SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SØLYSTGADE 53, 3.. Køber siger:"

Transkript

1 SØLYSTGADE 53, 3.. Efter at have haft min bolig til salg hos anden mægler i otte måneder uden væsentlig aktivitet, valgte jeg at skifte mægler. Mit valg faldt på Estate Søren Voetmann, da jeg oplevede, at jeg fik en god service, at der her blev vist et stort engagement i at få min bolig solgt, og at der blev sat en realistisk pris i forhold til markedet. Boligen var på det tidspunkt umøbleret. Søren Voetmann sørgede for at møblere den, så købere ville kunne se sig selv leve i den. Der gik kun to måneder, så var der fundet en køber. Jeg har under hele salgsforløbet været meget tilfreds med Søren Voetmann og Iben Kristensens indsats og har haft stor tillid til, at de gjorde alt, hvad de kunne for at finde en tilfreds køber. Jeg oplevede, at Sørens og Ibens indretning af boligen, og det flotte salgsmateriale de fik lavet, gjorde, at der var stor aktivitet på boligen og mange fremvisninger. Køber siger: I forbindelse med køb af ejerlejlighed i april måned 2013 vil vi gerne udtrykke vores tilfredshed med den behandling, vi har modtaget fra mægler Estate Søren Voetmann. Lejligheden var fraflyttet, men mægler havde sørget for en enkel møblering, så billederne fik lejligheden til at fremstå indbydende og dermed øgede nysgerrigheden efter at vide mere. Første kontakt skete via butikken i M.P. Bruuns Gade. En forretning med god atmosfære og spændende indretning. Der blev givet god tid til at forklare både om selve lejligheden og alle andre ting, der kom på banen, mens vi var der. Ved den efterfølgende fremvisning var mægler meget fleksibel og imødekommende både mht. tidspunkter og til fremskaffelse af dokumentation omkring lejligheden, ejendommen og miljøet i og omkring den. Da vi kom til selve handelen, følte vi os trygge ved fremgangsmåden og gennemførelsen af de enkelte faser. Mægleren var meget hurtig til at reagere på spørgsmål og til at afklare udeståender også med sælger. Hele forløbet har således været en god oplevelse, og vi kan kun anbefale firmaet Estate Søren Voetmann som en på alle måder kompetent ejendomsmægler.

2 MARSELISBORG ALLE 36, 4. TH. Vi valgte Estate Søren Voetmann, da det tiltalte os, at de gør tingene på en lidt anderledes måde end traditionelle ejendomsmæglere - de er meget engagerede i at give det mere kvalitet i forhold til selve oplevelsen af at sælge sin bolig. Deres salgsmateriale har en flot grafisk profil med smukke billeder, og vores salgsannonce fremstod meget appetitlig, hvilket også tiltrak en masse interesserede til andelen. Vi havde selv prøvet at sælge vores andelslejlighed i 4-5 måneder, også med en del interesserede, som gerne ville se andelen - men det var først, da vi tog kontakt til Søren, at vi for alvor fik gang i salget. Efter 1,5 måned var andelen solgt. Søren og Iben formåede at skabe en tryghed hos køberne, som vi ikke selv kunne. Vi havde ikke selv den nødvendige viden om andelsboligmarkedet og kunne ikke svare på de relevante spørgsmål fra de eventuelle købere, på samme måde som Søren og Iben kunne. De havde sat sig grundigt ind i andelens økonomi og hele markedet af andelsboliger i Århus, hvilket bevidner om en grundig professionalisme fra deres side. I salgsforløbet var de gode til hele tiden at orientere os om de forskellige fremvisninger og status med de eventuelle interesserede, hvilket gav os et godt overblik over, hvad der skete i salgsprocessen. Vi har været ovenud tilfredse med alle hos Estate Søren Voetmann og kan kun give dem vores allerbedste og varmeste anbefalinger. Vi vil til hver en tid vælge dem igen som ejendomsmæglere i fremtiden og vil samtidig råde enhver, der gerne vil sælge deres andelsbolig, til at henvende sig til en engageret og professionel ejendomsmægler som Estate Søren Voetmann. Det giver tryghed og godt overblik i et ellers til tider ugennemskueligt andelsboligmarked, både som sælger og køber. De har virkelig gjort det godt!

3 LUNDSHØJVEJ 6, 1. At sælge sin bolig er en beslutning, der betyder meget, det gjorde det i hvert fald for os. Vores hjem er vores vigtigste base. Det er her, vi har været sammen om en masse oplevelser, snakke, glæder og sorger - Det er den base, en masse minder er forbundet til. Derfor er det en stor beslutning at sælge sin bolig og derfor er det vigtigt, det bliver gjort ordentligt. Vi valgte Estate og Søren Voetmann, fordi vi syntes, vores hjem var noget særligt, der ikke skulle sælges som en hyldevare. Sørens ejendomsmæglerforretning er noget særligt. Den emmer af kvalitet, nærvær og interesse for det unikke og den gode historie. Det er ikke kun forretningen, der er på den måde, sådan er Søren og de folk han har omkring sig også. Hos Søren Voetmann har vi oplevet en ægte interesse for den bolig, der for os var helt speciel. Søren og hans team brugte tid på at lære vores bolig at kende, så de kunne hjælpe os og de potentielle købere på den bedste måde. En professionel fotograf og en boligstylist sørgede for, at de billeder, der skulle skabe interesse for vores bolig, blev lækre, levende og sælgende. Det tog bare 2 måneder at få solgt via Estate, og vi har været utrolig glade for, at vi valgte Søren Voetmann til det. At sælge sit hjem handler om meget mere end kvadratmeter og pris, - det handler også om nærvær, kemi og tillid. Tak til Søren, Iben og Anni, I får vores bedste anbefalinger.

4 SCHLEPPEGRELLSGADE 22, 3. TH. Køber siger: Som potentielle købere af en ejerlejlighed i Århus mødte vi fra starten af forløbet flere forskellige mæglere ved fremvisninger. Man har straks en mavefornemmelse af, om det er en person, som man har tillid til og kan tale med. Det følte vi med dig som repræsentant for sælgeren ved den første og eneste fremvisning, der førte til vores køb. Vi mødte en engageret og dynamisk mægler, som smittede med en positiv og ærlig kommunikation, og som ikke bare udstrålede salg for enhver pris. Du var oplysende og konkret - men også lyttende og reflekterende. Selve fremvisningen var fin, og alle aftaler om møder, mails, fremskaffelse af oplysninger og telefonkontakt blev holdt og var præcise. Et fint og imødekommende møde til underskrivelse og gennemgang af købsaftalen på jeres fine kontor var afslappet - men med den alvorlighed og seriøsitet, en så stor investering også kræver. Alle spørgsmål blev besvaret - og var der brug for at følge op med lidt research - så blev det gjort. Som tidligere nævnt har det været dejligt at føle, at mægleren ikke kun er til stede for sælger. Vi har fået støtte og rådgivning, som om det også var os, der havde betalt salæret! Det giver tryghed og er med til, at man tør indgå handlen hurtigt. På næsten alle tidspunkter af døgnet har vi haft mulighed for telefonisk kontakt, så de spørgsmål og små problemer, der skulle ordnes, kunne tages med det samme. Alt i alt et glimrende forløb hos Estate Søren Voetmann. Vi glæder os til at rykke ind i vores fine lejlighed.

5 RØNNEVÆNGET 15 Vi havde vores gamle familiesommerhus til salg hos en anden ejendomsmægler gennem et lille års tid, men følte ikke, at der skete noget. Vores sag virkede ikke som om, at den fik så meget opmærksomhed fra den daværende mægler. Vi havde i det hele taget ikke en god fornemmelse med deres prioritering af vores salg. Vi havde før brugt Estate Søren Voetmann og besluttede os til at skifte over til dem, da vi havde haft rigtig gode erfaringer ved andet salg. Det viste sig at være den helt rigtige beslutning, da sommerhuset blev solgt efter 2 måneder. Og dette efter en del fremvisninger i løbet af de 2 måneder, hvilket igen påviser, at de er rigtigt gode til at skabe en positiv opmærksomhed omkring ens boligsalg. Vi synes, det var meget imponerende, hvordan de gik til opgaven med en engageret og professionel indstilling. Vi blev orienteret om hver enkelt fremvisning og følte os i rigtigt gode hænder. De fik fremhævet kvaliteterne ved grunden og sommerhusområdet meget overbevisende og attraktivt i deres salgsmateriale og formåede at forklare de økonomiske og juridiske aspekter ved salget, således at man følte sig i gode hænder og mærkede, at de virkelig brændte for vores salg, hvilket skabte en god, saglig og positiv salgsproces. Vi er meget glade for, at vi skiftede over til dem - de allerbedste anbefalinger herfra og tusind tak for god vejledning fra alle hos Søren.

6 SALTHOLMSGADE 9 Jeg vil give Estate Søren Voetmann mine varmeste anbefalinger. Søren Voetmann har fra starten lagt et enormt og beundringsværdigt engagement og tidsforbrug i salget af vores projekt i Saltholmsgade 9. Med stor indsigt i målgruppens behov og med stor viden om de historiske aspekter ved ejendommen, hjalp Søren os med en målrettet sparring fra projektets begyndelse. Den meget værdifulde sparring gjorde, at vi fik tilpasset og optimeret indretningen af lejlighederne på den måde, som samlet set gav mest værdi for køberne og en optimeret salgspris for lejlighederne. Resultatet blev at alle lejligheder var solgt, da projektet kunne færdigmeldes - og til tilfredse købere. Mere kan man ikke ønske sig som bygherre. Vi har oplevet Estate Søren Voetmann som en meget professionel og engageret samarbejdspartner. Vi har sat stor pris på Sørens meget kompetente og servicemindede væremåde i vores samarbejde og i hans kontakt med potentielle købere. Vi er ikke i tvivl om, at Estate Søren Voetmann har gjort en stor forskel for vores projekt, og at det har været udslagsgivende for et godt salgsresultat, at køberne har følt sig godt tilpas og godt vejledt af ejendomsmægleren. Vi vil derfor ikke tøve med at benytte Estate Søren Voetmann som samarbejdspartner igen og ser frem til samarbejdet.

7 SALTHOLMSGADE 9 Køber af Saltholmsgade 9, 1. th. siger: Søren dukkede op til vores første møde og var rigtig godt klædt på til at besvare vores spørgsmål omkring lejligheden og fik i øvrigt også givet os svar på nogle spørgsmål, vi ikke selv have tænkt at stille. Søren er bestemt ikke sælgertypen, men det er lige i denne situation ment som en kompliment. Alle der har købt bolig kender ejendomsmæglerflosklerne, og det var en god oplevelse at have en dialog i øjenhøjde omkring fordele og ulemper omkring bolig og kvarter. Køber af Saltholmsgade 9, 2. th. siger: Purchasing our first flat with Søren has been rewarding. He helped us like a friend, taking our point of view and always suggesting ways viable solutions or ideas. He has been available at our schedule and always skilled to answer in depth questions. Making us quite confident on the process of purchase and the quality of the product. Vi har i forbindelse med følgende fremvisninger, selve købsforløbet og det efterfølgende gennemførselsarbejde haft oplevelsen af, at hele personalet har været engageret omkring vores handel, og det har været en god og personlig oplevelse, at alle har vidst, hvem vi var, selv om man snakkede med personen for første gang. Især backoffice har været en smilende fornøjelse at have med at gøre. Søren Voetmann har i gennem hele forløbet været ganske engageret i processen og har i forbindelse med de til tider hårde forhandlinger bevaret overblikket og den gode stemning. Søren har samtidigt været ualmindelig tilgængelig på telefon og mail, hvilket har gjort hele processen til en behagelig oplevelse for os som købere. Det har samlet set være en fornøjelse at stifte kendskab til Søren Voetmann og han får vores varmeste anbefalinger med i sit videre virke. Vi vil bestemt anbefale andre at anvende Søren Voetmann og hans engagerede personale. Køber af Saltholmsgade 9, st. tv. siger: - Meget tilfreds med en solid og behagelig vejledning før, under og efter købet - Søren var behagelig og hjælpsom i hele processen - Nemt at komme i kontakt med jer Generelt stor ros for jeres indsats, som helt bestemt levede op til vores forventninger Keep up the good work :-)

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Årsberetning 2015. Velkommen til lokalafdelingens årsmøde til alle deltagere, hvad end du er gammel i gårde eller nyt medlem. Vi sætter pris på jer alle og glæder os over, at I har lyst til at møde op.

Læs mere

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde

og for at have den menneskelige relation i mit arbejde Hvorfor ville I gerne være lærer? Det startede med min egen, da jeg ville være lærer. Jeg kom nok fra en familie der ikke var så struktureret, så havde jeg en lærer, som var meget god til at holde den

Læs mere

Kulturforandring i FAB effekten af systemisk uddannelse

Kulturforandring i FAB effekten af systemisk uddannelse Kulturforandring i FAB effekten af systemisk uddannelse Rusmiddelcenter Odense og Behandlingscenter Svendborg (det gamle Fyns Amts Behandlingscenter, FAB) har igennem en 5 års periode været igennem et

Læs mere

9-Lad os tale om penge.

9-Lad os tale om penge. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 9-Lad os tale om penge. Kvinder og mænd har bekymret sig om penge

Læs mere

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød)

Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Spørgsmål nr.: 4 Er du tilfreds med foreningen? (svaret fra bestyrelsen står med rød) Jeg er overordnet tilfreds, men mangler at man kan kontakte en der ved noget om kommende events. Er taget til efterretning

Læs mere

Et liv med Turners Syndrom

Et liv med Turners Syndrom Et liv med Turners Syndrom Hvordan er det at leve med Turner Syndrom, og hvordan det var at få det at vide dengang diagnosen blev stillet. Måske kan andre nikke genkendende til flere af tingene, og andre

Læs mere

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet:

Spilleregler: Find vej til bedre trivsel. Introduktion til redskabet: Introduktion til redskabet: er et redskab til at undersøge trivslen i en virksomhed. Det kan bruges i mindre virksomheder med under 20 ansatte og man behøver ikke hjælp udefra. Det kræver dog, en mødeleder

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Executive coaching (ledercoaching) Hvordan bliver du en bedre leder og får dine ambitioner ført ud i livet? Uanset dine ledelsesmæssige udfordringer får du hjælp til selvhjælp gennem opgaver, modelbetragtninger

Læs mere

Bilag 5, Fokusgruppesamtale nr. 1

Bilag 5, Fokusgruppesamtale nr. 1 Deltagere: Sanne (S): Tidligere kunde i DB, har valgt at skifte Cathrine (C): Aldrig været kunde i DB Sophie (Soph): Følger sine forældres bankengagement ikke kunde i DB Jeppe (J): Tidligere kunde i DB

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Erfaringsopsamling. Børnegruppeforløb i Ballerup Kommune, 2009/2010. Udarbejdet af Socialt Udviklingscenter SUS

Erfaringsopsamling. Børnegruppeforløb i Ballerup Kommune, 2009/2010. Udarbejdet af Socialt Udviklingscenter SUS Erfaringsopsamling Børnegruppeforløb i Ballerup Kommune, 2009/2010 Udarbejdet af Socialt Udviklingscenter SUS 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Resume... 4 Beskrivelse af børnegruppeforløbet... 6 Erfaringsopsamlingens

Læs mere

Mastermodulet E13. Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig?

Mastermodulet E13. Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? 1 Hvordan vurderer du mastermodulets faglige indhold? Hvordan vurderer du 4mastermodulets pædagogiske

Læs mere

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved...

Tid til refleksion. - at opdage dét du tror, du ikke ved... Tid til refleksion - at opdage dét du tror, du ikke ved... Refleksion er en aktiv vedvarende og omhyggelig granskning af den eksisterende viden, og af forholdet mellem det vi tænker og det der sker i virkeligheden

Læs mere

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål.

Vi vil først bede om nogle informationer til identifikation af besvarelser og med henblik på yderligere spørgsmål. Bilag 1 Side 1 af 13 Kære respondent, Endnu en gang tak for din medvirken i vores kortlægning af danske kommuners brug af sociale medier. Afhængigt af dine svar ventes undersøgelsen at tage maksimalt ti

Læs mere

Bilag 1: Spørgeguide og transskribering af informantinterview med Kirsten Christensen.

Bilag 1: Spørgeguide og transskribering af informantinterview med Kirsten Christensen. Bilag 1: Spørgeguide og transskribering af informantinterview med Kirsten Christensen. Spørgeguide til telefon interview med Kirsten Christensen d. 23/2 2012 Formål: At skabe et overblik og en forståelse

Læs mere

RAPPORT OM FASTHOLDELSEINITIATIVET PÅ HA(IT), EFTERÅRET 2012

RAPPORT OM FASTHOLDELSEINITIATIVET PÅ HA(IT), EFTERÅRET 2012 [ Fastholdelsesinitiativ HA(it), efteråret 2012] RAPPORT OM FASTHOLDELSEINITIATIVET PÅ HA(IT), EFTERÅRET 2012 Vi afholdt i efterårssemestret 2012 en fastholdelsesworkshop for de nye studerende på HA(it)

Læs mere

Personalets oplevelser af projekt Styrket Borgerkontakt

Personalets oplevelser af projekt Styrket Borgerkontakt Personalets oplevelser af projekt Styrket Borgerkontakt August 2012 Enheden for Brugerundersøgelser Personalets oplevelser af projekt Styrket Borgerkontakt Man ved, at de er lidt utilfredse, og når man

Læs mere

Forberedelse. Gennemføring. Succes.

Forberedelse. Gennemføring. Succes. Forberedelse. Gennemføring. Succes. Kelly Services Interviewguide til kandidater Hos Kelly Services er vi dedikerede til at udarbejde værktøjer og stille disse til rådighed således, at du kan optimere

Læs mere

SIG DET SOM DET ER! DANMARKS STØRSTE SOCIAL- OG UNDERVISNINGSPROJEKT

SIG DET SOM DET ER! DANMARKS STØRSTE SOCIAL- OG UNDERVISNINGSPROJEKT SIG DET SOM DET ER! DANMARKS STØRSTE SOCIAL- OG UNDERVISNINGSPROJEKT EVALUERING EN MEGAFON ANALYSE AF DIALOGREJSEN 2013-2014 Stills fra filmene Den perfekte middag om vold i hjemmet, Loftet om psykisk

Læs mere

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED...

FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... FRA DRØM TIL VIRKELIGHED... Huse med ensidige taghældninger Vinkelhus med udhæng 2 Funkishus Forskudte tage Indholdsfortegnelse Gamborg Byg indfrier dine husdrømme 4-5 Kun det bedste er godt nok 66-69

Læs mere

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011

Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interview med Janus Fredag d. 8. april 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Janus Rosa laver en kort introduktion af projektet det er rigtig spændende for os at høre om dine erfaringer

Læs mere

GRØN BOLIGKONTRAKT KONCEPTTEST I FOKUSGRUPPER

GRØN BOLIGKONTRAKT KONCEPTTEST I FOKUSGRUPPER GRØN BOLIGKONTRAKT KONCEPTTEST I FOKUSGRUPPER Indhold 1. UNDERSØGELSESDESIGN 2. TESTEDE MATERIALER 3. KONKLUSIONER 4. ANBEFALINGER 5. BAGGRUND OG MOTIVATION FOR AT RENOVERE 6. NAVN OG LOGO 7. BUDSKABER

Læs mere

Slip kontrollen lad brugerne styre

Slip kontrollen lad brugerne styre selvbyg Slip kontrollen lad brugerne styre I MotivationsHuset i Esbjerg er det brugerne, som styrer deres egen behandling. Det gør de ved at anvende Byggeklodsmodellen, der er en enkel måde at sikre brugerindflydelse

Læs mere

Støtteforeningen 2012-2013

Støtteforeningen 2012-2013 Støtteforeningen 2012-2013 Set med mine øjne 2012 blev for mig et inspirerende og lærerigt år. På Støtteforeningens generalforsamling i februar blev jeg på et hængende hår valgt ind, og jeg var glad og

Læs mere

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet?

Butiksarbejde: 1. Oplever de butiksansatte forældre, at det er nødvendigt at de involverer sig subjektivt i arbejdet? Interviewguide: Formalia: Hvad hedder du? Hvor gammel er du? Hvor mange børn har du? Hvor gamle er de? Hvordan bliver de passet? Bor du sammen med deres far/mor? Hvad laver din partner? Butiksarbejde:

Læs mere

Afsluttende projekt på Træner- og Udviklingskonsulentuddannelsen

Afsluttende projekt på Træner- og Udviklingskonsulentuddannelsen Afsluttende projekt på Træner- og Udviklingskonsulentuddannelsen NLP Huset, Juni 2008 Enneagramkursus Indholdsfortegnelse Tak... 2 Indledning... 3 Projekt forløbet... 4 1. Analysefasen... 4 2. Definition

Læs mere

INSPIRATION TIL INVITATION

INSPIRATION TIL INVITATION INSPIRATION TIL INVITATION Når vi inviterer andre til at se på produkter / forretningsmulighed, er det afgørende, at de mærker du blot ønsker at VISE dem, hvad du personligt brænder for. Vores opgave er

Læs mere