovesdal Referat 2: Bestyrelsesmøde d. 2. september (hos Keld) Til stede: Charlotte, Preben, Søren, Keld og John (Ref). 1. a. Træfældning: fordeling af brænde og bortkørsel af grenaffald,

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj. Fredag d kl i Ølstykke Kirkes konfirmandstue

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj. Fredag d kl i Ølstykke Kirkes konfirmandstue Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Grævlingehøj Fredag d. 23.10 2009 kl. 19.00 i Ølstykke Kirkes konfirmandstue Fremmødte: Bestyrelse 4 + suppleant samt 12 medlemmer i alt 17 personer.

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø:

Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl , Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Referat fra Grundejerforeningen Ertebølles generalforsamling fredag, den 22. juni 2018 kl. 18.30, Campinggården, Gl. Møllevej, Ertebølle, 9640 Farsø: Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af dirigent. Valgt

Læs mere

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik

Men det var altså en sommerdag, som mange andre sommerdage med højt til himlen og en let brise. Aksene stod skulder ved skulder og luftes tørhed fik 16. søndag efter trinitatis I Høstgudstjeneste i Jægersborg med Juniorkoret Salmer: Syng for Gud, 729, vinter er nær, 15, 730, 752 4-5, velsignelsen, 730, sensommervisen. I dag fejrer vi høstgudstjeneste

Læs mere

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909.

Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Kort vedrørende Anna Kirstine Larsens og Niels Peter Jørgensens bryllup den 16. oktober 1909. Disse kort og breve har jeg fået lov til at afskrive og offentliggøre af Gert Sørensen, som har fået dem af

Læs mere

Formandsberetning maj 2018

Formandsberetning maj 2018 1 Formandsberetning maj 2018 Jeg vil starte med at takke alle for den fine modtagelse af vores anmodning om penge til asfaltering af vore indfaldsveje Lærkebakken og Solbakken, der er blevet lavet et rigtig

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd INFORMA 2, 2011

Grundejerforeningen Slagslunde Syd INFORMA 2, 2011 Sommer og havearbejde Kalenderen siger sommer, og endeligt er varmen også kommet. Vi er atter i gang i haven med havearbejde. Det indebærer, at der anvendes maskiner til forskellige gøremål og støjniveauet

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. Vallekilde-Hørve Friskole. 15. maj 2014 sbrev nr. 781 Næste uge: 16. maj 19. maj 22. maj 23. maj St. Bededag Fri Majfestuge hele ugen Generalprøve kl. 11.00 Majfest kl. 18.30 Alle elever møder kl. 9.00

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Sommer I Hesselbækpark

Sommer I Hesselbækpark Sommer I Hesselbækpark Side 2 og 3: Skt. Hans Side 4, 5 og 6: Nyt fra Bestyrelsen Side 7 og 8: Hækkeklipning 1 Som sædvanlig er det Skt. Hans aften d. 23/6, og traditionen tro holder vi et lille arrangement

Læs mere

Husk: Nød i Præstegården

Husk: Nød i Præstegården NR. 118 NOVEMBER 2004 Medlemsblad for S.A.G., Søndersø Amatørteater Gruppe www.sag-teater.dk Husk: Nød i Præstegården 1 Medlemsnyt. Indmeldelser: Udmeldelser: Anne-Birgitte Helbo Rosenlunden 20 5471 Søndersø

Læs mere

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen.

Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Så nærmer tiden sig for en ny sæson i H/F Amager Strand og dermed også et informationsbrev fra bestyrelsen. Der er kun en lille måned til portene bliver åbnet i foreningen, så her får du lidt information

Læs mere

Privatisering af vores veje

Privatisering af vores veje ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Nr. 3 oktober 2011 14. årgang ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Julen nærmer sig med raske skridt.

Julen nærmer sig med raske skridt. November 2014 Dette blad er tilegnet beboere, pårørende og personale i Poppelbo og Lærkebo. Kan også læses på nedenstående hjemmesider. Centerleder Susanne Christensen Ansvarshavende redaktør Tlf.: 38

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU

MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU 2012 1 Januar Februar 2012 MOTIONS CYKELKLUB Medlem af DCU REDAKTØR: AASE RASMUSSEN michael.aase@email.dk Har du indlæg eller kommentarer til klubbladet er du velkommen til at skrive til ovennævnte mail

Læs mere

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra.

August / September Kære læsere. Polka-Posten har ligeledes haft en god lang sommerferie. Ingen klager herfra. August / September 2018 Regionens elektroniske nyhedsblad Kære læsere. En lang og dejlig sommer er nu ved at være slut. En rekordsommer, som ikke vil blive glemt foreløbig. Polka-Posten har ligeledes haft

Læs mere

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005.

Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver afhentet mandag den 7. marts 2005. Ejerforeningen Sundby Overdrev Argang 2004 1l1'. 1 Den 1 7. februar 2005. STORSKRALD Årets første storskrald bliver afbentet fredag den 4. marts 2005. Kølemøbler og elektronik, PVC og imprægneret træ bliver

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

RealMæglerne Taastrup. Personligt ejerskab del af en kæde. RealMæglerne Taastrup. Velkommen hos RealMæglerne Taastrup

RealMæglerne Taastrup. Personligt ejerskab del af en kæde. RealMæglerne Taastrup. Velkommen hos RealMæglerne Taastrup RealMæglerne Personligt ejerskab del af en kæde Indehaver, statsaut. ejendomsmægler MDE Inge Halldén Hovedgade 121 2630 RealMæglerne er personligt ejet af Inge Halldén og uafhængig af kapitalinteresser.

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 11 November 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Så er nisserne flyttet ind Solstrålen har igennem nogen tid haft gang i nisserierne,

Læs mere

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel.

Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Stifter af MC Klub i Godthåb Bruno Thomsen I 2008 havde jeg en kammerat som spurgte, om ikke at jeg ville med til at tage kørekort til motorcykel. Så kunne vi tage det sammen, men jeg tænkte lidt over

Læs mere

VÆNGERNE. 3 oktober nyt fra din grundejerforening 38. årgang

VÆNGERNE. 3 oktober nyt fra din grundejerforening 38. årgang VÆNGERNE 3 oktober 2 0 1 1 nyt fra din grundejerforening 38. årgang Sne og rydning af sne Indvielse af Multibanen Medlemstur til Aarhus Bryghus 2 V æ n g e r n e 3 2 0 1 1 V æ n g e r n e 3 2 0 1 1 3 Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Slide 2: Præsentation af hhv. belysningsmedarbejdere og Digitaliseringssekretariat. Dagsorden: Vi forventer at bruge 1 time på belysningen og 1 time

Slide 2: Præsentation af hhv. belysningsmedarbejdere og Digitaliseringssekretariat. Dagsorden: Vi forventer at bruge 1 time på belysningen og 1 time 1 Slide 2: Præsentation af hhv. belysningsmedarbejdere og Digitaliseringssekretariat. Dagsorden: Vi forventer at bruge 1 time på belysningen og 1 time på fiberprojektet (internet). 2 Tilbagekøb af vejbelysningen

Læs mere

Velkommen. Bjarne Dam Formand

Velkommen. Bjarne Dam Formand Arrangementer 2016 Velkommen Så er vi klar med kendte og nye spændende oplevelser- og fra efteråret glæder vi os til at byde jer velkommen i en opvarmet lade. Sæsonen 2016 byder på endnu mere af det, som

Læs mere

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014.

Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Indkomne forslag til generalforsamlingen i Sommerbyen Ejbylund, lørdag d. 5. april 2014. Bestyrelsen har indstillet følgende forslag til generalforsamlingen: Forslag nr. 1 Ændring af ordensregel nr. 7.

Læs mere

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten

Støt vores Sponsorer de støtter os. Lions Club Stenløse-Veksø. Oticon PEOPLE FIRST. Egedal Kommune. Opt m sten Støt vores Sponsorer de støtter os Lions Club Stenløse-Veksø Oticon PEOPLE FIRST Egedal Kommune Opt m sten Vi planlægger aktiviteter et halvt år frem i tiden. Første gang i måneden er der fællesspisning

Læs mere

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne.

mening og så må man jo leve med det, men hun ville faktisk gerne prøve at smage så hun tog to af frugterne. Rosen Lilly ved ikke hvor hun er. Hun har lukkede øjne det er helt mørkt. Hun kan dufte noget, noget sødt hvad er det tænker hun. Hun åbner sine øjne hun er helt ude af den. Det er roser det var hendes

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Efterårsprogram 2013

Efterårsprogram 2013 Efterårsprogram 2013 Tilmelding til aktiviteter Tilmelding og betaling til efterårs- og vinteraktiviteterne sker på følgende dage i Netværkshuset på. Tirsdag d. 17. og 24. september kl. 18:30-20:30 Onsdag

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5

DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 3 AUGUST 201 5 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 10. oktober HØSTFEST Onsdag den 4. november MORTENSBANKO Lørdag den 5. december JULEBANKO 2016 Lørdag den 9. januar NYTÅRSFEST Bindende

Læs mere

Sankt Hans 2015. Sæt det på en formel og politikeren vil diskutere det med dig.

Sankt Hans 2015. Sæt det på en formel og politikeren vil diskutere det med dig. Sankt Hans 2015 I dag tænder vi en masse bål. I gennem hele landet er der bål. Store og mindre bål, men bål. Vi mødes med alle mulige. Nogen vi kender. Nogen vi slet ikke kender og normalt ellers ikke

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards

Medlemmerne indkaldes hermed til. Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling søndag den 31. maj 2015 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210 Vejby. DAGSORDEN 1.

Læs mere

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune

nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune nyt om affald - fra sommerhuse i Frederikssund Kommune Kære sommerhusejer / borger Fra den 27. april 2009 får vi ens affaldsordninger i hele kommunen. Det betyder, du skal aflevere dit affald på en ny

Læs mere

34. årgang Nr. 1 5. januar 2014

34. årgang Nr. 1 5. januar 2014 34. årgang Nr. 1 5. januar 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Livet i Meulenborg Park

Livet i Meulenborg Park Livet i Meulenborg Park meulenborg.dk 15-4-2009 9-6--2009 Nyhedsbrev nr. 57 Referat fra generalforsamlingen d. 4. marts 2009. Til generalforsamlingen var fremmødt repræsentanter for 17 lejere plus 2 fuldmagter.

Læs mere

Information fra afdelingsbestyrelsen

Information fra afdelingsbestyrelsen Information fra afdelingsbestyrelsen 19. marts 2018 Kære naboer Hermed marts måneds infobrev og referat af afdelingsbestyrelsesmøde 7. marts 2018. Parkering Nu er helhedsplanen for alvor gået i gang, og

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 Bestyrelsens beretning 2012 Til/Afgang: Ingen beboerudskiftning i 2012. Aktiviteter: Arbejdsdagen i 2012 og ikke den vi havde i sidste uge. Vejret var godt og arbejdet bød traditionen tro på reparation

Læs mere

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3

Beboerblad for. Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej. September 2013. Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Beboerblad for Ellekonebakken, Guldstjernevej og Firkløvervej September 2013 Er dette Sidste udgave af Beboerbladet????? Læs mere om det, inde i bladet på side 3 Side 2 HER PÅ BAKKEN september 2013 HER

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2

D H F V E S T E G N E N B L A D N R. 4 N O V E M B E R 2 0 1 2 DHF VESTEGNEN BLAD NR. 4 NOVEMBER 2012 AKTIVITETSOVERSIGT Lørdag den 8. december Julebanko fra kl. 15.00-21.00 2013 Lørdag den 5. januar Nytårsfesten fra kl. 17.00-22.30 Lørdag den 2. februar DHF Vestegnen

Læs mere

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk

v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk MØLLEGÅRD GRUNDEJERFORENING v/ formand Flemming Hansen, Birkevang 68, Fløng - 2640 Hedehusene - Tlf. 46565761 www.mollegard.dk Flemming Birkevang 68 46565761 formand@mollegard.dk Formand Hansen Jens Birkevang

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015

Mie Sidenius Brøner. Roskilde den 3. marts, 2015 FAR- VEL! Roskilde den 3. marts, 2015 Kære dig. Når du læser dette, så forestiller jeg mig, at du enten har været eller er tæt på en døende eller på anden måde har tanker om, at livet ikke varer evigt.

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere