ANKLAGER. gå selv? Så har vi det rette job

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ANKLAGER. gå selv? Så har vi det rette job"

Transkript

1 ANKLAGER Er du en holdspiller, der kan gå selv? Så har vi det rette job

2 mange muligheder Anklagemyndigheden er en del af Justitsministeriet. På hele ministerområdet har vi fokus på en bred og målrettet udvikling gennem dit karriereforløb uanset hvor du begynder. Vi lægger vægt på, at alle igennem hele deres karriere udnytter muligheden for at udvikle sig fagligt og personligt. Og vi lægger vægt på kompetence udvikling gennem skift i jobs og opgaver. Som ansat i anklagemyndigheden har du mulighed for at rokere til andre arbejdspladser på ministerområdet som led i din karriere. Vi har brug for skarpe hjerner Vi er på jagt efter dygtige og motiverede jurister til udfordrende og udviklende stillinger som anklagere over hele landet. Anklagerne har en vigtig og central rolle i at få vores demokratiske retssamfund til at fungere. Straffesager handler ofte om mennesker i meget belastede situationer. Og det kan være meget omkostningsfuldt at blive involveret i en straffesag hvad enten det er som vidne, offer eller tiltalt. Derfor skal straffesager føres af dygtige anklagere, som har et højt fagligt niveau, stærke personlige egenskaber, høj integritet, objektivitet og en sikker sans for retfærdighed. Har du de rette egenskaber, så kan vi til gengæld tilbyde et særdeles spændende job, hvor ikke to dage er ens. Det giver mange muligheder. Justitsministeriets område Justitsministeriets departement Kriminalforsorgen Udlændingestyrelsen Civilstyrelsen Datatilsynet Den Uafhængige Politiklagemyndighed Politiet Anklagemyndigheden I løbet af min karriere indtil nu har jeg arbejdet som anklager i to forskellige politikredse og hos Rigsadvokaten og som fuldmægtig i Justitsministeriets departement. Det har givet mig mange forskellige udfordringer og opgaver og ikke mindst perspektiver. Thomas Lindberg Brædder, senioranklager, Midt-, og Vestsjællands Politi, ansat i 2007

3 Velkommen i forreste linje Som anklager bliver du en del af et hold, der arbejder for retssikkerhed og juridisk kvalitet i straffesagerne. Som anklager prøver du kræfter med de store spørgsmål om skyld og straf. Som statens repræsentant i forreste linje i straffesagerne skal universitetets teorier og dine evner stå deres prøve. Her skal du på egen hånd vise, at årene med de tunge bøger ikke er spildt. Du skal være en dygtig jurist det siger sig selv. Men det er også vigtigt, at du har de rette personlige egenskaber og evnen til at udvikle dig. Et krævende job Retsarbejde er krævende, så du skal være robust og handlekraftig og være praktisk anlagt. I retten er det dig, der rejser tiltalen på statens vegne. Derfor har du et stort medansvar for, at processen forløber på en ordentlig måde. Du får brugt din pædagogiske sans, din fornemmelse for mennesker og din empati.

4 retten er sat Din hovedopgave er at møde i straffesager i retten. Det er en krævende og betydningsfuld opgave. Du får ansvar for dine egne sager og har selv kontakt med alle sagens aktører. Det betyder, at du er ansvarlig for: at lægge strategien for, hvordan sagen skal føres at formulere de spørgsmål, der skal stilles til vidner og gerningsmænd at procedere sagen til slut Du får hurtigt rutine i at afhøre vidner og procedere i mindre sager. Det er en stor udfordring, men også noget du meget hurtigt vokser med og bliver dygtigere af. Klar på mere I takt med din udvikling stiger sagernes kompleksitet og tyngde, og du kan komme til at beskæftige dig med sager om alvorlig økonomisk kriminalitet, drab og narkotika. Uanset størrelsen drejer straffesager sig ofte om mennesker i belastede situationer.

5 Godt fra start Ansvar og alsidighed i hverdagen kendetegner den typiske arbejdsdag for en anklager. Fra dag ét kommer du til at arbejde i en vekselvirkning mellem at forberede sager på kontoret og føre sager i retten. Og du kommer til at arbejde tæt sammen med politiet i efterforskningen af straffesagerne. EN HVERDAG MED MENING ALSIDIGHED Du skal vurdere, om sagen er tilstrækkeligt undersøgt af politiet eller om der skal flere efterforskningsmæssige skridt til. Og du skal efterprøve, om politiets arbejde er lovligt. KARRIERE OG UDVIKLING ANSVAR RETSARBEJDET En del af et hold Din karriere starter i en af landets tolv politikredse. Her kommer du typisk til at arbejde sammen med andre jurister. Du bliver en del af et stærkt hold, hvor du altid kan få råd, støtte og vejledning. Da jeg læste jura, fik jeg et studiejob i anklagemyndigheden. Så var det afgjort jeg skulle være anklager. Jeg ville arbejde med formidling i vigtige processer, og nu ved jeg, at retsarbejde simpelthen giver mig et kick. Jeg kan ikke altid følge den plan, jeg har lagt for dagen. Det er med til at gøre arbejdet sjovt og alsidigt. Jesper Rune Holm, anklagerfuldmægtig, Anklagemyndigheden ved Fyns Politi

6 En solid grunduddannelse Vi har en klar plan for din uddannelse og udvikling. Og den starter med en skræddersyet grunduddannelse. Du tager hul på dit uddannelsesforløb fra den første dag, du begynder i anklagerjobbet. Samtidig får du en mentor, som hjælper dig sikkert på vej. Som ny anklagerfuldmægtig deltager du i grunduddannelsen, som er en specialuddannelse for anklagere med fokus på retsarbejdet. Uddannelsen indeholder bl.a. afhøringsteknik, vidnepsykologi, procedure, retorik og etik. Efter ca. tre år afsluttes uddannelsen med en eksamen. Masser af uddannelsestilbud Det er vores ambition, at alle medarbejdere løbende videreudvikler deres kompetencer. Når grunduddannelsen er gennemført, kan du vælge fra de uddannelsestilbud, vi har designet til anklagere. Der er både fagspecifikke kurser og personlige udviklingsforløb. Du kan også deltage i advokatuddannelsen, så du får bestalling som advokat. Og hvis du har de rette forudsætninger, kan du på længere sigt deltage i lederudviklingsforløb og egentlig lederuddannelse eksempelvis moduler på den fleksible masteruddannelse. Kollegaer fra hele landet Du kommer på hold med nye anklagerkolleger fra hele landet. Det giver dig et værdifuldt fællesskab, som du kan bruge i din karriere.

7 En god investering Din værdi på arbejdsmarkedet stiger, når du har gennemført grunduddannelsen. I løbet af de første år som anklager får du solid erfaring i at føre sager i retten. Og du får styrket dine evner til at stå på egne ben i udfordrende situationer, hvor der er noget væsentligt på spil. Netop evnen til at arbejde målrettet og selvstændigt er noget du kan drage fordel af i mange andre sammenhænge. Anklagerjobbet er en stærk platform også at søge videre fra. Jeg har altid vidst, at jeg ville beskæftige mig med strafferet. At være på denne side af bordet betyder, at jeg skal forholde mig objektivt til sagen. At jeg skal finde sandheden og få den frem. Det er rart at have et job, hvor jeg arbejder for de større værdier. Anklager jobbet er samtidig en rigtig god karrierebegyndelse, hvis jeg senere i livet vil prøve noget helt andet. Daniel Rosenkilde Larsen, senioranklager, Rigsadvokaten

8 Et stærkt netværk Som anklager får du et omfattende netværk i hele Danmark. Vi arbejder som et hold og trækker på hinandens kompetencer på tværs af landet. Vi arbejder målrettet med at dele vores viden og erfaringer for at sikre de bedste processer. Derfor har du altid dygtige kolleger at sparre med både anklagerfagligt og socialt. Du får også en stor berøringsflade med repræsentanter fra andre dele af den juridiske verden, som kan komme dig til gavn i din videre karriere. Vi er mange steder Anklagemyndigheden har kontor overalt i Danmark også i Grønland og på Færøerne, og vi har også haft medarbejdere på internationale missioner og opgaver. Hvis du brænder for at arbejde med international strafferet, er anklagemyndigheden en god begyndelse.

9 Brug for nye vitaminer? Du bestemmer selv hastigheden i din karriere. Men du kommer ikke til at gro fast. Vi tager personlig udvikling alvorligt og lægger vægt på, at vores medarbejdere har stor erfaring og viden. Kompetenceudviklingen er baseret på et højt fagligt niveau i opgaveløsningen, udfordringer ved opgaveskift og mulighed for rokering gennem hele din karriere. Som anklager er du ansat på Justitsministeriets område, og du har derfor mulighed for at udvikle dig gennem rokering til andre attraktive og spændende stillinger på hele ministerområdet. Nogle anklagere ønsker på et tidspunkt at søge nye udfordringer helt uden for ministerområdet. Hvis det er en vej, du ønsker at gå, kan du få orlov til at afprøve et karrierealternativ.

10 På tour i faget Turnus er et led i din samlede uddannelse og begynder typisk efter tre-fire års ansættelse. Turnus er en uddannelsesstilling, der varer ca. to år typisk hos Statsadvokaten i Viborg eller København. Under turnus møder du som anklager i landsretten og i nævningesager i by- og landsret. I din turnus kan du, under kyndig vejledning fra en mentor, fordybe dig i de store sager og tungere juridiske problemstillinger. Der er et læringsforløb, som du skal igennem, inden turnus afsluttes med en evaluering af dig. Vi lægger vægt på, at vores ansatte kan opnå så bred en uddannelse som muligt. Du kan derfor også gennemføre din turnus hos Rigsadvokaten, i Rigspolitiet, i Justitsministeriets departement eller hos Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet. Disse steder vil du sideløbende arbejde som anklager i landsretten.

11 Jurastuderende prøv det! Som jurastuderende har du flere muligheder for at prøve, hvad det vil sige at arbejde hos os. Sommerskole Det korte ugeforløb på vores sommerskole giver et intensivt indblik i anklagerens kerneopgaver. På sommerskolen lærer du sammen med andre jurastuderende at forberede, gennemføre og procedere en straffesag foran en dommer fra Københavns Byret. Skolen åbner hvert år i august hos Rigsadvokaten i København. Sommerfuldmægtig Over hele landet har vi hvert år stillinger som sommerfuldmægtige. Det er stillinger af 4-6 ugers varighed, som giver dig mulighed for fra første parket at se, om jobbet som anklager er noget for dig. Vi tilrettelægger individuelle forløb i vores sommerfuldmægtigstillinger. Studenteransættelse Med en studenteransættelse får du lov til at arbejde hos os i en længere periode. Du får et selvstændigt arbejde, hvor du altid har dygtige kolleger at sparre med. Vi kan også hjælpe dig med at finde et emne til dit speciale eller til andre opgaver. Du skal have bestået 2. årsprøve, have et højt fagligt niveau og interesse for strafferet for at komme i betragtning til et studenterjob hos os. Jeg kan godt lide, at der er så mange forskellige dimensioner i jobbet skrivning, juridiske overvejelser, praktik og svær mundtlig formidling. Ahang Faraje, studentermedhjælper, Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi Jeg var i tvivl om, hvilken vej jeg skulle gå efter studiet. Så deltog jeg i Anklagemyndighedens Sommerskole. Sommerskolen bekræftede mig i, at arbejdet som anklager er både svært, vigtigt og vedkommende. Anklageren skal få historierne frem, så retten kan træffe den rigtige afgørelse. Jannik Lerche Rasmussen, jurastuderende, Københavns Universitet

12 En fleksibel arbejdsplads Vi lægger vægt på at være en moderne og attraktiv arbejdsplads. Som anklager er din arbejdsuge som udgangspunkt 37 timer, men der kan naturligvis være situationer, hvor en stor sag kræver din særlige indsats. Som en fast del af lønnen får du derfor et tillæg for at stå til rådighed. Du er også omfattet af en merarbejdsordning, som giver dig ret til afspadsering eller merarbejdsbetaling. Vi er fleksible og giver blandt andet gode muligheder for at arbejde på nedsat tid i en kortere eller længere periode. Allerede fra første dag har jeg fået et stort ansvar, hvor jeg selv skal træffe vigtige beslut ninger. Det er et meget selvstændigt job med spændende sager, hvor jeg virkelig kan sætte mit personlige præg på de processer, jeg er en del af. Som anklager har jeg en hverdag med mening og spiller en vigtig rolle i at få vores retssamfund til at fungere. Jeg tager ofte hjem med en følelse af, at jeg har været med til at gøre en forskel. Maria Kjeldsen, anklagerfuldmægtig, Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi Vil du vide mere? På anklagemyndigheden.dk kan du finde ledige stillinger, oplysninger om vores arrangementer og læse mere om at arbejde hos os. Du kan også kontakte os på

13 ANKLAGEMYNDIGHEDENS kerneopgave er på samfundets vegne at behandle og føre straffesager ved domstolene. Vi skal sikre, at skyldige bliver draget til ansvar, men også at uskyldige ikke bliver retsforfulgt. Anklagemyndigheden foretager også kontrol med, at politiets arbejde er lovligt. ANKLAGEMYNDIGHEDEN har ca. 700 anklagere. Langt de fleste har deres daglige arbejde ved landets 12 politikredse, hvor de møder i byretten. Design og produktion: Datagraf Communications. Redaktør: Kristian Braad Jensen. Fotos: Thomas Tolstrup ANKLAGEMYNDIGHEDENS to regionale statsadvokater fører tilsyn med politikredsene og fører straffesager ved landsretten. Øverste leder af anklagemyndigheden er Rigsadvokaten, der møder som anklager i Højesteret. VORES VISION LYDER: Vi skaber tryghed. I samarbejde med det øvrige samfund sikrer politiet og anklagemyndigheden, at Danmark er et trygt og sikkert land. Se mere på anklagemyndigheden.dk

grunduddannelse som anklager

grunduddannelse som anklager 4 9 grunduddannelse som anklager 6 Indhold Indhold 2 Velkommen 3 Hvorfor grunduddannelse? 4 Læring hvad giver effekt? 7 Om uddannelsen 8 De enkelte moduler 10 Hjælp til dig 13 Dit ansvar og hvad du kan

Læs mere

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling

Bliv bedre til arbejdet med børn og unge. Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Bliv bedre til arbejdet med børn og unge Praktiske råd og personlige erfaringer til pædagog medhjælpere og deres ledere om kompetenceudvikling Indhold Muligheder for opkvalificering Muligheder for opkvalificering...

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT. Historien om en succes

EVALUERINGSRAPPORT. Historien om en succes EVALUERINGSRAPPORT Historien om en succes En indsats der rykker Denne rapport fortæller historien om en succes Vester Voldgade 17 1552 København V Tlf. 33 63 10 00 www.kab-bolig.dk Det er historien om

Læs mere

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid

Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Version 06 Den offentlige sektor i fremtiden - tillid til tillid Sæt tillid på dagsordenen - vær med til at gøre din arbejdsplads mere tillidsfuld Indhold Indhold... 2 Du vil komme til at høre om tillid...

Læs mere

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV

DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV DE PRØVER AT GØRE DET SÅ NORMALT SOM MULIGT ET INDBLIK I 113 ANBRAGTE BØRN OG UNGES LIV 2 FORORD 4 INDDRAGELSE, MEDBESTEMMELSE OG RETTIGHEDER 8 SAGSBEHANDLERE OG TILSYN 14 PÆDAGOGER OG INSTITUTIONER 20

Læs mere

ANERKEND DIN MEDARBEJDER

ANERKEND DIN MEDARBEJDER PERSONALESTYRELSEN DANSKE REGIONER KL DECEMBER 2009 ANERKEND DIN MEDARBEJDER INSPIRATION TIL ENGAGEMENT OG ARBEJDSGLÆDE udmøntning af kvalitetsreformen Kære leder Dine medarbejdere er grundlæggende meget

Læs mere

FOLD DIN. flerfaglighed FRA SPECIALIST TIL GENERALIST OG TILBAGE IGEN

FOLD DIN. flerfaglighed FRA SPECIALIST TIL GENERALIST OG TILBAGE IGEN FOLD DIN flerfaglighed UD FRA SPECIALIST TIL GENERALIST OG TILBAGE IGEN 2 FLERFAGLIGHED - hvad er nu det for noget? Denne folder handler om flerfaglighed, og om hvordan du aktivt kan sætte ord på og bruge

Læs mere

Inspirationskatalog Det gode arbejde på den attraktive arbejdsplads. For sagsbehandlere på området for udsatte børn og unge

Inspirationskatalog Det gode arbejde på den attraktive arbejdsplads. For sagsbehandlere på området for udsatte børn og unge Inspirationskatalog Det gode arbejde på den attraktive arbejdsplads For sagsbehandlere på området for udsatte børn og unge Indholdsfortegnelse Forord 3 Indledning 4 Arbebjdet skal organiseres målrettet

Læs mere

Integration på Virksomhederne

Integration på Virksomhederne SÅDAN Integration på Virksomhederne DI service Redskaber og muligheder Integration på virksomhederne Redskaber og muligheder Februar 2007 Forord Fuld Styrke er betegnelsen for DI s samlede indsats, der

Læs mere

DEN GODE ARBEJDS- PLADS

DEN GODE ARBEJDS- PLADS DEN GODE ARBEJDS- PLADS TILLID RETFÆRDIGHED SAMARBEJDE Sæt social kapital på dagsordenen - og skab godt samarbejde VI SATTE DET PÅ DAGSORDENEN Udgivet af: FIU s Udviklingsenhed i samarbejde med forbundene

Læs mere

Nyvalgt Tillidsrepræsentant & Arbejdsmiljørepræsentant

Nyvalgt Tillidsrepræsentant & Arbejdsmiljørepræsentant Velkommen Nyvalgt Tillidsrepræsentant & Arbejdsmiljørepræsentant Velkommen og Tillykke med dit valg som Tillids- og Arbejdsmiljørepræsentant i EFK. Ejendomsfunktionærernes fagforening (EFK) byder dig velkommen

Læs mere

En effektiv beskæftigelsesindsats udsatte borgere

En effektiv beskæftigelsesindsats udsatte borgere En effektiv beskæftigelsesindsats for udsatte borgere New Insight A/S 1. udgave, 1. oplag 2013 Pjecen er udarbejdet af New Insight A/S Design: Kommuneforlaget A/S Fotos: Colourbox Sats: Kommuneforlaget

Læs mere

"Mød dig selv"-metoden

Mød dig selv-metoden "Mød dig selv"-metoden af Bjarne W. Andresen En lille plante løfter en tung sten for at kunne udfolde sig til sit fulde potentiale. Egå Engsø forår 2014. Bjarne W. Andresen 1. udgave. Aarhus, april 2015

Læs mere

Hvad er vigtigt for os på jobbet? resultat af undersøgelse

Hvad er vigtigt for os på jobbet? resultat af undersøgelse Hvad er vigtigt for os på jobbet? resultat af undersøgelse Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. Teglkamp & Co. har gennemført en internetbaseret undersøgelse af, hvad det er der betyder noget

Læs mere

Gør en forskel for en ung - bliv mentor

Gør en forskel for en ung - bliv mentor Gør en forskel for en ung - bliv mentor Der er brug for virksomhederne Nogle unge er ikke klar til at starte på en ungdomsuddannelse lige efter folkeskolen. De har brug for at gå en anden vej ofte en mere

Læs mere

Principper for god offentlig service ANSIGT TIL ANSIGT

Principper for god offentlig service ANSIGT TIL ANSIGT Principper for god offentlig service ANSIGT TIL ANSIGT Regeringen, KL og Danske Regioner nedsatte i januar 2007 en arbejdsgruppe, som fik til opgave at formulere principper for god offentlig service. I

Læs mere

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid

Prokrastineringsformlen i praksis. Afviklet arbejde. Udnyttet tid Figur fra Dansen på deadline side 52 slut Afviklet arbejde halvdelen Udnyttet tid om prokrastineringsformlen bliver det forhåbentlig lettere for dig at undersøge, hvad det er, der skaber problemer, når

Læs mere

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel

Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter professionelle madhåndværkere gør en forskel Ernæringsassistenter tilbereder hver dag sund, lækker, velsmagende og ernæringsrigtig mad. Mad, som gør en stor forskel for dem, som spiser

Læs mere

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du?

Hvad motiverer dig? De færreste ved det gør du? Når chefen også skal være mor og far. - De unge kan være besværlige men uundværlige! Møder himmel eller helvede? Fusionen skal vendes til succes! - Og hvordan gør man så lige det? Magasinet for Medarbejdernes

Læs mere

Det har du ret til. til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt

Det har du ret til. til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt Det har du ret til til forældre, hvis barn skal anbringes eller er anbragt 2 Til forældre Dit barn er anbragt eller skal anbringes Det er dit barn, det handler om Serviceloven beskriver reglerne for anbringelser

Læs mere

Der er kun én, der kan forandre din situation, og det er dig selv. Hvis du beslutter det, er der mange mennesker, der gerne vil hjælpe dig.

Der er kun én, der kan forandre din situation, og det er dig selv. Hvis du beslutter det, er der mange mennesker, der gerne vil hjælpe dig. FAKTUM KRIMINALFORSORGEN Der er kun én, der kan forandre din situation, og det er dig selv. Hvis du beslutter det, er der mange mennesker, der gerne vil hjælpe dig. Hans Andersen, Exit, til de indsatte

Læs mere

Studievejledning. I gang med en uddannelse 15. Yderligere henvisninger 59

Studievejledning. I gang med en uddannelse 15. Yderligere henvisninger 59 Af Kirsten Møller I gang med en uddannelse 15 Yderligere henvisninger 59 13 14 I gang med en uddannelse Al begyndelse er svær Forventninger Det er for det meste både spændende og lidt foruroligende at

Læs mere

Få mere ud af trivselsmålingen Gode råd til ledere om hele processen

Få mere ud af trivselsmålingen Gode råd til ledere om hele processen Få mere ud af trivselsmålingen Gode råd til ledere om hele processen Få mere ud af trivselsmålingen Gode råd til ledere om hele processen Væksthus for Ledelse, 2012 Projektledelse: Magnus Bryde, KL Nicolaj

Læs mere

TRIVSEL PÅ KONTORET FÅ INDBLIK I VIGTIGE FAKTORER FOR TRIVSLEN

TRIVSEL PÅ KONTORET FÅ INDBLIK I VIGTIGE FAKTORER FOR TRIVSLEN VEJLEDNING FRA BAR KONTOR OM TRIVSEL PÅ KONTORER TRIVSEL PÅ KONTORET FÅ INDBLIK I VIGTIGE FAKTORER FOR TRIVSLEN INDHOLD 4 FORORD 8 HVAD ER TRIVSEL OG PSYKISK ARBEJDSMILJØ? 11 HVAD KAN I HVER ISÆR BIDRAGE

Læs mere

Hvem er de unge ledige?

Hvem er de unge ledige? Hvem er de unge ledige? Unge uden uddannelse og arbejde i Faxe Kommune Anne Görlich, Mette Pless, Noemi Katznelson og Pia Olsen Hvem er de unge ledige? Unge uden uddannelse og arbejde i Faxe Kommune Hvem

Læs mere

faktum kriminalforsorgen Vi bringer mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet

faktum kriminalforsorgen Vi bringer mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet faktum kriminalforsorgen 13 Vi bringer mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet Vi er ikke en ø I år har Kriminalforsorgen valgt at erstatte sin traditionelle årsrapport med dette magasin.

Læs mere

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder?

Hvordan skaber vi som ledere engagement? Hvordan anerkender vi, at medarbejderne tager imod forandringen i forskellige hastigheder? 1 Hvilken forandring skal vi gennemføre? 1 Hvordan skaber vi som ledere engagement? 1 Hvordan får vi sat læringen i system? 2 3 Hvilke vilkår er der for forandringen? Hvordan gør vi? 2 3 Hvordan anerkender

Læs mere