Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.."

Transkript

1 1

2 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 MAJ SIDE 4 HESTE SIDE 5 FISKEBENET SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 ROLLESPIL SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet på dis. 4 SIDE 11 KANINUNGER SIDE 12 BYGGERLIV SIDE 13 RBV SIDE 14 RBV SIDE 15 RBV SIDE 16 FØDSELSDAGE RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle Rødovre Tlf FAX byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: Lørdag, søndag og helligdage:

3 John 3

4 4 Heste møde Tirsdag d. 11. Maj. Arbejdsdage: Nu er jorden fjernet fra folden, så vi er klar til at sætte stolper i jorden og lave det nye hegn. Tirsdag d.11. Maj og Onsdag d. 12. Maj. Hvis det bliver aktuelt med 2 dage. Byggeren serverer selvfølgelig et dejligt måltid mad. Vi starter op omkring kl og der er mad ca. kl Vi håber at der mange børn og deres forældre der har lyst til at hjælpe. For at få et overblik over hvor mange vi bliver vil det være rart at I udfylder tilmeldingssedlen. Springstævne: Torsdag d.13. Maj er der vores årlige spring stævne på Højkær Byggelegeplads. Det starter kl og slutter ca. kl Vi håber at der er rigtig mange af Byggerens børn der vil komme over for at heppe på os. Vi har jo vundet vandredækkenet sidste år, det skal vi jo forsvarer i år. Der er også en kæpheste konkurrence for dem der ikke er så vilde med at springe på de rigtige heste. Tilmelding skal bare ske på dagen. Vi skal bage kager i løbet af ugen, det må i meget gerne komme og hjælpe med. Rideweekend : Vi har arrangeret en rideweekend på Bornholm Juni. Det er igen for de børn der har været rigtige aktive i stalden. Maria og Charlotte vil udlevere en seddel til de børn, der har mulighed for at komme med. Men desværre er der igen i år en begrænsning på 14 børn og 2 voksne, så derfor vil der blive trukket lod om pladserne, hvis der er flere der ønsker at deltage. Hilsen Maria og Charlotte. Tilmelding til arbejdsdage. D. 11 og 12. Maj. Vi kommer selvfølgelig Antal børn Antal voksne Den 11. Maj og den 12. maj Jeg/ vi er forældre til og navn gr. Nr.

5 5 NYT FRA Her er hvilke ture fiskebenet har i maj og juni Hornfiske tur Lørdag d Fiskeriet vil foregå fra klubbens egen båd samt s.u. båden i Dragør havn. Der er begrænset deltager antal på 16, da der kun er 4 pladser i hver båd. Dagen bliver delt i to hold. Første hold har mødetid kl og er i havn igen kl Andet hold har mødetid og er i havn igen kl Der vil være præmier i flere forskellige kategorier i løbet af dagen. Da vi er ude at sejle i joller er vi afhængige af vind og vejr, så blæser det mere end 8 m/s. Flytter vi fiskeriet til om søndagen. Pris 100 kr. voksen og 50 kr. børn. Pengene går til præmier. Turleder Allan / Flemming. Aentur med kuer Onsdag d Vi skal en tur på Øresund med Teisten og fiske efter torsk, sild mm. Fra kl Der er afgang fra byggeren kl pris 130 kr. voksen og 65 kr. børn Turleder Allan Har du lyst til at vide mere om fiskeklubben. Så spørg Allan Fisketur med kutter. I maj måned er der to aftenture fra kl 17 og hjemme ca første gang 11/5 anden gang 25/5 pris 60 kr. betaling ved tilmelding. Der er 8 pladser Tilmelding til tur 11/5 25/5 Gr. Navn Forældre underskrift

6 6

7 7 Distriktmøder Kom og hyg dig med dine distriktledere og hør hvad der sker på dit distrikt. Vi serverer lidt at spise og drikke. Læg mærke til at datoerne måske først er i næste måned Dis 1 møde kl. 15,15 tirsdag d. 4. maj Dis 2 møde kl. 15,15 mandag d. 3. maj Dis 3 møde kl. 15,15 tirsdag d. 4. maj Dis 4 møde kl. 14,30 mandag d. 3. maj PRISSTIGNING Ulykkerne kommer da også væltende ned over en! Men rolig nu, selv om vi ser os nødsaget til at hæve priserne på nogle af de ting vi sælger, så kan du stadig købe en byggerbolle for kun 25 øre. De nye priser træder ikraft fra d. 1. Maj, og vil blive slået op på byggerens opslagstavler. Rullehockey for Byggerbørn Rullehockey for Byggerbørn. Både for drenge og piger. Vi træner hver tirsdag kl Venlig hilsen Allan og Brian Bygger Hockey.

8 8 Rollespil Nu er gruppen udvalgt, og vi skal i gang med at tage det første skridt i processen. Så det er blevet tid til at vi skal sy og skabe vores kostumer, der vil blive holdt værksted i ugerne 20,21,22. Alle skal møde og forme deres eget kostume, dvs. der er mødepligt, mindst 3 dage i hver uge. Kate Fodbold træning igen i år Ja, nu er det blevet lidt varmere i luften, og vi har startet vores fodbold træning op igen. Vi træner Torsdag og Søndag kl. 18:30 20:00 begge dage. Vi træner bag Rødovre hallen om søndagen og på Avarta om torsdagen. Hvis du er interesseret i at lære at spille fodbold, så kom og vær med. Træningen er både for piger og drenge. Med venlig hilsen Søren Lund. Vi synes det er et godt initiativ Søren har gang i, og som det ses er det uden for byggerens åbningstid og uden persona-

9 LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG Dis 2 og 4 møde kl TIRSDAG Dis 1 og 3 møde kl Rullehockey ONSDAG 6. TORSDAG 7. FREDAG Åbent LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 11. TIRSDAG Hestemøde ARBEJDSAFTEN Rullehockey ONSDAG ARBEJDSAFTEN 13. TORSDAG SPRINGSTÆVNE HØJKÆR 15 ca FREDAG 15. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 18. TIRSDAG Rullehockey ONSDAG Klub TORSDAG Åbent FREDAG Åbent LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG 25. TIRSDAG Rullehockey ONSDAG 27. TORSDAG 28. FREDAG 29. LØRDAG Åbent SØNDAG Åbent MANDAG Åbent TIRSDAG Rullehockey 18 20

10 10 Her på distriktet går det godt, dagen efter jeg havde taget dette billede af Stefan og hans nybyggede bur, gik Stefan i gang med at male hele buret i samme farve som navneskiltet, så nu må han male navneskiltet igen. Imedens er Mathias ved at bygge gemmekasse i sit bur. Det bliver med rense-ud lem inde i foderskabet. En af kaninungerne på næste side har Benjamin gr. 119 fået i sit helt nybyggede bur. Den er bare så sød. Vi har flere meget store træer på vores distrikt, og jeg har tænkt mig at fælde nogle der står og skygger. Jeg har allerede plantet nogle nye træer, nemlig et kirsebærtræ og et sveskeblommetræ, uhm, jeg glæder mig allerede. I vores distrikthus har vi hamre, save og koben, som kan lånes, når der skal bygges, og jeg vil bare sige, at det er dejligt at se at i altid hænger det på plads efter brug. I øvrigt tror jeg at vi snart må købe nogle nye save, for de gamle er efterhånden godt slidte. Vitsen Hvad er ligheden mellem en Pipfugl og en Brødrister? Svar: De siger begge to pip undtagen Brødristeren!

11 11 Nu vrimler det med dejlige kaninunger, på hele byggeren. Det er vigtigt at du tager dig meget af kaninmoderen, det er nemlig hende, der skal sørge for at dine kaninunger får mælk nok at drikke. Og det kan hun kun hvis du sørger for at hun altid har nok at spise og drikke. Dine kanin unger har også bedst af at de får lov til at blive i deres lune rede, uden at du hver dag tager dem ud. Du må meget gerne kigge til dem, ved forsigtigt, at flytte lidt af halmen fra reden. Hvis du absolut bliver nødt til at tage ungerne ud af reden, skal du røre og kæle med kaninmoderen først, så at dine fingre kommer til at lugte lige som kaninmoderen. En englænder går han ad kajen, og i vandet ligger en dansker og svømmer rundt og råber: "Hjælp, hjælp!!!" Englænderen:"What?" "Ja, gu' faen er det vådt!"

12 12 SKITUR TIL VALLÅSEN Haiisa, alle jer på byggeren..!!! Jeg har været på skitur med byggeren og vil gerne skrive lidt om det!!! Vi tog afsted ca. kl. 14 (eller der omkring), vi skulle til Vallåsen i Sverige, vi nåede færgen kl. 15:20, kl. 15:40 var vi i Sverige, og kørte mod Vallåsen i den lille byggerbus. Endelig var vi fremme, og så skulle vi have alt udstyret på! Bo havde nogle problemer med sine skistøvler, og jeg med nogle skibriller! Så kom vi til bakken og skulle have noget instruktion af Fætter, og det gik da nogenlunde! Vi kæmpede først på den lille bakke, men mange kom hurtigt på den lidt større! Vi var da også nogle der holdt os på den lille Temnit og jeg havde nogle fald på den lidt større! Men vi kom der ned, med eller uden fald! Meningen var vi skulle spise der oppe! Men vi var ikke sultne, så det måtte blive på hjemturen! Lifterne lukkede kl. 21, så der måtte vi tage hjemad! Vi pakkede bussen, og begyndte at køre! Men lige da vi allermindst ventede det gik byggerbussen i stå, det var noget vejertråd der var knækket, men der redede Fætter opfinder med noget snørrebånd, og det funkede da også hele vejen hjem! Da vi kom hjem ventede vores forældre på os, og så var det bare ZZZZZzzzzzzZZZZZ (godnat til os) Skrevet af Anders gr. 88!

13 13 Referat af RBV generalforsamling Tirsdag, den 16. marts Der var mødt 22 RBV medlemmer op til dette års generalforsamling. Der var traditionen tro rødvin, kaffe/the, ost og brød. Formanden, Susanne Hardø, bød velkommen til RBV generalforsamling 2004 og startede med at præsentere den siddende bestyrelse. 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslog Henning Grosse som dirigent, som blev enstemmigt valgt. Henning modtog valget. Han takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt og rettidigt indvarslet. Dirigenten var glad for at modtage dagsordenen i god tid. Herefter gennemgik han dagsordenen. 2. Formandens beretning: Formanden læste sin beretning op, herunder de forskellige arrangementer i året der er gået. Især var der rosende ord, omkring de nye gennemførte tiltag, nemlig Bygger-OL og Ølsmagning. Disse succeser bliver sikkert gentaget i det kommende år, måske dog med lidt små ændringer. F.eks bliver ølsmagningen til vinsmagning. Flemming Rasmussen kunne med det samme fortælle, at vinsmagningen allerede var arrangeret og skal afholdes den 22. oktober Formandens beretning blev vedtaget med akklamation. 3. Kassereren fremlægger revideret regnskab: Gitte Liliendal startede med at beklage, at der i det udsendte regnskab var opstået nogle fejl. Det vil blive rettet hurtigst muligt og sendt ud. Gitte fremhævede nogle punkter, herunder blandt andet Børnefonden. Der var udbetalt kr ,- i støtte til kolonierne i år 2002 og Her nævnte Revisor Søren Boldberg, at Børnefonden er blevet suppleret op, så der igen er kr ,- i fonden. Desuden var det på tale at købe en ny hest til kr ,- hvis hesten blev dyrlægegodkendt, så den kunne forsikres. Forsamlingen vedtog at regnskabet ville blive taget til efterretning, mod at det revideret regnskab bliver fremsendt i forbindelse med referatet. Indsigelser til det reviderede regnskab skal fremkomme til bestyrelsen senest 14 dage efter modtagelse af referat og regnskab. 4. Indkomne forslag: Der var ikke kommet nogle forslag. 5. Fastsættelse af kontingent: RBV foreslog uændret kontingent på kr. 50,00 årligt. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. 6. Valg: På valg i år var: Formand Susanne Hardø Dam (villig til genvalg). Bestyrelsemedlem Bjørn Sørensen (villig til genvalg). Bestyrelsemedlem Lykke Frederichsen (villig til genvalg). Suppleant Flemming Rasmussen (ønsker ikke genvalg). Suppleant Henrik Clausen (villig til genvalg). Suppleant Bo Andersen (villig til genvalg). Formand Susanne Hardø Dam blev genvalgt for 2 år. Bjørn Sørensen og Lykke Frederichsen blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer for en periode på 2 år. Henrik og Bo blev begge genvalgt som suppleanter. Som ny suppleant blev Laila Rasmussen valgt. Velkommen til Laila. Suppleanterne blev valgt for 1 år. Samtidig takkede bestyrelsen Flemming Rasmussen for det store stykke arbejde han har lagt i bestyrelsen gennem årene. Henning Grosse og Søren Bolberg blev begge genvalgt som revisorer for 1 år. 7. Eventuelt: Her var der en opfordring fra en forældre til, at de børn der havde delt indkaldelsen til generalforsamlingen rundt, skulle ha lidt for deres arbejde. Gitte fortalte, at det havde hun sørget for at de fik. Lisette takkede derefter bestyrelsen for deres arbejde. Dirigenten takkede for god ro og orden. Dirigenten ønskede alle en fortsat god aften. Generalforsamlingen sluttede kl Derefter fulgte en Tegn-og-gæt/troldmandsspil. Martin var vært ved denne underholdende quizz, der var sat op med projektor, lærred, kamera og pc. Vi blev delt op i 4 hold. Herefter tog man et kort, pc eren valgte kategori samt hvor lang tid man havde til at tegne kategorien. Det pågældende hold skulle så gætte hvad det var der blev tegnet. Gættede holdet rigtigt, skulle man rykke troldmanden mod holdets egen udgang. Holdet der nåede udgangen først, vandt spillet. Hold 2 vandt spillet, men det var der ikke noget at sige til da de kørte på HØJTRYK Hold 2 modtog alle en gave, som Sten havde sørget for. Det var en rigtig hyggelig aften. En stor tak til Martin for underholdningen. Referent: Lykke Frederichsen.

14 14 BESTYRELSE 2004 FORMAND SUSANNE HARDØ (valgt 2004) KASSERER GITTE LILIENDAL (valgt 2003) NÆSTFORMAND JEANNE NØRREGAARD (valgt 2003) BEST.MEDLEM MARTIN ANDERSEN (valgt 2003) BEST.MEDLEM BJØRN SØRENSEN (valgt 2004) SEKRETÆR LYKKE FREDERICHSEN (valgt 2004) SUPPLEANT SUPPLEANT SUPPLEANT PERSONALE PERSONALE REVISOR REVISOR LAILA RASMUSSEN HENRIK CLAUSEN BO ANDERSEN FRANK SIMONSEN STEN INGVORSEN SØREN BOLBERG HENNING GROSSE BYGGERENS BESTYRELSE SØREN BOLBERG (valgt for 4 år 2002) BYGGERBLAD MEDLEMSADM. JENS ANDERSEN JENS ANDERSEN GITTE LILIENDAL Du kan kontakte RBV enten ved at kontakte Susanne Hardø telefonisk på tlf eller sende en til Jens Andersen på: jensandersen@pc.dk Vi vil gerne være medlem af RBV. Årskontingent for hele familien er blot kr. 50,- Aflever denne slip på Byggerens Kontor - så sender vi et giro-kort. Navn: Adresse: Postnr.: By: Tlf.:

15 ÅRSPLAN 2004/2005 Kryds af i kalenderen allerede nu= ONSDAG 23. JUNI SANKT HANS MARKED - Portene åbnes kl. 18:00 - Bålet tændes ca. 21:00. Rødovres mest traditionsrige Sankt Hans Marked som igen i år vil indeholde overraskende fornyelser. FREDAG 13. AUGUST KL. 18:00 ÅRETS STORE JUBILÆUMS & GRILLFEST FOR HELE FAMILIEN MUSIK/UNDERHOLDNING OPLYSES SNAREST MULIGT Årets Grillfest bliver noget ganske specielt idet vi har valgt at netop denne dag samtidig skal være markeringen af Byggerens 40 års jubilæum. D.v.s. at festen bliver langt mere overdådig end I er vandt til!!! Lækker mad - god stemning - overraskende underholdning - god musik & dans - alt til en meget rimelig og overkommelig pris. En uundværlig sommeraften for hele familien. Nærmere oplysninger i de kommende Byggerblade. SØNDAG 12. SEPTEMBER KL. 15:00-20:00 BYGGER-OL med hyggecafé og spisning Vi gentager succesen fra 2003 hvor Bygger-OL blev introduceret med stort succes. Deltag som aktiv i nogle forskellige sportsaktiviteter, hvor man ikke behøver at have forudgående færdigheder, vær tilskuer eller hyg dig i cafeen. Arrangementet includerer spisning og er gratis (dog skal øl, vin, sodavand købes til rimelige Byggerpriser), hvorfor forhåndstilmelding er nødvendig. Nærmere om tilmelding kommer i Byggerbladet og ved opslag på Byggeren FREDAG 22. OKTOBER KL. 18:30 - ca. 22:00 VINSMAGNING Vores Ølsmagning i 2003 blev en gigantisk succes. I år har vi allieret os med en virkelig vin-ekspert som i ca 2½ time vil holde vin-foredrag med prøvesmagning af 7-8 forskellige vine. Efter foredraget servere RBV lidt mad - men da det først bliver ved 21:00 tiden vil det være en god idé måske lige have at spist lidt let inden ankomst. Arrangementet er naturligvis kun for voksne af begge køn og det anbefales at man lader bilen stå!!. Vin-smagningen og mad er inkluderet i prisen men det vil naturligvis være muligt at købe yderligere vin/øl/vand>.. Tilmelding senest 5. oktober - men vi har kun plads til ca. 40 deltagere! Vi forventer at kunne holde prisen på kr. 150,- per person. Nærmere følger i kommende Byggerblade og ved opslag på Byggeren. NOVEMBER (dato følger) kl. 19:00 FILMAFTEN FOR HELE FAMILIEN En gratis hyggetradition for hele familien med mulighed for at købe drikkevarer & popcorn. Dato annonceres umiddelbart efter sommerferien når vi kender planerne for skolerne, da vi sidste år løb ind i uheldig valgt dato. Filmen annonceres et par uger før ved opslag på Byggeren SØNDAG 5. DECEMBER JULEMARKED - Portene åbnes kl. 14:00 Sammen med Sankt Hans Markedet en søndag med en lang tradition. Rigtig julehygge for hele familien. SØNDAG 30. JANUAR 2005 KL 11:00 - ca. 16:00 BORDTENNISTURNERING Endnu en mangeårig tradition, hvor der bliver spillet af børn og voksne på 4 borde..... kun afbrudt af frokost, som RBV er vært ved. Der vil igen i år vil der være mulighed for at træne inden under kyndig vejledning på 3 aftensamlinger. Nærmere om dato/tid for træningsaftenerne offentliggøres senere - ligesom tilmelding til dette gratis arrangement. TIRSDAG 15. MARTS 2005 KL. 19:00 - ca. 22:00 GENERALFORSAMLING RBV er traditionen tro vært ved et lille traktement med ost & vin under generalforsamlingen, som efterfølges af enten en interessant og spændende foredragsholder eller overraskende QUIZ med ligeså overraskende præmier>>> en rigtig hyggelig aften med megen latter som alt for mange normalt går glip af>>> FREDDAG 1. APRIL - SØNDAG DEN 3. APRIL 2005 WEEK-END TUR RBV genopliver de fantastiske week-end ture for hele familien. Nærmere følger om sted og pris.

16 16 MAJ 11 Simon Alsing Andersen Jonas Ørneborg Marcus Nygaard Julie Rasmussen Casper Maro Madsen Camilla Juul Søndberg Sofie Eggers Pedersen Stefan Carlsen Peter Norén Lindgreen Benjamin Stræde Camilla Paludan Nielsen Morten Petersen Emilie Kirstine Trads Loui Rasmussen Søren Christiansen Fanny Steinbüchel Morten Rasmussen Steffen Nørhave Sofie Pedersen Christian Schnoor Christian Haup Houldby Thomas Jakobsen

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk Sekretær

Læs mere

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer

Sommerkoloni 2/7 11/7 på det gode sted Värmlandsgården Se mere i næste nummer 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 JULEFEST SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 VÆRKSTEDER SIDE 8 VÆRKSTEDER SIDE 9 KALENDER SIDE 10 BÅLFORLØBET

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 BYGGER BLADET 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@ivjac.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS Nyholms alle 49, 2610 Rødovre www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 2165 2346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Svend-Erik Andersen

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Rødovre Byggelegeplads

Rødovre Byggelegeplads Forældremøde den 8. april 2014 Husk at tage bladet med hjem til dine forældre så de ved at der er forældremøde og at det handler om byggeren og skolereformen 2 Rødovre Byggelegeplads Nyholms alle 49, 2610

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011

Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Nyhedsbrev Fritidsklubben BFC Marts 2011 Historier set & hørt fra Østrig Klubben tager som tradition på skitur til Østrig og i år ingen undtagelse. Og som de andre år oplever vi en masse skæg og ballade

Læs mere

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet

Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet Marie Louise og kristina gr. 33 synger deres egen sang til jubilæet 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 SEPTEMBER SIDE 4 HESTE - FLET SIDE 5 DYRSKUE SIDE 6 KOLONI

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 christian.christensen@dk.dsv.com Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@rk.dk

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2013 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange skal med klubben på

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 JANUAR SIDE 4 HESTESIDEN SIDE 5 FORÆLDREMØDE SIDE 6 OPGAVEN SIDE 7 BYGGERLIV SIDE 8 VÆRKSTED SIDE 9 KALENDER SIDE 10 livet

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F..

Alle afgange er fra Cementen i Nyk. F.. Klub Solstrålen har sommerudflugter i uge 28-29-30. Ud fra medlemmernes forslag har brugerrådet, de Grønne Busser og personalet, planlagt de omtalte tilbud. Har du behov for støtte, så sørg for at få din

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø Ventilen-nyt N ovember ma ti on to fr lø sø 1 Bowling 14-16.45 2 Hal 14-16 3 AFTEN Pigeklub (alle) 4 Svømning 5 6 7 AFTEN Hjemmehyg 8 9 Hal 14-16 10 AFTEN Svømmehal 11 Overnatning til lørdag 4-5 klasse

Læs mere

10. september 2009 TAK!

10. september 2009 TAK! TORSDAGS-NYT 10. september 2009 25.000,- kr Mange penge i en tom kasse!! Skolen har netop holdt 32 års fødselsdag! Mandag var vi alle samlet i hallen, hvor der blev sunget og talt. Dejlige sange, hvor

Læs mere

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie

Silas Mathias Deniz K. Christian. R August Simon P Mads Mortensen Julie A. Amalie Dagklubben: BASEN, Fyrrekrattet 1, 2630 Taastrup 43 35 28 28 www.basen.htk.dk Kontingent pr./md. Kr. 687,00 pr. 1. januar 2011 Vores åbningstider: Mandag - torsdag kl. 13.00-18.00 Fredag kl. 13.00-17.00

Læs mere

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014

Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Marts 2014 Forår på vej... Det er ganske vist. Dagene bliver længere, lyset får flere nuancer og vi kan mærke, at der er forår på vej. Til jer, der har tænkt på

Læs mere

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder.

Haveforeningen. Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Haveforeningen Anno 1982 27. årgang September 2010 Og bag mig sol og blød mig regn! Jeg plukker mine nødder og trasker langs et brombær hegn med plovmuld under fødder. Og det er al den jord, jeg har, og

Læs mere

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00

RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 1 Nr. 7 / 1. JULI 2004 RØDOVRE BYGGELEGEPLADS www.byggeren.dk byggeren@byggeren.dk Mandag - Fredag: 10.00-18.00 Lørdag, søndag og helligdage: 11.00-16.00 2 Vitsen: Hvad viser man en kvinde, der har kørt

Læs mere

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst.

3. marts 2016. Cafeén er egnet for personer med handicap og har handicap-toilet. Tilmelding er ikke nødvendig. Du kommer bare, hvis du har lyst. E-mail nyhedsbrev nr. 56 Cafe aften på Café Tower, kl. 18.00-20.00 Stürups Plads 1, dør 230 i Helsingør 3. marts 2016 Hver d. første torsdag i en måned er vi velkomne på restauranten til en cafeáften,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016

Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 Referat fra ordinær generalforsamling mandag 25/01-2016 19 stemmeberettigede medlemmer. 1. Valg af dirigent; Bent Rask foreslået og valgt Generalforsamlingen lovligt indvarslet. 2. Beretning: Ved formanden

Læs mere

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 -

Nyhedsbrev April. Sjov og fart. Dus Mellervang. Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk - 1 - Sjov og fart Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev April BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder

Læs mere

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30.

Der er telefonsvarer på i vagtstuen fra kl. 08.15 til kl. 15.30. Telefonsvareren aflyttes kl. 14.00, 15.00 og 15.30. Velkommen til Mosehuset 2016 Her følger en del praktiske informationer vedrørende institutionen. Hvis der opstår spørgsmål er alle selvfølgelig velkomne til at rette dem til os, så misforståelser og ærgrelser

Læs mere

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling

HyllingeBy.dk. Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge. Beboerforeningen holder ordinær generalforsamling HyllingeBy.dk Lokalblad for Hyllinge og omegn, udgivet af Beboerforeningen i Hyllinge Kom til fællesspisning i Centergården Onsdag den 18. feb. kl. 18.00 Spisning er først til mølle Vi er glade for succesen

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl

Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Årgang 27 År 2014 Samuelsgården. Skolevænget 19 6840 Oksbøl Telefon: 79 94 73 44 3 kl. besked/telefonsvare 79 94 73 43 Hjemmeside: www.samuelsgaarden.dk Redaktion: Ole Rødtness Tøstesen Ansvarshavende:

Læs mere

Kompasset december 2015

Kompasset december 2015 Kompasset december 2015 Nytårskur: Der er i Sejlklubben tradition for, at vi mødes nytårsaftensdag kl. 11.00 til lidt lækkert vådt og tørt til ganen, hvor vi så har mulighed for at ønske hinanden godt

Læs mere

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007

Referat Generalforsamling Stribgårdens Grundejerforening 2007. Generalforsamling den 16. marts 2007 Den ordinære generalforsamling blev indkaldt til afvikling fredag den 16. marts 2007 kl. 19.00 i Strib Sognegård. 1. Dagsordenen: 2. Valg af dirigent 3. Formandens beretning 4. Regnskab 2006 5. Indkomne

Læs mere

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang

Vise Nyt. Visens venner i Randers. www.visensvenneriranders.dk. Januar 2015. 26. årgang Vise Nyt Januar 2015 26. årgang Visens venner i Randers www.visensvenneriranders.dk Huskelisten Formand : Henne Buch, Saxofonvej 14, 8940-Randers SV 86410633 el.41586480 Program for 1. halvår 2015. Hulemøde:

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre) 3672 4700 cc@copenchip.dk Næstformand Anne Willer (forældre) 3670 2331 anne.willer@e-posthus.dk

Læs mere

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38

Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk. Ugebrev 38 Friskolen i Lemming Lemming Bygade 2a 8632 Lemming 8685 9333 friskolenilemming@mail.dk www.friskolenilemming.dk Friskolen i Lemming Ugebrev 38 Kære børn og forældre! Lemming d. 18.september 2015 Vi holder

Læs mere

Nyhedsbrev uge 35 2015

Nyhedsbrev uge 35 2015 Nyhedsbrev uge 35 2015 Side 1 God weekend Side 7 Filuren Side 2-3 Nyt fra Allan Side 8-9 Chromebooks Side 4 Høstfest Side 10 N/T med 4-5 klasse Side 5 Indvielse af vuggestuen Side 11-13 Børnehaven Side

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter August 2014. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter August 2014 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har haft en dejlig sommerferie og atter har samlet energi til en ny klubsæson. Flere af jer deltog

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015

for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Til: Samtlige husstande kontorer butikker AKTIVITETSKALENDER for Lyne Sogn Juni/Juli 2015 Konfirmander i Lyne Kirke Den 10 Maj 2015 Indhold: * Forsamlingshuset: Ekstraordinær generalforsamling * LYNE krocket

Læs mere

Orkanen Singleklubben med pli.

Orkanen Singleklubben med pli. Orkanen Singleklubben med pli. Orkanens hjemmeside http://www.orkanen.dk Initiativtager og kontaktperson Edith Agerholm, Fårupled 10 7300 Jelling - Tlf. 75 8717 53 Mobil. 22 90 84 22 E-mail. edith.agerholm@jellingnet.dk

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

ma ti on to fr lø sø

ma ti on to fr lø sø ma ti on to fr lø sø 1kanin, høns 2 Billard 3 4 Svømning Dans 5 Fodbold Fifa 13 6 Film Kra 7 kanin, høns 8 kanin, høns 9 Billard 10 11 Bowling 12 Fifa 13 Turnering Fodbold 13 Film Kra 14 kanin, høns 15

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 2012 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 5. marts 2012. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter:

Generalforsamling. Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: Generalforsamling Mandag d. 25 marts 2013 kl. 17.00 18.00 i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Dagsorden iflg. vedtægter: 1. Konstatering af fremmødte stemmeberettigede medlemmer. Der mødte 5 medlemmer.

Læs mere

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar

Impulsen. Maj og juni. Månedsplan Juni. Uge 23. Dorte madbar Månedsplan Juni Uge 23 Mandag 3-6 Dans 14.00 m. Mette - Magien i baren. Tirsdag 4-6 Dans 14.00 m. Mette Onsdag 5-6 Grundlovsdag Klubben lukket Torsdag 6-6 Fredag 7-6 Uge 24 Dorte madbar Tom madbar Impulsen

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING

MAJ 2011 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING SFO ST O R A G ER G A A R D MAJ 2011 ST U E 2 28786021 ST U E 31 28786023 ST U E 4 28786024 PIGERNE VANDT GULD I IN ST IT IO N ER N ES HOCKEYTURNERING Hjemmeside: www.storagergaard.albertslund.dk Email:

Læs mere

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby

Nyhedsbrev. September 2008. Juniorklubberne. Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby Nyhedsbrev September 2008 Juniorklubberne Langeskov - Kerteminde - Munkebo Nymarken & Dalby OBS.: Alle klubber lukker kl. 16.30 d. 11. september pga. kursus Strandgård Fest Torsdag den 4. sept. kl. 17-20.30

Læs mere

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning

Maj 2014. Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer. Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Maj 2014 Læs i dette nummer: Om Generalforsamlingen Om gamle og nye arrangementer Læs i dette nummer: GIRO-kort til kontingent Formandens beretning Side 1 PRISER for kontingent 2014: Medlemskab for par:

Læs mere

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening.

År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. År 2013 den 9. februar kl. 11.00 afholdtes generalforsamling i Marstal Marineforening. Sted: Marinehuset, Strandstræde 47 a, Marstal 50 stemmeberettigede medlemmer var mødt, hvilket svarer til 25 %. Inden

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42

Vi glæder os meget til at se jer i uge 42 3 dage i efterårs ferien (uge 42) mandag - onsdag afholder vi Basanta sport, Basanta sport er 3 dage med sjov og lidt anderledes motion. Vi laver sund og lækker mad og vi vil have forskellige boder. De

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling

OZ6HR nyt, Januar 2016. Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling OZ6HR nyt, Januar 2016 1 Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling 2 OZ6HR nyt, Januar 2016 OZ6HR nyt Nr. 1, Januar 2016 Medlemsblad for OZ6HR - EDR Horsens Afdeling Parallelvej 6A

Læs mere

Nyhedsbrev 08. marts 2015

Nyhedsbrev 08. marts 2015 Nyhedsbrev 08. marts 2015 Trædrejning Der var mange som benyttede sig af tilbuddet om at få undervisning i trædrejning, og det var dejligt at se. Allerede i dag er der flere som benytter maskinerne som

Læs mere

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!!

Aktiviteter i uge 1. Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Aktiviteter i uge 1 Mandag: Tirsdag: Onsdag: - Lukket! -Lukket! -Lukket! Torsdag: -Velkommen tilbage. Vi hygger i klubben. Fredag: -Fodbold i hallen 13.30.-15.00. Husk sko!!!! Et rigtigt godt nytår til

Læs mere

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke

KORSLØKKE AFDELING APRIL KVARTAL 2015 www.dui.dk/korsloekke AFDELINGSADRESSER: Formand: Jonna Ivarsen, Højvang 5, 5270 Odense N. Tlf.: 66 18 49 59 Kasserer: Arne B. Hansen, Hybenvej 75, 5260 Odense S. Tlf.: 66 12 14 59 MØDETIDER: Mandag: 18.00-20.00 Boldspil og

Læs mere

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider

Klub Svanen. Kontakt. Åbningstider Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Jul Sang og musik i haven To Ja Jo Tor 7. Jul Bowling i Haslev Ca To Tir 12. Jul Musikquiz med Leif To Ki Ca Tor 14. Jul Eventyr ved bålet Ki Ca Ti Tir 19. Jul Udendørslege

Læs mere

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- ---

Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre) --- --- 1 2 Formand Joan Arildslund (forældre) 21652346 joan@arildslund.dk Næstformand Per Aagaard Nielsen (forældre) --- --- Sekretær John Sommerset (leder) 3637 9393 skvajos@rk.dk Best. Medlem Ingrid Brix (forældre)

Læs mere

Marts 2016-38. årgang

Marts 2016-38. årgang Marts 2016-38. årgang Bestyrelse og redaktion Formand: Jørgen Prip Byagervej 97 8330 Beder Tlf.: 42 13 46 07 Næstformand: Jørn Rasmussen Rådhusgade 82 8300 Odder Tlf.: 40 47 76 47 Mail: jsra82@gmail.dk

Læs mere

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016

Sdr. Vium Nyt. Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Sdr. Vium Nyt Nr. 286 Sdr. Vium Sogneforeningen februar 2016 Landsby pedeller Jeg har længe gået med den tanke, at når Lyne med succes kan etabler by pedeller og det går rigtig godt, så kan vi også i Sdr.

Læs mere

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet:

BØLGEBRYDEREN. 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014. Læs inde i bladet: BØLGEBRYDEREN 25. årgang Medlemsblad for Sørup Havns Bådelav 1/2014 Læs inde i bladet: HVAD SKER DER I ET JUBILÆUMSÅR? INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING RENOVERING AF YDERMOLEN ER I FULD GANG 1 SØRUP HAVNS

Læs mere

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet.

Pinsetræf 2012. Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. Pinsetræf 2012 Så ventede vi alle spændt - som vi plejer - på vejrudsigten til Pinse-Najad-stævnet. 31 både var tilmeldt + 5 både fra Göteborg s Najad klub. Og sandelig om ikke vejrudsigten var så god

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014.

Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Referat fra generalforsamling i Tømrerbakkens grundejerforening den 28/6 2014. Tilstede: 13 stemmeberettigede parceller Dirigent: Niels Carlsson blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet..

Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af Byggerbladet.. SIDE 3 LEDEREN SIDE 4 BYGGERLIV SIDE 5 KANOKOLONI SIDE 6 CYKELSTATIVERNE SIDE 7 SPRINGSTÆVNE SIDE 8 SOMMERFERIE SIDE 9 KALENDER SIDE

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder

S c h a n d t o r p. 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 30. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2013 Der indkaldes herved til DISTRIKTSGILDETING Mandag den 27. maj 2013 kl. 19.30 i Gildehuset, Frederik Bajers Gade

Læs mere

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C

Afdelingsledere i DUS-Vodskov. DUS-Leder. Dus C JUNI / JULI 2012 Afdelingsledere i DUS-Vodskov Lene Boll (99384534) & Lene Birk (99384532) DUS-Leder Lasse Andreasen Tlf. 99384523 Dus B Dus A Begonievej 2 9310 Vodskov Kirkevej 49 9310 Vodskov Tlf: 99384530

Læs mere

Referat af. grupperådsmøde i Orion

Referat af. grupperådsmøde i Orion Referat af grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Referat af Grupperådsmøde i Orion 23. februar 2014 Side 1 af 6 Deltagere: Bestyrelsen, ledere og 30 forældre i alt 44 personer Christian Nedergaard blev

Læs mere

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den

Dagene blev afsluttet med det store cykelringridning. Det var slet ikke så nemt at holde balancen på cyklen, med en lanse i hånden og så ramme den SFO NYT Maj 2011 Påsken i SFO De børn der var tilmeldt SFO en dagene før påske, var med til at gøre det til nogle skønne dage. Det er altid dejligt, når vi er en lille gruppe og har rigtig god tid. Det

Læs mere

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00.

Fastelavn på Kulturcenter Værestedet. SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavn på Kulturcenter Værestedet SØNDAG D. 7. Februar mellem kl. 10.00 og 12.00. Fastelavnsudvalget tager imod børn og voksne til et brag af en fastelavnsfest. Vi vil synge gode og velkendte fastelavnssange,

Læs mere

Nyhedsbrev uge 14 2016

Nyhedsbrev uge 14 2016 Nyhedsbrev uge 14 2016 Side 1 God weekend Side 7 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 8-11 Børnehaven Side 3 Generalforsamling Side 12-13 Vuggestue Side 4-5 Generalforsamling, Side 14 Kalender, rengøring &

Læs mere

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se

Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se Kalenderen: 30. April Valborgaften 10. Maj Ide & Udvikling 29. Maj Kanotur 23. Juni Sankt Hans 9. - 17. Juli Folk og Kultur 21. August Varde Å Dag Se mere på www.janderup.dk. Generalforsamling i Janderup

Læs mere

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010

Nyt fra 0. årgang. Nyhedsbrev Fritterhøjen uge 44+45 2010 Nyt fra 0. årgang Siden sidste nyhedsbrev har vi haft rigtig travlt med meget hemmelige ting. Vi kan dog afsløre så meget, at børnene har været meget nysgerrige, interesserede og kreative i processen!

Læs mere

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder.

Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Har du mulighed for at hjælpe, til en eller flere af vores aktiviteter kan du kontakte de ansvarlige for de enkelte boder og aktiviteter herunder. Fodbold - Martin Lindved 2065 9320 Børne diskotek - Jan

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014

Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 Nyhedsbrev Klub Viadukten, marts 2014 www.klubviadukten.dk Instagram #viadukten https://www.facebook.com/#!/fritidsklubben.viadukten.7 Til Medlemmerne Sommerkoloni Bornholm uge 32 Der er nu godt på vej

Læs mere

November/December 2014

November/December 2014 November/December 2014 Værestedet liv ønsker alle en god jul samt et godt nytår. Mortensaften Mandag d 10. november holder vi mortensaften i værestedet liv. Der vil blive serveret and med hvad der hører

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7.

SKL s store stævne Søndag den 15. januar holder SKL det årlige store pistol stævne. Kom og deltag eller hjælp, læs side 5 og 7. Nr. 1 januar kvartal 2006 Medlemsblad for Skyttelauget Kongens Lyngby Masser af klasser Årets skoleskydning for 5. klasser blev en stor succes med 183 deltagende hold fra SKL læs side 6. SKL s store stævne

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni

Mærkedag: 02. juni 04. juni 06. juni 07. juni Vallekilde-Hørve Friskole. 1. juni 2012 Fredagsbrev nr. 701 Næste uger: 04. juni 05. juni 06. juni 07. juni 08. juni Mundtlig prøve dansk Grundlovsdag Skolen lukket SFO åben til kl. 12.00 Førstehjælpskursus

Læs mere

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen.

Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Referat af generalforsamling - AIF 27-02-2015 Formand Pia Arendt bød velkommen til alle. Hun var taknemmelig for den store opbakning til generalforsamlingen. Generalforsamlingen.: Valg af dirigent. Jim

Læs mere

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester

S c h a n d t o r p. På Distriktets vegne Ole Danielsen, Distriktsgildemester S c h a n d t o r p 1. og 2. Skanderborg Sct. Georgs Gilder 29. ÅRGANG NUMMER 5 MAJ 2012 Der indkaldes herved til Distriktsgildeting onsdag den 9. maj 2012 kl. 19.30 på Porskjær, Porskjærvej 45, 8464 Galten.

Læs mere

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni

Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Maj/juni 2015 Sankthans aften d 23. juni Husk sidste tilmelding d 12. juni Ekstra-valg til brugerråd Fordi et medlem af brugerrådet stopper, har brugerrådet besluttet at afholde valg af et nyt medlem.

Læs mere

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5

MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Nyhedsbladet MAJ 2011 ÅRGANG 7, NUMMER 5 Det sker i Tegnsprogshuset Onsdag den 11.05.2011 kl.19.00 Netcafe Onsdag den 18.05.2011 kl.19.00 Mini Banko Onsdag den 25.05.2011 kl.19.00 Netcafe Søndag den 29.05.2011

Læs mere

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark).

Læs mere og tilmeld dig på Gavnø's hjemmeside (husk at skrive du kommer fra Mopar Club Denmark). Classic Autojumble i Gavnø Slotspark Skrevet af superbee - 2015/04/28 14:52 Classic Autojumble - 7/6 2015 Danmarks største veteranbilshow afholdes søndag den 7. juni 2015 Gavnø Slotspark danner for 27.

Læs mere

Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni

Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni Isabella gr. 20 for fuld fart mellem svenske graner på vej ned gennem skoven på årets skikoloni 1 2 Alt dette og meget mere finder du i dette nummer af byggerbladet.. Formand Christian Christensen (forældre)

Læs mere

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3

Prøve i Dansk 1. Skriftlig del. Læseforståelse 1. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Prøve i Dansk 1 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 1 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 1: Opgave 1 Opgave 2 Opgave 3 Hjælpemidler: Ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Ugebrev 34 Indskolingen 2014

Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Ugebrev 34 Indskolingen 2014 Fælles info: Kære indskolingsforældre. Allerførst velkommen tilbage til jer alle efter en dejlig varm og solrig sommerferie, det er tydeligt, at børnene har nydt det, men alle

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Nyhedsbrev august 2012

Nyhedsbrev august 2012 Nyhedsbrev august 2012 Kære medlemmer Hermed endnu et lille nyhedsbrev fra kreds 38. Selv om der har været aktivitet på træningspladsen i hele sommerferien, er træningen nu for alvor i gang. Holdtræningen

Læs mere

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg

Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg 23. februar 2015 Generalforsamling den 23. februar 2015 kl. 20.10 Vindrosens Lokaler Esbjerg Fremmødte: 23 medlemmer 1. Valg af dirigent Alex Jensen blev af bestyrelsen forslået og blev enstemmigt valgt.

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO Februar 2014 Siden sidst Foråret og fremtiden banker på. Vi har alle nok bemærket, at det er blevet lysere om morgen og eftermiddagen, og vejret her i februar giver os i

Læs mere

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen

Aktivitetskalender: Til opslagstavlen April 1999 2 Aktivitetskalender: Til opslagstavlen Hver mandag og onsdag kl. 17 30 er der motionsløb eller gåtur fra Marienlystcentret, vælg 3 km, 5 km, 8 km eller længere rute. 22. 23. 24. April Shat

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere