Midnatsolens Rige og Svalbard

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Midnatsolens Rige og Svalbard"

Transkript

1 Midnatsolens Rige og Svalbard - med dansk rejseleder, 15 dage Hamborg Bergen Tromsø Svalbard Nordkap Geiranger Flåm Hamborg Krydstogt over Polarcirklen, som byder på storslået og uspolerede naturoplevelser i Norges maleriske, dybe fjorde, midnatssol på Nordkap samt Svalbard, hvor isbjørne kan opleves året rundt. En naturskønhed, som ikke findes lige andet sted i verden, venter os, og dette vil med garanti være et mindeværdigt krydstogt for livet. Dybblå fjorde, der er beskyttet af UNESCO, majestætiske fjelde, buldrende vandfald, enorme gletsjere, midnatssol ved Nordkap er blot nogle af de naturoplevelser, som venter os på krydstogter, der også vil bringe os til den arktiske ø, Svalbard, ved verdens ende. Undervejs vil vi med garanti også stifte bekendtskab med noget af Norges dyreliv, og med lidt held kan vi opleve nogle af havets giganter, se lunder, havørne, sæler og spækhuggere. På Svalbard vil der ligeledes være mulighed for at se hvalrosser, et rigt fugleliv og verdens største rovdyr, isbjørnen. Men det er ikke naturoplevelser det hele, for turen byder også på besøg i Bergen og Tromsø. Krydstogtet er med det MSC Splendida, som har et fint udvalg af restauranter, barer og aktivitetsmuligheder for store og små. Alle måltider er inkluderet i prisen. Undervejs vil den danske rejseleder, som har en del rejseerfaring og viden om stederne, arrangere en lille byvandring eller tur i de havne, vi kommer til. Deltagelse i disse byvandringer er naturligvis gratis, men eventuelle bus- og entrébilletter er ikke inkluderet. I andre havne tilbyder vi (mod tillæg) en lidt længere udflugt med den dansk rejseleder.

2 Rejsen dag for dag: Dag 1: København Check-in, velkomstmøde og afsejling fra København Afsejling kl. 17:00 Midt på eftermiddagen mødes vi på kajen i København. Efter check-in vil rejselederen holde et velkomstmøde og orientere lidt om dagsprogrammet for de næste par uger. Sidst på eftermiddagen lægges der fra kaj, og kursen sættes mod den norske kyst. Dag 2: På havet En dag på havet, hvor nogle af skibets mange faciliteter kan benyttes Efter morgenmaden vil den danske rejseleder holde et foredrag om de steder, vi kommer til at besøge undervejs. Herefter er resten af dagen til fri disposition, men det er også muligt at tage med rejselederen på en lille skibsrundvisning i de områder, som er tilgængelige for os gæster, så vi får et overblik over skibet og dets mange muligheder for underholdning og aktiviteter. Dag 3: Bergen Ankomst kl. 07:00 Byvandring blandt UNCESCOs kulturarv i Bergen Afsejling kl. 14:30 Tidligt om morgenen begynder vi indsejlingen til Bergen, Norges andenstørste by og en af landets mest besøgte. Beliggenheden ved indgangen til Norges mange smukke og dybe fjorde har givet Bergen tilnavnet Porten til Fjordene. Bergen blev grundlagt i 1070 og var Norges hovedstad i middelalderen og en udpost for Østersøens magtfulde Hansaforbund i 1300-tallet. På den tid var byens havneområde, Bryggen, et travlt handelscenter.

3 Bryggen er i dag mest kendt for sin prægtige samling af træbygninger, tidligere pakhuse og herberger, der i dag er hjemsted for butikker med kunsthåndværk, cafeer og det interessante Bryggens Museum. Bryggen er på UNESCOs liste over bevaringsværdig kulturarv. I dag tager rejselederen os med på en lille byvandring til Bryggen. Her vil der være tid til at gå lidt rundt på egen hånd, inden vi fortsætter til det nærliggende fisketorv, hvor der handles med norske delikatesser og alt godt fra havet fra nattens fangst. Overfor findes et andet lille marked, hvor det er muligt at købe diverse souvenirs. Herefter går vi de cirka 150 meter til Fløibanen, der er en af Norges mest kendte turistattraktioner. Her bringer et lille tog os op i 320 meters højde, og i godt vejr kan vi nyde den smukke udsigt over byen til indsejlingen og fjordene, som omkranser Bergen. På toppen finder vi ligeledes en smuk natur og flere vandreruter. Dag 4: På havet Polarcirklen krydses og mulighed for at se nogle af havets kæmper I løbet af dagen krydser vi polarcirklen, som markerer polarområdets sydlige ende. Den nordlige polarcirkel ligger på breddegrad 66 33'39" nord for ækvator. Området nord for cirklen kaldes Arktis, mens området umiddelbart syd for kaldes den nordlige tempererede klimazone. På den sydlige halvkugle kaldes den tilsvarende breddekreds for den sydlige polarcirkel. Mellem polarcirklen og nordpolen vil der være midnatssol om sommeren og polarnat om vinteren. Ved selve polarcirklen er midnatssolen og polarnatten kun en halv time om året, men jo længere nordpå vi kommer, jo længere vil midnatssolen vare. På Nordpolen er der midnatssol og polarnat skiftevis et halv år ad gangen.

4 Dag 5: Tromsø Ankomst kl. 11:00 Byrundtur inklusive Ishavskatedralen og Polar Museet cirka 4 timer Afsejling kl. 20:00 (tilkøb) Efter en formiddag med udsigt til den norske kyst mod styrbord lægger vi i dag til i Tromsø, der er smukt beliggende omgivet af fjelde, fjorde og klippeøer. Den arktiske hovedstad, som ligger bare 350 kilometer nord for polarcirklen, er en levende og smuk by med kultur og historie i overflod. Tromsøs centrum udgør den største by bygget i træ nord for Trondheim. Byen har mange bygninger bygget i neoklassisk arkitektur samt mange smukke og mindre smukke bygninger fra senere perioder. Der er adskillige attraktioner i gåafstand fra bymidten og andre bare en kort bustur derfra. Dagens tilkøbsudflugt byder på en byrundtur, som blandt andet også inkluderer et besøg i byens mest kende landemærke, Ishavskatedralen, som blev opført i Katedralen hedder egentlig Tromsødalens Kirke, men har fået tilnavnet Ishavskatedralen efter sin karakteristiske arkitektur inspireret af de nordnorske sneklædte bjerge. Vi besøger også det interessante Polar Museum et af landets ti mest interessante museer med spændende udstillinger om ishavsfiskeri og polarforskere. Dag 6: På havet Aktiviteter, shows og afslapning på egen hånd Kursen er sat mod Svalbard, og på turen over Barentshavet er der mulighed for at benytte sig af nogle af skibets mange faciliteter. Tag en tur i motionsrummet, hør et foredrag, få en gang selvforkælelse i skibets spa, slap af med en god bog, gå i teateret og gå en tur på dækket og hold udkig efter nogle af havets kæmper. Kaskelothvalen er den mest almindelige i sommersæsonen. De kommer til området for at spise fisk og blæksprutter, som havet her er rigt på, men vi kan også være heldige at se pukkel- og grindehvaler, delfiner og spækhuggere. Så tag kikkerten med og hold øjnene åbne og kameraet klar!

5 Dag 7: Longyearbyen, Svalbard Ankomst kl. 08:00 Sejltur til Pyramiden og Nordenskjold-gletsjeren cirka 9-10 timer Afsejling kl. 22:00 (tilkøb) Tidligt om morgenen begynder vi indsejlingen til Svalbards største by, Longyearbyen. Longyearbyen blev oprettet i 1906 af den amerikanske entreprenør, John Munroe Longyear, der var hovedaktionær i Artic Coal Company. Byen blev opført til omkring 500 indbyggere, og i dag bor der cirka i Longyearbyen, som har egne børnehaver og skole. Svalbard er en norsk øgruppe, der ligger i det Arktiske Hav midt mellem Nordnorges kyster og Nordpolen. Øgruppen byder på storslået, vild natur, gamle miner og isbjørne, og du har en unik mulighed for at opleve det arktiske dyreliv helt tæt på, se midnatssol, få store naturoplevelser og besøge charmerende fiskerlejer. Til trods for, at Svalbard ligger så tæt på Nordpolen, har øgruppen et relativt mildt klima sammenlignet med områder på samme breddegrad. Navnet Svalbard betyder kold kyst. Området blev først omtalt i islandske tekster i det 12. århundrede og opdaget af den hollandske søfarer og opdagelsesrejsende, Willem Barentsz, i På øerne er der naturreservater, nationalparker, fredede fugleområder og Norges største gletsjer, Austfonna, som med sin 200 kilometer brede front er verdens tredjestørste område dækket af is efter Antarktis og Grønland. Svalbards største ø, Spitsbergen, blev i 2008 udvalgt til den bedste rejsedestination for oplevelser i sneen af National Geographic Adventure, og stedet er utvivlsomt et mekka for vildmarkseventyrere og opdagelsesrejsende og det har det altid været. Men det er ikke kun om vinteren, der er mulighed for store oplevelser. Om sommeren er vejrforholdene behagelige, landskabet farvet af små blomster, og solen går aldrig ned. Dette ørige er en af verdens bedst bevarede hemmeligheder, hvor du vil komme på dit livs vildeste, arktiske eventyr og opleve fænomener, som kun findes i de nordligste arktiske områder. En rejse til Svalbard er en unik oplevelse hele året rundt.

6 Svalbard er også kendt for sin store koncentration af isbjørne, og det er derfor heller ikke tilladt at forlade byområdet, uden man er bevæbnet. Det er sikkert nok at gå rundt i Longyearbyen, så når skibet har lagt til kaj, er der mulighed for på egen hånd at beundre de farverige træhuse, besøge den gamle kirke og Svalbards Museum i verdens nordligste by. De mere eventyrlystne kan også tage med vores rejseleder på en sejltur i den arktiske ødemark. En sejltur på en af fjordene er en af de bedste måder at opleve Svalbards fantastiske natur og dyreliv på, når vi langsomt glider ind mellem sneklædte bjerge, travle fuglefjelde, fjerntliggende minebyer og forladte fangsthytter til den mægtige Nordenskjold-gletsjer. Undervejs besøger vi også Pyramiden, et russisk minesamfund, som blev forladt i Alt står intakt, og med de øde gader er der en vis magi over stedet. I dag jager man ikke længere på Svalbard, hvorfor dyrene ikke er så bange for mennesker som tidligere. Derfor er det ofte muligt at komme ganske tæt på dyrene i båd. Sæler soler sig på isflagerne, havfugle svæver elegant over os, og måske lunter en isbjørn rundt på isen på jagt efter sit næste måltid. I sommermånederne hvor snescooterture til østkysten af Spitsbergen ikke er mulige giver sejlture som denne de største chancer for at opleve dette prægtige rovdyr i fri natur. Og med lidt held dukker der måske en hval op nær båden. Med på turen er en dygtig lokalguide, der vil fortælle om Svalbards natur og fantastiske historie, samt en kok, der fremtryller et lækkert måltid mad. Efter en lang og spændende dag er vi tilbage i Longyearbyen omkring aftenstid. Dag 8: På havet Aktiviteter, shows og afslapning på egen hånd Oven på gårsdagens naturoplevelser er der i dag mulighed for at fordøje de mange nye indtryk, mens kursen sættes mod endnu et af turens højdepunkter, Nordkap.

7 Dag 9: Nordkap, Honningsvåg Ankomst kl. 14:00 Udflugt på Magerøy og til Nordkapplateauet (tilkøb) Afsejling kl. 02:00 Denne eftermiddag ankommer vi til den lille by, Honningvåg, der ligger 35 kilometer syd for Nordkap på øen, Magerøy. Skibet kan ikke gå helt ind i havnen, så i dag ligger vi for anker og sejler det sidste stykke til land i mindre både. Øens navn stammer fra det samiske ord for en stejl og gold kyst, Máhkarávju. De vigtigste indtægtskilder stammer fra fiskeri og turisme. Dagens udflugt med rejseleder er en rejse i et kontrastfyldt land. Om sommeren er her 24 timers dagslys og midnatssol, mens der om vinteren er mørketid og nordlys. Her er små, idylliske fiskerlejer og storbyen Honningsvåg, golde klippekyster og øde fjelde samt det majestætiske Nordkapplateau, som gennem flere hundrede år har tiltrukket opdagelsesrejsende, kendte, kongelige og turister fra hele verden. Det stejle klippefjeld rager 307 meter over ishavet og markerer toppen for det europæiske fastland. Ved Honningsvåg ligger skibet for anker, og landgang foregår med tenderbåde. Dag 10 og 11: På havet Aktiviteter, shows og afslapning på egen hånd Vi forlader først Honningvåg et godt stykke efter midnat, hvor kursen sættes mod syd og en af Norges måske smukkeste fjorde, Geiranger. Nyd dagen om bord på skibet.

8 Dag 12: Geiranger og Hellesylt Ankomst kl. 08:00 Udflugt til Herdalssetra og de norske fjelde cirka 6 timer Afsejling kl. 17:00 (tilkøb) De morgenfriske kan nyde udsigten og den smukke indsejling til Geiranger Fjord, der er kendt som juvelen blandt de norske fjorde. Geiranger Fjord er unik og utroligt smuk, og med sit karakteristiske S-formede, høje vandfald og ødegårde er den og det omkringliggende fjordlandskab med rette optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Brug tiden på egen hånd i de hyggelige omgivelser eller udforsk Norges fantastiske natur med vores rejseleder på en skøn udflugt til det idylliske Herdalssetra. Her holdes gamle norske traditioner i live med ostefremstilling af brun og hvid gedeost og produktion af gedemælkskarameller. Vores besøg er en tur tilbage i tiden, hvor der også bliver mulighed for at smage på nogle af de færdige produkter, og naturligvis har vi tid til at nyde de smukke omgivelser med grønklædte bjerge, gamle bosættelser, som kan dateres tilbage til vikingetiden, floder og søer. Frokosten nyder vi undervejs, inden turen går tilbage til skibet i Geiranger. I Geiranger ligger skibet for anker, og landgang foregår med tenderbåde. Dag 13: Flåm Ankomst kl. 08:30 Oplevelser på egen hånd Afsejling kl. 18:00 Den smukke landsby, Flåm, ligger allerinderst i Aurlandsfjorden, en forgrening af den 204 kilometer lange og meter dybe Sognefjord. Opholdet i Flåm er på egen hånd og en tur med Flåmsbanen en utrolig togtur fra fjeldstationen Myrdal på Bergensbanen til Flåm Station inderst i Aurlandsfjorden kan varmt anbefales.

9 Hvert år rejser folk fra hele verden med Flåmsbanen, og togturen er en af Norges største og mest spektakulære turistattraktioner. På togturen kan du se noget af Norges vildeste og mest imponerende landskab. Turen er 20 kilometer lang og tager dig med forbi elve, dybe dale, vandfald, stejle fjelde med sneklædte toppe og charmerende fjeldgårde i stejlt terræn. Vandfaldet Kjosfossen er et af de mest populære stoppesteder på turen. Kjosafossen forsyner Flåmsbanen med strøm. Ved Flåm ligger skibet for anker, og landgang foregår med tenderbåde. Dag 14: På havet Kurs mod Hamborg, afrejsemøde samt aktiviteter, shows og afslapning på egen hånd Et begivenhedsrigt krydstogt med enestående naturoplevelser er ved at nå sin afslutning, men i dag er der mulighed for at nyde godt af skibets mange faciliteter og gode service, mens vi samtidig har tid til at fordøje de mange nye indtryk. Rejselederen vil ligeledes holde et afrejsemøde med praktiske ting omkring check-ud med videre og er naturligvis gerne behjælpelig med at arrangere transport fra krydstogtsterminalen, hvis dette måtte ønskes. Dag 15: Hamborg Ankomst til Hamborg og bustransport til Danmark Ankomst kl. 07:00 Først på morgenen lægger vi til kaj i Hamborg, og efter morgenmaden er det tid til at forlade krydstogtskibet. Fra Hamborg er der bustransport tilbage til Danmark, og hvis tiden tillader det, vil der være et kort stop ved en af grænsebutikkerne, inden hjemrejsen fortsætter med stop samme steder som på udrejsen.

10 Priser pr. person og afrejsedato juni 2016 Dobbeltkahyt Indvendig (Bella) kr ,- Indvendig (Fantastica) kr ,- Udvendig (Bella) kr ,- Udvendig (Fantastica) kr ,- Balkon (Bella) kr ,- Balkon (Fantastica) kr ,- Enekahyt (Bella) fra kr ,- Tillæg for ekstra udflugter Tromsø Byrundtur inkl. Ishavskatedralen og Polar Museet kr. 600,- Longyearbyen Sejltur til Pyramiden og Nordenskjold-gletsjeren inkl. frokost kr ,- Honningsvåg Udflugt til Magerøy og Nordkapplateauet inkl. frokost kr ,- Geiranger Udflugt til Herdalsetra inkl. frokost kr ,- (Udflugterne gennemføres med dansk rejseleder ved minimum 20 deltagere. Der er et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes). Busopsamling Vejle Station kl. 10:00 Fredericia Station kl. 10:15 Kolding (Hotel Scandic) kl. 10:30 Haderslev, OK Tanken (afkørsel 68) kl. 11:00 Aabenraa, Shell Tanken (afkørsel 70) kl (Ovenstående tider er afgangstider, og vi anbefaler, at mødetid er senest 15 minutter før afgang. Ønskes opsamling andet sted på ruten, kan det eventuelt arrangeres. Ring og hør nærmere).

11 Rejsens pris inkluderer Dansk rejseleder Bustransport tur/retur Danmark-Hamborg (se opsamlingssteder) Alle kendte havneafgifter og -skatter Byvandringer jf. program Aktiviteter, sceneshows osv. på krydstogtet 14 nætters krydstogt på MSC Splendida Alle måltider, snacks, kaffe, te og vand på krydstogtet Rejsens pris inkluderer ikke Ekstra udflugtsprogram Sygdomsafbestillingsforsikring og rejseforsikring Tillæg for enekahyt Drikkepenge til personalet på skibet (EUR 90, som trækkes på kreditkort ved check-in) Drikkepenge til lokalguider og chauffører på tilkøbsudflugter (beregn cirka 25 norske kroner per udflugt) Øvrige drikkevarer og måltider (OBS! På skibet tillægges alle drikkevarer et servicegebyr på 15 procent) Eventuelle udgifter til entréer på byvandringerne Personlige fornødenheder Deltagerantal Rejsen er garanteret afrejse og gennemføres med dansk rejseleder ved minimum 14 og maksimum 30 deltagere. Bestilling af rejsen Bestil rejsen hos Profil Rejser, Rosenørns Allé 29, 1. sal, 1970 Frederiksberg C. Tlf og Kontoret er åbent mandag-torsdag kl og fredag kl Betaling Depositum per person er 25 procent af rejsens pris, som skal indbetales ved bestilling af rejsen. Restbeløb betales 90 dage før afrejsen. I øvrigt henvises til vores generelle betingelser på Forbehold og ændringer Der tages forbehold for ændringer i programmet. I samarbejde med vores lokale samarbejdspartnere tilstræber vi altid at afvikle rejsen nøje i henhold til programmet, men udefrakommende faktorer kan medføre ændringer, og programpunkter kan risikere at udgå. Ved eventuelle ændringer fremsendes et opdateret program, straks efter disse er foretaget.

12

De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage

De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage De norske fjorde & Nordkap - med dansk rejseleder, 15 dage København Geiranger Hellesylt Ålesund Trondheim Lofoten Tromsø Hammerfest Nordkap Molde Bergen København Sommerkrydstogt fra København op langs

Læs mere

Midnatssolens Rige og Svalbard

Midnatssolens Rige og Svalbard Midnatssolens Rige og Svalbard 5. - 19. juli 2017 med MSC Preziosa Longyearbyen Svalbard Tromsø Hellesylt Geiranger Flåm Bergen Hamburg Tyskland Nordkap Honningsvag Prisen inkluderer: 15 dage/14 nætters

Læs mere

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015

Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Rejseprogram Hurtigruten fra Bergen til Kirkenes tur/retur 9.-20. november 2015 Mandag den 9. november 2015 Dag 1: Ombordstigning i Bergen Vores rejse starter i Bergen. Når vi bevæger os mod nord, har

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve norges smukke kyst. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST 9 DAGES NORDLYSREJSE MED HURTIGRUTEN (M/S NORDKAPP) Den klassiske rejse med forlænget ophold og mulighed for at opleve nordlys langs Norges kyst med Hurtigruten.

Læs mere

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage

Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Krydstogt til Emiraterne og Oman - med dansk rejseleder, 8 dage Flyv med verdens største passagerfly A380 og tag med på et skønt krydstogt i Den Persiske Golf, hvor vi oplever topmoderne arkitektur og

Læs mere

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten.

Ruby Rejser kan i samarbejde med Travelnorth, tilbyde en enestående mulighed for at opleve Norges smukke kystlinje med Hurtigruten. DEN SMUKKESTE SØREJSE LANGS NORGES KYST PÅ JAGT EFTER NORDLYSET MED REJSELEDER En 8-dages rejse langs Norges kyst med Hurtigruten, hvor du har enestående muligheder for at opleve nordlyset. Rejsen slutter

Læs mere

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,-

Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice. Pris fra kr. 32.990,- Den 1. februar 2017 med Celebrity Solstice Pris fra kr. 32.990,- 20 dage inklusive rejseleder, fly, hotel og udflugt i Sydney og Auckland, transfers, byvandringer, afskedsmiddag, drikkepenge, drikkevarepakke*

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Færøerne på kryds og tværs 8 dage - Fra kr. 11.698 pr. person Inkl. fly, overnatning & dansktalende guide Oplev de skønne færøske øer På denne rejse vil I med lokalguide, som snakker dansk, opleve de fantastiske

Læs mere

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter

Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Tur 1508, Kultur og Isbjerge - oplev Nuuk, Kystskib til Jakobshavn samt Diskobugten 10 dage/9 nætter Kombiner et ophold i den grønlandske hovedstad, Godthåb/Nuuk, med en smuk sejltur op langs kysten, inkl.

Læs mere

8 dages cykelferie i Cuba

8 dages cykelferie i Cuba 8 dages cykelferie i Cuba Aktive og sjove oplevelser - garanterede afrejser Aktiv oplevelsesrejse til Cuba med 2 8 dages aktiv oplevelsesrejse Cykelture i Cuba Aktive kulturrejser i Cuba Tag med Svane

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På opdagelse i Dansk Vestindien 10 dage fra kr. 16.498,- pr. person Inkl. fly, hotel m.m. Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien?

Læs mere

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene.

På linkene herunder kan du læse mere om henholdsvis mandags- og torsdagsafgangene. DEN MEST POPULÆRE REJSE TIL SVALBARD MED HURTIGRUTEN SVALBARD OG ISBJØRNE ET ARKTIS EVENTYR Udforsk det arktiske vildnis og hold udkig efter isbjørne, gletsjere og bosættelser på 6 dage. En sejlads med

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj

Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Pinsetræf 2016 på Bornholm 13. 16. maj Kom til Hullehavn Camping (5806) og nyd pinsen. Traditionen tro afholdes der Pinsetræf på Hullehavn Camping ved Svaneke. Turen går til Bornholm en ø, der har alt.

Læs mere

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island

Dette er uden tvivl en fantastisk smuk rejse med naturen i fokus. Andre rejser til Færøerne og Island Klassiske Færøerne & Island 8 dage fra kr. 17.998,- pr. person Inkl. fly, hotelovernatninger m.m. På denne spændende 8-dages rejse vil I opleve den unikke natur på Færøerne og i Island. Rejsen er skræddersyet

Læs mere

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet.

Krydstogtet er en næsten ubrudt perlerække af enestående naturoplevelser, som vil give jer en oplevelse af en anden verden og for livet. Krydstogt til Svalbard & Nordkap 15 dage fra kr. 12.198,- pr. person - Afr. 9. juni 2017 Inkl. krydstogt med helpension fra Hamborg T ag med MSC Preziosa, fra Hamborg, på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap.

Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste punkt på fastlandet ved Nordkap. DEN SMUKKESTE SØREJSE MED HURTIGRUTEN OPLEV NORDLYSET LANGS NORGES KYST MED DANSK REJSELEDER Tag med på Hurtigrutens ekspeditionsskib. Besøg den fortryllende Hjørundfjord samt stå på Europas nordligste

Læs mere

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984.

SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. SILKEBORG IDRÆTSFORENING VETERANKLUBBEN STIFTET DEN 29. FEBRUAR 1984. Silkeborg, den 11. marts 2016. Kære venner! Vi vil starte med, lidt nyt fra vores generalforsamling i veteranklubben, den 11. februar.

Læs mere

Forår og midnatssol i Grønland

Forår og midnatssol i Grønland Forår og midnatssol i Grønland Behovet for søvn er mindre, energien højere og synet af solen, som aldring går ned, varmer langt ind i sjælen. Og når rejsen er slut, kan du blære dig med at have stået på

Læs mere

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island

Andre rejser til Færøerne. Den klassiske rundrejse på Færøerne. Færøerne på kryds og tværs Det Færøske Køkken Klassiske Færøerne og Island Den klassiske rundrejse på Færøerne 8 dage fra kr. 11.398 pr. person Inkl. fly, hotel & billeje En fantastisk kør- selv- ferie med skønne naturoplevelser På denne kør-selv-ferie får I friheden til at opleve

Læs mere

Sensommer krydstogt i Middelhavet

Sensommer krydstogt i Middelhavet Sensommer krydstogt i Middelhavet - med dansk rejseleder, 8 dage Afrejse den 21. 28. september 2015 med Costa Fasinosa Rom Sicilien Malta Barcelona Savona Rom Krydstogtet er med skibet Costa Fascinosa,

Læs mere

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien

Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Arkæologisk ekspedition til Altay/Sydsibirien Altai Republikken i Sydsibirien, Pazyryk kurganer & den mægtige Yenisey`s kilde. 5 dage i det spektakulære Skt. Petersburg og Ermitagemuseum. 17 DAGE; 22.

Læs mere

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring

Hurtigruten 9.598,- 12 dage. Ring Hurtigruten En rejse med Hurtigruten er en fantastisk rejse, hvor I kommer helt tæt på Norges smukke fjorde. Hele rejsen med Hurtigruten tager 12 dage, hvor de havne, I besøger om natten på rejsen mod

Læs mere

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch

RETREAT I THAILAND. med sparring og mentoring til din kreative proces. - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch RETREAT I THAILAND med sparring og mentoring til din kreative proces - Med kreativ rådgiver Dorthe Walbum og rejseleder, antropolog Lise Kloch AFREJSE : 10-18. november 2016-9 dage PRIS: DKK 13.900 kr.

Læs mere

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016

Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer tur til Budapest 09.07. - 20.07. 2016 Sommer turen går til Budapest i Ungarn, nærmer i Szentendre hvor vi skal bo på campingpladsen Pap-Sziget. Den ligger på en lille ø i Donau floden. Informationer

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

Sverige - Vandring ad Kungsleden

Sverige - Vandring ad Kungsleden Sverige - Vandring ad Kungsleden Den nordlige del af Kungsleden er nok den mest berømte del af Kongestien, som den hedder på dansk. Landskabet skifter konstant efterhånden som I bevæger jer igennem dalen

Læs mere

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra

Cruise i vild natur. Alaska krydstogt med bjørnesafari. 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam. kr ,- Pris fra Cruise i vild natur krydstogt med bjørnesafari 25. august - 6. september 2017 med Nieuw Amsterdam Skagway Glacier Bay Juneau National Park Tracy Arm Ketchikan Canada Island Prisen inkluderer: 15 dage/8

Læs mere

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn

Island. 9. 13. maj 2016. Udrejse fra Billund lufthavn Island 9. 13. maj 2016 Udrejse fra Billund lufthavn Vi har hermed fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen er gold og barsk, men samtidig

Læs mere

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage

Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse helt tæt på 4.- 10. juli 2014 Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Stjernerejse i Sydslesvig - en rejseoplevelse

Læs mere

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring

Maraton i Tórshavn 4.648,- 4 dage. Ring Maraton i Tórshavn Drømmer I om en aktiv oplevelse udover det sædvanlige? Nu ha I muligheden for at løbe Tórshavn Marathon på smukke Færøerne. Udover maraton er der også mulighed for at løbe eller gå et

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016

Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Team Island en del af A/S info@ Eventyr på Færøerne Sommeren 2016 Fra Kastrup eller Billund eller lufthavn Rejse nr. F-100 På denne tur er der god tid til at opleve Færøerne bedste steder, i roligt tempo.

Læs mere

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,-

Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica. Pris fra kr ,- Den 17. februar 2017 med Costa Pacifica Pris fra kr. 8.690,- 8 dage inklusive rejseleder, fly, transfers, byvandringer og alle måltider på krydstogtet Unik udflugtspakke kun for gæster som rejser med Profil

Læs mere

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh

Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Hornbill Festival/Nagaland og Arunachal Pradesh Denne rejse bringer os til to uberørte og sjældent besøgte delstater i den nordøstlige del af Indien, grænsende op til Tibet og Burma. Det er et af de sidste

Læs mere

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Barlinek, Polen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Barlinek, Polen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.195,- Højdepunkter Super hotel med god beliggenhed og rigtig god mad Lokal, dansktalende guide kun for os 3 afslappende udflugter

Læs mere

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land

Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land 5 dages rundrejse i sagaernes land Oplevelsesrejse til Island med 2 Vikingernes Ø 5 dages rundrejse i sagaernes land Reykjavik Selfoss Reykjavik Island er mægtige vandfald, iskolde gletsjere og dampende

Læs mere

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr

Krakow. 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Krakow 11 Maj 2014, 5 Dages flyrejse for 3095 Kr Storbyferie i Krakow Flyrejser 5 dage Krakow byder på store oplevelser til meget rimelige priser. Tag med til én af Europas smukkeste kulturbyer. Krakow

Læs mere

2 uger med vandring Indhold

2 uger med vandring Indhold Indhold... 3 Turens højdepunkter... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Lejren i Qaleralik.... 5 Dag 2. Udsigt over indlandsisen... 6 Dag 3. Gletsjer-kanterne og vandring

Læs mere

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni

PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni PINSETUR 2014 til Weingut Schauf fredag d. 6. juni - mandag d. 9. juni Pris for turen excl. drikkevarer Dobbeltværelse m/morgenbuffet og aftensmad Tillæg for Enkeltværelse 3.195.- kr. plus 250.- kr. Inkluderet

Læs mere

Mandag d. 1. oktober.

Mandag d. 1. oktober. Mandag d. 1. oktober. Dette var dagen, vi havde set frem til meget længe. Kl. 9.30 var vi mere end klar til at tage af sted på vores lejrskole til Friedrichstadt i Tyskland. Med to busser pakket med kufferter

Læs mere

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016

EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 EFTERÅRSTUR til ALTENAHR 28.-31. Oktober 2016 Dette års efterårstur går til den dejlige vinby Altenahr syd for Bonn. Altenahr er beliggende ved floden Ahr i det sydvestlige Tyskland i Eiffel-bjergene,

Læs mere

Julekrydstogt på Donau

Julekrydstogt på Donau Julekrydstogt på Donau - med dansk rejseleder, 6 dage Wien Bratislava Budapest Udvalgte højdepunkter Hyggelige julemarkeder kystbyer og naturen langs Europas næstlængste flod 4-stjernet luksus om bord

Læs mere

Unik rundrejse i Diskobugten

Unik rundrejse i Diskobugten Unik rundrejse i Diskobugten Tag på en enestående rejse, hvor du oplever den nye Ilimanaq Lodge ved bygden Ilimanaq og den efterspurgte Glacier Lodge Eqi i ødemarken. Omdrejningspunktet er den verdensberømte

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Californien rundt 10 dage - fra 9.998,- pr. person Afrejse fra 1. april 2015 San Francisco er byen de fleste efterlader deres hjerte i. Det er byen man bare må tilbage til. De stejle gader med sporvogne,

Læs mere

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen

Egypten. - Et uforglemmeligt cruise på Nilen Egypten - Et uforglemmeligt cruise på Nilen SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel. Afgang hver søndag hele året. SETI 5 nætter på 5* cruiseskib og 2 nætter i Aswan på 5* hotel.

Læs mere

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. Rejseplan Dag Bes krivels e 1 Afrejse fra Danmark og ankomst til Dubai 2 Byrundtur i Dubai 3 Dubai 4 Udflugt til Abu Dhabi 5 Dinner Dhow cruise

Læs mere

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!!

PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! PUDS FORMEN OP...TÖLT I TOSCANA...!! Turdatoer med rideture på islandske heste! d. 5.5. - 12.5.2016...Pris ca. 5,900 kr. (indkvartering dobbeltværelser. ) Der kan mod ekstra betaling fås enkeltværelser.

Læs mere

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL

13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL 13 DAGE SPECIALTUR TIL GRØNLAND MED NATURFOTOGRAF LARS GEJL På denne særafgang til Grønland er der mulighed for at opleve nogle af de mest spændende og spektakulære områder på den grønlandske vestkyst.

Læs mere

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER

HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER HØJTSTÅENDE SOL, UFORGLEMMELIGE OPLEVELSER OG DANSK REJSELEDER PÅ KRYDSTOGT TIL EKSOTISKE CARIBISKE DESTINATIONER Tag på opdagelse i det fantastiske Caribiske Øhav, hvor du undervejs på rejsen kan opleve

Læs mere

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016

Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest. Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Ta med på en uforglemmelig tennis- og kulturrejse til Budapest Udrejse 14. juni hjemrejse 19. juni 2016 Budapest er hovedstaden i Ungarn. Navnet er sammensat af navnene på to byområder, nemlig Buda og

Læs mere

Sydholland - Valkenburg

Sydholland - Valkenburg Sydholland - Valkenburg Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.295,- Højdepunkter Valkenburg en historisk og levende by med caféer, butikker og charme Oplev også Maastricht Blomstergodset

Læs mere

Flodkrydstogt på Donau - med fly

Flodkrydstogt på Donau - med fly Flodkrydstogt på Donau - med fly Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.145,- Højdepunkter Den gode mad om bord **** skib Stort udflugts inkluderet 3 smukke hovedstæder på ét og samme

Læs mere

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter.

Et utroligt spændende krydstogt med fokus på Norges fantastiske natur kombineret med dage på havet til at nyde Costa Magicas mange faciliteter. Svalbard & Norske Fjorde 15 dage fra kr. 14.848,- pr. person - Afrejse 18. juni 2017 Inkl. fly, 14 nætters kryd stogt m. help ension, transfers mm. Tag med Costa Magica på et unikt krydstogt til Svalbard

Læs mere

Ilulissat og Ilimanaq

Ilulissat og Ilimanaq Ilulissat og Ilimanaq At vågne op med direkte udsigt til Diskobugten er i sig selv en wauw oplevelse - og så ovenikøbet opleve hvaler! Det er næsten surrealistisk og man tror dårligt sine egne øjne. Varighed:

Læs mere

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada

Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada Alaska Explorer & krydstogt fra Whittier (Anchorage) til Vancouver/Canada 15/16 dage; 19. juni 4./5. juli 2016 Denne rejse kombinerer en rundrejse i Alaska, med start i Alaskas hovedstad, Fairbanks, og

Læs mere

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR

KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR Dato: 17. 06 2016 KENYAS NæSEHORN OG ROVDYR med dansktalende rejseleder Safari Eksperten byder dig velkommen til en fremragende safari, med danske... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk Safari

Læs mere

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST

REJSEN STARTER KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST REJSEN STARTER - 500 KM NORD FOR POLARCIRKLEN MAGISK NORDLYS LANGS NORGES KYST En spændende rejse til det nordligste Norge med enestående muligheder for at opleve det magiske nordlys. Ombord på M/S Nordkapp

Læs mere

Sensommercruise fra København til Middelhavet

Sensommercruise fra København til Middelhavet Sensommercruise fra København til Middelhavet 9. - 20. september 2017 med England Dover England Le Havre Frankrig Frankrig Vigo Spanien Portugal København Holland Savona Italien Prisen inkluderer: 12 dage/11

Læs mere

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland

2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland 2 uger med hiking på is og kajak i Sydgrønland Indhold i Sydgrønland... 3 Turens højdepunkter:... 3 Sværhedsgrad... 3 Rejsedatoer og priser... 4 Rejseplan... 5 Dag 1. Narsarsuaq og byen Narsaq... 5 Dag

Læs mere

Krakow - Polens førende kulturby

Krakow - Polens førende kulturby Krakow - Polens førende kulturby Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 05.04.2020 11.04.2020 4.695,- Højdepunkter Centralt beliggende hotel Tømmerflådesejlads på Dunajec floden Saltminerne

Læs mere

På opdagelse i Dansk Vestindien

På opdagelse i Dansk Vestindien På opdagelse i Dansk Vestindien Der er mange øer man kan vælge at besøge i det Caribiske hav, så hvorfor skal det så lige være Dansk Vestindien? Alle caribiske øer har aktiviteter på land og på vand, strande,

Læs mere

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ

Vedersø bymidte. Fremtidens landsby VEDERSØ VEDERSØ Midt i den fantastiske natur ligger Vedersø med den typiske vestjyske købmandsgård og det nu nedlagte Vedersø mejeri placeret vis a vis centralt i byen. Mejeriet er restaurere Vedersø er i dag

Læs mere

Bornholm - Østersøens perle

Bornholm - Østersøens perle Bornholm - Østersøens perle Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 01.05.2020 1.995,- Højdepunkter Bornholms klippenatur Hotel Abildgaard god mad og flot beliggenhed Drikkevarer ad

Læs mere

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer:

Mallorca/Cala Bona: Fly detaljer: Vi har nu fornøjelsen at fremsende tilbud, på Mallorca. Er der nogle spørgsmål eller noget I er i tvivl om er I selvfølgelig meget velkomne til at kontakte mig på mit direkte tlf nr: 33488479 Mallorca/Cala

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket. København, den 1. oktober 2009 Kære Kollega Med Danske Biografer til Dubai Danske Biografer planlægger en 6 dages tur til Dubai, og vi har hermed fornøjelsen at fremsende nærmere information samt tilmeldingsblanket.

Læs mere

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Prag - Jul i Prag. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Prag - Jul i Prag Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.295,- Højdepunkter Prags flotte julemarkede Besøg i julepyntede Berlin og Dresden Side 1 af 5 Prag - Jul i Prag Her præsenterer

Læs mere

Rocky Mountains til fods

Rocky Mountains til fods Rocky Mountains til fods En rejse hvor I skal vandre i den smukke Canadiske natur Tag med på en aktiv rejse, hvor I kommer helt tæt på den Canadiske natur i Rocky Mountains. På denne aktive rejse får I

Læs mere

Værd at vide om. Svalbard. Rejs med hjerte, hjerne & holdning

Værd at vide om. Svalbard. Rejs med hjerte, hjerne & holdning Værd at vide om Svalbard Rejs med hjerte, hjerne & holdning Fakta Svalbard Hovedstad Indbyggere Sprog Longyearbyen Ca. 2.500 Religion Valuta Areal Kristendom Norske kroner, NOK Norsk og russisk 61.022

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter. 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi og hovedstaden Bangkok - 4 udflugter 15 dages grupperejse med dansk rejseleder ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage 2 ø-hop, flotte strande

Læs mere

Himmelsk nordlys og snelandskaber 4-dages rundrejse

Himmelsk nordlys og snelandskaber 4-dages rundrejse Himmelsk nordlys og snelandskaber 4-dages rundrejse Det er ganske enkelt magisk nordlys! Pludselig ud af ingenting begynder den mørke stjernehimmel at lyse i grønne, lilla og rødlige nuancer. Her i det

Læs mere

SSFs tur til Bornholm

SSFs tur til Bornholm SSFs tur til Bornholm Program Torsdag d. 22.9.16 Afgang Medborgerhuset kl. 7.00 Færge Puttgarten-Rødby og videre over Sjælland til Øresundbroen. Sverige bytur i Malmø 2-3 timer Videre til Ystad. Færgen

Læs mere

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1

Nuuk og Ilulissat. Varighed: 16 dage Pris fra: DKK Sværhedsgrad: 1 Nuuk og Ilulissat Se Grønlands hovedstad Nuuk, sejl op langs vestkysten med det dejlige kystskib og oplev en af verdens smukkeste indsejlinger blandt de enorme isbjerge ved Ilulissat Isfjord. Varighed:

Læs mere

Praktiske oplysninger Götakanalen

Praktiske oplysninger Götakanalen Praktiske oplysninger Götakanalen Lad os gøre din ferie bedre. Götakanalen FDM travel 1 Ankomst De oplyste ankomsttider er ca.-tider, da vind, vejr og trafik på kanalen kan resultere i forsinkelser. Derfor

Læs mere

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI

DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Dato: 04. 07 2016 DEN ULTIMATIVE TIGER-SAFARI Tag på den ultimative tiger-safari i Junglebogens hjemegn og den verdensberømte forfatter Rudyard Kiplings fodspor Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE

TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Dato: 02. 07 2016 TANZANIAS HøJDEPUNKTER OG ZANZIBAR BADEFERIE Fantastiske safarioplevelser og en herlig badeferie på Zanzibar venter på denne rejse. Safarien byder... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET

AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET AKTIONÆRTUR TIL SLOVAKIET Torsdag d. 9.6.2016 Rejsens dato: 9. 12.6.2016 TURENS PROGRAM Kl. 10:20 Afgang fra Hamburg lufthavn mod Wien med flyselskab AUSTRIAN AIRLINES Kl. 11:55 Kl. 13:30 Ankomst til Wiens

Læs mere

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65

BENNS Lægårdvej 86 7500 Holstebro Danmark Tlf. +45 65 65 65 65 Kiboko Botswana Adventure 17 dage Kontakt os for pris Kalahari - Okavango - Moremi - Victoria Falls - Chobe - Limpopo Herlig camping safari til hjertet af de bedste områder i vildtrige Botswana, hvor klassiske

Læs mere

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012

Island med Folkeskolen. 15. 20. juli 2012 . Island med Folkeskolen 15. 20. juli 2012 Island er et land med et ekstremt natursceneri: Vulkaner, vandfald, gejsere, jøkler Naturen er gold og barsk, men samtidig også fascinerende, levende og nærværende,

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 1.795,- Højdepunkter Julemarked flere steder i Berlin Den inkluderede byrundtur med dansktalende lokalguide Spadseretur i de julepyntede

Læs mere

Eventyrligt krydstogt til Nordkap fra København med Jewel of the Seas 7. juni 18. juni dansk rejseleder

Eventyrligt krydstogt til Nordkap fra København med Jewel of the Seas 7. juni 18. juni dansk rejseleder Eventyrligt krydstogt til Nordkap fra København med Jewel of the Seas 7. juni 18. juni 2020 - dansk rejseleder Tag med på et populært sommerkrydstogt til Nordkap - en rejse i midnatssolens skær med naturoplevelser

Læs mere

Uganda Perler På Stribe

Uganda Perler På Stribe PRIVAT SAFARI MED ENGELSK- TALENDE REJSELEDER INKL. CHIMPANSE OG GORILLA PERMIT VÆRDI KR. 5.000 Uganda Perler På Stribe 9 DAGE MED AFREJSE HVER DAG, ÅRET RUNDT. Entebbe Kibale Queen Elizabeth N.P Bwindi

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 29.08.2020 06.09.2020 5.895,- Højdepunkter Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Flotte og interessante

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 02.07.2020 3.395,- Højdepunkter Brandenburger Tor De store boulevarder Det gamle Østberlin Mulighed for besøg og middag i Rigsdagskuplen

Læs mere

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord

Narsaq maj 2011. Narsaq i billeder. Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Narsaq i billeder Tirsdag 3. maj Mellemlanding i Sønder Strømfjord Vi tager fra Kastrup tirsdag 3. maj kl. 9.00 mod Narsaq med mellemlanding i Sønder Strømfjord og Narsarsuaq. Kl. 17 lokal tid er vi indkvarteret

Læs mere

Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa

Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa Oplev midnatssol på krydstogt til Nordkap med MSC Preziosa Tag med på et naturskønt krydstogt til det fjerne nord, når MSC Preziosa sejler den bjergtagende tur langs Norges kystlinje - helt til Nordkap,

Læs mere

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Harzen - Goslar. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Harzen - Goslar Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 3.395,- Højdepunkter Smukke bykerner med bindingsværk Heksene, myterne og minerne Bjergene og de opdæmmede søer Vores dejlige

Læs mere

Polens prægtige bjerge

Polens prægtige bjerge Polens prægtige bjerge Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 27.07.2019 04.08.2019 6.095,- Højdepunkter Side 1 af 6 Storslåede bjergkæder Gode hoteller i smukke omgivelser Scenariske

Læs mere

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst

Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Italien - Cykelferie langs Toscanas kyst Fra Det Skæve Tårn i Pisa til øen Elba ud for Piombino Denne cykeltur kombinerer det charmerende, karakteristiske toskanske bakkelandskab med det slående, smukke

Læs mere

Pas cu pas,- et skridt ad gangen.

Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Pas cu pas,- et skridt ad gangen. Udlandspraktik er en fantastisk måde at opleve et andet land. Man møder landets kultur, normer og historie på en helt anden måde, og man oplever det hele på tæt hold Derudover

Læs mere

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bremen og Stade. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bremen og Stade Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 2.195,- Højdepunkter Hansebyen Bremen Rejseleder med på hele rejsen *** hotel og 2 x aftensmad er inkluderet Med rejselederen

Læs mere

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi

ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi ØST-THAILAND Koh Samet - Koh Chang - Chanthaburi 15 dages grupperejse med dansk rejseleder Ring 3051 7317 info@guldrejser.dk GULD REJSER ØST-THAILAND Grupperejse med dansk rejseleder - 15 dage På denne

Læs mere

Efterår og nordlys i Grønland

Efterår og nordlys i Grønland Efterår og nordlys i Grønland Du kan ikke undgå at blive fascineret af nordlyset. Du kigger op, indtil du får ondt i nakken. Når himlen fyldes med grønne, gule og lilla farver og det bølger og blafrer

Læs mere

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Bruxelles og Belgien. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Bruxelles og Belgien Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 28.06.2020 03.07.2020 4.695,- Højdepunkter Rundtur i Bruxelles med dansktalende lokalguide Vi ser Grand Place og Manneken

Læs mere