Uddrag af anmeldelser i døgnet 4. august 5. august 2013

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Uddrag af anmeldelser i døgnet 4. august 5. august 2013"

Transkript

1 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 4. august 5. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade- og værtshusuorden Røveri Indbrud i beboelse Indbrud i erhvervsbygninger og -lokaler Andre indbrud Tyveri fra bil Brugstyveri af bil Færdselsuheld

2 Specifikation af de viste anmeldelser: Torvegade 7800 Skive Anmeldt: søndag :20 Sket: 04/08/ :20 Til 04/08/ :20 Side 2 A I Holms Vej 7400 Herning Anmeldt: søndag :31 Sket: 04/08/ :30 Til 04/08/ :30 Østergade 7400 Herning Anmeldt: søndag :36 Sket: 04/08/ :35 Til 04/08/ :35 Korsgade 7700 Thisted Anmeldt: søndag :38 Sket: 04/08/ :37 Til 04/08/ :37 Bredgade 7480 Vildbjerg Anmeldt: søndag :05 Sket: 04/08/ :00 Til 04/08/ :00 Nørregade 7400 Herning Anmeldt: søndag :46 Sket: 04/08/ :46 Til 04/08/ :46 Lodbergsvej 6950 Ringkøbing Anmeldt: søndag :27 Sket: 04/08/ :27 Til 04/08/ :27 Brand i beplantning/afgrøder Riisvej 7480 Vildbjerg Anmeldt: søndag :48 Sket: 04/08/ :48 Til 04/08/ :48 Indbrud i kirke/museum Mejrup Kirkevej 7500 Holstebro Anmeldt: søndag :48 Sket: 02/08/ :00 Til 04/08/ :00 Indbrud i lager og lignende Væselvej 7800 Skive Anmeldt: søndag :46 Sket: 03/08/ :30 Til 04/08/ :30

3 Indbrud i øvrigt Storgade 8882 Fårvang Anmeldt: søndag :58 Sket: 02/08/ :00 Til 04/08/ :45 Side 3 Odinsvej 7600 Struer Anmeldt: søndag :50 Sket: 04/08/ :44 Til 04/08/ :44 Dalvejen 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :43 Sket: 03/08/ :00 Til 04/08/ :35 Sønder Allé 8620 Kjellerup Anmeldt: søndag :34 Sket: 03/08/ :00 Til 04/08/ :00 Glentevej 6900 Skjern Anmeldt: søndag :29 Sket: 01/08/ :00 Til 04/08/ :00 Pilevej 7600 Struer Anmeldt: søndag :47 Sket: 03/08/ :00 Til 04/08/ :00 Peter Bangs Vej 7600 Struer Anmeldt: søndag :59 Sket: 02/08/ :00 Til 04/08/ :50 Kærsangervej 8643 Ans By Anmeldt: søndag :55 Sket: 02/08/ :00 Til 04/08/ :50 Fårdalsvænget 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :47 Sket: 03/08/ :00 Til 04/08/ :40 Kløvervænget 6950 Ringkøbing Anmeldt: søndag :01 Sket: 01/08/ :00 Til 04/08/ :55

4 Peter Bangs Vej 7600 Struer Anmeldt: mandag :15 Sket: 03/08/ :00 Til 05/08/ :15 Side 4 Brobjergvej 8830 Tjele Anmeldt: søndag :54 Sket: 03/08/ :00 Til 04/08/ :45 Klitvej 6990 Ulfborg Anmeldt: søndag :13 Sket: 03/08/ :00 Til 04/08/ :00 Røveri mod person i egen bolig Nørskovvej 7790 Thyholm Anmeldt: søndag :15 Sket: 04/08/ :10 Til 04/08/ :10 En beboer hører støj i stueetagen og går ned. Han møder 3-5 fremmede personer i køkkenet og stuen. Beboeren forsøger at spærre dem vejen, men én af gerningsmændene sprøjter peberspray i ansigtet på ham. Derefter sparker gerningsmændene glasset itu i en terrassedør og forsvinder. Beboeren følger efter og ser gerningsmændene forlade stedet i en sort bil. Et vidne ser senere en tilsvarende bil med flere personer køre i retning fra stedet, hvor noget smides ud af bilen. Sammenholdt med en tidligere observation fra en politipatrulje rettes mistanken mod en kendt bil. Kort tid senere indgår anmeldelse om røveri med en fremgangsmåde, der ligner ovenstående. Den nævnte bil set på stedet. Umiddelbart efter dette sidste røveri antræffes bilen, og 5 mænd i alderen år anholdes. De 5 fremstilles senere søndag i grundlovsforhør, hvor de varetægtsfængsles. Røveri mod person i egen bolig Jernbanegade 7700 Thisted Anmeldt: søndag :43 Sket: 04/08/ :43 Til 04/08/ :43 Gerningsmænd bryder dør op til lejlighed og stjæler bl.a. Playstation spillekonsol og kontanter. På vej væk overraskes de af et vidne, og de slår vidnet i ansigtet og truer ham. På stedet ser et vidne en bil, svarende til bilen ad ovenstående røveri. Gerningsmænd anholdes kort tid senere, jf. ovenstående. Røveri mod person i egen bolig Gammel Møllevej 7970 Redsted Anmeldt: søndag :50 Sket: 04/08/ :15 Til 04/08/ :45 En 42-årig mand anmelder, at to personer skaffede sig adgang til hans bolig. De overfaldt ham med slag og trusler fra en medbragt økse til at udlevere et større kontantbeløb samt et hævekort. Herefter forlod de stedet. Der er senere forsøgt hævning af kontanter på hævekortet. De to beskrives som: A: Mand, dansk, år, cm høj, spinkel, iført hættetrøje (muligvis armygrøn), kasket (muligvis lys), muligvis mørke joggingbukser, angiveligt ingen handsker. B: Mand, dansk, år, talte lokal dialekt, cm, spinkel, muligvis iført sort hættetrøje, lys kasket, muligvis mørke joggingbukser, en økse i højre hånd med træskæfte på ca. 50 cm og hoved på ca. 15 cm.

5 Færdselsuheld og spirituskørsel med personskade Kystvejen 7700 Thisted Anmeldt: søndag :13 Sket: 04/08/ :13 Til 04/08/ :13 En 56-årig mand kører på cykel ad Nystrupvej. Han kører ud på Kystvejen, men herunder overser han en bil, ført af en 61-årig mand. Den 56-årige rammes af bilen, og han bliver dræbt ved kollisionen. Side 5, knallert Papirfabrikken 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag :41 Sket: 04/08/ :41 Til 04/08/ :41 Gl. Aalborgvej 8800 Viborg Anmeldt: søndag :00 Sket: 04/08/ :00 Til 04/08/ :00 Toldbodgade 7700 Thisted Anmeldt: søndag :48 Sket: 04/08/ :45 Til 04/08/ :48 Fredericiagade 7500 Holstebro Anmeldt: søndag :42 Sket: 04/08/ :42 Til 04/08/ :42 Galgebjergevej 6893 Hemmet Anmeldt: søndag :20 Sket: 04/08/ :20 Til 04/08/ :20 Galgebjergevej 6893 Hemmet Anmeldt: søndag :30 Sket: 04/08/ :30 Til 04/08/ :30 Oddesundvej 7760 Hurup Thy Anmeldt: søndag :20 Sket: 04/08/ :10 Til 04/08/ :10 Kæret 6990 Ulfborg Anmeldt: søndag :08 Sket: 04/08/ :08 Til 04/08/ :29

6 Borgergade 8600 Silkeborg Anmeldt: mandag :40 Sket: 05/08/ :40 Til 05/08/ :40 Side 6

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 5. januar 2014 6. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 16. februar 2014 Mandag den 17. februar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 27. november 2013 Torsdag den 28. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 4. november 2013 Tirsdag den 5. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 6. januar 2014 Tirsdag den 7. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 8. december 2013 Mandag den 9. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 27. oktober 2013 Mandag den 28. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler,

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 16. 17. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet august 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet august 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. august 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 5. december 2013 6. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 24. marts 2014 Tirsdag den 25. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 22. oktober 2013 onsdag den 23. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 1. december 2013 Mandag den 2. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 17. november 2013 Mandag den 18. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 12. 13. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 11. december 2013 Torsdag den 12. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 7. 8. oktober 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 4. december 2013 Torsdag den 5. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 13. marts 2014 Fredag den 14. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 14. 15. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 21. 22. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 13. 14. maj 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 13. 14. maj 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 13. 14. maj 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 5. november 2013 Onsdag den 6. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 9. marts 2014 Mandag den 10. marts 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 31. oktober 2013 fredag den 1. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 29. 30. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Torsdag den 23. januar 2014 Fredag den 24. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 13. oktober 2013 Mandag den 14.oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 16. december 2013 17. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 28. 29. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 28. 29. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 28. 29. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 8. 9. april 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 8. 9. april 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 8. 9. april 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 18. 19. september 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober oktober Symbolforklaring:

Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober oktober Symbolforklaring: POLITIETS DØGNRAPPORT: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. oktober 2013-7. oktober 2013 Symbolforklaring: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade- og værtshusuorden Røveri

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 21. januar 2014 22. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Søndag den 3. november 2013 Mandag den 4. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Mandag den 9. december 2013 Tirsdag den 10. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 24. november 2013 25. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler, hindringer o.

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet Torsdag den 6. marts 2014 Fredag den 7. marts 2014. Symbolforklaring:

Uddrag af anmeldelser i døgnet Torsdag den 6. marts 2014 Fredag den 7. marts 2014. Symbolforklaring: POLITIETS DØGNRAPPORT: Uddrag af anmeldelser i døgnet Torsdag den 6. marts 2014 Fredag den 7. marts 2014 Symbolforklaring: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer o. lign. mod tjenestemand Gade-

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 23. februar 2014 24. februar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 22. januar 2014 23. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet juni 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 6. 7. juni 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 6. maj 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 6. maj 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 6. maj 2012 (uddrag) Vold Østergade 7500 Holstebro Anmeldt: søndag 06-05-2012 07:07 Sket: 06/05/2012 07:07 Til 06/05/2012 07:07 En 24-årig ung norsk mand går på Østergade. To 22-årige

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Onsdag den 30. oktober 2013 torsdag den 31. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 15. januar 2014 til 16. januar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 15. januar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 15. januar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 15. januar 2012 (uddrag) og lign. mod nogen i offentlig tjeneste Nygade 8600 Silkeborg Anmeldt: søndag 15-01-2012 01:55 Sket: 15/01/2012 01:52 Til 15/01/2012 01:52 Der opstår uorden

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 19. december 2013 20. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab, trusler, hindringer o.

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Tirsdag den 15. oktober 2013 onsdag den 16. oktober 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 10. 11. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 27. februar 2014 28. februar 2014 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

DØGNRAPPORT TORSDAG 22. december 2011 (uddrag)

DØGNRAPPORT TORSDAG 22. december 2011 (uddrag) DØGNRAPPORT TORSDAG 22. december 2011 (uddrag) Brand i øvrigt Banegårdspladsen 8850 Bjerringbro Anmeldt: torsdag 22-12-2011 12:53 Sket: 22/12/2011 12:45 Til 22/12/2011 12:45 En togpassager henvender sig

Læs mere

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013

Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 Fra politiets døgnrapport: Uddrag af anmeldelser i døgnet 11. 12. juli 2013 På det viste kortudsnit ses et udpluk af de anmeldelser, Midt- og Vestjyllands Politi har modtaget i døgnet. Symbolforklaring:

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: Den18. december 2013 19. december 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler,

Læs mere

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro

følg os på Twitter Midt- og Vestjyllands Politi Ledelsesstøtte & Kommunikation Skivevej 2 (gl. Retsbygning) 7500 Holstebro følg os på Twitter POLITIETS DØGNRAPPORT Uddrag af seneste døgns anmeldelser: 7. november 2013 8. november 2013 Symbolforklaring til kortudsnittet på næste side: Brand Manddrab Vold Vold, trusler, hindringer

Læs mere

DØGNRAPPORT TORSDAG 19. januar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT TORSDAG 19. januar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT TORSDAG 19. januar 2012 (uddrag) Vold Silkeborgvej 7400 Herning Anmeldt: fredag 20-01-2012 02:40 Sket: 20/01/2012 02:38 Til 20/01/2012 02:38 En 23-årig mand fra Herning kommune anmelder, at

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 27. januar 2013 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 27. januar 2013 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 27. januar 2013 (uddrag) Indbrud i børnehave/vuggestue/fritidshjem Furvej 7800 Skive Anmeldt: mandag 28-01-2013 02:11 Sket: 28/01/2013 02:00 Til 28/01/2013 02:00 Gerningsmand opbryder

Læs mere

DØGNRAPPORT ONSDAG 8. februar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT ONSDAG 8. februar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT ONSDAG 8. februar 2012 (uddrag) Vold og lign. mod nogen i offentlig tjeneste - FORSØG Christian 8.s Vej 8600 Silkeborg Anmeldt: onsdag 08-02-2012 11:20 Sket: 08/02/2012 11:20 Til 08/02/2012

Læs mere

DØGNRAPPORT MANDAG 18. juni 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT MANDAG 18. juni 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT MANDAG 18. juni 2012 (uddrag) Vold Storegade 7330 Brande Anmeldt: mandag 18-06-2012 11:27 Sket: 16/06/2012 18:00 Til 16/06/2012 18:00 En 38-årig kvinde fra Herning kommune anmelder, at hun

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 1. juli 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 1. juli 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 1. juli 2012 (uddrag) Vold Østergade 7500 Holstebro Anmeldt: søndag 01-07-2012 03:16 Sket: 01/07/2012 03:16 Til 01/07/2012 03:16 En 26-årig mand fra Favrskov kommune befinder sig på

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 12. februar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 12. februar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 12. februar 2012 (uddrag) Vold Mindegade 7400 Herning Anmeldt: søndag 12-02-2012 03:04 Sket: 12/02/2012 03:00 Til 12/02/2012 03:00 En 28-årig mand fra Århus kommune og hans kæreste går

Læs mere

Prøv en elcykel i 2 dage find nærmeste forhandler her:

Prøv en elcykel i 2 dage find nærmeste forhandler her: Design Cykler Kolding ApS Skovvangen 42 Tlf.: 75523037 P.Dahl Cykler Hospitalsgade 23-25 Tlf.: 75524870 2JUUL ApS Mønten 2 B Tlf.: 76300500 6070 Christiansfeld Christiansfeld Maskinservice ApS Lindegade

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 26. februar 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 26. februar 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 26. februar 2012 (uddrag) Nordbanevej 7800 Skive Anmeldt: søndag 26-02-2012 01:12 Sket: 26/02/2012 01:12 Til 26/02/2012 01:12 En 38-årig mand fra Skive kommune anmelder, at han på Nordbanevej

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2006 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 26 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

DØGNRAPPORT SØNDAG 23. september 2012 (uddrag)

DØGNRAPPORT SØNDAG 23. september 2012 (uddrag) DØGNRAPPORT SØNDAG 23. september 2012 (uddrag) Indbrud i skole Døesvej 7500 Holstebro Anmeldt: søndag 23-09-2012 11:37 Sket: 22/09/2012 18:00 Til 22/09/2012 18:00 Gerningsmand opbryder dobbeltdør og går

Læs mere

Møde i udvalget for Miljø og Råstoffer den 5. februar 2009 - bilag 2 til punkt 1

Møde i udvalget for Miljø og Råstoffer den 5. februar 2009 - bilag 2 til punkt 1 Indledende undersøgelser Boligundersøgelse bliver udført løbende på anmodning fra grundejere. Desuden bliver undersøgelser på yderligere en række lokaliteter i indsatsområder udført i samråd med kommuner

Læs mere

Forhandlere_til_produktionsdyr

Forhandlere_til_produktionsdyr Navn Adresse By Allinge Apotek Kirkegade 13 Allinge Apoteket Svalen Nørrebrogade 224 København N Apoteket Ørnen, Odense Vestergade 80 Odense C Asnæs Apotek Asnæs Centret 7 Asnæs Axeltorvs apotek, Helsingør

Læs mere

Ulykkestal fordelt på politikredse. Status for ulykker 2013 Rapport nr 526

Ulykkestal fordelt på politikredse. Status for ulykker 2013 Rapport nr 526 Ulykkestal fordelt på politikredse Status for ulykker 213 Rapport nr 526 Indhold Forord og indledning 4. Nationale udviklingstendenser 6 1. Nordjyllands politikreds 12 2. Østjyllands politikreds 2 3.

Læs mere

Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing-Skjern Kommune 8370 Hadsten 8472 Sporup 8850 Bjerringbro 8380 Trige 8881 Thorsø 8641 Sorring 8450 Hammel 8860 Ulstrup 8382 Hinnerup 8471 Sabro 8870 Langå 8940 Randers SV 8960 Randers SØ 8882 Fårvang 7100 Vejle 7171 Uldum

Læs mere

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007

Bornholms Politi Analyse ungdomskriminaliteten Bornholms Politikreds 2007 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 27 Forord: Denne analyse er udarbejdet af præventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede af den kendte

Læs mere

Hoteller tæt på Folkecenter (Indenfor en radius af 45 km) Alle priser er per overnatning

Hoteller tæt på Folkecenter (Indenfor en radius af 45 km) Alle priser er per overnatning Hoteller tæt på Folkecenter (Indenfor en radius af 45 km) Alle priser er per overnatning Hoteller Hotel Thinggaard Jernbanegade 5 7760 Hurup (6 km nord for Folkecenter) tel. 9795 1200 Internet www.hotelthinggaard.dk

Læs mere

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe

HATTEPENGE 2006 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe HATTEPENGE 26 Udskrift nr Bilag Dato Beløb AA-Gruppe 18 74 25.1.6 Ebeltoft 18 74 25.1.6 Holme 182 8 1.2.6 Skødstrup 183 81 6.2.6 Sognegaarden Ebeltoft Fredag 184 82 22.2.6 Viborgvej Randers 185 83 27.2.6

Læs mere

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK

Herresenior C. Pulje 17 Ejsing B Hellas IF Roslev IK 2 Sallingsund FC Sydvestmors 3 Vinderup IK Veteraner Herresenior C Herresenior C Kvinder B Pulje 1 Nors B Sundby Mors IF 15/11-14 Snedsted Hallen 30/11-14 Hørdum Hallen 04/01-15 Nors Hallen 24/01-15 Hørdum Hallen Herresenior B Pulje 11 Frøstrup/Hannæs

Læs mere

Praksisplan for almen læge området

Praksisplan for almen læge området Praksisplan for almen læge området Region Midtjylland Primær Sundhed !" # % %& '%( %' )* + & &, "-.) /(+0' 0(') 0 (' '0 0 )0" &() "3)' '! )" '#!)" ',)" '!! )" ''#!& !"# % & ' % % ( ( % % ( % )**% +, +

Læs mere

* Boliger i Hvide Sande, Årgab, Kloster, Dejbjerg, Stauning, Lønborg, Hemmet, Nr. Bork, Hanning, Bølling, Finderup, Hoven og Ådum.

* Boliger i Hvide Sande, Årgab, Kloster, Dejbjerg, Stauning, Lønborg, Hemmet, Nr. Bork, Hanning, Bølling, Finderup, Hoven og Ådum. Boliger i Ringkøbing-Skjern kommune Ringkøbing Boligforening Kongevejen 46 6950 Ringkøbing 9732 1711 Skjern Boligselskab af 1945 Klokkebjergvej 48 B 6900 Skjern 9735 2155 Boligorganisationen Lejerbo Gammel

Læs mere

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretaritatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 REDEGØRELSE Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Ringkøbing Dato 22-04-2008 PØJ/åz

Læs mere

Filialens åbningstider:

Filialens åbningstider: Adresse Information Vænget 13 4400 Kalundborg Mandag, Tirsdag, Onsdag, Fredag: 10:00-16:00 Søndergade 44 8000 Aarhus C Mandag, Tirsdag, Onsdag, Fredag: 10:00-16:00 Juleaften, :, Nytårsaften, :, Holmens

Læs mere

Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabet møde den 26. juni 2006 Punkt nr. 4

Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabet møde den 26. juni 2006 Punkt nr. 4 Region Midtjylland Bilag til Underudvalget vedr. dannelse af Trafikselskabet møde den 26. juni 2006 Punkt nr. 4 Bilag 1 Budget for særlige somkostninger vedr. handicapkørsel Underudvalget vedr. forberedelse

Læs mere

Rabat på tryghed? 1. 2. 3. 4. Husk de fem trin til en tryg bolig: Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand.

Rabat på tryghed? 1. 2. 3. 4. Husk de fem trin til en tryg bolig: Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand. Rabat på tryghed? Reklamer i opgangen er ikke bare grimme. De udgør en risiko for brand. Bær dine reklamer i containeren så er du med til at sikre trygheden. Barnevognen står i vejen for trygheden En barnevogn

Læs mere

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2011

Rigspolitiet. Politiets Årstabel 2011 Rigspolitiet Politiets Årstabel 2011 Politiets Årstabel 2011 Online ISSN: 1601-2674 Manddrab Tabel 1 Side 1.0 Manddrab - supplerende tabeller 3-4 Politiets anvendelse af magtmidler Tabel 2 Side 2.0 Anvendelse

Læs mere

Politikreds 1 Nordjyllands Politi Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg tlf. 9630 1448 Kode Station Adresse Telefon Fax

Politikreds 1 Nordjyllands Politi Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg tlf. 9630 1448 Kode Station Adresse Telefon Fax Politikreds 1 Nordjyllands Politi Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg tlf. 9630 1448 50KK Løgstør Rådhusgade 20 9670 Løgstør 51KK Aalborg Jyllandsgade 27 9000 Aalborg 52KK Hobro Adelgade 75 9500 Hobro 53KK Frederikshavn

Læs mere

Udviklingen i børne- og ungdomskriminalitet

Udviklingen i børne- og ungdomskriminalitet JUSTITSMINISTERIETS FORSKNINGSKONTOR MARTS 2011 Udviklingen i børne- og ungdomskriminalitet Pr. 1. juli 2010 blev den kriminelle lavalder sænket til fra 15 til 14 år. Det er derfor af særlig interesse

Læs mere

Sammenligningsniveau 1: Landsplan - Klassetrin ( Alle ) - Antal besvarelser: 30603

Sammenligningsniveau 1: Landsplan - Klassetrin ( Alle ) - Antal besvarelser: 30603 RAPPORT Rapport for Ungeprofilundersøgelsen inkl. SSP-del SKOLEÅR 2015/2016 OMRÅDE Ungeprofilundersøgelsen MÅLGRUPPE Udskoling (7. - 9. klasse) UNDERSØGELSE Ungeprofilundersøgelsen 2015 - Fredericia GRUNDLAG

Læs mere

GOD DÅRLIG VENINDE VENINDE

GOD DÅRLIG VENINDE VENINDE GOD VENINDE DÅRLIG VENINDE Ringer og tjekker op på hvor du er. Slår dig. Tjekker dine sms er. Overrasker dig ved at møde op når du har fri fra skole. Kalder dig ved øgenavne. Fortæller dig hvilket tøj

Læs mere

Folketingets Uddannelsesudvalg

Folketingets Uddannelsesudvalg Folketingets Uddannelsesudvalg Departementschefens sekretariat Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. 3392 5000 Fax 3392 5547 E-mail uvm@uvm.dk www.uvm.dk CVR nr. 20-45-30-44 Svar på spørgsmål 54

Læs mere

Holstebro Kommunes. Årsberetning. for

Holstebro Kommunes. Årsberetning. for Holstebro Kommunes Årsberetning for 2011 2 årsberetning 2011 Holstebro Kommune årsberetning 2011 Holstebro Kommune 3 4 årsberetning 2011 Holstebro Kommune årsberetning 2011 Holstebro Kommune 5 6 årsberetning

Læs mere

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse

RIGSPOLITIET. 27. august Analyse. Politikredsenes opgavevaretagelse RIGSPOLITIET 27. august 2009 Analyse Politikredsenes opgavevaretagelse 1. halvår 2009 Politikredsenes opgavevaretagelse i 1. halvår 2009 Side 2 Politiet er hurtigere tilstede to et halvt år efter politireformens

Læs mere

2013/2014. Møder/kurser 2013/2014. Planlagte møder/kurser i Kreds Vestjylland.

2013/2014. Møder/kurser 2013/2014. Planlagte møder/kurser i Kreds Vestjylland. 2013/2014 Møder/kurser 2013/2014 Grøn = afviklet Rød = aflyst Blå = nye Brun = deadline med sekretariatet Kursiv = ikke udpeget kredsrepræsentant Planlagte møder/kurser i Kreds Vestjylland. Revideret:

Læs mere

Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008

Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008 Bornholms Politi Analyse af ungdomskriminaliteten i Bornholms Politikreds 2008 Forord: Denne analyse er udarbejdet af kriminalpræventiv koordinator i Bornholms Politi med henblik på at give et billede

Læs mere

Oversigt over de 107 provstier. Københavns Stift. Helsingør Stift

Oversigt over de 107 provstier. Københavns Stift. Helsingør Stift Oversigt over de 107 provstier Side 1 Københavns Stift Vor Frue Provsti: 5 sogne (Københavns Kommune) Amagerbro Provsti: 11 sogne (Københavns Kommune) Bispebjerg-Brønshøj Provsti: 11 sogne (Københavns

Læs mere

EFTER BOSTEDS-DRABENE Fem bostedsdrab på fire år: Døde de forgæves? Af Cecilie Agertoft Tirsdag den 17. maj 2016, 05:00

EFTER BOSTEDS-DRABENE Fem bostedsdrab på fire år: Døde de forgæves? Af Cecilie Agertoft Tirsdag den 17. maj 2016, 05:00 EFTER BOSTEDS-DRABENE Fem bostedsdrab på fire år: Døde de forgæves? Af Cecilie Agertoft Tirsdag den 17. maj 2016, 05:00 Del: Fem medarbejdere har på fire år mistet livet, mens de passede deres arbejde

Læs mere

Midtjyske virksomheder lidt mindre optimistiske

Midtjyske virksomheder lidt mindre optimistiske 4. januar 2008 Midtjyske virksomheder lidt mindre optimistiske Erhvervskonjunkturer. Færre små og mellemstore virksomheder i region midtjylland forventer vækst og flere ansatte nu end i august måned 2007.

Læs mere

NEONATALAFSNITTET. Regionshospitalet. Randers. Børneafdelingen Neonatalafsnittet

NEONATALAFSNITTET. Regionshospitalet. Randers. Børneafdelingen Neonatalafsnittet Randers C4 NEONATALAFSNITTET Regionshospitalet Randers Børneafdelingen Neonatalafsnittet 1 geområder for Regionshospitalet Vi vil med Randers denne og mappe, Grenaa gerne præsentere afsnittet C4 Regionshospitalet

Læs mere

Midttrafik har nu gennemgået jeres udkast til togkøreplanerne for K11.

Midttrafik har nu gennemgået jeres udkast til togkøreplanerne for K11. Trafikudvalget 2009-10 TRU alm. del Spørgsmål 1254 Offentligt Fra: Karin Sørensen Sendt: 31. maj 2010 09:19 Til: 'britta.indraccolo@arriva.dk' Emne: Bemærkninger til togkøreplanerne Midttrafik har nu gennemgået

Læs mere

Unges lovovertrædelser

Unges lovovertrædelser http://vidensportal.servicestyrelsen.dk/temaer/kriminalitet/statistik/ungeslovovertrae Unges lovovertrædelser Kriminelle unge straffes oftest for tyveri og hærværk, derefter kommer voldsforbrydelser og

Læs mere

Politimesteren i Frederikssund har oplyst at alle glas i indkigshullerne til detentionslokalerne er blevet skiftet.

Politimesteren i Frederikssund har oplyst at alle glas i indkigshullerne til detentionslokalerne er blevet skiftet. 1 Den 9. maj 2000 afgav jeg endelig rapport om min inspektion den 21. februar 2000 af detentionen i Frederikssund. I rapporten anmodede jeg Politimesteren i Frederikssund og Justitsministeriet om udtalelser

Læs mere

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af

Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Den bedste vagt er den, der bor ved siden af Alarmen, der aktiverer dine naboer Tanken om indbrud og hjemmerøverier er uhyggelig. De fleste vælger en alarm, der er koblet på en central, men det kan være

Læs mere

Politikreds 1 Nordjyllands Politi Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg tlf. 9630 1448 Kode Station Adresse Telefon Fax

Politikreds 1 Nordjyllands Politi Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg tlf. 9630 1448 Kode Station Adresse Telefon Fax Politikreds 1 Nordjyllands Politi Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg tlf. 9630 1448 50KK Løgstør Torvegade 15 9670 Løgstør 50P3 Aars Løgstørvej 14B 9600 Aars 7258 9949 (mobilnr.) 9630 1448 Alt sendes til Funktionspostk.

Læs mere

Retningslinier vedr. seksuelle overgreb.

Retningslinier vedr. seksuelle overgreb. Retningslinier vedr. seksuelle overgreb. Forord For at sikre en ensartet og hurtig indsats ved såvel mistanke som begået overgreb skal alle medarbejdere være bekendt med retningslinjerne, som er beskrevet

Læs mere

Oversigt over kommunernes varetagelse af almindelig ambulant genoptræning

Oversigt over kommunernes varetagelse af almindelig ambulant genoptræning Oversigt over kommunernes varetagelse af almindelig ambulant genoptræning Favrskov Kommune Favrskov Kommune varetager alle ambulante almindelige Træningen foregår decentralt på kommunens træningscentre

Læs mere