Sidst ændret: 28. jun (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sidst ændret: 28. jun. 2016 (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.)"

Transkript

1 Privatlivspolitik Sidst ændret: 28. jun (se ældre versioner) (De eksempler, som er markeret som links, findes i slutningen af dette dokument.) Du kan bruge vores tjenester på mange forskellige måder du kan søge efter og dele oplysninger, kommunikere med andre eller oprette nyt indhold. Når du deler oplysninger med os, f.eks. når du opretter en Google konto, kan vi gøre disse tjenester endnu bedre ved at vise dig mere relevante søgeresultater og annoncer, så du hurtigere og nemmere kan komme i kontakt med eller dele med andre. Når du bruger vores tjenester, bør du vide, hvordan vi anvender disse oplysninger, og hvordan du selv kan beskytte dine personlige oplysninger. Vores privatlivspolitik beskriver: Hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger dem. Hvordan vi anvender disse oplysninger. De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang til og opdatere oplysningerne. Vi har forsøgt at gøre det så enkelt som muligt, men hvis du ikke er bekendt med begreber såsom cookies, IP adresser, pixeltags og browsere, bør du læse mere om disse vigtige begreber først. Google går meget op i at beskytte dine personlige oplysninger, så uanset om du er ny på Google eller en gammel kending, bør du bruge lidt tid på at lære vores fremgangsmåder at kende og hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os. Oplysninger, som vi indsamler Vi indsamler disse oplysninger for at give alle vores brugere nogle bedre tjenester lige fra at regne ud, hvilket sprog du taler, til mere komplicerede ting, f.eks. hvilke annoncer, du finder mest nyttige, hvilke personer, der betyder mest for dig på nettet, eller hvilke YouTube videoer der kunne interessere dig. Vi indsamler oplysninger på følgende måder: Oplysninger, som du giver os. Mange af vores tjenester kræver f.eks., at du opretter en Google konto. Når du gør dette, beder vi dig om at angive personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din e mailadresse, dit telefonnummer eller kreditkort, som vi gemmer på din konto. Hvis du vil udnytte vores delingsfunktioner fuldt ud, kan vi også bede dig om at oprette en offentligt tilgængelig profil på Google+, som kan indeholde dit navn og billede. Oplysninger, som vi får gennem din brug af vores tjenester. Vi indsamler oplysninger om de tjenester, du bruger, og hvordan du bruger dem, f.eks. når du ser en video på YouTube, besøger et website, der anvender vores annonceringstjenester, eller får vist og interagerer med vores annoncer og indhold. Disse oplysninger omfatter: Enhedsoplysninger Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger (f.eks. hardwaremodel, operativsystemversion, entydige enheds id'er og mobilnetværksoplysninger og telefonnummer). Google kan knytte dit enheds id eller telefonnummer til din Googlekonto. Logoplysninger Når du bruger vores tjenester eller får vist indhold, der leveres af Google, indsamler og lagrer vi automatisk visse oplysninger i serverlogfiler. Disse oplysninger omfatter: Oplysninger om, hvordan du har brugt vores tjeneste, f.eks. dine søgeforespørgsler. Logfiler med oplysninger om telefoni, f.eks. dit telefonnummer, opkaldsnummer, numre til viderestilling, tidspunkt og dato for opkald, opkaldsvarighed, videresendelse af sms beskeder og opkaldstyper.

2 IP adresse. Oplysninger om hændelser på enheden, f.eks. nedbrud, systemaktiviteter, hardwareindstillinger, browsertype, browsersprog, dato og tidspunkt for din anmodning og referencewebadresse. Cookies, der entydigt identificerer din browser eller din Google konto. Placeringsoplysninger Når du bruger Google tjenester, kan vi indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering. Vi anvender forskellige teknologier til at fastlægge placering, herunder IP adresse, GPS og andre sensorer, som kan give Google oplysninger om enheder, Wi Fi adgangspunkter og mobilmaster i nærheden. Entydige applikationsnumre Visse tjenester indeholder et entydigt applikationsnummer. Dette nummer og oplysninger om din installation (f.eks. operativsystem og applikationsversionsnummer) kan blive sendt til Google, når du installerer eller afinstallerer tjenesten, eller når tjenesten med mellemrum kontakter vores servere, f.eks. ved automatiske opdateringer. Lokal lagring Vi kan indsamle og lagre oplysninger (bl.a. personlige oplysninger) lokalt på din enhed ved hjælp af f.eks. weblagring i browseren (bl.a. HTML 5) og cachelager for applikationsdata. Cookies og lignende teknologier Vi og vores samarbejdspartnere anvender forskellige teknologier til at indsamle og lagre oplysninger, når du besøger en Google tjeneste, og dette kan omfatte brug af cookies eller lignende teknologier til at identificere din browser eller enhed. Vi bruger også disse teknologier til at indsamle og gemme oplysninger, når du interagerer med tjenester, som vi tilbyder til vores partnere. Det kan f.eks. være annonceringstjenester eller Google funktioner, der er tilgængelige på andre websites. Vores Google Analytics produkt hjælper virksomheder og ejere af websites med at analysere trafik til deres websites og apps. Når det bruges sammen med vores annonceringstjenester, f.eks. dem, der benytter DoubleClickcookien, bliver Google Analytics oplysninger af enten Google Analytics kunden eller af Google knyttet sammen med oplysninger om besøg på flere websites ved hjælp af Google teknologi. De oplysninger, vi indsamler, når du er logget ind på Google, samt de oplysninger, vi får om dig fra vores partnere, kan være knyttet til din Google konto. Når oplysninger er knyttet til din Google konto, behandler vi dem som personlige oplysninger. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du kan få adgang til, administrere eller slette oplysninger, der er knyttet til din Google konto, i afsnittet Gennemsigtighed og valg i denne politik. Hvordan vi anvender de oplysninger, vi indsamler Vi anvender de oplysninger, som vi indsamler fra alle vores tjenester, til at levere, vedligeholde, beskytte og forbedre dem, til at udvikle nye tjenester og til at beskytte Google og vores brugere. Vi anvender også disse oplysninger til at tilbyde dig skræddersyet indhold f.eks. for at give dig mere relevante søgeresultater og annoncer. Vi kan anvende det navn, som du angiver på din profil på Google, i alle vores tjenester, der kræver en Google konto. Derudover kan vi erstatte navne, der tidligere har været knyttet til din Google konto, så du fremstilles ens i alle vores tjenester. Hvis andre brugere har din e mail eller andre oplysninger, der identificerer dig, kan vi vise dem offentligt tilgængelige oplysninger fra din profil på Google, f.eks. dit navn og dit billede. Hvis du har en Google konto, viser vi muligvis dit Profilnavn og Profilbillede sammen med de handlinger, du foretager på Google eller på tredjepartsapplikationer med forbindelse til din Google konto (f.eks. dine +1, anmeldelser og kommentarer) i vores tjenester, herunder visning af annoncer og andre kommercielle sammenhænge. Vi respekterer dine valg for delingsbegrænsning eller indstillinger for synlighed på din Google konto. Når du kontakter Google, registrerer vi kommunikationen for at hjælpe dig med dine problemer. Vi kan bruge din e mailadresse til at informere dig om vores tjenester, f.eks. ved at informere dig om kommende ændringer eller forbedringer. Vi anvender oplysninger, der er indsamlet via cookies og andre teknologier, f.eks. pixeltags, til at forbedre din brugeroplevelse og den overordnede kvalitet af tjenesterne. Vi anvender bl.a. Google Analytics til at forbedre tjenesterne. Ved f.eks. at gemme dine

3 sprogpræferencer kan vi levere vores tjenester på dit foretrukne sprog. Når vi viser dig skræddersyede annoncer, knytter vi ikke et id fra cookies eller lignende teknologier sammen med følsomme kategorier, som f.eks. kategorier baseret på race, religion, seksuel orientering eller helbred. Vores automatiske systemer analyserer dit indhold (herunder e mails) for at give dig produktfunktioner, som er relevante for netop dig f.eks. tilpassede søgeresultater, skræddersyede annoncer samt beskyttelse mod spam og malware. Vi kan kombinere personlige oplysninger fra én tjeneste med oplysninger fra andre Google tjenester, herunder personlige oplysninger f.eks. for at gøre det nemmere at dele ting med personer, som du kender. Afhængigt af dine kontoindstillinger kan din aktivitet på andre websites og i andre apps knyttes til dine personlige oplysninger for at forbedre Googles tjenester og de annoncer, der leveres af Google. Vi beder om dit samtykke, før vi anvender oplysninger til andre formål end dem, der er angivet i denne privatlivspolitik. Google behandler personlige oplysninger på vores servere i mange forskellige lande i verden. Vi kan behandle dine personlige oplysninger på en server uden for dit bopælsland. Gennemskuelighed og frit valg Folk har forskellige bekymringer med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger. Vores mål er at være helt tydelige omkring, hvilke oplysninger vi indsamler, så du kan foretage informerede valg om, hvordan de må anvendes. Du kan f.eks.: Gennemse og opdater din administration af aktivitet på Google for at afgøre, hvilke typer data der skal gemmes på din konto, når du bruger Google tjenester. Det kan f.eks. være videoer, du har set på YouTube, eller tidligere søgninger, du har foretaget. Du kan også gå til disse kontrolelementer for at administrere, om bestemte aktiviteter gemmes i en cookie eller lignende teknologi på din enhed, når du bruger vores tjenester, mens du er logget ud af din konto. Gennemgå og administrere visse typer oplysninger, der er knyttet til din Google konto, i Google Betjeningspanel. Se og redigere dine præferencer for de Google annoncer, der vises til dig på Google og på hele internettet, f.eks. hvilke kategorier der kunne have interesse for dig, ved hjælp af annonceindstillinger. Her kan du også fravælge nogle af Googles annonceringstjenester. Justere, hvordan den profil, der er knyttet til din Google konto, vises til andre. Administrere, hvem du deler oplysningerne med via din Google konto. Fjerne oplysninger, som er knyttet til din Google konto, fra mange af vores tjenester. Vælg, om dit Profilnavn og Profilbillede skal vises i delte anbefalinger, som vises i annoncer. Du kan også få din browser til at blokere alle cookies, også cookies, der er knyttet til vores tjenester, eller angive, når en cookie gemmes af os. Det er dog vigtigt at huske, at mange af vores tjenester muligvis ikke fungerer korrekt, hvis du deaktiverer cookies. F.eks. husker vi måske ikke dine sprogpræferencer. Oplysninger, som du deler I mange af vores tjenester kan du dele oplysninger med andre. Husk, at når du deler oplysninger offentligt, kan søgemaskiner indeksere dem, heriblandt Google. Vores tjenester giver dig forskellige muligheder for at dele og fjerne dit indhold. Adgang til og opdatering af personlige oplysninger Når du bruger vores tjenester, bestræber vi os på at give dig adgang til dine personlige oplysninger. Hvis oplysningerne er forkerte, forsøger vi at give dig mulighed for at opdatere dem hurtigt eller at slette dem medmindre vi har brug for at gemme oplysningerne af virksomhedsmæssige årsager, eller fordi loven kræver det. Når du opdaterer dine personlige oplysninger, kan vi bede dig om at bekræfte din identitet, før vi kan efterkomme din anmodning. Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger eller noget, som ville være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier). Hvis vi kan give adgang til og rette oplysninger, gør vi dette gratis, undtagen hvis det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig destruktion. Når du sletter oplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi derfor ikke kan slette tilhørende kopier fra vores arkive servere med det

4 samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer. Oplysninger, som vi videregiver Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for Google, undtagen i disse tilfælde: Med dit samtykke Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Google, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle følsomme personlige oplysninger. Med domæneadministratorer Hvis din Google konto administreres af en domæneadministrator (f.eks. for Google Apps brugere), vil din domæneadministrator og forhandlere, der yder brugersupport til din organisation, have adgang til oplysninger på din Google konto (inklusive din e mail og andre data). Din domæneadministrator kan muligvis: Se statistikker for din konto, f.eks. statistikker om applikationer, som du installerer. Skifte adgangskoden til din konto. Suspendere eller lukke din kontoadgang. Få adgang til eller indhente oplysninger, der er gemt som en del af din konto. Modtage dine kontooplysninger for at overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder. Begrænse dine muligheder for at slette eller redigere oplysninger eller indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger. Se din domæneadministrators politik om beskyttelse af personlige oplysninger for at få flere oplysninger. Til ekstern behandling Vi videregiver personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere eller andre betroede virksomheder eller personer, der behandler dem for os baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed. Af juridiske årsager Vi videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Google, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendige for at: Overholde gældende love og bestemmelser samt efterkomme retsforfølgning eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder. Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser. Registrere, forhindre eller på anden måde beskytte mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer. Skadesfriholde Googles, vores brugeres eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed, sådan som det kræves eller tillades i henhold til lovgivningen. Vi kan dele oplysninger, der ikke identificerer personer, med offentligheden og vores partnere som f.eks. udgivere, annoncører og tilknyttede websites. Vi kan f.eks. dele oplysninger med offentligheden for at vise generelle tendenser om, hvordan vores tjenester bruges. Hvis Google bliver involveret i en fusion, opkøb eller anden form for salg af aktiver, vil vi fortsat sikre fortroligheden af alle personlige oplysninger og give berørte brugere besked, før personlige oplysninger overføres og underlægges andre privatlivspolitikker. Informationssikkerhed Vi arbejder hårdt for at beskytte Google og vores brugere mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion af oplysninger, som vi lagrer. Særligt: Vi krypterer mange af vores tjenester med SSL. Vi tilbyder totrinsbekræftelse, når du logger ind på din Google konto, og en funktion til Beskyttet browsing i Google Chrome.

5 Vi gennemgår vores fremgangsmåder for indsamling, lagring og behandling af oplysninger, f.eks. fysiske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte mod uautoriseret adgang til systemerne. Vi begrænser adgangen til personlige oplysninger til Googles medarbejdere, underleverandører og repræsentanter, der har behov for kendskab til disse oplysninger for at behandle dem for os. Disse personer er underlagt strenge kontraktlige krav om fortrolighed, og hvis dette ikke overholdes, kan de blive udsat for sanktioner eller fyret. Hvornår denne privatlivspolitik gælder Vores privatlivspolitik gælder for alle de tjenester, der leveres af Google Inc. og dets partnere, herunder YouTube, tjenester, der leveres af Google på Android enheder, og tjenester, der tilbydes på andre websites (som f.eks. vores annonceringstjenester), men gælder ikke for tjenester med særskilte privatlivspolitikker, som ikke omfatter denne privatlivspolitik. Vores privatlivspolitik gælder ikke for tjenester, der tilbydes af andre virksomheder eller enkeltpersoner, f.eks. produkter eller websteder, som vises for dig i søgeresultater, websteder der kan gøre brug af Google tjenester, eller andre websteder, som vores tjenester linker til. Vores privatlivspolitik dækker ikke andre virksomheders og organisationers fremgangsmåder, selvom de annoncerer med vores tjenester, og muligvis bruger cookies, pixeltags og andre teknologier til at vise og tilbyde relevante annoncer. Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder Vi gennemgår regelmæssigt vores egen overholdelse af vores privatlivspolitik. Vi overholder også adskillige selvregulerende rammeaftaler. Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. lokale databeskyttelsesmyndigheder, om at løse klager vedrørende overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere. Ændringer Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil vi gøre opmærksom på dem på en mere iøjnefaldende måde (for visse tjenester oplyser vi bl.a. om ændringer via e mail). Vi opbevarer også tidligere versioner af denne privatlivspolitik i et arkiv, så du har adgang til dem. Produktspecifikke fremgangsmåder Disse meddelelser forklarer de specifikke fremgangsmåder til beskyttelse af personlige oplysninger for visse af Googles produkter og tjenester, som du muligvis bruger: Chrome og Chrome OS Play Bøger Payments Fiber Projekt Fi Google Apps til Undervisning Du kan få flere oplysninger om vores mest brugte tjenester i Oversigt over privatlivsindstillinger for Google produkter. Andet nyttigt materiale vedrørende privatliv og sikkerhed Der kan findes yderligere nyttigt materiale vedrørende privatliv og sikkerhed via Googles sider om politikker og principper, herunder: Oplysninger om vores teknologier og principper, som blandt andet omfatter flere oplysninger om hvordan Google anvender cookies. teknologier, som vi bruger til annoncering. hvordan vi genkender mønstre som f.eks. ansigter. En side, der forklarer, hvilke data der deles med Google, når du besøger websites, som anvender vores annoncerings, analyseog sociale produkter. Værktøjet Privatlivstjek, som gør det nemt at gennemgå dine væsentligste privatlivsindstillinger. Googles sikkerhedscenter, som indeholder oplysninger om, hvordan du forbliver sikker og beskyttet online.

6 "adgang til dine personlige oplysninger" Med Google Betjeningspanel kan du f.eks. hurtigt og nemt se nogle af de data, der er knyttet til din Google konto. "annoncer, som du finder mest nyttige" Hvis du f.eks. ofte besøger websites og blogs om havearbejde, kan du se annoncer med relation til havearbejde, når du surfer på internettet. "annonceringstjenester" Hvis du f.eks. ofte besøger websites og blogs om havearbejde, som viser vores annoncer, kan du begynde at se annoncer med relation til denne interesse, når du surfer på internettet. "og andre sensorer" Din enhed har muligvis sensorer, der leverer oplysninger, som kan hjælpe med bedre at forstå, hvor du befinder dig. For eksempel kan et accelerometer bruges til at registrere hastighed, og et gyroskop kan finde ud af, hvilken retning du bevæger dig i. "indsamle oplysninger" Dette omfatter oplysninger såsom dit dataforbrug og præferencer, Gmail meddelelser, profil på Google+, billleder, videoer, browserdata, kortsøgninger, dokumenter eller andet Google hostet indhold. "kombinere personlige oplysninger fra én tjeneste med oplysninger, herunder personlige oplysninger, fra andre Googletjenester" Når du f.eks. er logget ind på din Google konto og søger på Google, kan du se søgeresultater fra internettet sammen med sider, billeder og Google+ indlæg fra dine venner, og folk, der kender dig eller følger dig på Google+, kan se dine indlæg og din profil i deres resultater. "komme i kontakt med folk" Du kan f.eks. få forslag til personer, som du måske kender eller gerne vil i forbindelse med på Google+, der er baseret på de forbindelser, som du har med folk i andre Google produkter, f.eks. Gmail, og personer, som du har en forbindelse med, kan se din profil som et forslag. "kreditkort" Selv om vi i øjeblikket ikke beder om et kreditkort under tilmeldingen, kan vi med en lille kreditkorttransaktion bekræfte, at du opfylder vores alderskrav. Denne metode kan bruges, hvis din konto er blevet deaktiveret, efter at du har indtastet en fødselsdato, der indikerer, at du er ikke gammel nok til at have en Google konto. "udvikle noget nyt" Googles stavekontrolsoftware blev f.eks. udviklet ved at analysere tidligere søgninger, hvor brugerne havde rettet deres egen stavning. "enheds id'er"

7 Enheds id'er lader Google vide, hvilken unik enhed du bruger til at få adgang til vores tjenester, hvilket kan bruges til at tilpasse vores tjeneste til din enhed eller analysere problemer med enheder, der er relateret til vores tjenester. "enhedsspecifikke oplysninger" Når du f.eks. besøger Google Play på din computer, kan Google bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at beslutte, hvilke enheder dine køb skal være tilgængelige på. "forbedre din brugeroplevelse" Cookies giver os f.eks. mulighed for at analysere, hvordan brugerne interagerer med vores tjenester. "juridisk proces eller myndighedspåbud" Ligesom andre teknologi og kommunikationsvirksomheder modtager Google jævnligt anmodninger fra regeringer og domstole rundt om i verden om at udlevere brugerdata. Vores juridiske team gennemgår hver eneste anmodning uanset type, og ofte protesterer vi, når anmodninger ser ud til at være alt for omfattende eller ikke følger den rigtige procedure. "begræns indstillingerne for deling eller synlighed" Du kan f.eks. vælge dine indstillinger, så dit navn og billede ikke vises i en annonce. "knyttet sammen med oplysninger om besøg på flere websites" Google Analytics er baseret på førstepartscookies. Data, der er genereret via Google Analytics, kan via Google teknologi knyttes, af enten Google Analytics kunden eller af Google, sammen med tredjepartscookies, der er relateret til besøg på andre websites, som f.eks. når en annoncør ønsker at bruge sine Google Analytics data til at oprette mere relevante annoncer eller til at analysere sin trafik nærmere. "vedligeholde" Vi overvåger f.eks. hele tiden vores systemer for at kontrollere, at de fungerer, som de skal, og for at opdage og rette fejl. "kan indsamle og behandle oplysninger om din aktuelle placering" Google Maps kan f.eks. centrere kortvisningen til din aktuelle placering. "fungerer muligvis ikke korrekt" Vi bruger f.eks. en cookie, der hedder "lbcs'", som gør det muligt for dig at åbne mange Google dokumenter i én browser. "og vores partnere" Vi giver pålidelige virksomheder lov til at anvende cookies eller lignende teknologier til annoncering og forskningsformål på vores tjenester. "telefonnummer"

8 Hvis du f.eks. tilføjer et telefonnummer som en valgmulighed for gendannelse, og du glemmer din adgangskode, kan Google sende en sms til dig med en kode, så du kan nulstille adgangskoden. "beskytte Google og vores brugere" Hvis du f.eks. er bekymret for uautoriseret adgang til din e mail, viser "Seneste kontoaktivitet" i Gmail dig oplysninger om de seneste aktiviteter på din e mail såsom IP adresser, der har haft adgang til din mail, den tilknyttede placering samt tid og dato. "beskytte" Én af grundene til, at vi indsamler og analyserer IP adresser og cookies, er f.eks. at beskytte vores tjenester mod automatiseret misbrug. "levere" Den IP adresse, der er tildelt din enhed, bruges f.eks. til at sende de data, du har anmodet om, tilbage til din enhed. "deling" Med Google+ har du f.eks. mange forskellige muligheder for at dele indhold. "hurtigere og nemmere deling med andre" Hvis nogen f.eks. allerede er en kontaktperson, vil Google automatisk fuldføre deres navn, hvis du ønsker at føje dem til en meddelelse i Gmail. "de personer, der betyder mest for dig online" Når du f.eks. skriver en adresse i felterne Til, Cc eller Bcc i en meddelelse, som du er ved at skrive, foreslår Gmail adresser fra listen over kontaktpersoner. "for at gøre det nemmere at dele ting med folk, som du kender" Hvis du f.eks. har kommunikeret med en person via Gmail og ønsker at tilføje vedkommende i et Google dokument eller en begivenhed i Google Kalender, gør Google det nemt ved at fuldføre personens e mail adresse automatisk, når du begynder at skrive i det pågældende navn. "se og interagere med vores annoncer" Vi rapporterer f.eks. regelmæssigt til annoncører, hvorvidt vi har placeret deres annonce på en side, og om det er sandsynligt, at annoncen bliver set af brugerne (i modsætning til, hvis den f.eks. er placeret på en del af den side, som brugerne ikke ruller ned til). "Vi kan dele samlede, ikke personligt identificerbare oplysninger offentligt" Når mange mennesker begynde at søge efter noget bestemt, kan det give meget nyttige oplysninger om særlige tendenser på det tidspunkt. "Wi Fi adgangspunkter og mobilmaster"

9 Google kan f.eks. give en omtrentlig placering af din enhed på baggrund af den kendte placering af mobilmaster i nærheden. "mere relevante søgeresultater" Vi kan f.eks. gøre søgningen mere relevant og interessant for dig ved at inkludere billeder, indlæg og meget mere fra dig og dine venner. "fjerne dit indhold" Du kan f.eks. slette din Web og appaktivitet, din blog, et Google website, som du ejer, din YouTube kanal, din Google+ profil eller hele din Google konto. "for at vise tendenser" Du kan se nogle af disse på Google Trends og YouTube Trends. "din aktivitet på andre websites og i andre apps" Denne aktivitet kan stamme fra din brug af Google produkter som f.eks. Chrome synkronisering eller fra dine besøg på websites og apps, der samarbejder med Google. Mange websites og apps samarbejder med Google for at forbedre deres indhold og tjenester. For eksempel kan en hjemmeside bruge vores reklamevirksomhed (som AdSense) eller analyseværktøjer (som Google Analytics). Disse produkter deler oplysninger om din aktivitet med Google, og afhængigt af dine kontoindstillinger og de anvendte produkter (for eksempel når en partner bruger Google Analytics sammen med vores annonceringstjenester) kan disse data være knyttet til dine personlige oplysninger.

1. Introduktion 2. Om os

1. Introduktion 2. Om os Fortrolighedspolitik 1. Introduktion Atchik udvikler fantastiske spil med sjov og underholdning for alle. Hos Atchik respekterer vi personlige oplysninger for enhver, der bruger vores spil, website(s)

Læs mere

Velkommen til YourLocal. Brug af vores App. Dit indhold i vores App. Vilkår og privatliv

Velkommen til YourLocal. Brug af vores App. Dit indhold i vores App. Vilkår og privatliv Vilkår og privatliv Velkommen til YourLocal Tak, fordi du bruger vores produkt ( App ). Appen leveres af YourLocal K/S ( YourLocal ) med adressen Lindgreens Allé 14, 2400 København S, Danmark og CVR: 37469548.

Læs mere

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre.

Privatlivspolitik. Coverwise Limited deler en forpligtelse til at beskytte dit privatliv og holde dine personlige oplysninger sikre. Privatlivspolitik Denne hjemmeside opererer internationalt og er i overensstemmelse med den lokale lovgivning og regler i de pågældende lande. Denne privatlivspolitik omhandler hvordan vi bruger og behandler

Læs mere

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk.

Aktion Børnehjælp og vores hjemmesider er nedenfor samlet benævnt Aktion Børnehjælp eller aktionboernehjaelp.dk. September 2017 Privatlivspolitik Aktion Børnehjælp indsamler oplysninger om vores brugere og deres besøg ved hjælp af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne på aktionboernehjaelp.dk

Læs mere

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Vi vil ikke bruge eller dele dine oplysninger, undtagen de tilfælde som er beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Fortrolighedspolitik Effektiv fra: 8. november 2017 Introduktion Pagobox ApS ( "Pleo", "os", "vi" eller "vores") driver Pleo.io webstedet, Pleo webapplikationen, Pleo mobilapplikationen og tilbyder Pleo

Læs mere

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Senest opdateret: 15. januar 2010 FORTROLIGHEDSPOLITIK FORTROLIGHEDSPOLITIK Senest opdateret: 15. januar 2010 Fortrolighedspolitikkens indhold Denne fortrolighedspolitik ("Fortrolighedspolitikken") beskriver, hvordan Rezidor Hotel Group, via vores danske holdingselskab,

Læs mere

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller.

Sikkerhed på Android. Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Sikkerhed på Android Der kan være forskelle i fremgangsmåden på de forskellige Android modeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger

Honda MaRIS Pay & Go. Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda MaRIS Pay & Go Politik for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger Honda anerkender vigtigheden af retskaffen og ansvarlig brug af dine personlige oplysninger. Denne politik for cookies

Læs mere

Program til beskyttelse af privatlivets fred

Program til beskyttelse af privatlivets fred Program til beskyttelse af privatlivets fred I dette program til beskyttelse af privatlivets fred ("politik") oplyser vi, Qualcomm Incorporated og vores datterselskaber (kollektivt "vi", "os" eller "vores"),

Læs mere

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet:

1.1 Vi kan indsamle og opbevare følgende oplysninger fra og om dig, hvis du interagerer med os gennem webstedet: FLAVORS - PRIVATLIVSPOLITIK Ikrafttrædelsesdato: 01/10/2014 Denne privatlivspolitik beskriver, hvorledes Flavors IVS, Flensborggade 6 Kld. 1669 København V. ("Flavors", "os", "vores", og "vi") indsamler,

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 1/1/2013 Nærværende Politik for beskyttelse af personlige oplysninger forklarer, hvordan vi håndterer de personlige oplysninger, som

Læs mere

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger Gældende fra 27. juni 2017 Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger MDL ApS ( MDL vi, os, vores ) ved, hvor vigtig fortrolighed er i forhold til vores kunder, og vi bestræber os på

Læs mere

Velkommen til Gotreat

Velkommen til Gotreat Velkommen til Gotreat 1. Kontraktsforhold Tak, fordi du har valgt at bruge vores tjeneste Gotreat. Tjenesten og applikationen App samt website leveres af Gotreat ApS, Jegstrupvej 60, 8361 Hasselager, Danmark,

Læs mere

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE

Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Karrierecenter på www.amgen.dk PRIVATLIVSPOLITIK OG AFTALE Amgen Inc., Amgen USA Inc., og dets tilknyttede entiteter (kollektivt betegnet, Amgen, vi, vores eller os ) forpligter os til at værne om dit

Læs mere

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER GROUPON DANMARK - ERKLÆRING OM BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER Ikrafttrædelsesdato: 13.06.2014 Denne erklæring om behandling af personoplysninger ("erklæring om behandling af personoplysninger) beskriver,

Læs mere

Google Chrome side 1 af13

Google Chrome side 1 af13 Google Chrome side 1 af13 Indholdsfortegnelse: Download Google Chrome... Side 2 Overblik... Side 3 Angiv startside... Side 7 Søg direkte i adresselinjen... Side 8 Bogmærker sider... Side 8 Bogmærkeadministratoren...

Læs mere

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger

1. Hvordan vi indsamler og opbevarer personoplysninger WAVINS ERKLÆRING OM PERSONOPLYSNINGER OG COOKIES Vi beskytter dine oplysninger og giver dig fuld gennemsigtighed og kontrol over dem Dette er erklæringen om personoplysninger og cookies for webstedet http://dk.wavin.com/

Læs mere

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE

POLITIK FOR DATABESKYTTELSE POLITIK FOR DATABESKYTTELSE Disse retningslinjer for databeskyttelse beskriver, hvordan vi bruger og beskytter oplysninger, som du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside. Vi har forpligtet

Læs mere

TILLÆG TIL BBM CHANNELS

TILLÆG TIL BBM CHANNELS TILLÆG TIL BBM CHANNELS Velkommen til BBM Channels, en social netværksfunktion inden for BBM, der udvider dit netværk til andre ud over din familie og venskabskreds, og giver dig mulighed for at kommunikere

Læs mere

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted).

Hvad du søgte efter Identiteten på det websted, du besøgte umiddelbart før vores websted (henvisende websted). Brugervilkår og andre gode ting, som du bør vide for at være sikker online. Sikkerhed er alles ansvar En del af IKEA ånden er "jeg gør min del, du gør din del, og sammen gør vi en masse." Dette gælder

Læs mere

Privatlivspolitik for DV Partner ApS.

Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Privatlivspolitik for DV Partner ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester

Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015. Cookiepolitik. 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester Sag 61828-mho Udkast 06.05.2015 Cookiepolitik 1. Politik for brug af HC Containers onlinetjenester På denne side oplyses om de nærmere vilkår for brugen af www.hccontainer.dk og eventuelle andre hjemmesider,

Læs mere

Wallet-regler og privatlivspolitik

Wallet-regler og privatlivspolitik Wallet-regler og privatlivspolitik Indledning og brug Denne wallet er en app til din mobiltelefon, som gør det muligt at opbevare en virtuel version af dit allerede eksisterende fysiske betalingskort på

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information cookies Website: Kontroldato: 2016-01-12 Kontrolleret af: http://m.augustenhof-camping.dk/ http://www.augustenhof-camping.dk/ Cookie Reports Limited http://www.cookiereports.c/ Dette

Læs mere

Brug af Office 365 på din Android-telefon

Brug af Office 365 på din Android-telefon Brug af Office 365 på din Android-telefon Startvejledning Tjek mail Sæt din Android-telefon op til at sende og modtage mail fra din Office 365-konto. Tjek din kalender, uanset hvor du er Hav altid styr

Læs mere

Whistleblower-politik

Whistleblower-politik Whistleblower-politik 1. Hvad er formålet med whistleblower-politikken? Hvis du som medarbejder bliver opmærksom på uregelmæssigheder, så vil det være naturligt at du går til din chef, til HR-afdelingen,

Læs mere

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS.

Om denne hjemmeside. Om denne hjemmeside og persondatapolitik. Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS. Om denne hjemmeside Om denne hjemmeside og persondatapolitik Denne hjemmeside www.rygestop-udfordringen.dk er ejet af: Pfizer ApS Lautrupvang 8 2750 Ballerup Danmark CVR. nr.: 66 35 19 12 Telefonnummer:

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-04 Kontrolleret af: http://2970.rigtighund/ http://egedal.rigtighund/ http://esbjerg.rigtighund/ http://faxe.rigtighund/ http://frb.rigtighund/

Læs mere

Henkel Norden AB ("Henkel") er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel.

Henkel Norden AB (Henkel) er en del af Henkel Corporation, og i henhold til DPA, er Jörg Heine, den dataansvarlige: schwarzkopf.dk@henkel. HENKEL FORTROLIGHEDSPOLITIK Vi, hos Henkel, tager vores forpligtelser i henhold til dansk lov om databeskyttelse (persondataloven) alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Denne fortrolighedserklæring

Læs mere

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed

Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Almindelig sund fornuft med IT Gode råd og regler om IT sikkerhed Langeland Kommune Sikkerhed i Langeland Kommune Sikkerhed er noget vi alle skal tænke over. Vi behandler følsomme informationer om vores

Læs mere

Detaljeret information om cookies

Detaljeret information om cookies Detaljeret information om cookies Website: Kontroldato: 2015-09-05 Kontrolleret af: http://www.west-pack.de/ http://www.westpack.com.pl/ http://www.westpack.com/ http://www.westpack.dk/ http://www.westpack.fr/

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version 0 DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabber ApS ( Chabber ApS, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter

Læs mere

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden

Persondatapolitik. for MyLyconet Hjemmesiden Persondatapolitik for MyLyconet Hjemmesiden Lyoness og ejeren ("Ejer") af denne MyLyconet hjemmeside ("Hjemmesiden") [navn på Ejer] tror på vigtigheden af at beskytte dine persondata. Følgende information

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

F-Secure Mobile Security for S60

F-Secure Mobile Security for S60 F-Secure Mobile Security for S60 1. Installation og aktivering Tidligere version Installation Du behøver ikke at fjerne den forrige version af F-Secure Mobile Anti-Virus. Kontroller indstillingerne for

Læs mere

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.

1.3. Kentaur er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Kentaur skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7. PERSONDATAPOLITIK 1. GENERELT 1.1. Denne politik om behandling af personoplysninger ( Personadatapolitik ) beskriver, hvorledes Kentaur A/S ( Kentaur, os, vores, vi ) indsamler og behandler oplysninger

Læs mere

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende Novell Vibe 4.0 Marts 2015 Hurtig start Når du begynder at bruge Novell Vibe, kan det være en god idé at starte med at konfigurere dit personlige arbejdsområde og oprette et teamarbejdsområde. Dette dokument

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K PRIVATLIVSPOLITIK 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Chabs ApS ( Chabs, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver og beskytter indhentede

Læs mere

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION

STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION STOFA VEJLEDNING ONLINEDISK INSTALLATION I denne vejledning gennemgås installation af Stofa OnlineDisk samt opsætning, brugerflade og OnlineDisk Webportalen. Trin 1 Information om Stofa OnlineDisk Stofa

Læs mere

Android 4.0 Brugervejledning

Android 4.0 Brugervejledning Android 4.0 Brugervejledning Hjælp til Android 4.0 Galaxy Nexus Indhold Kom godt i gang 2 Konfigurer din telefon 2 Hvorfor bør jeg bruge en Google-konto? 3 Find rundt 4 Tryk og indtast 6 Brug låseskærmen

Læs mere

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger

Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Reglerne Om Behandling Af Personlige Oplysninger Sådan bruger og beskytter vi personlige oplysninger Hos Genworth Financial ligger det os stærkt på sinde at beskytte dit privatliv og dine personlige oplysninger.

Læs mere

Novell Teaming 2.1. Novell. 19. januar 2010. Hurtig start. Starte Novell Teaming. Lære Novell Teaming-brugergrænsefladen og funktionerne at kende

Novell Teaming 2.1. Novell. 19. januar 2010. Hurtig start. Starte Novell Teaming. Lære Novell Teaming-brugergrænsefladen og funktionerne at kende Novell Teaming 2.1 19. januar 2010 Hurtig start Novell Når du begynder at bruge Novell Teaming, kan det være en god idé at starte med at konfigurere dit personlige arbejdsområde og oprette et teamarbejdsområde.

Læs mere

P R I V A T L I V S P O L I T I K

P R I V A T L I V S P O L I T I K P R I V A T L I V S P O L I T I K 1. Introduktion 1.1 Denne privatlivspolitik ( Privatlivspolitikken ) fastsætter, hvordan Neat Meal IVS ( Neat Meal, vi, os, vores o.lign.) indsamler, bruger, videregiver

Læs mere

Databeskyttelsesregler

Databeskyttelsesregler Databeskyttelsesregler Almindelige databeskyttelsesregler for benyttelse af PARSHIP.dk - version 10.05.2011 1. Sikkerhed og anonymitet PARSHIP tager spørgsmålet om sikkerhed meget alvorligt. PARSHIP gør

Læs mere

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad

Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Brug af Office 365 på din iphone eller ipad Startvejledning Se mail Konfigurer din iphone eller ipad til at sende og modtage e-mail fra dit Office 365-konto. Se din kalender, uanset hvor du er Du kan altid

Læs mere

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK

COOKIES & PERSONDATAPOLITIK COOKIES & PERSONDATAPOLITIK Cookies En cookie er en lille tekstfil, der gemmes af din browser når du besøger en hjemmeside. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365

Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Konfigurere arbejds- eller skolemailkonti, der bruger Office 365 Bruge Outlook til Android-appen BEMÆRK Outlook til Android kræver en enhed, der kører Android 4.0 eller nyere. Appens tilgængelighed varierer,

Læs mere

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder

Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Novell Vibe Quick Start til mobilenheder Marts 2015 Introduktion Din Vibe-administrator kan deaktivere mobiladgang til Novell Vibe-webstedet. Hvis du ikke har adgang til Vibemobilgrænsefladen som beskrevet

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 7.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 7.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til, at du kommer på MinTid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Guide til et privatliv på din smartphone

Guide til et privatliv på din smartphone Guide til et privatliv på din smartphone Af Sten Løck Smartphonen samler alt ét sted, også privatlivet. Derfor er det ekstra vigtigt, at du sikrer din telefon mod uønsket overvågning. Denne guide giver

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Kelly Services, Inc. og dens datterselskaber (herefter kaldet "Kelly Services" eller Kelly ) respekterer dit privatliv, og vi anerkender, at du har rettigheder i forbindelse

Læs mere

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring

Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring Customer Viewpoint - Online-fortrolighedserklæring 1. Generel erklæring: Ford Motor Company A/S; Borupvang 5 D-E; 2750 Ballerup respekterer din ret til privatliv og er forpligtet til at beskytte den. Denne

Læs mere

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER INREACH ERKLÆRING OM BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER Senest opdateret: September 1, 2016 (v 2016.2) Beskyttelse af dine personlige oplysninger er vigtigt for InReach, Inc. ( inreach ). Vi har udarbejdet

Læs mere

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S.

Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Privatlivspolitik for nef Fiber A/S. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand.

Cookietype Beskrivelse Hvordan du styrer cookies. Sessioncookies bruges til at opretholde applikationens tilstand. innocent drinks Cookie Politik Denne innocent Cookie Politik beskriver de forskellige typer af, som kan blive brugt i forbindelse med hjemmesiden. Den beskriver også, hvordan du administrerer vores. Hjemmesiden

Læs mere

Politik om cookies. Introduktion Om cookies

Politik om cookies. Introduktion Om cookies Introduktion Om cookies Politik om cookies De fleste hjemmesider, du besøger, bruger cookies for at forbedre din brugeroplevelse ved at sætte webstedet i stand til at 'huske' dig enten under hele dit besøg

Læs mere

Forbindelsesstyring Brugervejledning

Forbindelsesstyring Brugervejledning Forbindelsesstyring Brugervejledning Udgave 1.0 DA 2010 Nokia. Alle rettigheder forbeholdes. Nokia, Nokia Connecting People og Nokia Original Accessories-logoet er varemærker eller registrerede varemærker

Læs mere

BullGuard Premium Protection... 2. Installation af BullGuard Premium Protection... 2. Ny BullGuard-bruger... 2

BullGuard Premium Protection... 2. Installation af BullGuard Premium Protection... 2. Ny BullGuard-bruger... 2 Indhold BullGuard Premium Protection... 2 Installation af BullGuard Premium Protection... 2 Ny BullGuard-bruger... 2 Hvis du allerede har produktet Internet Security 2013 installeret... 3 Aktiver Premium-tjenester...

Læs mere

Dynamicweb Exchange Opsætning

Dynamicweb Exchange Opsætning Brugervejledning Dynamicweb Exchange Opsætning OUTLOOK 2003 Document ID: UG-4008 Version: 1.30 2006.07.04 Dansk UG-4008 - Dynamicweb Exchange Opsætning, Outlook 2003 JURIDISK MEDDELELSE Copyright 2005-2006

Læs mere

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet.

Netkalenderen.dk. Vejledning. - til din private kalender på Internettet. Netkalenderen.dk Vejledning - til din private kalender på Internettet. bjornhart IT 02-03-2011 Forord... 3 Ved PC brug... 4 Overblik... 4 Knapper... 5 Planlæggeren... 6 Aftaler... 7 Opret Almindelige datoer...

Læs mere

Tabulex Daginstitution Børn

Tabulex Daginstitution Børn Tabulex Daginstitution Børn Vejledning til medarbejdere 4. september 2015 Side 1 af 23 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Børn?... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Check-in... 4 2. Her og nu... 5

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. MinTid. Quickguide. Version 6.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER MinTid Quickguide Version 6.0 Psykiatriens Vikarcenter Vi glæder os til at du kommer på Min Tid. Systemet giver dig adgang til bedre planlægning, vagtbørsen og muligheden for at

Læs mere

Google Apps til Office 365 til virksomheder

Google Apps til Office 365 til virksomheder Google Apps til Office 365 til virksomheder Skift nu Office 365 til virksomheder ser anderledes ud end Google Apps, så når du logger på, vil du få vist denne skærm for hjælpe dig med at komme i gang. Efter

Læs mere

GMAIL LÆR DET SELV GMAIL LÆR DET SELV

GMAIL LÆR DET SELV GMAIL LÆR DET SELV GMAIL LÆR DET SELV GMAIL LÆR DET SELV GMAIL LÆR DET SELV Gmail lær det selv 1. udgave, 1. oplag 2011 Copyright 2011 Libris Media A/S Forfatter: Kim Krarup Andersen Redaktion: Astrid Lindeloff Omslag:

Læs mere

FACEBOOK STYR DIT PRIVATLIV PÅ UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010

FACEBOOK STYR DIT PRIVATLIV PÅ UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 STYR DIT PRIVATLIV PÅ FACEBOOK UDARBEJDET AF KOMFO, OPDATERET I AUGUST 2010 1 ÅBOULEVARD 40, GÅRDHUSET 2200 KØBENHAVN N. HVORFOR DENNE GUIDE? Hvorfor skal alle mine venner have en nyhed om, at jeg lige

Læs mere

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data

Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Servicebeskrivelse Sporings- og generhvervelsesservice for bærbare pc'er og Service for fjernsletning af data Serviceoversigt Dell leverer Sporings- og generhvervelsesservice og Service for fjernsletning

Læs mere

Du får personlig hjælp og svar på spørgsmål ved at kontakte podio@dn.dk

Du får personlig hjælp og svar på spørgsmål ved at kontakte podio@dn.dk Dato: 22. maj 2013 Til: DN s lokale afdelinger Sagsbehandler: Kathrine Hegelund, khe@dn.dk, 61 68 80 72. Vejledning til Podio Alle DN s lokale afdelinger har hver sit arbejdsrum i Podio. Her kan man finde

Læs mere

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner

PlejeNet på Android telefoner. Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Vejledning til PlejeNet på Androidtelefoner Indhold 1. Installation... 3 1.1 Installation på telefon...3 1.2 Valg af koder... 5 2. Anvendelse...6 3. Fejlsøgning...9 4. Oprettelse af Google konto... 10

Læs mere

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk

Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S's politik om personlige oplysninger på rejsekort.dk Rejsekort A/S lægger stor vægt på, at du er tryg ved at bruge vores hjemmeside. Derfor har vi en

Læs mere

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger

Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls' erklæring om beskyttelse af personoplysninger Johnson Controls, Inc. og dets associerede selskaber (under ét betegnet som Johnson Controls, vi, os eller vores) varetager beskyttelsen

Læs mere

Persondata og IT-sikkerhed. Vejledning i sikker anvendelse og opbevaring af persondata

Persondata og IT-sikkerhed. Vejledning i sikker anvendelse og opbevaring af persondata Persondata og IT-sikkerhed Vejledning i sikker anvendelse og opbevaring af persondata December 2015 Indledning Denne vejledning har til formål, at hjælpe ansatte på IT-Center Fyns partnerskoler med at

Læs mere

Privatlivspolitik for Hellers Massage

Privatlivspolitik for Hellers Massage Privatlivspolitik for Hellers Massage Overblik Jeg respekterer dit privatliv og gør mig umage for at beskytte dine data. Jeg indsamler derfor ikke data om dig uden dit samtykke og vil aldrig misbruge dine

Læs mere

Skabelon: Regler for medarbejderes brug af it

Skabelon: Regler for medarbejderes brug af it Notat Skabelon: Regler for medarbejderes brug af it I dag er det en naturlig ting, at medarbejderen i en virksomhed har en pc til sin rådighed til at udføre sit arbejde. Pc en har typisk adgang til internettet

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO...

INDHOLDSFORTEGNELSE. Godt i gang med Android tablet... Indledning. KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed. KAPITEL TO... INDHOLDSFORTEGNELSE Godt i gang med Android tablet... Indledning KAPITEL ET... De første trin med din Android-enhed Første gang... 8 Tilknyt Google-konto... 9 Sikkerhedskopiering... 10 Hjemmeskærmen...

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 -

Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Sådan beskytter du dit privatliv på Facebook - 1 - Grundlæggende oversigtsoplysninger - 2 - Deling fra Facebook - 3 - Applikationer og websites - 3 - Blokeringslister - 4 - Kontrol af, hvordan du deler

Læs mere

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS.

Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Privatlivspolitik for Vejle Rejser ApS. Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank

Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Baneskellet 1 Hammershøj 8830 Tjele Telefon 8799 3000 I CVR-nr. 31843219 J.nr. 83-16273-CNO Privatlivs- og fortrolighedspolitik til Mobilbank Denne privatlivs- og fortrolighedspolitik gælder for app en

Læs mere

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall

Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Starthjælp Alt hvad du skal vide, når du flytter dit telefonnummer over til evercall Denne vejledning vedrører mobiltelefoni I denne vejledning finder du al nødvendig information vedr. overflytningen af

Læs mere

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER

FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER FORÆLDREFOLDER CODEX FORÆLDREFOLDER 1 CODEX KÆRE FORÆLDRE Børn og unges liv bliver mere og mere digitalt, både i skolen og i hjemmet. Det digitale liv bringer mange fordele, men også sikkerhedsrisici,

Læs mere

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller.

OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Sikkerhed på Android OBS! Der kan være forskellige fremgangsmåder for de forskellige Androidmodeller. Opdatering af telefonen Det er vigtigt at holde telefonen opdateret med den nyeste software, da eventuelle

Læs mere

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan

Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Mobil Print/Scan vejledning til Brother iprint&scan Version G DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende ikoner i hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005

Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk. Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Brugermanual PoP3 og Outlook Office 2003 Webmail www.321mail.dk Udarbejdet af IT-afdelingen 2005 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 4 2. OUTLOOK 2003... 4 3. BRUGERVEJLEDNING I BRUGEN AF WEB MAIL...

Læs mere

Kom i gang med Windows 10. Martin Simon. Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5. e-bogsudgave 2016. Kopiering fra denne bog er ikke tilladt.

Kom i gang med Windows 10. Martin Simon. Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5. e-bogsudgave 2016. Kopiering fra denne bog er ikke tilladt. Kom i gang med Windows 10 Martin Simon Forlaget TextMaster ISBN: 978-87-93170-31-5 e-bogsudgave 2016 Kopiering fra denne bog er ikke tilladt. Indholdsfortegnelse Forord Bruger ikke det indbyggede antivirus-program

Læs mere

TUSASS Mobil. Kom godt fra start

TUSASS Mobil. Kom godt fra start TUSASS Mobil Kom godt fra start 1 Indhold DIN TUSASS PAKKE INDEHOLDER... 3 KOM GODT FRA START MED TUSASS... 3 SÅDAN TANKER DU OP... 3 SERVICER MED TUSASS... 4 TELEsvar... 4 Aflytning af TELEsvar... 5 Andre

Læs mere

Oplysninger om databeskyttelse

Oplysninger om databeskyttelse Oplysninger om databeskyttelse Beskyttelse af dine data er et væsentligt anliggende for os Hvad er personoplysninger? Princippet om anonym behandling Vi byder dig velkommen til vores hjemmeside og sætter

Læs mere

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it.

Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betingelser for anvendelse af E-penge konto hos Pay4it. Betalingssystemet ejes og drives af Pay4it ApS. Du kan oprette din e-penge konto hos Pay4it via internettet. Når du opretter en konto hos Pay4it,

Læs mere

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net

MailMax / Web v4.1. Brugsvejledning til webmail. Copyright 2003 Gullestrup.net MailMax / Web v4.1 Copyright 2003 Gullestrup.net Log ind på webmailen Start med at gå ind på http://webmail.gullestrup.net i din browser. Indtast din Email-adresse samt Adgangskode, som hører til din konto.

Læs mere

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi?

FORTROLIGHEDSPOLITIK. Hvem er vi? FORTROLIGHEDSPOLITIK Inwear ved, at det er vigtigt for dig, hvordan dine oplysninger behandles og videregives, og vi er glade for, at du har tillid til os i den henseende. Følgende beskriver vores fortrolighedspolitik.

Læs mere

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets

Quickguide. Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Quickguide Waoo! Web TV på Android telefoner og tablets Fiberbredbånd TV Telefoni Indhold Velkommen til Waoo! Web TV på din Android...4 Det er nemt at komme i gang... 5 FAQ...10 Kontaktinformation... 13

Læs mere

Google Cloud Print vejledning

Google Cloud Print vejledning Google Cloud Print vejledning Version A DAN Definitioner af bemærkninger Vi bruger følgende stil til bemærkninger gennem hele brugsanvisningen: Bemærkninger fortæller, hvordan du skal reagere i en given

Læs mere

SÅDAN GØR DU DIN IPAD KLAR TIL SKOLEBRUG

SÅDAN GØR DU DIN IPAD KLAR TIL SKOLEBRUG 1)TILSLUT IPAD EN TIL HJEMMETS TRÅDLØSE NETVÆRK Åbn Indstillinger Sørg for at punktet Wifi er aktiveret. Vælg hjemmets trådløse netværk ved at trykke på navnet. Udfyld adgangskoden når du bliver spurgt,

Læs mere

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Persondatapolitik for VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Persondatapolitik for VIAVANA.COM 1 Dataansvar Vi tager din databeskyttelse alvorligt 1.1. Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere