Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser"

Transkript

1 Side 1 af 11

2 pmc Ved køb af totalpakke eller 2 indrykninger i et medie opnås effektgaranti ved jobannoncering. Ved 2 indrykninger i et medie indenfor samme uge opnås 50 % 24 timer 40% Alle annoncer 100% på 2. indrykning ved jobannoncering. Berlingske Nyhedsmagasin 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Berlingske Tidende 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Berlingske Tidende 25,00% Jobannoncer, kategori direktør/chef 25,00% BT 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Dagbladet Frederiksborg Amts Avis Weekend - Sjællandske Weekend med 50% Jobannoncer 50% Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier, ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående ugeaviser. Ved ikke Dagbladet Ringsted/Roskilde/Køge 40% Tekstsider 40% Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier, gælder 1-2 eller 3 udgaver. Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående Dagbladet Ringsted/Roskilde/Køge 45% Rubrik 45% Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier, gælder 1-2 eller 3 udgaver. Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående De lokale ugeaviser (minus HT-området) 20% Alle annoncer 20%* *Kun 20 % på farve, når der er fast farvetillæg Ved bestilling skal påføres Statsaftalen SKAL Erhverv Nordsjælland 40% Alle annoncer Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier Erhverv Sjælland 40% Alle annoncer Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier Frederiksborg Amts Avis 40% Tekstsider 40% Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier. Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående ugeaviser. Ved ikke Frederiksborg Amts Avis 45% Rubrik 45% Henvis til ministerieaftalen med Sjællandske Medier. Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående ugeaviser. Ved ikke Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser Gefion 10% Alle annoncer 10% Frb. Amts Avis, Dagbl. Ring-Ros-Køge, Sjæll. (Slagelse, Næstv., Vordgb.) Nordvestnyt & Loll- Fal. Folket. Yderligere gives rabatten på individuelle Information 20% Alle annoncer 100% Mulighed for særplacering uden placeringesgebyr, gælder dog ikke for- og bagside. Der tilbydes kampagne på til fordelagtige priser - ring om yderligere information. Job/Øst (Horsens Folkebl. Midtjyll. A. Vejle A Folkebl./Fredericia Dagbl.) 10% Stillingsannoncer Skriv "Statsaftalen" på ordre Side 2 af 11

3 pmc Husk at henvise til ministerierabat ved ordreafgivelse, ellers opnåes der ikke Jydske Vestkysten 20% Alle annoncer 100% rabat efterfølgende. Ved overflytning af jobannoncer inden for samme uge, ydes Jydske Vestkysten, kombi Søndag 30% Stillinger, Kobi søndag (onsdag u/b) 100% Husk at henvise til aftalen. Ved overflytning af jobannoncer inden for samme uge, ydes der 40 % rabat af listeprisen, se vedlagte bilag 1. Incl. Jobzonen ved stillingsannoncer og effektgaranti. Jyllandsposten 8% Alle annoncer i 1 og 2. sektion* 8% * Undtagelse af "Officielle" og "Bekendtgørelser" Jyllandsposten Særlige stillinger 100% Fast mm pris på 77 kr pr mm., 2 indrykninger i "karriere" søndag + søndag, 4 uger på Jobzonen, 4 uger - Joblink på jp.dk pog epn.dk, effektgaranti Jyllandsposten Offentlige stillinger 100% Fast mm pris på 52 kr pr mm., 2 indrykninger i "karriere" søndag + søndag, 4 uger på Jobzonen, 4 uger - Joblink på jp.dk pog epn.dk, effektgaranti Jyllandsposten PBT Kampagne PBT kampagne kr ,00 antal visninger: Jyllandsposten Mobilbannre (ROS) TILKØB: kr ,00 antal visninger: visninger Kristeligt Dagblad 20% tekstsideannoncer * 100% Påfør "Statsaftalen" på ordre. Kristeligt Dagblad % Jobannoncer 100% Påfør "Statsaftalen" på ordre. Mindsteformat 2 x 100 mm inkl 4 farve + joblink/jobmatch fast tilbudspris kr ,00. Jobannoncer mellem mm 18% rabat, indrykninger mellem mm 25 % rabat. Landbrugets Mediehus, herunder: Effektivt Landbrug LandbrugNord LandbrugSyd LandbrugFyn LandbrugØst Frilandsliv DMiBrugt Markting 15% Alle annoncer 15% Der skal henvises til Signatur ministerieaftalen Side 3 af 11

4 pmc Ved køb af totalpakke eller 2 indrykninger i et medie opnås effektgaranti ved jobannoncering. Ved 2 indrykninger i et medie indenfor samme uge opnås 50 % MetroXpress 40% Alle annoncer 100% på 2. indrykning ved jobannoncering. Mix af MetroXpress og 24 timer 58% Stillingsannoncer 100% Ved køb af totalpakke eller 2 indrykninger i et medie opnås effektgaranti ved jobannoncering. Ved 2 indrykninger i et medie indenfor samme uge opnås 50 % på 2. indrykning ved jobannoncering. Mix af MetroXpress og 24 timer - Udd. tillæg * 40%/**60% Tekst/Rubrik 100% * 40 % gives ved rubrikannoncering / ** 60 % gives ved teskstannoncering Midtjyske Medier (Berlingske medier) 16% Alle annoncer 50% Kan ikke komb. med andre typer af rabatter, se medier vedlagte bilag 2 Nordjyske 10% Alle annoncer 50% Overflytningsrabat af samme annonce til Nordjyske ugeaviser, 45 % rabat Politiken 9% Alle annoncer 9% Politikkens læsertal hverdage, søndage (Index/Gallup 2012) Politiken 45% tekstsideannoncer * 45% *Dette gælder ikke rubrik, kun tekstsideplaceringer Sjællandske 40% Tekstsider 40% Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående ugeaviser. Ved ikke samannoncering ydes 30 % rabat på ugeaviser, se bilag 3 Sjællandske 45% Rubrik 45% Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % på nedenstående ugeaviser. Ved ikke samannoncering ydes 30 % rabat på ugeaviser, se bilag 3 Søndagsaviserne 5% Tekstsider Mulighed for at opnå yderligere kampagnerabatter Weekendavisen Fast mm pris på 17,50 kr., alle priser er inkluderet farve og placeres på tekstside 17,50 kr/pr mm Tekstsider, eller efter aftale 100% eller efter aftale. Side 4 af 11

5 Dækker Farve Bemærkninger Advokaten 15% Tekstsider, eller efter aftale 100% Astma Alergi Bladet 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Computerworld 15% Alle annoncer Der gives 50% på Jobrworld.dk, ved 2. indr.ydes der 50% - Husk at påfør Årsaftalen. Mulighed for at få samme rabat på Jobworld EXPO 11. & 13. april 2013 Dansk Erhverv 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Danske Bioanalytikere 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Danske Kommuner 10% Stillingsannoncer 70% Djøf-Bladet 20% Stillingsannoncer 70% Lægges på Jobunivers.dk uden beregning, ved min ½ side Ekko 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Ergoterapeuten 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Farmakonomen 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer FOA - Fag og arbejde 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Forkant 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Fysiotearapeuten 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer HK/Statsbladet 10% Stillingsannoncer 70% Ingeniøren 25% Alle annoncer 30% Jord og Viden 10% Stillingsannoncer 70% Kommunen 3,5% Alle annoncer Krydsfelt 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Magisterbladet 20% Stillingsannoncer 70% NR Magasinet 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Perspektiv 10% Stillingsannoncer 70% Psykolognyt 10% Stillingsannoncer 70% Side 5 af 11

6 ! Dækker Farve Bemærkninger Socialrådgiveren 10% Stillingsannoncer 70% Lægges på socialrådgiverjob.dk uden beregning, ved min ½ side Sygeplejersken 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Tandlægebladet 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Tidsskrift fra Jordmødre 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Uddannelsesavisen Next Stop kr. 1/4 side Normal pris kr.4.000,00 Uddannelsesavisen Next Stop kr. 1/2 side Normal pris kr 6.000,00 Uddannelsesavisen Next Stop kr. 1 side Normal pris kr ,00 Udspil DGI-magasinet 3,5% Alle annoncer 100%* 100 % farverabat gælder kun på tekstside annoncer Ugeskrift for Retsvæsen 10% Stillingsannoncer 70% "#$%$% &!' Bemærkninger Jobfinder.dk 25% Svarende til en annoncepris på kr ,00. Der gives 25 % rabat på alle tilkøbsprodukter i forbindelse med Jobfinder Version2job 50% Svarende til en annoncepris på kr ,00. Der gives 25 % rabat på alle tilkøbsprodukter i forbindelse med Version 2 Jobworld.dk 15% 15 % på listepris: BASIC listepris kr MAX listepris kr Banner på Jobworld 30 % HUSK påfør Årsaftalen Banner på Computerworld 30% Banner (336x280) Husk påfør Årsaftalen Banner RON (Conmputerworld) 15% eksporneringer - flere formater - Husk påfør Årsaftalen Magisterjob.dk 15% Stillingsopslag koster 1.950,00. Henvisningsannonce i blad, tillæg kr for fuldt opslag Danskekommunerjob.kl.dk 15% Efterfølgende stillingsopslag kr , Ved henvisning i blad er fuldt opslag gratis Socialrådgiverjob.dk 15% Henvisningsannonce i blad, tillæg kr for fuldt opslag Jordogvidenjob.dk 15% Henvisningsannonce i blad, tillæg kr for fuldt opslag Side 6 af 11

7 "#$%$% "! ( )$!(* Bemærkninger Psykologjob.dk 15% Henvisningsannonce i blad, tillæg kr for fuldt opslag Hkstatjob.dk 15% Henvisningsannonce i blad, tillæg kr for fuldt opslag, efterfølgende stillinger koster Bibliotekarjob.dk 15% Efterfølgende stillingsopslag kr , Ved henvisning i blad er fuldt opslag gratis Jobunivers.dk 15% Jobbank.dk (1.995) So.dk (1.995) Go.dk (1.995) Jobbank.ruc.dk (1.995) Jobbank.cbs.dk (1.995) Jobbank.au.dk (1.995) Sdu.dk/jobbank.dk (1.995) Jobbank.aau.dk (1.995) Jobbank.ku.dk (1.995) Itu.jobbank.dk (1.995) Henvisningsannonce i blad, tillæg kr for fuldt opslag, 2. Efterfølgende stillingsopslag kr Side 7 af 11

8 "#$%$% "! ( Ihk.jobbank.dk (1.995) Via.jobbank.dk (1.995) Jobbank/dtu.dk (1.995) )$!(* Bemærkninger Ofir/grundannonce 446 (495) 10 % ved brug af af Ofir/profil jobannonce (2.495) 10 % ved brug af af Jv.dk "ny karriere" Jobzonen.dk - Match (3.170) Jobzonen.dk - Joblink/henv (8.170) Husk påfør ministerierabat ved ordreafgivelse, ellers opnås der ikke rabat. Håndteringsgebyr kr. 175,00, Online annonce målrettet de aktive jobsøgende Håndteringsgebyr kr. 175,00, Online annonce målrettet de aktive og passive jobsøgende, joblink eller henvisningsann i ønsket medie. Ny Karriere (7.500) Jobannoncer under "Ny Karriere", tekstlink på Berlingske.dk, business.dk og erhvervsbaldet.dk Politikken.dk 9% k.dk Onlineannoncering på Kristeligdagblad, ialt visninger, Jobannoncer på forsiden af webavis og jobzonene.dk kr ,00 Stepstone.dk (4.950) Annoncen kommer også på bla. følgende partnersites, dknyt.dk / lederne.dk / karierrejob.dk Jobindex (2.995) CV-match til annoncen (inkl. annoncen) og genindrykning i op til 3 mdr kr. (normalpris kr) Elevportalen.dk - Kampagne (3.495) Elevportalen.dk - Kampagne (4.495) Kampagne 2 indeholder Stillingsannonce Directmail til matchende emner i vores CV bank Forside placering i 2 uger Medtagelse på elevportalen s facebook fansite Udsendes til studievejledere i det relevante område. Kampagne 2 indeholder Stillingsannonce Directmail til matchende emner i vores CV bank Forside placering i 2 uger Medtagelse på elevportalen s facebook fansite Udsendes til studievejledere i det relevante område. Aftalerne er indgået af Signatur på vegne af en lang række ministerier.!""#$%#&" Side 8 af 11

9 Bilag 1 Samarbejdspartner ugeaviser - 40% overflytningsaftale ved stillingsannoncering inden for samme uge: JydskeVestkysten Aabenraa Ugeavis Billund Ugeavis, Billund Bogtrykkeri Bov Bladet Christiansfeld Avis/Tyrstrup Tidende Der Nordschleswiger Digeposten Fanø Ugeblad Haderslev Ugeavis Helle Avis Hjerting Posten Kolding Ugeavis Lyngposten Midtjysk Ugeblad Midtsyd Ugeavisen/Nr. Rangstrup/Gram (Toftlund Ugeavis) Rødding Avis Skærbæk Avis/By & Land Sønderborg ugeavis/als posten Tønder Ugeavis Ugeavisen Bramming Ugeavisen Esbjerg Ugeavisen Holsted Ugeavisen Ribe Ugebladet Tinglev Ugeavisen Varde Ugebladet Ølgod Ugeposten Skjern Vejen Avis Vesterhavs-Posten Vojens Ugeavis Side 9 af 11

10 Bilag 2 Berlingske Medier Regionale medier Dagblade Dagbladet Holstebro-Struer Dagbladet Ringkjøbing-Skjern Folkebladet Lemvig Randers Amts Avis Viborg Stifts Folkeblad Århus Stiftstidende Ugeaviser Avisen Vestjylland Djurslandsposten Favrskovavisen Folkebladet Djursland Grenaa Bladet Holstebro Onsdag Lokalavisen Lemvig Mariager Avis Randers Onsdag Sommeravisen Ugeaviser Turistavis Lemvig/Ringkøbing Ugeavisen Ringkøbing Ugeavisen Møldrup Ålestrup Ugebladet Skanderborg Ugeposten Skjern Ugeavisen Struer Vesterhavsposten Viborg Nyt Vinderup Avis Århus Onsdag Ebeltoft Folketidende Kolding Ugeavis Haderslev Ugeavis Sønderborg Ugeavis Aabenraa Ugeavis Ugeavisen Bov & Omegn Side 10 af 11

11 Bilag 3 Sjællandske Medier Ved samannoncering med ét eller flere dagblade ydes 50 % rabat på nedenstående ugeavisers mm-pris og farvepris Dagbladet Frederiksborg Amts - Sjællandske 50 % rabat ydes på nedenstående ugeaviser. Sydkysten Nord - Syd - Weekend Køge Onsdag Ugebladet Næstved Ugebladet Sydsjælland Ringsted Weekend Lokalbladet Ringsted Glumsø Ugeblad Fuglebjerg Posten Sorø Avis 25 % rabat ydes på nedenstående ugeaviser. Haslev posten Faxe Bugten Stevnsbladet Næstved Bladet Næstved Bladet - Weekend Ugebladet for Møn Midtsjællands Folkeblad Midtsjællands Avis/Lokalavisen Heden Roskilde Avis midtuge Roskilde Avis weekend Uge Nyt Slagelse Korsør Posten Skælskør Posten Side 11 af 11

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11

Fynske Medier 18% Alle annoncer 18% Kun Fyns Stifttidende og Fyns Amts Avis-samt Fynske mediers ugeaviser. Side 2 af 11 Side 1 af 11 Berlingske Nyhedsmagasin 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer Berlingske Tidende 20,12% Alle annoncer, undtaget job 20,12% 15% rabat på sort/hvid annoncer

Læs mere

RABATAFTALER. Ministerie rabataftaler Side 1 af Signatur Hauser Plads 10, st.

RABATAFTALER. Ministerie rabataftaler Side 1 af Signatur Hauser Plads 10, st. Signatur Hauser Plads 10, st. 1127 København K 33 18 72 00 info@signatur.dk www.signatur.dk RABATAFTALER Ministerie rabataftaler 2017 Side 1 af 10 DAGBLADE/UGEAVISER RABATAFTALER 2017 Dagblade/ugeaviser

Læs mere

RABATAFTALER

RABATAFTALER Signatur Hauser Plads 10, st. 1127 København K 33 18 72 00 info@signatur.dk www.signatur.dk RABATAFTALER Ministerie rabataftaler 201 8 Side 1 af 11 DAGBLADE/UGEAVISER Dagblade/ugeaviser Dækker Farve Bemærkninger

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 De nye læsertal for 4. kvartal 2006 + 1. kvartal 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene sammenlignet med 4. kvartal 2005 + 1.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2012 + 1. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2012 + 1. kvartal 2013 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 322.000 301.000 274.000 Berlingske 323.000 311.000 292.000 Ekstra

Læs mere

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste

GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste GEFION/Sjællandsgruppen Prisliste DAGBLADET SJÆLLANDSKE NORDVESTNYT FREDERIKSBORG AMTS AVIS LOLLAND-FALSTER FOLKETIDENDE GÆLDENDE PR.1. JANUAR 2014 Søgade 10-4100 Ringsted - Tlf 3315 7500 - mail@gefion-sjaellandsgruppen.dk

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. De nye læsertal for 2. kvartal + 3. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2011 og 4. kvartal

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal 2009 1. december Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. + 3. kvartal De nye læsertal for 2. + 3. kvartal er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. + 3. kvartal idet der per 1. januar er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2015 De nye læsertal for 2. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2014 og 1. halvår 2015 sammenlignet med 2. halvår 2015 Søndagsaviser BT 191.000 162.000 179.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2015 + 1. kvartal 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2015 + 1. kvartal 2016 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med samt 2. kvartal + 3... Søndagsaviser BT 178.000 174.000

Læs mere

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K

Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V. Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K. Børsen Møntergade 19, 1140 København K Landsdækkende Dagblade Aktuelt Kalvebod Brygge 35-37, 1595 København V Berlingske Tidende Pilestræde 34, 1147 København K Børsen Møntergade 19, 1140 København K Morgenavisen JyllandsPosten Grøndlasvej

Læs mere

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER

AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER 2016 MEDIERNES UDVIKLING I DANMARK AVIS/PRINT GRAFER OG TABELLER WWW.SLKS.DK/MEDIEUDVIKLINGEN Læsertal i 1.000 2015 - Hverdagsudgivelser/dagblade 600 500 521 400 300 307 243 200 100 185 148 145 143 132

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2014 De nye læsertal for 2. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2013 og 1. halvår 2014 sammenlignet med 2. halvår 2014 Søndagsaviser BT 223.000 208.000 191.000 Berlingske

Læs mere

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015

Medieanalyse af Divisionsforeningen Håndbolds ligaklubber. Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Medieanalyse af Divisionsforeningen s ligaklubber Periode: 1. JANUAR 2015 31. DECEMBER 2015 Indledning - opdrag Hensigten med denne medieanalyse er at skaffe et overblik over og dokumentation for udvalgte

Læs mere

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske

Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Medier 180Grader.dk 24timer Advokaten Aktionæren Appetize ArbejdsMarkedPolitisk Agenda AuClock AutoUpdate.dk Avisen.dk B.T. Benzin & kiosk Berlingske Tidende - Business Berlingske Tidendes Nyhedsmagasin

Læs mere

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND

MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND MEDIEHUSENE MIDTJYLLAND Prisliste 2015 ** Index DK/ Gallup Marketing 1H 2014 ** Dansk oplagskontrol 2H 2013 Index DK/Gallup Marketing Nu mere end 200.000 læsere gennem vores dagblade og ugeaviser Avis

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2013 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 sammenlignet med 4. kvartal 2012 + og 2. kvartal + 3. kvartal 2012. Søndagsaviser

Læs mere

Betalte hverdagsaviser

Betalte hverdagsaviser Betalte hverdagsaviser 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2. halvår 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 2010 Landsdækkende B.T. 111.795 101.882 96.240 92.735 88.214 82.024

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2013 + 1. kvartal 2014 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 274.000 246.000 208.000 Berlingske 292.000 247.000 232.000 Ekstra

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2013 De nye læsertal for 2. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2012 samt 1. halvår 2013 sammenlignet med 2. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2014 De nye læsertal for 1. halvår 2014 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår og 2. halvår 2013 sammenlignet med 1. halvår 2014 Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget en metodisk

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2007 De nye læsertal for 2. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 2. halvår 2006 samt 1. halvår 2007. Søndagsaviser B.T.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2007 De nye læsertal for 1. halvår 2007 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår samt 2. halvår 2006. Søndagsaviser B.T. 515.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2016 De nye læsertal for 2. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2015 og 1. halvår 2016 sammenlignet med 2. halvår 2016 Søndagsaviser BT 179.000 143.000 146.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2014 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2013 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2014 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2013 og 4. kvartal 2013 + 1. kvartal

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2014 + 1. kvartal 2015 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med og 2. kvartal + 3.. Søndagsaviser BT 208.000 208.000 178.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2012 De nye læsertal for 1. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2011 samt 2. halvår 2011 sammenlignet med 1. halvår 2012.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2015 De nye læsertal for 1. halvår 2015 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2014 og 2. halvår 2014 sammenlignet med 1. halvår 2015 Søndagsaviser BT 208.000 191.000 162.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2009 1. september Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår De nye læsertal for 1. halvår er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår idet der per 1. januar er foretaget væsentlige ændringer

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2017 De nye læsertal for 1. halvår 2017 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2016 og 2. halvår 2016 sammenlignet med 1. halvår 2017. Bemærk at fra 1. halvår 2017 indgår læsning af mediernes

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2013

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2013 De nye læsertal for 1. halvår 2013 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2012 samt 2. halvår 2012 sammenlignet med 1. halvår 2013. Bemærk at der per 2. kvartal 2013 er foretaget

Læs mere

Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne By & Land (gratis) Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne Extra Posten Lolland (gratis)

Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne By & Land (gratis) Ugeaviser, øvr. Sjælland, Øerne Extra Posten Lolland (gratis) BladType Medie 2014 Ugeaviser, HT Nørrebro-NordVest Bladet (gratis) 49.783 Ugeaviser, HT Albertslund Posten (gratis) 14.811 Ugeaviser, HT Allerød Nyt (gratis) 15.391 Ugeaviser, HT Allerød Nyt Weekend (gratis)

Læs mere

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN

MICHELSENkommunikation KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING I JOURNALISTIK I GRAFISK DESIGN Dansk Vandrelaug Kultorvet 7, 1. sal 1175 København K Ole Bertelsen Vejenbrød 2. november 2015 Kære Ole Hermed en revideret rapport over PR-arbejdet

Læs mere

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park

Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Vej & Park Njalsgade 15 23 København S Att.: Gitte Hyldahl Nielsen København, november 24 Observer Danmark A/S' Publicitetsrapport for Vej & Park Ordre: 26362 Periode: September 24 Publicitetsrapporten

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2015 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2015 sammenlignet med 2. kvartal + 3.. kvartal 2014 og 4. kvartal 2014 +. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal 2017 + 3. kvartal 2017 sammenlignet med 4. kvartal 2016 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2016.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2012 De nye læsertal for 2. halvår 2012 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2011 samt 1. halvår 2012 sammenlignet med 2. halvår 2012. Søndagsaviser BT 336.000 297.000 301.000 Berlingske

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal kvartal 2017 De nye læsertal for 4. + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. samt. Søndagsaviser BT 168.000 145.000 137.000 Berlingske 214.000 196.000 183.000

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2011 De nye læsertal for 2. halvår 2011 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2010 samt 1. halvår 2011 sammenlignet med 2. halvår 2011.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2016 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2016 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal +3. kvartal 2016 sammenlignet med 4. kvartal 2015 + samt 2. kvartal + 3. kvartal 2015. Søndagsaviser

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2009

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2009 De nye læsertal for 2. halvår 2009 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2009 sammenlignet med 1. halvår 2009. Per 1. januar er foretaget væsentlige ændringer i metoden til etablering

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2009 + 1. kvartal 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2009 + 1. kvartal 2010 De nye læsertal for er nu frigivet. Oversigten viser tallene for sammenlignet med 2. + 3. kvartal. Det anbefales derfor at læse det vedhæftede dokument om disse ændringer, samt at være varsom med at foretage

Læs mere

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar

Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Dato: 19. august 2015 Til: Afdelingerne og HB Skrevet af: Vibeke Lyngse, vl@dn.dk Oversigt over BL s indlæg og DN s svar Nedenstående er en samlet oversigt over de næsten 150 indlæg, Bæredygtigt Landbrug

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. halvår 2010 De nye læsertal for 2. halvår 2010 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 2. halvår 2009 samt 1. halvår 2010 sammenlignet med 2. halvår 2010.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2016 De nye læsertal for 1. halvår 2016 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår og 2. halvår 2015 sammenlignet med 1. halvår 2016 Søndagsaviser BT 162.000 179.000 143.000 Berlingske 221.000

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2011 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, januar 2012 HOVEDRESULTATER København er Danmarks mest omtalte by med 51.815 i, en førsteplads hovedstaden også kunne fejre i. Anderledes

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013

Danmarks 100 største byers mediesynlighed 2013 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedias analyseafdeling, maj 2014 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til sidste års opgørelse. Her er det stadig København (44.827),

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal 2012 De nye læsertal for 2. kvartal + 3. kvartal 2012 er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2. kvartal + 3. kvartal 2012 sammenlignet med 2. kvartal + 3. kvartal 2011 og 4. kvartal 2011 +. Søndagsaviser

Læs mere

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937

Københavns Amt. Vejlængder 1.1.2006 km km. Statsveje i alt 118,457. heraf motorveje 102,757. Herudover ramper m.v. 98,937 Københavns Amt Statsveje i alt 118,457 heraf motorveje 102,757 Herudover ramper m.v. 98,937 Sund & Bælt Holding A/S 15,560 heraf motorveje 15,560 Herudover ramper m.v. 6,252 Amtsveje i alt 193,946 heraf

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2008 De nye læsertal for 1. halvår 2008 er nu frigivet. Oversigten viser tallene, sammenlignet med 1. halvår 2007 samt 2. halvår 2007. Søndagsaviser B.T.

Læs mere

MEDIERNES UDVIKLING 20 I DANMARK 014 AVIS / PRIN NT BILAG: GRAF FER OG TABELLER H. C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk medieudviklingen@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal kvartal 2010 TNS Gallup Læsertal fra Index Danmark/Gallup 2. kvartal + 3. kvartal De nye læsertal for 2.+ 3. kvartal er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 2.+ 3. kvartal sammenlignet med og 2.+ 3. kvartal. Bemærk

Læs mere

Nøgletal: Bilag 4. København Amt Roskilde Amt. København. Frist for afgørelser i sager om: (antal dage)

Nøgletal: Bilag 4. København Amt Roskilde Amt. København. Frist for afgørelser i sager om: (antal dage) Frist for afgørelser i sager om: (antal dage) København Frederiksberg København Amt Frederiksborg Amt Roskilde Amt Nøgletal: Bilag 4 025 020 015 014 013 1. Arbejdsprøvning på revalideringsinstitution AKL

Læs mere

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005

Jobmarkedet - Offentlig 2. halvår 2005 Jobmarkedet - Offentlig. halvår 00 Læsertal - erhvervsaktive Geografisk fordeling af læsertal Læsertal Jyllands-Posten dækker hele Danmark Nordjylland Jyllands-Posten 7.000 Politiken 9.000 FOA.000 Kom.

Læs mere

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT

FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL KONTAKT FOLKESKOLEN - UUNDVÆRLIGT FOR UNDERVISERE BLADETS PROFIL Folkeskolen og folkeskolen.dk er den direkte vej til at komme i kontakt med mennesker i undervisningssektoren det vil først og fremmest sige lærere,

Læs mere

Rotary Danmarks Sekretariat

Rotary Danmarks Sekretariat Ialt pr. 1. aug. 2011 186 1.250 10.293 11.543-4 - -4 Ialt pr. 1. aug. 2010 195 1.161 10.414 11.575 - Til/ afgang i perioden -9 89-121 -32 Allerød 1-38 38-1 - -1 Amager - 1 30 31 - - - Assens 2 8 30 38-1

Læs mere

Bilag 9 ENS, 14.10.03. Handelsdistrikter som muligt grundlag for radioområder

Bilag 9 ENS, 14.10.03. Handelsdistrikter som muligt grundlag for radioområder Bilag 9 ENS, 14.10.03 Handelsdistrikter som muligt grundlag for radioområder Kommunerne har hidtil været anvendt som geografisk grundlag for lokal radio ordningen, fordi lokalradioerne har været tiltænkt

Læs mere

Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København

Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København Antal husstande og antal personer pr. 1. januar 2005 komgl gammel kommune komny ny kommune antal husstande antal personer 101 København 101 København 273489 502362 147 Frederiksberg 147 Frederiksberg 49907

Læs mere

Bruttolønsordninger 2017

Bruttolønsordninger 2017 Bruttolønsordninger 2017 Prisliste - ny valgrunde fra 23. september til 24. oktober 2016 Tilbud om bruttolønsordninger Aviser Bus- og togkort (Erhvervskort) Bredbånd/fiberbredbånd og bredbåndstelefoni

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2011 + 1. kvartal 2012

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2011 + 1. kvartal 2012 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. + 1. De nye læsertal for 4. kvartal + 1. er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. kvartal + 1. sammenlignet med 2. kvartal + 3. og 4. kvartal 2010 + 1.. Bemærk

Læs mere

Se yderligere bemærkninger nederst i dokumentet. Der tages forbehold for fejl. Antal. LO-Storkøbenhavn 1305 2 0,2 % 207 18,9 %

Se yderligere bemærkninger nederst i dokumentet. Der tages forbehold for fejl. Antal. LO-Storkøbenhavn 1305 2 0,2 % 207 18,9 % Den 20. maj 2009 3UDNWLNSODGVV JHQGHHOHYHUPDUWVIRUGHOWSn/2 VHNWLRQHU Denne opgørelse baserer sig på praktikpladstal for marts måned 2009. Tallene er offentliggjort af Undervisningsministeriet, og beregningerne

Læs mere

Boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2007

Boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2007 Boligudvalget 2009-10 BOU alm. del Svar på Spørgsmål 31 Offentligt Bilag Boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2007 I alt Pr. administreret lejemålsenhed VOJENS ANDELSBOLIGFORENING

Læs mere

Antal. LO-Storkøbenhavn 1352 53 4,1 % 307 29,4 % BEC Business Education College 33-2 -5,7 % -32-49,2 % Niels Brock 8-10 -55,6 % -1-11,1 %

Antal. LO-Storkøbenhavn 1352 53 4,1 % 307 29,4 % BEC Business Education College 33-2 -5,7 % -32-49,2 % Niels Brock 8-10 -55,6 % -1-11,1 % Den 22. juni 2009 3UDNWLNSODGVV JHQGHHOHYHUDSULOIRUGHOWSn/2 VHNWLRQHU Denne opgørelse baserer sig på tal for perioden april måned 2009. Tallene er offentliggjort af Undervisningsministeriet, og beregningerne

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål nr. S 343, som medlem af Folketinget Frank Aaen (EL) har stillet til indenrigs- og sundhedsministeren den 17.

Besvarelse af spørgsmål nr. S 343, som medlem af Folketinget Frank Aaen (EL) har stillet til indenrigs- og sundhedsministeren den 17. Indenrigs- og Sundhedsministeriet Dato: 28. oktober 2005 Kontor: 2.ø.kt. J.nr. 2005-2416-143 Sagsbeh.: MIJ/LNC Besvarelse af spørgsmål nr. S 343, som medlem af Folketinget Frank Aaen (EL) har stillet til

Læs mere

Boligudvalget 2008-09 BOU alm. del Svar på Spørgsmål 114 Offentligt

Boligudvalget 2008-09 BOU alm. del Svar på Spørgsmål 114 Offentligt Boligudvalget 2008-09 BOU alm. del Svar på Spørgsmål 114 Offentligt Liste over boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2006 VOJENS ANDELSBOLIGFORENING 8.450 MARIAGER ANDELSBOLIGFORENING

Læs mere

Vogntype 6 (med trappetjener) Pris køretid i kr.: mandag - Opstartsgebyr / 60 kr. fredag 06.00-18.00. Antal vogne

Vogntype 6 (med trappetjener) Pris køretid i kr.: mandag - Opstartsgebyr / 60 kr. fredag 06.00-18.00. Antal vogne Midttrafik og Sydtrafiks 1. udbud af koordineret kollektiv trafik i Region Midtjylland og Region Syddanmark (minus Fyn) Tilbud med vogngrupper Der tages forbehold for eventuelle ændringer samt endelig

Læs mere

CORE UDKAST TIL BILAG 1, SKITSE OVER RASTEPLADSERNE MED LEJEAREALET. 5 Grenaa UDBUDSBETINGELSERNES BILAG A DATO 21.11.2014

CORE UDKAST TIL BILAG 1, SKITSE OVER RASTEPLADSERNE MED LEJEAREALET. 5 Grenaa UDBUDSBETINGELSERNES BILAG A DATO 21.11.2014 Sideanlæg langs motorveje inkl. Sund & Bælt, ultimo november 2014 Thyborøn Hanstholm Nykøbing M. Skagen Hirtshals Hjørring Brønderslev 13 14 12 Aalborg 11 9 7 10 8 Frederikshavn Hadsund Motorvej Bemandet

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2010

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2010 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2010 De nye læsertal for 1. halvår 2010 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2009 samt 2. halvår 2009 sammenlignet med 1. halvår 2010.

Læs mere

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Kommunale Nøgletal

Indenrigs- og Sundhedsministeriets Kommunale Nøgletal Indenrigs- og Sundhedsministeriets Kommunale Nøgletal Vandafledningsafgift pr. m3 336 Stevns Kommune 24,68 59,88 563 Fanø Kommune 42,5 58,75 492 Ærø Kommune 33,23 57,5 260 Halsnæs Kommune 22,68 53,75 766

Læs mere

Bruttolønsordninger 2016

Bruttolønsordninger 2016 Bruttolønsordninger 2016 Prisliste - ny valgrunde fra 25. september til 20. oktober 2015 nu med bredbånd fra YouSee Tilbud om bruttolønsordninger Aviser Bus- og togkort (Erhvervskort) Bredbånd/fiberbredbånd

Læs mere

Eksklusive placeringer

Eksklusive placeringer Eksklusive placeringer 81 Formatkort Standardformater Formatkort 82 Højde 365 17% 33% 50% 67% 100% [41 x 365] [86 x 365] [131 x 365] [176 x 365] [ 266 x 365] Format nr. 19 Format nr. 29 Format nr. 39 Format

Læs mere

Danske Gymnasiers aviskampagne for det nye HF

Danske Gymnasiers aviskampagne for det nye HF Danske Gymnasiers aviskampagne for det nye HF Vi har lavet en kampagneindsats, hvor vi taler om den nye HF-uddannelse på de almene gymnasier. På de næste sider, kan I se annoncerne, samt hvilke dage de

Læs mere

Oversigt over de 107 provstier. Københavns Stift. Helsingør Stift

Oversigt over de 107 provstier. Københavns Stift. Helsingør Stift Oversigt over de 107 provstier Side 1 Københavns Stift Vor Frue Provsti: 5 sogne (Københavns Kommune) Amagerbro Provsti: 11 sogne (Københavns Kommune) Bispebjerg-Brønshøj Provsti: 11 sogne (Københavns

Læs mere

DENMARK Distribution Points

DENMARK Distribution Points DENMARK Distribution Points Distribution to major consumer, business and trade press, news agencies, magazines, newspapers, television and radio stations, and websites in Denmark. Includes Danish translation.

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011 Læsertal fra Index Danmark/Gallup 1. halvår 2011 De nye læsertal for 1. halvår 2011 er nu frigivet. Oversigten viser alene tallene for 1. halvår 2010 samt 2. halvår 2010 sammenlignet med 1. halvår 2011.

Læs mere

NVF23 - seminar i Kristiansand, maj Trafikal tilgængelighed. Michael Knørr Skov COWI. Trafikal tilgængelighed Michael Knørr Skov

NVF23 - seminar i Kristiansand, maj Trafikal tilgængelighed. Michael Knørr Skov COWI. Trafikal tilgængelighed Michael Knørr Skov NVF23 - seminar i Kristiansand, maj 2007 Michael Knørr Skov COWI 1 Indhold Hvad er en trafikal tilgængelighedsanalyse Eksempler Sjælland + Fyn Midtjylland 2 Hvad er en trafikal tilgængelighedsanalyse?

Læs mere

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2010 + 1. kvartal 2011

Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2010 + 1. kvartal 2011 TNS Gallup Læsertal fra Index Danmark/Gallup 4. kvartal 2010 + De nye læsertal for 4. 2010 + er nu frigivet. Oversigten viser tallene for 4. 2010 + sammenlignet med 2.+ 3. kvartal 2010 og. Bemærk at der

Læs mere

Liste over boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2008 Kroner i alt lejemålsenhed

Liste over boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2008 Kroner i alt lejemålsenhed Boligudvalget 2009-10 BOU alm. del Svar på Spørgsmål 333 Offentligt Bilag Liste over boligorganisationernes regnskabsdata vedrørende ventelistegebyrer for 2008 Kroner pr. adm. Kroner i alt lejemålsenhed

Læs mere

Panelundersøgelse. Danhostel

Panelundersøgelse. Danhostel Panelundersøgelse Danhostel Juli 2010 - Indholdsfortegnelsen - 1. INDLEDNING... 3 2. RESULTATER... 4 2.1 DANHOSTEL SEKTIONEN... 4 2.2 VANDRERHJEM SEKTIONEN... 8 2.3 ERINDRING AF REKLAME SPOT OG ANNONCE...

Læs mere

Sygeplejerskers sygefravær i 2010 og 2011

Sygeplejerskers sygefravær i 2010 og 2011 Bettina Carlsen September 2012 Sygeplejerskers sygefravær i 2010 og 2011 Det Fælleskommunale Løndatakontor (FLD) opgør årligt sygefraværet i kommunerne og regionerne for sygeplejersker ansat i basis-,

Læs mere

Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup.

Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Tænk-selv -øvelser i Index Danmark/Gallup. Bemærk! Alle øvelserne beregnes med udgangspunkt i tallene for 2005 (med mindre andet står angivet i selve opgaven)! Øvelse A) MetroXpress og de unge. Hvor mange

Læs mere

Punkt 2: Antallet af kørte tog. Transportudvalget (Omtryk Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01)

Punkt 2: Antallet af kørte tog. Transportudvalget (Omtryk Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01) Transportudvalget 2013-14 (Omtryk - 12-03-2014 - Yderligere materiale vedlagt) TRU Alm.del Bilag 201 Offentligt (01) Punkt 2: Antallet af kørte tog 4. kvartal 2013 Strækning Planlagt Realiseret Realiseret

Læs mere

København Nordsjælland Østsjælland Vestsjælland Storstrøm Bornholm Fyn Nordjylland Østjylland Vestjylland Sydjylland

København Nordsjælland Østsjælland Vestsjælland Storstrøm Bornholm Fyn Nordjylland Østjylland Vestjylland Sydjylland Oversigt over danske nyhedsmedier Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Vi har samlet en liste over alle de relevante nyhedsmedier, der kunne være

Læs mere

Speciale af Martin Vestergaard, studienr. 19872022

Speciale af Martin Vestergaard, studienr. 19872022 SpecialeCand.Public,september2011 Titel: Brugergenereretindholdideetableredemedier enundersøgelseafomfangetafbrugergenereretindholdidedanske medierogenanalyseafbarriererneforbrugerne. SpecialeafMartinVestergaard,studienr.19872022

Læs mere

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804

Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 a n n o n c e r i n g 2 0 0 9 / 1 0 Mediehuset Herning Folkeblad Østergade 21 7400 Herning Tlf.: 9626 3700 Fax: 9721 3804 Mediehuset Herning Folkeblad s medieplatforme kan afdække enhver form for profilering

Læs mere

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst)

Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Tabel 1: Administrative medarbejdere pr. 1.000 indbyggere (mindst til størst) Nr. Kommune Nr. Kommune Nr. Kommune 1 155 Dragør 12,3 1 155 Dragør 11,2 1 155 Dragør 10,8 2 480 Nordfyns 12,9 2 727 Odder 12,4

Læs mere

1999 Procentvis stigning. Staten I alt Kommuner Amtskommuner. København Øvrige København Øvrige. mio. kr.

1999 Procentvis stigning. Staten I alt Kommuner Amtskommuner. København Øvrige København Øvrige. mio. kr. (MHQGRPVEHVNDWQLQJHQ - 145 7DEHO 1999 Procentvis stigning Kommuner Amtskommuner Staten I alt Kommuner Amtskommuner København Øvrige København Øvrige og Frede- og Frederiksberg riksberg pct. ««210 820 1

Læs mere

Holbæk Bibliotek. Officiel sammenlignende statistik 2012 K5 Benchmarkkommuner. ECO-nøgletal 2007 2010-2014 Budgetter

Holbæk Bibliotek. Officiel sammenlignende statistik 2012 K5 Benchmarkkommuner. ECO-nøgletal 2007 2010-2014 Budgetter Holbæk Bibliotek Officiel sammenlignende statistik 2012 K5 Benchmarkkommuner & ECO-nøgletal 2007 2010-2014 Budgetter Folkebibliotekernes økonomi efter indtægt/udgift, tid og område Bruttodriftregnskab

Læs mere

2004/2005 Listen Ballevej 2B 8600 Silkeborg Telefon 8680 2175 Fax 8680 5513 E-post: revisorgruppen@revisorgruppen.dk Hjemmeside: www.revisorgruppen.dk Andersen Hübertz Kirkhoff, statsautoriseret

Læs mere

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014

De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 De fire indikatorer i samtlige kommuner Prisudvikling 2004-14 Omsætning som andel af antal ejendomme, 2014 Salgstider, 2014 Tvangsauktioner, 2014 dage Antal Andel af alle Frederiksberg 78% Hvidovre 4,6%

Læs mere

Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik

Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik Mange sjællandske folkeskoleelever består ikke dansk og matematik Cirka hver femte elev, der påbegyndte 9. klasse i 2010, bestod ikke afgangsprøverne i dansk og matematik. Tallet dækker både over unge,

Læs mere

Økonomisk analyse. Region Syddanmark har størst stigning i andel, der oplever fremgang i sit lokalsamfund. 26. februar 2016

Økonomisk analyse. Region Syddanmark har størst stigning i andel, der oplever fremgang i sit lokalsamfund. 26. februar 2016 Økonomisk analyse 26. februar 2016 Axelborg, Axeltorv 3 1609 København V T +45 3339 4000 F +45 3339 4141 E info@lf.dk W www.lf.dk Region Syddanmark har størst stigning i andel, der oplever fremgang i sit

Læs mere

,, 34 procent har. ,, Danskere står for. ,, I de første fem. Hotellerne går frem. oplevet en omsætningsfremgang. på mindst 6 procent

,, 34 procent har. ,, Danskere står for. ,, I de første fem. Hotellerne går frem. oplevet en omsætningsfremgang. på mindst 6 procent Økonomisk analyse fra HORESTA juli 2006,, 34 procent har oplevet en omsætningsfremgang på mindst 6 procent Hotellerne går frem De danske hoteller har oplevet en positiv udvikling i såvel omsætning som

Læs mere

Cykelsuperstien Albertslund

Cykelsuperstien Albertslund Kampagnerapport Cykelsuperstien Albertslund 28. marts 2012-29. maj 2012 Overblik: Medietyper og nøgletal Medietype Positive Negative Neutrale Webkilder 96 89 2 5 75.384 480.651 Lokale ugeaviser 29 23 1

Læs mere

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011

Medieanalyse. Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland. August-november 2011 Medieanalyse Omtalen af ny akuttelefon i Region Sjælland August-november 211 Nøgletal Omtale af akuttelefonen: Antal, læsertal og estimeret annonceværdi Antal Positive Neutrale Negative Bruttolæsertal

Læs mere

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016

Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 Danmarks 100 største byers mediesynlighed Infomedia Analytics & Advisory Maj 2016 HOVEDRESULTATER Der er ikke ændret i listens top 3 i forhold til opgørelsen over (udgivet i september ). Det er fortsat

Læs mere

Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S

Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S Udgivelser Politikens Lokalaviser A/S Lokalaviser (titler) i Danmark 1. Adresseavisen Ebeltoft 2. Adresseavisen Syddjurs 3. Albertslund Posten 4. Allerød Nyt 5. Allerød Nyt Weekend 6. Bolig-Motor-Job/Fritid

Læs mere

Priser 2016 HEAD ahead 1/1 2016

Priser 2016 HEAD ahead 1/1 2016 Priser 2016 1 1/1 2016 Produkter 2016 Produkt Pris Ex. moms Produktbeskrivelse Search & Selection Læs mere Delrekruttering Kr. 24.000 Læs mere Light Kr. 14.000 Læs mere Jobannoncer (opslag): Fra kr. 1.495

Læs mere

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6

Region Kommune Tilskud 0l at Tilskud 0l Tilskud 0l Bliv kommunal dagplejerbemærkninger passe egne privat privat børn pasning 0-2 pasning 3-6 Hovedstaden Albertslund Kommune x x Hovedstaden Allerød Kommune x x Hovedstaden Ballerup Kommune x x Hovedstaden Bornholms Regions kommune x x Hovedstaden Brøndby Kommune x x Hovedstaden Dragør Kommune

Læs mere