SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger:"

Transkript

1 SØLYSTGADE 53, 3.. Efter at have haft min bolig til salg hos anden mægler i otte måneder uden væsentlig aktivitet, valgte jeg at skifte mægler. Mit valg faldt på Estate Søren Voetmann, da jeg oplevede, at jeg fik en god service, at der her blev vist et stort engagement i at få min bolig solgt, og at der blev sat en realistisk pris i forhold til markedet. Boligen var på det tidspunkt umøbleret. Søren Voetmann sørgede for at møblere den, så købere ville kunne se sig selv leve i den. Der gik kun to måneder, så var der fundet en køber. Jeg har under hele salgsforløbet været meget tilfreds med Søren Voetmann og Iben Kristensens indsats og har haft stor tillid til, at de gjorde alt, hvad de kunne for at finde en tilfreds køber. Jeg oplevede, at Sørens og Ibens indretning af boligen, og det flotte salgsmateriale de fik lavet, gjorde, at der var stor aktivitet på boligen og mange fremvisninger. Køber siger: I forbindelse med køb af ejerlejlighed i april måned 2013 vil vi gerne udtrykke vores tilfredshed med den behandling, vi har modtaget fra mægler Estate Søren Voetmann. Lejligheden var fraflyttet, men mægler havde sørget for en enkel møblering, så billederne fik lejligheden til at fremstå indbydende og dermed øgede nysgerrigheden efter at vide mere. Første kontakt skete via butikken i M.P. Bruuns Gade. En forretning med god atmosfære og spændende indretning. Der blev givet god tid til at forklare både om selve lejligheden og alle andre ting, der kom på banen, mens vi var der. Ved den efterfølgende fremvisning var mægler meget fleksibel og imødekommende både mht. tidspunkter og til fremskaffelse af dokumentation omkring lejligheden, ejendommen og miljøet i og omkring den. Da vi kom til selve handelen, følte vi os trygge ved fremgangsmåden og gennemførelsen af de enkelte faser. Mægleren var meget hurtig til at reagere på spørgsmål og til at afklare udeståender også med sælger. Hele forløbet har således været en god oplevelse, og vi kan kun anbefale firmaet Estate Søren Voetmann som en på alle måder kompetent ejendomsmægler.

2 MARSELISBORG ALLE 36, 4. TH. Vi valgte Estate Søren Voetmann, da det tiltalte os, at de gør tingene på en lidt anderledes måde end traditionelle ejendomsmæglere - de er meget engagerede i at give det mere kvalitet i forhold til selve oplevelsen af at sælge sin bolig. Deres salgsmateriale har en flot grafisk profil med smukke billeder, og vores salgsannonce fremstod meget appetitlig, hvilket også tiltrak en masse interesserede til andelen. Vi havde selv prøvet at sælge vores andelslejlighed i 4-5 måneder, også med en del interesserede, som gerne ville se andelen - men det var først, da vi tog kontakt til Søren, at vi for alvor fik gang i salget. Efter 1,5 måned var andelen solgt. Søren og Iben formåede at skabe en tryghed hos køberne, som vi ikke selv kunne. Vi havde ikke selv den nødvendige viden om andelsboligmarkedet og kunne ikke svare på de relevante spørgsmål fra de eventuelle købere, på samme måde som Søren og Iben kunne. De havde sat sig grundigt ind i andelens økonomi og hele markedet af andelsboliger i Århus, hvilket bevidner om en grundig professionalisme fra deres side. I salgsforløbet var de gode til hele tiden at orientere os om de forskellige fremvisninger og status med de eventuelle interesserede, hvilket gav os et godt overblik over, hvad der skete i salgsprocessen. Vi har været ovenud tilfredse med alle hos Estate Søren Voetmann og kan kun give dem vores allerbedste og varmeste anbefalinger. Vi vil til hver en tid vælge dem igen som ejendomsmæglere i fremtiden og vil samtidig råde enhver, der gerne vil sælge deres andelsbolig, til at henvende sig til en engageret og professionel ejendomsmægler som Estate Søren Voetmann. Det giver tryghed og godt overblik i et ellers til tider ugennemskueligt andelsboligmarked, både som sælger og køber. De har virkelig gjort det godt!

3 LUNDSHØJVEJ 6, 1. At sælge sin bolig er en beslutning, der betyder meget, det gjorde det i hvert fald for os. Vores hjem er vores vigtigste base. Det er her, vi har været sammen om en masse oplevelser, snakke, glæder og sorger - Det er den base, en masse minder er forbundet til. Derfor er det en stor beslutning at sælge sin bolig og derfor er det vigtigt, det bliver gjort ordentligt. Vi valgte Estate og Søren Voetmann, fordi vi syntes, vores hjem var noget særligt, der ikke skulle sælges som en hyldevare. Sørens ejendomsmæglerforretning er noget særligt. Den emmer af kvalitet, nærvær og interesse for det unikke og den gode historie. Det er ikke kun forretningen, der er på den måde, sådan er Søren og de folk han har omkring sig også. Hos Søren Voetmann har vi oplevet en ægte interesse for den bolig, der for os var helt speciel. Søren og hans team brugte tid på at lære vores bolig at kende, så de kunne hjælpe os og de potentielle købere på den bedste måde. En professionel fotograf og en boligstylist sørgede for, at de billeder, der skulle skabe interesse for vores bolig, blev lækre, levende og sælgende. Det tog bare 2 måneder at få solgt via Estate, og vi har været utrolig glade for, at vi valgte Søren Voetmann til det. At sælge sit hjem handler om meget mere end kvadratmeter og pris, - det handler også om nærvær, kemi og tillid. Tak til Søren, Iben og Anni, I får vores bedste anbefalinger.

4 SCHLEPPEGRELLSGADE 22, 3. TH. Køber siger: Som potentielle købere af en ejerlejlighed i Århus mødte vi fra starten af forløbet flere forskellige mæglere ved fremvisninger. Man har straks en mavefornemmelse af, om det er en person, som man har tillid til og kan tale med. Det følte vi med dig som repræsentant for sælgeren ved den første og eneste fremvisning, der førte til vores køb. Vi mødte en engageret og dynamisk mægler, som smittede med en positiv og ærlig kommunikation, og som ikke bare udstrålede salg for enhver pris. Du var oplysende og konkret - men også lyttende og reflekterende. Selve fremvisningen var fin, og alle aftaler om møder, mails, fremskaffelse af oplysninger og telefonkontakt blev holdt og var præcise. Et fint og imødekommende møde til underskrivelse og gennemgang af købsaftalen på jeres fine kontor var afslappet - men med den alvorlighed og seriøsitet, en så stor investering også kræver. Alle spørgsmål blev besvaret - og var der brug for at følge op med lidt research - så blev det gjort. Som tidligere nævnt har det været dejligt at føle, at mægleren ikke kun er til stede for sælger. Vi har fået støtte og rådgivning, som om det også var os, der havde betalt salæret! Det giver tryghed og er med til, at man tør indgå handlen hurtigt. På næsten alle tidspunkter af døgnet har vi haft mulighed for telefonisk kontakt, så de spørgsmål og små problemer, der skulle ordnes, kunne tages med det samme. Alt i alt et glimrende forløb hos Estate Søren Voetmann. Vi glæder os til at rykke ind i vores fine lejlighed.

5 RØNNEVÆNGET 15 Vi havde vores gamle familiesommerhus til salg hos en anden ejendomsmægler gennem et lille års tid, men følte ikke, at der skete noget. Vores sag virkede ikke som om, at den fik så meget opmærksomhed fra den daværende mægler. Vi havde i det hele taget ikke en god fornemmelse med deres prioritering af vores salg. Vi havde før brugt Estate Søren Voetmann og besluttede os til at skifte over til dem, da vi havde haft rigtig gode erfaringer ved andet salg. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, da sommerhuset blev solgt efter 2 måneder. Og dette efter en del fremvisninger i løbet af de 2 måneder, hvilket igen påviser, at de er rigtigt gode til at skabe en positiv opmærksomhed omkring ens boligsalg. Vi synes, det var meget imponerende, hvordan de gik til opgaven med en engageret og professionel indstilling. Vi blev orienteret om hver enkelt fremvisning og følte os i rigtigt gode hænder. De fik fremhævet kvaliteterne ved grunden og sommerhusområdet meget overbevisende og attraktivt i deres salgsmateriale og formåede at forklare de økonomiske og juridiske aspekter ved salget, således at man følte sig i gode hænder og mærkede, at de virkelig brændte for vores salg, hvilket skabte en god, saglig og positiv salgsproces. Vi er meget glade for, at vi skiftede over til dem - de allerbedste anbefalinger herfra og tusind tak for god vejledning fra alle hos Søren.

6 SALTHOLMSGADE 9 Jeg vil give Estate Søren Voetmann mine varmeste anbefalinger. Søren Voetmann har fra starten lagt et enormt og beundringsværdigt engagement og tidsforbrug i salget af vores projekt i Saltholmsgade 9. Med stor indsigt i målgruppens behov og med stor viden om de historiske aspekter ved ejendommen, hjalp Søren os med en målrettet sparring fra projektets begyndelse. Den meget værdifulde sparring gjorde, at vi fik tilpasset og optimeret indretningen af lejlighederne på den måde, som samlet set gav mest værdi for køberne og en optimeret salgspris for lejlighederne. Resultatet blev at alle lejligheder var solgt, da projektet kunne færdigmeldes - og til tilfredse købere. Mere kan man ikke ønske sig som bygherre. Vi har oplevet Estate Søren Voetmann som en meget professionel og engageret samarbejdspartner. Vi har sat stor pris på Sørens meget kompetente og servicemindede væremåde i vores samarbejde og i hans kontakt med potentielle købere. Vi er ikke i tvivl om, at Estate Søren Voetmann har gjort en stor forskel for vores projekt, og at det har været udslagsgivende for et godt salgsresultat, at køberne har følt sig godt tilpas og godt vejledt af ejendomsmægleren. Vi vil derfor ikke tøve med at benytte Estate Søren Voetmann som samarbejdspartner igen og ser frem til samarbejdet.

7 SALTHOLMSGADE 9 Køber af Saltholmsgade 9, 1. th. siger: Søren dukkede op til vores første møde og var rigtig godt klædt på til at besvare vores spørgsmål omkring lejligheden og fik i øvrigt også givet os svar på nogle spørgsmål, vi ikke selv have tænkt at stille. Søren er bestemt ikke sælgertypen, men det er lige i denne situation ment som en kompliment. Alle der har købt bolig kender ejendomsmæglerflosklerne, og det var en god oplevelse at have en dialog i øjenhøjde omkring fordele og ulemper omkring bolig og kvarter. Køber af Saltholmsgade 9, 2. th. siger: Purchasing our first flat with Søren has been rewarding. He helped us like a friend, taking our point of view and always suggesting ways viable solutions or ideas. He has been available at our schedule and always skilled to answer in depth questions. Making us quite confident on the process of purchase and the quality of the product. Vi har i forbindelse med følgende fremvisninger, selve købsforløbet og det efterfølgende gennemførselsarbejde haft oplevelsen af, at hele personalet har været engageret omkring vores handel, og det har været en god og personlig oplevelse, at alle har vidst, hvem vi var, selv om man snakkede med personen for første gang. Især backoffice har været en smilende fornøjelse at have med at gøre. Søren Voetmann har i gennem hele forløbet været ganske engageret i processen og har i forbindelse med de til tider hårde forhandlinger bevaret overblikket og den gode stemning. Søren har samtidigt været ualmindelig tilgængelig på telefon og mail, hvilket har gjort hele processen til en behagelig oplevelse for os som købere. Det har samlet set være en fornøjelse at stifte kendskab til Søren Voetmann og han får vores varmeste anbefalinger med i sit videre virke. Vi vil bestemt anbefale andre at anvende Søren Voetmann og hans engagerede personale. Køber af Saltholmsgade 9, st. tv. siger: - Meget tilfreds med en solid og behagelig vejledning før, under og efter købet - Søren var behagelig og hjælpsom i hele processen - Nemt at komme i kontakt med jer Generelt stor ros for jeres indsats, som helt bestemt levede op til vores forventninger Keep up the good work :-)

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 65 Svarprocent: 50% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Altid god

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 76 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 58% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt ok De

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 51% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 86% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 71 Svarprocent: 76% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er nogen

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 77 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 59% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det fungerer

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 46 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 35% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Boligsalg med BoligOne

Boligsalg med BoligOne Boligsalg med BoligOne Vælg BoligOne Hvad enten du ønsker at sælge din bolig selv eller inddrage en mægler i salgsforløbet, kan BoligOne hjælpe dig. Du starter nemlig fra en gratis salgsrådgivning. Hos

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 59 Svarprocent: 45% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? 5 måneders

Læs mere

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal

Boligsælger. Guide. BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Boligsælger Guide BoligStarter - BoligTrust - BoligTools - BoligLocal Et effektivt og trygt boligsalg Hos BoligOne har vi fokus på dig og dine behov. Du står selv for fremvisningen af din bolig, mens

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 68 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 52% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Afhængig

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 74 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 57% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab

Patienttilfredshedsundersøgelse august Patient Pårørende Begge i fællesskab Patienttilfredshedsundersøgelse august 2018 1. Hvem udfylder skemaet - sæt kryds Patient Pårørende Begge i fællesskab 323 13 14 2. Er du (sæt kryds) Mand Kvinde 130 221 3. Hvor gammel er du - sæt kryds

Læs mere

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken?

Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Hvad er dit samlede indtryk af dit/dine besøg i klinikken? Uddyb gerne dit samlede indtryk af besøget har været kunde i mange år og fået rette hjælp Altid positivt mødt. venligt personale et dejlig steg

Læs mere

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM

Kommentarsamling. Ambulante patienter. Fertilitetsklinikken. Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt. LUP Somatik 2017 DEFACTUM LUP Somatik 2017 Kommentarsamling Ambulante patienter Fertilitetsklinikken Kvindesygdomme og Fødsler Hospitalsenhed Midt DEFACTUM Social, sundhed & arbejdsmarked LUP Somatik 2017 Landsdækkende Undersøgelse

Læs mere

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt:

Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: Den studerendes afsluttende evaluering af praktikken Praktikperiode: 1/2 2012-24/8 2012 Generelt: 1. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart? Inden besøget i Østerhåb har

Læs mere

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen.

Estate mæglerne ingolf bossen. Estate mæglerne Ingolf Bossen. Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Vi kender vejen. Estate mæglerne ingolf bossen Vælg os, når du vil fra til salg til solgt! Salg uden besvær Køb uden komplikationer Hos er alt vedrørende salg enkelt og overskueligt. Hos er alt vedrørende køb gjort helt

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Birger B. Larsen og Lars Haugaard Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Birger B. Larsen og Lars Haugaard Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Birger B. Larsen og Lars Haugaard Kommentarrapport 16. Hvis du har yderligere kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken, kan du skrive dem her: At der

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 88 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 67% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Indstillinger til. Patienternes Pris 2015 Psykiatrien

Indstillinger til. Patienternes Pris 2015 Psykiatrien Indstillinger til Patienternes Pris 2015 Psykiatrien Forord Region Nordjylland og Patientinddragelsesudvalget ønsker at få tilfredsheden frem. Derfor er Patienternes Pris stiftet. Indstillingerne fortæller

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Lisbeth Ludvigsen Gede Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg sagde selv mit navn, da jeg kom...

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 42 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 32% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen

Servicekorpset. Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset Brugertilfredshedsundersøgelse af hovedrengøringen Servicekorpset 2016 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Konklusion... 3 Tilfredshed med den indledende kontakt... 4 Tilfredshed med pjecen...

Læs mere

LUP 2013 (Brancheforeningen) - Indlagte

LUP 2013 (Brancheforeningen) - Indlagte Patienternes kommentarer til Behandlingsafsnit (indlagte) på OPA Ortopædisk Privathospital Aarhus Indeholder kommentarer givet til de åbne spørgsmål i spørgeskemaet LUP Den Landsdækkende Undersøgelse af

Læs mere

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken

Brugertilfredshed. Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken Brugertilfredshed Patienter i behandling på tandreguleringsklinikken 2012 1 Om undersøgelsen Spørgeskemaet blev udleveret i perioden 8. maj 2012 til 31. august 2012 i forbindelse med behandling på tandreguleringsklinikken.

Læs mere

I en atmosfære af luksus i Odense

I en atmosfære af luksus i Odense I en atmosfære af luksus i Odense Stilen er enkel og minimalistisk, men Majse Hansen er en farverig pige, og det går igen på de multistribede vægge, der giver The Hair Company i Odense masser af personlighed.

Læs mere

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser

Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Bilag 7: Evalueringsspørgsmål og besvarelser Hvem er du? Køn, alder, beskæftigelse: 1. kvinde, 63, sekretariatschef udsatte børn og unge 2. mand, 55, præst/revisor 3. pige, 20, sabbath år, arbejde 4. mand,

Læs mere

Gilbjergvej 8 6630 Rødding

Gilbjergvej 8 6630 Rødding Gilbjergvej 8 6630 Rødding 20 HA agerjord og skov, med herskabelig hovedbygning og gode udhuse. Sag: 89000686 edc.dk Mæglergruppen Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers

Læs mere

3. og 4. årgang evaluering af praktik

3. og 4. årgang evaluering af praktik 3. og 4. årgang evaluering af praktik Februar 2013 52% af de spurgte har svaret 1. Hvor mange klasser har du haft timer i? Respondenter Procent 1 klasse 27 11,6% 2 klasser 73 31,3% 3 klasser 50 21,5% 4

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 83 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Det er helt

Læs mere

Vi adskiller os fra mængden

Vi adskiller os fra mængden Vi adskiller os fra mængden Dag Hammarskjölds Alle 34 2100 København Ø Tel.: 35 42 57 57 Fax: 35 42 17 76 oesterbro@livingstones.dk Hos Livingstones Østerbro er vi den professionelle ejendomsmægler med

Læs mere

gode grunde 01 Vi gør tingene på vores egen måde 02 Vi har en køber til enhver lejlighed 04 Den bedste præsentation af din bolig 05 Boligstyling

gode grunde 01 Vi gør tingene på vores egen måde 02 Vi har en køber til enhver lejlighed 04 Den bedste præsentation af din bolig 05 Boligstyling Ingen kender byen som os. Gennem de sidste 15 år har Siesbye Kapsch været én af byens førende liebhavermæglere. Den dag i dag er vi stadig den mest effektive, sælgende og samtidigt den største uafhængige

Læs mere

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer.

Alt, hvad vi kan forestille os, er opbygget af de samme atomer. Jorden opstod sammen med en masse andre planeter af de samme atomer. Dimission 2016 Kære 9. klasse Først vil jeg ønske jer et stort til lykke med eksamen. Det har for de fleste af jer været en tid med blandede følelser. Det er dejligt at have læseferie, men det er et pres

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 70 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 54% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Vibeke Bech Thøgersen Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Vibeke Bech Thøgersen Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Vibeke Bech Thøgersen Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Blev tiltalt ved navn 16. Hvis du

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 60 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 46% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

Over Viskumvej 17 8830 Tjele

Over Viskumvej 17 8830 Tjele Over Viskumvej 17 8830 Tjele Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000993 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 69 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 53% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier

DanBolig Horsens. K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier K i r k e g a a r d s E j e n d o m s k o n t o r Vi sætter pris på nye som gamle værdier DanBolig Horsens v/statsaut. ejendomsmægler Lisbeth Kirkegaard Horsens Tørring JUELSMINDE ring: 7562 8899 HORSENS@DanBolig.dk

Læs mere

FRIENDLY PROFESSIONALS

FRIENDLY PROFESSIONALS FRIENDLY PROFESSIONALS Danske rødder, tyske kompetencer Berlinmægleren er danskernes ejendomsmægler i Berlin. Ikke kun fordi vi taler dansk. Men også fordi vi kender de danske regler lige så godt som de

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra placering af vinduer til valg af lysestager. Design By Funch har de

Læs mere

Charlottenlundvej 23 8620 Kjellerup

Charlottenlundvej 23 8620 Kjellerup Charlottenlundvej 23 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 15.04.2015 kl. 12.00 Sag: 89000898 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf.

Læs mere

Fokus på det der virker

Fokus på det der virker Fokus på det der virker ICDP i praksis Online version på www.thisted.dk/dagpleje Forord: Gode relationer er altafgørende for et barns trivsel. Det er i det gode samvær barnet udvikler sig det er her vi

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Røntgen- og Ultralydklinik Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg skulle oplyse mit cpr-nr

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 48 Svarprocent: 37% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab...

Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Max Velkomst 1 4 Helhjertet interesse og et samarbejde så tæt og nærværende, at vi får et økonomisk venskab... Skal vi være venner? I Max Bank vil vi gerne være venner med vores kunder. Det betyder ikke,

Læs mere

EVALUERING FRA KUNDERNE

EVALUERING FRA KUNDERNE EVALUERING FRA KUNDERNE DELTAGENDE VIRKSOMHEDER KARRIEREDAGENE 2015 = 149 BESVARELSER = 73 SVARPROCENT = 49% EVALUERING FRA KUNDER Profil af udstillere: 149 virksomheder/organisationer Store/små, lokale/nationale/internationale,

Læs mere

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Pilen/Kvisten

De pårørende har ordet Kommentarsamling for pårørende til beboere på Holmstrupgård - Pilen/Kvisten De pårørende har ordet 2012 Kommentarsamling for pårørende til beboere på Indledning Denne kommentarsamling indeholder de kommentarer, som de pårørende har givet i forbindelse med gennemførelsen af pårørendeundersøgelsen

Læs mere

Husbondvej 64 8850 Bjerringbro

Husbondvej 64 8850 Bjerringbro Husbondvej 64 8850 Bjerringbro Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000918 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 78 Svarprocent: 60% PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken? Alt helt

Læs mere

HVEM ER DESIGN BY FUNCH?

HVEM ER DESIGN BY FUNCH? SALGS KATALOG HVEM ER DESIGN BY FUNCH? Design By Funch er en virksomhed som beskæftiger sig med alt indenfor boligindretning. Lige fra beliggenheden af vandrørene i jorden til placering af sofaen i stuen

Læs mere

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden

Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden Patienttilfredshedsundersøgelse Jørgen S. Petersen fra perioden 01-05-2018-01-08-2018 Patientdeltagelse i procent 35% Kønsfordeling 59% 39% 30,0 22,5 15,0 Hvor mange år har du benyttet den læge, du vurderer

Læs mere

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF

Værdifuld. Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF Værdifuld Sådan arbejder og samarbejder vi i EKF På de næste sider kan du læse om EKF s ambition og de værdier, den består af. Ambitionen og værdierne fortæller, hvordan vi opfatter os selv, og hvordan

Læs mere

Indstillinger til. Patienternes Pris 2016 Psykiatrien

Indstillinger til. Patienternes Pris 2016 Psykiatrien Indstillinger til Patienternes Pris 2016 Psykiatrien Forord Region Nordjylland og Patientinddragelsesudvalget ønsker at få tilfredsheden frem. Derfor er Patienternes Pris stiftet. Indstillingerne fortæller

Læs mere

Bjerring Hede 41 8850 Bjerringbro

Bjerring Hede 41 8850 Bjerringbro Bjerring Hede 41 8850 Bjerringbro Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 23.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000891 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf.

Læs mere

Patienter og henvisende tandlæger siger:

Patienter og henvisende tandlæger siger: Patienter og henvisende tandlæger siger: April 2016 Specialtandlæge Pernille Egdø og hendes usædvanligt venlige og veloplagte personale er en ren fornøjelse at visitere - også selv om man byder på fri

Læs mere

Højbjerg Huse 3 8840 Rødkærsbro

Højbjerg Huse 3 8840 Rødkærsbro Højbjerg Huse 3 8840 Rødkærsbro Bud skal være Energinet.dk i hænde senest d. 09.12.2014 kl. 12.00 Sag: 89000895 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO.

AFS. ledin & co. + + + 22650 + + + 0893 Sjælland USF B. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Jernbanevej 5c, st. th., 2800 Kgs. Lyngby AFS. Ja tak, jeg vil gerne kontaktes af LEDIN & CO. Tlf 45 87 55 44 E-mail info@ledin.dk Web www.ledin.dk Navn Vej...................... Nr......... Postnr......

Læs mere

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision

Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision Selvevaluering skoleåret 2015/16: Selvevalueringen er foretaget i juni 2016 Vision På Waldemarsbo er vores fornemste opgave at højne elevernes selvværd, selvforståelse og selvstændighed, således, at eleverne

Læs mere

Inklusion og Eksklusion

Inklusion og Eksklusion Inklusion og Eksklusion Inklusion og Eksklusion via billeder! Vælg et billede der får dig til at tænke inklusion og et der får dig til at tænke eksklusion. Fortæl dit hold hvorfor! Giver god debat. Billederne

Læs mere

Analyseresultater Graviditetsbesøg

Analyseresultater Graviditetsbesøg Analyseresultater Graviditetsbesøg Hovedkonklusion I analysearbejdet er der fokuseret på graviditetsbesøg som forældreforberedende generel indsats i forhold til primært jordemorens tilbud til vordende

Læs mere

Servicetjek på virksomhedsbesøg gennemført af jobkonsulenter fra Jobafklaring Uge 35-37, 2016

Servicetjek på virksomhedsbesøg gennemført af jobkonsulenter fra Jobafklaring Uge 35-37, 2016 Servicetjek på virksomhedsbesøg gennemført af jobkonsulenter fra Jobafklaring Uge 35-37, 2016 Oktober 2016 Side 1 af 7 1. Indledning Jobcenter Esbjerg ønsker til stadighed, at levere den bedst mulige service

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

Girls Day in Science. Evalueringsrapport

Girls Day in Science. Evalueringsrapport Girls Day in Science Evalueringsrapport 2017 Baggrund Girls Day in Science 2017 blev afholdt den 30. august på 30 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner i hele Danmark. Derudover blev

Læs mere

AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT

AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT 5/5-2017 AFSLUTTENDE PROJEKT KOM/IT Daniel & Frederik Klasse 1.1 Indledning Vi startede med at få valget stillet om vi ville lave noget med e-learning, databehandling og præsentation eller vi kunne lave

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 57 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 44% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr.

Klagerne. J.nr. 2010-0220 aq. København, den 6. maj 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 6. maj 2011 KENDELSE Klagerne ctr. Kaas & Marksø ApS v/ Advokatfirmaet Erritzøe Dronningens Tværgade 7 1302 København K Nævnet har modtaget klagen den 15. september 2010. Klagen angår

Læs mere

Netværksmåling - Samarbejdspartnere

Netværksmåling - Samarbejdspartnere Netværksmåling - Samarbejdspartnere Juni 211 Svarprocent: 45% (133 svar ud af 294 mulige) Netværksrapport Indhold Indhold Overordnet vurdering Vurdering af den overordnede tilfredshed 4 Specifikke spørgsmål

Læs mere

Boligadministratorerne informerer

Boligadministratorerne informerer Boligadministratorerne informerer Hermed følger Boligadministratorernes nyhedsbrev nr. 4 i 2013. Hvis der er spørgsmål eller kommentarer til nyhedsbrevet, kan man henvende sig hos sin sædvanlige kontaktperson

Læs mere

Hejnsvigvej 5 6622 Bække

Hejnsvigvej 5 6622 Bække Hejnsvigvej 5 6622 Bække Sag: 89000794 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk Boligen Opført: 1966 Rum/Værelser: 5/3 Bolig: 173 m² Grund

Læs mere

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300

til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Vojens: 7454 2300 v i g ø r d r ø m m e til virkelighed DanBolig Andersen & Gedsø Statsaut. EJENDOMSMÆGLERe, MDE Haderslev: 7452 0042 Vojens: 7454 2300 Aabenraa: 7361 1100 W W W.DanBolig.DK DanBolig b y d e r v e l ko m

Læs mere

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450

Kaarde & Erland. Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem. EDC Kaarde & Erland. Ahlgade 3 4300 Holbæk. Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 Kaarde & Erland Vi samler ikke på ejendomme vi sælger dem EDC Kaarde & Erland Ahlgade 3 4300 Holbæk Telefon 5944 0022 Telefax 5944 0450 430@edc.dk www.edc.dk udstillinger Vores udstilling på hovedgaden

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Børnehavens værdigrundlag og metoder

Børnehavens værdigrundlag og metoder Børnehavens værdigrundlag og metoder Det grundlæggende for os og basis i vores daglige pædagogiske arbejde, er at give børnene tryghed, omsorg og at være nærværende voksne. Vi prøver at skabe et trygt

Læs mere

Cappello Salonen er en del af min sjæl

Cappello Salonen er en del af min sjæl Cappello Salonen er en del af min sjæl Elisabeth Cappello har lagt al sin sjæl og al sin personlighed i indretningen af sin nybyggede salon i Grenå. Og stilen er enkel men med et tvist, for Elisabeth har

Læs mere

Hallundbækvej 7 7361 Ejstrupholm

Hallundbækvej 7 7361 Ejstrupholm Hallundbækvej 7 7361 Ejstrupholm Bud skal være Energinet.dk i hænde senest den 09.06.2015 kl. 12.00 Sag: 89000896 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Kjellerupvej 84 8620 Kjellerup

Kjellerupvej 84 8620 Kjellerup Kjellerupvej 84 8620 Kjellerup Bud skal være Energinet.dk i hænde senest d. 06.10.2014 kl. 12.00 Sag: 89000827 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler & valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Øjenlæge Michael Kjær Hansen Kommentarrapport 16. Hvis du har yderligere kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken, kan du skrive dem her: De var søde

Læs mere

15 nye tagboliger med egen tagterrasse

15 nye tagboliger med egen tagterrasse 15 nye tagboliger med egen tagterrasse Frederikssundsvej 68 mfl. 2400 København NV, Sag: 22002621 Poul Erik Bech Ejendomsmæglere Valuarer MDE Nørrebrogade 230 2200 København N Tlf. 35840811 e-mail 220@edc.dk

Læs mere

Arbejdsark i Du bestemmer

Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark i Du bestemmer Arbejdsark 1 Inspiration til gruppens møderegler Arbejdsark 2 Jeg er en, der... Arbejdsark 3 Protokol for gruppesamtale Arbejdsark 4 Det rosa ark: Godt og dårligt Arbejdsark 5

Læs mere

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken

PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken PAU-elev Afsluttende evaluering af praktikken Praktik i afd.: Sirius. Praktikperiode: 1. praktikperiode. Generelt: 1. 2. 3. 4. 5. Hvordan har jeg oplevet mit første besøg i afdelingen før praktikstart?

Læs mere

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013

PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Patientoplevet kvalitet Antal besvarelser: 66 PATIENTOPLEVET KVALITET 2013 Svarprocent: 64% TIDSBESTILLING OG KONTAKT MED 01 KLINIKKEN 13. Har du kommentarer til tidsbestilling og kontakt med klinikken?

Læs mere

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008

Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Elevvurdering af undervisningsmiljøet på Gøglerproduktionsskolen efterår 2008 Linje: Alle 7 Sådan udfylder du skemaet: Spørgeskemaet handler om det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø på

Læs mere

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk

Egevænget 8 AROS. Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE. Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Egevænget 8 Sag: 84600631 edc.dk AROS Statsautoriserede ejendomsmæglere, Valuarer MDE Søndergade 12-8464 Galten Tlf. 86946655-846@edc.dk Boligen Opført 1973 Rum/Værelser 4/4 Bolig 130 m² Grund 917 m² Energimærke:

Læs mere

Rangstrupvej 13 6534 Agerskov

Rangstrupvej 13 6534 Agerskov Rangstrupvej 13 6534 Agerskov 54,9 HA agerjord, med harmonisk bygningssæt og maskinhaller. Sag: 89000684 edc.dk Mæglergruppen Statsautoriseret ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ

Læs mere

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab

NEW EDIA. Velkommen til New Media House. Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab NEW EDIA Velkommen til New Media House Netværk Innovation Virksomhedsfællesskab INTRO stedet christoffer flintholm Det kræver mod at turde åbne sig selv og sin virksomhed OfficeLab New Media House Risskov

Læs mere

Gammelskovvej Agerskov

Gammelskovvej Agerskov Gammelskovvej 14 6534 Agerskov Bud skal være energinet.dk i hænde senest den 18.02.2015 kl. 12.00 Sag: 89000685 edc.dk Mæglergruppen Ejendomsmægler, valuar MDE Ebeltoftvej 3A - 8960 Randers SØ Tlf. 86494444-890@edc.dk

Læs mere

Børnehave i Changzhou, Kina

Børnehave i Changzhou, Kina Nicolai Hjortnæs Madsen PS11315 Nicolaimadsen88@live.dk 3. Praktik 1. September 2014 23. Januar 2015 Institutionens navn: Soong Ching Ling International Kindergarten. Det er en børnehave med aldersgruppen

Læs mere

Lene International Hair Design

Lene International Hair Design Lene International Hair Design Funktionel hygge Lene International Hair Design i Esbjerg har netop været igennem en totalrenovering, og således har Lene Jørgensen i samarbejde med Bella Vista formået at

Læs mere

Rapport fra udvekslingsophold

Rapport fra udvekslingsophold Udveksling til (land): Australien Navn: Marlene S Lomholt Poulsen Email: 140696@viauc.dk Evt. rejsekammerat: Rapport fra udvekslingsophold Hjem-institution: Via University College Horsens Holdnummer: SIHS12-V-1

Læs mere

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM

STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM STRUER KOMMUNALE TANDPLEJE BRUGERUNDERSØGELSE PÅ THYHOLM 1 1 tilfredshed m ed den komm unale tandpleje 1 % andel 4 ja nej I 1 gennemførte tandplejen en spørgeskemaundersøgelse blandt brugerne af Den Kommunale

Læs mere

Forældretilfredshed 2012

Forældretilfredshed 2012 Forældretilfredshed 2012 Antal svar: 34, svarprocent: 81% LÆSEVEJLEDNING TIL SIDER MED FREKVENSOVERSIGT Tema / Fokus Spørgsmål fra det givne tema Benchmark / sammenligning med alle institutioner i undersøgelsen

Læs mere

Alt du behøver at vide som Maker på Crate

Alt du behøver at vide som Maker på Crate Alt du behøver at vide som Maker på Crate København, april 2015 Crate er dit sted! Det er dine produkter og det er din butik. Vi er vildt begejstrede for at have dig med ombord og vi er sikre på, at vi

Læs mere

Forældretilfredshed 2016

Forældretilfredshed 2016 Forældretilfredshed 016 Antal svar: 5, svarprocent: 79% INFORMATION OM UNDERSØGELSEN Forældretilfredshed 016 er et samarbejde mellem Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO) og konsulentvirksomheden

Læs mere

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Børne- og Allergiklinikken Kommentarrapport

MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET Børne- og Allergiklinikken Kommentarrapport MÅLING AF PATIENTOPLEVET KVALITET 2017 Børne- og Allergiklinikken Kommentarrapport 15. Hvordan sikrede lægen og/eller personalet sig, at du var den rigtige patient? Andet: Jeg blev bedt om at nævne min

Læs mere

Bilag 6: Transskription af interview med Laura

Bilag 6: Transskription af interview med Laura Bilag 6: Transskription af interview med Laura Interviewet indledes med, at der oplyses om, hvad projektet handler om i grove træk, anonymitet, at Laura til enhver tid kan sige, hvis der er spørgsmål,

Læs mere

Svar på spørgsmål til brug for samtale om forældretilfredshedsundersøgelsen

Svar på spørgsmål til brug for samtale om forældretilfredshedsundersøgelsen Svar på spørgsmål til brug for samtale om forældretilfredshedsundersøgelsen 1. Den pædagogiske indsats Spørgsmålet med den højeste tilfredshedsprocent: Personalets indsats for at få dit barn til at føle

Læs mere