+,-**.*. ffi;åffiffi:l. rffi* ''.-) l't {*' ,f'l' ' ir; r. r q$h. ,nt. ," # -;.ti. å*#i'til%

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "+,-**.*. ffi;åffiffi:l. rffi* ''.-) l't {*' ,f'l' ' ir; r. r q$h. ,nt. ," # -;.ti. å*#i'til%"

Transkript

1 +,-**.*. ffi;åffiffi:l ''.-) l't {*',f'l' ' ir; r N rffi* r q$h,nt," # -;.ti å*#i'til%

2 Vedtægt l-. Foreningens navn er : BØG E LY Dens hjemsted er SILKEBORG kommune. $r l_ Formål og virke. Foreningen har tj.j. formål at admlnistrere crg forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal matr.nr. It B 0G 1,7 Ci' overensstemmefse med de bestemmelser, der er lagt tii grund for område! i sin helhed og indeholdt i vedtægt for Kolonlhaveforbundet for Danmark, og nærværende vedtægt 2-2. Haveforeningen og dens medlemmer skal være medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark og Sifkeborg kreds. Nærværende bestemmel* ser er at lyse som byrde på haveforeningens areal med påtaleret for Kolonlhaveforbundet for Danmark. ae Foreningen skal gennem sin bestyrelse bl.a. slkre, dt bestemmel-- ser som er nedfældet i en på området lagt byplan, lokalplan, eller tinglyst deklarati-on og llgnende, vedr@rende det samlede haveområde eller enkelte haver, overholdes og respekteres af de i foreningen optagne medlemmer. (_,,''f, ', I :1 : : \- /'.) a1 aa.q Medlemmer. Som medlem kan optages både personer, som samtidig med medlemsskabets ikrafttræden lejer en have (aktive medlemmer) samt personer/ at overtage en have, når foreningen er i stand til at stille en sådan til rådighed (passive medlemmer). Medlemmet skal have fast og lovlig bopæi i silkeborg kommune og være tilmeldt folkereglsteret samme sted. Medlemmet skal omgående meddele formand el-ier kasserer om adresseændrj-ng og senest 4 uger efter, åt ændringen er sket. I de kommuner, hvor det er et krav, at man bor i kommunen for au.- kunne erhverve en kolonihave, er medlemmet forpligtet til straks at opsige sit lejemåi ved fraflytning fra kommunen. Såfremt dette ikke sker, skal bestyrelsen fremsende skriftlig opsigelse, almi-ndelig og anbefalet, med opsigelse L4 dage efter opsi-gelsen er fremkommet. Ved sådanne. opsigelser/ophævelser forholdes som angivet i generelle bestenimelser for medlemmers investering i og på lejet havelod og nærværende vedtægts S 7. Intet medlem kan optages i forenlngen uden bestyrelsens godkendeise. Ved ethvert lejeforhold udstedes en lejekontrakt. Lejekontrakten er den ti1 enhver tid gældende standard lejekontrakt udarbejdet af Kolonihaveforbundet for Danmark, hvis bestemmelser sammen med nærværende vedtægt er gældende for lejeforholdet. Iivert medlem kan kun erhverve L have og kan ikke samtidj-g være medlem af anden haveforening under Kolonlhaveforbundet for Danmark.

3 ' L Kaoitalindskud og hæftelse. Ved optagelse som medfem af forenlngen skal erlægges et kapltalindsxira iig rro.r.loddens anpart t medlemskapltalen, således som denne er opgjort prlmo det regnskabsår, hvor optagelsen finder sted Kap5-tallndskuddet forfalder til kontant betaling ved lejekontraktens underskrivelse. Indskuddeterpligtigydelseilejeforholdet. Hvis et udtrædende medlems have, i forbindelse med medlemmets udtræden af foreningen, samtldlg med overdragelse til et nyt eller andet medlem, sxai kapltallndåkuadet tilbagebetales senest.l. måned efter udtrædelsåsdagen. BelØbets st@rrelse udregnes i henhold til stk. 3.1, såledeå som dette er opgjort prj-mo det regnskabsår hvor udtræden finder sted. Såfremt udtræden sker uden' at det.udtrådte medlems have samtldig med udtrædelsen, overdrages til et nyt eller andet medlem, s1<åf tilbagebetaling- af j-ndskuddet sl<e senest 1måned efter, dt et nyt eller andet medlem'har overtaget haven. Det erlagte kapitalindslcud kan lkke af 3'die mand 9@res ti-1 genstand foi arrest eller eksekution' I forbindelse med optagelse som medlem erlægges desforuden et ;p;;;;i;å=gåuvr, hvis nærmere st@rrelse fastsættes af foreningens gåneialforsamling, kq. zau'' bom.ikke-tilbagebetales Medlemmerne hæfter solidarisk for foreningens indg?9d" gældsforpligtelser, således som dl-sse tit enhver tid kan udledes af foreirtngens regnskabsaflæggelse overfor medlemmerne' l-. s- 2. EA Lejeafgift til foreningen' LeJeafglften for den enkelte havelod fastsættes af forenlngens generalforsamling ud fra de budgettel-m.m., som af foreningens bestyrelse er foielagt generalfårsamlingen til godkendelse. Generalforsamlinger, [an-endvj-dere fastsætte engangsbeldb til arbejder i r"rå"i"g"", såsom k1oak, vandledningsnedlæggelse, elopsætni"g åt sådant engangsbel@b er pligtig ydelse i 1ej eforholdet "g-lfgå. - Forfalder]'ejeellerandenpligtigpengeydelse,-sompåhviler medremmet, tii il;;ri"g p. årr f,erligoag. en rørdag eller på grundlovsdagen, udskydås forfaldsdagen tj-i den f@igende hverdag' Betaling anses for råttioigt, når dån. erlægges senest 3' hverdag efter forfafåsdagen, eller-når denne hverdag er en l@rdag den f@lgende hverdag. Er lejen eller anclen pligtig pengeydelse ikke betalt rettldigt' kan foreningen kræve et gebfr-på-ibo6r. + tillæg af 2* af det =[Vfåig" neiøu ud over floob k;. for hver forsinket indbetaling' såfremt leje eller anden pligtig pengeydelse, j-l<ke er betalt rettidig, kan forholdes =å* ångi.tåt i nærværende vedtægts S 7' Foreningen er berettiget til for ethvert krav mod et medlem at søgesigfyldestgjortidenforvedkommendemedlemshavelodvæ_ rendebebyggelse'beplantningm.v.,forudforalleandrekreditorer. Nærværende bestemmelså er at lyse pantstiftende'

4 Ordensbestemmelser og vedligeholdelse af det IeJede.,., -i.. \ (:.) 6. l-. Generalforsamlingen fastsætter ordensbestemmelser m.m. som skal være gældende inden for området, og som foreningen gennem sin bestyrelse skal- forvalte og administrere Bestyrelsen er berettiget til at fastsætte supplerende bestemmelser, som 1 givet fald skal. godkendes på f@rstkommende generalforsamling Medlemmet er pligtig at holde sig alle bestemmelser efterrettelig, som forenj-ngens generalforsamling, bestyrelse eller offentllge myndigheder påiægger området, llgesom medlemmet er pllgtlg at overholde de i J.ejekontrakten vedr6rende haven indeholdte bestemmelser, samt de bestemmelser der indeholdes 1 kolonlhaveforbundets "Hovedbestemmelser omfattende haveafståelser 1 kolonlhave områder". Ved overtrædelse af disse bestemmelser kan der ske ophæve1seaf1ejemå1et,jfr.nærværendevedtægtss Ved ophævelse af lejemål i henhold tij. denne Vedtægts S 6 er medlemmet berettiget til, senest B dage efter modtagelse af op-- hævelse, skriftligt at forlange spørgsmåiet endeligt afgjort på - en genera].forsamllngr/ekstraordinær generalforsamling. Har medlemmet ikl<e j-nden 3 måneder efter opslgetse/ophævelse bortfjernet eller afhændet sln bebyggelse, eller er åfhændelsen i strid med bestemmelserne herom. bestemmer bestyrelsen, hvem der skal overtage have og bebyggelse, og de vilkår overtagelsen skal ske på. Såfremt bebyggelsen ikke kan afhændes i henhold til vurderingen'; er bestvrelse.n berettioet tif at afharndo holrr.rrrcrrrl eon horjtct m,ri., :1. F Opsigelse eller ophævelse af lejemål. Foreningens bestyrelse er berettiget til at foretage ophæve]se af den indgåede lejeaftale, såfremt leje etler anden pligtig pengeydelse ikke er betalt rettl-dlgt. og medlemmet ikke har berigtiget restancen senest 1-4 dage efter, åt skriftrigt påkrav herom af foreningens bestyrelse er afsendt el-ler fremsat. Det er dog en forudsætni-ng for ophævelsen af lejeaftalen, at foreningens påkrav skal være afgivet efter sidste rettidl-ge betalingsdag, og det skal udtrykkelig angives, at lejemåiet kan ophæves, hvis lejerestance m.m. ikke betales inden udløbet af den angivne f rj.st. Foreningens bestyrelse er berettiget til at foretage ophævelse af den i-ndgåede lejeaftale, såfremt medlemmet overlader brugen - af havelodden til en anden og trods foreningens indsj-gelse fortsætter dermed, el1er såfremt brugeren af en havelod eller dennes husstand i gøren og laden er til væsentlig gene og ulempe for foreningen og dermed medlemmer. Foreningens bestyrelse er berettiget til at foretage ophævelse af den indgående lejeaftale, såfremt medlemmet i væsentrig grad mi-sr@gter den lejede havelod el1dr groft tilsidesætter bestemstemmelser pålagt området ude fra, eller på tilsvarende må'de tilsidesætter foreningens til enhver tid gærdende vedtægter og ordensbestemmefser.

5 4 Ved afregnj-ng til medlem kan bestyrelsen fratrække enhver udg1-ft, der er forbundet med opsigelsen og afhændelsen' herunder bi. a. advokatomkostning f,, retsgebyrer og lejerestance m.m. Når opsigelse eller ophævelse af et medlemskab og lejeaftale_ sker, er*det pågældende medlem pligtig at _svare foreningen leje og andre ydelåef havelodden vedrørende, indtil denne er fraflyttet og ryaoefi"ggjort, Iigesom medlemmet er pligtig at vedligeholde haven i samme Periode 7. S. Afgår medlemmet ved døden f@r lejemålets udl@b, f, såvel foreningen som dødsboet berettiget ti1 at opsige Iejeaftalen med det for medlemmet gældende opsigelsesvarsel' Dog gæider, at en efterlevende ægtefæi1e har ret til at fortsætte i lejeaftalen med foreningen, medmlndre forenlngen gør det antageligt, Et den har vægtige grunde tj-l at mod sætte sig dette, at en person, med hvem den afdøde har levet i "! _ægteskagsflgnende forhold i mindst 2 år forud for dødsfaldets indtræden, skal have samme ret, forsåvidt den pågæidende efter foreningens skøn inden for den forl@bne tid Åar taget direkte del i havens pasning og pleje m.m., og under forudsætning df, at samlivet beståd på tldspunktet for d@dsfaldets indtræden, at slægtninge i op- og nedstlgende linje har samme ret, såfremt det godtgøre=, åt åe på titsvarende måde har taget del i ha- arsør arene, om de ovenror an- ".";::r:::t::":"r::"i:,*,'i.g"., f Ørte vj-ikår er opfyldt. o. B. l- B l Pligtarbej de. Foreningens medlemmer er forpligtet til at medvirke ved ren- og vedligef,oldel-se af veje, stier og andre arealer, der ifølge kontrålcten hører til åmrådet, samt vedligeholdelse af foreningens fæltesfaciliteter. tqedlemmet har desuden pligt til at hol-de sin del af vejen udenfor egen have. Bestyrelsen kan indkalde tii- pligtarbejde' Såfråmt medlemmet ikke giver møde uden afbud, skal bestyrelsen idømme strafgebyr, hvilket gebyr er pligtig ydelse j- lejeforholdet. Generalforsamlingen - Foreningens øverste myndighed er generalforsamlingen. Den der det ) 5 6 ordinære generalforsamlj.ng afholdes hvert år senest 4 måneefter regiskabsårets afslutning og med en dagsorden, der i mindste skal indeholde f@lgende punkter: Valg af dirigent. Beretning. Årsregnskab med evt. revisionsberetning. Indkomne forslag. Godkendelse af budget. Valg af formand/kasserer- Valq af bestvrelsesmedlemmer og suppleanter'

6 ,/ ,'::1 \U:. o? B) 5- Valg af revisore,r og suppleanter- Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når generalforsamllngen el1er et flertal af bestyrelsens medlemmer, eller når L/4 af foreningens medlemmer stiller skrj-ftlig krav om ekstraordinær generalforsamling. Der kan j-kke træffes nogen beslutning, hvis ikke mlndst 4/5 af de medlemmer, der har begæret den ekstraordinære generalforsamlj-ng, er repræsenteret. Ordinær generalforsamling indkaldes skriftligt med mindst l-4 dages varsel. Ekstraordlnær generalforsanllng kan dog lndkaldes med I dages varsel- Forslag, behandlet på generalforsamllngen, skal være formanden i hænde senest 1 måned efter regnsl<absårets udl@b, hvorefter de skal- optages på den dagsorden, som udsendes til medlemmerne. l': (:,, \. i I Adgang til generalforsamllngen har ethvert medlem og dennes my dige husstand. g, T. Hvert ha,.relod har 2 stemmer 9. B. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt Beslutninger på generalforsamlingen træffes af de mødte stemme* beretti-gede ved simpelt flertal - undtagen når det drejer sig om vedtægtsændringer hvortil kræves 2/g flertal, - og når det drejer sig om: Optagelse af kollektive lån. e1ler ekstraordinære inds]<ud, j f r. S 5 pkt. 5. l-, eller haveforeningens eventuelle opl@sning. Dertil kræves at mindst 2/g af medle*merne har givet fremm@de, og 2/3 af de afgivne stemmer går ind herfor. Er fremmødet ikke tilstrækkeligt stort; men 2/3 af de afgivne stemmer er gået ind derfor, kan der indkaldes til en ny generalforsarnling, som uanset antallet af fremmødte kan vedtage forslaget med 2/3 af de afgivne stemmer. 9.i-0. Generalforsamlingens protokol underskrives af generalforsamlingens dirigent, sekretær samt på bestyrelsens vegne af foreningens formand. S l-o. Bestvrelsen. 10. l-. Tj-1 at varetage den daglige ledelse af foreningen og til udførelse. af generalforsamlingens beslutnl-nger/ vælger generalforsamlingen en bestyrelse. l Bestyrelsen består af 5 personer, der vælges for en 2 års periode. Formand og kasserer vælges særskilt, henholdsvis i lige og ulige ol Å--. 1 bestyrelsesmedlem vælges i lige år, medens 2 bestyrelsesmedog lemmer væiges i uli-ge år. Bestyrelsen }<onstituerer sj-g selv med næstformand sekretær.

7 6- (_ \Jrl Lo. 4" 1-O- 5. r suppleant kan kun vælges 1 tillids- Som bestyrelsesmedlem eller repræsentant fra hver have. Undtaget er valg til udvalg under bestyrej.sen. Bestyrelses- og suppleantvalg er henholdsvis 2 - og 1 årige. Genvalg kan finde sted. Såfremi formanden eller kassereren afgår indenfor sin valgperiodo, indkaldes ti1 ekstraordinær generalforsamling for nyvalg, såfremt fratræden ikke sker umiddelbart før en ordinær generalforsamling. Såfremt et bestyrelsesmedlem fratræder f@r valgperiodens udløb, indtræder 1. suppleanten i bestyrelsen dog kun for tiden indtit næste generalforsamlings afholdelse. Kan bestyretsen, i tilfætdå af et eller flere medlemmers fratræden på en og samme 9an9, ikke suppleres op gennem antallet af valgte suppleanter, indkaldes til ny generalforsamlings afholdelse med suppleringsvalg Suppleringsvå1g af denne karakter gælder dog kun for resten af de fratrådtes valgperiode- I en af bestyrelsen udarbejdet forretningsorden, fastlægger bestyrelsen se1.t grundlaget for slt virke m.m., ligesom denne skal indeholde bestemmelser afledet af vedtægtens S 9. Et bestyrelsesmedlem må ikke deltage i behandling af en sag' hvori en med denne beslægtet person er lmpliceret, eller på anden måde er personlj-g interesseret- l-0. 7 Der f@res protokol over forhandlingerne på - bestyrelsesmøderne. protoj<ollen underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, der har deltaget i møderne. L0. B. BestyrelsesmØde indkal-des af formanden eller i dennes fravær af næstformanden så ofte. anledning sk@nnes at foreligge, eller når blot et medlem af bestyrelsen måtte begære det' l-o. 9 r,0. 1" l- l-o.12. Bestyrelsen er beslutningsdygtig. når mere end halvdelen af dens medlemmer er til stede. Beslutninger træffes ved simpel flertal. Bestyrelsån afg@r og pådpmmer mulige tvivlssp@rgsmål mellem medlemmerne. Udebliver et medlem af bestyrelsen, uden anmeldt og gyldig grund fra 3 på hinanden f@lgerrde m@der, udgår vedkommende af bestyrelsen, og L. suppleanten indkaldes, ifr- pkt- 9.4' Kassereren indsætter all-e indkomne penge i pengeinstitut, og den kontante beholdning må ikke overstige det af generalforsamlingen fastsatte bel0b. Kassereren kan kun hæve penge i pengeinslitut med bestyrelsens godkendelse. rt.sserere^ kan kautionsforsikres, og forsilcringens omfang bestemmes af bestyrelsen. Præmien betales af foreningen. Formand og l<asserers samt bestyrelsesme-dlemmers omkostningei dækkes af foreningen. Omkostninger såsom telefon, kontorhold og kørsel m.v. BelØbenes størrelse fastsættes af generalforsamlingen.

8 $ Enhver bruger skal drive sin 1od som have, samt holde tilhørende græsarealer s1ået, tilhørende vej stykke, samt eventuel parkeringsplads skal tigetedes renholdes som foreskrevet. $ Træer og Buske må ikke vokse ind over tilstødende haver. Hækkens høj de Max. 180 cm. Der skat i hver have være en Iåge med tydelig Nr. I haven må der :-tcl<e holdes Kaniner, Høns, Bier e1ler anden form for dyr. Hunde må gerne medtages, men skal holdes i snor og må ikke være ti1 gene for andre $ SkuIte nogen bruger gøre sig skyldig i tyveri el1er hærværk på andres ejendom, opsiges vedkommende, inden udbetaling kan finde stecl fratrækk9s erstatning ti1 skade-- 1idte. Enhver bruger er ansvarlig fo" hvem han gj-ver adgang ti1 haverne, besøgende eller familie, og enhver- skade som forårseges af disse er han ansvarlig og erstatningspligtig for. Vandspil er strengt forbudt, kun een turbine må anvendes. Når der vandes skal man være ti1 stede i haven. $ De af Silkeborg Kommune fastsatte Bygge og 0rdensregler skal altid overholdes; ukendskab ti1 disse fratager ikke ansvar. $ Atle relevante papirer vedrørende Hus og Have, samt Medlemskort skal føige huset ved handel. Så1edes vedtaget på Generalf orsaml-ingen d Derigent. Formand,/a1-6-å"'n

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943

VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN TRILLEGÅRDEN Stiftet 1943 Senest revideret - 19. marts 2013 Indhold 1. Foreningens navn og hjemsted 3 2. Formål og virke 3 3. Medlemmer 3 4. Kapitalindskud og hæftelse 4 5. Lejeafgift

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25.

VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. Side 1 VEDTÆGTER FOR Haveforeningen SUNDBO Hammelstrupvej Valbyparken 2450 København SV Anlagt af Københavns Kommune i Valbyparken den 25. november 1947 Vedtægter vedtaget ved generalforsamlingen den 2.

Læs mere

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune

Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Kolonihave - vedtægt for et haveområde i Herning Kommune Formål og virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser,

Læs mere

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk

Vedtægter. HF Engvang Ørnevej 342 8260 Viby J 86 26 12 10 hf.engvang@get2net.dk www.h-engvang.dk 1. Foreningens navn: 1.1 Foreningens navn er Engvang. Dens hjemsted er Århus Kommune. 2. Formål og virke: 2. 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR

VEDTÆGT HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 FOR VEDTÆGT FOR HAVEFORENINGEN OLDHØJEN STIFTET 1942 VEDTÆGT 1. Foreningens navn er: OLDHØJEN Dens hjemsted er: Århus Kommune 2. Formål oq virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune

Vedtægter. Vedtægt for Nyttehaverne. Kløverengen. Stiftet den 18. marts Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune Vedtægter Vedtægt for Nyttehaverne Kløverengen Stiftet den 18. marts 1998 1. Foreningens navn er: KLØVERENGEN: Dens hjemsted er Københavns Kommune 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO

VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO VEDTÆGTER FOR H/F ALDERSRO 1. Formål og virke. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til ko-lonihaveformål udlagte areal i overensstemmelse med de bestemmelser, der er lagt til grund

Læs mere

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke.

Vedtægt. 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. Vedtægt 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Hestholm har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen XXXXXXXXX. Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen xxxxxxxxxxxxxx 1. Foreningens navn er Haveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune.

1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. HAVE FORENINGEN TORNHØJ VEDTÆGT 1. Foreningens navn er Haveforeningen Tornhøj. Hjemsted er Gladsaxe kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke.

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA. Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke. Vedtægter - Ny Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA 1 Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 2 - Formål & virke 1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

Vedtægter HF Brandhøj

Vedtægter HF Brandhøj Vedtægter HF Brandhøj For haveforeningen Brandhøj, der er beliggende på matr. nr. 13 q, Reerslev, Reerslev By, som i henhold til Lokalplan 4.19.2 er udlagt til kolonihaveformål. 1. Formål og virke 1.1

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012

V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave. Revideret Maj 2012 V E D T Æ G T E R for Haveselskabet Enghave Revideret Maj 2012 1. Foreningens navn er Haveselskabet Enghave. Horsens 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til

Læs mere

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund.

Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. Side 1 af 6 September 2014. Vedtægter for Sommerbyen Ejbylund. 1. Foreningens navn. Foreningens navn er: Sommerbyen Ejbylund. Dens hjemsted er Glostrup kommune. 2. Formål og virke. 2.1 Foreningen har til

Læs mere

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter

H/F Pindemosen. Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk. Vedtægter H/F Pindemosen Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør. Telefon 49 21 80 40. e-mail: hfpindemosen@gmail.dk Vedtægter Vedtaget på foreningens generalforsamling 15. april 2010. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Svarø.

Vedtægter for Haveforeningen Svarø. Vedtægter for Haveforeningen Svarø. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Svarø, og er beliggende ved Høvedstensvej 70, 2650 Hvidovre. 2. Formål og virke. 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj 1 Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 2 Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune.

Vedtægter. 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. Vedtægter 1. Foreningens navn er: Nyttehaveforeningen 'Faste Batteri' stiftet d 17. november 1940. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2 - Formål og virke. 2.1 Foreningen har til formål, at administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård, stiftet den 2. november 1975 Foreningens hjemsted er 3460 Birkerød, Rudersdal Kommune. Foreningen og

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA

Vedtægter for Andelshaveforeningen SELANDIA Foreningens navn er A/F SELANDIA, dens hjemsted er Tårnby Kommune. 1 2 - Formål & virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. nr. 15u

Læs mere

Vedtægter for Kildemosegård.

Vedtægter for Kildemosegård. Vedtægter for Kildemosegård. 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Kildemosegård Dens hjemsted er Hastrupvej 26A, Køge kommune. 2. Formål og virke. 2.stk. 1. Haveforeningen Kildemosegård har til formål

Læs mere

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj

Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Vedtægter for H/F Ishøj Søndergård Pilemøllevej 20, 2635 Ishøj Foreningens navn er: H/F Ishøj Søndergaard Dens hjemsted er: Ishøj Kommune 1 2 Formål og virke Stk. 1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften

Vedtægter for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R. for H/F Lilletoften V E D T Æ G T E R for H/F Lilletoften Oversigt: 1. Foreningens navn 2. Formål og virke 3. Medlemmer 4. Hæftelse 5. Haveleje 6. Ordensbestemmelser og vedligeholdelse 7. Ophævelse af lejeaftalen 8. Generalforsamlinger

Læs mere

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

VEDTÆGTER. Haveforeningen Frydenlund. for. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN FRYDENLUND 1. Foreningens navn er: Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev

HF. BALSTRUP VÆNGE. V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge. Rev V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Balstrup vænge Rev. 2010.09.15 1. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Balstrup vænge. Foreningens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard

Vedtægter for Haveforeningen Islegaard 1. Haveforeningens navn er Islegaard. Haveforeningens hjemsted er Marielundvej 51 beliggende i Herlev Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Haveforeningens formål er, at administrere de på haveforeningens

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Søparken

Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. Vedtægter for Haveforeningen Søparken 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Søparken. Foreningens hjemsted er Horsens Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 25. august

Læs mere

1 Formål og virke. 2 Medlemmer

1 Formål og virke. 2 Medlemmer Vedtægter for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og virke Foreningen

Læs mere

Vedtægter. for Haveforeningen Lille Nok. 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok

Vedtægter. for Haveforeningen Lille Nok. 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok 1 Vedtægter for Haveforeningen Lille Nok Foreningens navn er: Haveforeningen Lille Nok 1. Dens hjemsted er Københavns kommune Stiftet den 7. januar 1998 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1976.

Læs mere

H/F Sommervirke. Vedtægter

H/F Sommervirke. Vedtægter H/F Sommervirke Vedtægter H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 Formål og

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A

V E D T Æ G T E R. Sommerhuskolonien Afdeling A V E D T Æ G T E R Sommerhuskolonien Afdeling A 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Sommerhuskolonien Afdeling A. Dens hjemsted er Rødovre Kommune 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget

V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Bjerget 1 Foreningens navn er Haveforeningen "Bjerget" Foreningens hjemsted er Frederikssund kommune. 2 Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A

V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A V E D T Æ G T E R for Parcelforeningen Solager afd. A 1. Foreningens navn er Parcelforeningen "Solager afd. A". Foreningen er stiftet d. 1.3.1965. Foreningens hjemsted er Vridsløsemagle, Høje Tåstrup Kommune.

Læs mere

KOLONIHAVEFORENINGEN NTØLLEIIAVERNE BREDERØD

KOLONIHAVEFORENINGEN NTØLLEIIAVERNE BREDERØD P?q I I STANDARD VEDT,flGT FOR KOLONIHAVEFORENINGEN NTØLLEIIAVERNE BREDERØD 1.0 1.1 2.0 2.1 2.2 23 3.0 3.1 3.2 Vedtægter for Kolonihave foreninsen MøIlehaverne Foreningens navr er: Kolonihaveforeningen

Læs mere

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919

Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 Vedtægter for Haveselskabet Frederiksborg af 1919 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveselskabet Frederiksborg af 1919. Foreningens hjemsted er Trollesmindeallé, Hillerød Kommune.

Læs mere

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H)

EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) EIVIND F. KRAMME ADVOKAT (H) V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Nordre Vang 1. Foreningens navn er Haveforeningen Nordre Vang Foreningens hjemsted er Tårnby Kommune Foreningen er stiftet i 1962 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken.

Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Vedtægter for Haveforeningen Rørvangsparken. Haveforeningen Rørvangsparken 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Rørvangsparken". Foreningens hjemsted er Holbæk

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro

V E D T Æ G T E R. for. Haveforeningen Klausdalsbro V E D T Æ G T E R for Haveforeningen Klausdalsbro 1. Foreningens navn er Haveforeningen Klausdalsbro Foreningens hjemsted er Herlev Kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk.

Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. Vedtægter for Haveforeningen Vedbæk. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Vedbæk". Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet den 16.

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX.

Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. Vedtægter for Andelshaveforeningen XXXXXXXXXXXXX. 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1.1 Foreningens navn er Andelshavehaveforeningen "XXXXXXXXX". Foreningens hjemsted er XXXXXXXXXX Kommune. 1.2 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal

Vedtægter for Haveforeningen Grøndal Vedtægter for Haveforeningen Grøndal 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Grøndal. Foreningens hjemsted er Allerød Kommune og foreningen er beliggende på matr. nr.

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang

Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang Vedtægter for Haveforeningen HF Østervang 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen HF Østervang Foreningens hjemsted er. Slagelse Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG.

Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. Vedtægter for Haveforeningen LUNDBORG. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Lundborg". Foreningens hjemsted er Viborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1969 2.

Læs mere

Haveforeningen Grundet. Vedtægter

Haveforeningen Grundet. Vedtægter Haveforeningen Grundet Vedtægter 1. Foreningens navn er HF Grundet Foreningens hjemsted er Vejle Kommune HF Grundet Fidalvej, Hornstrup Kirkeby 7100 Vejle 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen

Vedtægter for Haveforeningen Stormosen Vedtægter for Haveforeningen Stormosen 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen "Stormosen". Foreningens hjemsted er Fredensborg Kommune. 1.2 Foreningen er stiftet 1.

Læs mere

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955

Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 Vedtægterne 2011 VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN SØVANG Stiftet den 6. april 1955 1 Foreningens navn og adresse Haveforeningen Søvang, Sylbækvej 38, 8230 Åbyhøj. Haveforeningens hjemsted er Århus Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER For HAVEFORENING»VESTGRÆNSEN«

VEDTÆGTER For HAVEFORENING»VESTGRÆNSEN« VEDTÆGTER For HAVEFORENING»VESTGRÆNSEN«KONGELUNDSVEJ 250 2770 KASTRUP Stiftet 30. marts 1945 Revideret den 3. april 2011. Vedtægter 1. Foreningens navn er H/F Vestgrænsen, med hjemsted i Københavns Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET

VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET VEDTÆGTER FOR H/F BORGERVÆNGET 1. Foreningens navn Foreningens navn er H/F Borgervænget. Dens hjemsted er Københavns kommune. 2. Formål og virke 2.1. Foreningen har til formål at administrere og forvalte

Læs mere

l. Foreningens navn er: Haveselskabet Aablink af 23. marts 1955

l. Foreningens navn er: Haveselskabet Aablink af 23. marts 1955 l. Foreningens navn er: Haveselskabet Aablink af 23. marts 1955 Foreningen er oprettet denne dato. Lejeaftalen mellem Aalborg kommune, Kolonihaveforbundet Nordjysk kreds og haveforeningen er gældende som

Læs mere

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013:

Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Standardvedtægter for Haveforeninger under Vedtaget af kredsrepræsentantskabet 2013: Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse 01. Haveforeningens navn og stiftelse. side 03 02. Formål og virke. side 03 03. Medlemmer.

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for. N/F Amager Fælled Økohaver

V E D T Æ G T E R. for. N/F Amager Fælled Økohaver V E D T Æ G T E R for N/F Amager Fælled Økohaver 1. Foreningens navn er N/F Amager Fælled Økohaver. Foreningen er stiftet den 25. marts 2010. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Formål og virke

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje

Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje Foreningens navn er Haveforeningen Fælleseje. Foreningens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Vedtægter for Haveforeningen Fælleseje 2 Formål og virke Foreningen har til formål at administrere og forvalte det

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Energien

Vedtægter for Haveforeningen Energien Disse vedtægter er godkendt på Generalforsamling den 6. august 2012 som resultat af en gennemskrivning og sproglig modernisering af foreningens vedtægter fra 1985, gennemskrevet med ændringer vedtaget

Læs mere

H/F SOMMERVIRKE. Vedtægter

H/F SOMMERVIRKE. Vedtægter for H/F Sommervirke for H/F Sommervirke, der henligger på matr. Nr. 15 o, 15 y, af Skelgårde, samt dele af nærliggende, som i henhold til lokalplan Nr. 58A er udlagt til kolonihaveformål. 1 FORMÅL OG VIRKE

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer i kolonihaveforeningen Fjordglimt

Forslag til vedtægtsændringer i kolonihaveforeningen Fjordglimt Forslag til vedtægtsændringer i kolonihaveforeningen Fjordglimt Gamle vedtægter 1 Foreningens formål er: at fremme fælles interesser for sine medlemmer i alle forhold vedrørende havebrug. at administrere

Læs mere

Vedtægter. for. Haveforeningen Nørrelyst. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven

Vedtægter. for. Haveforeningen Nørrelyst. 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven 1 Haveforeningens navn og stiftelse Vedtægter for Haveforeningen Nørrelyst 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Nørrelyst / Randalhaven 1.2 Foreningen er stiftet 26. august 1980 2 Formål og virke 2.1

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN AABRINKEN 1. HAVEFORENINGENS NAVN, ADRESSE OG HJEMSTED 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen Aabrinken. 1.2. Foreningens adresse er Haveforeningen Aabrinken 39, 8000 Aarhus

Læs mere

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.

Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen. Kolonihaveforeningen Pindemosen, Løvdalsvej 8, 3000 Helsingør Mail: hfpindemosen@gmail.com, tlf: 21348786 www.pindemosen.dk VEDTÆGTER Vedtaget på Haveforeningen Pindemosens generalforsamling 14. april

Læs mere

Brøndby Haveby Afd. III

Brøndby Haveby Afd. III Vedtægter 2014 1 Haveforeningens navn, hjemsted og stiftelse. 1.1 Haveforeningens navn er ".". 1.2 Haveforeningens hjemsted er Brøndby Kommune. 1.3 Haveforeningen er stiftet den 12. juni 1964 af Kolonihaveforbundet

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen "Enghave". Foreningens hjemsted er Horsens Kommune 2. Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter for. Haveforeningen 4. Maj 1921

Vedtægter for. Haveforeningen 4. Maj 1921 Vedtægter for Haveforeningen 4. Maj 1921 Ændringer vedtaget på ekstraordinær generalforsamling 14-05-2014 1 Haveforeningens navn og stiftelse 1. 1 Haveforeningens navn er Haveforeningen 4. Maj 1921. Foreningens

Læs mere

Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7

Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7 Forslag 1 Bestyrelsen ønsker at følge de nye standardvedtægter fra Kolonihaveforbundet, med enkelte tilretninger. De væsentligste ændringer er i 7 stk. 5-11, som vi har medtaget fra vores gamle vedtægter,

Læs mere

H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER. Senest revideret efter generalforsamlingen 2015

H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER. Senest revideret efter generalforsamlingen 2015 H/F Harekær Store Harekærvej 120 A 2605 Brøndby VEDTÆGTER Senest revideret efter generalforsamlingen 2015 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er "Haveforeningen Harekær". 1.2 Foreningens hjemsted er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN.

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN. VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGER UNDER RANDERSKREDSEN. 1. HAVEFORENINGENS NAVN OG STIFTELSE. 1.1 Foreningens navn er HAVEFORENINGEN. Foreningernes hjemsted er Randers og Mariagerfjord kommuner. 1.2 Foreningen

Læs mere

Vedtægter for H/F Hestholm

Vedtægter for H/F Hestholm Vedtægter for H/F Hestholm 1. Foreningens navn: Haveforeningen Hestholm Dens hjemsted er Ballerup Kommune. 2. Formål og virke. 2.1. Hestholm har til formål at administrere og forvalte det til kolonihaveformål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1.

Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. Vedtægter for Haveforeningen Nabkær 1. 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1.1. Foreningens navn er Haveforeningen "Nabkær 1". Foreningens hjemsted er Herning Kommune. 1.2. Foreningen er stiftet 9. juni

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN

VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN VEDTÆGTER FOR HAVEFORENINGEN TREKANTEN 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Haveforeningen Trekanten, beliggende Hestehaven/ Folehaven 80 på matr.nr. 3074 Vigerslev, der er udlejet af Københavns

Læs mere

Love og ordensbestemmelser for H/F Amager Strand

Love og ordensbestemmelser for H/F Amager Strand Love og ordensbestemmelser for H/F Amager Strand 1. Foreningens navn er Haveforeningen Amager Strand Foreningens hjemsted er Amager Strandvej 11 2. Formål og virke 2.1 Foreningen har til formål at administrere

Læs mere

Vedtægter. 1 Foreningens navn er Haveforeningen Smørmosen. Dens hjemsted er Gladsaxe Kommune.

Vedtægter. 1 Foreningens navn er Haveforeningen Smørmosen. Dens hjemsted er Gladsaxe Kommune. Side 1 af 7 Vedtægter 1 Foreningens navn er Haveforeningen Smørmosen. Dens hjemsted er Gladsaxe Kommune. 2 Foreningens formål er at forvalte det til kolonihaveformål udlagte areal, matr. Nr. 6a af Gladsaxe

Læs mere

VEDTÆGTER FOR NYTTEHAVEFORENINGEN N/F 200 KONGELUNDSVEJ 200 STIFTET 1. JULI 1970

VEDTÆGTER FOR NYTTEHAVEFORENINGEN N/F 200 KONGELUNDSVEJ 200 STIFTET 1. JULI 1970 VEDTÆGTER FOR NYTTEHAVEFORENINGEN N/F 200 KONGELUNDSVEJ 200 STIFTET 1. JULI 1970 Vedtægter for NYTTEHAVEFORENINGEN N/F 200 Stiftet d. 1. juli 1970 1. Foreningens navn er: NYTTEHAVEFORENINGEN N/F 200. Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Side 1 / 9. VEDTÆGT for Skovly

Side 1 / 9. VEDTÆGT for Skovly Side 1 / 9 VEDTÆGT for Skovly (side 1-9) Vedtaget af Kredsen og senest revideret 11-11-2011 Det ændrede layout og stikordene er tilføjet af H/F Skovly februar 2018 INDHOLD 1 Skovlys matrikelnr. Vestsjællands

Læs mere

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord)

STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) STANDARDFORENINGSVEDTÆGT (for kolonihaver på lejet jord) 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Norringholm. Foreningens hjemsted er Aarhus Kommune 2. Foreningen er

Læs mere

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang

Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang Vedtægter for Parcelforeningen Kongevang 1 Hjemsted Foreningens navn er Parcelforeningen Kongevang (P/F Kongevang). Foreningens hjemsted er Tårnby kommune. 2 Formål 2.1 Foreningens formål er at administrere

Læs mere

Vedtægter for H/F Sundbyvang

Vedtægter for H/F Sundbyvang Vedtægter for H/F Sundbyvang 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er H/F Sundbyvang. Foreningens hjemsted er Københavns Kommune. 2. Foreningen er stiftet d. 9. april 1934. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård

Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård Vedtægter for Haveforeningen Hestkøbgård 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Hestkøbgård. Foreningens hjemsted er Rudersdal Kommune 2. Foreningen er stiftet 2. november

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej

Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Vedtægter for Grundejerforeningen Vessøvej Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Vessøvej. 2 Foreningens hjemsted er Skanderborg Kommune under Horsens Ret, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN Grundejerforeningen Møllemosen http://www.mollemosen.dk/ 24. maj 2007 Vedtægterne er senest ændret 24. maj 2007 ooooooooooooo VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN MØLLEMOSEN 1 Navn og hjemsted Foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

VEDTÆGTER HF BRANDHØJ

VEDTÆGTER HF BRANDHØJ VEDTÆGTER HF BRANDHØJ 1. Haveforeningens navn og stiftelse. 1. Foreningens navn er Haveforeningen Brandhøj. Foreningens hjemsted er Høje Taastrup Kommune 2. Foreningen er stiftet 19. juni 1986. 2. Formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien

Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien Vedtægter for Haveforeningen Fægangskolonien 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Fægangskolonien. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Mølledigevej 1-134, 4180 Sorø i Sorø Kommune. Foreningens værneting

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Haveforeningen Marienlyst Haveforeningen Marienlyst Aarhus N

Vedtægter for Haveforeningen Marienlyst Haveforeningen Marienlyst Aarhus N Vedtægter for Haveforeningen Marienlyst Haveforeningen Marienlyst 160 8200 Aarhus N Revideret og vedtaget på ordinær generalforsamling i H/F Marienlyst 14. april 2018 Tidligere version revideret på ordinær

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN FÆRGEBAKKERNE ORØ Stk.1: Foreningens navn er Grundejerforeningen FÆRGEBAKKERNE. Dens hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1 Stk. 2: Grundejerforeningens formål er at varetage

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Vedtægter for Borup Kino

Vedtægter for Borup Kino Vedtægter for Borup Kino INDHOLDSFORTEGNELSE Navn og hjemsted:... 3 Formål... 3 Medlemskab... 3 Hæftelse... 3 Foreningens ledelse:... 4 Bestyrelsen... 4 Arbejdsgrupper:... 5 Administration... 5 Regnskab

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a.

Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Vedtægter for Gershøj Strands Vandværk A.m.b.a. Indholdsfortegnelse: 1. Navn og hjemsted. 2. Formål. 3. Medlemmer. 4. Medlemmernes rettigheder. 5. Medlemmernes forpligtelser og hæftelser i øvrigt. 6. Udtræden

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vedtægter for Andelshaveforeningen Dahlia

Vedtægter for Andelshaveforeningen Dahlia Vedtægter for Andelshaveforeningen Dahlia Nærværende vedtægter træder i kraft den 25. august 2012. Samtidig bortfalder alle ældre vedtægter. Indholdsfortegnelse. Indledning og definitioner 1 Navn, hjemsted

Læs mere

- 1 - Stk. 2. Anførte medlemmer har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen.

- 1 - Stk. 2. Anførte medlemmer har ret og pligt til at være medlemmer af foreningen. - 1 - VEDTÆGTER for Gl. Toftegaards Grundejerforening 1. Foreningens navn er Gl. Toftegaards Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Ølstykke kommune. 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Haveforeningen Frydenlund VEDTÆGTER. for. Haveforeningen Frydenlund. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen

Haveforeningen Frydenlund VEDTÆGTER. for. Haveforeningen Frydenlund. Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen VEDTÆGTER for Haveforeningen Frydenlund Stiftet 1947 Medlem af Kolonihaveforbundet for Danmark, Århuskredsen 2017 1 1. Haveforeningens navn og stiftelse 1. Foreningens navn er Haveforeningen Frydenlund

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere