Referat af bestyrelsesmøde, den 23. januar Børsen i København

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde, den 23. januar 2009. Børsen i København"

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde, den 23. januar 2009 på Børsen i København Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Marianne Lund Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Citta Birch Dagsorden: Fællesnordisk brancheforeningsmøde Samarbejde Profil-Gruppen Dansk Erhverv EXPO News GLS aftale TRYG sundhedsforsikring PSI og gallamiddag i Düsseldorf Årsarrangement den 23. januar Generalforsamling Kommende arrangementer - muligheder Hvervekampagne Regnskab Eventuelt - opsummeret Næste møde Fællesnordisk brancheforeningsmøde: Fællesmøde, der skulle have været afholdt i Jönköping den 15. januar, var blevet aflyst. Citta forsætter i første omgang dialogen med den Norske Generalsekretær og med fortsat fokus på erfaringsudveksling/videndeling, fælles messe og fælles medlemsaktiviteter, Såfremt der er interesse for en fælles Code of Conduct vil vi forsøge at alliere os med 2-3 fælles leverandørvirksomheder, som kan være med til udformning af reglerne.

2 Tilsvarende vil vi med eller uden Sverige og Norge udforme en CSR, der i lighed med vores Code of Conduct, vil blive lagt ind på BFR s hjemmeside, hvorefter begge regelsæt frit kan benyttes af vores medlemmer som en skabelon til egen COC og CSR ud fra devisen, at hvis man vil lege med de store, er det et krav, at man forholder sig til sit ansvar overfor miljø, leverandører, etc. Profil-Gruppen (PG): PG ønsker seriøst at have en dialog med os om et tættere samarbejde, men de har i de seneste måneder ikke haft ressourcer til at videreføre den dialog, som blev startet op ved mødet i Horsens. Vort ønske om en 3. messedag, der udelukkende skulle være for distributørernes kunder, er dog ikke gennemførligt. 1 ekstra messedag vil koste kr , og hertil skal lægges mandetimer. PG har møde den 18. januar, hvor de vil have et fremtidigt samarbejde på agendaen. Affødt heraf, og set i relation til den nuværende finanskrise, blev det drøftet at afholde en messe i BFR regi under navnet Gavegruppen. De fleste distributørmedlemmer arrangerer omkring juletid diverse kundearrangementer, hvor leverandørerne ofte deltager med en stand. BFR s forslag skal ses som en rationel, tids- og omkostningsbesparende måde at afholde julestue på, såvel for leverandører som distributører. Det vil være et krav, at udstillere kun kan være leverandører, der er medlem af BFR og, at messen skal afholdes i neutrale lokaler betalt af de udstillende leverandørvirksomheder. Sekretariatet undersøger interesse og accept for afholdelse af egen messe blandt leverandørmedlemmerne. Svar herpå skal foreligge inden generalforsamlingen. Hvis forslaget vinder gehør, udformer sekretariatet selve invitationen, som alle distributørmedlemmer efterfølgende kan udsende til egne kunder. Dagen suppleres med ekstern foredragsholder, gave til deltagerne og afsluttes med en lækker middag. Citta informerer PG om vore tanker om egen messe, der ved accept fra vore leverandørmedlemmer vil blive gennemført med eller uden deres involvering. Dansk Erhverv - DE: Sekretariatet er sat på nyhedsmailene vedr. miljø og fødevarer og nu også mailinglisten for Tekniske Leverandører, hvor der informeres om diverse tekniske lovgivninger - herunder også om WEEE. Man kan i øvrigt også se på hvilke emner der behandles på de industritekniske områder.

3 På vegne af et medlem er DE blevet spurgt, hvortil man evt. kan rette henvendelse, såfremt man vil sikre, at eksempelvis MP4 afspillere ikke risikerer at blive tilbageholdt i tolden som kopivarer. Der er p.t. ikke modtaget svar herpå, men Klaus kunne informere om, at man ved import af dette eller tilsvarende produkter skal sikre sig, at leverandøren har betalt en Sisvel afgift, hvilket stort set svarer til en Copy-Dan afgift. - Afgift på PP poser Marianne: Selve grundlaget for afgiften er uklart defineret af Skat, og Marianne har fortsat en dialog med DE herom, da det er vort mål at få afgiften fjernet. EXPONEWS: Citta havde den 16. januar fremsendt artikel om rejse og gallamiddag i Düsseldorf til journalist Kristina Højholt. Næste udgivelse af EXPO News er den 10. februar GLS aftalen: Klaus havde fået forhandlet prisen på flatrate ned med kr. 2,-. Den nye aftale vil blive fremsendt til sekretariatet, og de nye priser vil efterfølgende blive udsendt til alle medlemmer, ligesom priserne vil blive lagt ind under BFR-Only. Nye priser medsendes. TRYG - Sundhedsforsikring: Aftale er indgået med TRYG og tilbud på herom er udsendt til alle medlemmer. Af hensyn til julehandel, messe mv. starter TRYG først telefonisk opfølgning i uge 5. PSI og gallamiddag i Düsseldorf: Gallamiddag er blevet afholdt den 8. januar på Restaurant Weinhaus Tante Anna med et rekordstort antal deltagere nemlig 54. Marianne stod for alt det praktiske omkring bordkort og betaling tak for det! Årsarrangement den 23. januar 2009 kl : Afholdes på Børsen, hvor der er foredrag med Lars Mogensen over temaet Konflikthåndtering og Kommunikation. Herefter rundvisning med guide på Den Sorte Diamant. BFR er vært ved ovennævnte. Der afsluttes med spisning hos Søren K. Spisning er for egen regning. Der er tilmeldt 50 til foredrag, 39 til rundvisning og 31 til middagen. Kort information om arrangementet medsendes.

4 Generalforsamling den 17. april bemærk at dato og sted er ændret: Hvor?: Hotel Vinhuset i Næstved Valg til bestyrelsen turnus 2 år: På valg er Pia Marie, Dorte og Marianne alle er villige til genvalg for en toårig periode Valg til suppleanter turnus 1 år: Øjvind Serup og Torben Stensballe Valg af 5 medlemmer til Ankenævnet turnus 1 år: På valg er Søren Langhoff, Søren Klein, Christina Riisbro, Palle Jørgensen og Lars Fich. Valg af 2 suppleanter til Ankenævnet turnus 1 år: Bjarne Skou og Find Bubandt er på valg Valg revisor turnus 2 år: Revisionsfirmaet Haamann er på valg. Citta kontakter alle, der er på valg. Henrik eller Klaus informerer via Power Point præsentation om det evt. fællesnordisk samarbejde, ligesom det skal anbefales at indføre en Code of Conduct samt CSR i hver enkelt medlemsvirksomhed. Eventuelle forslag til vedtægtsændringer: 1. Kontingentforhøjelse - ens kontingent for såvel distr./lev. På kr. 4500,- 2. Medlemskriterier (leverandør-, distributørstatus eller begge dele) Citta udfærdiger udkast til vedtægtsændringer og budget for Ansøgningsskema: Citta justerer dette jf. Klaus notater samt ensretter jf. BFR-folder og hjemmeside.

5 Kommende arrangementer - muligheder: Såvel KEBACK som Zippo har anmeldt deres interesse for afholdelse af et medlemsarrangement. Citta kontakter begge med henblik på at finde en dato for gennemførelse af et fælles arrangement og dermed et bredere indhold. Sekretariatet er til rådighed med det rent praktiske omkring udsendelse af invitationer, tilmeldinger, etc. Hvervekampagne: På baggrund af modtaget besøgsliste fra Profil-Gruppen er der iværksat en hvervekampagne. 249 hvervebreve er udsendt incl. neutral folder samt vingummi. Regnskab: Pr. 31. december medlemmer i alt fordelt på 37 distributør- og 36 leverandørmedlemmer. Likvider kr ,76. Skyldige debitorer kr ,50. Kreditorer kr ,38 Eventuelt - opsummeret: APV Arbejdspladsvurdering og fødevarekontrol - ECO House 4 medlemsvirksomheder har benyttet sig af og har fået gennemført en APV og 2 er på vej Et par virksomheder i bestyrelsen har haft besøg fra Fødevarekontrollen. Begge virksomheder havde benyttet sig af rådgivning fra ECO House, og begge blev kontrolleret og godkendt. SundJob Fødevarekontrollen: 6 medlemsvirksomheder har benyttet sig af aftalen. Vigtigheden af oprettelsen af en egenkontrol kan ikke understreges nok. Vær opmærksom på at man her har en reel chance for at tage problemerne på forkant, og at der med vores rabatter virkelig er noget at spare. Info om ny kursusportefølje - Sundjob: Her er meget relevante kurser for alle medlemmer om kurser om importregler, mærkningsregler, certifikater mm.

6 Prisen er som altid gunstig, men fordi BFR er en eksisterende samarbejdspartner med SundJob, vil de gerne slå 20% af prisen for hvert kursus frem til april måned, hvor det er et eksisterende BFR-medlem, der melder sig til herefter er det til normalpris. Tilmeldingen kan ske direkte her: Indholdet at kurserne kan ses her: Kursuskalenderne kan ses her: NNErhverv: 10 har nu benyttet sig af aftalen. Der har siden aftalens indgåelse i juli været 195 logins og 542 søgninger, hvilket anses for at være ganske fint set i relation til antal brugere. Det er fortsat vigtigt at understrege, at medlemmer der endnu ikke har besluttet sig for køb af basisproduktet fortsat kan tilmelde sig aftalen men skal i så fald være opmærksom på, at abonnementsperioden følger den oprindelige aftale. De medlemmer, som inden aftalens indgåelse allerede abonnerede på basisproduktet, kan ved udløb komme ind under BFR-aftalen men skal i så fald huske, at opsige deres nuværende abonnement. Videndeling: Rygepolitik Steka Pant på kildevand, iste mv. Gemini Børnesikring på Lightere BIC Kr. 500,- gaver er incl. moms, emballage, gravering etc. Dansk Firmagaver Producentansvar for batterier Dansk Firmagaver COPY-Dan orientering og diagram Steka Grænsen for beskatning af gaver fra arbejdsgiver hævet fra kr. 500 kr. 700 FUNC m.fl. Forslag til lov om ændring af Arbejdsmiljøloven ECO House Tilskudsmuligheder for virksomheder der ønsker vækst og udvikling Jydsk Emblem Fabrik Alle medlemmer opfordres til fortsat at bidrage med viden, der kan komme alle medlemmer til gode. Næste møde 2/2009: I sekretariatet mandag den 2. marts kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 2. marts sekretariatet

Referat af bestyrelsesmøde, den 2. marts sekretariatet Referat af bestyrelsesmøde, den 2. marts 2009 i sekretariatet Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Marianne Lund Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Citta Birch Dagsorden: Fællesnordisk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar hos. Gemini Koncept Huset A/S

Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar hos. Gemini Koncept Huset A/S Referat af bestyrelsesmøde, den 9. februar 2010 hos Gemini Koncept Huset A/S Deltagere: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Citta Birch Dagsorden:

Læs mere

Møderne afholdes i Århus den 4. maj og i København den 6. maj. Begge dage fra kl

Møderne afholdes i Århus den 4. maj og i København den 6. maj. Begge dage fra kl Bestyrelsesmøde BFR 2 / - 2010 Dato: Fredag den 12. marts 2010 Tid: kl. 14.00 18.00 Sted: Gemini Koncept Huset A/S Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard, Dorte Frandsen, Marianne

Læs mere

Bestyrelsesmøde BFR 3 / Dato: Onsdag den 12. maj Tid: kl Sekretariatet. Sted:

Bestyrelsesmøde BFR 3 / Dato: Onsdag den 12. maj Tid: kl Sekretariatet. Sted: Bestyrelsesmøde BFR 3 / - 2010 Dato: Onsdag den 12. maj 2010 Tid: kl. 14.00 18.00 Sted: Sekretariatet Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Jakob Lejland, Pia Marie Schougaard, Dorte Frandsen, Marianne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni hos. Pia Marie Schougaard

Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni hos. Pia Marie Schougaard Referat af bestyrelsesmøde, den 18. juni 2009 hos Pia Marie Schougaard Deltagere: Afbud: Referent: Henrik Mikkelsen Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Citta Birch Dagsorden:

Læs mere

Sted: Holckenhavn Slot, Schur Konference Center, Hindsgavl eller Sixtus. Citta kontakter.

Sted: Holckenhavn Slot, Schur Konference Center, Hindsgavl eller Sixtus. Citta kontakter. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 3 den 28. juni 2011 Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard, Marianne Lund, Dorte Frandsen, Jakob Lejland Referent: Citta Birch Agenda: - GF og

Læs mere

Kaaredesign A/S, Gl. Holstedvej 22, 4700 Næstved

Kaaredesign A/S, Gl. Holstedvej 22, 4700 Næstved Bestyrelsesmøde BFR 2 / - 2011 Dato: Mandag den 9. maj 2011 Tid: kl. 09.00 14.00 Sted: Kaaredesign A/S, Gl. Holstedvej 22, 4700 Næstved Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie Schougaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 28. september sekretariatet

Referat af bestyrelsesmøde, den 28. september sekretariatet Referat af bestyrelsesmøde, den 28. september 2009 i Deltagere: Afbud: Referent: Klaus Langhoff Pia Marie Schougaard Dorte Frandsen Marianne Lund Henrik Mikkelsen Citta Birch Dagsorden: 1. Fællesnordisk

Læs mere

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 31. marts Schæffergården. Referat

Brancheforeningen. For. Reklameartikler. Generalforsamling Fredag, den 31. marts Schæffergården. Referat Brancheforeningen For Reklameartikler Generalforsamling Fredag, den 31. marts 2006 Schæffergården Referat 1. Valg af dirigent Søren Klein (SK), Orlik Nobel A/S blev, efter indstilling fra bestyrelsen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna

Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Odense Lokalgruppe Referat af grupperådsmøde den 21. september 2005 Til stede: Karen, Andreas, Louise, Karina, Dorthe, Christina, Søren, Vibeke, Marie Ikke til stede: Daniel, Marie, Anna Referent: Karina

Læs mere

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger

4. Cheftræneren har ordet Nyt fra forbundet/sim Uu Fordeling af træninger. Planlægning af tema weekendtræninger 23. februar 2012 Referat af bestyrelsesmøde d.23-02-2012. Til stede fra bestyrelsen: Tom, Erik, Merete, Louise, Bo, Peter (referent) Afbud: Ingen Agenda for mødet: 1. Generelt Opfølgning på sidste mødes

Læs mere

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere.

Referat af Kommunal Vejteknisk Forenings generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. Referat af s generalforsamling den 12.maj 2011, kl. 11.00, hos Rambøll, Hannemanns Allé 53, København S. 24 deltagere. 18-05 - 2011 Pkt. 1. Valg af dirigent. Pkt. 2. ens beretning. Niels Chr. Mikkelsen,

Læs mere

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold

1 Navn. 2 Formål. 3 Medlemsforhold 1 Navn Logens navn er Gentle Adventure (GA) 2 Formål Formålet er at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at skabe et kammeratskab som holder på tværs af personlige forhold og hele livet. Hvad skal

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4 / Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4 / Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Dato: Tirsdag den 23. august 2011 Tid: kl. 09.00 16.00 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4 / - 2011 Sted: Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense SV Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Pia Marie

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag

Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Referat fra generalforsamlingen den 30.april 2011-6½ års jubilæum i dag Ad a Dirigent: Palle Referent: Dorthe Stemmeudvalgspersoner: senere, hvis behov Ad b Formandens beretning: godkendt (bilag 1) Ad

Læs mere

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag

Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Indkaldelse til Projektrådgivningens generalforsamling 28. april 2012 med efterfølgende middag Årets hovedtema: Projektrådgivningen under forandring: Ny lov, ny udviklingsstrategi, nye støtteformer: I

Læs mere

Bestyrelsesmøde Referat nr. 2

Bestyrelsesmøde Referat nr. 2 Mødereferat nr. 2 Turismens Venner Hans Schacksvej 5 5300 Kerteminde Tlf. 65 3211 21 sbr@visitkerteminde.dk Bestyrelsesmøde Referat nr. 2 Mandag den 5. december kl.17.00 19.00 på Kerteminde Turistbureau,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Skærgårdsparken Hermed indkalder bestyrelsen til ordinær generalforsamling Mandag d. 12. april 2010 kl. 19.00 I mødelokalet ved Kantinen i HEI

Læs mere

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015

Generalforsamling Snebærhavens Grundejerforening 3. marts 2015 Dagsorden: 1 Valg af dirigent Til dirigent valgtes Torben (nr. 118). Til referent valgtes Kristian (nr. 50) 2 Beretning fra bestyrelsen 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra bestyrelsen 3. Fremlæggelse

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011.

Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. Knabstrup Idrætsforening Ventedgårdsvej 42, Knabstrup 4440 Mørkøv, Tlf.: 59 27 32 55 Referat at bestyrelsesmøde i KIF tirsdag d. 28-6 2011. 1. Præsentation. Hvem er mødt op? Vi skal have opdateret listen

Læs mere

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen.

Deltagere: Jette Nielsen, Sonja Svensson, Günter Arnold, Gudmund Hindberg, Erik Pedersen Claus Hansen. Dato: 28. januar 2007 Tid: 10.00 15.15 Bestyrelsesmøde: Sted: Join Hands klubhus, Enggade 6A, 8700Horsens Deltagere: Nielsen, Svensson, Arnold, Gudmund Hindberg, Pedersen Claus Hansen. Referat: Höiberg

Læs mere

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling torsdag den 22. Marts 2012 kl. 1930 i Dalby Forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008.

Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Referat af bestyrelsesmøde den 17. januar 2008. Mødet blev afholdt i klubhuset Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Afbud: Kenneth Radoor Erik Kudahl Alice Ogstrup Lars Storr Kim Dalsgaard Ole Peter

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening

Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter for Grenaa Kunst- og Musikforening Vedtægter 1. Navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Grenaa Kunst- og Musikforening. Dens hjemsted er Norddjurs Kommune. Foreningens formål er i tæt samarbejde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015.

Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Referat af bestyrelsesmøde i GF Sølodden d. 05-03-2015. Tilstede: Torben (51), Ole (7), Connie (41) og (67) Fraværende: Henrik (65), Klaus (79), Dan (75) 1. VALG AF REFERANT (67) er referent til mødet.

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 2. udgave 19. marts 2012 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens formål

Læs mere

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N

af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N Referat af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling mandag den 23. marts 1987, kl. 20.00 på Hotel Fortunen D A G S O R D E N L 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Valg af dirigent Beretning for 1986

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223 A, Osted kirkebjerg-vand.dk ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag den 3. marts 2015 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted Mød op denne aften, og vær med til at skabe en god

Læs mere

Formandens beretning 2009/2010

Formandens beretning 2009/2010 Formandens beretning 2009/2010 Medlemstal Fælles nordisk branchesamarbejde Profilgruppen NBR Dansk Erhverv Gavekort Distributør/leverandørstatus Rabat- og samarbejdsaftaler Standard kontrakter Brancherelateret

Læs mere

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro

Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Gesten Vandværk Ordinær generalforsamling Onsdag den 30. marts 2016 kl. 19.30 Gesten Kro Der var mødt 13 stemmeberettigede incl bestyrelsen samt 4 ægtefæller. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti. Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch & Lisbeth Garder Linda Kampmann, Kim Reenberg, Kim Sommer 10. januar 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt.

Pkt.. 1 Godkendelse af dagsorden Kristian Storgaard tilføjede punkt 6.3 vedtægtsændringer. Derefter blev dagsordenen godkendt. Referat af ÅUFs Styrelsesmøde 07/02 Onsdag den 27. november, kl. 17.00 på sekretariatet Til stede: Kristian Storgaard, Forlev Spejdercenter; Jannick Raunow, Eidolon Århus; Henrik Koch Rasmussen, DDS; Maj-Brit

Læs mere

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive

Arbejdernes Andelsboligforening, Skive Referat fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive fra generalforsamling torsdag den 24. maj 2012 kl. 19.00 på Hotel Strandtangen, Skive 1 Valg af dirigent AAB s formand Peter Hadrup startede mødet med at byde alle velkommen, herunder til advokat Anders

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN

Referat fra GENERALFORSAMLING. Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30. på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN Gnaverhavens Grundejerforening Referat fra GENERALFORSAMLING Søndag den 3. maj 2015 kl. 9:30 på Restaurant SØMÆRKET DAGSORDEN 1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Christiansfeld Net Brugernes eget antenne net. Velkommen til Generalforsamlingen 2015

Christiansfeld Net Brugernes eget antenne net. Velkommen til Generalforsamlingen 2015 Velkommen til Generalforsamlingen 2015 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år og planer for det kommende år til godkendelse 3. Aflæggelse af regnskab for det forløbne

Læs mere

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 -

VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012 - 1 - VEDTÆGT FOR SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER PR. APRIL 2012-1 - PR. APRIL 2012 VEDTÆGT for SAMMENSLUTNINGEN AF DANSKE AMATØRARKÆOLOGER Stiftet 16. juni 1990. 1: Foreningens navn Foreningens

Læs mere

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE

Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Dagsorden & referat bestyrelsesmøde SEKTIONEN FOR SELVSTÆNDIGE SOCIALRÅDGIVERE Fredag d. 21. august 2015 fra kl. 9-14 Charlotte Holmerhøj fra DS deltager i mødet. 1. Valg af referent - Eva 2. Godkendelse

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Mandag den 3. juni 2012 kl. 16:00 18:00 på Torneværksvej 20 Deltagere Bjarne Westerdahl, Cæsar Funch Jensen, Kai Dahl Andersen, Bjarne Kruse, Erik Eriksen,

Læs mere

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen.

1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er BUILDINGCONTROL DANMARK, efterfølgende kaldet Foreningen. Foreningens hjemsted er København. 2 Foreningens formål Foreningen har det formål at udbrede

Læs mere

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG

Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG - Esbjerg April Februar 20072006 Kan musikken sætte Esbjerg på verdenskortet? EK INVITERER TIL DEBAT I MUSIKHUSET ESBJERG Kom og mød Torben Seldrup, (Musikhuset Esbjerg), Axel Momme (Vestjysk Musikkonservatorium)

Læs mere

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og

1 Gennemgang og drøftelse af tidligere planlagte vedligeholdelsesopgaver og Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Mødested Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 26.02.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen, John Berwick, Martin Ringsmose, Claus Weber,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bæveren 2013 Agenda 2013 0) 1) 2) 3) 4) 5) 6) Velkommen v/ Sparekassen Himmerland Velkommen v/ Formanden Valg af Dirigent + Referent Formandens beretning Regnskab

Læs mere

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013

Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Referat fra Generalforsamling Poul Buåsvej 30-36 den 8. april 2013 Der var fremmødt mødt 10 ejere inklusive bestyrelsen til generalforsamlingen. Pkt. 1 Valg af Dirigent og referent: Jens Andersen valgt

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD ÅBEN DAGSORDEN. Økonomisk status for LBR s bevilling til særlige initiativer (bilag vedlægges)

DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD ÅBEN DAGSORDEN. Økonomisk status for LBR s bevilling til særlige initiativer (bilag vedlægges) DET LOKALE afholder møde torsdag den kl. 14.00 i Jobcenter Vejens mødelokale Rådhuspassagen 8, 2. sal i Vejen Fraværende med anmeldt forfald: Marianne Pedersen Henry Johannsen deltog som suppleant Hans

Læs mere

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015

Referat af møde med pladsformændene og RL 8. januar 2015 Fællesmøde i regionen torsdag den 8. januar. Vejgaard Bibliotek. Møde tidspunkt 18.30 Indkaldte : Mette Urup Jette Søndergaard Jan Jørgensen Hanne Koldkjær Bente Sand Per K. Nielsen Thomas Kaldsen Poul

Læs mere

Generalforsamlingen marts 2013. Indkaldelse. Side 2. Bestyrelsens beretning. Side 3-4. Indkommende forslag. Side 5-14. Referat.

Generalforsamlingen marts 2013. Indkaldelse. Side 2. Bestyrelsens beretning. Side 3-4. Indkommende forslag. Side 5-14. Referat. Generalforsamlingen marts 2013 Indkaldelse. Side 2 Bestyrelsens beretning. Side 3-4 Indkommende forslag. Side 5-14 Referat. Side 14-16 A/B Strandparken 1 Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Onsdag

Læs mere

i Køge - Nyhedsbrev august 2012

i Køge - Nyhedsbrev august 2012 KANDIDATER OG FRIVILLIGE TIL KOMMUNAL- OG REGIONSVALGET af Bodil Sø, formand for Venstre i Køge Opstillingsmøde d. 11. sep. i Køge kredsen Køge-Kredsen (der dækker Køge og Lejre Kommuner) skal vælge ny

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00

Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Referat fra bestyrelsesmøde d.19 maj kl.17.00 Tilstede: Henrik, Britta, Heidi, Per, Jenny, Christian og Anja 1. Referat fra sidste møde Godkendt 2. Nye punkter til dagsordenen Bemærkninger til udsendte

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen for Siemens Wind Power A/S

Vedtægter for Personaleforeningen for Siemens Wind Power A/S for Personaleforeningen for Siemens Wind Power A/S Vingesuset 1Navn og organisering Foreningens officielle navn er "Personaleforeningen for Siemens Wind Power A/S". og Vingesuset deler vedtægter og er

Læs mere

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING]

[REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN FOR HASSERIS GRUNDEJERFORENING] Mødested: Svalegården. Tidspunkt: Torsdag, den 12. januar 2012 - kl. 17:30. Deltagere: Jens Ole Christensen (JOC) Verner F. Larsen (VFL) Torben Thorup Jensen (TTJ) Preben Eihilt (PE) Jens Erik Laursen

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling BGIF Fodbold

Generalforsamling BGIF Fodbold Generalforsamling BGIF Fodbold Tid: 21. Februar 2014 kl. 17:30 19:00 Sted: Bramdrupdam hallerne Deltagere: 27 deltagere Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Formandens beretning, og evt. udvalgsberetninger

Læs mere

Jubilæumsgave: Der blev foretaget en revurdering af en goodie bag kontra en egentlig jubilæumsgave.

Jubilæumsgave: Der blev foretaget en revurdering af en goodie bag kontra en egentlig jubilæumsgave. Bestyrelsesmøde BFR 5 / - 2011 Dato: Onsdag den 16. november 2011 Tid: kl. 13.00 17.30 Sted: Sekretariatet, Riddergade 12, 4700 Næstved Deltagere: Henrik Mikkelsen, Klaus Langhoff, Jakob Lejland, Pia Marie

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården

Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Bestyrelsesmøde i Nordhavnsgården Tid: 11. januar 2012 kl. 18.00. Sted: Ricco s Kaffebar, Århusgade/Strandboulevarden. Indbudte: Anders, Anne, Jasper, Jens, Hanne, Helen, Søren. Tilstede: Anders, Anne,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden.

Bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1 Bestyrelsesmøde. Sted: Odense Produktions-Højskole Tidspunkt: Onsdag den 8. december 2010, kl. 10.00 til 15.00, Møde fra 10.00 til 14.00 derefter julefrokost. 1. Orientering og meddelelser. Dagsorden.

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013.

FSKBH Badminton Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Referat fra Årsmøde mandag den 13. maj 2013. Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens beretning

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016)

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2016 (12/3-2016) Årsmøde 2016 blev afholdt lørdag d. 12Marts 2016 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro Som traditionen byder startede mødet 9.00 med

Læs mere

Invitation til generalforsamling i

Invitation til generalforsamling i Til medlemmer af Danske Råstoffer Maj 2016 Invitation til generalforsamling i Danske Råstoffer Fredag den 17. juni 2016 Hindsgavl Slot Kære medlemmer I indkaldes hermed til generalforsamlingsarrangement

Læs mere

Referat fra årsmøde 17. maj 2010

Referat fra årsmøde 17. maj 2010 Ad.1 Ad. 2 Bjørn Semberg, Hi. Formandens mundtlige beretning. Formanden mindes afdøde kammerater med mindeord og 1 minuts stilhed. Efter at have omtalt fusionen pr. 01. januar 2010 gennemgik han den fremsendte

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013

Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013 Side 1 af 6 Side 2 af 6 Referat af den ordinære generalforsamling den 30. april 2013. 1 Valg af dirigent. Jens Arne (nr. 11) blev valgt og kunne

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler

Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler side 1 Referat af ordinært bestyrelsesmøde Torsdag den 16. september 2010 kl. 08.30 i afdelingen lokaler Fraværende: Mariann, Kurt, Lisbeth, Dorthe S, Kirsten, Rita, Malene DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vedtægter for fotorammenviborg.dk

Vedtægter for fotorammenviborg.dk Vedtægter for fotorammenviborg.dk Generelt: 1 Klubbens navn er fotorammenviborg.dk og er stiftet d. 16. januar 2012 2 Klubbens formål er at udvikle medlemmernes evner og interesse for fotografi. Klubben

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00

Mødereferat. Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl. 19.00 Deltagere: Marianne Olsen Mia Bent Franz Andersen Jock Skov Pedersen Carina De Fine Licht Marlene Engelmand Olsen Mødereferat Bestyrelsesmøde i Skovbørnehaven Søruphus Torsdag den 8. november 2007 kl.

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken

Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Referat fra NT s ordinære generalforsamling, del 2, Fredag 12.4.2013, i Falken Ivan L. Larsen bød velkommen på bestyrelsens vegne. Dagsorden 1. Valg af dirigent Ole Hansen valgt 2. Valg af referent Rainer

Læs mere

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00:

Møde med Sundhedsudvalg: Tina (TP) og Torben (TL) kl. 10.00 12.00: Referat af bestyrelsesmøde nr. 36 Søndag d. 19. oktober 2014 kl. 09.00-16.00 Møde med Sundhedsudvalget kl. 10.00-12.00 E. J. Service, Cikorievej 54, 5220 Odense SØ Tilstede: Lars Wassileffsky (LAW), Lone

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Godkendelse af dagsorden herunder pkt. der er kommet til siden dagsordenen blev skrevet.

Godkendelse af dagsorden herunder pkt. der er kommet til siden dagsordenen blev skrevet. FLYGTNINGEVENNER FREDENSBORG Frivilligcenter Fredensborg Teglgårdsvej 423 A 3050 Humlebæk Referat af Bestyrelsesmøde torsdag 7. januar 2016 kl. 14.00-16.00 Sted og tidspunkt: Frivilligcenter Fredensborg

Læs mere

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar

Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Varde 24.2..2013 dok 17375-13 sag 09/11072 kias Referat fra møde i MED-udvalget den 19. februar Medarbejderrepræsentanter: Vakant (HK, TR Ulla Rosendahl deltager), Michael Frandsen (DS), Heidi F. Jochumsen

Læs mere

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07

Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 Referat af DSÅ-møde d. 16.1.07 1 Godkendelse af referat og dagsorden 2 Arrangementer siden sidst 3 Kommende arrangementer 4 Nyt fra landsorganisationen 5 Fremtidens arbejde i DS- Østjylland 6 Rep.mødet

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 11

Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Referat Afdelingsmøde afdeling 11 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 11 Sted: Mødelokale 2, Treschowsgade 2 Dato: Den 28. januar 2013, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: Pkt. 2: 25 beboere

Læs mere

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune

Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Seniorrådet, Egedal Kommune Seniorrådet, Egedal Kommune Referat af møde nr. 4, Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Medlemmer/deltagere Funktion: Tid: Mandag d. 13.04.2015 kl. 8.30. Bjarne Larsen Formand Sted: Mødelokale M1.15 Egedal Rådhus

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 20.12.2011 Til: Grundejerne i Efterfølgende til: Favrskov Kommune Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark

GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark GENERALFORSAMLING E/F Storløkke Søndag den 13. marts 2016 kl. 10.15 i Storløkke Feriepark Tilstede: Bestyrelse: Lars Kure (LK) Bitten Grønbech (BG) Bent Elling (BE) Edvard Holm (EH) Per Dettlaff (PD) Suppleanter:

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 24. marts 2007 MØDEREFERAT Dato: 14. marts 2007 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 14 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub

Bestyrelsesmøde i Dansk Bürstnerklub Lørdag, den 20. november 2010 Side 1 Mødested/tid: Fraværende: Møde via mail Ingen 1. Referat fra sidste møde. Er udsendt til bestyrelsen og gjort tilgængeligt på hjemmesiden. 2. Orientering ved formanden

Læs mere

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral

Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Dagsorden bestyrelsesmøde i Svømmeklubben Koral Mødested: Mårvej 9, Hedensted Mødetidspunkt/varighed: Onsdag den 2. marts 2016, KL. 19.30-21.00 Deltagere: Karin Neve, Heidi Pontoppidan, Mette Gregersen,

Læs mere

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen.

3. Medlemskab: Alle udøvende kunstnere og kunsthåndværkere, kan blive aktiv medlem af foreningen. Vedtægter for: 1. Foreningens navn: KunstSpiralen 2. Formål: At samle udøvende kunstnere, kunsthåndværkere og kunstinteresserede i et fagligt og socialt fællesskab. At skabe nytænkning og udvikling for

Læs mere

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam.

Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Referat fra DMJU s generalforsamling 2. april 2016 i Bramdrupdam. Dagsorden var: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af: a. Referent. b. 2 stemmetællere. 3. Formandens beretning. 4. Kassereren fremlægger det

Læs mere

Referat af generalforsamling i VIDA

Referat af generalforsamling i VIDA Referat af generalforsamling i VIDA Dato: Mandag den 17. maj 2010 kl. 16.45 på Hotel Frederiksdal Dagsorden: Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning og årets arrangementer

Læs mere

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt.

7. Valg af formand Trine Frølich er på valg. Modtager genvalg. Ingen modkandidat Trine Frølich valgt. Referat fra generalforsamling i Skive Taekwondo Klub 10. marts 2016 15 medlemmer deltager i spisning og generalforsamling 14 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Kim Ø. Jensen. Principielt

Læs mere

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008

Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 24/06.2008 Til stede: Henrik, Jesper, Pia, Leni,, Tina og Karin Vært: Leni og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat

Læs mere

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg

Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Referat fra møde nr. 29 i DVC's certificeringsudvalg Tid og sted: 26. februar 2008, kl. 10.00 IdealCombi A/S, Hurup Til stede: Jens Erik Gram (JE) Michael Vesterløkke (MV) Johny Jensen (JHJ) Per Møller

Læs mere

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21

Forældremøde med hjælper og aspiranter. Dato. Onsdag d. 20. august Kl. 19-20. Udvalgsmøde Data. 18.august Sted Rie Kl. 18-21 Måneder. Her deltager Alle August Instruktørmøde Dato søndag d. 10/8 sted I Røsnæshallen. Kl. 9-14 Kort info og uddeling af materiale. Der skal arbejdes med forventningsaftaler, Mål for vores afdeling

Læs mere