Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 26. marts Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Formanden indledte med at byde gymnasiets elevrådsrepræsentant Christine Hammer velkommen i bestyrelsen og så frem til et godt samarbejde. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december Referatet blev godkendt med en præcisering af beslutningen under pkt. 3. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 1/

2 Pkt. nr. 2. Overskrift: Godkendelse af årsrapport for N. Zahles Skole for at Bestyrelsen godkender N. Zahles Skoles årsrapport for Årsrapporten blev godkendt og underskrevet. Skolens drift udviser et underskud på 237 tkr. Herefter udgør egenkapitalen 56,6 mio. kr., hvilket giver en soliditetsgrad på 45,1%. Resultatet er under det budgetterede resultat for 2014 der var på tkr. Afvigelse fra budget på 2,1 mio. kr. skyldes primært, at hovedparten af de aktiviteter, som grundskolerne havde sat i værk som kompensation for lockouten i 2013, først er gennemført i Endvidere har skolen haft større udgifter til ejendomsvedligeholdelse end budgetteret. Udover underskuddet på 237 tkr. er skolens egenkapital i 2014 blevet reduceret med 2,4 mio. kr., som følge af negativ udvikling i skolens renteswap op en del af den langfristede gæld. Jf. ovenfor. Årsrapport og revisionsprotokollat for N. Zahles Skole for 2014.

3 Pkt. nr. 3. Overskrift: Godkendelse af årsregnskab for N. Zahles Skoles Legat for at Bestyrelsen godkender årsregnskabet for N. Zahles Skoles Legat for Årsregnskabet blev godkendt og underskrevet. Legatet fik et resultat på 23 tkr. i Af resultatet på 23 tkr. er 24 tkr. anvendt til uddelinger og rådighedskapitalen er reduceret med 1 tkr.. Legatet samlede egenkapital udgør herefter tkr. Jf. ovenfor. Årsregnskab for N. Zahles Skoles Legat for 2014.

4 Pkt. nr. 4 Overskrift: Omlægning af realkreditgæld 1. at Bestyrelsen tiltræder, at formand og daglig ledelse omlægger/indfrier en del skolens realkreditgæld såfremt muligheden for dette er gunstig. Bestyrelsen tiltrådte forslaget. Det blev drøftet på sidste bestyrelsesmøde, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at sælge skolens beholdning af obligationer og indfri en del af realkreditgælden. På bilag 1 er vist de økonomiske konsekvenser af salg af obligationer for 5 mio. kr. der efterfølgende anvendes til nedbringelse af realkreditgælden. Transaktionen vil generere positiv likviditet efter 8 år. Skolens kontantbeholdning er imidlertid så stor, at sammenholdt med den lave rente vil det kunne svarer sig at omlægge det store realkreditlån med en restgæld på 24 mio. kr. På bilag 2 er vist et eksempel, hvor lånet der pt. har en rente på 3,9536% (incl. bidrag) og en løbetid på 28 år, lægges om til et lån på 18 mio. kr. med en rente 2,24% (incl. bidrag) og en løbetid på 20 år. Denne transaktion vil medfører positive resultater efter 2,5 år (4. kvartal 2017). Skolen vil forsat have en likvid buffer på 10 mio. kr. ultimo år 2017, og der er regnet med 15 mio. kr. i investeringer i NV3, Kælder NV5 og andre lokaler på skolen i forbindelse med NV3 og NV5 (kælder) tages i anvendelse ultimo 2016 og Jf. ovenfor. Bilag 1.: Eksempel på indfrielse af realkreditgæld med provenu fra salg af obligationer. Bilag 2.: Konsekvens af omlægning/indfrielse af realkreditgæld.

5 Pkt. nr. 5. Overskrift: Anvendelse af NV3/Pladsforhold SFO Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen drøfter pladsforhold på institutionen, og godkender ledelsens anbefaling af anvendelsen af NV3 mv. Som følge af præciseringen af pkt. 3 i referat af bestyrelsesmødet den 1/ samt at punktet oprindeligt var planlagt til et møde mandag, den 13/4 2015, blev det besluttet at behandle punktet på næste ordinære bestyrelsesmøde onsdag, den 10/ Som følge heraf minimeres næste bestyrelsesmødes ordinære dagsorden, og mødet begynder kl Ledelsens oplæg suppleres med fremtidens vision for skolens SFOtilbud sammenholdt med visionerne for institutionens øvrige afdelinger. En konsulent med særlig viden om multianvendelse af arealer og lokaler søges til knyttet mødet. På sidste bestyrelsesmøde blev det vedtaget, at Mette Morsing og Formanden sammen med den daglige ledelse formulerede et opgavegrundlag til den daglige ledelse. Med udgangspunkt i opgavegrundlaget har ledelsen udarbejdet 2 scenarier mht. lokaleanvendelse herunder anvendelsen af NV3, jf. bilag 1. Scenarie 1 omhandler udvidelse af skolefritidsordningernes egne lokaler, således at hver SFO får 500 m2 egne lokaler, og gymnasiet bevarer sin nuværende størrelse. Scenarie 2 omhandler udvidelse af gymnasiet med et femte spor, og SFO erne forbliver i nuværende lokaliteter, men får adgang til brug af nogle af skolernes lokaler om eftermiddagen. I både scenarie 1 og 2 udvides skolen med to 10. klasser. De økonomiske konsekvenser af scenarie 1, er at skolen får en årlig merudgift på 1,3 mio. kr. Merudgiften kan enten finansieres ved øget brugerbetaling, eller ved reduktion af skolens ydelser (eller kombination heraf). De økonomiske konsekvenser af scenarie 2, er at skolen vil få en årlig merindtægt på 335 tkr. Bilag 1.: Oplæg til bestyrelsen vedr. forskellige scenarier mht. lokaleanvendelse herunder NV3.

6 Pkt. nr. 6. Overskrift: Henvendelse fra medarbejderrepræsentanterne 1. at Bestyrelsen drøfter henvendelse fra medarbejderrepræsentanterne. Bestyrelsen drøftede sagen på baggrund af henvendelsen og medarbejderrepræsentanternes uddybende bemærkninger, og besluttede at henvise forhandling af lokalløn til drøftelser mellem ledelse og medarbejdere. Medarbejderrepræsentanterne i bestyrelsen har fremsendt følgende: Vi vil gerne med den samlede bestyrelse drøfte, om vi som skolens øverste organ vil acceptere nedenstående forhold, eller om vi vil gøre noget ved det f.eks ved at omgøre beslutningen fra bestyrelsesmødet i september 2014 om at fastfryse lokallønnen. Pr. 1.april 2013 blev alle lærere med 12 års anciennitet låst fast rent lønmæssigt, hvorimod lærere med kortere anciennitet fortsætter i lønsystemet. Det betyder at et par håndfulde lærere på de to grundskoler oplever, at kolleger med kortere anciennitet uden nogen begrundelse i arbejdets art eller personlige kvalifikationer overhaler dem lønmæssigt. Det er forskelligt, hvor stor forskellen er, men de største forskelle er på kr. pr. måned. Årsagen er som nævnt resultatet af de centrale lønforhandlinger og altså ikke noget, som bestyrelsen er ansvarlig for, men noget som bestyrelsen kan gøre noget ved. Om det har været de centrale forhandleres idé, at dette misforhold skulle ordnes med de lokale lønmidler skal være usagt. Men her er i hvert fald bestyrelsens mulighed for at behandle en stor gruppe af trofaste medarbejdere ordentligt rent lønmæssigt. Det skaber naturligvis en hel del utilfredshed blandt de ansatte lærere berørte såvel som ikke berørte. Derfor kunne løsninger og konkrete beregninger henlægges til forhandlinger lokalt. Men det kræver nogle lønmidler, som bestyrelsen altså i september 2014 ikke bevilgede. Afhænger af bestyrelsens beslutning.

7 Pkt. nr. 7. Overskrift: Valg/genudpegning til bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager eksterne valg til bestyrelsen til efterretning og foreslår genudpegning af Mette Morsing som medlem af bestyrelsen. Mette Morsing modtog genvalg med den tilføjelse, at som følge af øget arbejde på CBS, ønsker hun at bestyrelsen finder et nyt medlem inden for det næste år. Valg af medlem blandt forældre til elever i gymnasiegrundskolen var endnu ikke afgjort. Pr. 31/ er Helle Dyrby Høy, forælder til elev ved N. Zahles Gymnasieskole og Mette Morsing på valg til bestyrelsen.

8 Pkt. nr. 8. Overskrift: Meddelelser fra formanden Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager formandens beretning til efterretning. Formandens beretning blev taget til efterretning / : Julegudstjeneste med Seminarieskolen i Trinitatis kirke /1 2015: Møde med ledelse og Mette Morsing vedrørende institutionens fysiske rammer. 3. 4/2 2015: Møde med Susanne Carlsen m.fl. vedrørende læseskolen mv. 4. 4/3 2015: Møde med Marianne Bennetzen og ny Læseskoleleder Diana Lundholm, DKT /3 2015: Møde med ledelsen.

9 Pkt. nr. 9. Overskrift: Meddelelser fra lederrådet Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager lederrådets meddelelser til efterretning. Bestyrelsen noterede med tilfredshed, at der var 118 elever der havde valgt N. Zahles Gymnasium som førsteprioritet, hvilket i øvrigt er det højeste blandt private gymnasier. Anne Birgitte orienterede om hvorledes gymnasiet havde håndteret et muligt fund af spor af euforiserende stoffer på gymnasiet, herunder om kommende forældrearrangement med deltagelse af Uturn, samt drøftelse af forholdet med eleverne. Gymnasiet elevrepræsentant Christine Hammer meddelte, at hårde stoffer ikke er et generelt problem på gymnasiet. Steen Dahl orienterede om lærerbesøg i Nepal, kommende klasses tur til Island samt om samarbejdet med Prins Henriks Skole, hvor franske lærerstuderende kommer i praktik på Seminarieskolen. Susanne Carlsen orienterede om udviklingen i Zahlitten, hvor deltagelse af professionel coach har forbedret ledelses og medarbejderforhold væsentligt herunder mål, indhold og pædagogik. Ledelsen oplyste på forespørgsel fra bestyrelsen, at skolen har aftale med politiet om, at såfremt terrorrisikoen får betydning for skolens elever og ansatte vil skolen blive kontaktet af politiet. Lederrådet behandler pt. trafikforholdene i Linnésgade, bestyrelsen gjorde opmærksom på, at lederrådet ligeledes skulle agere på trafikforholdene i Vendersgade, hvilket blev taget til efterretning. Anne Birgitte Klange orienterer om: Optagelsestal på gymnasiet. Steen Dahl orienterer om: Internationalt samarbejde.

10 Pkt. nr. 10. Overskrift: Øvrige meddelelser Ledelsen indstiller til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen tager øvrige meddelelser til efterretning. Claus Andersen orienterede om, at lærerne havde været på kursus i læsestrategier, hvilket bestyrelsen tog til efterretning.

11 Pkt. nr. 11. Overskrift: Eventuelt Der var ikke noget under eventuelt.

Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff.

Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 26. marts 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted og Morten Kierkegaard. Gæster: René Jakobsen og Morten Lind fra Revisionsfirmaet Christensen Kjærulff. Formanden indledte

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer.

Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde onsdag, den 10. juni 2015. Fraværende: Nicolai Ørsted, Morten Kierkegaard, Marianne Bennetzen og Christine Hammer. Gæst: Arkitekt Inger Ravn. Formanden indledte

Læs mere

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014. Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 20. februar 2014.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 20. februar 2014. Referat af bestyrelsesmøde, den 26. marts 2014 Fraværende: Rolf Petersen og Marianne Bennetzen Gæst: Susanne Carlsen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender

Læs mere

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen

Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 22. marts 2012 Fraværende: Morten Kierkegaard, Rolf M. Petersen og Frederikke B. Kaysen Indledningsvis bød formanden den nye repræsentant fra Det Kgl. Teater Marianne

Læs mere

Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard.

Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 21. marts 2013 Fraværende: Rolf Petersen, Anders Gadegaard, Leif Jürgensen, Mette Morsing og Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles

Læs mere

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole.

Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt blandt forældre til eleverne på N. Zahles Seminarieskole. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen.

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 22. marts 2018 Fraværende: Mogens Cranil, Anders Gadegaard og Marianne Bennetzen. I formandens fravær fungerede Nicolai Ørsted som formand på mødet. Indledningsvis

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl.

Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 30. marts 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Morten Kierkegaard, Mette Morsing og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016.

Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 30. marts 2016. Referat af N. Zahle Skoles bestyrelsesmøde, den 7. juni 2016 Fraværende: Anders Gadegaard og Claus Andersen. Formanden indledte mødet med at byde Tina Pihl velkommen i bestyrelsen. Pkt. nr. 1. Overskrift:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 3. juni 2014. Fraværende: Claus Andersen, Mette Morsing og Helle Dyrby Høy Formanden indledte med at byde Mike Ameko Lippert velkommen i bestyrelsen. Mike er valgt

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 1. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde, den 29. marts 2011 Fraværende: Morten Kierkegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 21. marts 2013. Referatet blev godkendt. Ingen Referat af bestyrelsesmødet 21/3 2013. Pkt. nr. 2. Overskrift:

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 27. november 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 18. september 2012.

1. at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 18. september 2012. Referat af bestyrelsesmøde torsdag, den 6. december 2012. Fraværende: Morten Kierkegaard, Nicolai Ørsted Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen 1. at Bestyrelsen godkender referatudkast

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2016. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2016 Fraværende: Annemette Kjærgaard, Helle Enkelund og Steen Dahl. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 7. juni 2011 Fraværende: Anders Gadegaard, Rolf M. Petersen, Elin Quach, Irene B. Brasholt og Henrik S. Petersen. Formanden bød Mette Morsing velkommen som bestyrelsesmedlem

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. at Bestyrelsen tager orientering om Musikskolen til efterretning.

Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. at Bestyrelsen tager orientering om Musikskolen til efterretning. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 13. juni 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Annemette Kjærgaard og Rosa Hedvig Berg. Pkt. nr. 1. Overskrift: Orientering om Musikskolen v/inge Bærentzen

Læs mere

Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen.

Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag, den 6. december 2011 Fraværende: Mogens Cranil, Nicolai Ørsted, Mette Morsing, Claus Andersen og Henrik S. Petersen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles

Læs mere

Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet)

Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet) Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 6. september 2018. Fraværende: Nicolai Ørsted, Sara B. Jöhncke (elevrådsrepræsentant fra Gymnasiet) Formanden indledte med at byde Søren Normann Hansen

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2015.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 28. september 2015. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 7. december 2015 Fraværende: Ingen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet

Læs mere

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012

Køge Boligselskab. Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2012 Hotel Niels Juel, kl. 17.00 Onsdag den 9. maj 2012 Pkt. 7. Selskabet udlejning 4 Pkt. 8. Selskabets dispositionsfond og trækningsret

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning

1.0 Rundvisning: Bygning F Praksis- og Innovationshuset og Agora i ny Bygning B 1.1 Kort orientering om SIG om- og tilbygning Dato & tid 29. marts 2016 / kl. 16-19 SIG C211 Referent Afbud Deltagere Stine Hauge Nielsen Jens Elmelund, Charlotte Rønhof, Karsten Skawbo-Jensen, Randi Brinckmann; René van Laer, Henning Bach Christensen,

Læs mere

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer

Dagsorden: 1) Velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Ane Brødsgaard og Line Dreyer Referat af bestyrelsens møde tirsdag den 29. marts 2011 Til stede: Afbud: Jan Halle (JH), Lone Ryg Olsen (LRO) Jonna Fonnesbæk Hansen (JF), Preben Sørensen (PS), Lars Ole Vestergaard (LOV), Nils Henrik

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Mødedato 11. april 2013 Bestyrelsesmøde nr. 51 Referat godkendt og udsendt d. 15. april Deltagere: Frederique, Gitte, Bodil, Anne Dorte, Helge, Christoffer og Anja. Pia deltog under alle punkter grundet

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012

Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Referat fra HSU møde den 19. marts 2012 Tid: kl. 14.00-16.30 Sted: Konferencelokalet, Søborgstræde, 3700 Rønne Deltagere: Mads Kofod MKO Lars Vesløv LV Signe Saabye Ottosen SSO Henrik Kofoed Svendsen HAKS

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 27. november 2018 Mødested: Munkensdam Gymnasium (Møde1) Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i mødet.

Læs mere

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding

torsdag den 29. april 2010 kl på Hotel Comwell Kolding, Skovbrynet 1, Kolding Til investorerne i Difko Administration A/S Sønderlandsgade 44 7500 Holstebro Tlf. +45 70 11 75 00 Fax +45 70 11 75 25 difko@difko.dk www.difko.dk CVR-nr.: 84012416 Vor ref.: HEF/suj Dato: 12. april 2010

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde

Referat skolebestyrelsesmøde + Referat skolebestyrelsesmøde onsdag den 2. november 2011 kl. 17.15 på mediateket Forældrerepræsentanter: Jane Vanting Dannesøe, Birgitte Lindsten, Anders Zorn, Charlotte Mallow, Jesper Ernest Andersen,

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17.

Protokol. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 26.05.2014 kl. 17. Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 26.05.2014 kl. 17.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler

Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Dags dato: 30.09.16. Skrevet af: Per Til: Afd. bestyrelsen Referat, afdelingsbestyrelsesmøde i FOA s lokaler Torsdag den 29. september 2016 fra 9.00 15.30. Dagsorden: 1. Velkomst ved Ulla Gram Velkommen

Læs mere

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit

2. Økonomi Status på evt. omlægning af realkreditlån fra Nordea Kredit Bestyrelsesmøde tirsdag 10. januar 2017 kl. 16.30-18.30 Deltagere Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil.

3. Forelæggelse af eventuelle indførsler i revisionsprotokollen og stillingstagen hertil. Bestyrelsen 17. april 2013 Referat af bestyrelsesmøde d. 9. april 2013 Mødedato / sted: 9. april 2013 / Holtvej 18c, Græsted kl. 15-19:00 Mødedeltagere: Flemming Møller (FM) Mogens Pedersen (MP) Bo Jul

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Dato: 13. december 2016 Lokale: Tidspunkt: Sorø Rådhus, lokale 272, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Onsdag den 14. juni 2017 kl på Søndermark, personalerummet. Møde nr. 12

Onsdag den 14. juni 2017 kl på Søndermark, personalerummet. Møde nr. 12 Onsdag den 14. juni 2017 kl. 17.45 19.45 på Søndermark, personalerummet Møde nr. 12 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tysk-Andersen, Michael Jensen, Birthe

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 14 3-2013 kl. 16.00 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 14 3-2013 kl. 16.00 Medlemmer: Simon Oddershede Gregersen Birger Hansen Rafael Frederik Hendriks Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 7 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Varme A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn

Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Havnebestyrelsen Vallensbæk Havn Referat 336-1/2007 Møde nr. : Dato: Tilstede: Fraværende m. afbud: Referent: 336-1/2007 Tirsdag den 24. april kl. 19.00 Vallensbæk Havn Steen Hansen, formand, Ulrik Klausen,

Læs mere

2. Præsentation af oplæg fra Nordea og Jyske Bank til evt. omlægning af lån

2. Præsentation af oplæg fra Nordea og Jyske Bank til evt. omlægning af lån Bestyrelsesmøde mandag 12. juni kl. 17.00 19.00 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Trine Græse DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Klaus Nørskov Centerchef

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013

Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013 Referat Bestyrelsesmøde d. 3. april 2013 Afbud: Ninna Thomsen, Katja Kayser og Tina Græsted. Jakob Lange deltog fra kl. 17.00. Medarbejderrepræsentanterne var ramt af lock-out, og er derfor ikke pt. medlemmer

Læs mere

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8

Køge Boligselskab. Eventuelt... 8 Køge Boligselskab Sager til behandling på bestyrelsesmøde nr. 2-2011 Tjørnevej 2, kl. 19.00 Mandag den 9. maj 2011 Pkt. 6. Hastrupparkens økonomi og udlejning 4 Pkt. 7 Helhedsplan for Hastrupparken 5 Pkt.

Læs mere

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19

Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 16-19 MG Maribo Gymnasium Bestyrelsesmøde 19.marts 2013 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Henrik Andreasen, Vibeke Grave, Tine Vinther Clausen, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Wenche Melchiors, Lars Jørgensen

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1.

Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl Pkt. 1. Nordfyns Gymnasium Referat af bestyrelsesmøde onsdag 30. marts 2016, kl. 17.00-21.00. Deltagende bestyrelsesmedlemmer: Bjarne Graabech Sørensen (BGS), Kent Stenvang (KS), Lars Bjørnsbo (LB), Rasmus Snitkjær

Læs mere

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen

ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Bestyrelsen Referat fra regnskabsmøde med organisationsbestyrelsen, tirsdag den 27. maj 2014 kl. 17.00 på Næsbyhoved Skov, Odense. Til stede: Fra administrationen: Formand

Læs mere

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1

MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 1 Godkendelse af dagsorden 1 MØDEGRUNDLAG Dato: 20. marts 2013 Pkt: 2 Velkommen til nyt bestyrelsesmedlem Ulla Agerskov og præsentationsrunde 2 MØDEGRUNDLAG Dato:

Læs mere

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen

Afbud fra: Klaus Markussen, Dorthe Heide, Liselotte Olsen (Christian Holm Donatsky fratrådt) Sekretær: Ruth Kirkegaard Referent: Trine Larsen Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 21. marts 2018 Til stede: Bolette Christensen, Lisbeth Harsvik, kursistrådsrepræsentant med stemmeret: Emma Martens Jafari, Kursistrådsrepræsentant

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag 25.2.2016 18.30 21.00 i skolens personalerum Tilstedeværende: Bente Wutborg, Carsten Nielsen, René Brændstrup, Michael Eisig, Lene Hygum, Peder Dahl, Gitte Schmidt,

Læs mere

Bestyrelsesprotokol for:

Bestyrelsesprotokol for: Bilag 35.3.1. Møde i bestyrelsen 23.04.13 Bestyrelsesprotokol for: Mødegruppe: Bestyrelsen for Århus Social- og Sundhedsskole Mødetidspunkt: 4. april 2013 34. møde i bestyrelsen Mødested: Århus Social-

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag den 11. marts kl. 10:00-13:00 Til stede: Hanne Baandrup, (HB, formand) Christina Bottke (CB) Niels Vangkilde (NV) Ronni Tønder (RT) Eva Rix (ER) Søren Rasmussen (SR,

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

BE14-4 J. nr. 200204/77254 Bestyrelsesmøde. Morten Kabell bød velkommen til Andreas Keil, som er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Susan

BE14-4 J. nr. 200204/77254 Bestyrelsesmøde. Morten Kabell bød velkommen til Andreas Keil, som er indtrådt i bestyrelsen i stedet for Susan Centralkommunernes Transmissionsselskab REFERAT 16-12-2014 BE14-4 J. nr. 200204/77254 Emne Bestyrelsesmøde Mødedato 3. december 2014 kl. 08.30 Sted CTR, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 F. Deltagere Referent

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy

EJERFORENINGERNE VEJLESØPARKEN Grundejerforeningen og Ejerforeningerne matr. nr. 1 dt og 1 dy Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november 2013 Sted: Vejlesøparken Deltagere fra bestyrelserne: Solveig Rannje (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) Marianne Ringgren (G/F, 1 dt og 1 dy- SEB) (referent) Lars

Læs mere

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH)

Deltagere: Jens Jørgen Nygaard (JJN) Bestyrelsesmedlem (næstformand) Karsten Søndergaard (KSØ) Bestyrelsesmedlem. Anne Margrethe Hansen (AMH) Referat: Bestyrelsesmøde den 24-03-2014 For selskaberne Egedal Forsyning A/S, Egedal Spildevand A/S, Egedal Vandforsyning A/S Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Klokken 17.00 19.00 Deltagere: Jens Jørgen Nygaard

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs

DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs DAGSORDEN FOR BESTYRELSESMØDE 23. september 2015 kl. 9.00 hos Reno Djurs Dagsorden: 15-15 Regnskab for 2. kvartal 2015 16-15 Øget genanvendelse af dagrenovion via optisk sortering 17-15 Forslag om ændring

Læs mere

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE

FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE FAMILIEUDVALGET FOR NORDFYNS KOMMUNE REFERAT FRA MØDE NR. 4 ONSDAG DEN 14. MARTS 2007, KL. 16.00 PÅ OTTERUP RÅDHUS, MØDELOKALE 5 Familieudvalget 14. marts 2007 Side: 2 Fraværende: Dorte Schmidt Brown deltog

Læs mere

4. Økonomi efter 1. kvartal 2015. Sagsfremstilling

4. Økonomi efter 1. kvartal 2015. Sagsfremstilling 4. Økonomi efter 1. kvartal Sagsfremstilling Indledende bemærkninger Det indstilles til bestyrelsen under dagsordenens punkt 9, at der optages et realkreditlån på 1mia. kr. i. Det er 500 mio. kr. mere,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium mandag den 4. februar kl. 16.00 19.00 Afbud: Helle Lindkvist Kjeldsen, Anne Marie Illum, Viggo Norn, Patrick Strunge Andersen. Arne Kjær ledte mødets

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00

Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Den 8. marts 2011 Referat af skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. marts kl. 17.00 19.00 Til stede: Lars Autrup, Joan Bang Sudergaard, Karin Dahl Hansen, Kitt Gertin Pedersen, Steen Abramowitz, Julie Vinther

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl

Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl Bestyrelsesmøde tirsdag 3. april kl. 16-18 Deltagere: Bestyrelsesformand Laust Joen Jakobsen Næstformand Jakob Skovgaard Koed DI-repræsentant Niels Madsen Repræsentant for grundskolen Thomas Berlin Hovmand

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 26. marts 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen Michael Dam Kirsa Ahlebæk Karen Bladt Nils Pedersen Klaus

Læs mere

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør

P R O T O K O L. fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S. Onsdag, den 4. maj 2016 kl Slagelse Landevej 30, Korsør Side 1 af 6 P R O T O K O L fra bestyrelsesmøde i SK Vand A/S Onsdag, den 4. maj 2016 kl. 08.00 Slagelse Landevej 30, Korsør Bestyrelsen: Ole Drost (Formand), Bodil Knudsen (Næstformand), Anders Nielsen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl.

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. År 2015, den 13. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Amagerbrogade 173 m.fl. på adressen Kastrupvej 57,

Læs mere

Fordelingssekretariatet

Fordelingssekretariatet Fordelingssekretariatet Eksternt Bestyrelsesmødereferat Til: Bestyrelsen for Fordelingssekretariatet, Dansk Friskoleforening, Danmarks Privatskoleforening, Der Deutsche Schul- und Sprachverein für Nordschleswig,

Læs mere

Mødedato. :

Mødedato. : LYNGBY-TAARBÆK KOMMUNE CAE Dato... : 20.06.2016 Ref.... : Cbs Referat - Politisk styregruppemøde nr. 3 Liv i Lundtofte Deltagere (politisk styregruppe): Borgmester Sofia Osmani, formand for styregruppen

Læs mere

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND

GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND GENERALFORSAMLING I GF GIMLE & INFORMATIONSMØDE OM AFLEDNING AF VAND Tirsdag d. 7. februar 2012 kl. 19:00 i Højdevangskirkens Menighedshus, Irlandsvej INFORMATIONSMØDE OM VANDAFLEDNING (kl. 19.00-19.30)

Læs mere

Varmeplanlægning - Vaarst-Fjellerad Biogasselskab A.m.b.a. - Årsrapport 2012.

Varmeplanlægning - Vaarst-Fjellerad Biogasselskab A.m.b.a. - Årsrapport 2012. Punkt 4. Varmeplanlægning - Vaarst-Fjellerad Biogasselskab A.m.b.a. - Årsrapport 2012. 2011-41197. Forsyningsvirksomhederne fremsender til Forsyningsudvalgets orientering udkast til årsrapport 2012 samt

Læs mere

Referat 04. møde 2015

Referat 04. møde 2015 Referat 04. møde 2015 Vedr. : Ordinært bestyrelsesmøde Sted : Viborg Fjernvarme, Håndværkervej 6, 8800 Viborg Tid : Torsdag den 26. marts 2015 kl. 17.00-20.00 Deltagere : Per B. Jørgensen PBJ Ewa Sørensen

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet)

Hanne Frederiksen (HF) (repr. for Hillerød Kommunes skolesektor) Frants Stentzer (FR). (repr. for elevrådet) Mødets dagsorden: 1. Gennemgang af årsregnskabet for 2010 ved revisor (bilag A) 2. Godkendelse af referat fra bestyrelsesmødet den 30. september (bilag B) 3. Godkendelse af dagsorden. 4. Meddelelser 5.

Læs mere

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol

MED-udvalget for Sundhed, Omsorg og Beskæftigelse. Beslutningsprotokol Beslutningsprotokol Dato: 08. september Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 13:00-15:00 Henrik Aarup-Kristensen Hanne Sander Jensen Susanne Aabenhus Kristina Randrup Lene Svenningsen Else Marie

Læs mere

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen

Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) :00. Konferencen Bestyrelse - VF Service A/S (Bestyrelsesmøde) 15-04-2019 15:00 Konferencen Mødeindhold Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 1 Beslutning for Punkt 1: Godkendelse af dagsorden 2 Punkt 2: Godkendelse af referat

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 16. december 2015 Referat udsendt den 5. januar 2016

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 16. december 2015 Referat udsendt den 5. januar 2016 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 16. december 2015 Referat udsendt den 5. januar 2016 Referat fra ekstraordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 Mødested: RandersBolig, Marsvej

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl 24. marts 2017 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 21. marts 2017 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019

Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019 Ordinær generalforsamling, d. 29. april 2019 Dagsorden til ordinær generalforsamling 1. Bestyrelsens beretning om selskabets forhold i 2018 2. Fremlæggelse af årsrapport samt eventuelt koncernregnskab

Læs mere

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre

Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Referat Repræsentantskabsmøde torsdag den 29. november 2012, kl. 19.00 i Hvidovreparkens selskabslokaler, Hvidovregade 18 B, Hvidovre Til stede: Annette Ploug Pihl, Birgit Bilstrup, Carsten Groth-Rasmussen,

Læs mere

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø

PROTOKOL. fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN. lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret. Scandic, Malmø PROTOKOL fra bestyrelsesmøde i KARA/NOVEREN lørdag d. 17. september 2011 ifm. bestyrelsesseminaret Scandic, Malmø 1. Formanden orienterer 2. Byggeudvalget orienterer 3. Administrationen orienterer 4. J.nr.

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat. Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 17. januar 2017 referat Protokol Mødedato: Tirsdag, den 17. januar 2017 Mødetidspunkt: 18:00 21:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud (Frode 21 42 18 52): Værter: Sognehuset

Læs mere

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012

a) Orientering om Kvartalsrapporten for andet kvartal 2012 Referat bestyrelsesmøde den 11. september 2012 Tilstede: Niels Christian Sidenius, Hanne Seyer-Hansen, Poul Holst Jensen, Flemming Knudsen, Jørgen Lang, Casper Vejle, Mathilde Tarp-Havmose, Stefan Møller

Læs mere

Referat af møde nr. 27 i bestyrelsen på VUF. torsdag den 25.3. kl. 8.00-10.00

Referat af møde nr. 27 i bestyrelsen på VUF. torsdag den 25.3. kl. 8.00-10.00 Referat af møde nr. 27 i bestyrelsen på VUF torsdag den 25.3. kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Marianne Jerslev, repræsentant for medarbejderne

Læs mere