Bilag 1, Generalforsamlingen 28. april 2014

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1, Generalforsamlingen 28. april 2014"

Transkript

1

2

3 Bilag 1, Generalforsamlingen 28. april 2014 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I Koppen & Løberen DK-2990 Nivå Bestyrelsens beretning for formand@nivaabypark.dk cvr Indledning Generelt har det været et aktivt og begivenhedsrigt år med mange opgaver, hvor specielt én har fyldt rigtig meget for alle andelshavere og for bestyrelsen i særdeleshed. Alle nye andelshavere ønskes hermed velkommen i andelsboligforeningen. Vinduer/døre Året 2012 blev brugt til planlægning og 2013 til implementering af foreningens vindues- og dørudskiftning. Alle boliger og fælleshuset står nu med nye vinduer med 3 lags glas - såkaldte klasse A vinduer, som p.t. er den højeste klassificering og den fremtidige standard ved nybyggerier. Boligerne er blevet forbedret, men det holdt hårdt at komme dertil. Alle andelshavere har været ramt af byggerod, støv og snavs, kulde og mange håndværkerbesøg både i forbindelse med selve udskiftningen og ved den efterfølgende vinduesfugning. Måske har vi ikke været hårdere ramt end forventeligt, men det føles sådan. Fugningen gav i øvrigt anledning til, at bestyrelsen måtte slås for at få forbedret håndværkerkvaliteten. Omkostningerne har været lave, byggeregnskabet lyder på kr ,- inkl. vores andel til fælleshuset. Foreningen har finansieret udgiften både ved optagelse af lån (2.4 mill.) og anvendelse af foreningens likviditet. Selvom byggeregnskabet foreligger er projektet ikke helt i mål, idet bestyrelsen sammen med VELFAC arbejder på en løsning til eftermontering af bremsefunktion på de vendbare vinduer på 1. sal. Projektet er gået ind i garantiperioden med 1. års gennemgang i løbet af januar Tyveri Hele Nordsjælland har været plaget af tyveri i løbet af efteråret 2013, og desværre blev foreningen også ramt. Foreningen har ellers kun være minimalt udsat for indbrud siden dens start i Ved det seneste indbrudsforsøg lykkedes det ikke tyvene at trænge ind i boligen, dels fordi terrassedøren var låst og dels pga. af den aktive nabohjælp. Politiet har anholdt personer relateret til tyverierne og fundet enkelte tyvekoster. I forbindelse med tyveriforsøgene overvejede bestyrelsen flere tiltag for at øge sikkerheden i bebyggelsen. Konkret blev der etableret en såkaldt rundgang, hvor beboere efter en plan gik aftentur for at se, om der var uvedkommende i området. Nabohjælp anbefales bredt som en af de bedste værn mod indbrud. Foreningen er forsikret for skader på døre og vinduer. Andelshaverne skal selv sørge for indboforsikring. Bodega Foreningens sydøstligste hjørne har periodevist været ramt af støj fra en gruppe personer, der har taget ophold på den tilstødende gang- og cykelsti for socialt samvær og drikkeri.

4 Bilag 1, Generalforsamlingen 28. april 2014 Bestyrelsen har derfor skrevet til og efterfølgende holdt møde med kommunen for i fællesskab at finde en løsning på støjproblemet og generne. Selvom kommunen udviste stor forståelse for foreningens udfordring, og som en direkte konsekvens af besøget har fjernet cykelstativet (der blev anvendt af de støjende personer), så er det blevet derved. Ingen af kommunens øvrige planer er gennemført. Bestyrelsen har ligeledes skrevet til politidirektøren for at henlede politiets opmærksomhed på udfordringen. Også politiet har udvist stor forståelse og har direkte anmodet foreningen om at henvende sig telefonisk, hver gang at vi generes. Politiet kan dog ikke love at komme umiddelbart, men har lovet at kigge forbi med jævne mellemrum. Andelshavere opfordres til at kontakte politiet (tlf. 114) ved denne chikane. Bygninger Vinduesudskiftningen ligger i tråd med bestyrelsens strategi for nedbringelse af det generelle bygningsvedligehold. I lighed med gavlene skal vinduerne ikke males (på det punkt vedligeholdelsesfri). Foreningens malerarbejde er derfor reduceret til udbygninger og skure. Vedrørende boligernes varmeunit, så er planen at udskifte enhederne løbende, dvs., når det sammen med VVS leverandøren skønnes, at en reparation er urentabel. I år er der udskiftet 3 enheder. Der er samlet udskiftet ca. en halv snes enheder. Husk at det er andelshaverens ansvar at tilse varmeunitten og massere ventiler, samt at sørge for let tilgængelighed omkring enheden. Vi har haft et par bygningsskader (fugtskader), der er blevet håndteret, som en del af det generelle bygningsvedligehold, og som ikke kan henføres til forsikringssager. Baldakiner er blevet sat op ved alle gavlentreerne og vi forbereder inddækning af vores trapper og altaner (sikring mod vand). Grønne omr. De 4 store asketræer (skovtræer) er blevet fældet. Arealet nord for Løberen 17 er dernæst tilplantet med bunddække og der er sat 3 paradisæbletræer. Legepladserne i hhv. Koppen og Løberen er blevet udbygget med nye legeredskaber, legehuset udskiftet og sandkasserne er repareret. Legepladserne fremstår nu indbydende og velplejede. Grusstykket i kanalen ud til det nordlige fællesareal ved Løberen er blevet flisebelagt, og der er lavet en trappe som forbinder fællesarealet med skurområdet. Der mangler stadig ny randbeplantning mod nord. Vi har i år anvendt to gartnere, så TopTree har stået for beskæring af træer og buske, og Jørgen W. har stået for græsslåning, ukrudstbrænding og øvrige vedligeholdelsesopgaver. Fremadrettet forventer vi at anvende denne specialisering. Selvom vi ikke nåede alle opgaverne, så er der i år investeret en del ressourcer på at bringe vores udenomsarealer i pæn stand.

5 Bilag 1, Generalforsamlingen 28. april 2014 Salg Salgsproceduren er blevet ændret, således at den er tidssvarende og dermed også følger den udvikling, som vi har set de senere år, at flere af vores boliger sælges via ejendomsmægler. Salgsprocedure er specielt ændret på følgende områder (set i forhold til tidligere): - Vurdering af forbedringer og mangler for boligen er ikke længere en bestyrelsesopgave. Der skal nu foreligge en professionel vurderingsrapport inden endelig fastlæggelse af den maksimale salgspris. - Andelsbeviset udfases og vil fremadrettet blive erstattet af overdragelses- eller købsaftalen. Den nye salgsprocedure har affødt tilpasning af foreningens generelle vedtægter især omkring 17 som omhandler fremgangsmåden ved overdragelse. De seneste boligsalg er foretaget efter den nye salgsprocedure. Antallet af boliger til salg er det laveset siden boligkrisen. Hjemmeside Foreningens hjemmeside er opdateret med to niveauer for hhv. andelshavere og offentligheden. Fælleshuset bookes elektronisk via hjemmesiden. Summering Det har ikke været muligt at bringe alle aktiviteterne helt til dørs, så i næste bestyrelsesperiode er der både igangværende udfordringer: - Færdiggørelse af vinduesprojektet og byggeskader - Opdatering af vores plan for bygningsvedligehold - Opfølgning på bodegaen, så vi kan få støj og gener reduceret - Plan for træerne i foreningen specielt området mod øst. - Forbedring af forsikringssagsgangen - Inddækning af trapper og altaner og nye udfordringer: - Parkeringsudfordringer i Løberen - Bygningsisolering (mure og gulve) Afslutning Tak til hele bestyrelsen for en stor arbejdsindsats, som har været en forudsætning for at gøre det umulige muligt.

6 Bilag 2, Generalforsamlingen 28. april 2014 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I Koppen & Løberen DK-2990 Nivå formand@nivaabypark.dk cvr A/B Nivå Bypark, Budget for 2014 ALLE beløb i 1000 kr. Forslag til Foreslået boligafgiftsstigning 0% Budget Budget Regnskab Regnskab Boligafgift Ventelistegebyrer INDTÆGTER I ALT Ejendomsskatter Forsikringer Hybridnet, netto Containere og snerydning Elektricitet Administration, rådgivende ingeniør mv Revision Foreningsomkostninger incl kontingent Vedligeholdelse og reparationer Fællesarealer, espalier - vedligehold Haveprojekter - forandringer Nye vinduer Projekter (legeplads/baldakiner/xx) Fælleshuslauget incl anlæg UDGIFTER I ALT RESULTAT FØR RENTER M.V Renter bankindeståender Låneomkostninger og kurstab Rente 10,6 mio lån fra Ydelsestøtte til indekslån 1 Rente 2,4 mio lån fra 1. maj ÅRETS RESULTAT, OVERSKUD Afdrag på indekslån Afdrag 10,6 mio lån fra Afdrag 2,4 mio lån fra 1. maj Optagelse af 2,4 mio lån Årets likviditet Uden vinduesprojektet 130

7 Andelsboligforeningen Nivå Bypark I Bilag 3, Generalforsamlingen april 2014 Vedtægtsændringer Koppen & Løberen DK-2990 Nivå formand@nivaabypark.dk cvr Ændringer som følge af ny salgsprocedure Nedenstående vedtægtsændringer er begrundet ved den praksis foreningen (ved administrator) allerede anvender i forbindelse med overdragelse af andele. Endvidere er ændringerne begrundet ved den nye salgsprocedure, der forskriver anvendelse af ekstern rådgiver i forbindelse med vurdering boligen. 1.1 Ny 7.3 ( 7.3 ) For andelen udstedes og underskrives en købs- eller overdragelsesaftale. For andele, der ikke er handlet siden foreningens stiftelse, er der udstedt et andelsbevis. Andelsbeviset udfases ved salg. Den eksisterende 7.3 lyder: ( 7.3 ) For andelen udstedes andelsbevis, der lyder på navn. Bortkommer andelsbeviset, kan bestyrelsen udstede et nyt, der skal angive, at det træder i stedet for et bortkommet andelsbevis. 1.2 Justering af 17.3 (17.3) Overdragelsessummen skal senest 2 uger før overtagelsesdagen indbetales kontant til foreningen, som - efter fradrag af sine tilgodehavender og nødvendigt beløb til indfrielse af et eventuelt garanteret lån med henblik på frigivelse af garantien afregner provenuet først til eventuelle rettighedshavere, herunder pant- og udlægshavere, og dernæst til den fraflyttende andelshaver/sælger. Den eksisterende 17.3 (17.3) Overdragelsessummen skal senest en måned før overtagelsesdagen indbetales kontant til foreningen, som - efter fradrag af sine tilgodehavender og nødvendigt beløb til indfrielse af et eventuelt garanteret lån med henblik på frigivelse af garantien afregner provenuet først til eventuelle rettighedshavere, herunder pant- og udlægshavere, og dernæst til den fraflyttende andelshaver/sælger. 1.3 Justering af 17.5 (17.5) Inden14 dage efter købers overtagelse af boligen skal denne gennemgå boligen for at konstatere eventuelle mangler ved boligens vedligeholdelsestilstand eller ved forbedringer, inventar og løsøre, der er overtaget i forbindelse med boligen. Såfremt køberen finder skjulte fejl eller mangler i forhold til vurderingsrapporten, skal køber gøre indsigelse overfor administrator inden 14 dages fristen. De 10%, der er tilbageholdt i forbindelse med afregning til sælger, skal således først udbetales, når det ved dom eller forlig mellem parterne er fastslået, hvem det tilkommer.

8 Bilag 3, Generalforsamlingen april 2014 Den eksisterende 17.5 (17.5) Snarest muligt efter købers overtagelse af boligen skal denne med bestyrelsen gennemgå boligen for at konstatere eventuelle mangler ved boligens vedligeholdelsestilstand eller ved forbedringer, inventar og løsøre, der er overtaget i forbindelse med boligen. Såfremt køberen forlanger prisnedslag for sådanne mangler, kan bestyrelsen, hvis forlangendet skønnes rimeligt, tilbageholde et tilsvarende beløb ved afregningen til sælger, således at beløbet først udbetales, når det ved dom eller forlig mellem parterne er fastslået, hvem det tilkommer. 2. Øvrige vedtægtsændringer Begrundelse: Foreningen har ikke oprettet boligaftaler med andelshaverne, hvorfor vedtægterne justeres efter denne praksis. Det betyder at de opblødes så forening kan oprette en boligaftale. Denne formulering anvendes i øvrigt i ABF's standard vedtægter. 2.1 Justeret 8.1 ( 8.1 ) Mellem foreningen og det enkelte medlem kan oprettes en skriftlig boligaftale, i hvilken boligafgiften og de øvrige vilkår angives. Den eksisterende 8.1 lyder: ( 8.1 ) Mellem foreningen og det enkelte medlem oprettes en skriftlig boligaftale, i hvilken boligafgiften og de øvrige vilkår angives.

Bestyrelsen for A/B Absalonsgade 24 stiller forslag om ændring af vedtægterne på baggrund af de vedtagne ændringer i ABF s standardvedtægt.

Bestyrelsen for A/B Absalonsgade 24 stiller forslag om ændring af vedtægterne på baggrund af de vedtagne ændringer i ABF s standardvedtægt. Bestyrelsen for A/B Absalonsgade 24 stiller forslag om ændring af vedtægterne på baggrund af de vedtagne ændringer i ABF s standardvedtægt. Følgende ændringer foreslåes til vedtagelse: Vedtægtens 3, stk.

Læs mere

En andelshaver kan kun opsige/overdrage sin andel efter reglerne i nærværende vedtægter. Opsigelsen skal ske

En andelshaver kan kun opsige/overdrage sin andel efter reglerne i nærværende vedtægter. Opsigelsen skal ske Salgsprocedure 2009 Fra vedtægterne 21 og 13: 21. Opsigelse: En andelshaver kan kun opsige/overdrage sin andel efter reglerne i nærværende vedtægter. Opsigelsen skal ske skriftligt med 3 måneders varsel

Læs mere

Forslag samt dagsorden

Forslag samt dagsorden Frederiksberg, fredag d. 17. maj 2013 Forslag samt dagsorden Til ekstraordinær generalforsamling - d. 29. maj 2013 - kl.19.00 Sted: I gården, Godthåbsvej 64 Dagsorden i henhold til vedtægter: 1. Valg af

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BÜLOWSGADE 66, ÅRHUS

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BÜLOWSGADE 66, ÅRHUS FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BÜLOWSGADE 66, ÅRHUS Side 1 af 15 INDHOLD INDHOLD...2 1 DOKUMENT ÆNDRINGER...4 1. NAVN OG HJEMSTED...5 2. FORMÅL...5 3 MEDLEMMER...5 4 INDSKUD...5 5 HÆFTELSE...5 6 ANDEL...6 7

Læs mere

A/B Dybbølsgaard Opdateret 13-11-2015

A/B Dybbølsgaard Opdateret 13-11-2015 Udtrædelse Procedure i forbindelse med køb og salg af andelslejligheder i A/B Dybbølsgaard Opdateret 13-11-2015 1) Andelshaver kontakter ATB med oplysning om, at andelshaver ønsker at sælge. 2) ATB fremsender

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Nivå Bypark I

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Nivå Bypark I V E D T Æ G T E R for Andelsboligforeningen Nivå Bypark I Vedtægter/31. Marts 2008 Side 2 af 14 Navn, hjemsted og formål: 1 ( 1.1 ) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Nivå Bypark I. Foreningens

Læs mere

Andelsbolig - fra A til Z

Andelsbolig - fra A til Z Andelsbolig - fra A til Z Mulighederne er mange, når du skal beslutte dig for, hvilken type bolig du ønsker. Vi har samlet en masse nyttige oplysninger om andelsboliger, som du kan få god brug for, når

Læs mere

Du skal bruge de nyeste vedtægter. De ligger i onlinearkivet. Vedtægterne er altid gældende.

Du skal bruge de nyeste vedtægter. De ligger i onlinearkivet. Vedtægterne er altid gældende. Vejledning til Salg Du skal bruge de nyeste vedtægter. De ligger i onlinearkivet. Vedtægterne er altid gældende. Du skal bruge det nyeste regnskab/budget, som er blevet godkendt på Generalforsamlingen.

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1035

Revideret af administrator Ejd. 1035 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i AB Elmeparken II Under henvisning til vedtægternes 14, 20 og 23 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og administrator

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KRUSÅGADE 13-27 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Krusågade 13-27". 2. Formål Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matrikel

Læs mere

Når du vil sælge din andelsbolig

Når du vil sælge din andelsbolig Når du vil sælge din andelsbolig Her finder du en kronologisk gennemgang af processen for salg af din andelsbolig samt forhåbentlig svar på de mest almindelige spørgsmål i den forbindelse. Du kan bruge

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling. AIB Lille Odinshøj

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling. AIB Lille Odinshøj DATEA Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 28. april 2011 afuoldtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I/S ROSENBORGGADE 3 1130 KØBENHAVN K TELEFON +45 3311 6364 TELEFAX +45 3311 9125 E-MAIL: info@bjd-advokater.dk CVR 35309187 Danske Bank reg. 4183 kontonr. 4777181769 Ejd 105 GENERALFORSAMLINGSREFERAT År

Læs mere

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE

Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 OVERDRAGELSESAFTALE PETER EGEMAR Advokat L CLAUS CLAUSEN Advokat L Nørregade 7 A, 2. tv. Postboks 2206 1018 København K Telefon 33 17 74 67 Bolig nr. 0490-0223-05 OVERDRAGELSESAFTALE Undertegnede Navn: Louise Risager Christensen

Læs mere

Vedtægter. Navn og hjemsted 1. Formål 2

Vedtægter. Navn og hjemsted 1. Formål 2 Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Valbyparken. Foreningens hjemsted er i Københavns Kommune Formål 2 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen

Læs mere

Kommenteret vedtægtsgennemgang, A/B Ved Engen

Kommenteret vedtægtsgennemgang, A/B Ved Engen 11. februar 2016 Kommenteret vedtægtsgennemgang, A/B Ved Engen Nedenfor anføres ABF s kommentarer til foreningens nuværende vedtægter. Først anføres generelle kommentarer og dernæst specifikke kommentarer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SØLVGADE 93.

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SØLVGADE 93. VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SØLVGADE 93. 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Sølvgade 93. Foreningens hjemsted er Københavns kommune. 2. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Valdemarsgade 54 54 A

Vedtægter for Andelsboligforeningen Valdemarsgade 54 54 A Vedtægter for Andelsboligforeningen Valdemarsgade 54 54 A 2014 Navn og hjemsted (1.1) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Valdemarsgade 54 54A 1 (1.2) Foreningens hjemsted er i Århus kommune. 2 Formål

Læs mere

Procedure i forbindelse med køb og salg af andelslejligheder i Sdr. Fasanvej 96-98 & Valby Langgade 44 A-B Opdateret den 14-02-13 Opsigelse

Procedure i forbindelse med køb og salg af andelslejligheder i Sdr. Fasanvej 96-98 & Valby Langgade 44 A-B Opdateret den 14-02-13 Opsigelse Procedure i forbindelse med køb og salg af andelslejligheder i Sdr. Fasanvej 96-98 & Valby Langgade 44 A-B Opdateret den 14-02-13 Opsigelse 1) Andelshaver kontakter ATB med oplysning om, at andelshaver

Læs mere

Vedtægter for. 2.1 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matr. nr. 3 bo Foldby by, Foldby, med 12 andelsboliger.

Vedtægter for. 2.1 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere ejendommen matr. nr. 3 bo Foldby by, Foldby, med 12 andelsboliger. 1 Navn og Hjemsted Vedtægter for 1.1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Mølager. 1.2 Foreningens hjemsted er i Hinnerup kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere

Læs mere

Andelsboligforeningen AST

Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf. 38 600 404 - Fax 38 608 404 Kontortid: Mandag - onsdag - fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. E-mail: ast@mail.tele.dk Administrator: Advokat

Læs mere

A n d e l s b o l i g - fra A til Z

A n d e l s b o l i g - fra A til Z A n d e l s b o l i g - fra A til Z Mulighederne er mange, når du skal beslutte dig for, hvilken type bolig du ønsker. Vi har samlet en masse nyttige oplysninger om andelsboliger, som du kan få god brug

Læs mere

STANDARDPROCEDURE VED OVERDRAGELSE. Vi har modtaget oplysning fra bestyrelsen om, at du ønsker at sælge din andel i A/B Damsøhusene.

STANDARDPROCEDURE VED OVERDRAGELSE. Vi har modtaget oplysning fra bestyrelsen om, at du ønsker at sælge din andel i A/B Damsøhusene. STANDARDPROCEDURE VED OVERDRAGELSE Kære (sælger), Vi har modtaget oplysning fra bestyrelsen om, at du ønsker at sælge din andel i A/B Damsøhusene. Da der føres intern venteliste i foreningen, skal boligen

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1057

Revideret af administrator Ejd. 1057 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Møllebakkehus Under henvisning til vedtægternes 13-15. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og

Læs mere

OVERDRAGELSES PROCEDUREN

OVERDRAGELSES PROCEDUREN OVERDRAGELSES PROCEDUREN a. Sælger og køber udarbejder sammen denne aftale om overdragelse af en andel i Centerparken, med den tilknyttede boligret. Den udarbejdes i 1 eksemplar. Ønsker køber og sælger

Læs mere

Når du flytter. Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og flytter ud af din andelsbolig. A/B Frederik

Når du flytter. Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og flytter ud af din andelsbolig. A/B Frederik Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og flytter ud af din andelsbolig A/B Frederik Opsigelse 3 måneders varsel Ifølge din boligaftale med foreningen er der 3 måneders opsigelse. Denne tid skal

Læs mere

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 6

VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 6 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Åparken 6 Navn, hjemsted og formål: l. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Åparken 6. Foreningens hjemsted er i Århus kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve,

Læs mere

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen. Der var enkelte spørgsmål vedrørende salgsprocedurer og fugtundersøgelser i foreningen,

Dagsordenen var i overensstemmelse med indkaldelsen. Der var enkelte spørgsmål vedrørende salgsprocedurer og fugtundersøgelser i foreningen, År 2015, den 20. oktober, kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Andelsboligforeningen Godthåbsvej 18-20 A-D i Godthåbsvej 8 B, 2000 Frederiksberg. Formand David Burmeister bød velkommen. 1. Valg

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1067

Revideret af administrator Ejd. 1067 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i Andelsboligforeningen Tøpkilde I Under henvisning til vedtægternes 13-15 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For. AB Rørmosen II. ---ooooo---

V E D T Æ G T E R. For. AB Rørmosen II. ---ooooo--- V E D T Æ G T E R For AB Rørmosen II ---ooooo--- Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Rørmosen II. Foreningens hjemsted er i Furesø kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1064

Revideret af administrator Ejd. 1064 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Hostrup Under henvisning til vedtægternes 13, 14 og 15. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og

Læs mere

Referat af generalforsamling den 29. april 2013

Referat af generalforsamling den 29. april 2013 Andelsboligforeningen Nivå Bypark 1 Nivå den 7. maj 2013 Referat af generalforsamling den 29. april 2013 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent Formanden Niels Erik Hougaard (NEH) bød velkommen med

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6

Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6 Vedtægter for Andelsboligforeningen Keplersgade 4-6 (Vedtaget ved ekstra ordinær generalforsamling den 1/3 2001, erstatter vedtægter af den 20/2 1979) Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens formål er

Læs mere

Revideret 10.11.2015 af administrator Ejd. 1045

Revideret 10.11.2015 af administrator Ejd. 1045 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Nørrebrogade 233-237 Under henvisning til vedtægternes 13, 14 og 15. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Vedtægter for. Skipper Clement

Vedtægter for. Skipper Clement Vedtægter for Andelsboligforeningen Skipper Clement Revideret den 2. april 2014 - Vedtægterne tager udgangspunkt i Boligstyrelsens Normalvedtægt for en privat andelsboligforening, 1988. Navn og hjemsted

Læs mere

Andelsboligforeningen Strandparken 1. Reviderede vedtægter marts 2009.

Andelsboligforeningen Strandparken 1. Reviderede vedtægter marts 2009. Andelsboligforeningen Strandparken 1. Reviderede vedtægter marts 2009. 1 Navn og hjemsted (1.1) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Strandparken I. (1.2) Foreningens hjemsted er Storstrømsparken

Læs mere

Når du flytter. Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og flytter ud af din andelsbolig. A/B Frederik

Når du flytter. Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og flytter ud af din andelsbolig. A/B Frederik Hvad skal du være opmærksom på, når du sælger og flytter ud af din andelsbolig A/B Frederik Opsigelse 3 måneders varsel Ifølge din boligaftale med foreningen er der 3 måneders opsigelse. Denne tid skal

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for ANDELSBOLIGFORENINGEN ISTEDGADE 66-84. --------------------------------------

V E D T Æ G T E R. for ANDELSBOLIGFORENINGEN ISTEDGADE 66-84. -------------------------------------- V E D T Æ G T E R for ANDELSBOLIGFORENINGEN ISTEDGADE 66-84. -------------------------------------- Navn, formål og hjemsted. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Istedgade 66-84. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 1. august 2016

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 1. august 2016 Vejledning i andelsoverdragelse Version: 1. august 2016 Følg denne fremgangsmåde når du skal sælge din andelslejlighed. ønsker du at komme mere i dybden henvises til DEAS standardprocedure, der kan findes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIKSBORGGADE 33/NANSENSGADE 71.

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIKSBORGGADE 33/NANSENSGADE 71. VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN FREDERIKSBORGGADE 33/NANSENSGADE 71. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Frederiksborggade 33/Nansensgade 71. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. Foreningens

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Referat af ekstraordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 17. april 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling År 2013, den 16. april 2013,

Læs mere

Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Ingolf. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune.

Navn, hjemsted og formål. 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Ingolf. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. Rev. 2013-04-18 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen Ingolf. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2 Foreningens formål er at erhverve, eje og drive ejendommen matr.nr.

Læs mere

Faldgruber ved overdragelse af andelsboliger

Faldgruber ved overdragelse af andelsboliger Faldgruber ved overdragelse af andelsboliger Advokat Timmy Lund Vest Administrationen A/S Advokat Mette Haagensen Ejendomsforeningen Danmark Regel nr. 1 Hvad siger vedtægten! Indhold - Honorar til adm.?

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1043

Revideret af administrator Ejd. 1043 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i AB Herregårdsparken III Under henvisning til vedtægternes 13-15 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og administrator

Læs mere

Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden

Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden Salgsprocedure for A/B Matthæusgaarden 1. Kontakt Når en andelshaver finder ud af at han/hun vil flytte, skal andelshaveren henvende sig skriftlig eller i kontortiden til bestyrelsen. Fra den dag bestyrelsen

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Vedtægter Andelsboligforeningen Jættestuen

Vedtægter Andelsboligforeningen Jættestuen 1 1.1 1.2 2 2.1 3 3.1 3.2 3.3 3.4 3.5 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Andelsboligforeningen JÆTTESTUEN Foreningens hjemsted er i Aalborg kommune. Formål. Foreningens formål er at erhverve, eje og

Læs mere

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 30. maj 2015 Udsendt den 18. juni 2015 Side 1 af 7

Andelsboligforeningen Frederik Ekstra ordinær generalforsamling den 30. maj 2015 Udsendt den 18. juni 2015 Side 1 af 7 Andelsboligforeningen Frederik Referat Ekstra ordinær generalforsamling den 30. maj 2015 Udsendt den 18. juni 2015 Side 1 af 7 Referat ekstra ordinær generalforsamling i A/B Frederik Lørdag den 30. maj

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 25. oktober 2010

Indholdsfortegnelse. 25. oktober 2010 Indholdsfortegnelse 1 - Navn, hjemsted...2 2 - Foreningens formål...2 3 - Medlemmer...2 4 - Indskud...2 5 - Hæftelse...3 6 - Andel...3 7 - Andelsbevis...3 8 - Boligaftale...3 9 - Boligafgift...3 10 - Vedligeholdelse

Læs mere

Salg af andel (procedure og bilag)

Salg af andel (procedure og bilag) Salg af andel (procedure og bilag) Ved salg af en andel, skal følgende procedurer og regler følges 1. Information om salg af andel. 2. Når bestyrelsen modtager en opsigelse. 3. Når bestyrelsen modtager

Læs mere

Procedure ved salg af andele i A/B Krusågade 13-27

Procedure ved salg af andele i A/B Krusågade 13-27 Procedure ved salg af andele i A/B Krusågade 13-27 Et salg af en andelslejlighed vil normalt tage op til 3 mdr. fra andelshaverens meddelelse om at et salg skal gennemføres, indtil en ny andelshaver rent

Læs mere

Boligaftale for A/B Gilholm

Boligaftale for A/B Gilholm 1 Boligaftale for Denne boligaftale mellem (e) og Andelsboligforeningen Gilholm har til formål at fastlægge de vigtigste rettigheder og pligter for aftalens parter Boligaftalen er udfærdiget

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1058

Revideret af administrator Ejd. 1058 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Hallandsgade 3-5A Under henvisning til vedtægternes 14-17. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Proces ved overdragelse af andel i A/B Enighedens Park 5.

Proces ved overdragelse af andel i A/B Enighedens Park 5. Proces ved overdragelse af andel i A/B Enighedens Park 5. I de:e dokument gennemgås det generelle forløb, regler og procedurer ved lejlighedsoverdragelser i A/B Enighedens Park 5 gældende for alle overdragelser

Læs mere

Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig)

Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig) Dato for udarbejdelse af aftale: Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig) Standardformular udarbejdet af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, Dansk Ejendomsmæglerforening, Ejendomsforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER ANDELSBOLIGFORENINGEN TOMSGÅRDSHUSE

VEDTÆGTER ANDELSBOLIGFORENINGEN TOMSGÅRDSHUSE VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN TOMSGÅRDSHUSE 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen Tomsgårdshuse. 2. Formål Foreningens formål er at eje og administrere ejendommen matr. Nr. 1240 og 1241

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus Bech-Bruun Dragsted Advokatfirma Langelinie Allé 35 2100 København Ø Tlf. +45 72 27 00 00 Fax +45 72 27 00 27 J.nr. 025145-0018 jcn/idj GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År

Læs mere

Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig)

Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig) ! Dato for udarbejdelse af aftale: Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig) Standardformular udarbejdet af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, Dansk Ejendomsmæglerforening, Ejendomsforeningen

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Anneberghus - Sandbygård - Torbenfeldthus. Navn

V E D T Æ G T E R. for. Andelsboligforeningen Anneberghus - Sandbygård - Torbenfeldthus. Navn Andelsboligforeningen AST Bellahøjvej 142 kontor - 2720 Vanløse - Tlf 38 600 404 - Fax 38 608 404 Kontortid: Mandag - fredag kl.: 8:00-9:00. Mandag også kl.: 17:00-18:00. AST@mail.tele.dk. Administrator:

Læs mere

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3

KØB AF ANDELSBOLIG. Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. HVAD ER EN ANDELSBOLIG? 2 ANDELSBOLIGENS PRIS 3 KØB AF ANDELSBOLIG Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 128/01 19.06.2015 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG

GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG GODE RÅD VED KØB AF ANDELSBOLIG I dette faktaark kan du læse meget mere om, hvad en andelsbolig er for noget. Hvis du mangler svar på spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvad er en andelsbolig?

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1006

Revideret af administrator Ejd. 1006 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Victoria Under henvisning til vedtægternes 14-17. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og administrator

Læs mere

ANDELBOLIGFORENINGEN VENNEPUNKTET VEDTÆGTER

ANDELBOLIGFORENINGEN VENNEPUNKTET VEDTÆGTER Vedtægter for Andelsboligforeningen Vennepunktet Odder Vedtaget på generalforsamling 31. maj 1990 Opdateret med ændringer 16. april 1993 Ændret på generalforsamling 7. juni 1998 Ændret på generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED: 1. FORMÅL: 2.

VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED: 1. FORMÅL: 2. VEDTÆGTER NAVN OG HJEMSTED: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Thomas Laub. Foreningens hjemsted er København kommune. FORMÅL: 2. Foreningens formål er at erhverve, eje og drive ejendommen, matr.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl Referat fra bestyrelsesmøde i Torpehaven 1 Tirsdag den 5. december 2017 kl. 19.00 22.00 Tilstede: Birgit Kristensen (nr. 54), Birgitte E. Mathiesen (nr. 62), Henning Christoffersen (nr. 66), Lene Møller

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Himmelhøj.

Vedtægter for Andelsboligforeningen Himmelhøj. Vedtægter for Andelsboligforeningen Himmelhøj. l Navn og hjemsted (1.1) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Himmelhøj (1.2) Foreningens hjemsted er i Visse, Aalborg kommune. 2 Formål (2.1) Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen SØTOFTEN

Vedtægter for Andelsboligforeningen SØTOFTEN 1 Vedtægter for Andelsboligforeningen SØTOFTEN 2 Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er "Andelsboligforeningen Søtoften. Foreningens hjemsted er i Skanderborg Kommune. 2. Foreningens formål er

Læs mere

Ønsker ingen andelshaver at erhverve andelen, kan andelshaveren afhænde til andre interesserede erhververe.

Ønsker ingen andelshaver at erhverve andelen, kan andelshaveren afhænde til andre interesserede erhververe. Fremgangsmetoden ved salg af andelslejligheder (boliger) i AB Kornblomsten Under henvisning til vedtægternes 13. udarbejdet 26.5.08 af administrator Bente Naver Ejendomsadministration v/bente Naver Statsaut.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SOLBJERG

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SOLBJERG VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN SOLBJERG NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Solbjerg. Foreningens hjemsted er i Frederiksberg kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 12. august 2015

Vejledning i andelsoverdragelse Version: 12. august 2015 Vejledning i andelsoverdragelse Version: 12. august 2015 Følg denne fremgangsmåde når du skal sælge din andelslejlighed. ønsker du at komme mere i dybden henvises til DEAS standardprocedure, der kan findes

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland . Andelsboligforeningen Hampeland Til samtlige beboerer 9. maj 2006 Vedr. Generalforsamlingen den 25. april 2006. Bestyrelsen er blevet opmærksom på en procedurefejl, idet man ikke har offentliggjort de

Læs mere

Salg af andele (procedure og bilag)

Salg af andele (procedure og bilag) Dato. 04/03-2015. Salg af andele (procedure og bilag) Ved salg af en andel, skal følgende procedurer og regler følges 1. Information om salg af andel. 2. Når bestyrelsen modtager en opsigelse. 3. Når bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter. for. A B Rosenhaven

Vedtægter. for. A B Rosenhaven Vedtægter for A B Rosenhaven 1 Vedtægter for Andelsboligforeningen Rosenhaven Indhold: Kapitel 1 Andelsboligforeningen 3 Kapitel 2 Medlemmer 3 Kapitel 3 Overdragelse af andelen 4 Kapitel 4 Dødsfald eller

Læs mere

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00. i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 21. april 2015 kl. 19:00 Afholdelse hos Agnethe, Violvej 140B. Dagsorden: i Andelsboligforeningen Violvej II, 8700 Horsens Horsens d. 7. april 2015 OBS vi mødes

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide

Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide Lejlighed nr. Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide Indhold: Side 1 Side 2-14 Side 15-17 Side 18-19 Side 20-21 Indholdsfortegnelse Vedtægter for Andelsboligforeningen Skjalm Hvide Bilag 1a og

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1021

Revideret af administrator Ejd. 1021 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Willemoesgade 35 Under henvisning til vedtægternes 11-14. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

VEDTÆGTER. for. ABF Lundbis. (Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18)

VEDTÆGTER. for. ABF Lundbis. (Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18) VEDTÆGTER for ABF Lundbis (Andelsboligforeningen Lundbyesgade 7, 7A og Bissensgade 18) 2006 Vedtægter 2006 ABF Lundbis (Andelsboligforeningen Lundbyesgade7, 7A og Bissensgade 18) 1 Navn og hjemsted 1.1

Læs mere

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d

Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d Til Hestia Andelsboligforenings bestyrelse. Dato: lørdag d. 09.03.2019 Hermed fremsendes forslag om vedtægtsændringer i Andelsboligforeningen Hestia i Gug til behandling under foreningens ordinære generalforsamling

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MARIABORG

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MARIABORG VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MARIABORG NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Mariaborg. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MALTAHUS I. 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Maltahus I".

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MALTAHUS I. 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen Maltahus I. VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN MALTAHUS I 1. Navn Foreningens navn er andelsboligforeningen "Maltahus I". 2. Formål Foreningens formål er at eje og administrere ejendommen matr. nr. 3585, 3658, 3659

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Nordre Frihavnsgade 81/Strandboulevarden 59

Vedtægter for Andelsboligforeningen Nordre Frihavnsgade 81/Strandboulevarden 59 Vedtægter for Andelsboligforeningen Nordre Frihavnsgade 81/Strandboulevarden 59 Vedtægter for AB Nordre Frihavnsgade 81/Strandbpuldevarden 59 Side 1 Navn og hjemsted 1 1.1 Foreningens navn er Andelsboligforeningen

Læs mere

A/B GLADBOHUS VEDTÆGTER.

A/B GLADBOHUS VEDTÆGTER. A/B GLADBOHUS VEDTÆGTER. 1 KAPITEL 1. Navn 1. Stk. 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Gladbohus. KAPITIL 2. Formål og hjemsted. 2. Stk. 1. Foreningens formål er at erhverve, eje og administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R

V E D T Æ G T E R F O R Andelsboligforeningen Kertemindegade 1 / Vordingborggade 3 V E D T Æ G T E R F O R ANDELSBOLIGFORENINGEN KERTEMINDEGADE 1 / VORDINGBORGGADE 3 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Foreningens vedtægter

Læs mere

VEDTÆGTER AB SKYDEBANEN

VEDTÆGTER AB SKYDEBANEN VEDTÆGTER FOR AB SKYDEBANEN Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Skydebanen. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune 2. Foreningens formål er at eje og administrere

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 7. november 2017 kl

Referat fra bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 7. november 2017 kl Referat fra bestyrelsesmøde Torpehaven 1 tirsdag den 7. november 2017 kl. 19.00 Mødested: Henning Christoffersen Tilstede: Lene Møller, Birgitte E. Mathiesen, Birgit Kristensen, Mikael Fossø, Henning Christoffersen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KONGSHØJ

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KONGSHØJ VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN KONGSHØJ - 2 - Navn og hjemsted 1. (1.1) Foreningens navn er Andelsboligforeningen Kongshøj. (1.2) Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. Formål 2. (2.1) Foreningens

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0288 UL/aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr.

Klager. J.nr. 2010-0288 UL/aq. København, den 24. november 2011 KENDELSE. ctr. 1 København, den 24. november 2011 KENDELSE Klager ctr. Statsaut. ejendomsmægler MDE Maivi Herup v/chartis Insurance Kalvebod Brygge 45 1560 København V. Nævnet har modtaget klagen den 24. november 2010.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BIRKESVINGET

VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BIRKESVINGET VEDTÆGTER FOR ANDELSBOLIGFORENINGEN BIRKESVINGET Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Andelsboligforeningen Birkesvinget. Foreningens hjemsted er i Københavns kommune. 2. Foreningens formal

Læs mere

Anmodning om salg af andel - Vejledning

Anmodning om salg af andel - Vejledning Anmodning om salg af andel - Vejledning (Sidst revideret: jan 2011, version 2.0) Her kan du læse om: - Hvad du skal gøre før, du kan anmode om at din lejlighed kan sættes til salg - Hvad du skriver under

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen Virumvang

Vedtægter for Andelsboligforeningen Virumvang Vedtægter for Andelsboligforeningen Virumvang 1. NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er: A/B Virumvang. Foreningens hjemsted er Lyngby-Taarbæk kommune. 2. Foreningens formål er at erhverve, eje

Læs mere

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter.

Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. A: Andelsbeviset skal opbevares omhyggeligt, således at du kan aflevere det, når du engang flytter. Affald skal altid anbringes i en affaldscontainer. Der er containere i henhold til Frederiksbergs Kommunes

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Andelsboligforeningen Skovåsen

VEDTÆGTER. for. Andelsboligforeningen Skovåsen ADVOKAFIRMAET JØRGEN JACOBSEN & ANDERS BOELSKIFTE KASTELLET BYVOLDEN 25 4000 ROSKILDE TELEFON 46 35 17 27 FAX 46 35 17 29 ADVOKAT@TAKOVDA.DK J. nr. 20027100 VEDTÆGTER for Andelsboligforeningen Skovåsen

Læs mere

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig.

Køb af andelsbolig. Hvad er en andelsbolig? Andelsboligens pris. Boligafgiften. Når andelsboligen skal købes. Vi hjælper dig. Køb af andelsbolig Lad os finansiere din andelsbolig og give dig gode råd med på vejen. 27.06.2018 128/04 Side 2/6 Andelsboligmarkedet kan være vanskeligt at gennemskue også vanskeligere end ejerlejlighedsmarkedet.

Læs mere

Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig)

Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig) Overdragelsesaftale (køb/salg af andelsbolig) Standardformular udarbejdet af Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation, Dansk Ejendomsmæglerforening, Ejendomsforeningen Danmark, Foreningen af Advokater

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1068

Revideret af administrator Ejd. 1068 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i AB Lykkesminde Under henvisning til vedtægternes 14, 15, 16 og 17. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og administrator

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1068

Revideret af administrator Ejd. 1068 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i AB Lykkesminde Under henvisning til vedtægternes 14, 15, 16 og 17. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar og administrator

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en andelslejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. marts 2012 KENDELSE Klager ctr. Poul Erik Bech A/S Nørrebrogade 230 2200 København N Nævnet har modtaget klagen den 25. juli 2011. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1033

Revideret af administrator Ejd. 1033 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelsboliger i Andelsboligforeningen Herregårdsparken II Under henvisning til vedtægternes 12-14 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere

Revideret af administrator Ejd. 1027

Revideret af administrator Ejd. 1027 Fremgangsmåde ved overdragelse af andelslejligheder (boliger) i AB Hallandsgade 22-24 & Kongedybet 27 Under henvisning til vedtægternes 14-18. Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS. Ejendomsmægler/valuar

Læs mere