REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER"

Transkript

1 REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben og -segl samt Fornyelser, Udslettelser, Overdragelser og andre Ændringer i stedfundne Registreringer. Abonnementsprisen for Aargangen er 15 Kr. Abonnement modtages af alle Postkontorer. 1 Direktoratet for Patentog Varemærkevæsenet, København, sælges enkelte Numre for en Pris af 50 Øre for hvert paabegyndt Antal 4 Sider, Nummeret indeholder. Nr Aargaiig April A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg Nr Anmeldt den 26. August 1936 Kl. 10^^ af Aktiebolaget Doma, Fabrikation, Domnarvet i Sverige, og registreret (PCfMA) den 3. April Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 10. Juni 1936 registreret i Stockholm den 3. August s. A. under Nr for Værktøj, specielt saadant som er forsynet med Æg samt Skæreværktøj, saasom Knive, Barberknive, Barbermaskiner, Barberblade, Sakse, Tænger, Bor, File, Mejsler, Pincetter, Spiger, Søm, Skruer, Bolte, Nitter, Møtrikker, Kroge, Hestesko, Hesteskosøm, Kættinger og Kæder, Bygnings- og Sanitetsstøbegods af Metal, Maskiner, Metalarmatur til Maskiner og til Damp-, Gas-, Vand-, Belysnings- og Fyringsanlæg, Naale, Staalpenne, Blanchetter, Korsetfjedre, Metalknapper, af Metal fremstillede sanitære Apparater og Genstande, Beholdere og Kedler af Melalplade, Etuier, Barberkoste og andre Børstevarer, Slibe- og Strygeapparater og -midler samt kemisktekniske Toiletartikler, saasom Barbersæbe, Barbervand, Alun, Hudkræm og Parfume. (Registreringen omfatter ikke Vadskecentrifuger og heller ikke Dele deraf). Som Fuldmægtig er anmeldt: Dansk Patent Kontor, A/S, København. Reg Nr Anmeldt den 13. Februar 1937 Kl. 10 af Fru Margrethe Petersen, Fremstilling af Hudkræm, Fredericia, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Hudkræm. Reg Nr Anmeldt den 6. Marts 1937 Kl. 10'^ af "TOPP-O-LIN II Firmaet J. C. Hempel's Skibsfarve- Fabrik, Fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for alle Slags Farver og Lak.

2 80 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. POLYCROMAT Reg Nr Anmeldt den 4. Januar 1937 Kl. 11 af Sadolin & Holmblad, A'S, Fave- og Lakfabrikation, Københayn, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for alle Slags Farver, al Slags Lak, Lakfernis, Gulvfernis, Klister, Bonevoks og Polermidler. Reg Nr Anmeldt den 16. Februar 1937 Kl. 10 af ANTÆOS Antaos-Werke, G. m. b. H., Fabrikation, Munchen i Tyskland, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 12. December 1927 registreret i Berlin den 24. Februar 1928 under Nr i Klasse 22 a for Apparater, Instrumenter og Redskaber til Brug for Tandlæger. Som Fuldmægtig er anmeldt: Repræsentant P. A. Herskind, København. Reg Nr Anmeldt den 16. Februar 1937 Kl. 11 " WINNER at N. C. Petersen-Danhøj, Fabrikation, Aarhus, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Cykler og Dele dertil samt Radioapparater og Tilbehør til saadanne. Reg Nr Anmeldt den 23. Februar 1937 Kl. 1 1" CYKLONAL af Firmaet Løvens kemiske Fabrik ved A. Kongsted, Fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for medicinske og farmaceutiske Præparater til indvortes Brug og til Indsprøjtning under Huden. Reg Nr Anmeldt den 5. Marts 1937 Kl. 10^^ af A/S Sthyr & Kjær, Kolonialhandel, København, og registreret den 3. April s. A, Mærket er registreret for alle Varearter (med Undtagelse af Kaffetilsætning). Reg Nr Anmeldt den 24. Februar 1937 Kl. 11"^^ af AVIMIN A/S Ferrosan, Fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for medicinske, farmaceutiske, kemisk-tekniske og kosmetiske Præparater.

3 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 81 Reg Nr. 294, Anmeldt den 6. Marts 1937 Kl. 10^ af Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger, Fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. I L/i~ I Reg Nr ^Anmeldt den 16. Marts 1937 Kl. 10'^ DD I DA I af samme, og registreret den 3. April s. A. Mærket er regi- n IA I INI O I r A L streret for Cigarer, Cigarillos, Cerutter og andre Tobaksvarer. Reg Nr Anmeldt den 16. Marts 1937 Kl. 10^^ af samme, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Cigarer, Cigarillos, Cerutter og andre Tobaksvarer. a iv/i i AlVIIoL^ Reg Nr Anmeldt den 16. Marts 1937 Kl. 10^' CTDAr^AMr^lA af samme, og registreret den 3. April s. A. Mærket er regi- i IxAvjlArMOl A streret for Cigarer, Cigarillos, Cerutter og andre Tobaksvarer. Reg Nr Anmeldt den 8. Marts 1937 Kl. 11 " FARINELLI af Firmaet Hedobald Petersens Eftf., Vinhandel, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Vin, Frugtvin og Spirituosa samt alkoholfri Drikke og Fødevarer. Reg Nr Anmeldt den 17. Marts 1937 Kl. 11^^ af Fru Inger Høegh, Fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Beklædningsartikler. xwze/(i/p- INOR varemærke xervac Reg Nr Anmeldt den 6. Marts 1937 Kl. 10^ af Firmaet The Crosley Radio Corporation, Fabrikation af Radioapparater, Cincinnati i Ohio i De Forenede Stater, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 14. September 1936 registreret i Washington den 29. December s. A. under Nr i Klasse 44 for terapeutiske Apparater til Frembringelse af Vakuum. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniører Lehmann & Ree, København.

4 82 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr Anmeldt den 19. Marts 1937 Kl. ll *^ af Firmaet Mutual Orange Distributørs, Handel, Redlands i Kalifornien i De Forenede Stater, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 2. November 1927 registreret i Washington den 13. Marts 1928 under Nr i Klasse 4() for frisk nedfalden Frugt, friske Druer og friske Citrusfrugter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang og Boutard, København. Reg Nr Anmeldt den 19. Marts 1937 Kl. 11^" af samme, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 2. November 1927 registreret i Washington den 13. Marts 1928 under Nr i Klasse 46 for frisk nedfalden Frugt, friske Druer og friske Citrusfrugter. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg Nr Anmeldt den 11. Marts, 1937 Kl. 11^^ af Firmaet Pacific Forest Industries^ I"--! Fabrikation og Handel, Washington i De Forenede Stater, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 31. December 1928 registreret i Washington den 1. April 1930 under Nr i Klasse 12 for Douglas Fyrretræstinér. Som Fuldmægtig er anmeldt: Landsretsagfører Alex Troedsson, København. Reg Nr Anmeldt den 15. Marts 1937 Kl. 10^ af Firmaet Petersen & Sørensen, Tobaksfabrikation, Horsens, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for alle Slags Tobaksvarer. _ FAGOT OZAKOP Reg Nr Anmeldt den 16. Marts 1937 Kl. 11^^ af Kalle & Co., A/G, Fabrikation, Wiesbaden-Biebrich i Tyskland, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 23. Juli 1936 registreret i Berlin den 15. Februar 1937 under Nr i Klasse 6 for kemiske Produkter til Brug i industrielle, videnskabelige og fotografiske Øjemed, Papir, Pap, Karton, Papir- og Papvarer, Raa- og Halvfabrikata til Papirfabrikation, Lyskopieringspapir, Oljekopieringspapir, fysikalske, kemiske, optiske og fotografiske Apparater og Redskaber, Kasser samt Tromler og Apparater til Fremkaldelse af Lyskopieringspapir. Som Fuldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København.

5 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 83 LEKTROLITE Reg Nr ivnmeldt den 17. Marts 1937 Kl. 10^ af Firmaet Platinum Products Corporation, Fabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 13. Juli 1933 registreret i Washington den 5. December s. A. under Nr i Klasse 34 for Tændere til Cigarer, Cigaretter og Tobakspiber og Dele og Tilbehør til saadanne Tændere. Som Fuldmægtig er anmeldt: Patentagentfirmaet Magnus Jensens Eftf., København. Reg Nr Anmeldt den 18. Marts 1937 Kl. 11^ af A/S Thomas Ths. Sabroe & Co., Fabrikation, Aarhus, og registreret den 3. April s. A. SABROE KULDE HEPAFORTE Reg Nr Anmeldt den 18. Marts 1937 Kl. 11^' af A/B Astra, Apotekarnes Kemiska Fabriker, Fabrikation, Sodertålje i Sverige, og registreret den 3. April s. A. Mærket er i Henhold til Anmeldelse af 8. Oktober 1935 registreret i Stockholm den 11. November s. A. under Nr for kemiske Produkter til Brug i medicinske og hygiejniske Øjemed, farmaceutiske Droger og Præparater, Næringsmidler, kosmetiske Præparater, Plastre, Forbindstoffer, Midler til Udryddelse af Dyr og Planter, Desinfektionsmidler samt Midler til Konservering af [>evnedsmidler. Som F'uldmægtig er anmeldt: Ingeniørfirmaet Hofman-Bang & Boutard, København. Reg Nr Anmeldt den 19. Marts 1937 Kl. 10 af SANISOL Pharmacia, A/S, kemisk Fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for medicinske Levertranpræparater. Reg Nr Anmeldt den 20. Marts 1937 Kl. 10 af r\or\l samme, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret OANOOOL for medicinske Levertranpræparater. Reg Nr Anmeldt den 9. Marts 1937 Kl. 10^^ af Firmaet Simonsen & Weel's Eftf., Handel, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for medicinske, farmaceutiske, kemisk-tekniske og kirurgiske Præparater, -Apparater, -Instrumenter, -Redskaber og -Maskiner, Hjælpestoffer og Tilbehør til samt Dele af saadanne, alt til Brug for Patienter, Læger, Tandlæger og Dyrlæger, Forbindstoffer og andre Artikler af enhver Art og ethvert Materiale til Sygepleje, Bandager, Toiletartikler, Parfumeriartikler, kosmetiske Artikler og andre Artikler til Legemspleje, Møbler, Apparater, Instrumenter og Hjælpeindretninger af enhver Art til Brug paa Hospitaler og Klinikker samt Knivsmedevarer. Mærket er udført i Farver.

6 84 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. 6EH «WBei s&w KØBENHAVN Reg Nr Anmeldt den 9. Marts 1937 Kl. 10^^ af samme, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for medicinske, farmaceutiske, kemisk-tekniske og kirurgiske Præparater, -Apparater, -Instrumenter, -Redskaber og -Maskiner, Hjælpestoffer og Tilbehør til samt Dele af saadanne, alt til Brug for Patienter, Læger, Tandlæger og Dyrlæger, ForbindstofFer og andre Artikler af enhver Art og af ethvert Materiale til Sygepleje, Bandager, Toiletartikler, Parfumeriartikler, kosmetiske Artikler og andre Artikler til Legemspleje, Møbler, Apparater, Instrumenter og Hjælpeindretninger af enhver Art til Brug paa Hospitaler og Klinikker samt Knivsmedevarer. Mærket er udført i Farver. Reg Nr Anmeldt den 1. Februar 1937 Kl. 10^ af Fru Ebba Gerdes, Fabrikation, Fredericia, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Tandpasta. PEEWIT Reg Nr Anmeldt den 6. Marts 1937 Kl. 10 " af Firmaet Vibe-Hastrups kemiske Fabriker ved Betty Vibe-Hastrup, kemisk Fabrikation, Frederiksberg, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for Midler i fast, plastisk og flydende Form til Blødgøring, Konservering, Rensning, Affarvning, Farvning, Pudsning, Blankning, Polering, Lakering og Frembringelse af Vandtæthed af Læder, af Skind og af vævede og strikkede Stoffer samt af Fabrikater af saadanne Materialer, derunder Beklædningsgenstande, Fodføj og Sadelmagerarbejde, Midler i fast, plastisk og flydende Form til Konservering, Afarvning og Farvning, Frembringelse af Vandtæthed, Skuring, Slibning og Frembringelse af en glat Overflade af og Glans paa Træ, Træmasse, Kork og Kautsjuk, og paa Fabrikater af saadanne Produkter, Midler i fast, plastisk og flydende Form til Rensning, Skuring, Slibning, Polering, Farvning og Patinering af samt Modvirkning af Rustdannelse og andet kemisk Angreb paa Metaller og Fabrikater deraf, Midler

7 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker 85 i fast, plastisk og flydende Form til Rensning, Skuring, Pudsning, Polering eller Mattering af Glas og Sten samt af Fabrikater deraf og af keramiske Varer, Appretur, Glasur, Bogtryksværte, Sæbe, Vadskemidler, kosmetiske Midler, Midler til Rensning og Pleje af Haar, Hud og Tænder. SOMADRIN Reg Nr Anmeldt den 6. Marts 1937 Kl. 11^^ af Det Danske Medicinal- & Kemikalie-Kompagni, A/S, fabrikation, Kobenhavn, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for medicinske og farmaceutiske Præparater. Reg Nr Anmeldt den 9. Marts 1937 Kl. 11^^ af Chr. Hansens Laboratorium, A/S, fabrikation, København, og registreret den 3. April s. A. Mærket er registreret for et Præparat til Affarvning af Ost og Smør. BLEGO B. Fornyelser, Udslettelser, Overdragelser m. v. Fornyede er i Medfør af Lov Nr. 101 af 7. April : Reg Nr. 21, 23, Reg Nr. 61, Reg Nr. 106, 115, 118, 121, 123, Reg Nr. 123, Reg Nr. 278, 285, 287, 290, 292, 293, 296, 299, 301, 312, 313, 314 (J. E. Stroschein Chemische Fabrik Kommandltgesellsehaft, Berlin i Tyskland), 315, 317, 318, 321. Udslettede er i Medfør af samme Lovbestemmelse: Reg Nr. 193 (De Erven de Wed. J. van Nelle N. V., Rotterdam i Holland), Reg Nr. 535, 546, Reg Nr. 519, Reg Nr. 1142, 1147, 1148, 1151, 1152, 1153, 1156, 1159, 1160, 1163, 1164, 1168, 1169, 1170, 1171, 1173, 1174, 1178, Overdragede er i Medfør af samme Lovs 8: Reg Nr. 170 og Nr. 304 fra 0-Cedar Corp'n, Chicago i De Forenede Stater, til 0-Cedar Limited, Slough i Buckinghamshire i England. Reg Nr. 259 fra The Monarch Typewriter Company, Syracuse i Staten New York i De Forenede Stater, til Remington Typewriter Company, Buffalo i Staten New York i De Forenede Stater. Reg Nr. 259 fra Remington Typewriter Company, Buffalo i Staten New York i De Forenede Stater, til Remington Rand Inc,, Buffalo i De Forenede Stater. Reg Nr og Reg Nr. 710 fra The Munsingwear Corporation, Minneapolis i De Forenede Stater, til Munsingwear, Inc., Minneapolis i De Forenede Stater. Reg Nr. 299 fra Firmaet Louis Bahner, Oberlungwitz i Sachsen i Tyskland, til Louis Bahner Gesellschaft mit beschrankter Haftung, Oberlungwitz i Sachsen i Tyskland.

8 86 Registrerings-Tidende for Vare- og Fællesmærker. Reg Nr. 616 fra Morkrum-Kleinschmidt Corporation, Chicago i Illinois i De Forenede Stater, til Teletype Corporation, Chicago i Illinois i De Forenede Stater. Reg Nr. 679 fra Frigidaire Corporation, Dayton i Ohio i De Forenede Stater, til General Motors Corporation, Detroit i Michigan i De Forenede Stater. Reg Nr, 63 fra Remedium Chemisches Institut, G. m. b. H., Berlin-Tempelhof i Tyskland til Chemische Fabrik, Tempelhof, Preuss & Temmler, Berlin- Tempelhof i Tyskland. Reg Nr. 780 fra Tegelbruks Aktiebolaget Walla-Katrineholm, Katrineholm i Sverige, til Aktiebolaget Termo-Tegel, Stockholm i Sverige. Reg Nr. 636 fra Danigefa, A/S, København, til A/S Persano, København. Reg Nr. 879 fra Penola Inc., Pittsburgh i Pennsylvanien i De Forenede Stater, til Standard Oil Company of New Jersey, Wilmington i Delaware i De Forenede Stater. Reg Nr. 887 fra A/S Dansk Hattefabrik, Skodsborg, til Firmaet M. J. Michaelsen, København. Ændring af Navn: Reg Nr. 434, 436 og 436 og Reg Nr. 443 fra Paul Bergsøe, Frederiksberg, til Paul Bergsøe & Søn, Frederiksberg. Reg Nr. 469, 470 og 626 fra Firmaet Paul Bergsøe Metalværk, Frederiksberg, til Paul Bergsøe & Søn, Frederiksberg. Som ny Fuldmægtig er anmeldt: For Reg Nr. 286 (Aktiebolaget Maskinfabriken Rex, Halmstad i Sverige); Patentkonsulent Chas. Hude, København. For Reg Nr. 299 (Louis Bahner Gesellschaft mit beschrankter Haftung, Oberlungwitz i Sachsen i Tyskland): Patentkonsulent Chas. Hude, København. For Reg Nr. 363 (Myrurgia S. A., Barcelona i Spanien): Internationalt Patent-Bureau, A/S, København. For Reg Nr. 398 (Edward Young & Company, Limited, Liverpool og London i England): Patentagentflrmaet Magnus Jensens Eftf., København. For Reg Nr. 515 (Teletype Corporation, Chicago i Illinois i De Forenede Stater): Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. For Reg Nr. 679 (General Motors Corporation, Detroit i Michigan i De Forenede Stater): Ingeniørfirmaet Budde, Schou & Co., København. For Reg Nr. 63 (Chemische Fabrik, Tempelhof Preuss & Temmler, Berlin- Tempelhof i Tyskland): Ingeniører Lehmann & Ree, København. Trykt I Bianco Lunos Bogtrykkeri A/S. Kbhvn.

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A* Registrerede Mærker. Varemærker.

A* Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A* Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 76. Anmeldt den 16. December 1935 Kl. 10 ^ af Knud Lucas, Groshandel, København, og registreret den 1. F'ebruar 1936. Navnet: K. Lucas

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel. Købenbavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 48 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direlitøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VINTAGE PORT. -0<5x>z

VINTAGE PORT. -0<5x>z 36 Overdragne er i Medlør af samme Lovs 8: Reg. 1937 Nr. 763 fra I. N. Chr. Thirsing, Hellerup, til Grosserer P. Møller, København, og fra Grosserer P. Møller, København, til C. J. Aggerbeek A/S, Horsens.

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER

VARE OG FÆLLES MÆRKER VARE OG FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 1265. Anmeldt den 12. August 1936 Kl. 10 af Firmaet Alfred Th. Øberg, Groshandel, København, og registreret den 12. December s. A.

Læs mere

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VARE OG FÆLLES MÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VARE OG FÆLLES MÆRKER Reg. 1936 Nr. 66. Anmeldt den 11. November 1935 Kl. 11"^ af A/B Chokladfabriken Marabou, Fabrikation, Sundbyberg i Sverige, og registreret den 25. Januar 1936. En rektangulær Etikette,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

Nr.22. 1929. FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr.22. 1929. FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 537. Anmeldt den 13. Marts 1929 Kl. 11^" af A70TYL Soc. An. OmDium de Specialités et Produits CMmiques, Fabrikation,

Læs mere

A. Registrerede mærker. Varemærker.

A. Registrerede mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. Ivøbenhavn, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 27 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi Nr. 32 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemær Nr. 45 ker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 370. Anmeldt den 22. December 1932 Kl. 11^" at" Niels Christian l*etersen-danhoj, Groshandel, Aarhus, og registreret den 8. April 1933.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1933 Nr. 1231. Anmeldt den 6. Juni 1933 Kl. 11'«af Socletå Italiana Pirelli, Handel, Milano i Italien, og registreret V I A T O R den 9.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER 1 Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet. København, og indeholder bekendtgørelse at registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker.

VARE OG FÆ L LES MÆR K ER. A. Registrerede Mærker. VARE OG FÆ L LES MÆR K ER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 1146. Anmeldt den 6. Januar 1931 Kl. 11^" af The Wheeler Osgood Company, Fabrikation, Tacoma i Washing- B ton i De Forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. MOTH CONTROL Reg. 1931 Nr. 475. Anmeldt den 2. September 1930 KL 11^^ af Air-Way Electric Appliance Corporation, kemisk Fabrikation, Toledo i Ohio

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tideiulen udgives af Direktoren for Patent- og Varetnærkevæseiiet, Køljenliavii. og iiuleliolder liekendlgørelse af registrerede Varemærker, Fællesinærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER (is Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R

FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆ RK E R Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1929 Nr. 5. Anmeldt den 22. Juni 1929 Kl. 11^ af Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskoles landøkonomiske Forsøgslaboratorium, Frederiksberg, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemær- ker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 21. 62. Aargang. 19. Juni REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1936 Nr. 169. Anmeldt den 31. Juli 1934 Kl. 11 af N. V. Drogerijen Maatschapplj, kemisk Odorex Fabrikation, Rotterdam i Holland, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER -f Tidenden udgives af Direlttøren for Patent- og Varemærlievæsenet, Nr. 5 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 20 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 34. 1929. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. KING DAVIS Reg. 1929 Nr. 876. Anmeldt den 22. Maj 1929 Kl. 11^^ af A. W. Kirkebye, Groshandel, København, og registreret den 24. August

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1930 Nr. 6. Anmeldt den 26. August 1930 Kl. 10^ af Centraludvalget for Danmarks Isenkræmmerforeninger samt Københavns Glas- og CT Porcelænshandlerforening,

Læs mere

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design

Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design Bekendtgørelse om ansøgning og registrering af design I medfør af 17, stk. 3, og 49, stk. 1, i designlov nr. 1259 af 20. december 2000 samt efter bemyndigelse i henhold til 1 i Erhvervsministeriets bekendtgørelse

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenel, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Nr. 22. 1924 FOR VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 558. Anmeldt den 8. April 1924 Kl. Anaconda Copper Mining Company, Metalvarefabrikation, New York i de forenede Stater,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemaerkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, Nr. 15 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærlievæsenet, København, og indefiolder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemæriier.

A. Registrerede Mærker. Varemæriier. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER *' A. Registrerede Mærker. Varemæriier. Reg. 1933 Nr. 903. Anmeldt den 6. Marts 1933 Kl. 11" af Otto Mønsted, A/S, Gradonisermg Margarinefabrikalion, København, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r

)^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r )^VAREo6FÆLLESMÆ.RKER>^r A. Registrerede Mærker. Varemærker. PI OM BI Reg. 1922 Nr. 679. Anmeldt den 1. Juni 1922 Kl. Il 50 af A.-S. Nordisk Speciale, Fabrikation af Skotøjsreparationsmidler, København,

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1929 Nr. 819. Anmeldt den 29. Maj 1929 Kl. 11" af Karl Schultz & Co., Import, Groshandel og Fabrikation af Chokoladevarer, KøbenhaYn, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Pafenf- og Varemærkevæsenet, Nr. 11 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER

^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1930 Nr. 451. Anmeldt den 5. Juli 1929 Kl. 10 af Lauritz Christiansen, Fabrikation af Radioapparater og Dele dertil, København, og registreret

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker.

A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. ^ VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Fællesmærker. Reg. 1936 Nr. 3. Anmeldt den 6. Februar 1936 Kl. 11^ af Foreningen af Odense Mejerier, Odense, og registreret den 6. Juni s. A. En Flaske, paa

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 263. Anmeldt den 26. Oktober 1925 Kl. H 45 af li a i CV The British Xylonite Company, Limited, Fabrikation, London i England, ilalt/v

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. )^''^RE OG FÆLLESMÆR K A. Registrerede Mærker. Varemærker. Rcg. 1920 Nr. 276. Anmeldt den 10. December 1919 Kl. 11'^ af Koninklijke Nederlaudsche Maatschappij tot Exploitatie van Petroleiimbronnen in Nederlandsch

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nr. 35 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenel, Nr. 4 København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevaaben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for piitenl- og varemærkevæsenet, Kølienhavn, og indeholder bekendlgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåbeii

Læs mere

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FOR. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 51. 1924. FOR VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. ECLAT Reg. 1924 Nr. 1194. Anmeldt den 4. Juni 1924 Kl. 11^' af Colgate & Company, Fabrikation af Toiletartikler, Jersey City i New

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direictøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi- Nt. 17 strerede varemærker, fællesmærker,

Læs mere

1-2.1.1 Produktion, BVT og indkomstdannelse (10a3-gruppering) efter prisenhed, transaktion, branche og tid

1-2.1.1 Produktion, BVT og indkomstdannelse (10a3-gruppering) efter prisenhed, transaktion, branche og tid -.. Produktion, BVT og indkomstdannelse (a-gruppering) efter prisenhed, transaktion, branche og tid Enhed: Mio. kr. Løbende priser P. Produktion A Landbrug, skovbrug og fiskeri B Råstofindvinding C Industri

Læs mere

A. Registrerede Mærker.

A. Registrerede Mærker. ^ VAREogFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1932 Nr. 946. Anmeldt den 12. Maj 1932 11^^afScintilla S. A., Fabrikation, I 1^1 I I Soluthuni i Schweiz, og registreret den 29. Oktober s.

Læs mere

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Transperent Reg. 1936 Nr. 298. Anmeldt den 29. November 1936 Kl. 11^ af Henkel & Co., A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 21.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER m Tidenden udgives af direlitøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder beliendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede mærker.

A. Registrerede mærker. registreringstidende FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1120. Anmeldt _. _ den 10. September 1934 Kl. 10^ ^^ mmwm.w af Mels Andreas Jørgensen, Tobaksfabrikation, Aarhus, og registreret den

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af regi strerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er.

VAREocFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. VAREocFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærl^er. Reg. 1935 Nr. 288. Anmeldt den 15. September "ipi 1934 Kl. 11^ af Firmaet Tung-Sol Lamp Works, Inc., Fabrikation, Newark i New Jersey 1 De Forenede

Læs mere

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

VAREocFÆLLESMÆRKER FOR 1927. Nr. 35. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 35. 1927. FOR VAREocFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1927 Nr. 862. Anmeldt den O A 8 ^1 A S/' ET 21. Marts 1927 Kl. af Blyantfa- T M L 1^ M I W l\ brikken Viking, A.-S., Fabrikation

Læs mere

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker.

VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER >s A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1147. Anmeldt den 27. August 1934 Kl. H"" ««af Monol, A/S, Fabrikation og Handel, København, og registreret den 8. December s. A.

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE

REGISTRERINGSTIDENDE REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

VARE OE FÆLLES MÆRKER

VARE OE FÆLLES MÆRKER VARE OE FÆLLES MÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1931 Nr. 647. Anmeldt den 27. September 1930 Kl. 11^^ af R. C. A. Photophone, Inc., Filmsfabrikation, New York i De Forenede Stater, og registreret

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 45. 1925. FORI VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1926 Nr. 1023. Anmeldt den 14. September 1925 Kl. 11 ^ af Phillips* Patents, Limited, Fabrikation, London i England, PHILLIPS

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002

Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Handelsbalancen 1. halvår 2000-2002 Udenrigshandel 2002:7 Grønlands udenrigshandel 1. halvår 2002 (foreløbige tal) Denne publikation indeholder tallene for Grønlands udenrigshandel for 1. halvår i perioden 2000-2002. Tal for 2000 er baseret

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER e A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg.1932Nr.795. Anmeldtden 18. Juni 1932 Kl. 11^^ af Firmaet N. S. Dam & o's Eftfg., Vinhandel, København, og registreret den 10. September s. A.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M

A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M VAREOGFÆLLESMÆRKER Reg. 1930 Nr. 1389. Anmeldt den 25, Juni 1930 Kl. 11^ af W. Nordsig & Co., A. Registrerede Mærker. Varemærker. DU /C M (^\ NTI C- M A-S., Handel, København, og registreret \ ^ / tl I

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 20. 1924 VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1924 Nr. 498. Anmeldt den 3. April 1924 Kl. 10*^ AMTl?I?TAD WTUTATADQAT af SociétéAnoDyme Scholl Manu- AlllijIllUIl iyllj lilliiu

Læs mere

Tabelsamling. Erhvervslivets Forskning og Udvikling opdateret 20. maj 2008

Tabelsamling. Erhvervslivets Forskning og Udvikling opdateret 20. maj 2008 Erhvervslivets Forskning og Udvikling 2006 Tabelsamling opdateret 20. maj 2008 Udarbejdet af: Udgivet af: Dansk Center for Forskningsanalyse Danmarks Statistik Aarhus Universitet Sejrøgade 11 Finlandsgade

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, Købenliavn, og indeliolder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende

Dansk Patent Tidende. Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patent Tidende Nr. 26. 104. årgang. 1998-06-29 Dansk Patenttidende Dansk Patenttidende Indholdsfortegnelse Almindeligt tilgængelige patentansøgninger 22 stk. 2... 766 Ansøgningsregister... 767 Navneregister...

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker,

A. Registrerede Mærker. Varemærker, OE FÆLLESMÆRKER^^ A. Registrerede Mærker. Varemærker, Reg. 1921 Nr. 1189. Anmeldt TRÅDE MARK den 12. December 1921 Kl. 11^ af Beckett & Meyer, Handel og Fabrikation af optiske Artikler, KøbeohaTD, og registreret

Læs mere

Tabelsamling. Forskning og udviklingsarbejde i erhvervslivet Statistikken er udarbejdet af Dansk Center for Forskningsanalyse

Tabelsamling. Forskning og udviklingsarbejde i erhvervslivet Statistikken er udarbejdet af Dansk Center for Forskningsanalyse Forskning og udviklingsarbejde i erhvervslivet 2006 Tabelsamling Statistikken er udarbejdet af Dansk Center for Forskningsanalyse Udgivet af Danmarks Statistik www.dst.dk/fui Tabeloversigt Udgifter til

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af Direktøren for Patent- og Varemærkevæsenet, København, og indeholder Bekendtgørelse af registrerede Varemærker, Fællesmærker, Kommunevaaben

Læs mere

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER

REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER REGISTRERINGSTIDENDE FOR VARE- OG FÆLLESMÆRKER Tidenden udgives af direktøren for patent- og varemærkevæsenet, København, og indeholder bekendtgørelse af registrerede varemærker, fællesmærker, kommunevåben

Læs mere

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

WESTMIKSTER HARRIS VAREOGFÆLLESMÆRKER. A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1934 Nr. 1194. Anmeldt WESTMIKSTER den 23. Oktober 1934 Kl. 10 af Cykle- & Ringfabriken Jyden, A/S, Handel, Aalestrup, og registreret den 22.

Læs mere

A. Registrerede Mærker. Varemærker.

A. Registrerede Mærker. Varemærker. VAREOGFÆLLESMÆRKER ^ A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1935 Nr. 444. Anmeldt den 1. Marts. «. u 1935 Kt. 11^ af Kødbyens Autohal, A/S, Han- I I R ixi I del med Benzin, Olje og Automobillilbehør,»J

Læs mere

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker.

FORI. A. Registrerede Mærker. Varemærker. Nr. 9. 1920. FORI VARE OG FÆLLESMÆRKER A. Registrerede Mærker. Varemærker. Reg. 1920 Nr. 347. Anmeldt den 21. Januar 1920 Kl. 10^ afjviels Søren Larsen, Handel, Fredensborg, og registreret den 6. Marts

Læs mere