Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: 59 29 14 38"

Transkript

1 Højsted, den UMV maj 2015 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi har brugt spørgeskemaværktøjet fra Dcum. Undersøgelsen er foregået i perioden fra marts til april elever fra kl. har deltaget i den digitale undersøgelsen. Med en svarprocent på 87,2, dvs. 95 besvarelser. Herudover har indskolingen deltaget med 70 elever. Eleverne i indskolingen har besvaret undersøgelsen via samtaleark, som herefter er blevet optalt, bearbejdet og indskrevet sidst i rapporten. Beskrivelse og konklusion af undersøgelsen. Når vi ser på resultaterne ud fra de forskellige emner, kan vi konstatere, at vores resultater ligger meget tæt på landsgennemsnittet. Hvis man ser nærmere på, hvordan elevernes besvarelser fordeler sig ud fra de overordnede temaer, kan man se, at elevernes trivsel, sundhed, samt vurdering af skolens indeklima er mere positivt end landsgennemsnittet. Derimod vurderer eleverne det faglige læringsmiljø, samt fysiske og æstetiske rammer lidt dårligere end landsgennemsnittet. Trivsel: Når vi kortlægger vores undersøgelse, kan vi se, at eleverne generelt er tilfredse med at gå i skole og føler sig som en del af fællesskabet. Vi kan også se, at de generelt har en god trivsel, med et godt socialt liv, hvor de behandler hinanden godt. Ud fra undersøgelsen kan man se, at drengene socialt trives bedre end pigerne. Der findes kun ganske lidt mobning, og det er hos pigerne, der svares ja til, at de har registreret mobning. Den mobning, der findes, foregår i den enkelte klasse. Eleverne svarer ja til, at de oplever, at de voksne gør noget, hvis der foregår mobning, her ligger vi over landsgennemsnittet. Næsten alle elever er glade for og har tillid til deres lærere, og de føler at de har voksne omkring sig, som de kan tale med. De oplever, at lærerne skælder meget lidt ud, og at de for det meste bliver behandlet retfærdigt af deres lærere. Kun ganske få af eleverne tænker på at skifte skole.

2 Fagligt læringsmiljø: Eleverne vurderer det faglige læringsmiljø lidt under gennemsnittet, men når man kigger lidt nærmere på undersøgelsen, kan man se, at vores elever synes, at timerne er spændende, og de er motiverede for at lære. Her ligger vi over landsgennemsnittet, men vi skal være opmærksom på, at elevernes lyst og motivation er faldende fra trin2 til trin 3. Men set i forhold til landsgennemsnittet ser det stadig fint ud. Eleverne oplever, at de har en pæn grad af medbestemmelse, oplevelsen af medbestemmelse falder i udskolingen, men også her ligger den stadig over landsgennemsnittet. En del af eleverne har svært ved at koncentrere sig, specielt i nogle fag. Det er ikke en stor andel af eleverne, det handler om 5 % af eleverne. 4 % svarer, at de kun kan koncentrere sig i meget få fag, og 1% svarer, at de aldrig kan koncentrerer sig i timerne. 50 % af eleverne føler, at de ikke har så stor medbestemmelse i forhold til det, de skal arbejde med i timerne, men vi ligger stadig over landsgennemsnittet. Eleverne på både mellemtrinnet og udskolingen, føler at de klarer sig godt fagligt i skolen, de oplever samtidig, at lærerne er gode til at rose, her er dog et fald fra mellemtrinnet til udskolingen, hvor 13 % oplever, at de ikke bliver rost. Sundhed: 10 % af eleverne på mellemtrinnet svarer, at de ikke altid har det helt godt, og 5 % føler sig ikke helt sunde og friske. I udskolingen svarer eleverne, at de har det godt, og at de føler sig sunde og friske, her ligger vi over landsgennemsnittet. Både på mellemtrinnet og i udskolingen er der flere af pigerne end drengene, der føler sig ensomme. 14 % af pigerne på mellemtrinnet og 11 % i udskolingen føler sig tit ensomme. På mellemtrinnet er elevernes fravær lidt større end landsgennemsnittet, pigerne har et lidt større fravær end drengene. Fraværet skyldes meget sygdom. I udskolingen er fraværet mindre end landsgennemsnittet, og det er ikke kønsbestemt. Fysiske rammer: Eleverne føler ikke, at de har så stor indflydelse på, hvordan deres klasserum ser ud. Men resultatet ligger over landsgennemsnittet. Derimod er eleverne generelt tilfreds med deres arbejdsplads, faglokaler og mulighed for at bruge computere. Derimod er de ikke tilfreds med skolens internetforbindelse og mulighed for at printe. Udearealerne: Eleverne på mellemtrinnet er godt tilfreds med udearealerne. Eleverne i udskolingen efterlyser nogle flere muligheder Alle elever på skolen føler sig trygge i forhold til sikkerhed og ved, hvad de skal gøre i tilfælde af brand på skolen.

3 Eleverne oplever at elevrådet bliver taget med på råd, når det gælder om at indrette skolen, samt lave aktiviteter. Indeklima: Eleverne svarer, at de kan høre hvad læren siger, men samtidig svarer de, at der er et problem med støj i timerne, 75 % på mellemtrinnet svarer, at de nogle gange bliver forstyrret af det, 57 % i udskolingen. Generelt er eleverne tilfreds med lys, luft og temperatur, dog er en del elever i udskolingen utilfreds med temperaturen i klasselokalet. Generelt er eleverne tilfreds med rengøringen. Konklusion: Ud fra undersøgelsen kan man konkludere, at der forefindes meget lidt mobning, den findes specielt hos pigerne inden for samme gruppe. De voksne på skolen er stadig gode til at reagere og gøre noget ved det. Men vigtigt, at vi fortsat er opmærksom når problemet opstår. Eleverne har fortsat et godt og tillidsfuldt forhold til lærerne på skolen. De har en positiv oplevelse af undervisningen, og de føler, at de har medbestemmelse. En del af eleverne oplever problemer med at koncentrere sig, specielt i nogle fag. Eleverne oplever, at de klarer sig faglig godt, samt at de bliver rost af lærerne, dog oplever en lille del af eleverne i udskolingen, at de ikke blive rost. Ud fra svarene om fravær kan man konkludere, at eleverne gerne vil i skole, dog har mellemtrinnet et lidt større fravær end udskolingen, og pigerne har et større fravær end drengene. I udskolingen er fraværet ikke kønsbestemt. Generelt er der hos mellemtrinnet tilfredshed med både inde- og udearealet. Eleverne i udskolingen savner dog forskellige tilbud i forbindelse med udearealerne. Der er stor utilfredshed med skolens internetforbindelse. Generelt er eleverne godt tilfreds med skolens indeklima, de svarer, at de kan høre hvad læren siger, men der er et problem med støj, 73 % på mellemtrinnet og 57 % i udskolingen oplever, at de ind imellem bliver forstyrret af støjen. Hvis vi inddrager svarene fra trivsel, hvor en del elever gav udtryk for, at de havde problemer med koncentrationen, er det måske her, at vi skal finde en del af svarene.

4 Resultater fra undersøgelsen Overbliksrapport_-_H_jbo_Friskole_( ).pdf Sammenligning med tidligere UMV Når vi sammenligner denne UMV med vores tidligere UVM, kan vi se at vores elever generelt stadig er glade og tilfredse med skolen og skolens liv, og at de føler, at de lærer noget. Eleverne giver stadig udtryk for, at de er en del af et godt socialt fællesskab, hvor der kun findes lidt mobning. Vi må dog konstatere, at der stadig findes mobning, men det er stadig i et meget begrænset omfang, og lærerne tager stadig godt fat om problemerne og handler. Det ser ud til, at eleverne oplever, at de har fået mere medbestemmelse i forhold til skolens indretning og udsmykning og brug af udendørsareal. Eleverne er fortsat rimelig godt tilfredse med deres læringsmiljø, det gælder både indeog udearealet. Ved sidste undersøgelse gav eleverne udtryk for, at de følte sig usikker på, hvordan de skulle forholde sig ved brand, dette er nu helt på plads. Afsluttende kan vi konkludere, at der er nogle af de tidligere indsatsområder, der ikke længere opleves som problematiske af eleverne, og så må vi konstatere, at der stadig er indsatsområder, som vi skal arbejde med. Handlingsplan til forbedring af undervisningsmiljøet: Skolen vil gerne gøre en indsats for at udvikler følgende områder: Der skal fortsat arbejdes på at mindske støjen i klasselokalerne. Kortlægning af hvorfor nogle, specielt af pigerne, føler sig ensomme. Elevernes trivsel i forhold til at kunne koncentrerer sig Forbedring og udvikling af udearealerne specielt rettet mod udskolingen Retningslinje for opfølgning på handlingsplanen 1. Støjgenerne i klasselokalerne, herunder støj i timerne, skal minimeres ved, at gruppelærerne tager problematikken op sammen med eleverne. Herudover vil det også være et område, som elevrådet kan gå ind i og arbejde med. Et områder der vil blive arbejdet løbende med, indtil næste UVM skal udarbejdes. 2. For at minimere mobning samt følelsen af ensomhed, skal der i løbet af det næste skoleår, arbejdes med elevernes sociale ansvarlighed overfor hinanden. Et områder som der skal arbejdes med på forskellig måde i forskellige sammenhænge. Også et område hvor elevrådet kan indgå i samarbejdet.

5 3. Forbedring af udearealet er allerede iværksat, både gennem beachvolley bane, samt parkour-bane. 4. Forbedring af internettet er også iværksat ved, at skolen har fået etableret fibernet. Undervisningsmiljøundersøgelse indskolingen Højbo Friskole Selve undersøgelsesmaterialet hvordan_har_du_det_i_skolen optælling.pdf Der har medvirket 70 elever i undersøgelsen, 36 piger og 34 drenge. Som undersøgelsesmateriale har vi brugt samtalearket fra DCUM: Hvordan har du det i skolen? Svarene er herefter blevet optalt og noteret i et samlet dokument. En del af eleverne har ikke besvaret alle spørgsmål, så resultatet er derfor ikke helt valid. Trivsel: Undersøgelsen viser, at eleverne i indskolingen er rigtig glade for at gå i skole. De er glade for deres lærere, for klassen, og de kan lide deres klassekammerater. Selv om eleverne på Højbo Friskole kommer fra et ret stort område, leger de hos hinanden, og næsten alle svarer ja til, at de har gode venner i klassen, og at deres kammerater godt kan lide dem. Halvdelen af eleverne giver udtryk for, at de nogle gange taler grimt til hinanden. De fleste er bevidst om, at der er regler for, hvordan man skal opføre sig, og de fleste mener, at de selv overholder reglerne, men at deres kammerater (27 elever svarer: nogle gange), ikke er gode til at overholde reglerne. Mobning: 35 af eleverne svarer, at de nogle gange bliver drillet af nogen i klassen, dvs. ca. 50 %. 1/3 svarer, at drillerierne er af nogen fra en anden klasse. Derimod er der kun 7 der ved, at de selv har været med til at drille, 23 svarer: ved ikke. Eleverne svarer ja til, at der bliver talt om mobning i klassen, og at lærerne hjælper og reagerer, hvis der foregår mobning eller drillerier. Klasselæreren: Næsten alle elever mener, at deres lærer godt kan lide dem, og at læreren gør, så det er rart at være i skolen. De synes også, at læreren taler med dem om, hvordan de har det med hinanden, og at de altid får hjælp af de voksne, hvis der er problemer.

6 Timerne og undervisningen: 2/3 af eleverne mener, at de klarer sig godt i skolen, den sidste 1/3, nogenlunde. Halvdelen af eleverne keder sig nogle gange i timerne, 2/3 af eleverne synes, at det der foregår nogle gange er for let og nogle gange for svært. De fleste synes, at de bliver rost af deres lærer, og at de lærer noget i skolen. Derimod svarer de nej til at have medbestemmelse til det, der foregår i timerne. Rammer: Eleverne er rigtig glade for skolens udearealer, både legepladsen og boldbanen, og de synes, at der er dejligt at være. De synes, at klasselokalerne og skolen er pæn og hyggelig, og at de kan finde et sted med fred og ro. De synes også, at deres klasselokaler er rare at være i, og at der er plads nok. 1/3 mener, at de ikke har nok plads til deres ting fx jakker og skiftetøj, og ca. 1/3 synes ikke, at toiletterne er i orden. Mange oplever, at de ikke har så meget medbestemmelse i forhold til selve indretningen af deres klasselokaler. De fleste svarer, at de kan se tavlen, og at de kan høre, hvad læren siger. Men kun halvdelen oplever, at den stol og det bord, de sidder ved, fungerer godt. Generelt er eleverne tilfredse med temperaturen i klasselokalet, dog ca. 1/3 svarer, at de nogle gange oplever, at der er for koldt eller varmt. 1/3 af eleverne oplever, at der er rodet i klassen, hvis man medtager dem der svarer: nogle gange, er det 51 af eleverne, der oplever rod. Den samme problematik gælder for elevernes oplevelse af om der er beskidt i klassen eller på skolen, 31 svarer nogle gange, 11 svarer ja. Sikkerhed: Alle elever ved hvad de skal gøre, hvis der opstår brand på skolen. 1/3 af eleverne har prøvet, at der bliver ringet hjem, fordi de er kommet til skade. Heldbred: Generelt er eleverne ved godt heldbred, dog oplever ½ af eleverne, at de nogle gange har hovedpine eller ondt i maven. 22 elever giver udtryk for, at de nogle gange har ondt i nakke, ryg eller skuldre. 8 svarer ja til, at de tit føler sig trist eller ked af det og 1/ 3, at de ofte føler sig trætte og uoplagte. Derimod svarer stort se alle ja til, at de tit er i godt humør og føler sig glade og veltilpasse. Svar ved: det værste ved at gå i skole: Ikke at have nogen at lege med Blive drillet Falder og slår sig Når man er uvenner

7 Svar ved: det bedste ved at gå i skole Venner Lærerne At læse At lege med ens venner At lære noget At lege på legepladsen At komme i salen Konklusion: Eleverne i indskolingen er glade for at gå i skole, de er glade for deres lærere, klassekammerater, de oplever et trygt og rart miljø, hvor de trives, og hvor de oplever, at de voksne hjælper dem og reagerer, når der er problemer. De føler, at de har gode venner i klassen, og de leger sammen efter skoletid. Eleverne kender til de regler, der gælder for, hvordan man skal opføre sig over for hinanden, men en del giver udtryk for, at nogle af klassekammeraterne ikke altid følger reglerne, her er et fokuspunkt, som der skal arbejdes med. Et andet fokuspunkt er sproget. 33 elever har svaret: nogle gange til, om I taler grimt til hinanden. Dette må siges at være for mange, og noget der skal tages alvorligt og arbejdes med. Der er ligeledes 35, der har svaret: nogle gange til, at du bliver drillet, så du bliver ked af det. Igen må det siges at være for mange, og der må arbejdes på at bedre dette. Der bliver talt med eleverne om mobning og drillerier i klassen og deres lærer reagerer og hjælper, når der opstår drillerier. Eleverne har et godt og tillidsfuldt forhold til deres gruppelærer, og de synes, at læreren gør meget for, at det skal være rart og trygt at være i skolen. Eleverne giver udtryk for, at de er meget glade for deres lærere. Generelt oplever eleverne, at de klarer sig godt i skolen, og at de bliver rost af deres lærere. En del af eleverne giver udtryk for, at de nogle gange keder sig i timerne, og at de nogle gange synes, at tingene er for svært og nogle gange for let. Dette kan skyldes forskellige faktorer, ud fra det antal af eleverne, der svarer: nogle gange, må det vurderes som et fokusområde, som der skal kortlægges. Eleverne er rigtig glade for skolens udearealer, de holder rigtig meget af at opholde sig derude og synes, at der er rigtig rart. De er også godt tilfredse med deres klasselokaler, de synes, at de er hyggelige og pæne, og at de kan finde fred og ro. Der er dog punkter, som de oplever som negative, en stor del synes, at der er rodet i deres klasselokale og en del oplever, at der nogen gange er beskidt på skolen. 1/3 del af eleverne synes ikke, at toiletterne er i orden. Problemstillinger som må tages op og arbejdes med. I forhold til sikkerhed har alle styr på, hvordan de skal regere ved brand. Man kan synes, at det er en stor andel af eleverne, der er kommet til skade, så deres forældre er blevet

8 kontaktet, dette skal nok ses ud fra, at skolens politik er, at der altid tages kontakt til forældre, hvis der er den mindste mistanke om en evt. skade, der kræver lægebistand. Generelt har eleverne et godt heldbred, og det er meget få elever, der svarer, at de tit har fysiske ubehag, som fx. ondt i hovedet og maven. Derimod er det bekymrende at 1/3 del af eleverne giver udtryk for, at de tit føler sig trætte og uoplagte, absolut et fokuspunkt der skal arbejde med sammen med forældrene. En lille gruppe svarer ja til, at de ofte føler sig triste og kede af det. Selv om det er en mindre gruppe, er det vigtigt at forsøge at kortlægge hvilke faktorer, der er i spil her. Sidste spørgsmål i undersøgelsen viser igen, at eleverne i indskolingen er glade børn, 65 ud af de 70 svarer at de tit er i rigtig godt humør og føler sig glade og veltilpasse. Det der betyder allermest for eleverne i indskolingen er, at de har gode venner, som de kan lege med, at de lærer noget og at de kan lide deres lærer. Det de oplever som det værste er, når de bliver drillet, ikke har nogen at lege med, eller når de er uvenner med nogen. Handlingsplan for indskolingen. Sproget blandt eleverne - Arbejdes med den måde man taler til hinanden på Drillerier arbejde med hvordan vi er overfor hinanden Undervisningsdifferentiering kan vi gøre det anderledes At skabe orden arbejde med hvordan vi skaber en praksis, så der bliver mindre rod i klasselokalet. Rengøringen på skolen toiletterne Modvirke at eleverne møde op trætte og uoplagte- tages op på forældremøder Retningslinjer for udmøntning af handlingsplanen: Der vil i løbet af næste skoleår blive iværksat forskellige tiltag for at bedre de forskellige områder fra handlingsplanen. Køreplan for dette arbejde vil blive taget op på førstkommende pædagogiske møde i skoleåret 2015/16 Vores UMV vil blive efterbehandlet både i elevrådet, på et pædagogisk møde, samt i ledelsesregi. Vi påregner at lave vores næste UMV i skoleåret 2018 Viceskoleleder Johna Pedersen

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Indskolingen M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?, ikke rigtigt Hvordan har

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 0.kl., 1.kl., 2.kl., 3.kl. M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 57 / 65.52%

Læs mere

Resultater i antal og procent. Generel tilfredshed. Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008. Ikke viste hold: 0.a, 0.b, 1.c, 2.b, 2.c.

Resultater i antal og procent. Generel tilfredshed. Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008. Ikke viste hold: 0.a, 0.b, 1.c, 2.b, 2.c. Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0.c, 1.a, 1.b, 2.a, 3.a, 3.b, 3.c Køn: M, K Ikke viste hold: 0.a, 0.b, 1.c, 2.b, 2.c Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 0kl, 1kl, 2kl, 3kl M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 27 / 65.85% 13 / 31.71%,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2010 Børnehaveklasse 2010, 1. klasse 2010, 2. klasse 2010, 3. klasse 2010, 4. klasse 2010 M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2A, 2C M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 39 / 82.98% 7 / 14.89%, ikke rigtigt

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen

Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen Samtaleark om undervisningsmiljø - til forældre og børn i grundskolen D a n s k C e n t er for Undervisningsmiljø Køn Glad og tilfreds Midt imellem Sur og ked Ved ikke Der er i alt indkommet 140 besvarelser,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 42 / 84%, ikke rigtigt Hvordan

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Vester Mariendal Skole og Undervisningscenter Aalborg Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Vester Mariendal Skole og Undervisscenter Termometeret Læsevejled Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes

Læs mere

Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 42 / 81% 10 / 19% 0 / 0%

Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 42 / 81% 10 / 19% 0 / 0% Generel tilfredshed Ja rigtigt Er du glad for at gå i skole? 42 / 81% 10 / 19% 0 / 0% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 42 / 81% 8 / 15% 2 / 4% Ja Nogenlunde rigtigt Er du

Læs mere

BILAGSRAPPORT. Kildemarkskolen Næstved Kommune. Termometeret

BILAGSRAPPORT. Kildemarkskolen Næstved Kommune. Termometeret BILAGSRAPPORT Kildemarkskolen Termometeret Læsevejledning Bilagsrapporten viser elevernes samlede beelser af de enkelte spørgsmål, som indgår i undersøgelsen. Rapporten viser elevernes gennemsnitlige fordeling

Læs mere

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 283 / 78% 74 / 20% 8 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 302 / 83% 54 / 15% 9 / 2% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 283 / 78% 74 / 20% 8 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 302 / 83% 54 / 15% 9 / 2% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 283 / 78% 74 / 20% 8 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 302 / 83% 54 / 15% 9 / 2% Ja

Læs mere

http://www.termometeret.dk/administration/resultat... Side 1 af 7 19-11-200715:25:54

http://www.termometeret.dk/administration/resultat... Side 1 af 7 19-11-200715:25:54 Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 207 / 75% 64 / 23% 5 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 217 / 79% 52 / 19% 7 / 3% Ja

Læs mere

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an

Kalundborgvej 49, 4591 Føllenslev, Tlf: Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Højsted, den 08-02-16 UMV januar 2011 Kortlægning af undervisningsmiljøet sådan greb vi det an Vi brugte spørgeskemaværktøjet www.termometeret.dk fra Dcum. Undersøgelsen foregik i perioden fra april 2010

Læs mere

Side 1 af 6 Generel tilfredshed Ja rigtigt Er du glad for at gå i skole? 35 / 56% 25 / 40% 3 / 5% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 35 / 56% 26 / 41% 2 / 3% Ja Nogenlunde

Læs mere

Lille gruppe. 2007 Miljøundervisning undersøgelse.

Lille gruppe. 2007 Miljøundervisning undersøgelse. Lille gruppe. 2007 Miljøundervisning undersøgelse. Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 6 / 75% 2 / 25% 0 / 0% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du

Læs mere

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 119 / 72% 44 / 27% 3 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 126 / 76% 38 / 23% 2 / 1% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt

Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt 119 / 72% 44 / 27% 3 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt 126 / 76% 38 / 23% 2 / 1% Ja Nogenlunde Nej, ikke rigtigt Forlad arkivet Tilbage Generel tilfredshed Ja Nogle gange Nej, ikke rigtigt Er du glad for at gå i skole? 119 / 72% 44 / 27% 3 / 2% Godt Nogenlunde Ikke så godt Hvordan har du det med dine lærere? 126

Læs mere

Skole: Årgang: 2. Måned: Hanstholm skole. År: 2007. dec.

Skole: Årgang: 2. Måned: Hanstholm skole. År: 2007. dec. Skole: Hanstholm skole Årgang: År: Måned: dec. Generel tilfredshed Er du glad for at gå i skole? 9 Hvordan har du det med dine lærere Godt Ved ikke Ikke godt Er du glad for den klasse du går i? Hvordan

Læs mere

Skole: Årgang: 1. Måned: Hanstholm skole. År: dec.

Skole: Årgang: 1. Måned: Hanstholm skole. År: dec. Skole: Hanstholm skole Årgang: 1 År: 7 Måned: dec. Generel tilfredshed 3 Er du glad for at gå i skole? 1 1 3 Hvordan har du det med dine lærere 3 7 1 1 Godt Ved ikke Ikke godt Er du glad for den klasse

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse

Undervisningsmiljøundersøgelse klasse 1. Simple tabeller Undervisningsmiljøundersøgelse 0. 2. klasse Vadehavsskolen maj 2010 Her ser I hvor mange elever (antal og omregnet i procent), der har sat kryds ved de enkelte svarmuligheder ved hvert

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 indskoling, indskoling, indskoling, indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 09 Indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 16 / 80% 4 / %, ikke rigtigt

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 09 Indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 13 / 59.09% 9 / 40.91%, ikke

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 20082 1. klasse, 2.klasse, 3. klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 45 /

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2 klasse, 3 klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 24 / 82.76% 5 / 17.24%,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 0a, 0b, 0c, 1a, 1b, 1c, 2a, 2b, 2c, 3e, 3f, 4e, 4f, 4g M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 0.a., 0.b., 0.c., 1.a., 1.b., 1.c., 2.a., 2.b., 2.c., 3.a., 3.b., 3.c. M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 3.a, 3.b, 3.c, 4.a, 4.b, 4.c, 4.d, 5.x, 5.y, 6.a, 6.b, 6.c, 7.a, 7.c, 8.a, 8.b, 8.c, 9.d M, K Ikke viste hold: 6.d, 7.b, 9.d Resultater

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0. A, 0. B, 1. A, 1. B, 2. A, 2. B, 3. A, 3. B, 4. A, 4. B, Toften Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 0, 1a+b, 2a+b, 3a+b, 4a+b M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 190 / 83.33%

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 Indskoling, Indskoling, Indskoling M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 27

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 Hold: 0C, 0D, 1A, 1B, 1C, 1D, 2A, 2B, 2C, 2D, 3A, 3B, 3C, 4A, 4B, 4C, 0A, 0B Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Ikke viste hold: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 Modtageklassen M, K GP Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?, ikke

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0.a, 0.b, 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2008 Hold: 0.a, 0.b, 1.a, 1.b, 2.a, 2.b, 3.a, 3.b Køn: M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 2A, 2B M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 31 / 83.78%, ikke rigtigt Hvordan

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 0a, 1a, 2a, 3a, 4a M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 88 / 78.57% 20 / 17.86%,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: 4.klasse 4.klasse M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole?, ikke rigtigt Hvordan har du det med dine lærere? Godt Ikke

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 27. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Undervisningsmiljø på Brøndagerskolen Jan 2013.

Undervisningsmiljø på Brøndagerskolen Jan 2013. Undervisningsmiljø på Brøndagerskolen Jan 2013. Undersøgelse: Der er taget udgangspunkt i et samtaleark fra DCUM (Dansk Center for Undervisning). Vi har valgt at uddele samtalearket til samtlige elever,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. juni 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling (0.-3. årgang)' 2009 3Å M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 32 / 82.05% 7 / 17.95%,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. december 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. december 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 14. marts 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 TA, TB, GA, GB, OA, OB M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 12 Er du glad for at gå i skole? 34 / 87.18%, ikke

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 10. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. september 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 13. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 16. november 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08

Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 2007-08 Termometeret En undersøgelse af undervisningsmiljøet på Studsgård Friskole 7-8.-3. klasse Generel tilfredshed Hvordan har du det med dine klassekammerater? Er du glad for at gå i skole? 8 7 4 6 3 2 1 godt

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. december 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

undervisningsmiljø 2014

undervisningsmiljø 2014 undervisningsmiljø 2014 I undersøgelsen er der blevet spurgt ind til følgende temaer: - indeklima - fysiske og æteriske rammer - sundhed - trivsel - fagligt læringsmiljø Skolen scorer meget positivt i

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. april 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. november 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Rammer 1,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 26. september 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 22. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 20. maj 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. november 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 6. april 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri og mobning andre

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 19. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 15. juni 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. januar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. december 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri og mobning andre

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 12. oktober 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 20. december 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri og mobning andre

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 18. september 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri og mobning andre

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 25. februar 2011 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 29. september 2010 Følgende institutioner indgår i resultatvisningen: Sdr. Kongerslev Skole Periode: Resultatet baserer sig på besvarelser, som ikke er afgrænset af en periode.

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 24. april 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 27. august 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Jeg er glad for at gå i skole. Jeg føler mig tryg i klassen

Jeg er glad for at gå i skole. Jeg føler mig tryg i klassen Jeg er glad for at gå i skole 1% 0% 14% 52% 33% Jeg føler mig tryg i klassen 3% 0% 46% 10% 41% Jeg kan lide mine kammerater i klassen 0% 0% 9% 40% 51% Mine venner kan lide mig, som den jeg er 1% 45% 46%

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne - om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 11. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Dig og de andre i SFO'en, Drilleri og mobning, Underspørgsmål til drilleri og mobning andre

Læs mere

Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, dem alle sammen. Ja, de fleste. Engang imellem. Ja, tit. Ja, for det meste.

Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, for det meste. Ja, altid. Ja, dem alle sammen. Ja, de fleste. Engang imellem. Ja, tit. Ja, for det meste. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin, Mellemtrin M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 25 Er du glad for

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Hvordan er resultatrapporten bygget op? Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Rapporten giver jer en oversigt over resultaterne

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 9. juni 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2008 Hold: Køn: Ikke viste hold: 4A, 4B, 4C, 5A, 5B, 5C, 6B, 6C, 7A, 7C, 8A, 8B, 8C M, K 6A Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Er

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 30. januar 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4%

Generel tilfredshed. Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke. Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet Er du glad for din skole? 42 / 15% 202 / 73% 23 / 8% 11 / 4% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle sammen Ja, de fleste Ja,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. april 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Klasselæreren,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 4. februar 2013 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 4. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 24 Er du glad for din skole? Ja, altid Ja, for det meste

Læs mere

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2%

Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% 84 / 26% 178 / 55% 56 / 17% 6 / 2% Dato4.december207 Generel tilfredshed Ja, meget glad Ja, for det meste Ikke så tit Nej, slet ikke Er du glad for din skole? 84 / 26% 198 / 61% 32 / 10% 10 / 3% Er du glad for dine lærere? Ja, dem alle

Læs mere

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\...

mhtml:file://h:\buf\skoleafdeling\udviklingsafdelingen\studentermedhjælper\kis\... Page 1 of 11 Generel tilfredshed glad Ikke så tit Er du glad for din skole? 65 / 28% 149 / 64% 16 / 7% 3 / 1% dem alle sammen de fleste en nogle enkelte Nej, ingen af dem Er du glad for dine lærere? 59

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Hold: Køn: Undervisningsmiljø for 'Indskoling' 2009 1. årgang M, K Resultater i antal og procent Generel tilfredshed Side 1 af 10 Er du glad for at gå i skole? 47 / 85.45% 4 / 7.27%, ikke

Læs mere

Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen

Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen Undervisningsmiljøundersøgelse skoleåret 2011 2012 Ny Hollænderskolen Alle klasser fra 1.-9. klasse deltag i undersøgelsen. I alt deltog 706 elever fordelt med: - indskolingen 292 - mellemtrin 225 - udskoling

Læs mere

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen

UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen UMV Sådan! Undervisningsmiljøvurdering for Tømmerup Fri- og Efterskole, friskolen Dato:1. oktober, 2015 Denne undervisningsmiljøvurdering, UMV, er gyldig frem til: 1. oktober, 2018 UMV en indeholder de

Læs mere

Resultater i antal og procent

Resultater i antal og procent Undersøgelse: Undervisningsmiljø for 'Øvrige klassetrin' 2009 Hold: 5A, 5B, 5C, 5D, 6A, 6B, 6D, 7A, 7B, 7C, 8A, 8B, 8C, 8D, 9A, 9B, 9C, Læs 1, Læs 2 Køn: M, K Ikke viste hold: 6C Resultater i antal og

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 28. september 2010 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning,

Læs mere

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk.

Denne rapport viser resultatet af jeres undersøgelse med de filtreringer, I har valgt, skal gælde for jeres udtræk. Resultatudtrækket er foretaget 7. december 2012 Følgende emner indgår i resultatvisningen: Generel tilfredshed, Klassen og kammeraterne, Underspørgsmål til klassen og kammeraterne om regler, Mobning, Underspørgsmål

Læs mere