Ordinær generalforsamling i AH Kildegaarden Søndag d. 24/ kl. 10:00 i Tapeten, Magleparken 5, 2750 Ballerup

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinær generalforsamling i AH Kildegaarden Søndag d. 24/03-2013 kl. 10:00 i Tapeten, Magleparken 5, 2750 Ballerup"

Transkript

1 AH Kildegaarden Til Medlem(mer) tilmeldt -advis For medlemmer med brev-afsendelse indeholder denne side personlig information samt en scannings-kode Ellers er materialet fuldstændig ens bortset fra en tilføjelse på side 4, som også er offentliggjort på foreningens hjemmeside. Ordinær generalforsamling i AH Kildegaarden Søndag d. 24/ kl. 10:00 i Tapeten, Magleparken 5, 2750 Ballerup Dette dokument indeholder: - Information om behov for legitimationsfremvisning - Dagsorden til generalforsamlingen - Vigtig information om foreningens ansvarsforsikring - Forslag til generalforsamlingen - Regnskab og Status Bemærk: Det er pt. ikke muligt at fremsende en individuel indkaldelse og dermed et valgkort med netop dine data Da vi på de seneste generalforsamlinger har haft stor succes med at registrere deltagelse vha. scanning, vil vi bede om, at du ved indgangen fremviser dit sygesikringsbevis (der kan scannes) samt om fornødent oplyser dit havenr.

2 AH Kildegaarden Side 2 Bestyrelsen har modtaget melding om, at der på seneste ordinære generalforsamling var mødt en person op, som ikke var medlem. Vedkommende havde flere indlæg og endte med at blive valgt til en af foreningens tillidsposter. Det viser sig desværre at være korrekt. Det er trist, at man ikke kan have tillid til, at kun personer med retmæssig adgang møder op. Bestyrelsen har desværre ikke anden mulighed for at kontrollere om personer har retmæssig adgang end at bede om fremvisning af legitimation samt at have mulighed for at kontrollere denne. Du bedes derfor medbringe og fremvise legitimation (helst Sygesikringsbevis) Foreningens nye elektroniske medlemsregister er krypteret og beskyttet af diverse kodeord for at sikre, at medlemsinformation ikke kommer til kendskab for uvedkommende. Fra Foreninger Registrering af medlemsoplysninger Foreningers registrering af oplysninger om medlemmerne er som udgangspunkt uproblematisk i forhold til persondataloven. Det er således Datatilsynets opfattelse, at en forening i medfør af reglerne i persondatalovens kan registrere almindelige oplysninger som f.eks. indmeldelsesdato, id-oplysninger, evt. tillids- eller hvervsposter m.m.

3 AH Kildegaarden Side 3 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i AH Kildegaarden for året 2012 Dato: Søndag 24. marts 2012 Kl. 10:00 Sted: Tapeten, Magleparken 5, 2750 Ballerup Medbring valgkort og legitimation (helst sygesikringsbevis) Hold dig orienteret på foreningens hjemmeside: Der kommer uddybende materiale Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af Referent 3. Formandens beretning 4. Godkendelse af regnskab a. Godkendelse af forudbetalt honorar i januar 2012 af afgående bestyrelse til sig selv ( = til Joh og til Karen, Joseph, Troels, Tonny, Hjørdis, og Britta) b. Godkendelse af skattefri godtgørelse pr bestyrelsesmedlem fra marts 2012 (pro rata) c. Godkendelse af skattefri godtgørelse til fordeling blandt vurderingsfolk (pro rata) d. Godkendelse af regnskab 5. Fastsættelse af andelsformue 6. Fremtidig virksomhed 7. Forslag a. Forslag 1 8 Vedtægtsændringer b. Forslag 9 Ingen tidsbegrænsning på vurderinger c. Forslag 10 Undersøgelse af pantsætning d. Forslag 11 Etablering af pausehjørne 8. Budget 9. Valg a. Bestyrelse Valg af formand Valg af kasserer Jann Dahlgaard, ønsker genvalg Svend Rasmussen, ønsker genvalg Gunnar Madsen, ønsker ikke genvalg Henrik Bolberg, ønsker ikke genvalg Ole Estland, ønsker ikke genvalg Max Olsen, ønsker genvalg b. 2 suppleanter til bestyrelsen c. Vurderingsudvalget d. 1 Kritisk revisor e. 1 Revisor-suppleant f. - Børne- og ungdomsklub g. - Festudvalg Evt. interesserede til ovennævnte tillidsposter kan kontakte formanden på formand@ahkildegaarden for at høre nærmere om opgaverne.

4 AH Kildegaarden Side 4 Vigtig information til alle medlemmer 06/ Foreningen har i 2012 haft rigtig stor glæde af sin bestyrelsesansvarsforsikring desværre med det resultat, at ansvarsforsikringen er sagt op pga. skadesforløbet. Foreningen har tegnet udløbsforsikring, så foreningens bestyrelsesmedlemmer er dækket resten af 2013, for ansvarsskader begået før 1/ Såfremt du evt. mener, du har grund til at rejse en ansvarssag overfor tidligere bestyrelsesmedlemmer, bedes du snarest henvende dig, enten på kontoret om søndagen eller pr mail til bestyrelse@ahkildegaarden.dk. Eksempler på ansvarssager er: - Du mener, du uden at vide det, har betalt en overpris i forhold til vurderingen. F.eks. Vurdering er men du har betalt uden at være opmærksom på dette. - Den vurdering, der ligger til grund for din købspris, svarer ikke til de faktiske forhold på overtagelsestidspunktet. F.eks. Kvadratmeter i vurderingen er udregnet til 50 kvm. men huset er kun 38 kvm. Rettelse 8/3 Efter afsendelse af ovenstående tekst til medlemmer med brevmodtagelse har foreningen modtaget landsrettens dom i en sag rejst mod foreningen. Jf. dommen er det næppe muligt at rejse krav om ansvar, hvis salget eller vurdering er foretaget før marts Dvs. at ovenstående information formentlig kun er relevant for vurderinger og salg foretaget EFTER marts 2010.

5 AH Kildegaarden Side 5 Forslag til forelæggelse på AH Kildegårdens ordinære Generalforsamling Forslag 1 8 fra bestyrelsen En række forslag til modernisering og præcisering i vedtægterne Forslag 9 Forslag om ingen tidsbegrænsning på vurdering Forslag 10 Forslag om undersøgelse af Pantsætning Forslag 11 Forslag om etablering af Pausehjørne 1. forslag 2 Teksten Medlemmerne er pligtige til at opgive navn og fast bopæl til kassereren. Adresseændring skal straks meddeles til kassereren. Ændres til Medlemmerne er pligtige til at opgive navn fast bopælsadresse og evt. øvrig kontakt-information såsom telefonnr. og -adresse til kassereren. Adresse-, telefon- og -ændring skal straks meddeles til kassereren. Foreningen ønsker at kunne kontakte medlemmerne via dagens kommunikationsmetoder. Dette har både økonomiske og tidsmæssige gevinster for foreningen. Bemærk: Det er ikke et krav, at man har og/eller tlf! 2. forslag 3 Teksten Enhvert medlem har ret til at overdrage sin have til trediemand. Dog skal haven og dertil hørende bebyggelse, beplantning m.v. før overdragelsen er gyldig, vurderes i henhold til gældende regler af 3 medlemmer, hvoraf den ene er fra bestyrelsen. Vurderingsudvalget består af 4 medlemmer der vælges på generalforsamlingen, samt 1-2 medlemmer fra bestyrelsen efter behov. Ændres til Ethvert medlem har ret til at overdrage sin have til trediemand. Dog skal haven og dertil hørende bebyggelse, beplantning m.v. før overdragelsen er gyldig, vurderes i henhold til gældende regler af enten en ekstern vurderingsfunktion eller af 3 medlemmer, hvoraf den ene er fra bestyrelsen. Vurderingsudvalget består af 4 medlemmer, der vælges på generalforsamlingen. Med baggrund i foreningens p.t. manglende bestyrelsesansvarsforsikring, er det vigtigt, at bestyrelsen har mulighed for at kunne overdrage vurderingsarbejdet til ekstern funktion med egen ansvarsforsikring.

6 AH Kildegaarden Side 6 3. forslag 4 får tilføjet nedenstående Såfremt foreningen kautionerer for et medlems personlige lån, kan der ikke foretages fornyet gældsætning med sikkerhed i have/hus uden foreningens forudgående accept. Denne accept vil bl.a. være betinget af tinglysning (for medlemmets regning) af foranstillet pant til afdækning af foreningens risiko. Hvis medlemmerne kan låne yderligere på hus/have, hvor foreningen kautionerer, er det vigtigt at minimere risikoen for, at øvrige medlemmer kommer til at betale det lånende medlems gæld. 4. forslag 5 Teksten... Nye medlemmer betaler et indskud svarende til det på datoen gældende kvartalskontingent, som ikke tilbagebetales ved salg eller overdragelse. Ændres til... Nye medlemmer betaler optagelsesgebyr svarende til 2 gange det på datoen gældende kvartalskontingent, som ikke tilbagebetales ved salg eller overdragelse. Indskud erstattes med optagelsesgebyr, da indskud normalt er noget, man får tilbagebetalt. Optagelsesgebyret hæves for at få dækning for forøgede udgifter til bl.a. ansvarsforsikring. 5. forslag 14 Nyt stk 2 Følgende har adgang til generalforsamlingen: 1. Personer registreret i foreningens medlemskartotek som medlem, ægtefælle eller samlever. 2. Personer inviteret af bestyrelsen Alle fremmødte skal på anmodning fremvise legitimation. Adgang til generalforsamlingen har været praktiseret efter ovenstående regler i årevis. Alligevel lykkedes det i 2012 en person, der IKKE opfyldte disse betingelser, at deltage og blive valgt til en tillidspost. Derfor ønsker bestyrelsen at reglerne præciseres og at det er muligt at kontrollere deres overholdelse.

7 AH Kildegaarden Side 7 6. forslag 14 Teksten Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i marts måned og indkaldes med mindst 14 dages varsel ved skriftlig meddelelse til medlemmerne samtidig med det reviderede regnskab og budgetforslag.. Ændres til Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år i marts måned og indkaldes med mindst 14 dages varsel ved skriftlig meddelelse pr. eller brevpost til medlemmerne samtidig med oplysning om, hvor det reviderede regnskab og budgetforslag er offentliggjort. For at minimere foreningens udgifter og ikke mindst de frivilliges arbejdsindsats, ønsker bestyrelsen mulighed for at reducere de ca. 20 timers indsats, der er nødvendig alene til papirhåndtering. I praksis forestiller vi os, at generalforsamlingsmaterialet fortsat vil kunne udleveres i trykt form f.eks. ved henvendelse hos købmand. 7. forslag 14 Teksten Hvis den ordinære generalforsamling ikke bliver færdigbehandlet på den fastsatte dato, skal bestyrelsen inden 4 uger indkalde til en ny generalforsamling til videreførelse af den ordinære generalforsamling.. Ændres til Hvis den ordinære generalforsamling ikke bliver færdigbehandlet på den fastsatte dato, skal bestyrelsen inden 4 uger indkalde til en ny generalforsamling til videreførelse af den ordinære generalforsamling. Den nye generalforsamling skal afholdes senest 10 uger efter den ordinære generalforsamling. Lukning af hul i formuleringen (som f.eks. indkalde inden for fristen, men afholde om 10 måneder) 8. forslag 23 Teksten Ved overtrædelse af vandingsforbud og ved vandspild iøvrigt kan der idømmes en afgift jf. 29. Udbygges til Ved overtrædelse af vandingsforbud og ved vandspild i øvrigt, kan der idømmes en afgift jf. 29. Såfremt vandspildet ikke er registreret på medlemmets egen måler, skal bestyrelsen vurdere det faktiske vandspild i kubikmeter og udstede en yderligere afgift, der svarer til foreningens udgifter til vandforbrug/afledningsafgift. Det er op til medlemmet evt. at bevise, at bestyrelsens vurdering er forkert. Foreningen har i det indeværende år oplevet en vandspildssag, hvor vandet har løbet i flere dage desværre uden at kunne få vandafgifterne dækket pga. den nuværende formulering. Der vil fortsat være behov for vandspild-paragraffen, da vandspild kan ske på ydersiden af medlemmets måler. Vandspild kan have væsentlige konsekvenser for foreningens veje.

8 AH Kildegaarden Side 8 9. Forslag Bestyrelsens anbefaling: Forslaget forkastes Både tidligere og nuværende bestyrelse har benyttet kolonihaveforbundets regler indtil endelig dom om medlemskab bliver afsagt så gældende regler er fortsat 1 år og vil være det frem til højesteretsdom. Forslaget indeholder ingen forældelsesfrist, hvilket kan åbne for sager rejst mod foreningen ved salg af henfaldne huse solgt årtier efter vurderingen.

9 AH Kildegaarden Side 9 10.Forslag: Generalforsamlingen pålægger bestyrelsen at gennemføre (eller få gennemført) en undersøgelse der afdækker, hvem eller hvilke personer, der var ansvarlige for pantsætningen af AH Kildegaarden overfor Merkur Bank. Denne undersøgelse skal være gennemført så betids at en skriftlig afrapportering kan finde sted senest ved indkaldelse til den ordinære generalforsamling Motivation: Det fremgår af foreningens vedtægters 4, at foreningen ved udstedelse af pantebreve forpligtes ved underskrift af den samlede bestyrelse og at beslutningen skal være truffet af generalforsamlingen. Dette er ikke sket. Bestemmelsen omkring pantsætning er en hjørnesten i AH Kildegaardens vedtægter og en overtrædelse af noget så væsentligt bør medføre at den eller de ansvarlige drages til ansvar for dette. Da det forlyder, at ikke alle daværende bestyrelsesmedlemmer var tilstrækkeligt orienteret om handlingen, er det rimeligt at få afdækket af hvem beslutningen blev truffet og i hvilket omfang de enkelte medlemmer var vidende om at der blev foretaget en pantsætning. Det skal bemærkes at vedtagelsen af dette forslag ikke af sig selv fører til beslutning om en evt. sanktion imod de ansvarlige. Mvh. Anja Camilla Ravn. Svanholmsvej 1, 3.th Frederiksberg C. Bestyrelsens anbefaling: Såfremt bestyrelsens indlæg fremlagt under beretningen ikke er tilstrækkelig for forslagsstilleren, ser bestyrelsen eneste reelle alternativ at være en politianmeldelse.

10 AH Kildegaarden Side Forslag Bestyrelsen foreslår etablering af et "Pausehjørne" i Købmandens baggård. Motivering: Gennem "historien" er det meget få Kolonihaver, hvor de tørstige mænd og koner ikke har været til debat. I langt de fleste har man erkendt at kolonihaver, fællesskab og en forfriskning blandt vennerne er uløseligt forbundet. I Kildegaarden har flokken på godt og ondt samlet sig omkring købmanden gennem flere år. Løse hunde, højrøstet tale og tisseri i hækken har aldrig været et hit i den forbindelse, og en del medlemmer kan også meget berettiget nævne disse gener. Hvordan kommer vi så ud af denne situation, der ikke er holdbar for nogen af parterne. Hvorfor ikke række en hånd ud og finde på en løsning som tilser alles behov? Kort sagt, flytte flokken og hundene væk fra pladsen foran købmanden og over til et lukket areal i forbindelse med købmandens baggård. Her kan ALLE medlemmer så i ro og orden nyde en forfriskning uden at det er upassende eller mest vigtigt generende for de medlemmer, der ikke har samme interesser. Brugen af stedet vil være underlagt et sæt ordensregler. Í reglerne indgår blandt andet følgende: Ved etableringen af et Pausehjørne vil indtagelsen af øl/spiritus uden for Pausehjørnet blive betragtet som en overtrædelse af aftalen og Pausehjørnet blive lukket. Bemærk: Indtagelse af alkohol omkring købmanden, uden for Pausehjørnet vil efter en evt. etablering ikke blive tolereret af foreningen og foreningen vil handle derefter. Økonomi: Der afsættet et beløb svarende til mellem kr. Etableringen vil ske på frivillig basis. Ud over en fremstrakt hånd til fællesskabet og forskelligheden så vil der også falde en omsætning, der alt andet lige er med til at holde vores nye købmand i gang!

11 AH Kildegaarden Side 11

12 AH Kildegaarden Side 12

13 AH Kildegaarden Side 13

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BEDAHL

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BEDAHL VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN BEDAHL (Begoniavej, Dahliavej & Dahliaparken) Foreningens navn og hjemsted: 1 Foreningens navn er BEDAHL Foreningens hjemsted er Holbæk kommune, Region Sjælland Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR BAKKEBØLLE STRAND VANDVÆRK ANDELSSELSKABETS NAVN OG HJEMSTED 1 1. Vandværket er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Bakkebølle Strand Vandværk, som er stiftet d. 18. juni 1967.

Læs mere

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3)

LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) LÆBORG VANDVÆRK I/S V E D T Æ G T E R F O R L Æ B O R G V A N D V Æ R K A.M.B.A. (Revision 3) Marts 2014 1 NAVN OG HJEMSTED Selskabet, der er stiftet den 1. maj 1985, er et andelsselskab med begrænset

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul!

Vedtægter! for! Rejseforeningen Tur På Hjul! Vedtægter for Rejseforeningen Tur På Hjul Foreningens navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er Rejseforeningen Tur På Hjul. 2. Foreningens hjemsted er Jylland. 3. Foreningens formål er, at indsamle

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården

Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården Vedtægter for Grundejerforeningen Toftegården 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Toftegården Og dens hjemsted er: Matr. Nr. 10S, Avedøre by 2 Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen

Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Vedtægter 2019 Grundejerforeningen Slagkrogen Indholdsfortegnelse: 1 Navn, hjemsted, formål 2 Medlemmerne og foreningen 3 Ejerskifte 4 Kontingent og gæld 5 Generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk

VEDTÆGTER. Smidstrup Vandværk VEDTÆGTER for Smidstrup Vandværk a.m.b.a. 2013 Haagendrupvej 2 B - DK 3250 Gilleleje 1 Navn og hjemsted "Smidstrup Vandværk a.m.b.a.", der er stiftet 28. august 1940, har hjemsted i Gribskov kommune.

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for

Vedtægter. Grundejerforeningen Solvænget. Hundige. Stiftet den 5. august for Vedtægter for Grundejerforeningen Solvænget Hundige Stiftet den 5. august 1944 Indholdsfortegnelse Kapitel 1. Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kapitel 2. Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kapitel

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS 1. VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GL. BISNAP HALS Foreningens navn er Grundejerforeningen "GI. Bisnap" og er stiftet 20. marts 1967. Dens hjemsted er Aalborg kommune. 2. Foreningens formål er at varetage

Læs mere

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk

Vedtægter for. Andelsselskabet Ejby Vandværk Vedtægter for Andelsselskabet Ejby Vandværk 2 1. Selskabet, der er stiftet den 8. marts 1965, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Ejby Vandværk. Selskabet har hjemsted i Skovbo kommune. 2.

Læs mere

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

Vedtægter for Ry Sejlklub

Vedtægter for Ry Sejlklub Side 1 af 6 Vedtægter for Ry Sejlklub Udgivet den april 10, 2013 af admin Seneste ændringer vedtaget d. 28. april 2004 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Ry Sejlklub, og dens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN

VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN VEDTÆGTER FOR EJERLAUGET KROGENGEN Stiftet den 27/6-2002 Oversigt: Ejerlaugets Navn Medlemsskab og stemmeret Ejerlaugets formål Generalforsamling Bestyrelsen Konstituering m.v. Tegningsret Regnskab og

Læs mere

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ

LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ LOVE & VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN IRISVEJ 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Grundejerforeningen Irisvej. Foreningens hjemsted er Kirke Hyllinge by, Kirke Hyllinge. Foreningens værneting er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DUEMOSEN 1 Foreningens navn og hjemsted. 1.01. Foreningens navn er Duemosen. 1.02. Foreningens hjemsted er Jægerspris Kommune. 2. Formål og opgaver. 2.01. Grundejerforeningen

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. VEDTÆGTER 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (S.H.S.). Dens hjemsted er Hundige Havn i Greve kommune. 2 Foreningens formål Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION

Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION 1 Hvidovre Tennis HVIDOVRE STADION HVIDOVREVEJ 311 2650 HVIDOVRE LOVE 14. maj 2018 2 Klubbens navn er HVIDOVRE TENNIS. Klubbens hjemsted er Hvidovre Kommune. 1. 2. Klubbens formål er at give medlemmerne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR HORNBÆK VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet, der oprindelig er stiftet som interessentskab i 1906, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Hornbæk Vandværk a.m.b.a. Selskabet har

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder

Vedtægter. 1 Navn og hjemsted. 2 Formål. 3 Medlemmer. 4 Medlemmernes rettigheder Vedtægter 1 Navn og hjemsted Tjebberup Vandværk a.m.b.a. er et andelsselskab med begrænset ansvar. Selskabet blev stiftet den 8. december 1967. Vandværket ligger på adressen,, matrikel 2-aa Bredetved by,

Læs mere

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE

SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE SØNDERMARKENS BEBOEROMRÅDE VEDTÆGTER 1993 Vedtægter 1993 Foreningens navn er "Søndermarkens Grundejerforening og Antennelaug" 1 2 Foreningens hjemsted er Odense kommune under Odense By- og Herredsret,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig.

Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Vedtægter for Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken Nr. Lyngvig. Navn, hjemsted, formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Sivbjerg og Fyrmarken, og hjemstedet er Ringkøbing- Skjern kommune.

Læs mere

Hagenstrupparkens Grundejerforening

Hagenstrupparkens Grundejerforening Hagenstrupparkens Grundejerforening Vedtægter Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Hagenstrupparkens Grundejerforening 2 Foreningens hjemsted er i Ulstrup, Favrskov Kommune Formål 3 Grundejerforeningens

Læs mere

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker

Vedtægter for. Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægter for Grandej erforeningen Vrold B ukker Vedtægt for Grundejerforeningen Vrold Bakker Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Vrold Bakker. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg

Læs mere

Vedtægter for DTU Forsikringsklub

Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub Vedtægter for DTU Forsikringsklub F.M.B.A l Navn og hjemsted Klubbens navn er "DTU Forsikringsklub F.M.B.A." (Danmarks Tekniske skoler og Universiteter). Klubbens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst

Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Farum Nord-Øst Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Farum Nord-Øst". 2 Foreningens hjemsted er Furesø kommune under Hillerød ret, der er

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK

Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK Vedtægter for Parcelforeningen DALSØ PARK 1 Navn, hjemsted og formål for foreningen Foreningens navn er Parcelforeningen Dalsø Park. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. Foreningen omfatter 50 parceller/boliger

Læs mere

Vedtægter i GF Post-Tele

Vedtægter i GF Post-Tele Vedtægter i GF Post-Tele 1. Klubbens navn, formål og hjemsted Klubbens navn er GF Post-Tele Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesser over for forsikringsselskabet GF Forsikring a/s, hvor

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Egebjerglund-Nord

Vedtægter for grundejerforeningen Egebjerglund-Nord Vedtægter af 26. marts 2015 Version 1.0.doc Side 1 af 5 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Egebjerglund Nord. 2. Dens hjemsted er Egebjerg i Ballerup kommune. 3. Foreningens

Læs mere

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål.

Stk. 1. Som medlemmer optages enhver, som har lyst og vilje til at arbejde for foreningens formål. Vedtægter Vedtægter for Dansk Medicinsk Cannabis Forening 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Dansk Medicinsk Cannabis Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål

Læs mere

Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune.

Foreningens navn er HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN. Dens hjemsted er Københavns Kommune. LOVE FOR HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er "HAVEBYEN PRÆSTEVANGEN". Dens hjemsted er Københavns Kommune. Formål 2 Foreningens formål er, at virke som grundejerforening i det

Læs mere

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter

Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Hornslet Vandværk A.m.b.a. Vedtægter Navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 24. august 1928, er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er HORNSLET VANDVÆRK A.m.b.a. Selskabet har hjemsted

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj", stiftet den 24. april 1919.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Fredenshøj, stiftet den 24. april 1919. FORSLAG: Nye vedtægter Til: Generalforsamlingen, mandag 29. februar 2016 GF Fredenshøj - Foreningens vedtægter Foreningens navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Fredenshøj",

Læs mere

GF Kommunals vedtægter

GF Kommunals vedtægter GF Kommunals vedtægter Vedtægter for GF Kommunal Gældende fra d. 13. april 2011 1 Navn og hjemsted Klubbens navn er GF Kommunal forening med begrænset ansvar. Dens hjemsted er den til enhver tid værende

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Glud Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Glud Vandværk A.m.b.a. J. nr. 12-11829 Vedtægter for Glud Vandværk A.m.b.a. 1 Navn og hjemsted Selskabets navn er Glud Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Hedensted kommune. 2 Formål Selskabets formål er, i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter. for. Rebild Vandværk

Vedtægter. for. Rebild Vandværk Vedtægter for Rebild Vandværk Navn og hjemsted 4 Formål 4 Medlemmer 4 Medlemmernes rettigheder 5 Medlemmernes forpligtelser og hæftelse 5 Udtræden af selskabet 5 Levering til ikkemedlemmer (købere) 6

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A.

VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. VEDTÆGTER FOR GILLELEJE VANDVÆRK A.M.B.A. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gilleleje Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Gribskov Kommune. Formål

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager

Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Vedtægter for Grundejerforeningen Thorsager Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Thorsager. 2. Foreningens hjemsted er Høje-Taastrup kommune under Taastrup ret,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET HAVNSØ VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET HAVNSØ VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR ANDELSSELSKABET HAVNSØ VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR HAVNSØ VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Havnsø Vandværk. Selskabet har hjemsted i Kalundborg Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening

Vedtægter. for. Tengslemark Ny Grundejerforening Vedtægter for Tengslemark Ny Grundejerforening O 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TENGSLEMARK NY GRUNDEJERFORENING: Dens medlemsområde er ejere af parceller, udstykket af arealer beliggende på

Læs mere

Bønsvig Pilelaug. Vedtægter

Bønsvig Pilelaug. Vedtægter Bønsvig Pilelaug Vedtægter Indholdsfortegnelse 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemsforhold. 4. Anlæggets anvendelse. 5. Foreningens driftsøkonomi. 6. Generalforsamling. 7. Bestyrelsen. 8. Vedtægtsændring

Læs mere

Vedtægter for. Støvring Svømmehal

Vedtægter for. Støvring Svømmehal Vedtægter for Støvring Svømmehal 1. Den selvejende almennyttige forenings navn er»støvring SVØMMEHAL«og dens hjemsted er Rebild Kommune. 2. Foreningens formål er drift og udlejning af svømmehal og anden

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd

Vedtægter for. Grundejerforeningen Søndergård Syd Vedtægter for Grundejerforeningen Søndergård Syd 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søndergård Syd. Dens hjemsted er Ballerup Kommune, og dens værneting er Ballerup Retskreds. MEDLEMSKAB OG STEMMERET

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PULS 96

VEDTÆGTER FOR PULS 96 VEDTÆGTER FOR PULS 96 VEDTÆGTER FOR PULS 96 1 NAVN OG HJEMSTED 1a. Foreningens navn er PULS 96 1b. Foreningen er hjemmehørende i Ballerup Kommune. FORMÅL 2 2a. Foreningens formål er at samle interesserede

Læs mere

Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk

Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk Vedtægter for Skrillinge-Russelbæk Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Skrillinge-Russelbæk Vandværk. Selskabet har hjemsted i Middelfart Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

grundejerforeningen KLINTEVEJ

grundejerforeningen KLINTEVEJ grundejerforeningen KLINTEVEJ VEDTÆGTER FOR "grundejerforeningen KLINTEVEJ". 1. Foreningens navn er "grundejerforeningen Klintevej". 2. Foreningen omfatter grundejere i det af Arbejdernes Andelsboligforening

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VESTRE SOLVANG Revideret 5. april 2018 Side 1 af 5 Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vestre Solvang med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR STÅRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR STÅRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR STÅRUP VANDVÆRK navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab, hvis navn er Stårup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Trundholm Kommune. formål 2 Selskabets formål er i overensstemmelse

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for HORNE SOMMERLANDS GRUNDEJERFORENING

V E D T Æ G T E R. for HORNE SOMMERLANDS GRUNDEJERFORENING V E D T Æ G T E R for HORNE SOMMERLANDS GRUNDEJERFORENING INDHOLDSFORTEGNELSE: Grundejerforeningens navn og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn 2. Grundejerforeningens hjemsted Grundejerforeningens område

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk

Vedtægter for. I/S Låsby Korsvej Vandværk Vedtægter for I/S Låsby Korsvej Vandværk Navn og hjemsted 1 Selskabet er et interessentskab, hvis navn er: I/S LÅSBY KORSVEJ VANDVÆRK Selskabet har hjemsted i Låsby, Skanderborg kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Kvarmløse Tølløse Vandværk

Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk Vedtægter for Kvarmløse Tølløse Vandværk 1 af 8 Indholdsfortegnelse: Navn og hjemsted...3 Formål...3 Medlemmer...3 Medlemmernes rettigheder...3 Medlemmernes forpligtigelser

Læs mere

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune

Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune Vedtægter for Kunstklubben Hillerød Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. Foreningens navn... 3 2. Formål... 3 3. Medlemskab... 3 4. Kontingent... 3 5. Generalforsamling... 3 6. Ekstraordinær generalforsamling...

Læs mere

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer

Vedtægter. Navn. Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. Område og medlemmer Vedtægter 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Bramdrup Nord med hjemsted i Kolding kommune. 2 Område og medlemmer 1. Foreningens medlemmer er de til enhver tid værende ejere af parceller udstykket

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer

VEDTÆGTER. for. Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål. medlemmer VEDTÆGTER for Vinderød Skov VANDVÆRK a.m.b.a. 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Vinderød Skov Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Halsnæs Kommune. formål 2 Selskabets

Læs mere

Democracy Handbook Association vedtægter

Democracy Handbook Association vedtægter Democracy Handbook Association vedtægter af 11. marts 2010, CVR-nr. 1: Navn, hjemsted og lovgrundlag Foreningens navn er: Democracy Handbook Association Foreningens hjemsted er: Københavns Kommune, Danmark.

Læs mere

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union

Vedtægter for Dansk Disc Golf Union Vedtægter for Dansk Disc Golf Union 1 Unionens grundlag Unionens navn er Dansk Disc Golf Union. Unionens geografiske område er Danmark. Unionens hjemsted er Danmark med formandens bopæl som postadresse.

Læs mere

Grundejerforeningen Krybily Vest

Grundejerforeningen Krybily Vest NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Krybily Vest Foreningens hjemsted er Fredericia Kommune under Fredericia Ret, der er foreningens værneting. 2 Grundejerforeningens formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE. Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN DANMARKSGADE Foreningens navn er Grundejerforeningen Danmarksgade. Dens Hjemsted er Ringkøbing Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles interesser, bl. a.

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter for Motionsklubben Amager

Vedtægter for Motionsklubben Amager Vedtægter for Motionsklubben Amager 1. Foreningens navn Foreningens navn er Motionsklubben Amager. Initialer: MA Stiftelse: 13. september 2001 2. Foreningens hjemsted Foreningen er hjemmehørende i Tårnby

Læs mere

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012

Vejle Motorbådklub. Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Vejle Motorbådklub Vedtægter. Dato: 12. april 2012 Erstatter version af 12. april 2007 1. Klubben...3 1.1. Navn... 3 1.2. Formål... 3 1.3. Medlemmer... 3 1.3.1. Indmeldelse... 3 1.3.2. Udmeldelse... 3

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Ejerlauget Ermelundshusene. i Jægersborg

VEDTÆGTER. for. Ejerlauget Ermelundshusene. i Jægersborg VEDTÆGTER for Ejerlauget Ermelundshusene i Jægersborg 1. Ejerlaugets navn er Ermelundshusenes Ejerlaug. Dets hjemsted er Jægersborg i Gentofte kommune under Københavns amts nordre birks jurisdiktion. Ejerlaugets

Læs mere

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug

LOVE. STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug LOVE og STANDARDVEDTÆGTER for Dansk Vandrelaug Dansk Vandrelaug, Kultorvet 7, 1., 1175 København K Tlf: 33 12 11 65 E-mail: dvl@dvl.dk Hjemmeside: www.dvl.dk Love for Dansk Vandrelaug Almindelige bestemmelser

Læs mere

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS

VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS VEDTÆGTER FOR CLUB DANOIS 1 Foreningens navn og hjemsted: 1. I overensstemmelse med fransk lov af 1. juli 1901 og dekret af 16. august 1901 er der den 22. november 1966 dannet en forening kaldet: Club

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRÆSTED VANDVÆRK A.m.b.A MARTS 2011 VEDTÆGTER 1 NAVN OG HJEMSTED 1.1. Selskabets navn er Græsted Vandværk A.m.b.a. 1.2. Selskabets hjemsted er Græsted. 2 FORMÅL OG FORSYNINGSOMRÅDE 2.1. Selskabets

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN 1 Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen [ ] Retskredsen er Holbæk 2 Grundejerforeningen forestår drift og vedligeholdelse af fællesanlæg og fællesarealer i

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER

V E D T Æ G T E R. for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER V E D T Æ G T E R for BRANCHEFORENINGEN FOR REKLAMEARTIKLER 2010 1 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er: Brancheforeningen for Reklameartikler. Foreningens hjemsted er: Næstved. Formål 2 Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR BELLINGE VEST VANDVÆRK a.m.b.a. Navn og hjemsted 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Bellinge Vest Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK)

Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) Vedtægter For Ølstykke Billard Klub (ØBK) 2017 1. Klubbens navn og hjemsted. 1. Klubbens navn er Ølstykke Billard Klub (ØBK), der blev stiftet den 23.sept 1974. 2. Klubbens hjemsted er Ølstykke i Egedal

Læs mere

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab

Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab Vedtægt for haveforeningerne i Odense Havelodselskab 1 11 FORENINGERNES GENERALFORSAMLINGER. 11.1. Hver haveforening holder generalforsamling hvert år i januar eller februar måned efter skriftlig indkaldelse

Læs mere

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted

Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening. 1. Foreningens navn og hjemsted Vedtægter for støtteforeningen Selam Støtteforening 1. Foreningens navn og hjemsted Selam støtteforening har hjemsted i Århus Kommune, Elmegårdsvej 1, 8361 Hasselager, C/O Selam Friskole. 2. Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK

VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK VEDTÆGTER FOR GRIMSTRUP VANDVÆRK navn og hjemsted Selskabet, der er stiftet den 30. november 1964, er et andelsselskab, hvis navn er Andelsselskabet Grimstrup Vandværk. Selskabet har hjemsted i Helle Kommune.

Læs mere

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter

Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter Koncertforeningen Hovedstolens vedtægter 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Koncertforeningen Hovedstolen. Stk. 2. Foreningen er hjemhørende i Københavns Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens

Læs mere

I/S Vester Sottrup Vandværk

I/S Vester Sottrup Vandværk Vedtægt for I/S Vester Sottrup Vandværk Vester Sottrup Vedtaget på den ekstraordinære generalforsamling den 30. marts 1999. 1 VEDTÆGT FOR I/S VESTER SOTTRUP VANDVÆRK Side Formål 3 Medlemmer 3 Medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT

VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT VEDTÆGTER FOR SILKEBORG MOTOR SPORT 1 Navn og hjemsted. Stk.1. Foreningens navn er Silkeborg Motor Sport forkortet SMS Stk.2. Foreningens hjemsted er Silkeborg Kommune. Stk.3. Foreningen er medlem af/

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 14. Juni 2011 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3.

Stk. 3 Optagelse som passivt medlem sker ved henvendelse til bestyrelsen eller ved ændring af medlemskab jf. 3. VEDTÆGTER FOR TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club) 1 NAVN OG FORMÅL. Foreningens navn er TOLO ROKLUB (Tolo Rowing Club). Foreningens formål er at fremme rosport, herunder muligheden for at dyrke roning i udstationerede

Læs mere

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER

Vedtægter per 9. april 2016 VEDTÆGTER VEDTÆGTER Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Sejlklubben Hundige Strand (SHS). Dens hjemsted er Hundige Havn, Mågen i Greve kommune. Foreningens formål 2 Foreningens formål er at varetage

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PADBORG VANDVÆRK A.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR PADBORG VANDVÆRK A.m.b.a. VEDTÆGTER FOR PADBORG VANDVÆRK A.m.b.a. navn og hjemsted 1 Selskabet, der er stiftet den 28. august 2003 er et andelsselskab med begrænset ansvar (A.m.b.a.), hvis navn er Padborg Vandværk A.m.b.a. Selskabet

Læs mere

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014

Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 Vedtægter for haveforeningen Fælleshåb og Rugmarken Revideret 2014 1: Foreningens navn er Haveforeningen Fælleshåb og dens område er ejerhaverne på matrikelnummer 176m, 176o, 177x og 177z af Rønne markjorder,

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl

Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl 2. jan. 2016 Der indkaldes hermed til Generalforsamling i Give Hundeklub søndag d. 31. januar kl. 12.15 Generalforsamlingen har følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning v/ formanden

Læs mere

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015

Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 Vedtægter Vedtaget 3. oktober 2015 1. Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er Gb-foreningen, og dens hjemsted er på den til enhver tid siddende formands adresse. 2. Foreningens formål: Foreningens

Læs mere